back to top

Окултни

139 обяви
днешна обява

От Години се занимавам със Скандинавските Богове и им давам дарения помагат ми да виждам Бъдещето както и във Ритуалите ми сложих си обява тук защото така ми беше отредено от тях за да могат хората да усетят силата им и да помагам защото светът ни е много труден. Мога да Гледам на Руни, като излиза всичко но се изморявам и ми трябват почивки отговарям на всякакви Въпроси. Извършвам всякакви Ритуали не само любовни магии. Хората са много доволни и от Ритуалите ми за Късмет и Финанси, като са получавали дори свръхестествени неща да им се случат. Съветвам всеки, който има проблем ..

днешна обява

Аз съм Ходжа Серкан. Целта ми нее забогатяване от проблемите на хората. Аз съм се заклел пред Корана и всевишния Аллах че ще помагам на хората със Дарбата която ми е дадена. Натрупал съм практика и опит в Турция, където съм живял и все още живея. В България съм за около 2 месеца и през тово време искам да помогна със своята Дарба. Виджам, Минало, Настояще и Бъдеще. Премахвам родови проклятия с древни ритуали и с молитви от корана. Ще допринеса за вашето семейство спокойствие. Правя Бяла магия за любов, за силна и истинска любов, която да бъде вечна. Ритуала го извършвам с помощта н..

днешна обява

Младият родопски ходжа Алейдин: АЗ НЕ ГЛЕДАМ И НЕ ПОМАГАМ ПО ТЕЛЕФОНА, А САМО НА ЖИВО - ТОВА Е ИСТИНАТА! Единственият човек, който не гледа и не помага по телефона, а само на живо. Според нашата мюсюлманска вяра, това е шарлатанство и измама. Когато доктора вземе да преглежда и оперира по телефона, тогава и аз ще взема да гледам и да помагам по телефона. Алейдин ще приема: На 19 и 20 септември – вторник и сряда, в гр. БЛАГОЕВГРАД На 21 и 22 септември – четвъртък и петък, в гр. ПЛОВДИВ На 23 септември - събота, в гр. СТАРА ЗАГОРА На 24 и 25 септември - неделя и понеделник, в гр. БУРГАС..

 рекламирай сам в favicon

Бързи и Сигурни Резултати. СПЕЦИАЛИСТ В СЪБИРАНЕТО НА РАЗДЕЛЕНИ ДВОЙКИ И СЕМЕЙСТВА, ПРИ НЕГО НЕ СЕ чака. Няма невъзможни неща. - Много от вас ме познават от цялата страна и знаят възможностите ми! - Занимавам се с турско - арабска магия в цяла Европа. Не мога да кажа, че са ми чужди циганската и българската магия. Много от вас ме познават от цялата страна и знаят възможностите ми! За тези, които все още не ме познават да не се колебаят. признат от най силните хора в турския и арабския свят доказал се не един път. Известен с Най - Силните Ритуали нека помогне и на вас, Открива и премахва всякак..

Ясновидката Рамона Рамона е една от най-търсените Ясновидци в цялата страна за нея няма въпрос които няма отговор решава всеки един проблем и намира решение за всяко нещо. Създава бяла магия за любов, щастие и късмет за вас и вашата половинка. - Премахва негативни влияния и ви зарежда с позитивна енергия Рамона също Събира разделени двойки и семейства. Решава интимни проблеми и хармонизира вашите сърца. Разваля всякакъв вид магии създадени срещу вас или ваши близки. карти таро, восъколеене

top icon

Ходжа Съдеф

Пловдив

Ходжа Съдеф Тя е една от най-добрите в цяла България. Тя се е доказала пред всички, за нея невъзможни неща няма По името казва всичко, скрито пред нея няма, дава резултат до броени дни. Не се колебайте, обадете се !!

МАГ ВЕРА е ясновидка с дългогодишен опит и несравнима дарба. Помогнала е на стотици хора да решат проблемите си, изчиствайки негативната енергия. Помага при лични и семейни трудности. ✅Тълкува минало и разгадава бъдеще ✅Изчиства всякакъв вид магии и родови проклятия ✅Прави бяла магия за любов ✅Събира разделени двойки ✅Премахва негативна енергия ✅Изчиства стрес ✅Гледа на карти ТАРО ✅Приготвя АМУЛЕТИ за късмет ✅Отключва щастието 100% ГАРАНЦИЯ!!! Работи в България и чужбина! Тя е сред малцината ясновидци, които безпогрешно насочват и напътстват хората. Прави силна м..

Гадател и ясновидец Вяра Станчева - помага на стотици хора от години. Силата, която й е дадена е насочена към здравето, късмета и благополучието на всички, потърсили нейната помощ и съвети. *Променила съм много човешки съдби.Помагам за стрес, напрежение,безсъние. Помагам за привличане на любовта, изчиствам стрес и страх, оказвам влияние при депресии и зависимости, изготвям защита срещу енергийни посегателства, завист и злоба. Събирам разделени двойки, премахвам негативни енергии, влияния, прокоби, уруки.* Ако имате проблеми в бизнеса и сте финансово нестабилен, тя ще помогне. Према..

Ритуалът го извършвам 5 нощи! Във любовната магия използвам силни духове за любов и древни енергии, след ритуалът те ще започнат да влиаят на чакрата на сърцето на човекът и неговите мисли, като той ще се влюбва все повече и повече в вас често и до полуда ако желае клиентът. ++++Като ми пишете ще ви изпратя Уебсайтът и Youtube каналът, където може да видите също снимки и съобщения от Доволни клиенти които качвам редовно! +++++ #Духовете ще започнат да нагласят обстоятелствата във ваша полза, като това ще го усетите със силни съвпадания най-често, за да ви докарат любим, да върнат бивш..

top icon

Ясновидка гледа на кафе и карти

Владая, област София

Гледане на кафе и карти, разваляне на магия, правене на амулети за любов, работа и късмет в семейството, събиране на разделени двойки, леене на куршум. Изчиствам всякакъв вид негативни енергии и чужди въздействията. За повече информация, моля обадете се на посочения телефон

Събира разделени двойки и семейства Анна е една от малкото останали честни и работеще до пълен ефект ясновидци. Дългогодишната и практика и е дала възможността да усвои до съвършенство всяка една молитва и всеки един ритуал, предназначени да помагат и спасяват хора изгубили всякаква надежда. Силната и дарба, дадена от Господ, е помогнала на много хора, които са и безкрайно благодарни. Тя не е просто гадател, а доказал се с времето феномен, който вижда събитията и ги назовава с имена и дати. Хората, на които е помогнала я наричат Божий пратеник, защото Анна насочва цялата си сила и дарба в ..

top icon

Ходжа Орхан

Омуртаг, област Търговище

Ходжа Орхан събира двойки. Помага на нуждаещи се от свръхенергия. Прави ритуали за бяла намеса, която премахва всяко зло. Има хора от Анкара и Истанбул!

Ходжа Ислем Хакъ Разваля черни магии и проклятия. Прави успешна Бяла магия за любов. Гледа бъдеще и настояще. Премахва всички негативни енергии. Помага и при безплодие. Помагам на хора прокудени от съдбата. Изчиства всякакви вид магии и родови проклятия. Невъзможни неща няма! Ритуали за на бивш приятел или приятелка. Ритуали за връщане за отдавана изгубена любов без да е имало връзка брак. Ритуали вуду магия за контрол. Ритуали за заздравяване на разбито сърце след раздяла, която да помогне във вземането на правилното решение дали да се правят ритуали за събирате на разделени двойки и..

Маг София е жената с несравнима дарба с другите нейната сила е в събирането на разделени двойки и семейства. Благодарение на дългогодишният и опит за боренето да събира тези, които се обичат я прави една от най-добрите в това. Гледа минало и бъдеще. Изчиства всякакъв вид Магии, родови проклятия и негативни енергии. Събира разделени двойки и семейства, премахва трети човек от връзката със силен метод на работа и бърз резултат. Изготвя Амулети за любов, бизнес и късмет. Помага при безплодие. Помага при зависимости като алкохол, наркотици и други. Притежава истинска Дарба от Бог..

Ходжа Нур притежава тази дарба още преди 26 г. Натрупала практика и опит в Турция събирането на разделени двойки и семейства при мен не се чака много от ваз ме познават и знаят възможностите ми доказала се пред всички работя в цяла България и чужбина!ПОМАГАМ! Отстранявам магии и проклятия зареждам с сила щастие и късмет правя бизнес муски и амулети за щастие любов и късмет събирам разделени двойки лекувам при безплодие и алкохолизъм и наркомания Лея куршум против уруки и прогонвам зли очи правя бяла магия за силна истинска любов ритуала го правя от 7 до 10 дни премахвам и изчиствам ..

Купанарката Гуна Номер 1 в цяла Европа При нея няма нищо невъзможно. Изчиства и открива всякакви видове магии. От кого и къде се намират. Изчиства родови проклятия. Събира разделени двойки.Прави Бяла магия за любов. Отключва късмет Помага при зависимост от алкохолизам и наркомания. Обади се и ще разбереш какво те очаква. 100%резултат до 3 дни

top icon

Ходжа Ружди

Пловдив

ХОДЖА РУЖДИ - МЪЖ С ДАРБА И СПОСОБНОСТИ С години е изучавал ритуали, с които да помага на хората, познават го всички. Разваля черни магии и проклятия, прави успешна магия за любов. Мъж, който се е отдал да дарява мир, спокойствие и любов на всички потърсили го.

Маг Спасия събира разделени двойки, пречиства всякакъв вид негативи от злонамерници, разваля черна и бяла магия, отстранява зависимости - алкохолизъм и наркомания. Прави амулети и муски за късмет. Работи и в чужбина.

Изчиства негативно минало и бъдеще. Разрешава всякакъв вид проблеми, както в работа така и в личен план. Помага и при здравословни проблеми с народна медицина и билково лечение. Помага и за безплодие, хора които страдат от пороци алкохол и др. зависимости. Събира разделени двойки и също прави амулети за здраве щастие и късмет. СВЪРЗВА СЕ С ПОЧИНАЛИ ДУШИ! ДОКАЗАНА ЯСНОВИДКА И МЕДИУМ КАКТО В БЪЛГАРИЯ ТАКА И В ЧУЖБИНА РАБОТИ И ОТ РАЗСТОЯНИЕ

Румяна е помогнала на много хора. Събрала е разделени двойки и семейства Работи в Русе, ул. Черни връх 14, с лична среща. Извършва ритуали за намиране на работа и подобряване на бизнеса. Разрешава всякакви житейски проблеми в личен план на цялото семейство. Открива успешно и бързо загубени вещи. Прави мощен ритуал за излизане от неблагоприятно положение, защити от магии, проклятия. Лее куршум Румяна е една от най-търсените жени в тази област. Всички които и са се доверили са препоръчали на техни близки и познати. Те я познават с добротата и дарбата, която притежава. Тя работи до пъ..

Рязане на дървета, чистене на дворове
Рязане на дървета, чистене на дворовеРязане на дървета, чистене на дворовеРязане на дървета, чистене на дворовеРязане на дървета, чистене на дворове

Няма по-съкровено чувство от любовта и пророчицата, която разбира всяка Ваша болка, страдание и мъка, ще Ви върне вярата и надеждата в това чувство. Тя ще накара желаният от Вас човек да Ви погледне с трепет и да мисли само за Вас. Името на маг София се свързва с най-успешните магии за любов и вярност. Тя категорично се справя с всички Ваши тежнения и проблеми. Вслушайте се в нейните думи и ще постигнете всяко свое желание,свързано със здраве, любов, пари и късмет. Невероятните и умения ще Ви учудят. Казвам се Зоя, тъй като много време бях в депресия основната причина любов, жестоко наранен..

Ходжа Серап-Крисия - туркиня с могъща сила. Казва си турското име, и допълва и българското. От никого не се крие. Всеки оставя толкова, колкото има възможност. Работи с лична среща и от разстояние, от цялата страна. Гарантирани резултати за връщане на любим човек. Събира разделени двойки, 100% гаранция, бърз резултат. Прави ритуали за късмет. Изчиства негативи и уроки. Лее куршум. Премахва стрес, депресии, алкохолизъм, напрежение. Допринася за щастие, успехи, благополучие и уют в дома и душата. Жената, която не лъже, не подвежда, не мами. Красимир от Ст.Загора Благодаря ти..

Маг Ангел човекът с дарба, сила, хъс, възможност и добрина е променил живота на стотици изпаднали на беда към добро. ● Дава точни предсказания, работи по специален метод научен в Гърция, експерт по събиране на разделени двойки и семейства, и намиране на сродната душа. ● Открива обезсилва и унищожава всякакви негативни енергии и магии, работи чрез данни снимка и икона. ■ За него това да помагаш и да правиш добро е преди всичко и над всичко. Той смята, че единственият ключ към успеха в работата е доверието затова той дава насоки, напътствия на своите клиенти а в бъдеще негови приятели ● Пом..

top icon

Ходжа Нермин

Велико Търново

Нермин Ходжа Събира разделени двойки. Изчиства магии. Прави муски за здраве, бизнес, успех. Променя съдбите на хората към по-добро. Отговаря точно на всички въпроси. Вижда минало, настояще и бъдеще. Разваля черна и копанарска магия Използва молитви и думи от Корана. Премахва всякаква негативна енергия. Разваля родови проклятия. Работи с три имена, рождена дата. Нермин Ходжа не обича да лъже и подвежда. Притежава изключителна силна енергия, с която е способна да преобърне съдбата на всеки. Тя казва - ”Ако е по силата ми ще ви помогна, ако не успея, ще ви кажа да се обърнете към..

top icon

Ходжа Ялдъс Владее успешно арабска магия

Свиленград, област Хасково

Ходжа Ялдъс Владее успешно арабска магия като работи от разстояние тъй като пътува често извън България. Работи с екип от професионалисти при по тежък случай, гледа на коран най-добра е във събирането на разделени двойки и семейства. Изготвя муски за късмет, щастие, любов и бизнес. Може да се доверите сами колко е силна. Ходжа Ялдъс премахва всякакъв вид родови проклятия и негативна енергия. Презарежда вашата аура с късмет, любов и щастие. Работи с три имена, рождена дата за да разчетете житейския път на човека и да създаде прогнози за бъдещето. За лична среща само в Истанбул работи и ..

Сбогувайте се с проблемите и сложете Край на тревогите! Ясновидка Татяна Йорданова, Владее техники за пълна промяна на човешкия живот. Премахва стреса и връща радостта на хората! По уникален метод изчиства негативна енергия, магии, родови проклятия, завързан късмет. Събира разделени двойки, успешно помога и при зависимости. Днес нейната сила позволява да отговаря на всеки въпрос, без да се затруднява и да намира решение за всеки проблем. Максимално изчистване от разстояние, трайни резултати!

Здравейте, казвам се Ходжа Шерифе. Помагам да научите вашето близко и далечно бъдеще, вашето минало!!! Развалям всякакъв вид проклятия, магии и мъртвешка вода. Лея куршум за здраве и спокойствие във вашите души ! Помагам за заключен късмет. Работя с клиенти в цял свят. За мен вашият пол, възраст и религия са напълно без значение! Мога да ви върна любимия без да влезете в грехове и вашите сърца да спрат да кървят, появата на трети човек в любовта между двама души може да достигне до нещастен край! При мен цялата информация за вас и вашите лични данни гарантирано остават в анонимност. ..

Ясновидка и маг Ванеса - изчиства всякакъв вид негативни енергии, магии, проклятия предавани по поколения, събира разделени двойки и семейства, блокира захранвания и чужди намеси, връща радостта в семейството, прави защити и амулети. Доказана във времето, за нея няма нещо непостижимо и невъзможно! Работи и помага в цялата страна.

Маг Симона жената чудо с ангелски глас и дарба доказана във времето с дългогодишен опит в окултизма. За нея няма нещо недостижимо. Тя е решението на всички проблеми. Надниква в минало и бъдеще. Изчиства всякакви магии и негативни енергии. Събира разделени двойки и семейства, отстранява трети човек от връзката по много древен и силен метод за кратко време. Помага при зависимости като алкохол, наркомания и др. Помага за безплодие и завързан късмет. Работи и от разстояние. Катерина Христова от Пловдив искам да изкажа много големи благодарности на маг Симона. Бях лично при нея..

Маг и Ясновидка Кристияна, Тя е жената открила дарбата си от ранна възраст. Тя помага на хората, които имат нужда от нейната помощ. Дава им светлина в тъмнината, когато са на ръба. Помага на разделени двойки и на хора пред раздяла. При безплодие, наркомания, стрес, страх, уруки. Разваля черни магии и проклятия. Пречиства домове и хора от лоши енергии чрез ритуали и молитви. Прави и ритуал за любов, успешен бизнес и спокойствие в дома и семейството. Погледнете във вашето близко и далечно бъдеще! Не се чудете дали Той или Тя, Ви обичат? Дали събитията ще бъдат във ваша полза? - Ако им..