Област
Населено място
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
29 обяви
ТОП оферта
Строй мастер домофон ООД - производител на домофонни системигр. Пловдив, Пловдив,  преди 1 ден«Строй Мастер Домофон» — - е една от големите фирми, които се занимават с монтаж и техническо обслужване на домофонни системи. Фирмата е на пазара от 1996г. и има офиси в повечето големи градове в Русия и близките държави (например, България, Грузия, Армения, Казахстан т.н). «Строй Мастер Домофон» е фирма, която предоставя услуги през цялия етап - от инсталирането до техническото обслужване на домофонна система за срок от 11 или повече години. Фирма «Строй Мастер Домофон» също така се грижи за домофони, инсталирани и изоставени от други домофонни фирми. Нашите клиенти избират нас за инсталиране на домофонна система поради: - достъпна цена на домофона; - високото качество на инста..
СнимкиЗаглавие на обявата
алармени системи с гсм модул, охранителни системи. аларми за дома и офиса | Охранителни, СОТ | гр. София
алармени системи с гсм модул, охранителни системи. аларми за дома и офиса
Стоянов
гр. София, обл. София,  Подател: Стоянов,  преди 5 часа
Сигнално охранителни системи СМ9 - 3 в 1 1. Охрана на обекти 2. Подслушване 3. Управление на ел. уреди или ел. брави Предназначение: Аларми за дома и офиса. Аларми за къщи, вили, гаражи - сигурна и надеждна охрана на домове, магазини, офиси и къщи. Предимства: • Сигнализира основно чрез набиране без разход на средства и в реално време. • Висока степен на сигурност - четците използват 26 bit Wiegand формат за управление на охранителната система. Тага(жетона) може да се сравни с ключ с тази разлика, че при загубата му не е необходимо да се сменя четеца, а само се изтрива от памет..
Алармени системи за Вашите дом, офис и вила. | Охранителни, СОТ | гр. Варна
Алармени системи за Вашите дом, офис и вила.
”ТЕХ СИСТ” ООД
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: ”ТЕХ СИСТ” ООД,  преди 1 ден
За охраната на Вашите дом, офис, вила, магазин, склад предлагаме: проектиране, доставка, монтаж и сервиз на локални сигнално-охранителни системи осигуряващи: -сигнализация (звукова и светлинна) на място при ВЗЛОМ, ПОЖАР и НАВОДНЕНИЕ; -дистанционно оповестяване по радио канал, телефонна линия или чрез GSM - оператор; -възможност за включване към фирми за СОД. При изграждането на системите използваме само компоненти произвеждани от фирми, доказали на пазара качеството на своите продукти като се стремим да осигуряваме оптимална сигурност при достъпни цени.
Фенер Сигнален | Охранителни, СОТ | гр. Левски
Фенер Сигнален
гр. Левски, обл. Плевен,  Подател: Иванов,  преди 1 ден
Продавам Сигнален Фенер Захранва се с 2 батерии и има две степени на осветление. Може и бартер.
Монтаж, изграждане и ремонт на цифрови и аналогови домофонни и заключващи системи | Охранителни, СОТ | гр. Бургас
Монтаж, изграждане и ремонт на цифрови и аналогови домофонни и заключващи системи
Халло теч
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Халло теч,  преди 2 дни
Монтаж и изграждане на цифрови домофонни и заключващи системи. Ефективна защита за Вашия дом, вход и офис. Голямо разнообразие от модели и комбинации. Цени на вносител за техника. СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА ЗА ДОМА И ОФИСА: КОНТРОЛ НА ДОСТЪПА С RFID ЧИПОВЕ ИЛИ КЛАВИАТУРА ЦЕНА 85лв. с ВКЛЮЧЕН МОНТАЖ. ПРИ ПОРЪЧКА НАД 50бр.RFAID ЧИПОВЕ 0.65лв./бр. ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ ЗА ВХОДА И ОФИСА: 2MP H.264 True DAY/NIGHT IP куполна или водоустойчива камера, FullHD 1080P(1920X1080)/25FPS.1/2.7” progressive scan CMOS Sensor. Фиксиран обектив 3.6м мм/F2.1, IR cut Filter.H.264/H.264H./H.264B/MJPEG. Вграден IR L..
Полиграфски изследвания в нашите офиси в София и в Пловдив, както и на място в цялата страна | Охранителни, СОТ | гр. София
Полиграфски изследвания в нашите офиси в София и в Пловдив, както и на място в цялата страна
гр. София, обл. София,  преди 6 дни
Център за психофизиологични изследвания “Детектор на Лъжата” е компания, извършваща изследвания с полиграф в град София, както и мобилно в други градове в страната. „Детектор на лъжата“ - Център за психофизиологични изследвания е създаден в София. Експертите в екипа на „Детектор на лъжата“ са с професионални квалификации от Assess /България/; Backster School of Lie Detection /San Diego, California, USA/; Matte Institute of Polygraph Science /New York, USA/. Изследванията с полиграф се извършват със сертифицирана професионална полиграфска техника, произведена в САЩ от Lafayette. С тази полигр..
българският домофон telekom new продажба и монтаж | Охранителни, СОТ | гр. София
българският домофон telekom new продажба и монтаж
ДОМОФОНИ-СОФИЯ www.domfon.com
гр. София, обл. София,  Подател: ДОМОФОНИ-СОФИЯ www.domfon.com,  преди 7 дни
продажба и монтаж предлагаме на вашето Внимание бгдомофон telekom варна продажба и монтаж https://youtu.be/90aLX8ZY3KM
Охрана - почасово | Охранителни, СОТ | гр. Пловдив
Охрана - почасово
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 11 дни
Обектова или лична охрана - почасово и по договаряне. Стефанов.
Видеонаблюдение, камери, DVR - Бургас | Охранителни, СОТ | гр. Бургас
Видеонаблюдение, камери, DVR - Бургас
”Аталома” ЕООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ”Аталома” ЕООД,  преди 19 дни
”Аталома” ЕООД извършва проектиране и инсталация на системи за видеонаблюдение и охрана на обекти. Услугата включва: - отдалечено наблюдение на обекта в реално време през телефон или компютър (при наличие на интернет връзка); - автоматични записи при движение; - запазване на информацията в архив според размера на съхраняващите устройства. Предлагаме външно и вътрешно наблюдение с широко покритие на: -= Частни домове =- За да бъде вашият дом ваша крепост. -= Учебни заведения и детски градини =- За сигурността и спокойствието на учащите и преподавателите. Видеонаблюдението е ..
Интергруп СОД | Охранителни, СОТ | гр. Бургас
Интергруп СОД
Интергруп Янкови ООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Интергруп Янкови ООД,  преди 27 дни
http://www.intergroupsod.bg/ Национална охранителна компания ” Интергруп СОД”, предлага професионална охрана за вашия бизнес и дом на конкурентни цени!
Вашата охрана | Охранителни, СОТ | гр. Шумен
Вашата охрана
Интергруп Янкови ООД
гр. Шумен, обл. Шумен,  Подател: Интергруп Янкови ООД,  преди 27 дни
http://www.intergroupsod.bg/ Национална охранителна компания ” Интергруп СОД”, предлага професионална охрана за вашия бизнес и дом на конкурентни цени!
Промоционални цени за физическа охрана | Охранителни, СОТ | гр. София
Промоционални цени за физическа охрана
Интергруп Янкови ООД
гр. София, обл. София,  Подател: Интергруп Янкови ООД,  преди 27 дни
http://www.intergroupsod.bg/ Национална агенция за охрана”ИНТЕРГРУП СОД”-търговска марка на ”Интергруп Янкови ООД” предлага професионална физическа охрана на складови бази, строителни обекти, жилищни и търговски сгради, земеделски площи и техника, училища, детски градини и др. Конкурентни цени!!!
Видеонаблюдение, домофони, аларми | Охранителни, СОТ | гр. Бургас
Видеонаблюдение, домофони, аларми
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: инж. Петър Вълчев,  преди 41 дни
Структорно окабеляване, монтаж на ел. оборудване. Инсталация, монтаж и ремонт на домофонни системи, алармени системи, видеонаблюдение, контрол на достъп, пожаро известяване. Преди и след ремонт Цялостно изграждане, направа на схеми и чертежи, продложения за изграждане и ремонт. 3д проектиране. Нормални цени, високо качество и отговорно проектиране и изграждане. Направа на инсталации управление през телефона. Така наречения умен дом. Можете да контролирате всичко през вашият телефон, таблет или компютър Обявата е валидна за Бургас и Силистра. Също така и за цялата страна
Охранителни системи | Охранителни, СОТ | гр. Бургас
Охранителни системи
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: инж. Петър Вълчев,  преди 41 дни
Инсталация, монтаж и ремонт на аларми за дома, камери, контрол на достъп и др.
Системи за контрол на достъпа | Охранителни, СОТ | гр. Варна
Системи за контрол на достъпа
Borsa Plazma Online store
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Borsa Plazma Online store,  преди 45 дни
Продажба и монтаж на системи за безконтактно отваряне на входни врати. Подходящи са за жилищни блокове и за външен монтаж. Работят с чип-карта тип ключодържател, както и с код или в комбинация и от двете(по ваш избор). Фирмата предлага изграждане на системи за Контрол на достъпа и работното време, домофонни системи и видеодомофони.
Денонощен Трезор | Охранителни, СОТ | к. к. Слънчев бряг
Денонощен Трезор
к. к. Слънчев бряг, обл. Бургас,  преди 94 дни
Денонощен трезор единствен в региона дискретност и сигурност 24 часа в денонощието въоръжена охрана и видео наблюдение. Паркинг за клиенти на Трезора. Осигурен транспорт за нови клиенти при подписването на нов договор. Най големият и единствен трезор в региона намиращ се на 50 м. от Полицията в к.к. Сл. бряг. Неограничен достъп до Трезора и без допълнителни такси.
Охранителни СОТ системи, видеонаблюдение | Охранителни, СОТ | гр. Велико Търново
Охранителни СОТ системи, видеонаблюдение
GLOBAL ASSISTANCE LTD
гр. Велико Търново, обл. Велико Търново,  Подател: GLOBAL ASSISTANCE LTD,  преди 95 дни
Изграждане на СОТ системи и системи за видеонаблюдение. Промоционални комплекти СОТ от 299,00лв TVCC от 199,00 лв. Безжични WIFI алармени системи и WIFI комплекти за видеонаблюдение.
Изграждане на Сигнално-охранителна система (сот), Системи за Видеонаблюдение | Охранителни, СОТ | гр. Севлиево
Изграждане на Сигнално-охранителна система (сот), Системи за Видеонаблюдение
гр. Севлиево, обл. Габрово,  Подател: Vladimir,  преди 101 дни
Изграждане на системи за видеонаблюдение и охрана Предлагаме проектиране, изграждане и поддръжка на системи за видеонаблюдение! Богат избор от DVR платки, рекордери, камери както и всичко необходимо за изграждането на вашата охранителна система. Предлагаме различни конфигурации на системи за видеонаблюдение спрямо особеностите на обекта и съобразени с вашите изисквания. В случай че желаете да изготвим оферта не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви предложим добра цена съчетана с добро качество на предлагините стоки и услуги! 2 години гаранция!
Технически решения за защита и сигурност | Охранителни, СОТ | гр. София
Технически решения за защита и сигурност
гр. София, обл. София,  преди 113 дни
Проектиране, доставка, монтаж, програмиране, гаранционна и извънгаранционна поддръжка на сигнално-охранителни системи, видеонаблюдение и контрол на достъп. Възможност за включване към централизираните системи на водещи охранителни фирми при изгодни условия. Безплатен оглед в рамките на град София! Качествена техника и безупречен монтаж на достъпни цени.
СОТ, видеонаблюдение и домофонни системи | Охранителни, СОТ | гр. Варна
СОТ, видеонаблюдение и домофонни системи
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: ЕЛЕКТРОТЕХ 1,  преди 125 дни
Проектиране, доставка, монтаж, програмиране, гаранционна и извънгаранционна поддръжка на сигнално-охранителни системи (СОТ), видеонаблюдение, пожароизвестяване, контрол на достъп (отваряне с чип или карта) и домофонни системи. Качествена техника и безупречен монтаж на достъпни цени. Безплатен оглед в рамките на град Варна и околността.
Видеонаблюдение, СОД, Физическа охрана | Охранителни, СОТ | гр. Разград
Видеонаблюдение, СОД, Физическа охрана
гр. Разград, обл. Разград,  преди 145 дни
Ние Ви предлагаме професионални решения за видео наблюдения и охрана за вас вашите домове и офиси подпомагайки вашия бизнес. -предлагаме монтаж -изготвяне на проект -консумативи -камери,dvr,nvr,xvr - изграждане на пълна СОТ система - поддръжка на монтираната техника и всичко от което имате нужда за да се чувствате спокойни за вашия бизнес! Разполагаме и с лицензирана охранителна фирма! Предлагаме охрана във всички сегменти на охранителната дейност, както следва: обектова охрана; охрана на физически лица; охрана на юридически лица; охрана на земеделски площи; охр..
Видеонаблюдение гаранция 2г. | Охранителни, СОТ | гр. Бургас
Видеонаблюдение гаранция 2г.
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Тодор,  преди 186 дни
Изграждане и поддръжка на системи за видеонаблюдение, с аналогови и цифрови камери и микрофони. Възможност за наблюдение и подслушване в реално време.
Ел услуги | Охранителни, СОТ | гр. Бургас
Ел услуги
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: инж. Петър Вълчев,  преди 269 дни
Окабеляване, ел. оборудване. Инсталация, монтаж и ремонт на домофони, аларми, камери, ел. табла LED осветление и др
Сигурност за Вашият дом | Охранителни, СОТ | гр. София
Сигурност за Вашият дом
Скай Секюрити ЕООД
гр. София, обл. София,  Подател: Скай Секюрити ЕООД,  преди 366 дни
Домашна алармена система Комплект с включен монтаж Подходяща за апартамент, офис, гараж или вила Възможна опция за управление през телефона. При аларма, проблем или друго събитие Ви сигнализира. При желание: - охрана с автопатрул 18 лв/мес - безплатен паник бутон за физически лица - паник бутон юридически лица 10 лв/мес ВАШАТА СИГУРНОСТ Е НАШ ПРИОРИТЕТ
Проектиране и изграждане на видеонаблюдение | Охранителни, СОТ | гр. София
Проектиране и изграждане на видеонаблюдение
Моноидея ЕООД
гр. София, обл. София,  Подател: Моноидея ЕООД,  преди 376 дни
Моноидея ЕООД проектира и изгражда видеонаблюдение в Пловдив и София. В тази насока фирмата работи съвместно с доказани доставчици на висококачествени консумативи и софтуер. В областта на системите за видеонаблюдение, дружеството извършва: проектиране; доставка; монтаж; обслужване на изградените системи. Цялата работа протича съобразно нуждите на обекта от: видеонаблюдение; контрол на достъпа; системи за сигурност.
СОТ , изграждане и ремонт на вече изградени системи | Охранителни, СОТ | гр. Бургас
СОТ , изграждане и ремонт на вече изградени системи
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Тодор,  преди 718 дни
СОТ с възможност за включване и изключване с код, дистанционно управление или с карти и чипове.Възможно е свързване към охранителна фирма или други видове известяване : телефон,интернет или локално със сирена.
Физическа охрана | Охранителни, СОТ | гр. София
Физическа охрана
Секюрити енд Протекшън Груп
гр. София, обл. София,  Подател: Секюрити енд Протекшън Груп,  преди 961 дни
”Секюрити енд Протекшън Груп” ООД е лицензирана охранителна фирма, извършваща дейността си на територията на София. Физическа охрана, видеонаблюдение, контрол на достъп чрез магнитни карти, СОТ, пожароизвестпване.
Защита за вашия офис или магазин | Охранителни, СОТ | гр. Бургас
Защита за вашия офис или магазин
Димпекс 1 ЕООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Димпекс 1 ЕООД,  преди 1023 дни
Предлага изработка и монтаж на :охранителни ролетки,гаражни и секционни врати.
Ремонт на ловни камери и електронни хранилки | Охранителни, СОТ | гр. Троян
Ремонт на ловни камери и електронни хранилки
гр. Троян, обл. Ловеч,  преди 1578 дни
Ремонт на камери за лов (фотокапани), електронни хрнаилки и всякакъв вид електроника използваща се в лова.
« Предишна | 1 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.

© 2017 Ало.бг