1. home
  2. »
  3. bcУслуги
  4. »
  5. Окултни

Окултни

191 обяви

гледам на карти таро мария

гр. Пловдив, обл. Пловдив
лея куршум помагам на влюбени и разделени премахвам родови проклятия негативна енергия и др,
Откривам и изчиствам, негативна енергия, астрално обсебване, родово проклятие, кармична обремененост, ритуални магии и вмешателства, срещу свободната воля на човека! Изграждам, гарантирани защити, като защитавам Астралното, Етерно и Ментално ниво, на човека! Работя, чрез специална, древна методология! Кодирам, желани събития, но единствено и само тогава, когато касаят конкретния човек и не засягат други интереси /отмъщения/! Събирам, разделени двойки и семейства! Отключвам, заключен късмет в: Кариера, Любов, Брак, Финансов просперитет. За отговор на въпроси по телефона. Феноменът г-н Пет..
И С Т И Н А Т А БЕЗ ЛЪЖИ!!! Дай БОЖЕ всекиму *** ***** / 0.60 лв. / 0 9 0 0 6 3 0 4 7***** МАГ Р А Д А **** ЯСНОВИДСТВО ***** БЛАГОДАРНИ КЛИЕНТИ ДА ПРАВЯТ ДАРЕНИЕ В ЦЪРКВА***** не злоупотребява с болката на ПОСТРАДАЛИЯТ ЧОВЕК, без приеми и финансови условия. Работи с информационното поле, влияе енергийно и оказва благотворно влияние при родова и кармична обремененост. Помага на хора със сериозни проблеми - хармонични отношения в любовта, семейството, събира разделени влюбени ако тяхната съвместимост позволява това, несгоди в житейска среда, нова работа, доходен бизнес, подобряване на финансо..

Славянски Маг и Окултист Галина 0884 385 331

гр. Севлиево, обл. Габрово
Познанията и опитът и в областа на езотериката я нареждат сред най-търсените магове в България. Вижда в миналото ви - предсказва настояще и бъдеще. Потърсете я при проблеми в бизнеса, разделени двойки, при хора със зависимости, страх, стрес. - Изчиства магии, прави защити. Благодарствени писма; С много признателност се обръщам към Галина. Великодушна и готова винаги да помага. Докосва невидимото нас и преобръща положително ситуацията за всеки потърсил я за помощ. Това което прави е за цял живот, продължава да помага и от разстояние. Благодаря ти. От Ивелина Изказвам благодарност към Галин..

Маг Вени - 088 585 2284

гр. Варна, обл. Варна
МАГ ВЕНИ Разваля магии, родови проклятия и уруки Помага на разделени да се съберат и да бъдат отново щастливи заедно Отключва негативна енергия и изгражда защитна стена за да не се допускат лоши енергии към вас Помага при зависимост от алкохол и наркотици Помага при стрес, прави амулети за късмет и бизнес, за здраве и благополучие Не допуска трето лице във връзката, не позволява партньора да изнвери Помага при безплодие и на майки, които не могат да заченат Резултати може да очаквате до няколко дни, стига да се доверите на Маг Вени. Тя е способна да преобърне съдбата ви. Ще внесе м..

Ходжа Низика - 088 411 3734

гр. Бургас, обл. Бургас
Ходжа Низика, разваля черни магии и родови проклятия. Бае срещу уруки. Прави защитна стена врещу врагове. Чете молитви за любов, здраве. Вижда бъдещето на всеки. Прави бяла намеса за любов. Събира разделени двойки. Връща спокойствието и късмета.
ЯСНОВИДСТВО***АНГЕЛИТЕ И ГОВОРЯТ ****МАГ Я Н А* 0.60 лв.0 9 0 0 6 3 0 5 2* НЕ САМО ГЛЕДА НО И ПОЗНАВА*** ПРЕДСКАЗАНИЯТА СЕ СБЪДВАТ, П Р О Г Р А М И Р А ЖЕЛАНИ СЪБИТИЯ, НО САМО С ПОЛОЖИТЕЛНИ ГРАДИВНИ НАМЕРЕНИЯ. Не злоупотребява с болката на хората!!! - кодиране на съдбата помощ при емоционален дискомфорт, семейни недоразумения, конфликти с роднини, колеги, има ли бъдеще вашата връзка, любовна раздяла, откриване на сродна душа, успешен бизнес, кариера. Довери се на доказаните способности, разкрива истини за предстоящи събития. - помощ при кармична обремененост, родови проклятия, отключва късмета..
Ясновидката ДИДА - номер 1 в Северна България и Русе! Работи в страната и в чужбина, с ЛИЧНА СРЕЩА или по ТЕЛЕФОН! 1.Предсказва минало и бъдеще 2.Открива и изчиства магии и родови проклятия 3.Събира разделени двойки и разпадни бракове 4.Прави амулети за любов,късмет и щастие - 100% гаранция Катя от Чирпан Потърсих Дида, защото за кратък период от време ми се ст рупаха доста неща - болести, разочарования, раздели и т.н. Имах чувството, че съм урочасана или ми е направено магия. Във времето съм търсила помощ и от други врачки, но Дида ме спечели с искреността си и способностит..
Ходжа Асибе една от малкото ходжи, които спокойно могат да кажат да себе си, че са изучили света на окултизма. тя е наследила от баба си дарбата, която притежава от малка. Гарантира на 100 % за всичко, което прави, за всеки ритуал и насока. Тя вижда напълно безпогрешно миналото на всеки казва какво ви предстои близките 3 години. Тя открива изневери и отстранява трети лица от връзката с любимия/любимата. Събира разделени двойки в рамките на няколко дни и сплотява тяхната любов. Чете молитви от Корана за изчистване на лоша енергия и проклятия. Изгражда защитна стена срещу врагове и не допуск..
Ходжа Емилия - гледам безпогрешно. Ако Ви интересува какво бъдеще ви очаква, как да намерите пътя си в живота, кой ще е партньорът до вас, какво е било миналото ви..... потърсете ме. Събирам разделени двойки и семейства. Правя любовта взаимна и силна, не допускам намеса от трети лица да провалят щастието ви. Помагам при неизлечими болести и проблеми със здравето. Правя амулети за всеки индивидуално - за здраве, късмет, любов и благополучие. Когато носите направеното от мен ще усетите желаната промяна до дни. Резултата няма да се забави. Ще бъдете напълно удовлетворени. Не се колеба..

Маг Кристиан- гаранция 100%

гр. София, обл. София
Резултати до часове. Бързи резултати!! Изпълнявам всякакви ваши желания и Гаранция на ефекта 100%! Време е за всички проблеми и пречки поставени на пътя ви да бъдат премахнати, а вашият живот да бъде изпълнен с любов и хармония, както увеличаване на потока в живота ви на успехи и сбъдване на най- съкровенните ви желая. Време е всичко не видимо за вас, да стане видимо, време е вашата болка да бъде премахната, а желанията ви да бъдат реалност. Маг Кристиан е помогнал на много хора във България и чужбина, а неговите успехи са безотказни резултати. Не се лъжете да губите време а при нужда ..

Ходжа Севгюл

Франция (FR), обл. Друга държава
Ходжа Севгюл е помогнала на много разделени двойки. Помага при стрес черни и бели магии.
Завърнах се в България да помагам на сънародниците си. Имам практика в Турция, там хората ме познават. Притежавам дарба от 13 годишна, от тогава не спирам да помагам на хората. Получих я наследствено от майка ми, която е народна лечителка. Мога да помогна на всеки, който ми се довери, на всеки, който има нужда от помощ, съвет и не може да намери щастието си. Ако имате въпроси и не може да си отговорите, потърсете ме. Ще ви направя любовна прогноза, ще кажа как ще се развият отношенията ви с партньора и събитията около вашата връзка. Ще видя какво ви предстои в бъдеще. Мога да помог..

Ходжа Илай, за нея няма невъзможни неща - 0876539385

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Ходжа-Илай, за нея няма невъзможни неща дори невъзможното става възможно с нейната сила и дарба: 1. предсказва бъдеще 2. прави бяла магия за късмет, щастие и любов 3. събира разделени двойки и семейства 4. помага при тежки болести от всякакъв вид 5. премахва независимости от алкохолизъм, наркомания и хазарт 6. открива и неотрализира негативни енергии 7. премахва магии и родови проклятия 8. изготвя амулети за работа и бизнес 9. помага при безплодие Животът е кратък, за да се живее само с мъка и разочорование. Дали от работна дали от любовна страна, когато имате проблеми и неразбир..

Маг и Ясновидка Галина - 089 370 2607

гр. Банско, обл. Благоевград
По уникален метод изкоренява и премахва магии, родови проклятия; - Развързва късмета и щастието на човека; - Премахва стреса и връща радостта от живота; - Събира разделени двойки и семейства; - Помага при зависимости от алкохол, наркотици и др.; - Помага при безплодие Помага и дава надежда на тези, които наистина се нуждаят от помощ! С доказана дарба помага в безизходица и в критични ситуации. Лекува човешката душа и възвръща щастието и успеха. СПОДЕЛИ БОЛКАТА СИ И ТЯ ЩЕ ТИ ПОДАДЕ РЪКА. Изчиства всякакъв вид магии и родови проклятия от разстояние!!! Благодарствени писма: Ивана ..
Ходжа Айшенур: - Разваля родови проклятия до дни. - Събира разделени двойки. - Дава точни отговори на конкретни въпроси. - Помага от разстояние. - Напътства при случаи с изневери. - Съветва при всякакви проблеми. - Изработва арабски муски за бизнес и пари. - Прави бяла намеса за любов.

Ясновидка Ваня - 087 650 8427

гр. Габрово, обл. Габрово
Ясновидка Ваня е много известна. Тя многократно е помагала на хора в нужда за наркомания и алкохолизъм. Прави бяла магия за любов и събира разделени двойки. Изготвя амулети за късмет, здраве и пари. Обадете се да разберете вашето бъдеще!
Арабска черна магия за любов, страст, събиране на разделени двойки и връщане на напуснал любим. Отстраняване на съперници, премахване на бизнес конкуренция, унищожителни родови проклятия, ритуали за отключване и завързване на късмета. Въздействия за силна омрза и раздяла между двойки. Поробване на волята и подчиняване на съзнанието. Разваляне и връщане на негативни въздействия, отправени към вас. Поставяне на трайна защита. Магии с живак, сапун и игли, ритуали с кукли, гробищни ритуали, призоваване на земни джинове и шейтани, муски и ритуали за всяка нужда. За връзка с нас: arabskachernamagia@..
Арабска черна магия за любов, страст, събиране на разделени двойки и връщане на напуснал любим. Отстраняване на съперници, премахване на бизнес конкуренция, унищожителни родови проклятия, ритуали за отключване и завързване на късмета. Въздействия за силна омрза и раздяла между двойки. Поробване на волята и подчиняване на съзнанието. Разваляне и връщане на негативни въздействия, отправени към вас. Поставяне на трайна защита. Магии с живак, сапун и игли, ритуали с кукли, гробищни ритуали, призоваване на земни джинове и шейтани, муски и ритуали за всяка нужда. За връзка с нас: arabskachernamagia@..
Ясновидка Евдокия, е жена, която ще предскаже вашето минало и бъдеще. Ще посочи с дати какво ви очаква, ако има нещо от което трябва да се пазите, то Евдокия ще каже без да премълчи. Помага на болни да се излекуват и да се радват на здравето си. Помага на жени, които не могат да имат деца. Показва причината за заболяването и с амулет изработен от нея не допуска да ви застигнат нещастия. Събира разделени двойки. Разваля черни магии. Премахва уруки и зли очи. Евдокия ще ви направи защитна стена, която ще ви предпази от всякакви беди и нещастия.
Ходжа Еджер наистина е доказал в цяла България и в целия Европейски съюз, че той наистина помага. Това е истинския ходжа, като него няма да намерите. Еджер работи с още с 6 Ходжи от Турция. Те са най-мощните в страната си Помага и премахва всякакви болести и гаранция не 100% а 1000%. Ходжа Еджер има опит 37 години в Германия, Турция, Италия, Испания, Гърция. Отстранява лоши влияния и негативна енергия. Помага силно чрез баене да предотврати смърт. Събира разделените двойки и влюбени. Разваля черни магии и проклятия със светена вода. Прави бяла магия за любов. Помага при зависимости ..

Маг Ванеса - Променя съдби - 0892361920

гр. Асеновград, обл. Пловдив
Маг Ванеса - изчиства всякакъв вид негативни енергии и магии, родови проклятия, помага при зависимости, събира разделени двойки и семейства Помага за страх, стрес и алкохолизъм, гледа на икона. Отговаря на въпроси за бъдещи събития, локализира външни намеси, насочвам и помагам при лични и други проблеми. Помага да се съберете с любовта, да си върнете приятел или човек, който е вече извън живота ви по една или друга причина. Елена от Нови Пазар Преди 2 години бях загубила работата си, останах безработна, няколко месеца след това ме напусна и мъжа ми, бях съсипана, емоционално унищ..
Любовната магия е най-големия успех на варненската гадателка Пепи. Дарбата й я насочва към окултизма. Тя специализира в областта на висшата маготехника. Като маг и сензитив Пепи уме да разгадава събития и да им въздейства дори по снимка и от разстояние. Силните й арабски ритуали за любов и за късмет привличат хора от страната и чужбина. Събира разделени двойки! Помага при стрес, бае за уроки, лее куршум, помага и на зависими! Разваля всякакъв вид магии. Доказва прогнозите си във времето. Постига желани събитя. Разрешава всички ваши проблеми! Viber: 087 658 5582
Елеонора - жена със сила и възможности, помага най-вече пристрес, страх, родови проклятия, събира разделени двойки и всичко свързано с душевната сила и енергия. Ясновидката Елена-номер едно в гр.Русе и цяла България! Доказала се е с дарбата си и помощта си пред хиляди! *Събира разделени двойки *Разваля всички видове магии и родови проклятия *Прави огнена защита и защита на дома *Изработва амулети за късмет, любов, бизнес *Помага при болести, наркомания и алкохолизъм *При нея няма невъзможни неща *100% гаранция Потърсете я. Ще ви обърне персонално внимание, ще ви изслуша и насо..
Повярвайте в мен - Аз ще Ви върна живота. Тя успешно открива и неутрализира всякакви направени външни намеси и магии. Премахва родови проклятия. Събира разделени хора, семейства и влюбени. Ходжа Асу ще ви даде съвет как да се освободите от натрупаното напражение в ежедневието и ще помогне да имате по-радостни и щастливи дни. След срещата ви с нея, ще можете да се отдадете на спокойствиетои да имате душевен мир. Прави бързи магии със сигурни резултати за кратко време. Силата и е в направата на амулети с данните на човека, които зарежда чрез молитви и баене и ги носи от Турция. Отговаря..
Прочутият Ходжа Реджеп е вече в България. След дългото си отсъствие и работа в Турция днес той може да бъде в помощ и в България. С умението си да чете молитви и айети от Корана, той пречиства енергията на омагьосания, закодира защита в специални муски, които помагат на всеки, независимо от религията. Според Реджеп всеки дом трябва да бъде защитен от зловредия и влияния. Той дава съвети как да се постигне това. Той кара дори и невярващия да повярва в силата му. Чете арабски молитви срещу арабски магии. Върща любовта, сбъдва мечти. Номер 1 в 21 век. Потърсете го. Ще ви помогне!
Ходжа Ремзи дава консултации по телефона. Ще усетите резултата още от първия рзговор с него. Помага при зависимости, при проблеми в личните взаимоотношения. Дава напътствия за успешна и хармонична любов. Изчиства въздействия като негативна енергия, уруки, магии, направени от други ходжи. В работата си използва широка гама от различни ритуали, те са силни, безотказни и най-вече имат резултат. Кратък срок - Успех - 100% Винаги е с позитивно намерение към всички, той променя живота на хората. Всеки заслужава да бъде щастлив. Ходжа Ремзи е мъжът, който ви ще помогне. Может..
Джейлял - владее тайнствена сила на Корана, ходжа с международна известност и доказани качества. Тя помага и предпазва тези, които й се доверяват. Създадена е не само да помага, но и да предпазва тези, които й се доверяват. Прави бяла магия за любов, щастие и късмет. Премахва черни магии и родови проклятия, помага при зависимости - алкохолизъм, наркомания. Прави амулети за късмет. Доверете й се.
Маг Нина е доказан експерт в окултното познание. Усеща негативната енергия около нас, като вибрация. Нейната сензитивност и помага да вижда човешкият живот като на кино лента. Прогнозира с точност това, което предстои и дава напътствия и съвети за преодоляване на критични ситуации. Маг Нина извършва диагностика на кармата и прави сеанси за изчистването и. С нейна помощ ще се справите със стреса и напрежението. Маг Нина успешно разваля всички направени магии и родови проклятия. Премахва негативната енергия, която е натрупана с времето. Прави восъколеене и лее куршум срещу уруки. Развързва..
Ходжа Емра е млада, но вече има истинската дарба и способности да разваля магии и проклятия. Наследила от майка си уменията, Емра помага на всеки. Скоро се завърна от Турция. Там я познават и я препоръчват като най-добрата ходжа. Ако имате уруки, тя ще ви лее куршум. Ако страдате вие или ваш близък от пороци, тя ви помогне да се избавите. Разрешава семейни и битови проблеми. Помага в работата, бизнеса. Казва как да увеличите доходите си и да нямате лишения. Ходжа Емра ще изработи и талисман, който да ви пази и да ви носи здраве и късмет.
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.