Филтриране
Сортиране
    Филтър
  • Област
  • Населено място
  • Обяви подадени след
  •  Разширено търсене
  • реклама

Услуги » Други услуги

395 обяви
Професионално видеозаснемане на вашата сватба, годеж, кръщене, юбилей, абитуриентски бал, рожден ден и на други семейни тържества, коледни и новогодишни партита, презентации и фирмени мероприятия. Видеомонтаж, цветен баланс, ефекти, корекция звук, DVD меню с избор на сцени, сватбен филм и сватбен видеоклип. Професионален фотограф, лична фотосесия, DJ.www.youtube.com/watch?v=xV7Q-fPZDUU.
GSTechnology е сервиз специлиализиран в Германия с най-новите устройства и техника на пазара. Специалиазацията ни дава нужния опит така, че можете да ни се доверите. Работим с нови и модерни машини за..
Фирмата е специализирана в изработката на 2D и 3D модели за изработка на сложни инженерни детайли и заготовки, калъпи за леене и формоване, модели за леене, рязане, разпробиване и гравиране на широк с..
Мениджмънт на жилища, поддръжка, наеми, комунални услуги, отчет сметки и всичко свързано с дома!!! Обявата важи за Несебър, Слънчев бряг и региона.

услуги с мини багер и бобкат

гр. София, обл. София
Качествени услуги с строителна техника дренажи ВиК линеини и масови ископи. Доставка на хумус и инертни материали.

Монтаж климатици

гр. Бургас, обл. Бургас
Монтаж и демонтаж на климатици. Полагане на тръби. Зареждане с фрион и др. Най-ниски цени!!!100лв

Монтаж и Демонтаж на мебели

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Монтаж и Демонтаж на мебели на наи-добри цени и доставка в удобен за вас ден и час. За да ви улесним максимално ви предлагаме: -вземане на избрания от вас артикул от магазина. -сглобяване в на..

коминочистач русе

гр. Русе, обл. Русе
Професионално почистване на комини, отдшници и аспирации. Гаранция за извършена услуга. Обслужва Русе и региона. Работя без почивен ден.
Безплатно изнасяне и изхвърляне на стари печки, перални, хладилници, телевизори, радиатори стари монитори, РС -та, буркани и други ненужни вещи. Звънете - не ни жалете. Експресно изнасяне! Желаем Ви К..
Предлагам грижа - Домашен помощник за Вашият дом - за семейства и самотни хора и други за град Варна - нощна смяна или всеки ден по Ваше желание. Мъж на средна възраст, коректен, възпитан, грижовен, п..

Стъкларски услуги

гр. София, обл. София
Ние предлагаме всичко, което е от стъкло за вашето домакинство, офис, магазин, фитнес зала и всякакъв друг вид помещение. Ремонтираме дървени дограми на място. Изработваме душ кабини и паравани за ваш..
Предлагаме ремонт и продажба на тягови батерии за електрокари, стакери и ричтраци. Подмяна на елементи. Сервиз и диагностика на електрокари, стакери и ричтраци.
Извършваме ремонт на всички марки и модели електрокари, мотокари и газокари. Диагностика и ремонт на електрически стакери и ричтраци. Доставка на резервни части за тях от 24 до 48 часа.

изхвърляне стари мебели

гр. Варна, обл. Варна
изхвърляне стари мебели, ел. уреди, и др. най добри цени за Варна безплатен транспорт

почистване мази тавани

гр. Варна, обл. Варна
почистване мази, тавани най добри цени за Варна безплатен транспорт
Извършваме всякакъв вид услуги на големи и малки височини. Заради, мостове, кули, кранове и др. Обекти по които работата е трудно достъпна. Монтиране на топло изолации, козирки, гръмоотводи, каб..

Износ на стоки

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Здравейте уважаеми производители, все повече компании успяват да реализират продажби на своите стоки извън България. Това е видно и от ръстящият дял на експорта. Ако управлявате компания, която ис..

монтаж на мебели - с цени

гр. София, обл. София
МОНТАЖ НА МЕБЕЛИ - кухни, спални, детски стаи, холни секции, антрета, гардероби и др. Нашите цени за качествен монтаж - вижте на снимките. Повече от 20 - годишен опит в монтажа на мебели български и в..
Притежавам удостоверение за професионална компетентност ръководител транспортна дейност за международен превоз на товари. Търся фирма, която се нуждае да назначи на трудов договор ръководител транспор..
Ръчна изработка на простори за тераси на апартаменти, домове и вили. Просторите, които изработваме се отличават с изключителна здравина, дизайн и функционалност. Изработени са от кухи метални профили,..

Бояджийски услуги

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Предлагам боядисване на всякакви метални издели, с грунд или боя, изделия които са изложени на външни атмосверни условия и са корозирали. Навеси, тераси, тенти, покриви, решетки и така нататък. Боядис..
Автовишки на ниски цени

ремонт на шевни машини

гр. Бургас, обл. Бургас
ремонт на шевни машини Юнион, Лучник, Сингер, Пфаф, Веритас, Науман, Брадър, Тойота и др., гаранция
Диагностика ремонт и профилактика на апарати за наливна бира. Монтаж на бирени машини от професионалист с 20 годишен опит в областта. Ниски цени, обслужване на място и ремонт за района на София и обла..
Национални Архиви предлага услугите по сигурно унищожаване на документите ви, чувствителната информация и записите ви. Всички наши процеси и системи са сертфицирани от LRQA - по ISO стандартите 9001 (..
Лицензирана фирма извършва рязане и демонтаж на метални съоръжения и оборудване в Стара Загора. Транспортиране, претегляне и изкупуване на металния скрап на най-добри цени в региона на Стара Загора.
Коминочистач одобрен от клиенти в ВАРНА и цялата страна, разполага с най - добрите качественни иструменти - четка, стоманено въже до 50м със гюле до 25кг, което разбива чужди предмети и нагара вътре в..
Изграждане копаене на септична яма на трудно достъпни места копаенето се извършва ръчно и машино работя в срокове съдеиствам за камък бетон бетони обрачи всички размери от диамртар ф600 до диаметар ф2..

почистване улуци

гр. Варна, обл. Варна
почистване улуци без значение от зградата и височината отпушване водосточни тръби смяна улуци без почивен ден
Ръчно копаене, почистване, удълбочаване на кладенци, септични ями. Поставяне на кладенски блокчета, бетонни пръстени до плоча. Работим с наши или с ваши материали. Съдействам за материали, независимо ..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.