Филтриране
Сортиране

Окултни

210 обяви
МАГ ФЕНОМЕН ЯНКА - ИЗБРАНИЦАТА НА БОГА Родена да помага на хората и да решава техните проблеми. С неземната си сила, тя умее да отстранява: -негативните влияния -родовите проклятия -завързан късмет за любов и бизнес Помага при: -безплодие -различни видове зависимости като алкохолизъм, наркомания -несполука в личен и професионален план Тя събира разделените семейства и двойки! Ако искате да подсигурите бъдещето си, да се съберете с близък човек или просто да разберете какво се е объркало в миналото - ОБАДЕТЕ СЕ НА МАГ ЯНКА И УСПЕХЪТ ЩЕ ВИ СПОХОДИ! Бързи и 100%-ви резулта..
Маг Мира - помогнала съм на много хора. Отговарям на въпроси за бъдещи събития, локализирам външни намеси, насочвам и помагам при лични и други проблеми. Правя ритуали за премахване на магии. Работя и по Viber. Моля да ми звъните до 23:00 часа.

Ходжа Съдеф - Помага на всички

гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
Съдеф!!! Каква е тя? Помага на всички хора! Не дели никога. Помага на деца безплатно за всичко. Прави муски за късмет, за дома и бизнеса. Събира разделени двойки. Намира изгубени неща чрез карти таро. Помага срещу алкохол и напикаване. Стрес, шумове в ушите. Прогонва лоши духове и проклятия. Какво казват хората за Съдеф? От Родопите съм, казвам се Кирчо. Разказвам тази истина за да знаят хората за Съдеф, че е наистина добра. Купихме си къща, но 3 години нямахме спокойствие и сън. След 12 часа започваше силно хлопане и скърцане и продължаваше до ранна сутрин. С жена ми се разболяхм..
Без лъжи и измами. Обърнете се към ясновидка София за истинска помощ. Освобождава човешкото биополе от лоши вредни влияния. Тя може да види вашето бъдеще, да намери отговор за всеки ваш въпрос, да премахне всякакви препятствия пред вас! Доказано ясновидство. Точни прогнози. Предсказание в бъдещето. Точна информация и отговор на Вашите въпроси. Премахва напрежението и отваря вратите към светлината. Решения при проблеми в любовта и брака. Хармонизиране в отношенията. Изчиства, премахва, предотвратява лошо влияние и негативни помисли от злонамерени лица. Премахва уруки и стрес. Изграж..
Повярвайте в мен - Аз ще Ви върна живота. Тя успешно открива и неутрализира всякакви направени външни намеси и магии. Събира разделени хора, семейства и влюбени. Пророчица Малина ще ви даде съвет как да се освободите от натрупаното напражение в ежедневието и ще помогне да имате по-радостни и щастливи дни. След срещата ви с нея, ще можете да се отдадете на спокойствиетои да имате душевен мир. Прави бързи магии със сигурни резултати за кратко време. Силата и е в направата на амулети, които зарежда чрез молитви и баене. Отговаря на въпроси свързани с любовта, бизнеса или проболемите, ко..

Маг и Ясновидка Богдана - 089 517 0950

гр. Добрич, обл. Добрич
Маг и Ясновидка Богдана! Притежавам способности, необясними за много хора. Безпогрешно мога да видя миналото на всеки. Нужни са ми единствено 3 имена и дата на раждане. Виждам бъдещето, казвам какво ви предстои. Мога да преобърната кармата на всеки. Помагам най-вече на влюбени двойки да се съберат и да имат взаимна и истинска любов без да се намесват трети лица във връзката им. За семейно щастие и дом изпълнен с топлина и уют, спокойно можете да ми се доверите. Ще прочета молитви за вас да бъдете здрави и късмета да ви напътства навсякъде. Откривам направени магии и заклин..
Точно ясновидство, предсказвам минало и бъдеще, събирам разделени двойки, предотвратявам изневяра, връщам любовта на 100% Когато настъпи Раздяла това означава, че има липса на Хармония в дадена връзка. За да има Хармония следва да се увеличи потенциала на Привличане - Не се изисква бяла магия, а следва Хармонизиране на Любовните взаимоотношения. Отключвам късмета за бизнес, благополучие и намиране на работа. Откривам и помагам при здравословни проблеми и безплодие с доказани билки. Гарантиран успех. Работя, както с личен прием, така и от разстояние по снимка и данни. Тел. за контакт - 0878106..
ИСТИНИ И ТАЙНИ ОТ РАЖДАНЕТО ДО МОМЕНТА БЕЗ ЛЪЖИ И ТАКСИ 0.60лв. ***090063048 код - 1*** Маг АНИ *** ясновидец с пророческа дарба, ИСТИНАТАв труден момент. има ли бъдеще вашата любовна връзка. междуличнонстни и партньорски недоразумения, хармонириране на отношения в семейството. ОТКРИВА негативно влияние, но не плаши с магии. 0.60лв. **** 090063048 код - 2*** ЧИСТО ЯСНОВИДСТВО С точната МИРА - прецизни прогнози за месеца и годината, вашата мотивация и БЪРЗИ И ТОЧНИ решения в настоящият момент и бъдещи периоди, помощ при решаване на житейски задачи от личен и делови характер. Ще се събера л..

Ходжа Булут - 089 720 7159

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Ходжа Булут се прибира от Азербайджан. Успешно събира разделени двойки и семейства. Прави защити. Помага при безплодие, страх, стрес и уруки. Трайно помага при зависимости като алкохолизъм, наркомания, хазарт и изневери. Прави Бяла магия за здраве, щастие и любов. Восъколеене. Ако искате да промените съдбата си и да обърнете живота си в по-добра посока, не се колебайте да ме потърсите.

Жуселино ясновидец

гр. София, обл. София
СЕМИНАР ЗА БЪДЕЩЕТО НА ЗЕМЯТА и лични срещи. Жуселино Нобрега да Лус е най-известният пророк на нашето време. София 22-23 юни 2019 г. за повече информация, моля посетете: https://jucelinoluzinfo.com/bg/ записване за семинара: carmenbg@abv.bg телефон: +359 878 621377
Аз съм Ходжа Раим. Натрупал съм практика и опит в Турция, където съм живял 13 години. Виджам, Минало, Настояще и Бъдеще. Премахвам родови проклятия с древни ритуали и с молитви от корана. Ще допринеса за вашето спокойствие. Правя Бяла магия за любов, за силна и истинска любов, която да бъде вечна. Ритуала го извършвам с помощта на Корана, показва гаранция за 9 до 11 дни. Повлиявам на външни сили и нмеси. Лея куршум срещу уплах и прогонвам зли очи. Помагам на хора в нужда. На хора изпаднали в беда. Отстранявам злото и правя огнена защита, с която да ви предпазя от негативни съби..

Ясновидка Галя* 089 274 9438

гр. Смолян, обл. Смолян
Ясновидка Галя безпогрешно предсказва съдбата. Тя вижда миналото и бедещето. Нейната дарба е да събира разделени двойки, влюбените ще бъдат заедно само след 1 сеанс до 9 дни. Необходимо е единствено да се обадите, и тя ще направи необходимото. Ще изработи амулет, който ще ви донесе късмет и здраве. Хората я обичат, защото тя не лъже и не дава празни надежди. Ясновидка Галя, гарантира че ще върне усмивката на лицето ви, и няма да позволи, някой да отнеме щастието ви. Доверете и се и се свържете с нея. Ванина от Смолян написа следното: Галя, Благодаря ти. Ти успя да върнеш съпруга ми..
Феномен Никол - жената, дарена от Бога. Със силата и дарбата да предсказва минало и бъдеще, причиства негативни енергии и проклятия. Лее куршум, помага в любовта, при здравословни проблеми и в бизнеса. Гарантирани бързи и ефикасни резултати.

Ходжа Нихан / 088 578 9357 - Работила е в Истанбул.

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Нихан Ходжа се справя напълно успешно с вскякави магии. Пречиства негативна енергия. Премахва всякакви проклятия. Лее куршум. Събира разделени двойки. Помага при безплодие, алкохолизъм и наркомания. Прави бяла намеса за любов. Прави амулети за щастие и късмет.

Ходжа Венелин! Не се колебай да ме потърсиш!

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Ходжа Венелин е човекът, който надниква във Вашето бъдеще и разгадава загадките на миналото Ви. Помогнал на десетки хора в страната и чужбина с помощта на древни ритуали и молитви от Корана, той преобръща представата за времето и разстоянието и с уникалната си дарба помага на хората в нужда. Венелин е с дългогодишен опит в сферата на окултната наука и е превъзмогнал хиляди препятствия, за да осъществи мечтите на хората, които са се обърнали към него за помощ. Ходжа Венелин: - отстранява магии и родови проклятия, - събира разделени двойки и семейства, - прави ритуали за защита като изп..
Елмаз ходжа - владее тайнствената сила на Корана, открива и успешно премахва негативи, събира разделени двойки. Връща старата любов и отстранява съперници в любовта. -премахва негативната енергия от човека -прави амулети за късмет и венчило -премахва родови проклятия -лекува човешката душа. -възвръща щастието и успеха в любовта Работи в страната и в чужбина!
ходжа Юмут - най-добрият в премахването на черни магии. Търсят го в тежки и трудни моменти, гледа и помага с Корана. Отзовава се само на сериозни обаждания, на хора, които наистина имат нужда и вярват, че може да им помогне. ”Когато не мога да помогна, казвам на хората да си търсят лек на друго място, а не ги лъжа. Така запазвам доверието им. Когато човек дойде при мен, независимо от каква вяра е, първо му гледам дали има направена магия. След това казвам откъде идва, имена не казвам, но насочвам. Никога не съм правил черна магия, защото е опасно, но мога да я развалям.”
Прилага восаколеене Сабира разделени двойки, премахва страх, стрес, уроки и др, исчиства всякакв вид негативна енергия, премахва родово проклятие, приготвя амолет за касмет, щастие, любов и бизнес успех

Ходжа Ямур - 0887389958

гр. Бургас, обл. Бургас
ходжа Ямур - ще помогне на Вас и Вашите близки. Владее ритуали, магии, работи с Корана. Премахва проклятия, помага при стрес, зависимости. Събира разделени и ги насочва към сплотяване и разбирателство. Приготвя муска за разваляне на черна магия, развързва късмета, премахва родово проклятие. Ходжа Ямур е на разположение всеки ден. Преценя дали има нужда от лична среща.

Маг София - 0886913639, 0895208312

гр. Шумен, обл. Шумен
1 Предсказва минало и бъдеще 2 Открива и изчиства магии и родови проклятия 3 Събира разделени двойки и разпаднати бракове 4 Помага при зависимости алкохол, наркомания, безплодие и други 5 Прави амулети за защита от негативна енергия, амулети за късмет и благоденствие, амулети за любов На 100% изчиства негативни влияния Доказан ясновидец в цяла Европа, помага от разстояние Симона, Благоевград Спомням си деня в които потърсих София, денят в който бях загубила вяра, надежда, и сили. Бях в депресия, бях загубила семейството си, заради трети човек във връзката ни, п..
Тя е тук, за да Ви помогне! Прави това, което другите само обещават! Хората я определят като неповторим феномен. Нейната духовна дарба кара невярващите да повярват в силата на нейната сензитивност. Тя усеща човешката болка и успява да я премахне по необясним начин. - Ясновидство за отминали събития - ясно и точно показва причинно-следствени връзки за конкретни събития. - Ясновидство за бъдещето – конкретно насочване към предстоящи събития и възможната тяхна промяна. - Помощ и съвети при емоционални проблеми: *семейни раздори, *любовни разочарования, *интимна несполука. -..

Ходжа Зейнеп - 087 995 5171

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Ходжа Зейнеп работи със Свещения коран. Има дългогодишен опит в областта в Окулното... С нейна помощ хиляди хора са се избавили от надвисали проклятия и черни магии.. С молитви и рекуали от корана премахва негативното в живота на човека и намира решения за всеки един проблем... Премахва негативни влияния, Родови проклятия, Магии. Събира разделени двойки и семейства, Лекува болести, Зависимости, Безплодие. Прави ритуали, чете молитви от корана, изготвя защити за дома и семейсвото. Арабски амулети, за здраве, любов, късмет. Помага при бизнес проблеми и парични затруднения. Глед..
ходжа Сузан - е помогнала на хиляди да намерят своето спасение. Открива и неутрализира негативи и родови проклятия. Семейно консултиране. Работи върху човешката карма. Прави бяла намеса за безплодие. Извършва ритуали за намиране на работа и подобряване на бизнеса. Събира разделени двойки, помага при алкохолни и наркотични зависимости, изготвя амулети. Доказала е способностите си, с много силна защита разрешава житейски проблеми чрез прилагане на древни магически ритуали.
Ходжа Джевджет Али, Помага от разстояние на всички. Той дава решение на всеки проблем. Четейки корана вижда враговете ви и казва от кой да се пазите да не ви стори зло. Помага на разделени двойки да се съберат отново, дори когато за тях всичко е свършило. Ще подобри финансовото ви състояние с амулет изработен специално за вас. Ще предотврати беди и злини и ще направи силна защитна стена за дома и семейството ви. Прогонва пороците и зависимистите. Джевджет Али ще предскаже бъдещето с точност за да нямате неприятни изненади. Той е добър с всички. Помага на всички. Обадете му се и ще усет..
Ясновидка ТЕДИ Работи и с КАРТИ ТАРО -Събира разделени двойки и разпадни бракове -Предсказва бъдеще -Прави бяла магия за: късмет, щастие и любов -Изчиства домове и хора от негативни влияния -Премахва магии и родови проклятия -Помага при независимости като алкохолизъм и наркомания ПРИГОТВЯ -Амулет за Бизнес и Късмет -Амулет за Любов и Щастие -Амулет за Защита от Всякакви Магии Приема клиенти от България и Чужбина, консултира по телефона, дава бързи, категорични и 100%-ви Резултати!!!

Ходжа Кадрие - 087 663 8254

гр. Бургас, обл. Бургас
Тя е достойна жена за името, което носи със силата на корана. Дарбата, която има и вярата ви към нея побеждава всяко зло вече 20 години с помоща на корана. Успешно помага и изчиства всякакви ритуали, за любов. Събира разделени двойки и семейства. Прави огнени защити и муски за късмет. Лекува и помага при зависими от алкохол и наркомания както и при безплодие. Ако сте в безизходица и не намирате верния път, потърсете я тя ще ви подаде ръка .
Ако имате въпроси и търсите отговори, потърсете Маг Мария. Ежедневно тя реди своите карти и обръща чашата с кафе, за да отключи своите прозрения. Фигурите оживяват в реални картини и събитията се подреждат пред очите й. Разбира как да събере две разделени сърца, как да изкорени последиците от чуждата енергия и как да отключи късмета и успеха на човека. Премахва стреса и страха с леене на куршум. Дава съвети и консултации. Маг Мария предсказва минало и бъдеще, премахва всякакви магии и проклятия, помага при алкохолизъм, събира разделени двойки, прави бяла магия за любов и късмет ”Изчист..
Маг Джасмина успешно може да събере разделени двойки. Семейства, които са се разделили ще бъдат отново заедно с нейната помощ. Ако имате направена магия или проклятие от друг маг или ходжа, ще бъде премахнато и направена защита да не достигне отново. Ще излекува болести, с които не можете да се справите. Само и се обадете и се доверете на нейните способности. Женя от София: Маг Джасмина, ти ме събра с любовта на живота ми. Благодарение на теб аз отново съм щастлива с човека, който се бе отдръпнал от мен и ме бе заменил с друга, жена която му направи магия да не бъдем заедно. Ти успя да ра..

Айше ходжа - 089 605 2118

гр. Варна, обл. Варна
Айше Ходжа е жената чудо! С помощта на нейния Коран прави невъзможното - възможно, преобръща всяко зло към добро. * премахва всякакъв вид магии * прави амулети за защита * събира разделени двойки * консултира за бизнес кариера Отговаря на още много Ваши въпроси на посочения телефон.

Ходжа Зюмбюл * 088 602 0968

гр. Тервел, обл. Добрич
Виждам миналото, настоящето и бъдещето на напълно непознати. Мога да откривам предмети и хора, разкривам факти от живота и помагам за добро бъдеще, защото целта ни е да живеем в един по-добър и чист свят. Помагам при безплодие, депресия,всякъкви зависимости и алохолизъм. Изчиствам черни магии. Не злоупотребявам с болката и проблемите на хората. Помагам на всеки, който иска да промени живота си и да бъде щастлив. За мен няма невъзможни неща, тук съм за да помогна на всички нуждаещи се. Потърсете ме за да решим проблемите Ви заедно. Правя успешно доказано действащи ритуали за лю..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.