Филтриране
Сортиране

Пътна помощ

240 обяви
Репатрак Денонощна пътна помощ за София и страната. За цяла София 39 лв. За цялата страна 0,60 лв/км.
”ВИКТОРИ КАРС” ЕООД е на Ваше разположение 24 часа в денонощието. 0.80 лв. НА КИЛОМЕТЪР!!! Пожелаваме Ви безаварийно шофиране! Бъдете толерантни на пътя и спазвайте Закона за движение по пътищата!
Ниски цени от 30лв. за гр. София и Извънградско - 0,70ст./км.!!! Отзоваване до 30 мин. на адрес!!!

Пътна Помощ Пловдив и АМ ТРАКИЯ

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Денонощна фирма указваща професионална Пътна Помощ за Пловдив и АМ ТРАКИЯ нови камиони и качествено обслужване
Превоз на автомобили, микробуси, джипове атв-та, моло и средно габаритна техника и др, за София 39лв -за страната 0.60ст-0.75ст (заплащат се двете посоки). Подаване на ток, смяна на гума, доставка на гориво-издаваме фактури. Позвънете за конкретна оферта!

денонощна пътна помощ-софия

гр. София, обл. София
бързо, точно, коректно, компетентно обслужване. предлагаме специализиран сервиз. отзоваване до 30мин. от момента на обаждане, за рамките на софия.
Пътна помощ за София и страната на разумни цени, бързо отзоваване без почивен ден. Транспорт до КАТ, репатриране на повредени мпс до желано от вас място, подаване на ток, смяна на гума, доставка на гориво. За курсове извън София цената се договаря.
Пътна помощ - репатрак с лебедка в страната и чужбина. Най-добри цени в бранша - от 30лв за София. Извънградско 0,70ст/км - без значение пълен или празен, джип или автомобил. Превозване на катастрофирали и повредени автомобили, джипове, бусове, микробуси, мотоциклети, строителна техника, мотокари и др. Фирмата разполага с камион 7.5Т за по големи товари. Отзоваване на адрес до 30минути!!
Денонощна пътна помощ Васо транс  репатрация на два автомобил едновременно превоз на силно катострофирали коли осигурен сервиз ДЕНОНОЩНО
ДЕНОНОЩНА ПЪТНА ПОМОЩ 24h 365 дни в годината Превоз на леки, лекотоварни и тежкотоварни автомобили в страната и чужбина. Репатриране на леки автомобили, бусове, селскостопанска техника, мотокари и други. 1. Превоз на катастрофирали, аварирали, блокирали автомобили. 2. Съдействие за превоз на дефектирали и катастрофирали автомобили. 3. Изваждане от канавки и стръмни склонове. 4. Ремонт на място. Подаване на ток. 5. Развиване на гуми. Смяна и вулканизиране на леко- и тежкотоварни автомобили. 6. Осигуряване на автомобил или превозване до дадена дестинация при по-дълъг ремонт на со..
Транспорт на леки автомобили, джипове, ванове, бусове, както и различни по обем стоки. Възможност за транспортиране на 3 автомобила. Товарно пространство на платформата 8.00 х 2.00 м., товароносимост до 2800кг., и на П. П 3.80 х 2.00м/2 т. 40лв в рамките на Стара Загора Цени от 0.60/0.90лв на км. София, Пловдив, Казанлък, Хасково, Сливен, Ямбол, Бургас, Варна, Шумен, Търново.
Денонощна пътна помощ, репатриране на повредени и катастрофирали автомобили (бусове, мотокари, селскостопанска техника) в страната и чужбина!! 0.90 лв. на километър!!!

превоз на автомобили

гр. София, обл. София
превоз на автомобили, селскостопанска и строителна техника в страната и чужбина.

Превоз на автомобили и товари Пловдив

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Превоз на автомобили, бусове, атв и товари. Конкурентни цени. Работим събота и неделя. За въпроси и цени на телефон. Транспорт на автомобили от Германия и Австрия, Чехия, Полша.
Превоз на автомобили, микробуси и др, за София 39лв -за страната 0.60ст-0.75ст-София окръг 0.90ст(заплащат се двете посоки). Позвънете за конкретна оферта!
Лицензирана Денонощна пътна помощ в страната и чужбина с професионален репатриращ автомобил на автомобили, микробуси и всякакъв вид строителна техника с общо тегло до 5т. (дължина на платформата 5,40 ..

Пътна помощ Пловдив

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Пътна помощ Пловдив работи денонощно, през цялата година, включително през празничните дни, за цялата страна. Бързо отзоваване, коректност и сигурност. Извършва: - Безопасно репатриране на Ваш..

Пътна помощ пловдив

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Пътна помощ Пловдив работи денонощно, през цялата година, включително през празничните дни, за цялата страна. Бързо отзоваване, коректност и сигурност
Денонощна Пътна Помощ и Репатриране за София и Страната. Бърза реакция и Професионално отношение на конкурентни цени в бранша! Съдействие при закъсал автомобил, джип, пикап, бус, камион, трактор, бобк..

Пътна помощ, Репатрак Бургас 24/7

гр. Бургас, обл. Бургас
Денонощна Пътна помощ (Репатрак) за Бургас, страната и чужбина до 6 т, с възможност за превоз на два автомобила едновременно 24/7.
Лицензирана Денонощна Пътна помощ за Бургас също така и на територията на цялата страна и Европейския съюз за леки автомобили, ванове/джипове и микробуси до 2,5тона, превоз на товари и малогабаритна с..
Извършваме бърз и коректен транспорт на автомобили от всяка точка на Европа до България. Най-изгодни цени!

Денонощна Пътна Помощ

гр. Пловдив, обл. Пловдив
24 часова Пътна Помощ Пловдив репатриране на всички видове МПС от 1 до 10т Свържете се с нас ние ще ви помогнем да се върнете на пътя

А. Милев Пътна Помощ Русе

гр. Русе, обл. Русе
А. МИЛЕВ Денонощна пътна помощ в страната и чужбина

Пътна помощ

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Транспорт в страната и чужбина на изгодни цени
Пътна помощ 24 часа, 7 дни в седмицата; репатриране на автомобили, джипове, бусове; извозване на катастрофирали и аварирали превозни средства; изваждане на автомобили от дерета и канавки; смян..

Пътна Помощ София- Road Assistanse 24/7

гр. София, обл. София
За София и страната предлагаме, денонощна пътна помощ на ниски цени за всякакъв вид повредени и аварирали автомобили. Репатриране на коли закъсали в Сърбия, Гърция и други държави на цени от 0,80лв/км..
Пътна Помощ - Репатриране на коли аварирали в Сърбия, Гърция, Румъния, Унгария, Австрия, Чехия, Германия, Албания и др. Преместване и Транспорт - теглене на лодки, каравани, коли, машини, товари, сток..
Денонощна пътна помощ за София и страната. Топ цени за София от 30 лв, за страната от 0,60 лв/км.
Превози с платформа на Автомобили, Товари и хора/Пътна помощ 24/7/Мобилен сервиз в страната и чужбина. Изкупуване на автомобили за СКРАП, за областите Бургас, Ямбол, Сливен собствен превоз, издаване..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.