Съоръжения за игри, Атракции

132 обяви

Продавам клатушки

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 350 лв. Втора употреба Съвсем запазени детски клатушки с монети- 4бр. с вградени мелодии.
Цена: 35 лв. Ново НОВО! Не отваряно! Футболно игрище с две врати с мрежи, с две топки, 25 м2, от реномирана марка, здрава материя, издържаща на слънце. Доставка с Еконт, Спиди или лично за Сф

Батут за скачане

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 300 лв. Втора употреба Батута е в много добро състояние
Цена: 3.50 лв. Ново Английски връхчета за електронен дартс с диаметър на резбата 2ba / тясна. Най-здравите връхчета, които при чупене в питата не я блокират и задръстват. 50 бр - 3.50 лв; 400 бр. - 12 лв;

сензор / матрица за mini darts compumatic

гр. София, обл. София
Цена: 190 лв. Ново сензорно фолио за дартс машина mini darts Compumatic с къс куплунг
Цена: 60 лв. Ново Предпазна гума за сензор на електронние дартс машини Joppi и mini darts compumatic. Европейски и американски вариант на пита.
Цена: 22 лв. Ново Приставка с ключалка за монетник на китайски клатушки. Универсално приляга на всички модели монетници и китайски клатушки производство след 2000 година.. Изработена от 2 мм стомана, по-дебела и по-здр..

”Евро Кидс” ООД - Детски съоръжения

к. к. Слънчев бряг, обл. Бургас
Цена: 100 лв. Ново Съоръжения за детски центрове. Склада се намира в к.к Слънчев бряг. За по-голям избор на място. Цени и повече информация на посоченият телефонен номер.

Хокей на маса

к. к. Слънчев бряг, обл. Бургас
Цена: 3 500 лв. Ново Хокей на маса, работи с монети. Налични на склад в к.к Слънчев бряг. За повече информация на телефонният номер.www.eurokids.bg

Надуваем батут

к. к. Слънчев бряг, обл. Бургас
Цена: 9 800 лв. Втора употреба Батута е в многого добро състояние. Размери 15м на 6,5м. За повече информация на тел. номер.

Машина за топчета с монети

к. к. Слънчев бряг, обл. Бургас
Цена: 680 лв. Ново Нови машини за гумени топчета с монети. Налични на склад в к.к Слънчев бряг. www.eurokids.bg
Цена: 750 лв. Ново Детски клатушки с монети. Намират се в к.к Слънчев бряг. За цени и информация на посочения тел. номер

Електронна боксова круша

к. к. Слънчев бряг, обл. Бургас
Цена: 3 400 лв. Ново Електронни боксови круши работещи с монети.www.eurokids.bg

Надуваем батут с пързалки Смърфовете

к. к. Слънчев бряг, обл. Бургас
Цена: 8 900 лв. Втора употреба Батутът е в много добро състояние, изработен е от висококачествен винил. Размери 12м на 6,5м. За повече информация на тел. номер.
Цена: 1 049 лв. Ново Детска кула за игра Summer Adventure с тераса и пързалка M8 Вижте и други оферти на 24home.bg Стара цена 1403 лв - нова цена 1049 лв - до 20.08 Характеристики: Обща височина: 2.42м Височин..

Продавам детска клатушка кончета

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 400 лв. Втора употреба Продавам детска клатушка кончета работи с 1лев с руски и български песни.
Цена: 99 лв. Ново Намаление! от 239. оо на 99. оо лева! Благодарение на преносимата и компактна сойка за дартс мишена от Bull’s, вече ще можете да играете навсякъде, където пожелаете. Изработена е от стомана и ..
Цена: 69 лв. Ново Намаление! от 103. оо на 69. оо лева! Макет на детска въртележка Children’s Merry Go Round от световноизвестната компания за макети Faller. Въртележката разполага с електрически мотор който задв..
Цена: 17 000 лв. Втора употреба Продавам 5 броя акумулаторни блъскащи се колички Работят с по 2 акумулатора 12/44А Запазени са, работили са само през летните месеци При желание съдействам за осигуряване на място на морето за лет..
Цена: 19 лв. Ново ОПИСАНИЕ Този надуваем чувал е удобно кресло за двама, който можете да напълните с въздух в рамките на секунди. Bubble Bed е цветен, удобен, много лек, лесно надуваем и компактен. Bubble Bed е ..

Атракцион Виртуална реалност

к. к. Слънчев бряг, обл. Бургас
Цена: 9 900 лв. Втора употреба Очила виртуална реалност Oculus rift dk2, подвижна платформа, 15 програми VR, перфектна графика 360°, лиценз за постоянно ползване
Цена: 650 лв. Втора употреба Вендинг машина за капсули с играчки и всякакви кръгли тела с диаметър 50-70 мм. Работи с последвателно пускане на две монети от 1 лев. Произведена в Италия. Височина 175 см. Вместимост ~400 капсули с ..
Състояние: Втора употреба Предоставяме за ползване разнообразни спортно - развлекателни и вендинг съоръжения, подходящи за инсталиране в хотели и заведения - маси за билярд, футболни джаги, електронен дартс, детски клатушки, б..

Детска клатушка

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 300 лв. Втора употреба Детска клатушка крава Може да работи с монета по избор Настройка на времетраенето SD карта памет с български песни
Цена: 19 лв. Ново Този надуваем чувал е удобно кресло за двама, който можете да напълните с въздух в рамките на секунди. Bubble Bed е цветен, удобен, много лек, лесно надуваем и компактен. Bubble Bed е продукт от н..
Цена: 11.90 лв. Ново стрели за електронен дартс Harrows Probrass softip 18 грама нови цена 11.90 лв комплект изпращам с еконт с преглед
Цена: 21 000 лв. Втора употреба 1. Очила виртуална реалност Oculus rift dk2, качествени филмчета с лиценз за постоянно ползване, подвижни кожани столове с три електромотори повтарят всички движения, които видете в очилата. Едновреме..

Продавам надуваем батут

гр. Златоград, обл. Смолян
Цена: 3 200 лв. Втора употреба Продавам надуваем батут 6 на 7 метра - 42 кв.м Батута е в перфектно състояние, никога не е работил на слънце! Цветовете му и винила са в безупречно състояние! Може да се види и пробва всеки ден - и в..
Състояние: Ново Извършваме ремонти и технически сервиз на електронни дартсове - подмяна на мишена, отстраняване на неточности в отчетите при хвърляне на стрели, затруднено движение на елементи от мишената, настройван..
Състояние: Втора употреба Предоставяме джаги за съвместна дейност (срещу процент от оборота) или под наем. Споделените моменти по време на джага играта остават незабравими. Джагите са подходящи за заведения, хотели, търгов..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.