1. home
  2. »
  3. bcУслуги
  4. »
  5. Паркет, Ламинат

Паркет, Ламинат

149 обяви

Циклене на паркет и дюшеме за Стара Загора и региона.

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Здравей те предлагам пълно въстановяване на паркет и дюшеме редене и частични ремонти циклене, фугиране и лакиране с лакове на химическа или водна основа (мат, сатен или гланц) доверете ни се и ние ще ви се отблагодарим с качество, красота и уют работим в широк диапазон без значение каде се намирате от малкото село до големия град огледа е напълно БЕЗПЛАТЕН. Също така цените ни са без КОНКУРЕНЦИЯ и най-важното ако не сте доволни НЕ ПЛАЩАТЕ ето няколко снимки който говорят сами ; )
Предлагаме пълно въстановяване на паркет и дюшеме, ремонт, нареждане на ново, пренареждане на стар паркет, циклене с професионални немски машини (валови, украйчващи, дискови), фугиране, лакиране+нанасяне на ТОП ГЕЛ и монтиране на первази. Без компромиси в качеството. Ние сме точните Майстори за вашия паркет и дюшеме. Работим 7/24. Посочената цена е за циклене на 1кв.м паркет. Всички останали услуги са на договаряне. Безплатен оглед и професионална консултация. ОТСТЪПКИ, ПАКЕТНИ ЦЕНИ И ДОГОВАРЯНЕ. Работим в Пловдив, Асеновград, Раковски, Чирпан, Стара Загора и навсякъде другаде :)) Не се чуди з..
монтаж на ламиниран паркет от 3 до 5 лв на квадратен метър 2лв на линеен метър первази, преходна алуминиева лаисна 5лв на линеен метър. Скъсяване на врата 20лв. Ламиниран паркет на стена 15 на квадратен метър. Монтаж на MDF и дървени первази от 4лв на линеен метър. Трислоен паркет 9лв на квадратен метър. Монтаж osb плоскости 8 лв. Монтаж само первази 3.50 на линеен метър
къртене с Гаранция/заверен договор- почистване/изнасяне/извозване на строителни отпадъци

Циклене и лакиране паркет Варна

гр. Варна, обл. Варна
Ф-ма Роял е с дългодишен опит в поставяне на паркет и ламинат, също така циклене и лакиране на паркет дюшеме ниски цени кратки срокове, работим с наши материали. Работим и извън Варна за повече информация моля свържете се с нас.
Ние сме новите машини на „Тон паркет“, родени сме в Германия. При изключителна производствена прецизност, отговаряме на сертификати TUV както и за прахоулавяне. Можем да вършим изключително сложни операции. С нашата работа вашия паркет ще изглежда съвършено добре. Попаднахме на добре обучени професионалисти, които ни ползват изключително старателно. Всички циклят, а ние и шлифоваме. Нашата мисия е да даваме повече отколкото очаквате. Ние сме най-доброто на немската инженерна мисъл. http://burgasparket.com/
25 години опит в бранша ! Фирмата разполага с най-новите модели машини за циклене от 2019 година! Безпрашно циклене и лакиране на паркет, ниски цени, най-високо качество материали, работи по цялото Черноморие, област Бургас, Варна, Ямбол, Сливен, Стара Загора и Нова Загора - без почивен ден. Може да ни откриете на адрес в гр. Бургас, к-с Братя Миладинови бл. 57 срещу кръговото на Трапезица. Наличност на всички видове ламинат.
Здравей те предлагам пълно въстановяване на паркет и дюшеме редене и частични ремонти циклене, фугиране и лакиране с лакове на химическа или водна основа (мат, сатен или гланц) доверете ни се и ние ще..
Предлагаме професионално циклене на паркет, редене, фугиране, оцветяване, лакиране (гланц, сатен или мат), шлайфане и полиране с дискова машина. Всичко необходимо за вашият паркет или дюшеме. Разполаг..
Ние сме нормални хора ще Ви предложим циклене, фугиране и лакиране на естествен паркет. Разполагаме с най-ново поколение машини произведени в Германия. Позволяващи прецизна и съвършена работа без прах..
Вече и в Бургас, най-ново поколение дискова машина Bona FlexiSand гарантираща перфектно качество без следи от надрасквания постигаща отлична визия на вашия паркет. Когато става въпрос за подовите на..
Циклене, шлайфане, лакиране и фугиране на паркет/дюшеме с професионални машини, с максимално обезпрашаване. Монтиране и поставяне на первази. Работа с висококачествени материали за гарантиран дълготр..
Монтаж на ламиниран паркет, масивен естествен паркет, трислоен естествен паркет, монтаж на декинг, PVC Первази, MDF первази, дървени первази, монтаж на преходни, т-образни, г-образни лайсни, монтаж OS..
Работим със всички необходими взети мерки с Коронавирус(COVID-19). ’’КРАСИ ПАРКЕТ’’ е с 25г. опит в сферата на Естествен Паркет и Ламиниран Паркет. ’’КРАСИ ПАРКЕТ’’ е с най новите машини за Циклене на..
Монтажници с над 10 години опит. Продажба и монтаж на ламинат, паркет, первази, лайсни, подложки и консумативи. Ново-коркова подложка 3 и 5 мм.

Циклене на паркет

гр. София, обл. София
Циклене на паркет и дюшеме, коване на первази, лакиране, фугиране, шлайфане. Цена 8 лв. на кв. метър./може и по договаряне/
Цикленето на паркет е сложен процес, който изисква много опит и технологични умения. Паркетните подове са чудо, диамант във всеки дом, разбира се когато са в добро състояние. Възстановяването е невъзм..
Професионално циклене на паркет и дюшеме в Сливен, Нова Загора, Ямбол, Твърдица и др. от сертифицирана фирма - Циклене на боядисани и лакирани паркети и дюшемета. - Реставрация на стари паркети и д..
Цикленето на паркета е чудесен начин да върнете в привлекателен вид дървения под. Защото пълната подмяна е скъпа. Ние се занимаваме дълги години с тази услуги. Стриктно се придържаме към разработените..
Цикленето на паркета е възможно да стане, като дървото да изглежда близо до първоначалния вариант, ако истински майстори се заемат с въпроса. При нас може да получите високо качествено обслужване от м..
Цикленето на паркет изисква машини от най-ново поколение даващи предимство като перфектно прахоулавяне както и прецизна работа с абразивни шкурки. След грубо и финно шлайфане, както фугиране и полиран..
ПРОМОЦИОНАЛНИ ПАКЕТИ. Ние можем да Ви наредим, изциклим, фугираме, лакираме няколкократно с междинно шлайфане между лакиранията. Едни от услугите, които предлагаме на нашите клиенти са: - Редене н..

Паркет/Дюшеме

гр. София, обл. София
Редене и пренареждане на стар/нов паркет. Циклене, Фугиране, Притягане, Лакиране на паркет и дюшеме. Поставяне на Ламинат. Поставяне на первази.
Цикленето на паркет изисква машини от най-ново поколение, даващи предимство като перфектно прахоулавяне както и прецизна работа с абразивни шкурки. След грубо и фино шлайфане и полиране на паркета е н..
Циклене, Шлайфане, Лакиране на паркет/дюшеме, с лак ”Hemel” - 8 лв/кв.м, с лак ”DIO” 7 лв/кв.м.
Ламиниран паркет - продажба, доставка и монтаж. Най-ниски цени на материали и труд - Иво Христов
Професионално, безпрахово циклене на естествен паркет и дюшеме с последен модел лентови и дискови машини Bona. Фирма Акция 2010 предлага безпрахово циклене на естествен паркет, лакиране, редене и фуги..
Предлагаме почистване на стар паркет и дюшеме като го реставрираме в предишния му облик. Работим с последно поколение безпрахови машини! Предлагаме комплекси услуги- Циклене+фугиране+лакиране! Пр..

монтаж ламинат

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Монтаж на ламиниран паркет: 3 лв. на квадратен метър. 1,50 лв. на линеен метър перваз. По договаряне. Рязане на врата-7 лв. Монтиране на лайсна за врата-6 лв. Пода трябва да е чист и равен..
Професионален монтаж и демонтаж на ламинат. От 2.5лв на кв.м. Цената е по договаряне при следните случаи: Помещението е по-малко от 10 кв.м. Обекта е извън Варна. Точна цена се определя след..
Mонтаж на ламиниран паркет 3.50лв/кв.м., монтаж PVC первази 2.00лв/лм, монтаж масивен естествен паркет, трислоен естествен паркет, монтаж на декинг, MDF первази, дървени первази, монтаж на преходни, т..
Въведи страница №
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.