back to top

Производствени, Обработващи

1251 обяви
Цена:
26 900 лв.
Състояние:
Ново

Има продадени в България и могат да се видят в реални производства, срок на доставка 5 - 10 работни дни. ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ: Машината е предназначена за висококачествен разкрой ламинирани плоскости от МДФ и ПДЧ мебелни слепени плочи, и други материали, и осигурява спазване на идеални геометрически форми на готова продукция. Форматно-разкрояващ циркуляр GOLD 3200 S предназначен за надлъжно и напречно разкрояване плоски материали (ПДЧ, МДФ, шперплат, мебелни слепени плочи, и т.н.), също така и ламинирани плоскости възможен разкрой на масив, както и пакетен разкрой на заготовки. ОБЩО ОПИСА..

Състояние:
Ново

Има продадена машина в България и може да се види как се държи в реално производство. Предлага се във вариант 3200/3800/4300 мм ОБЛАСТ НА ПРИЛОЖЕНИЕ: Машините се използват в предприятия, работещи както по индивидуални поръчки, така и при серийни поръчки, за висококачествено разкройване на плочи с възможност за бързо създаване и коригиране на схеми за рязане. Предназначен за проиводтсво на корпусна мебел: Благодарение на своите технически предимства, Пакетен разкройващ център с ЦПУ модел Lanza P4 3800 може да се използва буквално във всички видове предприятия където задачата е т..

Цена:
19 200 лв.
Състояние:
Ново

www.algatech.net Време за доставка на машината е 5-7 работни дни. Очкава се увлечение на цената след 31.12.2022. Автоматична кантираща машина Ayzaband 4, позволява да се постигне висококачествено кантиране на заготовки от ПДЧ, МДФ, Шперплат и други мебелни плочи, Автоматичнa кантиращa машинa Ayzaband 4 подходящи за използване в малки и средни предприятия за производство на корпусна мебел: офисни мебели, производство на кухни, входни антрета, мебели за всеки дневни и спални, също така за ексклузивни мебели по индивидуални поръчки на клиента. Машината има компактни размери подходяща за малк..

 рекламирай сам в favicon
Цена:
9 700 лв.
Състояние:
Ново

Предлга се на изплащане през стоков кредит Уникредит с 0% процента първоначална вноска!!! - Предлагаме лизинг с фиксирана за юридически лица лихва 3,5% на година KBC / Unicredit лизинг Имаме продадени машини от този модел и могат да се видят в реални производства SICAR 400B Размер на форматна работна маса: 2200 х315 мм (опция 2600 мм) Мощност: 3.0 + 3.0 кВт (4.0 кВт) Тегло: 430 кг. Техническо описание: Размер на основна работна маса mm 326x1200 Възел Форматен циркуляр Обороти на основен трион на циркуляр Об/мин 4500/7000 Външен и вътрешен диаметър на триона mm 300/30 Макси..

Цена:
14 700 лв.
Състояние:
Ново

Налична машина в гр. София със спираловиден вал(D.70 × L.400 N.85), форматна маса 2600 мм, 4,0 кВт 5 операцоинна машина: Абрихт 400 мм, Щрайхмус 400 мм, Борапарат (патроник WESTCOT), Фреза (2000/3100/4400/7000 об./мин), форматна маса(2200х315) и циркуляр с подрезвач с наклон на триона (90° - 45°) Опции: 220V; Вал - TERSA; спираловиден вал; Фромана маса 2600 мм. Машината е надеждна, много тиха работа на абрихт/щрайхмус, Издържа на натоварвания, Имаме продадени машини от този модел и могат да се видят в реални производства Техническо описание: Форматно разкройваща маса и подрезва..

Цена:
25 900 лв.
Състояние:
Ново

www.algatech.net за повече модели предлагани машини виж те сайта на дружеството. Срок на доставка: Налични в гр. София, АВТОМАТИЧНА КАНТИРАЩА МАШИНА С ПРЕДФРЕЗОВАНЕ AYZABAND 4 FR ULTRA, Позволява да се постигне висококачествено кантиране на заготовки от ПДЧ, МДФ, Шперплат и други мебелни плочи. Подходящи за използване в малки и средни предприятия за производство на корпусна мебел: офисни мебели, производство на кухни, входни антрета, мебели за всеки дневни и спални, също така за ексклузивни мебели по индивидуални поръчки на клиента. Машината има компактни размери подходяща за малки..

Цена:
19 800 лв.
Състояние:
Ново

www.algatech.net за повече модели предлагани машини виж те сайта на дружеството. Срок на доставка: Налични в гр. София, Изготвяме и съдействаме на фирми които са регистрирани като производители по КИД за участие по програма: „Технологична модернизация“ в рамките на Националния план за възстановяване и устойчивост с краен срок за кандидатстване: 21 септември 2022 г. Автоматична кантираща машина Ayzаband 4 ULTRA, позволява да се постигне висококачествено кантиране на заготовки от ПДЧ, МДФ, Шперплат и други мебелни плочи, Автоматичнa кантиращa машинa Ayzeband 4 ULTRA подходящи за изпо..

top icon

Машина за пелети

Несебър, област Бургас
Цена:
1 300 лв.
Състояние:
Ново

Описание 150 кг на час Основни изпълнения и характеристики 1. Проста структура и широка приложимост. Малко покритие и ниско ниво на шум 2. С колела, лесни за придвижване, костюм за риби, свине, птици и говеда. 3. Захранването и захранването с трева могат да се превърнат в пелети само с малко течност. Следователно скоростта на съдържане на вода в захранването на пелети е същата, както преди, когато е направена в гранулата, което означава, че тя е по-проводима за съхранение. 4. Пелетите, произведени от тази машина, са с висока твърдост, гладка повърхност и пълни с вътрешно втвърдя..

Цена:
13 100 лв.
Състояние:
Ново

www.algatech.net Срок на доставка: доставя се до 5 работни дни след потвърждаване на поръчката, има машини модел 3800 мм продадени в България и могат да се видят на място в работещи производства. Машината е предназначена за висококачествен разкрой на ламинирани плоскости от МДФ и ПДЧ мебелни слепени плочи, и други материали, и осигурява спазване на идеални геометрически форми на готова продукция. Форматно-разкрояващ циркуляр Ayza Mizrak Gold plus 3200 triptronic предназначен за надлъжно и напречно разкрояване плоски материали (ПДЧ, МДФ, шперплат, мебелни слепени плочи, и т.н.), също така ..

Състояние:
Ново

Машината е налична в гр. София кв. Дружба (CORE X 2137) и може да се види в реалнo производствo!!! www.algatech.net - за повече модели предлагани машини виж те сайта на дружеството. Универсален много операционен център OEMAK CORE X 2128/2137 предназначен за производство на детайли за корпусна мебел, фасади, врати и д. р. Подходящ за обработка на Масив, ПДЧ, MDF. Обработващия център осигурява: висока производителност и гъвкавост при следните операции: фрезоване на профили, (фасадни панели), фрезоване по контур, пробиване на глухи и проходни отвори, пробиване на канали Конфигура..

top icon

Машина за полагане на латекс

Несебър, област Бургас
Цена:
850 лв.
Състояние:
Ново

ЧИСТО НОВА машина за полагане на латекс. В цената са включени всичко необходимо за работа маркуч, пистолет и др.. Номер на модела: DF1000 Тип: Безвъздушен пулверизатор Приложение: Пистолет за боядисване Обем на чашата: 4.0L Мощност:: 4000W Доставка:: 5L / мин Съвет за спрей:: 523 GW / NW:: 39 / 34KGS Размер на кашона:: 63.5 * 41.5 * петдесет и шест Мощност на двигателя 4000W Изискване за мощност 220-240V / 50Hz Доставям 5L / мин Максимално налягане 250bar Съвет за спрей 0.023 ” Макс спрей Съвет 0,025 ” Максимално налягане в маркуча за високо налягане > 3..

top icon

Машина за пелети без двигател

Несебър, област Бургас
Цена:
1 400 лв.
Състояние:
Ново

Описание 150 кг на час Основни изпълнения и характеристики 1. Проста структура и широка приложимост. Малко покритие и ниско ниво на шум 2. С колела, лесни за придвижване, костюм за риби, свине, птици и говеда. 3. Захранването и захранването с трева могат да се превърнат в пелети само с малко течност. Следователно скоростта на съдържане на вода в захранването на пелети е същата, както преди, когато е направена в гранулата, което означава, че тя е по-проводима за съхранение. 4. Пелетите, произведени от тази машина, са с висока твърдост, гладка повърхност и пълни с вътрешно втвърдя..

Цена:
5 200 лв.
Състояние:
Втора употреба, втора ръка

Продавам Професионална Австрийска мелница за пластмаса - трифазна. Машината е с допълнителна обезшумена метална кутия, втори комплект ножове и второ сито. Има възможност за закупуване на изплащане с ТИ БИ АЙ - Банк.

Кантираща ADV 6 Циркуляр 3200мм АспирацияVIP обява
Цена: 39 990 лв. Ново

✅Кантираща машина ✅предфрези ✅точно окрайчване ✅фрези ✅цикли ✅заобляне ✅солвент ✅инфоред ✅полир✅4200mm дължина ✅Циркуляр 3200мм ✅2г гаранция ✅НЕМ-САН ЕООД

Полуавтом. машини за затваряне на капачки за Буркани, Бутилки, Консерви, Кенове. Дозиращи машиниVIP обява
Цена: 1 850 лв. Ново

Цената е без ДДС! https://www.lkbmachines.bg/ Електрическата машина е подходяща за завинтване на пластмасови капачки за бутилки и буркани. DHZ-450A Волтаж AC 220V/ 50-60Hz Мощност40W Диаметър ..

ПРОДАВАМ ръчен мобилен ABKANT SOREX - 3160мм. - 24 месеца х 346лв. с ДДСVIP обява
Цена: 6 400 лв. Ново

Продавам чисто нов ръчен абкант SOREX - 3160мм. / мобилен /. Към машината може да се добави ролкова ножица за ламарина на цена 900лв. без ДДС Предлагаме и допълнителна окомплектовка, в зависим..

Продавам чисто нов ръчен абкант SOREX - 4160мм. / мобилен / - 2г. гарнцияVIP обява
Цена: 14 900 лв. Ново

Продавам чисто нов ръчен абкант SOREX - 4160мм. / мобилен / - 24 месеца ГАРАНЦИЯ за България! Машината е окомплектована с ролкова ножица за ламарина и ъгломерен диск. Предлагаме и допълнителн..

Тримоторна копир фреза (Копир фреза за алуминиеши профили.)VIP обява
Състояние: Ново

Копир фреза за едновременна тристранна обработка на алуминиеви профили Технически данни: Копир фреза за едновременна тристранна обработка на алуминиеви профили • Използва се за фрезоване на отво..

Мобилен ръчен ABKANT SOREX - 2160 / 0,8мм. - 36 месеца х 163лв. с ДДСVIP обява
Цена: 3 400 лв. Ново

Продавам чисто нов ръчен абкант SOREX - 2160мм. / мобилен / - 24 месеца ГАРАНЦИЯ за БЪЛГАРИЯ Към машината може да се добави ролкова ножица за ламарина на цена 900лв. без ДДС Предлагаме и допълн..

комплект тенекеджийски машини - вал, апкант и кордонVIP обява
Състояние: Втора употреба, втора ръка

Ямбол, комплект тенекеджийски машини - вал, апкант и кордон, за контакт от 9 ч до 12 ч - договаряне

 рекламирай сам в favicon
Циркуляр със подрезвач MZ 3200VIP обява
Цена: 10 000 лв. Ново

✅Циркуляр със подрезвач 3200мм ✅2022г ✅45/90 дигитален дисплей ✅НЕМ-САН ЕООД

Кантираща машина MKF 300VIP обява

Кантираща машина MKF 300

Стара Загора
Цена: 6 950 лв. Втора употреба, втора ръка

✅ Кантираща машина ✅ Фрези ✅ полир ✅ 2200мм дължина ✅ НЕМ-САН ЕООД

кантираща машина BSK 400VIP обява
Цена: 19 530 лв. Ново

ПРОМО ЦЕНИ Автоматична кантираща машина - система за затопляне на детайла - точно окрайчване - фрези - ерови цикли - полиp - вградена аспирация Гаранция 2 г. Извънгаранционно обслужване. ..

Кантираща машина BSK 430 PLUSVIP обява
Цена: 23 130 лв. Ново

ПРОМО ЦЕНИ Налична автоматична кантираща машина - предфрезовне -система за затопляне на детайла - точно окрайчване - фрези - цикли - полир - вградена аспирация Гаранция 2 г. Производство -..

кантираща машина FNK 530VIP обява
Цена: 30 340 лв. Ново

ПРОМО ЦЕНИ Налична автоматична кантираща с всички агрегати - предфрезоване с диамантени фрези - флаш система за затопляне на детайла - точно окрайчване - фрези - корнер заобляне - ерови цикли ..

Кантираща машина AV 4001VIP обява

Кантираща машина AV 4001

Стара Загора
Цена: 13 950 лв. Втора употреба, втора ръка

✅Кантираща машина ✅Точно окрайчване ✅фрези ✅цикла ✅полир ✅3.25м дължина ✅НЕМ-САН ЕООД

Кантираща машина АV 5000 EkstraVIP обява
Цена: 24 990 лв. Ново

✅Дигитален екран за управление ✅инфоред затопляне на детайла ✅Пред фрези ✅точно окрайчване ✅фрези ✅цикла ✅полир ✅солвент ✅вградена аспирация ✅тефлон казан!!! 3900мм дължина ✅НЕМ-САН ЕООД

Кантираща машина АVT 7000 плюсVIP обява
Цена: 33 950 лв. Ново

✅Кантираща машина ✅Адвантаге 7 плюс ✅НЕМ-САН ЕООД

Дозираща Машина За Зърнени Продукти за 1-100гр. 2-250 гр.,10-999гр.VIP обява
Цена: 850 лв. Ново

1-100 gr-850 лв 2-250гр-990 лв 10-999 гр-2150 лв Прецизна дозираща машина за зърнени продукти от 1 до 25 гр Обем на пълнене:..2-100гр...2-200 гр.,10-999гр. Материал: неръждаема стомана Размери:..

Електрическа мелница/суха/ за зърнени култури, Захар, Жито, Пшеница, Кафе. Ориз и др. 20 кг/часVIP обява
Цена: 345 лв. Ново

ЦЕНАТА Е БЕЗ ДДС Екологичен дизайн, материал от неръждаема стомана Мултифункционална мелница, зърнени храни, боб, подправки Назъбване за ефективно издърпване на зърно през ролки, като същевременн..