1. home
  2. »
  3. bcУслуги
  4. »
  5. Охранителни, СОТ

Охранителни, СОТ

36 обяви
«Строй Мастер Домофон» е една от големите фирми, които се занимават с монтаж и техническо обслужване на домофонни системи. Фирмата е на пазара от 1996г. и има офиси в повечето големи градове в Русия и близките държави (например, България, Грузия, Армения, Казахстан т.н). «Строй Мастер Домофон» е фирма, която предоставя услуги през целия етап - от инсталирането до техническото обслужване на домофонна система за срок от 11 или повече години. Фирма «Строй Мастер Домофон» също така се грижи за домофони, инсталирани и изоставени от други домофонни фирми. Нашите клиенти избират нас за инста..
❗️❗️ Видеонаблюдение - bran ❗️❗️ Подсигурете вашият дом или обект докато не е късно. ✅Предлага проектиране, изграждане и поддръжка на системи за видеонаблюдение в Бургас и цялата страна❗️ ✅Предлагаме монтаж и настройки на закупена от вас техника, независимо от модел и марка❗️ ✅Безплатен оглед и консултация ❗️ ✅ Кратки срокове на изпълнение ❗️ ✅ Най - добрите цени ‼️ ✅Работим предимно с техника на DAHUA и HIKVISION ✅ 24 месеца гаранция ?

Даикс СОТ - охрана, видеонаблюдение

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Фирма ”Даикс” предлага - проектиране, изграждане и инсталиране на СОТ. Пожароизвестяване, видеонаблюдение и системи за контрол на достъп до различни нива. Разполагаме с добре обучени подвижни автоп..
АЛФА ГРУП - СЕКЮРИТИ ”ООД” предлага професионална физическа охрана на различни видове обекти на територията на гр. София. Физическата охрана е преобладаващата част от услугите ни за сигурност. Под..

Изграждане и експлоатация

гр. София, обл. София
Изграждане, доставка и експлоатация на системи за СОТ, Видеоконтрол, Пожароизвестяване, Контрол на достъп,CATV и SAT TV-колективни и индивидуални, цялостно структорно окабеляване на сгради, на отделни..
Монтаж и изграждане на цифрови домофонни и заключващи системи. Ефективна защита за Вашия дом, вход и офис. Голямо разнообразие от модели и комбинации. Цени на вносител за техника. СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА З..
Сигнално охранителни системи СМ9 - 3 в 1 1. Охрана на обекти 2. Подслушване 3. Управление на ел. уреди или ел. брави Предназначение: Аларми за дома и офиса. Аларми за къщи, вили, гаражи - сигурна ..

Личен шофьор асистент охрана

гр. София, обл. София
Здравейте Дами и Господа, търсите личен шофьор асистент, охрана за постоянно или временно на точното място сте. Трябва ви 100% сигурен транспорт и защита на вашите ценни книжа, средства, ценни вещи ит..
Доставка, монтаж и поддръжка на системи за видеонаблюдение, видеокамери, контрол на достъп. Безплатен оглед и офериране. Комфорт системс ООД гарантира за оптималният вариант за избор на подходяща техн..
Монтаж и изграждане на цифрови домофонни и заключващи системи. Ефективна защита за Вашия дом, вход и офис. Голямо разнообразие от модели и комбинации. Цени на вносител за техника. СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА З..
Представяме ви една цялостна и пакетна услуга, чрез която ще притежавате напълно функционираща система за видео наблюдение чрез wifi камери / камера. Предимства: - Не се налага закупуването на D..
GSM комуникатора е подходящ, за монтаж в жилищни сгради със или без домофонни с-ми. Замества електронното заключване/контрол на достъпа с чипове/. Отключването на вратата се осъществява чрез БЕЗПЛАТНО..

Системи за сигурност

гр. София, обл. София
Доставка, монтаж и програмиране на сигнално-охранителни системи, видеонаблюдение и контрол на достъпа. Възможност за включване към централизираните системи на водещи охранителни фирми при изгодни усло..
Монтаж, поддръжка и ремонт на системи за контрол на достъпа на входни врати и асансьори. Изграждане на видеонаблюдение. Изготвяне на индивидуални оферти, в зависимост от нуждите на клиента. Гаранция з..
Охрана на вашия дом, офис или ваканционен имот на цени от 6 лв/ месец Реакция със собствени автопатрули. Собствен диспечерен център за мониторинг 24/7. Предлагаме уникално иновативно видеонаблю..

Видеонаблюдение, контрол на достъп, алармени системи

гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
Изграждане на централизирани системи за видеонаблюдение, контрол на достъп, алармени СОТ системи, ажтоматизация на обекти.

„VIP“ Охрана

гр. Габрово, обл. Габрово
„МЕТАЛ СЕКЮРИТИ ГРУП“ ЕООД предлага персонална VIP охрана, включваща организация и провеждане на комплексни мероприятия по осигуряване охрана на всеки, който се нуждае от това: известни личности, круп..

Физическа охрана

гр. Габрово, обл. Габрово
„МЕТАЛ СЕКЮРИТИ ГРУП” ЕООД ПРЕДЛАГА: Професионална физическа охрана на обекти, която включва организацията и провеждането на комплекс от мероприятия по обезпечаване охраната на материални ценности..

Сигнално охранителна дейност

гр. Габрово, обл. Габрово
„МЕТАЛ СЕКЮРИТИ ГРУП” ЕООД предлага охрана чрез сигнално-охранителна техника /СОТ/, мониторинг и денонощно отреагиране на сигнали от въоръжени с бойно оръжие и специално обучени автопатрулни екипи при..
Професионален монтаж на локални охранителни системи или СОТ с техника ”Парадокс” на достъпни ниски цени за къщи, апартаменти, вили, гаражи, офиси и магазини. Изготвям оферти за бюджетни системи за..
Частно лице Инсталация, монтаж и ремонт на контрол на достъп, домофонни системи, алармени системи, видео наблюдение, контрол на достъп също и на ролетни врати и плъзгащи врати. Преди и след ремонт С..

Извършвам Охрана

гр. София, обл. София
Мъж с 20 г опит в МВР Провежда Организира Консултира Кординира Подпомага Контролира охранителни мероприятия и дейности за физически и юридически лица Изграждане на СОТ и видео-наблюдение
Монтаж и пддръжка на денонощно видеонаблюдение и алармени системи на всякакви видове сгради, къщи офиси, промишлени и др. Запис на информацията до 30 дни, наблюдение в реално време онлайн на смартфон,..

Денонощен Трезор

к. к. Слънчев бряг, обл. Бургас
Денонощен трезор единствен в региона дискретност и сигурност 24 часа в денонощието въоръжена охрана и видео наблюдение. Паркинг за клиенти на Трезора. Осигурен транспорт за нови клиенти при подписване..
Доставака, монтаж и поддръжка на охранителни системи(сот), видеонаблюдение, пожароизвестяване, контрол на достъп и други. Изграждане с възможност за включване към охранителни фирми. Възможност за изгр..
ВИЖТЕ ВСИЧКИТЕ МИ ОБЯВИ ОТ ШПИОНСКИ МАГАЗИН- СКРИТИ КАМЕРИ, ДЕТЕКТИВСКИ УСЛУГИ И ПОДСЛУШВАНЕ И ПРОСЛЕДЯВАНЕ НА ТЕЛЕФОНИ Детективски Услуги и Подслушване на GSM-и Общи СПЕЦИАЛИЗИРАНИ УСЛУГИ: На..
Изграждане на Системи за Видеонаблюдение, Пожароизвестяване, Контрол на достъпа, СОТ
Изграждане на системи за наблюдение охрана и контрол с мрежови или безжични камери.. Възможност за запис и дистанционно наблюдение през смартфон.
Окабеляване и монтаж на видеонаблюдение настройки на отдалечен достъп

Охранителни системи

гр. Бургас, обл. Бургас
Инсталация, монтаж и ремонт на аларми за дома, камери, контрол на достъп и др. Предлагам и проектиране на проект
Въведи страница №
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.