Филтриране
Сортиране
    Филтър
  • Област
  • Населено място
  • Обяви подадени след
  •  Разширено търсене
  • реклама
Намерени са 419 обяви

Коминочистач бургас

гр. Бургас, обл. Бургас
Коминочистач бургас , отпушва и почиства професионално комини,чупещи и прави без значение от зградата, (Блок или Къща) .Също почиствам камини, контли ,отдушници и други. Работя в бургас и региона, без почивен ден . Гаранция за извършената услуга , достъпни цени. Алекси Иванов
Отпушване на Комини на наи ниски цени Отпушване на Комини Ремонт на Комини изидване на комини Почистване Поставаня на Сфери Петлета Саниране и Отстраняване Поставане на Улуци Почистане на улици работим 24 часа Гаранция за Извършената от Нас Работа
Фирма Т. Д. И 2005 ЕООД разполага със богат асортимент от специализирана техника и квалифициран персонал. От нас ще получите качествено и бързо обслужване по всяко време на денонощието Независимо от вида на замърсяването или запушването ще се погрижим почистването да бъде изпълнено възможно най-бързо. Опитът и уменията на нашите специалисти гарантирано ще Ви спестят време и главоболия. Проблемният участък ще бъде локализиран максимално бързо, а отстраняването на проблема ще се направи по възможно най-ефективния и чист начин. Отпушване на канали; Видеодиагностика на канали; Почистване..
Коминочистач Почиства Комини. Камини. отдушници. пещти. монтаж на петлици. хашове. глобоси. улуци. Тази оферта важи за град ВАРНА. и Околностите предлага Почистване и отпушване на димоотводи, печки. котли пещи и на фурни, улуци, независимо блок или къща. Надзиждам комини измазвам работи се съвесно със традиционни инструменти. Монтаж на свери эа тяга. Отэовавам се веднага эа съдеиствие эа вашата топлина и уют. Дежурен телефон Гаранция - 6 месеца. фирмата издава фактури.
Коминочистач, отпушва комини, камини, контли, чупещи и вертикални. Пo kъщи,блокове,заведения и др. работя в бургас и региона, без почивен ден , гаранция за извършената услуга , достъпни цени. Алекси И..

Услуги с Автокранове

гр. Пловдив, обл. Пловдив
УСЛУГИ С АВТОКРАНОВЕ, ТЕЛЕСКОПИЧНИ ТОВАРАЧИ, ИЗВЪНГАБАРИТЕН ТРАНСПОРТ -30т. автокран -40т. автокран -60т. автокран -80т. автокран -120т. автокран -150т. автокран -250т. автокран
Фирма „Електро-Ом 2014” ЕООД Ви предлага абонаменотна поддръжка на трафопост 20 kV: Спецификация на дейностите: 1. Техническа поддръжка на трансформатор 20 kv. 2. Техническа поддръжка на р..

Фотографски Услуги

гр. Ямбол, обл. Ямбол
Качествено Фотографско заснемане на сватби, абитуриентски балове, кръщенета рождени дни и други тържества и празненства при заплащанe с отстъпки. С цялото си уважение и съпричастност, сме готови да ..

Монтаж и Демонтаж на мебели

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Монтаж и Демонтаж на мебели на наи-добри цени и доставка в удобен за вас ден и час. За да ви улесним максимално ви предлагаме: -вземане на избрания от вас артикул от магазина. -сглобяване в на..

Коректорски услуги

гр. София, обл. София
Коригиране на текстове - онлайн и на хартия, възможност за абонамент. Подробности - на телефон или мейл.
Фирмата е специализирана в изработката на 2D и 3D модели за изработка на сложни инженерни детайли и заготовки, калъпи за леене и формоване, модели за леене, рязане, разпробиване и гравиране на широк с..

услуги с мини багер и бобкат

гр. София, обл. София
Качествени услуги с строителна техника дренажи ВиК линеини и масови ископи.Доставка на хумус и инертни материали.
Почистване на комини, камини, котли, улуци, отдушници. Монтирам стари комини, направа на комини. Работя във къщи блокове, вили, хотели, без значение по кое време - услугата се изпълнява по желание..
Отпушване на Комини И Канали Улуци на наи ниски цени Отпушване на Комини и Канали Ремонт на Комини изидване на комини Почистване Поставаня на Сфери Петлета Саниране и Отстраняванв на проблема работим ..
Отпушвне на комини отдушници шахти ремонт и изграждане на коминии системи почистване и ремонт на кахлени печки почистване на парни нафтови котли прекарване на тръби в комина изработка на шапки на коми..
Ремонт и изработка на автомобилни и машинни детайли. Предлагани услуги: - ремонт на спирачни дискове и джанти на леки и тежкотоварни автомобили (вкл. камиони) - изработка на шпонъчни канали (що..

Стъкларски услуги - София

гр. София, обл. София
Всякакъв вид стъкларски услуги. Остъкляване на дървена и метална дограма. Смяна на стъклопакети, орнаментни стъкла и огледала. Монтаж на душ кабини, паравани за баня, лакобели, парапети от стъкло, зак..
Предлагам грижа - Домашен помощник за Вашият дом - за семейства и самотни хора и други за град Варна - нощна смяна или всеки ден по Ваше желание. Мъж на средна възраст, коректен, възпитан, грижовен, п..
Почистване Комини одобрен от клиенти в ВАРНА и цялата страна, разполага с най - добрите качественни иструменти - четка, стоманено въже до 50м със гюле до 25кг, което разбива чужди предмети и нагара въ..
Дългогодишен Коминочистач Почиства Комини. Камини. отдушници. пещти. монтаж на петлици. хашове. глобоси. улуци. Тази оферта важи за град ВАРНА. и Околностите предлага Почистване и отпушване на димоотв..
Професионално видеозаснемане на вашата сватба, годеж, кръщене, юбилей, абитуриентски бал, рожден ден и на други семейни тържества, коледни и новогодишни партита, презентации и фирмени мероприятия. Вид..
Предоставяне на контейнери 4,6,8,10,12 кубика за събиране и извозване на битови и строителни отпадъци на строителни обекти, търговски и промишлени обекти, частни лица
Ръчна изработка на простори за тераси на апартаменти, домове и вили. Просторите, които изработваме се отличават с изключителна здравина, дизайн и функционалност. Изработени са от кухи метални профили,..

домашен майстор

гр. Бургас, обл. Бургас
домашен майстор за почти всякакъв вид домашни услуги
Заварчик-Парнаджия Демонтира панелни и всякакви други видове радиатори изолира главните щрангове при демонтажа точност и коректност изгодно цена по договаряне

домашен маистор на повикване.

гр. София, обл. София
Всякакви услуги по домовете, ако имате нужда от поддръжка или ремонт у дома, в офиса или градината на ваше разположение съм. Ремонт на ел. инсталации, ВИК системи, и др. Бърз и коректен. вкючително ..

Мъж под Наем

гр. Бургас, обл. Бургас
За хора които имат нужда от всякакъв вид дейност по поддържането на едно жилище. Ще отремонтирам всичко вместо вас. Заплащането е по договорка предвид нуждата която имате.

Домашен майстор

гр. София, обл. София
Ремонт на отоплителни уреди, смяна на нагреватели на бойлер, поправка на готварски печки, поставяне на плочки за баня, отпушване на мивки, смяна на контакти, зидане на балкони.

Поправка на Дамски обувки.

гр. София, обл. София
Извършвам поправка на Дамски обувки.
Прехвърляне (архивиране) на видеокасети на ДВД VHS DVD. Изходен (архивен) формат по избор на клиента - ДВД DVD, МП4 MP4, подходящ за гледане на стандартен ДВД плеър или смарт телевизор, компютър. За..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.

© 1998 - 2018 Alo.bg