Филтриране
Сортиране
    Филтър
  • Област
  • Населено място
  • Обяви подадени след
  •  Разширено търсене
  • реклама

Шивашки услуги

59 обяви

шев на всички видове облекла.

гр. Бургас, обл. Бургас
Поръчки по размер на клиента с материали на клиента или с наш материал, по модели на СИЗА-Стил, или с модел на клиента. Модели са изложени в Facebook.com СИЗА-СТИЛ. Голямо разнообразие от машинни и ръ..
Роклите се шият за една седмица по ваши размери, може и с ваши платове, с подплата, скрит цип, бродерии с маниста и кристали Ръчно довършване, облечени копчета.

Машинна бродерия и шивашки услуги

гр. Бургас, обл. Бургас
Индивидуални и уникални бродерии, лога и емблеми по Ваш проект за: -Вас, собственици на хотели, заведения и фирми за рекламни материали и отличителни знаци; -Вас, които искате да направите подарък..
Отлично оборудвано шивашко ателие търси всякакъв вид сътрудничество - ишлеме, съвместна дейност и т.н. Приемливи цени. Отлично качество. Ул. Царево село 7-срещу пазара на Красно село.

Олекотени завивки и възглавници

гр. Велинград, обл. Пазарджик
Ушиване на пухкави юрганчета и възглавнички. Единичен юрган 140/210 цена:17,50лв. Приста 165/210 цена:22лв., Спалня 200/210 цена: 26лв. макси 230/210 цена: 29 лв. Бебешко юрганче 110/150 цена:11 лв. П..

Спално бельо

гр. Велинград, обл. Пазарджик
Предлагам ушиваме на спални комплекти както стандартни така и по индивидуални размери. Хасе ранфорс снимки №1, № 2, №3, №4, №5 и №6. Единичен комплект чаршаф 130/240, плик 150/220, калъфка 50/70: цена..

Ремонт на стари шевни машини

гр. Бургас, обл. Бургас
Възстановяване на стари и нови шевни машини по-домовете, монтаж на педали и ел. моторчета, гаранция
Академични шапки и тоги за студенти, ученици и деца от детски градини. Изработват се 3 модела шапки в 4 размера. Цвят - по избор на клиента. Тогите се изработват от онтистатични, немачкаеми платове. Р..
Тогите се изработят от специални антистатични, немачкаеми платове в различни цветове и размери, според конкретните предпочитания, осигуряващи идеална визия, съобразени с изискванията на клиента. Р..

Шивашки Услуги

гр. Бургас, обл. Бургас
Спално Бельо, Ремонт Дрехи, Оверлог, Пердета, Тапициране, Смяна на Ципове и други. Заповядайте!
Мили дами, мечтаете си за чисто нова булчинска рокля, но цените са твърде високи? Представяме Ви NoviRokli.co.nf - Чисто нови булчински рокли, изработени по Ваш размер, на цени от 129 лв.! Всички ..

Шивашки услуги

гр. Созопол, обл. Бургас
Шивашки услуги, поправка на дрехи, ушиване на пердета, завеси, възглавнички, шалтета и др.

Изработване на кройки и Градация

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Изработвам професионални кройки за облекла по зададен модел или техническа скица по индивидуални или стандартни размери. Извършвам градация по ръст и размер на вече изготвени кройки. Услугата е предна..

Шивашки услуги

гр. София, обл. София
Правя ремонт на шевни машини и оверлози с гаранция 1г. Поставяне на ел мотор и педал на ръчни и крачни машини. Почистване, ремонт смазване и настройка. -30 лв Консултация преди да купите сво..
Ремонт и поддръжка на шевни машини , индустриални и домашни.
качествен ремонт на домашни шевни машини, всички видове, възстановяване на стари антики, с гаранция, и по домовете

Консултации по шев и кройка

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Оказване на помощ, консултации за конструиране на кройки за облекло, скрояване или ушиване, размножаване по ръст и размер/градация/, коригиране на вече съществуващи кройки. Консултациите са предназнач..

Мода, стил, професионален грим

к. к. Слънчев бряг, обл. Бургас
Бързо и качествено обслужване, корекции на всякакъв вид облекло, задоволяваме капризите на всички претенциозни клиенти. Разполагаме с всички възможни шивашки машини. Шиене на екстеншъни.

Шивачка Ана

гр. Бургас, обл. Бургас
Професионална шивачка с 30 години стаж ушива пердета за хотели, рестаранти, частни лица, рокли за бала и други поводи, и всякакви поправки на дрехи... Работя с обикновена фактура. Имам шивачница в М. ..

Плетене и шиене

гр. Сливен, обл. Сливен
Продавам плетени детски дрехи, елечета, роклички, шалове, шапки, терлици, калъфчета за телефони и таблети. Шия покривки, калъвки, завеси, знамена, чаршафи и др. Продавам много запазени дрехи втора упо..

Бродерия поръчки ВАРНА

гр. Варна, обл. Варна
БРОДЕРИЯ поръчки за Абитуренти кръщенета сватби

шивачка за корекции

гр. София, обл. София
Да е работила корекции

Авто тапицерии

гр. Бургас, обл. Бургас
Претапициране на автомобилни седалки.
Конструиране, градиране и разпечатване на кройка. Разработване на модела по скица или снимка. Печат на кройката. Обявата важи за цялата страна. За контакт: Димитър Стоянов
CAD услуги за шивашката индустрия. Конструиране, градиране и разпечатване на кройки. Конструиране по скица, снимка или физическа мостра. За поръчки извън Пловдив, изпращам кройките по електронен..

шевни машини

гр. Бургас, обл. Бургас
ПРОДАЖБА И РЕМОНТ на домашни и професионални шевни машини. Нови и втора употреба. Сервиз и гаранция, резервни части. Магазин на ул. ”Цар Калоян” №2. Работно време от понеделник до петък 9.00-18.00ч. п..

хавлия за кръщене

гр. Бургас, обл. Бургас
машинна бродерия на хавлии за кръщене.
Ушиване на: пердета, завеси, римски щори, шалтета, покривала, калъфи, покривки, хангали и салфетки, тишлайфери, драперия, спално бельо, декоративни възглавници, протектори и всичко друго, свързано..

Шия по поръчка

гр. Разград, обл. Разград
Изработвам дрехи и по пръчка и предлагам всякакви корекции.
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.