Филтриране
Сортиране

Охранителни, СОТ

50 обяви

Даикс СОТ

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Фирма ”Даикс” предлага - проектиране, изграждане и инсталиране на СОТ. Пожароизвестяване, видеонаблюдение и системи за контрол на достъп до различни нива. Разполагаме с добре обучени подвижни автопатрули, осъществяващи присъствие при задействане на СОТ или подаване на сигнал за помощ от охраняван обект в рамките на не повече от 2-3 мин, за територията на Пловдив. За по-бърза реакция през различните сезони фирма ”Даикс” разполага с джипове за зимни условия и мотоциклети за летни условия. Към фирмата има изградена мониторна станция за 24-часово следене на сигнали от обекти с инсталиран ..
«Строй Мастер Домофон» е една от големите фирми, които се занимават с монтаж и техническо обслужване на домофонни системи. Фирмата е на пазара от 1996г. и има офиси в повечето големи градове в Русия и близките държави (например, България, Грузия, Армения, Казахстан т.н). «Строй Мастер Домофон» е фирма, която предоставя услуги през целия етап - от инсталирането до техническото обслужване на домофонна система за срок от 11 или повече години. Фирма «Строй Мастер Домофон» също така се грижи за домофони, инсталирани и изоставени от други домофонни фирми. Нашите клиенти избират нас за инста..

вта секюрити

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
ВТА секюрити предлага охрана с камери и системи с видеонаблюдение, СОТ, охранителна техника и жива охрана
Предназначение на безжични на аларми СМ7: - Безжични аларми за дома и офиса. Аларми за къщи, вили, гаражи - сигурна и надеждна охрана на домове, магазини, офиси и къщи. - Аларми за врати и прозор..
Сигнално охранителни системи СМ9 - 3 в 1 1. Охрана на обекти 2. Подслушване 3. Управление на ел. уреди или ел. брави Предназначение: Аларми за дома и офиса. Аларми за къщи, вили, гаражи - сигурна ..

Лична охрана -persönlicher Wachmann und Fahrer- personal security!!

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Лична охрана! persönlicher Wachmann und Fahrer- Leibwächter! personal security!
Монтаж и изграждане на цифрови домофонни и заключващи системи. Ефективна защита за Вашия дом, вход и офис. Голямо разнообразие от модели и комбинации. Цени на вносител за техника. СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА З..
Монтаж и настройка охранителни, видео и IP ( през интернет ) камери. Монтаж и настройка на видео и IP интернет камери, DVR и камери за наблюдение, профилактика; инсталация на софтуер за наблюдение ..
Домофонни системи без окабеляване!!! Ниска цена - Бърза доставка - Лесна настройка Денонощен контрол от всяка точка на страната Възможност за дистанционен контрол на ел. уредите Без окабеляване, ..
Направете дома си по-безопасно място за живеене! „ДАС ЕЛЕКТРИК“ ЕООД, предлага проектиране и изграждане на системи за видеонаблюдение във всякакви мащаби! От видеонаблюдение на дома ви до големи проми..
Проектиране, доставка, монтаж и настройка на системи за видеонаблюдение... Цени по договаряне според вида на системата...
продажба и монтаж предлагаме на вашето Внимание бгдомофон telekom Варна продажба и монтаж https://youtu.be/90aLX8ZY3KM
Изграждаме системи за сигурност - алармени системи, системи за видеонаблюдение и контрол на достъп. Цена по договаряне.
За охраната на Вашите дом, офис, вила, магазин, склад предлагаме: проектиране, доставка, монтаж и сервиз на локални сигнално-охранителни системи осигуряващи: -сигнализация (звукова и светлинна) на м..
”МЕТАЛ СЕКЮРИТИ ГРУП” Ви предлага: * Охрана със СОТ ( Сигнално-охранителна техника) * Проектиране и изграждане на сигнално-охранителни системи, пожароизвестяване, * Физическа охрана * Персонална..

Охрана със СОТ - Севлиево

гр. Севлиево, обл. Габрово
”МЕТАЛ СЕКЮРИТИ ГРУП” Ви предлага: * Охрана със СОТ ( Сигнално-охранителна техника) * Проектиране и изграждане на сигнално-охранителни системи, пожароизвестяване, * Физическа охрана * Персонална..

Охрана със СОТ - Трявна

гр. Трявна, обл. Габрово
”МЕТАЛ СЕКЮРИТИ ГРУП” Ви предлага: * Охрана със СОТ ( Сигнално-охранителна техника) * Проектиране и изграждане на сигнално-охранителни системи, пожароизвестяване, * Физическа охрана * Персонална..
Гарантирайки най-изгодни за Вас цени, предлагаме цялостно проектиране, изграждане и поддръжка на системи за видеонаблюдение на Вашия офис, къща, промишлено помещение, бизнес сграда и всички други възм..
Гарантирайки най-изгодни за Вас цени, предлагаме цялостно проектиране, изграждане и поддръжка на системи за видеонаблюдение на Вашия офис, къща, промишлено помещение, бизнес сграда и всички други възм..

КАЛЪФ-Заглушител за GSM

гр. Варна, обл. Варна
ВИЖТЕ ВСИЧКИТЕ МИ ОБЯВИ ОТ ШПИОНСКИ МАГАЗИН- СКРИТИ КАМЕРИ, ДЕТЕКТИВСКИ УСЛУГИ И ПОДСЛУШВАНЕ И ПРОСЛЕДЯВАНЕ НА ТЕЛЕФОНИ КАЛЪФ-Заглушител за GSM Това е калъф-заглушител за GSM апарати с две прег..
Монтаж и ремонт на Сигнално охранителни системи - СОТ Видеонаблюдение Пожароизвестяване Контрол на достъп Домофонни системи Бариери
Окабеляване за СОТ, монтаж на техника ”Парадокс”и предаватели за СОТ на къщи, апартаменти, гаражи, офиси, магазини. Настройка и програмиране на охранителни системи и видеонаблюдение. Цени от 50 ле..
Изграждане и продажба на системи за наблюдение охрана и контрол аналогови, мрежови или безжични камери, електро инсталации, СОТ оборудване
Общинска охрана извършва охрана със физически лица, охрана със СОТ /Сигнално охранителна техника/, видеонаблюдение, пожароизвестяване на конкурентни цени. Провежда курсове за охранители.

Денонощен Трезор

к. к. Слънчев бряг, обл. Бургас
Денонощен трезор единствен в региона дискретност и сигурност 24 часа в денонощието въоръжена охрана и видео наблюдение. Паркинг за клиенти на Трезора. Осигурен транспорт за нови клиенти при подписване..

Видеонаблюдение за всеки

гр. София, обл. София
Видеонаблюдение за дома, офиса и склада. Широка гама от камери и записващи устроиства. Две години гаранция от СИМ България ЕООД
Изграждане на всякакъв тип локални охранителни системи за дома, офиси, хотели, жилищни и търговски сгради. Монтаж, Профилактика, Подръжка на алармени системи на преференциялни цени на марките Paradox,..
Изграждане на системи за видеонаблюдение и охрана Предлагаме проектиране, изграждане и поддръжка на системи за видеонаблюдение! Богат избор от DVR платки, рекордери, камери както и всичко необходимо з..

Защита за вашия офис или магазин

гр. Бургас, обл. Бургас
Предлага изработка и монтаж на: охранителни ролетки, гаражни и секционни врати, прозрачни (поликарбонатни) охранителни ролетки, охранителни решетки - тип Хармоника.

видео наблюдение

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Ние сме фирма с дългогодишен опит в изграждането на видео наблюдение с IP камери. Проектиране, изграждане и поддръжка на системи за видеонаблюдение. Извършва изграждане на системи за видеонаблюдение в..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.