back to top

Селскостопански, Градински

157 обяви

ПРИ големи обекти/овощни градини се работи в цялата страна РЕЗИТБА на овошки, лозя, декоративни дървета и храсти ИЗКОРЕНЯВАНЕ на дънери/корени на големи и малки храсти и дървета РЯЗАНЕ на големи и опасни дървета по алпийски способ и с автовишка ПО ДОГОВАРЯНЕ СЛЕД ОГЛЕД (ВАЛИДНО ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА) РЯЗАНЕ и цепене на дърва за огрев ИЗЧИСТВАНЕ на диви, неподдържани и буренясали места и терени от многогодишна тревна и дървесна растителност КОСЕНЕ на райграс АБОНАМЕНТНА ПОДДРЪЖКА НА ГРАДИНКИ, КООПЕРАЦИИ, КОМПЛЕКСИ, ПАРКОВЕ ПРЪСКАНЕ с препарати против плевели и кърлежи ДРОБЕНЕ на клони с..

Почистване на дворове, запустели парцели, терени, рязане на храсти, рязане и кастрене високи дървета, кастрене на клони. Рязане на високи дървета с алпинист - с 20 годишен опит, гарантира сигурност и спокойствие. Косене на трева с тримери. Разполагаме със професионална техника. Извозване на отпадъците със бус и самосвал. Работим във София и на до 100 км от София. Без почивни дни. косене на трева. Косене на трева София. Косене на висока трева. Косене на трева с тример. Рязане на дървета. Рязане на високи дървета. Кастрене на клони.

Не се колебайте да се свържете с нас, ако дълго не сте посещавали вилата си, с просторен двор, на който дълго не сте обръщали внимание. Ние от фирма МИЦ-Цветелин Петров можем да приведем в изряден вид всяко запустяло дворно място или празен парцел. Предлагаме още и професионално рязане на опасни дървета, косене на трева, извозване и дробилка за клони под наем. Гарантирано качество и коректност. Работа с професионална техника.

TOP пормотиране Ходжа Азизе - ритуали за събиране на разделени двойки и премахване на магии; 0892757204
Ходжа Азизе - ритуали за събиране на разделени двойки и премахване на магии; 0892757204Ходжа Азизе - ритуали за събиране на разделени двойки и премахване на магии; 0892757204Ходжа Азизе - ритуали за събиране на разделени двойки и премахване на магии; 0892757204

Целогодишни Високи Резитби § Косене Еднократни заявки и Годишни абонаменти. Резитби на високи опасни дървета. Косене на високи треви, хендеци, стърнища, пътни банкети, еко пътеки и мн. др. Кастрене на дървета и храсти, градинско косене с професионални машини на БоляръЕООД. Поддръжка на многогодишен тревостой. Добивно косене на житно-бобови и смесени високи треви за фуражно производство. Косене високи тревни култури и изкуствено създадени зелени формации за слънчевите електро-централи - фотоволтаици, агро-фотоволтаични полета или паркове, затревени с детелина, люцерна, ежова главица и ..

Фирмата предлага различни видове услуги. Предлагаме рязане на дървета с автовишка и с алпинисти. Кастрене на дървета, оформяне на корони и много други. Разполагаме с техника за извозване на дървесната маса. www.kove.bg

Рязане на опасни дървета в Пловдив и околието. С автовишка и катерене по дървото. Фактури и професионално обслужване. Цените винаги са по договаряне! Димитър Йорданов

косене на висока трева с тример. Почистване на терени от храсти,. Рязане на дървета. АлпинистиVIP обява

Косене на висока трева с моторен тример за град София и региона до 100 км. Почистване на терени от храсти, извозване на отпадъци. Рязане на високи дървета по алпийски способ. Почистване на дворове..

Рязане на опасни дървета, почистване и косене на тревни площи и парцели..VIP обява

Фирмата се занимава с косене на висока трева с моторни тримери. Косене на фотоволтаични паркове със специална косачка (АТВ) и тримери. Почистване на дворове, терени, парцели от храстовидна растителнос..

почистване на буренясали места и извозване на треви храсти клони/разyмните цени/VIP обява

Благодарим Ви, че ни избрахте! Предлагаме ПОЧИСТВАНЕ НА БУРЕНЯСАЛИ ДВОРНИ МЕСТА, ИЗВОЗВАНЕ НА ТРЕВИ ХРАСТИ КЛОНИ. Косене на тревапочистване с храсторез на вашите ВИЛИ, дворове. Опита ние е показал че ..

Почистване на буренясали места и извозванеVIP обява

Косене на трева, Рязане на дървета, храсти, кастрене на клони, почистване на парцели, дворове, терени

Косене на тревни площи, почистване на дворове, терениVIP обява

Косене на тревни площи/ райграс. Косене на трева с професионален моторен тример, почистване на дворни места, изрязване на храсти, извозване на растителни и други отпадъци. Предлагаме както еднокра..

Рязане на високи дървета. Косене на трева. Почистване на терени НАЙ- НИСКИ ЦЕНИ в София.VIP обява

Фирма Светлин -2018 - ПРЕДЛАГА широк спектър от услуги, благодарение на което сме по-полезни и пълноценни на нашите клиенти. Една от тези услуги е косене на тревни площи, рязане на дървета, клони, хра..

Почистване на буренясали места и извозване на треви, храсти, клони/разyмни цени/VIP обява

Предлагаме Рязане, отрязване на стари и опасни дървета. Премахване, кастрене на клони. Почистване на дворни места, извозване на храсти и отпадъци. Косене на трева, целогодишна поддръжка на преференциа..

Изчистване на диви терени/рязане на овошки/опасни дървета/абонаментна поддръжка

Резитба на овошки, лозя и храсти ИЗКОРЕНЯВАНЕ на дънери/корени на големи и малки храсти и дървета При големи обекти се работи в цялата страна Рязане на големи и опасни дървета по алпийски сп..

Рязане на дървета

Разчистване на терени за строителство от налична растителност.

Изграждане на ограда с циментови колове и оградна мрежа.

Дупчене със свредел за поставяне на оградни колове. Изграждане на ограда с циментови колове и оградна мрежа. #моторенсвредел #земекопнамашина #дупки #ограда #колове #пилони #засаждане #фиданки #..

услуги с мотокултиватор

Предлагаме услуги с мотофреза фреоване на двоорове,градини,зелени площи,оранжерии и всякакви други места.Цена по договаряне.Услугата се извършва на територията на градовете,Пловдив,Асеновград,околнит..

Рязане и кастрене на опасни дървета

Рязане и кастрене на опасни дървета

Елин Пелин, област София

Рязане и кастрене на всякакви видове опасни дървета за Община Елин Пелин, гр София и областта определяне на цена след оглед.

Рязане на дървета,косене и поддръжка на зелени площи

Фирмата е специализирана в рязането и кастренето на сухи и опасни дървета. Разполагаме с професионална техника и опит за да извършим работата качествено и в срок. С годините сме натрупали необходи..

Косене на трева

Косене на трева, поддръжка на зелени площи и озеленяване. Разчистване на терени от храсти и дървета. Екипът ни предлага услугата - косене на тревни площи, както за малки ,така и за големи терени. Сп..

 рекламирай сам в favicon
Автовишки рязане и кастрене на дървета

Саниране, ремонт на улуци и покриви, монтаж на рекламни съоражения, почистване на фасади и др. Професионано обслужване. Ниски цени.

Косене на тревни площи, почистване на терени

Косене на тревни площи/ райграс. Косене на трева с професионален моторен тример, почистване на дворни места, изрязване на храсти, извозване на растителни и други отпадъци. Предлагаме както еднокра..

Косене на тревни площи, почистване на терени

Предлагаме на вашето внимание услуги, свързани с косене на тревни площи или райграс. ПОЧИСТВАНЕ НА ТЕРЕНИ/ДВОРНИ МЕСТА, изрязване на храсти, клони, дървета. Извозване на отпадъците след почистване. ..

Почистване/извозване

Почистване/извозване

Стара Загора

Почистване на дворове, градини, сгради, мазета и т.н..

Почистване на дворове

Извършва: -почистване на запустели терени -рязане, кастрене и извозване на дървета и храсти -косене, събиране и извозване на трева -почистване на дворни помещения -почистване на складове -извоз..

Рязане на опасни дървета

Дървото ни носи радост, но също така е възможно да причини и някои неудобства. Те могат да бъдат преодоляни чрез кастрене на проблемните клони или рязане на цялото дърво. Рязането на дърво може да б..

услуги с професионални дробилки за клони

Фирма М и Ц - Цветелин Петров ЕТ предлага услуги с професионални дробилки за клони Извършваме следните услуги: - рязане, оформяне, кастрене на дървета - почистване на запустели терени от дива растите..

Рязане на опасни дървета. СОФИЯ!

Рязане на опасни дървета. Извозване на материала. Ниски цени. Безплатен оглед!!! СОФИЯ ГРАД И ОБЛАСТ!!!

Изграждане на Огради с Метални Тръби Циментови Колове и Мрежа

Фирма “СТАНИК ООД” е с голям опит в изграждането на огради и оградни съоръжения в цялата страна. Фирмата използва качествени и дълготрайни материали и дава гаранция за извършените услуги. Комплексното..

Фрезоване на малки градини и оранжерии

Здравейте. Извършвам фрезоване на малки градини и оранжерии с машината от снимките за района на Кюстендил. Центат е по договаряне след БЕЗПЛАТЕН оглед и извършване на услугата, като минимума е 30лв. Б..