Филтриране
Сортиране
    Филтър
  • Област
  • Населено място
  • Обяви подадени след
  •  Разширено търсене
  • реклама

Шивашки услуги

67 обяви

Изработване на кройки и Градация

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Изработвам професионални кройки за облекла по зададен модел или техническа скица по индивидуални или стандартни размери. Извършвам градация по ръст и размер на вече изготвени кройки. Услугата е предна..

Консултации по шев и кройка

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Оказване на помощ, консултации за конструиране на кройки за облекло, скрояване или ушиване, размножаване по ръст и размер/градация/, коригиране на вече съществуващи кройки. Консултациите са предназнач..

шев на всички видове облекла.

гр. Бургас, обл. Бургас
Поръчки по размер на клиента с материали на клиента или с наш материал, по модели на СИЗА-Стил, или с модел на клиента. Модели са изложени в Facebook.com СИЗА-СТИЛ. Голямо разнообразие от машинни и ръ..
Академични шапки и тоги за студенти, ученици и деца от детски градини. Изработват се 3 модела шапки в 4 размера. Цвят - по избор на клиента. Тогите се изработват от онтистатични, немачкаеми платове. Р..
Тогите се изработят от специални антистатични, немачкаеми платове в различни цветове и размери, според конкретните предпочитания, осигуряващи идеална визия, съобразени с изискванията на клиента. Р..

Спално бельо

гр. Велинград, обл. Пазарджик
Предлагам ушиваме на спални комплекти както стандартни така и по индивидуални размери. Снимки № 1. хасе 100% памук: единичен комплект: плик 150/215, чаршаф 150/215, калъфка 50/70 цена: 23 лв. Приста: ..

Ремонт на шевни машини

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Ремонт на домашни и професионални шевни машини
Ремонт и поддръжка на шевни машини , индустриални и домашни.
Правя ремонт на шевни машини и оверлози с гаранция 1г. Поставяне на ел мотор и педал на ръчни и крачни машини. Почистване, ремонт смазване и настройка. -30 лв Консултация преди да купите сво..
качествен ремонт на домашни шевни машини, всички видове, възстановяване на стари антики, с гаранция, и по домовете
Бургас, шивашка фирма предлага дрехи за изработка на ишлеме
Мили дами, мечтаете си за чисто нова булчинска рокля, но цените са твърде високи? Представяме Ви NoviRokli.co.nf - Чисто нови булчински рокли, изработени по Ваш размер, на цени от 129 лв.! Всички ..

Машинна бродерия и шивашки услуги

гр. Бургас, обл. Бургас
Индивидуални и уникални бродерии, лога и емблеми по Ваш проект за: -Вас, собственици на хотели, заведения и фирми за рекламни материали и отличителни знаци; -Вас, които искате да направите подарък..
Отлично оборудвано шивашко ателие търси всякакъв вид сътрудничество - ишлеме, съвместна дейност и т.н. Приемливи цени. Отлично качество. Ул. Царево село 7-срещу пазара на Красно село.

Олекотени завивки и възглавници

гр. Велинград, обл. Пазарджик
Ушиване на пухкави юрганчета и възглавнички. Единичен юрган 140/210 цена:17,50лв. Приста 165/210 цена:22лв., Спалня 200/210 цена: 26лв. макси 230/210 цена: 29 лв. Бебешко юрганче 110/150 цена:11 лв. П..
Давам уроци по бродерия, шиене на гоблени. Съботно-неделни курсове.

Шия гоблени по поръчка

гр. София, обл. София
Шия гоблени по поръчка. Дългогодишен опит. Цена по договаряне и сключване на договр за гаранция за качество, както и определен срок за изпълнение.

хавлия за кръщене

гр. Бургас, обл. Бургас
машинна бродерия на хавлии за кръщене.

Авто тапицерии

гр. Бургас, обл. Бургас
Претапициране на автомобилни седалки.

шевни машини

гр. Бургас, обл. Бургас
ПРОДАЖБА И РЕМОНТ на домашни и професионални шевни машини. Нови и втора употреба. Сервиз и гаранция, резервни части. Магазин на ул. ”Цар Калоян” №2. Работно време от понеделник до петък 9.00-18.00ч. п..

шевни услуги

гр. Бургас, обл. Бургас
Фирма ”Елза Чех ООД” предлага следните услуги: - ушиване на детски рокли; - ушиване на сватбени рокли; - поправка на дрехи; -смяна на ципове и копчета; - поправка на кожени изделия и кожуси;..

Търся работа на ишлеме

гр. Бургас, обл. Бургас
Търся работа на ишлеме
Изработвам уникални единични бройки бродерии. Изработване на народни носии. Изработвам уникални единични бройки бродерии върху текстилни артикули. Например хавлии за кръщене, пелени и одеалца з..
Бродерия за абитуренти и сватби
Роклите се шият за една седмица по ваши размери, може и с ваши платове, с подплата, скрит цип, бродерии с маниста и кристали Ръчно довършване, облечени копчета.
Втори живот на вашите мебели, смяна на дамаска, кожа, ремонт на шкафчета врати
Изработване на дамско, мъжко и детско официално облекло по поръчка. Поправки, смяна на ципове, скъсяване, прекрояване. Поправка на кожени облекла. Изработка на пердета, спални комплекти, меки калъфи..

Шивашки услуги

гр. Бургас, обл. Бургас
Шивашко ателие, Тавита” Шев на дамско облекло пердета, оверлог, всички видове поправки.

Шивашки Услуги

гр. Бургас, обл. Бургас
Спално Бельо, Ремонт Дрехи, Оверлог, Пердета, Тапициране, Смяна на Ципове и други. Заповядайте!
Приемаме поръчки за изработка на работни облекла туники панталони престилки униформи също така за бебешки и детски дрехи спортни екипи суичъри клинове анцузи покривки салфетки от плат спално бельо има..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.

© 1998 - 2018 Alo.bg