Филтриране
Сортиране
  Филтър
 • Област
  Всички
 • Населено място
  Всички
 • Обяви подадени след
  Всички
 •  Разширено търсене
 • реклама

Пътна помощ

224 обяви

Превоз на автомобили и товари Пловдив

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Превоз на автомобили, бусове, атв и товари. Конкурентни цени. Работим събота и неделя. За въпроси и цени на телефон.24/7Транспорт на автомобили от Германия и Австрия, Чехия, Полша.
Денонощна пътна помощ Васо транс  репатрация на два автомобил едновременно превоз на силно катострофирали коли осигурен сервиз ДЕНОНОЩНО
Транспортни услуги и пътна помощ на не регистрирани или повредени (катастрофирали) автомобили, джипове и бусове. В града и цялата страна. Цени по договаряне издавам ДДС фактури.
Фирмата разполага със специализирана техника, която може да ви помогне във всяка ситуация, при повреда, катастрофа или друг вид проблем на пътя или извън него! Денонощна Пътна Помощ за автомобили, микробуси, джипове, каравани, лодки, АТВта, мотори, строителна, селскостопанска техника и други, до 5 тона. Пътна помощ в рамките на гр. Варна, Пътна помощ в рамките на България • Превоз на МПС-та до КАТ. • Превоз на катастрофирали и повредени МПС-та. • Превоз на пътници от повредени МПС-та. • Подаване на ток. • Смяна на гуми на място. • Доставка на гориво. • Помощ при затъване..
Репатриране на катастрофирали ударени автомобили, и всякакъв вид, мпс та. Пътна Помощ за софия и цялата страна. За цяла софия цена от 39лв, извън софия 0,60стотинки на километър.
Имате нужда от помощ на пътя? Свърши ви горивото? Получихте механична повреда докато пътувахте? Нуждаете се от изтегляне и превоз на катастрофирал автомобил? Нуждаете се от помощ на място или подаване на ток? Не търсете повече, защото ние можем ви помогнем, при това на ниски цени от 30лв. за гр. София и Извънградско - 0,70ст./км.!!! Услуги: • Превоз на МПС-та до КАТ. • Превоз на катастрофирали и повредени МПС-та. • Превоз на пътници от повредени МПС-та. • Подаване на ток. • Смяна на гуми на място. • Доставка на гориво. •Охраняем паркинг. • Съдействие при регистрация в КАТ..

денонощна пътна помощ-софия

гр. София, обл. София
бързо, точно, коректно, компетентно обслужване. предлагаме специализиран сервиз. отзоваване до 30мин. от момента на обаждане, за рамките на софия.
Фирма Селект 197 ЕООД предлага пътна помощ за страната и чужбина. Транспортира автомобили, бусове, камиони, фургони, вишки, мотокари, и др.

Денонощна Пътна помощ Бургас

гр. Бургас, обл. Бургас
Фирмата ни разполага със специализирана техника, с която можем да ви бъдем полезни във всяка ситуация, на пътя или извън него: при повреда, катастрофа или друг вид проблем. Денонощна Пътна Помощ за ..
Лицензирана Денонощна Пътна помощ за Бургас също така и на територията на цялата страна и Европейския съюз за леки автомобили, ванове/джипове и микробуси до 2,5тона, превоз на товари и малогабаритна с..

24/7 Пътна Помощ Пловдив

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Пътна Помощ Пловдив и страната 24/7. Превоз на коли, мотори и различни товари. Ниски цени и професионално отношение. отговаряме ВЕДНАГА!
ДЕНОНОЩНА ПЪТНА ПОМОЩ 24h 365 дни в годината Превоз на леки, лекотоварни и тежкотоварни автомобили в страната и чужбина. Репатриране на леки автомобили, бусове, селскостопанска техника, мотокари и..

Денонощна пътна помощ Варна

гр. Варна, обл. Варна
Пътна помощ до 4 тона.
Извършваме бърз и коректен транспорт на автомобили от всяка точка на Европа до България. Най-изгодни цени!
Денонощна Пътна Помощ и Репатриране за София и Страната. Бърза реакция и Професионално отношение на конкурентни цени в бранша! Съдействие при закъсал автомобил, джип, пикап, бус, камион, трактор, бобк..

Пътна помощ

гр. Варна, обл. Варна
Пътна помощ, Пътна помощ и транспорт налеки, товарни автомобили и джипове за Варна и страната. Цени от 25лв. във Варна. Репатриране или сервиз на място.
Денонощна Пътна помощ от 30 лв за гр. София! - репатрак с лебедка в страната и чужбина. Репатриране на камиони на добри цени в бранша. Пътна помощ за камиони и всякаква техника до 12 тона. Лицензиран..
Евтино 0.50лв. на километър. Бързо, Коректно транспортиране на автомобили

Пътна помощ Русе ДОНИ ХЕЛП

гр. Русе, обл. Русе
ДОНИ ХЕЛП ООД предлага денонощна пътна помощ на територията на гр. РУСЕ, страната и чужбина. Извършва следните услуги: Превоз на леки и лекотоварни автомобили, джипове, бусове, каравани, строителна и ..

Пътна помощ

гр. Бургас, обл. Бургас
товари до2,5тона 5метра ниски цени на дълги договаряне

Пътна помощ

гр. Благоевград, обл. Благоевград
Пътна помощ Тити Кар е лицензирана фирма която се е наложила на пазара със своята коректност. Предлагаме не само транспорт, но и отношение към клиента. Ако е възможно и ремонт на място, или пък насочв..

Пътна Помощ Репартрак 7/24

гр. Бургас, обл. Бургас
Транспорт на автомобили с авто платформа в цялата Страна. Цена по договаряне. 100% Коректност.

Пътна помощ, Репатрак Бургас 24/7

гр. Бургас, обл. Бургас
Денонощна Пътна помощ (Репатрак) за Бургас, страната и чужбина до 6 т, с възможност за превоз на два автомобила едновременно 24/7.
Денонощна пътна помощ за София и страната. Топ цени за София от 30 лв, за страната от 0,60 лв/км.

Пътна помощ 24/7

гр. София, обл. София
Денонощна пътна помощ за София и страната. Цени за София от 30 лв, извън страната от 0,60лв/км.

Пътна помощ

гр. София, обл. София
Пътна Помощ предоставя всички видове услуги, свързани с превоз и репатриране на МПС. Компанията предлага застраховка и неограничен брой услуги със специализиран камион за Вашият автомобил. Снегопочист..

Подаване на ток

гр. София, обл. София
Подаване на Ток за леки, лекотоварни и товарни автомобили. Нашата фирма e специализирана в областта на услугата Пътна Помощ, за моторни превозни средства. Фирмата притежава специализиран автомобил, за..

Пътна Помощ Паяк

гр. София, обл. София
Пътна Помощ с автокран, предлага всякакви професионални услуги, повдигане и преместване на товари до 20 тона. Нашата компания извършва всякакъв вид услуги с автокран Fassi. Ние сме с над 20 годишен оп..

Денонощна пътна помощ

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Автокомплекс Аутогили предлага деноноща пътна помощ за Пловдив, региона и АМ Тракия. Предлагаме и сервиз за отремонтиране на аварирали автомобили. Работим 24/7.
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.