1. home
  2. »
  3. bcУслуги
  4. »
  5. Охранителни, СОТ

Охранителни, СОТ

34 обяви

Даикс СОТ

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Фирма ”Даикс” предлага - проектиране, изграждане и инсталиране на СОТ. Пожароизвестяване, видеонаблюдение и системи за контрол на достъп до различни нива. Разполагаме с добре обучени подвижни автопатрули, осъществяващи присъствие при задействане на СОТ или подаване на сигнал за помощ от охраняван обект в рамките на не повече от 2-3 мин, за територията на Пловдив. За по-бърза реакция през различните сезони фирма ”Даикс” разполага с джипове за зимни условия и мотоциклети за летни условия. Към фирмата има изградена мониторна станция за 24-часово следене на сигнали от обекти с инсталиран ..
«Строй Мастер Домофон» е една от големите фирми, които се занимават с монтаж и техническо обслужване на домофонни системи. Фирмата е на пазара от 1996г. и има офиси в повечето големи градове в Русия и близките държави (например, България, Грузия, Армения, Казахстан т.н). «Строй Мастер Домофон» е фирма, която предоставя услуги през целия етап - от инсталирането до техническото обслужване на домофонна система за срок от 11 или повече години. Фирма «Строй Мастер Домофон» също така се грижи за домофони, инсталирани и изоставени от други домофонни фирми. Нашите клиенти избират нас за инста..
Национална фирма за охрана: Физическа охрана на обекти, Лична охрана, Охрана на мероприятия, Видеонаблюдение и системи за сигурност

Системи за сигурност

гр. София, обл. София
Доставка, монтаж и програмиране на сигнално-охранителни системи, видеонаблюдение и контрол на достъпа. Възможност за включване към централизираните системи на водещи охранителни фирми при изгодни усло..
Сигнално охранителни системи СМ9 - 3 в 1 1. Охрана на обекти 2. Подслушване 3. Управление на ел. уреди или ел. брави Предназначение: Аларми за дома и офиса. Аларми за къщи, вили, гаражи - сигурна ..

Личен шофьор асистент охрана

гр. София, обл. София
Здравейте Дами и Господа, търсите личен шофьор асистент, охрана за постоянно или временно на точното място сте. Трябва ви 100% сигурен транспорт и защита на вашите ценни книжа, средства, ценни вещи ит..
Монтаж и изграждане на цифрови домофонни и заключващи системи. Ефективна защита за Вашия дом, вход и офис. Голямо разнообразие от модели и комбинации. Цени на вносител за техника. СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА З..

Tactical Training

гр. София, обл. София
Аз съм бивш морски и частен военен контрагент на САЩ, чийто офис се установих тук, в София, след 10 години всеотдайна служба в САЩ! Имам доста обширен опит в огнестрелните оръжия, самозащитата, медици..
Предназначение на безжични на аларми СМ7: - Безжични аларми за дома и офиса. Аларми за къщи, вили, гаражи - сигурна и надеждна охрана на домове, магазини, офиси и къщи. - Аларми за врати и прозор..

Системи за видеонаблюдение

гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
Монтаж и настройка на системи за видеонаблюдение в магазини, апартаменти, къщи, вили, хотели, производствени халета, автокъщи, складове и др. Настройка на видеонаблюдение през интернет за да наблюдава..

Системи контрол на достъпа и работното време

гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
ИЗГРАЖДАНЕ НА КОНТРОЛ НА ДОСТЪПА ЗА ВХОДОВЕ И ВХОДНИ ВРАТИ НА ЖИЛИЩНИ СГРАДИ! ПРОМОЦИЯ!!! Нашите системи за контрол на достъп се отличават с: 1. Ниска цена; 2. Висока надеждност и ефективн..
Доставака, монтаж и поддръжка на охранителни системи(сот), видеонаблюдение, пожароизвестяване, контрол на достъп и други. Изграждане с възможност за включване към охранителни фирми. Възможност за изгр..
Монтаж и настройка на системи за видеонаблюдение в магазини, апартаменти, къщи, вили, хотели, производствени халета, автокъщи, складове и др. Монтаж на охранителни камери на ключови места в населени..
ВИЖТЕ ВСИЧКИТЕ МИ ОБЯВИ ОТ ШПИОНСКИ МАГАЗИН- СКРИТИ КАМЕРИ, ДЕТЕКТИВСКИ УСЛУГИ И ПОДСЛУШВАНЕ И ПРОСЛЕДЯВАНЕ НА ТЕЛЕФОНИ Детективски Услуги и Подслушване на GSM-и Общи СПЕЦИАЛИЗИРАНИ УСЛУГИ: На..
Security Vision Group предлага проектиране, изграждане, монтаж и продажба на едро и дребно на системи за видеонаблюдение в цялата страна. Security Vision Group реализира своите проекти, прилагайки вис..
Изграждане на системи за наблюдение охрана и контрол с мрежови или безжични камери.. Възможност за запис и дистанционно наблюдение през смартфон.
Частно лице Инсталация, монтаж и ремонт на контрол на достъп, домофонни системи, алармени системи, видео наблюдение, контрол на достъп също и на ролетни врати и плъзгащи врати. Преди и след ремонт С..
Монтаж, поддръжка и ремонт на системи за контрол на достъпа на входни врати и асансьори. Изграждане на видеонаблюдение. Изготвяне на индивидуални оферти, в зависимост от нуждите на клиента. Гаранция з..
Окабеляване и монтаж на видеонаблюдение настройки на отдалечен достъп

Денонощен Трезор

к. к. Слънчев бряг, обл. Бургас
Денонощен трезор единствен в региона дискретност и сигурност 24 часа в денонощието въоръжена охрана и видео наблюдение. Паркинг за клиенти на Трезора. Осигурен транспорт за нови клиенти при подписване..
Изграждане на системи за видеонаблюдение и охрана Предлагаме проектиране, изграждане и поддръжка на системи за видеонаблюдение! Богат избор от DVR платки, рекордери, камери както и всичко необходимо з..

лична охрана

гр. София, обл. София
Лична охрана от професионален бодигард. Отлични умения в ръкопашен бой. Преминал курс в СПЕЦНАЗ. Личен автомобил. Ниски цени. Коректност, точност, дискретност.

Охранителни системи

гр. Бургас, обл. Бургас
Инсталация, монтаж и ремонт на аларми за дома, камери, контрол на достъп и др. Предлагам и проектиране на проект
Гарантирайки най-изгодни за Вас цени, предлагаме цялостно проектиране, изграждане и поддръжка на системи за видеонаблюдение на Вашия офис, къща, промишлено помещение, бизнес сграда и всички други възм..
Гарантирайки най-изгодни за Вас цени, предлагаме цялостно проектиране, изграждане и поддръжка на системи за видеонаблюдение на Вашия офис, къща, промишлено помещение, бизнес сграда и всички други възм..

Видеонаблюдение, контрол на достъп, алармени системи

гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
Изграждане на централизирани системи за видеонаблюдение, контрол на достъп, алармени СОТ системи, ажтоматизация на обекти.

Защита за вашия офис или магазин

гр. Бургас, обл. Бургас
Предлага изработка и монтаж на: охранителни ролетки, гаражни и секционни врати, прозрачни (поликарбонатни) охранителни ролетки, охранителни решетки - тип Хармоника.

Контрол на достъп

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Искате да сте защитите имота си от крадци? Предлагаме качествена техника и монтаж на системи за контрол на достъп /отключване с чип/, на конкурентни цени с гаранция. Разнообразие от варианти на чипо..

Монтаж на видеонаблюдение и СОТ

гр. Варна, обл. Варна
Монтаж, поддръжка и ремонт на системи за видео наблюдение, СОТ и контрол на достъп за гр. Варна и региона

Системи за периметрова охрана

гр. Момчилград, обл. Кърджали
Системата за периметрова охрана PERIDECT е предназначена за охрана на оградени съоръжения. Подходяща е за всякакъв тип огради. Системата е сертифицирана от чешката армия за охрана, както на военни, та..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.