Филтриране
Сортиране

Шивашки услуги

60 обяви
Изработваме и ремонтираме възглавници за холови гарнитури, градински люлки, селала за пейки, столове. Изработваме шалтета за шезлонги от плат и кожа за хотели и за дома. Шев и ремонт на пердета, калъф..

Ремонт на шевни машини

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Ремонт на домашни и професионални шевни машини

шев на всички видове облекла.

гр. Бургас, обл. Бургас
Поръчки по размер на клиента с материали на клиента или с наш материал, по модели на СИЗА-Стил, или с модел на клиента. Модели са изложени в Facebook.com СИЗА-СТИЛ. Голямо разнообразие от машинни и ръ..

Изработване на кройки за облекло

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Изработвам професионални кройки за облекла по зададен модел, снимка или техническа скица по индивидуални или стандартни размери. Извършвам градация по ръст и размер на вече изготвени кройки. Услугата ..

Машинна бродерия и шивашки услуги

гр. Бургас, обл. Бургас
Индивидуални и уникални бродерии, лога и емблеми по Ваш проект за: -Вас, собственици на хотели, заведения и фирми за рекламни материали и отличителни знаци; -Вас, които искате да направите подарък..
Изработка и ремонт на седални и облегалични възглавници за градинска мебел, пейки, люлки, сенници, шалтета за шезлонги и др. Смяна на дунапрена, ватата и самият текстил. Предлагаме голям асортимент от..

шивачка за корекции

гр. София, обл. София
Да е работила корекции

Работа на ишлеме

гр. Айтос, обл. Бургас
Фирма Бенктекс ЕООД, с адрес на управление с. Карагеоргиево, обл. Бургас, общ. Айтос приема работа на ишлеме. Предимно изработваме стоки за износ към Европейския съюз. Разполагаме с прави машини, трик..
Мили дами, мечтаете си за чисто нова булчинска рокля, но цените са твърде високи? Представяме Ви NoviRokli.co.nf - Чисто нови булчински рокли, изработени по Ваш размер, на цени от 239 лв.! Всички ..
качествен ремонт на шевни машини - програмни, ръчни, крачни, възстановяване на антики, и по домовете, рез. части, гаранция

Шивашки услуги

гр. Ямбол, обл. Ямбол
Изработвам пердета, завеси, покривки и други. Прикачвам ципове на шуби, якета, грейки, панталони, поли и други. кв. Каргон след 17ч.

Спално бельо

гр. Велинград, обл. Пазарджик
Предлагам ушиваме на спални комплекти както стандартни така и по индивидуални размери. Хасе ранфорс. Единичен комплект чаршаф 130/240, плик 150/220, калъфка 50/70: цена 26 лв. ’ Приста чаршаф 170/240,..

Търся работа

гр. Куклен, обл. Пловдив
Търся работа на ишлеме къси серии

шевна машина кохлер

гр. Ловеч, обл. Ловеч
шевна машина кохлер, изключително запазена, работеща

Ремонт на стари шевни машини

гр. Бургас, обл. Бургас
Възстановяване на стари и нови шевни машини по-домовете, монтаж на педали и ел. моторчета, гаранция

машинна бродерия по поръчка

гр. София, обл. София
Проектираме и изработваме уникални бродерии на лога, хавлии за кръщене, халати, пътечки за проходане, кърпи за бебешка погача, бродерия на имена и монограми, подаръци по идея на клиента.
Предлагаме услуга за изготвяне на кройки и градиране c размери по ваш избор на всякакъв вид модели като бебешко, детско, дамско и мъжко облекло. Изработването на даден модел се изготвя на базата на сн..

Шивашки Услуги

гр. Бургас, обл. Бургас
Спално Бельо, Ремонт Дрехи, Оверлог, Пердета, Тапициране, Смяна на Ципове и други. Заповядайте!

шивашки услуги

гр. Бургас, обл. Бургас
Шев на дамско облекло, пердета, оверлог, всички видове поправки.

Покривки за маси, тишлайфери и др.

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Изпълняваме всякакви поръчки свързани с текстилен интериор, покривки за маси по каталог, тишлайфери, калъфки за столове и възглавници за столове и дивани. Претапициране на столове. Може да направите з..

Олекотени завивки и възглавници

гр. Велинград, обл. Пазарджик
Ушиване на юрганчета и възглавнички. Единичен юрган 140/210 цена:20лв. Приста 165/210 цена:25лв., Спалня 200/210 цена: 30лв. макси 230/210 цена: 35 лв. Бебешко юрганче ранфорс материя 100/140 цена:13 ..

Авто тапицерии

гр. Бургас, обл. Бургас
Претапициране на автомобилни седалки.

шевни машини

гр. Бургас, обл. Бургас
ПРОДАЖБА И РЕМОНТ на домашни и професионални шевни машини. Нови и втора употреба. Сервиз и гаранция, резервни части. Магазин на ул. ”Мария Луиза” №37. Работно време от понеделник до петък 9.00-13.00ч.

хавлия за кръщене

гр. Бургас, обл. Бургас
машинна бродерия на хавлии за кръщене.

Мода, стил, професионален грим

к. к. Слънчев бряг, обл. Бургас
Бързо и качествено обслужване, корекции на всякакъв вид облекло, задоволяваме капризите на всички претенциозни клиенти. Разполагаме с всички възможни шивашки машини. Шиене на екстеншъни.
Дизайн и ушиване на пердета. Предлагам изготовка и оформяне на вашият интериор с платове. Мога да идвам директно при вас с мостри. Подбирам дизайн, ушивам пердета, шалтета, покривки, калъфи за възглав..
Академични шапки и тоги за студенти, ученици и деца от детски градини. Изработват се 3 модела шапки в 4 размера. Цвят - по избор на клиента. Тогите се изработват от онтистатични, немачкаеми платове. Р..
Изработвам българска бродерия по поръчка, гривни-маншет, ризи за носий. Цената за всяко изделие се договаря

Покривки, тишлайфери

гр. Бургас, обл. Бургас
Шивашко ателие в Бургас. Шиене на покривки за маса, тишлайфери, карета, салфетки, хангали и други. Избор на качествени материали от България и Европа. Изработка по стандартни или индивидуални размери...

Ремонт и корекции на дрехи

гр. Бургас, обл. Бургас
Шиене и всички видове ремонт/корекции на дрехи и изделия от текстил. Гарантирано качество! Шивашки услуги в Бургас - обикновени, бързи, експресни.
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.