1. home
  2. »
  3. bcУслуги
  4. »
  5. Селскостопански, Градински
back to top
filter icon Филтри
sort icon Сортирай по
Област
Всички
loader icon
Населено място
Всички
loader icon
Обяви подадени след
Всички
loader icon

Селскостопански, Градински

200 обяви
Дробилка, Почистване на буренясали места, косене, рязане на дървета top icon
Дробилка, Почистване на буренясали места, косене, рязане на дървета, извозване на клони и треви до регламентирани сметища. дробилка до 20см. Автовишки до 22 метра 3 броя.
Доставка на Хумус(почва, земя) София top icon
Доставка на хумус (почва, земя) без буци и камъни с доказано плодородие и развитие на всякакъв вид растения. Разполагаме с неограничени количества и всички видове машини и механизация за доставка и обработка на вашето дворно място. Доставка до 2 часа в рамките на София! РАБОТИМ БЕЗ ПОЧИВНИ ДНИ.
Градинарски услуги/ резитба на овошки/ дървета/ почистване на диви терени/ абонаментна поддръжка top icon
РЕЗИТБА на овошки, лозя, декоративни дървета и храсти ПРИ големи обекти/овощни градини се работи в цялата страна РЯЗАНЕ на големи и опасни дървета по алпийски способ и с автовишка ПО ДОГОВАРЯНЕ СЛЕД ОГЛЕД (ВАЛИДНО ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА) РЯЗАНЕ и цепене на дърва за огрев ИЗЧИСТВАНЕ на диви, неподдържани и буренясали места и терени от многогодишна тревна и дървесна растителност КОСЕНЕ на райграс АБОНАМЕНТНА ПОДДРЪЖКА НА ГРАДИНКИ, КООПЕРАЦИИ, КОМПЛЕКСИ, ПАРКОВЕ ПРЪСКАНЕ с препарати против плевели и кърлежи ДРОБЕНЕ на клони със специална дробилка ИЗДУХВАНЕ и събиране на шу..
Ходжа Ая - събиране на разделени двойки, разваляне на магия; 089 5387184
Косене на висока трева, почистване на дворове и парцели, рязане на високи дървета кастрене. top icon
КОСЕНЕ НА ТРЕВА НА НАЙ- НИСКИ ЦЕНИ В гр. СОФИЯ. Фирмата се занимава с косене на трева с моторни тримери. Почистване на дворове, терени, парцели от храстовидна растителност. Премахване на издънки, Рязане на дървета, клони. Рязане на високи опасни дървета, кастрене на клони. Събаряне на стари постройки, бараки и други. Извозване на отпадъците до регламентирано сметище. Разполагаме с бусове и самосвали. Работим с професионална техника, бързо и качествено, без почивен ден. косене на трева. Косене на трева София. Косене на висока трева. Косене на трева с тример. Рязане на дървета. Рязане на високи ..
Почистване на дворове и запустели терени, парцели от храсти. Косене на трева. Рязане на дървета. vip icon top icon
Почистване на дворове, запустели парцели, терени, рязане на храсти, рязане и кастрене високи дървета, кастрене на клони. Рязане на високи дървета с алпинист - с 20 годишен опит, гарантира сигурност и спокойствие. Косене на трева с тримери. Разполагаме със професионална техника. Извозване на отпадъците със бус и самосвал. Работим във София и на до 100 км от София. Без почивни дни. косене на трева. Косене на трева София. Косене на висока трева. Косене на трева с тример. Рязане на дървета. Рязане на високи дървета. Кастрене на клони.
Почистване на дворове и запустели терени top icon
Не се колебайте да се свържете с нас, ако дълго не сте посещавали вилата си, с просторен двор, на който дълго не сте обръщали внимание. Ние от фирма МИЦ-Цветелин Петров можем да приведем в изряден вид всяко запустяло дворно място или празен парцел. Предлагаме още и професионално рязане на опасни дървета, косене на трева, извозване и дробилка за клони под наем. Гарантирано качество и коректност. Работа с професионална техника.
Рязане на опасни дървета top icon
top icon

Рязане на опасни дървета

гр. София, обл. София
Дървото ни носи радост, но също така е възможно да причини и някои неудобства. Те могат да бъдат преодоляни чрез кастрене на проблемните клони или рязане на цялото дърво. Рязането на дърво може да бъде рисковано в ръцете на аматьор, особено aкo се намира близо до Вашия дом. Ние от фирма МИЦ-Цветелин Петров ЕТ имаме опит в рязането на дървета от неудобни места. След безплатен оглед ще Ви обясним най-безопасният начин за отсичането на дървото Ви. Екипът ни се гордее със способността си да работи координирано, за да премахне дървото Ви без поражения на дома и на градината Ви. Фирмата предла..
Разчистване, почистване на ДВОРНИ и запустели МЕСТА, извозване на треви, храсти, клони vip icon top icon
Фирма ЮВЕНТА ЕООД разчиства, почиства дворни места и открити площи: - рязане, отрязване на стари ДЪРВЕТА или ненужни ФИДАНКИ, ХРАСТИ, БУРЕНИ, ВИСОКИ ТРЕВИ - премахване, кастрене на КЛОНИ - почистване на ЗАПУСТЕЛИ ТЕРЕНИ, ПАРЦЕЛИ, ДВОРОВЕ - СЪБАРЯНЕ на ПОСТРОЙКИ - вадене на КОРЕНИЩА - ИЗВОЗВАНЕ на строителен, битов и растителен отпадък с камиони или контейнери - ПОЧИСТВАНЕ и ИЗРАВНЯВАНЕ на терена ОТЛИЧНА РАБОТА, КОРЕКТНОСТ, ДОВЕРИЕ. Не се колебайте да ни се обадите! БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД! Ние от фирма Ювента имаме ОПИТ повече от 20 години в областта на професионалното почистване. ..
Косене на трева. Почистване на терени от храсти. Рязане на високи дървета. vip icon top icon
Фирма Светлин -2018 - ПРЕДЛАГА широк спектър от услуги, благодарение на което сме по-полезни и пълноценни на нашите клиенти. Една от тези услуги е косене на тревни площи, рязане на дървета, клони, храсти и почистване на парцели, дворове. Независимо дали имате гъста, жилава, висока трева, нашите машини ще направят това за което ЖЕЛАЕТЕ. Винаги ще отговорим на вашите индивидуални нужди в най-удобното за вас време. Доверете се на нас, ако имате нужда от косене на трева или рязане на храсти, дървета. Вашата градина го заслужава! Рязане на високи дървета. Извозване на отпадъци.
услуги с професионални дробилки за клони top icon
Фирма М и Ц - Цветелин Петров ЕТ предлага услуги с професионални дробилки за клони Извършваме следните услуги: - рязане, оформяне, кастрене на дървета - почистване на запустели терени от дива растителност и друг вид отпадък - извозване до регламентирани сметища - косене на трева Предлагаме и под наем. Цена: 400лв за машиносмяна, в която са включени транспорт и оператор на машината.
Рязане и кастрене на високи дървета, почестване на парцели, косене на трева с тример top icon
Фирмата располага с професионална техника за изкосяване на трева, и храстовидна растителност. Предлаганите оферта на нашите клиенти са базирана на дългогодишният ни опит, и реално съставена оферта по два начина. По снимка, направена на терена, или оглед на място. Разполагаме с камиони, микробус, и т самосвал за извозване на отпадъците. Цената на курса се определя в зависимост от разстоянието, от обекта до сметището, съответните такси, евентуално товарене. Работим от Понеделник до събота - като реагираме бързо, в рамките на следващ ден. Разполагаме с достатъчно подготвени градинари.. ..
Косене и поддръжка на тревни площи, събиране на листа
Косене на тревни площи и поддръжка, изграждане на поливни системи. Събиране на паднали листа.
Почистване на дворове, рязане на дървета и храсти косене на трева извозване на отпадъци от двор
Почистване на дворни места в Пловдив и София, резане на дървета, храсти и косене на трева.
Косене на трева с моторна коса, почистване на дворове, градини, парцели, рязане на дърва Бургас.
Предлагаме услуги почистване на дворове, градини, парцели, терени, междублокови пространства, косене на трева с моторна косачка и храсторез, рязане на храсти и клони рязане на дървета. Събиране, изнзс..
Почистване на дворове косене на трева риязане на храсти и дървета
Почистване на дворове косене на трева риязане на храсти и дървета. Почистване на дворове Пловдив! Рязане на опасни дървета! Почистване на буренясали дворове дробилка под наем сас оператор
Косене на трева, градинарски услуги и др.
Косене на трева, рязане на издънки, подкастряне на храсти, пръскане и борба срещу нежелани растения и др. за гр. Сливен и региона. КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА И СЕРИОЗНО ОТНОШЕНИЕ! Обадете се и попитайте.
Събаряне на дървета. Рязане на дърва
Предлагам събаряне на рискови дървета в близост до сгради, площадки и съоръжения. Цената за събарянето се определя след оглед. Също така предлагам и рязане на дърва за печка или камина, според изисква..
Градински услуги, косене на трева, почистване на дворове, терени, парцели от храсти гр. Своге
Почистване на дворове в гр. Своге и на разстояние до 70 км. Почистване на запустели места от бурени и храсти. Рязане на дървета, кастрене на клони, храсти и косене на трева включително и висока с мото..
Рязане на високи и опасни дървета. Почиства парцели и дворове от храсти. Косене на трева с тримери.
Рязане на високи дървета с алпинист, кастрене на клони. Подрязване на жив плет. Почистване на терени, парцели, дворове от храсти и храстовидна растителност. Косене на висока трева с моторен тример. ..
Почистване на буренясали места и извозване на треви, храсти, клони/разyмни цени/
Предлагаме Рязане, отрязване на стари и опасни дървета. Премахване, кастрене на клони. Почистване на дворни места, извозване на храсти и отпадъци. Косене на трева, целогодишна поддръжка на преференциа..
Маг Ванеса - Променя съдби - 0892361920
Почистване на обрасли терени храсти трева дървета

Почистване на обрасли терени храсти трева дървета

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Почистване на парцели обрасли терени от храсти, трева, дървета, разстителност създаване на просеки в регионите Стара Загора, Сливен, Бургас, Ямбол, Шумен, Варна, Пловдив. Издаваме и фактура по ДДС цен..
Нарязване на дърва/цепене/подреждане
нарязване на дърва /цепене /подреждане
Почистване на буренясали места и извозване
Косене на трева, Рязане на дървета, храсти, кастрене на клони, почистване на парцели, дворове, терени
почистване на терени вили парцели
Почистване на парцели вили, терени, градини и др. Косене на трева рязане на дървета, РАЗУМНИ ЦЕНИ.
извозва клони храсти чисти буренясали места
извозваме клони храсти изчистваме буренясали места. Бързи срокове и достъпни за всеки цени. за контакти може и на номер 93944447
Рязане/цепене/подреждане мин.5 кубика
рязане на метровки /цепене/подреждане 3х10лв
Изрязване и извозване на буренясали места /вили, парцели/
Достъпни цени за почистване на буренясали места, извозване на треви клони.
направа на ограда и опъване на мрежа
направа на ограда и опъване на мрежа
Дробилка за Почистване на буренясали дворове /разумни цени/
Почистване на дворове /дворни места/, извозване на храсти и отпадъци.! ДРОБИЛКИТЕ СА 5 БРОЯ И СЕ ОТДАВАТ С РАБОТНИЦИ ГОРИВО И ТРАНСПОРТ!
Нарязване/Нацепване на дърва/Подреждане на дърва
НАРЯЗВАНЕ/ЦЕПЕНЕ НА ДЪРВА /ПОДРЕЖДАНЕ НА ДЪРВА /почистване на буренясали места/ Благодарим Ви, че ни избрахте! Предлагаме ПОЧИСТВАНЕ НА БУРЕНЯСАЛИ ДВОРНИ МЕСТА, ИЗВОЗВАНЕ НА ТРЕВИ ХРАСТИ КЛОНИ. Кос..
Въведи страница №