Филтриране
Сортиране

Услуги » Други услуги

485 обяви
Почистване на дворове, извозване на клони и храсти. С моята бригада е най евтино в София. Режем дървета, храсти и треви. Почистваме дворове с боклуци след строеж или желязо, пласмаса сичко.
Професионален коминочистач. Отпушване, почистване и профилактика на комини, камини, котли. Изравяне от долу- на горе. Премахване на нагар, течова и засмоляване на коминната инсталация. Контролирано обгаряне. Отстраняване на заседнали предмети в комина. Внимавайте, от самозапалване на комина. Почистване, на мазнини от кухненски аспиратори в ресторанти, хотели и много фамилни згради. Обслужване на въздуховоди, кухненски аспиратори и др. Добри практики, достъпни цени, служители с дълъг опит . Работим чисто. Предлагаме абонаменти. Гаранция за услугата. Позвънете за въпроси. ..

услуги с мини багер и бобкат

гр. София, обл. София
Качествени услуги със строителна техника: * Багер с дълбочина на копаене 3,50м. * Минибагер * Бобкат * Самосвал * Валяк Видове Дейности: * Септични ями * Основи за сгради * Дренажи * Събаряне на стари сгради * ВиК линейни и масови изкопи * Обратни насипи * Извозване на строителни отпадъци * Прочистване и разработване на терени * Доставка на строителни и инертни материали * Изграждане на дренажи, канализаций и водопроводи, вертикални планировки, подготовка за унипаваж, озеленяване * Изпълнение на индивидуални проекти * Посещение и консултация на място.

ВиК и Ел. услуги, експресно, прецизно!

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Спешни и неотложни ремонти!

Фактури ддс

гр. София, обл. София
Здравейте предлагаме фактури за разход на фирми, както стоки така и услуги. Фактурите може да да по ддс, а може и да са опростени за фирма без ддс. Цената е процент на ддс-то, а на простите на тотал..
Коминочистач одобрен от клиенти в ВАРНА и цялата страна, разполага с най - добрите качественни иструменти - четка, стоманено въже до 50м със гюле до 25кг, което разбива чужди предмети и нагара вътре в..
Коминочистач Варна Отпушване на Комини Ремонт на Комини изидване на комини Почистване Поставаня на Сфери Петлета Саниране и Отстраняване Поставане на Улуци Почистане на улици работим 24 часа Гаранция ..
Доставка, монтаж и сервиз на отоплителна, вентилационна и климатична техника в удобно за Вас време.
Вашата частна камериерка само с едно обаждане на посочения телефон транспортни разходи от страна на клиента
Коминочистач обслужва Варна Добрич, Шумен, Т-ще, Разград, Каварна, Силистра, Балчик, Кранево, и др... Почистване котли камини, комини, мази, тавани от гълъби, апартаменти, вили, и др... Работим БЕ..
Отпушване на Комини на наи ниски цени Отпушване на Комини Ремонт на Комини изидване на комини Почистване Поставаня на Сфери Петлета Саниране и Отстраняване Поставане на Улуци Почистане на улици ра..
Отпушвне на комини камини пещти котели печки пицарии барбакюта отдушници ремонт на стари разпадащти комини направа на нов комин измазване на комини поставам - монтаж по желание на клиента сфери хашки ..
Безплатен оглед. Цена в зависимост от тапета / фототапетa! Предлагаме каталози за избор на тапет!
Дългогодишен Коминочистач Почиства Комини. Камини. отдушници. пещти. монтаж на петлици. хашове. глобоси. улуци. Тази оферта важи за град ВАРНА. и Околностите предлага Почистване и отпушване на димоотв..
Отпушване на Комини И Канали Улуци на наи ниски цени Отпушване на Комини и Канали Ремонт на Комини изидване на комини Почистване Поставаня на Сфери Петлета Саниране и Отстраняванв на проблема работим ..

Фотограф на ниски цени.

гр. Бургас, обл. Бургас
Здравейте, Предалгаме заснемане на рожденни дни, кръщенета, абитюрентски бал, семейна и самостоятелна фотосесия. - Семейна и самостоятелна фотосесия: Фотосесията, ще се състои на открито. Мяст..

Обработка на снимки!

гр. Бургас, обл. Бургас
Здравейте, Предлагаме всякаква обработка за Вашите снимки! Програми с които се работи: Adobe Photoshop, Adobe Lightroom Примерни цени: от 10 до 50 снимки - 1лв на снимка. от 50 до 100 снимки ..
Auto Max Studio гр. Плевен предлага на своите клиенти професионално лепене на всички видове тапети и фототапети! Лепене на тапети - 4 лв. кв.м.   Демонтаж на тапети -2.00 лв. кв.м. Лепене на фототап..

Моментален калайджия

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Моментален калайджия в с. Труд по пътя за Карлово. Ремонтира стари ракиджийски казани, също предлага ремонт на стари капаци. Приема всички видове бакърни поръчки като тигани, нови казани и т.н. Йо..

Управление на имоти

гр. София, обл. София
Всеки наемодател с липса на достатъчно свободно време за управление на имотите си може да се възползва от услугата „УПРАВЛЕНИЕ НА ИМОТИ”. Наемодателят упълномощава Агенция за недвижими имоти ”СИТИС”..

Подово инфрачервено отопление

гр. Варна, обл. Варна
Извършвам цялостен монтаж на подово инфрачервено отопление. Доставка на материали на най-ниски цени. Предимствата на инфрачервеното отоплително фолио Инфрачервеното отопление - топъл под, това ..
Услуги с автокран с телескопична стрела 21 метра и товароподемност 16 тона. Услуга с автокран, автокран под наем в София. Товарене, разтоварване, вдигане, сваляне, монтаж, демонтаж на всякакви съоръже..
Извършваме ремонт на всички марки и модели електрокари, мотокари и газокари. Диагностика и ремонт на електрически стакери и ричтраци. Доставка на резервни части за тях от 24 до 48 часа.
Предлагаме ремонт и продажба на тягови батерии за електрокари, стакери и ричтраци. Подмяна на елементи. Сервиз и диагностика на електрокари, стакери и ричтраци.

Експресни Стъкларски услуги

гр. София, обл. София
Ние предлагаме всичко, което е от стъкло за вашето домакинство, офис, магазин, фитнес зала и всякакъв друг вид помещение. Ремонтираме дървени дограми на място. Изработваме душ кабини и паравани за ваш..

Психолог на свободна практика

гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
Предлагам безплатна консултация, винаги когато се почувствате объркани, стресирани, предадени, обезкуражени, наранени можете да споделите за вашите проблеми напълно дискретно.
Уважаеми дами и господа, с добра поддръжка може да отложим или избегнем основни ремонти, които струват наистина скъпо. Затова, нуждаещите се от: - Ел-техник ( диагностика, изграждане на нова ел ин..
Почистване на мази, тавани, гаражи, апартаменти от стари и непотребни вещи.
Доставка на Топла или Студена Вода/Измиване на улици/Плацове/Подземни Гаражи/Паркинги/ Водоноска -Цистерни 14 куб.м, 20куб.м, 35куб.м. Ниски Цени. Възможност за сключване на договор по наем. Издаване ..
Мобилна Тоалетна под наем. Подходяща за всякакви събития на открито и на труднодостъпни места. Луксозно обзаведена.
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.