1. home
  2. »
  3. bcУслуги
  4. »
  5. Охранителни, СОТ

Охранителни, СОТ

38 обяви
«Строй Мастер Домофон» е една от големите фирми, които се занимават с монтаж и техническо обслужване на домофонни системи. Фирмата е на пазара от 1996г. и има офиси в повечето големи градове в Русия и близките държави (например, България, Грузия, Армения, Казахстан т.н). «Строй Мастер Домофон» е фирма, която предоставя услуги през целия етап - от инсталирането до техническото обслужване на домофонна система за срок от 11 или повече години. Фирма «Строй Мастер Домофон» също така се грижи за домофони, инсталирани и изоставени от други домофонни фирми. Нашите клиенти избират нас за инста..

ДАИКС СОТ - охрана, видеонаблюдение

гр. Пловдив, обл. Пловдив
ДАИКС СОТ предлага - проектиране, изграждане и инсталиране на съвременна охранителна техника и иновативни решения за охрана със СОТ, охрана и умен дом в едно, пожароизвестяване, видеонаблюдение, системи за контрол на достъп и GPS контрол и проследяване. Предоставяме бърза реакция и професионализъм - разполагаме с добре обучени гардове и подвижни автопатрули, осъществяващи присъствие при задействане на СОТ или подаване на сигнал за помощ от охраняван обект за територията на Пловдив и областта. За по-бърза реакция ДАИКС СОТ разполага със съвременен автопарк от над 150 автомобила, няколко 24–ч..

Изграждане и експлоатация

гр. София, обл. София
Изграждане, доставка и експлоатация на системи за СОТ, Видеоконтрол, Пожароизвестяване, Контрол на достъп,CATV и SAT TV-колективни и индивидуални, цялостно структорно окабеляване на сгради, на отделни..
Ходжа Ая - събиране на разделени двойки, разваляне на магия; 089 5387184

Видеонаблюдение, камери

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Състояние: Ново Изграждане на видеонаблюдение с AHD и IP камери  Hikvision с висока резолюция. След оглед и  консултация от наша страна вие решавате какви камери да ви монтираме. Камерите може да наблюдавате от ваши..
Предлагаме Ви проектиране и изграждане на системи за видеонаблюдение. Работим с висококачествени продукти - камери и декодери на HIKVISION. *камери за нощно виждане, камери със звук, вандалоустойч..
Монтаж и изграждане на цифрови домофонни и заключващи системи. Ефективна защита за Вашия дом, вход и офис. Голямо разнообразие от модели и комбинации. Цени на вносител за техника. СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА З..
Сигнално охранителни системи СМ9 - 3 в 1 1. Охрана на обекти 2. Подслушване 3. Управление на ел. уреди или ел. брави Предназначение: Аларми за дома и офиса. Аларми за къщи, вили, гаражи - сигурна ..

Изграждане на системи за СОТ

гр. София, обл. София
Проектиране, изграждане, гаранционна и извън гаранционна поддръжка на системи за СОТ и видеонаблюдение за гр. София и региона
Продажба и монтаж на системи за дистанционно отваряне на гаражни врати. Подходящи са за дворове на кооперации, къщи, блокове разположени на улици с усилен трафик на движение за външен монтаж, подходящ..
Монтаж и изграждане на цифрови домофонни и заключващи системи. Ефективна защита за Вашия дом, вход и офис. Голямо разнообразие от модели и комбинации. Цени на вносител за техника. СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА З..

СОТ, Видеонаблюдение

гр. Русе, обл. Русе
Проектиране, монтаж и поддържане на сигнално-охранителни, видеонаблюдателни, видеодомофонни, пожароизвестителни системи, контрол на достъпа, комуникационни инсталации. Връзка със СОТ- мониторинг. ..

Денонощен Трезор

к. к. Слънчев бряг, обл. Бургас
Денонощен трезор единствен в региона дискретност и сигурност 24 часа в денонощието въоръжена охрана и видео наблюдение. Паркинг за клиенти на Трезора. Осигурен транспорт за нови клиенти при подписване..

Охранителни услуги

гр. Бургас, обл. Бургас
Лицензирана фирма търси обекти за физическа охрана.

Слаботокови системи

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Нова, бързоразвиваща се фирма в сферата на иновативни технолигии свързани със сигурността, практичността и удобството за Вас, Вашия дом или офис. Основната дейност на Гама Систем е свързана с изграж..

Системи за сигурност и контрол

гр. София, обл. София
Изграждане и поддръжка на системи за видеонаблюдение, контрол на достъп, автоматизация и контрол. Гарантирано най-добри условия и цени. Бързо и коректно решение за вашия дом или офис.
ЦЕНА 1000лв Изберете сигурност и качество! Комплектът включва: - 2MPix четирибридна HD-TVI/AHD/CVI/CVBS Turbo HD камери- 8бр. - Turbo HD DVR рекордер Turbo HD Hikvision. - Харддиск Seagate ..
ЦЕНА 675лв Изберете сигурност и качество! Комплектът включва: - 2MPix четирибридна HD-TVI/AHD/CVI/CVBS Turbo HD камери- 4бр. - Turbo HD DVR рекордер Turbo HD Hikvision. - Харддиск Seagate 1..
Енигма ГАРД ЕООД е лицензирана охранителна фирма с над 20- годишна история и престижно представяне на пазара. Компанията предлага проектиране и изграждане на видеонаблюдение, контрол на достъпа, сигна..
ВИЖТЕ ВСИЧКИТЕ МИ ОБЯВИ ОТ ШПИОНСКИ МАГАЗИН- СКРИТИ КАМЕРИ, ДЕТЕКТИВСКИ УСЛУГИ И ПОДСЛУШВАНЕ И ПРОСЛЕДЯВАНЕ НА ТЕЛЕФОНИ или на www.SPYMASTER.bg Детективски Услуги и Подслушване на GSM-и Общи СПЕ..
Изграждане на системи за видео наблюдение
 рекламирай сам в

Мониторинг на обекти

гр. Сливен, обл. Сливен
Търсите вариант за мониторинг на отдалечени обекти? Ние от ТОНЗУС СЕКЮРИТИ можем да Ви предложим оптимално решение за вашите потребности за техническо обезпечаване на всякакви недвижими имоти. * М..

СОТ услуги

гр. Сливен, обл. Сливен
Защитете имуществото си с помощта на ТОНЗУС СЕКЮРИТИ ЕООД. Желанието ни е да Ви предоставим качествена услуга на най-добрата цена.

Монтаж Видеонаблюдение

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цени за монтаж на системи за видеонаблюдение: монтаж и настройка на камера 30 лв. монтаж и настройка на IP камера 40 лв. монтаж и настройка на 4 или 8 канален DVR / NVR 25 лв. монтаж и настрой..
Фирма ”УНИ СИСТЕМ БГ ЕООД” Извършва цялостна инсталация на системи за видеонаблюдение, контрол на достъп, контрол на работно време, заключващи механизми и цялостна слаботокова инфраструктура. Извърш..
Инсталация, монтаж и ремонт на контрол на достъп, домофонни системи, алармени системи, видео наблюдение, контрол на достъп също и на ролетни врати и плъзгащи врати. Преди и след ремонт Структурно ока..
Гарантирайки най-изгодни за Вас цени, предлагаме цялостно проектиране, изграждане и поддръжка на системи за видеонаблюдение на Вашия офис, къща, промишлено помещение, бизнес сграда и всички други възм..
Изграждане на Системи за Видеонаблюдение, Пожароизвестяване, СОТ
Изграждаме жични и безжични системи за Видеонаблюдение, СОТ, Пожароизвестяване, Видео домофонни системи и Контрол на достъпа за дома. - Безплатен Оглед и консултация за гр. София и близките населени..
❗️❗️ Видеонаблюдение - bran ❗️❗️ Подсигурете вашият дом или обект докато не е късно. ✅Предлага проектиране, изграждане и поддръжка на системи за видеонаблюдение в Бургас и цялата страна❗️ ✅Предл..
Монтаж, поддръжка и ремонт на системи за контрол на достъпа на входни врати и асансьори. Изграждане на видеонаблюдение. Изготвяне на индивидуални оферти, в зависимост от нуждите на клиента. Гаранция з..
Въведи страница №