1. home
  2. »
  3. bcУслуги
  4. »
  5. Окултни
back to top
filter icon Филтри
sort icon Сортирай по
Област
Всички
loader icon
Населено място
Всички
loader icon
Обяви подадени след
Всички
loader icon

Окултни

145 обяви
Маг Стефания - 087 738 4055 vip icon top icon
top icon

Маг Стефания - 087 738 4055

гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
Маг Стефания е позната с добротата и дарбата си на ясновидка. Придава уют на душата. Успокоява духа и тялото. Сбъдва мечти. Обърнете се към ясновидка Стефания, задайте въпрос и ще получите отговор. Тя може да Ви рови в звездата, да връща миналото , да вижда настоящето, да предсказва бъдещето. Отнема всякакъв вид негативна енергия, помага за изчистване на родово проклятие. Помага при разделени двойки, депресия, стрес, зависимости, напрежение, безсъния, злоба и завист. Прави защита срещу негативни енергии. Гледа на карти Таро - точни и ясни отговори. Работи от разстояние и с чужбина.
Ходжа Синем 087 760 1635 vip icon top icon
top icon

Ходжа Синем 087 760 1635

гр. Ловеч, обл. Ловеч
Ходжа Синем доказана от 22 години, доверете се сами. Тя знае всички молитви от Свещения Коран. С негова помощ тя е способна да помогне на всеки в беда, жена с умения да разваля черна магия. Ходжа Синем притежава изключителна силна енергия, с която е способна да преобърне съдбата на всеки. Винаги е с позитивно намерение към всички, променя живота на хората. Изгражда защита за здраве, мир и любов в семейството. Прави амулети за спокойствие, щастие, богатство, дълголетие. Също така премахва родови проклятия с ритуали от Корана, изчиства магии и отвързва завързан късмет. Помага за прео..
ясновидката Юлка Димитрова гледа на кафе и карти vip icon top icon
ясновидката Юлка Димитрова гледа на кафе и карти, 35 години практика с доказани качества, магии, депресия, стрес, успех в бизнеса и любовта, леене на куршум
Ходжа Азизе - ритуали за събиране на разделени двойки и премахване на магии; 089 275 7204
Ходжа Кандифе помога на разделени двойки vip icon top icon
top icon

Ходжа Кандифе помога на разделени двойки

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Ходжа Кандифе има дългогодишен опит в тази сфера на окултното, научава самарянски ритуали От предците си тя получава тази дарба, от прабаба си още на 14 години започва да помага. Научава много ритуали за благополучие, хармония, любов и т.н. За нея няма невъзможни неща дори невъзможното става възможно с нейната сила дарба и намеса: 1. Предсказва бъдеще 2. Прави бяла магия за късмет щастие и любов 3. Събира разделени двойки и семейства 4. Открива и неутрализира негативни енергии 5. Премахва магии и родови проклятия 6. Лекува тежки болести от всякакъв вид 7. Помага на бездетни жени да з..
Ясновидец Урал Бекир - дипломиран експерт - 087 743 5737 vip icon top icon
Влечението му да помага на хората се ражда у него още като малък и това го кара да учи за окултизъм. Уменията му се разчуват и той става спасение за всяка изтерзана душа. Известен с постигнатите резултати в областта. Използва уникални ритуали за премахване на емоционални страдания, страх, стрес и депресия. Муските, които изготвя, гарантират здраве и благополучие. Той е най-добрият в премахването на черни магии. Събира разделени двойки и семейства, премахва проклятия.
Маг и Ясновидка Пепи - 087 658 5582 vip icon top icon
top icon

Маг и Ясновидка Пепи - 087 658 5582

Германия (DE), обл. Друга държава
Любовната магия е най-големия успех на варненската гадателка Пепи. Дарбата й я насочва към окултизма. Тя специализира в областта на висшата маготехника. Като маг и сензитив Пепи умее да разгадава събития и да им въздейства дори по снимка и от разстояние. Силните й арабски ритуали за любов и за късмет привличат хора от страната и чужбина. Събира разделени двойки! Помага при стрес, бае за уроки, лее куршум, помага и на зависими! Разваля всякакъв вид магии. Доказва прогнозите си във времето. Постига желани събитя. Разрешава всички ваши проблеми! Viber: 087 658 5582 Иван от ..
Ходжа Есма - 088 489 8280 vip icon top icon
top icon

Ходжа Есма - 088 489 8280

гр. Хасково, обл. Хасково
Ходжа Есма е позната на хиляди хора в нужда, които са потърсили нейната помощ. Известна е във България, Турция, Англия, Германия, Кипър, Гърция и др. Често е на посещение в чужбина за да помогне, ако се наложи на място да изчисти домове от негативна енергия. Работи и с видео връзка на вайбър. Нейната дарба е да помага на хора като им гледа на карти и им показва всяка ситуация от живота-в минало,настояще и бъдеще време. Ходжа Есма премахва родови проклятия с древни ритуали и молитви от Корана, изчиства магии и отвързва завързан късмет. Тя помага за преодоляване на независимости като алкохол..
Ясновидка и Маг Александра - 089 397 5888 и 089 407 2306 vip icon top icon
Ясновидката и Маг Александра е жена с опит и практика в света на ясновидството. Тя ще разкрие тайни, които дори не подозирате Ще открие тъмните страни на хората около вас. Ще отвори врати към по-добро настояще и бъдеще. Иконите, които притежава й помагат да погледне миналото и бъдещето на всеки. Ще разреши семейните проблеми за кратък период и ще допринесе за мир в дома. Само с 3 консултации по телефона, тя е способна да върне любим/любима и да засили връзката ви, ако има трети човек, без проблем ще го отстрани. Премахва всяка негативна енергия и уруки. Александра е готова на всичко ..
Вещер и Маг номер1* 100% Резултати *0877963339 vip icon top icon
100% БЪРЗИ РЕЗУЛТАТИ!! При проблеми в любовта обади ми се, няма да съжаляваш!! С дълъг опит съм, и съм помогнал на много хора и на някой от известните личности в България!! И мога да кажа, че съм единствения който реално може да ви помогне!! Звъннете ми и ще се убедите в това!! Правя най- силната любовна магия!! Изпращам снимка след извършената услуга!! ВУДУ МАГИЯТА Е НАЙ - СИЛНАТА И ЕФЕКТИВНА МАГИЯ ЗА ПРЕВЛИЧАНЕ НА ЛЮБОВТА ВИ!! С НЕЯ ОБЕКТЪТ НА ВАШИТЕ ЖЕЛАНИЯ ЩЕ МУ ПОДЧИНИТЕ ВОЛЯТА И САМ ЩЕ ЗАПОЧНЕ ДА ВИ ТЪРСИ И ЩЕ ИСКА ДА Е С ВАС ДО БРОЕНИ ДНИ!! Работя от растояние и с чужбина. Мъжът, жената..
Маг Светла - 089 325 2665 vip icon top icon
top icon

Маг Светла - 089 325 2665

гр. София, обл. София
Ясновидката Светла - Тя е жената, от която другите не могат да имат тайни! Причината за това е проста - тя умее да вижда хората така, както никой друг! Още от малка Светла е дарена с необикновената дарба да усеща хора и места - или поне така казват близките ѝ. Случаите, в които тя отгатва съдбата на напълно непознати са безброй! Дарбата ѝ служи да помага при: - безплодие - зависимости - събира разделени двойки и семейства - прави амулети и муски за успехи и късмет - разваля всякакви проклятия и магии - прави бяла магия - лее куршуми - премахва негативни енергии - зарежда и пречис..
Ходжа Гюзел - помага на разделени двойки, 089 203 3161 vip icon top icon
Здравейте, Аз съм ходжа Гюзел. Разбивам черни магии. Събирам разделени двойки. Помагам за алкохолизъм, наркомания, силен стрес. Лея куршум, правя амулети. Ислямска защита, и не само... Аз съм помогнала на глухонеми и на хора с проблеми. Правя от невъзможното възможно.
Маг Вера - Отключва късмета, зарежда с положителна енергия-089 732 3034 vip icon top icon
МАГ ВЕРА ✅Тълкува минало и разгадава бъдеще ✅Изчиства всякакъв вид магии и родови проклятия ✅Прави бяла магия за любов ✅Събира разделени двойки ✅Приготвя АМУЛЕТИ за късмет 100% ГАРАНЦИЯ!!! КОНТАКТ С МАГ ВЕРА тел. - 089 732 3034 e-mail - magvera@abv.bg Прави силна магия за любов, премахва негативна енергия, помага при лични и семейни проблеми, отключва късмета за благополучие и бизнес. Отключва късмета, зарежда с положителна енергия. Тя е сред малцината ясновидци, които безпогрешно насочват и напътстват хората. Христина Ангелова - Русе Бях в отчаяно състояние нямах н..
Маг Боряна - Дълга практика и доказани случаи. Ясновидство-088 983 7632 vip icon top icon
Всички услуги и ритуали които извършвам са 50 лв. Доказва своите умения с редица изследвания и документирани случаи от практиката си. Тя е жената чудо, която е събрала хиляди двойки и отстранила техните съперници. - Отключва късмет, връща успеха и редица врати. - Отговаря на всякакви въпроси! Просто я попитайте... - Събира разделени двойки на 100% - Надниква в бъдещето - Разказва минало - Изчиства всякакви родови проклятия,магии и др. - Бае за уроки, лее восък ► Повярвайте в желанието! ► Почувствайте го като реалност! ► Усетете емоцията и благодарността! Доказан ясновидец..
Ходжа Азра способна да промени кармата на всеки vip icon top icon
Тя може да предскаже минало, настояще и бъдеще. Азра открива и разваля всяка направена магия и проклятие. Тя ще изгради защитна стена, която ще ви предпази от зли очи и мисли. Ще върне изгубена любов, а ако нямате такава то Азра ще ви помогне да намерите. Тя е способна да преобърне кармата на всеки.
Жената Чудо Маг Мими - Ясновидство без такса vip icon top icon
Жената Чудо Маг Мими доказвала способностите си с дългогодишната си работа в областта и страната. Гледа на икона, вижда ясно минало и бъдеще. Събира разделени двойки и семейства. Помага при стрес и страх. Изготвя амулети и муски. Премахва негативна енергия и черна магия. Бързи резултати. Ясновидство веднага, без такса.
Ходжа Мурат - Хората го познават и помнят. vip icon top icon
Ако желаете да видите проблемите си в реалния живот и не можете да се справите с тях, той е на среща. Неутрализира негативното и премахва враговете по пътя ви. Събира влюбени четейки молитви от Корана. Засилва любовта и не допуска трети лица да се намесят. Бъдещето го вижда точно и ясно. Дарбата му е наследствена от поколения. Мурат е получавал много писма от хора, които са го потърсили по различни причини. Всички те поднасят своята благодарност за всеотдайността и помощта получена от него. За Мурат може да чуете само хубави думи, той развалил много черни магии и предпазил д..
Ходжа Гюлай - Отговаря на всякакви въпроси 089 737 1022 vip icon top icon
Ходжа Гюлай може да отговори на всички въпроси за минало, настояще и бъдеще. Прави амулети за късмет, любов, здраве и благополучие. Разваля магии, помага за уруки, бае при стрес. Гюлай прави най-силната любовна магия и връща стара или несподелена любов. Способна да преобърне съдбата на всеки от разстояние. Открива проблеми и помага за разрешаването им. Дава насоки и съвети за по-добър живот. Отказва зависими хора от алкокол и наркотици.
Маг Гери Феномен номер 1 както в България така и в чужбина - 088 507 7953 vip icon top icon
Жена със сила и възможности. Помага при стресови събития, съботации. Събира разделени двойки, премахва негативни енергии и зависимости. Работи и помага от разстояние, както в България, така и в чужбина. За нея няма минало, настояще и бъдеще - тя прониква навсякъде!!! Ако искате брак, бебе или добра работа, ще ви покаже как да поемете към пътя на своето щастие и да бъдете щастлив и достоен човек. Съветва всеки, който има проблем и нужда от помощ.
Гадателка Светослава 089 371 2912 vip icon top icon
top icon

Гадателка Светослава 089 371 2912

гр. Плевен, обл. Плевен
Гадателката Светослава помага на хората. Изчиства негативни неща . Премахва магии, връща желанието за живот. Събира разделени двойки , изчиства алкохолизъм, наркомания. Прави защити. Обърнете се към Светослава за да разреши проблемите ви.
Богомила - наследствен окултист и ясновидка - 0876725407 vip icon top icon
БОГОМИЛА Нейното преимущество се крие в силната сензитивност. Пророчица Богомила е наследствен окултист, диагнозите, които поставя са открити от лекарите, а събитията, които предсказва са доказани с времето. Взема лист и химикал, пише цифри и букви и реди думи като в Транс, седиш и слушаш в недоумение откъде черпи тази информация, сякаш е родена затова - да открива проблема и да го решава с лека ръка. Нейните възможности помагат на хората да намерят спокойствие, да постигнат успех, финансово благополучие и щастие. Може да се свържете с мене и по Viber - 087 672 5407
 рекламирай сам в favicon
Ясновидка СИМОНА top icon
top icon

Ясновидка СИМОНА

гр. София, обл. София
Симона, ако имате любовни и семейни проблеми, обадете се! 0876371526
Ясновидка гледа на кафе и карти - 088 999 3580 vip icon top icon
гледане на кафе и карти, разваляне на магия, правене на амулети за любов, работа и късмет в семейството, събиране на разделени двойки, леене на куршум
Ясновидка Хатидже - Събира разделени двойки, заключва любовта. Резултат 100% vip icon top icon
Ясновидка Хатидже предсказва минало и бъдеще. Виденията и се появяват още щом чуе гласа на човека. Отговаря на всякакви въпроси, разкрива тайни. Събира семейства, връща любим. Не допуска намеса на трето лице във връзката. Заключва любовта. Чете молитви за здраве и късмет, изгражда защити. Ясновидка Хатидже няма да позволи да ви достигнат зли очи, помисли и уруки. Изчиства негативизъм и изработва амулети за бизнес и здраве. Изгражда Огнена защита срещу всички врагове и негативни влияния. Работи от разстояние. Бързи резултати със 100% гаранция.
Ясновидство, Предсказания, Восъколеене, Магия - 0885270362 top icon
Феномен, Ясновидство, Рейки мастер, Квантова синхронизация. Карти Таро, Восъколеене, Астролог, Нумеролог, Кармичен нумеролог по системата на Джуна. Откривам и изчиствам, негативна енергия, астрално обсебване, родово проклятие, кармична обремененост, ритуални магии и вмешателства, срещу свободната воля на човека! Изграждам, гарантирани защити, като защитавам - Астралното, Етерното и Менталното ниво, на човека! Работя, чрез специална, древна методология!. Отговор на въпроси по телефона 090 363 909.
Ходжа Амина - 089 391 4707 vip icon top icon
top icon

Ходжа Амина - 089 391 4707

гр. Хасково, обл. Хасково
Ходжа Амина пристига от Истанбул, където има 10-годишен опит. Доказала се е на много хора със своите способности. Успешно намира начин да помага на хората да преодолеят всякакви проблеми. Събира разделени двойки като прави любовта им още по-силна. Ходжа Амина лее куршум против уроки, както и разваля магии направени от злонамерени лица. Хората със зависимости,успяват да се излекуват чрез ритуали и да загърбят лошите пороци като алкохолизъм, наркомания и др. Вниква в бъдещето и дава съвети за един по-спокоен живот. Ако желаете да Ви провърви в работата, любовта, да бъдете истински щаст..
Номер 1 Ходжа Афизе в Истанбул vip icon top icon
top icon

Номер 1 Ходжа Афизе в Истанбул

гр. Дулово, обл. Силистра
ходжа Афизе - е помогнала на хиляди да намерят своето спасение. Открива и неутрализира негативи и родови проклятия. Семейно консултиране. Работи върху човешката карма. Прави бяла намеса за безплодие. Извършва ритуали за намиране на работа и подобряване на бизнеса. Събира разделени двойки, помага при алкохолни и наркотични зависимости, изготвя амулети.. Лее куршум! Доказала е способностите си, с много силна защита разрешава житейски проблеми чрез прилагане на древни магически ритуали.
Ходжа Дерин - Събира разделени двойки. Разкрива тайните на Свещения Коран - 089 734 1051 vip icon top icon
Ходжа Дерин е млада, но вече има истинската дарба и способности да разваля магии и проклятия. Наследила от майка си уменията, Еда помага на всеки. Скоро се завърна от Турция. Там я познават и я препоръчват като най-добрата ходжа. Ако имате уруки, тя ще ви лее куршум. Ако страдате вие или ваш близък от пороци, тя ще ви помогне да се избавите. Разрешава семейни и битови проблеми. Помага в работата, бизнеса. Казва как да увеличите доходите си и да нямате лишения. Ходжа Дерин ще изработи и талисман, който да ви пази и да ви носи здраве и късмет.
Гадател и маг Джйляна Става известна като специалист по проблеми в любовта. vip icon top icon
Извършва специални магически ритуали за хармонизиране на взаимоотношенията, събиране на разделени двойки и семейства. Тя не е просто гадател, а доказал се с времето феномен, който вижда събитията и ги назовава с имена и дати. Научава за своите свръх възможности още на 17 години. Картите Таро стават нейната връзка със света на окултното. С тяхна помощ гадател и маг Джйляна разкодира предстоящите събития и намира изчезнали хора и предмети. Диагностигира кармата и тушира негативните влияния. Формира желани събития. Гадател и маг Джйляна работи и от разстояние на посочения телефон и Viber - 087 ..
Седа - Номер 1 за 21 век - 089 480 5619, 087 911 5361 vip icon top icon
Владее успешно арабска магия като работи от разстояние и с чужбина НЕ ПРИЕМА ЛИЧНИ СРЕЩИ в предвид ситуацията в страната. Гледа на Коран. Потърсете Седа - за нея няма невъзможни неща, тя е жената, от която другите не могат да имат тайни. Помага за стрес, напрежение, безсъние. Помагам за привличане на любовта, изчиства стрес и страх, влияе при депресии и зависимости, изготвям защита от енергийни посегателства, завист и злоба. Събира разделени двойки, премахва негативни енергии, влияния, прокоби, уруки. Ако имате проблеми в бизнеса и сте финансово нестабилен, тя ще помогне. Премахва зл..
Ходжа Сабиха - Разказва за живота - 087 777 3847, 089 584 4938 vip icon top icon
Ходжа Сабиха - Тя прави това, което другите само обещават, а нищо не правят. С години практика се е научила да прави най-силните и успешни магии за събиране на разделени двойки, за здраве и благополучие. Може да върне любим, приятел, близък, който се е отдалечил от вас по различни причини. Ако имате изгубена вещ, пари или не се чуствате добре и спокойни в ежедневието ви, ще помогне като обърне кармата в положителна насока. Корана й помага да види състоянието на човек и ако има влияние от хора, които са направили черна магия за несподелена любов, безпаричие и неуспехи в живота, гарантира ..
Въведи страница №