Окултни

154 обяви

Маг Зара- 087 619 0327

гр. Русе, обл. Русе
Маг Зара, доказала способността си с дългогодишните си практики по рождение, премахва негативната енергия, всякъкви магии и родови проклятия. Събира разделени двойки, помага на безплодни майки! Работи срещу самота, болка, стрес. Лее куршум. Извършва ритуали за намиране на работа и подобряване в бизнеса. Лекува тежки депресивни състояния. Прави муски за каквото трябва и защита за цял живот. Работи в страната и чужбина. Сами ще се уверите! Гаранция! Късмета ще е с Вас!
Любовната магия е най-големия успех на варненската гадателка Пепи. Дарбата й я насочва към окултизма. Тя специализира в областта на висшата маготехника. Като маг и сензитив Пепи уме да разгадава събития и да им въздейства дори по снимка и от разстояние. Силните й арабски ритуали за любов и за късмет привличат хора от страната и чужбина. Събира разделени двойки! Помага при стрес, бае за уроки, лее куршум, помага и на зависими! Разваля всякакъв вид магии. Доказва прогнозите си във времето. Постига желани събитя. Разрешава всички ваши проблеми! Viber: 087 658 5582
МАГ СЪБКА -Събира разделени двойки и семейства. -Изчиства всякакъв вид магии,страх и стрес чрез восъколеене. -Отключва късмет. -Пречиства всякаква негативна енергия и родово проклятие. -Изработва амулети за късмет, любов и бизнес. -Предсказва бъдещето. Помага от разстояние.... резултати от 2 до 6 дни.
ходжа Юмут - най-добрият в премахването на черни магии. Търсят го в тежки и трудни моменти, гледа и помага с Корана. Отзовава се само на сериозни обаждания, на хора, които наистина имат нужда и вярват, че може да им помогне. ”Когато не мога да помогна, казвам на хората да си търсят лек на друго място, а не ги лъжа. Така запазвам доверието им. Когато човек дойде при мен, независимо от каква вяра е, първо му гледам дали има направена магия. След това казвам откъде идва, имена не казвам, но насочвам. Никога не съм правил черна магия, защото е опасно, но мога да я развалям.”
Маг Нина е доказан експерт в окултното познание. Усеща негативната енергия около нас, като вибрация. Нейната сензитивност и помага да вижда човешкият живот като на кино лента. Прогнозира с точност това, което предстои и дава напътствия и съвети за преодоляване на критични ситуации. Маг Нина извършва диагностика на кармата и прави сеанси за изчистването и. С нейна помощ ще се справите със стреса и напрежението. Маг Нина успешно разваля всички направени магии и родови проклятия. Премахва негативната енергия, която е натрупана с времето. Прави восъколеене и лее куршум срещу уруки. Развързва..
Ясновидка Памела - вижда събития, помага на разделени, незадомени и на всички, нуждаещи се от подкрепа и точен съвет. Има опит в чужбина. Точни предсказания за бъдещето, пари, работа, любов, съвместимост, брак. Открива и изчиства негативни енергии, родова карми и проклятия. Извършва специални ритуал за събиране на разделени двойки и семейства, отстраняване на трети човек и подобни отношения.

Известният Алишан ходжа - 089 938 1212

гр. Габрово, обл. Габрово
Известният Алишан ходжа гадае на свещен Коран. Изчиства негативни енергии Събира разделени Подготвя амулети за защита. Алишан ходжа е били гост на много телевизионни предавания. Канен, за да разказва за своите умения, успели и слава след хората. Търсен, в тежки житейски ситуации. Разкрива съдбата и помага на хората.
Ходжа Инджи, я познават в цяла русенска област, като ”Жената, която помага на всички”. За нея хората говорят от години. Четейки корана, тя е способна да преобърне съдбата на всеки. Открива всяко негативно влияние и се справя за премахването му. Всичко, което ни се случва си има причина. Ако не ви върви в живота, изоставен сте от любим или нямате финанси е напълно възможно да ви е направена Черна магия, за която дори и да не подозирате. Тя може да тегне над вас години, може да ви съсипе. Ходжа Инджи и жената, която ще помогне да разберете дали имате тегнещо зло и най-вече ще посочи кой ви ..

Маг Божидар 100% резултати * 0876528409

гр. Пловдив, обл. Пловдив
100% БЪРЗИ РЕЗУЛТАТИ!! НОВО ВУДУ МАГИЯ!! Вуду магията е най- силната и ефективна магия за привличане на любов, обектът на вашите желания ще му подчините волята и сам ще започне да ви търси и ще иска да е с вас и ще бъде с вас до броени дни...!! При проблеми в любовта довери ми се няма да съжаляваш бог ме е дарил с дарбата за да помагам и ще ти подам ръка!! Ако не знаеш и не виждаш изход от ситуация потърси ме! Наричат ме маг Божидар обръщали са се към мен много от известните личности в България за помощ, с дълъг опит съм и съм помогнал на стотици хора, работя от растояние и с чужбина... Събира..

Ходжа Кенан - 087 825 1165

гр. Ямбол, обл. Ямбол
Ходжа Кенан, гледа и бае на Корана. Разваля магии - бързо и качествено. Прави бяла немса за любов със специална молитва, която действа до дни. Отстранява съперници в любовта. Връща стара любов и засилва чуствата. Лекува зависимости, наркотици, алкохол, цигари, хазарт. Бае при стрес и лее куршум. Ако страдате от депресия или болест, с която не можете да справите, Кенан е мъжа, който ще помогне да оздравеете. С помощта на Корана, той прави чудеса и обръща кармата.
ЯСНОВИДСТВО***АНГЕЛИТЕ И ГОВОРЯТ ****МАГ Я Н А* 0.60 лв.0 9 0 0 6 3 0 5 2* НЕ САМО ГЛЕДА НО И ПОЗНАВА*** ПРЕДСКАЗАНИЯТА СЕ СБЪДВАТ, П Р О Г Р А М И Р А ЖЕЛАНИ СЪБИТИЯ, НО САМО С ПОЛОЖИТЕЛНИ ГРАДИВНИ НАМЕРЕНИЯ. Не злоупотребява с болката на хората!!! - кодиране на съдбата помощ при емоционален дискомфорт, семейни недоразумения, конфликти с роднини, колеги, има ли бъдеще вашата връзка, любовна раздяла, откриване на сродна душа, успешен бизнес, кариера. Довери се на доказаните способности, разкрива истини за предстоящи събития. - помощ при кармична обремененост, родови проклятия, отключва късмета..
Ясновидка ТЕДИ Работи и с КАРТИ ТАРО -Събира разделени двойки и разпадни бракове -Предсказва бъдеще -Прави бяла магия за: късмет, щастие и любов -Изчиства домове и хора от негативни влияния -Премахва магии и родови проклятия -Помага при независимости като алкохолизъм и наркомания ПРИГОТВЯ -Амулет за Бизнес и Късмет -Амулет за Любов и Щастие -Амулет за Защита от Всякакви Магии Приема клиенти от България и Чужбина, консултира по телефона, дава бързи, категорични и 100%-ви Резултати!!!

Ходжа Емрах - 30 г. опит и практика

гр. Силистра, обл. Силистра
Ходжа Емрах е с 30 години опит и успешна практика в Турция. Идва в България за да бъде полезен и тук на хората в нужда. Емрах изчиства всяко зло и негативна енергия, Премахва за дни магии, уруки. Той е способен да погледне в бъдещето и да предскаже какво ви предстои. Прави бяла намеса за любов и семейно щастие. Изготвя амулети за късмет и бизнес. Помага при депресия и стресови състояния. Лили от Ботевград: Искам да изкажа дълбоките си благодарности към теб и за всичко, което стори. Ти ми помогна да щастието и любовта си. Благодаря, че взе всичко присърце и не се отказа да бъде..
Ясновидка Дима - най-добрата в страната за предсказване на събития и разделени хора. Приема клиенти от цялата страна, консултира по телефона, може и лична среща. Вижда в бъдещето, предсказва и предотвратява лоши събития. Изчиства всякакъв вид магии и родови проклятия, събира разделени. Подготвя: - амулети за защита от негативна енергия - амулети за късмет и благоденствие - любовни амулети На 100 % изчиства негативни влияния, уручасвания, прокоби. ХОРАТА КАЗВАТ ЗА НЕЯ: Смиляна, от Равногор Благодаря на Дима, че беше до мен в най-лошия период от живота ми и че ме накара отново ..
Ходжа Халие съвсем безпогрешно може да погледне в бъдещето на всеки и да разчете житейския му мът. Прогнозите и са точни и ясни. С молитви от корана, тя се справя при всяка трудност, болка и страдание. Халие ще посочи пътя към щастието и ще даде точни отговори на всички въпроси, които вълнуват. Разбира дали имате направена магия, ако има такава - Халие ще я развали. Лее восък и куршум против зли очи и уруки. Изгражда силна защитна стена на 9 човека, които посочите. Те ще бъдат защитени от болести, врагове и зла участ.

ГАДАТЕЛКАТА Светлина’-Официал. 0896 40 89 98

гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
НАЙ- ДОБРАТА БЪЛАРСКА ГАДАТЕЛКА СВЕТЛИНА’ е един неповторим връх и ненадминат Феномен в областа на Окултното. Една жена, която говори с гласа на вселената. Носител на най-престижните награди за ”Феномени” Работи с Уникалният тракийски метод на восъколеенето за отстраняване на стрес и Магия за Отлючване на късмета в любовта и бизнеса! Автор на тоталните бестселъри: ”. ”Пътя към късмета, ”Стреса не видимият враг”, ”Да Победиш себе си, ”Законите на живота, ”Изкуството любов”Вечната Магията” Златното Цвете ”и други, които бележат Връх в Българският окултизъм за написани книги! Един ненадминат фено..

Ясновидка Ваня - 087 650 8427

гр. Габрово, обл. Габрово
Ясновидка Ваня е много известна. Тя многократно е помагала на хора в нужда за наркомания и алкохолизъм. Прави бяла магия за любов и събира разделени двойки. Изготвя амулети за късмет, здраве и пари. Обадете се да разберете вашето бъдеще!

Ходжа Ямур - 0887389958

гр. Варна, обл. Варна
ходжа Ямур - ще помогне на Вас и Вашите близки. Владее ритуали, магии, работи с Корана. Премахва проклятия, помага при стрес, зависимости. Събира разделени и ги насочва към сплотяване и разбирателство. Приготвя муска за разваляне на черна магия, развързва късмета, премахва родово проклятие. Ходжа Ямур е на разположение всеки ден. Преценя дали има нужда от лична среща.
Маг Вероника е Вашето спасение. Тя има опит в България, цели 30 години. Тя ще помогне на Вас и близките Ви! Вероника надниква в бъдещето и разгадава загадките от миналото! - трайно отстранява магии и проклятия - помага на хора пристрастени зависимости като алкохолизъм и наркомания - събира разделени двойки и семейства - премахва негативното влияние - прави амулети за щастие, любов, бизнес, здраве и късмет - лее куршуми за стрес, уплах, страх - прави черна магия и бяла за любов - помага на стресирани деца - лекува болести - предсказва бъдещето Обадете се на Вероника и преоб..
Ходжа Сибел е завършила в Турция. Влиза в минало, открива и предсказва бъдещето. Събира и връща стара любов. Помага на бездетни жени. Прави амулети за бизнес и успехи в работата. Изкоренява злите сили и не позволява нищо лошо да ви се случи. Сибел е жена, която може да ви избави от всички пороци като хазарт, алкохол и наркотици. Помага при депресия.

Ходжа Зейнеп - 087 995 5171

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Ходжа Зейнеп работи със Свещения коран. Има дългогодишен опит в областта в Окулното... С нейна помощ хиляди хора са се избавили от надвисали проклятия и черни магии.. С молитви и рекуали от корана премахва негативното в живота на човека и намира решения за всеки един проблем... Премахва негативни влияния, Родови проклятия, Магии. Събира разделени двойки и семейства, Лекува болести, Зависимости, Безплодие. Прави ритуали, чете молитви от корана, изготвя защити за дома и семейсвото. Арабски амулети, за здраве, любов, късмет. Помага при бизнес проблеми и парични затруднения. Глед..

Ходжа Фериде - 089 837 6635

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Ходжа Фериде - с 20-годишен опит в областта на окултното, умее да предсказва бъдещето, да премахва всякакви магии и да събира разделени двойки. Изготвя муски, бизнес прогнози за работата и офиса, помага при стрес, страх, алкохолизъм. Осъществява връзка по телефон, от разстояние или лична среща. Прави консултации по семейни проблеми, събира разделени двойки-резултати до 3 дни. Мила Фериде, не мога да опиша безкрайната си любов към вас, истински ви обичам и от сърце. Още от първия разговор с вас усетих вашата топлина, любов към, която раздавате. Усетих невероятни усещания и разбрах, че вие ст..

Ходжа Гюзел - 087 869 2864

гр. Кърджали, обл. Кърджали
Ходжа Гюзел пристига от Истанбул, където има 10-годишен опит. Доказала се е на много хора със своите способности. Успешно намира начин да помага на хората да преодолеят всякакви проблеми. Събира разделени двойки като прави любовта им още по-силна. Ходжа Гюзел лее куршум против уроки, както и разваля магии направени от злонамерени лица. Хората със зависимости,успяват да се излекуват чрез ритуали и да загърбят лошите пороци като алкохолизъм, наркомания и др. Вниква в бъдещето и дава съвети за един по-спокоен живот. Ако желаете да Ви провърви в работата, любовта, да бъдете истински щаст..
Ходжа Зекирие е докосната от Аллах. Родена е да помага на хората. с нейната намеса са намерили своето щастие е спасение стотици хора. Чрез Светия Коран помага на разделени, лекува, съветва при бизнес проблеми. Хората са благодарни за възвърнатото щастие и спокойствие. Приема обаждания всеки ден. Писмо от момиче, на което е помогнала Зекирие: След месеци изпълнени с болка и страдание. След раздялата с любимия ми. Реших да се обърна към ходжа. Потърсих в интернет, имаше много. Но нещо ме накара да звънна точно на теб. Още като чух гласа ти, усетих спокойствие и надежда. Необяснимо е. С ..

МАГ Ивелина - 0895114086

гр. София, обл. София
МАГ Ивелина - развързва късмета, премахва родово проклятие и неврози. Изчиства страх и стрес Изработва индийска защита Помага от разстояние Събира разделени двойки Отключва късмета, помага при зависимости от алкохол, стрес, пристрастени към наркомания Повярвайте в желанието, почувствайте го като реалност, усетете емоцията и благодарността Работя с цяла България и чужбина! Работя и от разстояние, по снимка. Телефон за връзка-0895114086
Ходжа Румейса - създадена да помага и напътства. Потомствена Ходжа, научила магически практики от предците си. Усъвършенства с времето всички ритуали, за да бъдат бързи и ефектни. Жената, за която няма невъзможни неща. Пристига от Abu Dhabi, където е помагала на хора изпаднали в беда, загубили здравето си или се разделили с любим човек. Прави амулети Помагащи на Болните да оздравеят. Безплодните да раждат. Заблудените да намерят своят път. Занимава се с ясновидство, сеанси, ритуали, проклятия и магии.
И С Т И Н А Т А дори и да е Т Р У Д Н А си е И С Т И Н А, НО БЕЗ ЛЪЖИ! ЯСНОВИДСТВО* ВРОДЕНА ДАРБА 0 9 0 0 6 3 0 3 7*** Феноменалната С Т Е Л А - ясно вижда, точно казва при Б Е З И З Х О Д И Ц А. без приеми такси, точни отговори. с доказана дарба помага при критични ситуации, вижда събития. влияе с положителна енергия, закодира успех за да те споходи късмета, брак, любов, семейство, спорни имоти, съдебни дела, загубени вещи, продажби, партньорство в бизнеса, работа, неразбирателство в житейска среда, за да избегнете конфликти и трудности и да промените хода на събитията във ваша полза, про..
Ходжа Нурай е известна в цялата страна с нейната уникална сила. Тя ще изслуша всички Ваши въпроси и ще Ви помогне да върнете хармонията и спокойствието в живота си! Ходжа Нурай: - премахва проклятия и черни магии - прави бяла магия - събира разделени двойки и семейства до няколко дни - помага при зависимости като алкохолизъм и наркомания - помага при безплодие - отключва късмета - помага при стрес, уплах, уроки - премахва негативната енергия - предпазва от зли очи - изчиства душата на човека Работи от разстояние! 100% гаранция и бързи резултати! Виолета от Ямбол ”Ж..

Известният Али ходжа - 0879327157

гр. Димитровград, обл. Хасково
известният АЛИ ХОДЖА - гадае на Свещения коран. Предсказва бъдещето Изчиства негативна енергия Събира разделени до 48 часа. С предварително записан час бае, изчиства уруки, негативи. Кристина от Стара Загора е потърсила неговата помощ и разказва: Бях отчаяна. Чувствах се изгубена и безпомощна. За ходжа Али съм чувала, че помага на хора в безизходица. Премахна негативите, натрупани в мен, чрез Корана Не знам с какво точно, но ми помогна. Като че ли се преродих. Бях заредена, ентусиазирана и вярваща в себе си. Той ми помогна да продължа напред.

Маг Валентина - 089 520 5162

гр. Шумен, обл. Шумен
За себе си мога да кажа, че съм професионална ясновидка и лечител, хората идват при мен за съвет и помощ в трудни времена. След кратък диалог с мен ще установите, че може да бъдете по-щастливи и уверени. Да си върнете любовта или да намерите любовта си, приятелите да ви уважават, финансите да са поток. И не на последно място – Здравето. На вас и вашите близки. Убедена съм, че всички човешки проблеми имат своето решение, стига да намериш правилния път към него. Помагам при стресови събития, съботации. Събирам разделени двойки, премахвам негативни енергии и зависимости. Ра..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.