back to top

Техника за автомивки

59 обяви
Пенообразуваща система за Автомивка.
Цена: 1 650 лв. Ново

Системата работи само с въздух, трябва компресор с вместимост на бутилката минимум 150л. Комплекта включва - 1бр. помпа за пяна с регулиране на препарата. 1бр. Макара с двоен маркуч, дължина на мар..

NEW!!! Торнадор пистолет -Вакуум пистолет за почистване и пране!
Цена: 160 лв. Ново Прахосмукачка

Вакуум-пистолет с високо качество предназначен за почистване и пране на всички видове автомобилни тапицерии, багажник, под, килими, мека мебел. Принципът на работа на уреда е много ефективен, защото т..

Торнадор Класик Про за сухо пране и почистване
Цена: 180 лв. Ново

Торнадор Клсик Про версия много по висока износоустойчивост. Специални цени на едро 3,6,12 или 24 броя 1 година Гаранция!!! Доставката е вкл. в цената Поръчай сега тук 160лв. Цена с ДДС ..

 рекламирай сам в favicon
Торнадор-пистолет за активна пяна
Цена: 119.99 лв. Ново

Една перфектна машинка за пране на абсолиутно всичко. Прането с него е много по лесно и не толкова мокро, с 1 резервоар може да се изпере цял автомобил. идеален за използване както вътре така и извън ..

Neww! Торнадор-екстрактор за първи път в България
Цена: 240 лв. Ново

https://youtu.be/LXp9E2-FFmM Торнадор-екстрактор за първи път в България само при нас! Модел 2017 г. Tornador-екстрактор е предназначен за почистване и пране на всички видове автомобилни тапицерии, ..

Торнадор-пистолет за сухо пране (Торнадо( Доживотна Гаранция)
Цена: 130 лв. Ново

Здравейте, ние от Бенбоу България ви представяме нашите пневматични пистолети за почистване и пране. Защо да изберете нас? - Бърза Доставка - Ние имаме широка гама от полупрофесионални и професио..

пистолет водоструйка
Цена: 60 лв. Ново Водоструйка

дръжки за пистолети на водоструйки марки Lavor и Nilfisk дюза ротационна Lavor-нова, по 60лв

Акумулаторна водоструйка VIKI W629A-21V
Цена: 190 лв. Ново Водоструйка

Акумулаторна водоструйка viki W629A-21V Напрежение: 21V Дебит: 120 L/h 22 бара/30мин. Приложение - почистване и напояване Може да засмуква вода от контейнери или водни тела, язовири и всякакви ..

Полирмашина с обороти 600W
Цена: 54.99 лв. Ново

Описание: Голямата ергономична дръжка с мека ръкохватка с гумено покритие осигурява по-голяма маневреност, удобство и по-добър контрол при работа с инструмента. Мощен двигател. Идеален за отстра..

продава се немска водоструйка марка - brüder mannesmann ✔️Град Петрич
Състояние: Втора употреба Водоструйка втора ръка

- Върши добра и полезна работа ✔️ - Произведена в Германия ✔️ - Намира се в град Петрич ✔️ - 230 V 50 HZ 1600 W ✔️ Водоструйката, както подсказва самото име е уред, който използва вода под..

Автомивка на самообслужване

Автомивка на самообслужване

Гъбене, област Габрово
Състояние: Ново

Табло с монетник, въртящо рамо, дозираща помпа за препарат, водоструйна машина HAWK Италия 200 бар, воден пистолет, ел. клапан, маркучи и воден филтър. Прахосмукачка с монетник. Пистолет за пяна и дво..

Водоструйка керхер Karcher K2 Classic, 1400W, 110 бара, 360 л/ч
Цена: 125 лв. Ново Водоструйка

K 2 Classic е идеална за всекидневна употреба и леки замърсявания. Устройството е компактно, лесно и леко за носене, почиства велосипеди, градински инструменти и обзавеждане. След като прикл..

Полираща /пастираща/ машина 120вата.
Цена: 35 лв. Втора употреба

Полираща /пастираща/ машина 120вата.

Дюза за пяна, пенообразувател за водоструйка Конектор за водоструйка
Цена: 67 лв. Ново Водоструйка

Дюза за пяна, пенообразувател за водоструйка Конектор за водоструйка Оригинална BEARFORCE!! Продукта е оригинален на BEARFORCE разликата е в образуването на пяната е много по плътна и икономичен, н..

дюза за пяна Karcher k2 - k5 пенообразувател керхер к2 - к5
Цена: 59.90 лв. Ново Водоструйка

дюза за пяна Karcher k2 - k5 пенообразувател керхер к2 - к5 Дюзата е оригинална на AUTOCARE - обозначаване на бутилката. Не приемайте имитации на които няма обозначена марка. Подходящ модел..

Оборудване за автомивка на самообслужване
Цена: 5 200 лв. Ново

Предлагаме оборудване за автомивка на самообслужване, монетник с 3 бутона: Вода Пяна Стоп/пауза Системата работи с всички монети Системата включва: Помпа за препарат 2 броя пистолети

Автомивка на самообслужване VIP оборудване
Цена: 2 500 EUR Ново Водоструйка

Предлагаме оборудване за автомивка на самообслужване с висококачествени материали от 4 до 13 операции. Ние предлагаме: -Главния контролен панел на автомивката, той продава клубни карти, прави прев..

Автомивки на самообслужване
Състояние: Ново

Компактен модул за Автомивки на самообслужване (Self Service). Ефективно почистване с високо налягане със студена вода. Точна дозировка на почистващия препарат за постигане на желаните резултати и з..

Водоструйка Lavor
Цена: 2 500 лв. Втора употреба Водоструйка втора ръка

Технически характеристики Работно налягане: 200 bar. Дебит на водата: 450 - 900 l/h. Tемпература на водата: 40 - 50 °C Мощност: 7000 W. Обороти: 1450 RPM. Волтаж: 400 V. ~ 50 Hz...

Пистолет за пране и почистване Торнадор
Цена: 69.99 лв. Ново

Уникална система(пистолет) за вътрешно почистване и пране, особено подходяща за почистване на автомобили. Свързва се към компресор и благодарение на налягането, въздуха и препарата се завихрят като ми..

 рекламирай сам в favicon
Водоструйка KARCHER K4 внос от Германия
Цена: 350 лв. Втора употреба Водоструйка втора ръка

Водоструйка KARCHER K4 с два накрайника, работи перфектно. Внос от Германия!

Машина за пастиране полиране внос Германия

Машина за пастиране полиране внос Германия

Казанлък, област Стара Загора
Цена: 30 лв. Втора употреба

Машина за пастиране полиране, полираща машина 120W - без кече. закупена от Германия.

Професионална водоструйка ЛАВОР
Цена: 2 000 лв. Втора употреба Водоструйка втора ръка

Професионална водоструйка ЛАВОР. Водоструйката е в перфектно състояние на 1г. и 3 месеца. Трифазен ток за профисионално ползване.

авто полир машина

авто полир машина

Стара Загора
Цена: 35 лв. Втора употреба

Машина за полиране на автомобил 100W

Мотор за прахосмукачка на Амитек за Лавор, Керхер и др.
Цена: 80 лв. Ново

Мотор за прахосмукачки Лавор, Керхер - NT 362, NT65/2 и други италиански. Моторите са за професионални прахосмукачки ползвани в автомивки или фирми за почистване. Размери: Диаметър - 143 мм; в..

Автомивки на самообслужване
Състояние: Ново Водоструйка

Изграждане на автомивки на самообслужване, възможност за избор на програми и варианти за изпълнение. Въртящи рамена, монетници, системи за пяна, водоструйки. Доставка, монтаж и поддръжка на систем..

Бензинова Водоструйка 150 BAR
Цена: 580 лв. Ново Водоструйка

Бензинова Водоструйка 150 BAR Мощна бензинова водоструйка. Помпена технология EasyStart. Воден пистолет от неръждаема стомана с бързи връзки и монтиран държач на дюзата. Автоматично изключване ..

Дюза за пяна, Дюза за пяна за водоструйка, Конектор за водоструйка
Цена: 60 лв. Ново Водоструйка

Дюза за пяна, Дюза за пяна за водоструйка, Конектор за водоструйка Дюза за пяна, Дюза за пяна за водоструйка, Конектор за водоструйка Съдържание: 1. Пенообразуващо устройството (дюза за пяна), Max..

Маркуч за водоструйка Керхер (Karcher)
Цена: 65 лв. Ново Водоструйка

Маркуч за водоструйка Керхер (Karcher) ВИДЕО: https://youtu.be/X-Hy0548TdY Дължина - 8 м/ 10 м/ 15 м Работно налягане: 160bar / 2320psi Максимално налягане: 660bar / 1000psi Максима..

Водоструйка LAVOR SUPERWASH 160 (на части)
Състояние: На части Водоструйка за части

Продавам италианска водоструйка LAVOR SUPERWASH 160 (на части). Поставям 2 схеми за да може да се ориентирате в асортимента от части. Пистолетът за високо налягане - 85лв (продаден) Всичко ..