Област
Населено място
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
194 обяви
ТОП оферта
Денонощна Пътна Помощ София тел0896464848- Репатрак услуги - цени от 30 лв. за гр. София!гр. София, София,  Подател: Окей Евротранс ООД,  преди 29 минутиОкей Евротранс ООДПътна Помощ - денонощно за София, репатриране в страната на добри цени! Транспорт - превоз на машини и техника до 12 тона. Репатрак услуги извършваме със лицензирана пътна помощ. Пристигаме за 15 минути при вас. Ние ви предлагаме следните пътна помощ услуги: Смяна гуми на място. Подаване на ток. Доставка на гориво. Изтегляне от канавки, дерета и магистрали. Леки ремонти и диагностика на място. Нашите услуги може да използвате за всички видове автомобили, микробуси, джипове, каравани, лодки, мотори, строителна, селскостопанска техника и други. Крайпътна помощ със специализирана техника и падаща платформа за аварирали, катастрофирали и повредени моторни превозни средства! Подробности и п..
ТОП оферта
Пътна помощ услуги, най-добри цени в бранша! Цени от 30лв за гр. София! Автовозгр. София, София,  Подател: Найденови Ауто ЕООД,  преди 1 часПътна помощ - репатрак с лебедка в страната и чужбина. Най-добри цени в бранша - от 30лв за София. Извънградско 0,70ст/км - без значение пълен или празен, джип или автомобил. Превозване на катастрофирали и повредени автомобили, джипове, бусове, микробуси, мотоциклети, строителна техника, мотокари и др. Фирмата разполага с камион 7.5Т за по големи товари. Отзоваване на адрес до 30минути!!
ТОП оферта
ТОП ОФЕРТА!!! Денонощна Пътна Помощ - Ц. Цанев - Най-ниска Цена от 30лв. за гр. София!!!гр. София, София,  Подател: ДЕНОНОЩНА ПЪТНА ПОМОЩ,  преди 15 часаДЕНОНОЩНА ПЪТНА ПОМОЩИмате нужда от помощ на пътя? Свърши ви горивото? Получихте механична повреда докато пътувахте? Нуждаете се от изтегляне и превоз на катастрофирал автомобил? Нуждаете се от помощ на място или подаване на ток? Не търсете повече, защото ние можем ви помогнем, при това на ниски цени от 30лв. за гр. София и Извънградско - 0,70ст./км.!!! Услуги: • Превоз на МПС-та до КАТ. • Превоз на катастрофирали и повредени МПС-та. • Превоз на пътници от повредени МПС-та. • Подаване на ток. • Смяна на гуми на място. • Доставка на гориво. •Охраняем паркинг. • Съдействие при регистрация в КАТ. • Застраховки. Транспорт от и до всяка точка в София, България; Бързо отзоваване при повик..
ТОП оферта
Пътна помощ -цени от 30 лв. за София!!!гр. София, София,  Подател: ИВАЙЛО ЧАЛЪКОВ,  преди 1 денДенонощна пътна помощ за страната и чужбина 24/7 Бързи и професионални услуги на реално НИСКИ цени! ремонт на място, подаване на ток, отключване на автомобил, смяна на гума, доставка на гориво изваждане на автомобила Ви от дере, река, канавка, подземен гараж превозване на автомобил нов внос до КАТ превозване до сервиз или друго направление на катастрофирал, заключен, аварирал лек автомобил или друго ППС с повреда в кормилната уредба и/или в ходовата част. Ремонт на място. Смяна на гума на място. Сервиз.
ТОП оферта
Денонощна Пътна помощ - Репатрак София и страната. Топ цени. Платформи под наем.гр. София, София,  Подател: Окей Евротранс ООД,  преди 1 денОкей Евротранс ООДПътна помощ от 30лв за гр. София! - репатрак с лебедка за страната и чужбина. Репатриране на конкуректни цени в бранша. Лицензирана фирма в услугата пътна помощ!!! Репатриране на автомобили в рамките на град София: Мотор-Цена - 30лв, Леки автомобили-Цена-39лв, Джип, Ван, Пикап Цена-49лв Микробус до 2500кг-цена-60лв Репатриране на автомобили в рамките на България МПС - до 1500кг- пълен-празен-0.65лв/км МПС - до 2000кг- пълен - 0.70лв/км празен - 0.70лв/км МПС - до 2500кг- пълен - 0.80лв/км празен - 0.80лв/км МПС - до 3500кг- пълен - 1.00лв/км празен - 1.00лв/км Пътна помощ-превоз на мотокари, строителна и земеделска техника до 12т: до 1,5т - 70лв до 2,5т - 80лв до 3,0т ..
ТОП оферта
Пътна помощ, Репатрак, Автовоз. София 24/7гр. София, София,  преди 1 денПътна помощ за София и страната на разумни цени без почивен ден. Транспорт до КАТ, репатриране на повредени мпс до желано от вас място, подаване на ток, смяна на гума, доставка на гориво. За курсове извън София цената се договаря.
ТОП оферта
Евтина Пътна Помощ Варна 24/7гр. Варна, Варна,  Подател: Пътна Помощ,  преди 1 денПътна ПомощНай-ниски цени! Денонощна пътна помощ за Варна, страната и чужбина. Репатриране или сервиз на място. Цени от 30 лв. във Варна. Подаване на ток 15 лв. patna-pomosht.wixsite.com/varna www.facebook.com/road.assistance.varna
ТОП оферта
Денонощна пътна помощ Варнагр. Варна, Варна,  преди 1 денПътна помощ до 4 тона.30-80 лева в рамките на града.
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPПътна помощ | Пътна помощ | гр. Бургас
Пътна помощ
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Max Trans,  преди 1 ден
Лицензирана пътна помощ и възможност за отстраняване на проблема на място от квалифициран автомонтьор. Работим денонощно на ниски цени. Издаваме фактури по ДДС.
VIPПътна помощ - 0882 450 450 Цени за София от 30 лв. за страната и чужбина договаряне. | Пътна помощ | гр. София
Пътна помощ - 0882 450 450 Цени за София от 30 лв. за страната и чужбина договаряне.
гр. София, обл. София,  преди 1 ден
Пътна помощ. Цена от 30 лв. за гр. София, най-ниски цени за страната и чужбина. Разполагаме със собствен автосервиз в които може бързо, коректно и професионално да отстраним вашия проблем с автомобила.
VIPПътна помощ услуги, най-добри цени в бранша! Цени от 30лв за гр. София! Автовоз! Репатрак! | Пътна помощ | гр. София
Пътна помощ услуги, най-добри цени в бранша! Цени от 30лв за гр. София! Автовоз! Репатрак!
гр. София, обл. София,  Подател: Найденови Ауто ЕООД,  преди 2 дни
 Пътна помощ - репатрак с лебедка в страната и чужбина -ДЕНОНОЩНО! Най-добри цени в бранша - от 30лв за София. Извънградско 0,70ст/км - без значение пълен или празен, джип или автомобил.   Превозване на катастрофирали и повредени автомобили, джипове, бусове, микробуси, мотоциклети, строителна техника, мотокари и др. Фирмата разполага с камион 7.5Т за по големи товари. Отзоваване на адрес до 30минути!!
VIPДенонощна пътна помощ | Пътна помощ | гр. София
Денонощна пътна помощ
гр. София, обл. София,  Подател: Милен Марков,  преди 2 дни
Репатриране на автомобили в София и страната. Превоз на тежко увредени коли в ходовата част или катастрофирали. Вадене на автомобили от канавки, шахти, дерета и др. Цената се формира от вида на услугата и състоянието на повредите! Мин. цена-40 лв.
VIPденонощна пътна помощ-софия | Пътна помощ | гр. София
денонощна пътна помощ-софия
гр. София, обл. София,  Подател: vasil stoichev,  преди 3 дни
бързо, точно, коректно, професионално отношение към закъсалия автомобил на пътя.
VIPРепатрак Пътна Помощ Смолян | Пътна помощ | гр. Смолян
Репатрак Пътна Помощ Смолян
Том Ауто-Асистенс ЕООД
гр. Смолян, обл. Смолян,  Подател: Том Ауто-Асистенс ЕООД,  преди 4 дни
Пътна Помощ за леки автомобили, бусове ванове и всякаква стройтелна и земеделска техника, катастрофирали или аварирали изваждане от дерета и канафки. Работим Денонощно 24.7h
VIPПътна Помощ | Пътна помощ | гр. Радомир
Пътна Помощ
Слави Иванов
гр. Радомир, обл. Перник,  Подател: Слави Иванов,  преди 4 дни
Денонощно
VIPПътна помощ за Бургас и на територията на цялата страна | Пътна помощ | гр. Бургас
Пътна помощ за Бургас и на територията на цялата страна
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 4 дни
Лицензирана Денонощна Пътна помощ за Бургас и на територията на цялата страна за леки автомобили, ванове/джипове и микробуси до 2,5тона, превоз на товари и малогабаритна селскостопанска и строителна техника. ЦЕНИ ПО ДОГОВАРЯНЕ!!!
Пътна помощ за пътни помощи | Пътна помощ | гр. София
Пътна помощ за пътни помощи
Евро Дрил
гр. София, обл. София,  Подател: Евро Дрил,  преди 1 час
Превоз на мотокари, електрокари и строително оборудване до 4 тона тегло и 6 метра дължина; цена от 1,20лв. до 1,60 на км.
Денонощна пътна помощ - Автовоз - Репатрак | Пътна помощ | гр. София
Денонощна пътна помощ - Автовоз - Репатрак
гр. София, обл. София,  Подател: RECOVERY,  преди 2 часа
Денонощна пътна помощ за София и страната! Конкурентни цени! Издаване на фактури!
Репатрак, за София и страната24/7. | Пътна помощ | гр. София
Репатрак, за София и страната24/7.
гр. София, обл. София,  преди 2 часа
Репатриране на повредени катастрофирали автомобили. Пътна Помощ за София и страната. цена за София цена от 35лв. за цялата страна от 0,60стотинки на километър.
Развалени, бракувани в движение или не, ударени мпс | Пътна помощ | гр. София
Развалени, бракувани в движение или не, ударени мпс
гр. София, обл. София,  преди 2 часа
Купуваме развалени, изгнили, ударени може и в движение леки коли за скрап, като цената се определя от модела или на килограм като се мери на място и се плаща веднага. Издаваме удостоверение за снемане от отчет в Кат и данъчно. Бърза реакция в рамките на деня
Пътна помощ 24/7 | Пътна помощ | гр. София
Пътна помощ 24/7
гр. София, обл. София,  преди 2 часа
Денонощна пътна помощ за София и страната. Цени за София от 30 лв, извън страната от 0,60лв/км.
пътна помощ | Пътна помощ | гр. Пловдив
пътна помощ
Garo Auto
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Garo Auto,  преди 2 часа
Пътна помощ за пловдив и страната. по всяко време на денонощието.
Лицензирана Пътна помощ ’’Делев 750’’ ЕООД Варна 24/7 каравани, мотоциклети и др. | Пътна помощ | гр. Варна
Лицензирана Пътна помощ ’’Делев 750’’ ЕООД Варна 24/7 каравани, мотоциклети и др.
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Nikolay Delev Zmeyovete MC,  преди 2 часа
Предлагаме денонощен транспорт извозване/репатриране на повредени катастрофирали автомобили и МОТОЦИКЛЕТИ със специална закрепваща стойка. Превоз на каравани по две на веднъж (една натоварена и една теглена) лодки с колесари също по две наведнъж като едната се тегли. Превоз на всякаква земеделска и строителна техника до 2 тона. Доставка на гориво, подаване на ток, смяна на колело. За рамките на гр. Варна цената за извозване на автомобил е от 30лв дневна и от 40лв нощна тарифа за лек автомобил, цената за джип, ван и минибус се договаря. За транспорт извън града цената се договаря!
Пътна Помощ | Пътна помощ | гр. Бургас
Пътна Помощ
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 3 часа
пътна помощ за леки коли джип бус др техника до 2,5тона застраната 0,80лв километър за лек автомобил
пътна помощ | Пътна помощ | гр. Варна
пътна помощ
гр. Варна, обл. Варна,  преди 3 часа
Лицензирана Ппътна помощ 24 часа
Пътна помощ, автоморга, авточасти втора употреба | Пътна помощ | гр. Карнобат
Пътна помощ, автоморга, авточасти втора употреба
гр. Карнобат, обл. Бургас,  Подател: Стефан,  преди 3 часа
Пътна помощ град Карнобат, Бургас, района, и страната добри цени! Изкупуване на автомобили за скрап и авточасти.
Транспортни услуги Пътна помощ | Пътна помощ | гр. Разград
Транспортни услуги Пътна помощ
гр. Разград, обл. Разград,  преди 4 часа
Превоз на автомобили и товари за територията на цялата страна. Цените на услугите са по договаряне в зависимист от товарите и разтоянието. Възможност за издаване на фактура за дейността. Телефон за контакт: 0898555672; 0988898670
от 30лв за гр Варна Пътна помощ Денонощно Без почивен ден! 24/7 | Пътна помощ | гр. Варна
от 30лв за гр Варна Пътна помощ Денонощно Без почивен ден! 24/7
гр. Варна, обл. Варна,  преди 4 часа
Транспорт на леки автомобили джипове бусове стоителна и селскостопанска техника до 3т Репатриране на повредени автомобили до желано от вас място, подаване на ток, доставка на гориво, смяна гума. Посочена цена е за леки автомобили в рамките на гр Варна за часовия интервал от 7:00 до 22:00ч за всички останали договаряне. За курсове извън Варна цената се договаря! Разумни цени!!! Извършам и превози с двоина платформа от чужбина!!!
Пътна помощ | Пътна помощ | гр. София
Пътна помощ
гр. София, обл. София,  преди 4 часа
Транспортиране, репатриране на леки автомобили, мотори, джипове, ванове микробуси до 2500 кг. Предлагаме транспорт на строителна техника, строителни материали и други. Камиона е снабден с лебедка. Работим на територията на цяла България. Превозване на автомобили до КАТ. Превозване до сервиз или друго направление на катастрофирал, заключен, аварирал лек автомобил. подаване на ток, доставка на гориво, смяна гума Ще ви съдействаме със съвети, пътна помощ на място или репатриране на превозното Ви средство за последващи авторемонтни дейности коректност за София 40лв 0.60 лв. в една посока
пътна помощ | Пътна помощ | гр. София
пътна помощ
гр. София, обл. София,  Подател: Juliana Romeova,  преди 5 часа
Пътна помощ - цена за София 30 лева, извън София 0.60лв/км отиване и връщане. Това е КРАЙНА цена - без допълнителни такси качване/сваляне. Обаждайте се без почивен ден от 8 до 18 часа
« Предишна | 1234567 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.

© 2017 Ало.бг