Филтър
  • Област
  • Населено място
  • Цена
  • Обяви подадени след
  • реклама
Намерени са 47 обяви

Алуминиева барака

гр. Шумен, обл. Шумен
Цена: 500 лв. Продавам барака, цялата обшита с алуминиеви листове. На шейна е и могат да и се сложат гуми и да се придвижва от едно място на друго. Облицовката отвътре е от шперплат, но е разкъсана, снимките го пок..

Алуминиев Павилион

гр. Тетевен, обл. Ловеч
Цена: 2 000 лв. Павилиона може да се използва за продажба на сандвичи, палачинки, фрешове и др.
Цена: 4 500 лв. Павилиони на цени от 4500-5500лв.

Оборудван павилион

гр. Ахтопол, обл. Бургас
Продавам оборудван павилион за продажба на сладолед( ръчка), 2 броя машини за скрежина( двойка и тройка), машина за пуканки, може и поотделно само машините

количка за царевица на газ

гр. Видин, обл. Видин
Голяма количка царевица на пара на газ с двоен казан с колелца и покрив в комлеката влизат машина за пуканки на газ машина за хот дог на газ, вградена мивка отговаряща на изискванията на агенциите кол..

павилион панелен

, гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 7 000 лв. Продава оборудван готов за работа павилион за бързо хранене. Комбиниран хладилник-фризер, микровълнова, скара, тостер-преса, фритюрник, климатик, бойлер. Цена по договаряне.

Каравана за бързо хранене

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 5 000 лв. Продава се оборудвана каравана за бързо хранене. Караваната се продава с всички разрешителни за работа, но трябва да се смени името на фирмата. Оборудването се състои от 2 хладилника, скара, скара за ..

Бързо хранене

гр. Несебър, обл. Бургас
Цена: 1 800 лв. количка-маса за бързо хранене. Нераждавейка, изработена по изисквания на БАБХ, вентилационни отвори, реклама. Предимството е че може да се сложи където поискате изработена по всички стандарти. В отлич..

продава павилион 25 кв. м

гр. Бургас, обл. Бургас
продава павилион за хамбургери 25 кв.м, в училищен двор - договаряне

Павилион тип сегия 3 х 3 м хармоника

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 80 лв. Тип ХАРМОНИКА - разпъва се за 1 мин Ширина: 3 m Дължина: 3 m Цвят на брезента: зелен Материал на рамката: стомана спрахово покритие Материал на покрива: 220 г / м² полиестер с PVC покритие (100% ..

Бутка, Павилион

гр. Ловеч, обл. Ловеч
Цена: 1 600 лв. Чисто нова бутка. Електроснабдена. В отлично състояние. Възможен коментар на цената. Размери: Диагонал - 2.33м. Шестоъгълник със страна 1.14м. Височина с покрив 3.30м. Площ - 4 m².

Продажба на бунгала гр. Бяла

гр. Бяла, обл. Варна
Продава 8 дървени бунгала на площ от 1дк. в гр. Бяла. Две от бунгалата се нуждаят от допълнителен ремонт. Всяко бунгало е снабдено с баня и тоалетна. Имота е чудесен за развиване на бизнес.

Количка за царевица на ток

гр. София, обл. София
Цена: 900 лв. Количката е на пара с 12 месеца гаранция!

Търговско, офис обзавеждане

гр. Хасково, обл. Хасково
Цена: 850 лв. Кабинка - офис, подходяща за складове, производствени, търговски помещения и др. Таван от гипсокартон + осветление. Размери: - височина - 2,15м. - дължина - 2,05м. - ширина - 1,55м.

Павилион за царевица на пара

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 2 599 лв. Павилионът е в перфектно състояние. Работил е две седмици. Продавам го напълно оборудван: казан за царевица, фризер и хладилник! (може и без оборудването, като цената е 2000лв)

Продавам павилион

, гр. Бургас, обл. Бургас
Метален павилион с изолация от вата в стените, вътрешна облицовка, двоен покрив, хладилна витрина и стелажи ВИК и ЕЛ инсталация.

продава гараж

гр. Ямбол, обл. Ямбол
продава гараж от поцинкована ламарина - 1 200 лв.

Мобилни халета тип ”Тунел”

гр. Габрово, обл. Габрово
ЛИМК ООД е производител на селскостопански халета, специализирано оборудване за животновъдни ферми и мобилни халета тип ”ТУНЕЛ”. Мобилните халета са с основно предназначение за съхранение на стоки..

Продажба на дървен павилион

, гр. Бургас, обл. Бургас
Спешно продавам стационарен дървен павилион, може да се използва за дървен материал. М. Рудник, ул. ”Миньорска”9

Павилион Бързо Хранене

гр. Несебър, обл. Бургас
Цена: 3 500 лв. Павилион за бързо хранене. Подсилен под с бетонова замаска. Шкафове, плотове, бар, мивка с две вани и две батерии. Ел. табло с трифазен ток. 2 врати едната за персонал, другата за зареждане. Може с об..
Цена: 2 500 лв. 10,35кв.м Има ел инсталация, мивка с бойлер, хладилник, хладилна витрина, плот с шкаф инокс, дървени етажерки 3 и шкаф. Столове с 4 маси.

павильони за търговия

, гр. Сливен, обл. Сливен
Цена: 3 800 лв. павильони за търговия -нови - два броя! метална конструкция с термо панели дограма - стъклопакет. ЦЕНАТА Е ЗА ЕДИН БРОЙ!

Фургон - Преместваем

гр. София, обл. София
Цена: 6 500 лв. Термофургон с дограма и климатик подходящ за магазин и други подобни. Размер: 2.60м. - Ширина 8.40м. - Дължина 3.00м. - Височина С климатика цената е 6500лв. Без климатик цената е 5600лв.

Ауминиев павилоин

с. Манолич, обл. Бургас
Цена: 1 600 лв. Павилион с размери-височина-2.20м, дължина-1.9м, широчина-2м., алуминиева дограма. със стъклопакет и термопанелни плоскости.
Цена: 12 000 лв. Павилиона е 17 кв.м и е напълно оборудван, отговаря на санитарно хигиенните изисквания. Има отделна тоалетна. Намира се в центъра на гр. Българово, обл. Бургас, на входа на училище Христо Ботев. Разпо..
Цена: 700 лв. Продава се преместваем павилион със обзавеждането (дивани). В добро състояние без забележки.
Продавам метална конструкция за изграждане на хале 160 кв.м. Метални профили боядисани с бяла 3в1 боя, двойно Т - 6 броя дължина 9.80м, П образни и винкели. За подробности може да се обадите на по..

Продавам павилион

гр. Елхово, обл. Ямбол
Продавам разглобен павилион - 32кв. За повече информация позвънете.

Преместваем обект Foodbox

гр. Бургас, обл. Бургас
Преместваем обект. Разгъната площ 47кв.м. Размери: 600х240х240. Продават се 10 броя напълно или частично оборудвани. Оборудването включва: Танк вграден в тавана за чиста вода (1200кг) Танк вграде..

Продавам Фургон

с. Царацово, обл. Пловдив
Фургон от термо панел, чисто нов. Размери-височина-2.40м, дължина-6м, широчина-2.40м. Изцяло облицован с дървена ламперия. Ел инсталация и алуминиева дограма.
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.

© 2017 Ало.бг