1. home
  2. »
  3. bcУслуги
  4. »
  5. Паркет, Ламинат

Паркет, Ламинат

162 обяви
Майстор с дългогодишен опит предлага всички видове услуги свързани с подръжката на паркета и дюшемето-редене, фугиране, циклене, междино шлайфане, нанасяне на немеришещи лакове, поставяне на первази. Николай

Циклене и лакиране паркет Варна

гр. Варна, обл. Варна
Ф-ма Роял е с дългодишен опит в поставяне на паркет и ламинат, също така циклене и лакиране на паркет дюшеме ниски цени кратки срокове, работим с наши материали. Работим и извън Варна за повече информация моля свържете се с нас.

Ламиниран паркет, монтаж - Пловдив

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Професионален монтаж на ламиниран паркет, консултации - цени по договаряне
Ходжа Азизе - ритуали за събиране на разделени двойки и премахване на магии; 089 275 7204

Циклене на паркет с нови машини

гр. Бургас, обл. Бургас
Kазвам се Деян Тонев. Вече 19 години работя циклене на паркет, не правя компромис с качеството, винаги се стремя да постигна максимално високи резултати. Въпреки дългия си опит понякога се уча от собствените си грешки. Имам вече хиляди доволни клиенти. Разполагам с нова и иновативна техника довеждаща до прецизни резултати. Постоянството и коректните отношения с клиентите са моите скрити уръжия. През годините разбрах, че най-правилното нещо е да видя усмивките на клиентите от постигнатото качество. Надявам се някога да направя и вашия паркет. Лек ден и бъдете здрави.
Фирма Краси паркет 26 години опит в бранша! Предлагаме най-новите модели машини за циклене от 2019 година! Безпрашно циклене и лакиране на паркет, ниски цени, най-високо качество материали. Продажба на дървени первази, лакове, фугираща смес, шкурки - всичко свързано с вашия паркет. При нас може да закупите ламиниран паркет, естествен паркет, подови первази, лайсни, силикони, препарати за почистване и други консумативи. Работим по цялото Черноморие, област Бургас и цяла България - без почивен ден. Може да ни откриете на адрес в гр. Бургас, к-с Братя Миладинови бл. 57 срещу кръговото на..

Паркет/Дюшеме

гр. София, обл. София
Редене и пренареждане на стар/нов паркет. Циклене, Фугиране, Притягане, Лакиране на паркет и дюшеме. Поставяне на Ламинат. Поставяне на первази.

Циклене на паркет

гр. София, обл. София
Циклене, фугиране, лакиране -6.50лв/на квадрат с италиански лак. ГАРАНТИРАНО КАЧЕСТВО

Паркет и дюшеме циклене

гр. София, обл. София
Паркет и дюшеме циклене + 2 пъти лакиране. Фугиране, Первази, кръпки,. Цикли дюшеме с блажна боя и безир. Работим всеки ден в София и региона.
Фирма ’’КРАСИПАРКЕТ’’ ЕООД е с 26 години опит в бранша. Екипът ни от професионалисти има повече години опит в монтажа на ламиниран паркет, което ни позволява да се радваме на доволни клиенти. Предла..
Празнични Промоции на циклене и лакиране на естествен паркет и дюшеме на цени започващи от 7.49лв/м2 до 25.00лв/м2. Професионално, безпрахово циклене, лакиране, редене и фугиране на естествен паркет и..
БЕЗПРАШНО!!! машинно циклене лакиране и фугиране, на паркет и дюшеме, реди и пренарежда стар и нов паркет, за Сливен, Ямбол, Нова Загора и Котел Качество на разумна цена, не за 5-6 лв да ви засипят ..
Полагане на ламинат монтиране на первази, преходни лайсни и лайсни под врати, стопери за врати демонтаж на стар ламинат. Цените се определят според изискванията на клиента Възможност за доставка и мо..

циклене на паркет, дюшеме, без прах и шум

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
ЕТ Петков извършва циклене на паркет, дюшеме, без прах и шум, качество на достъпни цени
Циклене на паркет с пълен набор от професионални немски машини на фирма Льоглер. Високо качество от професионалисти. Дениел паркет
Маслото е нещо много по различно от лака. Лесната му употреба е сведена до почти никакви грешки. Продуктите с маслен характер проникват във дълбочина в дървесината и съхраняват необходимата влага в дъ..
Цикленето на паркет е сложен процес, който изисква много опит и технологични умения. Паркетните подове са чудо, диамант във всеки дом, разбира се когато са в добро състояние. Възстановяването е невъзм..
Циклене, Шлайфане, Лакиране на паркет/дюшеме, с лак ”Hemel” - 8 лв/кв.м, с лак ”DIO” 7 лв/кв.м.
Полагане на ламинат монтиране на первази, преходни лайсни и лайсни под врати, стопери за врати демонтаж на стар ламинат. Цените се определят според изискванията на клиента Възможност за доставка и мо..

Монтаж на ламинат паркет

гр. Бургас, обл. Бургас
Извършваме монтаж, доставка на ламинат и паркет. Работим в Бургас и областта. За информация звънете на мобилните ни телефони или вайбър. Безплатен оглед.

Циклене на Паркет и дюшеме

гр. София, обл. София
Промоция, Цикли 2 пъти лакира паркет и дюшеме.. Кръпки первази фугира притяга трето лакиране Цикли боядисано дюшеме и дюшеме с безир. Може и извън София, по договорка без почивен ден, Оглед и консулта..
 рекламирай сам в
Дървения под прави всеки апартамент или къща, по красив и уютен за живеене, и освен това е перфектната изолация. Естественото дърво не само носи чувство за топлина и уют, когато се стъпва по него, но ..
Следствие на дългогодишната ми работа с паркета и голямото ми постоянство, постигнах високи резултати. Благодарение на Вас моите КЛИЕНТИ. Устремеността ми да се научавам все повече и повече ме тласкаш..
Цикленето на паркет е много ефективен метод да ремонтирате стария си паркет и да спестите от пълната му замяна, която е три, четири пъти по скъпа. След дълги години експлатация паркета има нужда от пъ..

ciklene na parket

гр. София, обл. София
Профисионални паркетни услуги. - Цикли 2 пъти лакира паркет и дюшеме. Фугира притяга кръпки первази трето лакиране оглед и консултация. може и извън София.

циклене на паркет

гр. София, обл. София
София, качествено цикли, лакира, фугира притяга паркет и дюшемета, без почивен ден, за София и региона

циклене на паркет

гр. София, обл. София
София, качествено цикли, лакира, фугира притяга паркет и дюшемета, без почивен ден, за София и региона
Монтаж на ламиниран паркет, масивен естествен паркет, трислоен естествен паркет, монтаж на декинг, PVC Первази, MDF первази, дървени первази, монтаж на преходни, т-образни, г-образни лайсни, монтаж OS..
Безпрахово циклене на естествен паркет и дюшеме с нови немски машини,лентови,дискови,украйчващи. Лакиране,фугиране,редене,пренареждане,ремонти на паркети,омасляване,поставяне на первази,редене на лам..

Редене паркет.

гр. София, обл. София
Извършваме монтаж на паркет естествен и ламиниран, LVT и SPC настилки. Безплатен оглед и консултация. Монтаж на масивен паркет Монтаж на трислоен паркет Монтаж на фабрично лакиран паркет М..
Ламиниран паркет 8 мм клас 32 АС 4 с релефна повърхност. Цена 19,90 лв Цената включва - монтаж, подложка и транспорт /в рамките на София/ Предлагаме ламиниран паркет от водещи производители- K..
Въведи страница №