Област
Населено място
Вид
Състояние
Цена
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
324 обяви
СнимкиМаркаВидСъстояние
Ръчен часовник Rital Ритал водоустойчив WATER RESISTANT, неръждаема стомана STAINLESS STEEL BACK Rital Мъжки часовник Втора употреба | Ръчни часовници | гр. Бургас
RitalМъжки часовникВтора употреба
Цена
10 лв.
Бойко Генчев, ”Замъкът”
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Бойко Генчев, ”Замъкът”,  преди 1 час
Ръчен часовник Rital Ритал водоустойчив WATER RESISTANT, неръждаема стомана STAINLESS STEEL BACK - Мъжки ръчен часовник Rital Ритал водоустойчив WATER RESISTANT, неръждаема стомана STAINLESS STEEL BACK Метална верижка. За нас е голямо удоволствие да отговорим на всички Ваши въпроси.
Оригинален RAYMOND WEIL quartz PARSIFAL RAYMOND WEIL quartz PARSIFAL Унисекс часовник Втора употреба | Ръчни часовници | гр. Бургас
RAYMOND WEIL quartz PARSIFALУнисекс часовникВтора употреба
Цена
450 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 1 час
Оригинален RAYMOND WEIL quartz PARSIFAL - Оригинален RAYMOND WEIL quartz PARSIFAL. Изключително стилен и качествен часовник със златна гривна на касата и елементи по верижката. Безупречна работа и дизайн. Размер на касата 35.5мм без корона, а с нея 37мм.
Оригинален RAYMOND WEIL automatic RAYMOND WEIL PARSIFAL Мъжки часовник Втора употреба | Ръчни часовници | гр. Бургас
RAYMOND WEIL PARSIFALМъжки часовникВтора употреба
Цена
890 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 1 час
Оригинален RAYMOND WEIL automatic - Оригинален RAYMOND WEIL automatic PARSIFAL, изключително запазен, състояние близко до ново. Със златна гривна на касата и елементи по верижката, и сапфир на короната. Много красив и качествен часовник. Размер на касата 37мм. без корона, с нея 39мм.
Оригинален швейцарски хронограф GRUEN quartz GRUEN quartz Мъжки часовник Втора употреба | Ръчни часовници | гр. Бургас
GRUEN quartzМъжки часовникВтора употреба
Цена
150 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 1 час
Оригинален швейцарски хронограф GRUEN quartz - Оригинален швейцарски хронограф GRUEN quartz мъжки, изцяло титаниев, в отлично състояние-като нов! Размер на касата 43.5мм без, и 46мм. с короната.
Нов Stuhrling ATRIUM ELITE Stuhrling Мъжки часовник Нови | Ръчни часовници | гр. Пловдив
StuhrlingМъжки часовникНови
Цена
180 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 2 часа
Нов Stuhrling ATRIUM ELITE - В правилните ръце един часовник може да се превърне в произведение на изкуството. Работата му е много повече от това просто да показва часа. Това е шедьовър, който заслужава възхищение. Stuhrling олицетворява точно това. Брандът следва традициите на Max Stuhrling, швейцарски часовникар, който е започнал емблематичния бранд през 1800те. Всяка верижка на Stuhrling е направена от неръждаема стомана, изготвена с часовникарска прецизност. Часовникът е автоматичен, не трябва да сменяте батерии всяка година. Циферблатът е тип скелет, 42 мм. Чисто нов, идва с кутията си, сертификат и ръководство - пер..
Stuhrling ATRIUM ELITE Black Stuhrling Мъжки часовник Нови | Ръчни часовници | гр. Пловдив
StuhrlingМъжки часовникНови
Цена
180 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 2 часа
Stuhrling ATRIUM ELITE Black - В правилните ръце един часовник може да се превърне в произведение на изкуството. Работата му е много повече от това просто да показва часа. Това е шедьовър, който заслужава възхищение. Stuhrling олицетворява точно това. Брандът следва традициите на Max Stuhrling, швейцарски часовникар, който е започнал емблематичния бранд през 1800те. Всяка верижка на Stuhrling е направена от неръждаема стомана, изготвена с часовникарска прецизност. Часовникът е автоматичен, не трябва да сменяте батерии всяка година. Циферблатът е тип скелет, 42 мм. Чисто нов, идва с кутията си, сертификат и ръководство - пер..
Stuhrling CUVETTE CLASSIC Stuhrling Мъжки часовник Нови | Ръчни часовници | гр. Пловдив
StuhrlingМъжки часовникНови
Цена
200 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 2 часа
Stuhrling CUVETTE CLASSIC - В правилните ръце един часовник може да се превърне в произведение на изкуството. Работата му е много повече от това просто да показва часа. Това е шедьовър, който заслужава възхищение. Stuhrling олицетворява точно това. Брандът следва традициите на Max Stuhrling, швейцарски часовникар, който е започнал емблематичния бранд през 1800те. Всяка верижка на Stuhrling е направена естествена кожа, изготвена с часовникарска прецизност. Часовникът е автоматичен, не трябва да сменяте батерии всяка година. Циферблата е 44 мм. Много леки забележки по каишката, идва с кутията си, сертификат и ръководство -..
Stuhrling PROSPERO Stuhrling Мъжки часовник Нови | Ръчни часовници | гр. Пловдив
StuhrlingМъжки часовникНови
Цена
200 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 2 часа
Stuhrling PROSPERO - В правилните ръце един часовник може да се превърне в произведение на изкуството. Работата му е много повече от това просто да показва часа. Това е шедьовър, който заслужава възхищение. Stuhrling олицетворява точно това. Брандът следва традициите на Max Stuhrling, швейцарски часовникар, който е започнал емблематичния бранд през 1800те. Всяка верижка на Stuhrling е направена от автентична крокодилска кожа, изготвена с часовникарска прецизност. Часовникът е автоматичен, не трябва да сменяте батерии всяка година. Циферблатът е тип скелет, 49 мм. Има много леки по забележки по каишката, идва с кут..
Нов Stuhrling REGATTA 792 Stuhrling Мъжки часовник Нови | Ръчни часовници | гр. Пловдив
StuhrlingМъжки часовникНови
Цена
150 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 2 часа
Нов Stuhrling REGATTA 792 - В правилните ръце един часовник може да се превърне в произведение на изкуството. Работата му е много повече от това просто да показва часа. Това е шедьовър, който заслужава възхищение. Stuhrling олицетворява точно това. Брандът следва традициите на Max Stuhrling, швейцарски часовникар, който е започнал емблематичния бранд през 1800те. Всяка верижка на Stuhrling е направена от неръждаема стомана, изготвена с часовникарска прецизност. Часовникът е автоматичен, не трябва да сменяте батерии всяка година. Циферблатът е 42 мм. Чисто нов, идва с кутията си, сертификат и ръководство - перфектен и за ..
Нов Stuhrling SOMERSET ELITE Stuhrling Мъжки часовник Нови | Ръчни часовници | гр. Пловдив
StuhrlingМъжки часовникНови
Цена
130 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 2 часа
Нов Stuhrling SOMERSET ELITE - В правилните ръце един часовник може да се превърне в произведение на изкуството. Работата му е много повече от това просто да показва часа. Това е шедьовър, който заслужава възхищение. Stuhrling олицетворява точно това. Брандът следва традициите на Max Stuhrling, швейцарски часовникар, който е започнал емблематичния бранд през 1800те. Всяка верижка на Stuhrling е направена от неръждаема стомана, изготвена с часовникарска прецизност. Часовникът е задвижван от швейцарски кварц, не трябва да сменяте батерии всяка година. Циферблатът е 38 мм. Чисто нов, идва с кутията си, сертификат и ръководство..
Stuhrling WINCHESTER 44 Stuhrling Дамски часовник Втора употреба | Ръчни часовници | гр. Пловдив
StuhrlingДамски часовникВтора употреба
Цена
130 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 2 часа
Stuhrling WINCHESTER 44 - В правилните ръце един часовник може да се превърне в произведение на изкуството. Работата му е много повече от това просто да показва часа. Това е шедьовър, който заслужава възхищение. Stuhrling олицетворява точно това. Бранда следва традициите на Max Stuhrling, швейцарски часовникар, който е започнал емблематичният бранд през 1800те. Всяка верижка, на Stuhrling е направена от кафява естествена кожена каишка, със сатенено покритие. Часовникът е автоматичен, не трябва да сменяте батерии всяка година. Циферблатът е тип скелет, 44мм. Има леки забележки по каишката - нищо прекалено, идва..
Нов Stuhrling REGATTA CHAMPION Stuhrling Мъжки часовник Нови | Ръчни часовници | гр. Пловдив
StuhrlingМъжки часовникНови
Цена
150 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 2 часа
Нов Stuhrling REGATTA CHAMPION - В правилните ръце един часовник може да се превърне в произведение на изкуството. Работата му е много повече от това просто да показва часа. Това е шедьовър, който заслужава възхищение. Stuhrling олицетворява точно това. Брандът следва традициите на Max Stuhrling, швейцарски часовникар, който е започнал емблематичния бранд през 1800те. Всяка верижка на Stuhrling е направена от неръждаема стомана, изготвена с часовникарска прецизност. Часовникът е с задвижване от швейцарски кварц, не трябва да сменяте батерии всяка година. Циферблатът е 42 мм. Чисто нов, идва с кутията си, сертификат и ръководс..
Нов Stuhrling REGATTA MAKRAN Stuhrling Мъжки часовник Нови | Ръчни часовници | гр. Пловдив
StuhrlingМъжки часовникНови
Цена
150 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 2 часа
Нов Stuhrling REGATTA MAKRAN - В правилните ръце един часовник може да се превърне в произведение на изкуството. Работата му е много повече от това просто да показва часа. Това е шедьовър, който заслужава възхищение. Stuhrling олицетворява точно това. Брандът следва традициите на Max Stuhrling, швейцарски часовникар, който е започнал емблематичния бранд през 1800те. Всяка верижка на Stuhrling е направена от неръждаема стомана, изготвена с часовникарска прецизност. Часовникът е автоматичен, не трябва да сменяте батерии всяка година. Циферблатът е 42 мм. Чисто нов, идва с кутията си, сертификат и ръководство - перфектен и за ..
Stuhrling WINCHESTER 946L Stuhrling Дамски часовник Нови | Ръчни часовници | гр. Пловдив
StuhrlingДамски часовникНови
Цена
130 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 2 часа
Stuhrling WINCHESTER 946L - В правилните ръце един часовник може да се превърне в произведение на изкуството. Работата му е много повече от това просто да показва часа. Това е шедьовър, който заслужава възхищение. Stuhrling олицетворява точно това. Брандът следва традициите на Max Stuhrling, швейцарски часовникар, който е започнал емблематичния бранд през 1800те. Всяка верижка на Stuhrling е направена от естетвена кожа, изготвена с часовникарска прецизност. Часовникът е задвижван с кварцов механизъм. Циферблатът е тип скелет, 36 мм. Чисто нов, идва с кутията си, сертификат и ръководство - перфектен и за подарък. Изпращам..
Мъжки часовник Casio G-Shock Casio G-Shock Мъжки часовник Нови | Ръчни часовници | гр. София
Casio G-ShockМъжки часовникНови
Цена
135 лв.
гр. София, обл. София,  преди 2 часа
Мъжки часовник Casio G-Shock - Мъжки часовник Casio G-Shock. Чисто нов.
Зума. кварц. швеицарски. Зума Мъжки часовник Втора употреба | Ръчни часовници | гр. Варна
ЗумаМъжки часовникВтора употреба
Цена
80 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Stefan,  преди 3 часа
Зума. кварц. швеицарски. - Оргинален швеицарски. кварцов.4асовник
Стилен часовник ТИСО, механичен Тисо Унисекс часовник Втора употреба | Ръчни часовници | гр. София
ТисоУнисекс часовникВтора употреба
Цена
450 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: dreger,  преди 4 часа
Стилен часовник ТИСО, механичен - Часовникът е оригинален, в перфектно състояние, механичен
Часовник спортен Skmei Унисекс часовник Нови | Ръчни часовници | гр. Бургас
SkmeiУнисекс часовникНови
Цена
28 лв.
Милев
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Милев,  преди 4 часа
Часовник спортен - Цифров електронен часовник с аларма, хронометър, ден, дата водоустойчив 30 метра.
Часовник двоен BIDEN Мъжки часовник Нови | Ръчни часовници | гр. Варна
BIDENМъжки часовникНови
Цена
58 лв.
Милев
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Милев,  преди 4 часа
Часовник двоен - Часовникът разполага с два механизма: 1. Аналогов - японски кварцов механизъм с включена батерия - показва час, минути секунди. 2. Дигитален - LCD дисплей с включена батерия - показва час, минути, секунди, дата, година, аларма, ден от седмицата, хронометър, осветление за нощно виждане. -Водоустойчив(3ATM) - подходящ за къпане, плуване и за всекидневна употреба. -Не трябва да бъдат натискани копчета, докато часовникът е мокър или под вода. -Каишка: естествена кожа -Корпус и гръб: стомана -Стъкло: минерално с голяма устойчивост от надраскване -Гаранция: 6 месеца Каса дебелина 1,2с..
Часовник Спортен AMUDA Мъжки часовник Нови | Ръчни часовници | гр. Варна
AMUDAМъжки часовникНови
Цена
78 лв.
Милев
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Милев,  преди 4 часа
Часовник Спортен - Марка: Амуда Стил: СПОРТ, ежедневни, БИЗНЕС Дисплей: ANOLOG Движение: Original ЯПОНИЯ Quartz Характеристика: -Високо устойчиво на надраскване кристал; -Оригинален ЯПОНИЯ Модул кварцов механизъм -Watch корона с околната IPS бронз electrocplating; -истински неръждаема стомана backcase с високотехнологична лазерна лого; -3TM водоустойчив спецификация Материал: Висока плътност Alloy Диаметър: 4,5 см Дебелина: 1,5 cm Band Материал: неръждаема стомана Band Дължина: 20 см Широчина: 2.0 см
Мъжки Спортен часовник. Камуфлаж. Водоуйсточив. SKMEI Мъжки часовник Нови | Ръчни часовници | гр. Велико Търново
SKMEIМъжки часовникНови
Цена
29.99 лв.
гр. Велико Търново, обл. Велико Търново,  преди 4 часа
Мъжки Спортен часовник. Камуфлаж. Водоуйсточив. - Мъжки Спортен Часовник. Камуфлаж. Водоустойчив. 2017. имам й Вабър. ✔ Водоуйсточив. ✔ Удароуйсточив. ✔ Светещ дисплей. ✔ Хронометър. ✔ Аларма. ✔ Дата ✔ Час.
Часовник - Rothenschild Мъжки часовник Втора употреба | Ръчни часовници | гр. Бургас
Часовник - RothenschildМъжки часовникВтора употреба
Цена
159 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ’’С&М ГРУП 2016’’ ЕООД,  преди 4 часа
Часовника има външни забележки, продавам го защото не сменя датата.
Fossil Blue Мъжки часовник Втора употреба | Ръчни часовници | гр. Бургас
Fossil BlueМъжки часовникВтора употреба
Цена
189 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 4 часа
Продавам мъжки часовник със стоманена верижка Fossil Blue
certina,speedo,casio.. casio Унисекс часовник Втора употреба | Ръчни часовници | гр. София
casioУнисекс часовникВтора употреба
Цена
50 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: vladi,  преди 5 часа
certina,speedo,casio.. - предлагам: Certina,Glasshutte,Slava,Poljot= по договаряне и Speedo water resist 10m чистонов=20лв и Casio water resist 200m 3atm=30лв(стар, колекционерски)
Часовник Скелетон Jedeng Унисекс часовник Нови | Ръчни часовници | гр. София
JedengУнисекс часовникНови
Цена
90 лв.
гр. София, обл. София,  преди 5 часа
Часовник Скелетон - Чисто нов ръчен часовник, автоматик, скелетон, показва ден и нощ, секунди, фосфор стрелки, кожена каишка, в кутия.
Часовник Руд Руд Мъжки часовник Нови | Ръчни часовници | гр. София
РудМъжки часовникНови
Цена
29 лв.
гр. София, обл. София,  преди 5 часа
Часовник Руд - Чисто нов модерен часовник Руд - дата, батерия, кожена каишка, фосфорни стрелки
Invicta Subaqua Noma 3 Chronograph Invicta Мъжки часовник Нови | Ръчни часовници | гр. Пловдив
InvictaМъжки часовникНови
Цена
500 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 5 часа
Invicta Subaqua Noma 3 Chronograph - Чисто нов оригинален Инвикта Субакуа. Закупен e преди 10 дни от Щатите. Описание: мъжки спортен часовник с прецизен швейцарски кварцов механизъм фосфоресциращи стрелки и индекси дата в 24 часов формат (GMT) циферблат от черен карбон ден от седмицата хронограф коронка на винт заден капак на винт стъкло Flame Fusion Crystal корпус от висококачествена оксидирана стомана верижка от висококачествен силикон диаметър на часовника 50 мм дебелина на часовника 20 мм водоустойчив до 500 метра-50 bar Часовника е масивен и стилен. С 5 години международна гаранция. Сходна цена в Българи..
Часовник Victorinox Swiss Army 241314 Топ Цена! Victorinox 241314 Мъжки часовник Нови | Ръчни часовници | гр. София
Victorinox 241314Мъжки часовникНови
Цена
700 лв.
гр. София, обл. София,  преди 6 часа
Часовник Victorinox Swiss Army 241314 Топ Цена! - Продавам чисто нов часовник Victorinox Swiss Army 241314 Пълен комплект с кутия и книжки, видно на снимките. Закупен от UK в пакет с други часовници, седял е на витрина. Мъжки часовник Victorinox Vintage - 241314 Тип механизъм: Кварцов хронограф - Swiss Made - ETA 251.272 /задвижва се от батерия/ Стил: Ежедневно-елегантен Материал корпус: Благородна стомана Тип стъкло: Сапфир-кристал Циферблат: Черен с фосфорициращи стрелки и арабски цифри Размери на часовника: Диаметър 44 мм Календар: Дата на 4 часа Каишка/верижка: Черна каишка от естествена кожа Водоустойчивост: 10 bar /пръск..
Часовник Victorinox Swiss Army 241493 Victorinox 241493 Мъжки часовник Нови | Ръчни часовници | гр. София
Victorinox 241493Мъжки часовникНови
Цена
590 лв.
гр. София, обл. София,  преди 6 часа
Часовник Victorinox Swiss Army 241493 - Продавам чисто нов часовник Victorinox Swiss Army 241493 Пълен комплект с кутия и книжки, видно на снимките. Закупен от UK в пакет с други часовници, седял е на витрина. швейцарски кварцов механизъм ETA, калибър G10.211 (5 камъка) фосфоресциращи стрелки и индекси дата хронограф тахиметрична скала заден капак на винт сапфир кристал стъкло с антирефлексно покритие корпус от висококачествена стомана каишка от естествена кожа диаметър на корпуса 45 мм дебелина на корпуса 12 мм водоустойчив до 10 BAR опаковка в оригиналната си кутия Victorinox Swiss Army Намира се в София
Casio AQ-160W-1BVEF Casio Мъжки часовник Втора употреба | Ръчни часовници | гр. Бургас
CasioМъжки часовникВтора употреба
Цена
60 лв.
Даниел Наков
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Даниел Наков,  преди 6 часа
Casio AQ-160W-1BVEF - 1. Продам часовник Casio AQ-160W-1BVEF без забележки с оригинална верижка. Информация; Стъкло - Минерал-кристал Дисплей - Аналогов/Дигитален Механизъм - Кварц Водоустойчивост - 10АТМ=100м. Материал на корпус - Полимер Диаметър на корпус (мм) - 43 Допълнителни екстри - Сферично стъкло; 5 аларми, календар, хронометър, таймер, фосфоресциращи стрелки, фунция - Shake Light; тегло от 40 грама; живот на батерията от 3 години. 60 лева.
« Предишна | 1234567 ... 91011 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.

© 2017 Ало.бг