Област
Населено място
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
83 обяви
ТОП оферта
Косене на трева, почистване на дворове, рязане на дърва.гр. Варна, Варна,  преди 19 часаПредлагаме почистване на дворни места, извозване на храсти и отпадъци. Косене на трева, целогодишна поддръжка на преференциални цени, почистване с храсторез на вашите градини, ниви, дворове. Косене на висока трева, окосяване и почистване на запустели парцели и терени, почистване на дворове и подготовка за строеж. Ние предлагаме, както еднократно косене на дворове, така и абонаментно поддържане на тревни площи. След всяко косене се извършва стриктно почистване на терена. Събаряне на стари постройки, извозване на отпадъци, разчистване на терени. Почистване на парцели, чистене на дворове и вилни места, разчистване на дворни места, терени, запустели имоти от бурени и храсти. Рязане, отрязване на..
ТОП оферта
Кастрене и рязане на високи и опасни дървета Варнагр. Варна, Варна,  Подател: Jivko Todorov,  преди 1 денJivko TodorovПеърс ЕООД предлага професионално, Рязане и кастрене на опасни дървета, в градски условия с автовишка и алпийски способ. Цени по договаряне. Гарантирано качество на работа. Разполагаме с професионалисти, които могат да ви помогнат. Предлагаме и огледи на място. Разчистване на запустели терени, терени от гъста разстителност. Услуги с автовишки. Почистване на терени Варна, косене на трева, почистване на дворове и др.
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPРязане на високи дървета,. Почистване на терени от храсти. Косене на трева. | Селскостопански, Градински | гр. София
Рязане на високи дървета,. Почистване на терени от храсти. Косене на трева.
гр. София, обл. София,  преди 3 дни
Рязане на високи дървета- алпинисти, кастрене на клони, почистване на запустели терени от храсти. Косене на висока трева с моторен тример. Работим до 50 км от София, като допълнително за заплащат транспортните разходи.
VIPРязане на високи дървета, кастрене. Почистване на терени от храсти. Косене на трева с тримери. | Селскостопански, Градински | гр. София
Рязане на високи дървета, кастрене. Почистване на терени от храсти. Косене на трева с тримери.
гр. София, обл. София,  Подател: Асен Милев,  преди 4 дни
КОСЕНЕ НА ВИСОКА ТРЕВА НА НАЙ- НИСКИ ЦЕНИ В гр. СОФИЯ. Фирмата се занимава с косене на висока трева с моторни тримери. Почистване на дворове, терени, парцели от храстовидна растителност. Премахване на издънки, Рязане на дървета, клони. Рязане на високи опасни дървета, кастрене на клони, извозване на отпадъците до регламентирано сметище. Работим с професионална техника, бързо и качествено, без почивен ден.
РЯЗАНЕ ОПАСНИ ДЪРВЕТА | Селскостопански, Градински | гр. София
РЯЗАНЕ ОПАСНИ ДЪРВЕТА
гр. София, обл. София,  преди 17 минути
Рязане на сухи дървета. - Рязане на високи дървета. - Реже и кастри опасни дървета в градски и извън градски условия - Рязане на опасни клони от дървета, поддръжка и оформяне корони на дървета с автовишки професионални резачи и катерачи. - Разчистване на терени с гъста растителност, подравняване и кастрене. - Пожелание на клиента - Реже на късо ( около 30 - 40 см. ) - Почиства и извозва до сметище. ! ! Безплатни огледи и цени на място! ! **Издаване на фактури по ддс.
услуги с мотокултиватор | Селскостопански, Градински | гр. Пловдив
услуги с мотокултиватор
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: АКВАПАРК ГРУП ЕООД,  преди 2 часа
Предлагаме услуги с мотофреза фреоване на двоорове,градини,зелени площи,оранжерии и всякакви други места.Цена по договаряне.Услугата се извършва на територията на градовете,Пловдив,Асеновград,околните села и вилни зони.
Косене на тревни площи | Селскостопански, Градински | гр. Велико Търново
Косене на тревни площи
гр. Велико Търново, обл. Велико Търново,  преди 2 часа
Извършвам косене на тревни площи и храсти за регион Велико Търново и областта. За други населени места се договарят разходите по транспорта. Цени по договаряне с възможност за абонамент. За повече информация посетете и нашата страница във Фейсбук /Косене на тревни площи и храсти/
Сеитба на лавандула, безсмъртниче, маточина, бял равнец и др. | Селскостопански, Градински | гр. Добрич
Сеитба на лавандула, безсмъртниче, маточина, бял равнец и др.
гр. Добрич, обл. Добрич,  преди 11 часа
Машинно засяване на лаваундула, безсмъртниче, маточина, бял равнец и др. Машината е подходяща за засаждане на разсад с гол корен и разсад от тарелки. Има опция за напояване. Цена по договаряне в зависимост от културата.
Косене на трева, почистване на дворове, рязане на дърва. | Селскостопански, Градински | гр. Варна
Косене на трева, почистване на дворове, рязане на дърва.
гр. Варна, обл. Варна,  преди 11 часа
Предлагаме почистване на дворни места, извозване на храсти и отпадъци. Косене на трева, целогодишна поддръжка на преференциални цени, почистване с храсторез на вашите градини, ниви, дворове. Косене на висока трева, окосяване и почистване на запустели парцели и терени, почистване на дворове и подготовка за строеж. Ние предлагаме, както еднократно косене на дворове, така и абонаментно поддържане на тревни площи. След всяко косене се извършва стриктно почистване на терена. Събаряне на стари постройки, извозване на отпадъци, разчистване на терени. Почистване на парцели, чистене на дворове и вилни ..
Рязане на опасни дървета Пловдив | Селскостопански, Градински | гр. Пловдив
Рязане на опасни дървета Пловдив
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: АЛЕГРЕ ЕООД,  преди 12 часа
Рязане на опасни дървета в Пловдив и околието. С автовишка 12.5 и 27 метра. Фактури и професионално обслужване.
Земеделски услуги | Селскостопански, Градински | гр. Батановци
Земеделски услуги
гр. Батановци, обл. Перник,  Подател: Силвия Ризова,  преди 13 часа
Извършвам земеделски услуги с трактор и инвентар за регион Перник. Косене, Събиране, Балиране, Оран, Фрезоване. Също така разполагам и със Свредел подходящ за засаждането на овощни градини или полагане на колове за ограда предлагам и работа с навесна кофа.
Косене на трева, почистване на дворове, терени от храсти, рязане на високи опасни дървета. | Селскостопански, Градински | гр. София
Косене на трева, почистване на дворове, терени от храсти, рязане на високи опасни дървета.
гр. София, обл. София,  Подател: Асен Милев,  преди 14 часа
Косене на трева, почистване на дворове, терени, парцели от храсти, рязане на високи опасни дървета. Работим без почивен ден, В София и до 100 км от София.
Рязане на високи дървета, алпинисти, Почистване на терени от храсти, Косене на трева с тримери. | Селскостопански, Градински | гр. София
Рязане на високи дървета, алпинисти, Почистване на терени от храсти, Косене на трева с тримери.
гр. София, обл. София,  Подател: Асен Милев,  преди 14 часа
Рязане на дървета, храсти, кастрене на клони, косене на трева почистване на парцели, дворове, терени.
Моторни Свредели - 52КС, 68КС, 71КС, 196КС- Машини за пробиване на дупки в земята - 350лв | Селскостопански, Градински | гр. Димитровград
Моторни Свредели - 52КС, 68КС, 71КС, 196КС- Машини за пробиване на дупки в земята - 350лв
гр. Димитровград, обл. Хасково,  преди 19 часа
МОТОРЕН СВРЕДЕЛ 100 ММ 52 КУБ. СМ - 350лв. Моторенят свредел притежава антивибрационна система, която значително улеснява работата с него. Функции и параметри Двигател: Двутактов Обем на цилиндър: 51.7 см.3 Задвижваща скорост съединител: 3900 ± 200 оборота Максимална скорост на двигателя: 8800 ± 200 оборота В цената е включено свредло с диаметър 100мм Предлагат се свредла с диаметър: ф 100 мм, ф 150 мм, ф 200 мм. ф 250мм, ф 300 МОТОРЕН СВРЕДЕЛ 68 СС. + 150ММ СВРЕДЛО - 450 лв. Двигател: Двутактов; Обем двигател: 68 куб. см.; Мощност - 2,4 КВт.; Обороти при свободен ход: от 2700..
Професионални дървосекачески услуги | Селскостопански, Градински | гр. Бургас
Професионални дървосекачески услуги
GLADIATOR VALCHANOV58
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: GLADIATOR VALCHANOV58,  преди 19 часа
Санитарни резитби на сухи и опасни дървета и клони с автовишка до 30 метра височина. Основно разчистване и поддръжка на силно-обрасли терени от дървесно храстова растителност, кастрене на храсти, косене на трева, рязане и цепене на дърва за огрев. Всякакви градинарски услуги, озеленяване и аранжировка на площи. Подрязване на овощни и други дървета, обработка с химически препарати за растителна защита срещу плевели и други вредители. За поддръжка на площи, отстъпка по договаряне. Възстановяване на огради и изграждане на нови, пробиване на отвори със свредел до 300 мм, събаряне на стари постройк..
присажда, облагородява лози и асми | Селскостопански, Градински | гр. Бургас
присажда, облагородява лози и асми
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 21 часа
присажда, облагородява лози и асми
извършва резитба на овошки и лозя  | Селскостопански, Градински | гр. Бургас
извършва резитба на овошки и лозя
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 21 часа
извършва резитба на овошки и лозя
Рязане на дървета,косене и поддръжка на зелени площи | Селскостопански, Градински | гр. София
Рязане на дървета,косене и поддръжка на зелени площи
гр. София, обл. София,  преди 21 часа
Фирмата е специализирана в рязането и кастренето на сухи и опасни дървета. Разполагаме с професионална техника и опит за да извършим работата качествено и в срок. С годините сме натрупали необходимия опит за премахването на опасните дървета в градски условия, съобразявайки се с инфраструктурата на града. При недостъпните за автомеханизация места, дърветата се премахват или кастрят от алпинисти. Освем в градски условия, екипът ни работи и в сечища. Екипът ни предлага услугата - косене на тревни площи, както за малки ,така и за големи терени. Според терена се избира необходимата професио..
Косене на тревни площи. Рязане на дървета | Селскостопански, Градински | гр. Варна
Косене на тревни площи. Рязане на дървета
Младен Кайков
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Младен Кайков,  преди 1 ден
Почистване на терени, парцели, вили, дворове. Рязане на дървета. Косене на тревни площи. Цената се определя след оглед на терена и изискванията на клиента, Практиката ми е показала че всеки терен и клиент си имат своите изисквания, Работя със желание и дългогодишен опит в дейността. Предлагам поддръжка на имоти на собствениците които са извън България. Държа на качеството, и на това винаги да са доволни клиентите които ми се доверяват. РАЗУМНИ ЦЕНИ.
Подръжка на вили къщи и апартаменти | Селскостопански, Градински | гр. Ямбол
Подръжка на вили къщи и апартаменти
гр. Ямбол, обл. Ямбол,  преди 1 ден
Подръжка на къщи вили. Дворове на село апартаменти в ямбол и областа.
възстановяване на огради и изграждане на нови и др. услуги | Селскостопански, Градински | гр. Бургас
възстановяване на огради и изграждане на нови и др. услуги
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 1 ден
възстановяване на огради и изграждане на нови, пробиване на отвори със свредел до 300 мм, събаряне на стари постройки и др., почистване и транспортиране на отпадъци
всякакви градинарски услуги | Селскостопански, Градински | гр. Бургас
всякакви градинарски услуги
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 1 ден
всякакви градинарски услуги, рязане и цепени на дърва за огрев, подрязване на дървета, озеленяване, аранжировка на площи
разчистване и поддръжка на терени, кастрене, косене на трева | Селскостопански, Градински | гр. Бургас
разчистване и поддръжка на терени, кастрене, косене на трева
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 1 ден
основно разчистване и поддръжка на силно обрасли терени от дървесна-храстова растителност, кастрене на храсти, косене на трева
санитарни резитби на дървета и клони | Селскостопански, Градински | гр. Бургас
санитарни резитби на дървета и клони
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 1 ден
санитарни резитби на сухи опасни дървета и клони с автовишка до 30 м височина
Превоз на животни | Селскостопански, Градински | гр. София
Превоз на животни
гр. София, обл. София,  Подател: cooltrans,  преди 1 ден
”Сooltrans ” се занимава с - -ЛИЦЕНЗИРАНИ ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ ЗА ЖИВОТНИ В ЦЯЛАТА СТРАНА - КУРИЕРСКИ УСЛУГИ ЗА ЖИВИ ЖИВОТНИ САМО В БЪЛГАРИЯ - РАЗНОС И ДОСТАВКИ НА ВСЯКАКВИ ЖИВОТНИ ПО ДОМОВЕТЕ -- Превозваме селско-стопански животни:: крави, угоени телета, свине, малки прасенца, биволи, кози, овце, агнета, зайци, кокошки носачки, бройлери, патици, пуйки, спортни коне и тежковози, магарета, мулета и други. Cooltrans е тясно профилирана за превоз на селскостопански животни, ние сме се насочили към превоз на малоброен брои животни, в услуга на дребния животновъд, хората от селата, дреб..
Ръчен земеделски свредел за пробиване на дупки в земята | Селскостопански, Градински | гр. Айтос
Ръчен земеделски свредел за пробиване на дупки в земята
гр. Айтос, обл. Бургас,  преди 2 дни
Ръчен земеделски свредел ( свредло, бургия, копач, винт, шило, садило, инструмент) за пробиване на дупки в земята за бетонни колове и за направа на дупки за засаждане на лозички, декоративни храсти и дръвчета (овошки). Цена - 50 лв, пращам с Еконт.
дробилка за клони 8 см, фрезоване и оран, косене, почистване и др. | Селскостопански, Градински | гр. Пловдив
дробилка за клони 8 см, фрезоване и оран, косене, почистване и др.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 2 дни
дробилка за клони 8 см, почистване, косене на ниски и високи треви, храсторез, аерация и пръскане с препарати, фрезоване и оран
Кастрене и рязане на високи и опасни дървета. Косене на трева, почистване на дворове. | Селскостопански, Градински | гр. Варна
Кастрене и рязане на високи и опасни дървета. Косене на трева, почистване на дворове.
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: marian,  преди 2 дни
Предлагаме Рязане, отрязване на стари и опасни дървета. Премахване, кастрене на клони. Почистване на дворни места, извозване на храсти и отпадъци. Косене на трева, целогодишна поддръжка на преференциални цени, почистване с храсторез на вашите градини, ниви, дворове. Косене на висока трева, окосяване и почистване на запустели парцели и терени, почистване на дворове и подготовка за строеж. Ние предлагаме, както еднократно косене на дворове, така и абонаментно поддържане на тревни площи. След всяко косене се извършва стриктно почистване на терена. Събаряне на стари постройки, извозване на отпадъц..
Косене на тревни площи и почистване на дворни места | Селскостопански, Градински | гр. Бургас
Косене на тревни площи и почистване на дворни места
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 5 дни
Предлагам косене на високи и ниски треви и храсти. Работя с бензинов тример и моторна косачка. За количества в работата отстъпки в цената. Работя предимно в бургаска област, но имам възможност за работа в цялата страна като цената на пътя се заплаща като се договаря в зависимост от разстоянието. Коректност и бързина в услугата. Цената за косене се определя в зависимост от височината на тревата и повърхността на терена и започват от 0.15 до 0.50 на кв.м. при височина на тревата до 50см. За трева по - висока от 50см цената е + от 0,10 до 0,20лв. на кв.м. За къпини, малини и т.н. до 0,50лв над ос..
Засяване на Райграс, Затревяване с Райграс, Тревен чим, Възтановяване на стария райграс | Селскостопански, Градински | гр. Перник
Засяване на Райграс, Затревяване с Райграс, Тревен чим, Възтановяване на стария райграс
sotir markov
гр. Перник, обл. Перник,  Подател: sotir markov,  преди 6 дни
ЗАСЯВАНЕ НА РАЙГРАС, ЗАТРЕВЯВАНЕ С РАЙГРАС И ТРЕВЕН ЧИМ, ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА СТАРИЯ РАЙГРАС, https://ozelenqvanegradini.alle.bg/цени-за-затревяване с. Големо Бучино, ул. Кошеве №18, област Перник Нашата работа е насочена към всички, които искат да осъществят идеите си за красиви градини, английски двор, японски кътове, перголи, каскади, езера и поточета, алпинеуми и цветни композиции. За всички, които искат да се насладят и усетят природата в тяхната градина. Стремим се към разбиране и удовлетворяване желанията на всеки клиент, обединяване на красота и функционалност при изграждането, съ..
« Предишна | 123 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.

© 2017 Ало.бг