back to top

Охранителни, СОТ

28 обяви

ДАИКС СОТ предлага - проектиране, изграждане и инсталиране на съвременна охранителна техника и иновативни решения за охрана със СОТ, охрана и умен дом в едно, пожароизвестяване, видеонаблюдение, системи за контрол на достъп и GPS контрол и проследяване. Предоставяме бърза реакция и професионализъм - разполагаме с добре обучени гардове и подвижни автопатрули, осъществяващи присъствие при задействане на СОТ или подаване на сигнал за помощ от охраняван обект за територията на Пловдив и областта. За по-бърза реакция ДАИКС СОТ разполага със съвременен автопарк от над 150 автомобила, няколко 24–ч..

Доставка и монтаж на СОТ и видеонаблюдение. Централизирана охрана и реакция с автопатрули за Сливен, Котел и близките населени места. СОТ 161 извършва Сигнално-охранителна дейност – СОД от 1994 год. От 2013 год. фирмата има национално покритие на територията на Република България.

«Строй Мастер Домофон» е една от големите фирми, които се занимават с монтаж и техническо обслужване на домофонни системи. Фирмата е на пазара от 1996г. и има офиси в повечето големи градове в Русия и близките държави (например, България, Грузия, Армения, Казахстан т.н). «Строй Мастер Домофон» е фирма, която предоставя услуги през целия етап - от инсталирането до техническото обслужване на домофонна система за срок от 11 или повече години. Фирма «Строй Мастер Домофон» също така се грижи за домофони, инсталирани и изоставени от други домофонни фирми. Нашите клиенти избират нас за инста..

TOP пормотиране Ясновидец номер 1 в България Cъбира разделени двойки и семейства.
Ясновидец номер 1 в България Cъбира разделени двойки и семейства.Ясновидец номер 1 в България Cъбира разделени двойки и семейства.Ясновидец номер 1 в България Cъбира разделени двойки и семейства.Ясновидец номер 1 в България Cъбира разделени двойки и семейства.Ясновидец номер 1 в България Cъбира разделени двойки и семейства.
Видеонаблюдение, камериVIP обява

Изграждане на слаботокови системи, структорно окабеляване, пожароизвестяване и видеонаблюдение с AHD и IP камери  Hikvision с висока резолюция. След оглед и  консултация от наша страна вие решавате к..

Монтаж, изграждане и ремонт на цифрови и аналогови домофонни и заключващи системи

Монтаж и изграждане на цифрови домофонни и заключващи системи. Ефективна защита за Вашия дом, вход и офис. Голямо разнообразие от модели и комбинации. Цени на вносител за техника. СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА З..

Изграждане на системи за видеонаблудение - електроуслуги София

Направете дома си по-безопасно място за живеене! „ДАС ЕЛЕКТРИК“ ЕООД, предлага проектиране и изграждане на системи за видеонаблюдение във всякакви мащаби! От видеонаблюдение на дома ви до големи проми..

алармени системи с гсм модул, охранителни системи. аларми за дома и офиса

Сигнално охранителни системи СМ9 - 3 в 1 1. Охрана на обекти 2. Подслушване 3. Управление на ел. уреди или ел. брави Предназначение: Аларми за дома и офиса. Аларми за къщи, вили, гаражи - сигурна ..

Монтаж на видеонаблюдение и СОТ

-Монтаж на охранителни системи. -Монтаж Видеонаблюдение. -Монтаж контрол на достъп. -Монтаж на домофони. -Ел. инсталации в сгради. -Паркинг бариери. -Смяна на ключове, контакти, осветителн..

Монтаж Камери Видеонаблюдение

Цени за монтаж на системи за видеонаблюдение: - монтаж и настройка на камера 35 лв. - монтаж и настройка на IP камера 45 лв. - монтаж и настройка на 4 или 8 канален DVR / NVR 30 лв. - монтаж и..

Портални и дворни, гаражни врати с дистанционно отваряне

Продажба и монтаж на системи за дистанционно отваряне на гаражни врати. Подходящи са за дворове на кооперации, къщи, блокове разположени на улици с усилен трафик на движение за външен монтаж, подходящ..

Системи за сигурност- доставка, монтаж

Доставака, монтаж и поддръжка на охранителни системи(сот), видеонаблюдение, пожароизвестяване, контрол на достъп и други. Изграждане с възможност за включване към охранителни фирми. Възможност за изгр..

Монтаж, изграждане и ремонт на цифрови и аналогови домофонни и заключващи системи

Монтаж и изграждане на цифрови домофонни и заключващи системи. Ефективна защита за Вашия дом, вход и офис. Голямо разнообразие от модели и комбинации. Цени на вносител за техника. СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА З..

Видеонаблюдение монтаж

Видеонаблюдение монтаж

Радомир, област Перник

Окабеляване и монтаж на видеонаблюдение настройка на отдалечен достъп, инсталация на неограничен интернет в Радомир и района.

Охранителни системи и Видеонаблюдение за дома и офиса.

”АСТРАЛЕКС СЕКЮРИТИ СИСТЕМС ЕООД” ПРЕДЛАГА ПРОЕКТИРАНЕ, ИЗГРАЖДАНЕ, ГАРАНЦИОННО И ИЗВЪН ГАРАНЦИОННО ОБСЛУЖВАНЕ НА ОХРАНИТЕЛНИ СИСТЕМИ И СИСТЕМИ ЗА ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ ЗА ДОМА И ОФИСА. Услугата включва ..

Проектиране и изграждане на видеонаблюдение

ПРОЕКТИРАНЕ И ИЗГРАЖДАНЕ НА СИСТЕМИ ЗА ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ: - Сигурност - Качество - Конкурентна цена - Видеоконтрол с аналитични функции - Присъединяване към централизиран видео-мониторинг

Видеонаблюдение професионално

Изграждане на видеонаблюдение според вашите нужди за дома, офиса или предприятието. Възможност за гледане на телефон. Цени след оглед на място.

Охранителни услуги

Лицензирана фирма търси обекти за физическа охрана.

Обществен Трезор

Обществен Трезор

Слънчев бряг, област Бургас

Трезор единствен в региона дискретност и сигурност 24 часа в денонощието въоръжена охрана и видео наблюдение. Паркинг за клиенти на Трезора. Осигурен транспорт за нови клиенти при подписването на нов ..

Изграждане и експлоатация

Изграждане, доставка и експлоатация на системи за СОТ, Видеоконтрол, Пожароизвестяване, Контрол на достъп,CATV и SAT TV-колективни и индивидуални, цялостно структорно окабеляване на сгради, на отделни..

Слаботокови системи

Нова, бързоразвиваща се фирма в сферата на иновативни технолигии свързани със сигурността, практичността и удобството за Вас, Вашия дом или офис. Основната дейност на Гама Систем е свързана с изграж..

TOP пормотиране Ясновидка Нели - Събира разделени двойки
Ясновидка Нели - Събира разделени двойкиЯсновидка Нели - Събира разделени двойкиЯсновидка Нели - Събира разделени двойки
Цифрови домофонни системи с вграден контрол на достъп

Предлагам Ви, полски цифрови домофонни системи-„Проел“ и „Ласкомекс“ и литовската „Дигиталас“. Системите са двупроводни, използва се съществуващото окабеляване. В тях има вграден контролер за контрол ..

Детективски Услуги, Подслушване и Проследяване на GSM-и

ВИЖТЕ ВСИЧКИТЕ МИ ОБЯВИ ОТ ШПИОНСКИ МАГАЗИН- СКРИТИ КАМЕРИ, ДЕТЕКТИВСКИ УСЛУГИ И ПОДСЛУШВАНЕ И ПРОСЛЕДЯВАНЕ НА ТЕЛЕФОНИ или на www.SPYMASTER.bg Детективски Услуги и Подслушване на GSM-и Общи СПЕ..

Монтаж и настройка на системи за видеонаблюдение

❗️❗️ Видеонаблюдение - bran ❗️❗️ Подсигурете вашият дом или обект докато не е късно. ✅Предлага проектиране, изграждане и поддръжка на системи за видеонаблюдение в Бургас и цялата страна❗️ ✅Предл..

Видеонаблюдение. Монтаж на системи за контрол на достъпа.

Монтаж, поддръжка и ремонт на системи за контрол на достъпа на входни врати и асансьори. Изграждане на видеонаблюдение. Изготвяне на индивидуални оферти, в зависимост от нуждите на клиента. Гаранция з..

Защита за вашия офис или магазин

Предлага изработка и монтаж на: охранителни ролетки, гаражни и секционни врати, прозрачни (поликарбонатни) охранителни ролетки, охранителни решетки - тип Хармоника.

Монтаж на видеонаблюдение и СОТ

Монтаж, поддръжка и ремонт на системи за видео наблюдение, СОТ и контрол на достъп за гр. Варна и региона

Системи за контрол на достъпа

Продажба и монтаж на системи за безконтактно отваряне на входни врати. Подходящи са за жилищни блокове и за външен монтаж. Работят с чип-карта тип ключодържател, както и с код или в комбинация и от дв..

Фенер Сигнален

Фенер Сигнален

Левски, област Плевен

Продавам Сигнален Фенер Захранва се с 2 батерии и има две степени на осветление. Може и бартер.