Филтриране
Сортиране

Софтуер

21 обяви
Цена: 40 лв. ПРОМОЦИЯ! ОРИГИНАЛЕН Windows XP на български. Уиндоуса е оригинален диск, както се вижда на снимките. Може да се ползва, поне при мен работи. Наличен е номера за активиране, който беше записан н..
Твоят бизнес е различен и се нуждае от професионален сайт, с който да се отличава! Ние разбираме това. Ще изработим Твоя уебсайт по Твое задание като се съобразим с изискванията Ти за външен вид..
Живеем в 21 век, където връзката с Интернет е не просто нужна, а задължителна. Бързо развиващите се технологии променят начина, по който бизнесът функционира, затова липсата на елементи, които го изгр..
Инсталиране, преинсталиране и конфигурация на всички видове операцонни системи. Инсталиране на Антивирусен софтуер. Инсталиране на Офис пакети. Премахване на вируси. Отстраняване на всякакви в..
Програмният комплекс EJ System е софтуерен продукт от ново поколение предназначен да автоматизира и информационно да осигури работата по управлението и контрола на фирмените дейности. Комплексът от пр..

Програма Детелина Light 5

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 80 лв. Програма Детелина Light 5

Изработка на Онлайн Магазин

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Помагаме на продуктовия бизнес с изработката и поддръжката на уеб сайт като предоставяме качествени дългосрочни решения, за да увеличим продажбите на нашите клиенти и партньори с нов, надежден и модер..

Изработка на сайт

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Създаваме ориентирани към резултатите, интуитивни, мултиплатформени сайтове, които имат страхотна визия и работят ефективно в полза на бизнеса. Защо нас? Спазваме поетите ангажименти. Помагаме..

3shape dental system 2018

гр. Враца, обл. Враца
Дентал систем 2018
Цена: 100 лв. Продавам речници за BackTrack Beini Aircrack-ng Kali Linux 1 handshake Направени са в текстови документи и всеки 1 е архивиран. Общо се продават за обявената цена, но за определени речници цената ..

Innosilicon A9 ZMaster 50ksols / Bitmain Antiminer S15 + PSU

гр. Ахтопол, обл. Бургас
Цена: 1 000 EUR Innosilicon A9 ZMaster 50ksol / s Equihash ASIC ZCash Miner + захранване PSU с гаранция. Innosilicon Терминатор T3 Bitmain Antminer S15 Bitmain Antminer T15 Ebit E11 ++
Цена: 360 лв. Софтуерния продукт ЕМСИ-ЕМОС е подходящ за работа в магазини, ресторанти, барове, сладкарници и други. Има голям набор от отчети и справки. Система за разваване на права на операторите, поддържа парти..
Цена: 15 лв. ПРОМОЦИЯ! КОПИЯ на ОРИГИНАЛНИ DVD AutoCad Architectural 2006, 2007 година с номерата за инсталация показани на снимките от оригиналните опаковки. Прилагам и снимки на оригиналните опаковки за ..

Изработка на Интернет Сайт

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Създаваме ориентирани към резултатите, интуитивни, мултиплатформени сайтове, които имат страхотна визия и работят ефективно в полза на бизнеса. Защо нас? Спазваме поетите ангажименти. Помагаме..
Цена: 90 лв. неизползван диск с Windows 7 professional с лиценз. Версията е за 64 бит. процесор

Бизнес навигатор

гр. София, обл. София
Продавам Бизнес Навигатор заплати
Цена: 15 лв. Инсталация/Преинсталация на Windows на лаптопи, нетбуци и настолни компютри. Операционна система по ваш избор ( Windows XP/VISTA/7/8/10). Инсталация на драйвъри, антивирусни и програми по избор! К..
Програмиране на промишлени контролери - PLC, HMI, SCADA, Честотни и Серво Задвижвания. Проектиране, изграждане и преоборудване на индустриално оборудване. Проектиране и изграждане на CNC машини. ..

Exocad dental 2016 all moduls

гр. Враца, обл. Враца
Цена: 1 лв. https://exocad.com Design, implant planning, orthodontics, production, scanning and communication - our mission is to create the complete software solution for digital dentistry. Софтуера се инстслира..

Хостинг, домейн, уебсайт

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 150 лв. www.bellevue-web.com/ Дигитална агенция Бел Вю изработва уебсайтове, реклами в мрежите на Facebook и Google, Хостинг, Домейни, SEO Оптимизация, Изработка на лого и онлайн магазини, Поддръжка на уебса..

Комплект от програми за превод

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 15 лв. Продавам комплект от самостоятелни програми за превод на цял текст от английски и немски на български и обратно
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.