Филтриране
Сортиране
    Филтър
  • Област
  • Населено място
  • Цена
  • Обяви подадени след
  •  Разширено търсене
  • реклама

Софтуер

23 обяви

Софтуер Детелина лайт

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 300 лв. СОФТУЕР ELTRADE ДЕТЕЛИНА ЛАЙТ ”Детелина Лайт” е софтуер, предназначен за изграждане на POS системи в малки и средни търговски обекти. В зависимост от настройките програмата служи за управление ..
Цена: 360 лв. Софтуерния продукт ЕМСИ-ЕМОС е подходящ за работа в магазини, ресторанти, барове, сладкарници и други. Има голям набор от отчети и справки. Система за разваване на права на операторите, поддържа парти..
Твоят бизнес е различен и се нуждае от професионален сайт, с който да се отличава! Ние разбираме това. Ще изработим Твоя уебсайт по Твое задание като се съобразим с изискванията Ти за външен вид..
Цена: 40 лв. Имате проблем с компютъра не се чудете а се обадете. Оферта: 1. Преинсталиране на Уиндоус операционна система; 2. Диагностика на операционната система и отстраняване на зловредният софтуер и п..
Изработка на сайт ниски цени. Изработка на сайт от websitebuilderbg с включен хостинг, домейн, SSl сертификат за криптиране на връзката и GDPR интеграция.

Мобилни приложения и уеб платформи

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Цена: 300 лв. Занимавам се с разработка и публикуване на мобилни приложиния и уеб платформи. Цените са по договаряне и зависят от проекта. Можете да се свържете с мен на моята email или на моята страница.
Цена: 1 890 лв. Безплатна доставка при поръчка над 150лв.! Софтуер за проекционен дизайн пакет „Standart PLUS“. Пакет Стандарт Плюс включва закупуването на безсрочен лиценз за използването на програмата, както и ед..
Цена: 1 220 лв. Безплатна доставка при поръчка над 150лв.! Софтуер за проекционен дизайн пакет „Standart PLUS“. Пакет Стандарт Плюс включва закупуването на безсрочен лиценз за използването на програмата, както и ед..
Цена: 1 100 лв. Безплатна доставка при поръчка над 150лв.! Софтуер за проекционен дизайн пакет „STANDART“. С закупуването на пакет Стандарт, Вие получавате безсрочен лиценз за софтуера и включените към него анимаци..
Цена: 790 лв. Безплатна доставка при поръчка над 150лв.! Софтуер за проекционен дизайн - Пакет Loan Софтуер за проекционен дизайн пакет „LOAN“. Пакет Loan всъщност представлява годишен абонамент, т.е. закупувате..
Цена: 40 лв. ПРОМОЦИЯ! ОРИГИНАЛЕН Windows XP на български. Уиндоуса е оригинален диск, както се вижда на снимките. Може да се ползва, поне при мен работи. Наличен е номера за активиране, който беше записан н..

Изработката на уеб сайтовете

гр. Бургас, обл. Бургас
Всеки уеб сайт, изработен от ”Vi Team” получава: Административен панел за управление на съдържанието. Не ограничена възможност за развитие в бъдеще (Добавяне на страници, изображения, продукти) ..
Цена: 90 лв. неизползван диск с Windows 7 professional с лиценз. Версията е за 64 бит. процесор
Цена: 100 лв. СКАДА софтуер произведен в България! Подходящ за домашна автоматизация, мониторинг на обекти, събиране на данни от сензори, визуализация на процеси. Възможности: - Подръжка на бази данни; - Бога..

Windows 10 Professional Lifetime Licence Key

Турция (TR), обл. Друга държава
Цена: 10 EUR We send Licence Key and download link you can pay with credit/debit card or paypal For more info please contact me on whatsapp Изпращаме Лицензния ключ и връзката за изтегляне можете да платите ..
Цена: 48 лв. Счетоводна програма за фактури и складово обслужване - счетоводен софтуер за издаване на фактури, стокови разписки, протоколи и банкови документи - www.fakturirane.eu

Exocad dental 2016 all moduls

гр. Враца, обл. Враца
Цена: 1 лв. https://exocad.com Design, implant planning, orthodontics, production, scanning and communication - our mission is to create the complete software solution for digital dentistry. Софтуера се инстслира..

Хостинг, домейн, уебсайт

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 150 лв. www.bellevue-web.com/ Дигитална агенция Бел Вю изработва уебсайтове, реклами в мрежите на Facebook и Google, Хостинг, Домейни, SEO Оптимизация, Изработка на лого и онлайн магазини, Поддръжка на уебса..
Цена: 15 лв. ПРОМОЦИЯ! КОПИЯ на ОРИГИНАЛНИ DVD AutoCad Architectural 2006, 2007 година с номерата за инсталация показани на снимките от оригиналните опаковки. Прилагам и снимки на оригиналните опаковки за ..

Изработка на сайт или онлайн магазин

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Изработка на интернет сайтове и цялостни интернет концепции. Уеб дизайн за вашия сайт и професионална БЕЗПЛАТНА консултация.

Комплект от програми за превод

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 15 лв. Продавам комплект от самостоятелни програми за превод на цял текст от английски и немски на български и обратно

Продавам имена на сайтове

гр. Варна, обл. Варна
Продавам следните сайтове + имената им. Тези сайтове работят от 1+ година и вече се индексират в гоогле. Вие ще купите направо място в google. 1. www. пелетни-камини.com Едно име, което може да..
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.