back to top

Помпи, поливни системи

439 обяви
Сондажни потопяеми помпи, сервизVIP обява
Цена: 220 лв. Ново

Квалифициран монтаж и сервиз на сондажни потопяеми помпи, Хидрофорни уредби, резервоари, водни инсталации, Поливни системи, басейни

Шлаух маркуч 3мм черен от пвц
Цена: 1.50 лв. Ново

Продавам гъвкав пвц шлаух, черен цвят. 18 метра = 18лв Един метър = 1,50лв Параметри: Дължина 18 метра Вътрешен диаметър 3 мм Външен диаметър 5 мм

потопяема водна помпа на 12 волта
Цена: 150 лв. Ново

Характеристики и предимства Компактни, ефективни, издръжливи двигатели мощност: 5500 литра на час при 12 v Лесна за почистване с цедка за филтриране на боклуци Защита от блокиране на въздуха Изкл..

TOP пормотиране Автоматична кантираща машина с предфрезоване Ayzaband Mizrak 4 fr ULTRA + диамантени фрезови глави
22 680 лв.
Автоматична кантираща машина с предфрезоване Ayzaband Mizrak 4 fr ULTRA + диамантени фрезови главиАвтоматична кантираща машина с предфрезоване Ayzaband Mizrak 4 fr ULTRA + диамантени фрезови главиАвтоматична кантираща машина с предфрезоване Ayzaband Mizrak 4 fr ULTRA + диамантени фрезови главиАвтоматична кантираща машина с предфрезоване Ayzaband Mizrak 4 fr ULTRA + диамантени фрезови главиАвтоматична кантираща машина с предфрезоване Ayzaband Mizrak 4 fr ULTRA + диамантени фрезови глави
Автоматизирани поливни системи и озеленяване
Състояние: Ново

Ние от фирма Аквапарк Груп ЕООД ви предлагаме проектиране и изграждане на автоматизирани подземни поливни системи за зелени площи, капково напояване, охладителни системи с водна мъгла за открити, закр..

Сондажни помпи и хидрофорни системи
Състояние: Ново

Благодарение на своите партньори Аквапарк Груп е доставчик на водни помпи и оборудване и за тях. Разполагаме с голямо разнообразие от потопяеми помпи за сондажи с всякакви диаметри, потопяеми дренажни..

Хидрофорна система за апартаменти, къщи и вили
Цена: 270 лв. Ново

Самозасмукващите периферни помпи от серията „HQSm” са предназначени за работа с чиста вода. Предимство са компактните размери, надеждността, лесната им експлоатация. Подходящи са за домашна употреба..

Помпа дренажна GRUNDFOS DW.50.08.
Цена: 1 000 лв. Втора употреба, втора ръка

• Строителни площадки • Изкопи • Тунели • Металургични заводи • Рибни развъдници • Дренаж в подземни паркинги, промишлени дренажни ями. Помпата е снабдена с вертикален нагнетателен изход, охлаж..

помпа Grundfos ALPHA2 25-40 180 AutoADAPT
Цена: 250 лв. Ново

Циркулационна помпа от ново поколение за подово отопление, радиаторно отопление, еднотръбни и двутръбни системи, системи за рециркулация на гореща вода и системи, в които е необходим нощен режим, сист..

Продавам помпа
Цена: 33 лв. Втора употреба, втора ръка

Здравейте. Продавам помпа. Цена по договаряне.

Професионални бензинови моторни помпи за поливане и отводняване -3 цола.
Цена: 290 лв. Ново

Професионални бензинови моторни помпи за поливане и отводняване -3 цола. В комплект със смукател и 2 броя муфи за свръзка на входа и изхода на помпата. Спецификация: Работен обем на двигателя- 200 см3..

ДОЛНО ЗАСМУКВАНЕ: Промоция на руски (не китайски) сондажни потопяеми помпи
Цена: 74 лв. Ново

Сондажна руска потопяема помпа с ДОЛНО ЗАСМУКВАНЕ, устойчива на твърди частици (много подходяща и за прочистване на нови или дълго неизползвани сондажи; по-сигурен дебит при по-тесни сондажи), мощност..

Помпа потопяема BRINKMAN
Цена: 75 лв. Втора употреба, втора ръка

Потопяема помпа на един от големите германски и световни производители BRINKMAN. Потопяеми помпи с полуотворени работни колела Това са обикновени центробежни помпи с работно колело, монтирано на уд..

Термопомпи за басейни с топлообменик от титан. Термопомпи всички видове и мощности. Влагоуловители.
Цена: 2 630 лв. Ново

Високото съдържание на хлор във водата на басейните е причина за сравнително краткият живот на топлообменниците от неръждаема стоман и мед на термопомпите. “Екоклаймат” ООД предлага: * Термопомпи ..

Потопяеми помпи за отпадни води RV 32
Цена: 316 лв. Ново

Предназначена е за работа в замърсени с различни примеси води, включително с твърди частици с размери до 18мм. Конструкцията е показала надежност при продължителна работа без спиране-потопена. Кор..

Потопяеми помпи GDH 15 3F с режещ механизъм
Цена: 1 386 лв. Ново

Потопяема помпа за отпадни води с режещ механизъм GDH 15 F APP. Потопяемите помпи тип GDH са с раздробяващ пръстен пред работното колело, който нарязва едрите примеси във водата и смила твърдите час..

Потопяеми помпи за отпадни води BAV250
Цена: 539 лв. Ново

Помпите тип BAV 250 намират приложение в промишлеността, строителството и в бита. Използват се за изпомпване от изкопи, шахти, фекални резервоари, изгребни помещения и др, в който има различни замър..

Потопяеми помпи за отпадни води RV 40
Цена: 356 лв. Ново

Предназначена е за работа в замърсени с различни примеси води, включително с твърди частици с размери до 18мм. Конструкцията е показала надежност при продължителна работа без спиране-потопена. Кор..

Циркулационна помпа, 32-60 180, Гаранция. помпа за парно
Цена: 230 лв. Ново

Циркулационна високоефективна помпа 32/60-180 от ново поколение за подово отопление, радиаторно отопление, еднотръбни и двутръбни отоплителни системи. Изберете настройките, които отговарят на нуждит..

Дренажна помпа за мръсна вода. потопяема помпа с дробилка.2600 вата
Цена: 320 лв. Ново

Помпата за мръсна вода е идеална за изваждане на водата от помийната яма. Водната помпа е с остра режеща перка, която бързо раздробява отпадъците. удобна и ефективна при дренаж на наводнени подземни п..

НАДЕЖДНИ И ИЗДЪРЖЛИВИ 75, 85 и 100 мм сондажни потопяеми винтови помпи
Цена: 150 лв. Ново

Надеждни и издържливи сондажни винтови потопяеми помпи, устойчиви на твърди частици (много подходящи и изпитани и при нови и дълго не използвани сондажи). Диаметър 75, 85 и 100 мм. Мощност: 400-1000w,..

 рекламирай сам в favicon
Водна помпа за винтоверт дрелка бормашина за течности смукателна
Цена: 28.99 лв. Ново

Прехвърлете, изцедете и изпомпвайте вода с високо налягане навсякъде ефективно! Електрическата помпа е специално създадена, за да пасне идеално на повечето електрически въртящи машини и е в състояни..

Професионални бензинови моторни помпи за поливане и отводняване - 2 цола.
Цена: 250 лв. Ново

Професионални бензинови моторни помпи за поливане и отводняване - 2 цола. В комплект със смукател и 2 броя муфи за свръзка на входа и изхода на помпата. Спецификация: Работен обем на двигателя- 200 см..

Помпа За Гориво И Агресивни Течности 12 Волта
Цена: 375 лв. Ново

Помпа за гориво и агресивни течности на 12 волта с дебит 40 литра в минута. Помпата е оборудвана с маркуч пистолет брояч и цедка. 12 месеца гаранция и след гаранционен сервиз

Макара количка за маркучи капково напояване
Цена: 160 лв. Ново

Макара / количка за полагане и събиране на Капкови маркучи с цел удължаване на живота на вашите маркучи. ЗДРАВИ И ВИСОКОЕФЕКТИВНИ, ТЕЗИ МАКАРИ ВОДЯТ ДО ЗНАЧИТЕЛНИ ИКОНОМИИ В РАЗХОДИТЕ ЗА ТРУД. Нал..

Тракторна макара за капкови маркучи
Цена: 650 лв. Ново

Тракторна Макара за полагане и събиране на Капкови маркучи с цел удължаване на живота на вашите маркучи. ЗДРАВИ И ВИСОКОЕФЕКТИВНИ, ТЕЗИ МАКАРИ ВОДЯТ ДО ЗНАЧИТЕЛНИ ИКОНОМИИ В РАЗХОДИТЕ ЗА ТРУД. Мон..

Маркучи фитинги части за капково напояване
Цена: 0.20 лв. Ново

Предлагаме маркучи и фитинги/части за системи капково напояване. Всички видове фитинги, тройници, водоземни скоби, кранове, кранчета (редукции) Тракторни макари / колички - макари за залагане и съ..

Водна помпа 3 Цола
Цена: 290 лв. Ново

Професионални бензинови моторни помпи за поливане и отводняване -3 цола. В комплект със смукател и 2 броя муфи за свръзка на входа и изхода на помпата. Спецификация: Работен обем на двигателя- 200 см3..

Водна помпа 2 цола

Водна помпа 2 цола

Димитровград, област Хасково
Цена: 480 лв. Втора употреба, втора ръка

Центробежна водна помпа вход - 2,5 цола(64мм) изход - 2цола(51мм), ел. двигател - 5кВт. Старото добро българско соц. производство.

Помпи за парно и слънчеви соларни колекторни системи
Цена: 35 лв. Втора употреба, втора ръка

Помпи за парно и соларни системи, отлично техническо състовние всякакви модели в наличност Грундфос и Вило - немски, помпи и с по големи дебити трифазни и с фланци с една и повече степени на оборотите..

потопяема помпа Grundfos SP 17-12
Цена: 4 000 лв. Ново

Продавам нова потопяема помпа Grundfos SP 17-12 с двигател MS 6000, 7.5 kW.