Филтриране
Сортиране

Окултни

199 обяви
В нашия сайт - arabskamagia.net, ние Ви предлагаме голям избор от автентични и работещи Арабски талисмани и муски, които ще Ви помогнат в различни житейски области. Онези от Вас, които желаят да се сдобият с истински талисман или муска, а не просто с безполезни комерсиални предмети, ще могат да се убедят в качеството и силата на нашите уникални творения. За сериозни проблеми и ситуации ние Ви предлагаме и направата на изключително мощни магически ритуали, извършвани от нашите специалисти от арабската школа. За връзка с нас посетете сайта ни: arabskamagia.net или използвайте имейл - islamic..

Ислямска любовна магия

гр. София, обл. София
Арабската магия е широко разпространена и използвана по българските земи. За съжаление, голяма част от хората обявяващи се за ”ходжи” нямат дори елементарни познания в тази област. Магическата сила на една муска или ритуал не произлиза просто от изписването на даден текст върху лист и носенето му от човек. Истинските и работещи муски се изработват посредством сложен и трудоемък процес. Подбор на точна молитва от Корана или заклинание според дадената цел. Изписването им със специално приготвено мастило (черно, червено, шафранено, животинска кръв и др.). В зависимост от предназначението на муски..
Най-търсената в Силистренска област, приема и на лична среща всеки ден без почивка!!! Нейната мисия е да раздава от своята енергия на другите вече над 20 години! Една от първите в областа на восъколеенето, лее куршум, бае при уроки, чете Киприяновите молитви! Вижда в миналото и бъдещето ви; Събира разделени двойки и семейства; Изчиства магии, негативи, родови проклятия; Изготвя уникални защити, муски, талисмани и др. Има силата да работи и от разстояние, бързи резултати!
Имате проблеми в живота, брака, любовта, бизнеса не чакайте потърсете ме! Помага с билки по тайнстевна рецепта заръчана от баба Ванга! - Точно вижда вашето минало, настояще и бъдеще; -По уникален мето изкоренява магии, родови проклятия; - Развързва късмета и щастието на човека; - Премахва стреса и връща радостта от живота; -Събира разделени двойки и семейства; - Помага при зависимости от алкохол, наркотици и др.; - Помага при безплодие и нощно напикаване; - Успешно премахва проблеми в душевното равновесие; -Извършва восъколеене и тройна огнена защита от магически нападения ..
Винаги постига 100% резулати! Превъзмогнал е хиляди препятствия и е осъществил хиляди мечти! Открийте проблемите си и сглобете житейския си пъзел! Потърсете го при проблеми в любовта, късмета, зависимости, работа и безнес; Изчиства магии, родови проклятия, изготвя огнени амулети за любов и щастие; Изготвя муски-защити! Не оставяйте щастието ви да отлети, потърсете ме! Благодарност: Ходжа Ибрахим ни спаси живота. Спря напрежението вкъщи. Вследствие на направена магия, получих мозъчен кръвоизлив. Майка ми го посети, за да потърси компетентна помощ от Ходжа Ибрахим. Той точно и е обясни..
И С Т И Н А Т А дори и да е Т Р У Д Н А си е И С Т И Н А, НО БЕЗ ЛЪЖИ! ЯСНОВИДСТВО* ВРОДЕНА ДАРБА 0 9 0 0 6 3 0 3 7*** Феноменалната С Т Е Л А - ясно вижда, точно казва при Б Е З И З Х О Д И Ц А. без приеми такси, точни отговори. с доказана дарба помага при критични ситуации, вижда събития. влияе с положителна енергия, закодира успех за да те споходи късмета, брак, любов, семейство, спорни имоти, съдебни дела, загубени вещи, продажби, партньорство в бизнеса, работа, неразбирателство в житейска среда, за да избегнете конфликти и трудности и да промените хода на събитията във ваша полза, про..
Правя професионална консултация и точен анализ за конкретен проблем или ситуация. Изпаднали сте в криза за бизнеса си или преживявате тежка раздяла. Имате съмнения за изневяра, също и за негативна енергийна намеса. Търсите изход от всякаква проблемна ситуация.Имате въпроси и търсите отговорите. Въпросите ви могат да бъдат от всякакъв характер: лични взаимоотношения, семейни проблеми, криза в бизнеса и всичко останало, което ви тревожи и безпокои. Ако имате някои от посочените проблеми - обадете ми се, задайте вашия въпрос. ТАРО работи на принципа на огледалото - ”Какъвто е въпросът-так..
ХОДЖА РЕЙХАН Отговаря на посочения телефон по всяко време. - събира разделени двойки - открива изневери - помага при алкохолизъм, наркомания - открива и изчиства магии - прави бяла магия за любов Има благодарности за нея от хора от цялата страна. Благодарят за изчистване на събрана отрицателна енергия, която заключва аурата и не позволява да се отвори житейския път. Съветва за направа ритуали и амулети, помагащи за защита. Връща самочувствието и увереността. Събина, гр. Дупница: Ходжа РЕЙХАН е помогнала на много млади, разделени хора. Има способността и знанията да събира о..
Ясновидката Стефани предсказва бъдещето точно и ясно. Помага на разделени двойки да се съберат Вижда минали събития, които предопределят бъдещето. Помага при безплодие, алкохолизъм и наркомания Гарантира резултати. Работи както от разстояние, така и с лична среща с предварително записване.

Ходжа Дилдан / 089 275 8861

гр. Добрич, обл. Добрич
Помагам на Влюбените, да се Задомят и на Разделените двойки, да се Съберат! Помагам на всеки, да намери своята половинка в живота си! Отключвам късмета, за Успех в: Кариера, Любов, Брак, Безбрачие, Безплодие у жените. Прилагам ритуали за предпазване от енергийни въздействия и злополуки. Решавам трудни житейски проблеми. Поглед в миналото и бъдещето! Ходжа Дилдан: - разваля магии; - лее восък и куршум; - лекува страхова невроза, алкохолизъм; - разрешава семейни проблеми; - прави бизнес прогнози; - изработва амулети за късмет, здраве и дълголетие; - събира разделени двойки и семе..
Ходжа Еджер Отстранява лоши влияния и негативна енергия. Помага чрез баене да предотврати смърт. Събира разделените двойки и влюбени. Разваля черни магии и проклятия със светена вода. Прави бяла магия за любов. Помага при зависимости и безплодие. Изучавал с години Свещенния Коран, използва молитвите му като те са напълно успешни и бързи с резултати до 24 часа. Всички хора имат своя дарба, въпроса е да я открият. Ходжа Еджер открил своята. Той умее да гледа на кафе, на порцеланова чиния. Всичко видяно от него се сбъдва. Вижда и разпонава фигури, казва какво предстои и съветва как да и..

Ходжа Кадрие - 087 663 8254

гр. Бургас, обл. Бургас
Тя е достойна жена за името, което носи със силата на корана. Дарбата, която има и вярата ви към нея побеждава всяко зло вече 20 години с помоща на корана. Успешно помага и изчиства всякакви ритуали, за любов. Събира разделени двойки и семейства. Прави огнени защити и муски за късмет. Лекува и помага при зависими от алкохол и наркомания както и при безплодие. Ако сте в безизходица и не намирате верния път, потърсете я тя ще ви подаде ръка .
Без лъжи и измами. Обърнете се към ясновидка София за истинска помощ. Освобождава човешкото биополе от лоши вредни влияния. Тя може да види вашето бъдеще, да намери отговор за всеки ваш въпрос, да премахне всякакви препятствия пред вас! Доказано ясновидство. Точни прогнози. Предсказание в бъдещето. Точна информация и отговор на Вашите въпроси. Премахва напрежението и отваря вратите към светлината. Решения при проблеми в любовта и брака. Хармонизиране в отношенията. Изчиства, премахва, предотвратява лошо влияние и негативни помисли от злонамерени лица. Премахва уруки и стрес. Изграж..
ХОДЖА ЕДЖЕ е с голям опит и способности. Дълги години е събирала знания от известни ходжи. Вижда събития и прави точни предсказания. Помага на разделени, незадомени и на всички, нуждаещи се от подкрепа и точен съвет. Работи върху човешката карма като помага за отключване на житейския път и изчиства от събрани негативи и енергии. - прави амулети и изчиства негативните влияния - събира разделени двойки и семейства - помага при зависимости като алкохолизъм и наркомания - помага при безплодие - премахва трайно магии и проклятия - разкрива загадките на миналото - гледа в бъдещето - п..
Лечителката ясновидка Снежана Димитрова повече от 15 години се занимава с леене на куршум. Има собствен метод, чрез който открива болестите и той зависи от личното рождено число на човека. Снежана е автор на 3 езотерични книги, последната която е ”Човекът в една цифра”. Освен с леене на куршум Димитрова се занимава с гледане на кафе, боб, на Библия и с енергийно лекуване на кармични заключвания. Приемни дни за гр.Пловдив от понеделник до петък.
Ходжа Мелтен, всеки месец посещава джамия в Турция, където се зарежда с необходимата енергия да помага на хора имащи нужда от нея. - Ако имате здравословни проблеми (всички видове заболявания, болести, лош сън, загуба на сила, апатия, депресия и т.н., разберете защо ) - Проблеми с финансите (парите изчезват, не разбирате къде отиват и защо не идват, аз работя за увеличаване на изобилието в живота ви) - Проблеми във взаимоотношенията (няма достоен човек до вас, или любимия ви е напуснал, имате провален брак или несподелена любов - разкривам причините, връщам любовта) - Проблеми в ка..
Рая Неповторим Феномен. > С нейната намеса хиляди хора са намерили своето щастие и спасение! > Рая Вижда вашето минало и разгадава вашето бъдеще. > Изчиства всякакъв вид магии и родови проклятия. > Пречиства черна магия за смърт и прави бяла магия за любов. > Събира разделени двойки. > Изчиства алкохолизъм и стрес. Прави амулети за здраве, любов и пари.

Ходжа Гюлсун * 089 952 4792

гр. София, обл. София
Ходжа Гюлсун - най-търсената ходжа. Единствена и неповторима в областта. Корана е силата, която ми позволява да помага на хората. Изчиствам всякакъв вид магии и родови проклятия. Мога да върна любим, приятел, близък, който се е отдалечил от вас по различни причини. Ще ви събера с любимия ако сте се разделили. Ако има намесен трети човек във връзката ви, ще го отстраня и ще направя защита, никой да не може да попречи на любовта ви. Ако имате изгубена вещ, пари или не се чувствате добре и спокойни в ежедневието ви, ще помогна като обърна кармата в положителна насока. 100% ус..

Ходжа Ясемин - 089 323 8992

гр. Силистра, обл. Силистра
Ходжа Ясемин - потърсете я, за а разберете силата й. Събрала е стотици разделени двойки, резултат от 2 до 6 дни. Не се страхува да разкрие съдбата на човек, защото знае, че може да помогне. Предсказва бъдещето, приготвя арабски муски за бизнес. Развяла магии.
Сияна успешно открива направени заклинания и магии. Търсена е най-вече, заради тази си дарба. Има благодарности от хора, които е спасила от направени прокоби и от хора, които е предпазила от болести и несполуки. Сияна открива безпогрешно, ако има външна намеса и насочва за отстраняването й МАГ Сияна: - безпогрешно ясновидство, - предсказва минало и бъдеще, - събира разделени двойки и семейства, - разваля магии, родови проклятия, - помага при безплодие и здравословни проблеми, - премахва негативните енергии, - прави силна магия за ЛЮБОВ, - помага при лични, семейни проблеми, -..
ходжа Сузан - е помогнала на хиляди да намерят своето спасение. Открива и неутрализира негативи и родови проклятия. Семейно консултиране. Работи върху човешката карма. Прави бяла намеса за безплодие. Извършва ритуали за намиране на работа и подобряване на бизнеса. Събира разделени двойки, помага при алкохолни и наркотични зависимости, изготвя амулети. Доказала е способностите си, с много силна защита разрешава житейски проблеми чрез прилагане на древни магически ритуали.
Ходжа Елма работи с Свещения Коран и има дългогодишен опит в областта на окултното. С нейна помощ хиляди хора са се избавили от надвиснали проклятия и черни магии. С молитви и ритуали от Корана премахва негативното в живота на човека и намира решение за всеки един проблем. Ходжа Елма: - премахва негативни влияния, родови проклятия, магии, - събира разделените двойки и семейства, - лекува болести, зависимости, безплодие, - прави ритуали и чете молитви от Корана, - изготвя защити за дома и семейството, - арабски амулети за здраве, любов, късмет, - помага при бизнес проблеми и па..

Маг Габриела / 089 735 9743

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Маг Габриела премахвам негативната енергия, помагам при семейни проблеми, стресови състояния и зависимости, правя ритуали за успех в бизнеса и любовта, помагам при безплодие, откривам всякакъв вид магия точно и конкретно!!! Доверете се!!! 100% гаранция за бързи отговори!!! « Променям съдбата. Предлагам точни прогнози за бъдещето с дати и периоди от време. « Познавам мислите на партньора, намеренията му. « Аз ще ви кажа точно какви ще се отношенията ви с вашия партньор, съпруг. « Определям срок на зачеване и раждане на дете . « Аз ще предложа изход от трудна ситуация. (резултати от 2 ..
Извършва специални магически ритуали за хармонизиране на взаимоотношенията, събиране на разделени двойки и семейства. Тя не е просто гадател, а доказал се с времето феномен, който вижда събитията и ги назовава с имена и дати. Научава за своите свръх възможности още на 17 години. Картите Таро стават нейната връзка със света на окултното. С тяхна помощ гадател и маг Джейлян разкодира предстоящите събития и намира изчезнали хора и предмети.Диагностигира кармата и тушира негативните влияния. Формира желани събития. Гадател и маг Джейлян работи и от разстояние.ВИНАГИ КАЗВАМ, НЯМА НЕРЕШИМИ ПРОБЛЕМИ-..
ХОДЖА АЙЛИН - чете Корана и прави молитви за защита и предпазване от магии, уроки. Необходими са три имена и рождена дата, за да разчете житейския път на човек, да види миналото и да каже какво му предстои напред. Айлин е жена, помогнала на много нуждаещи се. Освен, че има опит да вижда, тя има и способността да тълкува. Разгадава минали събития, защо са се случаи и каква е поуката от тях. Няма нищо случайно на този свят.
Борислава улавя с лекота негативните енергии. Когато ги усети, започва цялата да трепери. Нейната силна биоенергия може да окаже благотворно въздействие върху човешката аура. Премахва родови проклятия с древни ритуали. Прави пълна диагностика на кармата. Помага за разрешаване на битови, любовни и професионални затруднения. Зарежда енергийно за късмет. Виденията и се появяват още щом чуе гласа на човека. Работи от разстояние. Изчиства негативизъм и избработва амулети. Огнена защита. Бързи резултати на 100% гаранция. Ели от Горна баня: Борислава наистина е неповторима, цял живот ще съ..
Румяна е помогнала на много хора. Събрала е разделени двойки и семейства Помогнала е на наркозависими да се откажат от опиатите и да се борят със зависимостта Извършва ритуали за намиране на работа и подобряване на бизнеса. Разрешава всякакви житейски проблеми в личен план на цялото семейство. Открива успешно и бързо загубени вещи. Прави мощен ритуал за излизане от неблагоприятно положение, защити от магии, проклятия Работи без почивни дни.

Пророчица Богомила / 089 512 9225

гр. София, обл. София
Пророчица Богомила, помага на разделени двойки да върнат любовта си, като изгражда защитна стена срещу съперници и недоброжелатели. Само с 2 ритуала, Богомила, ще върне любимия човек, а той ще бъде верен с още по-силни чуства. Резултата се показва до дни. Пророчицата, помага на жени, които не могат да заченат поради здравословни или други проблеми. Всички семейства обърнали се към нея с този проблем, се радват вече на рожба или тя е на път да се появи. Тя улавя с лекота негативните енергии. Когато ги усети, започва цялата да трепери. Нейната силна биоенергия може да окаже благотворно въз..
И С Т И Н А Т А БЕЗ ЛЪЖИ!!!/ 0.60 лв. / ясновидство с маг Р А Д А - 0 9 0 0 6 3 0 4 7**** БЛАГОДАРНИ КЛИЕНТИ ДА ПРАВЯТ ДАРЕНИЕ В ЦЪРКВА***** не злоупотребява с болката на ПОСТРАДАЛИЯТ ЧОВЕК, без приеми и финансови условия. Работи с информационното поле, влияе енергийно и оказва благотворно влияние при родова и кармична обремененост. Помага на хора на хора със сериозни проблеми - хармонични отношения в любовта, семейството, събира разделени влюбени ако тяхната съвместимост позволява това, несгоди в житейска среда, нова работа, доходен бизнес, подобряване на финансово благосъстояние, открива заг..
МЕДИНА - събира разделени, помага при бизнес и семейни проблеми, изчиства стрес и паник атаки, изчиства аурата от негативна енергия. Работи в Италия и България! Тя казва: ”Много от болестите и несгодите в житейския път са на база на натрупана негативна отрицателна енергия в човек. Тя го изсмуква отвътре - няма сили, постоянно е уморен, липсва желание за действие, става асоциален. Не подценявайте това. След изчистването и изкарването на негативите, хората се чувстват по-жизнени, пълноценни и дейни.”
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.