Област
Населено място
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
383 обяви
ТОП оферта
Икономия на Токгр. Пловдив, Пловдив,  преди 1 часПроизводство на Системи за Икономия на Ток. Производство на ЕнергоСпестяващи Електродни Котли за Отопление и БГВ за вашия Хотел, Сграда или Производство.
ТОП оферта
Коминочистач бургасгр. Бургас, Бургас,  Подател: ЕТ АЛЕКС-83,  преди 20 часаКоминочистач бургас , отпушва и почиства професионално комини,чупещи и прави без значение от зградата, (Блок или Къща) .Също почиствам камини, контли ,отдушници и други. Работя в бургас и региона, без почивен ден . Гаранция за извършената услуга , достъпни цени. Алекси Иванов
ТОП оферта
домашен майсторгр. Бургас, Бургас,  Подател: Ivaylo Rusev,  преди 1 денЩе се отзовем за малките неща, които ви създават неудобство в Дома, Офиса. За РЕМОНТ, МОНТАЖ, ДЕМОНТАЖ, ОСВЕЖАВАНЕ, ПОДМЯНА не се колебай, а ни се ДОВЕРИ и на посочения номер позвъни..
ТОП оферта
Професионално промишлено боядисванегр. София, София,  Подател: Комитов,  преди 1 денФирмата е професионалист в областта на промишленото боядисване. Предлагаме машинно боядисване, боядисване с алпинисти на промишлени сгради, халета, складове, жилищни сгради. Работим със специално обучени хора и професионална техника за качествено изпълнение на задачите. Имаме голям опит и референции от нашите партньори доказващи коректността и качеството на изпълняваните от нас услуги.
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPУнищожаване на хлебарки и дървеници във Вашия дом | Други услуги | гр. София
Унищожаване на хлебарки и дървеници във Вашия дом
гр. София, обл. София,  Подател: ДЕП Трейдинг,  преди 1 ден
ДЕП ТРЕЙДИНГ е лицензирана ДДД фирма за борба с вредителите и предлага следните услуги за Вашия апартамент: Пръскане и обработка против хлебарки - 35лв. Пръскане и обработка против дървеници - 45лв. Гарантирано унищожаване! Работа с безвредни препарати!
VIPМалък Багер | Други услуги | с. Богомилово
Малък Багер
с. Богомилово, обл. Стара Загора,  Подател: Mr.Mihalev,  преди 3 дни
Услуги с мини багер и самосвал изкопи за канали, ями, огради, основи за къщи, и др. Работим на разумни цени!
VIPОтпушване и почистване на комини бургас | Други услуги | гр. Бургас
Отпушване и почистване на комини бургас
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЕТ АЛЕКС-83,  преди 4 дни
Коминочистач, отпушва комини, камини, контли, чупещи и вертикални. Пo kъщи,блокове,заведения и др. работя в бургас и региона, без почивен ден , гаранция за извършената услуга , достъпни цени. Алекси Иванов
VIPДомоуправител Варна | Други услуги | гр. Варна
Домоуправител Варна
гр. Варна, обл. Варна,  преди 4 дни
Професионален домоуправител Варна - Пролок хоум ЕООД Предлага голям набор от услуги, с които ще се осигурят първокласна грижа за вашия дом: провеждане на общи събрания, събиране на месечните такси, поддръжка на осветление на общи части, домофонна система и прилежащите и компоненти. Съдейства за извършване на ремонти по поддръжка, аварийни ремонти, капиталови ремонти, почистване на входа и др. като намира подизпълнители, защитавайки финансовите интереси на етажната собственост и контролира качественото изпълнение на дейността им.
Почистване Комини предупреждава пазетесе от аматьори коминочистачи от ниски цени. | Други услуги | гр. Варна
Почистване Комини предупреждава пазетесе от аматьори коминочистачи от ниски цени.
андон
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: андон,  преди 1 минути
Коминочистач предлага на своите клиенти услугата отпушване и почистване на комини Варна Добрич Шумен и др. градове почистване на комини. камини. отдушници. котелни помещтения. димоотводи. почиства и поставя улуци. свери. петлици. хашове. располагаме с различни видове четки. проволки. жила. и инструменти с които работи професионалният КОМИНОЧИСТАЧ Отпушване на Комини Отпушване на Комини Ремонт на Комини изидване на комини Почистване Поставаня на Сфери Петлета Саниране и Отстраняванв на проблема работим 24 часа Гаранция за Извършената от Нас Работа!
Коминочистач отпушване израждане комини улуци | Други услуги | гр. Варна
Коминочистач отпушване израждане комини улуци
андон
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: андон,  преди 1 минути
Почистване, отпушване на задръстени комини от нагар, теч. Поставяне на коминни тела - шапки, хашови, петлици, сфери против вяъра и за по - добра тяга на комина. Разполагам с четка, стоманизирано въже, топуз, стълба. Работим без почивен ден...
Продавам XACCP(хасеп)система за самоконтрол-130 лв. | Други услуги | гр. Стара Загора
Продавам XACCP(хасеп)система за самоконтрол-130 лв.
гр. Стара Загора, обл. Стара Загора,  Подател: Marieta,  преди 9 минути
Разработената система за вашия ресторант, заведение за бързо хранене, бистро. Изработена е от областна дирекция на РИОКОЗ за бърза закуска. Системата включва и примерни листове от попълвани ежедневно контролни карти и таблици по приложените програми.
Почистване комини камини и др. | Други услуги | гр. Варна
Почистване комини камини и др.
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: илиян,  преди 22 минути
Коминочистач почиства комини изтъргва от налеп сажди които са лесно запалими и неса почиствани от години и който за запушени от паднали тухли може и птици инечакайте комина дасе само запали сега е времето дасе почистват ВАРНА ДОБРИЧ БАЛЧИК КАВАРНА ШАБЛА ШУМЕН Т - ЩЕ РАЗГРАД РУСЕ
домашен майстор | Други услуги | гр. Бургас
домашен майстор
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 55 минути
домашен майстор за почти всякакъв вид домашни услуги
Професионално видео и фото заснемане на сватбени тържества, кръщенета, юбилеи и др. | Други услуги | гр. София
Професионално видео и фото заснемане на сватбени тържества, кръщенета, юбилеи и др.
гр. София, обл. София,  преди 1 час
Професионално видеозаснемане на вашата сватба, годеж, кръщене, юбилей, абитуриентски бал, рожден ден и на други семейни тържества, коледни и новогодишни партита, презентации и фирмени мероприятия. Видеомонтаж, цветен баланс, ефекти, корекция звук, DVD меню с избор на сцени, сватбен филм и сватбен видеоклип. Професионален фотограф, лична фотосесия, DJ.www.youtube.com/watch?v=xV7Q-fPZDUU.
Абонаментна поддръжка на трафопост 20 kV | Други услуги | гр. Пловдив
Абонаментна поддръжка на трафопост 20 kV
Електро-ОМ 2014 ЕООД
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Електро-ОМ 2014 ЕООД,  преди 1 час
Фирма „Електро-Ом 2014” ЕООД Ви предлага абонаменотна поддръжка на трафопост 20 kV: Спецификация на дейностите: 1. Техническа поддръжка на трансформатор 20 kv. 2. Техническа поддръжка на разпределителна уредба 20 kv. 3. Техническа поддръжка на уредба ниско напрежение. 4. Осъществяване на дребни ремонти, касаещи обслужването на трафопоста. 5. Проверка за състоянието на съоръженията в трафопоста. 6. Един път годишно основна техническа профилактика и ревизия на трафопоста и замерване на изолационното съпротивление на трансформатор 20 kv. 7. Извършване на оперативни изключван..
Заложна Къща 3 % злато 37 лв. грам | Други услуги | гр. Пловдив
Заложна Къща 3 % злато 37 лв. грам
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 2 часа
ЗАЛОЖНА КЪЩА ДЕЛТА ЕООД - 3 % лихва на месец, без скрити такси. за по - големи суми и срокове допълнително договаряне. Изкупува злато и продава на борсова цена. Изгодни заеми срещу злато 38 лв. грам - 14 карата, коректна оценка и окаратяване на изделия от благороден метал, Автомобили - до 70% от пазарна стойност, индивидуално договаряне на срокове и лихви!
Съдействие за кредит, заем, пари, ЦКР, банки | Други услуги | гр. София
Съдействие за кредит, заем, пари, ЦКР, банки
гр. София, обл. София,  Подател: Кредит Риск Консулт,  преди 2 часа
Непосилни кредити? Високи вноски? Ние сме Вашия скрит коз! БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ! БЕЗПЛАТНО ПРОУЧВАНЕ! Съдействие за вякакъв вид кредити от банки, намаляване на вноска и лихва, допълнителни средства за вас. Минимум документи. Посетете и нашата фейсбук страница за интересни факти https://web.facebook.com/credit.risk.consult/ https://web.facebook.com/credit.risk.consult/. Намираме най-доброто решение за Вас!
Съдействие при пазаруване и заплащане на битови сметки | Други услуги | гр. Пловдив
Съдействие при пазаруване и заплащане на битови сметки
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Ангел,  преди 2 часа
Здравейте, Вие сте възрастни хора или майка Ви и баща Ви са такива, а нямате време или възможност да им помогнете при пазаруване или заплащане на сметки. Е затова пускам тази обява. Аз съм мъж на 30 години, които търси допълнителни доходи, а защо това да не са такива и в същото време да съдействам на хора в нужда. Потърсете ме и в зависимост от квартала, които се намирате и какви услуги ще Ви са необходими ще уговорим цена за услугата.
Ликвидиране на Дървеници с гаранция | Други услуги | гр. София
Ликвидиране на Дървеници с гаранция
гр. София, обл. София,  преди 2 часа
Пръскане срещу дървеници с ГАРАНЦИЯ. Използваните от нас препарати са безвредни за здравето и безопасни за деца и домашни любимци. Не рискувайте здравето си с продукти с неизяснено съдържание! Доверете се на лицензирана фирма по ДДД-дейности. Вижте http://orgard.eu за поръчки и повече информация.
Вома-ОТПУШВАНЕ на тоалетни град Пловдив | Други услуги | гр. Пловдив
Вома-ОТПУШВАНЕ на тоалетни град Пловдив
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 2 часа
Канализация-Отпушване на тоалетни, канали, клекала, водосточни тръби, сифони мивки с машина. Прочиства канала от наслоени мазнини във вашият дом или офис със специална техника. Град Пловдив.
Демонтаж на климатици-Профилактиа на климатици-39лв. | Други услуги | гр. София
Демонтаж на климатици-Профилактиа на климатици-39лв.
m-klima
гр. София, обл. София,  Подател: m-klima,  преди 2 часа
всичко свързано с климатиците-продажба, монтаж, демонтаж, профилактика и сервиз. http://www.m-klima.com/
Коминочистач Почиства Отпушва Комини Камини Олуци | Други услуги | гр. Варна
Коминочистач Почиства Отпушва Комини Камини Олуци
гр. Варна, обл. Варна,  преди 2 часа
Почистване на комини, камини, котли, улуци, отдушници. Монтирам стари комини, направа на комини. Работя във къщи блокове, вили, хотели, без значение по кое време - услугата се изпълнява по желание на клиента. БЕЗ ПОЧИВЕН ДЕН НЕЗАВИСИМО ВЪВ КОЕ НАСЕЛЕНО МЯСТО СЕ НАМИРАТЕ, НИЕ ЩЕ СИ ИЗВЪРШИМ УСЛУГАТА, БЪРЗО И КАЧЕСТВЕНО.
Почистване на домове и помощ в домакинството | Други услуги | гр. София
Почистване на домове и помощ в домакинството
Ани
гр. София, обл. София,  Подател: Ани,  преди 2 часа
Предлагам почистване на домове, офиси и др. -еднократно или ежеседмично, както и пране +гладене. Прах, подове, кухни, бани, измиване на прозорци. След ремонт, наематели.
Стъклени паравани, душ кабини и прегради по ваши размери. Изработка и монтаж. Добри цени. | Други услуги | гр. Пловдив
Стъклени паравани, душ кабини и прегради по ваши размери. Изработка и монтаж. Добри цени.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Violeta Georgieva,  преди 2 часа
Изработваме и монтираме стъклени душ кабини, паравани, врати и парапети по ваши размери и проекти наше производство. Монтираме и вътрешни стъклени преградни стени. Съобразени са с вашите пространства и изисквания. Изработват се от 8мм или 10мм закалени стъкла, който са прозрачни, химичен мат, частично матирани или цветни. Работим и със специални стъкла за бани. Обкова е от inox, използваме силиконови и магнитни уплътнения. Като модели могат да бъдат прави, ъглови, хармоники и плъзгане. Занимаваме се с това над 20г. При нас може да разчитате на професионализъм, коректност, качество и добри цени..
Ремонт, Монтаж, Профилактика на апарати, охладители за наливна бира | Други услуги | гр. София
Ремонт, Монтаж, Профилактика на апарати, охладители за наливна бира
гр. София, обл. София,  преди 3 часа
Диагностика ремонт и профилактика на апарати за наливна бира. Монтаж на бирени машини от професионалист с 20 годишен опит в областта. Ниски цени, обслужване на място и ремонт за района на София и областта. Моля, обадете се за повече информация.
Ремонт на шевни машини в Стара Загора | Други услуги | гр. Стара Загора
Ремонт на шевни машини в Стара Загора
гр. Стара Загора, обл. Стара Загора,  Подател: Николай Колев,  преди 3 часа
Качествено ремонтиране на всички видове домашни и професионални шевни машини. Гаранция за извършения ремонт. Техническата база и цените са без конкуренция в града!
Коминочистач Почиства Комини Камини на Най ниските ЦЕНИ 10лв | Други услуги | гр. Варна
Коминочистач Почиства Комини Камини на Най ниските ЦЕНИ 10лв
stefan
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: stefan,  преди 3 часа
Дългогодишен Коминочистач Почиства Комини. Камини. отдушници. пещти. монтаж на петлици. хашове. глобоси. улуци. Тази оферта важи за град ВАРНА. и Околностите предлага Почистване и отпушване на димоотводи, печки. котли пещи и на фурни, улуци, независимо блок или къща. Надзиждам комини измазвам работи се съвесно със традиционни инструменти. Монтаж на свери эа тяга. Отэовавам се веднага эа съдеиствие эа вашата топлина и уют. Дежурен телефон Гаранция - 6 месеца. фирмата издава фактури.
Почистване Отпушване на Комини Канали Улуци | Други услуги | гр. Варна
Почистване Отпушване на Комини Канали Улуци
stefan
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: stefan,  преди 3 часа
Коминочистач одобрен от клиенти в ВАРНА и цялата страна, разполага с най - добрите качественни иструменти - четка, стоманено въже до 50м със гюле до 25кг, което разбива чужди предмети и нагара вътре в комина, независимо дали е блок или къща, заведения, хотели, котелни, вилни зони и др. Работим 24 часа дори и в празничните дни независимо в коя част се намирате.
Бакелит на ишлеме | Други услуги | гр. Петрич
Бакелит на ишлеме
гр. Петрич, обл. Благоевград,  преди 3 часа
Шприцване бакелит на ишлеме за сериозни серии предлагаме и изработка на матрици
коминочистач русе | Други услуги | гр. Русе
коминочистач русе
гр. Русе, обл. Русе,  Подател: nestor,  преди 3 часа
Професионално почистване на комини, отдшници и аспирации. Гаранция за извършена услуга. Обслужва Русе и региона. Работя без почивен ден.
« Предишна | 1234567 ... 111213 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.

© 2017 Ало.бг