Област
Населено място
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
84 обяви
ТОП оферта
Косене на трева с тример. Почистване на терени от храсти. Рязане на високи дървета,. град Софиягр. София, София,  преди 56 минутиНАЙ- НИСКИ ЦЕНИ ЗА КОСЕНЕ НА ВИСОКА ТРЕВА В гр. СОФИЯ.. Косене на висока трева с моторен тример. Фирмата предлага- подрязване на клони, премахване на издънки. почистване на терени от храстовидна растителност.. рязане на клони, дървета. Рязане на опасни дървета. Рязане на високи дървета. Кастрене на клони. Работим с професионални машини, бързо и качествено защото знаем че вашето време е от значение.
ТОП оферта
Косене на трева с тримери, Почистване на терени от храсти, Рязане на високи дървета, кастрене.гр. София, София,  Подател: Асен Милев,  преди 3 часаКОСЕНЕ НА ВИСОКА ТРЕВА НА НАЙ- НИСКИ ЦЕНИ В гр. СОФИЯ. Фирмата се занимава с косене на висока трева с моторни тримери. Почистване на дворове, терени, парцели от храстовидна растителност. Премахване на издънки, Рязане на дървета, клони. Рязане на високи опасни дървета, кастрене на клони, извозване на отпадъците до регламентирано сметище. Работим с професионална техника, бързо и качествено, без почивен ден.
ТОП оферта
Кастрене и рязане на високи и опасни дървета Варнагр. Варна, Варна,  Подател: Jivko Todorov,  преди 16 часаПеърс ЕООД предлага професионално, Рязане и кастрене на опасни дървета, в градски условия с автовишка и алпийски способ. Цени по договаряне. Гарантирано качество на работа. Разполагаме с професионалисти, които могат да ви помогнат. Предлагаме и огледи на място. Разчистване на запустели терени, терени от гъста разстителност. Услуги с автовишки. Почистване на терени Варна, косене на трева, почистване на дворове и др.
ТОП оферта
Косене на трева, почистване на дворове, рязане на дърва.гр. Варна, Варна,  преди 1 денПредлагаме почистване на дворни места, извозване на храсти и отпадъци. Косене на трева, целогодишна поддръжка на преференциални цени, почистване с храсторез на вашите градини, ниви, дворове. Косене на висока трева, окосяване и почистване на запустели парцели и терени, почистване на дворове и подготовка за строеж. Ние предлагаме, както еднократно косене на дворове, така и абонаментно поддържане на тревни площи. След всяко косене се извършва стриктно почистване на терена. Събаряне на стари постройки, извозване на отпадъци, разчистване на терени. Почистване на парцели, чистене на дворове и вилни места, разчистване на дворни места, терени, запустели имоти от бурени и храсти. Рязане, отрязване на..
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPКосене на трева, поддръжка дворни места. | Селскостопански, Градински | гр. София
Косене на трева, поддръжка дворни места.
гр. София, обл. София,  Подател: Наско,  преди 2 часа
Косене на трева, подръжка на дворни места. Връщане в приятен вид на дворове и дворни места. Навлизане и почистване/санитарна сеч/в трудно достъпни от растителност и запуснати терени. Възстановяване на огради. Качествени услуги на разумни цени. Работим с желание и опит в дейноста.
VIPКосене на трева, почистване, подръжка дворни места. Запуснати терени. | Селскостопански, Градински | гр. София
Косене на трева, почистване, подръжка дворни места. Запуснати терени.
гр. София, обл. София,  Подател: Наско,  преди 4 часа
Косене на трева с моторна коса, почистване на дворни места, подръжка малки ж. Комплекси и парцели. Навлизане в трудно достъпни и запуснати терени. Отстраняване на хвощове храсти клони. Почистване и поддръжка на вашата градина. Изграждане и възстановяване на огради и алеи. Качествени услуги на разумни цени!
VIPПочистване на дворове | Селскостопански, Градински | гр. Шумен
Почистване на дворове
Петър Петров
гр. Шумен, обл. Шумен,  Подател: Петър Петров,  преди 11 часа
Почистване на дворове, терени, парцели от храстовидна растителност, косене на трева. Премахване на издънки, Рязане на дървета, клони. извозване на отпадъците до регламентирано сметище. Унищожаване с раундъп. Работим с професионална техника, бързо и качествено, без почивен ден.
VIPПочистване на терени с горски шредер | Селскостопански, Градински | гр. Ямбол
Почистване на терени с горски шредер
гр. Ямбол, обл. Ямбол,  Подател: АРСТАР ООД,  преди 23 часа
Предлагам почистване на терени с горски шредер с широчина 255см и трактор с 200 к.с. на цени по договаряне, спрямо степента на залесяване и големината на имота. Техниката се намира в Област Ямбол. Работим в цялата страна. Посетете ни и във facebook на адрес: https://www.facebook.com/zpArsenov/
VIPРязане на опасни дървета Пловдив | Селскостопански, Градински | гр. Пловдив
Рязане на опасни дървета Пловдив
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: АЛЕГРЕ ЕООД,  преди 2 дни
Рязане на опасни дървета в Пловдив и околието. С автовишка 12.5 и 27 метра. Фактури и професионално обслужване.
РЯЗАНЕ ОПАСНИ ДЪРВЕТА | Селскостопански, Градински | гр. София
РЯЗАНЕ ОПАСНИ ДЪРВЕТА
гр. София, обл. София,  преди 4 минути
Рязане на сухи дървета. - Рязане на високи дървета. - Реже и кастри опасни дървета в градски и извън градски условия - Рязане на опасни клони от дървета, поддръжка и оформяне корони на дървета с автовишки професионални резачи и катерачи. - Разчистване на терени с гъста растителност, подравняване и кастрене. - Пожелание на клиента - Реже на късо ( около 30 - 40 см. ) - Почиства и извозва до сметище. ! ! Безплатни огледи и цени на място! ! **Издаване на фактури по ддс.
Косене на тревни площи | Селскостопански, Градински | гр. Велико Търново
Косене на тревни площи
гр. Велико Търново, обл. Велико Търново,  преди 1 час
Извършвам косене на тревни площи и храсти за регион Велико Търново и областта. За други населени места се договарят разходите по транспорта. Цени по договаряне с възможност за абонамент. За повече информация посетете и нашата страница във Фейсбук /Косене на тревни площи и храсти/
Рязане на високи дървета, алпинисти, Почистване на терени от храсти, Косене на трева с тримери. | Селскостопански, Градински | гр. София
Рязане на високи дървета, алпинисти, Почистване на терени от храсти, Косене на трева с тримери.
гр. София, обл. София,  Подател: Асен Милев,  преди 3 часа
Рязане на дървета, храсти, кастрене на клони, косене на трева почистване на парцели, дворове, терени.
Косене на трева, почистване на дворове, терени от храсти, рязане на високи опасни дървета. | Селскостопански, Градински | гр. София
Косене на трева, почистване на дворове, терени от храсти, рязане на високи опасни дървета.
гр. София, обл. София,  Подател: Асен Милев,  преди 3 часа
Косене на трева, почистване на дворове, терени, парцели от храсти, рязане на високи опасни дървета. Работим без почивен ден, В София и до 100 км от София.
услуги с мотокултиватор | Селскостопански, Градински | гр. Пловдив
услуги с мотокултиватор
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: АКВАПАРК ГРУП ЕООД,  преди 7 часа
Предлагаме услуги с мотофреза фреоване на двоорове,градини,зелени площи,оранжерии и всякакви други места.Цена по договаряне.Услугата се извършва на територията на градовете,Пловдив,Асеновград,околните села и вилни зони.
Професионални дървосекачески услуги | Селскостопански, Градински | гр. Бургас
Професионални дървосекачески услуги
GLADIATOR VALCHANOV58
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: GLADIATOR VALCHANOV58,  преди 12 часа
Санитарни резитби на сухи и опасни дървета и клони с автовишка до 30 метра височина. Основно разчистване и поддръжка на силнообрасли терени, кастрене на храсти, косене на трева, рязане и цепене на дърва за огрев. Пред-продажбено почистване на терени от дървестно храстова растителност, озеленяване, аранжировка на площи и всякакви градинарски услуги. Подрязване на овощни и други дървета, обработка с химически препарати за растителна защита срещу плевели и други вредители. За поддръжка на площи, отстъпка по договаряне. Възстановяване на огради и изграждане на нови, пробиване на отвори със свредел..
механизирана почвоподготовка | Селскостопански, Градински | гр. Стамболийски
механизирана почвоподготовка
гр. Стамболийски, обл. Пловдив,  преди 1 ден
риголване от 40 до 80см, подравняване, дисковане, направа на дупки със сонда с диаметър на дупката до 40см, дълбочина до 2,5м за залесяване и колове за ограда, изкореняване на дънери и почистване от храсти, дървета с избутване до 100метра, добиване на дърва над 8см диаметър, товарене и разтоварване на дървата
Косене на трева за Пловдив и района | Селскостопански, Градински | гр. Пловдив
Косене на трева за Пловдив и района
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 1 ден
Аранжировка на дворове и градини с бензинов тример! Абонаментно косене на тревни площи, както и еднократни коситби на затревени терени. ЕВТИНО, КАЧЕСТВЕНО и ОТГОВОРНО! Да, това сме ние!!! Косачи на трева, почистваме и поддържаме дворове, косим в лозя, дворове, поляни и градини за Пловдив и региона Цени за равни тревни площи ( ниска трева - райграс до 15см) до 1 декар-0,12лв за кв.м; . над 1 декар- По ДОГОВАРЯНЕ БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД При абонаментна поддръжка - 10% от регулярната цена. Не му мислете, а ни звъннете!
Косене на трева | Селскостопански, Градински | гр. София
Косене на трева
гр. София, обл. София,  преди 1 ден
Косене на трева, поддръжка на зелени площи и озеленяване. Разчистване на терени от храсти и дървета. Екипът ни предлага услугата - косене на тревни площи, както за малки ,така и за големи терени. Според терена се избира необходимата професионална техника за косене. Честотата на косенето зависи както от климатичните условия и от предназначението,така и от интензивността на подхранването и поливането. Поддържането на тревните площи е една от най-важните предпоставки за получаване на качествен тревен чим.При неправилни и недостатъчни грижи могат да се развалят и най-прецизно създадени тревни..
Рязане на дървета,косене и поддръжка на зелени площи | Селскостопански, Градински | гр. София
Рязане на дървета,косене и поддръжка на зелени площи
гр. София, обл. София,  преди 1 ден
Фирмата е специализирана в рязането и кастренето на сухи и опасни дървета. Разполагаме с професионална техника и опит за да извършим работата качествено и в срок. С годините сме натрупали необходимия опит за премахването на опасните дървета в градски условия, съобразявайки се с инфраструктурата на града. При недостъпните за автомеханизация места, дърветата се премахват или кастрят от алпинисти. Освем в градски условия, екипът ни работи и в сечища. Екипът ни предлага услугата - косене на тревни площи, както за малки ,така и за големи терени. Според терена се избира необходимата професио..
санитарни резитби на дървета, клони и др. | Селскостопански, Градински | гр. Бургас
санитарни резитби на дървета, клони и др.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 2 дни
санитарни резитби на сухи опасни дървета и клони с автовишка до 30 м височина, основно разчистване на силно обрасли терени
възстановяване на огради и изграждане на нови и др. услуги | Селскостопански, Градински | гр. Бургас
възстановяване на огради и изграждане на нови и др. услуги
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 2 дни
възстановяване на огради и изграждане на нови, пробиване на отвори със свредел до 300 мм, събаряне на стари постройки и др., почистване и транспортиране на отпадъци
кастрене на храсти, косене на трева и др. | Селскостопански, Градински | гр. Бургас
кастрене на храсти, косене на трева и др.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 2 дни
кастрене на храсти, косене на трева, рязане и цепене на дърва за огрев, предпродажбено почистване на терени от дървесно-храстова растителност
рязане на високи дървета | Селскостопански, Градински | гр. Нова Загора
рязане на високи дървета
гр. Нова Загора, обл. Сливен,  преди 2 дни
рязане на високи дървета - 350-700 лв.
Рязане на дърва | Селскостопански, Градински | гр. София
Рязане на дърва
гр. София, обл. София,  преди 2 дни
Рязане на дърва на кубик или дървета и по договаряне може и цепене! Може и за София-област Рязане на сухи дървета от покриви и т.н. цена по договаряне
почистване и поддръжка на дворни места | Селскостопански, Градински | гр. София
почистване и поддръжка на дворни места
гр. София, обл. София,  преди 5 дни
почистване и поддръжка на дворни места, запуснати терени
Рязане Опасни дървета - комбиниран подход (Обл. Бургас, Сливен, Велико Търново) | Селскостопански, Градински | гр. Бургас
Рязане Опасни дървета - комбиниран подход (Обл. Бургас, Сливен, Велико Търново)
АрхЛАНД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: АрхЛАНД,  преди 5 дни
Професионални целогодишни резитби-единични дървета и насаждения /пътища, къщи, промишлени дворове, училища и др./, оформяне на корони с височина до/над 15м. -20м. -25м. -30м., подрязване живи стени Н4-5м, плетове Н1,50-2,0м (мин.50-100л. м.). Цени и повече инфо, може да видите в Блога на сайта ни!
Предлагам обработка на земя до 1дка и оранжерии с Мотофреза. | Селскостопански, Градински | гр. Пловдив
Предлагам обработка на земя до 1дка и оранжерии с Мотофреза.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Vladimir Nikolaev Slavov,  преди 5 дни
Предлагам обработка на земя до 1 декар с Мотофреза Гардения 14 коня. Това включва оране, фрезоване, браздене, драскане с чизел и вадене на картофи с картофовадач. Отделно имам и тример за рязане на храсти и треви и резачка Штил 14 коня за рязане на дърва. Имам и моторна пръскачка за пръскане на оранженрии, открити терени и дървета.
Градинарски ускуги +резитба на овощни дървета | Селскостопански, Градински | гр. Пловдив
Градинарски ускуги +резитба на овощни дървета
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 6 дни
Предлагам градинарски услуги, резитба на овощни дръвчета, извозване на остатъци от коситбата и клонки от резитбата. Договаряне и на абонаментна услуга.
услуги с малък трактор | Селскостопански, Градински | с. Трояново
услуги с малък трактор
с. Трояново, обл. Стара Загора,  преди 7 дни
оране и фрезоване на дворове
Жътва на слънчоглед | Селскостопански, Градински | гр. Сливен
Жътва на слънчоглед
гр. Сливен, обл. Сливен,  преди 7 дни
Извършвам услуга жътва на слънчоглед в област Сливен. Цена по договаряне и за повече информация на посочените телефони.
« Предишна | 123 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.

© 2017 Ало.бг