1. home
  2. »
  3. bcУслуги
  4. »
  5. Авторемонти, Автомивки

Авторемонти, Автомивки

331 обяви
Внос, продажба, ремонт и рециклиране на механична скоростна кутия. Цената за ремонт е в зависимост от модела на скоростната кутията. Предлагаме широка и разнообразна гама от налични скоростни кутии,..
Лепене, Ремонт, Възстановяване на спукани автостъкла шупли, линии, точки, цепнатини, пукнатини, за РУСЕ и областта. Закрепване на огледала за обратно виждане, странични огледала. Премахване на стари с..
Автомобилът ви е за смяна на масло и филтри, ремонт, ГТП или автомивка. Имате много работа и нямате време. Ние ще закараме Вашата кола до сервиза и обратно срещу скромно финансово възнагражден..
Ходжа Азизе - ритуали за събиране на разделени двойки и премахване на магии; 089 275 7204
Почистване на ДПФ Филтър Ем Комплект Костинброд, Ем Комплект Дружба, Ем Комплект Павлово, Ем Комплект Люлин Почистване на ДПФ Филтър е една от най-новите услуги предлагана от нас. Услуга която ня..

Автотапицер Стара Загора

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Автотапицерски услуги, полиране на фарове и тапициране на межели.

Изпиране на салон на лек Автомобил

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Офертата включва: • Изпиране на всички седалки, врати и тапицерията им; • Почистване на пластмасовите детайли, таблото, централната конзола и багажника; • Изпиране на мокета и стелките., Прането..

Car DetailinG

гр. Сливен, обл. Сливен
ПАСТИРАНЕ И ПОЛИРАНЕ НА АВТОМОБИЛИ -Време е за освежаване на вида на вашите автомобили, фарове, стопове и халогени. Ние ще се погрижим за вашия вид на автомобила и за изгорелите, пожълтели и матиран..
Всички видове турбини и части за тях!!! Нови и рециклирани турбокомпресори за всички видове автомобили. Турбо център - официален представител на Turbocentras (Литва). Фирмата поддържа голям асорти..
Ремонт и лепене на спукани автостъкла в град Плевен Фирма “ГЛАСМЕДЖИК” ЕООД е официален представител с изключителни права за България на американската фирма DELTAKITS* ФИРМАТА ПРЕДЛАГА: Възстан..
Автосервиз Сена 2002 извършва диагностика, ремонти, профилактика и обслужване на автоклиматици. Сваляне на табло. Ремонт на компресор климатик. Диагностика + зареждане с фреон R134a и R1234yf. Диагнос..

Автоклиматици -Сервиз

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
КЛИМАТИЦИІ-СЕРВИЗ е специализиран сервиз за диагностика, зареждане, ремонт и профилактика на автомобилни климатични инсталации. Доставка и монтаж на нови Климатици за Трактори и Комбайни и др. ССМ. Ди..
Мобилно пясъкоструене джанти/диференциални/шасита/купета на коли/ и др. + прахово боядисване. Издавам фактура, цена от 20 лв без ддс.

Автодиагностика НА МЯСТО

гр. София, обл. София
ДИАГНОСТИКА НА ЛЕКИ АВТОМОБИЛИ НА МЯСТО, за град София, оборудване за всички модели аетомобилиVW, SEAT, SKODA, AUDI, OPEL и др. Извън София по договаряне. Поддържат се всички марки автомобили, Четене,..

Автосервиз и Смяна на гуми

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Автосервиз предлага атрактивни цени за своите клиенти: -смяна амортисьори, -ходова част, накладки, спирачни дискове, сп. маркучи, сп. помпа -смяна носачи, корм. накрайници, полуоски, карета, ма..

Зареждане и ремонт на Автоклиматици

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Профилактика на авто климатици за 25 лв.! Включва: Машинно източване на цялата система, вакумиране (с течение на времето във всяка система се получава конденз), проверка за течове на газ чрез ..

Авто услуги без почивен ден!

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Ремонт и обслужване на леки автомобили. Работим и след работно време и събота и неделя!

Турбо Сервиз ЕООД

гр. Сливен, обл. Сливен
Ремонт на всички видове турбокомпресори ”Комън Рейл”и пиезо инжектори. ГНП за леки автомобили, ТИР, селскостопанска, пътностройтелна техника и други
РЕМОНТИРАМЕ/РЕЦИКЛИРАМЕ ВСИЧКИ ВИДОВЕ СКОРОСТНИ КУТИИ НА ЛЕКИ КОЛИ И БУСОВЕ С ГАРАНЦИЯ 6 МЕСЕЦА!!! продаваме и ремонтираме скоростни кутии за всички модели бусове, RENAULT MASTER, TRAFIK OPEL MOVA..
Мотокари Балтексим България. Сервизните техници и инженерите на компанията ни са готови да ви помогнат в решаването на всякакви проблеми свързани с ремонт на складово и логистично оборудване. Ние мо..
 рекламирай сам в
Услуги Професионално пастиране и полиране на автомобили плюс възстановяване и полиране на изгорели и силно захабени пластмасови фарове+Нано Керамични Защити Грижа за лака Дълбоко почистване П..
Професионално рециклиране и полиране на автомобилни фарове Предлагам следните услуги: 1. Професионално полиране на Фарове: - Mашинно шлайфане и водно шлайфане на ръка. - Полиране в 3 стъпки..
Webasto C/Z печки - тест, ремонт, монтаж, отключване. платки, резервни части тест, изчистване грешки - 20 лв. отключване/флаш - 40 лв. платка BMW, pin.1 - 100 лв. (бензин +20 лв.) монтаж на пе..
Услугите които предлагаме: Изправяне на ударен автомобил Пребоядисване; -Напасване, закрепване на отделни панели, лайсни, брони; -Изкърпване, Присаждане Работим със конкурентни цени, които варират спр..
Ремонт на спирачни апарати, амбреажни и спирачни помпи/гаранция 24 месеца/, Изваждане на скъсани пробки и водачи, поправка на тропащи съпорти, боядисване, поцинковане и др. Изработваме спирачни тръбич..
Изработваме всякакви видове тръбички за налягане-хидравлика, вода, спирачна течност, замяна на регулатори за спирачно налягане с 3 и 4 извода, изваждане на скъсани пробки, възстановяване на развалени ..

Ремонт на помпа за EASYTRONIC g1d5 002 01.

гр. София, обл. София
Цилиндър на съединителя G1D5 002 01. Блок за управление /актуатор/ EASYTRONIC, ТСМ DURASHIFT (Opel, Ford, Mazda 2). Разработили сме технология за ремонт на главния цилиндър за включване на Изитроник..
Извършваме ремонт на климатици на строителна и селскостопанска техника. Разполагаме с всичко необходимо за ремонт на място без да е необходимо да се транспортира машината която е с повреден климатик. ..
Продажба на голяма гама двигателни масла и филтри, преференциални цени за смяна на масла и филтри закупени от нас. Работим и с масла и филтри доставени от клиента. - Смяна на масло и маслен филт..
Това не е поредното място където просто добавят фреон а сервиз в който ще получите компетентно обслужване и качествени части и консумативи. Ремонт както на автоклиматици така и на климатици на строите..
Въведи страница №