Охранителни, СОТ

46 обяви

Даикс СОТ

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Фирма ”Даикс” предлага - проектиране, изграждане и инсталиране на СОТ. Пожароизвестяване, видеонаблюдение и системи за контрол на достъп до различни нива. Разполагаме с добре обучени подвижни автопатрули, осъществяващи присъствие при задействане на СОТ или подаване на сигнал за помощ от охраняван обект в рамките на не повече от 2-3 мин, за територията на Пловдив. За по-бърза реакция през различните сезони фирма ”Даикс” разполага с джипове за зимни условия и мотоциклети за летни условия. Към фирмата има изградена мониторна станция за 24-часово следене на сигнали от обекти с инсталиран ..
«Строй Мастер Домофон» е една от големите фирми, които се занимават с монтаж и техническо обслужване на домофонни системи. Фирмата е на пазара от 1996г. и има офиси в повечето големи градове в Русия и близките държави (например, България, Грузия, Армения, Казахстан т.н). «Строй Мастер Домофон» е фирма, която предоставя услуги през целия етап - от инсталирането до техническото обслужване на домофонна система за срок от 11 или повече години. Фирма «Строй Мастер Домофон» също така се грижи за домофони, инсталирани и изоставени от други домофонни фирми. Нашите клиенти избират нас за инста..

вта секюрити

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
ВТА секюрити предлага охрана с камери и системи с видеонаблюдение, СОТ, охранителна техника и жива охрана
ВИЖТЕ ВСИЧКИТЕ МИ ОБЯВИ ОТ ШПИОНСКИ МАГАЗИН- СКРИТИ КАМЕРИ, ДЕТЕКТИВСКИ УСЛУГИ И ПОДСЛУШВАНЕ И ПРОСЛЕДЯВАНЕ НА ТЕЛЕФОНИ Детективски Услуги и Подслушване на GSM-и Общи СПЕЦИАЛИЗИРАНИ УСЛУГИ: На..
Предназначение на безжични на аларми СМ7: - Безжични аларми за дома и офиса. Аларми за къщи, вили, гаражи - сигурна и надеждна охрана на домове, магазини, офиси и къщи. - Аларми за врати и прозор..
Направете дома си по-безопасно място за живеене! „ДАС ЕЛЕКТРИК“ ЕООД, предлага проектиране и изграждане на системи за видеонаблюдение във всякакви мащаби! От видеонаблюдение на дома ви до големи проми..
Монтаж и изграждане на цифрови домофонни и заключващи системи. Ефективна защита за Вашия дом, вход и офис. Голямо разнообразие от модели и комбинации. Цени на вносител за техника. СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА З..
Проектиране, доставка, монтаж и настройка на системи за видеонаблюдение... Цени по договаряне според вида на системата...
Сигнално охранителни системи СМ9 - 3 в 1 1. Охрана на обекти 2. Подслушване 3. Управление на ел. уреди или ел. брави Предназначение: Аларми за дома и офиса. Аларми за къщи, вили, гаражи - сигурна ..

инкасо услуги

гр. София, обл. София
Предлагаме инкасо услуги при много добри условия за територията на гр. София. Цени - по договаряне.
продажба и монтаж предлагаме на вашето Внимание бгдомофон telekom Варна продажба и монтаж https://youtu.be/90aLX8ZY3KM
Гарантирайки най-изгодни за Вас цени, предлагаме цялостно проектиране, изграждане и поддръжка на системи за видеонаблюдение на Вашия офис, къща, промишлено помещение, бизнес сграда и всички други възм..
Гарантирайки най-изгодни за Вас цени, предлагаме цялостно проектиране, изграждане и поддръжка на системи за видеонаблюдение на Вашия офис, къща, промишлено помещение, бизнес сграда и всички други възм..

Системи контрол на достъпа и работното време

гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
ИЗГРАЖДАНЕ НА КОНТРОЛ НА ДОСТЪПА ЗА ВХОДОВЕ И ВХОДНИ ВРАТИ НА ЖИЛИЩНИ СГРАДИ! ПРОМОЦИЯ!!! Нашите системи за контрол на достъп се отличават с: 1. Ниска цена; 2. Висока надеждност и ефективн..

Системи за видеонаблюдение

гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
Монтаж и настройка на системи за видеонаблюдение в магазини, апартаменти, къщи, вили, хотели, производствени халета, автокъщи, складове и др. Настройка на видеонаблюдение през интернет за да наблюдава..
Писна ли Ви от нагли набези на безкруполни хора. Вземете всичко във ваши ръце със система за видеонаблюдение. Екип от професионални техници, предлага услуги за проектиране, изграждане и монтаж на си..
проектирам, изграждам и осигурявам сервиз на системи за видеонаблюдение, които се интегрират лесно, бързо и достъпно както в нови така и в готови сгради. Използваните DVR платки, видеорекордери, камер..
Проектиране, изграждане и монтаж на системи за Видеонаблюдение и СОТ на частни и обществени обекти. Етапи: Оглед с представител и/или отговорно лице на обекта. Консултация за оптимален избор на ..

Подслушване на GSM-и

гр. Варна, обл. Варна
ВИЖТЕ ВСИЧКИТЕ МИ ОБЯВИ ОТ ШПИОНСКИ МАГАЗИН- СКРИТИ КАМЕРИ, ДЕТЕКТИВСКИ УСЛУГИ И ПОДСЛУШВАНЕ И ПРОСЛЕДЯВАНЕ НА ТЕЛЕФОНИ ПОДСЛУШВАНЕ И ПРОСЛЕДЯВАНЕ НА ТЕЛЕФОНИ КАК ДА ХВАНЕТЕ ИЗНЕВЯРА, ФЛИРТ... ..
Домофонни системи без окабеляване!!! Ниска цена - Бърза доставка - Лесна настройка Денонощен контрол от всяка точка на страната Възможност за дистанционен контрол на ел. уредите Без окабеляване, ..
Монтаж и настройка охранителни, видео и IP ( през интернет ) камери. Монтаж и настройка на видео и IP интернет камери, DVR и камери за наблюдение, профилактика; инсталация на софтуер за наблюдение ..
Фирма SS-SYSTEMS предлага продажба, проектиране и монтаж на: ВИДЕО-НАБЛЮДЕНИЕ, ОЗВУЧАВАНЕ, ПОЖАРО-ИЗВЕСТЯВАНЕ, ДОМАШНИ ОХРАНИТЕЛНИ СИСТЕМИ (СОТ), ОКАБЕЛЯВАНЕ на малки, средни и големи обекти. Изгот..
Национална фирма за охрана: Физическа охрана на обекти, Лична охрана, Охрана на мероприятия, Видеонаблюдение и системи за сигурност
ITBox предлага проектиране, изграждане и монтаж на системи за видеонаблюдение в цялата страна. Както един от трите основни вносители за България можем да Ви предложим както бюджетни, така и високотехн..

Сот охрана

гр. София, обл. София
Предлагаме сот услуги с реакция на мобилни патрули и физическа охрана за гр София... В момента имаме промоция апаратурата и окабеляването са безплатни за срока на договор... Единствено се заплаща рабо..

Ел. услуги, СОТ, Видеонаблюдение

гр. София, обл. София
Проектиране и изграждане на решения за: Видеонаблюдение и контрол Системи за охрана Видео домофонни инсталации Пожароизвестяване Структорно мрежово окабеляване Силови инсталации Слаботокови ин..

Контрол на достъп

гр. София, обл. София
Доставка и монтаж на контрол на достъп за входни врати и асансьори. Две години гаранция от СИМ България ЕООД

Видеонаблюдение, контрол на достъп, алармени системи

гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
Изграждане на централизирани системи за видеонаблюдение, контрол на достъп, алармени СОТ системи, ажтоматизация на обекти.
Изграждаме системи за сигурност - алармени системи, системи за видеонаблюдение и контрол на достъп. Цена по договаряне.
”МЕТАЛ СЕКЮРИТИ ГРУП” Ви предлага: * Охрана със СОТ ( Сигнално-охранителна техника) * Проектиране и изграждане на сигнално-охранителни системи, пожароизвестяване, * Физическа охрана * Персонална..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.