Филтриране
Сортиране

Учебници, помагала

158 обяви
Цена: 6 лв. Запазени. С твърда подвързия.3 1. Микробиология. Р-во по анестезиол. и реанимация. Нова 2. Патологична. физиология. 3. Спец. хирургия нова 4. Р-во по Патологична. Физиология. 5...

Нов учебник по английски език за начинаещи

гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
Цена: 50 лв. Нов учебник по английски език за начинаещи, закупен от Англия.
Цена: 10 лв. 1- Основи на държавата и правото на НР България част втора от 1958г.-10лв 2-Учебник по Търговско право-7лв. 3- Държавно право на Буржоазните страни-10лв. 4- Конституцията на СССР и на НРБ.--..
Цена: 15 лв. Цената е приблизителна зависи от учебника. Свържете се с нас за повече информация. От учебниците има нови и употребявани. Новите се продават на корична цена, а употребяваните на 30% по-ниска от коричн..
Цена: 20 лв. Азбика на мисленето - комплект от три учебни тетрадки (одобрени от МОН за системата на предучилищното възпитание) Книжките “Азбука на мисленето” включват задачи и тренировъчни упражнения за развиван..
Цена: 5 лв. Продавам нови учебници за Стопанска академия ”Д. А. Ценов”-Свищов: Заглавие на учебника (помагалото) Издателство Автор(и) Година на издаване В какво състояние е Основи на електронния бизнес Абагар ..
Цена: 1.50 лв. Сборник-ръководство математика за 4. клас За СИП в 4. клас Съдържа 14 теми, покриващи учебното съдържание и свободно избираемата подготовка в четвърти клас. Включени са задачи, давани на математ..

Атлас - най-нова обща история за десети клас! Антика!

гр. Павликени, обл. Велико Търново
Цена: 1 лв. АТЛАС - най-нова обща история за 10 клас! Учебник - антика/ с антична стойност! Издателство ГУГК ( Главно Управление по Геодезия и Картография), София - 1970 година! Меки корици, 32 страници - цветен ..

Комплект пергели и тушовки

гр. София, обл. София
Цена: 9.90 лв. Голям руски комплект пергели и тушовки, в отлично състояние, НЧК-14-1-01

Арт книжарница Мириам - Поморие

гр. Поморие, обл. Бургас
АРТ КНИЖАРНИЦА МИРИАМ се намира в центъра на гр. Поморие (до светофара посока балнеосанаториума) и е специализирана към начинаещи и професионални художници с пълна гама от хоби и арт материали, авторс..

Продавам атлас на англия

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 20 лв. Продавам атлас на Англия, ползван е веднъж.
Цена: 6 лв. (ТОП) ПРОМОЦИЯ!! РЕЧНИЦИ И Учебник по Икономическа социология. Ръководство по органична химия. Немско-български речник. Правописен речник на българския език. Английско-френско-немски-р..
Цена: 6 лв. ПРОМОЦИЯ! Учебник по Икономическа социология. Подобни учебници трудно се намират и са доста скъпи. На някой, ако му трябва да пише. Цената мисля, че е символична. СНИМКИТЕ СА РЕАЛНИ! Моля,..
Цена: 6 лв. Учебиците са по висша медицина. С твърда подвързия. Общо 1. Обща и специална патолог. анатомия- проф. Златева 81г. 2. Ръководство за практически упражн. по патологична анатомия - Златева и Хр. Ми..

учебници по български език

гр. Търговище, обл. Търговище
Цена: 20 лв. Учебник и две помагала по български език и литература за студенти ПНУП, цената е за трите учебника, но може да се купят и отделно.

Математика 10 клас

гр. София, обл. София
Цена: 3.30 лв. Математика 10 клас. Предава се в София-център, дианабад, мусагеница, красно село или МОЛ Парадайз.

Латинско - Български речник

гр. София, обл. София
Цена: 12 лв. Идеален помощник за ученици от НГДЕК, студенти по ”Латинистика”, ”Класическа филология”, ”Медицина”, ”Фармацевтика”, или просто за любители на латинската култура. - Абсолютно перфектно вътрешно съст..

Английско-български речник в 2 тома

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 50 лв. Два тома английско-български речник на GABEROFF. 240 000 думи. Цена 50 лв. за двата тома.
Цена: 10 лв. Териториално-устройствено планиране и селищно изграждане Автори Любомир Сокеров, Евлоги Пенев, Петър Константинов Състояние Отлично
Цена: 9 лв. Христоматия за държавен зрелостен изпит по български език и литература Христоматията съдържа: всички литературни творби, включени в новата програма за матурата (с изключение на романите ”Под игото”, ..

Учебници 12 клас нови

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 8 лв. Учебници 12 клас, нови!!! - всички за 20 лв

учебник атлас

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 5 лв. Сборници математика 5 лв -за 6 клас. Сборник 5 клас -3 лв. Атласи 9 лв за брой
Цена: 8 лв. Пълен немско/бг и бг/н речник!900 стр, 50 000 думи, твърди корици, формат А3, 13/18 смчавтори Людмила Иванова, Любомир Велев, Нели Пейчева

Учебници за 10клас

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 6 лв.

Неорганична химична технология

гр. София, обл. София
Цена: 20 лв. Продавам учебник по Химия: Неорганична химична технология - за трети и четвърти курс на ТПИХ - ИЗДАДЕН 1973 Г., ТВЪРДИ КОРИЦИ. Цена 20лв.
Цена: 2 лв. учебниците на Може са всеки по 2 лв. Граматиката за 2 лв. Продавам учебници по англисйки за алинас 2 лв. за всеки и учебник по руски за 2 лв. Книжките са по 1 лв. за всяка. Могат да бъдат доставени и ..
Цена: 2 лв. Топ Цена! 2.oo лева! Висококачествена подвързия за книги и тетрадки подходяща за многократна употреба. Подвързия е изработена от еластан и е изключително мека и приятна на допир. Подходяща е..

Продавам книги по медицина

гр. София, обл. София
Цена: 6 лв. Продавам книги по медицина в перфектно състояние по следния опис: Атлас ”Анатомия на човека”, Р. Д. Синелников - т. 1, 2, 3. Четвърто допълнено и преработено издание. Перфектно състояние. Цена на ..
Цена: 12 лв. Продават се няколко стари книги - учебници, в не добро състояние, което съм се постарал да се види на снимките и да може да се прецени, дали дадената книга, учебник би свършила работа. Книга 1 - О..

сборници по математика за 7 клас

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 15 лв. сборници по математика за 7кл нови почти не са ползвани цената е за 3броя
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.