1. home
  2. »
  3. bcУслуги
  4. »
  5. Шивашки услуги
back to top
filter icon Филтри
sort icon Сортирай по
Област
Всички
loader icon
Населено място
Всички
loader icon
Обяви подадени след
Всички
loader icon

Шивашки услуги

53 обяви
ремонт на шевни машини, гаранция

ремонт на шевни машини, гаранция

гр. Бургас, обл. Бургас
ремонт на шевни машини Юнион, Сингер, Лучник, Тойота, Пфаф, Привилег, Брадър, Науман, Веритас и др., с гаранция 5 г.
шев на всички видове облекла.

шев на всички видове облекла.

гр. Бургас, обл. Бургас
Поръчки по размер на клиента с материали на клиента или с наш материал, по модели на СИЗА-Стил, или с модел на клиента. Модели са изложени в Facebook.com СИЗА-СТИЛ. Голямо разнообразие от машинни и ръ..
ремонт на шевни машини - Сингер, Юнион, Лучник, Тойота, Пфаф, Науман и др.
ремонт на шевни машини - Сингер, Юнион, Лучник, Тойота, Пфаф, Науман, Привилег, Брадър, Веритас и др., възстановяване на нови и стари, ръчни, крачни, резервни части, поставя ел. моторчета, с 3 г. гара..
Ходжа Азизе - ритуали за събиране на разделени двойки и премахване на магии; 089 275 7204
Изработване на кройки за производство на облекло
Изработвам ръчно професионални кройки за производство на облекла по зададен модел, снимка или техническа скица по индивидуални или стандартни размери. Извършвам градация по ръст и размер на вече изгот..
Кройки за бельо и бански костюми. Градация
Изработвам ръчно кройки за производство на бельо и бански костюми, дамски, мъжки и детски, от снимка, скица или мостра. Градирам ваши готови кройки на удачни модели, които притежавате само в един разм..
Шивашки услуги

Шивашки услуги

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Шивашко ателие Vision Design гр. Пловдив, ул. Богомил 70 срещу хотел Норис УСЛУГИ: Корекции на облекла от плат, трико и кожа. Изработка на модели по поръчка, на база мостра, списание или по снимка. ..
Изработка на народни носии (Достъпни цени)
Предлагаме изработване, по поръчка, и ремонт на дамски и мъжки фолклорни костюми от всички етнографски области на България. Цените са според сложността и размера на модела. Можете да поръчате ..
Машинна бродерия и шивашки услуги

Машинна бродерия и шивашки услуги

гр. Бургас, обл. Бургас
Индивидуални и уникални бродерии, лога и емблеми по Ваш проект за: -Вас, собственици на хотели, заведения и фирми за рекламни материали и отличителни знаци; -Вас, които искате да направите подарък..
Тога за дипломиране, Адвокатски тоги, Тоги, Академични шапки, Изработк
Академични шапки и тоги за студенти, ученици и деца от детски градини. Изработват се 3 модела шапки в 4 размера. Цвят - по избор на клиента. Тогите се изработват от онтистатични, немачкаеми платове. Р..
Изработка на академични тоги за дипломиране на ученици и студенти
Тогите се изработят от специални антистатични, немачкаеми платове в различни цветове и размери, според конкретните предпочитания, осигуряващи идеална визия, съобразени с изискванията на клиента. Р..
шивашки шевни услуги

шивашки шевни услуги

гр. Бургас, обл. Бургас
Изпълняваме всякакви различни шевни услуги. Приемам поръчки за надомна работа за ушиване на пердета, чаршафи, калъфки, покривки и всякакви други шевни услуги. Експресно и качествено. Шивашки услуги, т..
Шивашки услуги

Шивашки услуги

гр. Бургас, обл. Бургас
Изпълняваме всякакви различни шевни услуги
Тапицерски и шивашки услуги

Тапицерски и шивашки услуги

гр. Варна, обл. Варна
Тапицерски и шивашки услуги. Ушиване на пердета, калъфи, тенти, градински люлки и други. Изработка на възглавници.
Олекотени завивки и възглавници

Олекотени завивки и възглавници

гр. Велинград, обл. Пазарджик
Ушиване на юрганчета и възглавнички. Единичен юрган 140/210 цена:25 лв. Приста 165/210 цена:28 лв., Спалня 200/210 цена: 32 лв. макси 230/210 цена: 40 лв. Бебешко юрганче материя 100/140 цена:14 лв. П..
Шивашки услуги - шев на предета, завеси, римски щори
Дежароса разполага с шивашко ателие, което предлага професионална изработка на пердета и завеси Стъпка 1: Направете консултация с наш специалист, който ще ви посети у дома. Там ще обсъдим вашит..
NoviRokli.bg.cm - Зашиване на чисто нови сватбени / булчински рокли, по Ваш размер! Най-ниски цени!
Мили дами, мечтаете си за чисто нова булчинска рокля, но цените са твърде високи? Представяме Ви нашите сватбени рокли, само сега на най-ниски цени от 249 лв.! Роклите се изработват и шият изцяло по В..
Градински възглавници, за пейки, люлки, палети
Погрижете се за вашето удобство! Предлагаме ви изработка на: - възглавници за градински мебел - възглавници за пейки - възглавници за палети - люлки - столове с дамаски за външн..
Текстилен Дизайн Интерьера и ушиване
Дизайн и ушиване на пердета. Предлагам изготовка и оформяне на вашият интериор с платове. Мога да идвам директно при вас с мостри. Подбирам дизайн, ушивам пердета, шалтета, покривки, калъфи за възглав..
Работа на ишлеме

Работа на ишлеме

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Даваме работа на ишлеме малки серии. Коректност при работа, плащане веднага.
Ушиване на спално бельо.

Ушиване на спално бельо.

гр. София, обл. София
Ушиване на спално бельо. Смяна на цип, корекции на дрехи. Ушиване предпазни маски.
 рекламирай сам в favicon
Изработка на възглавници за ратанова мебел
Комплекта се състои от седална и облегална част за диван и два броя кресла от модела посочен на снимката. Изработва се с 6 см дунапрен седалата и 3 см облегалата, борд и фитили. В цената е включен -те..
Изработка ремонт на възглавници за градинска мебел
Погрижете се за вашето удобство. Изработка и ремонт на седални и облегални възглавници за градинска мебел, пейки, люлки, сенници, шалтета за шезлонги и др. Смяна на дунапрена, ватата и самият текстил...
Изработка по поръчка на всякакъв вид дамско облекло!
Здравейте, изработвам по поръчка всякакъв вид дамско облекло също така и кройки!
Производител на работни облекла

Производител на работни облекла

гр. Бургас, обл. Бургас
Производител на работни облекла Бургас ул. Княз Борис 76, Ахелой ул. Цар Симеон 14 Работно време: Понеделник- Петък от 09:00 - 18:00, събота 09:00-15:00 ч. Ахелой - Понеделник -Неделя от 09:00 - 19..
шия гоблени по поръчка

шия гоблени по поръчка

гр. Белене, обл. Плевен
цените подлежат на корекция, зависи от гоблена! 1/1-цена-2,00лв. на квадрат от панамата 1/4-1,50лв. на квадрат от панамата
Шивашки услуги Младост 1А

Шивашки услуги Младост 1А

гр. София, обл. София
Заповядайте в Младост 1А, ул. ”Сърчице ”, бл.528, вх.2. Извършвам всякакви шивашки услуги: поправки и корекции на дрехи, спално бельо, пердета, декоративни възглавнички и др. Изработвам и екстрава..
услуги, шивашки и плетива

услуги, шивашки и плетива

гр. Сливен, обл. Сливен
шивашки услуги. шия покривки, кальвки, завеси, 4аршафи, знамена, 4анти, поправка на дрехи. тьрся и приемам и надомна работа. изработвам и плетива. плета всички видове шалове. плета много красиви калъф..
Шивашки услуги

Шивашки услуги

гр. София, обл. София
Здравейте! Извършвам дребни шивашки услуги, като: Направа и поръбване на чаршафи, покривки, направа на калъфки за възглавници и други по уговорка с клиент, и в моята ковпетентност!
шивашки услуги

шивашки услуги

гр. Варна, обл. Варна
Ушиване на завеси, покривки, възглавници за люлки, сенници, покривала за чадъри, шатри и др шивашки услуги. Смяна на дунапрени, рязане на вякакви форми и дебелини.
Ремонт на дрехи

Ремонт на дрехи

гр. Бургас, обл. Бургас
От врата до врата Ремонт на дрехи-скъсяване, подгъви, стесняване, смяна на цип др. Ушиване на пердета, калъфи, чаршафи, покривки, кърпи и др. За удобство на клиента поръчката се взема от адрес и се..
Въведи страница №