Филтриране
Сортиране
    Филтър
  • Област
  • Населено място
  • Обяви подадени след
  •  Разширено търсене
  • реклама

Пътна помощ

215 обяви
ДЕНОНОЩНА ПЪТНА ПОМОЩ 24h 365 дни в годината Превоз на леки, лекотоварни и тежкотоварни автомобили в страната и чужбина. Репатриране на леки автомобили, бусове, селскостопанска техника, мотокари и други. 1. Превоз на катастрофирали, аварирали, блокирали автомобили. 2. Съдействие за превоз на дефектирали и катастрофирали автомобили. 3. Изваждане от канавки и стръмни склонове. 4. Ремонт на място. Подаване на ток. 5. Развиване на гуми. Смяна и вулканизиране на леко- и тежкотоварни автомобили. 6. Осигуряване на автомобил или превозване до дадена дестинация при по-дълъг ремонт на со..
Фирмата разполага със специализирана техника, която може да ви помогне във всяка ситуация, при повреда, катастрофа или друг вид проблем на пътя или извън него! Денонощна Пътна Помощ за автомобили, микробуси, джипове, каравани, лодки, АТВта, мотори, строителна, селскостопанска техника и други, до 5 тона. Пътна помощ в рамките на гр. Варна, Пътна помощ в рамките на България • Превоз на МПС-та до КАТ. • Превоз на катастрофирали и повредени МПС-та. • Превоз на пътници от повредени МПС-та. • Подаване на ток. • Смяна на гуми на място. • Доставка на гориво. • Помощ при затъване..
Ниски цени от 30лв. за гр. София и Извънградско - 0,70ст./км.!!! Отзоваване до 30 мин. на адрес!!!

Денонощна пътна помощ Варна

гр. Варна, обл. Варна
Пътна помощ до 4 тона.
Денонощна пътна помощ Васо транс  репатрация на автомобили осигурен сервиз ДЕНОНОЩНО

пътна помощ Варна

гр. Варна, обл. Варна
Лицензирана пътна помощ. цена по индивидуално договаряне. доставка на МПС, машини, техника по Варна, Страната и Чужбина. Съдействие при покупка на автомобил и доставка, други услуги.
Пътна помощ за София и страната на разумни цени без почивен ден. Транспорт до КАТ, репатриране на повредени мпс до желано от вас място, подаване на ток, смяна на гума, доставка на гориво. За курсове извън София цената се договаря.

Денонощна Пътна помощ Бургас

гр. Бургас, обл. Бургас
Фирмата ни разполага със специализирана техника, с която можем да ви бъдем полезни във всяка ситуация, на пътя или извън него: при повреда, катастрофа или друг вид проблем. Денонощна Пътна Помощ за ..
Денонощна Пътна помощ от 30 лв за гр. София! - репатрак с лебедка в страната и чужбина. Репатриране на камиони на добри цени в бранша. Пътна помощ за камиони и всякаква техника до 12 тона. Лицензиран..
Лицензирана Денонощна Пътна помощ за Бургас също така и на територията на цялата страна и Европейския съюз за леки автомобили, ванове/джипове и микробуси до 2,5тона, превоз на товари и малогабаритна с..

Пътна помощ

гр. Ямбол, обл. Ямбол
Пътна помощ за леки и лекотоварни автомобили и земеделска техника и всякакви товари за открита платформа. Платформата е с размери дължина 6м. ширина 2.10 Възможност за превозване на два автомобила.
Пътна помощ - репатрак с лебедка в страната и чужбина. Най-добри цени в бранша - от 30лв за гр. София. Извънградско 0,70ст/км - без значение пълен или празен, джип или автомобил. Превозване на катастр..

Пътна помощ Пловдив

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Професионални услуги Пътна Помощ Пловдив денонощно от 1 до 10т
ДЕНОНОЩНА ПЪТНА ПОМОЩ 24/7h!!! Репатриране на закъсали, ударени и повредени автомобили, джипове и бусове! ТОП ЦЕНИ! Подаване на ток, оказване на помощ! За Варна и областта! НИСКИ ЦЕНИ, БЪРЗО И КОРЕКТН..

Пътна помощ

гр. Варна, обл. Варна
Пътна помощ, Пътна помощ и транспорт налеки, товарни автомобили и джипове за Варна и страната. Цени от 25лв. във Варна. Репатриране или сервиз на място.

Пътна Помощ 24 часа Гр. Шумен

гр. Шумен, обл. Шумен
Предлагаме денонощен транспорт извозване/репатриране на повредени катастрофирали автомобили и мотоциклети със специална закрепваща стойка. Превоз на каравани по две на веднъж (една натоварена и една т..
Пътна помощ 24/7 до 3.5 Т с падащ борд! Цени по договаряне! При нужда, моля обадете се на посоченият телефон!
Транспорт на автомобили с авто платформа в цялата Страна. Цена по договаряне. 100% Коректност.

Пътна помощ

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
денонощна пътна помощ за леки и лекотоварни автомобили за Стара Загора и страната цени по договаряне възможен превоз на два, три автомобила едновременно
Нуждите на нашите клиенти наложиха закупуването на такъв автомобил, за да можем да им предоставим качествени и професионални услуги. За всички които са свикнали да виждат нашите машини - цвета по обяс..
Евтино 0.50лв. на километър. Бързо, Коректно транспортиране на автомобили
Купуваме развалени, изгнили, ударени може и в движение леки коли за скрап, като цената се определя от модела или на килограм като се мери на място и се плаща веднага. Издаваме удостоверение за снемане..

пътна помощ

гр. София, обл. София
Пътна помощ - цена за София 30 лева, извън София 0.60лв/км отиване и връщане. Това е КРАЙНА цена - без допълнителни такси качване/сваляне. Обаждайте се без почивен ден от 8 до 18 часа

Превоз на автомобили

гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
Предлагам транспорт на автомобили във Велико Търново и страната с платформа. Ниски цени.

Пътна помощ за пътни помощи

гр. София, обл. София
Превоз на мотокари, електрокари и строително оборудване до 4 тона тегло и 6 метра дължина; цена от 1,20лв. до 1,60 на км.
Транспорт на леки автомобили джипове бусове стоителна и селскостопанска техника до 3т Репатриране на повредени автомобили до желано от вас място, подаване на ток, доставка на гориво, смяна гума. Посоч..

Пътна помощ

гр. София, обл. София
Транспортиране, репатриране на леки автомобили, мотори, джипове, ванове микробуси до 2500 кг. Предлагаме транспорт на строителна техника, строителни материали и други. Камиона е снабден с лебедка. Раб..
Денонощна Пътна Помощ и Репатриране за София и Страната. Бърза реакция и Професионално отношение на конкурентни цени в бранша! Съдействие при закъсал автомобил, джип, пикап, бус, камион, трактор, бобк..
Денонощна пътна помощ София! - Репатрак гр. София! Транспортни услуги - за България от 0.65 ст. и 0.99 ст/км за Европа. Превоз на автомобили, микробуси, джипове, каравани, лодки, строителна и селскост..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.