1. home
  2. »
  3. bcУслуги
  4. »
  5. Проектиране, Озеленяване
back to top
filter icon Филтри
sort icon Сортирай по
Област
Всички
loader icon
Населено място
Всички
loader icon
Обяви подадени след
Всички
loader icon

Проектиране, Озеленяване

117 обяви
Геодезически услуги top icon
top icon

Геодезически услуги

гр. Варна, обл. Варна
ЗА ВАШИЯ ИМОТ Геодезист предлага следните услуги: Геодезически услуги - Определяне/трасиране/ на граници на имоти в регулация и ниви; - Геодезическа снимка за проектиране; - Узаконяванене на сгради; - Удостоверение за търпимост/нанасяне на сгради/. - Изготвяне на проект за разделяне/делба/ или обединяване на имот; ПУП; - Определяне на строителна линия на сгради и огради; - Смяна на статут на земеделска земя.
Автоматизирани поливни системи и озеленяване, капково напояване, охладителни системи с водна мъгла vip icon top icon
Ние от фирма Аквапарк Груп ЕООД ви предлагаме проектиране и изграждане на автоматизирани подземни поливни системи за зелени площи, капково напояване, охладителни системи с водна мъгла за открити, закрити пространства и промишлеността, помпи и хидрофорни системи, материали и аксесоари за тях. Озеленяване на къщи, хотели, фабрики и обществени места. Доставка и засаждане на декоративни растения от български производители. Нашите проекти и системи се проектират и изграждат от екип професионалисти с много години опит в областта на зеленото строителство и напояването. Предлагаме комплексно о..
Редене на тротоарни плочки и унипавета, гранитни павета, паркинг елементи. АСФАЛТИРАНЕ
ФИРМА ”Ай Пи Ем БИЛД” ЕООД предлага Оформяне на дворни пространства и полагане на тротоарни плочки. Редене на унипаважи и гранитен паваж, Изграждане на алеи и паркинги. ОЗЕЛЕНЯВАНЕ. Едно от най-важн..
Ходжа Ая - събиране на разделени двойки, разваляне на магия; 089 5387184
Геодезически услуги

Геодезически услуги

гр. Бургас, обл. Бургас
Описание Предлагаме качествени и бързи геодезически услуги на достъпни цени! • Трасиране на граници на имоти и сгради • Геодезическа снимка на имоти и сгради • Проекти за изменение на кадастрална..
Превръщаме домът Ви в приказка - Nazar Decor
Студио за интериорен дизайн Назар Декор предлага цялостни и индивидуални интериорни решения. Ние сме екип от специалисти във всички сфери на интериорното обслужване. Можем да вървим ръка за ръка о..
Архитектурно проектиране на жилищни сгради
ПРОЕКТАНТСКO БЮРО - Предлагаме цялостно и качествено проектиранe на жилищни сгради, къщи, вили, пристройки, магазини, ремонти, преустройства, складовe, смяна предназначение. Проектите се изработват от..
Готови проекти за къщи и вили

Готови проекти за къщи и вили

гр. София, обл. София
Посетете новият ни сайт- https://proektbg.com. Там ще намерите пълен набор от готови проекти за възможно изпълнение, както и цените за проектиране. Ние сме лицензиран проектантски екип от гр. София ..
Сглобяеми къщи - проектиране и готови проекти
Посетете новият ни сайт- https://proektbg.com. Там ще намерите пълен набор от готови проекти за възможно изпълнение, както и цените за проектиране. Предлагаме цялостно проектиранe на сглобяеми къщи. ..
Озеленяване, изграждане и поддържане на зелени площи
ЕТ Комунал старт изпълнява проектиране, изграждане и поддържане на зелени площи със собствена техника в почти цялата страна. Фирмата е създадена през 2003 г. с амбицията да бъде партньор в изграждан..
Проектиране на жилищни, обществествени и индустриални сгради, интериори, кухни, озеленяване
Архитектурно и комплексно проектиране-Строителни конструкции Газификация, противопожарни инсталации, на жилищни, обществествени и индустриални сгради, интериори, кухни, озеленяване. Подробни устройст..
Инвестиционни проекти по всички части
Изготвяне на инвестиционни проекти за: - Жилищни, обществени и промишлени сгради и съоръжения; - Производствени и складови халета; - Реконструкция и смяна на предназначението; - Усилване на ав..
Архитектурно и комплексно проектиране на сгради
CABANA PROPERTY е фирма, която изпълнява пълния набор от услуги в областта на строителните инвестиции- посредничество при сделки с недвижими имоти, инвестиционно проектиране и управление на проектна д..
Площообразуване Варна - изготвяне на таблици за разпределение на площите
Лицензиран Оценител на Недвижими имоти - Оценки за гр. Варна и региона... Площообразуване. Изготвяне на таблици за разпределение на площите - чиста площ, процент идеални части от общите части на с..
Рязане на опаснни дървета. Автовишки под наем!
Рязане и кастрене на опаснни дървета. Автовишки под наем. Извозване на материала. Ниски цени. Безплатен оглед.
озеленяване и поддръжка на тревни площи, оформяне на храсти и дървета
озеленяване и поддръжка на тревни площи, оформяне на храсти и дървета
комплексно проектиране, дизайн на мебели и интериорен дизайн
Предметът на дейността на арх. студио ”М-Дизайн” ООД е проектиране на сгради с различно предназначение, дизайн, проучвателна дейност и консултантски услуги. Според желанията на клиента проектите вкл..
Проекти за Усилване, Укрепване и Реконструкция, Конструктивно обследване на сгради и съоръжения
Конструктивно обследване и Изготвяне на Инвестиционни проекти по част Конструкции за усилване, укрепване и реконструкция на сгради и съоръжения. Консултации с оглед на място за състоянието на констр..
Архитектурно и комплексно проектиране
Архитектурно и комплексно проектиране на жилищни, търговски, производствени, складови, офис сгради и др. Преустройства, смяна на предназначението. Всички части, необходими за получаване на Разрешени..
Озеленяване и аранжиране

Озеленяване и аранжиране

гр. Сливен, обл. Сливен
- затревяване на дворове с висококачествени тревни смески - засаждане на декоративни храсти, засаждане на жив плет - аранжировка с декоративни дървета, храсти, цветя - идеи за интериорно озеленява..
Всичко свежо и зелено утре ще бъде окосено
Косене на дворове, междублокови пространства и др. с бензинов тример, висока трева или оформяне на райграс, еднократно или целогодишна потдръжка за София и вилна зона
Маг Ванеса - Променя съдби - 0892361920
Изработвам чертежи и триизмерни модели
Изработвам чертежи на кадастрон, AutoCAD и SolidWorks по всички машинни инженерни специалности. Инженерна графика, технически чертежи, триизмерни модели, взаимно пресичане на тела, сечение на тяло с р..
Геодезист - Кадастър, Регулация и Проектиране
-Изработване на проекти за изменение на кадастрални карти -Трасиране на имотни граници -Делби на поземлени имоти - Трасиране на сгради - Заснемане на изградени сгради, подземни комуникации и изд..
Геодезия - Кадастър - Проектиране УСЛУГИ
www. кадастър.com ПРОЕКТАНТСКА ДЕЙНОСТ, Геодезия и КАДАСТЪР ПРОЕКТИРАНЕ - Инвестиционни проекти по част Геодезия РЕГУЛАЦИИ - Подробни Устройствени Планове /скица-проект, попълване, изменен..
”Перник кадастър” ООД - Геодезически услуги
ПРОЕКТАНТСКА ДЕЙНОСТ, Геодезия и КАДАСТЪР ПРОЕКТИРАНЕ - Инвестиционни проекти по част Геодезия РЕГУЛАЦИИ - Подробни Устройствени Планове /скица-проект, попълване, изменение/ КАДАСТЪР - ..
Геодезия, Кадастър, Проектиране, Геодезически услуги, Геодезист
Кратки сроковe - конкурентни цени!!! • Инвестиционни проекти по част ”Геодезия”; • Кадастър; • Отстраняване на непълноти и грешки в кадастралната карта; • Изработване на схема на самостоятелен..
Изграждане и поддържане

Изграждане и поддържане

гр. София, обл. София
Ние предлагаме проектиране, изграждане и поддържане на обекти от профсионалисти и с необходимото качество и коректност. Проектираме, изпълняваме и поддържаме поливни системи.
Проекти на Къщи и Готови Проекти за Къщи От Опитни Архитекти на Супер Цени
Евтини проекти на къщи, проекти за хотели, проекти за жилищни сгради, проекти за складове, проекти за производствени сгради и други ОТ ОПИТНИ, добри АРХИТЕКТИ. Готови проекти за къщи и собствени проек..
Eвтини Проекти за Жилищни Сгради и Готови Проекти - От Опитни Архитекти
Архитектурно - строително и 3D проектиране на хотели, жилищни сгради и еднофамилни къщи. Гарантирано високо качество, всички пълни лицензи и съгласуване по различните специалности. НАЙ-ИЗГОДНИ ЦЕНИ! ..
Паркова архитектура и Благоустройство-Боляръ
Боляръ предлага Пейзажна Архитектура - Настилков § Дендрологичен Дизайн. Уникални удобства, различни екстри, прецизност за специални клиенти! * Разработва екипно актуални проекти по паркоустройс..
Рязане и кастрене на опасни дървета.
Рязане и кастрене на сухи и опасни дървета, разчистване на терени. С годините сме натрупали необходимия опит за премахването на опасните дървета в градски условия, съобразявайки се с инфраструктурата..
Въведи страница №