Филтриране
Сортиране
    Филтър
  • Област
  • Населено място
  • Цена
  • Обяви подадени след
  •  Разширено търсене
  • реклама

Софтуер

25 обяви

инсталация на windows

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 20 лв. Инсталираме windows 10,8.1, 7 и xp. Просто изпратете имейл с номерат ви и ще ви се обадя при първа възможност. Обявата важи само в Бургас. Инсталирането на програми като office се плаща 5лв отделно. З..
Твоят бизнес е различен и се нуждае от професионален сайт, с който да се отличава! Ние разбираме това. Ще изработим Твоя уебсайт по Твое задание като се съобразим с изискванията Ти за външен вид..
Цена: 360 лв. Софтуерния продукт ЕМСИ-ЕМОС е подходящ за работа в магазини, ресторанти, барове, сладкарници и други. Има голям набор от отчети и справки. Система за разваване на права на операторите, поддържа парти..
Цена: 15 лв. ПРОМОЦИЯ! КОПИЯ на ОРИГИНАЛНИ DVD AutoCad Architectural 2006, 2007 година с номерата за инсталация показани на снимките от оригиналните опаковки. Прилагам и снимки на оригиналните опаковки за ..

Изработка на сайт или онлайн магазин

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Изработка на интернет сайтове и цялостни интернет концепции. Уеб дизайн за вашия сайт и професионална БЕЗПЛАТНА консултация.
Цена: 1 890 лв. Безплатна доставка при поръчка над 150лв.! Софтуер за проекционен дизайн пакет „Standart PLUS“. Пакет Стандарт Плюс включва закупуването на безсрочен лиценз за използването на програмата, както и ед..
Цена: 1 220 лв. Безплатна доставка при поръчка над 150лв.! Софтуер за проекционен дизайн пакет „Standart PLUS“. Пакет Стандарт Плюс включва закупуването на безсрочен лиценз за използването на програмата, както и ед..
Цена: 1 100 лв. Безплатна доставка при поръчка над 150лв.! Софтуер за проекционен дизайн пакет „STANDART“. С закупуването на пакет Стандарт, Вие получавате безсрочен лиценз за софтуера и включените към него анимаци..
Цена: 790 лв. Безплатна доставка при поръчка над 150лв.! Софтуер за проекционен дизайн - Пакет Loan Софтуер за проекционен дизайн пакет „LOAN“. Пакет Loan всъщност представлява годишен абонамент, т.е. закупувате..

Професионално изработване на уебсайт

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Професионално изработване на уебсайт Предлагаме разработка и подръжка на уеб-базирани приложения, специално проектирани, за да отговарят на Вашите бизнес цели. За повече информация, може да с..
- Инсталация, преинсталация и оптимизация на Windows - Windows 7, 8 и 10. - Инсталация на драйвъри - Инсталация на основните нужни програми - Диагностика и отстраняване на проблеми - Конфигурира..
Цена: 90 лв. неизползван диск с Windows 7 professional с лиценз

Сайт или онлайн магазин

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 40 лв. Имате проблем с компютъра не се чудете а се обадете. Оферта: 1. Преинсталиране на Уиндоус операционна система; 2. Диагностика на операционната система и отстраняване на зловредният софтуер и п..

Изработката на уеб сайтовете

гр. Бургас, обл. Бургас
Всеки уеб сайт, изработен от ”Vi Team” получава: Административен панел за управление на съдържанието. Не ограничена възможност за развитие в бъдеще (Добавяне на страници, изображения, продукти) ..

Преинсталация на Windows - 7 & 10.

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 20 лв. Предлагам преинсталация и инсталация на двата най-добри Уиндоуса - 7 и 10. Напълно активирани! Цената е 20лв. за компютър. За територията на Варна.

Комплект от програми за превод

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 15 лв. Продавам комплект от самостоятелни програми за превод на цял текст от английски и немски на български и обратно

Софтуер за Магазин

гр. Варна, обл. Варна
Микросистеми ООД предлага на своите клиенти възможно най-доброто решение при избор на търговски софтуер и оборудване. - Търговски софтуер Мистрал - Търговски софтуер Microinvest - Търговски софт..
Микросистеми ООД предлага разнообразие от търговски софтуери. - Търговски софтуер Мистрал - Търговски софтуер Microinvest - Търговски софтуер Детелина - Търговски софтуер Tremol POS

Търговски софтуер Мистрал

гр. Варна, обл. Варна
Микросистеми ООД предлага на своите клиенти възможно най-доброто решение при избор на търговски софтуер. В зависимост от обекта и неговото натоварване са предоставени различни версии на софтуера. ..
Цена: 15 лв. Инсталация/Преинсталация на Windows на лаптопи, нетбуци и настолни компютри. Операционна система по ваш избор ( Windows XP/VISTA/7/8/10). Инсталация на драйвъри, антивирусни и програми по избор! К..

Продавам имена на сайтове

гр. Варна, обл. Варна
Продавам следните сайтове + имената им. Тези сайтове работят от 1+ година и вече се индексират в гоогле. Вие ще купите направо място в google. 1. www. пелетни-камини.com Едно име, което може да..

Рендирай с Rend-it

гр. Русе, обл. Русе
Здравейте, предлагаме бързо рендиране на достъпни цени. За повече информация - заповядайте на уеб-сайта ни:https:rend-it.com или се свържете с нас на имейла ни.
Цена: 60 лв. ПРОМОЦИЯ!!! + ПОДАРЪК!!! СОФТУЕР за диагностика, адаптации и следене в реално време на AutoCom Delphi 2014. R2, КАКТО И НАЙ-НОВАТА ВЕРСИЯ + ПОДАРЪК! МОЛЯ ВИ - ПРОЧЕТЕТЕ ДОБРЕ ЦЯЛАТА ОБЯВА,..
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.

© 1998 - 2018 Alo.bg