1. home
  2. »
  3. bcУслуги
  4. »
  5. Паркет, Ламинат

Паркет, Ламинат

163 обяви

Циклене на паркет с нови машини

гр. Бургас, обл. Бургас
Ние сме новите машини на „Тон паркет“, родени сме в Германия. При изключителна производствена прецизност, отговаряме на сертификати TUV както и за прахоулавяне. Можем да вършим изключително сложни операции. С нашата работа вашия паркет ще изглежда съвършено добре. Попаднахме на добре обучени професионалисти, които ни ползват изключително старателно. Всички циклят, а ние и шлифоваме. Нашата мисия е да даваме повече отколкото очаквате. Ние сме най-доброто на немската инженерна мисъл.

Ламиниран паркет, монтаж - Пловдив

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Професионален монтаж на ламиниран паркет, консултации - цени по договаряне

Циклене и лакиране паркет Варна

гр. Варна, обл. Варна
Ф-ма Роял е с дългодишен опит в поставяне на паркет и ламинат, също така циклене и лакиране на паркет дюшеме ниски цени кратки срокове, работим с наши материали. Работим и извън Варна за повече информация моля свържете се с нас.
Ходжа Азизе - ритуали за събиране на разделени двойки и премахване на магии; 089 275 7204
Фирма Краси паркет 26 години опит в бранша! Предлагаме най-новите модели машини за циклене от 2019 година! Безпрашно циклене и лакиране на паркет, ниски цени, най-високо качество материали. Продажба на дървени первази, лакове, фугираща смес, шкурки - всичко свързано с вашия паркет. При нас може да закупите ламиниран паркет, естествен паркет, подови первази, лайсни, силикони, препарати за почистване и други консумативи. Работим по цялото Черноморие, област Бургас и цяла България - без почивен ден. Може да ни откриете на адрес в гр. Бургас, к-с Братя Миладинови бл. 57 срещу кръговото на..
Професионален монтаж (Поставяне) на ламинат. Гарантирано качество и добри цени! От 3лв на кв.м. Цената е по договаряне при следните случаи: 1. Помещението е по-малко от 10 кв.м. 2. Обект..

циклене на паркет, дюшеме, без прах и шум

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
ЕТ Петков извършва циклене на паркет, дюшеме, без прах и шум, качество на достъпни цени
Фирма ’’КРАСИПАРКЕТ’’ ЕООД е с 25 години опит в бранша. Екипът ни от професионалисти има повече години опит в монтажа на ламиниран паркет, което ни позволява да се радваме на доволни клиенти. Предла..
Работим със всички необходими взети мерки с (COVID-19). ’’КРАСИ ПАРКЕТ’’ е с 25г. опит в сферата на Естествен Паркет и Ламиниран Паркет. ’’КРАСИ ПАРКЕТ’’ е с най новите машини за Циклене на паркет 201..
Фирма МОНТАЖ И РЕМОНТ НА ЛАМИНАТ И ПАРКЕТ - ГЕОРГИ ВАСИЛЕВ, извършва качествен и изгоден монтаж и ремонт на всички видове паркет и ламинат в София. Монтаж на масивен паркет; Монтаж на естестве..
Топ цена на паркетни услуги. Безпрахово шлайфане(циклене), запълване на фуги и лакиране на стари захабени паркети и дюшемета. Работим с качествени полиуретанови лакове. Продажба и монтаж на масивен дъ..

Монтаж на ламиниран паркет

гр. София, обл. София
Извършвам, монтаж на ламиниран паркет на под и стена. Работя качествено и в срок.

Паркет/Дюшеме

гр. София, обл. София
Редене и пренареждане на стар/нов паркет. Циклене, Фугиране, Притягане, Лакиране на паркет и дюшеме. Поставяне на Ламинат. Поставяне на первази.
Циклене, Шлайфане, Лакиране на паркет/дюшеме, с лак ”Hemel” - 8 лв/кв.м, с лак ”DIO” 7 лв/кв.м.
Цикленето на паркет е сложен процес, който изисква много опит и технологични умения. Паркетните подове са чудо, диамант във всеки дом, разбира се когато са в добро състояние. Възстановяването е невъзм..
Само този месец 10лв. кв.м. Предлагаме ви промоционална цена за циклене на паркет, запълване на фуги, лакиране и полиране. Редим и пренареждаме нови и стари паркети и дюшемета. Работим с нови машини к..
Промо цени на ламинат. Продажба и монтаж с безплатни первази и подложка 5мм фибран. Монтаж на масивен паркет и дюшеме. Безпрахово циклене и лакиране. Работим с нови машини абсолютно безпрахово. Гаранц..

Монтаж на ламиниран паркет

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Монтаж на ламиниран паркет Монтаж на первази Мдв первази Стълбище Всичко което пожелаете Професионално изпълнение
Извършваме всякакви ремонти по вашия паркет. Без-прахово циклене(шлайфане) на стари и захабени паркети. Запълване на фуги и трикратно лакиране с немски полиуретанови и водни лакове предназначени за ви..
-Нашата фирма работи с качествени полиуретанови и водни лакове по желание на клиента. -Без прахово циклим, фугираме и лакираме. -Редене и пренареждане на нови и стари паркети. -Извършваме всичко..
-Безпрахово циклим(шлайфаме) стари и захабени паркети и дюшемета. Работим с качествени лакове на водещи немски фирми. Работим без почивен ден в удобство на клиентите. Изпълняваме поръчките в най кратк..
Частен детектив
Предлагаме професионално циклене на паркет, редене, фугиране, оцветяване, лакиране (гланц, сатен или мат), шлайфане и полиране с дискова машина. Всичко необходимо за вашият паркет или дюшеме. Разполаг..
Циклене на паркет с пълен набор от професионални немски машини на фирма Льоглер. Високо качество от професионалисти. Дениел паркет
монтаж на ламиниран паркет от 3 до 5 лв на квадратен метър 2лв на линеен метър первази, преходна алуминиева лаисна 5лв на линеен метър. Скъсяване на врата 20лв. Ламиниран паркет на стена 19 на квадрат..
4лв/кв.м. Офертата не включва помещения под 11/кв.м коридори и тераси. Преходни лайсни, скъсяване на врати, помещения с дивани, секции, спални и големи гардероби. Ламиниран паркет над 11мм Бъ..
Редене на нов и пренареждане на стар паркет циклене и лакиране с 2 ръце лак + фугиране на цени от 10лв. на кв. метър. Монтаж на ламиниран паркет 2.50 лв. на кв. метър+ первазите. Работим без почивен д..
Редим, циклим и лакираме”Циклене и лакиране с 2 ръце лак+фугиране”10лв на кв. метър . БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД. Работим без почивен ден

Монтаж на ламинат

гр. София, обл. София
Монтаж ламиниран паткет-3лв/м2, первази-2лв/л. м., лайсни-4лв/бр.

Експрес паркет Варна

гр. Варна, обл. Варна
ЕКСПРЕС ПАРКЕТ-продажби, доставка и монтаж на естествен и ламиниран паркет. Циклене, лакиране, фугиране, монтаж на первази. Циклене, лакиране и монтаж на дюшаме/боя, безир/. Промоции!

Експрес паркет

гр. Варна, обл. Варна
Промоция- Циклене, лакиране, фугиране с австрийски лак -13лв/м2 Циклене, лакиране, фугиране с италиански лак лак на водна основа-15 лв/м2, Циклене, лакиране, фугиране с италиански лак ”Сирка” -15лв/м..

Монтаж на ламиниран паркет

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Доставяме и извършваме професионален монтаж на ламиниран паркет, спортни настилки, LVT настилки и др. За въпроси не се притеснявайте, звънете и питайте! :) Също така може да закупите от нас: ла..
Въведи страница №