1. home
  2. »
  3. bcУслуги
  4. »
  5. Охранителни, СОТ

Охранителни, СОТ

29 обяви
«Строй Мастер Домофон» е една от големите фирми, които се занимават с монтаж и техническо обслужване на домофонни системи. Фирмата е на пазара от 1996г. и има офиси в повечето големи градове в Русия и близките държави (например, България, Грузия, Армения, Казахстан т.н). «Строй Мастер Домофон» е фирма, която предоставя услуги през целия етап - от инсталирането до техническото обслужване на домофонна система за срок от 11 или повече години. Фирма «Строй Мастер Домофон» също така се грижи за домофони, инсталирани и изоставени от други домофонни фирми. Нашите клиенти избират нас за инста..

Даикс СОТ - охрана, видеонаблюдение

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Фирма ”Даикс” предлага - проектиране, изграждане и инсталиране на СОТ. Пожароизвестяване, видеонаблюдение и системи за контрол на достъп до различни нива. Разполагаме с добре обучени подвижни автопатрули, осъществяващи присъствие при задействане на СОТ или подаване на сигнал за помощ от охраняван обект в рамките на не повече от 2-3 мин, за територията на Пловдив. За по-бърза реакция през различните сезони фирма ”Даикс” разполага с джипове за зимни условия и мотоциклети за летни условия. Към фирмата има изградена мониторна станция за 24-часово следене на сигнали от обекти с инсталиран ..

Изграждане и експлоатация

гр. София, обл. София
Изграждане, доставка и експлоатация на системи за СОТ, Видеоконтрол, Пожароизвестяване, Контрол на достъп,CATV и SAT TV-колективни и индивидуални, цялостно структорно окабеляване на сгради, на отделни..
Ходжа Ая - събиране на разделени двойки, разваляне на магия; 089 5387184
Сигнално охранителни системи СМ9 - 3 в 1 1. Охрана на обекти 2. Подслушване 3. Управление на ел. уреди или ел. брави Предназначение: Аларми за дома и офиса. Аларми за къщи, вили, гаражи - сигурна ..
GSM комуникатора е подходящ, за монтаж в жилищни сгради със или без домофонни с-ми. Замества електронното заключване/контрол на достъпа с чипове/. Отключването на вратата се осъществява чрез БЕЗПЛАТНО..
Монтаж и изграждане на цифрови домофонни и заключващи системи. Ефективна защита за Вашия дом, вход и офис. Голямо разнообразие от модели и комбинации. Цени на вносител за техника. СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА З..
Монтаж и изграждане на цифрови домофонни и заключващи системи. Ефективна защита за Вашия дом, вход и офис. Голямо разнообразие от модели и комбинации. Цени на вносител за техника. СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА З..
Професионален Монтаж и настройка на системи за ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ 24 МЕСЕЦА ГАРАНЦИЯ ЦЕНИ БЕЗ КОНКУРЕНЦИЯ в магазини, апартаменти, къщи, вили, хотели, производствени халета, автокъщи, складове, АВТОМОБИЛ..
Изграждане на централизирани системи за видеонаблюдение, контрол на достъп, алармени СОТ системи, ажтоматизация на обекти.
Изграждане на системи за видеонаблюдение и охрана Предлагаме проектиране, изграждане и поддръжка на системи за видеонаблюдение! Богат избор от DVR платки, рекордери, камери както и всичко необходимо з..
Предлагаме качествено, бързо и коректно обслужване на територията на гр. Бургас и региона. Видеонаблюдение за вашия дом, къща, офис Видеонаблюдение за магазини и търговски обекти. Поддръжка, ..
Изграждане и поддръжка на съществуващи: - Системи за видеонаблюдение - Контрол на достъпа - Автоматични врати и портали - Домофони - Пожароизветяване - Алармени (СОТ) системи - Умен дом - Smar..
Фирмата ни B4 SECURITY HOLDING се занимава с монтаж и продажба на видео-охранителна техника ?, СОТ?‍♂️, изготвяне на проекти за търговски обекти?, жилищни сгради и входове?‍♂️, гаражи, офиси и домове...
Изграждане на Системи за Видеонаблюдение, Пожароизвестяване, СОТ

Контрол на достъп

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Изграждане на контрол на достъп с отчитане на работното време и автоматизация. В зависимост от обекта, нивото на сигурност и бюджета можем да Ви предложим различни варианти на техника за контрол на до..
”АЛФА ГРУП - СЕКЮРИТИ” ООД предлага професионална физическа охрана на различни видове обекти на територията на гр. София. Физическата охрана е преобладаващата част от услугите ни за сигурност. Под..
Изграждаме жични и безжични системи за Видеонаблюдение, СОТ, Пожароизвестяване, Видео домофонни системи и Контрол на достъпа за дома. - Безплатен Оглед и консултация за гр. София и близките населени..
❗️❗️ Видеонаблюдение - bran ❗️❗️ Подсигурете вашият дом или обект докато не е късно. ✅Предлага проектиране, изграждане и поддръжка на системи за видеонаблюдение в Бургас и цялата страна❗️ ✅Предл..
Монтаж, поддръжка и ремонт на системи за контрол на достъпа на входни врати и асансьори. Изграждане на видеонаблюдение. Изготвяне на индивидуални оферти, в зависимост от нуждите на клиента. Гаранция з..

Денонощен Трезор

к. к. Слънчев бряг, обл. Бургас
Денонощен трезор единствен в региона дискретност и сигурност 24 часа в денонощието въоръжена охрана и видео наблюдение. Паркинг за клиенти на Трезора. Осигурен транспорт за нови клиенти при подписване..
 рекламирай сам в
Доставака, монтаж и поддръжка на охранителни системи(сот), видеонаблюдение, пожароизвестяване, контрол на достъп и други. Изграждане с възможност за включване към охранителни фирми. Възможност за изгр..
ВИЖТЕ ВСИЧКИТЕ МИ ОБЯВИ ОТ ШПИОНСКИ МАГАЗИН- СКРИТИ КАМЕРИ, ДЕТЕКТИВСКИ УСЛУГИ И ПОДСЛУШВАНЕ И ПРОСЛЕДЯВАНЕ НА ТЕЛЕФОНИ или на www.SPYMASTER.bg Детективски Услуги и Подслушване на GSM-и Общи СПЕ..
Изграждане на системи за наблюдение охрана и контрол с мрежови или безжични камери.. Възможност за запис и дистанционно наблюдение през смартфон.
Окабеляване и монтаж на видеонаблюдение настройки на отдалечен достъп
Гарантирайки най-изгодни за Вас цени, предлагаме цялостно проектиране, изграждане и поддръжка на системи за видеонаблюдение на Вашия офис, къща, промишлено помещение, бизнес сграда и всички други възм..
Гарантирайки най-изгодни за Вас цени, предлагаме цялостно проектиране, изграждане и поддръжка на системи за видеонаблюдение на Вашия офис, къща, промишлено помещение, бизнес сграда и всички други възм..

Защита за вашия офис или магазин

гр. Бургас, обл. Бургас
Предлага изработка и монтаж на: охранителни ролетки, гаражни и секционни врати, прозрачни (поликарбонатни) охранителни ролетки, охранителни решетки - тип Хармоника.

Монтаж на видеонаблюдение и СОТ

гр. Варна, обл. Варна
Монтаж, поддръжка и ремонт на системи за видео наблюдение, СОТ и контрол на достъп за гр. Варна и региона

Фенер Сигнален

гр. Левски, обл. Плевен
Продавам Сигнален Фенер Захранва се с 2 батерии и има две степени на осветление. Може и бартер.
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.