Филтриране
Сортиране
    Филтър
  • Област Област
  • Област Населено място
  • Цена
  • Обяви подадени след
  •  Разширено търсене
  • реклама

Готови конструкции

298 обяви
3 500 лв.
Стените са изработени от сандвич панели с изолационен полиуретанова пяна. Подът е изработен от хоризонтални профили, плоскости. Ел. инсталация - 32 kW; , ел. табло, осветление, контакти. Алуминиеви врати
Железарска работилница предлага изработка и монтаж на различни модели метални конструкции - тенти, навеси, сенници, козирки, които в последствие се покриват с: поликарбонат, винил, ондулин и ламарина...

Метални конструкции

Област гр. Бургас, обл. Бургас
метални конструкции - изработка и монтаж, халета, доставка и монтаж на термопанели

Огради от метални системи ( пана )

Област гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Цена: 35 лв. Изграждане на огради от метални пана. Te се изработват от горещо поцинкована арматура с прахово-полиестерно покритие (PVC). Възможни височини - 1,2м, 1,5м, 2м. Основни цветове на склад - зелено и сиво..
Железарска работилница с 25 годишни традиции в металообработването и екип от най-опитни майстори ви предлагаме: изработка, боядисване и монтаж на предпазни и декоративни огради от гладко и ковано желя..
Железарска работилница изработва, боядисва и монтира метални предпазни решетки от обикновено профилно или ковано желязо за домове, вили, изби офиси, производствени помещения на достъпни цени. Решеткит..
Изработка от ковано желязо-портали и врати, тенти, козирки, навеси и беседки с поликарбонат, винил, битумни и метални керемиди, предпазни решетки, огради и парапети- уникални модели, вити и прави стъл..
Vipers.bg изработваме и монтираме навеси и козирки от гофрирана ламарина.

Метални конструкции

Област гр. София, обл. София
Вайпърс. БГ предлага изработка и монтаж на всякакви метални конструкции за битова, промишлена или рекламна цел. Изработваме и конструкции тип светеща кутия с диоди, както и конструкции с алуминиеви бу..

Изделия от Метал

Област гр. София, обл. София
Вайпърс. бг предлага: Метални Конструкции, Пилони, Огради, Стълби, Изделия от Метал, Навеси и Реклами. Изработка и Монтаж на Навес от Поликарбонат Изработка и Монтаж на Навес от Гофрирана Ламар..

давам под наем Рамково скеле

Област гр. Благоевград, обл. Благоевград

строителен фургон

Област с. Лъка, обл. Бургас
парно мобилно във военен фургон на колела, възможност за закупуване на парното или фургона поотделно
Метал. конструкции втора употреба -стелажи, ферми, колони, греди, аспирации, ламарини и т.н. Адрес: гр. Пловдив, жк. Тракия, Мебелна къща Цени и подробности по телелфона.
Цена: 2 740 лв. Продавам без посредник метален гараж с усилена конструкция, самостоятелен. Гаражът е 25 кв.м. (ширина - 4,50 м., дължина- 5,55 м., и височина - 2,70м). Намира се в Пловдив, кв. „Смирненски“. Гаражът..
Цена: 1 400 EUR Без посредник продавам метален гараж - солидна метална конструкция. Гаражът е 25 кв.м., с размери: Ш/Д/В: 4,5 х 5,55 х 2,70м.). Намира се в Пловдив, „Смирненски“. Гаражът е с ролетна врата 3,50 х 2,20..

Метални изделия и конструкции

Област гр. Варна, обл. Варна
Цена: 30 лв. Метални изделия и конструкции, изработка и монтаж, навеси, стълбища, огради, парапети, врати, решетки и всвякакви други.

Продавам Поцинкована Мрежа

Област гр. Първомай, обл. Пловдив
Височина 1.5-1.8м Дьлжина 10-20м Дебелина 1.8-2.0-2.2-2.5мм Ширина на квадрата 5/5-7/7. Тел на килограм 2.0лв Мрежата може да се изработи с размери по желание на клиента. Цена от 2..

Метални капаци за шахти, капандури

Област гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 99 лв. Изработват метални капаци за шахти, по размери и идея на клиента. Капаците са изработени от двойна рамка от здрав дебел винкел, със ламарина 3мm. Имат удобна здрава дръжка за лесно отваряне и две па..

Бунгала, къщи, халета с метална конструкция

Област гр. Добрич, обл. Добрич
Цена: 550 лв. www.herastroy.bg Изграждане на бунгала, къщи, халета и др., с метална конструкция и термопанел! Бунгала и къщи на цени от 550лв/кв.м! Магазини, халета и гаражи на цени от 350лв/кв. м

Изработка на контейнери от термопанел

Област гр. Варна, обл. Варна
Цена: 4 500 лв. Изработка на жилищни и офис контейнери от термопанел

Контейнери от термопанел

Област гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 4 500 лв. Изработка на контейнери от термопанел- различни размери

бунгало 24кв. м

Област гр. Варна, обл. Варна
Цена: 11 000 лв. ” Хера строй Варна”ООД предлага изработка на бунгало 24кв.м с метална конструкция и термопанел на цена от 11 000лв без ДДС!

ново бунгало

Област гр. Варна, обл. Варна
Цена: 12 000 лв. www.herastroy.bg Изграждане на бунгало 24кв.м в цялата страна!

бунгало 24кв. м

Област гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 12 000 лв. www.herastroy.bg”ХЕРА СТРОЙ ВАРНА”ООД предлага изработка на бунгало- къща 24кв.м. на цена от12 000лв, в цената са вкючени: -направа на метална конструкция, -затваряне с термопанел, - вата и ..
Цена: 350 лв. www.herastroy.bg Изграждане на бунгала, къщи, халета и др., с метална конструкция и термопанел в цялата страна! Изработка на жилищни и офис контейнери с термопанел на цени от 4500лв (без доставка) ..

контейнери и бунгала

Област гр. Варна, обл. Варна
Цена: 500 лв. Изработка на контейнери и бунгала с метална конструкция! Външната и вътрешна облицовка е по избор на клиента!

Евтини сглобяеми къщи

Област гр. Варна, обл. Варна
Предлагаме изработка на къщи с метална конструкция по индивидуални проекти!

контейнери от термопанел

Област гр. Варна, обл. Варна
Цена: 4 500 лв. Изработка на контейнери от термопанел различни размери

Изработка на бунгала

Област гр. Варна, обл. Варна
Предлагаме изработка на бугала по размери на клиента!

Продава кафе-аперитив

Област гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 3 650 EUR гр. Бургас к-с Славейков продава кафе-аперитив напълно оборудвано и обзаведено. Налични са всички документи и разрешителни. Имотът е самостоятелна сграда и се намира на общинска земя с изгоден наем.
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.