1. home
  2. »
  3. bcУслуги
  4. »
  5. Паркет, Ламинат

Паркет, Ламинат

154 обяви
25 години опит в бранша ! Фирмата разполага с най-новите модели машини за циклене от 2019 година! Безпрашно циклене и лакиране на паркет, ниски цени, най-високо качество материали, работи по цялото Черноморие, област Бургас, Варна, Ямбол, Сливен, Стара Загора и Нова Загора - без почивен ден. Може да ни откриете на адрес в гр. Бургас, к-с Братя Миладинови бл. 57 срещу кръговото на Трапезица. Наличност на всички видове ламинат.
АКО НЕ ВИ ХАРЕСА НЯМА ДА ГО ПЛАЩАТЕ! Ние сме екип от опитни и енергични младежи. Не си спестяваме от материали и не прескачаме стъпки в работния процес. Работим с най - модерните и прецизни немски машини. Предлагаме цялостна услуга с безплатен оглед, и бърз срок за изпълнение. С други думи, работим КАЧЕСТВЕНО, ЕФЕКТИВО и БЪРЗО. При въпроси свържете се с нас (Кристиян Вълчинов) Очакваме ви!
Безпрахово циклене на естествен паркет и дюшеме с нови немски машини,лентови,дискови,украйчващи. Лакиране,фугиране,редене,пренареждане,ремонти на паркети,омасляване,поставяне на первази,редене на ламиниран паркет,лакове и лепила. Работим с вазможно най качествените материали на водещи фирми като Бона-Швеция,Лоба,Форбо-Германия За помещения над 50 квадрата отстъпки. Безплатен оглед и консултация по телефона по всяко за вас удобно време.Работим всеки ден.Изпълняваме спешни и непосилни за други колеги поръчки ПОЗВЪНИ И ЗАТВОРИ
 рекламирай сам в

Циклене и лакиране паркет Варна

гр. Варна, обл. Варна
Ф-ма Роял е с дългодишен опит в поставяне на паркет и ламинат, също така циклене и лакиране на паркет дюшеме ниски цени кратки срокове, работим с наши материали. Работим и извън Варна за повече информация моля свържете се с нас.
Ние сме новите машини на „Тон паркет“, родени сме в Германия. При изключителна производствена прецизност, отговаряме на сертификати TUV както и за прахоулавяне. Можем да вършим изключително сложни операции. С нашата работа вашия паркет ще изглежда съвършено добре. Попаднахме на добре обучени професионалисти, които ни ползват изключително старателно. Всички циклят, а ние и шлифоваме. Нашата мисия е да даваме повече отколкото очаквате. Ние сме най-доброто на немската инженерна мисъл.
Циклене, Шлайфане, Лакиране на паркет/дюшеме, с лак ”Hemel” - 8 лв/кв.м, с лак ”DIO” 7 лв/кв.м.

Паркет/Дюшеме

гр. София, обл. София
Редене и пренареждане на стар/нов паркет. Циклене, Фугиране, Притягане, Лакиране на паркет и дюшеме. Поставяне на Ламинат. Поставяне на первази.

Ламинат, трислоен паркет

гр. Сливен, обл. Сливен
Бързо и Качествено поставяне на ламинат. Ремонти на достъпни цени.   Опция-помощ и консултация при закупуване на всички материали нужни за монтажа и самия ламинат БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД за Сливен и Ямбол
Цикленето на паркет е сложен процес, който изисква много опит и технологични умения. Паркетните подове са чудо, диамант във всеки дом, разбира се когато са в добро състояние. Възстановяването е невъзм..
Вече и в Бургас, най-ново поколение дискова машина Bona FlexiSand гарантираща перфектно качество без следи от надрасквания постигаща отлична визия на вашия паркет. Когато става въпрос за подовите на..
Ние сме нормални хора ще Ви предложим циклене, фугиране и лакиране на естествен паркет. Разполагаме с най-ново поколение машини произведени в Германия. Позволяващи прецизна и съвършена работа без прах..
монтаж на ламиниран паркет от 3 до 5 лв на квадратен метър 2лв на линеен метър первази, преходна алуминиева лаисна 5лв на линеен метър. Скъсяване на врата 20лв. Ламиниран паркет на стена 19 на квадрат..
Предлагаме професионално циклене на паркет, редене, фугиране, оцветяване, лакиране (гланц, сатен или мат), шлайфане и полиране с дискова машина. Всичко необходимо за вашият паркет или дюшеме. Разполаг..
Монтаж на ламиниран паркет, масивен естествен паркет, трислоен естествен паркет, монтаж на декинг, PVC Первази, MDF первази, дървени первази, монтаж на преходни, т-образни, г-образни лайсни, монтаж OS..
Цикленето на паркет изисква машини от най-ново поколение даващи предимство като перфектно прахоулавяне както и прецизна работа с абразивни шкурки. След грубо и финно шлайфане, както фугиране и полиран..
Циклене, шлайфане, лакиране и фугиране на паркет и дюшеме с професионални машини, с максимално обезпрашаване. Циклене на паркет и дюшеме боядисани с блажна боя или безир. Монтиране и поставяне на перв..
. Ние сме с най новите машини На, КрасиПаркет‘‘-2019г и най важното за всички клиенти е че няма никакъв прах, И най -ниски цени на услуги от, КрасиПаркет‘‘. Извършваме следните Паркетни услуги в обл..
Фирма ’’КРАСИПАРКЕТ’’ ЕООД е с 25 години опит в бранша. Екипът ни от професионалисти има повече години опит в монтажа на ламиниран паркет, което ни позволява да се радваме на доволни клиенти. Предла..

Паркет и дюшеме циклене

гр. София, обл. София
Паркет и дюшеме циклене + 2 пъти лакиране. Фугиране, Первази, кръпки,. Цикли дюшеме с блажна боя и безир. Работим всеки ден в София и региона.

Циклене на Паркет и дюшеме

гр. София, обл. София
Промоция, Цикли 2 пъти лакира паркет и дюшеме.. Кръпки первази фугира притяга трето лакиране Цикли боядисано дюшеме и дюшеме с безир. Може и извън София, по договорка без почивен ден, Оглед и консулта..
 рекламирай сам в
Промоция на ламиниран паркет. 8 мм клас 31 АС 3 с релефна повърхност. Цена 15,90 лв Цената включва - монтаж, подложка и транспорт /в рамките на София/ Безплатни ПВЦ первази Dollken рр 46 / за..
Ламиниран паркет 8 мм клас 32 АС 4 с релефна повърхност. Цена 19,90 лв Цената включва - монтаж, подложка и транспорт /в рамките на София/ Предлагаме ламиниран паркет от водещи производители- K..

Редене паркет.

гр. София, обл. София
Извършваме монтаж на паркет естествен и ламиниран, LVT и SPC настилки. Безплатен оглед и консултация. Монтаж на масивен паркет Монтаж на трислоен паркет Монтаж на фабрично лакиран паркет М..

Ламинат ламиниран паркет

гр. София, обл. София
Фирма ” паркети March” е създадена през 2012 г. Екипът ни от професионалисти има повече от десет години опит в монтажа на ламиниран паркет, което ни позволява да се радваме на доволни клиенти. Предл..
Поставяне на ламинат-3.00лв. кв.м Монтиране на PVC первази-1.50. лв. л. м Монтаж на ламинат на стена-16лв. кв.м Монтиране на преходни лайсни и лайсни под врати. Монтиране на стопери. Рязане, ск..
Професионално, безпрахово циклене на естествен паркет и дюшеме с последен модел лентови и дискови машини Bona. Фирма Акция 2010 предлага безпрахово циклене на естествен паркет, лакиране, редене и фуги..
Професионално циклене на паркет и дюшеме в Сливен, Нова Загора, Ямбол, Твърдица и др. от сертифицирана фирма - Циклене на боядисани и лакирани паркети и дюшемета. - Реставрация на стари паркети и д..
Фирмата притежава сертификати от Линбург (Германия) и Залцбург (Австрия) за придобити паркетни знания и умения относно монтаж, лепене, циклене (шлифоване), фугиране, лакиране, омасляване и др. Тех..
Продаваме, монтираме и шлифоваме масивен паркет с чисто нови лентови и дискови машини с най-ново поколение циркониеви шкурки. Работим с материали на шведската фирма BONA. Предлагаме ламинат на утвърде..
Дървения под прави всеки апартамент или къща, по красив и уютен за живеене, и освен това е перфектната изолация. Естественото дърво не само носи чувство за топлина и уют, когато се стъпва по него, но ..
Въведи страница №
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.