Филтриране
Сортиране
  Филтър
 • Област
  Всички
 • Населено място
  Всички
 • Обяви подадени след
  Всички
 •  Разширено търсене
 • реклама

Окултни

139 обяви
И С Т И Н А Т А БЕЗ ЛЪЖИ!!!/ 0.60 лв. / ясновидство с маг Р А Д А - 0 9 0 0 6 3 0 4 7**** БЛАГОДАРНИ КЛИЕНТИ ДА ПРАВЯТ ДАРЕНИЕ В ЦЪРКВА***** не злоупотребява с болката на ПОСТРАДАЛИЯТ ЧОВЕК, без приеми и финансови условия. Работи с информационното поле, влияе енергийно и оказва благотворно влияние при родова и кармична обремененост. Помага на хора на хора със сериозни проблеми - хармонични отношения в любовта, семейството, събира разделени влюбени ако тяхната съвместимост позволява това, несгоди в житейска среда, нова работа, доходен бизнес, подобряване на финансово благосъстояние, открива заг..
ИСТИНИ И ТАЙНИ ОТ РАЖДАНЕТО ДО МОМЕНТА БЕЗ ЛЪЖИ И ТАКСИ 0.60лв. ***090063048 код - 1*** Маг АНИ пророческа дарба, ИСТИНАТАв труден момент. има ли бъдеще вашата любовна връзка. междуличнонстни и партньорски недоразумения, хармонириране на отношения в семейството. ОТКРИВА негативно влияние, но не плаши с магии. 0.60лв. **** 090063048 код - 2*** ЧИСТО ЯСНОВИДСТВО С точната МИРА - прецизни прогнози за месеца и годината, вашата мотивация и БЪРЗИ И ТОЧНИ решения в настоящият момент и бъдещи периоди, помощ при решаване на житейски задачи от личен и делови характер. Ще се събера ли с любимият чов..
АНГЕЛИТЕ И ГОВОРЯТ ****МАГ Я Н А* 0.60 лв.0 9 0 0 6 3 0 5 2* НЕ САМО ГЛЕДА НО И ПОЗНАВА*** ПРЕДСКАЗАНИЯТА СЕ СБЪДВАТ, П Р О Г Р А М И Р А ЖЕЛАНИ СЪБИТИЯ, НО САМО С ПОЛОЖИТЕЛНИ ГРАДИВНИ НАМЕРЕНИЯ. Не злоупотребява с болката на хората!!! - кодиране на съдбата помощ при емоционален дискомфорт, семейни недоразумения, конфликти с роднини, колеги, има ли бъдеще вашата връзка, любовна раздяла, откриване на сродна душа, успешен бизнес, кариера. Довери се на доказаните способности, разкрива истини за предстоящи събития. - помощ при кармична обремененост, родови проклятия, отключва късмета с божествени ..

Маг Гинка - 0876711253

гр. Габрово, обл. Габрово
Гинка - необходими са й три имена и рождена дата, за да разчете житейския път на човек, прави прогнози за бъдещи събития. - доказано ясновидство, - надниква в миналото и предсказва бъдещето, - изчиства магии и родови проклятия - събира разделени двойки - прави амулет за успех
Предсказва минало и бъдеще! Единственият доказал се пред вас хората и обществото, както в чужбина сега и тук. Винаги постига 100% желания резултат. Той е дясната ръка на природата, превъзмогнал е хиляди препятствия и е осъществил хиляди мечти. За него няма невъзможни неща, който го може просто го може! Открите проблемите си и сглобете житейския си пъзел. Помогнал на много хора нека помогне и на вас - БЪРЗИ ОТГОВОРИ И РЕЗУЛТАТИ Изчиства всякакъв вид магии и родови проклятия от разстояние! ! ! Развързва късмета и зарежда с енергия - дома, офиса и бизнеса. Прави АМУЛЕТИ за любов и успе..

Ходжа Айнур - 089 323 9175

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Ходжа Айнур - хората ме познават, помагам на всеки, който има нужда. Премахвам магически влияния, стопирам безпокойствието, депресията и стреса. Събирам разделени двойки. Помагам при семейни и бизнес проблеми. Имам наследствена дарба и мисията ми е да правя хората по-здрави, успешни и обичани. Не оставяйте щастието Ви да отлети. Гледам напълно безпогрешно и правя амулети за всеки индивидуално за здраве, късмет, любов, пари и благополучие!! Можете да ми зададете всякъкви въпроси! Интересува ви... * Какво бъдеще ви очаква? * Къде да намерите щастието? * Искате да погледнете в минал..

Пророчица Богомила / 089 512 9225

гр. София, обл. София
Пророчица Богомила, помага на разделени двойки да върнат любовта си, като изгражда защитна стена срещу съперници и недоброжелатели. Само с 2 ритуала, Богомила, ще върне любимия човек, а той ще бъде верен с още по-силни чуства. Резултата се показва до дни. Пророчицата, помага на жени, които не могат да заченат поради здравословни или други проблеми. Всички семейства обърнали се към нея с този проблем, се радват вече на рожба или тя е на път да се появи. Тя улавя с лекота негативните енергии. Когато ги усети, започва цялата да трепери. Нейната силна биоенергия може да окаже благотворно въз..

Дани - 088 434 3918

гр. София, обл. София
Има дарбата на особено силно ясновидение, справя се с тежки проблеми, събира разделени семейства, братя, сестри, роднини, с Български ритуали, придобил и усъвършенствал от своята майка. Диагностицира и лекува болести като страх, зависимост, женски болести, ПМС, проблеми с обмяната, недиагностицирани такива. Регулира енергийния Ви баланс, детоксикира тялото. При нужда прави Изчистване с билки и насочване на правилна енергия към клиента. С невероятна и необяснима сила променя живота на хората. Разстълкува причината за всякакви проблеми и болки. Не е дипломиран, но има наследство, кое..

Маг Габриела / 089 735 9743

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Маг Габриела премахвам негативната енергия, помагам при семейни проблеми, стресови състояния и зависимости, правя ритуали за успех в бизнеса и любовта, помагам при безплодие, откривам всякакъв вид магия точно и конкретно!!! Доверете се!!! 100% гаранция за бързи отговори!!! Променям съдбата. Предлагам точни прогнози за бъдещето с дати и периоди от време. Познавам мислите на партньора, намеренията му. Аз ще ви кажа точно какви ще се отношенията ви с вашия партньор, съпруг. Определям срок на зачеване и раждане на дете . Аз ще предложа изход от трудна ситуация. (резултати от 2 седмиц..
Ходжа Сабиа притежава специални умения помага на хората в нужда и ги насочва по правилния път. Връща любим човек, а на самотните помага да намерят своята сродна душа. Вижда и открива до дни изчезнали хора и изгубени вещи. Консултира Вашия бизнес и отговаря на въпроси от всякъкво естество за Вас и Вашите близки като гарантира дискретност. Разрешава всякъкви житейски проблеми в личен план на цялото семейство. Събира разделени двойки чрез ритуал. Премахва всякъкви черни магии и проклятия от други ходжи. Помага до дни за изклекуване на болест, стрес, зависимости като алкохол и наркотици. П..

Ходжа Азизе / 089 275 7204

гр. Шумен, обл. Шумен
Потомствена Ходжа, научила магически практики от предците си. Пристига от Истанбул, където е помагала на хора изпаднали в беда, загубили здравето си или се разделили с любим човек. Усъвършенства с времето всички ритуали, за да бъдат успешни и бързи. Помага на - Болните да оздравеят. Безплодните да раждат. Заблудените да намерят своят път. Занимава се с ясновидство, сеанси, ритуали, проклятия и магии. Ще ви окаже помощ за много заболявания, финансови неблагополучия, които се появяват в резултат на негативни енергии и разрушават живота ви. Ще ви помогне да преодолеете и зависимости,..

Ходжа Гюлшен / 089 324 7166

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Ходжа Гюлшен помага при безплодие. Прави успешни ритуали при алкохолизъм и наркомания. Събира разделени двойки. Прави бяла намеса за любов. За нея няма невъзможни неща. Ходжа Гюлшен помага с радост на всички, които и се доверят. Те е жена помогнала на хиляди да намерят спасение от трудностите в живота. Хората и пращат благодарствени писма от цяла България. Ето и едно от тях: Мира от Русе: Здравей, Гюлшен. Искам да изкажа своята признателност към теб. Ти, която не ме познаваше, ми стана спасител. Ти ми даде сили да се справя с болката, която изпитвах години наред. Ти в..

Маг Радина - 087 619 0327

гр. Русе, обл. Русе
Маг Радина, доказала способността си с дългогодишните си практики по рождение, премахва негативната енергия, всякъкви магии и родови проклятия. Събира разделени двойки, помага на безплодни майки! Работи срещу самота, болка, стрес. Лее куршум. Извършва ритуали за намиране на работа и подобряване в бизнеса. Лекува тежки депресивни състояния. Прави муски за каквото трябва и защита за цял живот. Работи в страната и чужбина. Сами ще се уверите! Гаранция! Късмета ще е с Вас!
МАГ МИРЕНА е сред най-прочутите феномени в България. От десетилетия предсказва бъдещето. Пречиства душата и тялото, използвайки древни методи на восъколеене. Премахва зависимости, проклятия и отрицателни енергии. Неутрализира страх и открива загубени вещи. Прилага ритуали за просперитет и събира разделени партньори. СБОГУВАЙТЕ СЕ С ПРОБЛЕМИТЕ СИ с помощта на известната ясновидка МИРЕНА, която помага при проблеми на енергийно и емоционално ниво; изчиства всякакъв вид магии и родово проклятие; помага при алкохолизъм и безплодие; събира разделени двойки и лекува разширени вени, стави..
Маг Надежда-жената със свръхенергийна сила. Притежава рядко съчетание от дарби, което и позволява да работи в много и различни насоки на окултизма. Премахва душевни и енергийни проблеми. Стопира магически атаки и изгражда защитна стена около човек, която го предпазва с години от негативни посегателства. Надежда освобождава пътя на съдбата и отключва късмета. Приготвя бяла магия за разделени двойки, също така за алкохолизъм и наркомания. Бързи и ефективни резултати.

Мелек Ходжа * 087 725 9158

гр. София, обл. София
Мелек Ходжа, Тя е достойна жена за името, което носи със силата на корана. Дарбата, която има и вярата ви към нея, побеждава всяко зло вече 15 години по цял свят. Успешно помага и изчиства всякакви магии, прави бяла за любов. Събира разделени двойки и семейства. Прави огнени защити и муски за късмет. Лекува и помага при зависими от алкохол и наркомания както и при безплодие. Ако сте в безизходица и не намирате верния път, потърсете я тя ще ви подаде ръка на 100%. Тя е вашият Ангел Спасител.
Развалям всякакъв вид магия и правя защити. За тази цел използвам различни ритуали и заклинания за щастлив семеен живот, за усилване на чувствата между съпрузите и други магически техники за постигане на хармония в човешките взаимоотношения. Любoвнaтa ми мaгия мнoгo ycпeшнo ce бopи с нeдocтaтъĸа нa ceмeйния живoт, за разделени двойки и съпрузи, за наренени сърца. Cлeд направата на бяла магия, вaшия любим щe виждa eдинcтвeнo Bac. Той ще зaгyби жeлaниe дa изнeвepявa. Ще ви разкрия проблемите в сферата на интимния живот и ще ви посоча най-правилния изход от тях. Ако все още не сте семеен, мог..
Имам дълги години опит и практика в света на окултното. Давам гаранция за резултат от 3 до 9 дни за разваляне на черни магии, правене на бели и събиране на разделени двойки. Увладяване на зависимости като алкохолизъм, наркотици и тютюнопушене. Правя комбинирана защита чрез различни техники, която значително подобрява живота и способността да се противопоставяте на човешкия гняв и на проблемите на живота. За да бъде ефективна защитата трябва само да следвате съветите ми и да носите със себе си амулета, който изготвям индивидуално на всеки. Отдавам на всеки нужното време и внимание за да ..

Ходжа Лютвие - 087 849 5971

гр. София, обл. София
Хожда Лютвие е известна ходжа, която премахва всякакви магии. Бае срещу уплах и лее куршум. Разделените двойки ги събира до дни. Помага при здравословни и финансови проблеми. Чрез ритуали тя успява да въздейства на хората и да бъдат по щастливи. Работя както в цяла България, така и в Чужбина.
МАГ ФЕНОМЕН ЯНКА - ИЗБРАНИЦАТА НА БОГА Родена да помага на хората и да решава техните проблеми. С неземната си сила, тя умее да отстранява: -негативните влияния -родовите проклятия -завързан късмет за любов и бизнес Помага при: -безплодие -различни видове зависимости като алкохолизъм, наркомания -несполука в личен и професионален план Тя събира разделените семейства и двойки! Ако искате да подсигурите бъдещето си, да се съберете с близък човек или просто да разберете какво се е объркало в миналото - ОБАДЕТЕ СЕ НА МАГ ЯНКА И УСПЕХЪТ ЩЕ ВИ СПОХОДИ! Бързи и 100%-ви резулта..

Ясновидка Галя* 089 515 3438

гр. Смолян, обл. Смолян
Ясновидка Галя безпогрешно предсказва съдбата. Тя вижда миналото и бедещето. Нейната дарба е да събира разделени двойки, влюбените ще бъдат заедно само след 1 сеанс до 9 дни. Необходимо е единствено да се обадите, и тя ще направи необходимото. Ще изработи амулет, който ще ви донесе късмет и здраве. Хората я обичат, защото тя не лъже и не дава празни надежди. Ясновидка Галя, гарантира че ще върне усмивката на лицето ви, и няма да позволи, някой да отнеме щастието ви. Доверете и се и се свържете с нея.

Гери, Най-добрата ясновидка 089 515 3442

гр. Сандански, обл. Благоевград
Гери - Ясновидката, известна със способности и сила. Помогнала на много хора, да си върнат късмета и щастието. Ако имате нужда от съвет, тя е човека, който ще даде правилна насока. Привлича любим човек и връща семейното щастие. Помага и от разстояние. Уверете се сами, като обадите на тел: 089 515 3442

Маг и Ясновидка Вероника - 089 234 6708

гр. Бургас, обл. Бургас
Ясновидка и Маг Вероника, вижда безпогрешно бъдещето на хората и ги ориентира как да поемат по пътя на щастието и да подобраят живота си без мъка и страдание. Ако сте изправени пред важен избор, ако имате проблеми в личните си взаимоотношения, на работа или в други сфери на живота, във взаимоотношенията с хората, със ситуациите в ежедневието, в бъдещето, за работата и се нуждаете от съвет... Ще направя ритуал и ще изготвя индивидуален и силен амулет според вашите нужди и желание - за бизнес, успех, привличащ богатсвто или благоденствие. Ще помогна да възвърнете вашето здраве, ако има..

Ходжа Кадрие - 087 663 8254

гр. Бургас, обл. Бургас
Тя е достойна жена за името, което носи със силата на корана. Дарбата, която има и вярата ви към нея побеждава всяко зло вече 20 години с помоща на корана. Успешно помага и изчиства всякакви ритуали, за любов. Събира разделени двойки и семейства. Прави огнени защити и муски за късмет. Лекува и помага при зависими от алкохол и наркомания както и при безплодие. Ако сте в безизходица и не намирате верния път, потърсете я тя ще ви подаде ръка .
Без лъжи и измами. Обърнете се към ясновидка София за истинска помощ. Освобождава човешкото биополе от лоши вредни влияния. Тя може да види вашето бъдеще, да намери отговор за всеки ваш въпрос, да премахне всякакви препятствия пред вас! Доказано ясновидство. Точни прогнози. Предсказание в бъдещето. Точна информация и отговор на Вашите въпроси. Премахва напрежението и отваря вратите към светлината. Решения при проблеми в любовта и брака. Хармонизиране в отношенията. Изчиства, премахва, предотвратява лошо влияние и негативни помисли от злонамерени лица. Премахва уруки и стрес. Изграж..

Гадателка Фани - 087 958 5180

гр. Варна, обл. Варна
Гадателката Фани притежава специални умения. С радост помага на хората в нужда и ги насочва по правилния път като премахва негативизма. Връща любим човек, а на самотните помага да намерят своята сродна душа. Възстановява изгубените чувства и прави защита да не се пояпяват съперници. Консултира Вашия бизнес и отговаря на въпроси от всякакво естество за Вас и Вашите близки като обещавам пълна дискретност. Гарантира завръщането на съпруга завинаги, като практукувам нъпълно успешно със 100% резултат до броени дни - бяла магия за любов. Мога да откривам предмети и хора, разкривам факт..
Завърнах се в България да помагам на сънародниците си. Имам практика в Турция, там хората ме познават. Притежавам дарба от 13 годишна, от тогава не спирам да помагам на хората. Получих я наследствено от майка ми, която е народна лечителка. Мога да помогна на всеки, който ми се довери, на всеки, който има нужда от помощ, съвет и не може да намери щастието си. Ако имате въпроси и не може да си отговорите, потърсете ме. Ще ви направя любовна прогноза, ще кажа как ще се развият отношенията ви с партньора и събитията около вашата връзка. Ще видя какво ви предстои в бъдеще. Мога да помог..
ХОДЖА ЗАРИНА- пристигам от Истанбул. Идвам с голяма сила да помагам на разделените двойки. Ако Ви интересува какво бъдеще ви очаква, как да намерите пътя си в живота, кой ще е партньорът до вас, какво е било миналото ви..... потърсете ме. Предсказвам бъдещето с точност. Ще ви помогна да намерите отговори на въпросите, които ви интересуват, ще ви помогна да имате един по-щастлив живот, защото всеки заслужава щастие, ще ви помогна да бъдете добър, достоен и уважаван човек. Ако имате проблеми в любовта, може да се обърнете към мен. Правя амулети за всеки индивидуално - за здраве..

Ясновидка Радостина - 089 326 7779

гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
ЯСНОВИДКА РАДОСТИНА - предсказва бъдещето - изчиства родови проклятия, - съветва и напътства в личен план и в бизнеса - помага при здравословни проблеми През години развива и усъвършенства уменията си. Има способността да вижда събития, хора. Виждайки в миналото, тя казва грешките на хората и как това се е отразило в настоящето и ако не се предприемат мерки - и в бъдеще.
Ходжа Феруска е жената чудо. С помощта на нейния Коран прави невъзможното възможно, преобръща всяко зло към добро, премахва всякакъв вид магии и прави амулети за защити. Събира разделени двойки Помага за бизнес кариера Отговаря на всички Ваши въпроси Прави Огнена защита 100% успешно. Помага при стрес, страх, алкохолизъм. Резултати до 3 дни
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.