Филтриране
Сортиране

Окултни

172 обяви

Топ феномена Вени

гр. Варна, обл. Варна
Феноменат Вени жената която успя да спечели хиляди хора със дарбата си и добротата си да помага на хората в нужда прави точна диагноза за живота им прави египетски защити за лубов събира разделени двойки до три дни!!!
Копанарска магия за събиране на разделени двойки или семейства, проблеми в бизнеса или намирането на подходящ партньор. Разваляне на родови проклятия и магии. Изчистване на негативни влияния. Помагаме при алкохолизъм и наркомания. ЗАПОМНЕТЕ НА СВЕТА НЯМА НИЩО НЕВЪЗМОЖНО!!!
Ходжа Себиле, завършила в Турция, изчиства магии, родови проклятия и негативни енергии, помага при безплодие, зависимости, събира разделени, прави бели магии Пречиства от негативна енергия. Показва какви са признаците при направена магия и как може да се предпазиш. Съветва всеки, който има проблем и нужда от помощ. Ходжа Себиле помага най-вече на деца. Много бездетни майки, които не могат да заченат, правят злини на чужди деца, които им се отразяват много лошо. Тя ще направи така, че детето ви да бъде предпазено от уруки и зли очи. Ако не можете да заченете, Себиле също е на среща да по..
Точни предсказания за бъдещето, карти Таро, пари, бизнес, работа, любов, съвместимост, брак. Откривам и изчиствам негативни и нежелани магически въздействия, родова карма и проклятия. За ясновидство по телефона 090 363 969 /0.60 лв./
Феномен, Ясновидство, Рейки мастер, Карти Таро. Събиране на разделени. Имате проблем? Не знаете на къде да поемете? Не ви върви в работата или бизнеса? Имате проблеми в семейството? И още много неща за който Можете да попитате. Ясновидство, нумерология, астрология, карти таро и др., изчистване на негативи, восъколееле, ритуали за любов, късмет, бизнес, работа, взаимоотношения. Отговор на въпроси по телефона 090 363 909.

Ясновидката Стоянка - 087 670 9584

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Ясновидка Стоянка, Може да вижда всичко с магическата топка, която и помага да предсказва бъдещето на всеки от разстояние. Пред погледа и се появяват събития. Ако се покаже нещо лошо тя ще ви предупреди да се предпазите. Ще намери враговете ви и ще ги отстрани за в бъдеще. С помощта на магическата топка ще ви избави от лошите пороци като наркотици и други зависимости. Ако любовта ви е несподелена или сте се разделили с любим/а, то Стоянка може да ви събере и да направи любовта силна без да има трети лица. Спокойно може да и се доверите за всеки проблем, който имате. Дали ще бъде ..
Ясновидката Стефани предсказва бъдещето точно и ясно. Помага на разделени двойки да се съберат Вижда минали събития, които предопределят бъдещето. Помага при безплодие, алкохолизъм и наркомания Гарантира резултати. Работи както от разстояние, така и с лична среща с предварително записване.

Ходжа Айшерин, Най-добрата ясновидка 089 515 3442

гр. Сандански, обл. Благоевград
Айшерин Ходжа известна със способности и сила. Помогнала на много хора, да си върнат късмета и щастието. Ако имате нужда от съвет, тя е човека, който ще даде правилна насока. Привлича любим човек и връща семейното щастие. Помага и от разстояние. Уверете се сами, като обадите.

Ясновидка Галя* 089 515 3438

гр. Смолян, обл. Смолян
Ясновидка Галя безпогрешно предсказва съдбата. Тя вижда миналото и бедещето. Нейната дарба е да събира разделени двойки, влюбените ще бъдат заедно само след 1 сеанс до 9 дни. Необходимо е единствено да се обадите, и тя ще направи необходимото. Ще изработи амулет, който ще ви донесе късмет и здраве. Хората я обичат, защото тя не лъже и не дава празни надежди. Ясновидка Галя, гарантира че ще върне усмивката на лицето ви, и няма да позволи, някой да отнеме щастието ви. Доверете и се и се свържете с нея. Ванина от Смолян написа следното: Галя, Благодаря ти. Ти успя да върнеш съпруга ми..
Ако имате направена магия или проклятие ще бъде премахнато и ще бъде направена защита, за да не достигне отново до Вас. ХОДГА САБРИЕ - събира разделени двойки, премахва негативи и проклятия, лее куршум при страх и стрес, дългогодишен опит. Тинка от Балчик Благодаря на Сабрие. Тя успя да развали проклятието, което тегнеше месеци над мен и моето семейство, за по-малко от 9 дни. Тя е моя спасител. Благодаря ти.

Ходжа Мибрихан / 089 515 3361

гр. Ловеч, обл. Ловеч
Практикувам успешно бяла магия за любов. Помогнала съм на много двойки и семейства да се съберат отново след раздяла и да бъдат отново щастливи заедно, като любовта им става по силна от всякога. Мога да накарам хората да преодолеят зависимостта си към алкохола и наркоманията, която съсипва живота и здравето ви. Правя ритуали за късмет и пари като давам гаранция. Обадете ако имате нужда от помощ. Всеки заслужава да бъде щастлив, здрав, обичан и без пороци.
Ходжа Сабиа притежава специални умения помага на хората в нужда и ги насочва по правилния път. Връща любим човек, а на самотните помага да намерят своята сродна душа. Вижда и открива до дни изчезнали хора и изгубени вещи. Консултира Вашия бизнес и отговаря на въпроси от всякъкво естество за Вас и Вашите близки като гарантира дискретност. Разрешава всякъкви житейски проблеми в личен план на цялото семейство. Събира разделени двойки чрез ритуал. Премахва всякъкви черни магии и проклятия от други ходжи. Помага до дни за изклекуване на болест, стрес, зависимости като алкохол и наркотици. П..

Маг Радина - 087 619 0327

гр. Русе, обл. Русе
Маг Радина, доказала способността си с дългогодишните си практики по рождение, премахва негативната енергия, всякъкви магии и родови проклятия. Събира разделени двойки, помага на безплодни майки! Работи срещу самота, болка, стрес. Лее куршум. Извършва ритуали за намиране на работа и подобряване в бизнеса. Лекува тежки депресивни състояния. Прави муски за каквото трябва и защита за цял живот. Работи в страната и чужбина. Сами ще се уверите! Гаранция! Късмета ще е с Вас!
Малката Пророчица и Ясновидка Моника. Тя е малка, но вече има силна дарба и способности да помага на хората. Успешно се справя с развалянето на всякакви магии и проклятия. Премахва негативната енергия за дни. Лее куршум против стрес и уруки. Ако сте зависим към алкохол, наркотици или искате да откажете цигарите, които ви вредят и са лош порок, Моника ще ви помопгне. Ясновидството и за бъдещето е ясно и точно. Предсказанията и винаги се збъдват. Тя може да направи пълна диагностика на всеки проблем и да ви посъветва как да го оптстраните. От нея ще получите помощ при семейни, битови и би..

Ходжа Съдеф - Помага на всички

гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
Съдеф!!! Каква е тя? Помага на всички хора! Не дели никога. Помага на деца безплатно за всичко. Прави муски за късмет, за дома и бизнеса. Събира разделени двойки. Намира изгубени неща чрез карти таро. Помага срещу алкохол и напикаване. Стрес, шумове в ушите. Прогонва лоши духове и проклятия. Какво казват хората за Съдеф? От Родопите съм, казвам се Кирчо. Разказвам тази истина за да знаят хората за Съдеф, че е наистина добра. Купихме си къща, но 3 години нямахме спокойствие и сън. След 12 часа започваше силно хлопане и скърцане и продължаваше до ранна сутрин. С жена ми се разболяхм..

Ходжа Хаджер - 088 543 1928

гр. Варна, обл. Варна
ХОДЖА ХАДЖЕР Предлагам специализирани и надеждни услуги в сферата на магията. Откривам и развалям черни магии, за Вас и за любимите Ви хора. Събирам разделени и отчуждени двойки, семейства, роднини, приятели. При нужда правя амулети за защита и амулети за късмет и любов.
Ходжа Ремзи дава консултации по телефона. Ще усетите резултата още от първия рзговор с нея. Помага при зависимости, при проблеми в личните взаимоотношения. Дава напътствия за успешна и хармонична любов. Изчиства въздействия като негативна енергия, уруки, магии, направени от други ходжи. В работата си използва широка гама от различни ритуали, те са силни, безотказни и най-вече имат резултат. Кратък срок - Успех - 100% Винаги е с позитивно намерение към всички, тя променя живота на хората. Всеки заслужава да бъде щастлив. Ходжа Ремзи е жената, която ви ще помогне. Можете..
* Мога да променя съдбата Ви само за 24 часа. * Отстранявам магии и проклятия, зареждам с енергия и късмет. * Правя бизнес муски и амулети за щастие, любов и късмет. * Събирам разделени двойки * Помагам при безплодие, алкохолизъм, наркомания. * Лея куршум против страх, уруки и стрес. * Правя бала магия за любов и щастие. * Надниквам в миналото и разгадавам бъдещето, чета кодовете на съдбата. * Изграждам огнени защити от магически нападения за цял живот. - Станислав от Етрополе сподели: Имах проблем в комуникацията с жени-притеснение, скованост...без физически проблем. Дочка откри по..
Ясновидка Александра, вижда точно минало, настояще и бъдеще. Изкоренява родови проклятия и прехава всяка негативна енергия и зли очи. Отблъсква хората, които ви мислят лошото. Тя е способна да промени съдбата на всеки. Кълбото, което притежава и дава сили да надникне навсякъде и да предотврати беди. Ще засили любовта и ще направи връзката с любимия/любимата по-силна. В смейството ще цари мир и хармония, децата ще растат щастливи и безгрижни. Единствено трябва да и се доверите и ще усетите промяната към един по-добър и спокоен живот. Ясновидка Александра Отваря вратите към светлина..
МАГ ФЕНОМЕН ЯНКА - ИЗБРАНИЦАТА НА БОГА Родена да помага на хората и да решава техните проблеми. С неземната си сила, тя умее да отстранява: -негативните влияния -родовите проклятия -завързан късмет за любов и бизнес Помага при: -безплодие -различни видове зависимости като алкохолизъм, наркомания -несполука в личен и професионален план Тя събира разделените семейства и двойки! Ако искате да подсигурите бъдещето си, да се съберете с близък човек или просто да разберете какво се е объркало в миналото - ОБАДЕТЕ СЕ НА МАГ ЯНКА И УСПЕХЪТ ЩЕ ВИ СПОХОДИ! Бързи и 100%-ви резулта..
Ходжа Ярен Правя ритуали за защита, които са с продължителност 7 до 9 години. Премахвам родови проклятия и изчиствам направени магии с ритуали, които с времето съм развила до 100% да бъдат успешни. - събира разделени двойки и семейства - помага при зависимости като алкохолизъм и наркомания - помага при безплодие - премахва трайно магии и проклятия - разкрива загадките на миналото - гледа в бъдещето - прави бяла магия за любов, късмет и успехи
Без лъжи и измами. Обърнете се към ясновидка София за истинска помощ. Освобождава човешкото биополе от лоши вредни влияния. Тя може да види вашето бъдеще, да намери отговор за всеки ваш въпрос, да премахне всякакви препятствия пред вас! Доказано ясновидство. Точни прогнози. Предсказание в бъдещето. Точна информация и отговор на Вашите въпроси. Премахва напрежението и отваря вратите към светлината. Решения при проблеми в любовта и брака. Хармонизиране в отношенията. Изчиства, премахва, предотвратява лошо влияние и негативни помисли от злонамерени лица. Премахва уруки и стрес. Изграж..
Ходжа МЕДИНА - събира разделени, помага при бизнес и семейни проблеми, изчиства стрес и паник атаки, изчиства аурата от негативна енергия. Работи в Италия и България! Тя казва: ”Много от болестите и несгодите в житейския път са на база на натрупана негативна отрицателна енергия в човек. Тя го изсмуква отвътре - няма сили, постоянно е уморен, липсва желание за действие, става асоциален. Не подценявайте това. След изчистването и изкарването на негативите, хората се чувстват по-жизнени, пълноценни и дейни.”

Маг и Ясновидка Меги * 087 610 4248

гр. Варна, обл. Варна
Маг и Ясновидка Меги е наследила дарбата от баба си още като дете. Тя е лечител на души. Нейните ритуали ще помогнат за решаването на трудни семейни проблеми, ще преживеят вкуса и радостта от живота. Ще направи Вас и вашите близки щастливи. Ще върне любим човек като направи ефективна любовна магия. Ще помогне да върнете изгубените чувства. Ще премахве негативна енергия, уруки и зли очи. Ще предпази от неприятности и пороци, от врагове и лоши чуства. Ако имате здравословни проблеми - Маг и Ясновидка Меги е на среща. Единствено трябва да носите със себе си талисмана, който ще направи..
Арабска черна магия за любов, страст, събиране на разделени двойки и връщане на напуснал любим. Отстраняване на съперници, премахване на бизнес конкуренция, унищожителни родови проклятия, ритуали за отключване и завързване на късмета. Въздействия за силна омрза и раздяла между двойки. Поробване на волята и подчиняване на съзнанието. Разваляне и връщане на негативни въздействия, отправени към вас. Поставяне на трайна защита. Магии с живак, сапун и игли, ритуали с кукли, гробищни ритуали, призоваване на земни джинове и шейтани, муски и ритуали за всяка нужда. За връзка с нас: arabskachernamagia@..
Премахва негативна енергия Работи и изготвя силна арабска магия за любов и късмет Редактира кармични проблеми Сглобява амулети за бизнес, пари, работа и любов Изчиства всякаква магия Премахва родови проклятия Събира разделени двойки и семейства -лея куршум -100% Гаранция-коректност и дискретност Помага при разделени двойки, разваля всички видове магии. Доказано умения с резултати до 3 до 6 дни, узнайте вашето бъдеще. Помага за постигане на желани събития. Прави бяла намеса. Приготвя арабски муски за бизнес и при безплодие и др. 100 % гаранция за успех в моята работа. -гледане по тел..
Вече над 18 години ежедневно ”пътува” в минало, настояще ибъдеще! Винаги постига 100% резулати! Превъзмогнала е хиляди препятствия и е осъществила хиляди мечти! Открийте проблемите си и сглобете житейския си пъзел! При проблеми в любовта, късмета, зависимости, работа и безнес; Изчиства магии, родови проклятия, изготвя огнени амулети за любов и щастие; Не оставяйте щастието ви да отлети, потърсете ме! Благодарност: Ходжа Гюлтян ни спаси живота. Спря напрежението вкъщи. Вследствие на направена магия, получих мозъчен кръвоизлив. Майка ми се обърна към нея, за да потърси компетентна ..
Точно ясновидство, предсказвам минало и бъдеще, събирам разделени двойки, предотвратявам изневяра, връщам любовта на 100% Когато настъпи Раздяла това означава, че има липса на Хармония в дадена връзка. За да има Хармония следва да се увеличи потенциала на Привличане - Не се изисква бяла магия, а следва Хармонизиране на Любовните взаимоотношения. Отключвам късмета за бизнес, благополучие и намиране на работа. Откривам и помагам при здравословни проблеми и безплодие с доказани билки. Гарантиран успех. Работя, както с личен прием, така и от разстояние по снимка и данни. Тел. за контакт - 0878106..
Ясновидка Марая - гадая по минали събития знаците на съдбата, това, което предстои на човек да се случи. *Мога да вида житейските пътища с даден човек дали ви се приплитат, или не. *Работя върху човешката карма. *Откривам и неутрализирам негативи и родови проклятия. *Правя амулети за късмет, любов, пари, за негативна енергия *Помагам срещу алкохолизъм Ако имате притеснения за предстоящо събитие, обадете се и се консултирайте с мен.
Не пресмятайте какво ще ви струва да получите ценен съвет днес, пресметнете какво ще изгубите, ако се лутате в живота през следващите месеци и години! Всеки проблем, страх или негативен модел на поведение има първопричина, която може да се открие и отстрани. Магии, негативи и всякакви родови проклятия биват оставени в миналото. Помагам срещу уроки, магии и демони и всякакви зли сили. Ако постоянно ви тежи самота и отчаяние. Постоянно уморени и отегчени или депресирани сте? Ако не можете да намерите покой, да спите нощем ? Понякога и минута е много, за да преобърне целият ни живот. Все..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.