1. home
  2. »
  3. bcУслуги
  4. »
  5. Окултни

Окултни

200 обяви
Ние сме магове от различни части на света, обучени и практикуващи различни форми на местните магически традиции. Предлагаме голям избор от ритуали за привлиане на любов, събиране на разделени двойки, ритуали за женитба, хармонизиране на отношенията между партньори и премахване на трети човек намесен във връзката ви. Също така предлагаме извършването на ритуали за привличане на пари, намиране на нова работа, повишение на работното място, премахване на конкуренция, привличане на клиенти. Използваме, както бяла, така и черна магия за да можем да постигаме резултати в различните ситуации спрямо ну..
И С Т И Н А Т А дори и да е Т Р У Д Н А си е И С Т И Н А, НО БЕЗ ЛЪЖИ! ЯСНОВИДСТВО* ВРОДЕНА ДАРБА 0 9 0 0 6 3 0 3 7*** Феноменалната С Т Е Л А - ясно вижда, точно казва при Б Е З И З Х О Д И Ц А. без приеми такси, точни отговори. с доказана дарба помага при критични ситуации, вижда събития. влияе с положителна енергия, закодира успех за да те споходи късмета, брак, любов, семейство, спорни имоти, съдебни дела, загубени вещи, продажби, партньорство в бизнеса, работа, неразбирателство в житейска среда, за да избегнете конфликти и трудности и да промените хода на събитията във ваша полза, про..
Откривам и изчиствам, негативна енергия, астрално обсебване, родово проклятие, кармична обремененост, ритуални магии и вмешателства, срещу свободната воля на човека! Изграждам, гарантирани защити, като защитавам Астралното, Етерно и Ментално ниво, на човека! Работя, чрез специална, древна методология! Кодирам, желани събития, но единствено и само тогава, когато касаят конкретния човек и не засягат други интереси /отмъщения/! Събирам, разделени двойки и семейства! Отключвам, заключен късмет в: Кариера, Любов, Брак, Финансов просперитет. За отговор на въпроси по телефона. Феноменът г-н Пет..
ФЕНОМЕНЪТ НА БЪЛГАРИЯ - МАРИЯ МЪГЛОВА Вече над 20 години едно огромно сърце дарява щастие на хората, спасение от неволите на бедни и богати, на здрави и болни, на млади и стари, една наследница на Траките. Още с посрещането на вратата тя скъсява дистанцията и веднага те предразполага. Повече от 20 години помага на хората. Дъщеря е на известната лечителка Цанка Христова основателка на първия център в България за окултизъм ”Център Изцеление”. Мария Мъглова има наследствена дарба, силно биополе, знания и човеколюбие. С това помага на страдащите. За нея е писано много. Филм вървя по различни теле..

Маг Събина 0897308951

гр. Варна, обл. Варна
Успешно се справя с изчистване на всички негативни влияния. Прави любовни ритуали. Използва ритуали за премахване на емоционални психически страдания, събира разделени двойки, премахва зависимости, отключва късмет! Тел. За връзка 0897308951
Ходжа Бедрие приема хората с усмивка и спокойствие. Това, което вижда за настоящето изглежда невероятно за другите, защото говори точно с имена и дати. Знае как да помогне при всеки проблем, защото Корана е нейната светлина. Изготвя муски за защита на дома и семейството. Помага при зависимости. Показва бързи и ефективни резултати. Работи с лична среща и по телефона. Разгадава бъдещото, събира миналото ви. За нея невъзможни неща няма. Помага на хората прокудени от съдбата. Изчиства всякакъв вид магии и негативи! Помага при страх, нервно напрежение, нощно напикаване. Изготвя защити. - Откакт..
Баба Вела от Пловдивско е ясновидка, която гледа на цвете. Събира разделени двойки. Прави Бяла магия за любов. Помага на семейства, които немогат да си имат деца. Бае за уроки, прогонва зли духове от домовете. Работи с лична среща.
Маг Нанси, Разговаря с близки покойници. Тя може да чуе всяка тайна от отвъдното, която е неисвестна за останалите. Събира разделени двойки с най-силната бяла магия за любов. Разваля черни магии и проклятия. Лее куршум за уруки. Помага на бездетни майки да заченат и да си имат рожба. Помага за алкохол и наркотици. Необходими са и единствено имената и рожденната дата на човека, на когото трябва да помогне. С помощта на астрологията и зодиалните знаци, които тя изучавала с години, Нанси може да погледне в бъдещето на всеки и предскаже каква съдба го очаква като по този начин може да ..
Маг и Гледачка Мария, притежава истински умения и способности, с които малко хора днес могат да се похвалят. Тя ще погледне в миналото на всеки и ще каже какво бъдеще ви предтсои. Мария извършва силни ритуали, с които прогонва злите духове около вас, отблъсква негативите, не позволява да ви застигне зло. Тя ще подобри живота ви. Прави напълно успешни ритуали привличащи богатство, късмет и благоденствие. Ще се радвате на силна и истинска любов, ще имате верни хора около вас. Нейната цел е да помогне на всеки доверил и се клиент, да живее в един по-добър и чист свят. Всички, които са потърсили М..
Арабска черна магия за любов, страст, събиране на разделени двойки и връщане на напуснал любим. Отстраняване на съперници, премахване на бизнес конкуренция, унищожителни родови проклятия, ритуали за отключване и завързване на късмета. Въздействия за силна омрза и раздяла между двойки. Поробване на волята и подчиняване на съзнанието. Разваляне и връщане на негативни въздействия, отправени към вас. Поставяне на трайна защита. Магии с живак, сапун и игли, ритуали с кукли, гробищни ритуали, призоваване на земни джинове и шейтани, муски и ритуали за всяка нужда. За връзка с нас: arabskachernamagia@..
Арабска черна магия за любов, страст, събиране на разделени двойки и връщане на напуснал любим. Отстраняване на съперници, премахване на бизнес конкуренция, унищожителни родови проклятия, ритуали за отключване и завързване на късмета. Въздействия за силна омрза и раздяла между двойки. Поробване на волята и подчиняване на съзнанието. Разваляне и връщане на негативни въздействия, отправени към вас. Поставяне на трайна защита. Магии с живак, сапун и игли, ритуали с кукли, гробищни ритуали, призоваване на земни джинове и шейтани, муски и ритуали за всяка нужда. За връзка с нас: arabskachernamagia@..
МАГ СЪБКА -Събира разделени двойки и семейства. -Изчиства всякакъв вид магии,страх и стрес чрез восъколеене. -Отключва късмет. -Пречиства всякаква негативна енергия и родово проклятие. -Изработва амулети за късмет, любов и бизнес. -Предсказва бъдещето. Помага от разстояние.... резултати от 2 до 6 дни.

Маг Светла - 089 517 2051

гр. Варна, обл. Варна
Ясновидката Светла - Тя е жената, от която другите не могат да имат тайни! Причината за това е проста - тя умее да вижда хората така, както никой друг! Още от малка Светла е дарена с необикновената дарба да усеща хора и места - или поне така казват близките ѝ. Случаите, в които тя отгатва съдбата на напълно непознати са безброй! Дарбата ѝ служи да помага при: - безплодие - зависимости - събира разделени двойки и семейства - прави амулети и муски за успехи и късмет - разваля всякакви проклятия и магии - прави бяла магия - лее куршуми - премахва негативни енергии - зарежда и пречис..
Ясновидка и Знахарка Татяна Йорданова Сбогувайте се с проблемите и сложете край на тревогите! Владее техники за пълна промяна на човешкия живот. Премахва стреса и връща радостта на хората! По уникален метод изчиства негативна енергия, магии, родови проклятия, завързан късмет. Приготвя тайни рецепти с билки. Събира разделени двойки, успешно помага и при зависимости. Днес нейната сила позволява да отговаря на всеки въпрос, без да се затруднява и да намира решение на всеки проблем. Максимално изчистване от разстояние, трайни резултти! Милена от Велико Търново - Бях изпаднала в дъл..

Ходжа Карали, за нея няма невъзможни неща - 087 602 0366

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Ходжа - Карали, за нея няма невъзможни неща дори невъзможното става възможно с нейната сила и дарба: 1. предсказва бъдеще 2. прави бяла магия за късмет, щастие и любов 3. събира разделени двойки и семейства 4. помага при тежки болести от всякакъв вид 5. премахва независимости от алкохолизъм, наркомания и хазарт 6. открива и неотрализира негативни енергии 7. премахва магии и родови проклятия 8. изготвя амулети за работа и бизнес 9. помага при безплодие Животът е кратък, за да се живее само с мъка и разочорование. Дали от работна дали от любовна страна, когато имате проблеми и нера..
Тя може да разкаже за редица случаи, в които нейната намеса е довела до щастлив край. Възприемана и смятана за ангел, който помага на хората с изключителната си дарба, гадател Гергана ще направи и невъзможното, за да може Вие да намерите своето щастие. С необяснима за самата нея интуитивност, тя вижда невидимото за другите. Може да се свържете с нея и чрез Viber Маг Гергана говори с имена!!! - Усеща чуждата енергия; - Премахва магически влияния, енергии и проклятия; - Стопира безпокойството, депресията, фобиите и стреса; - Лее куршуми против страх и уплах; - Помага при безплодие и ..
Най-добрия Феномен в България - Маг Веселка. Докосната от Бога. Хиляди хора е посрещнала в сълзи и ги е изпращала с радост и успехи. - Изчиствам всякакъв вид магии и родови проклятия. - Помагам при безплодие. - Здравословен проблем. - Отлючвам заключен късмет. - Събирам разделени двойки. - Нощно напикаване. - Алкохолизъм. - Депрсия. - Наркомания. - Страх и страхови неврози. Помагам при тежки болести. Отключвам и виждам бъдещето и настоящето. Помагам при бизнес проблеми. Правя силна магия за любов. Помагам за намиране на работа. Намиране на парнтьор. Разгадавам бъдещето и из..
Ясновидка Христина, Вижда съвсем реално и безпогрешно миналото на всеки. Надниква в бъдещето с помощта на Карти Таро, които е научила от баба си - известна ясновидка от поколения. Христина вижда негативните влияния, тя изчиства домове и хора от тях. Намира изход от всякакви ситуации, казва да се преборите със стреса, напрежението и неприятностите в ежедневието ви. Отстранява враговете по пътя ви и привлича позитивни и добронамерени хора към вас. Обадете се на Христина, тя е жената със силна дарба, жената с голямо сърце, която ще откликне на всеки и ще разреши проблемите ви.
Ходжа Алие е жената, която може да помогне при всеки проблем и трудност. Ходжа Алие премахва стари магии и прави защити за направа на нови. Няма да позволи някой да ви навреди. Помага при различни болести чрез ритуали. С амулети направени от нея ще ви предпази да нямате здравословни проблеми, вие и вашите близки. Изкоренява всякакви пороци и зависимости към алкохол, хазарт или наркотици. Ще върнете късмета си, ще поемете по правилния път, ще получите съвет и ще се радвате на семейно щастие и взимна любов. Просто се доверете на Ходжа Алие. Работи и от разтояние, ако нямате въз..
Ходжа Осман Проявява интерес и заложби към окултното от млад. Днес той притежава 23 години успешни практики в света на магията и окултното. Използва в практиката си непознати за другите техники за изкореняване на магии, проклятия и уроки. Отговаря на въпроси от всякакво естество и изготвя бизнес прогнози. Прави муски за късмет, щастие и любов. Успешно и до дни събира влюбени. Засилва любовта им и поставя защитна стена над тях, за да не може никой да попречи да са заедно. Ходжа Осман бае, срещу уруки, зли очи и уплах. Само с 1 ритуал ще почуствате спокойствие и душевен мир, който ще ..

Хатидже Ходжа 089 399 5396

гр. Дулово, обл. Силистра
Ходжа Хатидже е родена със способности да прави магии, успешно ще ви отърве от неприятни усещания и страдания, изгражда лична енергийна и материална защита. Помага за всичко - за нея няма невъзможни неща. Помага за алкохолизъм и наркомания, събира разделени двойки, решава проблемите в любовта и брака, изчиства всякакъв вид негативи. Потърсете я - няма да имате проблеми, доверете се на нея.
ходжа Дюлбер - отговаря на посочения телефон по всяко време, събира разделени двойки, открива изневери, помага при алкохолизъм, наркомания, открива и изчиства магии, прави бяла магия за любов Прави ритуали за късмет и пари. Обадете се, ако имате нужда от помощ. Всеки заслужава да бъде щастлив, здрав, обичан и без пороци.

Ясновидка Галя* 089 515 3442

гр. Смолян, обл. Смолян
Ясновидка Галя безпогрешно предсказва съдбата. Тя вижда миналото и бедещето. Нейната дарба е да събира разделени двойки, влюбените ще бъдат заедно само след 1 сеанс до 9 дни. Необходимо е единствено да се обадите, и тя ще направи необходимото. Ще изработи амулет, който ще ви донесе късмет и здраве. Хората я обичат, защото тя не лъже и не дава празни надежди. Ясновидка Галя, гарантира че ще върне усмивката на лицето ви, и няма да позволи, някой да отнеме щастието ви. Доверете и се и се свържете с нея. Ванина от Смолян написа следното: Галя, Благодаря ти. Ти успя да върнеш съпруга ми..

Ходжа Амина - 089 230 3882

гр. Хасково, обл. Хасково
Ходжа Амина пристига от Истанбул, където има 10-годишен опит. Доказала се е на много хора със своите способности. Успешно намира начин да помага на хората да преодолеят всякакви проблеми. Събира разделени двойки като прави любовта им още по-силна. Ходжа Амина лее куршум против уроки, както и разваля магии направени от злонамерени лица. Хората със зависимости,успяват да се излекуват чрез ритуали и да загърбят лошите пороци като алкохолизъм, наркомания и др. Вниква в бъдещето и дава съвети за един по-спокоен живот. Ако желаете да Ви провърви в работата, любовта, да бъдете истински щаст..
Правя магии за събиране, за болест за всичко свързано с тъмни сили, изчиствам, правя ритуали за не повече от 5-7 дни ГАРАНТИРАНО. дори в повечето случай е за 2,3-цената е 120лв, вие плащате предварително 60, след успех, доплащате ако няма резултат връщаме парите. При по трудни случай, има един начин да се направи магия и той е, като аз ви изпратя мой златен накит с наложен платеж 120лв, при успех ми го връщате и заплащате, ако не получим резултат остава при вас. Свързвам се с починали, и не винаги успявам, за това, цената е 40 лв, като първо вие плащате 20 ако не успеем да се свържем с ваш бли..
ходжа Юмут - най-добрият в премахването на черни магии. Търсят го в тежки и трудни моменти, гледа и помага с Корана. Отзовава се само на сериозни обаждания, на хора, които наистина имат нужда и вярват, че може да им помогне. ”Когато не мога да помогна, казвам на хората да си търсят лек на друго място, а не ги лъжа. Така запазвам доверието им. Когато човек дойде при мен, независимо от каква вяра е, първо му гледам дали има направена магия. След това казвам откъде идва, имена не казвам, но насочвам. Никога не съм правил черна магия, защото е опасно, но мога да я развалям.”

Ясновидка Надежда - 089 323 9109

гр. Сандански, обл. Благоевград
Ясновидка Надежда, ясно вижда бъдещето на хората и така им помага да избегнат неприятности и влияние от злонамерени лица. Дава съвети за връщане на любим човек и помага за по-добро бъдеще. На хора със сериозни проблеми, които не могат да намерят решение и начин да се справят сами. Разваля родствени проклятия и предотвратява изневяра. Върнете щастието и късмета си, бъдете по-уверени и се доверете на Надежда.
Ходжа Елиф е жената, която може да промени живота ви към по-добро с помощта на нейния коран. Тя човека който е обиколил цяла Европа, за нея няма прегради, помогнала е на стотици страдащи хора Знае как да премахва магии и негативни влияния, да развързва късмета, да събере отново разделени семейства. Най-важното от всичко е, че изгражда защитна огнена стена около човека, която с години след това го предпазва от нови негативни влияния. Тя не отказва помощ на никого, ще ви помогне където и да се намирате.
Прочутият Ходжа Реджеп е вече в България. След дългото си отсъствие и работа в Турция днес той може да бъде в помощ и в България. С умението си да чете молитви и айети от Корана, той пречиства енергията на омагьосания, закодира защита в специални муски, които помагат на всеки, независимо от религията. Според Реджеп всеки дом трябва да бъде защитен от зловредия и влияния. Той дава съвети как да се постигне това. Той кара дори и невярващия да повярва в силата му. Чете арабски молитви срещу арабски магии. Върща любовта, сбъдва мечти. Номер 1 в 21 век. Потърсете го. Ще ви помогне!

Ходжа Венелин - Надниква във Вашето бъдеще - 088 705 5752

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Ходжа Венелин е човекът, който надниква във Вашето бъдеще и разгадава загадките на миналото Ви. Помогнал на десетки хора в страната и чужбина с помощта на древни ритуали и молитви от Корана, той преобръща представата за времето и разстоянието и с уникалната си дарба помага на хората в нужда. Венелин е с дългогодишен опит в сферата на окултната наука и е превъзмогнал хиляди препятствия, за да осъществи мечтите на хората, които са се обърнали към него за помощ. - отстранява магии и родови проклятия, - събира разделени двойки и семейства, - прави ритуали за защита като използва стари моли..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.