Филтриране
Сортиране
    Филтър
  • Област
  • Населено място
  • Обяви подадени след
  •  Разширено търсене
  • реклама

Окултни

123 обяви

Ясновидката ТИНКА - Гледа на икона! 0892/31-79-74

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
ЯСНОВИДКАТА ТИНКА Гледа на икона! - Надниква в миналото, чете бъдещето! - Пречиства всякаква негативна енергия, магии; - Помага на разделени двойки и семейства; - Прави амулети против магии, уроки, завист и др.; - Помага при проблеми в бизнеса; - Пречиства болести, алкохлизъм и др. пороци; - Енергийни защити за цял живот! Ако сте на кръстопът и ви предстои вземане на важно решение потърсете ме сега! Редове на благодарност! Живеех живот пълен с проблеми и неволи. Заминах далеч от родната страна да си търся работа и сполука, но и тук неволите ме следваха неотменно. Близка пр..
АНГЕЛИТЕ И ГОВОРЯТ ****МАГ Я Н А* 0.60 лв.0 9 0 0 6 3 0 5 2* НЕ САМО ГЛЕДА НО И ПОЗНАВА*** ПРЕДСКАЗАНИЯТА СЕ СБЪДВАТ, П Р О Г Р А М И Р А ЖЕЛАНИ СЪБИТИЯ, НО САМО С ПОЛОЖИТЕЛНИ ГРАДИВНИ НАМЕРЕНИЯ. Не злоупотребява с болката на хората!!! - кодиране на съдбата помощ при емоционален дискомфорт, семейни недоразумения, конфликти с роднини, колеги, има ли бъдеще вашата връзка, любовна раздяла, откриване на сродна душа, успешен бизнес, кариера. Довери се на доказаните способности, разкрива истини за предстоящи събития. - помощ при кармична обремененост, родови проклятия, отключва късмета с божествени ..
ИСТИНИ И ТАЙНИ ОТ РАЖДАНЕТО ДО МОМЕНТА БЕЗ ЛЪЖИ И ТАКСИ 0.60лв. ***090063048 код - 1*** Маг АНИ пророческа дарба, ИСТИНАТАв труден момент. има ли бъдеще вашата любовна връзка. междуличнонстни и партньорски недоразумения, хармонириране на отношения в семейството. ОТКРИВА негативно влияние, но не плаши с магии. 0.60лв. **** 090063048 код - 2*** ЧИСТО ЯСНОВИДСТВО С точната МИРА - прецизни прогнози за месеца и годината, вашата мотивация и БЪРЗИ И ТОЧНИ решения в настоящият момент и бъдещи периоди, помощ при решаване на житейски задачи от личен и делови характер. Ще се събера ли с любимият чов..
Ясновидка Станка Николова Тълкува минало и разгадава бъдеще Изчиства всякакъв вид магии и родови проклятия Прави бяла магия за любов Събира разделени двойки Приготвя АМУЛЕТИ и талисмани за късмет 100% ГАРАНЦИЯ!!! Редове на благодарност: Изразявам своите благодарности към Станка Николова за това, което направи за мен и фирмата ми. Всеки ден губех пари и пропадах. Работниците ме напускаха ежедневно. Завода спря изведнъж. Това ме накара да потърся помоща и съдействие от феномена Станка Николова, която каза и отсече: ”Ти имаш магическо замърсяване, ще ти помогна. ”Благодарение на нейнит..
Ясновидката Мария Магдалена е помогнала на хиляди хора със своята дарба! Връща щастието, успеха и любовта в живота Ви! МАРИЯ МАГДАЛЕНА: - прави амулети и изчиства негативните влияния - събира разделени двойки и семейства - помага при зависимости като алкохолизъм и наркомания - помага при безплодие - премахва трайно магии и проклятия - разкрива загадките на миналото - гледа в бъдещето - прави бяла магия за любов, късмет и успехи РАБОТИ ОТ РАЗСТОЯНИЕ И С ЧУЖБИНА!!! 100% гаранция и бързи резултати!
Саманта е работила дълги години в България и чужбина Събрала е стотици разделени двойки и семейства и е помогнала на хора със зависимости. Разгадава и предвижда с точност бъдещи събития и помага да се спрат проблемни ситуации. Помага на хората прокудени от съдбата. Изчиства негативни енергии.

Ходжа Гюзел - 087 642 6533

гр. Кърджали, обл. Кърджали
Ходжа Гюзел пристига от Истанбул, където има 10-годишен опит. Доказала се е на много хора със своите способности. Успешно намира начин да помага на хората да преодолеят всякакви проблеми. Събира разделени двойки като прави любовта им още по-силна. Ходжа Гюзел лее куршум против уроки, както и разваля магии направени от злонамерени лица. Хората със зависимости,успяват да се излекуват чрез ритуали и да загърбят лошите пороци като алкохолизъм, наркомания и др. Вниква в бъдещето и дава съвети за един по-спокоен живот. Ако желаете да Ви провърви в работата, любовта, да бъдете истински щаст..
И С Т И Н А Т А дори и да е Т Р У Д Н А си е И С Т И Н А, НО БЕЗ ЛЪЖИ! ЯСНОВИДСТВО* ВРОДЕНА ДАРБА 0 9 0 0 6 3 0 3 7*** Феноменалната С Т Е Л А - ясно вижда, точно казва при Б Е З И З Х О Д И Ц А. без приеми такси, точни отговори. с доказана дарба помага при критични ситуации, вижда събития. влияе с положителна енергия, закодира успех за да те споходи късмета, брак, любов, семейство, спорни имоти, съдебни дела, загубени вещи, продажби, партньорство в бизнеса, работа, неразбирателство в житейска среда, за да избегнете конфликти и трудности и да промените хода на събитията във ваша полза, про..

Ходжа Лютвие - 087 849 5971

гр. София, обл. София
Хожда Лютвие е известна ходжа, която премахва всякакви магии. Бае срещу уплах и лее куршум. Разделените двойки ги събира до дни. Помага при здравословни и финансови проблеми. Чрез ритуали тя успява да въздейства на хората и да бъдат по щастливи.
Ходжа Сабиа притежава специални умения помага на хората в нужда и ги насочва по правилния път. Връща любим човек, а на самотните помага да намерят своята сродна душа. Вижда и открива до дни изчезнали хора и изгубени вещи. Консултира Вашия бизнес и отговаря на въпроси от всякъкво естество за Вас и Вашите близки като гарантира дискретност. Разрешава всякъкви житейски проблеми в личен план на цялото семейство. Събира разделени двойки чрез ритуал. Премахва всякъкви черни магии и проклятия от други ходжи. Помага до дни за изклекуване на болест, стрес, зависимости като алкохол и наркотици. П..
МАГ ФЕНОМЕН ЯНКА - ИЗБРАНИЦАТА НА БОГА Родена да помага на хората и да решава техните проблеми. С неземната си сила, тя умее да отстранява: -негативните влияния -родовите проклятия -завързан късмет за любов и бизнес Помага при: -безплодие -различни видове зависимости като алкохолизъм, наркомания -несполука в личен и професионален план Тя събира разделените семейства и двойки! Ако искате да подсигурите бъдещето си, да се съберете с близък човек или просто да разберете какво се е объркало в миналото - ОБАДЕТЕ СЕ НА МАГ ЯНКА И УСПЕХЪТ ЩЕ ВИ СПОХОДИ! Бързи и 100%-ви резулта..

Мелек Ходжа * 087 725 9158

гр. София, обл. София
Мелек Ходжа, Тя е достойна жена за името, което носи със силата на корана. Дарбата, която има и вярата ви към нея побеждава всяко зло вече 15 години по цял свят. Успешно помага и изчиства всякакви магии, прави бяла за любов. Събира разделени двойки и семейства. Прави огнени защити и муски за късмет. Лекува и помага при зависими от алкохол и наркомания както и при безплодие. Ако сте в безизходица и не намирате верния път, потърсете я тя ще ви подаде ръка на 100%. Тя е вашият Ангел Спасител.

Маг Вяра - Късмета ще е с вас!

гр. Русе, обл. Русе
Маг Вяра, доказала способността си с дългогодишните си практики по рождение, премахва негативната енергия, всякъкви магии и родови проклятия. Събира разделени двойки, помага на безплодни майки! Работи срещу самота, болка, стрес. Лее куршум. Извършва ритуали за намиране на работа и подобряване в бизнеса. Прави муски за каквото трябва и защита за цял живот. Работи в страната и чужбина. Сами ще се уверите! Гаранция! Късмета ще е с Вас!

Неповторимата ходжа Юлия - 089 323 9271

гр. Бургас, обл. Бургас
Неповторимата ХОДЖА ЮЛИЯ помага за събиране на разделени хора, прави молитви и ритуали чрез Корана. Натрупала практика и опит в Турция. Премахва родови проклятия с древни ритуали. Помага за разрешаване на битови, любовни и професионални затруднения. Зарежда енергийно за късмет. Дава гаранция 100% и бързи резултати до 3 дни. Симона, момиче, на което помогнах преди време ми написа: Здравей Юлия, искам да изкажа благодарност за това, което направи за мен. След всички проблеми с моя съпруг, бяхме стигнали до развод, той искаше да се разделеим, да остави мен и децата ни, искаше да замине..

Ходжа Гюлшен / 089 324 7166

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Ходжа Гюлшен помага при безплодие. Прави успешни ритуали при алкохолизъм и наркомания. Събира разделени двойки. Прави бяла намеса за любов. За нея няма невъзможни неща. Пълен резултат до 3 дни. Ходжа Гюлшен помага с радост на всички, които и се доверят. Те е жена помогнала на хиляди да намерят спасение от трудностите в живота. Хората и пращат благодарствени писма от цяла България. Ето и едно от тях: Мира от Русе: Здравей, Гюлшен. Искам да изкажа своята признателност към теб. Ти, която не ме познаваше, ми стана спасител. Ти ми даде сили да се справя с болката, която изп..

Ходжа Галдиди / 088 602 1931

гр. София, обл. София
Ходжа Галдиди е жената, която събира разделени двойки. Помага при нервности неспокойствие в дома. Лекува всякъкви болести и родови проклятия. Има дарбата да прави бяла магия.
Без лъжи и измами. Обърнете се към ясновидка София за истинска помощ. Освобождава човешкото биополе от лоши вредни влияния. Тя може да види вашето бъдеще, да намери отговор за всеки ваш въпрос, да премахне всякакви препятствия пред вас! Доказано ясновидство. Точни прогнози. Предсказание в бъдещето. Точна информация и отговор на Вашите въпроси. Премахва напрежението и отваря вратите към светлината. Решения при проблеми в любовта и брака. Хармонизиране в отношенията. Изчиства, премахва, предотвратява лошо влияние и негативни помисли от злонамерени лица. Премахва уруки и стрес. Изграж..
Имам дълги години опит и практика в света на окултното. Давам гаранция за резултат от 3 до 9 дни за разваляне на черни магии, правене на бели и събиране на разделени двойки. Увладяване на зависимости като алкохолизъм, наркотици и тютюнопушене. Правя комбинирана защита чрез различни техники, която значително подобрява живота и способността да се противопоставяте на човешкия гняв и на проблемите на живота. За да бъде ефективна защитата трябва само да следвате съветите ми и да носите със себе си амулета, който изготвям индивидуално на всеки. Отдавам на всеки нужното време и внимание за да ..

Маг Даниел - 088 434 3918

гр. София, обл. София
- Има дарбата да събира разделени семейства с източни ритуали. - Най-добър контактьор с отвъдното и в разваляне на магии и негативи. - Диагностицира и лекува болести от тип: страх, зависимост, женски болести, ПМС, проблеми с обмяната. - Регулира енергийния Ви баланс, детоксикира тялото. При нужда прави: - Изчистване с източни билки и насочване на правилна енергия към клиента. - С невероятна и необяснима сила променя живота на хората. - Разтълкува причината за всякакви проблеми и болки. Наречен Тибетски изцерител, човек с необяснима сила. Разваля зло, което е вкоренено с го..

Ходжа Керим / 089 294 1095; 087 680 6908

гр. Бургас, обл. Бургас
Ходжа Керим, спомага за постигането на целите в различни области на живота като бизнес, пари, работа, лични взаимоотношения, себереализация. Разрешава семейни конфликти и хармонизира отношенията, прекратява намесата и влиянието на другите, които имат лоши намерения. Владее магически практики, енергийни защити, срещу злото. Отстранява причините за болести и зависимости. Пречиства домовете и работните места от отрицателното преди постъпването им. Резултати за всичко, което се извършва се вижд в рамките на 72 часа. Не обичам да лъжа и подвеждам хората. Имам достатъчно сила, знан..
Тя е жената открила дарбата си от ранна възраст. Тя помага на хората, които имат нужда от нейната помощ. Дава им светлина в тъмнината, когато са на ръба. Помага на разделени двойки и на хора пред раздяла. При безплодие, наркомания, стрес, страх, уруки. Разваля черни магии и проклятия. Пречиства домове и хора от лоши енергии чрез ритуали и молитви. Прави и ритуал за любов, успешен бизнес и спокойствие в дома и семейството. Владимир от Хасково: Кристияна е жената, която ми върна живота. Имам един несполучлив брак, бившата ми съпруга не позволяваше да излизам с други жени. Всеки път, ко..
Борислава улавя с лекота негативните енергии. Когато ги усети, започва цялата да трепери. Нейната силна биоенергия може да окаже благотворно въздействие върху човешката аура. Премахва родови проклятия с древни ритуали. Прави пълна диагностика на кармата. Помага за разрешаване на битови, любовни и професионални затруднения. Зарежда енергийно за късмет. Виденията и се появяват още щом чуе гласа на човека. Работи от разстояние. Изчиства негативизъм и избработва амулети. Огнена защита. Бързи резултати на 100% гаранция. Ели от Горна баня: Борислава наистина е неповторима, цял живот ще съ..
ХОДЖА НИХАЛ - чете Корана и прави молитви за защита и разваляне на магии, уруки. Необходими са три имена и рождена дата, за да разчете житейския път на човек. Прави прогнози за бъдещи събития. Жената с доказани възможности - гадае по минало и вижда в бъдеще. Помага при зависимости, както и при лични несгоди. Работи от разстояние и посочва точни и бързи резултати.
АНИФЕ ХОДЖА - ПЪРВАТА ЖЕНА ХОДЖА В БЪЛГАРИЯ! НАЙ-ДОБРАТА В СТРАНАТА И ДОКАЗАНА В ЧУЖБИНА!!! Владее силата на Корана - над 900 ритуала! Анифе ходжа: - отстранява магии и родови проклятия, - събира разделени двойки и семейства, - изработва защити, - помага при безплодие и зависимости като алкохолизъм, наркомания - прави амулети за защита на дома и семейството - връща душевния мир и спокойствие с молитви от Корана Стефан от Пловдив: ”Пиша тези благодарности наистина от сърце към ходжа Анифе! Благодарение на нея синът ми има едно безгрижно детство, изпълнено с весели игри и радо..
Ходжа Нурай е известна в цялата страна с нейната уникална сила. Тя ще изслуша всички Ваши въпроси и ще Ви помогне да върнете хармонията и спокойствието в живота си! Ходжа Нурай: - премахва проклятия и черни магии - прави бяла магия - събира разделени двойки и семейства до няколко дни - помага при зависимости като алкохолизъм и наркомания - помага при безплодие - отключва късмета - помага при стрес, уплах, уроки - премахва негативната енергия - предпазва от зли очи - изчиства душата на човека Работи от разстояние! 100% гаранция и бързи резултати! Виолета от Ямбол ”Ж..
ходжа АЙШЕ - е помогнала на хиляди да намерят своето спасение. Открива и неутрализира негативи и родови проклятия. Семейно консултиране. Работи върху човешката карма. Прави бяла намеса за безплодие. Извършва ритуали за намиране на работа и подобряване на бизнеса. Събира разделени двойки, помага при алкохолни и наркотични зависимости, изготвя амулети. Доказала е способностите си, с много силна защита разрешава житейски проблеми чрез прилагане на древни магически ритуали.
Ясновидката Пати владее силна арабска магия. Има над 20- години стаж в Арабските емирства. - помага при безплодие - събира разделени двойки и семейства - предсказва бъдеще и тълкува минало - изчиства нервни разтройства - приготвя трайни огнени защити за здраве, късмет и любов - премахва страхова невроза, алкохолизъм, наркомания и други зависимости Вили от Ямбол казва за нея: Потърсих Пати, защото имах проблеми и реших да опитам чрез ясновидство - ще види ли несгодите, ще ме насочи ли? Да, тя вижда минали събития и казва какво ми предстои, от какво да се пазя и къде с кои хора да в..
Владее успешно арабска магия като работи от разстояние и с чужбина, приема на адрес. Гледа на Коран. Потърсете ходжа Седа - за нея няма невъзможни неща, тя е жената, от която другите не могат да имат тайни. Помага за стрес, напрежение, безсъние. Помагам за привличане на любовта, изчиства стрес и страх, влияе при депресии и зависимости, изготвям защита от енергийни посегателства, завист и злоба. Събира разделени двойки, премахва негативни енергии, влияния, прокоби, уруки. Ако имате проблеми в бизнеса и сте финансово нестабилен, тя ще помогне. Премахва зли очи, лее куршум, привлича късмет,..
Розина - детето от Кръстова гора. Връща желанието за живот, помогнала е на стотици страдащи, разваля проклятия и магии. Вижда събития, изчиства лоша енергия, помага за преодоляване на трудности в живота и постигане на хармония. Насочва и съветва в любовта, брака, семейството, работата и бизнеса.

ЯСНОВИДКАТА ДАНАЯ

гр. Русе, обл. Русе
-Погледнете, във вашето близко и далечно бъдеще! Не се чудете, дали Той или Тя, ви обичат? Дали, събитията ще бъдат във ваша полза? -Ако, имате проблеми в интимния си живот и не успявате да въстановите хармонията, във връзката ви! -Тогава, ми се обадете!-Извършвам, специални магически ритуали, за: Хармонизиране на взаимоотношенията, Събиране на разделени двойки и семейства, за кратко време и Отстраняване, на трети! -Ясновидство и Гадаене!-Намерете, отговорите и решенията на вашите проблеми! Използвайте-Обикновения телефонен номер, без импулси, който е поместен под обявата! Работя, с цялата..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.