Област
Населено място
Вид
Състояние
Цена
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
366 обяви
СнимкиМаркаВидСъстояние
VIPЧасовници на едро от директен вносител на най-ниски цени. Ликвидация Часовници на едро 4лв/бр Дамски часовник Нови | Ръчни часовници | гр. Велико Търново
Часовници на едро 4лв/брДамски часовникНови
Цена
3.99 лв.
Adex Time
гр. Велико Търново, обл. Велико Търново,  Подател: Adex Time,  преди 3 дни
Часовници на едро от директен вносител на най-ниски цени. Ликвидация - Продаваме чисто нови часовници на едро, директен внос от Китай. Гарантираме, че нашите цени са най-ниски! Стоката в момента е на ликвидация и се продава под реалната производствена стойност! Офертата е валидна до изчерпване на количествата! Часовниците са с отлично качество, от марките Curren, Genevа, Coliseum, GT, V6 и много реплики. Средната цена на едро е около 4.00лв на брой!!! На дребно можете да ги продавате по 15-20лв. бройката! Всички часовници се доставят с нова батерия в сверено и работещо състояние! Минималното количество за поръчка е 20бр. РАЗГЛЕДАЙТ..
VIPпродавам TW STEEL CE1012 tw steel ce 1012 Мъжки часовник Нови | Ръчни часовници | гр. София
tw steel ce 1012Мъжки часовникНови
Цена
150 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: IVAN,  преди 4 дни
продавам TW STEEL CE1012 - продавам стилен марков мъжки часовник вижте линка там пише описание и цена давам го за 150 лв в момента струва 825 лв https://timer.bg/tw-steel-ce1012
Stuhrling WINCHESTER 946L Stuhrling Дамски часовник Нови | Ръчни часовници | гр. Пловдив
StuhrlingДамски часовникНови
Цена
129.99 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 2 часа
Stuhrling WINCHESTER 946L - В правилните ръце един часовник може да се превърне в произведение на изкуството. Работата му е много повече от това просто да показва часа. Това е шедьовър, който заслужава възхищение. Stuhrling олицетворява точно това. Брандът следва традициите на Max Stuhrling, швейцарски часовникар, който е започнал емблематичния бранд през 1800те. Всяка верижка на Stuhrling е направена от естетвена кожа, изготвена с часовникарска прецизност. Часовникът е задвижван с кварцов механизъм. Циферблатът е тип скелет, 36 мм. Чисто нов, идва с кутията си, сертификат и ръководство - перфектен и за подарък. Изпращам..
Нов Stuhrling ATRIUM ELITE Stuhrling Мъжки часовник Нови | Ръчни часовници | гр. Пловдив
StuhrlingМъжки часовникНови
Цена
199.99 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 2 часа
Нов Stuhrling ATRIUM ELITE - В правилните ръце един часовник може да се превърне в произведение на изкуството. Работата му е много повече от това просто да показва часа. Това е шедьовър, който заслужава възхищение. Stuhrling олицетворява точно това. Брандът следва традициите на Max Stuhrling, швейцарски часовникар, който е започнал емблематичния бранд през 1800те. Всяка верижка на Stuhrling е направена от неръждаема стомана, изготвена с часовникарска прецизност. Часовникът е автоматичен, не трябва да сменяте батерии всяка година. Циферблатът е тип скелет, 42 мм. Чисто нов, идва с кутията си, сертификат и ръководство - пер..
Stuhrling ATRIUM ELITE Black Stuhrling Мъжки часовник Нови | Ръчни часовници | гр. Пловдив
StuhrlingМъжки часовникНови
Цена
199.99 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 2 часа
Stuhrling ATRIUM ELITE Black - В правилните ръце един часовник може да се превърне в произведение на изкуството. Работата му е много повече от това просто да показва часа. Това е шедьовър, който заслужава възхищение. Stuhrling олицетворява точно това. Брандът следва традициите на Max Stuhrling, швейцарски часовникар, който е започнал емблематичния бранд през 1800те. Всяка верижка на Stuhrling е направена от неръждаема стомана, изготвена с часовникарска прецизност. Часовникът е автоматичен, не трябва да сменяте батерии всяка година. Циферблатът е тип скелет, 42 мм. Чисто нов, идва с кутията си, сертификат и ръководство - пер..
Нов Stuhrling REGATTA CHAMPION Stuhrling Мъжки часовник Нови | Ръчни часовници | гр. Пловдив
StuhrlingМъжки часовникНови
Цена
149.99 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 2 часа
Нов Stuhrling REGATTA CHAMPION - В правилните ръце един часовник може да се превърне в произведение на изкуството. Работата му е много повече от това просто да показва часа. Това е шедьовър, който заслужава възхищение. Stuhrling олицетворява точно това. Брандът следва традициите на Max Stuhrling, швейцарски часовникар, който е започнал емблематичния бранд през 1800те. Всяка верижка на Stuhrling е направена от неръждаема стомана, изготвена с часовникарска прецизност. Часовникът е с задвижване от швейцарски кварц, не трябва да сменяте батерии всяка година. Циферблатът е 42 мм. Чисто нов, идва с кутията си, сертификат и ръководс..
Нов Stuhrling REGATTA MAKRAN Stuhrling Мъжки часовник Нови | Ръчни часовници | гр. Пловдив
StuhrlingМъжки часовникНови
Цена
179.99 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 2 часа
Нов Stuhrling REGATTA MAKRAN - В правилните ръце един часовник може да се превърне в произведение на изкуството. Работата му е много повече от това просто да показва часа. Това е шедьовър, който заслужава възхищение. Stuhrling олицетворява точно това. Брандът следва традициите на Max Stuhrling, швейцарски часовникар, който е започнал емблематичния бранд през 1800те. Всяка верижка на Stuhrling е направена от неръждаема стомана, изготвена с часовникарска прецизност. Часовникът е автоматичен, не трябва да сменяте батерии всяка година. Циферблатът е 42 мм. Чисто нов, идва с кутията си, сертификат и ръководство - перфектен и за ..
Нов Stuhrling SOMERSET ELITE Stuhrling Мъжки часовник Нови | Ръчни часовници | гр. Пловдив
StuhrlingМъжки часовникНови
Цена
139.99 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 2 часа
Нов Stuhrling SOMERSET ELITE - В правилните ръце един часовник може да се превърне в произведение на изкуството. Работата му е много повече от това просто да показва часа. Това е шедьовър, който заслужава възхищение. Stuhrling олицетворява точно това. Брандът следва традициите на Max Stuhrling, швейцарски часовникар, който е започнал емблематичния бранд през 1800те. Всяка верижка на Stuhrling е направена от неръждаема стомана, изготвена с часовникарска прецизност. Часовникът е задвижван от швейцарски кварц, не трябва да сменяте батерии всяка година. Циферблатът е 38 мм. Чисто нов, идва с кутията си, сертификат и ръководство..
Мъжки изчистен часовник Stock Мъжки часовник Нови | Ръчни часовници | гр. София
StockМъжки часовникНови
Цена
20 лв.
гр. София, обл. София,  преди 3 часа
Мъжки изчистен часовник - Часовника е чисто нов. Не е носен. Бях го поръчал за себе си, но доставката отне прекалено много време и вече си бях взел друг.
Стилен часовник ТИСО, механичен Тисо Унисекс часовник Втора употреба | Ръчни часовници | гр. София
ТисоУнисекс часовникВтора употреба
Цена
450 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: dreger,  преди 5 часа
Стилен часовник ТИСО, механичен - Часовникът е оригинален, в перфектно състояние, механичен
Смарт часовник с блутут smart Мъжки часовник Нови | Ръчни часовници | гр. Плевен
smartМъжки часовникНови
Цена
60 лв.
Иван
гр. Плевен, обл. Плевен,  Подател: Иван,  преди 5 часа
Смарт часовник с блутут - Спортен смарт часовник с блутут който се свързва със смартфон и сигнализира когато имате обаждане или съобщение. Също така има приложение за телефон на което ви показва изминати крачки, изгорени калории, изминато разстояние. Можете да снимате с камерата на телефона с едно натискане на копчето на часовника. Водоустойчив масивен часовник наистина изглежда много добре с здрава каишка по нищо не отстъпва на Касио г шок. Часовника е нов с кутия и инструкции за употреба
Casio AQ-160W-1BVEF Casio Мъжки часовник Втора употреба | Ръчни часовници | гр. Бургас
CasioМъжки часовникВтора употреба
Цена
60 лв.
Даниел Наков
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Даниел Наков,  преди 8 часа
Casio AQ-160W-1BVEF - 1. Продам часовник Casio AQ-160W-1BVEF без забележки с оригинална верижка. Информация; Стъкло - Минерал-кристал Дисплей - Аналогов/Дигитален Механизъм - Кварц Водоустойчивост - 10АТМ=100м. Материал на корпус - Полимер Диаметър на корпус (мм) - 43 Допълнителни екстри - Сферично стъкло; 5 аларми, календар, хронометър, таймер, фосфоресциращи стрелки, фунция - Shake Light; тегло от 40 грама; живот на батерията от 3 години. 60 лева.
Спортен часовник Casio Casio Мъжки часовник Втора употреба | Ръчни часовници | гр. Чирпан
CasioМъжки часовникВтора употреба
Цена
75 лв.
гр. Чирпан, обл. Стара Загора,  Подател: Павел Кънев,  преди 9 часа
Спортен часовник Casio - Часовник Casio AQF-101 Часовника е носен от мен, човек на 47г., и много пазен. Продавам го защото получих подарък друг. Автоматично електро - луминесцентно осветяване, което може да се активира автоматично при насочване на часовника към лицето. Луминесцентно покритие осигурява продължително осветяване на тъмно дори след кратко излагане на светлина. Вграден сензор измерва температурата по Фаренхайт и Целзий. Различните фази на Луната се изобразяват на дисплея според географското местонахождение Графично изображение на приливите и отливите, в зависимост от географското положение и ..
Елегантен часовник Q& Q Q& Q Дамски часовник Втора употреба | Ръчни часовници | гр. Бургас
Q& QДамски часовникВтора употреба
Цена
35 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 9 часа
Елегантен часовник Q& Q - Елегантен оригинален дамски часовник на японската фирма Q& Q, кварц с тъмносин циферблат, нова батерия и оригинална кожена черна каишка. Работи много точно, без драскотини по стъклото, водоустойчив - 3 бара (30 м), корпус от неръждаема стомана, размери 30х40х8 mm, става и за мъже.
Дамски часовник с кожена каишка и камъчета кафяво нов Geneva Geneva Дамски часовник Нови | Ръчни часовници | гр. Радомир
GenevaДамски часовникНови
Цена
8 лв.
гр. Радомир, обл. Перник,  преди 10 часа
Дамски часовник с кожена каишка и камъчета кафяво нов Geneva - Нов стилен и модерен дамски часовник с кожена каишка в кафяво и златисто.. Моля вижте снимката, ако имате въпроси - питайте.
Нов спортен часовник Honhx двойно време аларма черен оранжев Honhx Унисекс часовник Нови | Ръчни часовници | гр. Радомир
HonhxУнисекс часовникНови
Цена
8 лв.
гр. Радомир, обл. Перник,  преди 10 часа
Нов спортен часовник Honhx двойно време аларма черен оранжев - Нов спортен часовник. С няколко функции. Двойно време, дата, ден от седмицата. Моля вижте снимките, ако имате въпроси - питайте.
Нов часовник Барселона Барса Испания Меси Messi футбол Шампионска лига купа шампион Реал Мадрид Барселона Унисекс часовник Нови | Ръчни часовници | гр. Радомир
БарселонаУнисекс часовникНови
Цена
15 лв.
гр. Радомир, обл. Перник,  преди 10 часа
Нов часовник Барселона Барса Испания Меси Messi футбол Шампионска лига купа шампион Реал Мадрид - Нов часовник за футболните фенове на Барселона и Реал Мадрид. Подходящ е за подарък за малки и големи запалчнковци и любители на спорт номер 1. Моля, вижте снимките, ако имате въпроси - питайте.
Нов електронен часовник с двойно време, аларма, хронометър Спорт Мъжки часовник Нови | Ръчни часовници | гр. Радомир
СпортМъжки часовникНови
Цена
20 лв.
гр. Радомир, обл. Перник,  преди 10 часа
Нов електронен часовник с двойно време, аларма, хронометър - Нов електронен часовник с двойно време, аларма, хронометър, светлина. Метална верижка. Моля вижте снимките, ако имате въпроси питайте.
Часовник Radiomir Panerai Radiomir Panerai Мъжки часовник Нови | Ръчни часовници | гр. София
Radiomir PaneraiМъжки часовникНови
Цена
550 лв.
гр. София, обл. София,  преди 11 часа
Часовник Radiomir Panerai - Часовник Radiomir Panerai - реплика, стоманена каса с диаметър 42 милиметра с ремонтоара 47 милиметра. Механичен, навива се на ръка, швейцарска машина ЕТА, водоустойчив до 50 метра. Каишка от естествена кожа.
Дамски часовник ”sinobi” Sinobi Дамски часовник Втора употреба | Ръчни часовници | гр. София
SinobiДамски часовникВтора употреба
Цена
80 лв.
гр. София, обл. София,  преди 13 часа
Дамски часовник ”sinobi” - Часовникът е слаган няколко пъти, така и не можах да свикна да нося часовник, стоял е повече в кутия при други накити и от там има малка забележка, вижда се на снимките, при сериозен интерес може лек коментар на цената
Часовник Rolex Submariner Rolex Мъжки часовник Нови | Ръчни часовници | гр. София
RolexМъжки часовникНови
Цена
180 лв.
гр. София, обл. София,  преди 13 часа
Часовник Rolex Submariner - Нов, механичен, мъжски часовник ROLEX SUBMARINER - водоустойчив, хронометър с датник. Кварцово стъкло и фосфоресциращ циферблат. Каса от стомана с размер 4 сантиметра, развиващ се бутон с който се навива и сверява датата и часа. Реплика от много високо качество. Има дългогодишен период на експлоатация без никакви дефекти. Автоматичен механизъм Ситизен - 21 камъка, работещ много точно, като има възможност и за ръчно навиване. Препоръчва се при първоначално слагане, ако резерва е изчерпан да се навие ръчно около 20 пъти. Ремонтоарът е с брандирана коронка завинтваща се към касата по посока на ча..
Смарт Часовник с камера DZ09 SmartWatch-камера,usb, крачкомер DZ09 SmartWatch Мъжки часовник Нови | Ръчни часовници | гр. Пловдив
DZ09 SmartWatchМъжки часовникНови
Цена
50 лв.
Alobg.com.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Alobg.com.,  преди 13 часа
Смарт Часовник с камера DZ09 SmartWatch-камера,usb, крачкомер - Режим на разговори - 3.5 часа Режим на готовност - 180 часа Зареждане - около 1 час Технически характеристики и функции: - Метален корпус - Камера - 0.3 MP - Микрофон / Говорител - Тъч скрийн - Бутон за включване/изключване - Каишка от медицински силикон със Защитно вътрешно покритие. - Защита на корпуса - USB порт- зареждане / Сваляне и качване на информация. - Опции: - Камера - синхронизация с Андроид - Система против кражба и изгубване. - Цифрова или аналогова визуализация на часа. - Крачкомер, отмерва изминалата дистанция, изразходвани калории, в ползва на активно с..
CASIO Pro Trek SOLAR PRW-2500-1ER Casio Мъжки часовник Втора употреба | Ръчни часовници | гр. София
CasioМъжки часовникВтора употреба
Цена
315 лв.
гр. София, обл. София,  преди 13 часа
CASIO Pro Trek SOLAR PRW-2500-1ER - CASIO Pro Trek SOLAR PRW-2500-1ER - Марка: Casio - Серия: Pro Trek - Механизъм: Соларен - Цвят: Черен - Корпус: 56-59мм - Циферблат: Дигатален - Стъкло: Минерално - Каишка: Полимерна - Водоустойчивост: Плуване, Гмуркане - Функции: Компас, Алтиметър, Барометър, Термометър, Радио Сверяване Лунни фази - фазата на луната се показва на дисплея, на базата на текущата ви географска ширина и дължина Приливи - приливните движения са показани графично, въз основа на текущата географска ширина и дължина Дигитален компас Алтиметър -700 до 10000m Барометър 260 до 1100 hPa Терм..
Fossil Blue Мъжки часовник Втора употреба | Ръчни часовници | гр. Бургас
Fossil BlueМъжки часовникВтора употреба
Цена
189 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 13 часа
Продавам мъжки часовник със стоманена верижка Fossil Blue
Часовник Скелетон Jedeng Унисекс часовник Нови | Ръчни часовници | гр. София
JedengУнисекс часовникНови
Цена
80 лв.
гр. София, обл. София,  преди 13 часа
Часовник Скелетон - Чисто нов ръчен часовник, автоматик, скелетон, показва ден и нощ, секунди, фосфор стрелки, кожена каишка, в кутия.
Часовник Руд Руд Мъжки часовник Нови | Ръчни часовници | гр. София
РудМъжки часовникНови
Цена
25 лв.
гр. София, обл. София,  преди 13 часа
Часовник Руд - Чисто нов модерен часовник Руд - дата, батерия, кожена каишка, фосфорни стрелки
Нови дамски часовници ” SKONE ” Дамски часовник Нови | Ръчни часовници | гр. София
” SKONE ”Дамски часовникНови
Цена
8 лв.
RS STORE
гр. София, обл. София,  Подател: RS STORE,  преди 14 часа
Нови дамски часовници - 1. Уникално стилния ” DOM” тип - Skeleton: - модел - LP205 - материал - неръждаема стомана, стъкло Hardlex - водоустойчив 3bar - диаметър на корпуса - 40.5мм - дебелина на корпуса - 8мм - дължина на каишката 19см(естествена кожа) - Japan Quartz Movement - цвят - бял, черен - цена - 40лв. 2. Марка ”BELBI”: - модел ZB8498 - материал - сплав, стъкло Hardlex(устойчиво на надраскване) - водоустойчив - диаметър на корпуса - 34мм - дебелина на корпуса - 9.2мм - дължина на каишката 23 см - цвят - silver - с подарък батерия - цена - 32лв. 3. Дамски часовници в три цвята - ..
Нови мъжки часовници ” NORTH ” Мъжки часовник Нови | Ръчни часовници | гр. София
” NORTH ”Мъжки часовникНови
Цена
15 лв.
RS STORE
гр. София, обл. София,  Подател: RS STORE,  преди 14 часа
Нови мъжки часовници - Стилни мъжки кварцови и механични часовници на цени от 15 до 60лв. Доставка до удобен за Вас офис на Еконт с наложен платеж и опция за преглед и тест.
Casio Baby-g Ba-111 CASIO G-SHOK Дамски часовник Нови | Ръчни часовници | гр. София
CASIO G-SHOKДамски часовникНови
Цена
221 лв.
Vladimir
гр. София, обл. София,  Подател: Vladimir,  преди 14 часа
Casio Baby-g Ba-111 - В категорията Дамски часовници на CasioShop.bg намира своето уникално място и следващата серия от марката - Baby G. Тези часовници са създадени за екстремно спортуване със съвременен спортен дизайн и разнообразни функции изключително издръжливи. Конструкцията е така направена да издържа на всякакви шокови условия За: Жени уверени в себе си, любителки на модата и на елегантността. Тук може да поръчате желан от вас модел Casio от сериите:G-Shock, Baby-G, Edifice, Sheen, Casio Collection, Pro Trek, Beside, Будилници, Стенни. Доставка с Еконт с опция преглед преди да платите. Гара..
CASIO G-SHOK Bluetooth Music Control G’MIX GBA-400-1A CASIO G-SHOK Мъжки часовник Нови | Ръчни часовници | гр. София
CASIO G-SHOKМъжки часовникНови
Цена
399 лв.
Vladimir
гр. София, обл. София,  Подател: Vladimir,  преди 14 часа
CASIO G-SHOK Bluetooth Music Control G’MIX GBA-400-1A - Тук може да поръчате желан от вас модел Casio от сериите:G-Shock, Baby-G, Edifice, Sheen, Casio Collection, Pro Trek, Beside, Будилници, Стенни. Доставка с Еконт с опция преглед преди да платите. Гаранция: 2 години на всички наши продукти. Часовникът от тази обява е оригинален, чисто нов, неупотребяван, с кутия, документи и международна гаранционна карта и се предлага в повече цветове. Предлаганият CASIO е100% оригиналн и върви в пълен комплект с кутия, упътване, и двугодишна гаранция. Ние не предлагаме реплики или втора употреба часовници. Предлага се във всички негови вариянти: GBA-400-1..
« Предишна | 1234567 ... 111213 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.

© 2017 Ало.бг