back to top

Селскостопански, Градински

223 обяви

Почистване на дворове, запустели парцели, терени, рязане на храсти, рязане и кастрене високи дървета, кастрене на клони. Рязане на високи дървета с алпинист - с 20 годишен опит, гарантира сигурност и спокойствие. Косене на трева с тримери. Разполагаме със професионална техника. Извозване на отпадъците със бус и самосвал. Работим във София и на до 100 км от София. Без почивни дни. косене на трева. Косене на трева София. Косене на висока трева. Косене на трева с тример. Рязане на дървета. Рязане на високи дървета. Кастрене на клони.

Husqvarna -. Машинно и Почистване на терени от храсти, и извозване на отпадъците до регламентирано сметище. Рязане на високи дървета с алпинист, кастрене на клони. Подрязване на жив плет. Косене на висока трева с моторен тример. Събиране и изнасяне на тревата. Работим с професионални машини, бързо и качествено защото знаем че вашето време е от значение. Цени - сваляне на храсти -1-2 лева на квадрат. Рязане на високи или овощни дървета от 50 - 400 лева. Косене на трева -15- 30 ст на квадрат. Цената се определя от разположението на терена, транспортните разходи, гъстотата и вида ..

Фирма М и Ц - Цветелин Петров ЕТ предлага услуги с професионални дробилки за клони Извършваме следните услуги: - рязане, оформяне, кастрене на дървета - почистване на запустели терени от дива растителност и друг вид отпадък - извозване до регламентирани сметища - косене на трева Предлагаме и под наем. Цена: 400лв за машиносмяна, в която са включени транспорт и оператор на машината.

СУПЕР ТОП пормотиране Успешно събира разделени двойки. Разрешава всякакви житейски проблеми
Успешно събира разделени двойки. Разрешава всякакви житейски проблемиУспешно събира разделени двойки. Разрешава всякакви житейски проблемиУспешно събира разделени двойки. Разрешава всякакви житейски проблемиУспешно събира разделени двойки. Разрешава всякакви житейски проблемиУспешно събира разделени двойки. Разрешава всякакви житейски проблеми

Не се колебайте да се свържете с нас, ако дълго не сте посещавали вилата си, с просторен двор, на който дълго не сте обръщали внимание. Ние от фирма МИЦ-Цветелин Петров можем да приведем в изряден вид всяко запустяло дворно място или празен парцел. Предлагаме още и професионално рязане на опасни дървета, косене на трева, извозване и дробилка за клони под наем. Гарантирано качество и коректност. Работа с професионална техника.

Дървото ни носи радост, но също така е възможно да причини и някои неудобства. Те могат да бъдат преодоляни чрез кастрене на проблемните клони или рязане на цялото дърво. Рязането на дърво може да бъде рисковано в ръцете на аматьор, особено aкo се намира близо до Вашия дом. Ние от фирма МИЦ-Цветелин Петров ЕТ имаме опит в рязането на дървета от неудобни места. След безплатен оглед ще Ви обясним най-безопасният начин за отсичането на дървото Ви. Екипът ни се гордее със способността си да работи координирано, за да премахне дървото Ви без поражения на дома и на градината Ви. Фирмата предла..

Фирма МиЦ-Сървис ЕООД предлага почистване на терени с високо проходим верижен горски мулчер. Предлагаме още и услуги с верижни дробилки под наем, рязане на дървета с вишка и по алпийски способ, косене.

Почистване на земеделски земи, пасища, горски местности от храсти и дървета. Няколко вида на обработване на терена според изискване на клиента, до 25см дълбочина!

Рязане на опасни дървета в Пловдив и околието. С автовишка и катерене по дървото. Фактури и професионално обслужване. Цените винаги са по договаряне! Димитър Йорданов

Почистване и продълбочаване на терени и земеделски земиVIP обява

Почистване и продълбочаване на терени и земеделски земи

Горна Оряховица, област Велико Търново

Почистване на необработваеми земи, земеделски площи, изоставени лозя, подравняване и продълбочаване с булдозер

Събаряне на дървета. Рязане на дърваVIP обява

Предлагам събаряне на рискови дървета в близост до сгради, площадки и съоръжения. Цената за събарянето се определя след оглед. Също така предлагам и рязане на дърва за печка или камина, според изисква..

Почистване на буренясали места и извозване на треви, храсти, клони/разyмни цени/VIP обява

Предлагаме Рязане, отрязване на стари и опасни дървета. Премахване, кастрене на клони. Почистване на дворни места, извозване на храсти и отпадъци. Косене на трева, целогодишна поддръжка на преференциа..

Рязане на опасни дървета, почистване и косене на тревни площи и парцели..VIP обява

Почистване на дворове, терени, парцели от храстовидна растителност. Премахване на издънки, Рязане на дървета, клони. Рязане на високи опасни дървета, кастрене на клони, извозване на отпадъците до регл..

Почистване на дворни места и помещения

Косене на тревни площи, рязане на дървета и храсти. Работя с бензинов тример и бензинова резачка. Цени по договаряне Почистване на мазета, тавани и помещения с ненужни вещи и материали

Косене на градини и всякакви зелени площи

Косене на градини и всякакви зелени площи, оформяне, подръжка, в бургас и региона, цена по договаряне в зависимост от големината и вида залесеност, както и локацията на обекта

Рязане на дървета,косене и поддръжка на зелени площи

Фирмата е специализирана в рязането и кастренето на сухи и опасни дървета. Разполагаме с професионална техника и опит за да извършим работата качествено и в срок. С годините сме натрупали необходи..

Косене на трева

Косене на трева, поддръжка на зелени площи и озеленяване. Разчистване на терени от храсти и дървета. Екипът ни предлага услугата - косене на тревни площи, както за малки ,така и за големи терени. Сп..

Хващане на пчели / Улавяне на пчелен рояк

Хващане на пчели / Улавяне на пчелен рояк

Сандански, област Благоевград
Състояние: Ново

Безплатно хващане и премахване на пчели. Хващам и спасявам пчелни рояци, без да бъдат унищожени. За град Сандански и региона. Ако видите, или имате неканен гост под формата на пчелен рояк, не го у..

Рязане на опасни дървета. СОФИЯ!

Рязане на опасни дървета. Извозване на материала. Ниски цени. Безплатен оглед!!! СОФИЯ ГРАД И ОБЛАСТ!!!

Почистване на люцерново семе

Почистване на люцерново семе

Крушаре, област Сливен

Почиствам люцерново семе с Петкус К541, цена - 0,30 лв/кг.

машинно пробиване на дупки за огради и дръвчета

машинно пробиване на дупки за огради и дръвчета, изграждане на овощни градини и огради

 рекламирай сам в favicon
Почистване/извозване

Почистване/извозване

Стара Загора

Почистване на дворове, градини, сгради, мазета и т.н..

Рязане и цепене на дърва

Предлагам рязане на дърва 20 лева на кубик нови. Рязане на стари дърва 35 лева на кубик от стари къщи. Цепене на дърва 30 лева на кубик. Рязане и цепене на дърва с чворове 35 лева на кубик. Са..

Почистване на терени, вили, парцели. РАЗУМНИ ЦЕНИ!!!

Почистване на терени, вили, парцели, изоставени места от 1 до 2лв кв.м. Косене на трева 0,30 ст. кв, м. рязане на дървета. Предлагам обслужване на професионално ниво. Съчетано с бързина, точност корек..

Почистване на парцели, вили, дворове-Варна.

Цялостно почистване на терени, вили, парцели, дворове, изоставени места от 1 до 2лв кв.м. Косене на тревни площи 0,30 кв.м. Отпадъка от почистването не го извозвам, събирам го на купчини за горене в с..

Косене на тревни площи и рязане, кастрене на дървета- Цена по договаряне

Косене на тревни площи, кастрене и рязане на дървета и лозя-Прецизната работа изисква преди да поемем ангажимента за реализирането на дадената работа, да осъществим първичен оглед на обекта. По този н..

Рязане на високи и опасни дървета. Почиства парцели и дворове от храсти. Косене на трева с тримери.

Рязане на високи дървета с алпинист, кастрене на клони. Подрязване на жив плет. Почистване на терени, парцели, дворове от храсти и храстовидна растителност. Косене на висока трева с моторен тример. ..

Косене на висока трева, почистване на дворове и парцели, рязане на високи дървета кастрене.

КОСЕНЕ НА ТРЕВА НА НАЙ- НИСКИ ЦЕНИ В гр. СОФИЯ. Фирмата се занимава с косене на трева с моторни тримери. Почистване на дворове, терени, парцели от храстовидна растителност. Премахване на издънки, Ряза..

Дробилка за Почистване на буренясали дворове /разумни цени/

Почистване на дворове /дворни места/, извозване на храсти и отпадъци.! ДРОБИЛКИТЕ СА 5 БРОЯ И СЕ ОТДАВАТ С РАБОТНИЦИ ГОРИВО И ТРАНСПОРТ!

Дробилка, Почистване на буренясали места, косене, рязане на дървета

Дробилка, Почистване на буренясали места, косене, рязане на дървета, извозване на клони и треви до регламентирани сметища. дробилка до 20см. Автовишки до 22 метра 3 броя.

Разчистване на буренясали места, дробене, извозване

Почистване на буренясали места, рязане на дървета, услуги с автовишка за варна,