back to top

Паркет, Ламинат

215 обяви

Циклене, шлайфане на паркет/дюшеме покрити с лак, блажна боя, безир. Фугиране, притягане, монтаж на первази. Циклене + 2 ръце лакиране, труд - 8 лв/кв.м. Редене/пренареждане на паркет нов/стар, дюшеме, ламинат. Поправки на паркет/дюшеме (кръпки). Оглед, консултация 10 лв. за София ключови думи: паркет, дюшеме, ламинат, пренареждане, циклене

Kазвам се Деян Тонев. Вече 20 години работя циклене на паркет, не правя компромис с качеството, винаги се стремя да постигна максимално високи резултати. Въпреки дългия си опит понякога се уча от собствените си грешки. Имам вече хиляди доволни клиенти. Разполагам с нова и иновативна техника довеждаща до прецизни резултати. Постоянството и коректните отношения с клиентите са моите скрити уръжия. През годините разбрах, че най-правилното нещо е да видя усмивките на клиентите от постигнатото качество. Надявам се някога да направя и вашия паркет. Лек ден и бъдете здрави.

* Заповядайте в новия шоурум !!! *Само през този месец - промоция за циклене и лакиране на естествен паркет и дюшаме! *Фирма Краси паркет 30 години опит в бранша! Предлагаме най-новите модели машини за циклене от 2019 година! Безпрашно циклене и лакиране на паркет, ниски цени, най-високо качество материали. Продажба на дървени первази, лакове, фугираща смес, шкурки - всичко свързано с вашия паркет. При нас може да закупите ламиниран паркет, естествен паркет, подови первази, лайсни, силикони, препарати за почистване и други консумативи. Работим по цялото Черноморие, област Бургас и ..

СУПЕР ТОП пормотиране Ходжа Азизе - ритуали за събиране на разделени двойки и премахване на магии;
Ходжа Азизе - ритуали за събиране на разделени двойки и премахване на магии;Ходжа Азизе - ритуали за събиране на разделени двойки и премахване на магии;Ходжа Азизе - ритуали за събиране на разделени двойки и премахване на магии;Ходжа Азизе - ритуали за събиране на разделени двойки и премахване на магии;

Майстор с дългогодишен опит предлага всички видове услуги свързани с подръжката на паркета и дюшемето-редене, фугиране, циклене, междино шлайфане, нанасяне на немеришещи лакове, поставяне на первази. Николай

Работя качествено и чисто, върша работата си с удоволствие! Държа на добрия краен резултат и доволния клиент! Професионално монтиране на ламинат за област Пловдив, Стара Загора. - Цена монтаж ламинат 4лв. кв., за помещения под 15 кв. цената се договаря. - Цена за первазите около 2лв/метър. -Демонтаж 1.50лв./m² Може да се обадите по всяко време за допълнителни въпроси и консултация! Обекта се издава по-чист след монтажа отколкото е бил преди него. Монтажът се извършва по удобно за вас време!

Само този месец 10лв. кв.м. Предлагаме ви промоционална цена за циклене на паркет, запълване на фуги, лакиране и полиране. Редим и пренареждаме нови и стари паркети и дюшемета. Работим с нови машини които не вдигат никакъв прах. Без почивен ден. Работим в цяла Бургаска област и цялото южно черноморие. Можете да изпращате запитвания на Вайбър по всяко време. Отговаряме веднага.

Предлагаме професионално циклене на паркет, редене, фугиране, оцветяване, лакиране (гланц, сатен или мат). Всичко необходимо за вашият паркет или дюшеме. Разполагаме на склад с богат асортимент лакове, лепила, первази, преходни лаисни, шкурки. Можете да заявите по телефон или да ни посетите на адрес бул. Иван Гешов №34 магазин ” Стандарт Паркет ” Издаваме фактури и поемаме гаранция.

100% РЕАЛНА ЦЕНА!!! Редене на естествен, трислоен и многослоен паркет: Циклене, фугиране и лакиране с качествени водни и полиуретанови лакове. Предложените от нас оферти са за завършен вид и цената от наша страна не се променя в никакъв случай Междинно полиране след всяка нанесена ръка лак. Монтаж на дървени, MDF и PVC первази. Работим в цяла Бургаска област и черноморието. Без почивен ден.

Монтаж ламиниран паркетVIP обява

Монтаж ламинат 2.7 лв. Монтаж ПВЦ перваз 1,3 лв. Помещения по-малки от 15 кв. Цената се договаря на място ( коридор, кухня, тераса...)

Промоционални цени!! Циклене на паркет и дюшеме!VIP обява

Безпрахово циклене на паркет и дюшеме!!! Премахване на всякакъв вид блажна боя, реактивен лак, безир. Възстановяване на изхабен паркет и лепене на скърцащ отлепен паркет без нужда от реконструкция. По..

Продажба и монтаж на ламинат, паркет, первази,VIP обява

Монтажници с над 10 години опит. Продажба и монтаж на ламинат, паркет, первази, лайсни, подложки и консумативи. Ново-коркова подложка 3 и 5 мм.

Монтаж, редене на ламиниран паркет - ламинатVIP обява

Ние предлагаме: - професионален монтаж на ламиниран паркет (ламинат) за София град и област София - монтаж върху стени - облицовка на стапала - доставка - при необходимост! - ОГЛЕД Цени: - р..

монтаж на Ламинат гр бургасVIP обява

Поставяне на ламинат кв.3.00 лв перваз 1.50лв гр Бургас извън региона

циклене и лакиране на паркет и дюшемеVIP обява

ПРОМОЦИОНАЛНИ ПАКЕТИ. Ние можем да Ви наредим, изциклим, фугираме, лакираме няколкократно с междинно шлайфане между лакиранията. Едни от услугите, които предлагаме на нашите клиенти са: - Редене н..

Паркет/Дюшеме, СофияVIP обява

Редене и пренареждане на стар и нов паркет в София. Циклене, Фугиране, Притягане, Лакиране. Циклене на паркет и дюшеме с боя, безир. Поставяне на Ламинат. Монтиране на первази.

Циклене на паркетVIP обява

Напълно безпрахово циклене с професионална тридискова машина Трио, циклене с валова машина, шлайфане с тридискова машина, фугиране, байцване, лакиране, междинно шлайфане, монтаж на первази и лайсни от..

Безпрахово цуклене(шлайфане) и лакиране на паркет и дюшеме. ТОП ЦЕНА.VIP обява

* Шлайфане на паркет без никакво запръшаване. *Циклене, запълване на фуги, подмяна на липсващи парчета от паркета, лакиране и полиране. *Работим с качествени уретанови, полиуретанови и водни л..

Топ цени на паркетни услуги. Безпрахово циклене, фугиране, лакиране и полиране на паркет и дюшеме.VIP обява

*Промоция за циклене, фугиране и лакиране на масивни паркети и дюшемета. *100% без никакъв прах тъй като работим с нови машини. *Работим с качествени испански полиуретанови и водни немски лако..

Циклене(Шлайфане) на масивен паркет и дюшеме. Циклене, запълване на фуги, оцветяване и лакиране.VIP обява

Работим с качествени уретанови, полиуретанови и водни лакове. Извършваме паркетни услуги. Изпълняваме услуги като редене, пренареждане, циклене, запълване на фуги, оцветяване и лакиране на стари п..

Промоция!!! Безпрахово шлайфане, запълване на фуги и лакиране на стар паркет. Най-ниските цени!!!VIP обява

-Безпрахово цикли, паркет, реди, пренарежда, лакира, фугира, полира. -Работим с kaчествени италиански лакове и лепила. -Цената е най-ниската в града. Качеството е най-доброто. -Реди и прен..

СУПЕР ТОП пормотиране Серкан Ходжа Прави това което само другите обещават. Целта НЕЕ забогатяване от проблемите на хората
Серкан Ходжа Прави това което само другите обещават. Целта НЕЕ забогатяване от проблемите на хоратаСеркан Ходжа Прави това което само другите обещават. Целта НЕЕ забогатяване от проблемите на хоратаСеркан Ходжа Прави това което само другите обещават. Целта НЕЕ забогатяване от проблемите на хората
Промоция!!! Паркет най-ниската цена. Само този месец 10лв. кв.м. Циклене, фугиране, лакиране.VIP обява

Топ цена на паркетни услуги. Безпрахово шлайфане(циклене), запълване на фуги и лакиране на стари захабени паркети и дюшемета. Работим с качествени полиуретанови лакове. Продажба и монтаж на масивен дъ..

Паркет-Бургас. Най-ниските цени на паркетни услуги. Редим паркет, циклим и лакираме.VIP обява

Безпрахово циклене и лакиране на паркети и дюшемета. Работим с качествени Екологично чисти лакове и масла. Изпълняваме поръчките без никакво забавяне в указания ден и час. Бързо, качествено и с гаранц..

Най-ниските цени на ламинат и паркет. Промоции с безплатен монтаж, первази и подложка 5мм фибран.VIP обява

Промо цени на ламинат. Продажба и монтаж с безплатни первази и подложка 5мм фибран. Монтаж на масивен паркет и дюшеме. Безпрахово циклене и лакиране. Работим с нови машини абсолютно безпрахово. Гаранц..

Ламинат с безплатни: доставка, монтаж, первази и подложка 5мм фирбан.VIP обява

-Най-ниските цени на ламиниран паркет. над 500 декора. Предлагаме и LVT настилка която е 100% водоустойчива. -Продажба на ламинат, паркет, первази, подложки. Най ниските цени. -Ламинат, Паркет..

Професионален монтаж на ламинатVIP обява

Работя качествено и чисто, върша работата си с удоволствие! Държа на добрия краен резултат и доволния клиент! Професионално монтиране на ламинат за област София. - Монтаж на ламинат около 4лв. ..

Монтаж на ПВЦ ламперия и декоративни стенни панелиVIP обява

Монтаж на различни видове декоративни стенни панели и декоративни преградни стени по индивидуални или готови проекти, според интериорните желания на клиента. Приложени са примерни проекти. Консултац..

Монтаж на ламиниран паркет

Предлагаме професионален монтаж и доставка на ламинат и други подови настилки. - монтаж и доставка на ламинат - монтаж и доставка на ламинат по стени - монтаж и доставка на ЛВТ/винилови настилки..

Монтаж на ламинат, масивен, трислоен паркет и первази

Монтаж на ламиниран паркет, масивен естествен паркет, трислоен естествен паркет, монтаж на декинг, PVC Первази, MDF первази, дървени первази, монтаж на преходни, т-образни, г-образни лайсни, монтаж OS..

Безпрахово циклене на паркет и дюшеме

Ние от ”НИК ПАРКЕТ” се стараем при извършена от нас услуга клиента винаги да е доволен. Нашата цел е да направим вашият паркет като нов. Работим с качествени водни и полиуретанови лакове. Продажба и м..

Само този месец!!! Промоция на безпрахово циклене на паркет и дюшеме най-ниски цени

Добре дошли при НИК ПАРКЕТ. Предлагаме ви висококачествени паркетни услуги на най-ниски цени. Качество и коректност. Внесете уют и красота във вашия дом. Това сме екип от млади хора, които всеки ден с..