Филтриране
Сортиране

Паркет, Ламинат

153 обяви
-Безпрахово цикли, паркет, реди, пренарежда, лакира, фугира, полира. -Работим с kaчествени италиански лакове и лепила. -Цената е най-ниската в града. Качеството е най-доброто. -Реди и пренарежда паркети, дюшемета, ламинат. -Работим по черноморието, бургас и цялата област. -Давам гаранция за извършената работа. -Над 500 декора ламинати на складови цени.6мм. 7мм. 8мм. 10мм. 12мм. -Промоция на ламинат. При закупуване на ламиниран паркет с первази и монтаж ПОДАРЪК 5ММ ФИБРАНОВА ПОДЛОЖКА. -Предлагаме масивен дъбов, ясенов, буков паркет. Различни размери. -Продажб..
-Безпрахово циклене и лакиране на стари паркети и дюшеме. -Оцветяване на паркети. Избелване и потъмняване. -Продажба и монтаж на масивен дъбов и буков паркет. -Пренареждане на стари, скърцащи и наводнени паркети. -Продажба на ламиниран паркет на 500 декора. -Адрес гр. Бургас к-с Славейков бл.124 срещу Хемус. -www.jivkoparket.com -
-Най-добрите цени на качествен ламиниран паркет. Над 500 декора. Различни дебелини 6мм, 7мм, 8мм, 10мм, 12мм. Подложка за ламинат 3мм, 5мм(XPS-Фибранова),10мм(XPS-Фибранова), Кокосова подложка. Первази кабел-канални. -Продажба на PVC Ламперия, Гранитогрес, Ламнат, Паркет, Балатум, Мокет, Декоративни мазилки, Декоративни плоскости за таван. Най-добрите цени в града. -Извършваме монтажите в удобно за вас време. -Безпрахово циклене(шлайфане), оцветяване и лакиране на масивен паркет и дюшеме. -Избелване и потъмняване на паркет и дюшеме. -Работим с нови безпрахови дискови и лент..
Безпрахово циклене, редене, пренареждане, фугиране,лакиране на паркет и дюшеме. Професионални обезпрашителни машини и качествени материали. Консултация и оглед на място! Приемаме поръчки за Пловдив, Пазаржик, Асеновград,Раковски,Хисаря,Карлово,Калофер и други
Ние сме новите машини на „Тон паркет“, родени сме през 2018год. в Германия. При изключителна производствена прецизност, отговаряме на сетификати TUV както и за прахоулавяне. Можем да вършим изключително сложни операции. С нашата работа вашия паркет ще изглежда съвършенно добре. Попаднахме на добре обучени професионалисти, които ни ползват изключително старателно. Всички циклят, а ние и шлифоваме. Нашата мисия е да даваме повече отколкото очаквате. Ние сме най-доброто на немската инженерна мисъл. http://burgasparket.com/
Вече и в Бургас, най-ново поколение дискова машина Bona FlexiSand гарантираща перфектно качество без следи от надрасквания постигаща отлична визия на вашия паркет. Когато става въпрос за подовите настилки, ние сме вашия компетентен партньор. Ние предлагаме експертни съвети, доставка, полагане, шлайфане, възстановяване на паркет. Ние можем да погледнем назад в продължение на 15 години професионален опит. Любезност и ефективност вървят ръка за ръка от първата среща до изпълнението на вашия под. http://burgasparket.com/
Редене на ламиниран паркет от 3.50лв./м2 до 5.50лв./м2 Лайсни 1.20 лв./м
Бургас, ул. Струма 29, магазин за мебели Бургас груп предлага голям избор от гранитни подови настилки с размери 60x60 и 60x120, за дома, хотела или за външно полагане. Заповядайте и в нашия склад шоурум в с. Люляково, обл. Бургас.
25 години опит в бранша ! Фирмата разполага с най-новите машини за циклене! Безпрашно циклене и лакиране на паркет, ниски цени, най-високо качество материали, работи по цялото Черноморие, област Бургас, Варна, Ямбол, Сливен, Стара Загора и Нова Загора - без почивен ден. Може да ни откриете на адрес в гр. Бургас, к-с Братя Миладинови бл. 57 срещу кръговото на Трапезица. Наличност на всички видове ламинат.

Монтаж на паркет и ламинат

гр. Варна, обл. Варна
Предлагаме монтаж на естествен паркет и ламинат. Поставяне на первази. Дългогодишен опит, качество и конкурентни цени. Работим събота и неделя за Варна и областта.

Монтаж на ламиниран паркет

гр. София, обл. София
Поставяне на ламиниран паркет и пвц первази, лайсни и др. цени: ламиниран паркет-3лв. до 6 лв на м2. пвц первази- 1лв. до 2.50лв на л. м. лайсни-3лв. до 7лв. на л. м. Оглед-10лв. Ако е нужно! Измерван..
Монтаж на декинг, ламперия, облицовки от дърво и др.
ПРОМОЦИОНАЛНИ ПАКЕТИ. Ние можем да Ви наредим, изциклим, фугираме, лакираме няколкократно с междинно шлайфане между лакиранията. Едни от услугите, които предлагаме на нашите клиенти са: - Редене н..

Циклене и лакиране паркет Варна

гр. Варна, обл. Варна
Ф-ма Роял е с дългодишен опит в поставяне на паркет и ламинат, също така циклене и лакиране на паркет дюшеме ниски цени кратки срокове, работим с наши материали. Работим и извън Варна за повече инфо..
-Най-ниските цени на немски и австрийски ламиниран паркет. над 500 декора. -Продажба на балатум, ламинат, дюшеме, масивен дъбов, буков, ясенов паркет, гранитогрес, пвц ламперия, декоративни мазилк..
-Ако ви е омръзнал стария кафяв паркет обадете ни се и ние ще му сменим цвета с какъвто желаете. Работим с цветове по каталог. -Избелване и потъмняване на стари и нови паркети. Оцветяваме масивни ..
ПАРКЕТНИ УСЛУГИ!!! -Циклене на паркети и дюшемета. -Редене на нов паркет и дюшеме. -Пренареждане на стари, скърцащи и наводнени паркет. -Монтаж на дървени, ПВЦ первази и преходни лайсн..
-Предлагаме масивен многослоен масивен оцветен дъбов паркет с размери. Дължина 183см Широчина 14см Дебелина 14мм. Цена 75лв. кв.м Предлагаме и цялостен завършен монтаж с включени материали. (монтаж, п..
Циклене на Паркет, Бургас и областта, работи и по цялото черноморие и следните градове, Варна, Ямбол, Сливен, Стара Загора и Нова Загора. Без прахово циклене на паркет и дюшеме. Редене на паркет. Цикл..

Циклене на Паркет и Дюшеме

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Внесете свежест и уют във вашият дом, като обновите стария си паркет или дюшеме за да изглеждат те като чисто нови сякаш сега са поставени. Не се колебайте а позвънете на посочения телефон и екип от с..
Циклене, фугиране, лакиране на паркети и дюшемета. Най-доброто качество на най-конкурентните цени. Работим с Еко материали безвредни за Вашето здраве и това на семейството Ви. Обади се и попитай за це..

Циклене на Паркет и Дюшеме Без Прах!!!

гр. Пазарджик, обл. Пазарджик
Фирма КОНКУРЕНТ 2015 предлага следните услуги за град Пазарджик и региона Редене с лепене на паркет Пренареждане на паркет Циклене на паркет и дюшеме - лакирани с еднокомпонентни уретанови, поли..

Поставяне на ламинат

гр. София, обл. София
Поставяне на ламинат - цена 2,20 лв./кв.м. Монтаж на первази ( PVC, PP- 46 ) за ламинат - цена 1,20 лв. /л. м. При други видове первази цена за монтаж се определя след консултация с майстор. Цен..

циклене на паркет

гр. София, обл. София
София, качествено цикли, лакира, фугира притяга паркет и дюшемета, без почивен ден, за София и региона

циклене на паркет

гр. София, обл. София
София, качествено цикли, лакира, фугира притяга паркет и дюшемета, без почивен ден, за София и региона

монтаж ламинат

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Монтаж на ламиниран паркет: 2,50 лв. на квадратен метър. 1,50 лв. на линеен метър перваз. По договаряне. Рязане на врата-7 лв. Монтиране на лайсна за врата-6 лв.

Циклене и монтаж на паркет и дюшеме

гр. Пазарджик, обл. Пазарджик
Професионален монтаж на всякакъв вид паркет и дюшеме. Циклене, фугиране и лакиране на паркет и дюшеме. Шлайфането се извършва с италиански безпрахови машини. Най-добрите материали(качество- цена), съо..

Паркетни услуги

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Професионален монтаж на всякакъв вид паркет и дюшеме. Циклене, фугиране и лакиране на паркет и дюшеме. Шлайфането се извършва с италиански безпрахови машини. Най-добрите материали(качество- цена), съо..

Паркетни услуги

гр. Хасково, обл. Хасково
Професионален монтаж на всякакъв вид паркет и дюшеме. Циклене, фугиране и лакиране на паркет и дюшеме. Шлайфането се извършва с италиански безпрахови машини. Най-добрите материали(качество- цена), съо..
Предлага голямо разнообразие на ламиниран и трислоен паркет, консумативи и тапети. Бърз и професионален монтаж. Безплатен оглед и консултация на място. Безплатна подложка 2 мм и доставка в рамките на ..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.