Пътна помощ

267 обяви

Пътна помощ Неволя https://nevolya.bg/

гр. София, обл. София
Денонощна пътна помощ в София и страната. ЦЕНИ: В рамките на София, автомобили до 2000кг. 45лв. Автомобили от 2000 до 3000кг. 55лв. Извън София автомобили до 2000кг. 0.80лв на километър. Автомобили от 2000 до 3000кг. 1лв на километър.

Денонощна Пътна помощ София 24/7

гр. София, обл. София
Денонощна... Пътна помощ за София и страната на разумни цени без почивен ден. Транспорт до КАТ, репатриране на повредени мпс до желано от вас място, подаване на ток, смяна на гума, доставка на гориво. За курсове извън София цената се договаря. Репатрак услуги - цени от 30-40 лв. за гр. София! Транспортиране на автомобили, джипове, бусове, каравани в цялата страна. Коли за скрап - изкупуване и бракуванеи и в движение бързо, лесно и удобно!

Пътна помощ Ямбол и региона

гр. Ямбол, обл. Ямбол
Пътна помощ и сервиз за леки и лекотоварни автомобили. Отдаване на единични двойни ремаркета-платформи под наем
”ВИКТОРИ КАРС” ЕООД - гр. Русе предлага денонощна професионална пътна помощ в страната и чужбина. ЦЕНИ БЕЗ КОНКУРЕНЦИЯ!!!
ВАСО ТРАНС ПЪТНА ПОМОЩ за Варна и страната на ниски цени, осигурен сервиз ДЕНОНОЩНО. Доказано качество на предлаганите услуги на ниски и достъпни за всеки цени

Пътна Помощ Пловдив-АМ ТРАКИЯ

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Денонощна фирма указваща професионална Пътна Помощ за Пловдив и АМ ТРАКИЯ нови камиони ЕВРО 4 и ЕВРО 5 с КЛИМАТИК и качествено обслужване от 1 до 10тона пътна помощ

Денонощна пътна помощ Бургас

гр. Бургас, обл. Бургас
Денонощна пътна помощ Бургас. Пътната помощ разполага с кран за леки автомобили и джипове, и за тежко катострофирали коли. Предлагаме Ви точност и коректност.

24/7 Пътна Помощ Пловдив

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Пътна Помощ Пловдив и страната 24/7. Превоз на коли, мотори и различни товари. Ниски цени и професионално отношение. отговаряме ВЕДНАГА! Тагове: Денонощна пътна помощ, пътна помощ, репатрак, 24/7 пътна помощ, платформа, транспорт, putna pomosht, denonoshtna putna pomosht, repatrak
Лицензирана Денонощна Пътна помощ за Бургас също така и на територията на цялата страна и Европейския съюз за леки автомобили, ванове/джипове и микробуси до 6 тона, превоз на товари и малогабаритна селскостопанска и строителна техника, превоз на мотокари и електрокари, ТЕГЛЕНЕ НА КАМИОНИ И ПОДАВАНЕ НА ВЪЗДУХ!!! ИЗГОДНИ ЦЕНИ ПО ДОГОВАРЯНЕ!!!

пътна-помощ-варна. бг

гр. Варна, обл. Варна
На цени от 30 лв. Денонощно. Репатриране на: Мотоциклет, АТВ, Лек автомобил, Каравана, Джип, Ван, Микробус. В цялата страна цени от 0,65 ст/км. Цените зависят от разстоянието, тонажа, състоянието и вида на МПС-то - до 3,5 тона. Смяна на спукана гума. Доставка на гориво. Подаване на ток. Изваждане на затънали МПС в кал, сняг, пясък, канавки и др. Съдействие за специализиран автосервиз. Съдействие при регистрация на МПС в КАТ-Варна. За повече информация посетете нашият сайт: https://пътна-помощ-варна. бг
Пътна помощ за София и страната на разумни цени за Вас, бързо отзоваване без почивен ден. Транспорт до КАТ, репатриране на повредени мпс до желано от Вас място, подаване на ток, смяна на гума, доставка на гориво. За курсове извън София цената се договаря.
Пътна Помощ - денонощно за София, репатриране в страната на добри цени! Транспорт - превоз на машини и техника до 12 тона. Репатрак услуги извършваме със лицензирана пътна помощ. Пристигаме за 15 минути при вас. Ние ви предлагаме следните пътна помощ услуги: Смяна гуми на място. Подаване на ток. Доставка на гориво. Изтегляне от канавки, дерета и магистрали. Леки ремонти и диагностика на място. Нашите услуги може да използвате за всички видове автомобили, микробуси, джипове, каравани, лодки, мотори, строителна, селскостопанска техника и други. Крайпътна помощ със специализирана техника и па..

денонощна пътна помощ-софия

гр. София, обл. София
бързо, точно, коректно, професионално отношение към закъсалия автомобил на пътя.
ЗА ТЕРИТОРИЯТА НА ЦЯЛАТА СТРАНА И ЧУЖБИНА Възможност за превоз на два автомобила едновременно. 1. Денонощна Пътна Помощ 2. Транспорт на тежко катастрофирали автомобили 3. Транспортни услуги с открита платформа 4. Транспорт на селскостопанска и строителна техника 5. Транспорт на автомобили, микробуси, джипове, мотори и лодки 6. Международен превоз на автомобили 7. Изкупуване и транспорт на коли и микробуси за СКРАП. 8. Превоз на МПС-та до КАТ. и съдействие при регистрация в КАТ-Бургас

Пътна помощ

гр. Бургас, обл. Бургас
Услуги с пътна помощ в града и цялата страна превоз на леки автомобили, бусове, мотори и други. Добри цени, сигурност и надежност.

Пътна помощ, Репатрак Бургас 24/7

гр. Бургас, обл. Бургас
Денонощна Пътна Помощ за автомобили, микробуси, джипове, камиони, каравани, мотори, строителна, селскостопанска техника и други до 6тона. -Възможност за превоз на два автомобила едновременно. ..
Пътна Помощ Бургас НИСКИ ЦЕНИ!!! Можем допълнително да осигурим транспорт на вашите спъници в авариралия автомобил 4+1места Извършваме превози в България и Европа денонощно Можем да ви..
Лицензирана Денонощна пътна помощ в страната и чужбина с професионален репатриращ автомобил на автомобили, микробуси и всякакъв вид строителна техника с общо тегло до 5т. (дължина на платформата 5,40 ..
Денонощна Пътна помощ от 30 лв за гр. София! - репатрак с лебедка в страната и чужбина. Репатриране на камиони на добри цени в бранша. Пътна помощ за камиони и всякаква техника до 12 тона. Лицензиран..

Пътна Помощ Пловдив 24часа

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Ние от RoadHelp Предлагаме: Професионална 24часова Пътна Помощ за Цялата Страна, Пловдив и Ам Тракия. Пътна помощ, репатриране и превоз на тежко. катастрофирали леки, лекотоварни, автомобили. ..
ДЕНОНОЩНА ПЪТНА ПОМОЩ 24h 365 дни в годината Превоз на леки, лекотоварни и тежкотоварни автомобили в страната и чужбина. Репатриране на леки автомобили, бусове, селскостопанска техника, мотокари и..
Пътна помощ Варна, репатриране на автомобили, мотори, каравани, лодки и катастрофирали коли. Коректно отношение и бързо реагиране на достъпни цени! Варна и страната! Репатрак. Денонощно 24/7.
Най-ниски цени за София- 80лв!! ПЪТНА ПОМОЩ и транспортни, товарни превози и хамалски услуги за гр. София. Товарни превози на строителни материали.7.40×2.40 метра до 7 тона.; 7.60×2.30метра до 12тон..
Денонощна пътна помощ за гр.София, България и чужбина. Платформа 5м. Пътната помощ е Мерцедес Спринтер312 2000г. Пристигане до 30 - 40мин. Цени за района на София: 40лв. - 70лв. Цени за страната:..
Нуждите на нашите клиенти наложиха закупуването на такъв автомобил, за да можем да им предоставим качествени и професионални услуги. За всички които са свикнали да виждат нашите машини - цвета по обяс..

Пътна Помощ в цялата страна

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Услуги с пътна помощ в цялата страна. Може да се транспортират и по две коли. За цени на посочения телефон или лично съобщение! пътна помощ; репатрак, превоз на автомобили; платформа putna pomosh..

Пътна помощ

гр. Пловдив, обл. Пловдив

Пътна Помощ

гр. Бургас, обл. Бургас
пътна помощ за леки коли джип бус др техника до 2,5тона застраната 0,80лв километър за лек автомобил
Репатриране на повредени катастрофирали автомобили. Пътна Помощ за София и страната. цена за цяла София цена 40. за страната 0,69лв на км.
Репатриране на катастрофирали, ударени автомобили и всякакъв вид МПС-та. Пътна Помощ за София и цялата страна. За цяла София цена от 40лв, за страната от0,65лв на км. издаване на фактура, транспорт на..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.