Филтриране
Сортиране

Пътна помощ

258 обяви

Пътна помощ и Сервиз

гр. Ямбол, обл. Ямбол
Лицензирана Пътна помощ за леки и лекотоварни автомобили и земеделска техника и всякакви товари за открита платформа до 15т. Отдаване ремаркета под наем двойни и единични

Превоз на автомобили и товари Пловдив

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Превоз на автомобили, бусове, атв, мотоциклети и товари. Конкурентни цени. Работим събота и неделя. За въпроси и цени на телефон. Най ниски цени за товари, багажи и техника до 800кг. Коректно отношение към всеки един наш клиент.
Пътна помощ за София и страната на разумни цени за Вас, бързо отзоваване без почивен ден. Транспорт до КАТ, репатриране на повредени мпс до желано от Вас място, подаване на ток, смяна на гума, доставка на гориво. За курсове извън София цената се договаря.

Пътна Помощ 30лв

гр. София, обл. София
Денонощна Пътна Помощ и Репатриране в рамките на София за автомобили на цени 30/40лв. /според тонажа/, страната и чужбина - Гърция по договаряне. Гарантирано ще получите най-добра цена за предлаганите услуги с лицензирана пътна помощ. Не се колебайте, а ни потърсете денонощно без почивен ден сме на ваше разположение.

Денонощна пътна помощ

гр. София, обл. София
Превоз на леки, лекотоварни и тежкотоварни автомобили в София и страната! ХИДРАВЛИЧНА ПЛАТФОРМА. Цени от 30 лв!

24/7 Пътна Помощ Пловдив

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Пътна Помощ Пловдив и страната 24/7. Превоз на коли, мотори и различни товари. Ниски цени и професионално отношение. отговаряме ВЕДНАГА!

Денонощна пътна помощ Бургас

гр. Бургас, обл. Бургас
Денонощна пътна помощ Бургас. Пътната помощ разполага с кран за леки автомобили и джипов, и за тежко катострофирали коли. Предлагаме Ви точност и коректност.
Пътна помощ ”НИКСИ 2016” ЕООД, предлага на своите клиенти денонощна помощ на пътя в цялата страна и чужбина. Превоз на всякакъв вид автомобили, джипове, бусове, ванове, мотоциклети, и специална техника. Гарантираме Ви, бързо отзоваване, сигурност на пътя, конкурентни цени, отговорност и лоялонст. Може да разчитате на нашият професионален екип по всяко време на денонощието, за да бъдете спокойни за вас и вашия автомобил. Услуги: -Превоз на автомобили: Превоз на повредени и катастрофирали МПС-та. Превоз на пътници от повредени автомобили. Превоз до КАТ. -Смяна на гума на място: Смяна на..
Денонощна пътна помощ за гр. Пловдив, топ цени. Пътна помощ и транспорт на мотори, коли, джипове, бусове, селско стопанска техника и др. до 12 тона. Транспорт на автомобили до КАТ, сервиз и др. Работим денонощно, не се притеснявайте да звъните по всяко време.

денонощна пътна помощ-софия

гр. София, обл. София
бързо, точно, коректно, професионално отношение към закъсалия автомобил на пътя.
”ВИКТОРИ КАРС” ЕООД - гр. Русе Предлага денонощна, професионална пътна помощ в страната и чужбина, и автосервизни услуги. 0.65 лв. НА КИЛОМЕТЪР!!!
Денонощна пътна помощ, репатриране на повредени и катастрофирали автомобили (бусове, мотокари, селскостопанска техника) в страната и чужбина!! 0.90 лв. на километър!!!
Репатрак Денонощна пътна помощ за София и страната. За цяла София 39 лв. За цялата страна 0,60 лв/км. Превоз на автомобили.
Денонощна пътна помощ Васо транс  репатрация на автомобили превоз на силно катострофирали коли бусове отстраняване на повреда на място осигурен сервиз ДЕНОНОЩНО

Пътна помощ Желев ЕООД

гр. Карнобат, обл. Бургас
Пътна помощ Желев ЕООД Денонощно. Превоз на леки, лекотоварни и тежкотоварни автомобили в цялата страна и чужбина. Репатриране на леки автомобили, бусове, селскостопанка техника, строителна техника, мотокари и др. Изваждане от канавки и стръмни склонове. Ремонт на място. Подаване на ток. Договор със застрахователни компании. Абонаментно обслужване. Обслужване на корпоративни клиенти. Извършва услуги по АВТОМАГИСТРАЛА ТРАКИЯ - участък Нова Загора, Ямбол, Петолъчката,Сливен, Карнобат, Бургас. Ришки проход, Карнобат, Шумен.
ЗА ТЕРИТОРИЯТА НА ЦЯЛАТА СТРАНА И ЧУЖБИНА 1. Денонощна Пътна Помощ 2. Транспорт на тежко катастрофирали автомобили 3. Транспортни услуги с открита платформа 4. Транспорт на селскостопанска и строителна техника 5. Транспорт на автомобили, микробуси, джипове и мотори 6. Международен превоз на автомобили 7. Изкупуване и транспорт на коли и микробуси за СКРАП.

Денонощна пътна помощ русе

гр. Русе, обл. Русе
Денонощно, бързо и качествено на добри цени

Пътна помощ за камиони

гр. Бургас, обл. Бургас
Пътна помощ за камиони, автобуси, леки автомобили! Превоз на строителна техника, багери, валяци до 27000кг! Платформата разполага с лебедка! Услуга с мобилен кран 6000 кг!!
Лицензирана Денонощна пътна помощ в страната и чужбина с професионален репатриращ автомобил на автомобили, микробуси и всякакъв вид строителна техника с общо тегло до 5т. (дължина на платформата 5,40 ..

пътна-помощ-варна. бг

гр. Варна, обл. Варна
На цени от 20 лв. Репатриране на: Мотоциклет, АТВ, Лек автомобил, Каравана, Джип, Ван, Микробус. В цялата страна цени от 0,65 ст/км. Цените зависят от разстоянието, тонажа, състоянието и вида на..
Фирмата разполага със специализирана техника, която може да ви помогне във всяка ситуация, при повреда, катастрофа или друг вид проблем на пътя или извън него! Денонощна Пътна Помощ за автомобили,..
Превоз на автомобили, микробуси, джипове атв-та, моло и средно габаритна техника и др, за София 39лв -за страната 0.60ст-0.75ст. Подаване на ток, смяна на гума, доставка на гориво-издаваме фактури. По..

Денонощна Пътна помощ Бургас

гр. Бургас, обл. Бургас
Фирмата ни разполага със специализирана техника, с която можем да ви бъдем полезни във всяка ситуация, на пътя или извън него: при повреда, катастрофа или друг вид проблем. Денонощна Пътна Помощ за ..
Денонощна Пътна помощ от 30 лв за гр. София! - репатрак с лебедка в страната и чужбина. Репатриране на камиони на добри цени в бранша. Пътна помощ за камиони и всякаква техника до 12 тона. Лицензиран..
Лицензирана Денонощна Пътна помощ за Бургас също така и на територията на цялата страна и Европейския съюз за леки автомобили, ванове/джипове и микробуси до 7 тона, превоз на товари и малогабаритна се..
ДЕНОНОЩНА ПЪТНА ПОМОЩ 24h 365 дни в годината Превоз на леки, лекотоварни и тежкотоварни автомобили в страната и чужбина. Репатриране на леки автомобили, бусове, селскостопанска техника, мотокари и..

превоз на автомобили

гр. София, обл. София
превоз на автомобили (една и повече), селскостопанска и строителна техника в страната и чужбина.

Платформа под наем

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Платформа 4.50/2метра под наем Пловдив

Пътна помощ -60 лв.

гр. Бургас, обл. Бургас
Пътна помощ и репатриране с хидравлична падаща платформа и лебедка на катастрофирали автомобили, бусове, джипове, транспорт на пътно-строителна техника и механизация, мотокари, компресори и агрегати д..
Защото се нуждаете от бърза реакция. Защото търсите достъпни за вас цени. Защото Ви писна от некоректни услуги. Защото желаете качествено обслужване. Денонощно!
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.