1. home
  2. »
  3. bcУслуги
  4. »
  5. Окултни

Окултни

182 обяви
Когато връзката приключи, това не означава, че любовта си е отишла в човекът, който не е взел решението за раздялата. Нито една енергия в света не изчезва и поради тази причина любовта, която остава е също под формата на енергия, която не си отива, и е причината за празнота и болка. Ако това е било любовта на живота, най-подходящият човек, човекът, с който да се гради семейство, то тогава използването на ритуали за събиране на разделени двойки и семейства може да бъде доста ефикасно. Ритуал за връщане на бивш приятел или приятелка. Ритуал за връщане на отдавна изгубена любов без да е имало..
Предлагам, магии за събиране и раздяла няма да се хваля опитайте и ще видите ефекта Гарантирам каквото и да кажа докато не опитате, Няма да разберете Действието на моята работа. Цена за всяка една услуга е 100 лв Предлагам и изчистване от захранване с менструалма кръв, черна, магия и цигански копансрски... всякакви лоши правенето на лоши, черни влияния е от цена е от 200 лв. за изчистван на лошо влияние 200 лв.. Времето за действие в спрямо човека, но ме повече от седмица, 10дни. Не чакайте да се усложнят нещата. Потърсете ме на вайбър. Парите са ви най- малкия проблем при дадено 100 без резул..

Маг Данаил

гр. Благоевград, обл. Благоевград
Опит в Окултизма 30г, лечение на болната ви душа, страдаща от Изоставяне, стрес, загубен брак, бизнес и работа Маг Данаил, работи от доста години с различни методи, от тези които работят другите ясновидци, гледачи и псевдо-лечители. Събирането на двойки, е най голямата сила която притежава. Известен е с това. че е ходил в над 20 страни, и ползва техниката на силата на Индийци и силни тяхни ритуали. Гарантира за работата си с документ за качество за работата си! Не проваляйте живота си с обещания от шарлатаний, чиято дума първо е МАГИЯ! Негативизмът съществува, но под формата на различни пар..
Ходжа Азизе - ритуали за събиране на разделени двойки и премахване на магии; 089 275 7204

Ходжа Гюле - Помага на хората по света

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Ходжа Гюле отговаря на всички ваши въпроси. Тя събира разделени двойки, също така и помага за здраве, щастие, любов и пари. Помага на всеки да намери своето щастие.
Ясновидката ДИДА - номер 1 в Северна България и Русе! Работи в страната и в чужбина, с ЛИЧНА СРЕЩА или по ТЕЛЕФОН - /089 560 8787, 087 882 0113/ 1.Предсказва минало и бъдеще 2.Открива и изчиства магии и родови проклятия 3.Събира разделени двойки и разпадни бракове 4.Прави амулети за любов,късмет и щастие - 100% гаранция Катя от Чирпан Потърсих Дида, защото за кратък период от време ми се ст рупаха доста неща - болести, разочарования, раздели и т.н. Имах чувството, че съм урочасана или ми е направено магия. Във времето съм търсила помощ и от други врачки, но Дида ме спечели..

Ходжа Нермин / 089 734 1034

гр. София, обл. София
Ходжа Нермин - хората ме познават, помагам на всеки, който има нужда. Премахвам магически влияния, стопирам безпокойствието, депресията и стреса. Събирам разделени двойки. Помагам при семейни и бизнес проблеми. Имам наследствена дарба и мисията ми е да правя хората по-здрави, успешни и обичани. Не оставяйте щастието Ви да отлети. Гледам напълно безпогрешно и правя амулети за всеки индивидуално за здраве, късмет, любов, пари и благополучие!! Можете да ми зададете всякъкви въпроси! Интересува ви... * Какво бъдеще ви очаква? * Къде да намерите щастието? * Искате да погледнете в мина..

Ходжа Айширин

гр. Дулово, обл. Силистра
Ходжа Айширин, предсказва минало, настояще и бъдеще. Изчиства родови проклятия. Събира разделени двойки. Помага на хора страдащи от алкохолизъм и наркомания.
Ходжа Шангюл се е върнала от Турция, където има дълъг опит и практика да помага на хора в нужда. Стотици хора и са се доверили и са се спаили от мъки и страдания. Събира разделени двойки и влюбени до дни, като дава гаранция за резултат на 100%. Помага на бездетни майки да заченат и да се радват на свои рожби. Премахва родови проклятия и изчиства негативи и магии от други ходжи. Шангюл ще премахне зависимостите като алкохолизъм, наркотизи и цигари. Ще водите един по-здравословен начин на живот с нейна помощш.

Ясновидка Фиданка - 088 449 7256

гр. Варна, обл. Варна
1. Вижда минало и бъдеще безпогрешно. Може да предскаже всичко напълно точно с дни и с имена. 2.Прави бяла магия за: късмет, щастие и любов 3.Изчиства домове и хора от негативни влияния 4.Прави огнена защита,с която предпазва от негативни събитя 5.Премахва магии и родови проклятия с помощта на свещения коран 6.Прави амулети за бизнес и работа 7.Помага при независимости като алкохолизъм и наркомания 8.Събира разделени двойки и прави любовта истинска и силна. Бързи рутиали - до 24 часа има ефект. Работи от разстояние, 100% резултат. Не се колебайте а звъннете, за да можете да се..
Ходжа Ая е една от малкото честни и почтенни ходжи, които работят до пълен резултат. Помогнала и променила съдбите на много хора изпаднали в беда. Тя получава своята дарба да лекува и да променя съдби от баба си, която също била прочута ясновидка и лечителка. Силната и дарба ѝ дава възможност да ви помогне. Занимава се с ясновидство, сеанси, ритуали, проклятия и магии. Любовната магия ѝ е най-голямата сила - събира разделени двойки, помага да намерят своето щастие. Отстранява родови проклятия, премахва трайно черни магии, помага при безплодие, депресия, алохолизъм и всякакви зависимост..
Румяна е помогнала на много хора. Събрала е разделени двойки и семейства Помогнала е на наркозависими да се откажат от опиатите и да се борят със зависимостта Извършва ритуали за намиране на работа и подобряване на бизнеса. Разрешава всякакви житейски проблеми в личен план на цялото семейство. Открива успешно и бързо загубени вещи. Прави мощен ритуал за излизане от неблагоприятно положение, защити от магии, проклятия Румяна е една от най-търсените жени в тази област. Всички които и са се доверили са препоръчали на техни близки и познати. Те я познават с добротата и дарбата, която пр..

Маг и Ясновидец Виктория

гр. София, обл. София
Маг и Ясновидец Виктория събира разделени двойки и семейства. Премахва родови проклятия. Изчиста негативна енергия. Помага при безплодие и алкохолизъм. Прави ритуали за проблеми в бизнеса. Изчиства черна магия и прави бяла магия за любов.
Аз съм Георги и съм надарен със силата да помагам на нуждаещите се. Помагам и виждам бедите, променям съдби. Восъковолеене, пречистване на кармична обремененост, разваляне на черна магия, правене на магия за финансово благополучие, събиране на разделени двойки. Леене на куршум. Изготвяне на защити и амулети. Всеки нуждаещ се нека се свърже с мен по телефона или на вайбър. Ще помогна на всеки, ако не отговарям ме потърсете по късно. Мигновенни резултати, помагам и при зависимости към наркотиците!
Ако имате въпроси и търсите отговори, потърсете Маг Мария. Ежедневно тя реди своите карти и обръща чашата с кафе, за да отключи своите прозрения. Фигурите оживяват в реални картини и събитията се подреждат пред очите й. Разбира как да събере две разделени сърца, как да изкорени последиците от чуждата енергия и как да отключи късмета и успеха на човека. Премахва стреса и страха с леене на куршум. Дава съвети и консултации. Маг Мария предсказва минало и бъдеще, премахва всякакви магии и проклятия, помага при алкохолизъм, събира разделени двойки, прави бяла магия за любов и късмет ”Изчист..

маг Александра - 0892 324387

гр. Бургас, обл. Бургас
Разваля магии, родови проклятия и уроки. Помага на разделени да се съберат и да бъдат отново щастливи заедно. Премахва негативна енергия и изгражда защитна стена, за да не се допускат лоши енергии към вас. Помага при зависимост от алкохол и наркотици. Помага при стрес, прави амулети за късмет и бизнес, за здраве и благополучие. Не допуска трето лице във връзката, не позволява партньора да изнвери. Помага на майки, които не могат да заченат.
Тя може да разкаже за редица случаи, в които нейната намеса е довела до щастлив край. Възприемана и смятана за ангел, който помага на хората с изключителната си дарба, гадател Гергана ще направи и невъзможното, за да може Вие да намерите своето щастие. С необяснима за самата нея интуитивност, тя вижда невидимото за другите. Може да се свържете с нея и чрез Viber Маг Гергана ГОВОРИ С ИМЕНА!!! - Усеща чуждата енергия; - Премахва магически влияния, енергии и проклятия; - Стопира безпокойството, депресията, фобиите и стреса; - Лее куршуми против страх и уплах; - Помага при безплодие и ..
Ходжа с доказани качества и силна дарба за помощ. Ходжа Демет е прочута както в България така и в турските джамии. Тя има дарбата да Ви избави от всякакъв тип проклятие само с едно доверие. По наследство е една от най силните жени, като ходжа прави невъзможното с един ритуал възможно. Прави бяла магия за късмет, щастие и любов Събира разделени двойки и семейства Премахва родови проклятия и магий Помага при тежки болести и дава начало за един по-добър живот. Помага на тези, които и се доверяват. Доверете и се! Работи както на лични срещи, така и на разстояние с безсъмнителен е..
Ходжа Асейл Рамаданова прави най-силна и ефективна бяла намеса за любов. Разваля родови проклятия и черни магии. Бае срещу уруки и зла прокоба. Помага при наркомания, алкохолозъм, заплодяване. Събира разделени двойки. Връюа любим човек.
Ходжа Сабиа притежава специални умения помага на хората в нужда и ги насочва по правилния път. Връща любим човек, а на самотните помага да намерят своята сродна душа. Вижда и открива до дни изчезнали хора и изгубени вещи. Консултира Вашия бизнес и отговаря на въпроси от всякъкво естество за Вас и Вашите близки като гарантира дискретност. Разрешава всякъкви житейски проблеми в личен план на цялото семейство. Събира разделени двойки чрез ритуал. Премахва всякъкви черни магии и проклятия от други ходжи. Помага до дни за изклекуване на болест, стрес, зависимости като алкохол и наркотици. П..
МАГ ТЕДИ Работи и с КАРТИ ТАРО -Събира разделени двойки и разпадни бракове -Предсказва бъдеще -Прави бяла магия за: късмет, щастие и любов -Изчиства домове и хора от негативни влияния -Премахва магии и родови проклятия -Помага при независимости като алкохолизъм и наркомания ПРИГОТВЯ -Амулет за Бизнес и Късмет -Амулет за Любов и Щастие -Амулет за Защита от Всякакви Магии Приема клиенти от България и Чужбина, консултира по телефона, дава бързи, категорични и 100%-ви Резултати!!!
Ходжа Ая - събиране на разделени двойки, разваляне на магия; 089 5387184
Събира разделени двойки Премахва негативни влияния, прокоби, уроки. Лее куршум. Привлича любов и късмет. Прави амулети - защити срещу негативна енергия, магии. Работи от разстояние или с лична среща. Работи от разстояние от 20 години Всчики хора, които са се обърнали към Ходжа Фабия са останали доволни от успешните резултати. Тя е помогнала на много и ще продължи да помага на всеки, който има нужда от нея.
Известният и доказан Алишан Ходжа гадае на Свещен Коран. Предсказва бъдещето. Събира разделени. Помага при болести. Изчиства най-тежките магии. Помага при безплодие и алкохол и много други неща.
Изчиства негативно минало и бъдеще. Разрешава всякакъв вид проблеми, както в работа така и в личен план. Помага и при здравословни проблеми с народна медицина и билково лечение. Помага и за безплодие, хора които страдат от пороци алкол и др. зависимости. Събира разделени двойки и също прави амулети за здраве щастие и късмет. СВЪРЗВА СЕ С ПОЧИНАЛИ ДУШИ! ДОКАЗАНА ЯСНОВИДКА И МЕДИУМ КАКТО В БЪЛГАРИЯ ТАКА И В ЧУЖБИНА РАБОТИ И ОТ РАЗТОЯНИЕ

ясновидка и маг Вяра - 087 681 3022

гр. София, обл. София
Ясновидка и маг Вяра. Успешно вижда минало и бъдеще Отговаря на въпроси, свързани с любовта, бизнеса и неуспехите Лее куршум, прави бяла магия за любов.

Ходжа Кадрие - 087 663 8254

гр. Бургас, обл. Бургас
Тя е достойна жена за името, което носи със силата на корана. Дарбата, която има и вярата ви към нея побеждава всяко зло вече 20 години с помоща на корана. Успешно помага и изчиства всякакви ритуали, за любов. Събира разделени двойки и семейства. Прави огнени защити и муски за късмет. Лекува и помага при зависими от алкохол и наркомания както и при безплодие. Ако сте в безизходица и не намирате верния път, потърсете я тя ще ви подаде ръка .

Ходжа Елма - 089 514 1941

гр. Асеновград, обл. Пловдив
Ходжа Елма работи със Свещения Коран и има дългогодишен опит в областта на окултното. С нейна помощ много хора са се избавили от проблеми и са достигнали до правилното решение. ходжа Елма - премахва негативни влияния, проклятия, магии - събира разделени - помага при зависимости, безплодие - прави ритуали и молитви от Корана, 100% гаранция

Ясновидка Ася

гр. Сандански, обл. Благоевград
Здравейте аз съм ясновитка Ася Работя в страната и в чужбина. Помагам на страдащи хора като лекувам душите им. Помогнала съм на много да намерят спокойствие в живота си. Събирам разделени двойки, предсказвам бъдещето на всеки. Помогам при безплодие. Изчиствам негативна енергия и нежелани магически въздействия. Мария от София: Искрени благодарсти към ясновидка Ася, че ми е помогнала да имам едно прекрасно и здраво бебе. След години несполучливи опити за зачеване, единствено тя успя да направи Чудо.

Маг и Ясновидка Надежда 087 960 8527

гр. Бургас, обл. Бургас
Маг и Ясновидка Надежда е със специални умения помага на хората в нужда и ги насочва по правилния път. Връща любим човек, а на самотните помага да намерят своята сродна душа. Събира разделени двойки като прави силна Бяла магия за любов. Консултира Вашия бизнес и отговаря на въпроси от всякакво естество за Вас и Вашите близки като гарантира дискретност. Разрешава всякакви житейски проблеми в личен план и на цялото семейство. Открива успешно и бързо загубени вещи. Прави мощен ритуал за излизане от неблагоприятно положение, ритуал за късмет и ритуал за благополучие. Помага при наркомания и ..
Ибрахим Ходжа - истинския лечител познат по цял свят, България и Европа и Турция. Помага на хора в нужда, отстранява лоши влияния и негативна енергия. Събира разделени двойки, семейства и влюбени. Открива и отстранява черни магии и проклятия, показва признаците на направената магия. Помага при безплодие, алкохолизъм и зависимости. Ибрахим прави това което другите само обещават. Аз Ибрахим Ходжа ще ви покажа признаците на магията, хората които са поръчали, ще ви ги назова с имената им и как изглеждат за да ви гарантирам 100% резултати от 6 до 9 дни. Налага ли ми се аз ще се отзова и при вас!

Ходжа Тюркян * 088 639 9437

/За цялата страна/
Ходжа Тюркян. Тя е една от малкото честни и почтенни ходжи, които работят до пълен резултат. Помогнала на много хора изпаднали в беда. Неутрализира негативна енергия и прави защити, изработва дългосрочни прогнози и зарежда муски и магически талисмани срещу зависимости, болест, депресия. Освободжава напрежението натрупано в ежедневието на хората. Ако имате здравословен проблем, тя ще помогне да възвърнете вашето здраве и да се радвате пълноценно на живота. Тюркян ще премахне неприятностите по пътя Ви. Ще отблъсне враговете Ви. Ходжа Тюркян работи в цяла България и Чужбина. За нея разс..
Въведи страница №
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.