1. home
  2. »
  3. bcПроизводство, Търговия
  4. »
  5. Павилиони, сергии

Павилиони, сергии

68 обяви
Цена:
5 650 лв.
Състояние:
Ново
Ние проектираме сертифицирани и високотехнологични контейнери (контейнери за строителни обекти, офис контейнери, санитарни контейнери) по индивидуалните изисквания на нашите клиенти, осъществяваме и техния монтаж на място. Ако сте във Варна, Бургас, София и търсите контейнер за строителни обекти, офис контейнери, сглобяеми къщи, свържете се с нас. В уебсайта ни furgoni.bg ще намерите най-добрите цени за качествени продукти, отговарящи на вашите нужди. Нашите експерти ще ви информират за всички технически подробности за предлаганите от нас продукти. Нашият професионален и добре обучен персо..
Цена:
5 100 лв.
Състояние:
Ново
В съвременните условия, на динамично променящ се бизнес, се налага все по-честата употреба на мобилни, лесно преносими и гъвкави офиси. Нашите контейнери Ви дават възможност да изградите Вашият офис, практически за броени дни, на всяка годна за това площадка. Добрата им визия, както и добрите енергийни показатели, ги правят модерен начин за организиране на офиса. Отделните елементи могат да бъдат групирани по Ваше желание, а също така можем да изработим офиса контейнер по Ваш проект. Ние проектираме сертифицирани и високотехнологични контейнери (контейнери за строителни обекти, офис контейне..
Състояние: Втора употреба Бургас, Славейков, до спирка, панелен павилион 9 кв.м, работещ, ток, вода, стелажи - договаряне

Преместваем/дом/фургон офис

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 7 000 лв. Втора употреба Фургона разполага с две стаи по 11кв.м едната и 12кв.м другата и коридор 4кв.м. Една стая с размери 4.70/2.30, една стая с размери 5/2.30, и коридор 1.60/2.30м. Фургона е с 15см. изолация на стените и..
Цена: 2 850 лв. Ново В съвременните условия, на динамично променящ се бизнес, се налага все по-честата употреба на мобилни, лесно преносими и гъвкави офиси. Нашите контейнери Ви дават възможност да изградите Вашият офис, ..

Машина за царевица на пара

гр. Златарица, обл. Велико Търново
Цена: 1 999 лв. Втора употреба Машината за царевица е от неръждаема стомана с височина 2 метра ширина 1 метър дължина 1 метър. Допълнително е оборудвана с ролетни щори от всички страни за по голяма безопастност при кражба. Също так..

Продава панелен павилион

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 3 000 лв. Втора употреба Павилиона е подходящ за Скара за дома и за бързо хранене. Не е работещ в момента. Иска вътре малко освежаване.
Цена: 1 100 лв. Втора употреба Павилиона е тип бюро удобен за различни бизнес дейности. Използван само три лета и е в отлично състояние. Заключваща се врата плюс катинар и е добре осветено. Бюрото е разглобено и готово за транспорт..
Състояние: Втора употреба Обекта е разработен, продава се бира и скара. За повече информация на място. Намира се намира на улица Лев Толстой 3. - гр. Пловдив.
Цена: 6 000 лв. Ново Ние проектираме сертифицирани и високотехнологични контейнери (контейнери за строителни обекти, офис контейнери, санитарни контейнери) по индивидуалните изисквания на нашите клиенти, осъществяваме и т..
Цена: 10 500 лв. Ново Ние проектираме сертифицирани и високотехнологични контейнери (контейнери за строителни обекти, офис контейнери, санитарни контейнери) по индивидуалните изисквания на нашите клиенти, осъществяваме и т..
Цена: 3 350 лв. Ново Konteineri.info е на българския пазар от 2002 г. Фирмата стартира с производството на метални конструкции. По-късно започва да се занимава със сглобяеми конструкции и постройки, в това число контейнер..

Продавам метален павилион

с. Дебелт, обл. Бургас
Цена: 960 лв. Втора употреба Метален павилион 5 м2 / дължина - 2,40 м; ширина - 2.10 м; височина -2.40 м /, изолация отвътре. Ел. инсталация и комин. Може да се използва за търговски цели или като помещения за охранители.
Цена: 4 100 лв. Ново Ние проектираме сертифицирани и високотехнологични контейнери (контейнери за строителни обекти, офис контейнери, санитарни контейнери) по индивидуалните изисквания на нашите клиенти, осъществяваме и т..

Електрическа триколка

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 2 200 лв. Ново Продавам ел. триколка за бизнес. Триколка за продажба на гофрети, лимонада. палачинки, сладолед и др. Има мивка с контейнер за чиста и отпадна вода, витрина, отговаря на изискванията за продажба на хр..

Продавам павилион 25кв.м.

гр. Перник, обл. Перник
Цена: 2 300 лв. Втора употреба

Дървен стелаж

гр. Айтос, обл. Бургас
Цена: 100 лв. Втора употреба Продавам дървен стелаж, височина 1,60 см. и ширина 0,75 см. Сгъва се, което прави лесно транспортирането му.

Скара бира, мобилен бар

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 11 900 лв. Втора употреба Регистрирана като търговски обект, с възможност за различни конфигурации за работа на бара, бързо, просторно за обслужване на голям брой клиенти в пикови моменти, Уборудвана с два крана за различна би..
Цена: 2 500 лв. Ново Цената е без включено ДДС и работим по задание на клиента Контейнери / Фургони за: - живеене - офис - охрана - търговска дейност - строителни обекти - складови - санитарни - технологични - ..
Цена: 3 999 лв. Ново В съвременните условия, на динамично променящ се бизнес, се налага все по-честата употреба на мобилни, лесно преносими и гъвкави офиси. Нашите контейнери Ви дават възможност да изградите Вашият офис, ..
Цена: 3 900 лв. Ново Konteineri.info е на българския пазар от 2002 г. Фирмата стартира с производството на метални конструкции. По-късно започва да се занимава със сглобяеми конструкции и постройки, в това число контейнер..
Цена: 4 100 лв. Ново Ние проектираме сертифицирани и високотехнологични контейнери (контейнери за строителни обекти, офис контейнери, санитарни контейнери) по индивидуалните изисквания на нашите клиенти, осъществяваме и т..
Цена: 700 лв. Втора употреба Единият е тип КАСА с плъзгащ се прозорец отпред и странична врата, Инсталация, осветление, Размери 200см /204 см, цена 700лв Другият е тип Обменно бюро с вътрешна преграда с втора врата:180см/240 см ..

Продавам ТИР Фургон

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 5 900 лв. Втора употреба Продавам стар термоизолиран /10 см/ ТИР фургон на шаси дъл.12,60 м. на 2,5 м., пригоден за склад.

Павильон на хубаво място

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 12 000 лв. Ново Магазин на място с голям човекопоток, обурудван, обезопасен, ток, ВИК.

Оборудвана баничарница

гр. София, обл. София
Цена: 6 000 лв. Втора употреба Продавам обурдвана баничарница в София. Цена може да се договаря!

Павильон тип фургон

гр. Бургас, обл. Бургас
Състояние: Втора употреба Павельон, напълно оборудван за бързо хранене, странджанка, хот -дог, скара.
Цена: 4 999 EUR Втора употреба Автомобила/търговския кемпер е в много добро техническо състояние с пробег от близо/само 119 000км. За допълнителна информация и уговорка за огледи се свържете с мен, моля! НАМИРА СЕ В БЕЛГИЯ, но ..

продавам павилион за бързо хранене

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 12.50 лв. Втора употреба продавам разработен павилион за бързо хранене, странджанки, хамбургери ход док и др. пълно оборудван готов за работа самостоятелно wc павилиона е преместваем намирасе в кв. славеиков за пов. инф. на п..

продавам павильон!

гр. Бяла Слатина, обл. Враца
Цена: 2 400 лв. Втора употреба павильона е обурудван с газова скара с две плочи оребрени и гладки и машина за дюнер с три пити [ без мотор ] и голяма газова бутилка има и ел инсталация!
Въведи страница №
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.