Пътна помощ

258 обяви
ВАСО ТРАНС ПЪТНА ПОМОЩ за Варна и страната на ниски цени, осигурен сервиз ДЕНОНОЩНО. Доказано качество на предлаганите услуги на ниски и достъпни за всеки цени
Пътна помощ за София и страната на разумни цени за Вас, бързо отзоваване без почивен ден. Транспорт до КАТ, репатриране на повредени мпс до желано от Вас място, подаване на ток, смяна на гума, доставка на гориво. За курсове извън София цената се договаря.

24/7 Пътна Помощ Пловдив

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Пътна Помощ Пловдив и страната 24/7. Превоз на коли, мотори и различни товари. Ниски цени и професионално отношение. отговаряме ВЕДНАГА! Тагове: Денонощна пътна помощ, пътна помощ, репатрак, 24/7 пътна помощ, платформа, транспорт, putna pomosht, denonoshtna putna pomosht, repatrak
Лицензирана Денонощна Пътна помощ за Бургас също така и на територията на цялата страна и Европейския съюз за леки автомобили, ванове/джипове и микробуси до 6 тона, превоз на товари и малогабаритна селскостопанска и строителна техника, превоз на мотокари и електрокари. ИЗГОДНИ ЦЕНИ ПО ДОГОВАРЯНЕ!!!
ЗА ТЕРИТОРИЯТА НА ЦЯЛАТА СТРАНА И ЧУЖБИНА Възможност за превоз на два автомобила едновременно. 1. Денонощна Пътна Помощ 2. Транспорт на тежко катастрофирали автомобили 3. Транспортни услуги с открита платформа 4. Транспорт на селскостопанска и строителна техника 5. Транспорт на автомобили, микробуси, джипове, мотори и лодки 6. Международен превоз на автомобили 7. Изкупуване и транспорт на коли и микробуси за СКРАП. 8. Превоз на МПС-та до КАТ. и съдействие при регистрация в КАТ-Бургас

Пътна помощ 6 тона

гр. София, обл. София
Услуги с пътна помощ 6 тона на строителна техника, бусове, джипове и други

денонощна пътна помощ-софия

гр. София, обл. София
бързо, точно, коректно, професионално отношение към закъсалия автомобил на пътя.
Пътна помощ - репатрак с лебедка в страната и чужбина. Най-добри цени в бранша - от 30лв за София. Извънградско 0,70ст/км - без значение пълен или празен, джип или автомобил. Превозване на катастрофирали и повредени автомобили, джипове, бусове, микробуси, мотоциклети, строителна техника, мотокари и др. Фирмата разполага с камион 7.5Т за по големи товари. Отзоваване на адрес до 30минути!! https://roadhelp.bg

Превоз на автомобили и товари Пловдив

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Превоз на автомобили, бусове, атв, мотоциклети и товари. Конкурентни цени. Работим събота и неделя. За въпроси и цени на телефон. Най ниски цени за товари, багажи и техника до 800кг. Коректно отношени..

пътна-помощ-варна. бг

гр. Варна, обл. Варна
На цени от 20 лв. Репатриране на: Мотоциклет, АТВ, Лек автомобил, Каравана, Джип, Ван, Микробус. В цялата страна цени от 0,65 ст/км. Цените зависят от разстоянието, тонажа, състоянието и вида на..
 Пътна помощ - репатрак с лебедка в страната и чужбина -ДЕНОНОЩНО! Най-добри цени в бранша - от 30лв за София. Извънградско 0,70ст/км - без значение пълен или празен, джип или автомобил.   Превозване ..
Денонощна Пътна помощ от 30 лв за гр. София! - репатрак с лебедка в страната и чужбина. Репатриране на камиони на добри цени в бранша. Пътна помощ за камиони и всякаква техника до 12 тона. Лицензиран..
ТКМ транс - Теодоси Симеонов - Лицензирана денонощна пътна помощ. Предлага на всички участници в движението по пътищата, денонощна пътна помощ за аварирали и катастрофирали MПС. Фирмата разполага с ня..
Всяка седмица Транспорт от и до Германия на автомобили, бусове и мотори. Доставка от адрес до адрес Сигурен и бърз транспорт
Лицензирана Денонощна пътна помощ в страната и чужбина с професионален репатриращ автомобил на автомобили, микробуси и всякакъв вид строителна техника с общо тегло до 5т. (дължина на платформата 5,40 ..
Транспорт на леки автомобили джипове бусове стоителна и селскостопанска техника до 3т Репатриране на повредени автомобили до желано от вас място, подаване на ток, доставка на гориво, смяна гума. Посоч..

Пътна помощ

гр. Бургас, обл. Бургас
Услуги с пътна помощ в града и цялата страна превоз на леки автомобили, бусове, мотори и други. Добри цени, сигурност и надежност.
ДЕНОНОЩНА ПЪТНА ПОМОЩ 24h 365 дни в годината Превоз на леки, лекотоварни и тежкотоварни автомобили в страната и чужбина. Репатриране на леки автомобили, бусове, селскостопанска техника, мотокари и..

Пътна Помощ Пловдив

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Пътна Помощ Пловдив репатриране на всички видове МПС от 1 до 10т Свържете се с нас ние ще ви помогнем да се върнете на пътя

пътна-помощ-варна. бг

гр. Варна, обл. Варна
На цени от 20 лв. Репатриране на: Мотоциклет, АТВ, Лек автомобил, Каравана, Джип, Ван, Микробус. В цялата страна цени от 0,65 ст/км. Цените зависят от разстоянието, тонажа, състоянието и вида на..

Пътна Помощ Пловдив 24часа

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Ние от RoadHelp Предлагаме: Професионална 24часова Пътна Помощ за Цялата Страна, Пловдив и Ам Тракия. Пътна помощ, репатриране и превоз на тежко. катастрофирали леки, лекотоварни, автомобили. ..
Превоз на автомобили, микробуси, джипове атв-та, моло и средно габаритна техника и др, за София 39лв -за страната 0.60ст-0.75ст. Подаване на ток, смяна на гума, доставка на гориво-издаваме фактури. По..
Превози с платформа/автовоз до 3,5 тона. Цена - по договаряне. Денонощно.
Извършва превоз на МПС и други товари. Размер на платформата: д. 4 м, ш. 2м. Товароносимост до 3,5 тона. Цена: градско - 30/60лв., извънградско - по договаряне.

Пътна помощ и репатрак до 4 тона

гр. Бургас, обл. Бургас
Пътна помощ и репатриране с хидравлична падаща платформа и лебедка на катастрофирали и дефектирали автомобили, бусове, джипове, АТВ-та, транспорт на пътно-строителна техника и механизация, мотокари, е..
Пътна помощ Перник Радомир Ниски цени
Репатриране на повредени катастрофирали автомобили. Пътна Помощ за София и страната. цена за цяла София цена 40. за страната по договаряне.
Репатриране на катастрофирали, ударени автомобили и всякакъв вид МПС-та. Пътна Помощ за София и цялата страна. За цяла София цена от 40лв, за страната от0,65лв на км. издаване на фактура, транспорт на..

Пътна помощ

гр. Пловдив, обл. Пловдив

Услуга с пътна помощ

гр. Хасково, обл. Хасково
Денонощни услуги с пътна помощ до 7 т с Волво FLC
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.