Филтриране
Сортиране
  Филтър
 • Област
  Всички
 • Населено място
  Всички
 • Цена
  Всички
 • Обяви подадени след
  Всички
 •  Разширено търсене
 • реклама

Софтуер

19 обяви

Windows 10 лиценз ключ

гр. София, обл. София
Цена: 35 лв. лицензионни кодове за Windows 10 Pro. Цена за 1 бр. - 35 лева. Доставка до 2 часа на посочена от клиента електроннна поща. Закупувате активационен код за операционна система Windows 10 Pro / 10 ..
Цена: 300 лв. Ние от уеб дизайн агенция Owndesign изработваме всякакви видове сайтове: Бизнес сайтове, Блогове, Онлайн магазини и много други. Много хора ни се довериха и смело можем да кажем, че останаха доволни о..

BonBon - приложение за запознанства

гр. Плевен, обл. Плевен
Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.beshevgames.bonbon Запознаването никога не е било по-лесно. BonBon е безплатно приложение за запознанства, което ще Ви помогне в търсе..

Exocad dental 2016 all moduls

гр. Враца, обл. Враца
Цена: 1 лв. https://exocad.com Design, implant planning, orthodontics, production, scanning and communication - our mission is to create the complete software solution for digital dentistry. Софтуера се инстслира..
Цена: 360 лв. Софтуерния продукт ЕМСИ-ЕМОС е подходящ за работа в магазини, ресторанти, барове, сладкарници и други. Има голям набор от отчети и справки. Система за разваване на права на операторите, поддържа парти..

Изработка на сайт

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Създаваме ориентирани към резултатите, интуитивни, мултиплатформени сайтове, които имат страхотна визия и работят ефективно в полза на бизнеса. Защо нас? Спазваме поетите ангажименти. Помагаме..

Изработка на Интернет Сайт

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Създаваме ориентирани към резултатите, интуитивни, мултиплатформени сайтове, които имат страхотна визия и работят ефективно в полза на бизнеса. Защо нас? Спазваме поетите ангажименти. Помагаме..

Изработка на Онлайн Магазин

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Помагаме на продуктовия бизнес с изработката и поддръжката на уеб сайт като предоставяме качествени дългосрочни решения, за да увеличим продажбите на нашите клиенти и партньори с нов, надежден и модер..
Твоят бизнес е различен и се нуждае от професионален сайт, с който да се отличава! Ние разбираме това. Ще изработим Твоя уебсайт по Твое задание като се съобразим с изискванията Ти за външен вид..

Бизнес навигатор

гр. София, обл. София
Продавам Бизнес Навигатор заплати

Софтуер Детелина лайт

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 300 лв. СОФТУЕР ELTRADE ДЕТЕЛИНА ЛАЙТ ”Детелина Лайт” е софтуер, предназначен за изграждане на POS системи в малки и средни търговски обекти. В зависимост от настройките програмата служи за управление ..
Цена: 48 лв. Счетоводна програма за фактури и складово обслужване - счетоводен софтуер за издаване на фактури, стокови разписки, протоколи и банкови документи - www.fakturirane.eu
Цена: 40 лв. ПРОМОЦИЯ! ОРИГИНАЛЕН Windows XP на български. Уиндоуса е оригинален диск, както се вижда на снимките. Може да се ползва, поне при мен работи. Наличен е номера за активиране, който беше записан н..
Цена: 90 лв. неизползван диск с Windows 7 professional с лиценз. Версията е за 64 бит. процесор
Цена: 100 лв. СКАДА софтуер произведен в България! Подходящ за домашна автоматизация, мониторинг на обекти, събиране на данни от сензори, визуализация на процеси. Възможности: - Подръжка на бази данни; - Бога..

Хостинг, домейн, уебсайт

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 150 лв. www.bellevue-web.com/ Дигитална агенция Бел Вю изработва уебсайтове, реклами в мрежите на Facebook и Google, Хостинг, Домейни, SEO Оптимизация, Изработка на лого и онлайн магазини, Поддръжка на уебса..
Цена: 15 лв. ПРОМОЦИЯ! КОПИЯ на ОРИГИНАЛНИ DVD AutoCad Architectural 2006, 2007 година с номерата за инсталация показани на снимките от оригиналните опаковки. Прилагам и снимки на оригиналните опаковки за ..

Комплект от програми за превод

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 15 лв. Продавам комплект от самостоятелни програми за превод на цял текст от английски и немски на български и обратно
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.