Филтриране
Сортиране
    Филтър
  • Област
  • Населено място
  • Обяви подадени след
  •  Разширено търсене
  • реклама
Намерени са 106 обяви
КОСЕНЕ НА ВИСОКА ТРЕВА НА НАЙ- НИСКИ ЦЕНИ В гр. СОФИЯ. Фирмата се занимава с косене на висока трева с моторни тримери. Почистване на дворове, терени, парцели от храстовидна растителност. Премахване на издънки, Рязане на дървета, клони. Рязане на високи опасни дървета, кастрене на клони. Събаряне на стари постройки, бараки и други. Извозване на отпадъците до регламентирано сметище. Работим с професионална техника, бързо и качествено, без почивен ден.
Предлагаме почистване на дворни места, извозване на храсти и отпадъци. Косене на трева, целогодишна поддръжка на преференциални цени, почистване с храсторез на вашите градини, ниви, дворове. Косене на висока трева, окосяване и почистване на запустели парцели и терени, почистване на дворове и подготовка за строеж. Ние предлагаме, както еднократно косене на дворове, така и абонаментно поддържане на тревни площи. След всяко косене се извършва стриктно почистване на терена. Събаряне на стари постройки, извозване на отпадъци, разчистване на терени. Почистване на парцели, чистене на дворове и вилни ..

Рязане на опасни дървета

гр. София, обл. София
Фирма МИЦ-Цветелин Петров предлага, професионално рязане на опасни дървета, почистване и извозване, почистване на запустели дворове. Работим с професионална техника и имаме повече от десет години опит. Безплатен оглед. www.mic-petrov.com
РЯЗАНЕ И КАСТРЕНЕ НА ОПАСНИ ДЪРВЕТА ПО АЛПИЙСКИ СПОСОБ. НАЙ- НИСКИ ЦЕНИ В СОФИЯ. Предлагаме почистване на дворни места, извозване на храсти и отпадъци. Косене на трева, целогодишна поддръжка на преференциални цени, почистване с храсторез на вашия двор. ФИРМАТА предлага, както еднократно косене на дворове, така и абонаментно поддържане на тревни площи. След всяко косене се извършва стриктно почистване на терена. Събаряне на стари постройки, извозване на отпадъци, разчистване на терени
Пеърс ЕООД предлага професионално, Рязане и кастрене на опасни дървета, в градски условия с автовишка и алпийски способ. Цени по договаряне. Гарантирано качество на работа. Разполагаме с професионалисти, които могат да ви помогнат. Предлагаме и огледи на място. Разчистване на запустели терени, терени от гъста разстителност. Услуги с автовишки. Почистване на терени Варна, косене на трева, почистване на дворове и др.

косене на тревни площи

гр. Сливен, обл. Сливен
Косене на тревни площи Рязане, кастрене и оформяне на дървета и храсти Предлагаме на територията на Сливен и областта: - еднократно косене на вили, дворове - абонаментно поддържане на тревни площ..
Предлагаме почистване на дворни места, извозване на храсти и отпадъци. Косене на трева, целогодишна поддръжка на преференциални цени, почистване с храсторез на вашите градини, ниви, дворове. Косене на..
Рязане на дървета, храсти, кастрене на клони, косене на трева почистване на парцели, дворове, терени.
Косене на трева, почистване на дворове, терени, парцели от храсти, рязане на високи опасни дървета. Работим без почивен ден, В София и до 100 км от София.
Санитарни резитби на сухи и опасни дървета и клони с автовишка до 30 метра височина. Основно разчистване и поддръжка на силно-обрасли терени от дървесно храстова растителност, кастрене на храсти, косе..
Предлгам абонаментна поддръжка на зелени площи в Пловдив и областта. Абонамента включва: косене на тревни площи, подрязване на дървета и храсти, торене, пръскане(ако е необходимо), регулиране на полив..

Косене на тревни площи

гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
Извършвам косене на тревни площи и храсти за регион Велико Търново и областта. За други населени места се договарят разходите по транспорта. Цени по договаряне с възможност за абонамент. За повече инф..

услуги с мотокултиватор

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Предлагаме услуги с мотофреза фреоване на двоорове,градини,зелени площи,оранжерии и всякакви други места.Цена по договаряне.Услугата се извършва на територията на градовете,Пловдив,Асеновград,околнит..
косене на висока трева, кастрене на клони храсти дървета, почистване на запустели обрасли дворове, вили и къщи, извозвне на както на клони храсти така и строителни отпадъци, безплатен оглед, за софия ..
Машинно засяване на лаваундула, безсмъртниче, маточина, бял равнец и др. Машината е подходяща за засаждане на разсад с гол корен и разсад от тарелки. Има опция за напояване. Цена по договаряне в зав..

Рязане на опасни дървета Пловдив

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Рязане на опасни дървета в Пловдив и околието. С автовишка 12.5 и 27 метра. Фактури и професионално обслужване.
НАЙ- НИСКИ ЦЕНИ ЗА КОСЕНЕ НА ВИСОКА ТРЕВА В гр. СОФИЯ.. Косене на висока трева с моторен тример. Фирмата предлага- подрязване на клони, премахване на издънки. почистване на терени от храстовидна рас..

рязане на дървета

гр. Пловдив, обл. Пловдив
рязане на дървета за огрев цена 4 лв за 1 кубик цена за изрязване на овощни дървета - 6 лева на дърво цена за косене на 1 кв.м - 0,1 лева, за над 1000 кв.м. - цена по договаряне офертата важи за т..

Обработване на земеделска земя

гр. Бургас, обл. Бургас
Извършваме услуги с трактор(обработване на земя). Цена по споразумение, в зависимост в кой район и колко дка.

НОВО!!! Косене на тревни площи.

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Предлагам на своите клиенти поддръжка на тревни площи, косене на трева и тревни площи в частни дворове и парцели, пред офиси и офис - сгради. Ние предлагаме абонаментно косене на тревни площи, както и..
Фирмата е специализирана в рязането и кастренето на сухи и опасни дървета. Разполагаме с професионална техника и опит за да извършим работата качествено и в срок. С годините сме натрупали необходи..
Извършване на градински услуги всякакви( косене, окопаване, подрязване на храсти, торене, пръскане, изграждане на дворове, с наша техника)
Предлагам косене на високи и ниски треви и храсти, рязане на дървета и клони, почистване на дворни места. Работя с бензинов тример и моторна резачка. За количества в работата отстъпки в цената. Работя..

Превоз на животни

гр. София, обл. София
”Сooltrans ” се занимава с - -ЛИЦЕНЗИРАНИ ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ ЗА ЖИВОТНИ В ЦЯЛАТА СТРАНА - КУРИЕРСКИ УСЛУГИ ЗА ЖИВИ ЖИВОТНИ САМО В БЪЛГАРИЯ - РАЗНОС И ДОСТАВКИ НА ВСЯКАКВИ ЖИВОТНИ ПО ДОМОВЕТЕ ..
Самосвал, багер, товарач, валяк, фугорез Превоз на насипни материали хумос, пясък, чакъл, бетон Рязане на бетон и асвалт Къртене на бетон с хидравличен чук Почистване на дворни места Изхвърля..

РЯЗАНЕ ОПАСНИ ДЪРВЕТА

гр. София, обл. София
Рязане на сухи дървета. - Рязане на високи дървета. - Реже и кастри опасни дървета в градски и извън градски условия - Рязане на опасни клони от дървета, поддръжка и оформяне корони на дървета с..
Почистване на терени, парцели, вили, дворове. Рязане на дървета. Косене на тревни площи. Цената се определя след оглед на терена и изискванията на клиента, Практиката ми е показала че всеки терен и кл..
Оран, фрезоване, култивиране, засяване на градини и други земеделски площи.

Услуги с мощен японски трактор

гр. Ямбол, обл. Ямбол
Оран, фрезоване, косене, засяване със сеялка на дворове, градини, лозя, ниви и др.
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.

© 1998 - 2018 Alo.bg