Филтриране
Сортиране

ВиК услуги и ремонти

460 обяви
Добре дошли! Фирма”Синая” е създадена 21.01.1990г. Предлагаме Ви изход от ”НЕРАЗРЕШИМИ” ВиК проблеми Без Нерви и Много пари. ВиК услуги София. Извършваме малки/големи ремонти на Конкурентни Цени. Нека не използваме във ВиК услуги ниската цена и ”20год. Гаранция” като оправдание за лошо качество! Три са критериите за качество: Проектиране, качествени материали и майсторско изпълнение. ВиК услуги там, където другите са опитвали да решат проблема, но не са се справили!!! 1./машинно отпушване(с пружини различни накрайници според конкретния случай); 2./реактивна дюза(под налягане) прест..
Смяна на тръби за бани, щтрангове, канализация, монтаж гърнета, мивки, батери, боилери, водомери и др.

ВиК услуги в Бургас и региона!

гр. Бургас, обл. Бургас
Фирма ”ВИК БУРГАС” ЕООД извършва отпушване на канали с професионална техника. Спирално отпушване и продухване на тръби до ф 250. Видеодиагностика на канали и тръби. Откриване на течове по ВиК мрежата. Подмяна на стари тръби и изграждане на нови инсталации. Смяна на водомери и спирателни кранове. Монтаж на бойлери, смесители, моноблок и др.
Машинно отпушване на канали; * Мивки, тоалетни чинии, писоари, подови сифони, вани, душ-кабини, мокри помещения в дома, офиса, вилата, панелен блок, жилищна кооперация, ресторанти, хотели и др. * Отводняване на помещения. *Почистване на септични ями. * Отпушване и профилактика, на канализации, шахти, отайници. Камиони- Вома и Фекалка Бургас и областта. Достъпни цени и добро обслужване, специализирана техника.. Работим чисто. Гаранция за извършената услуга. За въпроси, пишете или позвънете. ДЕНОНОЩНО, при авария.

Водопроводчик София

гр. София, обл. София
Всички видове ВИК услуги от водопроводчик за град София. Mr VIK предлага качество, разумни цени, отношение с клиента и навреме свършена работа.

Машинно отпушване на канали

гр. Бургас, обл. Бургас
Ниски цени за отпушванена мивки и гарнета. вертикални и хоризонтални отклонения
машинно отпушване на мивки, сифони, гърнета, душкабини, вани, щрангове и шахти, улуци, ВиК услуги и отпушване под налягане на домови отклонения, обследване на канали с камера
ВиК на изгодни цени..!! Отстраняване на течове!! Подмяна на водопровод и канализация!! Вътрешни Ремонти.
ДЕНОНОЩНО!!! Подмяна на тръбопровод и изграждане на нови инсталации с полипропилен и полиетилен. Подмяна и изграждане на канализация с ПВЦ. Смяна на щрангове за чиста вода. Смяна на водомери. Къртене на бани и смяна на тръби. Извършваме монтаж на душ батерии, сифони, тоалетни чинии и други. ВиК Монтажи. ВиК Услуги. ВиК Ремонти. Нашият екип извършва всички В и К деиности от А до Я!!! ГАРАНТИРАНО КАЧЕСТВО!!!
извършва всякакъв вид ВиК услуги бързо и качествено, полагане на тръби, канализация, щрангове, монтаж на водомерни възли, тоалетни, гърнета, бойлери, аксесоари
КАНАЛ - БОЖИНОВ предлага на своите клиенти: - ПОЧИСТВАНЕ НА СЕПТИЧНИ ЯМИ - ОТПУШВАНЕ НА КАНАЛИ - ОТВОДНЯВАНЕ Разполагаме със специализирана техника, с която можем да изтеглим и почистим септични и изгребни ями, шахти, утаители и резервоари с различни обеми и на трудно достъпни места. Изпомпваме басейни и извозваме отпадни води! Водно отпушване на канали, шахти, сифони, мивки и др.! Почиства и измива ями и канализация. Изрязва корени и премахва твърди отлагания от тръбите. ВИДЕО-ДИАГНОСТИКА на канали! ВИСОКО КАЧЕСТВО СРЕЩУ НИСКА ЦЕНА! ФИРМАТА ПРЕДЛАГА АБОНАМЕНТНО ОБСЛУЖВАНЕ..

Onetime on time - довършителни ремонти

гр. София, обл. София
Всички видове довършителни ремонти - един път и то навреме! Там нещо тропа? Или хлопа? Писнало Ви е от увиснали вратички или криви лайстни, течове и неработещи контакти? Обадете се да ни разкажете, ще ви изслушаме внимателно и ще предложим решение. А ако проблема не е в компетентността ни, ще си признаем, тъй като за нас репутацията е най-важна, особено след като най-добрата препоръка е от уста на уста! Държим на прозрачния процес и гарантираме коректност. Специализирани в: интериорен дизайн, довършителни ремонти, кухни, спални, гардероби, електро, ВиК, отопление и вентилац..

Почистване на септични ями и отпушване на канали

с. Богомилово, обл. Стара Загора
1. Отпушване на канали!!! 2. Почистване на входове, мазета и автомивки!!! 3. Видео наблюдение и диагностика на канализацията и септичните ями!!! 4. Почистване на ями!!! 5. Разполагаме с камион 4Х4 за недостъпни ями и тоалетни!!! 6. Измиване на улици, плацове, паркинги, гаражи и др. 7. Отводняване на строителни обекти, мазета, подземни гаражи, басейни и др.
Извършва всякакви В и К услуги Домове, Жилищни Згради, Офиси
Видеодиагностика, и отпушване на канали: Откриване на течове с термографска камера: ВиК услуги. НИЕ ВИЖДАМЕ НЕВИДИМОТО!
Видеодиагностика, термосканиране и отпушване на канали, водопроводи и комини: Рециклиране на стари водопроводи и парни инсталации по иновативна технология - без къртене. Подмяна на вертикални и хоризонтални щрангове с полипропилен. НИЕ ВИЖДАМЕ НЕВИДИМОТО!
ВИК ИЗГРАЖДАНЕ, РЕМОНТ И МОНТАЖ. на инсталации, водомер, бойлери, смесители, етажни щрангове, мивки, тоалетни, казанчета, моноблокове, вани, душ панели подмяна и ремонт на стари инсталации вертикални щрангове и всичко свързано с ВИК. Отпушване и ремонт сифони, канали, мивки, тоалетни и др...

водопроводни услуги

гр. Варна, обл. Варна
1. Монтаж / демонтаж / ремонт:: - мивки, тоалетни, моноблокове, тоалетни казанчета, - смесители, душове, кранове, водомери и др. спирателна арматура 2. Монтаж на бойлери, перални и миялни машини 3. Изграждане на индивидуални В и К мрежи и канали. 4. Подмяна на тръби в бани, тоалетни, кухни. 5. Отстраняване на течове.
ВИК ИЗГРАЖДАНЕ, РЕМОНТ И МОНТАЖ на водопроводни и канализационни инсталации, откриване на течове. Смяна и монтаж на водомери, бойлери, смесители/батерии/, етажни щрангове, мивки, тоалетни, казанчета, моноблокове, вани, аксесоари, душ панели подмяна и ремонт на стари инсталации вертикални щрангове И ВСИЧКО СВЪРАНО С ВИК. Оборудване на бани и отпушване и ремонт на канали сифони, мивки, тоалетни и др. Разполагаме с професионална техника и квалифициран персонал. Работим само с качестенни материали, предлагаме атрактивни цени, бързо и качествено обслужване. Работим без почивен ден!!! В и К ремо..

ВиК услуги

гр. Ямбол, обл. Ямбол
ВиК услуги-фаянс и теракота, шпакловане, боядисване, гипскартон, подмяна на централни щрангове, цялостен ремонт на бани и кухни, централни канализации
отпушва канали сифони мивки тоалетни щрангове водостоци почистване на шахти измиване на улици паркинги подземни гаражи смяна на домови отклонения ПОДМЯНА НА ПРОПАДНАЛА КАНАЛИЗАЦИЯ С PVC ТРЪБИ ОТПУШВАНЕ НА КАНАЛИЗАЦИЯ ОТКЛОНЕНИЯ НА БЛОКОВЕ КЪЩИ ВИЛИ БАСЕИНИ доверете ми се и ще останете доволни
Нашата Фирма ви предлага бързо и качествено отпушване и почистване на вашия канал, гърне, мивка, сифон, вана, душ кабина, септични ями и други. Използваме специализирана техника според вида на запушването. Работим в Бургас и региона, денонощно без почивен ден, достъпни цени. Гаранция за извършената услуга, издаваме и фактури.. (АЛЕКСИ ИВАНОВ)...
Извършване на ВиК услуги: отпушване на канали, гърнета, мивки, сифони. Извършване на ВиК услуги: демонтаж и монтаж на тръби, бойлери, гърнета, батерии, мивки, аксесоари, кабини и други на НОРМАЛНИ ЦЕНИ.
Евтино, експресно и качествено отпушване на канали. Изграждане на канали. Почистване на септични ями+извозване на отпадни води, видеодиагностика на проблемите. ВиК услуги. Отводняване на мазета и помещения.
Отпушване на канали, мивки, тоалетни, сифони в Стара Загора, машинно без къртене.
ЙОНКО ГЕОРГИЕВ-Професионално отпушване на всички видове канали, шахти, сифони, мивки, гърнета, вани, вертикални и хоризонтални щрангове и други. Извършване на видеодиагностика на проблемни канали с докоментиран запис. Отводняване и почистване на изби и гаражи. Разполагаме със съвременна специализирана техника за всякакъв възникнал проблем. Бърза реакция от наша страна. Гарантираме за извършените услуги. Работим в Бургас и региона. КЪДЕТО Е ТЕКЛО ПАК ЩЕ ТЕЧЕ
Алфа Водопроводчик е специализирана фирма, която се занимава с изграждане и ремонт на водопроводни и канализационни инсталации и системи за локално парно отопление, поставяне, премахване и преместване..

ВиК услуги

гр. София, обл. София
Извършваме всякакви ВИК услуги качествено и в срок. Отстраняване на спешни течове, подмяна на водопроводни щрангове, монтаж на бойлери, изграждане на ВиК инсталация и др.
Ремонт на водопроводни, отоплителни и канализационни инсталации Проверка на водомери и топломери Смяна на щрангове Изграждане на системи за дистанционно отчитане на вода и топлоенергия Пълно ВиК о..

Вик услуги. Водопроводчик Перник

гр. Перник, обл. Перник
Ремонт на ВиК инсталации и изграждане на нови. Монтаж и ремонт на спирателни кранове, батерии, моноблок. Монтаж бойлери, радиатори. Смяна щрангове. Отпушване на канализации. Замразяване тръби, вод..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.