Филтриране
Сортиране
    Филтър
  • Област
  • Населено място
  • Обяви подадени след
  •  Разширено търсене
  • реклама

Охранителни, СОТ

34 обяви
«Строй Мастер Домофон» — - е една от големите фирми, които се занимават с монтаж и техническо обслужване на домофонни системи. Фирмата е на пазара от 1996г. и има офиси в повечето големи градове в Русия и близките държави (например, България, Грузия, Армения, Казахстан т.н). «Строй Мастер Домофон» е фирма, която предоставя услуги през цялия етап - от инсталирането до техническото обслужване на домофонна система за срок от 11 или повече години. Фирма «Строй Мастер Домофон» също така се грижи за домофони, инсталирани и изоставени от други домофонни фирми. Нашите клиенти избират нас за ин..

Даикс СОТ

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Фирма ”Даикс” предлага - проектиране, изграждане и инсталиране на СОТ. Пожароизвестяване, видеонаблюдение и системи за контрол на достъп до различни нива. Разполагаме с добре обучени подвижни автопатрули, осъществяващи присъствие при задействане на СОТ или подаване на сигнал за помощ от охраняван обект в рамките на не повече от 2-3 мин, за територията на Пловдив. За по-бърза реакция през различните сезони фирма ”Даикс” разполага с джипове за зимни условия и мотоциклети за летни условия. Към фирмата има изградена мониторна станция за 24-часово следене на сигнали от обекти с инсталиран ..
За охраната на Вашите дом, офис, вила, магазин, склад предлагаме: проектиране, доставка, монтаж и сервиз на локални сигнално-охранителни системи осигуряващи: -сигнализация (звукова и светлинна) на м..
Проектиране, доставка, монтаж, програмиране, гаранционна и извънгаранционна поддръжка на сигнално-охранителни системи, видеонаблюдение и контрол на достъп. Възможност за включване към централизираните..

Охранителни услуги

гр. Бургас, обл. Бургас
Предлагаме физическа охрана на обекти. Цени по договаряне.
Монтаж и изграждане на цифрови домофонни и заключващи системи. Ефективна защита за Вашия дом, вход и офис. Голямо разнообразие от модели и комбинации. Цени на вносител за техника. СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА З..
Монтаж и настройка охранителни, видео и IP камери. Монтаж и настройка на видео и IP камери, DVR и камери за наблюдение, профилактика; инсталация на софтуер за наблюдение на камерите на смартфон и т..
продажба и монтаж предлагаме на вашето Внимание бгдомофон telekom варна продажба и монтаж https://youtu.be/90aLX8ZY3KM
Сигнално охранителни системи СМ9 - 3 в 1 1. Охрана на обекти 2. Подслушване 3. Управление на ел. уреди или ел. брави Предназначение: Аларми за дома и офиса. Аларми за къщи, вили, гаражи - сигурна ..

Видеонаблюдение гаранция 2г.

гр. Бургас, обл. Бургас
Изграждане и поддръжка на системи за видеонаблюдение, с аналогови и цифрови камери и микрофони. Възможност за наблюдение и подслушване в реално време.

Всичко за Видео наблюдение, СОТ, контрол за достъп

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
СОТ локално известяване, възможност за мониторинг от Охранителна Фирма и на Видео наблюдението в община Стара Загора. Предварителната уговорката за оглед и изготвяне на примерен проект за изграждане и..

Денонощен Трезор

к. к. Слънчев бряг, обл. Бургас
Денонощен трезор единствен в региона дискретност и сигурност 24 часа в денонощието въоръжена охрана и видео наблюдение. Паркинг за клиенти на Трезора. Осигурен транспорт за нови клиенти при подписване..
Проектиране и изграждане и монтаж на системи за видеонаблюдение на училища, детски градини, селскостопански обекти, общински обекти за дома и вашият офис. dmsecurity.bg - ammd ltd предлага проекти..

Системи за контрол на достъпа

гр. Варна, обл. Варна
Продажба и монтаж на системи за безконтактно отваряне на входни врати. Подходящи са за жилищни блокове и за външен монтаж. Работят с чип-карта тип ключодържател, както и с код или в комбинация и от дв..

ПРОМО пакет с монтаж

гр. София, обл. София
Промо комплект 4 камери 1,3 Мр AHD + DVR + HDD + МОНТАЖ Запис около 14-20 дни 2 години пълна гаранция КОД ЗА ОТСТЪПКА В САЙТА ” 123852 ”
Изграждане на системи за сигурност. Отстъпки от цената при доставка на техниката. Разумни цени.

Сигурност за Вашият дом

гр. София, обл. София
Домашна алармена система Комплект с включен монтаж Подходяща за апартамент, офис, гараж или вила Възможна опция за управление през телефона. При аларма, проблем или друго събитие Ви сигнал..
ЗА СОФИЯ И СОФИЯ ОБЛАСТ. Монтаж на камери или цялостно видеонаблюдение на изгодни цени.
KSA SECURITY-Предлагаме денонощна охрана на земеделски площи, стопански обекти, складови помещения, селскостопанска техника, защита от незаконна дървосеч извършва и консултации на физически и юридичес..
Изграждане и поддръжка на СОТ, Видеонаблюдение, Пожароизвестяване, Контрол на достъп. Консултация и оглед не се заплаща Работим предимно с водещи марки, PARADOX, HIKVISION, DSC, AMC, DAHUA и др. ..

Фенер Сигнален

гр. Левски, обл. Плевен
Продавам Сигнален Фенер Захранва се с 2 батерии и има две степени на осветление. Може и бартер.
Изграждане на системи за наблюдение охрана и контрол с мрежови или безжични камери.. Възможност за запис и дистанционно наблюдение през смартфон.
*** Изграждане, абонаментно обслужване и отстраняване на аварии на системи за сигурност-Видеонаблюдение, Пожароизвестяване, Сигнално охранителни системи ( СОТ ), Контрол на достъп и работно време,..
Ние Ви предлагаме професионални решения за видео наблюдения и охрана за вас вашите домове и офиси подпомагайки вашия бизнес. -предлагаме монтаж -изготвяне на проект -консумативи -камери,dvr,nvr,x..

Видеонаблюдение, камери, DVR - Бургас

гр. Бургас, обл. Бургас
”Аталома” ЕООД извършва проектиране и инсталация на системи за видеонаблюдение и охрана на обекти. Услугата включва: - отдалечено наблюдение на обекта в реално време през телефон или компютър (при н..

Видеонаблюдение, домофони, аларми

гр. Бургас, обл. Бургас
Структорно окабеляване, монтаж на ел. оборудване. Инсталация, монтаж и ремонт на домофонни системи, алармени системи, видеонаблюдение, контрол на достъп, пожаро известяване. Преди и след ремонт Цялос..

Охранителни системи

гр. Бургас, обл. Бургас
Инсталация, монтаж и ремонт на аларми за дома, камери, контрол на достъп и др.

Охранителни СОТ системи, видеонаблюдение

гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
Изграждане на СОТ системи и системи за видеонаблюдение. Промоционални комплекти СОТ от 299,00лв TVCC от 199,00 лв. Безжични WIFI алармени системи и WIFI комплекти за видеонаблюдение.
Изграждане на системи за видеонаблюдение и охрана Предлагаме проектиране, изграждане и поддръжка на системи за видеонаблюдение! Богат избор от DVR платки, рекордери, камери както и всичко необходимо з..

Ел услуги

гр. Бургас, обл. Бургас
Окабеляване, ел. оборудване. Инсталация, монтаж и ремонт на домофони, аларми, камери, ел. табла LED осветление и др
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.

© 1998 - 2018 Alo.bg