1. home
  2. »
  3. bcУслуги
  4. »
  5. Охранителни, СОТ

Охранителни, СОТ

42 обяви

Даикс СОТ - охрана, видеонаблюдение

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Фирма ”Даикс” предлага - проектиране, изграждане и инсталиране на СОТ. Пожароизвестяване, видеонаблюдение и системи за контрол на достъп до различни нива. Разполагаме с добре обучени подвижни автопатрули, осъществяващи присъствие при задействане на СОТ или подаване на сигнал за помощ от охраняван обект в рамките на не повече от 2-3 мин, за територията на Пловдив. За по-бърза реакция през различните сезони фирма ”Даикс” разполага с джипове за зимни условия и мотоциклети за летни условия. Към фирмата има изградена мониторна станция за 24-часово следене на сигнали от обекти с инсталиран ..
«Строй Мастер Домофон» е една от големите фирми, които се занимават с монтаж и техническо обслужване на домофонни системи. Фирмата е на пазара от 1996г. и има офиси в повечето големи градове в Русия и близките държави (например, България, Грузия, Армения, Казахстан т.н). «Строй Мастер Домофон» е фирма, която предоставя услуги през целия етап - от инсталирането до техническото обслужване на домофонна система за срок от 11 или повече години. Фирма «Строй Мастер Домофон» също така се грижи за домофони, инсталирани и изоставени от други домофонни фирми. Нашите клиенти избират нас за инста..
Сигнално охранителни системи СМ9 - 3 в 1 1. Охрана на обекти 2. Подслушване 3. Управление на ел. уреди или ел. брави Предназначение: Аларми за дома и офиса. Аларми за къщи, вили, гаражи - сигурна ..
Ходжа Ая - събиране на разделени двойки, разваляне на магия; 0895387184
Предлагаме Ви проектиране и изграждане на системи за видеонаблюдение. Работим с висококачествени продукти - камери и декодери на HIKVISION. *камери за нощно виждане, камери със звук, вандалоустойч..
Монтаж и изграждане на цифрови домофонни и заключващи системи. Ефективна защита за Вашия дом, вход и офис. Голямо разнообразие от модели и комбинации. Цени на вносител за техника. СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА З..

СОТ, Видеонаблюдение

гр. Русе, обл. Русе
Проектиране, монтаж и поддържане на сигнално-охранителни, видеонаблюдателни, видеодомофонни, пожароизвестителни системи, контрол на достъпа, комуникационни инсталации. Връзка със СОТ- мониторинг. ..

От най-добрите, по-добрите сме ние!!!

гр. Бургас, обл. Бургас
Ремонт и монтаж от всякакъв вид сложност! МОНТАЖ И РЕМОНТ НА СИСТЕМИ ЗА СИГУРНОСТ! - чип устройство ( контрол на достъп ) с чип; - софтуерни услуги; - ремонт на домофони и монтаж на нови до..
ЦЕНА 805лв Продукт на лидер от световен клас във видео наблюдението HIKVISION Изберете сигурност и качество! Комплектът включва: - 2MPix четирибридна HD-TVI/AHD/CVI/CVBS Turbo HD камери Hikv..

Денонощен Трезор

к. к. Слънчев бряг, обл. Бургас
Денонощен трезор единствен в региона дискретност и сигурност 24 часа в денонощието въоръжена охрана и видео наблюдение. Паркинг за клиенти на Трезора. Осигурен транспорт за нови клиенти при подписване..

Системи за сигурност и контрол

гр. София, обл. София
Изграждане и поддръжка на системи за видеонаблюдение, контрол на достъп, автоматизация и контрол. Гарантирано най-добри условия и цени. Бързо и коректно решение за вашия дом или офис.
ЦЕНА 1000лв Изберете сигурност и качество! Комплектът включва: - 2MPix четирибридна HD-TVI/AHD/CVI/CVBS Turbo HD камери- 8бр. - Turbo HD DVR рекордер Turbo HD Hikvision. - Харддиск Seagate ..
ЦЕНА 675лв Изберете сигурност и качество! Комплектът включва: - 2MPix четирибридна HD-TVI/AHD/CVI/CVBS Turbo HD камери- 4бр. - Turbo HD DVR рекордер Turbo HD Hikvision. - Харддиск Seagate 1..
”АЛФА ГРУП - СЕКЮРИТИ” ООД предлага професионална физическа охрана на различни видове обекти на територията на гр. София. Физическата охрана е преобладаващата част от услугите ни за сигурност. Под..
Монтаж и изграждане на цифрови домофонни и заключващи системи. Ефективна защита за Вашия дом, вход и офис. Голямо разнообразие от модели и комбинации. Цени на вносител за техника. СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА З..

Изграждане и експлоатация

гр. София, обл. София
Изграждане, доставка и експлоатация на системи за СОТ, Видеоконтрол, Пожароизвестяване, Контрол на достъп,CATV и SAT TV-колективни и индивидуални, цялостно структорно окабеляване на сгради, на отделни..
Монтаж на системи за видионаблюдения и алармени системи за Русе и Областа.
Енигма ГАРД ЕООД е лицензирана охранителна фирма с над 20- годишна история и престижно представяне на пазара. Компанията предлага проектиране и изграждане на видеонаблюдение, контрол на достъпа, сигна..

Слаботокови системи

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Нова, бързоразвиваща се фирма в сферата на иновативни технолигии свързани със сигурността, практичността и удобството за Вас, Вашия дом или офис. Основната дейност на Гама Систем е свързана с изграж..
ВИЖТЕ ВСИЧКИТЕ МИ ОБЯВИ ОТ ШПИОНСКИ МАГАЗИН- СКРИТИ КАМЕРИ, ДЕТЕКТИВСКИ УСЛУГИ И ПОДСЛУШВАНЕ И ПРОСЛЕДЯВАНЕ НА ТЕЛЕФОНИ или на www.SPYMASTER.bg Детективски Услуги и Подслушване на GSM-и Общи СПЕ..
Изграждане на системи за видео наблюдение
 рекламирай сам в

Мониторинг на обекти

гр. Сливен, обл. Сливен
Търсите вариант за мониторинг на отдалечени обекти? Ние от ТОНЗУС СЕКЮРИТИ можем да Ви предложим оптимално решение за вашите потребности за техническо обезпечаване на всякакви недвижими имоти. * М..

СОТ услуги

гр. Сливен, обл. Сливен
Защитете имуществото си с помощта на ТОНЗУС СЕКЮРИТИ ЕООД. Желанието ни е да Ви предоставим качествена услуга на най-добрата цена.

Системи за Контрол на достъпа

гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
Проектиране, изграждане и поддръжка на системи за видеонаблюдение, пожароизвестяване, контрол на достъпа и работното време, сот, структурни кабелни системи. ИЗГРАЖДАНЕ НА КОНТРОЛ НА ДОСТЪПА ЗА ВХО..

Промо!!! Изграждане на видеонаблюдение

гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
Монтаж и настройка на системи за видеонаблюдение в магазини, апартаменти, къщи, вили, хотели, производствени халета, автокъщи, складове и др. Настройка на видеонаблюдение през интернет за да наблюдава..

Монтаж Видеонаблюдение

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цени за монтаж на системи за видеонаблюдение: монтаж и настройка на камера 30 лв. монтаж и настройка на IP камера 40 лв. монтаж и настройка на 4 или 8 канален DVR / NVR 25 лв. монтаж и настрой..
Фирма ”УНИ СИСТЕМ БГ ЕООД” Извършва цялостна инсталация на системи за видеонаблюдение, контрол на достъп, контрол на работно време, заключващи механизми и цялостна слаботокова инфраструктура. Извърш..
Инсталация, монтаж и ремонт на контрол на достъп, домофонни системи, алармени системи, видео наблюдение, контрол на достъп също и на ролетни врати и плъзгащи врати. Преди и след ремонт Структурно ока..
Гарантирайки най-изгодни за Вас цени, предлагаме цялостно проектиране, изграждане и поддръжка на системи за видеонаблюдение на Вашия офис, къща, промишлено помещение, бизнес сграда и всички други възм..
Изграждане на централизирани системи за видеонаблюдение, контрол на достъп, алармени СОТ системи, ажтоматизация на обекти.
Изграждане на Системи за Видеонаблюдение, Пожароизвестяване, СОТ
Въведи страница №
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.