1. home
  2. »
  3. bcУслуги
  4. »
  5. Шивашки услуги

Шивашки услуги

54 обяви

Джобове и Филетки

гр. София, обл. София
Професионално изработване на джобове и филетки (една насрещна и две насрещни) с прорез. Абсолютна прецизност и координация на изработката, изискваща се при качествени облекла.

шев на всички видове облекла.

гр. Бургас, обл. Бургас
Поръчки по размер на клиента с материали на клиента или с наш материал, по модели на СИЗА-Стил, или с модел на клиента. Модели са изложени в Facebook.com СИЗА-СТИЛ. Голямо разнообразие от машинни и ръ..

Шивашки Услуги

гр. Бургас, обл. Бургас
Спално Бельо, Ремонт Дрехи, Оверлог, Пердета, Тапициране, Смяна на Ципове и други. Заповядайте!

Изработване на кройки за облекло

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Изработвам професионални кройки за облекла по зададен модел, снимка или техническа скица по индивидуални или стандартни размери. Извършвам градация по ръст и размер на вече изготвени кройки. Услугата ..

Шивашки услуги на ишлеме

гр. Бургас, обл. Бургас
Погрижете се за вашето удобство. Изработка и ремонт на седални и облегални възглавници за градинска мебел, пейки, люлки, сенници, шалтета за шезлонги и др. Смяна на дунапрена, ватата и самият текстил...
Тогите се изработят от специални антистатични, немачкаеми платове в различни цветове и размери, според конкретните предпочитания, осигуряващи идеална визия, съобразени с изискванията на клиента. Р..
Академични шапки и тоги за студенти, ученици и деца от детски градини. Изработват се 3 модела шапки в 4 размера. Цвят - по избор на клиента. Тогите се изработват от онтистатични, немачкаеми платове. Р..

Ремонт на шевни машини

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Ремонт на домашни и професионални шевни машини
Изработваме текстилни етикети с напечатано име. За училища, детски градини, лагери. Предлагаме 2 варианта: - За ПРИШИВАНЕ /100 броя - 7,20 лв. - За ЗАЛЕПВАНЕ С ЮТИЯ / 100 броя - 10,80 лв. ..

Шивашки услуги-София

гр. София, обл. София
Модно Ателие Поли -извършва много и разнообразни услуги свързани с поправки на облекло. Също така при избор на модел от сайта на ателието го ушиваме по ваша поръчка. http://fashionstudiopoli.com
Шивашки услуги от ВРАТА до ВРАТА - подгъви, смяна на ципове, стесняване/отпускане на дрехи, оверлог. Ако любимите Ви дрехи се нуждаят от поправка а Вие нямате време и сте ги хвърлили дълбоко в гарде..

Машинна бродерия и шивашки услуги

гр. Бургас, обл. Бургас
Индивидуални и уникални бродерии, лога и емблеми по Ваш проект за: -Вас, собственици на хотели, заведения и фирми за рекламни материали и отличителни знаци; -Вас, които искате да направите подарък..
Дизайн и ушиване на пердета. Предлагам изготовка и оформяне на вашият интериор с платове. Мога да идвам директно при вас с мостри. Подбирам дизайн, ушивам пердета, шалтета, покривки, калъфи за възглав..

Шивашки услуги

гр. Бургас, обл. Бургас
Плама Мебел ЕООД. Предлагаме шивашки услуги: ушиване на пердета, спално бельо, покривки за легла, за дома и хотела. Предлагаме също изработка на покривки, кърпи за заведения ресторанти и др. Използвам..

шивашки услуги

гр. Бургас, обл. Бургас
Шев на дамско облекло, пердета, оверлог, всички видове поправки.

Шиене на елеци

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Даваме работа на ишлеме за ущиване на елеци от еко кожа. Коректност при работа, плащане веднага.

Работа на ишлеме

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Даваме работа на ишлеме малки серии. Коректност при работа, плащане веднага.

Шев на тишлайфери

гр. Варна, обл. Варна
Състояние: Ново Изработка на Тишлайфер и по размери на клиента Цената зависи от размерите на тишлайфера и от плата.

Изработка на покривки

гр. Варна, обл. Варна
Състояние: Ново Изработка на покривки По идивидуални размери Бързо Качествено Богат избор на материи и цветове Цената зависи от избора на плат и размерите на покривката
Надомно, с материал на клиента, изработвам спално бельо, покривки за маса, пердета и др. Предлагам качество и добри цени: -торба /с отвор в долния край + 2бр. ’веги’/-от 2лв, калъфка /с ’уши’ и прихлу..

Шивашки услуги

гр. Бургас, обл. Бургас
Предлагаме ушиване на пердета, завеси, покривки, и всякакъв вид домашен текстил. Работим с материали на клиента. Гарантираме качество на изработката. Кратки срокове. Издаваме фактури по ДДС.

Машинна бродерия от Комелект - Габрово

гр. Габрово, обл. Габрово
Машинна бродерия по поръчка-голям капацитет, качество и коректност. Възможност за бродиране на кожа, готови облекла и шапки. Лазерно рязани апликации, технология на бродиране за перфектно качество. Ст..

Авто тапицерии

гр. Бургас, обл. Бургас
Претапициране на автомобилни седалки. Тапициране на лодки, яхти, дивани, автомобили и мотори.

Адвокатски тоги

гр. София, обл. София
Произвеждаме адвокатски тоги, стандартни размери и по поръчка на клиента. Тогите са немачкаеми, черни и отговарят на изискванията. Представителни и елегантнни. В цената е включено жабо, можете да изби..
Предлагаме услуга за изготвяне на кройки и градиране c размери по ваш избор на всякакъв вид модели като бебешко, детско, дамско и мъжко облекло. Изработването на даден модел се изготвя на базата на сн..

шиене на ишлеме

гр. Карлово, обл. Пловдив
предлагам, шиене на ишлеме на шивашко ателие или шивачка, за цялостно ушиване на спортни екипи от памучна триконечна вата

Сватбено платно

гр. Костенец, обл. София
Изработвам сватбено платно за влизане в ресторант, или изнесен ритуал. 20лв. бяло.30лв. с надпис.

шевни машини

гр. Бургас, обл. Бургас
ПРОДАЖБА И РЕМОНТ на домашни и професионални шевни машини. Нови и втора употреба. Сервиз и гаранция, резервни части. Магазин на ул. ”Одрин” №2 /сградага на КТ ”Черноморка”/. Работно време от понеделни..

Плетене и шиене

гр. Сливен, обл. Сливен
Продавам плетени детски дрехи, елечета, роклички, шалове, шапки, терлици, калъфчета за телефони и таблети. Шия покривки, калъвки, завеси, знамена, чаршафи и др. Продавам много запазени дрехи втора упо..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.