back to top

Охранителни, СОТ

29 обяви
ДАИКС СОТ - охрана, видеонаблюдение vip icon top icon

ДАИКС СОТ предлага - проектиране, изграждане и инсталиране на съвременна охранителна техника и иновативни решения за охрана със СОТ, охрана и умен дом в едно, пожароизвестяване, видеонаблюдение, системи за контрол на достъп и GPS контрол и проследяване. Предоставяме бърза реакция и професионализъм - разполагаме с добре обучени гардове и подвижни автопатрули, осъществяващи присъствие при задействане на СОТ или подаване на сигнал за помощ от охраняван обект за територията на Пловдив и областта. За по-бърза реакция ДАИКС СОТ разполага със съвременен автопарк от над 150 автомобила, няколко 24–ч..

Строй мастер домофон ООД - производител на домофонни системи. ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ vip icon top icon

«Строй Мастер Домофон» е една от големите фирми, които се занимават с монтаж и техническо обслужване на домофонни системи. Фирмата е на пазара от 1996г. и има офиси в повечето големи градове в Русия и близките държави (например, България, Грузия, Армения, Казахстан т.н). «Строй Мастер Домофон» е фирма, която предоставя услуги през целия етап - от инсталирането до техническото обслужване на домофонна система за срок от 11 или повече години. Фирма «Строй Мастер Домофон» също така се грижи за домофони, инсталирани и изоставени от други домофонни фирми. Нашите клиенти избират нас за инста..

алармени системи с гсм модул, охранителни системи. аларми за дома и офиса

Сигнално охранителни системи СМ9 - 3 в 1 1. Охрана на обекти 2. Подслушване 3. Управление на ел. уреди или ел. брави Предназначение: Аларми за дома и офиса. Аларми за къщи, вили, гаражи - сигурна ..

 рекламирай сам в favicon
Монтаж, изграждане и ремонт на цифрови и аналогови домофонни и заключващи системи

Монтаж и изграждане на цифрови домофонни и заключващи системи. Ефективна защита за Вашия дом, вход и офис. Голямо разнообразие от модели и комбинации. Цени на вносител за техника. СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА З..

Монтаж, изграждане и ремонт на цифрови и аналогови домофонни и заключващи системи

Монтаж и изграждане на цифрови домофонни и заключващи системи. Ефективна защита за Вашия дом, вход и офис. Голямо разнообразие от модели и комбинации. Цени на вносител за техника. СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА З..

Промо!!! Изграждане на видеонаблюдение и СОТ системи

Монтаж и настройка на системи за видеонаблюдение и СОТ системи в магазини, апартаменти, къщи, вили, хотели, производствени халета, автокъщи, складове и др. Настройка на видеонаблюдение през интернет з..

Системи за Контрол на достъпа

Проектиране, изграждане и поддръжка на системи за видеонаблюдение, пожароизвестяване, контрол на достъпа и работното време, сот, структурни кабелни системи. ИЗГРАЖДАНЕ НА КОНТРОЛ НА ДОСТЪПА ЗА ВХО..

Изграждане и експлоатация

Изграждане, доставка и експлоатация на системи за СОТ, Видеоконтрол, Пожароизвестяване, Контрол на достъп,CATV и SAT TV-колективни и индивидуални, цялостно структорно окабеляване на сгради, на отделни..

Видеонаблюдение, камери
Състояние: Ново

Изграждане на видеонаблюдение с AHD и IP камери  Hikvision с висока резолюция. След оглед и  консултация от наша страна вие решавате какви камери да ви монтираме. Камерите може да наблюдавате от ваши..

Охрана на обекти

Охрана на обекти

Слънчев бряг, област Бургас

Охранителна фирма с лиценз за охрана набира обекти в Бургаска област за физическа охрана. Строителни обекти, хотели, складови помещения и др.

Монтаж на камери за видео наблюдение

Изграждане на системи за видео наблюдение

Денонощен Трезор

Денонощен Трезор

Слънчев бряг, област Бургас

Денонощен трезор единствен в региона дискретност и сигурност 24 часа в денонощието въоръжена охрана и видео наблюдение. Паркинг за клиенти на Трезора. Осигурен транспорт за нови клиенти при подписване..

Trendseter security

Trendseter security

София

Trendseter security - Извършва охрана на Всякакви Мероприятия в страната и чужбина Концерти и партита Изцяло млад и обучен екип За повече инфо на посочения тел

Охранителни камери - доставка, монтаж, настройки

Гарантирайки най-изгодни за Вас цени, предлагаме цялостно проектиране, изграждане и поддръжка на системи за видеонаблюдение на Вашия офис, къща, промишлено помещение, бизнес сграда и всички други възм..

▷ Монтаж на Видеонаблюдение【 Цялостно Проектиране и Изграждане 】

【 Монтаж на Видеонаблюдени - цялостно проектиране и изграждане 】 => Безплатна консултация; => Проектиране, изграждане и монтаж на видеонаблюдение; => Домофонни системи; => Окабеляване;..

Портални и дворни, гаражни врати с дистанционно отваряне

Продажба и монтаж на системи за дистанционно отваряне на гаражни врати. Подходящи са за дворове на кооперации, къщи, блокове разположени на улици с усилен трафик на движение за външен монтаж, подходящ..

Слаботокови системи

Нова, бързоразвиваща се фирма в сферата на иновативни технолигии свързани със сигурността, практичността и удобството за Вас, Вашия дом или офис. Основната дейност на Гама Систем е свързана с изграж..

Цифрови домофонни системи с вграден контрол на достъп

Предлагам Ви, полски цифрови домофонни системи-„Проел“ и „Ласкомекс“ и литовската „Дигиталас“. Системите са двупроводни, използва се съществуващото окабеляване. В тях има вграден контролер за контрол ..

Охранителни услуги

Лицензирана фирма търси обекти за физическа охрана.

Проектиране и изграждане на видеонаблюдение, охрана чрез СОТ, физическа охрана и Виртуален гард

Енигма ГАРД ЕООД е лицензирана охранителна фирма с над 20- годишна история и престижно представяне на пазара. Компанията предлага проектиране и изграждане на видеонаблюдение, контрол на достъпа, сигна..

 рекламирай сам в favicon
Детективски Услуги, Подслушване и Проследяване на GSM-и

ВИЖТЕ ВСИЧКИТЕ МИ ОБЯВИ ОТ ШПИОНСКИ МАГАЗИН- СКРИТИ КАМЕРИ, ДЕТЕКТИВСКИ УСЛУГИ И ПОДСЛУШВАНЕ И ПРОСЛЕДЯВАНЕ НА ТЕЛЕФОНИ или на www.SPYMASTER.bg Детективски Услуги и Подслушване на GSM-и Общи СПЕ..

Монтаж Видеонаблюдение

Цени за монтаж на системи за видеонаблюдение: монтаж и настройка на камера 30 лв. монтаж и настройка на IP камера 40 лв. монтаж и настройка на 4 или 8 канален DVR / NVR 25 лв. монтаж и настрой..

Монтаж и настройка на системи за видеонаблюдение

❗️❗️ Видеонаблюдение - bran ❗️❗️ Подсигурете вашият дом или обект докато не е късно. ✅Предлага проектиране, изграждане и поддръжка на системи за видеонаблюдение в Бургас и цялата страна❗️ ✅Предл..

Видеонаблюдение. Монтаж на системи за контрол на достъпа.

Монтаж, поддръжка и ремонт на системи за контрол на достъпа на входни врати и асансьори. Изграждане на видеонаблюдение. Изготвяне на индивидуални оферти, в зависимост от нуждите на клиента. Гаранция з..

Монтаж на охранителни камери и системи за видеонаблюдение.

Изграждане на системи за наблюдение охрана и контрол с мрежови или безжични камери.. Възможност за запис и дистанционно наблюдение през смартфон.

охранителни системи за дома и офиса.

DSC -СОД ПРЕДЛАГА ПРОЕКТИРАНЕ, ИЗГРАЖДАНЕ, ГАРАНЦИОННО И ИЗВЪН ГАРАНЦИОННО ОБСЛУЖВАНЕ НА ОХРАНИТЕЛНИ СИСТЕМИ ЗА ДОМА И ОФИСА. Услугата включва: Предварителен оглед, изготвяне на проект, изготвян..

Видеонаблюдение -проектиране, изграждане и поддръжка- Конкурентни цени!

Гарантирайки най-изгодни за Вас цени, предлагаме цялостно проектиране, изграждане и поддръжка на системи за видеонаблюдение на Вашия офис, къща, промишлено помещение, бизнес сграда и всички други възм..

Защита за вашия офис или магазин

Предлага изработка и монтаж на: охранителни ролетки, гаражни и секционни врати, прозрачни (поликарбонатни) охранителни ролетки, охранителни решетки - тип Хармоника.

Монтаж на видеонаблюдение и СОТ

Монтаж, поддръжка и ремонт на системи за видео наблюдение, СОТ и контрол на достъп за гр. Варна и региона