Област
Населено място
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
97 обяви
ТОП оферта
Кастрене и рязане на високи и опасни дървета Варнагр. Варна, Варна,  Подател: Jivko Todorov,  преди 1 часПеърс ЕООД предлага професионално, Рязане и кастрене на опасни дървета, в градски условия с автовишка и алпийски способ. Цени по договаряне. Гарантирано качество на работа. Разполагаме с професионалисти, които могат да ви помогнат. Предлагаме и огледи на място. Разчистване на запустели терени, терени от гъста разстителност. Услуги с автовишки. Почистване на терени Варна, косене на трева, почистване на дворове и др.
ТОП оферта
Косене на трева с тримери, Почистване на терени от храсти, Рязане на високи дървета, кастрене.гр. София, София,  Подател: Асен Милев,  преди 1 денКОСЕНЕ НА ВИСОКА ТРЕВА НА НАЙ- НИСКИ ЦЕНИ В гр. СОФИЯ. Фирмата се занимава с косене на висока трева с моторни тримери. Почистване на дворове, терени, парцели от храстовидна растителност. Премахване на издънки, Рязане на дървета, клони. Рязане на високи опасни дървета, кастрене на клони, извозване на отпадъците до регламентирано сметище. Работим с професионална техника, бързо и качествено, без почивен ден.
ТОП оферта
Косене на трева с тример. Почистване на дворове. Рязане на високи дървета-кастрене на клони.гр. София, София,  преди 1 денНАЙ- НИСКИ ЦЕНИ ЗА КОСЕНЕ НА ВИСОКА ТРЕВА В гр. СОФИЯ.. Косене на висока трева с моторен тример. Фирмата предлага- подрязване на клони, премахване на издънки. почистване на терени от храстовидна растителност.. рязане на клони, дървета. Рязане на опасни дървета. Рязане на високи дървета. Кастрене на клони. Работим с професионални машини, бързо и качествено защото знаем че вашето време е от значение.
ТОП оферта
Косене на трева, почистване на дворове, рязане на дърва.гр. Варна, Варна,  преди 1 денПредлагаме почистване на дворни места, извозване на храсти и отпадъци. Косене на трева, целогодишна поддръжка на преференциални цени, почистване с храсторез на вашите градини, ниви, дворове. Косене на висока трева, окосяване и почистване на запустели парцели и терени, почистване на дворове и подготовка за строеж. Ние предлагаме, както еднократно косене на дворове, така и абонаментно поддържане на тревни площи. След всяко косене се извършва стриктно почистване на терена. Събаряне на стари постройки, извозване на отпадъци, разчистване на терени. Почистване на парцели, чистене на дворове и вилни места, разчистване на дворни места, терени, запустели имоти от бурени и храсти. Рязане, отрязване на..
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPРязане на опасни дървета Пловдив | Селскостопански, Градински | гр. Пловдив
Рязане на опасни дървета Пловдив
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: АЛЕГРЕ ЕООД,  преди 1 ден
Рязане на опасни дървета в Пловдив и околието. С автовишка 12.5 и 27 метра. Фактури и професионално обслужване.
VIPКосене на трева, почистване, подръжка дворни места. Запуснати терени. | Селскостопански, Градински | гр. София
Косене на трева, почистване, подръжка дворни места. Запуснати терени.
гр. София, обл. София,  Подател: Наско,  преди 1 ден
Косене на трева с моторна коса, почистване на дворни места, подръжка малки ж. Комплекси и парцели. Навлизане в трудно достъпни и запуснати терени. Отстраняване на хвощове храсти клони. Почистване и поддръжка на вашата градина. Изграждане и възстановяване на огради и алеи. Качествени услуги на разумни цени!
Косене на трева за Пловдив и района | Селскостопански, Градински | гр. Пловдив
Косене на трева за Пловдив и района
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 9 минути
Аранжировка на дворове и градини с бензинов тример! Абонаментно косене на тревни площи, както и еднократни коситби на затревени терени. ЕВТИНО, КАЧЕСТВЕНО и ОТГОВОРНО! Да, това сме ние!!! Косачи на трева, почистваме и поддържаме дворове, косим в лозя, дворове, поляни и градини за Пловдив и региона Цени за равни тревни площи ( ниска трева - райграс до 15см) до 1 декар-0,12лв за кв.м; . над 1 декар- По ДОГОВАРЯНЕ БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД При абонаментна поддръжка - 10% от регулярната цена. Не му мислете, а ни звъннете!
Косене на тревни площи | Селскостопански, Градински | гр. Велико Търново
Косене на тревни площи
гр. Велико Търново, обл. Велико Търново,  преди 10 минути
Извършвам косене на тревни площи и храсти за регион Велико Търново и областта. За други населени места се договарят разходите по транспорта. Цени по договаряне с възможност за абонамент. За повече информация посетете и нашата страница във Фейсбук /Косене на тревни площи и храсти/
Рязане на високи дървета, алпинисти, Почистване на терени от храсти, Косене на трева с тримери. | Селскостопански, Градински | гр. София
Рязане на високи дървета, алпинисти, Почистване на терени от храсти, Косене на трева с тримери.
гр. София, обл. София,  Подател: Асен Милев,  преди 10 минути
Рязане на дървета, храсти, кастрене на клони, косене на трева почистване на парцели, дворове, терени.
Косене на трева, почистване на дворове, терени от храсти, рязане на високи опасни дървета. | Селскостопански, Градински | гр. София
Косене на трева, почистване на дворове, терени от храсти, рязане на високи опасни дървета.
гр. София, обл. София,  Подател: Асен Милев,  преди 11 минути
Косене на трева, почистване на дворове, терени, парцели от храсти, рязане на високи опасни дървета. Работим без почивен ден, В София и до 100 км от София.
Рязане на дървета,косене и поддръжка на зелени площи | Селскостопански, Градински | гр. София
Рязане на дървета,косене и поддръжка на зелени площи
гр. София, обл. София,  преди 11 минути
Фирмата е специализирана в рязането и кастренето на сухи и опасни дървета. Разполагаме с професионална техника и опит за да извършим работата качествено и в срок. С годините сме натрупали необходимия опит за премахването на опасните дървета в градски условия, съобразявайки се с инфраструктурата на града. При недостъпните за автомеханизация места, дърветата се премахват или кастрят от алпинисти. Освем в градски условия, екипът ни работи и в сечища. Екипът ни предлага услугата - косене на тревни площи, както за малки ,така и за големи терени. Според терена се избира необходимата професио..
Косене на трева | Селскостопански, Градински | гр. София
Косене на трева
гр. София, обл. София,  преди 11 минути
Косене на трева, поддръжка на зелени площи и озеленяване. Разчистване на терени от храсти и дървета. Екипът ни предлага услугата - косене на тревни площи, както за малки ,така и за големи терени. Според терена се избира необходимата професионална техника за косене. Честотата на косенето зависи както от климатичните условия и от предназначението,така и от интензивността на подхранването и поливането. Поддържането на тревните площи е една от най-важните предпоставки за получаване на качествен тревен чим.При неправилни и недостатъчни грижи могат да се развалят и най-прецизно създадени тревни..
Косене на тревни площи. Рязане на дървета | Селскостопански, Градински | гр. Варна
Косене на тревни площи. Рязане на дървета
Младен Кайков
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Младен Кайков,  преди 42 минути
Почистване на терени, парцели, вили, дворове. Рязане на дървета. Косене на тревни площи. Цената се определя след оглед на терена и изискванията на клиента, Практиката ми е показала че всеки терен и клиент си имат своите изисквания, Работя със желание и дългогодишен опит в дейността. Предлагам поддръжка на имоти на собствениците които са извън България. Държа на качеството, и на това винаги да са доволни клиентите които ми се доверяват. РАЗУМНИ ЦЕНИ.
Косене на трева с моторен тример Рязане на високи дървета,. Почистване на терени от храсти. | Селскостопански, Градински | гр. София
Косене на трева с моторен тример Рязане на високи дървета,. Почистване на терени от храсти.
гр. София, обл. София,  преди 1 час
Рязане на високи дървета- алпинисти, кастрене на клони, почистване на запустели терени от храсти. Косене на висока трева с моторен тример. Работим до 50 км от София, като допълнително за заплащат транспортните разходи.
Косене на трева, почистване на дворове, рязане на дърва. | Селскостопански, Градински | гр. Варна
Косене на трева, почистване на дворове, рязане на дърва.
гр. Варна, обл. Варна,  преди 1 час
Предлагаме почистване на дворни места, извозване на храсти и отпадъци. Косене на трева, целогодишна поддръжка на преференциални цени, почистване с храсторез на вашите градини, ниви, дворове. Косене на висока трева, окосяване и почистване на запустели парцели и терени, почистване на дворове и подготовка за строеж. Ние предлагаме, както еднократно косене на дворове, така и абонаментно поддържане на тревни площи. След всяко косене се извършва стриктно почистване на терена. Събаряне на стари постройки, извозване на отпадъци, разчистване на терени. Почистване на парцели, чистене на дворове и вилни ..
Косене на трева, почистване на дворове, рязане на дърва. | Селскостопански, Градински | гр. Варна
Косене на трева, почистване на дворове, рязане на дърва.
гр. Варна, обл. Варна,  преди 1 час
Предлагаме почистване на дворни места, извозване на храсти и отпадъци. Косене на трева, целогодишна поддръжка на преференциални цени, почистване с храсторез на вашите градини, ниви, дворове. Косене на висока трева, окосяване и почистване на запустели парцели и терени, почистване на дворове и подготовка за строеж. Ние предлагаме, както еднократно косене на дворове, така и абонаментно поддържане на тревни площи. След всяко косене се извършва стриктно почистване на терена. Събаряне на стари постройки, извозване на отпадъци, разчистване на терени. Почистване на парцели, чистене на дворове и вилни ..
услуги с мотокултиватор | Селскостопански, Градински | гр. Пловдив
услуги с мотокултиватор
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: АКВАПАРК ГРУП ЕООД,  преди 1 час
Предлагаме услуги с мотофреза фреоване на двоорове,градини,зелени площи,оранжерии и всякакви други места.Цена по договаряне.Услугата се извършва на територията на градовете,Пловдив,Асеновград,околните села и вилни зони.
Трактор с Дискова Брана- Обработвам градини | Селскостопански, Градински | гр. Варна
Трактор с Дискова Брана- Обработвам градини
STROITEL--BG
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: STROITEL--BG,  преди 12 часа
Трактор с Дискова Брана- Обработвам градини, оранжерии, ниви, лозя. УСЛУГИ със Селскостопанска и Земеделска техника. Имам голяма и мощна техника за големи земеделски площи. Имам и малогабаритна техника за малки градини, дворове и за трудно достъпни места.
Професионални дървосекачески услуги | Селскостопански, Градински | гр. Бургас
Професионални дървосекачески услуги
GLADIATOR VALCHANOV58
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: GLADIATOR VALCHANOV58,  преди 17 часа
Санитарни резитби на сухи и опасни дървета и клони с автовишка до 30 метра височина. Основно разчистване и поддръжка на силнообрасли терени, кастрене на храсти, косене на трева, рязане и цепене на дърва за огрев. Пред-продажбено почистване на терени от дървестно храстова растителност, озеленяване, аранжировка на площи и всякакви градинарски услуги. Подрязване на овощни и други дървета, обработка с химически препарати за растителна защита срещу плевели и други вредители. За поддръжка на площи, отстъпка по договаряне. Възстановяване на огради и изграждане на нови, пробиване на отвори със свредел..
Градинарски ускуги +резитба на овощни дървета | Селскостопански, Градински | гр. Пловдив
Градинарски ускуги +резитба на овощни дървета
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 18 часа
Предлагам градинарски услуги, резитба на овощни дръвчета, извозване на остатъци от коситбата и клонки от резитбата. Договаряне и на абонаментна услуга.
РЯЗАНЕ ОПАСНИ ДЪРВЕТА | Селскостопански, Градински | гр. София
РЯЗАНЕ ОПАСНИ ДЪРВЕТА
гр. София, обл. София,  преди 23 часа
Рязане на сухи дървета. - Рязане на високи дървета. - Реже и кастри опасни дървета в градски и извън градски условия - Рязане на опасни клони от дървета, поддръжка и оформяне корони на дървета с автовишки професионални резачи и катерачи. - Разчистване на терени с гъста растителност, подравняване и кастрене. - Пожелание на клиента - Реже на късо ( около 30 - 40 см. ) - Почиства и извозва до сметище. ! ! Безплатни огледи и цени на място! ! **Издаване на фактури по ддс.
Предлагам обработка на земя до 1дка и оранжерии с Мотофреза. | Селскостопански, Градински | гр. Стамболийски
Предлагам обработка на земя до 1дка и оранжерии с Мотофреза.
гр. Стамболийски, обл. Пловдив,  Подател: Vladimir Nikolaev Slavov,  преди 1 ден
Предлагам обработка на земя до 1 декар с Мотофреза Гардения 14 коня. Това включва оране, фрезоване, браздене, драскане с чизел и вадене на картофи с картофовадач. Отделно имам и тример за рязане на храсти и треви и резачка Штил 14 коня за рязане на дърва. Имам и моторна пръскачка за пръскане на оранженрии, открити терени и дървета. ОБЯВАТА ВАЖИ САМО ЗА ТЕРИТОРИЯТА НА ГР. СТАМБОЛИЙСКИ И СЕЛАТА ОКОЛО НЕГО.
Забиване на колове с машина. Заграждане на имоти. | Селскостопански, Градински | гр. Варна
Забиване на колове с машина. Заграждане на имоти.
STROITEL--BG
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: STROITEL--BG,  преди 1 ден
Забиване на колове с машина. Заграждане на имоти. Услуги със Земеделска и Строителна техника с Хидравличен ЧУК за набиване на метални тръби за ограда, слагаш тръбата и отгоре се натиска с Хидравличния Чук и тръбата се забива на 2 минути, без да се копаят дупки... Също предлагаме Услуги за Пробиване дупки с Хидравличен Свредел за циментени Колове за ограда и лозя... Пробиване дупки за дръвчета със свредло на дълбочина до 1 метър и диаметър на отвора от 25 до 55 см... Копаене на основи за парници с хидравличен свредел... Предлагаме слагане и премaхвaне на оградна мрежа, както и подготвяне на..
Услуги с Трактор Услуги със Земеделска техника, | Селскостопански, Градински | гр. Варна
Услуги с Трактор Услуги със Земеделска техника,
STROITEL--BG
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: STROITEL--BG,  преди 1 ден
Услуги със Земеделска техника, Услуги с Трактор и Мини-Фреза, обработване на малки градини и по-големи ниви:: Оран, Фрезоване, Култивиране, Риголване, Дисковане... Пробиване дупки за дръвчета, торене и други... Подравняване на терени и трудно достъпни места... Почистване на изоставени дворове, овощни градини, лозя и други... Оформяне на земеделски площи  с малогабаритна техника... Изкореняване на стари лозови насаждения... Разполагаме със строителна техника-мини багер и Бобкат за заравняване на терени... Разполагаме с камион самосвал за изхвърляне на отпадъци... НИС..
Пробиване дупки за дръвчета, Услуги със Земеделска техника:: | Селскостопански, Градински | гр. Варна
Пробиване дупки за дръвчета, Услуги със Земеделска техника::
STROITEL--BG
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: STROITEL--BG,  преди 1 ден
Пробиване дупки за дръвчета, Услуги със Земеделска техника:: Оран, Фрезоване, Риголване, Дисковане и други... Пробиване на дупки за дръвчета и колове... Дупчене в земята със свредло на дълбочина до 1 метър и диаметър на отвора от 25 до 55 см... Засаждане на дръвчета, поставяне на колове за ограда и лозя... Копаене на основи за парници с хидравличен свредел... Разполагаме със всякаква Строителна Техника-мини Багер и Бобкат за заравняване на терени, Хидравличен Чук, Фадрома, Валяк... Имаме камиони самосвали за извозване и камион с Кран... НИСКИ ЦЕНИ. ДАВАМЕ ГАРАНЦИЯ И ВРЪЩАМЕ..
Земеделски услуги | Селскостопански, Градински | гр. Батановци
Земеделски услуги
гр. Батановци, обл. Перник,  Подател: Силвия Ризова,  преди 1 ден
Извършвам земеделски услуги с трактор и инвентар за регион Перник. Косене, Събиране, Балиране, Оран, Фрезоване. Също така разполагам и със Свредел подходящ за засаждането на овощни градини или полагане на колове за ограда предлагам и работа с навесна кофа.
почистване и поддръжка на дворни места | Селскостопански, Градински | гр. София
почистване и поддръжка на дворни места
гр. София, обл. София,  преди 1 ден
почистване и поддръжка на дворни места, запуснати терени
подрязвам жив плет | Селскостопански, Градински | к. к. Слънчев бряг
подрязвам жив плет
к. к. Слънчев бряг, обл. Бургас,  Подател: Младен Цонев,  преди 2 дни
в момента се намирам в с. Баня до Иракли подрязвам жив плет, кося райграс, подръжка на декоративна градина
Мелене на грозде | Селскостопански, Градински | гр. Ямбол
Мелене на грозде
гр. Ямбол, обл. Ямбол,  преди 2 дни
Мелене на грозде по домовете с ПРОФЕСИОНАЛНА машина, която отделя чепките от гроздето!
Градинарски услуги | Селскостопански, Градински | гр. София
Градинарски услуги
гр. София, обл. София,  Подател: green_world,  преди 3 дни
Предлагаме всякакъв вид градинарски услуги. Подрязване и оформяне на храсти и жив плет, поддръжка на тревни площи, засаждане и преместване на растения, растителна защита, изграждане и оформяне на градински алеи и поддръжката им, консултации, абонаментна поддръжка на Вашата градина и др.
« Предишна | 1234 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.

© 2017 Ало.бг