back to top

Проектиране, Озеленяване

117 обяви

Ние от фирма Аквапарк Груп ЕООД ви предлагаме проектиране и изграждане на автоматизирани подземни поливни системи за зелени площи, капково напояване, охладителни системи с водна мъгла за открити, закрити пространства и промишлеността, помпи и хидрофорни системи, материали и аксесоари за тях. Озеленяване на къщи, хотели, фабрики и обществени места. Доставка и засаждане на декоративни растения от български производители. Нашите проекти и системи се проектират и изграждат от екип професионалисти с много години опит в областта на зеленото строителство и напояването. Предлагаме комплексно о..

Изграждане и поддържане

Ние предлагаме проектиране, изграждане и поддържане на обекти от профсионалисти и с необходимото качество и коректност. Проектираме, изпълняваме и поддържаме поливни системи.

Чичко Тревичко

Абонаментно поддържане на дворове, градини. Затревяване на дворове с тревни смески. Засаждане на декоративни храсти, жив плет, дървета. Подрязване на живи плетове, храсти, дървета. Косене на т..

TOP пормотиране Ходжа Азизе - ритуали за събиране на разделени двойки и премахване на магии; 0892757204
Ходжа Азизе - ритуали за събиране на разделени двойки и премахване на магии; 0892757204Ходжа Азизе - ритуали за събиране на разделени двойки и премахване на магии; 0892757204Ходжа Азизе - ритуали за събиране на разделени двойки и премахване на магии; 0892757204
Архитектурно проектиране на жилищни сгради

ПРОЕКТАНТСКO БЮРО - Предлагаме цялостно и качествено проектиранe на жилищни сгради, къщи, вили, пристройки, магазини, ремонти, преустройства, складовe, смяна предназначение. Проектите се изработват от..

Готови проекти за къщи и вили

Посетете новият ни сайт- https://proektbg.com. Там ще намерите пълен набор от готови проекти за възможно изпълнение, както и цените за проектиране. Ние сме лицензиран проектантски екип от гр. София ..

Сглобяеми къщи - проектиране и готови проекти

Посетете новият ни сайт- https://proektbg.com. Там ще намерите пълен набор от готови проекти за възможно изпълнение, както и цените за проектиране. Предлагаме цялостно проектиранe на сглобяеми къщи. ..

Проектантски услуги

Архитектурни и проектантски услуги. Проектиране на сгради и градоустройствени планове. Проучване на имоти. Качествено и бързо.

Проектантско бюро

Архитектурен офис извършва цялостно проектиране на всякакви сгради и подробни градоустройствени планове. Извършваме проучвания и консултации за имоти, планове и планиране с ПУП-ПР, ПЗ, ПРЗ, ИПРЗ, РУП,..

Проектанти с пълна проектантска правоспособност предлагат Консултации при покупка на имот

”АТЛАС ПРОЕКТ” ЕООД предлага консултации с оглед на обекта: - За състоянието на сградата и нейната конструкция (наличие на дефекти, повреди и колко опасни са за експлоатационната сигурност на сграда..

Архитектурно и комплексно проектиране

Архитектурно и комплексно проектиране на жилищни, търговски, производствени, складови, офис сгради и др. Преустройства, смяна на предназначението. Всички части, необходими за получаване на Разрешени..

Ремонт, Обзавждане, Интериорен Дизайн

ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН VARNA NAEMI предлага 3D интериорен дизайн и реализация на проекта по зададен бюджет и стилови предпочитания на апартаменти, къщи, офиси, обществени сгради и помещения. VARNA NAEMI..

Архитектурно и комплексно проектиране на сгради

CABANA PROPERTY е фирма, която изпълнява пълния набор от услуги в областта на строителните инвестиции- посредничество при сделки с недвижими имоти, инвестиционно проектиране и управление на проектна д..

Озеленяване и поддръжка на дворове, терени и други

Затревяване на дворове с тревни смески. Абонаментно поддържане на дворове, градини. Засаждане на декоративни храсти, дървета. Подрязване на дървета, храсти и други.

Инвестиционни проекти по всички части

Изготвяне на инвестиционни проекти за: - Жилищни, обществени и промишлени сгради и съоръжения; - Производствени и складови халета; - Реконструкция и смяна на предназначението; - Усилване на ав..

Геодезист - Кадастър, Регулация и Проектиране

-Изработване на проекти за изменение на кадастрални карти -Трасиране на имотни граници -Делби на поземлени имоти - Трасиране на сгради - Заснемане на изградени сгради, подземни комуникации и изд..

Геодезия - Кадастър - Проектиране УСЛУГИ

www. кадастър.com ПРОЕКТАНТСКА ДЕЙНОСТ, Геодезия и КАДАСТЪР ПРОЕКТИРАНЕ - Инвестиционни проекти по част Геодезия РЕГУЛАЦИИ - Подробни Устройствени Планове /скица-проект, попълване, изменен..

”Перник кадастър” ООД - Геодезически услуги

ПРОЕКТАНТСКА ДЕЙНОСТ, Геодезия и КАДАСТЪР ПРОЕКТИРАНЕ - Инвестиционни проекти по част Геодезия РЕГУЛАЦИИ - Подробни Устройствени Планове /скица-проект, попълване, изменение/ КАДАСТЪР - ..

Проекти за Усилване, Укрепване и Реконструкция, Конструктивно обследване на сгради и съоръжения

Конструктивно обследване и Изготвяне на Инвестиционни проекти по част Конструкции за усилване, укрепване и реконструкция на сгради и съоръжения. Консултации с оглед на място за състоянието на констр..

Превръщаме домът Ви в приказка - Наеми Професионален Интериорен Дизайн с Nazar Decor

Студио за интериорен дизайн Назар Декор предлага цялостни и индивидуални интериорни решения. Ние сме екип от специалисти във всички сфери на интериорното обслужване. Ние сме на ваше разположение..

Рязане на опаснни дървета. Автовишки под наем!

Рязане и кастрене на опаснни дървета. Автовишки под наем. Извозване на материала. Ниски цени. Безплатен оглед.

 рекламирай сам в favicon
Изработвам чертежи и триизмерни модели

Изработвам чертежи на кадастрон, AutoCAD ипо всички машинни инженерни специалности. Инженерна графика, технически чертежи, триизмерни модели, взаимно пресичане на тела, сечение на тяло с равнина.

Чертежи ръчно и на AutoCAD, инженерна графика

Изработвам чертежи ръчно и на AutoCAD по зададени размери и задание, машиностроителни чертежи, архитектурни чертежи, техническо чертане, техническо документиране, машинни елементи, инженерна графика, ..

Рязане и кастрене на опасни дървета.

Рязане и кастрене на сухи и опасни дървета, разчистване на терени. С годините сме натрупали необходимия опит за премахването на опасните дървета в градски условия, съобразявайки се с инфраструктурата..

Геодезист - Геодезически услуги

Инженер-Геодезист на частна практика предлага следните геодезически услуги на изгодни цени за област Варна, Добрич, Шумен: - Трасиране, означаване на граници на имоти и ниви - Геодезическо заснеман..

Геодезия, Кадастър, Проектиране, Геодезически услуги, Геодезист

Кратки сроковe - конкурентни цени!!! • Инвестиционни проекти по част ”Геодезия”; • Кадастър; • Отстраняване на непълноти и грешки в кадастралната карта; • Изработване на схема на самостоятелен..

Пречертаване от скици, снимки, ПДФ и др. в работни чертежи 2D - 3D

Изготвяне на работни чертежи в 2D - 3D формати от скици, снимки,PDF и др. Запитвания на посочения майл.

АрхЛанд-Озеленяване-Боляръ

АрхЛанд-Благоустройство чрез Боляръ ЕООД проектира зелени площи с трайна, тревна и цветна растителност. Предлага пейзажна Архитектура с Настилков § Дендрологичен Дизайн. Проектира различни планиро..

Проектиране на жилищни, обществествени и индустриални сгради, интериори, кухни, озеленяване

Архитектурно и комплексно проектиране-Строителни конструкции Газификация, противопожарни инсталации, на жилищни, обществествени и индустриални сгради, интериори, кухни, озеленяване. Подробни устройст..

Геодезист - Геодезически услуги

Геодезист - предлагам геодезически услуги на ДОСТЪПНИ ЦЕНИ ПО ДОГОВАРЯНЕ за област Варна и Добрич. - Трасиране на граници на имоти и сгради. - ПУП - регулации и застрояване. - Геодезическо засне..

озеленяване - екстри къщи поддръжка градини

Извършваме озеленяване. Предлагаме възможно най ниските цени в бранша. Имамe многобройни уникални идеи. озеленете градината си и се насладете на красотата... зона за релакс.