Филтриране
Сортиране
  Филтър
 • Област
  Всички
 • Населено място
  Всички
 • Обяви подадени след
  Всички
 •  Разширено търсене
 • реклама

Охранителни, СОТ

40 обяви
«Строй Мастер Домофон» е една от големите фирми, които се занимават с монтаж и техническо обслужване на домофонни системи. Фирмата е на пазара от 1996г. и има офиси в повечето големи градове в Русия и близките държави (например, България, Грузия, Армения, Казахстан т.н). «Строй Мастер Домофон» е фирма, която предоставя услуги през целия етап - от инсталирането до техническото обслужване на домофонна система за срок от 11 или повече години. Фирма «Строй Мастер Домофон» също така се грижи за домофони, инсталирани и изоставени от други домофонни фирми. Нашите клиенти избират нас за инста..

Даикс СОТ

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Фирма ”Даикс” предлага - проектиране, изграждане и инсталиране на СОТ. Пожароизвестяване, видеонаблюдение и системи за контрол на достъп до различни нива. Разполагаме с добре обучени подвижни автопатрули, осъществяващи присъствие при задействане на СОТ или подаване на сигнал за помощ от охраняван обект в рамките на не повече от 2-3 мин, за територията на Пловдив. За по-бърза реакция през различните сезони фирма ”Даикс” разполага с джипове за зимни условия и мотоциклети за летни условия. Към фирмата има изградена мониторна станция за 24-часово следене на сигнали от обекти с инсталиран ..
За охраната на Вашите дом, офис, вила, магазин, склад предлагаме: проектиране, доставка, монтаж и сервиз на локални сигнално-охранителни системи осигуряващи: -сигнализация (звукова и светлинна) на м..
Монтаж и настройка охранителни, видео и IP интернет камери. Монтаж и настройка на видео и IP интернет камери, DVR и камери за наблюдение, профилактика; инсталация на софтуер за наблюдение на камери..
Монтаж и изграждане на цифрови домофонни и заключващи системи. Ефективна защита за Вашия дом, вход и офис. Голямо разнообразие от модели и комбинации. Цени на вносител за техника. СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА З..
Предназначение на безжични на аларми СМ7: - Безжични аларми за дома и офиса. Аларми за къщи, вили, гаражи - сигурна и надеждна охрана на домове, магазини, офиси и къщи. - Аларми за врати и прозор..
Проектиране, доставка, монтаж и настройка на системи за видеонаблюдение... Цени по договаряне според вида на системата...
продажба и монтаж предлагаме на вашето Внимание бгдомофон telekom Варна продажба и монтаж https://youtu.be/90aLX8ZY3KM

СОД-Варна

гр. Варна, обл. Варна
СОД - Варна е една от първите частни компании за сигнално-охранителна дейност в страната. От 20 години създаваме и поддържаме висок професионален стандарт в областта на физическата охрана, видеонаблюд..
Сигнално охранителни системи СМ9 - 3 в 1 1. Охрана на обекти 2. Подслушване 3. Управление на ел. уреди или ел. брави Предназначение: Аларми за дома и офиса. Аларми за къщи, вили, гаражи - сигурна ..

Контрол на достъп

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Искате да сте защитите имота си от крадци? Предлагаме качествена техника и монтаж на системи за контрол на достъп /отключване с чип/, на конкурентни цени с гаранция. Разнообразие от варианти на чипо..
http://www.intergroupsod.bg/ Национална агенция за охрана”ИНТЕРГРУП СОД”-търговска марка на ”Интергруп Янкови ООД” предлага професионална физическа охрана на складови бази, строителни обекти, жилищни ..

Интергруп СОД

гр. Бургас, обл. Бургас
http://www.intergroupsod.bg/ Национална охранителна компания ” Интергруп СОД”, предлага професионална охрана за вашия бизнес и дом на конкурентни цени!
Проектиране, доставка, монтаж, програмиране, гаранционна и извънгаранционна поддръжка на сигнално-охранителни системи, видеонаблюдение и контрол на достъп. Възможност за включване към централизираните..
Център за психофизиологични изследвания “Детектор на Лъжата” е компания, извършваща изследвания с полиграф в град София, както и мобилно в други градове в страната. „Детектор на лъжата“ - Център за ..

Денонощен Трезор

к. к. Слънчев бряг, обл. Бургас
Денонощен трезор единствен в региона дискретност и сигурност 24 часа в денонощието въоръжена охрана и видео наблюдение. Паркинг за клиенти на Трезора. Осигурен транспорт за нови клиенти при подписване..

Охранителна фирма

к. к. Слънчев бряг, обл. Бургас
Охранителна фирма с богат опит търси всякакъв вид обекти за охрана. Дискретнаст и професионализъм.

Шофьор или охрана под наем с личен джип!

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Мога да Ви придружавам, да Ви закарам някаде, да Ви охранявам. За повече информация на лично съобщение.
Монтаж и настройка на камери за видеоналюдение. Отстраняване на проблеми с камери, кабели, захранване, видеорекордери и всичко свързано с видеонаблюдението. Настройки на мрежи и рутери за отдалече..

монтаж на сот и видео наблюдение

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Монтаж на сигнално охранителна техника и видео наблюдение на офиси, частни домове, складове и др. Помещения ниски цени и добро качество.

Монтаж на видеонаблюдение и СОТ

гр. Варна, обл. Варна
Монтаж, поддръжка и ремонт на системи за видео наблюдение, СОТ и контрол на достъп за гр. Варна и региона
Изграждане на системи за сигурност. Отстъпки от цената при доставка на техниката. Разумни цени.
Изграждане на системи за наблюдение охрана и контрол с мрежови или безжични камери.. Възможност за запис и дистанционно наблюдение през смартфон.

Видеонаблюдение в Трявна и региона.

гр. Трявна, обл. Габрово
Продажба, монтаж и поддръжка на системи за видеонаблюдение в гр. Трявна и региона. http://cctv-tryavna.eu

Системи за периметрова охрана

гр. Момчилград, обл. Кърджали
Системата за периметрова охрана PERIDECT е предназначена за охрана на оградени съоръжения. Подходяща е за всякакъв тип огради. Системата е сертифицирана от чешката армия за охрана, както на военни, та..

Охранителни системи

гр. Бургас, обл. Бургас
Инсталация, монтаж и ремонт на аларми за дома, камери, контрол на достъп и др. Предлагам и проектиране на проект

Видеонаблюдение, домофони, аларми

гр. Бургас, обл. Бургас
Инсталация, монтаж и ремонт на домофонни системи, алармени системи, видеонаблюдение, контрол на достъп, пожаро известяване. Преди и след ремонт Структорно окабеляване, монтаж на ел. оборудване. Цял..

Видеонаблюдение, камери, DVR - Бургас

гр. Бургас, обл. Бургас
”Аталома” ЕООД извършва проектиране и инсталация на системи за видеонаблюдение и охрана на обекти. Услугата включва: - отдалечено наблюдение на обекта в реално време през телефон или компютър (при н..

Изграждане на видеонаблюдение

гр. София, обл. София
4 камери по 2 мегапиксела Минимум 2 седмици запис Наблюдение през мобилен телефеон/таблет Включен монтаж и окабеляване За наблюдение от мобилен телефон или таблет е необхдоима връзка с интернет. ..

Защита за вашия офис или магазин

гр. Бургас, обл. Бургас
Предлага изработка и монтаж на :охранителни ролетки,гаражни и секционни врати.
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.