1. home
  2. »
  3. bcУслуги
  4. »
  5. Охранителни, СОТ

Охранителни, СОТ

42 обяви

Даикс СОТ

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Фирма ”Даикс” предлага - проектиране, изграждане и инсталиране на СОТ. Пожароизвестяване, видеонаблюдение и системи за контрол на достъп до различни нива. Разполагаме с добре обучени подвижни автопатрули, осъществяващи присъствие при задействане на СОТ или подаване на сигнал за помощ от охраняван обект в рамките на не повече от 2-3 мин, за територията на Пловдив. За по-бърза реакция през различните сезони фирма ”Даикс” разполага с джипове за зимни условия и мотоциклети за летни условия. Към фирмата има изградена мониторна станция за 24-часово следене на сигнали от обекти с инсталиран ..
«Строй Мастер Домофон» е една от големите фирми, които се занимават с монтаж и техническо обслужване на домофонни системи. Фирмата е на пазара от 1996г. и има офиси в повечето големи градове в Русия и близките държави (например, България, Грузия, Армения, Казахстан т.н). «Строй Мастер Домофон» е фирма, която предоставя услуги през целия етап - от инсталирането до техническото обслужване на домофонна система за срок от 11 или повече години. Фирма «Строй Мастер Домофон» също така се грижи за домофони, инсталирани и изоставени от други домофонни фирми. Нашите клиенти избират нас за инста..

вта секюрити

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
ВТА секюрити предлага охрана с камери и системи с видеонаблюдение, СОТ, охранителна техника и жива охрана
Монтаж и настройка на системи за видеонаблюдение в магазини, апартаменти, къщи, вили, хотели, производствени халета, автокъщи, складове и др. Монтаж на охранителни камери на ключови места в населени..
Сигнално охранителни системи СМ9 - 3 в 1 1. Охрана на обекти 2. Подслушване 3. Управление на ел. уреди или ел. брави Предназначение: Аларми за дома и офиса. Аларми за къщи, вили, гаражи - сигурна ..
Направете дома си по-безопасно място за живеене! „ДАС ЕЛЕКТРИК“ ЕООД, предлага проектиране и изграждане на системи за видеонаблюдение във всякакви мащаби! От видеонаблюдение на дома ви до големи проми..
Монтаж и изграждане на цифрови домофонни и заключващи системи. Ефективна защита за Вашия дом, вход и офис. Голямо разнообразие от модели и комбинации. Цени на вносител за техника. СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА З..
Можем да Ви предложим по няколко съвета как и по какъв начин да изградим нова видео система, контрол на достъп и следгаранционно обслужване. Безплатен оглед в удобно за Вас време и място, съвети за ..
Предназначение на безжични на аларми СМ7: - Безжични аларми за дома и офиса. Аларми за къщи, вили, гаражи - сигурна и надеждна охрана на домове, магазини, офиси и къщи. - Аларми за врати и прозор..
Проектиране, доставка, монтаж и настройка на системи за видеонаблюдение... Цени по договаряне според вида на системата...

охрана офис сграда

гр. София, обл. София
охрана на входа
ВИЖТЕ ВСИЧКИТЕ МИ ОБЯВИ ОТ ШПИОНСКИ МАГАЗИН- СКРИТИ КАМЕРИ, ДЕТЕКТИВСКИ УСЛУГИ И ПОДСЛУШВАНЕ И ПРОСЛЕДЯВАНЕ НА ТЕЛЕФОНИ Детективски Услуги и Подслушване на GSM-и Общи СПЕЦИАЛИЗИРАНИ УСЛУГИ: На..
продажба и монтаж предлагаме на вашето Внимание бгдомофон telekom Варна продажба и монтаж https://youtu.be/90aLX8ZY3KM

Професионале бодигард

гр. Бургас, обл. Бургас
Професионален Бодигард
Security Vision Group предлага проектиране, изграждане, монтаж и продажба на едро и дребно на системи за видеонаблюдение в цялата страна. Security Vision Group реализира своите проекти, прилагайки вис..
Изграждане на Системи за Видеонаблюдение, Пожароизвестяване, Контрол на достъпа, СОТ
Изграждане на системи за наблюдение охрана и контрол с мрежови или безжични камери.. Възможност за запис и дистанционно наблюдение през смартфон.
Лична охрана от професионален бодигард. Отлични умения в ръкопашен бой. . Личен автомобил. Ниски цени. Коректност, точност, дискретност.

Монтаж системи за сигурност

гр. Бургас, обл. Бургас
Доставака, монтаж и поддръжка на охранителни системи(сот), видеонаблюдение, пожароизвестяване, контрол на достъп и други. Изграждане с възможност за включване към охранителни фирми. Възможност за изгр..
Частно лице Инсталация, монтаж и ремонт на контрол на достъп, домофонни системи, алармени системи, видео наблюдение, контрол на достъп също и на ролетни врати и плъзгащи врати. Преди и след ремонт С..

Tactical Training

гр. София, обл. София
Аз съм бивш морски и частен военен контрагент на САЩ, чийто офис се установих тук, в София, след 10 години всеотдайна служба в САЩ! Имам доста обширен опит в огнестрелните оръжия, самозащитата, медици..
Монтаж, поддръжка и ремонт на системи за контрол на достъпа на входни врати и асансьори. Изграждане на видеонаблюдение. Изготвяне на индивидуални оферти, в зависимост от нуждите на клиента. Гаранция з..
Окабеляване и монтаж на видеонаблюдение настройки на отдалечен достъп
Изграждане на всякакъв тип локални охранителни системи за дома, офиси, хотели, жилищни и търговски сгради. Монтаж, Профилактика, Подръжка на алармени системи на преференциялни цени на марките Paradox,..

Security Training Services

гр. София, обл. София
BG: Ние сме доставчик на решения за обучение по огнестрелни оръжия, отбрана, медицинско и оцеляване, разположен в София, България. Асоциацията е основана от двама ветерани от морската пехота на САЩ, к..

Денонощен Трезор

к. к. Слънчев бряг, обл. Бургас
Денонощен трезор единствен в региона дискретност и сигурност 24 часа в денонощието въоръжена охрана и видео наблюдение. Паркинг за клиенти на Трезора. Осигурен транспорт за нови клиенти при подписване..
Изграждане на системи за видеонаблюдение и охрана Предлагаме проектиране, изграждане и поддръжка на системи за видеонаблюдение! Богат избор от DVR платки, рекордери, камери както и всичко необходимо з..

Видеонаблюдение за всеки

гр. София, обл. София
Видеонаблюдение за дома, офиса и склада. Широка гама от камери и записващи устроиства. Две години гаранция от СИМ България ЕООД

лична охрана

гр. София, обл. София
Лична охрана от професионален бодигард. Отлични умения в ръкопашен бой. Преминал курс в СПЕЦНАЗ. Личен автомобил. Ниски цени. Коректност, точност, дискретност.
DSC -СОД ПРЕДЛАГА ПРОЕКТИРАНЕ, ИЗГРАЖДАНЕ, ГАРАНЦИОННО И ИЗВЪН ГАРАНЦИОННО ОБСЛУЖВАНЕ НА ОХРАНИТЕЛНИ СИСТЕМИ ЗА ДОМА И ОФИСА. Услугата включва: Предварителен оглед, изготвяне на проект, изготвян..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.