Филтриране
Сортиране
    Филтър
  • Област
  • Населено място
  • Цена
  • Обяви подадени след
  •  Разширено търсене
  • реклама

Павилиони, сергии

56 обяви
Цена: 15 000 лв. Качествен немски грил за пилета Ubert 6+5 шиша, скара на газ, 4бр. хладилници, бойлер за топла вода, мивка с две отделения, климатик, вода, ток, газ, електромер. Регистрирана в КАТ. Има НАССР за раб..

Продава магазин

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 5 000 лв. Трифазен ток(отличен и за производство), саниран, ролетни щори.

Търговско, офис обзавеждане

гр. Хасково, обл. Хасково
Цена: 850 лв. Кабинка - офис изработена от Алуминии. Подходяща за складове, производствени, търговски помещения и др. Размери: -височина - 2,15м. -дължина - 2,05м. -ширина - 1,55м.
Цена: 7 000 лв. Павилион с голямо лице и място за реклама. Добра локация за офис, магазин и др. На общинска земя по 120 постановление (наем 90 лв.). Климатик, СОТ, вътрешни щори, тента, окачен таван, мивка, търговско..
Цена: 300 лв. Изработка на метални конструкции с Термо сандвич панели. ПВЦ и АЛ. дограма. Стъклени Витрини, Стъклопакети, Сайдинг, ОСБ плоскости, еталбонд, ламперия. Охранителни щори, щори, сенници, тенти, решетки,..

Алуминиева барака

гр. Шумен, обл. Шумен
Цена: 450 лв. Продавам барака, цялата обшита с алуминиеви листове. На шейна е и могат да и се сложат гуми и да се придвижва от едно място на друго. Облицовката отвътре е от шперплат, но е разкъсана, снимките го пок..
Цена: 490 лв. Колички за царевица от 520-560лв. За хот дог от 750лв За сладолед от 950-1800лв За палачинки от 1290лв Транспорт с куриер в цялата страна, плаща се при получаване в офис на куриера.
Цена: 4 500 лв. Павилиони на цени от 4500-5500лв.
Цена: 499 лв. Колички за царевица в наличност на цени от 520 и 560лв Колички за хот дог, пуканки и други по поръчка. Павилиони за хот дог от 4600-5500лв. За поръчки от цялата страна пращаме с куриер плаща се п..

продава бетонен павилион

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 2 200 лв. бетонен павилион 15 кв.м без място - 2 200 лв.
Продавам метална конструкция за изграждане на хале 160 кв.м. Метални профили боядисани с бяла 3в1 боя, двойно Т - 6 броя дължина 9.80м, П образни и винкели. За подробности може да се обадите на по..
Цена: 8 500 лв. Павилион с голямо лице и място за реклама. Добра локация за офис, магазин и др. На общинска земя по 120 постановление (наем 5лв. на кв.м.)Бул. Хр. Ботев 87. Климатик, аларма, външни и вътрешни щори. В..

Преместваем обект Foodbox

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 40 000 лв. Преместваем обект. Разгъната площ 47кв.м. Размери: 600х240х240. Продават се 10 броя напълно или частично оборудвани. Оборудването включва: Танк вграден в тавана за чиста вода (1200кг) Танк вграде..

Продавам фургон

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 7 500 лв. Фургона разполага с две стаи по 11кв.м едната и 12кв.м другата и коридор 4кв.м с изолация,PVC дограма, ламинат, алуминиеви врати ел. инсталация, климатик в едната стая. Идеален за офис дори и за живее..

Продавам бетонен гараж

гр. Сливен, обл. Сливен
Цена: 1 500 лв. Продавам бетонен гараж, цена - 1500 лв

количка за скара, барбекю

гр. Сливен, обл. Сливен
Цена: 500 лв. изработка на колички за царевица, пуканки, скара , барбекю и всякакви дейности. работим с черна, поцинкована и супрена ламарина. изграждане на аспирация в търговски обекти. изработка на работни маси..
Цена: 6 000 лв. Продавам работещ павилион с наличното му оборудване (2бр. хладилни витрини, Вендинг автомат за кафе с касов апарат + кафе машина на Лаваца с капсули, климатик, касов апарат) и всички необходими докуме..
Цена: 2 900 лв. Продавам павилион на бул. Дондуков №48, павилион 3кв, ток и вода. Всички разрешителни за поставянето му са налични. Магазинчето (тип Павилион), е разположен на частен терен, към жилищната сграда, коят..

метално хале-864 м2

гр. Луковит, обл. Ловеч
Цена: 38 000 лв. Скелето е от двоен П-лайзен, 12/72/5, състои се от 38 броя колони и ферми. Материал-двоен П-лайзен. Отделно се продават столици и ламарина.

Скара под наем

гр. Бургас, обл. Бургас
Давам под наем оборудван павилион за скара в к-с Славейков до ВХТИ!

Каравана на колела

гр. Несебър, обл. Бургас
Цена: 10 500 лв. Каравана на колела бира, скара. Оборудвана и готова за работа.

Хладилен фургон 17 mm дебелина

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 6 200 лв. Продавам минусов хладилен фургон Размери на фургона: 8.40 м. дължина, 2.50 метра ширина 2.15 метра височина.

Каравана за бързо хранене

гр. Варна, обл. Варна
Продава се оборудвана каравана за бързо хранене. Караваната се продава с всички разрешителни за работа, но трябва да се смени името на фирмата. Оборудването се състои от 2 хладилника, скара, скара за ..

колони за хале

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Цена: 1 лв. продава колони за хале със стъпка за подкранов път

Павилион(сергия) за слънчеви очила и др.

гр. Приморско, обл. Бургас
Цена: 1 600 лв. размери 3м широка 2м висока и 70см дълбока 2 бр шкафове за стока оборудвана е със стойки за очила тип шиш тип щора със заключване работила е 1 сезон през зимата е съхранявана в гараж към нея има и..

Временни метални халета

гр. Габрово, обл. Габрово
Дъговидната форма позволява равномерно разпределение на натоварването, като през зимата не позволява голямо количество снегозадържане. Халетата от този тип са добра алтернатива на всеки друг тип строи..

Мобилни халета тип ”Тунел”

гр. Габрово, обл. Габрово
ЛИМК ООД е производител на селскостопански халета, специализирано оборудване за животновъдни ферми и мобилни халета тип ”ТУНЕЛ”. Мобилните халета са с основно предназначение за съхранение на стоки..

Продавам павильон

гр. София, обл. София
Цена: 2 500 лв. Продавам разработен павилион за Бърза закуска със символичен наем от 200 лв с всички документи и разрешителни павилиона е в близост до множество автосервизи офиси и фабрика има и седящи места с навес
Цена: 470 лв. Продава се преместваем павилион 4m2 със обзавеждането (дивани). В добро състояние без забележки.

Фреш павилион

гр. Приморско, обл. Бургас
Цена: 3 000 лв. Продавам павилион за фреш.
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.