Филтриране
Сортиране
    Филтър
  • Област
  • Населено място
  • Обяви подадени след
  •  Разширено търсене
  • реклама

Охранителни, СОТ

39 обяви
«Строй Мастер Домофон» е една от големите фирми, които се занимават с монтаж и техническо обслужване на домофонни системи. Фирмата е на пазара от 1996г. и има офиси в повечето големи градове в Русия и близките държави (например, България, Грузия, Армения, Казахстан т.н). «Строй Мастер Домофон» е фирма, която предоставя услуги през целия етап - от инсталирането до техническото обслужване на домофонна система за срок от 11 или повече години. Фирма «Строй Мастер Домофон» също така се грижи за домофони, инсталирани и изоставени от други домофонни фирми. Нашите клиенти избират нас за инста..

Даикс СОТ

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Фирма ”Даикс” предлага - проектиране, изграждане и инсталиране на СОТ. Пожароизвестяване, видеонаблюдение и системи за контрол на достъп до различни нива. Разполагаме с добре обучени подвижни автопатрули, осъществяващи присъствие при задействане на СОТ или подаване на сигнал за помощ от охраняван обект в рамките на не повече от 2-3 мин, за територията на Пловдив. За по-бърза реакция през различните сезони фирма ”Даикс” разполага с джипове за зимни условия и мотоциклети за летни условия. Към фирмата има изградена мониторна станция за 24-часово следене на сигнали от обекти с инсталиран ..

Системи за периметрова охрана

гр. Момчилград, обл. Кърджали
Системата за периметрова охрана PERIDECT е предназначена за охрана на оградени съоръжения. Подходяща е за всякакъв тип огради. Системата е сертифицирана от чешката армия за охрана, както на военни, та..
За охраната на Вашите дом, офис, вила, магазин, склад предлагаме: проектиране, доставка, монтаж и сервиз на локални сигнално-охранителни системи осигуряващи: -сигнализация (звукова и светлинна) на м..

Интергруп СОД

гр. Бургас, обл. Бургас
http://www.intergroupsod.bg/ Национална охранителна компания ” Интергруп СОД”, предлага професионална охрана за вашия бизнес и дом на конкурентни цени!
http://www.intergroupsod.bg/ Национална агенция за охрана”ИНТЕРГРУП СОД”-търговска марка на ”Интергруп Янкови ООД” предлага професионална физическа охрана на складови бази, строителни обекти, жилищни ..
Монтаж и изграждане на цифрови домофонни и заключващи системи. Ефективна защита за Вашия дом, вход и офис. Голямо разнообразие от модели и комбинации. Цени на вносител за техника. СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА З..
Монтаж и настройка охранителни, видео и IP камери. Монтаж и настройка на видео и IP камери, DVR и камери за наблюдение, профилактика; инсталация на софтуер за наблюдение на камерите на смартфон и т..
СОТ с възможност за включване и изключване с код, дистанционно управление или с карти и чипове.Възможно е свързване към охранителна фирма или други видове известяване : телефон,интернет или локално съ..
Сигнално охранителни системи СМ9 - 3 в 1 1. Охрана на обекти 2. Подслушване 3. Управление на ел. уреди или ел. брави Предназначение: Аларми за дома и офиса. Аларми за къщи, вили, гаражи - сигурна ..
Проектиране, доставка, монтаж, програмиране, гаранционна и извънгаранционна поддръжка на сигнално-охранителни системи, видеонаблюдение и контрол на достъп. Възможност за включване към централизираните..
Изграждане и поддръжка на СОТ, Видеонаблюдение, Пожароизвестяване, Контрол на достъп. Консултация и оглед не се заплаща Работим предимно с водещи марки, PARADOX, HIKVISION, DSC, AMC, DAHUA и др. ..

СОТ инсталации

гр. София, обл. София
Дългогодишен опит в бранша. Консултация и монтаж на алармени системи, видеонаблюдение и други подобни. Няма обвързващи договори и досадни споразумения!

Охранителни системи

гр. Бургас, обл. Бургас
Инсталация, монтаж и ремонт на аларми за дома, камери, контрол на достъп и др. Предлагам и проектиране на проект

Видеонаблюдение, домофони, аларми

гр. Бургас, обл. Бургас
Инсталация, монтаж и ремонт на домофонни системи, алармени системи, видеонаблюдение, контрол на достъп, пожаро известяване. Преди и след ремонт Структорно окабеляване, монтаж на ел. оборудване. Цял..

Ел услуги

гр. Бургас, обл. Бургас
Окабеляване, ел. оборудване. Инсталация, монтаж и ремонт на домофони, аларми, камери, ел. табла LED осветление и др. Проектиране на проекти и схеми

Видеонаблюдение, камери, DVR - Бургас

гр. Бургас, обл. Бургас
”Аталома” ЕООД извършва проектиране и инсталация на системи за видеонаблюдение и охрана на обекти. Услугата включва: - отдалечено наблюдение на обекта в реално време през телефон или компютър (при н..
Доставка, монтаж и поддръжка на системи за сигурност. Изграждане на СОТ системи. При желание може да централизираме новата система или старата към СОТ 161 или Vip Security. Доставка и монтаж на до..

Изграждане на видеонаблюдение

гр. София, обл. София
4 камери по 2 мегапиксела Минимум 2 седмици запис Наблюдение през мобилен телефеон/таблет Включен монтаж и окабеляване За наблюдение от мобилен телефон или таблет е необхдоима връзка с интернет. ..
Център за психофизиологични изследвания “Детектор на Лъжата” е компания, извършваща изследвания с полиграф в град София, както и мобилно в други градове в страната. „Детектор на лъжата“ - Център за ..

Защита за вашия офис или магазин

гр. Бургас, обл. Бургас
Предлага изработка и монтаж на :охранителни ролетки,гаражни и секционни врати.

Алфа Груп 01 ЕООД

гр. Варна, обл. Варна
Физическа охрана на обекти, Лична охрана, Детективски услуги, Видеонаблюдение и системи за сигурност;
Изграждане на системи за наблюдение охрана и контрол с мрежови или безжични камери.. Възможност за запис и дистанционно наблюдение през смартфон.
продажба и монтаж предлагаме на вашето Внимание бгдомофон telekom варна продажба и монтаж https://youtu.be/90aLX8ZY3KM
Балканбит е утвърден български производител и доставчик на домофонни системи, средства за контрол на достъп и работно време, продукти за видеонаблюдение, осветителни, оповестителни и аварийни системи...

Охранителни услуги

гр. Бургас, обл. Бургас
Предлагаме физическа охрана на обекти. Цени по договаряне.

Видеонаблюдение гаранция 2г.

гр. Бургас, обл. Бургас
Изграждане и поддръжка на системи за видеонаблюдение, с аналогови и цифрови камери и микрофони. Възможност за наблюдение и подслушване в реално време.

Всичко за Видео наблюдение, СОТ, контрол за достъп

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
СОТ локално известяване, възможност за мониторинг от Охранителна Фирма и на Видео наблюдението в община Стара Загора. Предварителната уговорката за оглед и изготвяне на примерен проект за изграждане и..

Денонощен Трезор

к. к. Слънчев бряг, обл. Бургас
Денонощен трезор единствен в региона дискретност и сигурност 24 часа в денонощието въоръжена охрана и видео наблюдение. Паркинг за клиенти на Трезора. Осигурен транспорт за нови клиенти при подписване..
Проектиране и изграждане и монтаж на системи за видеонаблюдение на училища, детски градини, селскостопански обекти, общински обекти за дома и вашият офис. dmsecurity.bg - ammd ltd предлага проекти..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.