Филтриране
Сортиране

ВиК услуги и ремонти

414 обяви

Канали, комини и септични ями

гр. Шумен, обл. Шумен
Фирма ”Анджи Барс” ЕООД предлага денонощно отпушване на канали, комини и септични ями на много изгодни цени!
Нашата Фирма ви предлага бързо и качествено отпушване и почистване на вашия канал, гърне, мивка, сифон, вана, душ кабина, септични ями и други. Използваме специализирана техника според вида на запушването. Работим в Бургас и региона, денонощно без почивен ден, достъпни цени. Гаранция за извършената услуга, издаваме и фактури.. (АЛЕКСИ ИВАНОВ)...
машинно отпушване на мивки, сифони, гърнета, душкабини, вани, щрангове и шахти, улуци, ВиК услуги и отпушване под налягане на домови отклонения, обследване на канали с камера
ЙОНКО ГЕОРГИЕВ-Професионално отпушване на всички видове канали, шахти, сифони, мивки, гърнета, вани, вертикални и хоризонтални щрангове и други. Извършване на видеодиагностика на проблемни канали с докоментиран запис. Отводняване и почистване на изби и гаражи. Разполагаме със съвременна специализирана техника за всякакъв възникнал проблем. Бърза реакция от наша страна. Гарантираме за извършените услуги. Работим в Бургас и региона. КЪДЕТО Е ТЕКЛО ПАК ЩЕ ТЕЧЕ

Водопроводни услуги - Пловдив

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Извършвам водопроводни услуги.
отпушва канали сифони мивки тоалетни щрангове водостоци почистване на шахти в мазета измиване на улици паркинги подземни гаражи смяна на домови отклонения ПОДМЯНА НА ПРОПАДНАЛА КАНАЛИЗАЦИЯ С PVC ТРЪБИ ОТПУШВАНЕ НА КАНАЛИЗАЦИОННО ОТКЛОНЕНИЕ НА БЛОКОВЕ КЪЩИ ВИЛИ доверете ми се и ще останете доволни
Ремонт на водопроводни, отоплителни и канализационни инсталации Проверка на водомери и топломери Смяна на щрангове Изграждане на системи за дистанционно отчитане на вода и топлоенергия Пълно ВиК обслужване и поддръжка на жилищни, промишлени и административни сгради Машинно отпушване на канали, сифони и тоалетни Обследване, откриване и отстраняване на течове Денонощни аварийни ремонти
Денонощно-без почивен ден в гр. Бургас и Бургаска област професионално отпушване на канали(продухване с вода под налягане) с каналочистачна Машина Вома (Mercedes), отпушване на канали(със спирали) с каналочистачна машина(Rothenberger), изпомпване на септични ями и маслоуловители с автоцистерна (Iveco) - водочерпане. Видеодиагностика на канали. Отводняване на помещения.
Евтино, експресно и качествено отпушване на канали. Изграждане на канали. Почистване на септични ями+извозване на отпадни води, видеодиагностика на проблемите. ВиК услуги. Отводняване на мазета и помещения.
Спокоен живот без течове от 30год. с нашите ВиК услуги: Смяна Канализация от Чугунени, Каменинови,PVC тръби, ВиК ремонти, Ремонт на баня, Всякакви отпушвания на всякакви канали, Водопроводни услуги-Безкомпромисно Качество Извършените ВиК ремонти са съобразени както с Вашите предпочитания, така и с правилника за вътрешно ВиК на сгради на Проф. Христо Хаджиев и външно ВиК на проф. Димитър Върбанов. За нас няма нищо по-хубаво от това да усетим спокойствието на клиента, след като ВиК проблемът му, натрупан с години, е окончателно отстранен. Печелим Вашето доверие с помощта на хидравличните ..
Смяна на тръби за бани, щтрангове, канализация, монтаж гърнета, мивки, батери, боилери, водомери и др.

Водопроводчик София

гр. София, обл. София
Всички видове ВИК услуги от водопроводчик за град София. Mr VIK предлага качество, разумни цени, отношение с клиента и навреме свършена работа.
Oткриване и отстранйаване на течове отпушваме мивки сифони тоалетни мръсен канал ръчно или с машина ротенбергер монтаж демонтаж мивки боилери аксесоари за баня душкабини вани шкафмивки санитарна керамика смесители водомери душбатерии перални миални изграждаме нова вик система подмяна шранг идр. къртим стари плочки лети мивки тухла бетон преградни стени

водопроводни услуги

гр. Варна, обл. Варна
1. Монтаж / демонтаж / ремонт:: - мивки, тоалетни, моноблокове, тоалетни казанчета, - смесители, душове, кранове, водомери и др. спирателна арматура 2. Монтаж на бойлери, перални и миялни машини 3. Изграждане на индивидуални В и К мрежи и канали. 4. Подмяна на тръби в бани, тоалетни, кухни. 5. Отстраняване на течове.

ВиК услуги

гр. Ямбол, обл. Ямбол
ВиК услуги-фаянс и теракота, шпакловане, боядисване, гипскартон, подмяна на централни щрангове, цялостен ремонт на бани и кухни, централни канализации
Отпушване на канали, мивки, тоалетни, сифони в Стара Загора, машинно без къртене.
ВИК ИЗГРАЖДАНЕ, РЕМОНТ И МОНТАЖ на водопроводни и канализационни инсталации, откриване на течове. Смяна и монтаж на водомери, бойлери, смесители/батерии/, етажни щрангове, мивки, тоалетни, казанчета, моноблокове, вани, аксесоари, душ панели подмяна и ремонт на стари инсталации вертикални щрангове И ВСИЧКО СВЪРАНО С ВИК. Оборудване на бани и отпушване и ремонт на канали сифони, мивки, тоалетни и др. Разполагаме с професионална техника и квалифициран персонал. Работим само с качестенни материали, предлагаме атрактивни цени, бързо и качествено обслужване. Работим без почивен ден!!! В и К ремо..

Машинно отпушване на канали

гр. Бургас, обл. Бургас
Ниски цени за отпушванена мивки и гарнета. вертикални и хоризонтални отклонения
ДЕНОНОЩНО!!! Подмяна на тръбопровод и изграждане на нови инсталации с полипропилен. Подмяна и изграждане на канализация с ПВЦ. Смяна на щрангове за чиста вода. Смяна на водомери. Къртене на бани и смяна на тръби. Извършваме монтаж на душ батерии, сифони, тоалетни чинии и други. ВиК Монтажи. ВиК Услуги. ВиК Ремонти. Нашият екип извършва всички В и К деиности от А до Я!!! ГАРАНТИРАНО КАЧЕСТВО!!!
Отпушване на тоалетни канали, клекала, водосточни тръби, сифони, мивки с машина. Прочиства канала от наслоени мазнини във вашият дом или офис със специална техника. Град Пловдив заснемане с камера.
Извършване на ВиК услуги: отпушване на канали, гърнета, мивки, сифони. Извършване на ВиК услуги: демонтаж и монтаж на тръби, бойлери, гърнета, батерии, мивки, аксесоари, кабини и други на НОРМАЛНИ ЦЕНИ.
Отпушване на канали тоалетни, мивки със професионални мобилни електрически машини. Бързо качествено ефикасно, от 20 мм до 150 мм, със дължина на почистване до 60 метра. Най ниски цени във града със възможност за абонамент със допълнителни намаления.

Отпушване на канали с професионална машина ROTENBERGER 600

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
- отпушване на канализация от Ф50 до Ф1000 - почистване на канали - почистване на канализация от Ф50 до Ф 1000 - отпушване на вътрешна канализация - ръчно почистване на шахти и канали - отпушване на мивки, сифони, тоалетни и др. - отпушване на канали с вода под високо налягане - премахване на лоша миризма от канализации за дома или бизнеса - отпушване на канали със пружина
Видеодиагностика, и отпушване на канали: Откриване на течове с термографска камера: ВиК услуги. НИЕ ВИЖДАМЕ НЕВИДИМОТО!
Видеодиагностика, термосканиране и отпушване на канали, водопроводи и комини: Рециклиране на стари водопроводи и парни инсталации по иновативна технология - без къртене. Подмяна на вертикални и хоризонтални щрангове с полипропилен. НИЕ ВИЖДАМЕ НЕВИДИМОТО!
Извършва всякакви В и К услуги Домове, Жилищни Згради, Офиси
Добре дошли! Фирма”Синая” е създадена 21.01.1990г. Предлагаме Ви изход от ”НЕРАЗРЕШИМИ” ВиК проблеми Без Нерви и Много пари. ВиК услуги София. Извършваме малки/големи ремонти на Конкурентни Цени. Нека не използваме във ВиК услуги ниската цена и ”20год. Гаранция” като оправдание за лошо качество! Три са критериите за качество: Проектиране, качествени материали и майсторско изпълнение. ВиК услуги там, където другите са опитвали да решат проблема, но не са се справили!!! 1./машинно отпушване(с пружини различни накрайници според конкретния случай); 2./реактивна дюза(под налягане) прест..

ВиК услуги в Бургас и региона!

гр. Бургас, обл. Бургас
Фирма ”ВИК БУРГАС” ЕООД извършва отпушване на канали с професионална техника. Спирално отпушване и продухване на тръби до ф 250. Видеодиагностика на канали и тръби. Откриване на течове по ВиК мрежата. Подмяна на стари тръби и изграждане на нови инсталации. Смяна на водомери и спирателни кранове. Монтаж на бойлери, смесители, моноблок и др.

Отпушване на канали Бургас

гр. Бургас, обл. Бургас
Отпушване и профилактика, на канали, мивки, сифони, олуци, тоалетни чинии, в дома, офиса, вилата, ресторанти и хотели. Отводняване, шахти, септични ями с Вома. Достъпни цени и добро обслужване. Предлагаме и абонамент. ДЕНОНОЩНО!
КАНАЛ - БОЖИНОВ предлага на своите клиенти: - ПОЧИСТВАНЕ НА СЕПТИЧНИ ЯМИ - ОТПУШВАНЕ НА КАНАЛИ - ОТВОДНЯВАНЕ Разполагаме със специализирана техника, с която можем да изтеглим и почистим септични и изгребни ями, шахти, утаители и резервоари с различни обеми и на трудно достъпни места. Изпомпваме басейни и извозваме отпадни води! Водно отпушване на канали, шахти, сифони, мивки и др.! Почиства и измива ями и канализация. Изрязва корени и премахва твърди отлагания от тръбите. ВИДЕО-ДИАГНОСТИКА на канали! ВИСОКО КАЧЕСТВО СРЕЩУ НИСКА ЦЕНА! ФИРМАТА ПРЕДЛАГА АБОНАМЕНТНО ОБСЛУЖВАНЕ..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.