1. home
  2. »
  3. bcУслуги
  4. »
  5. Окултни

Окултни

163 обяви
Жена със сила и възможности. Помага при стресови събития, съботации. Събира разделени двойки, премахва негативни енергии и зависимости. Работи и помага от разстояние. а нея няма минало, настояще и бъдеще - тя прониква навсякъде!!! Ако искате брак, бебе или добра работа, ще ви покаже как да поемете към пътя на своето щастие и да бъдете щастлив и достоен човек. Съветва всеки, който има проблем и нужда от помощ.

Вещер и Маг номер1* 100% Резултати *0895265885

гр. Пловдив, обл. Пловдив
100% БЪРЗИ РЕЗУЛТАТИ!! При проблеми в любовта обади ми се, няма да съжаляваш!! С дълъг опит съм, и съм помогнал на много хора и на някой от известните личности в България!! И мога да кажа, че съм единствения който реално може да ви помогне!! Звъннете ми и ще се убедите в това!! Правя най- силната любовна магия!! Изпращам снимка след извършената услуга!! ВУДУ МАГИЯТА Е НАЙ - СИЛНАТА И ЕФЕКТИВНА МАГИЯ ЗА ПРЕВЛИЧАНЕ НА ЛЮБОВТА ВИ!! С НЕЯ ОБЕКТЪТ НА ВАШИТЕ ЖЕЛАНИЯ ЩЕ МУ ПОДЧИНИТЕ ВОЛЯТА И САМ ЩЕ ЗАПОЧНЕ ДА ВИ ТЪРСИ И ЩЕ ИСКА ДА Е С ВАС ДО БРОЕНИ ДНИ!! Работя от растояние и с чужбина. Мъжът, жената..

Ходжа Емрах - 30 г. опит и практика - 087 927 2651

гр. Силистра, обл. Силистра
Ходжа Емрах е с 30 години опит и успешна практика в Турция. Идва в България за да бъде полезен и тук на хората в нужда. Емрах изчиства всяко зло и негативна енергия. Премахва за дни магии, уроки. Той е способен да погледне в бъдещето и да предскаже какво ви предстои. Прави бяла намеса за любов и семейно щастие. Изготвя амулети за късмет и бизнес. Помага при депресия и стресови състояния. Лили от Ботевград: Искам да изкажа дълбоките си благодарности към теб и за всичко, което стори. Ти ми помогна да открия щастието и любовта ми. Благодаря, че взе всичко присърце и не се отказа..
 рекламирай сам в

Ходжа Дюлбер

гр. София, обл. София
Ходжа Дюлбер отговаря на телефон 089 508 1651 - по всяко време Събира разделени двойки Открива изневери Помага при алкохолизъм, наркомания Ходжа Дюлбер връща живота на хората само с 1 сеанс. Изготвя ундивидуални амулети на всеки. Тя е жена с истинска сила, която малцина притежават. Способна да преобърне съдбата на човек и да покаже правилния път. Едно от писмата, които е получила: Мила Дюлбер, още не мога да проумея как само с 1 обаждане ти успя да надникнеш в миналото и настоящето ми без да ме познаваш. Благодарение на теб аз си върнах усмивката и вече живея нов живот. Върнах ..
Мария Мъглова - ясновидство, oтстраняване на магии, родови проклятия, стрес, восъколеене, защити

Ходжа Фериде - 089 837 6635

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Ходжа Фериде - с 20-годишен опит в областта на окултното, умее да предсказва бъдещето, да премахва всякакви магии и да събира разделени двойки. Изготвя муски, бизнес прогнози за работата и офиса, помага при стрес, страх, алкохолизъм. Осъществява връзка по телефон, от разстояние или лична среща. Прави консултации по семейни проблеми, събира разделени двойки-резултати до 3 дни. Помага при здравословни проблеми. Мила Фериде, не мога да опиша безкрайната си любов към вас, истински ви обичам и от сърце. Още от първия разговор с вас усетих вашата топлина, любов към, която раздавате. Усетих невер..
СМС на 191901 Напишете дата, месец, година на раждане, първото си име и въпроса, който ви интересува. Извършвам, специални ритуали, за Любов, Брак, Събиране на разделени двойки и семейства, Отстраняване на любовник/ца - трети във връзката, Връщане на неверни съпрузи, Откриване и Разваляне на всякакви магии, Изчистване на негативни влияния и Насочване на позитивни енергии, чрез ритуали, за положителна промяна и нов просперитет в живота, на човека! - Ясновидство, Гадаене, Прогнози в дългосрочен план и Най - силните магически ритуали.. тел. за контакт по всяко време - 0903 63 903.
Ходжа Еджер и ходжа Ясмин наистина са се е доказали в цяла България и в целия Европейски съюз. Те са истински ходжи, като тях няма да намерите. Еджер и Ясмин работят с още 6 Ходжи от Турция. Те са най-мощните в страната си. Помагат и премахват всякакви проблеми, и гаранция не 100%, а 1000%. Имат опит 37 години в Германия, Турция, Италия, Испания, Гърция. Отстраняват лоши влияния и негативна енергия. Помагат силно чрез баене да предотврати смърт. Събират разделените двойки и влюбени. Развалят черни магии и проклятия със светена вода. Правят бяла магия за любов. Помагат при зависимости ..
Назифе Ходжа със своята изключителна сила и дарба тя: - премахва проклятия и черни магии със стари ислямски заклинания - събира разделени двойки и семейства - помага при зависимости като алкохолизъм и наркомания - помага на бездетни майки - помага при семейни раздори и бизнес проблеми - разкрива бъдещето и решава въпроси от миналото Ходжа Назифе е помогнала на хиляди с рядката си дарба! Нейната сила е лек срещу болката, самотата и негативизма! Обадете ѝ се - няма да съжалявате! 100% гаранция и бързи резултати! Работи от разстояние и с чужбина! Животът от много малка ме завъ..
Докосната от Бог ходжа Халие притежава специални умения. С радост помага на хората в нужда цели 25 години в Истанбул и Белгия. Връща любим човек, а на самотните помага да намерят сродни души. Ходжа Халие знае, че всички човешки проблеми имат решения. Отстранява съперници в любовта и връща любим човек. Изчиства негативно влияние. Насочва позитивни енергии чрез ритуали. Отключва късмета в бизнеса, семейството и брака. Съветвам всеки, който има нужда и проблем да ми се обади за да поеме по правилния път към успеха и щастието си. Ходжа Халие лее куршум, помага при безплодие. Пра..
Ясновидката Стефани предсказва бъдещето точно и ясно. Помага на разделени двойки да се съберат Вижда минали събития, които предопределят бъдещето. Помага при безплодие, алкохолизъм и наркомания Гарантира резултати. Работи както от разстояние, така и с лична среща с предварително записване.
Откривам и изчиствам, негативна енергия, астрално обсебване, родово проклятие, кармична обремененост, ритуални магии и вмешателства, срещу свободната воля на човека! Изграждам, гарантирани защити, като защитавам Астралното, Етерно и Ментално ниво, на човека! Работя, чрез специална, древна методология! Кодирам, желани събития, но единствено и само тогава, когато касаят конкретния човек и не засягат други интереси /отмъщения/! Събирам, разделени двойки и семейства! Отключвам, заключен късмет в: Кариера, Любов, Брак, Финансов просперитет. За отговор на въпроси по телефона. Феноменът г-н Пет..
Ходжа Дерин е млада, но вече има истинската дарба и способности да разваля магии и проклятия. Наследила от майка си уменията, Еда помага на всеки. Скоро се завърна от Турция. Там я познават и я препоръчват като най-добрата ходжа. Ако имате уруки, тя ще ви лее куршум. Ако страдате вие или ваш близък от пороци, тя ще ви помогне да се избавите. Разрешава семейни и битови проблеми. Помага в работата, бизнеса. Казва как да увеличите доходите си и да нямате лишения. Ходжа Дерин ще изработи и талисман, който да ви пази и да ви носи здраве и късмет.
БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ Работи с лична среща и от разстояние Събира разделени двойки за 3 ч, 100% гаранция Прави ритуали за късмет Изчиства негативи и уроки Лее куршум Премахва стрес - прави ритуали за премахване на стрес и негативни външни влияния Красимир от Ст.Загора Благодаря ти Криси, че беше до мен в най-трудния период от живота ми. Ти ми даде надежда, ти си най-добрата жена, която познавам. Бях мамен от доста хора, бях отчаян, бях загубил надежда, докато не те срешнах. Събра ме с човека, който обичам, без нея нищо нямаше смисъл. Ти се появи като ангел. Точно както каза, от..
Ходжа Ая е една от малкото честни и почтенни ходжи, които работят до пълен резултат. Помогнала и променила съдбите на много хора изпаднали в беда. Тя получава своята дарба да лекува и да променя съдби от баба си, която също била прочута ясновидка и лечителка. Силната и дарба ѝ дава възможност да ви помогне. Занимава се с ясновидство, сеанси, ритуали, проклятия и магии. Любовната магия ѝ е най-голямата сила - събира разделени двойки, помага да намерят своето щастие. Отстранява родови проклятия, премахва трайно черни магии, помага при безплодие, депресия, алохолизъм и всякакви зависимост..

Ясновидка Гери - Притежава дарба от Бог

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Ясновидка Гери притежава истинска Дарба от Бога. Тя е благословена да помага на всички хора в нужда. Справя се със всяка трудност и пречка. Събира разделени двойки, влюбени и семейства с бяла магия за любов. Връща любим човек, роднина или приятел. Прави бяла намеса, с помощта на която хората остават завинаги заедно без да допускат трети лица да попречат на връзката им. Изчиства всякакъв вид магии и проклятия. Гери ще ви избави от мъки и страдания. Ако имате уруки, тя ще лее куршум и ще отстрани негатива. Моника от Стара Загора: Гери, ти ме спаси от жестоко проклятие. Бях готова да се от..
Родопския млад духовен лечител и ходжа Алейдин: МНОГОТО ПАРИ, ЗАВИСТТА, АЛЧНОСТТА И ЛИЦЕМЕРИЕТО ПРОВАЛЯТ И УБИВАТ ЧОВЕКА И СЕМЕЙСТВОТО МУ Ще приема на 23, 24 и 25 НОЕМВРИ /ПОНЕДЕЛНИК И ВТОРНИК И СРЯДА ВЪВ ГР.БУРГАС/ чрез предварително записване на тел. 0879 48 94 15 и 0892 79 87 18 от 9 ч. -18.30 ч. Алейдин Тахиров е най-младият ходжа в България. Той е на 41 г., родом е от с. Бенковски, край Златоград, но от 6-7 месеца живее във гр. Стара Загора . Семеен е, с две деца. Българомохамеданин е – помак. Той помага на хората чрез свещената книга – Корана. Алейдин казва, че по телефона не мож..
Аз съм Станимир и съм човека, който може да разреши вашите проблеми. Виждам в бъдещето и променям съдби, правя това, което хората само казват че ще направят. Събирам разделени двойки, гарантиран резултат. Развалям и правя магии за благополучие, успехи в бизнеса, нова работа, лекувам зависимости към наркотици, алкохол или други пороци като хазарт. Работя по телефона и вайбър. Обаждайте ми се по всяко време, нямам работно време. Ще помогна на всеки, никого не съм върнал досега. Моля да ми звънят хора, които наистина имат нужда от помощ и имат нужда да бъдат спасени.

Ходжа Назар - 089 204 0527

гр. Русе, обл. Русе
Ходжа Назар практикува със 20 годишния си опит от Дубай, помогнала е на много хора. Прави бяла магия за любов. Събира разделени двойки. Прави амулети и помага за стрес. Отново е в Балгария за да помага на нуждаещтите се от нея.
БОГОМИЛА Нейното преимущество се крие в силната сензитивност. Пророчица Богомила е наследствен окултист, диагнозите, които поставя са открити от лекарите, а събитията, които предсказва са доказани с времето. Взема лист и химикал, пише цифри и букви и реди думи като в Транс, седиш и слушаш в недоумение откъде черпи тази информация, сякаш е родена затова - да открива проблема и да го решава с лека ръка. Нейните възможности помагат на хората да намерят спокойствие, да постигнат успех, финансово благополучие и щастие. Може да се свържете с мене и по Viber - 087 672 5407
 рекламирай сам в

Ходжа Мадан и Ходжа Айгьоляр

гр. Казанлък, обл. Стара Загора
Ходжа Мадан и Ходжа Айгьоляр са отново в България, за да ви помагат в трудни моменти. Заедно развалят черни магии и родови проклятия. Виждат и предсказват бъдещето. Разчитат сънищата и предупреждават за беди. Помагат на бездетни майки. Правят Бяла магия за заключване на успеха. Дават отговор на момента!

Ясновидка Анита

гр. София, обл. София
Аз съм вашата ясновидка Анита, любов и семейни проблеми! 0876371526

Ходжа Гюлджан - 087 702 2458

гр. Добрич, обл. Добрич
Събирам разделени двойки, пречиствам негативна енергия. Помагам при безплодие, алкохолизъм и наркомания от разстояние. Със помощта на Свещения коран равалям магии и правя защита за успех, за бизнес и любов.
Владее успешно арабска магия като работи от разстояние и с чужбина ПРИЕМА ЛИЧНИ СРЕЩИ и във ВАРНА. Гледа на Коран. Потърсете Седа - за нея няма невъзможни неща, тя е жената, от която другите не могат да имат тайни. Помага за стрес, напрежение, безсъние. Помагам за привличане на любовта, изчиства стрес и страх, влияе при депресии и зависимости, изготвям защита от енергийни посегателства, завист и злоба. Събира разделени двойки, премахва негативни енергии, влияния, прокоби, уруки. Ако имате проблеми в бизнеса и сте финансово нестабилен, тя ще помогне. Премахва зли очи, лее куршум, при..
Имам дълги години опит и практика в света на окултното. Давам гаранция за резултат от 3 до 9 дни за разваляне на черни магии, правене на бели и събиране на разделени двойки. Увладяване на зависимости като алкохолизъм, наркотици и тютюнопушене. Правя комбинирана защита чрез различни техники, която значително подобрява живота и способността да се противопоставяте на човешкия гняв и на проблемите на живота. За да бъде ефективна защитата трябва само да следвате съветите ми и да носите със себе си амулета, който изготвям индивидуално на всеки. Отдавам на всеки нужното време и внимание за да ..
Ходжа Санем не обича да лъже и подвежда хората, жена с умения да разваля черна магия, прави само бяла магия за любов. Жена с могъща сила! Вижда минало и бъдеще съвсем безпогрешно. Помага при хора страдащи от зависимости или заболявания. Прави ритуали за пречистване с тройна енергийна защита с едно обаждане. Събира разделени двойки за часове, 100% гаранция. Работи както с лична среща, така и от разстояние.
Ясновидка и Феномен Станка Николаева Тълкува минало и разгадава бъдеще Изчиства всякакъв вид магии и родови проклятия Прави бяла магия за любов Събира разделени двойки и засилва любовта Лекува стрес и премахва уруки Приготвя АМУЛЕТИ и талисмани за късмет 100% ГАРАНЦИЯ!!! Редове на благодарност: Изразявам своите благодарности към Станка Николаева за това, което направи за мен и бизнеса ми. Всеки ден губех пари. Работниците ме напускаха ежедневно. Заводът спря изведнъж. Това ме накара да потърся помощ и съдействие от феномена Станка, която каза и отсече: ”Ти имаш магическо замърсява..
Ходжа Гюлай може да отговори на всички въпроси за минало, настояще и бъдеще. Прави амулети за късмет, любов, здраве и благополучие. Разваля магии, помага за уруки, бае при стрес. Гюлай прави най-силната любовна магия и връща стара или несподелена любов. Способна да преобърне съдбата на всеки от разстояние. Открива проблеми и помага за разрешаването им. Дава насоки и съвети за по-добър живот. Отказва зависими хора от алкокол и наркотици.

Ходжа Елма - 089 514 1941

гр. Асеновград, обл. Пловдив
Ходжа Елма работи със Свещения Коран и има дългогодишен опит в областта на окултното. С нейна помощ много хора са се избавили от проблеми и са достигнали до правилното решение. ходжа Елма - премахва негативни влияния, проклятия, магии - събира разделени - помага при зависимости, безплодие - прави ритуали и молитви от Корана, 100% гаранция

Ясновидка Тинка - 089 231 7974, 087 948 1218

гр. Шумен, обл. Шумен
Ясновидката Тинка -гледа на икона -разчиства минало, настояще и бъдеще -премахва магии -лекува зависимост от алкохол и наркотици -прави защита против уроки, муски и др. Прониква във всяка чакра на човешката душа, пречиства човешкото съзнание от страх, стрес, неврози, депресия и паник атаки. Гарантира резултати. Работи и от разстояние
Въведи страница №
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.