back to top

Проектиране

151 обяви

ЗА ВАШИЯ ИМОТ Геодезист предлага следните услуги: Геодезически услуги - Определяне/трасиране/ на граници на имоти в регулация и ниви; - Геодезическа снимка за проектиране; - Узаконяванене на сгради; - Удостоверение за търпимост/нанасяне на сгради/. - Изготвяне на проект за разделяне/делба/ или обединяване на имот; ПУП; - Определяне на строителна линия на сгради и огради; - Смяна на статут на земеделска земя.

Изграждане на фотоволтаични централиVIP обява

Изграждане, проектиране и пускане в експоатация на всички видове соларни системи. Работим с доказани марки и производители на пазара. Разполагаме с всички необходими решения за изграждането на системи..

Проекти на Къщи и Готови Проекти за Къщи От Опитни Архитекти: Изгодни Цени

ИЗГОДНИ и КАЧЕСТВЕНИ проекти на къщи, проекти на хотели, пълни проекти за жилищни сгради, проекти за складове и пълни проекти за производствени сгради: ОТ ДОБРИ ОПИТНИ АРХИТЕКТИ. Предлагаме и евтини г..

СУПЕР ТОП пормотиране Успешно събира разделени двойки. Разрешава всякакви житейски проблеми
Успешно събира разделени двойки. Разрешава всякакви житейски проблемиУспешно събира разделени двойки. Разрешава всякакви житейски проблемиУспешно събира разделени двойки. Разрешава всякакви житейски проблемиУспешно събира разделени двойки. Разрешава всякакви житейски проблемиУспешно събира разделени двойки. Разрешава всякакви житейски проблеми
Проекти на Къщи Близнак и Готови Проекти на Къщи Близнак: ОТ ОПИТНИ АРХИТЕКТИ

Архитектурно и пълно проектиране от ОПИТНИ специалисти на Къщи Близнак. НАЙ-ИЗГОДНИ ЦЕНИ и отличен избор за инвеститора от интересен каталог за готови проекти на Къщи Близнак. . Ключови думи: Прое..

Проекти за Жилищни Сгради и Готови Проекти: От Опитни Архитекти с Цялостни Проекти по Специалности

Архитектурни и пълни строителни проекти на хотели, многофамилни жилищни сгради, малки семейни кооперации, еднофамилни къщи и вили. Гарантирано безупречно качество и съгласуване по специалности. НАЙ-ИЗ..

Изграждане и проектиране на Фотоволтаични централи 100kW, 200kW, 30kW, 500kW, 1MW, 2MW

Проектиране, доставка и изграждане на фотоволтаични централи 200kw, 300kw, 500kw, 1MW, 2MW, 5MW, 10MW наземни и покривни. Ние сме компания с над 14 годишен опит в сектора на фотоволтаични централи и с..

Инвестиционни проекти по всички части

Изготвяне на инвестиционни проекти за: - Жилищни, обществени и промишлени сгради и съоръжения; - Производствени и складови халета; - Реконструкция и смяна на предназначението; - Усилване на ав..

Рязане на опаснни дървета. Автовишки под наем!

Рязане и кастрене на опаснни дървета. Автовишки под наем. Извозване на материала. Ниски цени. Безплатен оглед.

Изготвяне на архитектурни проекти

Изготвяне на архитектурни проекти

Карлово, област Пловдив

● Архитектура - разпределения, разрези, фасади, детайли, спесификации, 3D визоализация, количиствена сметка; ● Конструкции - конструктивни чертежи-кофражни и армировъчни планове, детайли, статически..

Геодезия, Кадастър

Трасиране и заснемане на имоти и сгради. Проектиране, регулация, кадастър, изработване на схеми на етажна собственост. Изработване ПУП-ПП, трасировъчни проекти и вертикални планировки,

Чертежи на AutoCAD

Всякакви чертежи на AutoCAD в 2D и 3D - проектиране, изчертаване, 3D моделиране, технически чертежи, дипломни чертежи, курсови чертежи, триизмерно изчертаване на съществуващи детайли, триизмерно изчер..

Архитектурно и комплексно проектиране

Архитектурно и комплексно проектиране на жилищни, търговски, производствени, складови, офис сгради и др. Преустройства, смяна на предназначението. Всички части, необходими за получаване на Разрешени..

Чертежи ръчно и на AutoCAD, инженерна графика

Изработвам чертежи ръчно и на AutoCAD по зададени размери и задание, машиностроителни чертежи, архитектурни чертежи, техническо чертане, техническо документиране, машинни елементи, инженерна графика, ..

Проектантски услуги - комплексно и качествено

Архитектурни лицензирани услуги и проекти от А до Я. Комплексно проектиране на всякакви сгради (с пълен инженеринг). Градоустройствени планове (ПУП-ПРЗ, ИПРЗ, ПЗ, ИПР, ПР, РУП). Професионално проучван..

Сградни идеи, двор или дизайн

Архитектурно бюро - Предлагаме всякакви идеи за нови сгради, дворове или апартаменти. Изготвяме и всякаккви скици, по оферта и по представена точна задача. Услугата ни включва и консултация - на място..

Проекти за Усилване, Укрепване и Реконструкция, Конструктивно обследване на сгради и съоръжения

Конструктивно обследване и Изготвяне на Инвестиционни проекти по част Конструкции за усилване, укрепване и реконструкция на сгради и съоръжения. Консултации с оглед на място за състоянието на констр..

Изработвам чертежи и триизмерни модели

Изработвам чертежи на кадастрон и AutoCAD по всички машинни инженерни специалности. Инженерна графика, технически чертежи, триизмерни модели, взаимно пресичане на тела, сечение на тяло с равнина.

проектиране и изработка на управления за машини. Industrial automation design and manufacture.

(See in English below) Проектирам и изработвам индустриални управления базирани на индустриална автоматика (PLC, HMI, VFD, SRVA и др.). Замяна на стари електромеханични управления със специално р..

Геодезист - Кадастър, Регулация и Проектиране

-Изработване на проекти за изменение на кадастрални карти -Трасиране на имотни граници -Делби на поземлени имоти - Трасиране на сгради - Заснемане на изградени сгради, подземни комуникации и изд..

”Перник кадастър” ООД - Геодезически услуги

ПРОЕКТАНТСКА ДЕЙНОСТ, Геодезия и КАДАСТЪР ПРОЕКТИРАНЕ - Инвестиционни проекти по част Геодезия РЕГУЛАЦИИ - Подробни Устройствени Планове /скица-проект, попълване, изменение/ КАДАСТЪР - ..

 рекламирай сам в favicon
Геодезия - Кадастър - Проектиране УСЛУГИ

www. кадастър.com ПРОЕКТАНТСКА ДЕЙНОСТ, Геодезия и КАДАСТЪР ПРОЕКТИРАНЕ - Инвестиционни проекти по част Геодезия РЕГУЛАЦИИ - Подробни Устройствени Планове /скица-проект, попълване, изменен..

Проектиране и изграждане на поливни системи

Амтоатизираната поливна система осигурява редовно и контролирано снабдяване с вода, което е съобразено с нуждите на растенията без излишък. Проектът за амтоматизирани поливни системи включва 1. Раб..

Рязане и кастрене на опасни дървета.

Рязане и кастрене на сухи и опасни дървета, разчистване на терени. С годините сме натрупали необходимия опит за премахването на опасните дървета в градски условия, съобразявайки се с инфраструктурата..

Проектиране на жилищни, обществествени и индустриални сгради, интериори, кухни, озеленяване

Архитектурно и комплексно проектиране-Строителни конструкции Газификация, противопожарни инсталации, на жилищни, обществествени и индустриални сгради, интериори, кухни, озеленяване. Подробни устройс..

3D Интериорни Визуализации

Изработване на 3D реалистични визуализации за Вашия интериорен проект. Визуализациите дават представа за: ✔️материали ✔️цветови комбинации ✔️цялостно усещане за помещенията Чрез нея можете да си..

Геодезия, Кадастър, Проектиране, Геодезически услуги, Геодезист

Кратки сроковe - конкурентни цени!!! • Инвестиционни проекти по част ”Геодезия”; • Кадастър; • Отстраняване на непълноти и грешки в кадастралната карта; • Изработване на схема на самостоятелен..

Проектанти с пълна проектантска правоспособност предлагат Консултации при покупка на имот

”АТЛАС ПРОЕКТ” ЕООД предлага консултации с оглед на обекта: - За състоянието на сградата и нейната конструкция (наличие на дефекти, повреди и колко опасни са за експлоатационната сигурност на сграда..

Геодезист Варна - Геодезически услуги

Геодезисти - предлагаме геодезически услуги на ДОСТЪПНИ ЦЕНИ ПО ДОГОВАРЯНЕ за област Варна, Добрич и Шумен. Извършваме успешно измервания в сферата на геодезията и кадастъра. За повече информация, не ..

Ремонт, Обзавждане, Интериорен Дизайн

ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН VARNA NAEMI предлага 3D интериорен дизайн и реализация на проекта по зададен бюджет и стилови предпочитания на апартаменти, къщи, офиси, обществени сгради и помещения. VARNA NAEMI..

румис инженеринг еоод

Проектиране на линии за хранително вкусовата промишленост и изработка на конструктивна и технологична документация, прибори и приспособления. Изработка на прототипи.