Филтриране
Сортиране

Софтуер

20 обяви
Цена: 14 лв. ПРОМОЦИЯ! КОПИЯ на ОРИГИНАЛНИ DVD AutoCad Architectural 2006, 2007 година с номерата за инсталация показани на снимките от оригиналните опаковки. Прилагам и снимки на оригиналните опаковки за ..
Цена: 40 лв. ПРОМОЦИЯ! ОРИГИНАЛЕН Windows XP на български. Уиндоуса е оригинален диск, както се вижда на снимките. Може да се ползва, поне при мен работи. Наличен е номера за активиране, който беше записан н..
Цена: 100 лв. Продавам речници за BackTrack Beini Aircrack-ng Kali Linux 1 handshake Направени са в текстови документи и всеки 1 е архивиран. Общо се продават за обявената цена, но за определени речници цената ..
Програмният комплекс EJ System е софтуерен продукт от ново поколение предназначен да автоматизира и информационно да осигури работата по управлението и контрола на фирмените дейности. Комплексът от пр..

Изработка на сайтове

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Качествена изработка на фирмени сайтове.

Извършване на IT услуги

гр. Благоевград, обл. Благоевград
Фирма ”Гери Виг” извършва слезните услуги в сферата на Информационните технологии: 1. Графичен дизайн - лого дизайн, банери, флаери, визитки, менюта, покани, дипляни, календари и др.; 2. Изработва..
Цена: 70 лв. неизползван диск с Windows 7 professional с лиценз. Версията е за 64 бит. процесор
Живеем в 21 век, където връзката с Интернет е не просто нужна, а задължителна. Бързо развиващите се технологии променят начина, по който бизнесът функционира, затова липсата на елементи, които го изгр..

Изработка на сайтове Пловдив Niel Seo

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 1 000 лв. Изработка на сайтове и Seo оптимизация от фирма Niel seo Пловдив

Комплект от програми за превод

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 15 лв. Продавам комплект от самостоятелни програми за превод на цял текст от английски и немски на български и обратно
Цена: 5 лв. ’Енигма’ дава възможност да криптирате Вашите файлове с парола! По този начин само Вие бихте могли да декриптирате файла само и единствено с паролата, която сте задали. Програмата може да криптира ф..

Изработка на Онлайн Магазин

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Помагаме на продуктовия бизнес с изработката и поддръжката на уеб сайт като предоставяме качествени дългосрочни решения, за да увеличим продажбите на нашите клиенти и партньори с нов, надежден и модер..

Система за видеонаблюдение

гр. София, обл. София
По Жицата |Видеонаблюдение, Камери, Мрежово оборудване, CRM и ERP системи, Linux базирани продукти и услуги. За повече информация посетете сайт: https://wire.bg
Цена: 100 лв. СКАДА софтуер произведен в България! Подходящ за домашна автоматизация, мониторинг на обекти, събиране на данни от сензори, визуализация на процеси. Възможности: - Подръжка на бази данни; - Бога..
Твоят бизнес е различен и се нуждае от професионален сайт, с който да се отличава! Ние разбираме това. Ще изработим Твоя уебсайт по Твое задание като се съобразим с изискванията Ти за външен вид..

Изработка на сайт

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Създаваме ориентирани към резултатите, интуитивни, мултиплатформени сайтове, които имат страхотна визия и работят ефективно в полза на бизнеса. Защо нас? Спазваме поетите ангажименти. Помагаме..

3shape dental system 2018

гр. Враца, обл. Враца
Дентал систем 2018

Изработка на Интернет Сайт

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Създаваме ориентирани към резултатите, интуитивни, мултиплатформени сайтове, които имат страхотна визия и работят ефективно в полза на бизнеса. Защо нас? Спазваме поетите ангажименти. Помагаме..
Програмиране на промишлени контролери - PLC, HMI, SCADA, Честотни и Серво Задвижвания. Проектиране, изграждане и преоборудване на индустриално оборудване. Проектиране и изграждане на CNC машини. ..

Хостинг, домейн, уебсайт

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 150 лв. www.bellevue-web.com/ Дигитална агенция Бел Вю изработва уебсайтове, реклами в мрежите на Facebook и Google, Хостинг, Домейни, SEO Оптимизация, Изработка на лого и онлайн магазини, Поддръжка на уебса..
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.