1. home
  2. »
  3. bcУслуги
  4. »
  5. Шивашки услуги

Шивашки услуги

53 обяви
Ръчна изработка на кройки за бельо и бански костюми, дамски, мъжки и детски.

шев на всички видове облекла.

гр. Бургас, обл. Бургас
Поръчки по размер на клиента с материали на клиента или с наш материал, по модели на СИЗА-Стил, или с модел на клиента. Модели са изложени в Facebook.com СИЗА-СТИЛ. Голямо разнообразие от машинни и ръ..

Изработване на кройки за облекло

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Изработвам ръчно професионални кройки за облекла по зададен модел, снимка или техническа скица по индивидуални или стандартни размери. Извършвам градация по ръст и размер на вече изготвени кройки. Усл..
 рекламирай сам в

ремонт на шевни машини, гаранция

гр. Бургас, обл. Бургас
ремонт на шевни машини Юнион, Сингер, Лучник, Тойота, Пфаф, Привилег, Брадър, Науман, Веритас и др., възстановява стари, с гаранция 3 г.
Погрижете се за вашето удобство. Изработка и ремонт на седални и облегални възглавници за градинска мебел, пейки, люлки, сенници, шалтета за шезлонги и др. Смяна на дунапрена, ватата и самият текстил...
Комплекта се състои от седална и облегална част за диван и два броя кресла от модела посочен на снимката. Изработва се с 6 см дунапрен седалата и 3 см облегалата, борд и фитили. В цената е включен -те..
ИЗРАБОТКА на ПУФ - фотьойлче за деца, за домашни любимци-прави живота ви по-удобен! Продават се чисто нови: лилавият пуф за 50 лв, другият за 55 лв и изработваме по поръчка други пуфове. Претапи..
Мили дами, мечтаете си за чисто нова булчинска рокля, но цените са твърде високи? Представяме Ви нашите сватбени рокли, само сега на най-ниски цени от 249 лв.! Роклите се изработват и шият изцяло по В..

Шивашки услуги

гр. Бургас, обл. Бургас
Изработка на дамско, мъжко и детско облекло по поръчка. Шев на пердета, чаршафи, покривки.
ремонт на шевни машини - Сингер, Юнион, Лучник, Тойота, Пфаф, Науман, Привилег, Брадър, Веритас и др., възстановяване на нови и стари, ръчни, крачни, резервни части, поставя ел. моторчета, с 3 г. гара..
Тогите се изработят от специални антистатични, немачкаеми платове в различни цветове и размери, според конкретните предпочитания, осигуряващи идеална визия, съобразени с изискванията на клиента. Р..
Академични шапки и тоги за студенти, ученици и деца от детски градини. Изработват се 3 модела шапки в 4 размера. Цвят - по избор на клиента. Тогите се изработват от онтистатични, немачкаеми платове. Р..
Виетнам и България не са далече, когато дългогодишен шивач от братски Виетнам е готов във всеки момент да поправи панталона ви, пришие копче на ризта ви, смени ципа на якето ви или ви ушие изцяло нова..

Шивешки услуги

гр. Бургас, обл. Бургас
Изработка на пердета, покривки, спално бельо и др. Смяна на цип, подгъв на панталон, поли и др. ПОСТАВЯНЕ НА ТИК-ТАК КОПЧЕТА. ОБЛИЧАНЕ НА КОПЧЕТА.

Ушиване на спално бельо.

гр. София, обл. София
Ушиване на спално бельо. Смяна на цип, корекции на дрехи. Ушиване предпазни маски.

Машинна бродерия и шивашки услуги

гр. Бургас, обл. Бургас
Индивидуални и уникални бродерии, лога и емблеми по Ваш проект за: -Вас, собственици на хотели, заведения и фирми за рекламни материали и отличителни знаци; -Вас, които искате да направите подарък..

Тапицерски и шивашки услуги

гр. Варна, обл. Варна
Тапицерски и шивашки услуги. Ушиване на пердета, калъфи, тенти, градински люлки и други. Изработка на възглавници.

чанти от памучен плат

гр. Карлово, обл. Пловдив
изработваме, чанти / торби /, с размери - 40 см. / 34 см., ширина на дъното - 6 см., от - 100 % памучен плат, с плътност - 300 гр / кв.м., Цена - 1. 50 лв., може да изработим чанти по ваши размери

Медицински облекла

гр. Бургас, обл. Бургас
Медицински униформи по модел на клиента. Изработка в кратки срокове, доставка на място. Предпазни средства, еднократна употреба, гащеризони, калцуни, манти. Цени по договаряне

Текстилен Дизайн Интерьера

гр. София, обл. София
Дизайн и ушиване на пердета. Предлагам изготовка и оформяне на вашият интериор с платове. Мога да идвам директно при вас с мостри. Подбирам дизайн, ушивам пердета, шалтета, покривки, калъфи за възглав..
 рекламирай сам в

Олекотени завивки и възглавници

гр. Велинград, обл. Пазарджик
Ушиване на юрганчета и възглавнички. Единичен юрган 140/210 цена:25 лв. Приста 165/210 цена:28 лв., Спалня 200/210 цена: 32 лв. макси 230/210 цена: 40 лв. Бебешко юрганче материя 100/140 цена:14 лв. П..

Търси работа на ишлиме

гр. София, обл. София
Търся работа на ишлиме. Моля сериозни предложения.

Тапицерски услуги

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Претапициране на мебели с доказани материали

Шивашки услуги

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Корекции и поправки на дамско, мъжко, детско облекло. Стесняване, скъсяване, смяна на ципове, репризи, и др. Подгъви/запазване на оригиналния подгъв на дънки/, пердета, завеси, спално бельо и др. Инди..

Работа на ишлеме

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Търсим малки шивашки ателиета за дългосрочна и целогодишна работа. Предоставяме къси серии с мостра и коректно плащане. Госпожа Василева

Работа на ишлеме за изделия от трико

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Търсим стабилни партньори за изработка на изделия от луксозно трико и кожа. Изпълнението на изделията трябва да е с много високо качество. Работи се с договор, по схема и с мостри. Дълги серии, це..

Работа на ишлеме

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Даваме работа на ишлеме малки серии. Коректност при работа, плащане веднага.

Шивашки услуги

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Шивашко ателие Vision Design гр. Пловдив, ул. Богомил 70 срещу хотел Норис УСЛУГИ: Корекции на облекла от плат, трико и кожа. Изработка на модели по поръчка, на база мостра, списание или по снимка. ..

Шивашки услуги жк. Младост 2

гр. София, обл. София
Всички видове корекции Ушиване на пердета Ушиване на калъфи за мека мебел

Шивашки услуги

гр. Бургас, обл. Бургас
Въведи страница №