Филтриране
Сортиране
    Филтър
  • Област
  • Населено място
  • Обяви подадени след
  •  Разширено търсене
  • реклама

Окултни

157 обяви
Предсказания! Пречиства! Зарежда! Най точните Прецизни прогнози за конкретни случаи, психоанализа, напътствия за облекчаване и премахване на кармична зависимост. Древни славянски методи за успех и хармонизиранe на отношения създадени с любим човек и в работен план. ТОЧЕН ХОРОСКОП за месеца и годината. НАТАЛНА КАРТА. Л а Д а
*****/ 0.60 лв./ ИСТИНАТА БЕЗ ЛЪЖИ И ТАКСИ 090063065 КОД- 1*Точната СВЕТЛАексперт - гадател, с доказани медиум способности, по решаване на човешките проблеми свързани с личността, общуване, депресивни състояния, прецизни прогнози, репродуктивни житейски проблеми от всякакъв характер. БОЖЕСТВЕНА дарба да предсказва бъдеще и настояще, психоанализа, вашият жизнен път, истини и тайни. 090063065 КОД - 2**** Ясновидство със СИБЕЛАлюбовни, семейни проблеми, таро карти, точни отговори на въпроси. доказана дарба. ИЗПИТАНИ РИТУАЛИ ЗА ОТКЛЮЧВАНЕ НА КЪСМЕТ и благоденствие. . *** 090063065 КОД - 3*..
АНГЕЛИТЕ И ГОВОРЯТ ****МАГ Я Н А* 0.60 лв.0 9 0 0 6 3 0 5 2* НЕ САМО ГЛЕДА НО И ПОЗНАВА*** ПРЕДСКАЗАНИЯТА СЕ СБЪДВАТ, П Р О Г Р А М И Р А ЖЕЛАНИ СЪБИТИЯ, НО САМО С ПОЛОЖИТЕЛНИ ГРАДИВНИ НАМЕРЕНИЯ. Не злоупотребява с болката на хората!!! - кодиране на съдбата помощ при емоционален дискомфорт, семейни недоразумения, конфликти с роднини, колеги, има ли бъдеще вашата връзка, любовна раздяла, откриване на сродна душа, успешен бизнес, кариера. Довери се на доказаните способности, разкрива истини за предстоящи събития. - помощ при кармична обремененост, родови проклятия, отключва късмета с божествени ..
Премахва негативна енергия Работи и изготвя силна арабска магия за любов и късмет Редактира кармични проблеми Сглобява амулети за бизнес, пари, работа и любов Изчиства всякаква магия Премахва родови проклятия Събира разделени двойки и семейства -лея куршум -100% Гаранция-коректност и дискретност Занимавам се с ясновидство, откриване и разваляне на магии, родови проклятия, леене на куршум против стрес, уплаха и неспокоен сън, системно напикаване при деца, събиране на разделени семейства и двойки. Направа на бяла магия за любов, муски за преусперитет в живот, работата и финансовото благ..

Ходжа Айсел - 089 382 2294, 089 323 6791

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Ходжа Айсел помага при стрес, страх, родови проклятия. Събира разделени двойки и всичко свързано с душевната сила и енергия. С дългогодишния си опит е помогнала на много хора да намерят своето спасение и щастие при безплодие, наркомания. Дава 100% гаранция.
Ясновидка Ели - Извършва ритуали за намиране на работа и подобряване на бизнеса. Успешно събира разделени двойки, семейства и им прави зашити. Разрешава всякакви житейски проблеми в личен план на цялото семейство. Открива успешно и бързо загубени вещи. Прави мощен ритуал за излизане от неблагоприятно положение, защити от магии, проклятия. Свържете се с нея на посочения телефон, за да ви помогне или насочи към вземане на правилно решение. Мария от Перник изказва благодарностите си към Ели. Била е разделена с мъжа си 3 г. и благодарение на Ели се е събрала отново след много м..

Маг Елена - 0896901940

гр. Шумен, обл. Шумен
Маг Елена -помага при зависимости -изготвя амулети за любов, щастие в дома и работата -събира разделени двойки и семейства -изчиства всякакви магии и родови проклятия Бързи резултати!
Борислава улавя с лекота негативните енергии. Когато ги усети, започва цялата да трепери. Нейната силна биоенергия може да окаже благотворно въздействие върху човешката аура. Премахва родови проклятия с древни ритуали. Прави пълна диагностика на кармата. Помага за разрешаване на битови, любовни и професионални затруднения. Зарежда енергийно за късмет. Виденията и се появяват още щом чуе гласа на човека. Работи от разстояние. Изчиства негативизъм и избработва амулети. Огнена защита. Бързи резултати на 100% гаранция. Ели от Горна баня: Борислава наистина е неповторима, цял живот ще съ..
Имам дълги години опит и практика в света на окултното. Давам гаранция за резултат от 3 до 9 дни за разваляне на черни магии, правене на бели и събиране на разделени двойки. Увладяване на зависимости като алкохолизъм, наркотици и тютюнопушене. Правя комбинирана защита чрез различни техники, която значително подобрява живота и способността да се противопоставяте на човешкия гняв и на проблемите на живота. За да бъде ефективна защитата трябва само да следвате съветите ми и да носите със себе си амулета, който изготвям индивидуално на всеки. Отдавам на всеки нужното време и внимание за да ..
ИСТИНИ! Без лъжи и измами ***** 0.60лв. ***** 0 9 0 0 6 3 0 6 1 *** П Р О В Е Р К А ЗА МАГИЯ - КОДОВА ЗАЩИТА ***Без злоупотреби с БОЛКАТА на ЧОВЕКА. Има способности да усеща негативно влияние породено от завист и чуждо вмешателство. Стопира и изчиства с молитви и закодира форми мисли за прогрес с позволение на пострадалият. МЕДИУМ - КОНТАКТ, БОГ помага на мен аз на вас. Вашето съществуване в радост и хармония, причини за стопиран късмет, проблеми в социална среда и отстраняването им. ПОМОЩ при духовни потребности. Ангелска терапия за всякакви случаи. ПРОРОЧИЦА СТОЙНА *****0.60лв. 090063066 ..
Тя е жената открила дарбата си от ранна възраст. Тя помага на хората, които имат нужда от нейната помощ. Дава им светлина в тъмнината, когато са на ръба. Помага на разделени двойки и на хора пред раздяла. При безплодие, наркомания, стрес, страх, уруки. Разваля черни магии и проклятия. Пречиства домове и хора от лоши енергии чрез ритуали и молитви. Прави и ритуал за любов, успешен бизнес и спокойствие в дома и семейството. Владимир от Хасково: Кристияна е жената, която ми върна живота. Имам един несполучлив брак, бившата ми съпруга не позволяваше да излизам с други жени. Всеки път, ко..

Неповторимата ходжа Юлия - 089 323 9271

гр. Бургас, обл. Бургас
Неповторимата ХОДЖА ЮЛИЯ помага за събиране на разделени хора, прави молитви и ритуали чрез Корана. Натрупала практика и опит в Турция. Премахва родови проклятия с древни ритуали. Помага за разрешаване на битови, любовни и професионални затруднения. Зарежда енергийно за късмет. Дава гаранция 100% и бързи резултати до 3 дни. Симона, момиче, на което помогнах преди време ми написа: Здравей Юлия, искам да изкажа благодарност за това, което направи за мен. След всички проблеми с моя съпруг, бяхме стигнали до развод, той искаше да се разделеим, да остави мен и децата ни, искаше да замине..
Ясновидката Стефани предсказва бъдещето точно и ясно. Помага на разделени двойки да се съберат Вижда минали събития, които предопределят бъдещето. Помага при безплодие, алкохолизъм и наркомания Гарантира резултати. Работи както от разстояние, така и с лична среща с предварително записване.
Пречиствам проклятия и всякакав вид енергийни намеси и магии. Ако имате проблеми в личния си живот, любов, аз ще направя всичко, за да живеете пълноценно с любов с живота и с онези, които са вашата съдба. Помагам на Влюбените, да се Задомят и на Разделените двойки, да се Съберат! Помагам на всеки, да намери своята половинка в живота си! Отключвам късмета, за Успех в: Кариера, Любов, Брак, Безбрачие, Безплодие у жените. Решавам трудни житейски проблеми. Изчиствам негативизъм и кармични натрупвания, диагностика и лечение на всякакъв вид заболявания Резултат до 3 часа!!!

Ходжа-Али

с. Аврен, обл. Варна
Ходжа-Али за него няма невъзможни неща дори и невъзможното става възможно с неговата намеса 1. предсказва бъдеще 2. прави бяла магия-за късмет. щастие и любов 3. събира разделени двойки и семейства 4. прави амулети за бизнес и работа 5. лекува всякакви болести от всякакъв вид 6. премахва лоши навици като алкохолизъм и наркомания 7. изчиства негативни енергий от хора и домове 8. премахва родови проклятия 9. премахва не вървежи в живота Работи от растояние 100%-та ефект има до 24часа
Йорданка - практикува ясновидство - отговаря на въпроси за бъдещи събития - локализира външни намеси - насочва и помага при справяне с лични и от друго естество проблеми - помощ при раздяла с любим човек Мария: Аз съм доволна от Йорданка. Потърсих я, защото исках да разбера дали трябва, или не, да предприема важна крачка в живота ми. Тя наистина насочва и съветва, вижда евентуални спънки и тн.

Ислямска любовна магия

гр. София, обл. София
Арабската магия е широко разпространена и използвана по българските земи. За съжаление, голяма част от хората обявяващи се за ”ходжи” нямат дори елементарни познания в тази област. Магическата сила на една муска или ритуал не произлиза просто от изписването на даден текст върху лист и носенето му от човек. Истинските и работещи муски се изработват посредством сложен и трудоемък процес. Подбор на точна молитва от Корана или заклинание според дадената цел. Изписването им със специално приготвено мастило (черно, червено, шафранено, животинска кръв и др.). В зависимост от предназначението на муски..
Тази бяла магия се изпълнява за двойка с цел съвместно съжителство или сключване на брак. Особено подходящ е, ако целите сериозна връзка с партньора си. Ритуалът се изпълнява за няколко поредни нощи посредством изписването на Коранични текстове и призиви за обвързването на конкретната двойка към божествени същности. Те трябва да бъдат написани на нов, бял порцеланов съд. Палят се бели свещи, ароматни смеси и се изричат определени молитви от Корана за трайна обич и брак. На всеки клиент гарантираме пълна дискретност и професионализъм. Допълнително, като доказателство за извършената от нас р..
В нашия сайт - arabskamagia.net, ние Ви предлагаме голям избор от автентични и работещи Арабски талисмани и муски, които ще Ви помогнат в различни житейски области. Онези от Вас, които желаят да се сдобият с истински талисман или муска, а не просто с безполезни комерсиални предмети, ще могат да се убедят в качеството и силата на нашите уникални творения. За сериозни проблеми и ситуации ние Ви предлагаме и направата на изключително мощни магически ритуали, извършвани от нашите специалисти от арабската школа. За връзка с нас посетете сайта ни: arabskamagia.net или използвайте имейл - islamic..
Феноменът Маг Елена. Предсказва бъдещето, премахва всякакви магии, събира разделени двойки, развързва късмета, зарежда с енергия дома и офиса. Предсказва съдбата. Доказано ясновидство. Много силна защита. Бързи резултати на 100 процента. Евгения Глушева от Радомир се е срещала лично с Елена и казва: ”Тя е наистина феномен за мен. Енергията й е толкова силна, че има способността да премахва всичко негативно и да изчиства тялото. А по този начин се отключва пътя и променя съдбата на човек. За мен Елена е моят личен психолог и лекар.” Симона Ставрева от Пазарджик казва - Поради далечното..
Ясновидката и маг Нина е с над 20-годишен опит в областа на окултното в Обединените арабски емирства (ОАЕ)! - Прави силна арабска магия за любов. - Събира разделени двойки и семейства. - Разваля всякакъв вид магии, стресови състояния, проклятия. - Решава бизнес проблеми. - Помага при безплодие, зависимости. Работи с различни методи! Обадете й се и се уверете! Работи от разстояние! За краткото време в България иска да помогне на всеки в нужда!
Ходжа Ямур - бае и гледа на Коран! Предсказва с точност бъдещи събития Локализира направени магии, изчиства ги и прави защити. Хората я търсят и при раздяла. Вижда причините и помага на двойки и семейства да се сплотят и съберат отново. Помага при зависимости - алкохолизъм, наркомания. При стрес и заболявания.
Ходжа Дерия - вижда събития, помага на разделени, незадомени и на всички, нуждаещи се от подкрепа и точен съвет Тя е с голям опит, придобит в Турция. Напътствана е от известни ходжи. Към нея може да се обърнете за това: -как да постигате с лекота своите цели и намерения. -как да овладеете душевната болка в даден съдбовен момент -как да промените живота си към по-добро. Чрез молитви зарежда с положителна енергия и създава необходимото енергийно ниво. Помага при стресови и емоционални проблеми. Прави арабски амулети
Маг Даниела - номер едно в България. Разгадава миналото, предсказва бъдещето, изчиства магии и родови проклятия, прави бяла магия за любов, събира разделени, прави амулети за бизнес, късмет, помага за безплодие. Десислава от гр, Бургас Маг Даниела! тя е моят ангел спасител, знаете ли колко съм се молила на бог и той отговори на молитвите м. Бях разбита, не се хранех, не можех да спя, плачех и страдах. Семейството ми се разпадаше, а аз бях безсилна, а бях толкова щастлива - имах съпруг, деца, дом, но изведнъж нещо стана, съпругът ми малко по малко се отдалечаваше постоянно се карахме..
Ходжа Феруска е жената чудо. С помощта на нейния Коран прави невъзможното възможно, преобръща всяко зло към добро, премахва всякакъв вид магии и прави амулети за защити. Събира разделени двойки Помага за бизнес кариера Отговаря на всички Ваши въпроси Прави Огнена защита 100% успешно. Помага при стрес, страх, алкохолизъм. Резултати до 3 дни
Ако имате въпроси и търсите отговори, потърсете Маг Мария. Ежедневно тя реди своите карти и обръща чашата с кафе, за да отключи своите прозрения. Фигурите оживяват в реални картини и събитията се подреждат пред очите й. Разбира как да събере две разделени сърца, как да изкорени последиците от чуждата енергия и как да отключи късмета и успеха на човека. Премахва стреса и страха с леене на куршум. Дава съвети и консултации. Маг Мария предсказва минало и бъдеще, премахва всякакви магии и проклятия, помага при алкохолизъм, събира разделени двойки, прави бяла магия за любов и късмет ”Изчис..
ходжа Ширин - духовен водач и пътеводител на хората. Най-добрата в Кърджали и областта за разваляне на магии, открива ги с точност - мястото и кой ги е направил. Тя казва: Ходжите са духовни хора, но много от тях правят лоши-черни магии за раздели, болести и т.н. Аз не се занимавам с това, използвам знанията си само да помагам - да откривам и отстранявам магии. Правя муски за здраве, защита, благополучие в семейството.
Ясновидката ДИДА - номер 1 в Северна България и Русе! Работи в страната и в чужбина, с ЛИЧНА СРЕЩА или по ТЕЛЕФОН! 1.Предсказва минало и бъдеще 2.Открива и изчиства магии и родови проклятия 3.Събира разделени двойки и разпадни бракове 4.Прави амулети за любов,късмет и щастие - 100% гаранция Димитър от Златоград, 40 г. Влюбих се в една жена. Тя също отговори на чувствата ми. И двамата бяхме лудо влюбени, допадахме си много… привихме общи планове - за семейство, дом, деца. Но... изведнъж, без никаква причина, любовта на живота ми започна да се държи по необичаен начин Тогава по..
ХОДЖА РЕЙХАН Отговаря на посочения телефон по всяко време. - събира разделени двойки - открива изневери - помага при алкохолизъм, наркомания - открива и изчиства магии - прави бяла магия за любов Има благодарности за нея от хора от цялата страна. Благодарят за изчистване на събрана отрицателна енергия, която заключва аурата и не позволява да се отвори житейския път. Съветва за направа ритуали и амулети, помагащи за защита. Връща самочувствието и увереността. Събина, гр. Дупница: Ходжа РЕЙХАН е помогнала на много млади, разделени хора. Има способността и знанията да събира о..
Тази, която със своята дарба помага на хората в нужда! Тази, която преобръща Вашето бъдеще и разгадава мистериите от миналото Ви! Тя е тази, която е изпратена от Бога с мисията да Ви напътства към верния и по-добър път на живота... преобръща Вашата съдба и Ви помага да намерите своето щастие и да сбъднете своите мечти! Маг Ева - изчиства стрес и привлича изобилие! - предава уют на душата, успокоява духа и тялото, сбъдва мечти - безпогрешно ясновидство, - събира разделени двойки, - разгадава бъдещето и изневярата, - помага при проблеми в кариерата, - разваля всякакъв вид магия, - ..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.