back to top

Охранителни, СОТ

49 обяви

«Строй Мастер Домофон» е една от големите фирми, които се занимават с монтаж и техническо обслужване на домофонни системи. Фирмата е на пазара от 1996г. и има офиси в повечето големи градове в Русия и близките държави (например, България, Грузия, Армения, Казахстан т.н). «Строй Мастер Домофон» е фирма, която предоставя услуги през целия етап - от инсталирането до техническото обслужване на домофонна система за срок от 11 или повече години. Фирма «Строй Мастер Домофон» също така се грижи за домофони, инсталирани и изоставени от други домофонни фирми. Нашите клиенти избират нас за инста..

ДАИКС СОТ предлага - проектиране, изграждане и инсталиране на съвременна охранителна техника и иновативни решения за охрана със СОТ, охрана и умен дом в едно, пожароизвестяване, видеонаблюдение, системи за контрол на достъп и GPS контрол и проследяване. Предоставяме бърза реакция и професионализъм - разполагаме с добре обучени гардове и подвижни автопатрули, осъществяващи присъствие при задействане на СОТ или подаване на сигнал за помощ от охраняван обект за територията на Пловдив и областта. За по-бърза реакция ДАИКС СОТ разполага със съвременен автопарк от над 150 автомобила, няколко 24–ч..

Видеонаблюдение, камериVIP обява

Изграждане на слаботокови системи, структорно окабеляване, пожароизвестяване и видеонаблюдение с AHD и IP камери  Hikvision с висока резолюция. След оглед и  консултация от наша страна вие решавате к..

днешна обява
Видеонаблюдение, компютърни мрежи

Системи за видеонаблюдение. Компютърни системи. Компютърни мрежи. Администриране на компютърни мрежи. Ел. инсталации. Контрол на достъпа.

днешна обява
Системи за сигурност и охрана

Проектиране, изграждане, поддръжка и ремонт на: - Системи за видеонаблюдение; - Охранителни системи; - Системи за контрол на достъпа; - Домофонни и озвучителни системи; Предварителен оглед..

днешна обява
Физическа охрана на земеделски площи

Национална охранителна агенция ”Интергруп СОД” предлага физическа охрана на земеделски площи и зърнобази!

днешна обява
Охранителни услуги

Охранителни услуги

/Обява за цялата страна/

Национална охранителна агенция ”ИНТЕРГРУП СОД” извършва физическа охрана на обекти в цялата страна (въоръжена и невъоръжена).

Монтаж и изграждане на цифрови и аналогови домофонни и заключващи системи

Монтаж и изграждане на цифрови домофонни и заключващи системи. Ефективна защита за Вашия дом, вход и офис. Голямо разнообразие от модели и комбинации. Цени на вносител за техника. СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА З..

Монтаж Камери Видеонаблюдение

Изграждане на системи за видеонаблюдение с камери, които са с високи резолюции - 2 мегапиксела FullHD, 5 мп и 8 мп 4k. Консултация и оглед на обекта за избор на модел камери и позиции за инсталиране..

Системи за сигурност!

МОНТАЖИ. - Без външни и висящи кабели!!! МОНТАЖ и РЕМОНТ на: -- чип устройство/система подходяща за входна врата, асансьор или друго; ( КД - контрол на достъп); -- автоматизирани входни врати;..

Монтаж и настройка на системи за видеонаблюдение

❗️❗️ Видеонаблюдение - bran ❗️❗️ Подсигурете вашият дом или обект докато не е късно. ✅Предлага проектиране, изграждане и поддръжка на системи за видеонаблюдение в Бургас и цялата страна❗️ ✅Предл..

Лична охрана, личен шофьор

Здравейте! Казвам се Цветан Христов, на 54 години и живея в Милтън Кейнс. В Англия съм от 2014 г., през което време имам опит в сектора на сигурността от 2016 г. Общият ми опит е над 30 години, през к..

Монтаж на видеонаблюдение и СОТ

-Монтаж на охранителни системи. -Монтаж Видеонаблюдение. -Монтаж контрол на достъп. -Монтаж на домофони. -Ел. инсталации в сгради. -Паркинг бариери. -Смяна на ключове, контакти, осветителн..

Видеонаблюдебие домофонни системи

Проектиране, изграждане и монтаж на видеонаблюдебие за вашият дом, офис, склад и др. Ай пи, уайфай камери според желание на клиента наблюдение чрез мобилен телефон или компютър. Оглед и събеседване с ..

Видеонаблюдение и аларми

Осигурете сигурността на вашия дом или бизнес с професионалния монтаж на камери за видеонаблюдение и аларми от нашата фирма! Предлагаме широка гама от услуги за сигурност, за да можете да спите сп..

Видеонаблюдение - за Вашият дом или офис!

Предлагам Монтаж и конфигурация на Видео Наблюдение - качествено и на изгодни цени. Камерите са по избор на клиента с възможност за препоръка за марка от моя страна. Цените изгодни по договаряне спо..

Системи за сигурност- доставка, монтаж, сервиз, електро услуги и инсталации

Доставака, монтаж и сервиз на охранителни системи(сот), видеонаблюдение, пожароизвестяване, контрол на достъп и други. Изграждане с възможност за включване към охранителни фирми. Възможност за изгражд..

Контрол на достъпа -поставяне на бариери и чип системи за Бургас и региона.

Фирма Метал Директ ООД предлага услуга за монтаж на бариери за паркинги и чип системи за входни врати и общи части. Работим с висококачествени системи италиански системи. За цени и въпроси моля свърже..

Детективски Услуги, Подслушване и Проследяване на GSM-и

ВИЖТЕ ВСИЧКИТЕ МИ ОБЯВИ ОТ ШПИОНСКИ МАГАЗИН- СКРИТИ КАМЕРИ, ДЕТЕКТИВСКИ УСЛУГИ И ПОДСЛУШВАНЕ И ПРОСЛЕДЯВАНЕ НА ТЕЛЕФОНИ или на www.SPYMASTER.bg Детективски Услуги и Подслушване на GSM-и КАК ДА Х..

Контрол на достъп с работно време

Водоустойчив Мрежов/Самостоятелен контролер за контрол на достъп и работно време с пръстово разпознаване и вграден 13.56MHz четец за карти. Памет за 30 000 потребителя/карти, 3000 пръстови отпечатъка,..

СУПЕР ТОП пормотиране Серкан Ходжа Прави това което само другите обещават. Целта НЕЕ забогатяване от проблемите на хората
Серкан Ходжа Прави това което само другите обещават. Целта НЕЕ забогатяване от проблемите на хоратаСеркан Ходжа Прави това което само другите обещават. Целта НЕЕ забогатяване от проблемите на хоратаСеркан Ходжа Прави това което само другите обещават. Целта НЕЕ забогатяване от проблемите на хората
Анти шпионски услуги

Професионална проверка за наличие и откриване на всички видове: - СКРИТИ безжични ПОДСЛУШВАТЕЛНИ УСТРОЙСТВА - без значение къде, как и от кого са монтирани, принципа, обхвата и честотният им спектър..

Видеонаблюдение монтаж или ремонт

Здравейте приятели, Няма много смисъл да ви говорим със заучени фрази. Нека бъдем истински, все пак имаме претенции, че сме способни да допринесем за сигурността и спокойствието на ВАШИЯТ ДОМ. З..

Охрана на обекти

Охрана на обекти

Слънчев бряг, област Бургас

Охранителна фирма с лиценз за охрана набира обекти в Бургаска област за физическа охрана. Строителни обекти, хотели, складови помещения и др.

Цифрови домофонни системи с вграден контрол на достъп

Предлагам Ви, полски цифрови домофонни системи-„Проел“ и „Ласкомекс“ и литовската „Дигиталас“. Системите са двупроводни, използва се съществуващото окабеляване. В тях има вграден контролер за контрол ..

видео наблюдение монтаж

видео наблюдение монтаж, за Пловдив и региона. Извършваме монтаж на видеонаблюдение, окабеляване на мрежи подръжка и др. Отстраняване на проблеми с неработещи камери. Работим предимно с IP камери и си..

Монтаж на камери за видеонаблюдение в Кърджали, Момчилград, Джебел, Ардино, Крумовград и регионите.

Ние предлагаме професионално проектиране, изграждане и монтаж на системи за видеонаблюдение и сигурност в обл. Кърджали, за вашият магазин, склад, дом и всички видове обекти. Ние можем да Ви предложим..

Видео наблюдение - за бизнес сгради и домакинства

Наблюдавайте в реално време и на запис през Вашият смартфон, таблет, лаптоп, компютър където и да сте. Предлагаме професионален Монтаж и конфигурация на видео наблюдение на различен брой камери по и..

Монтаж на камери за видеонаблюдение в Кърджали, Момчилград, Джебел, Ардино, Крумовград и регионите.

Ние предлагаме професионално проектиране, изграждане и монтаж на системи за видеонаблюдение и сигурност в обл. Кърджали, за вашият магазин, склад, дом и всички видове обекти. Ние можем да Ви предложим..

Монтаж и настройване на камери.

Предлагаме доставка и монтаж на избрана от вас видео техника и камери на марките Hikvision и Dahua. Гаранция за качество и приемливи цени. Не сме фирма :)

видеонаблюдение в реално време

видеонаблюдение в реално време

Айтос, област Бургас

Следете денонощно дома си от своя смартфон, изпращане на сигнал на смартфона; ние Ви предлагаме доставка и монтаж. За повече информация 08*****75, 08*****31 Димитър Димитров