Филтриране
Сортиране
    Филтър
  • Област
  • Населено място
  • Обяви подадени след
  •  Разширено търсене
  • реклама

Окултни

155 обяви

Ислямска любовна магия

гр. София, обл. София
Арабската магия е широко разпространена и използвана по българските земи. За съжаление, голяма част от хората обявяващи се за ”ходжи” нямат дори елементарни познания в тази област. Магическата сила на една муска или ритуал не произлиза просто от изписването на даден текст върху лист и носенето му от човек. Истинските и работещи муски се изработват посредством сложен и трудоемък процес. Подбор на точна молитва от Корана или заклинание според дадената цел. Изписването им със специално приготвено мастило (черно, червено, шафранено, животинска кръв и др.). В зависимост от предназначението на муски..
В нашия сайт - arabskamagia.net, ние Ви предлагаме голям избор от автентични и работещи Арабски талисмани и муски, които ще Ви помогнат в различни житейски области. Онези от Вас, които желаят да се сдобият с истински талисман или муска, а не просто с безполезни комерсиални предмети, ще могат да се убедят в качеството и силата на нашите уникални творения. За сериозни проблеми и ситуации ние Ви предлагаме и направата на изключително мощни магически ритуали, извършвани от нашите специалисти от арабската школа. За връзка с нас посетете сайта ни: arabskamagia.net или използвайте имейл - islamic..
Всички снимки, поместени в сайта ни са от нашата лична ритуална работа, а не крадени от чуждестранни сайтове! За разлика от много наши ”колеги” магове и измислени ходжи, ние предлагаме автентични и работещи муски, талисмани и ритуали, а не празни обещания и безполезни драсканици, предлагани като муски. Това е форма на заблуда, тъй като много малко хора знаят Арабски и могат да различат реална от фалшива муска. Да не говорим, че в Арабската магия освен коранични текстове се използват магически квадрати, символи и буквени талисмани, които изискват зареждане по определен начин. Също така, искам..
АНГЕЛИТЕ И ГОВОРЯТ ****МАГ Я Н А* 0.60 лв.0 9 0 0 6 3 0 5 2* НЕ САМО ГЛЕДА НО И ПОЗНАВА*** ПРЕДСКАЗАНИЯТА СЕ СБЪДВАТ, П Р О Г Р А М И Р А ЖЕЛАНИ СЪБИТИЯ, НО САМО С ПОЛОЖИТЕЛНИ ГРАДИВНИ НАМЕРЕНИЯ. Не злоупотребява с болката на хората!!! - кодиране на съдбата помощ при емоционален дискомфорт, семейни недоразумения, конфликти с роднини, колеги, има ли бъдеще вашата връзка, любовна раздяла, откриване на сродна душа, успешен бизнес, кариера. Довери се на доказаните способности, разкрива истини за предстоящи събития. - помощ при кармична обремененост, родови проклятия, отключва късмета с божествени ..
ФЕНОМЕНЪТ НА БЪЛГАРИЯ - МАРИЯ МЪГЛОВА Вече над 20 години едно огромно сърце дарява щастие на хората, спасение от неволите на бедни и богати, на здрави и болни, на млади и стари, една наследница на Траките. Още с посрещането на вратата тя скъсява дистанцията и веднага те предразполага. Повече от 20 години помага на хората. Дъщеря е на известната лечителка Цанка Христова основателка на първия център в България за окултизъм ”Център Изцеление”. Мария Мъглова има наследствена дарба, силно биополе, знания и човеколюбие. С това помага на страдащите. За нея е писано много. Филм вървя по различни теле..
Премахва негативна енергия Работи и изготвя силна арабска магия за любов и късмет Редактира кармични проблеми Сглобява амулети за бизнес, пари, работа и любов Изчиства всякаква магия Премахва родови проклятия Събира разделени двойки и семейства -лея куршум -100% Гаранция-коректност и дискретност Занимавам се с ясновидство, откриване и разваляне на магии, родови проклятия, леене на куршум против стрес, уплаха и неспокоен сън, системно напикаване при деца, събиране на разделени семейства и двойки. Направа на бяла магия за любов, муски за преусперитет в живот, работата и финансовото благ..
Ходжа Бедрие помогнала на хиляди да намерят своето спасение! - Открива и неутрализира негативи и родови проклятия - Работи върху човешката карма - Прави бяла намеса за безплодие - Извършва ритуали за намиране на работа и подобряване на бизнеса - Събира разделени двойки - Помага при алкохолни и наркотични зависимости - Изготвя амулети 0896 02 01 82 и 0876 51 65 27 Редове на Благодарност Проблемът, който ме доведе при Бедрие беше семеен. Бях бременна в шестия месец, когато аз и приятелят ми я потърсихме. Всичко вървеше на опаки. Имахме много проблеми, непрекъснато се карахме. Ко..

феноменът Дани

гр. Варна, обл. Варна
Помага на хора да намерят своето щастие и любов. Събира разделени двойки, премахва чуждо влияние и разваля магии. Премахва родови проклятия. Гледа в бъдеще и минало. Прави амулети за здраве и любов.
Гюлер Ходжа Жената преобърнал представата за времето и разстоянието!!! Вижда в миналото и бъдещето; Премахва стрес, страх и уроки; Събира разделени двойки; Изчиства магии и родови проклятия; Помага при хора със зависимости; С своята сила и дарба помага където да се намирате по света; Резултат на 100 процента; Майка ми видяла за способностите на Гюлер Ходжа в един журнал и ми каза довери и се ще ти помогне. Опитвам от много време да си намеря добра работа но всичко е временно. Изпаднах в депресия и се затворих, измъчваше ме и мигрена. Останах на ръцете на майка ми да ми помага. Свър..
Ясновидка Росица, За себе си мога да кажа, че съм професионална ясновидка и лечител, хората идват при мен за съвет и помощ в трудни времена. Надарена съм със способности, които ми позволяват да надникна в състоянието на хората, и да помогна за установяване причините за събитията довели до тяхното състояние. Помагам на всеки доверил ми се, да намери най-подходящия ключ за решаване на проблемите си и да се неутрализира негативното влияние отвън. Работя с естествени сили, извършвам диагностика и неутрализиране на магически влияния, като разваляне на магии, зло око, заклинание. В м..
МАГ ФЕНОМЕН ЯНКА - ИЗБРАНИЦАТА НА БОГА Родена да помага на хората и да решава техните проблеми. С неземната си сила, тя умее да отстранява: -негативните влияния -родовите проклятия -завързан късмет за любов и бизнес Помага при: -безплодие -различни видове зависимости като алкохолизъм, наркомания -несполука в личен и професионален план Тя събира разделените семейства и двойки! Ако искате да подсигурите бъдещето си, да се съберете с близък човек или просто да разберете какво се е объркало в миналото - ОБАДЕТЕ СЕ НА МАГ ЯНКА И УСПЕХЪТ ЩЕ ВИ СПОХОДИ! Бързи и 100%-ви резулта..
Развалям всякакъв вид магия и правя защити. За тази цел използвам различни ритуали и заклинания за щастлив семеен живот, за усилване на чувствата между съпрузите и други магически техники за постигане на хармония в човешките взаимоотношения. Любoвнaтa ми мaгия мнoгo ycпeшнo ce бopи с нeдocтaтъĸа нa ceмeйния живoт, за разделени двойки и съпрузи, за наренени сърца. Cлeд направата на бяла магия, вaшия любим щe виждa eдинcтвeнo Bac. Той ще зaгyби жeлaниe дa изнeвepявa. Ще ви разкрия проблемите в сферата на интимния живот и ще ви посоча най-правилния изход от тях. Ако все още не сте семеен, мог..
Ходжа Демир, е човекът, който ще помогне с радост на всеки, който има нужда. Изпълнява ритуали и обреди за завръщането на съпруга завинаги, като възтановява изгубените чуства. Прави защита срещу магьосника на противника; Най успешната бяла любовна магия я прави Ходжа Демир. Премахване на черна магия и проклятия чрез ритуали. Ще ви отърве от всякакви зависимости - алкохолизъм, наркотици и други пороци, както и от врагове, завистници и недоброжелатели. Помощ при съдебни дела. Привличане на късмет и парични потоци, кариерно израстване и развитие в бизнеса. Мощна защита за живот и дълголет..
Потомствена ясновидка, научила магически практики от предците си. Помага със своите възможности и знания, вижда причините, ефекта и следствията от определено събитие. Вижда причината довела до проблема и съветва как да излезнете от сложната ситуация. Помага на - Болните да оздравеят. Безплодните да раждат. Заблудените да намерят своят път. Занимава се с ясновидство, сенаси, ритуали, проклятия и магии. Ще ви окаже помощ за много заболявания, финансови неблагополучия, които се появяват в резултат на негативни енергии и разрушават живота ви. Милена е готова да помогне на вс..

Ясновидка Александра - 087 776 4754

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Казвам се Александра. Родом от село Труд край Пловдив. Моята цел и мисия е да бъда ясновидка и пророчица. Това означава, че съм длъжна да помогна на всеки, който се е обърнал към мен и ми се е доверил, ако човек се движи в грешната посока. да го насоча към правилния път, да променя съдбата му. Моите сили ми позволяват да намеря изход от всякакви ситуации. Виждам всичко и ”доброто и лошото”. Виждам миналото, настоящето и бъдещето на напълно непознати. Отварям вратата към необразимото и разкодирам посланията на бъдещето. Усещам човешката болка и успявам да я премахна по необясним начин..

Неповторимата ходжа Юлия - 089 323 9271

гр. Бургас, обл. Бургас
Неповторимата ХОДЖА ЮЛИЯ помага за събиране на разделени хора, прави молитви и ритуали чрез Корана. Натрупала практика и опит в Турция. Премахва родови проклятия с древни ритуали. Помага за разрешаване на битови, любовни и професионални затруднения. Зарежда енергийно за късмет. Дава гаранция 100% и бързи резултати до 3 дни. Симона, момиче, на което помогнах преди време ми написа: Здравей Юлия, искам да изкажа благодарност за това, което направи за мен. След всички проблеми с моя съпруг, бяхме стигнали до развод, той искаше да се разделеим, да остави мен и децата ни, искаше да замине..
Пречиствам проклятия и всякакав вид енергийни намеси и магии. Ако имате проблеми в личния си живот, любов, аз ще направя всичко, за да живеете пълноценно с любов с живота и с онези, които са вашата съдба. Помагам на Влюбените, да се Задомят и на Разделените двойки, да се Съберат! Помагам на всеки, да намери своята половинка в живота си! Отключвам късмета, за Успех в: Кариера, Любов, Брак, Безбрачие, Безплодие у жените. Решавам трудни житейски проблеми. Изчиствам негативизъм и кармични натрупвания, диагностика и лечение на всякакъв вид заболявания Резултат до 3 часа!!!
Ясновидството му е Дар от Бога. Ясновидството не е умение. То не е нещо, което може да се развие или научи. Това е Дарба Дарин е ясновидец телепат медиум, надарен да вижда и хубавото, и лошото в човешкото тяло, човешката карма! Това е голяма отговорност, цялото ви тяло за него е като филмова лента. Вижда не само вас, а и близките ви,дори починалите ви роднини. Може да се пренася телепатично до проблема ви, да го разреши. Действа бързо и надеждно, няма да ви разочарова. Ясновидството му е свързано и с минали животи, прави звездни карти, изпълнява желания. Умее да борави с тибетски..
- Ако имате здравословни проблеми (всички видове заболявания, болести, лош сън, загуба на сила, апатия, депресия и т.н., разберете защо ) - Проблеми с финансите (парите изчезват, не разбирате къде отиват и защо не идват, аз работя за увеличаване на изобилието в живота ви) - Проблеми във взаимоотношенията (няма достоен човек до вас, или любимия ви е напуснал, имате провален брак или несподелена любов - разкривам причините, връщам любовта) - Проблеми в кариерата (работите на една и съща позиция и не ви повишават, не ви оценят - аз ще коригирам грешката) - Проблем със зачеването (разб..
Без лъжи и измами. Обърнете се към ясновидка София за истинска помощ. Освобождава човешкото биополе от вредни влияния. Тя може да види вашето бъдеще, да намери отговор за всеки ваш въпрос, да премахне всякакви препятствия пред вас! Доказано ясновидство. Точни прогнози. Предсказание в бъдещето. Точна информация и отговор на Вашите въпроси. Премахва напрежението и отваря вратите към светлината. Решения при проблеми в любовта и брака. Хармонизиране в отношенията. Изчиства, премахва, предотвратява лошо влияние и негативни помисли от злонамерени лица. Изгражда биоенергийна защита от маги..
Хората я определят като неповторим феномен. Нейната духовна дарба кара невярващите да повярват в силата на нейната сензитивност. Маг Марго усеща човешката болка и успява да я премахне по необясним за нея начин. Тя използва знанията си от миналото, за да открива причината за всяка несгода и да намира изход от всеки проблем. Мълвата за нейната дарба се носи от уста на уста. Тя не отказва помощ на никого. Приема човека, насочва поглед към иконата на Света Богородица и започва да говори. Кой какво е преживял и какво му предстои. Успешно изкоренява страх от магии. Възстановява душевното равновесие..
Тя е жената открила дарбата си от ранна възраст. Тя помага на хората, които имат нужда от нейната помощ. Дава им светлина в тъмнината, когато са на ръба. Помага на разделени двойки и на хора пред раздяла. При безплодие, наркомания, стрес, страх, уруки. Разваля черни магии и проклятия. Пречиства домове и хора от лоши енергии чрез ритуали и молитви. Прави и ритуал за любов, успешен бизнес и спокойствие в дома и семейството. Владимир от Хасково: Кристияна е жената, която ми върна живота. Имам един несполучлив брак, бившата ми съпруга не позволяваше да излизам с други жени. Всеки път, ко..
ЯСНОВИДКАТА МИРА Отговаря на въпроси за бъдещи събития, локализира външни намеси, насочва и помага при лични и от друго естество проблеми. Изчиства магии и родови проклятия, надниква в миналото и предсказва бъдещето. Доказано ясновидство. Извършва ритуали за намиране на любовта, за премахване на черни и бели магии. Помага при безплодие, алкохолизъм, приготвя амулети и други. 100% гаранция Връща щастието и успеха в живота Ви!
Ясновидката Мария Магдалена е помогнала на хиляди хора със своята дарба! Връща щастието, успеха и любовта в живота Ви! МАРИЯ МАГДАЛЕНА: - прави амулети и изчиства негативните влияния - събира разделени двойки и семейства - помага при зависимости като алкохолизъм и наркомания - помага при безплодие - премахва трайно магии и проклятия - разкрива загадките на миналото - гледа в бъдещето - прави бяла магия за любов, късмет и успехи РАБОТИ ОТ РАЗСТОЯНИЕ И С ЧУЖБИНА!!! 100% гаранция и бързи резултати!

Червен Маг-Арманда-наследница на Афродита

гр. Велико Търново, обл. Друга държава
Арманда-докосната и дарена от Богинята на любовта Афродита! Нейната дарба отключва и най-залостените врати в любовта, за нея няма невъзможни неща! Испанската лечителска Ви предоставя възможността да преоткриете пътя към щастието и не само! Арманда отключва късмета! Сабира разделени двойки! Владее Испанско Таро! Премахва всякакви магии и проклятия! Прави амулети и муски за защита! Прогледнете във вашето бъдеще през погледа на Арманда Хорхе-червения маг който подарява щастие!!
Тя е сред малцината призвани да променят събития. Притежава онова разковниче, което кара хората да остават изумени. С ритуали и сеанси тя постига мечти и желания. Отключва късмета, зарежда с положителна енергия, стопира лошите влияния и прави защити срещу нови посегателства. Всяко предизвикателство е още един начин да докаже своите умения. Свържете се с Вергиния, за да върнете хармонията и мира в своя живот. -Прави силна магия за любов -Премахва негативна енергия -Помага при лични и семеини проблеми -Отключва късмета за благополучие и бизнес -Предсказва минало и разгадава бъдеще -Съ..
Ходжа Топрак е жената, способна да предскаже и предотврати събития. Чете Корана и чрез него вижда и разчита знаци. Чрез баене премахва уроки и натрупана негативна енергия, замърсено енергийно поле, черни магии. Помага и при силни зависимости.
АНИФЕ ХОДЖА - ПЪРВАТА ЖЕНА ХОДЖА В БЪЛГАРИЯ! НАЙ-ДОБРАТА В СТРАНАТА И ДОКАЗАНА В ЧУЖБИНА!!! Владее силата на Корана - над 900 ритуала! Анифе ходжа: - отстранява магии и родови проклятия, - събира разделени двойки и семейства, - изработва защити, - помага при безплодие и зависимости като алкохолизъм, наркомания - прави амулети за защита на дома и семейството - връща душевния мир и спокойствие с молитви от Корана Стефан от Пловдив: ”Пиша тези благодарности наистина от сърце към ходжа Анифе! Благодарение на нея синът ми има едно безгрижно детство, изпълнено с весели игри и радо..
Ясновидка Дима - най-добрата в страната за предсказване на събития и разделени хора. Приема клиенти от цялата страна, консултира по телефона, може и лична среща. Вижда в бъдещето, предсказва и предотвратява лоши събития. Изчиства всякакъв вид магии и родови проклятия, събира разделени. Подготвя: - амулети за защита от негативна енергия - амулети за късмет и благоденствие - любовни амулети На 100 % изчиства негативни влияния, уручасвания, прокоби. ХОРАТА КАЗВАТ ЗА НЕЯ: Веселина от Видин - Енергията и способностите на Дима ме ”преродиха”. Срещнах се с нея, защото исках да знам, ..
Откривам и изчиствам, негативна енергия, астрално обсебване, родово проклятие, кармична обремененост, ритуални магии и вмешателства, срещу свободната воля на човека! Изграждам, гарантирани защити, като защитавам Астралното, Етерното и Менталното ниво, на човека! Работя, чрез специална, древна методология! Кодирам, желани събития, но единствено и само тогава, когато касаят конкретния човек и не засягат други интереси /отмъщения/! Събирам, разделени двойки и семейства! Отключвам, заключен късмет в: Кариера, Любов, Брак, Финансов просперитет. За отговор на въпроси по телефона 090 363 909. h..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.

© 1998 - 2018 Alo.bg