Филтриране
Сортиране
    Филтър
  • Област
  • Населено място
  • Обяви подадени след
  •  Разширено търсене
  • реклама

Проектиране, Озеленяване

118 обяви
Цялостна поддръжка на тревни площи и градини: коситба, плевене, аериране, окантване, напояване, подхранване, растителна защита, резитба, окопаване, почистване на градината.
Проектиране на Еднофамилни къщи, Жилищни смесени сгради, Бизнес сгради, Магазини, Промишлени сгради и съоръжения. Изготвяне на Конструктивни Становища за оценка състоянието на съществуващи постройки..

Инвеститорски контрол

гр. Бургас, обл. Бургас
Строителен инженер, с опит, търси допълнителна работа като инвеститорски контрол на малки обекти.
Архитект с голям стаж извършва всякакво архитектурно проектиране, вкарване на земя в регулация. Над 2000 реализирани проекти на сгради, промишлени обекти, складове и др.
”АТЛАС ПРОЕКТ” ЕООД предлага консултации с оглед на обекта: - За състоянието на сградата и нейната конструкция (наличие на дефекти, повреди и колко опасни са за експлоатационната сигурност на сграда..
Архитектурно и комплексно проектиране на жилищни, търговски, производствени, складови, офис сгради и др. Преустройства, смяна на предназначението. Всички части, необходими за получаване на Разрешени..
www.dekorativni-kamani.com Изграждане на декоративни водопади и каскади. Ние можем да изработим декоративни водопади и каскади по поръчка, изкуствени реки, водни стени, водни колела, шадравани за г..
-Изработване на проекти за изменение на кадастрални карти -Трасиране на имотни граници -Делби на поземлени имоти - Трасиране на сгради - Заснемане на изградени сгради, подземни комуникации и изд..
ПРОЕКТАНТСКА ДЕЙНОСТ, Геодезия и КАДАСТЪР ПРОЕКТИРАНЕ - Инвестиционни проекти по част Геодезия РЕГУЛАЦИИ - Подробни Устройствени Планове /скица-проект, попълване, изменение/ КАДАСТЪР - ..
www. кадастър.com ПРОЕКТАНТСКА ДЕЙНОСТ, Геодезия и КАДАСТЪР ПРОЕКТИРАНЕ - Инвестиционни проекти по част Геодезия РЕГУЛАЦИИ - Подробни Устройствени Планове /скица-проект, попълване, изменен..
Фирма ”Геодом” ООД предлага цялостно проектиране на всякакъв тип сгради на територията на България и Германия. Фирмата разполага със собствен екип от най-високо квалифицирани архитекти и инженери с дъ..
Рязане и кастрене на сухи и опасни дървета, разчистване на терени. С годините сме натрупали необходимия опит за премахването на опасните дървета в градски условия, съобразявайки се с инфраструктурата..
АРХИТЕКТУРНО БЮРО М-АРК е архитектурно студио за изготвяне проекти на жилищни сгради, проекти на къщи, вили, къщи за гости, проекти на хотели, магазини, кафета, цехове и малки производства, месокомбин..
Предлагаме цялостно архитектурно-строително и 3D проектиране на жилищни сгради и еднофамилни къщи. Проектите за къщи покриват: едноетажни къщи, двуетажни къщи, къщи-близнаци и вили. Гарантирано високо..

Проектиране и надзор

гр. Бургас, обл. Бургас
Проектиране на жилищно и промишлено строителство, издаване на разрешение за строеж, осъществяване на строителен надзор, инвеститорски контрол и авторски надзор по време на строителството. Цени по дого..
Aрхитектурно и пълно проектиране на жилищни сгради, къщи, вили, пристройки, ваканционни селища и др. Преустройства, смяна на предназначение заснемания, становища, технически паспорти. Екип с дългогоди..
Конструктивно обследване и Изготвяне на Инвестиционни проекти по част Конструкции за усилване, укрепване и реконструкция на сгради и съоръжения. Консултации с оглед на място за състоянието на констр..
Комплексно проучване и проектиране- ново строителство, реконструкции и модернизации. Обследване на сгради и съоражения, изготвяне на конструктивни становища и експертизи. Заснемане и конструктивно обс..

Геодезически услуги

гр. Бургас, обл. Бургас
Фирма ”GeoLand Project” Ltd. се занимава с извършването на комплексни услуги в сферата на ГЕОДЕЗИЯ, КАДАСТЪР и ПРОЕКТИРАНЕ. При нас може да намерите висококачествено: - Изготвяне на проекти за измене..
Изготвяне на инвестиционни проекти за: - Жилищни, обществени и промишлени сгради и съоръжения; - Производствени и складови халета; - Реконструкция и смяна на предназначението; - Усилване на ав..

Автовишка реже дървета

гр. София, обл. София
АВТОВИШКИ под наем. услуги с автовишки рязане и кастрене на дървета

Unison Design - Интериорен дизайн

гр. София, обл. София
Unison Design-Интериорен Дизайн Ви предлага пълната гама интериорни услуги, от изготвянето на интериорен проект до пълната му реализация, 3D визуализации, строителство и ремонт, проектиране на мебели ..
Нашата фирма изготвя проекти за капково напояване на трайни насаждения и зеленчукови култури. Капковото напояване е един от най-ефективните методи в модерното земеделие. Осигурява икономия на вода до ..
Предлагаме продукти с монтаж на ПОЖАРОИЗВЕСТИТЕЛНИ И ОПОВЕСТИТЕЛНИ СИСТЕМИ. В зависимост от функционалната пожарна опасност на сградите, в тях се проектират системи за пожароизвестяване с автомати..

Геодезия, геодезически услуги

гр. Пазарджик, обл. Пазарджик
Геодезически услуги за цяла Област Пазарджик: трасиране, заснемане на сгради, самостоятелни обекти в сгради, заснемане с цел издаване на удостоверение за търпимост, попълване и промяна на кадастрална ..

Геодезист - Геодезически услуги

гр. Варна, обл. Варна
Инженер-Геодезист на частна практика предлага следните геодезически услуги на изгодни цени за област Варна, Добрич, Шумен: - Трасиране, означаване на граници на имоти и ниви - Геодезическо заснеман..
Проектиране на стоманобетонни жилищни кооперации, къщи, вили, гаражи и огради. Проектиране на метални халета и навеси. Работя съвместно с колеги архитекти и инженери от гр. Стара Загора за по-добра ко..

Геодезически услуги

гр. Варна, обл. Варна
- GNSS (GPS) - измервания - Трасиране, означаване на граници на имоти и ниви; - Геодезическо заснемане за проектиране; - Дейности по кадастъра - вписване на сгради и самостоятелни обекти, ..
Изготвяне на проект по част ”Енергийна ефективност” към комплекта проекти на сградата за издаване на разрешение за строеж (виза). Цени (важат и за проекти по част ОВК): РЗП: до 500 м2: 200 лв -сро..
Предлагам професионални градинарски услуги. Стартирах през 2014 г. в озеленителна фирма. Продължих като личен градинар в частен имот от 15 дка, поддържах и голям хотел в Пловдив. Сега основно практику..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.