Област
Населено място
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
123 обяви
ТОП оферта
0.60ЛВ.090063047*Истини*Ма РАДА, открива загубени вещи.090063064*МАГ ВИЛИ, поема болката, РАЗВАЛЯгр. София, София,  преди 2 часаИ С Т И Н А Т А БЕЗ ЛЪЖИ!!!/ 0.60 лв. мобилни и бтк / 100 % ясновидство с маг Р А Д А - 0 9 0 0 6 3 0 4 7**** БЛАГОДАРНИ КЛИЕНТИ ДА ПРАВЯТ ДАРЕНИЕ В ЦЪРКВА***** не злоупотребява с болката на човека, без приеми и финансови условия, работи с информационното поле, влияе енергийно и оказва благотворно влияние при родова и кармична обремененост. Помага на хора на хора със сериозни проблеми - хармонични отношения в любовта, семейството, несгоди в житейска среда, нова работа, доходен бизнес, подобряване на финансово благосъстояние, открива загубени вещи. ****0. 60 лв. 0 9 0 0 6 3 0 6 4***ФЕНОМЕНЪТ В И Л И АНГЕЛОВА, ЧИСТО ЯСНОВИДСТВО*** родена С БОЖЕСТВЕНА ДАРБА*** стил свободен с духовен водач...
ТОП оферта
Ритуали за любов. Безплатна проверка за магия.0887-20-56-88. Ясновидство, Таро, Екзорсизъм.гр. София, София,  преди 2 часаПроверка за магия, проклятие, негативна карма. Маг Светлин специализирал 20 години в областта на окултното помага на хора с различни проблеми. Измерване на биополето и чакрите за наличие на чужди вибрации/Магия, родово проклятие, обсебване, негативна карма, подключване към егрегори / Регресия /връщане към минали животи с цел магическа работа- изчистване на проклятие в рода, неутрализиране на кармични споразумения, прекратяване на негативна карма./ Кармата се образува като се престъпи кармичният закон. В него са включени закона за свободната воля, Закона за любовта и закона за истината. Неспазването на тези 3 закона образува кармата. Разваляне на всякакъв вид магия./Магийте са толкова..
ТОП оферта
Маг Надеждагр. София, София,  преди 6 часаДиагностика за наличие на: магия, блокажи, родови проклятия, уроки, обсебване, стрес! Успешно премахване на диагностицираните проблеми! Изчистване на негативна енергия, родови и кармични корекции! Въздействие за успех!
ТОП оферта
Назние Ходжа - с 20-годишен опит в областта на окултното -087 686 7431, 089 597 9552гр. Джебел, Кърджали,  преди 8 часаНАЗНИЕ ХОДЖА е с 20-годишен опит в областта на окултното. Занимава се с ясновидство, лечение, разваляне на магии. Открива изчезнали хора и предмети. Контактува с духове. Наследила е уменията си от своята баба, която е била най-известната лечителка и гадателка в Северна България. Тя споделя за себе си: ”Идват хора от цялата страна, но връщам тези, които са дошли без проблем или причина, просто от любопитство. Връщам и хора, които искат да поръчат магия за смърт на някого. Това е много опасно и лошо нещо. Правя само бяла магия, това е магия за любов, за събиране на разделени, дори за събиране на хора, които никога не са се виждали. Също, развалям магии - чрез молитви. Молитвите в Корана са ..
ТОП оферта
Севда - най-добрата при баене против уруки, леене на куршум-087 746 6681, 089 237 1381гр. Бургас, Бургас,  преди 9 часаСевда - бае против уруки - лее куршум - изчиства насъбрана негативна енергия - отключва късмета - в любовта, бизнеса, приятелствата Изготвя защитни амулети
ТОП оферта
Ана-Мария - доказаната ясновидка - 089 690 1940гр. София, София,  преди 10 часаТя е жената чудо. Тя е помогнала на хиляди души. Ще помогне и на Вас! Неутрализира и изчиства всякакъв вид негативни енергии и магии, родови проклятия, помага при зависимости. Изготвя амулети за любов, щастие в дома и работата, амулети за зачеване, събира разделени двойки и семейства 100% гаранция и бързи резултати! Любомира, живее в Мадрид, Испания: ”Със съпругът ми бяхме в много лоши отношения и обмисляхме варианта за развод. Решихме да си дадем малко време и се разделихме. Докато не открихме тази жена - Ана-Мария. Тя наистина вдъхна вяра и любов във връзката ни и спаси семейството ни, само с няколко сеанса от разстояние. Събра ни отново и ние никога не сме били по-сплоте..
ТОП оферта
Севинч Балакчъ - Лечителство, Предсказания, Видениягр. София, София,  преди 10 часаСевинч помага на хората и въздейства със своето биополе. Възстановява енергии, на базата на което се лекуват различни болести. Повишава психическата и физическата работоспособност, човек става по-щастлив и здрав. Въздейства върху енергийните канали и определени точки, познато от китайската традиционна медицина. Притежава феноменални способности при предвиждане на предстоящи събития - природни катаклизми и явления. Посетете сайта посочен в контакт с подателя, където ще намерите всичко за Севинч - Благодарствени писма, Видения, Житейски въпроси, Размисли и Прогнози.
ТОП оферта
Ходжа Фикрие - 087 768 8021, 089 234 6670гр. Русе, Русе,  преди 10 часаХоджа Фикрие има дългогодишен опит в окултната наука. Практикувала е дълги години в Турция и е помогнала на хиляди хора със своята необикновена дарба и изключителна сетивност! Ходжа Фикрие: - Премахва родови проклятия, магии и негативни влияния, - Събира разделени двойки и семейства, - Помага при зависимости като алкохолизъм и наркомания, - Помага при безплодие и здравословни проблеми, - Помага при стресови ситуации и уплах, - Чрез ритуали и молитви от Корана връща радостта и щастието в живота Ви Работи от разстояние, 100%-ви и бързи резултати!
ТОП оферта
ясновидката Мариягр. Плевен, Плевен,  преди 10 часаЯсновидство, поглед в минало и бъдеще, избавяне от магии и лошо влияние, проблеми в работа, карти таро, разваляне на черна магия и правене на бяла магия за любов, проблеми в бизнеса, восъколеене и леене на куршм
ТОП оферта
Ясновидка Еленагр. Русе, Русе,  преди 10 часаЯсновидката Елена-номер едно в гр.Русе и цяла България! Доказала се е с дарбата си и помощта си пред хиляди! *Събира разделени двойки *Разваля всички видове магии и родови проклятия *Прави огнена защита и защита на дома *Изработва амулети за късмет, любов, бизнес *Помага при болести, наркомания и алкохолизъм *При нея няма невъзможни неща *100% гаранция
ТОП оферта
Ходжа Севинч - сплотява разделени хора - тел +359877945542гр. Кюстендил, Кюстендил,  преди 10 часаХОДЖА СЕВИНЧ - ако любим човек ви е изоставил - ако се съмнявате, че човекът до вас ви изневерява, обадете се. СПЛОТЯВАМ РАЗДЕЛЕНИ ХОРА и бракове пред развод. Правя и премахвам магии, лекувам зависимости към алкохол, наркотици и други опиати. Правя амулети за защита от лоши помисли, енергийни вампири. Правя муски за късмет. Виждам пътя на всеки и давам насоки за вбъдеще!
ТОП оферта
Гадател и Нумеролог Богдана - 089 323 9005 - точни и ясни прогнозигр. Бургас, Бургас,  преди 10 часаГадател и Нумеролог Богдана - станала популярна с точните си прогнози за важни обществени събития и за събиране на хора. -Изчислява с точност всяко събитие -Изчиства биополето от вредни влияния -Извършва ритуали за успех в любов, брак и бизнес -Събира разделени двойки -Ритуали за намиране на работа -Помощ при безплодие -Сеанси при душевен и енергиен дискомфорт.
ТОП оферта
Ясновидецът, който промени съдбите на хилядигр. Пловдив, Пловдив,  преди 10 часаЯсновидецът, който променя човешките съдби! Човекът, който се бори с негативните енергии, който е разтурил хиляди проклятия, този който връща светлината в дома, любовта и семейния уют, човекът който помогна на хиляди, ще помогне и на Вас! - разваля всякакъв вид магии, проклятия, - помага при безплодие, - събира разделени двойки и семейства, - изготвя амулети, муски за здраве щастие, любов, късмет - помага при здравословни проблеми - връща успеха и радостта в живота на човек Малина, живее в Рим, Италия: ” Имах здравословен проблем и не можех да имам деца. Със съпругът ми опитвахме от години и нищо. Той отстрани проблема само с няколко сеанса и то от разстояние. В момента ..
ТОП оферта
Маг Христо - променя съдби, за него НЯМА НЕВЪЗМОЖНИ НЕЩАгр. Шумен, Шумен,  преди 10 часаМаг Христо - за него НЯМА НЕВЪЗМОЖНИ НЕЩА! - НАДНИКВА В МИНАЛОТО НАСТОЯЩЕТО И БЪДЕЩЕТО, - открива и изчиства магии, родови проклятия и негативни енергии, - събира разделени двойки и семейства ТОЙ Е СПАСЕНИЕТО ЗА РАЗПАДАЩИ СЕ БРАКОВЕ, НАМИРА ЛЮБОВТА ЗА ВСЕКИ! - прави амулети за любов, здраве, щастие 100% ГАРАНЦИЯ И БЪРЗИ РЕЗУЛТАТИ! РАБОТИ ОТ РАЗСТОЯНИЕ. Катя от Пловдив: ” Пиша следващите редове с благодарност към маг Христо. Той преобърна съдбата ми и ми помогна да намеря своето щастие. Имах много проблеми. Не ми вървеше в любовта. Не намирах подходящия човек за мен. Една позната ми каза за Христо и реших да опитам. След по-малко от 2-седмици срещнах Мъжа за мен и..
ТОП оферта
Ходжа Лейля - гледа, предсказва в България и чужбина - 089 278 3249гр. Момчилград, Кърджали,  преди 10 часаИма дарбата да вижда директно чрез аурата на хората. Получава благодарствени писма от цяла България и чужбина. Ходжа Лейля гледа на Свещен Коран и прави различни ритуали за късмет и защита на дома и семейството. Извлича информацията от миналото, помага при проблеми в настоящето. Има дълъг опит в областта на окултната наука и една от най-известните жени-ходжи в България! Ходжа Лейля: - отстранява магии, - премахва родови проклятия, - събира разделени двойки и семейства, - изработва защити и амулети за защита на дом и семейство - помага при безплодие, - трайно лекува зависимости като алкохолизъм, наркомания, хазарт, - молитви и ритуали от Корана, - бяла магия за здраве, късмет..
ТОП оферта
Маг Елена - Докоснатата от Богагр. Силистра, Силистра,  преди 11 часаМАГ ЕЛЕНА е докосната от Бога! Родена е да помага на хората! С нейната намеса хиляди хора са намерили своето щастие и своето спасение! Феномен, с международно призната дарба! Маг Елена разгадава Вашето минало и надниква във бъдещето Ви! - разваля всякакви видове проклятия и магии, - извършва ритуали за намиране на работа и подобряване на бизнеса, - събира разделени двойки и семейства, - помага при проблеми в любовта и брака, - прави бяла магия за любов, успехи и късмет - помага при здравословни проблеми и зависимости като наркомания, алкохолизъм - помага при безплодие - лекува човешката душа - връща щастието и успеха в живота Ви. Ива от Ивайловград: ”Искам да благодаря ..
ТОП оферта
Маг Гергана - Безпогрешно ясновидство, дългогодишен опит-089 524 5126, 089 733 8391, 088 566 2430с. Стожер, Добрич,  преди 11 часаТя може да разкаже за редица случаи, в които нейната намеса е довела до щастлив край. Възприемана и смятана за ангел, който помага на хората с изключителната си дарба, гадател Гергана ще направи и невъзможното, за да може Вие да намерите своето щастие. С необяснима за самата нея интуитивност, тя вижда невидимото за другите. Маг Гергана: - Усеща чуждата енергия; - Премахва магически влияния, енергии и проклятия; - Стопира безпокойството, депресията, фобиите и стреса; - Лее куршуми против страх и уплах; - Помага при безплодие и зависимости: алкохолизъм, хазарт и наркомания; - Помага при здравословни проблеми, нови или остарели травми, болести; - Събира разделени двойки и семейств..
ТОП оферта
0.60лв.090063052*Ясновидство с маг ЯНА*гледа, познава*казаното се сбъдва.090063066*точната РАЙКАгр. София, София,  преди 11 часаМАГ Я Н А* 0.60 лв.0 9 0 0 6 3 0 5 2* НЕ САМО ГЛЕДА НО И ПОЗНАВА*** ПРЕДСКАЗАНИЯТА СЕ СБЪДВАТ, П Р О Г Р А М И Р А ЖЕЛАНИ СЪБИТИЯ, НО САМО С ПОЛОЖИТЕЛНИ ГРАДИВНИ НАМЕРЕНИЯ. Не злоупотребява с болката на хората!!! - кодиране на съдбата помощ при емоционален дискомфорт, семейни недоразумения, конфликти с роднини, колеги, има ли бъдеще вашата връзка, любовна раздяла, откриване на сродна душа, успешен бизнес, кариера. Довери се на доказаните способности, разкрива истини за предстоящи събития. - помощ при кармична обремененост, родови проклятия, отключва късмета с божествени методи, напътствия при трансформиране на негативно влияние от разстояние - оказва положително енергийно въздействие на възн..
ТОП оферта
Ясновидката Пати - 087 668 8992, 087 753 3149гр. Варна, Варна,  преди 11 часаЯсновидката Пати владее силна арабска магия. Има над 20- години стаж в Арабските емирства. - помага при безплодие, - събира разделени двойки и семейства, - предсказва бъдеще и тълкува минало - изчиства нервни разтройства, - приготвя трайни огнени защити за здраве, късмет и любов - премахва страхова невроза, алкохолизъм, наркомания и други зависимости Десислава от Враца: ” Искам да благодаря на Пати, че спаси брака ми. Омъжих се за мъжа на мечтите ми преди около 2-години. Но преди около 3 месеца започнаха проблемите ни. Все се карахме, не се разбирахме... бяхме стигнали до мисълта да се разведем когато позната ми каза за ясновидката Пати. Разбрах, че не е като останалите гадатели..
ТОП оферта
Ясновидка Тинка - 089 231 7974, 087 948 1218гр. Хасково, Хасково,  преди 11 часаЯсновидката Тинка -гледа на икона -разчиства минало, настояще и бъдеще -премахва магии -лекува зависимост от алкохол и наркотици -прави защита против уроки, муски и др. Прониква във всяка чакра на човешката душа, пречиства човешкото съзнание от страх, стрес, неврози, депресия и паник атаки. Гарантира резултати. Работи и от разстояние
ТОП оферта
Юсра - 089 954 1311гр. Харманли, Хасково,  преди 11 часаХОДЖА ЮСРА е жената, която отговаря на всички Ваши въпроси, всеки който се обръща към нея открива своето щастие, късмет, любов и изцеление. Нейната енергия се усеща от разстояние. Тя помага на разделени двойки, при алкохолизъм, безплодие и хора, които не намират изход от трудни ситуации. Премахва магии и негативна енергия, и прави амулет за защита от такива
ТОП оферта
Ходжа Йълдъз - родена да помага - 089 779 9273гр. Бургас, Бургас,  преди 11 часаХоджа Йълдъз - жената родена да помага. Ходжа Йълдъз отговаря на всички Ваши въпроси. Чрез Свещения Коран помага при *разделни двойки *зависимости *бизнес кариера Премахва магии и прави амулети за защита
ТОП оферта
Ясновидка Дима - най-добрата в Северна България. 089 696 9167гр. Русе, Русе,  преди 12 часаЯсновидка Дима - най-добрата в страната за предсказване на събития и разделени хора. Приема клиенти от цялата страна, консултира по телефона, може и лична среща. Вижда в бъдещето, предсказва и предотвратява лоши събития. Изчиства всякакъв вид магии и родови проклятия, събира разделени. Подготвя: - амулети за защита от негативна енергия - амулети за късмет и благоденствие - любовни амулети На 100 % изчиства негативни влияния, уручасвания, прокоби. ХОРАТА КАЗВАТ ЗА НЕЯ: Веселина от Видин - Енергията и способностите на Дима ме ”преродиха”. Срещнах се с нея, защото исках да знам, какво ми предстои. Двоумях се дали да приема покана за кратко пътуване от мъж, с когото се познавах ..
ТОП оферта
Маг Вера - 089 732 3034гр. Русе, Русе,  преди 12 часаМАГ ВЕРА 1.Тълкува минало и разгадава бъдеще 2.Изчиства всякакъв вид магии и родови проклятия 3.Прави бяла магия за любов 4.Събира разделени двойки 5.Приготвя АМУЛЕТИ за късмет 100% ГАРАНЦИЯ!!! 1. Бях в отчаяно състояние, нямах никаква надежда за живот след раздялата със моя съпруг. Господ ми помогна да открия обявата на Маг Вера във вестника.Обадих й се и пожелах да ми помогне, и останах доволна. Изчисти негативната енергия, след което ние отново се събрахме. Даде ми сили отново да се върна към живота ...Благодаря на господ че те има Маг Вера Анелия Христова - Пловдив 2. Искам да изразя, безкрайните си благодарности към Маг-ВЕРА. Спаси детето ми от онази ужасна д..
ТОП оферта
Божана - 087 769 4841гр. София, София,  преди 12 часаСъбира разделени двойки Премахва негативни влияния, прокоби, уруки. Лее куршум. Привлича любов и късмет. Прави амулети - зашити срещу негативна енергия, магии. Работи от разстояние или с лична среща.
ТОП оферта
Ясновидка Магда - 087 672 0815гр. Пловдив, Пловдив,  преди 12 часаЯсновидка Магда - жената с доказани възможности - гадае по минало и вижда в бъдеще. Дава точни резултати. Прави амулети за защита. Работи от разстояние или с лична среща. Помага при разделени двойки, зависимости, дава насоки за взимане на решения.
ТОП оферта
Маг Даниела - номер едно в България - 089 593 8291гр. Варна, Варна,  преди 12 часаМаг Даниела - номер едно в България. Разгадава миналото, предсказва бъдещето, изчиства магии и родови проклятия, прави бяла магия за любов, събира разделени, прави амулети за бизнес, късмет, помага за безплодие. Десислава от гр, Бургас Маг Даниела! тя е моят ангел спасител, знаете ли колко съм се молила на бог и той отговори на молитвите м. Бях разбита, не се хранех, не можех да спя, плачех и страдах. Семейството ми се разпадаше, а аз бях безсилна, а бях толкова щастлива - имах съпруг, деца, дом, но изведнъж нещо стана, съпругът ми малко по малко се отдалечаваше постоянно се карахме, стоеше пред мен и сякаш бе съвсем друг човек. Накрая се разделихме. Това се отрази и на децата, Оц..
ТОП оферта
Маг Румяна - ясновидство в личен план, бизнеса, здраве - 089 885 9728гр. Варна, Варна,  преди 13 часаМаг Румяна - изчиства аурата, премахва негативни енергийни полета, съветва и напътства, обадете се и ще разберете, че има човек, доказан в дарбата си на 100% Развалям бяла и черна магия. Събирам ви с разделени приятел/ка. Виждам в бъдеще и предсказвам. Не се колебайте да ме потърсите, защото човек не знае какво го очаква.
ТОП оферта
Ходжа Есма - ритуали за защита, гадаене - 0877280314гр. Плевен, Плевен,  преди 13 часаХОДЖА ЕСМА - помага на тези, които наистина се нуждаят от помощ, които са в безизходица и в критични ситуации, не подбира хората. Бързи резултати на 100%. Чрез магични ритуали помага на хора в трудни ситуации, изчиства негативизъм, прави амулети за защита от магии, помощта й е гарантирана.
ТОП оферта
АЙРИН ХОДЖА - Доказала се и известна в Европа сред ходжите - 089 698 1642гр. София, София,  преди 13 часаАз знам едно нещо - с хората се работи честно и почтено. ХОДЖА АЙРИН надминава всички ходжи в страната. Доказана и най-вече известна в Европа. Изчиства негативна енергия, събира разделени двойки, лекува депресия, стрес, дефекти в говора. Станете част от днешния ден, определете съдбата си, променете живота си чрез силата на ХОДЖА АЙРИН.
« Предишна | 12345 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.

© 2017 Ало.бг