Област
Населено място
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
267 обяви
ТОП оферта
водопроводни услугигр. Варна, Варна,  преди 1 часКольо Ивановремонт и изграждане на В и К мрежи, смяна/монтаж на смесители, кранове, водомери, монтаж и ремонт на всички видове тоалетни казанчета, монтаж на моноблокове, мивки и друга санитарна арматура, свързване бойлери, перални и миялни машини.
ТОП оферта
ВиК изгодно, Отстраняване на течове,!! Подмяна на водопровод!! Вътрешни ремонти.гр. Пловдив, Пловдив,  преди 5 часаВиК на изгодни цени..!! Отстраняване на течове!! Подмяна на водопровод!. Вътрешни Ремонти.
ТОП оферта
ВиК услуги в Бургас и региона!гр. Бургас, Бургас,  Подател: ”ВИК БУРГАС” ЕООД,  преди 5 часа”ВИК БУРГАС” ЕООДФирма ”ВИК БУРГАС” ЕООД извършва отпушване на канали с професионална техника. Спирално отпушване и продухване на тръби до ф 160. Видеодиагностика на канали и тръби. Откриване на течове по ВиК мрежата. Подмяна на стари тръби и изграждане на нови инсталации. Смяна на водомери и спирателни кранове. Монтаж на бойлери, смесители, моноблок, мивки и душ кабини. Конкурентни цени!
ТОП оферта
Отпушване с Вома, почистване, видеодиагностика и отпушване на канали(толетни, сифони, мивки) и коминигр. Бургас, Бургас,  Подател: Канал Груп ООД,  преди 19 часаДенонощно-без почивен ден в гр. Бургас и Бургаска област професионално отпушване(продухване) с каналочистачна Машина Вома (Mercedes), отпушване(със спирали) с каналочистачна машина(Rothenberger), с автоцистерна - водочерпане(Iveco). Видеодиагностика на канали. ВиК, отводняване на помещения, изпомпване на септични ями и маслоуловители. Отпушване, почистване и видеодиагностика на комини.
ТОП оферта
В и К услуги наи Ниски цени в града и Околностагр. Бургас, Бургас,  преди 19 часаИзвършва всякакви В и К услуги Домове, Жилищни Згради, Офиси
ТОП оферта
Видеодиагностика и отпушване на канали: Откриване на течове с термодетектор:гр. Пловдив, Пловдив,  Подател: ЛАЗАРГРУП ИНВЕСТ ЕООД,  преди 20 часаВидеодиагностика и отпушване на канали: Откриване на течове с термодетектор: ВиК услуги и ремонти
ТОП оферта
Видеодиагностика и отпушване на канали: Откриване на течове с термодетектор:гр. Стара Загора, Стара Загора,  Подател: ЛАЗАРГРУП ИНВЕСТ ЕООД,  преди 20 часаВидеодиагностика и отпушване на канали, водопроводи и комини: Рециклиране на стари водопроводи и парни инсталации по иновативна технология - без къртене.
ТОП оферта
машинно отпушване на мивки, сифони, гърнета, душкабини, вани, щрангове и шахти, ВиКгр. Бургас, Бургас,  преди 1 денмашинно отпушване на мивки, сифони, гърнета, душкабини, вани, щрангове и шахти, улуци, ВиК услуги
ТОП оферта
ВИК ремонти и услуги по домовете 24/7днигр. Варна, Варна,  Подател: gancho dimitrov,  преди 1 денВИК ИЗГРАЖДАНЕ, РЕМОНТ И МОНТАЖ. на инсталации, водомер, бойлери, смесители, етажни щрангове, мивки, тоалетни, казанчета, моноблокове, вани, душ панели подмяна и ремонт на стари инсталации вертикални щрангове и всичко свързано с ВИК. Отпушване и ремонт сифони, канали, мивки, тоалетни и др...
ТОП оферта
ВиК услугигр. Ямбол, Ямбол,  преди 1 денВиК услуги - отстраняване на повреди, подмяна на централни щтрангове, изграждане на цялостна ВиК инсталация, изграждане на канализация, ниски цени
ТОП оферта
Отпушване на Всякакви канали в Бургас и РЕГИОНА с МАШИНА ОТПУШВА И ПОЧИСТВАНЕ КОМИНИ разумни ценигр. Бургас, Бургас,  Подател: Стоян Динков,  преди 1 денСтоян Динковотпушва канали сифони мивки тоалетни щрангове водостоци почистване на шахти в мазета и домови отклонения ПОДМЯНА НА ПРОПАДНАЛА КАНАЛИЗАЦИЯ С PVC ТРЬБИ ОТПУШВА И КОМИНИ НА БЛОКОВЕ КЪЩИ ВИЛИ
ТОП оферта
Извършване на ВиК услуги качественогр. Бургас, Бургас,  преди 1 денИзвършване на ВиК услуги: отпушване на канали, гърнета, мивки, сифони. Извършване на ВиК услуги: демонтаж и монтаж на тръби, бойлери, гърнета, батерии, мивки, аксесоари, кабини и други на НОРМАЛНИ ЦЕНИ.
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPOтпушване канали бургас. Фекалка Бургас. | ВиК услуги и ремонти | гр. Бургас
Oтпушване канали бургас. Фекалка Бургас.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 4 часа
- Почистване на септични ями; - Отпушване на канали; - Отводняване; Разполагаме със специализирана техника, с която можем да изтеглим и почистим септични и изгребни ями, шахти, утаители и резервоари с различни обеми и на трудно достъпни места. Изпомпваме басейни и извозваме отпадни води! Водно отпушване на канали, шахти, сифони, мивки и др.! Високо качество срещу ниска цена! Фирмата предлага абонаментно обслужване! Безплатен оглед!
VIPВидеодиагностика и Отпушване на канали Бургас и региона | ВиК услуги и ремонти | гр. Бургас
Видеодиагностика и Отпушване на канали Бургас и региона
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 5 часа
Видеодиагностика и отпушване на канали с професионална техника. Бургас и региона.
VIPСмяна на щрангове - бързо, качествено, с гаранция! | ВиК услуги и ремонти | гр. София
Смяна на щрангове - бързо, качествено, с гаранция!
гр. София, обл. София,  преди 21 часа
Ние предлагаме ВиК услуги в София Извършваме аварийни ремонти Отпушваме канали и водопроводи Смяна на щрангове - бързо, качествено, с гаранция! Водопроводчик за аварийни ВиК услуги, водопроводчик изграждане и ремонт на ВиК инсталации, монтаж на вана, водомер, бойлер или душ - кабина, водопроводчик за отстраняване на теч от водопровод или канализация и подмяна на чугунени тръби с пластмасови. Предлагаме ремонт и подмяна на камениновите тръби от старите водопроводни инсталации. Монтаж на водомери Монтаж на радиатор Предлагам всякакви модели алуминиеви и панелни (метални) радиатори..
VIPДренаж и септични ями | ВиК услуги и ремонти | гр. София
Дренаж и септични ями
Георги Стоянов
гр. София, обл. София,  Подател: Георги Стоянов,  преди 1 ден
Предлагаме изработка на дренажни системи, отводнителни канавки. Монтаж на септични станции. Доставка и монтаж на бетонни пръстени. Работим в София и София окръг. За консултация и безплатен оглед моля обадете се на посочения телефон.
VIPВик, Канализация, Дренаж | ВиК услуги и ремонти | гр. София
Вик, Канализация, Дренаж
Георги Стоянов
гр. София, обл. София,  Подател: Георги Стоянов,  преди 1 ден
Изработка на дренажи, отводнителни канали, септични ями, външна канализация. Доставка на инертни материали, извозване на отпадъци. За безплатна консултация и оглед моля обадете се на посочения телефон. Работим и в София-област.
VIPАлфа Водопроводчик София, ВиК услуги, Водопроводни услуги | ВиК услуги и ремонти | гр. София
Алфа Водопроводчик София, ВиК услуги, Водопроводни услуги
Алфа Водопроводчик
гр. София, обл. София,  Подател: Алфа Водопроводчик,  преди 1 ден
Алфа Водопроводчик е специализирана фирма, която се занимава с изграждане и ремонт на водопроводни и канализационни инсталации и системи за локално парно отопление, поставяне, премахване и преместване на радиатори, монтаж и демантаж на бойлери, отпушване на тоалетни, мивки и сифони. Поставяне на санитария и аксесоари за баня и кухня. Изграждане и ремонт на системи за локално парно отопление с котли и камини на твърдо гориво.
VIPвик екип експресно 24 4аса -отстранйаване на те4, отпушване на канали | ВиК услуги и ремонти | гр. Варна
вик екип експресно 24 4аса -отстранйаване на те4, отпушване на канали
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: ivailo,  преди 1 ден
Eкспресни вик услуги откриване и отстраняване на те4ове отпушване на мивки тоалетни подови сифони подмяна на стара вик система хоризонтален вертикален щранг водомери оборудване на бани поставяне боилери мивки моноблок тоалетно казан4е смесители душбатерии шкафмивки огледала перални миялни kъртим стари пло4ки лети мивки тухла бетон
VIPвик експрес до 30 минути на адрес -24 4аса- отпушване на канали, къртене | ВиК услуги и ремонти | гр. Варна
вик експрес до 30 минути на адрес -24 4аса- отпушване на канали, къртене
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: ivailo,  преди 1 ден
Вси4ки вик услуги 24 4аса отпушваме мивки сифони тоалетни канализации изграждаме нова вик система ремонт на стари щтрангове вик системи канализации монтаж демонтаж на боилери мивки водомери вани душкабини перални миялни машини смесители душбатерии подови сифони експресно откриване и отстраняване на те4ове 24 4аса къртим стари пло4ки тухла бетон и др.
VIPотпушване на канали цени | ВиК услуги и ремонти | гр. София
отпушване на канали цени
Диди 2000
гр. София, обл. София,  Подател: Диди 2000,  преди 1 ден
Машинно отпушване на канали до 20м. - Цена от 80 до 110лв. Машинно отпушване на канали от 20м. до 40м. - Цена от 135лв. Машинно отпушване на канали над 40м. - Цена от 140лв. Машинно отпушване от шахта до шахта в мазе. -Цена - 60лв. Машинно отпушване вертикален щранг. - Цена - 85лв. Машинно рязане прораснали корени в канала. - Цена - 120лв. Машинно отпушване подова канализация. -Ценa - 40лв. Машинно отпушване отводнение на мивка. - Цена - 30лв. Машинно отпушване на тоалетна чиния. - Цена - 45лв. Машинно отпушване отводнение на тоалетна чиния. - Цена - 70лв. Машинно отпушване..
VIPВиК услуги, Пловдив | ВиК услуги и ремонти | гр. Пловдив
ВиК услуги, Пловдив
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 2 дни
ВиК услуги, кърти, реже бетон, асфалт, реже и стени, фугорез, бързо и качествено
VIPПрофесионални ВиK Услуги Без почивен ден с Гаранция! | ВиК услуги и ремонти | гр. Велико Търново
Професионални ВиK Услуги Без почивен ден с Гаранция!
гр. Велико Търново, обл. Велико Търново,  преди 2 дни
ВиK - отстраняване на течове, смяна или изграждане на водопровод на ново и старо строителство, монтаж на смесителни батерии, водомери, спирателни кранове, сифони, мивки, бидета, моноблокове, аксесоари за баня и др. Pемонт или смяна на тоалетни казанчета, монтаж и демонтаж на душ кабини. Монтаж на Нагреватели за вода Делимано и всички видове ВиК повреди. Изграждане, поддръжка, подмяна, ремонт и монтаж и на ел. инсталации, ел. табла и бойлери. Окабеляване на жилища в ремонт. Монтаж и свързване на електроуреди, перални, сушилни, съдомиални, контакти, ключове, осветление и др. Отстраняване на ..
VIPВиК услуги. Професионалното решение! | ВиК услуги и ремонти | гр. Велико Търново
ВиК услуги. Професионалното решение!
гр. Велико Търново, обл. Велико Търново,  преди 2 дни
ВиK услуги от професионален екип: - Ново изграждане и ремонт на ВиК инсталации. - Смяна на водомери, тръби, кранове, бойлери, смесители, етажни щрангове, тоалетни, мивки, казанчета. - Отпушване на канали, тоалетни, мивки, сифони. - Подмяна на стари водопроводни инсталации. - Подмяна на стари канализации. - Изграждане на нови ВиК мрежи. - Подмяна на щрангове. - Подмяна и ремонт на каменинови и железни тръби. - Монтаж на бойлери. - Демонтаж или смяна на радиатори. ”ДИМЕКС 07” ЕООД
VIPВсякакви ВиК услуги | ВиК услуги и ремонти | гр. Бургас
Всякакви ВиК услуги
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 2 дни
Всякакви ВиК услуги - демонтаж и монтаж на тръби, монтаж на мивки, гърнета, аксесоари, кабини. Демонтаж и монтаж на бойлери. Отпушване на канали и гърнета. Ниски цени.
VIPОтпушване на канали | ВиК услуги и ремонти | гр. Бургас
Отпушване на канали
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 2 дни
Отпушване на канали, мивки, сифони, тоалетни с професионална техника.
VIPОтпушване на канали-Бургас и региона. Конкурентни цени за цяла Бургаска област | ВиК услуги и ремонти | гр. Бургас
Отпушване на канали-Бургас и региона. Конкурентни цени за цяла Бургаска област
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 2 дни
Отпушване на канали- вътрешни шахти(в мазетата) и участъците между тях, както и между вътрешни и външни шахти, подови сифони, тоалетна чиния, моноблок, мивки, перални, миялна и т.н.: 1./машинно отпушване(с пружини с различни накрайници според конкретния случай); 2./реактивна дюза(под налягане) престъргване, промиване и изпробване на канализацията; 3./ видео-диагностика за установяване на състоянието на канала между шахтите. Изкопаване, демонтаж и монтаж на дефектирали стари каменинови, чугунови или PVC тръби и смяната им с нови с клас на якост SN4 или SN8 за всички тръби до ф40..
VIPКоминочистач - Няма не Може - ГАРАНЦИЯ | ВиК услуги и ремонти | гр. Варна
Коминочистач - Няма не Може - ГАРАНЦИЯ
stefan
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: stefan,  преди 4 дни
Коминочистач отпушва комини, камини, котли, пещи на пицарий отдушници. Работя в Варна и областа на ниски цени Ремонт на стари комини, зидария надзиждане измазване и моматж на петлици за по добра тяга ма вашия комин Не ЧАКАЙТЕ КОМИНАТ ВИ ДАСЕ САМОЗАПАЛИ
VIPВиК услуги | ВиК услуги и ремонти | гр. София
ВиК услуги
гр. София, обл. София,  преди 4 дни
ВиК Услуги. Водопроводни услуги. ВиК ремонти и услуги в София. Отстраняване бързо и качествено на всякакви ВиК аварии.
VIPВ и К услуги по домовете качествено и евтино | ВиК услуги и ремонти | гр. Бургас
В и К услуги по домовете качествено и евтино
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 4 дни
Смяна на тръби за бани, щтрангове, канализация, монтаж гърнета, мивки, батери, боилери, водомери и др.
« Предишна | 123456789 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.

© 2017 Ало.бг