Филтриране
Сортиране
    Филтър
  • Област
  • Населено място
  • Вид
  • Състояние
  • Цена
  • Обяви подадени след
  •  Разширено търсене
  • реклама

Градинска техника

159 обяви
140 лв.
Предлагаме на Вашето внимание нови бензинови храсторези VIKI 52 СС серия МАХ с цял прът и темпомат модел 2018 година. Това са професионални машини предназначени за косене на финни, груби треви, издънки и храсти. Доставят се в комплект с кордова глава и тризъб метален диск с ф 255 мм за косене на треви. Има центробежен съединител, помпа за подкачване на горивото при първоначално стартиране. Може да се слагат циркулярни дискове за почистване на издънки и млади дърва с диаметър до 5-6 см. Мощен и с висок въртящ момент. Храстореза има и темпомат /автопилот/ - за поддържане на еднаква скорост на мо..
187 лв.
Предлагаме на Вашето внимание нови бензинови храсторези VIKI 52 СС серия МАХ с чупещ прът, темпомат, самар и предпазен шлем с антифони. Това са професионални машини предназначени за косене на финни, груби треви, издънки и храсти. Доставят се в комплект с кордова глава и тризъб метален диск с ф 255 мм за косене на треви. Има центробежен съединител, помпа за подкачване на горивото при първоначално стартиране. Може да се слагат циркулярни дискове за почистване на издънки и млади дърва с диаметър до 5-6 см. Мощен и с висок въртящ момент. Храстореза има и темпомат /автопилот/ - за поддържане на едн..
85 лв.
Пръскачка акумулаторна градинска/овощарска 12V TopGarden ПРОМО ЦЕНА от 109,98лв. на 85лв. с ДДС Пръскачката използва оловен акумулатор с гел и миниатюрен електродвигател задвижващ помпата, която създава налягането. Пръскачката е подходяща за зеленчуци, овощни градини, лозя, за обработване на складове и др. помещения с отрови и препарати. Акумулаторната пръскачка разпръсква течността под налягане до 0,4MPa, в продължение на 3-4 часа с едно зареждане на акумулатора. Характеристики: - Марка: TopGarden - Продукт: Пръскачка Акумулаторна - Мощност: 12V 35W - Напрежение: 220V /50Hz..
209 лв.
Продаваме нови моторни пръскачки RD-KMD01 с 20 литров резервоар за препарати и с 2 години гаранционен срок ПРОМО ЦЕНА от 269лв. на 209лв. до 30.04.2018г. ПРЪСКАЧКАТА СТАВА ЗА ОВОШКИ/ДРЪВЧЕТА и земни насаждения! Обхватът на пръскане е до 12 м. в хоризонтална и до около 11 м. във вертикална посока. ПРОМОЦИОНАЛНА ЦЕНА от 269лв. на 239лв. (промо цената е валидна до 31.03.2017г) За улесняване на носенето пръскачката има самар с удобно прилягащи върху раменете меки ремъци. За намаляване на предаваните от двигателя вибрации самарът е свързан към двигателния блок чрез гумени амортисьори...
200 лв.
Моторна пръскачка VION - оборудвана с джойстик-ръкохватка за подаване на газ. Предназначена е за малки и средни стопанства, равнинни и планински райони и хълмисти местности където няма възможност да се пръска с друга техника. Но най-вече си използва за пръскане на лозя, зеленчукови и други култури, за обеззаразяване на селскостопански сгради, дворове и градини. -Обем на двигател 42.7 куб. см -обхват на пръскане 11м -обем на резервоар 14л -подаване на газ и на препарат от ръкохватката която е тип джойстик Моторна пръскачка може да пръска както препарати и течни торове, така и да разпрашав..

Бензинов моторен свредел

гр. Хасково, обл. Хасково
350 лв.
Бензинов моторен свредел VIKI - модел 52CC Предлагаме на Вашето внимание бензинов моторен свредел VIKI с двутактов двигател 52CC с въздушно охлаждане. Свредела е идеален за засаждане на дървета, растения , храсти и др. Подходящ за дупки с ширина до 200 мм. Възможност за монтиране на приставка с антивибрационна пружина за обиране на по-големи вибрации при правенето на дупки. Нашите свредла/бургии са с двойно по-голяма ножова спирала от всички други на пазара, което предодвратява/ограничава до максимум връщане на почва обратно в дупката при изкарване на бургията от направената вече дупка. Техн..

Бензинов Храсторес с Чупещ Прът

гр. Хасково, обл. Хасково
Цена: 180 лв. Бензинов Храсторес с Чупещ Прът Професионална моторна коса с чупещ прът и екологичен мощен двигател 2.5 нр. Оборудвана с мултифункционална ръкохватка с темпомат за поддържане на постоянна газ и ерг..
Цена: 180 лв. Храсторез, тример с чупещ прът 52 СС темпомат - серия МАХ - В КОМЛЕКТА ВКЛЮЧВА САМАР, ПЕДПАЗЕН ШЛЕМ С АНТИФОНИ, МЕТАЛНА КОРДОВА ГЛАВА, ПЛАСМАСОВА КОРДОВА ГЛАВА, ТРИЗЪБ ДИСК, ЦИРКОЛЯРЕН ДИСК, РЪКАВИЦИ...

косачка с цял прът

гр. Хасково, обл. Хасково
Цена: 130 лв. Здрава моторна коса с екологичен и мощен двигател. Оборудвана с мултифункционална лостова ръкохватка за ергономично водене на уреда. За бързо, удобно и икономично косене на големи зелени площи и жилав..

Щил-251

гр. Сунгурларе, обл. Бургас
Цена: 370 лв. Машинката е оригинална, работи.
Цена: 140 лв. Професионална моторна коса модел МАХ52 с екологичен и мощен двигател 2.5нр. Оборудвана с мултифункционална ръкохватка с темпомат за потдържане на постоянна газ и ергономично водене на уреда. За бързо,..
Цена: 140 лв. Бензинов Храсторез/Тример е идеален за всички леки и тежки подрязвания и задачи по градината. Проектиран така да привлича както домашни, така и професионални потребители. Той е идеален за малки и голе..

Моторна коса STIHL FS120

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 400 лв. Продавам употребявана моторна коса STIHL FS120, двигател 30,8 куб. см, мощност 1,8 к.с, тегло 5,9 кг, Внос от Германия.

Храсторез Einhell

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 150 лв. Характеристики: Здравият и високофункционален бензинов храсторез е идеален за рязане на жив плет, работа в по-големи градини или зони, където няма електричество. 0,65 kW / 0,9 hp 2-тактов д..

Самоходна косачка Saturn

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 200 лв. Продавам масивна бензинова самоходна косачка за трева, райграс с четиритактов двигател BRIGGS& STRATTON 40, мощност-4 к.с., автомат на четирите колела за височина на косене, ширина на косене-46см...

Мощна самоходна косачка

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 330 лв. Продавам мощна самоходна косачка Yard Machines с бензинов четиритактов двигател Briggs& Stratton 6 к.с., самоход на предните колела, мулчер, комбинирано изхвърляне на тревата- странично и задно, в..

Голяма косачка TORO GTS

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 300 лв. Продавам бензинова четиритактова косачка за трева TORO GTS с мощност 6.5к.с., с 5 степени за ниво на косене, 58см. -широчина, без кош и самоход, изхвърляне на тревата е странично и задно, големи задни..

Японска духалка за листа

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 120 лв. Продавам японска духалка Echo за издухване на листа прах, двигателя е двутактов, работи.

Косачка Pilote

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 140 лв. Продавам бензинова косачка PILOTE с двигател BRIGGS& STRATTON, мощност-3.5к.с., ширина на косене-44см., височина на косене-5 степени с автомат за ниво на четирите колела, 26кг., Внос от Германия.
Цена: 229 лв. Моторна коса / Моторен тример RAIDER RD-GBC10 Цената е с включен ДДС и машината е с 2 години гаранционен срок! Характеристики: - Марка: RAIDER - Модел: RD-GBC10 - Тип на двигателя: Едноцили..
Цена: 285 лв. Моторна коса RAIDER RD-GBC10-3 с верижна приставка за рязане на клони и още подаръци. Цената е с включен ДДС и машината е с 2 години гаранционен срок! Може да се закупи на изплащане с TBI Кредит..

Ел. косачка за трева

с. Равда, обл. Бургас
Цена: 99 лв. Косачката работи. Продава се както е на снимката
Цена: 160 лв. Здрава моторна коса с екологичен и мощен двигател.Оборудвана с мултифункционална лостова ръкохватка за ергономично водене на уреда.За бързо,удобно и икономично косене на големи зелени площи и жилави и..
КАМПАНИЯ ”ПРОЛЕТ-ЛЯТО 2018” Е В СИЛА ДО 29.06.2018 Продажба, ремонт и профилактика на -резачки, храсторези, косачки, моторни тримери и др. Фирма Криси-Тех ЕООД-дистрибутор на Хускварна с магазин и се..
Цена: 939 лв. Husqvarna 535RX е нова моторна коса в клас 35 куб. см., с отлична ергономия, предвидена за продължително и интензивно натоварване и с достатъчно мощност, за постигане на първокласни резултати.  Р..

Косачка Husqvarna LC 353V

гр. София, обл. София
Цена: 1 090 лв. LC 353V е косачка, която постига фантастични резултати и подобрява вида на градината Ви благодарение на технологита AFTech™: режещия нож създава насочен нагоре въздушен поток докато се върти, така око..
Цена: 520 лв. Лека моторна коса за поддръжка на терени със сравнително малка площ. Лесно стартиране с помощта на горивна помпа и системата Smart Start®. Подсилено жило на лоста за газта. Доставя се със самар, полуа..

Косачка Husqvarna LC140s

гр. София, обл. София
Цена: 650 лв. Лесна за работа самоходна косачка, подходяща за градини с по-малка площ. Оборудвана със здрав стоманен корпус, удобна ръкохватка, система за централно регулиране на височината и лагеруващи колела. ..
Цена: 949 лв. Високо продуктивна машина, подходяща за различни цели. Идеална за често косене на гъста трева и бурени. 553RS е подходяща за земеделци, които искат здрав, надежден и лесен за употреба храсторез. Снабд..
Цена: 1 255 лв. Мотофрезата на Husqvarna TF335 e надеждна и лесна за употреба. Притежава надежден Briggs & Stratton двигател и е оборудвана за заден ход, което прави работата с нея по лесна. Разглобяем корпус с о..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.

© 1998 - 2018 Alo.bg