Филтриране
Сортиране

Пътна помощ

268 обяви
Пътна Помощ - денонощно за София, репатриране в страната на добри цени! Транспорт - превоз на машини и техника до 12 тона. Репатрак услуги извършваме със лицензирана пътна помощ. Пристигаме за 15 минути при вас. Ние ви предлагаме следните пътна помощ услуги: Смяна гуми на място. Подаване на ток. Доставка на гориво. Изтегляне от канавки, дерета и магистрали. Леки ремонти и диагностика на място. Нашите услуги може да използвате за всички видове автомобили, микробуси, джипове, каравани, лодки, мотори, строителна, селскостопанска техника и други. Крайпътна помощ със специализирана техника и па..
Денонощна пътна помощ, репатриране на повредени и катастрофирали автомобили (бусове, мотокари, селскостопанска техника) в страната и чужбина!!

Пътна Помощ 30лв

гр. София, обл. София
Денонощна Пътна Помощ и Репатриране в рамките на София за автомобили на цени 30/40лв. /според тонажа/, страната и чужбина - Гърция по договаряне. Гарантирано ще получите най-добра цена за предлаганите услуги с лицензирана пътна помощ. Не се колебайте, а ни потърсете денонощно без почивен ден сме на ваше разположение.

Денонощна пътна помощ

гр. София, обл. София
Превоз на леки, лекотоварни и тежкотоварни автомобили в София и страната! ХИДРАВЛИЧНА ПЛАТФОРМА. Цени започващи от 30 лв!
Денонощна пътна помощ Васо транс  репатрация на автомобили превоз на силно катострофирали коли бусове отстраняване на повреда на място осигурен сервиз ДЕНОНОЩНО
Денонощна ПРОФЕСИОНАЛНА пътна помощ, всички МПС и други товари до 5 тона в цялата страна. Изгодни цени - Бързи и качествени услуги!
Пътна помощ за София и страната на цени от 30лв. Дългогодишен опит, професионално отношение, пристигане на 30. мин в рамките на София. НОВО!!! За първи път може да извикате своята пътна помощ, чрез натискане на бутона ВЗЕМИ МЕ ОТ ТУК в нашият сайт: www.putnapomosht-sofia.net

Пътна Помощ

гр. София, обл. София
Денонощна пътна помощ!!! Ниски цени!!! За района на София от 20до50лв!!!
Лицензирана Денонощна Пътна помощ за Бургас също така и на територията на цялата страна и Европейския съюз за леки автомобили, ванове/джипове и микробуси до 7 тона, превоз на товари и малогабаритна селскостопанска и строителна техника, превоз на мотокари и електрокари. ИЗГОДНИ ЦЕНИ ПО ДОГОВАРЯНЕ!!!
Имате нужда от помощ на пътя? Свърши ви горивото? Получихте механична повреда докато пътувахте? Нуждаете се от изтегляне и превоз на катастрофирал автомобил? Нуждаете се от помощ на място или подаване на ток? Не търсете повече, защото ние можем ви помогнем, при това на ниски цени от 30лв. за гр. София и Извънградско - 0,70ст./км.!!! Услуги: • Превоз на МПС-та до КАТ. • Превоз на катастрофирали и повредени МПС-та. • Превоз на пътници от повредени МПС-та. • Подаване на ток. • Смяна на гуми на място. • Доставка на гориво. •Охраняем паркинг. • Съдействие при регистрация в КАТ..
Транспортни услуги и пътна помощ на не регистрирани или повредени (катастрофирали) автомобили, джипове и бусове. В града и цялата страна, транспортиране на на два или три автомобила. patnapomosht-varna.com

Пътна помощ, Репатрак Бургас 24/7

гр. Бургас, обл. Бургас
Денонощна Пътна Помощ за автомобили, микробуси, джипове, камиони, каравани, мотори, строителна, селскостопанска техника и други до 6тона. -Възможност за превоз на два автомобила едновременно. -Пътна помощ за град Бургас и на територията на цялата страна: -Превоз на МПС-та до КАТ. -Съдействие при регистрация на МПС в КАТ-Бургас -Превоз на катастрофирали и повредени МПС-та -Изваждане на МПС-та от канавки, дерета и др - Подаване на ток. - Смяна на гуми на място. -Насочване към специализиран сервиз. За повече информация на посочените телефони или на www.ven93...
Пътна помощ - репатрак с лебедка в страната и чужбина. Най-добри цени в бранша - от 30лв за София. Извънградско 0,70ст/км - без значение пълен или празен, джип или автомобил. Превозване на катастрофирали и повредени автомобили, джипове, бусове, микробуси, мотоциклети, строителна техника, мотокари и др. Фирмата разполага с камион 7.5Т за по големи товари. Отзоваване на адрес до 30минути!! https://roadhelp.bg

Пътна помощ и Сервиз

гр. Ямбол, обл. Ямбол
Лицензирана Пътна помощ за леки и лекотоварни автомобили и земеделска техника и всякакви товари за открита платформа до 15т. Отдаване ремаркета под наем двойни и единични
”ВИКТОРИ КАРС” ЕООД - гр. Русе предлага денонощна професионална пътна помощ в страната и чужбина, и автосервизни услуги. ЦЕНИ БЕЗ КОНКУРЕНЦИЯ!!!

24/7 Пътна Помощ Пловдив

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Пътна Помощ Пловдив и страната 24/7. Превоз на коли, мотори и различни товари. Ниски цени и професионално отношение. отговаряме ВЕДНАГА! Тагове: Денонощна пътна помощ, пътна помощ, репатрак, 24/7 пътна помощ, платформа, транспорт, putna pomosht, denonoshtna putna pomosht, repatrak
Фирма Селект 197 ЕООД предлага пътна помощ за страната и чужбина. Транспортира автомобили, бусове, камиони, фургони, вишки, мотокари и други.

Пътна помощ за камиони

гр. Бургас, обл. Бургас
Пътна помощ за камиони, автобуси, леки автомобили! Превоз на строителна техника, багери, валяци до 27000кг! Платформата разполага с лебедка! Услуга с мобилен кран 6000 кг!!

пътна помощ

гр. Варна, обл. Варна
Лицензирана Пътна помощ 24 часа, цени в зависимост от вида теглото и сложността на извършената услуга, цени в страната от 0.65лв на километър в зависимост от разстоянието и теглото на автомобила

Денонощна пътна помощ - MD Cars

гр. София, обл. София
MD Cars предлага денонощна пътна помощ и репатриране в рамките на София, страната и чужбина. Гарантирано ще получите най-добрата цена за предлаганите от нас услуги. Не се колебайте, а ни потърсете..

Пътна Помощ Петрич Road Assistance Petrich

гр. Петрич, обл. Благоевград
Пътна Помощ за Петрич, Страната и Чужбина на ниски цени. Пристигаме до 15мин в града, а извънградско възможно най-бързо. Услуги: Подаване на ток, доставка на гориво, смяна на гуми, превоз в Страната..

пътна-помощ-варна. бг

гр. Варна, обл. Варна
На цени от 20 лв. Репатриране на: Мотоциклет, АТВ, Лек автомобил, Каравана, Джип, Ван, Микробус. В цялата страна цени от 0,65 ст/км. Цените зависят от разстоянието, тонажа, състоянието и вида на..
Лицензирана Денонощна пътна помощ в страната и чужбина с професионален репатриращ автомобил на автомобили, микробуси и всякакъв вид строителна техника с общо тегло до 5т. (дължина на платформата 5,40 ..

Пътна Помощ Пловдив 24часа

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Ние от RoadHelp Предлагаме: Професионална 24часова Пътна Помощ за Цялата Страна, Пловдив и Ам Тракия. Пътна помощ, репатриране и превоз на тежко. катастрофирали леки, лекотоварни, автомобили. ..
Извършваме бърз и коректен транспорт на автомобили от всяка точка на Европа до България. Най-изгодни цени!
Денонощна Пътна помощ от 30 лв за гр. София! - репатрак с лебедка в страната и чужбина. Репатриране на камиони на добри цени в бранша. Пътна помощ за камиони и всякаква техника до 12 тона. Лицензиран..

Пътна Помощ Нова Загора Ам Тракия

гр. Нова Загора, обл. Сливен
Денонощна пътна помощ Нова Загора Ам Тракия Сливен Стара Загора Ямбол. Бърза реакция. Репатриране на леки и товарни автомобили, подаване на ток, доставка на гориво

Пътна помощ 24/7

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Пътна помощ 24/7 и други транспортни услуги. дължина на платформата 4.7м. цени по договаряне. транспорт на автомобили, джипове, атв-та, каравани и строителни материали
ДЕНОНОЩНА ПЪТНА ПОМОЩ 24h 365 дни в годината Превоз на леки, лекотоварни и тежкотоварни автомобили в страната и чужбина. Репатриране на леки автомобили, бусове, селскостопанска техника, мотокари и..
Превоз на автомобили, микробуси, джипове атв-та, моло и средно габаритна техника и др, за София 39лв -за страната 0.60ст-0.75ст. Подаване на ток, смяна на гума, доставка на гориво-издаваме фактури. По..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.