Област
Населено място
Вид
Състояние
Цена
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
137 обяви
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPкосачка с цял прът | Градинска техника | гр. Хасково
косачка с цял прът
Цена
130 лв.
гр. Хасково, обл. Хасково,  преди 2 часа
Здрава моторна коса с екологичен и мощен двигател. Оборудвана с мултифункционална лостова ръкохватка за ергономично водене на уреда. За бързо, удобно и икономично косене на големи зелени площи и жилави и спластени бурени и храсти. Подходяща за честа употреба с голямо натоварване. Окомплектована с подходящ режещ инструмент, може да се използва и за рязане на дървовидни храсти и стебла с дебелина до 5-7см. Доставя се в комплект с кордова глава, тризъбен метален нож, колан и инструменти. ПО ЖЕЛАНИЕ НА КЛИЕНТА МОЖЕ ДА БЪДЕ ОБОРУДВАН С ЕДИНСТВЕНИЯ НА НАШИЯ ПАЗАР ОРИГИНАЛЕН, комфортен и лек презраме..
VIPБензинов моторен свредел | Градинска техника | гр. Хасково
Бензинов моторен свредел
Цена
350 лв.
гр. Хасково, обл. Хасково,  преди 2 дни
Бензинов моторен свредел VIKI - модел 52CC Предлагаме на Вашето внимание бензинов моторен свредел VIKI с двутактов двигател 52CC с въздушно охлаждане. Свредела е идеален за засаждане на дървета, растения , храсти и др. Подходящ за дупки с ширина до 200 мм. Възможност за монтиране на приставка с антивибрационна пружина за обиране на по-големи вибрации при правенето на дупки. Нашите свредла/бургии са с двойно по-голяма ножова спирала от всички други на пазара, което предодвратява/ограничава до максимум връщане на почва обратно в дупката при изкарване на бургията от направената вече дупка. Техн..
Моторен свредел - Машина за пробиване на дупки в земята | Градинска техника | гр. Хасково
Моторен свредел - Машина за пробиване на дупки в земята
Цена
350 лв.
гр. Хасково, обл. Хасково,  преди 1 час
Машини за пробиване на дупки в земята със следните характеристики: Въздушно охлаждащ се едноцилиндров двутактов двигател. Особено подходяща за пробиване на отвори в земята с диаметър до 20 см Идеална за засаждане на дървета, растения и храсти. Стоп и газ задействане от дясната страна на дръжката Доставя се с 1 бр. свредло 100 мм (включено в цената), - Двигател: Двутактов - Обем: 51, 7 куб. см - Мощност: 1800 w - Обороти при свободен ход: 2700 об/мин. - Запалване: ръчен/камшичен стартер(с въже) - Вместимост на резервоара: 1, 1 литър - Съотношение бензин / моторно масло: 25 : 1..
Храсторез с самар - КОСАЧКИ - Тримет за трева  - 160лв!!! | Градинска техника | гр. Хасково
Храсторез с самар - КОСАЧКИ - Тримет за трева - 160лв!!!
Цена
160 лв.
гр. Хасково, обл. Хасково,  преди 1 час
Здрава моторна коса с екологичен и мощен двигател.Оборудвана с мултифункционална лостова ръкохватка за ергономично водене на уреда.За бързо,удобно и икономично косене на големи зелени площи и жилави и спластени бурени и храсти.Подходяща за честа употреба с голямо натоварване.Окомплектована с подходящ режещ инструмент, може да се използва и за рязане на дървовидни храсти и стебла с дебелина до 5-7см.Всичко това може да видите в приложеното по-долу видео.Доставя се в комплект с кордова глава и тризъбен метален нож. .ОБОРУДВАН Е С ЕДИНСТВЕНИЯ НА НАШИЯ ПАЗАР ОРИГИНАЛЕН, комфортен и лек презраменен..
Косачка Тример Храсторез с прав прът, бензинов, корда и нож | Градинска техника | гр. Хасково
Косачка Тример Храсторез с прав прът, бензинов, корда и нож
Цена
140 лв.
гр. Хасково, обл. Хасково,  преди 1 час
Бензинов Храсторез/Тример е идеален за всички леки и тежки подрязвания и задачи по градината. Проектиран така да привлича както домашни, така и професионални потребители. Той е идеален за малки и големи площи. С него може да режете дебели клони, да подрязвате трева и плевели около дървета и и е перфектният помощник за поддържане на градината подредено. - Тип на двигателя: Едноцилиндров, бензинов, , двутактов, въздушно охлаждане. - Обем на цилиндъра: 45. 7 cm3 - Мощност: 1. 8 KW при 6500 в минута. - Конски сили: 2. 5 - Специфичен разход на гориво: 610 g/kWh - Ширина на косене с метал..
Храсторези серия МАХ с чупещ прът 52.00cc - самар, каска, 2бр. кор. глави, 2бр. дискове - 2017 год. | Градинска техника | гр. Хасково
Храсторези серия МАХ с чупещ прът 52.00cc - самар, каска, 2бр. кор. глави, 2бр. дискове - 2017 год.
Цена
180 лв.
гр. Хасково, обл. Хасково,  преди 2 часа
Нови бензинови храсторези с чупещ прът vion модел 2017 год. - САМАР, ПРЕДПАЗЕН ШЛЕМ, ТРОЙКА ДИСК, ЦИРКОЛЯРЕН ДИСК, МЕТАЛНА КОРДОВА ГЛАВА, ПЛАСМАСОВА КОРДОВА ГЛАВА, ТЕМПЛОМАТ. Професионални храсторези за косене на финни, груби треви, издънки и храсти. Доставят се в комплект с кордова глава и тризъб метален диск с ф 255 мм за косене на треви. Има центробежен съединител, помпа за подкачване на горивото при първоначално стартиране. Мощен и с висок въртящ момент. Храстореза има и темпомат /автопилот/ - за поддържане на еднаква скорост на мотора при косене не е нужно постоянно да се дава газ с ръкат..
Храсторези серия МАХ с цял прът 52,00сс - самар. каска. 2бр. кордови глави, 2бр. дискове - 2017год. | Градинска техника | гр. Хасково
Храсторези серия МАХ с цял прът 52,00сс - самар. каска. 2бр. кордови глави, 2бр. дискове - 2017год.
Цена
170 лв.
гр. Хасково, обл. Хасково,  преди 2 часа
Професионални бензинови косачки 2017 год. модел /храсторези/ за косене - САМАР, КАСКА, МЕТАЛНА КОРДА, ПЛАСМАСОВА КОРДА, ТРОЙКА ДИСК, ЦИРКОЛЯРЕН ДИСК. Тип на двигателя: Едноцилиндров, бензинов, двутактов, въздушно охлаждане. Обем на цилиндъра: 52.00cc (кубика) Мощност: 2.5 KW при 6500 в минута. Конски сили: 3. Специфичен разход на гориво: 610 g/kWh. Обороти на празен ход: 3200 в минута. Обороти при които се включва центробежния съединител: 4800 в минута. Максимални обороти: 8500 в минута. Начин на стартиране: ръчно. Обем бензинов резервоар: 1100 мл. Ширина на косене с метален нож: 25.5см. Ширин..
Продавам Оригинални чешки Лопати От Борова Стомана здрави леки и удобни за работа | Градинска техника | гр. София
Продавам Оригинални чешки Лопати От Борова Стомана здрави леки и удобни за работа
Цена
35 лв.
ДУЛО ТРАНС ЕООД
гр. София, обл. София,  Подател: ДУЛО ТРАНС ЕООД,  преди 3 часа
Продавам Оригинални чешки Лопати От Борова Стомана здрави леки и удобни за работа
Бензинова резачка | Градинска техника | гр. Ямбол
Бензинова резачка
Цена
100 лв.
гр. Ямбол, обл. Ямбол,  преди 3 часа
Бензиновата резачка е РАЙДЕР и е на една година и пали без проблем още е в гаранция. само и е сминен капака вижда се на снимките. Продава се със комплекта инстументи който е към нея, маслото за веригата.
косачка с чупещ прът | Градинска техника | гр. Хасково
косачка с чупещ прът
Цена
140 лв.
гр. Хасково, обл. Хасково,  преди 19 часа
Здрава моторна коса с екологичен и мощен двигател. Оборудвана с мултифункционална лостова ръкохватка за ергономично водене на уреда. За бързо, удобно и икономично косене на големи зелени площи и жилави и спластени бурени и храсти. Подходяща за честа употреба с голямо натоварване. Окомплектована с подходящ режещ инструмент, може да се използва и за рязане на дървовидни храсти и стебла с дебелина до 5-7см. Доставя се в комплект с кордова глава, коланче, инструменти и тризъбен метален нож. ПО ЖЕЛАНИЕ НА КЛИЕНТА МОЖЕ ДА БЪДЕ ОБОРУДВАН С ЕДИНСТВЕНИЯ НА НАШИЯ ПАЗАР ОРИГИНАЛЕН, комфортен и лек през..
мотокултиватор с принадлежности | Градинска техника | гр. Хасково
мотокултиватор с принадлежности
Цена
650 лв.
гр. Хасково, обл. Хасково,  Подател: николай,  преди 23 часа
Използван е две-три години, или по точно два-три пъти. Има неща които никога не са ползвани-плуг, някои фрези, а гумите са направо нови. С три скорости-бавни, бързи и задна скорост.
Ел. тример Ruris+ел. удължител 40м | Градинска техника | гр. Провадия
Ел. тример Ruris+ел. удължител 40м
Цена
60 лв.
гр. Провадия, обл. Варна,  преди 23 часа
Ел. тример Ruris TE500 Pivot 14000оборота 500W, Ел. удължител 40м 3х1 2500W Може и поотделно.
Мощна самоходна косачка | Градинска техника | гр. Варна
Мощна самоходна косачка
Цена
330 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  преди 1 ден
Продавам мощна самоходна косачка Yard Machines с бензинов четиритактов двигател Briggs& Stratton 6 к.с., самоход на предните колела, мулчер, комбинирано изхвърляне на тревата- странично и задно, височина на косене-5степени, широчина на коша-56см. Внос от USA.
Косачка Pilote | Градинска техника | гр. Варна
Косачка Pilote
Цена
160 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  преди 1 ден
Продавам бензинова косачка PILOTE с двигател BRIGGS& STRATTON, мощност-3.5к.с., ширина на косене-44см., височина на косене-5 степени с автомат за ниво на четирите колела, 26кг., Внос от Германия.
Голяма косачка TORO GTS | Градинска техника | гр. Варна
Голяма косачка TORO GTS
Цена
300 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  преди 1 ден
Продавам бензинова четиритактова косачка за трева TORO GTS с мощност 6.5к.с., с 5 степени за ниво на косене, 58см. -широчина, без кош и самоход, изхвърляне на тревата е странично и задно, големи задни колела.
Самоходна косачка Saturn | Градинска техника | гр. Варна
Самоходна косачка Saturn
Цена
250 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  преди 1 ден
Продавам масивна бензинова самоходна косачка за трева, райграс с четиритактов двигател BRIGGS& STRATTON 40, мощност-4 к.с., автомат на четирите колела за височина на косене, ширина на косене-46см., самохода е регулируем, корпуса на косачката е масивен от алуминии. Внос от Германия.
Самоходна Gardol | Градинска техника | гр. Варна
Самоходна Gardol
Цена
300 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  преди 1 ден
Продавам самоходна косачка за райграс Gardol с четиритактов бензинов двигател BRIGGS& STRATTON 650 series,190 cc., с автомат за четирите колела с 7 степени за ниво на косене, с кош, с големи задни колела за неравни площи, широчина на косене-53см. Внос от Германия.
Моторна косачка VIKING | Градинска техника | гр. Варна
Моторна косачка VIKING
Цена
220 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  преди 1 ден
Косачката за рекултивиране VIKING MB 2R е подходяща за косене около дървета, храсти или други препятствия. С устойчив корпус от стоманена ламарина, без кош за събиране на трева. Наборът за рекултивиране разпръсква фино раздробената трева обратно върху тревната площ и я обогатява с хранителни вещества и влага. За поддръжка на тревни площи до 1500 м². Регулиране на височината по оста на 4 степени, Ширина на косене-46см. Сгъваема ръкохватка и лесно движещи се колела. Косачката е с мощност от 3,5 к.с., тегло-22кг. Внос от Германия.
Електрическа косачка - електрически тример за трева | Градинска техника | гр. Варна
Електрическа косачка - електрически тример за трева
Цена
30 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  преди 1 ден
Електрическа косачка - електрически тример за трева. Работи добре, изключително запазен.
Моторни косачки втора употреба | Градинска техника | гр. Казанлък
Моторни косачки втора употреба
Цена
180 лв.
Косачки Трейд ЕООД-град Казанлък
гр. Казанлък, обл. Стара Загора,  Подател: Косачки Трейд ЕООД-град Казанлък,  преди 1 ден
Внос на моторни косачки втора употреба и трактор косачки втора употреба, дробилки за клони, снегорини, двигатели за косачки втора употреба и други втора ръка от Дания. Разполагаме с голям избор на косачки без самоход и със самоход с различна мощност на двигателите от 3.0к.с. до 8.0к.с. Разполагаме и с употребявани косачки с по-голям обхват на косене-51см.,53см.,56см. Имаме налични и двигатели за косачки втора ръка. За актуалните предложения, моля посетете сайта, чийто линк свети в син цвят по надолу в обявата. Посочената цена естествено не се отнася за тракторните косачки, актуална информация ..
Бензинов трион MTD, мод.41AY0460678,GCS3800/35 | Градинска техника | гр. Варна
Бензинов трион MTD, мод.41AY0460678,GCS3800/35
Цена
200 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: частно лице,  преди 1 ден
Продавам бензинов трион MTD, мод.41AY0460678,GCS3800/35 Мощност-1.2kW, дължина на шина на резачката- 35 см. В отлично състояние. Перфектно работи. Прилагам книжка с упътване на български език. Съхранен е оригиналният кашон. След работа е почистен. Бензиновият трион е купен преди година и е ползван три пъти. Бонус 0,800л. масло MTD за двигателя. Цена 200 лв. Прилагам видео клип за потвърждаване качеството на работа https://www.youtube.com/watch?v=K5cKmJZLudQ& feature=youtu.be
дьрворезачка щил мс 260 | Градинска техника | гр. София
дьрворезачка щил мс 260
Цена
590 лв.
гр. София, обл. София,  преди 1 ден
продавам много запазена дьрворезачка щил мс 260 в много добро техническо сьстояние
Хилти те 18-м | Градинска техника | гр. Варна
Хилти те 18-м
Цена
140 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Stefan,  преди 1 ден
Хилтито. работи. патрона. за. бургията. не. се. върти. ръждиясал. е
дьрворезачка хусварна 340 | Градинска техника | гр. София
дьрворезачка хусварна 340
Цена
500 лв.
гр. София, обл. София,  преди 1 ден
продавам много запазена дьрворезачка хусварна модел 340 в много добро сьстояние
Духалка, Листосъбирачка за Листа топ цена ПРОМОЦИЯ!!! | Градинска техника | гр. Хасково
Духалка, Листосъбирачка за Листа топ цена ПРОМОЦИЯ!!!
Цена
300 лв.
гр. Хасково, обл. Хасково,  преди 2 дни
Духалка, Листосъбирачка за Листа Ефикасна ръчна моторна метла, която комбинира голям капацитет на издухване с ергономични показатели. Подходяща за частни потребители. Добре балансирана и лесна за маневриране благодарение на добре разположената въздушна тръба. Не само обдухва, но и засмуква и раздробява! 3 в 1! Лесно обдухване, засмукване и раздробяване на шума! Кубатура: 26 см3 Мощност: 0.7 kW Раздробяване: 10:1 Максимална скорост на въздуха: 89.4 m/s Въздушен поток в корпуса: 12.16 м3/мин Обем на резервоара за гориво: 0.50 L Нива на шум, мин./макс.: 107 dB(A) Тегло..
Косачка Husqvarna LC140s | Градинска техника | гр. София
Косачка Husqvarna LC140s
Цена
650 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: КРИСИ-ТЕХ ЕООД,  преди 2 дни
Лесна за работа самоходна косачка, подходяща за градини с по-малка площ. Оборудвана със здрав стоманен корпус, удобна ръкохватка, система за централно регулиране на височината и лагеруващи колела.  Производител на двигателя Briggs & Stratton  Задвижваща система Самоход  Методи на косене Collection/Rear discharge  Ширина на косене 40 cm
Дискови резачки Husqvarna K760 | Градинска техника | гр. София
Дискови резачки Husqvarna K760
гр. София, обл. София,  Подател: КРИСИ-ТЕХ ЕООД,  преди 2 дни
Husqvarna K 760 e мощна дискова резачка. Нейните технически характеристики я правят една от най-добрите на пазара. Оборудвана с ново поколение Active Air Filtration™, ефективна система за филтриране на въздуха като сервизния интервал за обслужване на филтъра достига до една година, SmartCarb™ - вградена автоматична компенсаторно-филтърна система и високоефективна система за намаляване на вибрациите при работа. Машината е оборудвана с X-Torq® двигател, който намалява вредните емисии до 75% и намалява разхода на гориво с 20%. Други важни характеристики са DuraStarter™ - прахонепроницаем стартер,..
Моторна коса Husqvarna 128R | Градинска техника | гр. София
Моторна коса Husqvarna 128R
Цена
550 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: КРИСИ-ТЕХ ЕООД,  преди 2 дни
Лека моторна коса за поддръжка на терени със сравнително малка площ. Лесно стартиране с помощта на горивна помпа и системата Smart Start®. Подсилено жило на лоста за газта. Доставя се със самар, полуавтоматична тримерна глава и нож за трева.  Разход на гориво (g/KWh) 507 g/kWh  Обем на цилиндъра 28 cm³  Тегло (без режещи инструменти) 5 kg  Мощност 0.75 kW Включва: 1 Самар Standard
Моторна коса Husqvarna 535RX | Градинска техника | гр. София
Моторна коса Husqvarna 535RX
Цена
980 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: КРИСИ-ТЕХ ЕООД,  преди 2 дни
Husqvarna 535RX е нова моторна коса в клас 35 куб. см., с отлична ергономия, предвидена за продължително и интензивно натоварване и с достатъчно мощност, за постигане на първокласни резултати.  Разход на гориво (g/KWh) 475 g/kWh  Консумация на гориво (тегло/час) 0.99 kg/h  Обем на цилиндъра 34.6 cm³  Тегло (без режещи инструменти) 6.1 kg Включва: 1 Самар Balance 35 1 Тримерна глава T35
Husqvarna LC 356 AWD | Градинска техника | гр. София
Husqvarna LC 356 AWD
Цена
1 452 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: КРИСИ-ТЕХ ЕООД,  преди 2 дни
Здрава и високопродуктивна косачка с колектор, оборудвана с уникално за пазара задвижване на четирите колела, което я прави идеална за големи и неравни градини. С помощтта на AWD системата, косачката преодолява бързо хълмовете и участъците с дренажни канавки. LC 356 AWD разполага с износоустойчив стоманен косилен апарат, иновативна TwinControl система, мощен и лесен за стартиране OHC двигател и възможност за избор между три метода на косене.
« Предишна | 12345 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.

© 2017 Ало.бг