Област
Населено място
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
31 обяви
ТОП оферта
Строй мастер домофон ООД - производител на домофонни системигр. Пловдив, Пловдив,  преди 1 ден«Строй Мастер Домофон» — - е една от големите фирми, които се занимават с монтаж и техническо обслужване на домофонни системи. Фирмата е на пазара от 1996г. и има офиси в повечето големи градове в Русия и близките държави (например, България, Грузия, Армения, Казахстан т.н). «Строй Мастер Домофон» е фирма, която предоставя услуги през цялия етап - от инсталирането до техническото обслужване на домофонна система за срок от 11 или повече години. Фирма «Строй Мастер Домофон» също така се грижи за домофони, инсталирани и изоставени от други домофонни фирми. Нашите клиенти избират нас за инсталиране на домофонна система поради: - достъпна цена на домофона; - високото качество на инста..
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPОхранителни ролетки и решетки | Охранителни, СОТ | гр. Бургас
Охранителни ролетки и решетки
”ПЕРФЕКТ ПЛАСТ М” ЕООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ”ПЕРФЕКТ ПЛАСТ М” ЕООД,  преди 3 дни
Перфектната защита за вашия магазин, офис или склад! Изработка, доставка и монтаж на охранителни ролетни щори и решетки от висококачествени материали на изключително ниски цени! Богата цветова гама и модели съобразени с вашия вкус! Безплатна консултация и вземане на размери!
Вашата охрана | Охранителни, СОТ | гр. Шумен
Вашата охрана
Интергруп Янкови ООД
гр. Шумен, обл. Шумен,  Подател: Интергруп Янкови ООД,  преди 33 минути
Национална охранителна компания ” Интергруп СОД”, предлага професионална охрана за вашия бизнес и дом на конкурентни цени! Ние сме млада фирма с добре обучен екип и дългогодишен стаж в охранителния бизнес!
Технически решения за защита и сигурност | Охранителни, СОТ | гр. София
Технически решения за защита и сигурност
гр. София, обл. София,  преди 12 часа
Проектиране, доставка, монтаж, програмиране, гаранционна и извънгаранционна поддръжка на сигнално-охранителни системи, видеонаблюдение и контрол на достъп. Възможност за включване към централизираните системи на водещи охранителни фирми при изгодни условия. Безплатен оглед в рамките на град София! Качествена техника и безупречен монтаж на достъпни цени.
алармени системи с гсм модул, охранителни системи. аларми за дома и офиса | Охранителни, СОТ | гр. София
алармени системи с гсм модул, охранителни системи. аларми за дома и офиса
Стоянов
гр. София, обл. София,  Подател: Стоянов,  преди 14 часа
Сигнално охранителни системи СМ9 - 3 в 1 1. Охрана на обекти 2. Подслушване 3. Управление на ел. уреди или ел. брави Предназначение: Аларми за дома и офиса. Аларми за къщи, вили, гаражи - сигурна и надеждна охрана на домове, магазини, офиси и къщи. Предимства: • Сигнализира основно чрез набиране без разход на средства и в реално време. • Висока степен на сигурност - четците използват 26 bit Wiegand формат за управление на охранителната система. Тага(жетона) може да се сравни с ключ с тази разлика, че при загубата му не е необходимо да се сменя четеца, а само се изтрива от памет..
Промоционални цени за физическа охрана | Охранителни, СОТ | гр. София
Промоционални цени за физическа охрана
Интергруп Янкови ООД
гр. София, обл. София,  Подател: Интергруп Янкови ООД,  преди 22 часа
Национална агенция за охрана”ИНТЕРГРУП СОД”-търговска марка на ”Интергруп Янкови ООД” предлага професионална физическа охрана на складови бази, строителни обекти, жилищни и търговски сгради, земеделски площи и техника, училища, детски градини и др. Конкурентни цени!!!
Монтаж на Видеонаблюдение | Охранителни, СОТ | гр. Бургас
Монтаж на Видеонаблюдение
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 22 часа
Предлагаме изграждане и поддръжка на системи за видеонаблюдение за цяла област Бургас. Богат асортимент оборудване. Ниски цени. Отстъпки за мащабни проекти.
Алармени системи за Вашите дом, офис и вила. | Охранителни, СОТ | гр. Варна
Алармени системи за Вашите дом, офис и вила.
”ТЕХ СИСТ” ООД
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: ”ТЕХ СИСТ” ООД,  преди 1 ден
За охраната на Вашите дом, офис, вила, магазин, склад предлагаме: проектиране, доставка, монтаж и сервиз на локални сигнално-охранителни системи осигуряващи: -сигнализация (звукова и светлинна) на място при ВЗЛОМ, ПОЖАР и НАВОДНЕНИЕ; -дистанционно оповестяване по радио канал, телефонна линия или чрез GSM - оператор; -възможност за включване към фирми за СОД. При изграждането на системите използваме само компоненти произвеждани от фирми, доказали на пазара качеството на своите продукти като се стремим да осигуряваме оптимална сигурност при достъпни цени.
Интергруп СОД | Охранителни, СОТ | гр. Бургас
Интергруп СОД
Интергруп Янкови ООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Интергруп Янкови ООД,  преди 2 дни
Национална охранителна компания ” Интергруп СОД”, предлага професионална охрана за вашия бизнес и дом на конкурентни цени! Ние сме млада фирма с добре обучен екип и дългогодишен стаж в охранителния бизнес!
българският домофон telekom new продажба и монтаж | Охранителни, СОТ | гр. София
българският домофон telekom new продажба и монтаж
ДОМОФОНИ-СОФИЯ www.domfon.com
гр. София, обл. София,  Подател: ДОМОФОНИ-СОФИЯ www.domfon.com,  преди 2 дни
продажба и монтаж предлагаме на вашето Внимание бгдомофон telekom варна продажба и монтаж https://youtu.be/90aLX8ZY3KM
Монтаж, изграждане и ремонт на цифрови и аналогови домофонни и заключващи системи | Охранителни, СОТ | гр. Бургас
Монтаж, изграждане и ремонт на цифрови и аналогови домофонни и заключващи системи
Халло теч
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Халло теч,  преди 3 дни
Монтаж и изграждане на цифрови домофонни и заключващи системи. Ефективна защита за Вашия дом, вход и офис. Голямо разнообразие от модели и комбинации. Цени на вносител за техника. СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА ЗА ДОМА И ОФИСА: КОНТРОЛ НА ДОСТЪПА С RFID ЧИПОВЕ ИЛИ КЛАВИАТУРА ЦЕНА 85лв. с ВКЛЮЧЕН МОНТАЖ. ПРИ ПОРЪЧКА НАД 50бр.RFAID ЧИПОВЕ 0.65лв./бр. ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ ЗА ВХОДА И ОФИСА: 2MP H.264 True DAY/NIGHT IP куполна или водоустойчива камера, FullHD 1080P(1920X1080)/25FPS.1/2.7” progressive scan CMOS Sensor. Фиксиран обектив 3.6м мм/F2.1, IR cut Filter.H.264/H.264H./H.264B/MJPEG. Вграден IR L..
Изграждане и поддръжка на СОТ, Видеонаблюдение, Пожароизвестяване, Контрол на достъп | Охранителни, СОТ | гр. София
Изграждане и поддръжка на СОТ, Видеонаблюдение, Пожароизвестяване, Контрол на достъп
гр. София, обл. София,  Подател: Красимир,  преди 5 дни
Изграждане и поддръжка на СОТ, Видеонаблюдение, Пожароизвестяване, Контрол на достъп. Консултация и оглед не се заплаща Работим предимно с водещи марки, PARADOX, HIKVISION, DSC, AMC, DAHUA и др. Гаранция на техника и монтаж 2 години
СОТ, видеонаблюдение и домофонни системи | Охранителни, СОТ | гр. Варна
СОТ, видеонаблюдение и домофонни системи
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: ЕЛЕКТРОТЕХ 1,  преди 11 дни
Проектиране, доставка, монтаж, програмиране, гаранционна и извънгаранционна поддръжка на сигнално-охранителни системи (СОТ), видеонаблюдение, пожароизвестяване, контрол на достъп (отваряне с чип или карта) и домофонни системи. Качествена техника и безупречен монтаж на достъпни цени. Безплатен оглед в рамките на град Варна и околността.
Аларма за дома, офиса и двора | Охранителни, СОТ | гр. София
Аларма за дома, офиса и двора
гр. София, обл. София,  преди 19 дни
Клавиатурни системи, контрол с дистанционно, команди и известяване по GSM и смарт системи. Защита от взлом, пожар, газ и наводнение, автоматизиране на дома - с една команда контролирате много процеси /активиране на охраната и алармата за пожар и газ, изключване на силови електрически вериги за сигурност, затваряне на кранове, ролетки и др. електрически врати и съоръжения, активиране на интелигентно осветление и други/. Още предлагани услуги - цялостно окабеляване за ново строителство, както и подмяна и модернизиране на ел. инсталации във стари сгради; монтажи и настройки на всички видове..
Фенер Сигнален | Охранителни, СОТ | гр. Левски
Фенер Сигнален
гр. Левски, обл. Плевен,  Подател: Иванов,  преди 20 дни
Продавам Сигнален Фенер Захранва се с 2 батерии и има две степени на осветление. Може и бартер.
Видеонаблюдение, СОД, Физическа охрана | Охранителни, СОТ | гр. Разград
Видеонаблюдение, СОД, Физическа охрана
гр. Разград, обл. Разград,  преди 31 дни
Ние Ви предлагаме професионални решения за видео наблюдения и охрана за вас вашите домове и офиси подпомагайки вашия бизнес. -предлагаме монтаж -изготвяне на проект -консумативи -камери,dvr,nvr,xvr - изграждане на пълна СОТ система - поддръжка на монтираната техника и всичко от което имате нужда за да се чувствате спокойни за вашия бизнес! Разполагаме и с лицензирана охранителна фирма! Предлагаме охрана във всички сегменти на охранителната дейност, както следва: обектова охрана; охрана на физически лица; охрана на юридически лица; охрана на земеделски площи; охр..
Видеонаблюдение, Домофонни системи, Контрол на достъпа | Охранителни, СОТ | гр. Пловдив
Видеонаблюдение, Домофонни системи, Контрол на достъпа
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Lubomir Lazarov,  преди 42 дни
Системи за видеонаблюдение, домофонни системи, видеодомофонни системи контрол на достъпа с най-високо качество на конкурентни цени - БЕЗПЛАТЕН оглед и оферта.
Видеонаблюдение, Домофонни системи, Контрол на достъпа | Охранителни, СОТ | гр. Бургас
Видеонаблюдение, Домофонни системи, Контрол на достъпа
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Lubomir Lazarov,  преди 42 дни
Системи за видеонаблюдение, домофонни системи, видеодомофонни системи контрол на достъпа с най-високо качество на конкурентни цени - БЕЗПЛАТЕН оглед и оферта.
Видеонаблюдение, Домофонни системи, Контрол на достъпа | Охранителни, СОТ | гр. София
Видеонаблюдение, Домофонни системи, Контрол на достъпа
гр. София, обл. София,  Подател: Lubomir Lazarov,  преди 42 дни
Системи за видеонаблюдение, домофонни системи, видеодомофонни системи контрол на достъпа с най-високо качество на конкурентни цени - БЕЗПЛАТЕН оглед и оферта.
предлагам изграждане локален сот и видео наблюдение | Охранителни, СОТ | гр. Пловдив
предлагам изграждане локален сот и видео наблюдение
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 47 дни
Поставям сот и видео наблюдение за апартаменти за къщи за складове, на ниски и изгодни цени. За повече информация ми се обадете.
Видеонаблюдение гаранция 2г. | Охранителни, СОТ | гр. Бургас
Видеонаблюдение гаранция 2г.
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Тодор,  преди 73 дни
Изграждане и поддръжка на системи за видеонаблюдение, с аналогови и цифрови камери и микрофони. Възможност за наблюдение и подслушване в реално време.
Монтаж на сигнално охранителна техника, видеонаблюдение, пожароизвестяване. | Охранителни, СОТ | гр. Бургас
Монтаж на сигнално охранителна техника, видеонаблюдение, пожароизвестяване.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 89 дни
Денонощен Трезор | Охранителни, СОТ | к. к. Слънчев бряг
Денонощен Трезор
к. к. Слънчев бряг, обл. Бургас,  преди 137 дни
Денонощен трезор единствен в региона дискретност и сигурност 24 часа в денонощието въоръжена охрана и видео наблюдение. Паркинг за клиенти на Трезора. Осигурен транспорт за нови клиенти при подписването на нов договор. Най големият и единствен трезор в региона намиращ се на 50 м. от Полицията в к.к. Сл. бряг. Неограничен достъп до Трезора и без допълнителни такси.
Ел услуги | Охранителни, СОТ | гр. Бургас
Ел услуги
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: инж. Петър Вълчев,  преди 156 дни
Окабеляване, ел. оборудване. Инсталация, монтаж и ремонт на домофони, аларми, камери, ел. табла LED осветление и др
Сигурност за Вашият дом | Охранителни, СОТ | гр. София
Сигурност за Вашият дом
Скай Секюрити ЕООД
гр. София, обл. София,  Подател: Скай Секюрити ЕООД,  преди 253 дни
Домашна алармена система Комплект с включен монтаж Подходяща за апартамент, офис, гараж или вила Възможна опция за управление през телефона. При аларма, проблем или друго събитие Ви сигнализира. При желание: - охрана с автопатрул 18 лв/мес - безплатен паник бутон за физически лица - паник бутон юридически лица 10 лв/мес ВАШАТА СИГУРНОСТ Е НАШ ПРИОРИТЕТ
Проектиране и изграждане на видеонаблюдение | Охранителни, СОТ | гр. София
Проектиране и изграждане на видеонаблюдение
Моноидея ЕООД
гр. София, обл. София,  Подател: Моноидея ЕООД,  преди 262 дни
Моноидея ЕООД проектира и изгражда видеонаблюдение в Пловдив и София. В тази насока фирмата работи съвместно с доказани доставчици на висококачествени консумативи и софтуер. В областта на системите за видеонаблюдение, дружеството извършва: проектиране; доставка; монтаж; обслужване на изградените системи. Цялата работа протича съобразно нуждите на обекта от: видеонаблюдение; контрол на достъпа; системи за сигурност.
Изграждане на Сигнално-охранителна система (сот), Системи за Видеонаблюдение | Охранителни, СОТ | гр. Севлиево
Изграждане на Сигнално-охранителна система (сот), Системи за Видеонаблюдение
гр. Севлиево, обл. Габрово,  Подател: Vladimir,  преди 444 дни
Изграждане на системи за видеонаблюдение и охрана Предлагаме проектиране, изграждане и поддръжка на системи за видеонаблюдение! Богат избор от DVR платки, рекордери, камери както и всичко необходимо за изграждането на вашата охранителна система. Предлагаме различни конфигурации на системи за видеонаблюдение спрямо особеностите на обекта и съобразени с вашите изисквания. В случай че желаете да изготвим оферта не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви предложим добра цена съчетана с добро качество на предлагините стоки и услуги! 2 години гаранция!
СОТ , изграждане и ремонт на вече изградени системи | Охранителни, СОТ | гр. Бургас
СОТ , изграждане и ремонт на вече изградени системи
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Тодор,  преди 604 дни
СОТ с възможност за включване и изключване с код, дистанционно управление или с карти и чипове.Възможно е свързване към охранителна фирма или други видове известяване : телефон,интернет или локално със сирена.
Физическа охрана | Охранителни, СОТ | гр. София
Физическа охрана
Секюрити енд Протекшън Груп
гр. София, обл. София,  Подател: Секюрити енд Протекшън Груп,  преди 848 дни
”Секюрити енд Протекшън Груп” ООД е лицензирана охранителна фирма, извършваща дейността си на територията на София. Физическа охрана, видеонаблюдение, контрол на достъп чрез магнитни карти, СОТ, пожароизвестпване.
Защита за вашия офис или магазин | Охранителни, СОТ | гр. Бургас
Защита за вашия офис или магазин
Димпекс 1 ЕООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Димпекс 1 ЕООД,  преди 910 дни
Предлага изработка и монтаж на :охранителни ролетки,гаражни и секционни врати.
« Предишна | 12 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.

© 2017 Ало.бг