1. home
  2. »
  3. bcУслуги
  4. »
  5. Окултни

Окултни

133 обяви

Ясновидка Гледа на кафе и карти

гр. Перник, обл. Перник
Гледане на кафе и карти, разваляне на магия, правене на амулети за любов, работа и късмет семеиството, събиране на разделени двойки, леене на куршум.
Ясновидец Миро изчиства всякакви магии, негативни енергии и проклятия. Събира разделени двойки и семейства, връща отнова светлината, разбирателството и уюта в дома. Намира сродната душа за тези, които се нуждаят. Помага при безплодие, пороци като алкохолизъм и наркомания, хазарт и други. Прави амулети за здраве. Помага и при други проблеми. Зза консултация и информация - на посочения телефона за връзка. Резултатът и Гаранцията са на 100% Благодарствено писмо Здравей Миро, може би постоянно получаваш подобни писма от хора, които са се обърнали към теб, реших и аз да ти благодаря..

Маг Светозар - 0893714583

гр. Пазарджик, обл. Пазарджик
Доказан ясновидец! Във времето маг Светозар се е доказал както със способностите си, така и с решителността си - да се справя със всеки проблем Той открива магии, проклятия и негативни енергии, неутрализира и ги блокира. Работи само с бяла магия, помага при много други проблеми, ако нямате деца, проблеми с алкохола, проверява, преценява проблема, и започва да работи по график. Задължително дава срок, във който трябва да се види промяната, резултата. Помага на всеки, събрал е стотици разделени семейства, намерил е сродната душа на всеки, който го е потърсил. За повече информация може да г..
Кога да сключите брак, да планирате бременност, да започнете работа или да осъществите пътуване? Ясновидец и феномен Николета ще Ви посъветва, кой е точният момент за вашето начинание. Дава препоръки и оказва помощ за решаване на конфликти и проблеми в любовта, кариерата и здравето. От малка усеща хората с лоши мисли и енергия. Помага за премахването им. Ясновидец и феномен Николета подава ръка на изгубилите надежда. Ако сте сред тях, позвънете и. Резултат от 11 до 21 дни! Гаранция 100%.

Ходжа Ейлем - 089 291 4153

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Ходжа Ейлем - Премахва черни магии и родови проклятия. Приготвя муски за събиране на разделени хора, за да се съберат отново, за бизнес и късмет. Прави най-силната Бяла магия за любов. Събира влюбените завинаги и прави любовта им силна, взаимна и истинска. Не позволява намеса на трети лица във връзката. Защитава от направа на други магии на вас и на близките ви. Открива и неуетрализира негативна енергия. Помага при зависимости. Съветва при бизнес проблеми.

Ясновидка Сиси - 087 666 0020

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Ясновидка Сиси, събира разделени двойки открива изневери помага при алкохлизъм, наркомания. Открива и изчиства магии. Прави бяла магия за любов. Прави ритуали за късмет и пари. Обадете се ако имате нужда от помощ!
Владее успешно арабска магия като работи от разстояние и с чужбина ПРИЕМА ЛИЧНИ СРЕЩИ и във ВАРНА. Гледа на Коран. Потърсете ходжа Седа - за нея няма невъзможни неща, тя е жената, от която другите не могат да имат тайни. Помага за стрес, напрежение, безсъние. Помагам за привличане на любовта, изчиства стрес и страх, влияе при депресии и зависимости, изготвям защита от енергийни посегателства, завист и злоба. Събира разделени двойки, премахва негативни енергии, влияния, прокоби, уруки. Ако имате проблеми в бизнеса и сте финансово нестабилен, тя ще помогне. Премахва зли очи, лее куршу..
Ясновидка Ася С уникалните си способности тя надниква в бъдещето и разрешава проблеми от миналото. Събира разделени двойки и семейства. На самотните хора помага да намерят сродна душа. Прави ритуали за късмет. Прави муски за бизнес проблеми. Помага при зависимости като алкохолизъм и всякакъв вид болести. Хората са доволни от върнатото им щастие. Разгадава знаци, дадени от вселената и насочва хората към правилното решение.
Ходжа Арзу подробно разкрива какви са признаците и последствията при различните видове магии за хората, на които са направени. Тя помага за тяхното рязваляне с прилагане на тайни ритуали. Премахва стресови състояния и уроки. Помага за намиране на истинската любов и я запечатва. Изчислява съдбоносните събития и предупреждава за реални опасности. Със силната си вяра и знанията си постига чудеса. Отстранява родови проклятия и стрес Отключва късмета и разрешава проблеми в любовта и брака Помага при алкохолизъм и наркомания Предсказва бъдещето и вижда какво се е случило в миналото на..
Ясновидката и Маг Александра е жена с опит и практика в света на ясновидството. Тя ще разкрие тайни, които дори не подозирате Ще открие тъмните страни на хората около вас. Ще отвори врати към по-добро настояще и бъдеще. Иконите, които притежава й помагат да погледне миналото и бъдещето на всеки. Ще разреши семейните проблеми за кратък период и ще допринесе за мир в дома. Само с 3 консултации по телефона, тя е способна да върне любим/любима и да засили връзката ви, ако има трети човек, без проблем ще го отстрани. Премахва всяка негативна енергия и уруки. Александра е готова на всичко ..

Ходжа Алиме - 087 627 6596

гр. Варна, обл. Варна
Ходжа Алиме, Разваля черни магии и прави бяла магия за любов, късмет и щастие. Събира разделени двойки и влюбени. Прави защитна стена срещу зли очи и уроки. Изготвя амулети за всичко от което имате нужда.
ХОДЖА НИХАЛ - чете Корана и прави молитви за защита и разваляне на магии, уруки. Необходими са три имена и рождена дата, за да разчете житейския път на човек. Прави прогнози за бъдещи събития. Жената с доказани възможности - гадае по минало и вижда в бъдеще. Помага при зависимости, както и при лични несгоди. Нихал е жена, която винаги е на среща за всеки. Тя е родена да помага и напътства. Всеки, който се е доверил на Нихал, и е благоадерен. Работи от разстояние и посочва точни и бързи резултати.
Ясновидка и Феномен Станка Николаева Тълкува минало и разгадава бъдеще Изчиства всякакъв вид магии и родови проклятия Прави бяла магия за любов Събира разделени двойки и засилва любовта Лекува стрес и премахва уруки Приготвя АМУЛЕТИ и талисмани за късмет 100% ГАРАНЦИЯ!!! Редове на благодарност: Изразявам своите благодарности към Станка Николаева за това, което направи за мен и бизнеса ми. Всеки ден губех пари. Работниците ме напускаха ежедневно. Заводът спря изведнъж. Това ме накара да потърся помощ и съдействие от феномена Станка, която каза и отсече: ”Ти имаш магическо замърсява..
Събира разделени двойки Премахва негативни влияния, прокоби, уроки. Лее куршум. Привлича любов и късмет. Прави амулети - защити срещу негативна енергия, магии. Работи от разстояние или с лична среща. Работи от разстояние от 20 години Всчики хора, които са се обърнали към Ходжа Фабия са останали доволни от успешните резултати. Тя е помогнала на много и ще продължи да помага на всеки, който има нужда от нея.
Ясновидката Стефани предсказва бъдещето точно и ясно. Помага на разделени двойки да се съберат Вижда минали събития, които предопределят бъдещето. Помага при безплодие, алкохолизъм и наркомания Гарантира резултати. Работи както от разстояние, така и с лична среща с предварително записване.
Ясновидка Евдокия, е жена, която ще предскаже вашето минало и бъдеще. Ще посочи с дати какво ви очаква, ако има нещо от което трябва да се пазите, то Евдокия ще каже без да премълчи. Помага на болни да се излекуват и да се радват на здравето си. Помага на жени, които не могат да имат деца. Показва причината за заболяването и с амулет изработен от нея не допуска да ви застигнат нещастия. Събира разделени двойки 100 % Помага на хора с проблеми и различни оплаквания. Разваля черни магии. Премахва уроки и зли очи. Евдокия ще ви направи защитна стена, която ще ви предпази от всяка..
Ясновидката Мария Магдалена е помогнала на хиляди хора със своята дарба! Връща щастието, успеха и любовта в живота Ви! МАРИЯ МАГДАЛЕНА: - прави амулети и изчиства негативните влияния - събира разделени двойки и семейства - помага при зависимости като алкохолизъм и наркомания - помага при безплодие - премахва трайно магии и проклятия - разкрива загадките на миналото - гледа в бъдещето - прави бяла магия за любов, късмет и успехи РАБОТИ ОТ РАЗСТОЯНИЕ И С ЧУЖБИНА!!! 100% гаранция и бързи резултати! Диана от Пловдив Преди около 4 месеца направиха черна магия на мен и на семе..
ХОДЖА ЕДЖЕ е с голям опит и способности. Дълги години е събирала знания от известни ходжи. Вижда събития и прави точни предсказания. Помага на разделени, незадомени и на всички, нуждаещи се от подкрепа и точен съвет. Работи върху човешката карма като помага за отключване на житейския път и изчиства от събрани негативи и енергии. - прави амулети и изчиства негативните влияния - събира разделени двойки и семейства - помага при зависимости като алкохолизъм и наркомания - помага при безплодие - премахва трайно магии и проклятия - разкрива загадките на миналото - гледа в бъдещето - п..
Ясновидка съм от вече 20години. Не давам празни надежди и обещания. Използвам различна Маго-Знахарска техника с бързо действие. За по голяма ефективност прилагам различни ритуали. За удовлетвореност на клиента! Не използвам ритуали които вредят на човека, като вудо и други черни ритуали. Не толерирам Вудо маьосниците! Чародей съм заради множеството ми успехи, понеже връщам злото моментално с силата мисълта на хората които са причинили нещастията в семейството. Телепатията ми е дарба Събирам съпрузи, или разделени двойки, като премахвам проблема или трето лице, или проблема който пречи! Ако ..

Ходжа Амина - 089 230 3882

гр. Хасково, обл. Хасково
Ходжа Амина пристига от Истанбул, където има 10-годишен опит. Доказала се е на много хора със своите способности. Успешно намира начин да помага на хората да преодолеят всякакви проблеми. Събира разделени двойки като прави любовта им още по-силна. Ходжа Амина лее куршум против уроки, както и разваля магии направени от злонамерени лица. Хората със зависимости,успяват да се излекуват чрез ритуали и да загърбят лошите пороци като алкохолизъм, наркомания и др. Вниква в бъдещето и дава съвети за един по-спокоен живот. Ако желаете да Ви провърви в работата, любовта, да бъдете истински щаст..
Ходжа Сабиха - Тя прави това, което другите само обещават, а нищо не правят. С години практика се е научила да прави най-силните и успешни магии за събиране на разделени двойки, за здраве и благополучие. Може да върне любим, приятел, близък, който се е отдалечил от вас по различни причини. Ако имате изгубена вещ, пари или не се чуствате добре и спокойни в ежедневието ви, ще помогне като обърне кармата в положителна насока. Корана й помага да види състоянието на човек и ако има влияние от хора, които са направили черна магия за несподелена любов, безпаричие и неуспехи в живота, гарантира ..

Ясновидка Галя*

гр. Смолян, обл. Смолян
Ясновидка Галя безпогрешно предсказва съдбата. Тя вижда миналото и бедещето. Нейната дарба е да събира разделени двойки, влюбените ще бъдат заедно само след 1 сеанс до 9 дни. Необходимо е единствено да се обадите, и тя ще направи необходимото. Ще изработи амулет, който ще ви донесе късмет и здраве. Хората я обичат, защото тя не лъже и не дава празни надежди. Ясновидка Галя, гарантира че ще върне усмивката на лицето ви, и няма да позволи, някой да отнеме щастието ви. Доверете и се и се свържете с нея. Ванина от Смолян написа следното: Галя, Благодаря ти. Ти успя да върнеш съпруга ми..

Феномен Цена - 089 616 1189, 087 746 3608

гр. Варна, обл. Варна
Феномен Цена предсказва съдбата на човека, изчиства всякакви магии, събира разделени двойки, изработва всякакви амулети за късмет, венчило, работа, уроки. За нея невъзможни неща няма, помага от разстояние с нейната силна дарба и дава 100% гаранция. Помага при депресия, алохолизъм и всякакви зависимости. Прави амулети за късмет, лювов, дълголетие и бизнес. Силите на Цена й позволяват да намери изход от всяка ситуация, насочва по правилния път и ако има външна намеса тя ще я изчисти. Изгражда защита за здраве, мир и любов в семейството. Прави амулети за спокойствие, щастие, закрила, богатст..

Пророчица Жаклин - 089 399 4688

гр. София, обл. София
Помагам при разделени двойки, развалям всички видове магии. Доказани умения с резултати от 3 до 6 дни, узнайте Вашето бъдеще. Помагам за постигане на желани събития. Правя бяла намеса. Приготвям арабски муски за бизнес и при безплодие и др. 100 % гаранция за успех в моята работа! Пророчица Жаклин не се страхува да разкрие истината за съдбата на човек, защото знае, че може да му помогне! -гледане по телефон за цялата страна и чужбина.

Ясновидката Станка - 088 700 8204

гр. Русе, обл. Русе
Ясновидката Станка Премахва проклятия и магии, негативната енергия от човека Помага при стресови ситуации Събира разделени Прави амулети, бързи резултати. Работи в Русе и Плевен.
Ясновидка и Знахарка Татяна Йорданова Сбогувайте се с проблемите и сложете край на тревогите! Владее техники за пълна промяна на човешкия живот. Премахва стреса и връща радостта на хората! По уникален метод изчиства негативна енергия, магии, родови проклятия, завързан късмет. Приготвя тайни рецепти с билки. Събира разделени двойки, успешно помага и при зависимости. Днес нейната сила позволява да отговаря на всеки въпрос, без да се затруднява и да намира решение на всеки проблем. Максимално изчистване от разстояние, трайни резултти! Милена от Велико Търново - Бях изпаднала в дъл..

Ходжа Фериде - 088 579 4902

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Ходжа Фериде - с 20-годишен опит в областта на окултното, умее да предсказва бъдещето, да премахва всякакви магии и да събира разделени двойки. Изготвя муски, бизнес прогнози за работата и офиса, помага при стрес, страх, алкохолизъм. Осъществява връзка по телефон, от разстояние или лична среща. Прави консултации по семейни проблеми, събира разделени двойки-резултати до 3 дни. Помага при здравословни проблеми. Мила Фериде, не мога да опиша безкрайната си любов към вас, истински ви обичам и от сърце. Още от първия разговор с вас усетих вашата топлина, любов към, която раздавате. Усетих невер..
Ходжа Ремзи дава консултации по телефона. Ще усетите резултата още от първия рзговор с него. Помага при зависимости, при проблеми в личните взаимоотношения. Дава напътствия за успешна и хармонична любов. Изчиства въздействия като негативна енергия, уруки, магии, направени от други ходжи. В работата си използва широка гама от различни ритуали, те са силни, безотказни и най-вече имат резултат. Кратък срок - Успех - 100% Винаги е с позитивно намерение към всички, той променя живота на хората. Всеки заслужава да бъде щастлив. Ходжа Ремзи е мъжът, който ви ще помогне. Может..

Ходжа Аят - 088 537 2528

гр. Шумен, обл. Шумен
Ходжа Аят е живял и работил в Турция дълги години, сега практикува и в България. Работи за премахване на родови проклятия, стрес, уплах. Събира разделени двойки и прави бяла магия за дълга любов. Разрешава всякакви житейски проблеми в личен план на цялото семейство. Работи с хора от цял свят, като разстоянието на което се намира човека не е никаква пречка за него. Ходжа Аят прави амулети за спокойствие, щастие, закрила, богатство, дълголетие. Помощта е гарантирана, където и да се намирате! Ходжа Аят не лъже и не подвежда хората, които са му гласували доверие. Той ще ви докаже, ..
Ходжа Сабиа притежава специални умения помага на хората в нужда и ги насочва по правилния път. Връща любим човек, а на самотните помага да намерят своята сродна душа. Вижда и открива до дни изчезнали хора и изгубени вещи. Консултира Вашия бизнес и отговаря на въпроси от всякъкво естество за Вас и Вашите близки като гарантира дискретност. Разрешава всякъкви житейски проблеми в личен план на цялото семейство. Събира разделени двойки чрез ритуал. Премахва всякъкви черни магии и проклятия от други ходжи. Помага до дни за изклекуване на болест, стрес, зависимости като алкохол и наркотици. П..
Въведи страница №
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.