1. home
  2. »
  3. bcКомпютри, Офис техника
  4. »
  5. Софтуер

Софтуер

29 обяви
Цена: 360 лв. СУПТО отговарящ на най-новите изсиквания и включен в публичния списък на НАП под номер 95. Софтуерния продукт ЕМСИ-ЕМОС е подходящ за работа в магазини, ресторанти, барове, сладкарници и други. Има го..
Цена: 349.70 лв. Система за управление на търговски обекти. Софтуер за автоматизация на производствената и търговската дейност на всяка фирма.
Цена: 34 970 лв. Новаторска система за цялостна обработка и контрол на данните за персонала на фирмата
Цена: 34 970 лв. Счетоводна система с нова архитектура, която съчетава три важни фактора за успех във всяка дейност - бързина, удобство, функционалност
Цена: 100 лв. ПРОМОЦИЯ! ОРИГИНАЛЕН Autodesk product design suite standard 2014 Аутокада е с оригинален на флашка 32ГБ, както се вижда на снимките. Налични е всичко, както се вижда на снимките. Пакета ”ST..
Цена: 50 лв. ПРОМОЦИЯ! Оригинален Windows/ Уиндоус XP на български език Уиндоуса както се вижда на снимките е оригинален, има диск за български език. В оригиналната опаковка! Ползвам такъв на село от на..
Създаваме ориентирани към резултатите, интуитивни, мултиплатформени сайтове, които имат страхотна визия и работят ефективно в полза на бизнеса. Защо нас? Спазваме поетите ангажименти. Помагаме..
Създаваме ориентирани към резултатите, интуитивни, мултиплатформени сайтове, които имат страхотна визия и работят ефективно в полза на бизнеса. Защо нас? Спазваме поетите ангажименти. Помагаме..
Помагаме на продуктовия бизнес с изработката и поддръжката на уеб сайт като предоставяме качествени дългосрочни решения, за да увеличим продажбите на нашите клиенти и партньори с нов, надежден и модер..
Твоят бизнес е различен и се нуждае от професионален сайт, с който да се отличава! Ние разбираме това. Ще изработим Твоя уебсайт по Твое задание като се съобразим с изискванията Ти за външен вид..

преинсталация на Windows 7 Windows 10 Windows 8

гр. Дългопол, обл. Варна
Цена: 15 лв. преинсталация на Windows 7 Windows 10 Windows 8 сам 25лв за почистване на компютри лаптопи само за 15 лв

Изработката на уеб сайтовете от Vi

гр. Бургас, обл. Бургас
Vi Тeam е малък международен екип с опит в системната администрация и Pentesting домейните. Радваме се да се сблъскваме с различни предизвикателства и да изграждаме инфраструктури, базирани на Linux..
Цена: 14 лв. ПРОМОЦИЯ! КОПИЯ на ОРИГИНАЛНИ DVD AutoCad Architectural 2006, 2007 година с номерата за инсталация показани на снимките от оригиналните опаковки. Прилагам и снимки на оригиналните опаковки за ..
Не чакайте последния момент, подменете вашият складов софтуер с Mistral и Zamboo! Продажба, инсталация, миграция, цялостна настройка и 24/7 поддръжка на търговски софтуер Мистрал и Замбу.

Супто софтуер за продажби и доставки

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 180 лв. СУПТО софтуер за управление на доставки и продажби в търговски обект. Над 40 вида различни справки и опции за отбелязване на продажби и доставки. Част от които са: серийни номера на продукти, отда..

СОФТУЕР за автодиагностика WOW Wurth 5.00.12

гр. Костинброд, обл. София
Цена: 40 лв. Софтуер за автомобилна диагностика на Wurth. Работи с устройствa Autocom / Delphi /аутоком, делфи/, като DS150E VCI, CDP, CDP Pro и др. Софтуера има вградена огромна база данни подобна на Аутодата Мог..

Оптимизирай своя YouTube канал

гр. София, обл. София
Sprizzy е оригиналната промоционална платформа, създадена специално за създателите на съдържание в YouTube. Нашата мисия е да помогнем на YouTubers да развият своите канали, като излагат своите видеок..

Комплект от програми за превод

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 15 лв. Продавам комплект от самостоятелни програми за превод на цял текст от английски и немски на български и обратно
Инсталация и преинсталация на Windows 10, 8, 7 БЕЗ ПОЧИВЕН ДЕН!!! ПРИЕМАМ ПОРЪЧКИ ДО 21.00ч. Експресна- за 1час ЦЕНА 20лв. Обикновена- в рамките на работния ден ЦЕНА 15лв. Почистване на дънна..
”Стенисофт 07” ЕООД предлага напълно разработен собствен софтуер, специализиран за работа в бижутерийни магазини. Лесен за работа, надежден и с много функции. Отстъпка от цената при годишен абонамент ..

Софтуер за Вашия Успешен бизнес

гр. Бургас, обл. Бургас
”Стенисофт 07” ЕООД предлага напълно разработени собствени софтуерни програми, специализирани за работа в хранителни магазини, ресторанти и барове, обменни бюра. Лесни за работа, надеждни и с много фу..

SNB SPA & Salon Management Software

Мексико (MX), обл. Друга държава
SNB SPA & Salon Management Software ви помага в управлението на вашият спа център или салон за красота по-лесно от всякога. Създанен да посреща най-високите изисквания в сферата на администрация н..

SMART TIME CHECK

Мексико (MX), обл. Друга държава
SMART TIME CHECK е иновативна система базиран на облачни технологий за контрол на асистенция и достъп, проектирана от професионалисти да посрещне нуждите на вашият бизнес. Ние ви предлагаме най-доброт..
Как вървят продажбите ви по време на криза? Работят ли наистина вашите маркетинг стратегии? Имате ли нужда от ясен поглед върху вашите стратегии за дигитален маркетинг? Webie+ е най-добрият ..
Програмният комплекс EJ System е софтуерен продукт от ново поколение предназначен да автоматизира и информационно да осигури работата по управлението и контрола на фирмените дейности. Комплексът от пр..

Windows 10pro

гр. Горна Оряховица, обл. Велико Търново
Цена: 10 лв. Оригинален ключ за ундолс 10 про 64 бит След като си изтеглите версията от чичко Гугъл въвеждате ключа и имате за 10 лв най новата версия на ундолс 10 про Изпращам по Еконт. Благодаря.
Фирма Микросистеми ООД е официален дистрибутор на одобрения от НАП софтуер за управление на продажбите СУПТО MISTRAL V3. Мистрал софтуер за управление на продажбите в търговските обекти отговаря нап..
Цена: 800 лв. Изработка на сайт Изработка на уеб сайт съобразен с новите технологии и изисквания в уеб дизайна. Уникален дизайн, съобразен с Вашата фирмена идентичност. Уникален уеб дизайн Предлагаме изработк..
Цена: 30 лв. Инсталирам професионално Уиндоус 10 про, с лицензен ключ. Инсталирам нужните драѝвери, слагам софтуер по ваш избор. Инсталирам последния Office Professional Plus 2019, и го активирам с лиценз. Спрете ..
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.