1. home
  2. »
  3. bcРесторантско оборудване
  4. »
  5. Вендинг автомати

Вендинг автомати

133 обяви

Zanusi Spacio

с. Равда, обл. Бургас
Цена: 1 950 лв. Втора употреба Машината е с монетник и е на обект, продава се с покрива и лед осветлението! В наличност и други машини ! Предлагам сервиз и поддръжка! с. Равда

Зануси Астро - двумелачково

с. Равда, обл. Бургас
Цена: 2 600 лв. Втора употреба Кафеавтомата Работи в момента и може да се види и пробва по всяко време! Подарък покрив с лед осветление! - Цена 2600 лв В наличност и Зануси Спацио с монетници - цена 1950 лв Зануси Венеция - Цен..

Кафеавтомати Зануси Спацио

с. Равда, обл. Бургас
Цена: 1 950 лв. Втора употреба Предлагам рециклирани кафеавтомати Зануси Спацио Машините са настроени и готови за работа! Цена със монетник 1900 лв Лично предаване! За повече информация се свържет с мен! Навес + 70 лв...
 рекламирай сам в

Зануси Спацио

с. Равда, обл. Бургас
Цена: 1 950 лв. Втора употреба Машината е с монетник, настроена за работа! Може да се види и пробва по всяко време! Намира се в Равда!

Кафе автомат Зануси Венеция

с. Равда, обл. Бургас
Цена: 800 лв. Втора употреба Машината работи и е с монетник Може да се види и пробва по всяко време
Цена: 3 800 лв. Втора употреба Машината е внос от Италия, във много добро състояние рециклирана, брандирана, работи със два вида кафе на зърна и с гаранция цената е със монетник който връща ресто. Предлагаме гаранционен и след гара..

вендинг автомати

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Състояние: Втора употреба зануси брио 250 -800 лв. зануси венеция - 1200 лв. саеко витрина- 300 лв. bvm - 1500 лв. бианчи антарес трол -на части

Зануси Спацио с монетник

с. Равда, обл. Бургас
Цена: 1 950 лв. Втора употреба Кафе автомат Зануси Спацио с монетник Цена1950 лв Разполагам в наличност и с др. машини За цени се обадете Продажба, сервиз и подръжка на кафеавтомати!
Цена: 100 лв. Втора употреба Шкафове 2 бр Имат нужда от боя Цена за 2 бр 100 лв Намират се в Равда

Ключалка за Зануси СПАЦИО

с. Равда, обл. Бургас
Цена: 8 лв. Ново Ключалките са нови! Ключета 2 бр.

КафеавтоматЗануси Венеция

с. Равда, обл. Бургас
Цена: 800 лв. Втора употреба Машината работи и е с монетник Намирар се в Равда
Цена: 123 лв. Втора употреба Предлагам кафеавтомати на процент или под наем за магазини, стройтелни обекти, фитнес и други! Фирмата предлага сервиз, продажба и подръжка! с. Равда
Цена: 2 600 лв. Втора употреба Кафе автомата работи в момента, може да се види и пробва по всяко време! В цената влиза, покрива и лед осветлението! Намира се в Слънчев бряг. В наличност и други кафа машини Продажба и сервиз..
Цена: 60 лв. Втора употреба Клавиатурата работи и е с етикети и шина!

Монетник Марс 560 ndb

с. Равда, обл. Бургас
Цена: 140 лв. Втора употреба Работи - профилактиран
Цена: 9 лв. Ново Етикетите са нови!

Монетник NRI G 46

с. Равда, обл. Бургас
Цена: 180 лв. Втора употреба Монетника е след профилактика, Има 4 туби за сортиране на монети! Преглед и тест при получаване или Лично предаване!
Цена: 1 550 лв. Втора употреба продавам вендинг машина работеща и в исправност може да се видят на място поставена е на обект в град самоков готова за работа с монетник Продава се само кафе машината
Състояние: Втора употреба ”ДИ КА СИ-1” ЕООД е фирма, занимаваща се с продажба на вендинг машини, части, кафе, офис машини, вендинг консумативи и сервиз.

продава вендинг автомат

гр. Бургас, обл. Бургас
Състояние: Втора употреба Вендинг автомат ”Zanussi-BVM”с две кафемелачки, малко употребяван, перфектно работещ, профилактиран- много и разнообразни напитки в това число и безкофеиново кафе, готов за инсталиране заедно с касов ..
 рекламирай сам в
Цена: 600 лв. Втора употреба продавам вендинг автомат бианчи машината до последно е работила без проблеми с нова клавиатура, автономно захранване с вода, свалена е от обект и се продава в сурово състояние затова и цената е такава..

вендинг автомат зануси zanussi brio200

гр. София, обл. София
Цена: 500 лв. Втора употреба машината е в добро състояние свалена от обект и е в суров вид. Кафе автомат доказал се във времето като надеждна машина, с достъпни части на пазара и лесна подръжка. Продавам я без монетник ако искате..

Кафе афтомат Зануси

с. Равда, обл. Бургас
Цена: 1 950 лв. Втора употреба Кафе афтомати Зануси спацио, машините са след профилактика и с монетен механизъм! Цена Зануси Спацио C6 - 1950 лв. Цена Зануси Спацио C7 - 2000лв. Покрива не влиза в цената!
Цена: 35 лв. Ново Фирма Heat Plus предлага на Вашето внимание качествен продукт, който може да се използва за отопление на външни кафемашини (вендинг автомати) през зимата, за да предотврати замръзването на частите във..

Решетки за кафе автомат

гр. Несебър, обл. Бургас
Цена: 160 лв. Ново Решетки за вендинг автомати. Без покрив 160.00 лв с покрив 180.00 лв. Цвят черен.

Зануси Астро

гр. Несебър, обл. Бургас
Цена: 2 600 лв. Втора употреба Зануси Астро 2 броя. Машините са с една мелачка рециклирани, брандирани готови за работа без монетник 2600.00 лв за брой. В сурово състояние 2400.00 лв.

продавам вендинг автомат rhea sagoma

гр. София, обл. София
Цена: 600 лв. Втора употреба Вендинг кафе автомат Rhea Sagoma машината е инстантна перфектен външен вид и състояние цена 600лв. продавам я без монетен механизъм при желание от ваша страна мога да ви продам и него за 200лв. Машина..

Кафе автомат с място

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 1 850 лв. Втора употреба Напълно рециклирана машина с монетник, бронировка против разбиване и сенник на възлово място
Цена: 1 650 лв. Втора употреба Напълно обслужен хладилен автомат за безалкохолни напитки и пакетирани стоки с монетник

Зануси брио 250

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 999 лв. Втора употреба Напълно рециклирани машини с монетници транспорта и първото зареждане са безплатно от мен в рамките на Бургас
Въведи страница №