Област
Населено място
Вид
Цена
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
155 обяви
ТОП оферта
Подемник 4.0т 24 месеца гаранциягр. София, София,  преди 1 ден1 598 лв. (Цена)
Вид: Подемник
Промоционална цена на подемника от 1598лв. Осигорена доставка (транспорт) на място за територията на цялата страна + 199лв. Mонтаж и 24 месеца пълна гаранция + 199лв. 10 литра специализирано хидравлично масло за удължен живот на хидравликата + 199лв (неизменна част от промоцията). 10 броя немски анкера най-висок клас на сигурност + 199лв (неизменна част от промоцията). Обявените цени са без включен ДДС. Товароподемност: 4000 кг. Подемниците са чисто нови! Конструкция от 18мм Руска стомана (на петите). Гарантирано най-добрата цена за нов подемник в страната! Директен вносител на подемници от Европа. Ние сме единиственият вносител в страната, който предлага пълна гаранция от 24 месеца и реакци..
ТОП оферта
Подемник 4.0т с Горна Синхронизациягр. Велико Търново, Велико Търново,  преди 1 ден1 748 лв. (Цена)
Вид: Подемник
Описание: Асиметричен модел на рамената. Автоматично заключване на рамената при повдигане. Повдигателна система от два хидравлични цилиндъра и вериги. Предпазни ключалки блокиращи количките спрямо колоната. Синхронизиране между количките чрез въжета. Защита от претоварване на помпата чрез байпасен клапан. Защита от прекомерно вдигане чрез крайни изключватели. Товароподемност 4000 кг. Електрозахранване 220 V / 380V. Мощност на електродвигателя 2, 2 kW. Работна температура -10 С +50 С. Работна среда Закрито. Относителна влажност lt; 90 %. Габаритна височина 3600 мм. Габаритна широчина 3420 мм. Максимална височина на повдигане на автомобила 1900 мм. Минимална височина на рамената със захватите ..
ТОП оферта
Четириколонен Подемник 5.0тгр. Велико Търново, Велико Търново,  преди 1 ден3 699 лв. (Цена)
Вид: Подемник
Модел специално предназначен за 3D геометрия. Задвижване с трифазен двигател, хидравлична помпа, цилиндър и усилени въжета. Самосмазващи се ролки и полиетиленови плъзгачи. Регулируемо разстояние между платформите. Самозаключваща се система за обезопасяване. Автоматично заключване и освобождаване на рамената. Подемникът е с хидравлична и механична защита. Подемникът е снабден с клапан за аварийно спускане при прекъсване на електро захранването. Снабден с СЕ контролна кутия работеща на 24V, безопасна за здравето на потребителя, съгласно изискванията на ЕС и Технически надзор. Технически характеристики: Капацитет: 5. 0т. Минимална височина на повдигане: 246 mm. Вторична височина на повдигане: 3..
ТОП оферта
Баланс машина за гумигр. Велико Търново, Велико Търново,  преди 1 ден1 190 лв. (Цена)
Вид: Баланс гуми
Промоционална цена на баланс машина от 2090лв на 1190лв, включваща пълен комплект аксесоари и инструкция на български език. Диаметър на джанти: от 10’’ до 24’’. Машините са чисто нови! Изцяло от Руски материали. Гарантирано най-добрата цена за нова баланс машина в страната! Директен вносител на машини от Европа. Ние сме единиственият вносител в страната, който предлага пълна гаранция от 24 месеца и реакция за сервиз и монтаж до 24 часа. Извънгаранционен сервиз на достъпни цени. Винаги налични баланс машини и части на склад!. Продават се в България повече от 5 години! Над 300 продадени и работещи машини на територията на България, Румъния и Гърция. Изключително качество без компромис! Обявени..
ТОП оферта
Баланс машина и монтаж-демонтаж машина + подарък гайковърт 24 месеца гаранциягр. Велико Търново, Велико Търново,  преди 1 ден2 390 лв. (Цена)
Вид: Монтаж и демонтаж на гуми
Промоционална цена на комплект баланс машина, монтаж-демонтаж машина и СПЕЦИАЛЕН ПОДАРЪК - ПРОФЕСИОНАЛЕН ГАЙКОВЪРТ от 3390лв на 2390лв, включваща пълен комплект аксесоари и инструкция на български език. Диаметър на джанти: от 10 до 24 за баланс машината (точност до 1 грам) и от 10 до 22 за монтаж-демонтаж машината (със стоманени елементи). Машините са чисто нови! Изцяло от Руски материали. Гарантирано най-добрата цена за нови машини в страната! Директен вносител на машини от Европа. Ние сме единиственият вносител в страната, който предлага пълна гаранция от 24 месеца и реакция за сервиз и монтаж до 24 часа. Извънгаранционен сервиз на достъпни цени. Винаги налични машини и части на склад!. Пр..
ТОП оферта
Машина монтаж-демонтаж на гумигр. Велико Търново, Велико Търново,  преди 1 ден1 290 лв. (Цена)
Вид: Монтаж и демонтаж на гуми
Промоционална цена на монтаж-демонтаж машина от 2190лв на 1290лв, включваща пълен комплект аксесоари и инструкция на български език. Диаметър на джанти: от 10’’ до 21’’. Машините са чисто нови! Изцяло от Руски материали. Гарантирано най-добрата цена за нова монтаж-демонтаж машина в страната! Директен вносител на машини от Европа. Ние сме единиственият вносител в страната, който предлага пълна гаранция от 24 месеца и реакция за сервиз и монтаж до 24 часа. Извънгаранционен сервиз на достъпни цени. Винаги налични монтаж-демонтаж машини и части на склад!. Продават се в България повече от 5 години! Над 300 продадени и работещи машини на територията на България, Румъния и Гърция. Изключително каче..
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPMaschina za montaj demontaj na gumi | Техника за автосервизи | с. Близнаци
Maschina za montaj demontaj na gumi
Цена
800 лв.
с. Близнаци, обл. Варна,  Подател: nikol,  преди 1 ден
Работи перфектно. Машината е с три фазан ток
VIPСтартерно и зарядно устройство CD 680 A | Техника за автосервизи | гр. Хасково
Стартерно и зарядно устройство CD 680 A
Цена
300 лв.
гр. Хасково, обл. Хасково,  преди 1 ден
Предлагаме на Вашето внимание монофазно стартерно и зарядно устройство VIKI CD 680 на колела за зареждане на акумулаторни батерии с напрежение 12 / 24 V. Стартиране на всички видове автомобили, джипове, лекотоварни камиони, земекопна техника, трактори и камиони. Охлаждане с вентилатор. Оборудван с избор за нормално зареждане, бързо зареждане (BOOST), бърз старт и амперметър. Тегло бруто: 25кг. Гаранционен и следгаранционен сервиз.
продава стенд за зареждане на автоклиматици и хладилни сьоражения | Техника за автосервизи | гр. Банкя
продава стенд за зареждане на автоклиматици и хладилни сьоражения
Цена
1 480 лв.
гр. Банкя, обл. София,  Подател: Гарантинвест ЕТ Х. Харалампиев,  преди 8 часа
Стенда е полуавтоматичен, употребяван, за фреон 134а за тестване, зареждане и презареждане на автоклиматици, рециклиране и дозареждане с масло. Може и да зарежда хладилни сьоражения с фреони R404a. Производство на ”refko”
Аутодата 3.45 / Autodata 3.45 (2014) | Техника за автосервизи | гр. Благоевград
Аутодата 3.45 / Autodata 3.45 (2014)
Цена
40 лв.
гр. Благоевград, обл. Благоевград,  преди 10 часа
Инсталиране на Аутодата 3.45 - 2014 дистанционно в две стъпки. 1. Изпращам ви чрез куриери DVD диск с програмата срещу наложен платеж 40 лв. / доставката е за ваша сметка / 2. Уговаряме отдалечен достъп през интернет, за да инсталирам и активирам програмата. / на диска ще има всичко необходимо / Език: Английски Ако нямате DVD устройство може и от флашка. Това е последната офлайн версия /работи без интернет/ друга такава повече няма да има. Новите неща в тази версия на този линк http://docdro.id/97iwCUK // за автосервизи, софтуер техническа информация, ел. схеми, елек..
верижен телфер | Техника за автосервизи | гр. Пловдив
верижен телфер
Цена
750 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 12 часа
продавам верижен телфер - 2 тона- японски KITO
Инструменти и фотополимери за възстановяване на спукани автостъкла | Техника за автосервизи | гр. Шумен
Инструменти и фотополимери за възстановяване на спукани автостъкла
Цена
11 лв.
АВТОСТЪКЛА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ ЕВРОПА!!!
гр. Шумен, обл. Шумен,  Подател: АВТОСТЪКЛА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ ЕВРОПА!!!,  преди 13 часа
Машини за възстановяване на спукани автостъкла. Обучение - лично- при закупуване на комплект в реално време, върху реални пукнатини, вез излишни дискове на английски език! Всички видове висококачествени фотополимери, аксесоари, части и консумативи. Костадин Георгиев - официален представител за България и на американската фирма GLASS MECHANIX. http://www.autosystems.bg/html/index.html За актуалната цена на деня се обадете! Вижте как работи Glas Weld на https://www.youtube.com/watch?v=2eptsOFOTpE
Инструменти и фотополимери за възстановяване на спукани автостъкла | Техника за автосервизи | гр. Монтана
Инструменти и фотополимери за възстановяване на спукани автостъкла
Цена
10 лв.
АВТОСТЪКЛА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ ЕВРОПА!!!
гр. Монтана, обл. Монтана,  Подател: АВТОСТЪКЛА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ ЕВРОПА!!!,  преди 13 часа
Инструменти, фотополимери и всичко необходимо за възстановяване пукнатини на автостъкла. Обучение! Всички видове полимери, аксесоари, части GLASS MECHANIX! http://www.autosystems.bg/html/index.html
Комплекти за ремонт на спукани автостъкла | Техника за автосервизи | гр. Добрич
Комплекти за ремонт на спукани автостъкла
Цена
11 лв.
АВТОСТЪКЛА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ ЕВРОПА!!!
гр. Добрич, обл. Добрич,  Подател: АВТОСТЪКЛА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ ЕВРОПА!!!,  преди 13 часа
Най-висококачествените комплекти за ремонт на автостъкла в индустрията. Инжекторът, който няма аналог по рода си! Най-ново поколение фото-полимери! http://www.autosystems.bg/html/index.html
Инструменти и фотополимери за възстановяване на спукани автостъкла | Техника за автосервизи | гр. София
Инструменти и фотополимери за възстановяване на спукани автостъкла
Цена
10 лв.
АВТОСТЪКЛА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ ЕВРОПА!!!
гр. София, обл. София,  Подател: АВТОСТЪКЛА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ ЕВРОПА!!!,  преди 13 часа
Системи за лепене на спукани автостъкла. Оборудване, части, консумативи, материали, всички видове полимери. Обучение. GLASS MECHANIX. Разгледайте разнообразието от комплекти, за да изберете най-подходящия за Вас. http://www.autosystems.bg/html/index.html
Комплекти за ремонт на автостъкла | Техника за автосервизи | гр. Велико Търново
Комплекти за ремонт на автостъкла
Цена
11 лв.
АВТОСТЪКЛА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ ЕВРОПА!!!
гр. Велико Търново, обл. Велико Търново,  Подател: АВТОСТЪКЛА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ ЕВРОПА!!!,  преди 13 часа
Комплекти за възстановяване на спукани автостъкла. Разполагаме с богат избор на американски технологии, марки и модели. При нас можете да прецените с коя технология най-добре ще можете да извършвате дейността си. Предлагаме безплатно обучение, както и отстъпки за оторизирани техници. Лиценз и сертификати. Разработване на бизнеса с нестандартни методи в условията на предварителна конкуренция. Гарантираме първо място за потребление на услугата в региона. Услугата има висока степен потребление, което от своя страна гарантира възвръщане на Вашата инвестиция до около 3 месеца след закупуване и ра..
Машина за гумодемонтаж до 24” с допълнително пневматично рамо (Рамо Рънфлат) | Техника за автосервизи | гр. София
Машина за гумодемонтаж до 24” с допълнително пневматично рамо (Рамо Рънфлат)
Цена
1 800 лв.
гр. София, обл. София,  преди 14 часа
Машина за гумодемонтаж Характеристики: Размер на джантата /външен/ 10″ - 24″ Размер на джантата/вътрешен/ 12“-24“ Макс. ширина на колелото 14″/355 мм. Макс. диаметър на колелото 41 “ /1040мм. Допълнително рамо Run Flat, подходящо за нископрофилни гуми. Раб. налягане 8 Bar Сила на отлепяне 2500 kg Ниво на шум
Баланс машина за гуми със стационарно табло | Техника за автосервизи | гр. София
Баланс машина за гуми със стационарно табло
Цена
1 138.80 лв.
гр. София, обл. София,  преди 14 часа
Машина за баланс на гуми за автомобили модел /CE/ с 2 год. гаранция и професионални качества при работа. Характеристики: Размер на джантата 10″ - 24″ Ширини на колелото 1,5″ - 20″ Макс. тегло на колелото 65 кг. Отклонение + / - 1 g. Скорост на баланс 200 r.p.m. Време на баланс 8 sec. Раб. напрежение 220V Раб. мощност 0.2 /0.37 Kw Тегло 122 кг.
Продавам машина за престъргване на барабани на автомобили | Техника за автосервизи | гр. Бургас
Продавам машина за престъргване на барабани на автомобили
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 14 часа
Продавам машина за престъргване на барабани на автомобили. Машината е в отлично състояние. ЦЕната е по договаряне.
Подемник двуколонен 4 тона с долна синхронизация. С включени масло и анкери. 2г. гаранция | Техника за автосервизи | гр. Варна
Подемник двуколонен 4 тона с долна синхронизация. С включени масло и анкери. 2г. гаранция
Цена
1 789 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  преди 15 часа
Професионален автоподемник с 2 години пълна гаранция, наличности винаги на склад и продадени над 7000 броя от този клас, със следните технически спецификации: Капацитет 4 тона Максимална височина на повдигане 1 800 mm Време за повдигане 50 s Габаритна височина 2 800 mm Разстояние между колоните 2 800 mm Дължина на дъската 2650mm Работно напрежение 380V / 220V Работна мощност 2,2 kW -електро - хидравличен -заключваща система -два задвижващи цилиндъра - с краен изключвател. Цена без ддс. Разполагаме с богат избор от различни варианти подемници - двуколонни 4т; 4,..
Продавам виброшлайф ФЕСТО | Техника за автосервизи | гр. Стара Загора
Продавам виброшлайф ФЕСТО
Цена
170 лв.
гр. Стара Загора, обл. Стара Загора,  преди 15 часа
Продавам Виброшлаиф FESTO на фирмата Festool професионален изключително скъп, работи в отлично състояние. След направен основен ремонт. Сменени са четки. плот и гумените томпони с чисто нови. Изпращам и по Еконт за цялата страна. Цена в магазинната мрежа на чисто нов такъв 800-900лв.
Баланс машина за гуми със стационарно/подвижно табло. 2 г. гаранция | Техника за автосервизи | гр. Варна
Баланс машина за гуми със стационарно/подвижно табло. 2 г. гаранция
Цена
949 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  преди 15 часа
Характеристики: Размер на джантата 10″ - 24″ Ширини на колелото 1,5″ - 20″ Макс. тегло на колелото 65 кг. Отклонение + / - 1 g. Скорост на баланс 200 r.p.m. Време на баланс 8 sec. Раб. напрежение 220V Раб. мощност 0.2 /0.37 Kw Тегло 122 кг. Вариант със стационарно контролно табло: 949,00 лв без ддс. Вариант с подвижно контролно табло: 1050 лв без ддс. Възможност за доставка в цялата страна. Гаранция 2 години. Фирма Апекс 11 ЕООД е вносител на богата гама автосервизно оборудване - двуколонни подемници, ножични подемници, машини за гумодемонтаж, крикове, леж..
Нова машина за смяна на масла 100л | Техника за автосервизи | гр. Бургас
Нова машина за смяна на масла 100л
Цена
390 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 15 часа
Нова в кашона, гравитационна, пневматично изпразване.
Диагностика на автомобили OBD2 Bluetooth ELM 327 | Техника за автосервизи | гр. Пловдив
Диагностика на автомобили OBD2 Bluetooth ELM 327
Цена
15 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: сервиз,  преди 16 часа
https://www.facebook.com/OBDIIELM327/ С това устройство ОБД ЕЛМ327 вече няма да могат да Ви лъжат по сервизите. Може да спестите много излишни пари за диагностика и ненужна смяна на здрави датчици, модули и други компоненти по колата. Ако ви светне някоя лампичка на автомобила и да не знаете за какво е? Всеки път за изчистване на някоя грешка в компютъра на колата майстора да ви иска 20 лева? Нужно ли е това да продължава? Това което ви предлагам е устройство, което се поставя в буксата към компютъра на автомобила(там където майстора го връзва) и чете в реално време данните от него. Данните..
продавам Компресор | Техника за автосервизи | гр. Враца
продавам Компресор
Цена
30 лв.
гр. Враца, обл. Враца,  преди 16 часа
Компресор за кола-
стартерна количка, стартерни колички | Техника за автосервизи | гр. Хасково
стартерна количка, стартерни колички
Цена
370 лв.
гр. Хасково, обл. Хасково,  преди 17 часа
Стартерна количка 560А -380лева Стартерна количка 680А -370лева Стартов ток 600А Входно напрeжение- 220 V Изходно напрeжение- 12/24 V Max капацитет на зареждане на акумулатор - 900 А/ч; Min капацитет на зареждане на акумулатор - 140 А/ч; Max консумирана мощност на заряд Max консумирана мощност при стартиране Максимален пусков ток - 600 А; Клас на изолация- IP 20; Заряден ток - 30/35 А Тегло:20 кг. Стартерна количка 1000A - 590 лева Стартов ток 1000А. Входно напрeжение- 220V Изходно напрeжение- 12/24 V Max капацитет на зареждане на акумулатор - 900 А/ч; Min капаци..
Нови! КОМПРЕСОР за въздъх 24L,50L,100L,200L,300L,500 L -топ цени | Техника за автосервизи | гр. Хасково
Нови! КОМПРЕСОР за въздъх 24L,50L,100L,200L,300L,500 L -топ цени
Цена
160 лв.
гр. Хасково, обл. Хасково,  преди 18 часа
Професионални компресори на най-ниски цени!! ЦЕНИ НА ДИРЕКТЕН ВНОСИТЕЛ!! КОМПРЕСОР ЗА ВЪЗДУХ 24L-160 лв! Технически характеристики: Захранване: 230V/50Hz Тип компресор: Маслен. Мощност: 1.8 kW. Максимално налягане: 8 bar. Обем на съда: 25 литра. Дебит на въздуха: 130л/мин. Регулиране на налягането: 2 манометъра. Ниво на шума: 97dB. Тегло: 25кг КОМПРЕСОР ЗА ВЪЗДУХ 50L-220лв! технически характеристики Захранване: 230V/50Hz Тип компресор: Маслен моноблок Мощност: 3 HP Максимално: налягане 8 bar Обем на съда: 50 литра Дебит на въздуха: 140л/мин Регулиране на налягането: 2 ма..
Продавам машина монтаж-демонтаж | Техника за автосервизи | гр. Бургас
Продавам машина монтаж-демонтаж
Цена
950 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Ники,  преди 18 часа
Продавам машина за монтаж и демонтаж на гуми в отлично състояние. До 20”. Цената е 950 лв.
Акция: OBDII HHODB Bluetooth диагностичен скенер + бонус | Техника за автосервизи | гр. Асеновград
Акция: OBDII HHODB Bluetooth диагностичен скенер + бонус
Цена
19.99 лв.
гр. Асеновград, обл. Пловдив,  преди 18 часа
БОНУС: РRО версии на програми за Андроид и windows, БОНУСА ЗАПИСВАМ НА CD (допълнително 1 лв за диска) ! НОВ МОДЕЛ - 2017 С РАЗШИРЕНИ ВЪЗМОЖНОСТИ Предлагам и bluetooth адаптор за връзка с компютър или лаптоп - 3.99 лв Bluetooth HHOBD е инструмент сканиране и поддържа всички OBD-II протоколи. Стандарта е задължителен от 1996г за US и 2001 за EU автомобили. Работи с PC (windows), Android и Simbian OS. Служи за: * Четете на диагностични кодове за неизправности, генерични и показване на тяхното значение (над 3000 в базата данни). * Показване на текущите данни. * Обороти на д..
Хидравличен крик - телескоп за малък самосвал ремарке | Техника за автосервизи | гр. София
Хидравличен крик - телескоп за малък самосвал ремарке
Цена
550 лв.
гр. София, обл. София,  преди 19 часа
Продавам НОВ Хидравличен крик - телескоп за малък самосвал ремарке 3степени вдига 60см. до 8тона 550лв. с фактура - и електрически хидравлични помпи и разпределители за самосвали, автовози, падащи бордове, снегорини и др.
« Предишна | 123456 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.

© 2017 Ало.бг