Филтриране
Сортиране

Павилиони, сергии

62 обяви
4 100 лв.
Ново
Konteineri.info е на българския пазар от 2002 г. Фирмата стартира с производството на метални конструкции. По-късно започва да се занимава със сглобяеми конструкции и постройки, в това число контейнери и кабини, използващи се в охранителната, търговската и строителна дейност. За сравнително краткото време, през което е на пазара, фирмата се доказа като коректен партньор на малки и големи фирми. Мега Бокс разполага с шоу руми на в които има разнообразен асортимент от контейнери, кабини, павилиони, гаражи и други сглобяеми постройки, даващи възможност за вашата най-добра визуална преценка. Ц..
Цена: 2 150 лв. Ново продава павилион за търговска дейност, нов недовършен, 10 кв.м, дължина 4 м, ширина 2.5 м и височина 2.6 м - 2 150 лв., с договаряне
Цена: 5 500 лв. Втора употреба Продавам павилион с наличното му оборудване (2бр. хладилни витрини, Вендинг автомат за кафе + кафе машина на Лаваца с капсули, климатик). Поставен е върху общинско място на бул. „Стефан Стамболов”. С ..

Панелен павилион

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 6 700 лв. Втора употреба Продавам преместваем панелен павилион 15 кв.м., който може да поставите където пожелаете. Изградени са ел. инсталация, ВиК с бойлер за топла вода, WC.

Алуминиева барака

гр. Шумен, обл. Шумен
Цена: 430 лв. Втора употреба Продавам барака, цялата обшита с алуминиеви листове. На шейна е и могат да и се сложат гуми и да се придвижва от едно място на друго. Облицовката отвътре е от шперплат, но е разкъсана, снимките го пок..
Цена: 330 лв. Ново Изработка на метални конструкции с Термо сандвич панели. ПВЦ и АЛ. дограма. Стъклени Витрини, Стъклопакети, Сайдинг, ОСБ плоскости, еталбонд, ламперия. Охранителни щори, щори, сенници, тенти, решетки,..
Цена: 6 350 лв. Ново Konteineri.info е на българския пазар от 2002 г. Фирмата стартира с производството на метални конструкции. По-късно започва да се занимава със сглобяеми конструкции и постройки, в това число контейнер..
Цена: 4 100 лв. Ново В съвременните условия, на динамично променящ се бизнес, се налага все по-честата употреба на мобилни, лесно преносими и гъвкави офиси. Нашите контейнери Ви дават възможност да изградите Вашият офис, ..
Цена: 3 333 лв. Ново Konteineri.info е на българския пазар от 2002 г. Фирмата стартира с производството на метални конструкции. По-късно започва да се занимава със сглобяеми конструкции и постройки, в това число контейнер..
Цена: 540 лв. Ново Колички за царевица от 500-1200лв. За хот дог от 750лв За сладолед от 950-1800лв За палачинки от 750-1290лв
Цена: 530 лв. Ново Колички за царевица в наличност на цени от 520 и 560лв Колички за палачинки, хот дог, пуканки и други по поръчка. За поръчки от цялата страна пращаме с куриер плаща се при получаване в офиса на кур..
Цена: 4 500 лв. Ново Павилиони на цени от 4500-5500лв.

Кабинка/ Будка

к. к. Слънчев бряг, обл. Бургас
Цена: 1 200 лв. Втора употреба Кабинката е брандирана и стандартна за един човек. Цялостното оборудване в кабинката(бушони-шнайдер, под електронмер за засичане. Кабинка - 1200 лева.

търговски павилиони

с. Зимница, обл. Ямбол
Цена: 3 500 лв. Ново Фирма РИЧ ХАУС ви представя търговски павилион с размери 3,00 х 1,50 метра, височина 2,30 метра цена 3 500 лева. Също така ние предлагаме изработка и на други различни видове павилиони и по размери..

Продавам фургон

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 7 000 лв. Втора употреба Фургона разполага с две стаи по 11кв.м едната и 12кв.м другата и коридор 4кв.м. Една стая с размери 4.70/2.30, една стая с размери 5/2.30, и коридор 1.60/2.30м. Фургона е с 15см. изолация на стените и..

Временни метални халета

гр. Габрово, обл. Габрово
Състояние: Ново Дъговидната форма позволява равномерно разпределение на натоварването, като през зимата не позволява голямо количество снегозадържане. Халетата от този тип са добра алтернатива на всеки друг тип строи..

Мобилни халета тип ”Тунел”

гр. Габрово, обл. Габрово
Състояние: Ново ЛИМК ООД е производител на селскостопански халета, специализирано оборудване за животновъдни ферми и мобилни халета тип ”ТУНЕЛ”. Мобилните халета са с основно предназначение за съхранение на стоки..
Състояние: Втора употреба София, Люлин, пред МЦ Медива, павилион 3 кв.м, всички разрешителни, пътникопоток - изгодно

павилион 3 кв. м

гр. София, обл. София
Състояние: Втора употреба София, Люлин 6, пред МЦ Медива - пътникопотк, павилион 3 кв.м, всички разрешителни за продажба на ядки и пакетирани стоки

Павилион (работещ) за храни и напитки

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 3 500 лв. Втора употреба Търговски обект (павилион) за храни и напитки. Намира се до основно училище и гимназия.

Павилион под наем

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 300 лв. Ново Давам павилион под наем 15 кв.м БУргас КОМПЛЕКС МЕДЕН РУДНИК ДО БАНКА ОББ САНИТАРЕН ВЪзел, 4 мивки, дограма.

Дървен стелаж

гр. Айтос, обл. Бургас
Цена: 100 лв. Втора употреба Продавам дървен стелаж, височина 1,60 см. и ширина 0,75 см. Сгъва се, което прави лесно транспортирането му.
Цена: 14 499 лв. Втора употреба До края на март: НАМАЛЕНИЕ НА ЦЕНАТА С 3% Качествен немски грил за пилета Ubert 6+5 шиша, скара на газ, 4бр. хладилници, бойлер за топла вода, мивка с две отделения, климатик, вода, ток, газ, елект..
Цена: 3 500 лв. Втора употреба продава преносим търговски обект тип заведение 7/2.50 м - 3 500 лв.

Подвижен фреш бар тип Портокал

гр. Шумен, обл. Шумен
Цена: 5 700 лв. Ново Размери(основа): дължина-190 см; ширина-120 см Тегло - 350 кг Размери(цялостни): диаметър в ширина - 224 см; диаметър във височина(затворено положение) - 240 см; диаметър във височина(отворено положен..

Павильон на хубаво място

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 12 000 лв. Ново Магазин на място с голям човекопоток, обурудван, обезопасен, ток, ВИК.

Каравана за бързо хранене

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 4 000 лв. Втора употреба Продава се оборудвана каравана за бързо хранене. Караваната се продава с всички разрешителни за работа, но трябва да се смени името на фирмата. Оборудването се състои от 2 хладилника, скара, скара за ..

Продавам метален павилион

с. Дебелт, обл. Бургас
Цена: 960 лв. Втора употреба Метален павилион 5 м2, изолация отвътре. Ел. инсталация и комин. Може да се използва за търговски цели или като помещения за охранители.

Продавам разработен бизнес

гр. София, обл. София
Цена: 7 500 лв. Ново Продавам разработен магазин за кафе, фреш, ядки и сладки изделия в много оживен търговски център. Магазинът се намира непосредствено до метро станция Александър Малинов. Нисък наем. В цената е включен..

Каравана бар, скара бира

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 14 300 лв. Втора употреба Регистрирана като търговски обект, с възможност за различни конфигурации за работа на бара, бързо, просторно за обслужване на голям брой клиенти в пикови моменти, Уборудвана с два крана за различна би..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.