1. home
  2. »
  3. bcУслуги
  4. »
  5. Окултни

Окултни

168 обяви

Шейла - 087 903 7130

гр. Добрич, обл. Добрич
Ходжа Шейла - ще помогне на Вас и Вашите близки. Владее ритуали, магии, работи с Корана. Премахва проклятия, помага при стрес, зависимости. Събира разделени и ги насочва към сплотяване и разбирателство. Приготвя муска за разваляне на черна магия, развързва късмета, премахва родово проклятие. Ходжа Шейла е на разположение всеки ден. Преценя дали има нужда от лична среща.
Пемпе Денис е Вашето спасение. Тя има опит в България, цели 30 години. Пемпе Денис надниква в бъдещето и разгадава загадките от миналото! - трайно отстранява магии и проклятия - помага на хора пристрастени зависимости като алкохолизъм и наркомания - събира разделени двойки и семейства - премахва негативното влияние - прави амулети за щастие, любов, бизнес, здраве и късмет - лее куршуми за стрес, уплах, страх - прави черна магия и бяла за любов - помага на стресирани деца - лекува болести - предсказва бъдещето Обадете се на Пемпе Денис и преобърнете съдбата си! РАБОТИ ОТ РАЗСТО..
Ходжа Шенис пристига от Истанбул, където има 10 годишен опит. Доказало се и на много хора със своите способностиу намира начини да помага на много хора да преодолеят всякакви проблеми. *Събира разделени двойки *Прави любовта им още по-силна. Ходжа Шенис лее куршум против уруки, като разваля и магии направени от злонамерени лица. Хората със зависимости успяват да се избавят чрез ритуали и да загърбят лошите пороци като алкохолизъм, наркомания и други неща. Вниква в бъдещето и дава съвети за един по-спокоен живот. Ако желаете да ви провърви в работата, в любовта, да бъдете истински щастли..
 рекламирай сам в

Ходжа Фериде - 089 837 6635

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Ходжа Фериде - с 20-годишен опит в областта на окултното, умее да предсказва бъдещето, да премахва всякакви магии и да събира разделени двойки. Изготвя муски, бизнес прогнози за работата и офиса, помага при стрес, страх, алкохолизъм. Осъществява връзка по телефон, от разстояние или лична среща. Прави консултации по семейни проблеми, събира разделени двойки-резултати до 3 дни. Помага при здравословни проблеми. Мила Фериде, не мога да опиша безкрайната си любов към вас, истински ви обичам и от сърце. Още от първия разговор с вас усетих вашата топлина, любов към, която раздавате. Усетих невер..

Маг и Ясновицец Миро - 0893287236

гр. Шумен, обл. Шумен
Ясновидец Миро с необяснимата си дарба от бога ,прави невъзможното доказал се е с времето, със своята дарба ,сила и добрина. Успешно успява да намери сродна душа за всеки, изчиства магии, проклятия и лоши енергии, захранвания, и влияния от трети лица. Изготвя индивидуално защити и амулети.бори се с пороци като алкохолизъм и наркомания. Помага при безплодие. Работи както на лично така и от разстояние. Здравей скъпи Миро, искам да изкажа дълбоките си благодарности към теб и за всичко, което стори. Ти ми помогна за щастието и любовта ми. Благодаря, че взе всичко присърце и не се отказа да..

Ходжа Урал Бекир - дипломиран експерт - 087 743 5737

гр. Сандански, обл. Благоевград
Влечението му да помага на хората се ражда у него още като малък и това го кара да учи за ходжа. Уменията му се разчуват и той става спасение за всяка изтерзана душа. Известен с постигнатите резултати в областта на окултизма. Използва уникални ритуали за премахване на емоционални страдания, страх, стрес и депресия. Муските, които изготвя, гарантират здраве и благополучие. Той е най-добрият в премахването на черни магии. Събира разделени двойки и семейства, премахва проклятия.

Маг Светла - 089 325 2665

/За цялата страна/
Ясновидката Светла - Тя е жената, от която другите не могат да имат тайни! Причината за това е проста - тя умее да вижда хората така, както никой друг! Още от малка Светла е дарена с необикновената дарба да усеща хора и места - или поне така казват близките ѝ. Случаите, в които тя отгатва съдбата на напълно непознати са безброй! Дарбата ѝ служи да помага при: - безплодие - зависимости - събира разделени двойки и семейства - прави амулети и муски за успехи и късмет - разваля всякакви проклятия и магии - прави бяла магия - лее куршуми - премахва негативни енергии - зарежда и пречис..
Докосната от Бог ходжа Халие притежава специални умения. С радост помага на хората в нужда цели 25 години в Истанбул и Белгия. Връща любим човек, а на самотните помага да намерят сродни души. Ходжа Халие знае, че всички човешки проблеми имат решения. Отстранява съперници в любовта и връща любим човек. Изчиства негативно влияние. Насочва позитивни енергии чрез ритуали. Отключва късмета в бизнеса, семейството и брака. Съветвам всеки, който има нужда и проблем да ми се обади за да поеме по правилния път към успеха и щастието си. Ходжа Халие лее куршум, помага при безплодие. Пра..
Ясновидка и Феномен Станка Николаева Тълкува минало и разгадава бъдеще Изчиства всякакъв вид магии и родови проклятия Прави бяла магия за любов Събира разделени двойки и засилва любовта Лекува стрес и премахва уруки Приготвя АМУЛЕТИ и талисмани за късмет 100% ГАРАНЦИЯ!!! Редове на благодарност: Изразявам своите благодарности към Станка Николаева за това, което направи за мен и бизнеса ми. Всеки ден губех пари. Работниците ме напускаха ежедневно. Заводът спря изведнъж. Това ме накара да потърся помощ и съдействие от феномена Станка, която каза и отсече: ”Ти имаш магическо замърсява..
Успява да надникне в бъдещето на всеки и да предотврати зла участ. Разваля всякакви магии и проклятия. Събира разделени двойки и семейства. Засилва любовта между съпрузи и не допуска трети лица да се намесят. Казва с имена кои са враговете ви за да се пазите от тях. Помага при зависимости като наркотици, алкохол и хазарт. Маг Елена е помогнала на хиляди да се избавят от страхове, пороци и негативна енергия. Изгражда защитна стена срещу уруки и зли очи. Просто и се доверете. - Здравейте мили хора. Казвам се Мария и съм от Бургас. Искам да ви кажа, че съм преживяла мног..
Маг Мима е известна със силата и вижданията си да помага на хората да възвърнат вярата и силата, душевното си спокойствие. * Вижда минало и бъдеще. * Гледа на Карти Таро. * Разваля магии. * Събира разделени двойки и любими хора. * Прави амулети и ритуали за постигане на цели. * Изчиства семейни несгоди от злоба и завист. * Помага за стресови преживяванияи зависимости. * лее восък и куршум. ** Работи с лична среща. ** с Viber и Messenger
ХОДЖА GAMZE - ПРОФИСИОНАЛЕН СПЕЦИЛИСТ БЕЗ НИКАКВИ ИЗМАМИ И ФОТОШОП НА ДРУГИ ЛИЦА! ПОМАГА ЗА ОПРАВЯНЕ НА ОТНОШЕНИЯТА В БРАКА, И ВРЪСКАТА НА ДВАМА ВЛЮБЕНИ Страдате, нещастни сте имате безсънни нощи всеки Божи ден имате конфликти стрес не си говорите, не си споделяте не се храните заедно дори спите отделно а може би вече сте разделени? Нуждаете се от истинска помощ и искате да започнете нов Живот, на чисто Помогнала съм на стотици семейства и двойки да си дадат шанс, отново да се съберат да се сплотят и по силно да се обичат готова съм да помогна и на вас а вие готови ли сте за новия ви Живо..
Ясновидка Дафина с дългогодишен опит. Помага-при стрес, страх, страхова невроза. Събира разделени двойки. Помага за безплодие и алкохолизъм. Прави амолети за късмет. Лее куршум. Тел.0893893546 За хора, на които им е по удобно да използват фейсбук-Dafina Iordanova

Маг Екатерина - 088 814 5815

гр. Бургас, обл. Бургас
Маг Екатерина събира разделени двойки, Прави бяла намеса за любов и амулети за защита от уроки,. Разваля направена магия и не допуска направата на нова. Вижда и разгадава бъдещето, с дати казва какво ще се случи на вас и на близките ви.
гледане на кафе и карти, разваляне на магия, правене на амулети за любов, работа и късмет в семейството, събиране на разделени двойки, леене на куршум
Ясновидка Хатидже предсказва минало и бъдеще. Виденията и се появяват още щом чуе гласа на човека. Отговаря на всякакви въпроси, разкрива тайни. Събира семейства, връща любим. Не допуска намеса на трето лице във връзката. Заключва любовта. Чете молитви за здраве и късмет, изгражда защити. Ясновидка Хатидже няма да позволи да ви достигнат зли очи, помисли и уруки. Изчиства негативизъм и изработва амулети за бизнес и здраве. Изгражда Огнена защита срещу всички врагове и негативни влияния. Работи от разстояние. Бързи резултати със 100% гаранция.
100% БЪРЗИ РЕЗУЛТАТИ!! При проблеми в любовта обади ми се, няма да съжаляваш!! С дълъг опит съм, и съм помогнал на много хора и на някой от известните личности в България!! И мога да кажа, че съм единствения който реално може да ви помогне!! Звъннете ми и ще се убедите в това!! Правя най- силната любовна магия!! Изпращам снимка след извършената услуга!! ВУДУ МАГИЯТА Е НАЙ - СИЛНАТА И ЕФЕКТИВНА МАГИЯ ЗА ПРЕВЛИЧАНЕ НА ЛЮБОВТА ВИ!! С НЕЯ ОБЕКТЪТ НА ВАШИТЕ ЖЕЛАНИЯ ЩЕ МУ ПОДЧИНИТЕ ВОЛЯТА И САМ ЩЕ ЗАПОЧНЕ ДА ВИ ТЪРСИ И ЩЕ ИСКА ДА Е С ВАС ДО БРОЕНИ ДНИ!! Работя от растояние и с чужбина. Мъжът, жената..
МАГ ЕЛИСАВЕТА ЗНАЕ КАКВО ИСКАТЕ ОЩЕ ОТ ПЪРВИЯ РЗГОВОР С НЕЯ ТЯ ЗНАЕ КАКВО ТРЯБВА ДА СЕ НАПРАВИ ИСКАТЕ ИСТИНСКИ РЕАЛНИ И ТОЧНИ РЕЗУЛТАТИ ТОГАВА ПОЗВЪНЕТЕ ИЛИ ПИШЕТЕ В ВАЙБЪР НА ТЕЛЕФОН 087 655 6771 ЕЛИСАВЕТА е една от малкото почтени ясновидски, които работят до пълен резултат. С дългогодишния си опит тя помага на хиляди нуждаещи се и изпаднали в беда. ✔️ Събира двойки и семейства - Лекува стрес, страх, - Разваля всякакъв вид негативни енергии, и прави най - силните и трайни защити. ✔️Изчистване на магии, защита от отрицателна енергия, отваряне на късмет, пари, бизнес. Кариера, же..
Ясновидка и Маг Анна - изчиства всякакъв вид негативни енергии, магии, проклятия предавани по поколения, събира разделени двойки и семейства, блокира захранвания и чужди намеси, връща радостта в семейството, прави защити и амулети Доказана в времето, за нея няма нещо непостижимо, и невъзможно Работи и помага в цялата страна. Анжела от Пловдив. Преди 2 години бях загубила работата си, останах безработна, няколко месеца след това ме напусна и мъжа ми, бях съсипана, емоционално унищожена, бях загубила вяра в живота, докато не се появи Анна - съдбата си знае работата. Една приятелка ми каза ..

Ходжа Алиме - 087 627 6596

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Ходжа Алиме Жената на народа. Помага на всеки, който има нужда. Намира загубени вещи. Събира разделени семейства. Помага при зависимости като алкохол, наркомяния, хазарт и др. Вижда в миналото и предсказва бъдещето с години напред. Мерием е жената, която може да преобърне живота Ви към добро. Тя е истинска ходжа със способности от години. Разучила Корана и знае всяка негова милитва. Работи и от разстояние. Единственото, което е нужно, е да се свържете с нея и да се доверите на думите й. Ходжа Алиме вдигнала жена на крак, която имала проблеми от година и половина.
 рекламирай сам в
Събира разделени двойки Премахва негативни влияния, прокоби, уроки. Лее куршум. Привлича любов и късмет. Прави амулети - защити срещу негативна енергия, магии. Работи от разстояние или с лична среща. Работи от разстояние от 20 години Всчики хора, които са се обърнали към Ходжа Фабия са останали доволни от успешните резултати. Тя е помогнала на много и ще продължи да помага на всеки, който има нужда от нея. Ходжа Фабия - пряви чудеса за хората, от първи до девети ден разрешава всякакви проблеми.
Помага на всеки, който има нужда. Намира загубени вещи. Събира разделени семейства. Помага при зависимости като алкохол, наркомяния, хазарт и др. Тя е истинска ходжа със способности от години. Разучила Корана и знае всяка негова милитва. Работи и от разстояние. Единственото, което е нужно, е да се свържете с нея и да се доверите на думите й.
Маг и Ясновидка Лили, предксазва минало, настояще и бъдеще. Може да отговори на всеки въпрос и да промени съдбата Ви. Лили ще върне радостта и щастието в дома Ви. Тя помага на всеки в беда и предпазва хората около вас от зла участ. Ще направи талисмани за късмет и успехи. Резултатите и са видими до дни.
ХОДЖА АЙЛИН - чете Корана и прави молитви за защита и предпазване от магии, уроки. Необходими са три имена и рождена дата, за да разчете житейския път на човек, да види миналото и да каже какво му предстои напред. Айлин е жена, помогнала на много нуждаещи се. Освен, че има опит да вижда, тя има и способността да тълкува. Разгадава минали събития, защо са се случаи и каква е поуката от тях. Няма нищо случайно на този свят.

Маг Гинка - 087 671 1253

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Маг Гинка - необходими са три имена и рождена дата, за да разчете житейския път на човек, да направи прогнози за бъдещи събития. Тя прави всичко с лекота. Когато става дума за изчистване на негативна енергия, обяснявам много подробно как трябва да процедират. Ако са болни, ги насочвам към лекари. Ако психиката на определен човек е натоварена много, без да му е направена магия, го каня на личен разговор. Лея му куршум. Така човекът се освобождава от напрежението и вижда, че проблемът му не е толкова страшен. Тя прави успешна бяла магия за любов и късмет. Връща щастието и успеха на в..

феномен Станка - 089 398 5374, 088 699 0492

гр. Добрич, обл. Добрич
феномен Станка - притежавам тази дарба от 50 г. Помага на хората в нужда, лее куршум за уруки, помага при стрес и депресия. Помагам за алкохолизъм, депресия, нощно напикаване, деца с проблеми

Маг Еми - 087 607 9219

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Маг Еми която е винаги готова да помогне на всеки в беда! Маг Еми ясновидка, която връща радостта в живота ни! По този начин наричат маг Еми хора, които са я търсили за помощ за различни техни проблеми. Маг Еми казва СТОП на проблемите Прави всякакви защити.
ясновидката Юлка Димитрова гледа на кафе и карти, 35 години практика с доказани качества, магии, депресия, стрес, успех в бизнеса и любовта, леене на куршум
Ясновидката и Маг Александра е жена с опит и практика в света на ясновидството. Тя ще разкрие тайни, които дори не подозирате Ще открие тъмните страни на хората около вас. Ще отвори врати към по-добро настояще и бъдеще. Иконите, които притежава й помагат да погледне миналото и бъдещето на всеки. Ще разреши семейните проблеми за кратък период и ще допринесе за мир в дома. Само с 3 консултации по телефона, тя е способна да върне любим/любима и да засили връзката ви, ако има трети човек, без проблем ще го отстрани. Премахва всяка негативна енергия и уруки. Александра е готова на всичко ..

Маг и Ясновидец Даниела - 087 618 1153

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Тя е жената, която помага на всеки с нейната сила, която е дадена от Бог. Даниела изчиства всякакви видове магии. Събира разделени двойки и семейства. Прави бяла магия за любов. Изчиства негативна енергия и родови проклятия. Помага срещу алкохолизъм и наркомания. Помага при безплодие Разрешава проболеми в бизнеса и безпаричието.
Въведи страница №