back to top

Шивашки услуги

51 обяви

Бургас, фирма за производство на работно облекло предлага богат избор, зимни и летни облекла, тоги, национални носии, спортни облекла, готови и по поръчка. Магазин Бургас - ул. Княз Борис 76 Магизин Ахелой - ул. Цар Симеон 14

Ушиване на спално бельо с мои материали

Ушиване на спално бельо с мои материали. Разполагам с едноцветен ранфорс. Предлагам ушиване на долни чаршафи със следните размери и цени: 130/240-9.90лв/бр; 150/240-11.40лв/бр; 180/240-13.60лв; 200/..

Изработване на кройки за производство на облекло

Изработвам ръчно професионални кройки за производство на облекла по зададен модел, снимка или техническа скица по индивидуални или стандартни размери. Извършвам градация по ръст и размер на вече изгот..

СУПЕР ТОП пормотиране Ходжа Азизе - ритуали за събиране на разделени двойки и премахване на магии;
Ходжа Азизе - ритуали за събиране на разделени двойки и премахване на магии;Ходжа Азизе - ритуали за събиране на разделени двойки и премахване на магии;Ходжа Азизе - ритуали за събиране на разделени двойки и премахване на магии;Ходжа Азизе - ритуали за събиране на разделени двойки и премахване на магии;
Кройки за бельо и бански костюми. Градация

Изработвам ръчно кройки за производство на бельо, бодита за художествена гимнастика и бански костюми, дамски, мъжки и детски, от снимка, скица или мостра. Градирам ваши готови кройки на удачни модели,..

Тога за дипломиране, Адвокатски тоги, Тоги, Академични шапки, Изработк

Академични шапки и тоги за студенти, ученици и деца от детски градини. Изработват се 3 модела шапки в 4 размера. Цвят - по избор на клиента. Тогите се изработват от онтистатични, немачкаеми платове. Р..

Машинна бродерия

Машинна бродерия

/Обява за цялата страна/

Индивидуална машинна бродерия по проект /може и на единични бройки/ на шапки, работно облекли, якета, тениски, хавлии и други.

Изработка на маскот костюми по поръчка

Изработваме маскот костюми, парти костюми, всякакъв вид сценично облекло. Костюми и дрехи за промоции и рекламни кампании, брандиране. Сценични костюми за деца и дртски градини, театри.

Машинна бродерия и шивашки услуги

Индивидуални и уникални бродерии, лога и емблеми по Ваш проект за: -Вас, собственици на хотели, заведения и фирми за рекламни материали и отличителни знаци; -Вас, които искате да направите подарък..

Униформи за вас

Производство на униформени облекла за ресторант, болница, хотел, казино и др. Бродерия и брандиране на раб. облекло

Бродерия и печат на работно облекло и не само!

Извършваме бродерия и печат в/у най-различни артикули

Шивашки услуги

Извършвам, всякакъв вид шивашки услуги, поправки, смяна на ципове, пердета!

Дизайн и изпълнение на бродерия

Фирма Мели-М предлага дизайн и изпълнение на бродерия. Дружеството разполага с високотехнологично оборудване, което предлага големи възможности за разнообразни видове бродерия. Ние предалагаме на наши..

Текстилен Дизайн Интерьера и ушиване

Дизайн и ушиване на пердета. Предлагам изготовка и оформяне на вашият интериор с платове. Мога да идвам директно при вас с мостри. Подбирам дизайн, ушивам пердета, шалтета, покривки, калъфи за възглав..

Обшивка/оверлог на килими и пътеки в София

Поправка на оверлог на различни видове килими и пътеки, намаляване на размери, кроене и обшивка. Цена на обшивката: 3.50 лв. за линеен метър. Цена за кроене и рязане: 1.50 лв./л. м. Работно време: пон..

Правя колекции от дрехи, кройки, дизайн.

Специална CAD система Julivi Constructor моден дизайнер, Моделиране, градация, оформление на модела, мостри на шевове. Умения 15 години опит. Професионални умения на позицията: - Проектирам дрех..

Шивашки услуги

Продавам шевни машини втора употреба Квалифициран майстор - шивач с дългогодишен професионален опит предлага следните шивашки услуги и поправки на дрехи: - Шев и кройка на мъжки, дамски и детс..

Тапицерски и шивашки услуги

Тапицерски и шивашки услуги. Ушиване на пердета, калъфи, тенти, градински люлки и други. Изработка на възглавници.

ИЗРАБОТКА на ПУФ - фотьойлче, Претапициране на мека мебел

ИЗРАБОТКА на ПУФ - фотьойлче за деца, за домашни любимци-прави живота ви по-удобен! Продават се чисто нови: лилавият пуф за 50 лв, другият за 55 лв и изработваме по поръчка други пуфове. Претапи..

шев на всички видове облекла.

Поръчки по размер на клиента с материали на клиента или с наш материал, по модели на СИЗА-Стил, или с модел на клиента. Модели са изложени в Facebook.com СИЗА-СТИЛ. Голямо разнообразие от машинни и ръ..

Шивачка Ана

Шивачка Ана

Бургас

Професионална шивачка с 30 години стаж ушива пердета за хотели, рестаранти, частни лица, рокли за бала и други поводи, и всякакви поправки на дрехи... Работя с обикновена фактура. Имам шивачница в М. ..

СУПЕР ТОП пормотиране Серкан Ходжа Прави това което само другите обещават. Целта НЕЕ забогатяване от проблемите на хората
Серкан Ходжа Прави това което само другите обещават. Целта НЕЕ забогатяване от проблемите на хоратаСеркан Ходжа Прави това което само другите обещават. Целта НЕЕ забогатяване от проблемите на хоратаСеркан Ходжа Прави това което само другите обещават. Целта НЕЕ забогатяване от проблемите на хората
шия гоблени по поръчка

шия гоблени по поръчка

Белене, област Плевен

цените са по договаряне, зависи от гоблена! на квадрат от панамата

Шиене на покривки, салфетки, тишлайфери и др. за ресторанти и хотели

Шием покривки, тишлайфери, салфетки, декоративни възглавници, спално, джобчета за сервиране на прибори бельо за ресторанти и хотели. Работим както с наши, така и с платове на клиентите. Предла..

Изработка на рекламни, работни тениски, блузи и панталони

Изработка на рекламни, работни тениски, блузи, панталони - шев, щампа, бродерия. За поръчка на тел. *виж контакти* - Димитър

Оверлог, обшиване, окрайчване на мокет, килими, пътеки пловдив

Оверлог, обшиване, окрайчване на мокет, килими, пътеки. Извършваме услугата качествено и на добра цена. гр. Пловдив бул. Шести септември 236. тел. *виж контакти*

Шивашки услуги Галена

Ремонт на облекло, покривна оверлог пико илици. Боядисване на кожени якета.

Калъф за табела ”Такси”+ПОДАРЪК 1 бр текстилна маска

Изработка на Калъфи за табели ”Такси”. Стандартни размери. От плат. Цвят по избор. Цена 5 лв Пристягане към табелата с ластик. При поръчка на 10 бр. -ЦЕНА 4 ЛВ. При поръчка на 2 или повече калъфа-ПОДА..

Шивашки услуги

Извършвам, всякакъв вид шивашки услуги, поправки, смяна на ципове, пердета!

Дребни шивашки услуги

Извършвам дребни шивашки услуги. Позвънете и разберете с какво мога да ви бъда полезен.

шивашки услуги

Шивашко ателие с дългогодишен опит предлага всякакви шивашки услуги: корекции на мъжко, дамско и детско облекло; изработка на официални и ежедневни облекла (отстъпки при серийно производство); изработ..

изработка на академични тоги и шапки за дипломиране, може и поотедлно

Академични шапки и тоги за студенти, ученици и деца от детски градини. Изработват се 3 модела шапки в 4 размера. Цвят - по избор на клиента. Тогите се изработват от онтистатични, немачкаеми платове. Р..