Филтриране
Сортиране
  Филтър
 • Област
  Всички
 • Населено място
  Всички
 • Обяви подадени след
  Всички
 •  Разширено търсене
 • реклама

Пътна помощ

216 обяви
Фирма Селект 197 ЕООД предлага пътна помощ за страната и чужбина. Транспортира автомобили, бусове, камиони, фургони, вишки, мотокари, и др.
Репатриране на катастрофирали ударени автомобили, и всякакъв вид, мпс та. Пътна Помощ за софия и цялата страна. За цяла софия цена от 39лв, извън софия 0,60стотинки на километър.

Превоз на автомобили и товари Пловдив

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Превоз на автомобили, бусове, атв и товари. Конкурентни цени. Работим събота и неделя. За въпроси и цени на телефон.24/7Транспорт на автомобили от Германия и Австрия, Чехия, Полша.
Денонощна пътна помощ Васо транс  репатрация на два автомобил едновременно превоз на силно катострофирали коли осигурен сервиз ДЕНОНОЩНО
Пътна помощ за София и страната на разумни цени без почивен ден. Транспорт до КАТ, репатриране на повредени мпс до желано от вас място, подаване на ток, смяна на гума, доставка на гориво. За курсове извън София цената се договаря.
Фирмата разполага със специализирана техника, която може да ви помогне във всяка ситуация, при повреда, катастрофа или друг вид проблем на пътя или извън него! Денонощна Пътна Помощ за автомобили, микробуси, джипове, каравани, лодки, АТВта, мотори, строителна, селскостопанска техника и други, до 5 тона. Пътна помощ в рамките на гр. Варна, Пътна помощ в рамките на България • Превоз на МПС-та до КАТ. • Превоз на катастрофирали и повредени МПС-та. • Превоз на пътници от повредени МПС-та. • Подаване на ток. • Смяна на гуми на място. • Доставка на гориво. • Помощ при затъване..
Транспортни услуги и пътна помощ на не регистрирани или повредени (катастрофирали) автомобили, джипове и бусове. В града и цялата страна. Цени по договаряне издавам ДДС фактури.

денонощна пътна помощ-софия

гр. София, обл. София
бързо, точно, коректно, компетентно обслужване. предлагаме специализиран сервиз. отзоваване до 30мин. от момента на обаждане, за рамките на софия.
Денонощна Пътна помощ от 30 лв за гр. София! - репатрак с лебедка в страната и чужбина. Репатриране на камиони на добри цени в бранша. Пътна помощ за камиони и всякаква техника до 12 тона. Лицензирана фирма в услугата пътна помощ!!! Репатриране на автомобили в рамките на град София: Мотор-Цена - 30лв, Леки автомобили-Цена-39лв, Джип, Ван, Пикап Цена-49лв Микробус до 2500кг-цена-60лв Репатриране на автомобили в рамките на България МПС - до 1500кг- пълен-празен-0.65лв/км МПС - до 2000кг- пълен - 0.70лв/км празен - 0.70лв/км МПС - до 2500кг- пълен - 0.80лв/км празен - 0.80лв/км МПС - до 3500..

Денонощна пътна помощ Варна

гр. Варна, обл. Варна
Пътна помощ до 4 тона.
Извършваме бърз и коректен транспорт на автомобили от всяка точка на Европа до България. Най-изгодни цени!
Денонощна Пътна Помощ и Репатриране за София и Страната. Бърза реакция и Професионално отношение на конкурентни цени в бранша! Съдействие при закъсал автомобил, джип, пикап, бус, камион, трактор, бобк..

Денонощна Пътна помощ Бургас

гр. Бургас, обл. Бургас
Фирмата ни разполага със специализирана техника, с която можем да ви бъдем полезни във всяка ситуация, на пътя или извън него: при повреда, катастрофа или друг вид проблем. Денонощна Пътна Помощ за ..
Лицензирана Денонощна Пътна помощ за Бургас също така и на територията на цялата страна и Европейския съюз за леки автомобили, ванове/джипове и микробуси до 2,5тона, превоз на товари и малогабаритна с..

24/7 Пътна Помощ Пловдив

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Пътна Помощ Пловдив и страната 24/7. Превоз на коли, мотори и различни товари. Ниски цени и професионално отношение. отговаряме ВЕДНАГА!
ДЕНОНОЩНА ПЪТНА ПОМОЩ 24h 365 дни в годината Превоз на леки, лекотоварни и тежкотоварни автомобили в страната и чужбина. Репатриране на леки автомобили, бусове, селскостопанска техника, мотокари и..
Транспортни услуги с пътна помощ в София и страната. Доставка на гориво, смяна гума на място, подаване на ток. Транспорт до КАТ. БЕЗ ПОЧИВЕН ДЕН,

Транспорт на автомобили

гр. Ямбол, обл. Ямбол
Транспорт на автомобили на 2 или 3 автомобила пътна помощ както и на индустриални и селскостопански машини до 20 тона в цялата страна
Транспорт на леки автомобили джипове бусове стоителна и селскостопанска техника до 3т Репатриране на повредени автомобили до желано от вас място, подаване на ток, доставка на гориво, смяна гума. Посоч..

Пътна помощ, Репатрак Бургас 24/7

гр. Бургас, обл. Бургас
Денонощна Пътна помощ (Репатрак) за Бургас, страната и чужбина до 6 т, с възможност за превоз на два автомобила едновременно 24/7.
Купуваме развалени, изгнили, ударени може и в движение леки коли за скрап, като цената се определя от модела или на килограм като се мери на място и се плаща веднага. Издаваме удостоверение за снемане..
Фирма АСТА ГРУП ООД предлага пътна помощ до 5 тона с размери на платформата дължина 5 метра, широчина 2,20 метра. Подходяща за бусове, строителна и селскостопанска механизация.
ТОП ОФЕРТА!!! Ниски Цени! Лицензирана ПЪТНА ПОМОЩ за София и страната. Репатриране и превоз на автомобили, джипове и бусове до 2.5т. Транспорт до КАТ
Превози с платформа на Автомобили, Товари и хора/Пътна помощ/Мобилен сервиз в страната и чужбина. Изкупуване на автомобили за СКРАП, за областите Бургас, Ямбол, Сливен собствен превоз, издаване на д..
Пътна помощ за Пловдив и страната на разумни цени без почивен ден. Транспорт до КАТ, репатриране на повредени мпс до желано от вас място, подаване на ток, смяна на гума, доставка на гориво. За курсове..
Превози с платформа/автовоз до 3,5 тона. Цена 1лв/км. Денонощно.
Извършва превози на МПС-та и други товари. Размер на платформата: д. 4 м, ш. 2м. Товароносимост до 3,5 тона. Цена: градско - 40/50лв., извънградско - 1лв./км.
Транспорт на автомобили с авто платформа в цялата Страна. Цена по договаряне. 100% Коректност.
Репатриране на повредени катастрофирали автомобили. Пътна Помощ за София и страната. цена за цяла София цена 39лв от точка до точка. за цялата страна 0,59стотинки на километър. репатриране на боб кати..

Пътна помощ за София и страната

гр. София, обл. София
Пътна Помощ за София и страната. цена за София от 35лв. за цялата страна 0,60стотинки на км.
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.