Област
Населено място
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
275 обяви
ТОП оферта
ВИК ремонти и услуги по домовете 24/7днигр. Варна, Варна,  Подател: gancho dimitrov,  преди 7 минутиВИК ИЗГРАЖДАНЕ, РЕМОНТ И МОНТАЖ. на инсталации, водомер, бойлери, смесители, етажни щрангове, мивки, тоалетни, казанчета, моноблокове, вани, душ панели подмяна и ремонт на стари инсталации вертикални щрангове и всичко свързано с ВИК. Отпушване и ремонт сифони, канали, мивки, тоалетни и др...
ТОП оферта
ВиК услугигр. Ямбол, Ямбол,  преди 13 минутиВиК услуги - отстраняване на повреди, подмяна на централни щтрангове, изграждане на цялостна ВиК инсталация, изграждане на канализация, ниски цени
ТОП оферта
Отпушване на всички видове канали в Бургас и РЕГИОНА с МАШИНА разумни ценигр. Бургас, Бургас,  Подател: Стоян Динков,  преди 1 часСтоян Динковотпушва канали сифони мивки тоалетни щрангове водостоци почистване на шахти в мазета и домови отклонения ПОДМЯНА НА ПРОПАДНАЛА КАНАЛИЗАЦИЯ С PVC ТРЬБИ
ТОП оферта
Извършване на ВиК услуги качественогр. Бургас, Бургас,  преди 3 часаИзвършване на ВиК услуги: отпушване на канали, гърнета, мивки, сифони. Извършване на ВиК услуги: демонтаж и монтаж на тръби, бойлери, гърнета, батерии, мивки, аксесоари, кабини и други на НОРМАЛНИ ЦЕНИ.
ТОП оферта
ВиК услуги в Бургас и региона!гр. Бургас, Бургас,  Подател: ”ВИК БУРГАС” ЕООД,  преди 1 ден”ВИК БУРГАС” ЕООДФирма ”ВИК БУРГАС” ЕООД извършва отпушване на канали с професионална техника. Спирално отпушване и продухване на тръби до ф 160. Видеодиагностика на канали и тръби. Откриване на течове по ВиК мрежата. Подмяна на стари тръби и изграждане на нови инсталации. Смяна на водомери и спирателни кранове. Монтаж на бойлери, смесители, моноблок, мивки и душ кабини. Конкурентни цени!
ТОП оферта
Отпушване с Вома, почистване, видеодиагностика и отпушване на канали(толетни, сифони, мивки) и коминигр. Бургас, Бургас,  Подател: Канал Груп ООД,  преди 1 денДенонощно-без почивен ден в гр. Бургас и Бургаска област професионално отпушване(продухване) с каналочистачна Машина Вома (Mercedes), отпушване(със спирали) с каналочистачна машина(Rothenberger), с автоцистерна - водочерпане(Iveco). Видеодиагностика на канали. ВиК, отводняване на помещения, изпомпване на септични ями и маслоуловители. Отпушване, почистване и видеодиагностика на комини.
ТОП оферта
В и К услуги наи Ниски цени в града и Околностагр. Бургас, Бургас,  преди 1 денИзвършва всякакви В и К услуги Домове, Жилищни Згради, Офиси
ТОП оферта
водопроводни услугигр. Варна, Варна,  преди 1 денКольо Ивановремонт и изграждане на В и К мрежи, смяна/монтаж на смесители, кранове, водомери, монтаж и ремонт на всички видове тоалетни казанчета, монтаж на моноблокове, мивки и друга санитарна арматура, свързване бойлери, перални и миялни машини.
ТОП оферта
Видеодиагностика и отпушване на канали: Откриване на течове с термодетектор:гр. Пловдив, Пловдив,  Подател: ЛАЗАРГРУП ИНВЕСТ ЕООД,  преди 1 денВидеодиагностика и отпушване на канали: Откриване на течове с термодетектор: ВиК услуги и ремонти
ТОП оферта
Видеодиагностика и отпушване на канали: Откриване на течове с термодетектор:гр. Стара Загора, Стара Загора,  Подател: ЛАЗАРГРУП ИНВЕСТ ЕООД,  преди 1 денВидеодиагностика и отпушване на канали, водопроводи и комини: Рециклиране на стари водопроводи и парни инсталации по иновативна технология - без къртене.
ТОП оферта
машинно отпушване на мивки, сифони, гърнета, душкабини, вани, щрангове и шахти, ВиКгр. Бургас, Бургас,  преди 1 денмашинно отпушване на мивки, сифони, гърнета, душкабини, вани, щрангове и шахти, улуци, ВиК услуги
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPВидеодиагностика и Отпушване на канали Бургас и региона | ВиК услуги и ремонти | гр. Бургас
Видеодиагностика и Отпушване на канали Бургас и региона
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 57 минути
Видеодиагностика и отпушване на канали с професионална техника. Бургас и региона.
VIPПочистване Отпушване на Комини Канали Улуци | ВиК услуги и ремонти | гр. Варна
Почистване Отпушване на Комини Канали Улуци
stefan
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: stefan,  преди 1 час
Коминочистач одобрен от клиенти в ВАРНА и цялата страна, разполага с най - добрите качественни иструменти - четка, стоманено въже до 50м със гюле до 25кг, което разбива чужди предмети и нагара вътре в комина, независимо дали е блок или къща, заведения, хотели, котелни, вилни зони и др. Работим 24 часа дори и в празничните дни независимо в коя част се намирате.
VIPСмяна на щрангове - бързо, качествено, с гаранция! | ВиК услуги и ремонти | гр. София
Смяна на щрангове - бързо, качествено, с гаранция!
гр. София, обл. София,  преди 16 часа
Ние предлагаме ВиК услуги в София Извършваме аварийни ремонти Отпушваме канали и водопроводи Смяна на щрангове - бързо, качествено, с гаранция! Водопроводчик за аварийни ВиК услуги, водопроводчик изграждане и ремонт на ВиК инсталации, монтаж на вана, водомер, бойлер или душ - кабина, водопроводчик за отстраняване на теч от водопровод или канализация и подмяна на чугунени тръби с пластмасови. Предлагаме ремонт и подмяна на камениновите тръби от старите водопроводни инсталации. Монтаж на водомери Монтаж на радиатор Предлагам всякакви модели алуминиеви и панелни (метални) радиатори..
VIPДренаж и септични ями | ВиК услуги и ремонти | гр. София
Дренаж и септични ями
Георги Стоянов
гр. София, обл. София,  Подател: Георги Стоянов,  преди 1 ден
Предлагаме изработка на дренажни системи, отводнителни канавки. Монтаж на септични станции. Доставка и монтаж на бетонни пръстени. Работим в София и София окръг. За консултация и безплатен оглед моля обадете се на посочения телефон.
VIPВик, Канализация, Дренаж | ВиК услуги и ремонти | гр. София
Вик, Канализация, Дренаж
Георги Стоянов
гр. София, обл. София,  Подател: Георги Стоянов,  преди 1 ден
Изработка на дренажи, отводнителни канали, септични ями, външна канализация. Доставка на инертни материали, извозване на отпадъци. За безплатна консултация и оглед моля обадете се на посочения телефон. Работим и в София-област.
VIPАлфа Водопроводчик София, ВиК услуги, Водопроводни услуги | ВиК услуги и ремонти | гр. София
Алфа Водопроводчик София, ВиК услуги, Водопроводни услуги
Алфа Водопроводчик
гр. София, обл. София,  Подател: Алфа Водопроводчик,  преди 1 ден
Алфа Водопроводчик е специализирана фирма, която се занимава с изграждане и ремонт на водопроводни и канализационни инсталации и системи за локално парно отопление, поставяне, премахване и преместване на радиатори, монтаж и демантаж на бойлери, отпушване на тоалетни, мивки и сифони. Поставяне на санитария и аксесоари за баня и кухня. Изграждане и ремонт на системи за локално парно отопление с котли и камини на твърдо гориво.
VIPотпушване на канали цени | ВиК услуги и ремонти | гр. София
отпушване на канали цени
Диди 2000
гр. София, обл. София,  Подател: Диди 2000,  преди 1 ден
Машинно отпушване на канали до 20м. - Цена от 80 до 110лв. Машинно отпушване на канали от 20м. до 40м. - Цена от 135лв. Машинно отпушване на канали над 40м. - Цена от 140лв. Машинно отпушване от шахта до шахта в мазе. -Цена - 60лв. Машинно отпушване вертикален щранг. - Цена - 85лв. Машинно рязане прораснали корени в канала. - Цена - 120лв. Машинно отпушване подова канализация. -Ценa - 40лв. Машинно отпушване отводнение на мивка. - Цена - 30лв. Машинно отпушване на тоалетна чиния. - Цена - 45лв. Машинно отпушване отводнение на тоалетна чиния. - Цена - 70лв. Машинно отпушване..
VIPВиК услуги, Пловдив | ВиК услуги и ремонти | гр. Пловдив
ВиК услуги, Пловдив
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 1 ден
ВиК услуги, кърти, реже бетон, асфалт, реже и стени, фугорез, бързо и качествено
VIPПрофесионални ВиK Услуги Без почивен ден с Гаранция! | ВиК услуги и ремонти | гр. Велико Търново
Професионални ВиK Услуги Без почивен ден с Гаранция!
гр. Велико Търново, обл. Велико Търново,  преди 1 ден
ВиK - отстраняване на течове, смяна или изграждане на водопровод на ново и старо строителство, монтаж на смесителни батерии, водомери, спирателни кранове, сифони, мивки, бидета, моноблокове, аксесоари за баня и др. Pемонт или смяна на тоалетни казанчета, монтаж и демонтаж на душ кабини. Монтаж на Нагреватели за вода Делимано и всички видове ВиК повреди. Изграждане, поддръжка, подмяна, ремонт и монтаж и на ел. инсталации, ел. табла и бойлери. Окабеляване на жилища в ремонт. Монтаж и свързване на електроуреди, перални, сушилни, съдомиални, контакти, ключове, осветление и др. Отстраняване на ..
VIPВиК услуги. Професионалното решение! | ВиК услуги и ремонти | гр. Велико Търново
ВиК услуги. Професионалното решение!
гр. Велико Търново, обл. Велико Търново,  преди 1 ден
ВиK услуги от професионален екип: - Ново изграждане и ремонт на ВиК инсталации. - Смяна на водомери, тръби, кранове, бойлери, смесители, етажни щрангове, тоалетни, мивки, казанчета. - Отпушване на канали, тоалетни, мивки, сифони. - Подмяна на стари водопроводни инсталации. - Подмяна на стари канализации. - Изграждане на нови ВиК мрежи. - Подмяна на щрангове. - Подмяна и ремонт на каменинови и железни тръби. - Монтаж на бойлери. - Демонтаж или смяна на радиатори. ”ДИМЕКС 07” ЕООД
VIPОтпушване на канали | ВиК услуги и ремонти | гр. Бургас
Отпушване на канали
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 2 дни
Отпушване на канали, мивки, сифони, тоалетни с професионална техника.
VIPВсякакви ВиК услуги | ВиК услуги и ремонти | гр. Бургас
Всякакви ВиК услуги
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 2 дни
Всякакви ВиК услуги - демонтаж и монтаж на тръби, монтаж на мивки, гърнета, аксесоари, кабини. Демонтаж и монтаж на бойлери. Отпушване на канали и гърнета. Ниски цени.
VIPПочистване на септични ями | ВиК услуги и ремонти | гр. София
Почистване на септични ями
гр. София, обл. София,  преди 2 дни
Почисване на септични ями Отпушване на канали Отпушване на мивки Отпушване на сифони Видео диагностика http://otpushvakanali.com/
VIPОтпушване на канали видео диагностика | ВиК услуги и ремонти | гр. София
Отпушване на канали видео диагностика
гр. София, обл. София,  преди 2 дни
Отпушване на канали, отпушване на мивки, отпушване на тоалетни. Видео диагностика на канали. Отводнява помещения Фекалка почистване на ями http://otpushvakanali.com/
VIPавариен екип вик експресно 24 4аса - откриване на те4 -отпушване на канали | ВиК услуги и ремонти | гр. Варна
авариен екип вик експресно 24 4аса - откриване на те4 -отпушване на канали
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: ivailo,  преди 4 дни
Oткриване и отстранйаване на те4ове отпушваме мивки сифони тоалетни мръсен канал ръ4но или с машина ротенбергер монтаж демонтаж мивки боилери аксесоари за баня душкабини вани шкафмивки санитарна керамика смесители водомери душбатерии перални миални изграждаме нова вик система подмяна шранг идр. къртим стари пло4ки лети мивки тухла бетон преградни стени
VIPвик екип експресно 24 4аса -отстранйаване на те4, отпушване на канали | ВиК услуги и ремонти | гр. Варна
вик екип експресно 24 4аса -отстранйаване на те4, отпушване на канали
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: ivailo,  преди 4 дни
Eкспресни вик услуги откриване и отстраняване на те4ове отпушване на мивки тоалетни подови сифони подмяна на стара вик система хоризонтален вертикален щранг водомери оборудване на бани поставяне боилери мивки моноблок тоалетно казан4е смесители душбатерии шкафмивки огледала перални миялни kъртим стари пло4ки лети мивки тухла бетон
VIPКоминочистач - Няма не Може - ГАРАНЦИЯ | ВиК услуги и ремонти | гр. Варна
Коминочистач - Няма не Може - ГАРАНЦИЯ
stefan
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: stefan,  преди 4 дни
Коминочистач отпушва комини, камини, котли, пещи на пицарий отдушници. Работя в Варна и областа на ниски цени Ремонт на стари комини, зидария надзиждане измазване и моматж на петлици за по добра тяга ма вашия комин Не ЧАКАЙТЕ КОМИНАТ ВИ ДАСЕ САМОЗАПАЛИ
VIPВ и К услуги по домовете качествено и евтино | ВиК услуги и ремонти | гр. Бургас
В и К услуги по домовете качествено и евтино
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 4 дни
Смяна на тръби за бани, щтрангове, канализация, монтаж гърнета, мивки, батери, боилери, водомери и др.
VIPOтпушване канали бургас. Фекалка Бургас. | ВиК услуги и ремонти | гр. Бургас
Oтпушване канали бургас. Фекалка Бургас.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 4 дни
- Почистване на септични ями; - Отпушване на канали; - Отводняване; Разполагаме със специализирана техника, с която можем да изтеглим и почистим септични и изгребни ями, шахти, утаители и резервоари с различни обеми и на трудно достъпни места. Изпомпваме басейни и извозваме отпадни води! Водно отпушване на канали, шахти, сифони, мивки и др.! Високо качество срещу ниска цена! Фирмата предлага абонаментно обслужване! Безплатен оглед!
« Предишна | 12345678910 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.

© 2017 Ало.бг