Окултни

198 обяви

ясновидката Даная

гр. Русе, обл. Русе
-Погледнете, във вашето близко и далечно бъдеще! Не се чудете, дали Той или Тя, ви обичат? Дали, събитията ще бъдат във ваша полза? -Ако, имате проблеми в интимния си живот и не успявате да въстановите хармонията, във връзката ви! -Тогава, ми се обадете! -Извършвам, специални магически ритуали, за: Хармонизиране на взаимоотношенията, Събиране на разделени двойки и семейства, за кратко време и Отстраняване, на трети! -Ясновидство и Гадаене! -Намерете, отговорите и решенията на вашите проблеми! Използвайте-Обикновения телефонен номер, без импулси, който е поместен под обявата! Работя, с ..
Ходжа Велиха, с 20-годишната си практика е помогнала на стотици хора по света. Била е в Саудитска Арабия, гр. Мека, където е най-големият храм ”Кааба”, който Бог Ибрахим е създал на това място. Велиха черпи своята сила от черния камък, който е изпратен в знак на грижа от висшите сили за човека, за да напомни за Бог. Била е и в Израел. А сега е в България. Помага за събирането на разделени двойки, прави арабски ритуали за любов, премахва магии и проклятия. Помага при безплодие. Използва силата на черния камък и Корана, разгадава миналото и предсказва бъдещето, то е като отворена книга за..
МАГ ВЕРА 1.Тълкува минало и разгадава бъдеще 2.Изчиства всякакъв вид магии и родови проклятия 3.Прави бяла магия за любов 4.Събира разделени двойки 5.Приготвя АМУЛЕТИ за късмет 100% ГАРАНЦИЯ!!! Благодарствени писма от хора, на които е помогнала: Мира от Казанлък ”Вера ми помогна да загърбя лошите спомени и да започна да живея пълноценно. Имах кошмарен развод с много насилие и напрежение, което ми се отрази здравословно и психически. Бях тотално различна отпреди, нямаше я усмихнатата, лъчезарна и позитивна жена. Аз самата не се понасях, камо ли другите хора. След няколко разг..

Маг Божидар 100% резултати * 0876528409

гр. Пловдив, обл. Пловдив
100% БЪРЗИ РЕЗУЛТАТИ!! Ако животът ви се е сринал и не намирате изход от проблемите си, ако сънят ви е напуснал. Не знаете и не виждате изход от тази ситуация потърсете ме наричат ме маг Божидар, с дълъг опит съм и съм помогнал на стотици хора, работя от растояние. При проблеми в любовта довери ми се, няма да съжаляваш бог ме е дарил с дарбата за да помагам и ще ти подам ръка!! Събирам разделени двойки. Обичате някой, а той не ви забелязва? Отстранявам съперници в любовта! Отключвам късмета, помагам при финансови проблеми. Правя бяла магия за любов с която ще ти помогна да срещнеш любовта на..
Ходжа Зекирие е докосната от Аллах. Родена е да помага на хората. с нейната намеса са намерили своето щастие е спасение стотици хора. Чрез Светия Коран помага на разделени, лекува, съветва при бизнес проблеми. Хората са благодарни за възвърнатото щастие и спокойствие. Приема обаждания всеки ден. Писмо от момиче, на което е помогнала Зекирие: След месеци изпълнени с болка и страдание. След раздялата с любимия ми. Реших да се обърна към ходжа. Потърсих в интернет, имаше много. Но нещо ме накара да звънна точно на теб. Още като чух гласа ти, усетих спокойствие и надежда. Необяснимо е. С ..
ХОДЖА НИХАЛ - чете Корана и прави молитви за защита и разваляне на магии, уруки. Необходими са три имена и рождена дата, за да разчете житейския път на човек. Прави прогнози за бъдещи събития. Жената с доказани възможности - гадае по минало и вижда в бъдеще. Помага при зависимости, както и при лични несгоди. Нихал е жена, която винаги е на среща за всеки. Тя е родена да помага и напътства. Всеки, който се е доверил на Нихал, и е благоадерен. Работи от разстояние и посочва точни и бързи резултати.

Ходжа Фабия - 087 769 4841

гр. София, обл. София
Събира разделени двойки Премахва негативни влияния, прокоби, уруки. Лее куршум. Привлича любов и късмет. Прави амулети - зашити срещу негативна енергия, магии. Работи от разстояние или с лична среща. Работи от разстояние от 20 години Всчики хора, които са се обърнали към Ходжа Фабия са останали доволни от успешните резултати. Тя е помогнала на много и ще продължи да помага на всеки, който има нужда от нея.
Ходжа Халие съвсем безпогрешно може да погледне в бъдещето на всеки и да разчете житейския му мът. Прогнозите и са точни и ясни. С молитви от корана, тя се справя при всяка трудност, болка и страдание. Халие ще посочи пътя към щастието и ще даде точни отговори на всички въпроси, които вълнуват. Разбира дали имате направена магия, ако има такава - Халие ще я развали. Лее восък и куршум против зли очи и уруки. Изгражда силна защитна стена на 9 човека, които посочите. Те ще бъдат защитени от болести, врагове и зла участ.
Маг Ицо - надниква в миналото, настоящето и бъдещето, помага при зависимости, алкохол, наркотици, събира разделени, премахва родови проклятия, негативни енергии и черни магии. Помага при безплодие. Прави това, което другите само обещават. Работи от разстояние Мария, Кюстендил Пиша това писмо, с насълзени очи, Този човек с главно Ч, ми даде възможността да живея втори живот, благодарение на него сега съм с дъщеря ми, и щастлива, а преди 6 месеца бях сигурно най-нещастната жена на света. Дъщеря ми беше тръгнала по най-лошите пътища. Да гледаш как детето ти се погубва, е най-лошото нещо, и ..
Аслан Ходжа - Чете молитви от Корана. Събира разделени двойки. Изчиства негативна енергия и проклятия от други ходжи. Помага при уроки и неспокоен сън. Прави защитни муски и амулети за предпазване от зли очи. Помага при дълбока депресия и душевно болни!
Ходжа АЙСУН - Не живейте в болка и мъка, живота е кратък. Умението ми да виждам в миналото и да предсказвам бъдещето вървят ръка за ръка. Правя ритуали за защита, които са с продължителност 7 до 9 години. Премахвам родови проклятия и изчиствам направени магии с ритуали, които с времето съм развила до 100% да бъдат успешни. Ако любимият ви е напуснал, по снимка мога да направя Бяла магия, да се завърне при вас. Правя амулети, които предпазват от зли очи и външни намеси. Действието им го доказвам в рамките на 3 до 5 дни след получаването им, единсвеното, което се иска от вас е да ги носите ..

Ясновидка Славена - 089 736 3341

гр. София, обл. София
Славена улавя с лекота негативните енергии. Когато ги усети, започва цялата да трепери. Нейната силна биоенергия може да окаже благотворно въздействие върху човешката аура. Премахва родови проклятия с древни ритуали. Прави пълна диагностика на кармата. Съветва за разрешаване на битови, любовни и професионални затруднения. Зарежда енергийно за късмет. Виденията и се появяват още щом чуе гласа на човека. Изчиства негативизъм и избработва амулети. Изгражда Огнена защита. Помага на разделени двойки да върнат любовта си, като изгражда защитна стена срещу съперници и недоброжелатели...
Ходжа Гюлшен помага при безплодие. Прави успешни ритуали при алкохолизъм и наркомания. Събира разделени двойки. Прави бяла намеса за любов. За нея няма невъзможни неща. Ходжа Гюлшен помага с радост на всички, които и се доверят. Те е жена помогнала на хиляди да намерят спасение от трудностите в живота. Хората и пращат благодарствени писма от цяла България. Ето и едно от тях: Мира от Русе: Здравей, Гюлшен. Искам да изкажа своята признателност към теб. Ти, която не ме познаваше, ми стана спасител. Ти ми даде сили да се справя с болката, която изпитвах години наред. Ти върна..

Ясновидката Теодора * 087 984 8461

гр. Габрово, обл. Габрово
Ако животът ви се е сринал и не намирате изход от проблемите си, ако сънят ви е напуснал, любими хора са ви изоставили... Не знаете и не виждате изход от тази ситуация... Имате проблеми с любовта или от друго естество... Обичате някого а тои/тя не ви забелязва... Искате да научите за вашето бъдеще??? Измъчва ви нещо??? Събирам разделени двойки, отстранявам съперници в любовта.азваляне на черни магии, отключва късмета!!! Правя амулети за здраве късмет и зареждане с положителна енергия.Отговор на всички въпроси!!! Работя с цялата страна и чужбина!!! Skype: teodorastan..

Ходжа Фериде - 089 837 6635

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Ходжа Фериде - с 20-годишен опит в областта на окултното, умее да предсказва бъдещето, да премахва всякакви магии и да събира разделени двойки. Изготвя муски, бизнес прогнози за работата и офиса, помага при стрес, страх, алкохолизъм. Осъществява връзка по телефон, от разстояние или лична среща. Прави консултации по семейни проблеми, събира разделени двойки-резултати до 3 дни. Ралица от гр. Хасково Безкрайно съм ти благодарна, г-жо Фериде. Ти ми помогна Когато бях в безизходица не знаех какво да правя с живота си. Забременях, но не знаех кой е бащата, имах колебания дали е от приятеля ми,..
Маг и ясновидка Константина! Виждам миналото и предсказвам бъдещето на всеки безпогрешно и бързо. Помагам при болести. Правя бяла магия за събиране на влюбени двойки. Рзвалям черни магии направени от други магове и ходжи. Бая против уруки. Лея куршум и восък и избавям всичко негатвино, което ви е достигнало и ви пречи да бъдете щастливи. Помагам при стресови състояния, на вас и близките ви. Ще видя какво ви предстои за напред и ще кажа от какво и най-вече от кого да се пазите, тъй като понякога и най-близките могат да ви мислят лошото, то аз ще кажа и посоча кои са, ако има такива..

Ходжа Айшегюл - 087 642 4180

гр. Бургас, обл. Бургас
Ходжа Айшегюл е пратена от Бог да помага на нуждаещите се. Помогнала е на хиляди хора по света. Тя е известна в Саудитска Арабия. Израел - Йерусалим, била е в много древновековни даржави наричана Йевус, която Давид превзема през 1000 пр.н.е. и след като променя името й, прави от нея средище на еврейския народ през 1004 пр.н.е.. Неговият син Соломон построява великолепен храм, крепостни стени и дворец. Йерусалим е свещено място на три религии – християнство, юдеизъм и ислям, а в същото време е столица на Израел и най-голям град в страната. Бог и е дал силата за да помага и нейната сила е б..
Маг Анелия: - събира разделени двойки - изчиства всякакъв вид магии, страх и стрес - отключва късмета - помага при зависимости - изработава арабска защита - помага от разтояние - резултат от 2 до 6 дни, 100% гаранция ► Повярвайте в желанието! ► Почувстайте го като реалност! ► Усетете емоцията и благодарността!

Ходжа Тюркян * 088 639 9437

с. Вълнари, обл. Шумен
Ходжа Тюркян. Тя е една от малкото честни и почтенни ходжи, които работят до пълен резултат. Помогнала на много хора изпаднали в беда. Неутрализира негативна енергия и прави защити, изработва дългосрочни прогнози и зарежда муски и магически талисмани срещу зависимости, болест, депресия. Освободжава напрежението натрупано в ежедневието на хората. Ако имате здравословен проблем, тя ще помогне да възвърнете вашето здраве и да се радвате пълноценно на живота. Тюркян ще премахне неприятностите по пътя Ви. Ще отблъсне враговете Ви. Ходжа Тюркян работи в цяла България и Чужбина. За нея разс..

Ходжа Ясемин - 089 323 8992

гр. Силистра, обл. Силистра
Ходжа Ясемин - потърсете я, за а разберете силата й. Събрала е стотици разделени двойки, резултат от 2 до 6 дни. Не се страхува да разкрие съдбата на човек, защото знае, че може да помогне. Предсказва бъдещето, приготвя арабски муски за бизнес. Развяла магии.

Ходжа Венелин! Не се колебай да ме потърсиш!

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Живота е твърде кратък за да се събуждаш без желание и вярвайте, че всичко се случва с причина, имате шанс да промените живота си. Грабнете го, доверете се на Венелин. Потомствен Ходжа, научил магическите практики от предците си. Ходжа Венелин е човекът, който надниква във Вашето бъдеще и разгадава загадките на миналото Ви. Помогнал на десетки хора в страната и чужбина с помощта на древни ритуали и молитви от Корана, той преобръща представата за времето и разстоянието и с уникалната си дарба помага на хората в нужда. Венелин е с дългогодишен опит в сферата на окултната наука и е превъзмогнал..
Ходжа Еджер Отстранява лоши влияния и негативна енергия. Помага чрез баене да предотврати смърт. Събира разделените двойки и влюбени. Разваля черни магии и проклятия със светена вода. Прави бяла магия за любов. Помага при зависимости и безплодие. Изучавал с години Свещенния Коран, използва молитвите му като те са напълно успешни и бързи с резултати до 24 часа. Всички хора имат своя дарба, въпроса е да я открият. Ходжа Еджер открил своята. Той умее да гледа на кафе, на порцеланова чиния. Всичко видяно от него се сбъдва. Вижда и разпонава фигури, казва какво предстои и съветва как да и..
Севгинар Ходжа е помогнала на хиляди да намерят своето спасение! - Открива и неутрализира негативи и родови проклятия - Работи върху човешката карма - Прави бяла намеса за безплодие - Извършва ритуали за намиране на работа и подобряване на бизнеса - Събира разделени двойки - Помага при алкохолни и наркотични зависимости - Изготвя амулети, муски и силни защити! Работи успешно и от разстояние!!! Редове на Благодарност Проблемът, който ме доведе при Севгинар беше семеен. Бях бременна в шестия месец, когато аз и приятелят ми я потърсихме. Всичко вървеше на опаки. Имахме много пробле..
Маг Мима е известна със силата и вижданията си да помага на хората да възвърнат вярата и силата, душевното си спокойствие. * Вижда минало и бъдеще. * Гледа на Карти Таро. * Разваля магии. * Събира разделени двойки и любими хора. * Прави амулети и ритуали за постигане на цели. * Изчиства семейни несгоди от злоба и завист. * Помага за стресови преживяванияи зависимости. * лее восък и куршум. **Работи с лична среща. **Прави безплатна консултация по телефона, Viber и Messenger.
Ходжа Елис практикува от години окултизма. Тя може да отговори на всеки въпрос за съдбата и бъдещето. Разрешава семейни и любовни проблеми. Връща любим човек и засилва любовта му, да бъде силна и вечна. Елис ще направи ритуал, с който ще защити вас, семейството и дома ви от зли очи и проклятия. Ако имате парични проблеми или в работата нещата не вървят, то Елис Ходжа ще промени това за 3 до 5 дни. За нея хората казват, че е най-добра в областта си. Получава всеки ден писма в знак на благодарност и признателност. Не се колебайте да я потърсите.
Аз съм Ходжа Раим. Натрупал съм практика и опит в Турция, където съм живял 13 години. Виджам, Минало, Настояще и Бъдеще. Премахвам родови проклятия с древни ритуали и с молитви от корана. Ще допринеса за вашето спокойствие. Правя Бяла магия за любов, за силна и истинска любов, която да бъде вечна. Ритуала го извършвам с помощта на Корана, показва гаранция за 9 до 11 дни. Повлиявам на външни сили и нмеси. Лея куршум срещу уплах и прогонвам зли очи. Помагам на хора в нужда. На хора изпаднали в беда. Отстранявам злото и правя огнена защита, с която да ви предпазя от негативни съби..
Тя може да разкаже за редица случаи, в които нейната намеса е довела до щастлив край. Възприемана и смятана за ангел, който помага на хората с изключителната си дарба, гадател Гергана ще направи и невъзможното, за да може Вие да намерите своето щастие. С необяснима за самата нея интуитивност, тя вижда невидимото за другите. Може да се свържете с нея и чрез Viber Маг Гергана: - Усеща чуждата енергия; - Премахва магически влияния, енергии и проклятия; - Стопира безпокойството, депресията, фобиите и стреса; - Лее куршуми против страх и уплах; - Помага при безплодие и зависимости: алко..
МАГ ФЕНОМЕН ЯНКА - ИЗБРАНИЦАТА НА БОГА Родена да помага на хората и да решава техните проблеми. С неземната си сила, тя умее да отстранява: -негативните влияния -родовите проклятия -завързан късмет за любов и бизнес Помага при: -безплодие -различни видове зависимости като алкохолизъм, наркомания -несполука в личен и професионален план Тя събира разделените семейства и двойки! Ако искате да подсигурите бъдещето си, да се съберете с близък човек или просто да разберете какво се е объркало в миналото - ОБАДЕТЕ СЕ НА МАГ ЯНКА И УСПЕХЪТ ЩЕ ВИ СПОХОДИ! Бързи и 100%-ви резулта..
АНН-МАРИЯ - успешно открива направени заклинания и магии. Търсена е най-вече, заради тази си дарба. Има благодарности от хора, които е спасила от направени прокоби и от хора, които е предпазила от болести и несполуки. Анна-Мария открива безпогрешно, ако има външна намеса и насочва за отстраняването й. МАГ Анна-Мария: - безпогрешно ясновидство, - предсказва минало и бъдеще, - събира разделени двойки и семейства, - разваля магии, родови проклятия, - помага при безплодие и здравословни проблеми, - премахва негативните енергии, - прави силна магия за ЛЮБОВ, - помага при лични, семейни..
Ходжа Ремзи дава консултации по телефона. Ще усетите резултата още от първия рзговор с него. Помага при зависимости, при проблеми в личните взаимоотношения. Дава напътствия за успешна и хармонична любов. Изчиства въздействия като негативна енергия, уруки, магии, направени от други ходжи. В работата си използва широка гама от различни ритуали, те са силни, безотказни и най-вече имат резултат. Кратък срок - Успех - 100% Винаги е с позитивно намерение към всички, той променя живота на хората. Всеки заслужава да бъде щастлив. Ходжа Ремзи е мъжът, който ви ще помогне. Может..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.