back to top

Шивашки услуги

39 обяви
Изработване на кройки за производство на облекло

Изработвам ръчно професионални кройки за производство на облекла по зададен модел, снимка или техническа скица по индивидуални или стандартни размери. Извършвам градация по ръст и размер на вече изгот..

Кройки за бельо и бански костюми. Градация

Изработвам ръчно кройки за производство на бельо, бодита за художествена гимнастика и бански костюми, дамски, мъжки и детски, от снимка, скица или мостра. Градирам ваши готови кройки на удачни модели,..

NoviRokli.bg.cm - Зашиване на чисто нови сватбени / булчински рокли, по Ваш размер! Най-ниски цени!

Мили дами, мечтаете си за чисто нова булчинска рокля, но цените са твърде високи? Представяме Ви нашите сватбени рокли, само сега на най-ниски цени от 339 лв.! Роклите се изработват и шият изцяло по В..

TOP пормотиране Гадател и маг Джиляна Cъбира разделени двойки и семейства, разваля магии - резултат 100%
Гадател и маг Джиляна Cъбира разделени двойки и семейства, разваля магии - резултат 100%Гадател и маг Джиляна Cъбира разделени двойки и семейства, разваля магии - резултат 100%Гадател и маг Джиляна Cъбира разделени двойки и семейства, разваля магии - резултат 100%Гадател и маг Джиляна Cъбира разделени двойки и семейства, разваля магии - резултат 100%
Тога за дипломиране, Адвокатски тоги, Тоги, Академични шапки, Изработк

Академични шапки и тоги за студенти, ученици и деца от детски градини. Изработват се 3 модела шапки в 4 размера. Цвят - по избор на клиента. Тогите се изработват от онтистатични, немачкаеми платове. Р..

Изработка на академични тоги за дипломиране на ученици и студенти

Тогите се изработят от специални антистатични, немачкаеми платове в различни цветове и размери, според конкретните предпочитания, осигуряващи идеална визия, съобразени с изискванията на клиента. Р..

шев на всички видове облекла.

Поръчки по размер на клиента с материали на клиента или с наш материал, по модели на СИЗА-Стил, или с модел на клиента. Модели са изложени в Facebook.com СИЗА-СТИЛ. Голямо разнообразие от машинни и ръ..

Машинна бродерия и шивашки услуги

Индивидуални и уникални бродерии, лога и емблеми по Ваш проект за: -Вас, собственици на хотели, заведения и фирми за рекламни материали и отличителни знаци; -Вас, които искате да направите подарък..

Шивачка Ана

Шивачка Ана

Бургас

Професионална шивачка с 30 години стаж ушива пердета за хотели, рестаранти, частни лица, рокли за бала и други поводи, и всякакви поправки на дрехи... Работя с обикновена фактура. Имам шивачница в М. ..

Кожаро-кожухарски услуги

Кожаро-кожухарски услуги - ремонт, корекции и боядисване на всички видове кожени изделия-палта, якета, чанти, шапки, ръкавици, чехли. Ремонт и преустройства на палта от дивеч. Ушиване на поръчка н..

Ремонт на битови и професионални шевни машини Ст. Загора

Качествен ремонт на битови и професионални шевни машини, гладачна и кроячна техника, ел двигатели и всичко свързано с шевното производство. Гаранция на извършената услуга Ст. Загора и региона.

Шивашки услуги

Корекции и поправки на дамско, мъжко, детско облекло. Стесняване, скъсяване, смяна на ципове, репризи, и др. Подгъви/запазване на оригиналния подгъв на дънки/, пердета, завеси, спално бельо и др. Инди..

Бродерии и шевици

Предлагаме изработка на машинно бродиране по ваша поръчка. Бродерията може да е както по ваш готов проект, така и по наш. Работим с висококачествени материали. Бродерията може да бъде направена върху ..

чанти от памучен плат

чанти от памучен плат

Карлово, област Пловдив

изработваме, чанти / торби /, с размери - 40 см. / 34 см., ширина на дъното - 6 см., от - 100 % памучен плат, с плътност - 300 гр / кв.м., Цена - 1. 50 лв., може да изработим чанти по ваши размери

Шивашки услуги
Шивашки услуги Младост 1А

Заповядайте в Младост 1А, ул. ”Сърчице ”, бл.528, вх.2. Извършвам всякакви шивашки услуги: поправки и корекции на дрехи, спално бельо, пердета, декоративни възглавнички и др. Изработвам и екстрава..

Шивашки услуги

Шивашко ателие ”Гренада 72”ЕООД, предлага шивашки услуги от всякакъв характер / корекция на дрехи, изработка на пердета, спално бельо, всякакви нестандартни услуги за бранша/ Качество, изключително н..

Шивашки услуги

Предлагам шивашки услуги-с материали на клиента или с мои. Ушиване на готови изделия, ремонт на облекло, прекрояване, цялостно оразмеряване. Ушиване на домашен интериор- възглавници за пелетни мебел..

Шивашка фирма предлага услугите си за работа

Шивашката фирма предлага услугите си като разполага с висококачествена техника, около 100 шевни машини от различен клас и с възможност за кроене на всички видове материали с машини от най- ново поколе..

Зимно работно облекло

Производител на зимно и лятно работно облекло за хотели, ресторанти, училища, болници и др.

Ремонт на чанти

Качествен ремонт на чанти, куфари, портмонета идр. от майстор -кожар.

 рекламирай сам в favicon
Олекотени завивки и възглавници

Олекотени завивки и възглавници

Велинград, област Пазарджик

Ушиване на юрганчета и възглавнички. Единичен юрган 140/210 цена:25 лв. Приста 165/210 цена:28 лв., Спалня 200/210 цена: 32 лв. макси 230/210 цена: 40 лв. Бебешко юрганче материя 100/140 цена:14 лв. П..

шия гоблени по поръчка

шия гоблени по поръчка

Белене, област Плевен

цените подлежат на корекция, зависи от гоблена! 1/1-цена-2,00лв. на квадрат от панамата 1/4-2,50лв. на квадрат от панамата

Тапицерски и шивашки услуги

Тапицерски и шивашки услуги. Ушиване на пердета, калъфи, тенти, градински люлки и други. Изработка на възглавници.

Изработка на тениски

Ушиване на дамски и мъжки едноцветни тениски цена на едро т.е. над 10 бр. - 4лв.

шевни машини

ПРОДАЖБА И РЕМОНТ на домашни и професионални шевни машини. Нови и втора употреба. Сервиз и гаранция, резервни части. Магазин на ул. ”Одрин” №2 /сградата на КТ ”Черноморка”/. Работно време от понеделни..

Шиене на дрехи на ишлеме

Търсим малки шивашки ателиета за дългосрочна и целогодишна работа. Предоставяме къси серии с мостра и коректно плащане. Госпожа Василева

Машинна бродерия от Комелект - Габрово

Машинна бродерия по поръчка-голям капацитет, качество и коректност. Възможност за бродиране на кожа, готови облекла и шапки. Лазерно изрязани апликации, технология на бродиране за перфектно качество. ..

Шивашки услуги

Шивашки услуги

Якоруда, област Благоевград

Тарся ишлеме за кроене и шиене при интереси на лично

Шивашки услуги

Шивашко ателие Vision Design гр. Пловдив, ул. Богомил 70 срещу хотел Норис УСЛУГИ: Корекции на облекла от плат, трико и кожа. Изработка на модели по поръчка, на база мостра, списание или по снимка. ..

шивашки шевни услуги

Изпълняваме всякакви различни шевни услуги. Приемам поръчки за надомна работа за ушиване на пердета, чаршафи, калъфки, покривки и всякакви други шевни услуги. Експресно и качествено. Шивашки услуги, т..