Филтриране
Сортиране

Авторемонти, Автомивки

267 обяви

автосервиз-автоуслуги

гр. София, обл. София
Компютърна диагностика и всички видове ремонти на разумни цени, смяна на масла, възможно е предоставянето на заместващ автомобил, работим всеки ден от 9. 00 до 18. 00ч, даваме автомобили под наем 20лв/24 часа, изкупуваме всякакви автомобили и джипове/повредени, ударени, десни волани и други/плащане-веднага, репатрираме автомобили 50 лв. в рамките на софия, голям камион за тежко катастрофирали автомобили, бусове, джипове и камиони до 8 тона, кранът е 5 тонен, включително превоз на товари, стоки и строителни материали, и 1 лв. /км. извън софия, за бусове и камиони цената е по-висока
Ямбол, ул. Крали Марко 37 АВТОСТЪКЛА КОБРА •10 % ОТСТЪПКА от цената на автостъкла •Безсрочна гаранция
Автоцентър Радост в автосервиз Диана Ямбол Ремонт на катастрофирали автомобили
Услугата се извършва на място на вашия адрес или работно място, където ви е удобно, с най - висок клас акумолаторни машини. Ако имате рекламация в рамките на две години ние връщаме вашите пари на момента. Водно полиране с 8 размера шкурки до перфектен вид, пастиране с 3 размера паста + допълнителна с UV защитен слой. След цялата процедура по полиране, фаровете се третират и с твърд керамичен лак за най-дълготраен ефект и защита от износване и повече блясък. 1 г. гаранция срещу дефекти на лака. ДВА ФАРА 40ЛВ!! ПОЛИРАНЕ НА ОТДЕЛЕН ДЕТАЙЛ 30ЛВ ОТНОВО НА МЯСТО! ПОЛИРАНЕ НА ЦЯЛ АВТО..
Пълна смяна на масло на автоматична скоростна кутия с машина.
Ремонт на спукани автостъкла. Ако имате спукано стъкло на вашия автомобил обадете се и ще ви помогнем. Лепене на спукани автостъкла. Заличаване на пукнатини и удари от камъчета. Възстановяване на спук..
Възстановявам спукани автостъкла чрез специална фотополимерна технология, която позволява да се заличат изцяло или почти изцяло пукнатина, линия, шупла, звезда. Работя с качествен американски фотополи..
Извършвам услугата ремонт (лепене, възстановяване, реставриране) на пукнати автомобилни стъкла. Работя по специална технология с висококачествен американски фотополимер от директния вносител за Българ..

сервиз / ауспуси / ауспуси. бг /

гр. Бургас, обл. Бургас
СЕРВИЗ С 15 ГОДИШНА ИСТОРИЯ... качествени и експресни ремонти на ващата изпускателна система. Всичко за автомобилните ауспуси... тампони за всички видове автомобили и камиони... Гаранция 18 месеца!!! ..

Сервиз ауспуси ФИКС

гр. Бургас, обл. Бургас
Сериза е създаден през 1996г. Оборудван с най-съвременна технологична апаратура, специализирана материална база и високо квалифициран персонал, за всички видове леки и лекотоварни автомобили. Извършва..

Боядисване на джанти

гр. Асеновград, обл. Пловдив
Предлагаме услугата пребоядисване на алуминиеви и железни джанти.

Пастиране и полиране на автомобили

гр. Асеновград, обл. Пловдив
Предлагаме следните услуги и грижи за автомобила: -Пастиране на автомобили ( с абразивна паста за премахване на драскотини и паяжини по боята, анти-холограмна паста, вакса за блясък и отблъскване ..

Автобояджийски услуги

гр. Пловдив, обл. Пловдив
-Цялостно и частично пребоядисване на коли. -Боядисване на джанти. -Боядисване на отделни детайли. -Боядисване на мебели -Пластмасови заварки -Автобояджийска камера -Авто козметика, полиране ..
Внос, продажба, ремонт и рециклиране на механична скоростна кутия. Цената за ремонт е в зависимост от модела на скоростната кутията. Предлагаме широка и разнообразна гама от налични скоростни кутии,..
Услугите които предлагаме: Изправяне на ударен автомобил Пребоядисване; -Напасване, закрепване на отделни панели, лайсни, брони; -Изкърпване, Присаждане Работим със конкурентни цени, които варират спр..
Сервиза предлага автомонтьорски, тенекеджийски и бояджийски услуги. Работим за Вас вече 18 год. Разполагаме с камера за автобоядисване и стенд за тежко катастрофирали автомобили. Работим и с всички за..

купува коли за скрап в София

гр. София, обл. София
Изкупува коли за скрап, бракуване, издава удостоверение за дерегистрация. Транспорта е безплатен за София, цените на колите се определят според модела, бърза реакция в деня.

Зареждане и ремонт на автоклиматици

гр. Дългопол, обл. Варна
Зареждане Ремонт Диагностика Профилактика На леки лекотоварни автомобили и селскостопански машини.
Услуги Професионално пастиране и полиране на автомобили плюс възстановяване и полиране на изгорели и силно захабени пластмасови фарове+Нано Керамични Защити Грижа за лака Дълбоко почистване П..

Пътна Помощ Кулата

гр. Петрич, обл. Благоевград
Пътна Помощ за Петрич, Страната и Чужбина на ниски цени. Пристигаме до 15мин в града, а извънградско възможно най-бързо. Услуги: Подаване на ток, доставка на гориво, смяна на гуми, превоз в Страната..
Цялостно или частично пастиране или полиране на леки автомобили, микробуси, ванове и джипове! Предлагаме полагане на керамично покритие за целия автомобил! Машинно пастиране с три вида пасти, вклю..

Полиране на фарове за 35 лв.!

гр. София, обл. София
Полиране на всички видове фарове и стопове за леки и товарни автомобили! Нанадяне на керамично покритие или полимерна защита след процедурата по пастиране! Премахване на стар и обелен лак! Машинно..
Изработвам всякакъв вид фланци за всички видове джанти от дуралуминий и стомана С45. Правя и дълги болтове за фланците и секретни болтове за джанти и фланци. • Капачки за болтове на джанти 17мм-че..
Машинно почистване (рециклиране) на филтри за твърди частици (ДПФ/ФАП филтри) и катализатори - цени от 200лв! Издаваме фактури и гаранционни сертификати. Монтаж и демонтаж по желание на клиент..

Автостъкла Смолян Вельо

гр. Смолян, обл. Смолян
Автостъкла Смолян Вельо -продажба и монтаж, нови и втора употреба /автомобили, бусове, камиони, автобуси, трактори и др. техника/ Промишлена зона Трандевица под Родопея Белев Товарна магистрала ..

Ремонт и смяна на Ауспуси -10%

гр. Варна, обл. Варна
Една година гаранция. Отстъпка -10% през месец Февруари Ремонт на изпускателната система на автомобила. Монтаж на леки и лекотоварни автомобили. Смяна или отстраняване на катализатори. Изку..

авто сервизи

гр. Бургас, обл. Бургас
Авто-ел услуги, диагностика електроуслуги, ремонт динама и стартери, джанти заварки запалване и стенд. Ремонт: спирачки, накладки, дискове и спирачни цилиндри ръчна спирачка. меки връзки, тръби, гърне..
Бургас обл Бургас СГ-КАР. ООД Меден Рудник зона Б до-193 бл. АВТОСЕРВИЗИ. Изкърпване в каквото и състояние да е автомобила ( НЕВЪЗМОЖНО) гаранция на изкърпените неща 5 години, като такъв кърпеж изкар..
Експресни автобояджийски услуги на цена от 80 до 120 лева за детайл с материалите. Цената зависи от големината на детайла и степента на увреждане. ✔Пребоядисване-цялостно и детайлно ✔Изправяне на..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.