1. home
  2. »
  3. bcУслуги
  4. »
  5. Охранителни, СОТ

Охранителни, СОТ

35 обяви
Тетбрюле 2 СОТ - максимална сигурност с нашите видео, СОТ и пожарни системи. Ямбол, Сливен, Елхово, Стралджа, Топoловград
Проектиране, доставка, монтаж и сервизно обслужване на алармени и пожаро-известителни системи, TV наблюдение, домофонни видео- и аудиосистеми и контрол на достъпа. Централизирана система за охрана със СОТ по радиоканал и реакция със собствени автопатрулни сили
«Строй Мастер Домофон» е една от големите фирми, които се занимават с монтаж и техническо обслужване на домофонни системи. Фирмата е на пазара от 1996г. и има офиси в повечето големи градове в Русия и близките държави (например, България, Грузия, Армения, Казахстан т.н). «Строй Мастер Домофон» е фирма, която предоставя услуги през целия етап - от инсталирането до техническото обслужване на домофонна система за срок от 11 или повече години. Фирма «Строй Мастер Домофон» също така се грижи за домофони, инсталирани и изоставени от други домофонни фирми. Нашите клиенти избират нас за инста..
Монтаж и настройка на системи за видеонаблюдение в магазини, апартаменти, къщи, вили, хотели, производствени халета, автокъщи, складове и др. Монтаж на охранителни камери на ключови места в населени..

Даикс СОТ - охрана, видеонаблюдение

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Фирма ”Даикс” предлага - проектиране, изграждане и инсталиране на СОТ. Пожароизвестяване, видеонаблюдение и системи за контрол на достъп до различни нива. Разполагаме с добре обучени подвижни автоп..
Сигнално охранителни системи СМ9 - 3 в 1 1. Охрана на обекти 2. Подслушване 3. Управление на ел. уреди или ел. брави Предназначение: Аларми за дома и офиса. Аларми за къщи, вили, гаражи - сигурна ..
Монтаж и пддръжка на денонощно видеонаблюдение и алармени системи на всякакви видове сгради, къщи офиси, промишлени и др. Запис на информацията до 30 дни, наблюдение в реално време онлайн на смартфон,..
Монтаж и изграждане на цифрови домофонни и заключващи системи. Ефективна защита за Вашия дом, вход и офис. Голямо разнообразие от модели и комбинации. Цени на вносител за техника. СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА З..

Личен шофьор асистент охрана

гр. София, обл. София
Здравейте Дами и Господа, търсите личен шофьор асистент, охрана за постоянно или временно на точното място сте. Трябва ви 100% сигурен транспорт и защита на вашите ценни книжа, средства, ценни вещи ит..
GSM комуникатора е подходящ, за монтаж в жилищни сгради със или без домофонни с-ми. Замества електронното заключване/контрол на достъпа с чипове/. Отключването на вратата се осъществява чрез БЕЗПЛАТНО..

Системи за сигурност

гр. София, обл. София
Доставка, монтаж и програмиране на сигнално-охранителни системи, видеонаблюдение и контрол на достъпа. Възможност за включване към централизираните системи на водещи охранителни фирми при изгодни усло..
Изграждане на системи за видеонаблюдение и охрана Предлагаме проектиране, изграждане и поддръжка на системи за видеонаблюдение! Богат избор от DVR платки, рекордери, камери както и всичко необходимо з..
Предлагаме изграждане и поддръжка на системи за видеонаблюдение, алармени системи, пожароизвестяване, контрол на достъпа. Работим с марките Dahua, Hikvision, Paradox и др. Безплатен оглед и консултаци..
продажба и монтаж предлагаме на вашето Внимание бгдомофон telekom Варна продажба и монтаж https://youtu.be/90aLX8ZY3KM

Денонощен Трезор

к. к. Слънчев бряг, обл. Бургас
Денонощен трезор единствен в региона дискретност и сигурност 24 часа в денонощието въоръжена охрана и видео наблюдение. Паркинг за клиенти на Трезора. Осигурен транспорт за нови клиенти при подписване..
Монтирам охранителни системи и камери за охрана и отдалечено наблюдение на дома на най-ниски цени. Консултация за избор на подходяща техника. Работя с марките ”Парадокс”, ”Хиквижън”и др.
Национална фирма за охрана: Физическа охрана на обекти, Лична охрана, Охрана на мероприятия, Видеонаблюдение и системи за сигурност

Tactical Training

гр. София, обл. София
Аз съм бивш морски и частен военен контрагент на САЩ, чийто офис се установих тук, в София, след 10 години всеотдайна служба в САЩ! Имам доста обширен опит в огнестрелните оръжия, самозащитата, медици..
Доставака, монтаж и поддръжка на охранителни системи(сот), видеонаблюдение, пожароизвестяване, контрол на достъп и други. Изграждане с възможност за включване към охранителни фирми. Възможност за изгр..
ВИЖТЕ ВСИЧКИТЕ МИ ОБЯВИ ОТ ШПИОНСКИ МАГАЗИН- СКРИТИ КАМЕРИ, ДЕТЕКТИВСКИ УСЛУГИ И ПОДСЛУШВАНЕ И ПРОСЛЕДЯВАНЕ НА ТЕЛЕФОНИ Детективски Услуги и Подслушване на GSM-и Общи СПЕЦИАЛИЗИРАНИ УСЛУГИ: На..
Изграждане на Системи за Видеонаблюдение, Пожароизвестяване, Контрол на достъпа, СОТ
Изграждане на системи за наблюдение охрана и контрол с мрежови или безжични камери.. Възможност за запис и дистанционно наблюдение през смартфон.
Частно лице Инсталация, монтаж и ремонт на контрол на достъп, домофонни системи, алармени системи, видео наблюдение, контрол на достъп също и на ролетни врати и плъзгащи врати. Преди и след ремонт С..
Монтаж, поддръжка и ремонт на системи за контрол на достъпа на входни врати и асансьори. Изграждане на видеонаблюдение. Изготвяне на индивидуални оферти, в зависимост от нуждите на клиента. Гаранция з..
Окабеляване и монтаж на видеонаблюдение настройки на отдалечен достъп
DSC -СОД ПРЕДЛАГА ПРОЕКТИРАНЕ, ИЗГРАЖДАНЕ, ГАРАНЦИОННО И ИЗВЪН ГАРАНЦИОННО ОБСЛУЖВАНЕ НА ОХРАНИТЕЛНИ СИСТЕМИ ЗА ДОМА И ОФИСА. Услугата включва: Предварителен оглед, изготвяне на проект, изготвян..

Охранителни системи

гр. Бургас, обл. Бургас
Инсталация, монтаж и ремонт на аларми за дома, камери, контрол на достъп и др. Предлагам и проектиране на проект
Гарантирайки най-изгодни за Вас цени, предлагаме цялостно проектиране, изграждане и поддръжка на системи за видеонаблюдение на Вашия офис, къща, промишлено помещение, бизнес сграда и всички други възм..
Гарантирайки най-изгодни за Вас цени, предлагаме цялостно проектиране, изграждане и поддръжка на системи за видеонаблюдение на Вашия офис, къща, промишлено помещение, бизнес сграда и всички други възм..

Защита за вашия офис или магазин

гр. Бургас, обл. Бургас
Предлага изработка и монтаж на: охранителни ролетки, гаражни и секционни врати, прозрачни (поликарбонатни) охранителни ролетки, охранителни решетки - тип Хармоника.
Въведи страница №
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.