Филтриране
Сортиране

Охранителни, СОТ

40 обяви

Даикс СОТ

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Фирма ”Даикс” предлага - проектиране, изграждане и инсталиране на СОТ. Пожароизвестяване, видеонаблюдение и системи за контрол на достъп до различни нива. Разполагаме с добре обучени подвижни автопатрули, осъществяващи присъствие при задействане на СОТ или подаване на сигнал за помощ от охраняван обект в рамките на не повече от 2-3 мин, за територията на Пловдив. За по-бърза реакция през различните сезони фирма ”Даикс” разполага с джипове за зимни условия и мотоциклети за летни условия. Към фирмата има изградена мониторна станция за 24-часово следене на сигнали от обекти с инсталиран ..
Монтаж и настройка охранителни, видео и IP ( през интернет ) камери. Монтаж и настройка на видео и IP интернет камери, DVR и камери за наблюдение, профилактика; инсталация на софтуер за наблюдение ..
Монтирам и изграждам цялостно видеонаблюдение на различни обекти.
За охраната на Вашите дом, офис, вила, магазин, склад предлагаме: проектиране, доставка, монтаж и сервиз на локални сигнално-охранителни системи осигуряващи: -сигнализация (звукова и светлинна) на м..
Монтаж и изграждане на цифрови домофонни и заключващи системи. Ефективна защита за Вашия дом, вход и офис. Голямо разнообразие от модели и комбинации. Цени на вносител за техника. СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА З..
Сигнално охранителни системи СМ9 - 3 в 1 1. Охрана на обекти 2. Подслушване 3. Управление на ел. уреди или ел. брави Предназначение: Аларми за дома и офиса. Аларми за къщи, вили, гаражи - сигурна ..
Предназначение на безжични на аларми СМ7: - Безжични аларми за дома и офиса. Аларми за къщи, вили, гаражи - сигурна и надеждна охрана на домове, магазини, офиси и къщи. - Аларми за врати и прозор..
продажба и монтаж предлагаме на вашето Внимание бгдомофон telekom Варна продажба и монтаж https://youtu.be/90aLX8ZY3KM

Видеонаблюдение сот

гр. Дупница, обл. Кюстендил
Изграждане на видеонаблюдение, възможност за видео верификация през мобилен телефон, както и изграждане на системи за сигорност.

охрана сигурност

гр. Варна, обл. Варна
СОД БЕРКУТ ЕООД е частно охранително дружество със седалище гр. Варна, притежава лиценз за извършване на частна охранителна дейност, издаден от Главна Дирекция „Национална Полиция“ съгласно изисквания..
Доказани професионалисти в охраната, срещу минимален месечен абонамент, осигуряват охрана и подръжка на вили и селски имоти.
Доставка, монтаж и поддръжка на системи за сигурност. Изграждане на СОТ системи. При желание може да централизираме новата система или старата към СОТ 161 или Vip Security. Доставка и монтаж на до..
Професионална охрана за вашата личност, дом и бизнес. Защита на поверени на вас трети лица и имущество. Доверете се на професионалистите от ”Крон Секюрити” „Крон Секюрити“ ЕООД е създадена през 200..
Изграждане на системи за видеонаблюдение и охрана Предлагаме проектиране, изграждане и поддръжка на системи за видеонаблюдение! Богат избор от DVR платки, рекордери, камери както и всичко необходимо з..

Шофьор или охрана под наем с личен джип!

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Мога да Ви придружавам, да Ви закарам някаде, да Ви охранявам. За повече информация на лично съобщение.
Проектиране, доставка, монтаж и настройка на системи за видеонаблюдение... Цени по договаряне според вида на системата...
Фирма SS-SYSTEMS предлага продажба, проектиране и монтаж на: ВИДЕО-НАБЛЮДЕНИЕ, ОЗВУЧАВАНЕ, ПОЖАРО-ИЗВЕСТЯВАНЕ, ДОМАШНИ ОХРАНИТЕЛНИ СИСТЕМИ (СОТ), ОКАБЕЛЯВАНЕ на малки, средни и големи обекти. Изгот..
Изграждаме системи за сигурност - алармени системи, системи за видеонаблюдение и контрол на достъп. Цена по договаряне.

СОД-Варна

гр. Варна, обл. Варна
СОД - Варна е една от първите частни компании за сигнално-охранителна дейност в страната. От 20 години създаваме и поддържаме висок професионален стандарт в областта на физическата охрана, видеонаблюд..

Контрол на достъп

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Искате да сте защитите имота си от крадци? Предлагаме качествена техника и монтаж на системи за контрол на достъп /отключване с чип/, на конкурентни цени с гаранция. Разнообразие от варианти на чипо..
Проектиране, доставка, монтаж, програмиране, гаранционна и извънгаранционна поддръжка на сигнално-охранителни системи, видеонаблюдение и контрол на достъп. Възможност за включване към централизираните..

Денонощен Трезор

к. к. Слънчев бряг, обл. Бургас
Денонощен трезор единствен в региона дискретност и сигурност 24 часа в денонощието въоръжена охрана и видео наблюдение. Паркинг за клиенти на Трезора. Осигурен транспорт за нови клиенти при подписване..

Охранителна фирма

к. к. Слънчев бряг, обл. Бургас
Охранителна фирма с богат опит търси всякакъв вид обекти за охрана. Дискретнаст и професионализъм.
Монтаж и настройка на камери за видеоналюдение. Отстраняване на проблеми с камери, кабели, захранване, видеорекордери и всичко свързано с видеонаблюдението. Настройки на мрежи и рутери за отдалече..

Монтаж на видеонаблюдение и СОТ

гр. Варна, обл. Варна
Монтаж, поддръжка и ремонт на системи за видео наблюдение, СОТ и контрол на достъп за гр. Варна и региона
Изграждане на системи за сигурност. Отстъпки от цената при доставка на техниката. Разумни цени.
Изграждане на системи за наблюдение охрана и контрол с мрежови или безжични камери.. Възможност за запис и дистанционно наблюдение през смартфон.

Видеонаблюдение в Трявна и региона.

гр. Трявна, обл. Габрово
Продажба, монтаж и поддръжка на системи за видеонаблюдение в гр. Трявна и региона. http://cctv-tryavna.eu
Изграждане и поддръжка на СОТ, Видеонаблюдение, Пожароизвестяване, Контрол на достъп. Консултация и оглед не се заплаща Работим предимно с водещи марки, PARADOX, HIKVISION, DSC, AMC, DAHUA и др. ..
Вградена камера 1.3 Мегапиксела Широкоъгълен обектив 120° Вградено IR осветление за подобряване на работата на IP видеодомофонни системи HIKVISION през нощта Вграден микрофон и говорител Вграден ч..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.