back to top

Окултни

169 обяви

ЗА МЕН Аз съм ясновидка/екстрасенс/заклинател, който има малко над 50 години опит в извършването на различни гледания, заклинания и изцеления на хиляди клиенти през годините! Да помагам на хората е моята страст и цел. Щастлива съм да споделям наследени древни знания и техники, които се предават от поколения в семейството ми. Само като прочетеш това съобщение, ти потенциално правиш голяма крачка към твоето по-светло бъдеще. Чувствай се добре да се свържеш по всяко време с мен! МОЛЯ НЕ ЗВЪНЕТЕ А ПИШЕТЕ НА ВАЙБЪР Всичките ми ритуали са ЧИСТА ПОЗИТИВНА ЕНЕРГИЯ - 100% АВТЕНТИЧНА БЯЛА ..

top icon

Ходжа Зехра

/Обява за цялата страна/

ХОДЖА ЗЕХРА - Най-добра е в събирането на разделени двойки и семейства резултат от 3 до макс 9 дни, може да реши всякакви проблеми, отговаря на всички въпроси с един ритуал, потърсете Зехра, за нея няма невъзможни неща, стига да се работи правилно, без никакви грешки и при нея и отсрещния човек. Телефона не е импулсивен!!! Работно време от 08:00 до 21:00 ходжа Зехра - владее успешно арабска магия като работи от разстояние, и с чужбина, гледа на Коран, помага за стрес, напрежение, безсъние

Ходжа Айлишихан Прави арабска магия за любов събира разделени двойки премахва негативни енергия лее куршум премахва стрес гледа на коран Мнозина са доволен и от тя сее доказала със своята дарба на много места Турция, Израел, Италия също и в Англия тя е тук в България за едно известно време за да помага и тук на хората в нужда Аз съм Хасан от Търговище Много съм доволен от нея работи безупречно отделя внимание също и усилия и дава резултат действително Бях отчаян от живата ми до преди да среща нея благодарности към нея и джамията в която разбити Бъди богословейна от Аллах се..

TOP пормотиране Ходжа Азизе - ритуали за събиране на разделени двойки и премахване на магии;
Ходжа Азизе - ритуали за събиране на разделени двойки и премахване на магии;Ходжа Азизе - ритуали за събиране на разделени двойки и премахване на магии;Ходжа Азизе - ритуали за събиране на разделени двойки и премахване на магии;Ходжа Азизе - ритуали за събиране на разделени двойки и премахване на магии;

Ходжа Мурхаят. Притежава дарбата от Аллах. Който има, може да й се обади. Телефонът не е импусивен. Прави магия за любов. Изчиства магия. Разваля проклятия. Събра разделени двойки. Лее куршум. Гледа на Коран. За хора в нужда потърсете ме. Работи с цялата страна

Ходжа Едже - доказана в три континента, работи предимно в Българи Германия и Турция. Пречиства всякакъв вид енергийни намеси. Открива и унищожава на 100% всякакви магии и кармични проклятия. Помага на влюбени да се задомят, а на разделени да се съберат. Показва на всеки къде да открие своята половинка, пречиства зависимости помага при безплодие! Приготвя амулет и дава светена вода заредена със сила, която да изчисти всеки проблем! Работи с ходжове в Турция, те са ѝ давали още много сила за да помогне и в България. Доказала се е пред тях, те са ѝ давали път към България да помага. Тези хора..

Тя може да разкаже за редица случаи, в които нейната намеса е довела до щастлив край. Възприемана и смятана за ангел, който помага на хората с изключителната си дарба, гадател Гергана ще направи и невъзможното, за да може Вие да намерите своето щастие. С необяснима за самата нея интуитивност, тя вижда невидимото за другите. Може да се свържете с нея и чрез Viber. Не приема лични срещи. Необходими са единствено снимка и данни да Ви каже всичко, от което се интересувате. Работи в ЦЯЛАТА СТРАНА! Маг Гергана ГОВОРИ С ИМЕНА!!! - Усеща чуждата енергия; - Премахва магически влияния, ене..

София, ясновидката Юлка Димитрова гледа на кафе и карти, 35 г. практика с доказани качества, магии, депресия, стрес, успех в бизнеса и любовта, леене на куршум

От доста години на сам подобно на шаманите в Африка разваля лоши магии. Нарича добро. Чете светена вода и събира разделени хора. Тя е жена, чиято врата е денонощно отворена за посетители. Усетила, че може да гадае и вижда стореното, някому лошо. Още от ранни години, самата тя била обсебена от тайнствени сили, които я карали да преспива на необичайни места, да чува гласове и да вижда невидимото за останалите хора присъствие. Една нощ белобрад мъж и се явил и и казал, че е определена да помага на нуждаещите се като чете Коран и прави светена вода. От тогава тя не спира да помага на такив..

Ходжа Наарин събира разделени двойки, премахва негативи, изчиства аурата на човек. Тя е доказана на много страни: Гърция, Израел, Турция също и в Македония. За нея няма невъзможни неща. Тя е много силна и доказана със своята дарба обадете и се.

ТОП ФЕНОМЕН И ЕКСТРАСЕНС В ЕВРОПА ! Ходжа Сихем Улсой е ФЕНОМЕН с неземна сила , дарена от всевищния със способността да подарява щастие на милиони души в безизходица. Ходжа Сихем Улсой е 20 годишен стаж в Европа и Азия, работи с хора от различни етноси и религии чрез доказани и изпитани методи, които ви връщат пълноценния живот и щастието на 100%! Баячка лечителка Маг ФЕНОМЕН Екстрасенс, тя е тук в страната на вашите услуги. Сихем Улсой събира и разделя двойки, тя открива и разваля магии, бае, лее восък и куршум, гледа на кафе, карти Таро, проглежда в бъдеще и минало време, помага на безпло..

Владее успешно арабска магия като работи от разстояние и с чужбина НЕ ПРИЕМА ЛИЧНИ СРЕЩИ в предвид ситуацията в страната. Гледа на Коран. Лее куршум. Потърсете Седа - за нея няма невъзможни неща, тя е жената, от която другите не могат да имат тайни. Помага за стрес, напрежение, безсъние. Помагам за привличане на любовта, изчиства стрес и страх, влияе при депресии и зависимости, изготвям защита от енергийни посегателства, завист и злоба. Събира разделени двойки, премахва негативни енергии, влияния, прокоби, уруки. Ако имате проблеми в бизнеса и сте финансово нестабилен, тя ще помогне. ..

Топрак работила 20 години в Турция, там тя е помогнала на много хора. От 5 години е в България за да помогне и направи хората тук щастливи. Ходжа Топрак е жената, способна да предскаже и предотврати събития. Чете Корана и чрез него вижда и разчита знаци. Чрез баене премахва уроки и натрупана негативна енергия, замърсено енергийно поле, черни магии. Помага и при силни зависимости. Потърсете ходжа Топрак на посочения телефон в Контаки под обявата.

Бързи и Сигурни Резултати. СПЕЦИАЛИСТ В СЪБИРАНЕТО НА РАЗДЕЛЕНИ ДВОЙКИ И СЕМЕЙСТВА, ПРИ НЕГО НЕ СЕ чака. Няма невъзможни неща. - Много от вас ме познават от цялата страна и знаят възможностите ми! - Занимавам се с турско - арабска магия в цяла Европа. Не мога да кажа, че са ми чужди циганската и българската магия. Много от вас ме познават от цялата страна и знаят възможностите ми! За тези, които все още не ме познават да не се колебаят. признат от най силните хора в турския и арабския свят доказал се не един път. Известен с Най - Силните Ритуали нека помогне и на вас, Открива и премахва всякак..

Ясновидка Вяра единствената доказала се жена със свръх сила и възможности. Жена с голям опит, създадена да помага и да се справя с всичко. За нея няма невъзможни неща. Хиляди хора са намерили своето спасение и щастие при нея. Премахва всякакви черни магии и проклятия. Помага при безплодие, съветва при бизнес проблеми. Събира разделени двойки. Изчиства негативизъм и прави амулети за защита. Помощта и е гарантирана, връща желанието за живот. Потърсете я за да разберете силата и да помогне и на вас, както на много други хора.

top icon

Ходжа Ипег, работи и с чужбина

Карлово, област Пловдив

Ходжа Ипег, Разваля магии и проклятия. Прави намеса за любов. Изготвя амулети за любов, за пари, бизнес и благополучие. Обръща внимание на всеки клиент с любов. Обича да помага. От нея са останали дозина доволни. Дава точни резултати, гледа в бъдещето, разкрива тайни от миналото. Помага при стрес, безсъзнание, депресия. Помага при алкохолизъм и наркозависимост. Помага при безплодие само със лечебни билки. Открива и неутрализира негативни влияния. Помага за събиране на двойки. Работи от разстояние и на лични срещи. Здравейте, аз съм Ахмед на 37г. Съм от гр София, с жена ми бяхме разделени..

Ходжа Хазал връща любим човек само до броени дни. Тя е една от доказаните с опити и практика. Разваля магии, премахва трети човек ако има между вас. Мнозина хора са останали доволни от нея. Не се колебайте, ако имате нужда от помощ потърсете я! За нея не възможни неща няма.

top icon

Ясновидка гледа на кафе и карти

Владая, област София

гледане на кафе и карти, разваляне на магия, правене на амулети за любов, работа и късмет в семейството, събиране на разделени двойки, леене на куршум Обадете се на посочения телефон.

top icon

Маг Розали

София

Маг Розали, гледа на карти Таро. Отговаря на вашите въпроси. Разваля магии, лее восък, премахва зависимости, връща в живота ви любовта щастието и успеха. Чакам ви на телефон Работно време от 12.00-23.00 часа. Неделя почивен ден! Импулсен телефон 090063077 код 234. имп.2.40/мин. Гледайте моите предавания във Фейс бук страницата ми Mag Rozali, или в ютуб.

top icon

Ходжа Джансу

/Обява за цялата страна/

Ходжа Джансу Премахва негативи Прави Магия за любов Работи със цялата страна Премахва стрес Лее куршум За нея няма не възможни неща Дава резултат от 3 до 9 девет дни

Маг и Ясновидка Кристияна, Тя е жената открила дарбата си от ранна възраст. Тя помага на хората, които имат нужда от нейната помощ. Дава им светлина в тъмнината, когато са на ръба. Помага на разделени двойки и на хора пред раздяла. При безплодие, наркомания, стрес, страх, уруки. Разваля черни магии и проклятия. Пречиства домове и хора от лоши енергии чрез ритуали и молитви. Прави и ритуал за любов, успешен бизнес и спокойствие в дома и семейството. Погледнете във вашето близко и далечно бъдеще! Не се чудете дали Той или Тя, Ви обичат? Дали събитията ще бъдат във ваша полза? - Ако им..

 рекламирай сам в favicon

Ясновидство с дългогодишна практика! Точни предсказания за минало и бъдеще! Чрез восъколеене премахва страх, стрес, уроки! Изчистване от негативна енергия Родови проклятия Магии! Прогонва зли духове! Събира разделени двойки! Защита от магически нападения! И други! Консултации по тел, Viber! Относно Положението в Страната не приема лични срещи! Работи със снимки за Страната и Чужбина! Ако Нещо Ви тревожи и Не намирате изход Потърсете я на тел. 0888784124 СНИМКИ ОТ МОЯТА ПРАКТИКА!!! ПРИЛОЖЕНО ВОСЪКОЛЕЕНЕ ВЪРХУ ХОРА, ДРЕХА И СНИМКИ СЪС РАЗЛИЧНИ НЕГАТИВНИ ВЛИЯНИЯ! НЕ КОПИРАЙТЕ ТЕКСТА И СНИМКИТЕ..

Ясновидка Ася С уникалните си способности тя надниква в бъдещето и разрешава проблеми от миналото. Събира разделени двойки и семейства. На самотните хора помага да намерят сродна душа. Прави ритуали за късмет. Прави муски за бизнес проблеми. Помага при зависимости като алкохолизъм и всякакъв вид болести. Хората са доволни от върнатото им щастие. Разгадава знаци, дадени от вселената и насочва хората към правилното решение.

Жената Чудо Маг Мими доказвала способностите си с дългогодишната си работа в областта и страната. Гледа на икона, вижда ясно минало и бъдеще. Събира разделени двойки и семейства. Помага при стрес и страх. Изготвя амулети и муски. Премахва негативна енергия и черна магия. Бързи резултати. Ясновидство веднага, без такса.

Изчиства негативно минало и бъдеще. Разрешава всякакъв вид проблеми, както в работа така и в личен план. Помага и при здравословни проблеми с народна медицина и билково лечение. Помага и за безплодие, хора които страдат от пороци алкохол и др. зависимости. Събира разделени двойки и също прави амулети за здраве щастие и късмет. СВЪРЗВА СЕ С ПОЧИНАЛИ ДУШИ! ДОКАЗАНА ЯСНОВИДКА И МЕДИУМ КАКТО В БЪЛГАРИЯ ТАКА И В ЧУЖБИНА РАБОТИ И ОТ РАЗСТОЯНИЕ

Здравейте, Аз съм Ходжа Хара. Работя от разстояние и с чужбина, не приемам лични срещи поради ситуацията в страната. Ходжа Хара и нейната дарба не всеки може да я притежава, всеки казва че за него няма невъзможни неща, но дали е така? Хара е много точен човек. Никога няма да ви даде по крив път и да ви подведе. Всеки, които я познава го знае, но за тези които не знаят - мога да кажа да рискуват, няма да загубят. Тя не обича да си прави реклама и да се хвали, а резултати да ви даде сами ще се уверите в това и ще се похвалите с нея. Тя помага във всякаква ситуация, но най-добра е в събиран..

* Мога да променя съдбата Ви само за 24 часа. * Отстранявам магии и проклятия, зареждам с енергия и късмет. * Правя бизнес муски и амулети за щастие, любов и късмет. * Събирам разделени двойки * Помагам при безплодие, алкохолизъм, наркомания. * Лея куршум против страх, уруки и стрес. * Правя Бяла магия за любов и щастие. * Надниквам в миналото и разгадавам бъдещето, чета кодовете на съдбата. * Изграждам огнени защити от магически нападения за цял живот. - Станислав от Етрополе сподели: Имах проблем в комуникацията с жени-притеснение, скованост...без физически проблем. Евда откри под..

Жена със сила и възможности. Помага при стресови събития, съботации. Събира разделени двойки, премахва негативни енергии и зависимости. Работи и помага от разстояние, както в България, така и в чужбина. За нея няма минало, настояще и бъдеще - тя прониква навсякъде!!! Ако искате брак, бебе или добра работа, ще ви покаже как да поемете към пътя на своето щастие и да бъдете щастлив и достоен човек. Съветва всеки, който има проблем и нужда от помощ. Работи и с България и с чужбина!

Ходжа Азра не обича да лъже и подвежда хората, жена с умения да разваля черна магия, прави само бяла магия за любов. Жена с могъща сила! Тя е една от малкото честни и почтени в цяла България Ходжи. Привлича любов и късмет. Прави амулети - защити срещу негативна енергия, магии. Ходжа Азра притежава изключителна силна енергия, с която е способна да преобърне съдбата на всеки. Винаги е с позитивно намерение към всички, тя променя живота на хората. Жена, която винаги е на среща за всеки. Тя е родена да помага и напътства. Всеки, който се е доверил на Азра, и е благодарен. Работи ..

Ходжа Хюрем е една от малкото останали честни и почтени ходжи. От години тя е избрала да върви по пътя на молитвите и бялата магия. Хюрем е родена, за да спасява злочести съдби, да помага на хора отчаяли се от живота, да помага да влюбени да намерят своето щастие отново. Събирането на разделени двойки е най-голямата и сила. Бялата ѝ магия е събрала изключително много влюбени души, които са се разделили против собствента им воля по един или по друг начин. Магията и за любов е силна, а ефекта и е траен. Ходжа Хюрем разваля черни магии от различен произход. Нейната дарба и дава силата и възможн..

Известният и доказан Серкан Ходжа живее в Турция гр. Кония и е за около 2 месеца в България гадае на Свещен Коран. Предсказва бъдещето. Събира разделени. Помага при болести. Изчиства най-тежките магии. Помага при безплодие и алкохол, и много други неща. Доказан както в Турция така и в Европейския съюз. Ако имаш проблеми в семейството Ако имаш проблеми в Любовта или просто искаш да ти върви в живота или ако мислиш че някаква негативна сила ти пречи просто се обади и Серкан Ходжа ще ти помогне на 100% Работно време Всеки ден От 09.00-20.00. ч Ако Телефонът ми е изключен Това означав..