Софтуер

17 обяви

Избор на изпълнител за ДНА

гр. Ловеч, обл. Ловеч
Дружеството обявява съобщение за набиране на ценови предложения за Избор на изпълнител за разработване на специализирана платформа за оценка, сензорен анализ и обратна връзка от референтни групи, върх..
Цена: 55 лв. ПРОМОЦИЯ! ОРИГИНАЛЕН ЛИЦЕНЗЕН AutoCAD/АутоКАД Mechanical 2008 Аутокада е с оригинални дискове, както се вижда на снимките. Налични са всички номера и кодове, както се вижда на снимките. Със..
Цена: 14 лв. ПРОМОЦИЯ! КОПИЯ на ОРИГИНАЛНИ DVD AutoCad Architectural 2006, 2007 година с номерата за инсталация показани на снимките от оригиналните опаковки. Прилагам и снимки на оригиналните опаковки за ..

преинсталация на Windows 7 Windows 10 Windows 8

гр. Дългопол, обл. Варна
Цена: 15 лв. преинсталация на Windows 7 Windows 10 Windows 8 сам 25лв за почистване на компютри лаптопи само за 15 лв
Цена: 70 лв. неизползван диск с Windows 7 professional с лиценз. Версията е за 64 бит. процесор

RIP софтуер за DTG принтери

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 520 лв. CADLink Digital Factory Print Version 3 DTG VPM Apparel RIP Software & License - професионален софтуер за работа с DTG принтер. Този софтуер се продава в интернет на цени над 700$!!! USB донгъ..
Цена: 2.40 EUR Безплатно за Android и iOS: Android(Google Play): https://play.google.com/store/apps/details?id=klb.looney.rally iOS(iTunes): https://urlzs.com/kHn4c 2.40€ за Windows и Mac OS: Windows и Mac O..
Програмният комплекс EJ System е софтуерен продукт от ново поколение предназначен да автоматизира и информационно да осигури работата по управлението и контрола на фирмените дейности. Комплексът от пр..
Изтеглете от Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.beshevgames.vidview.video.promotion Получете повече трафик за новия си видеоклип. VidView е приложение за споделяне на ви..
Цена: 100 лв. Инсталирам професионално Уиндоус 10 про, с лицензен ключ. Инсталирам нужните драѝвери, слагам софтуер по ваш избор. Инсталирам последния Office Professional Plus 2019, и го активирам с лиценз. Спрете ..
Цена: 100 лв. Продавам речници за BackTrack Beini Aircrack-ng Kali Linux 1 handshake Направени са в текстови документи и всеки 1 е архивиран. Общо се продават за обявената цена, но за определени речници цената ..

Изработката на уеб сайтовете

гр. Бургас, обл. Бургас
Всеки уеб сайт, изработен от ”Vi Team” получава: Административен панел за управление на съдържанието. Не ограничена възможност за развитие в бъдеще (Добавяне на страници, изображения, продукти) ..
Твоят бизнес е различен и се нуждае от професионален сайт, с който да се отличава! Ние разбираме това. Ще изработим Твоя уебсайт по Твое задание като се съобразим с изискванията Ти за външен вид..

Комплект от програми за превод

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 15 лв. Продавам комплект от самостоятелни програми за превод на цял текст от английски и немски на български и обратно

Изработка на Онлайн Магазин

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Помагаме на продуктовия бизнес с изработката и поддръжката на уеб сайт като предоставяме качествени дългосрочни решения, за да увеличим продажбите на нашите клиенти и партньори с нов, надежден и модер..

Изработка на сайт

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Създаваме ориентирани към резултатите, интуитивни, мултиплатформени сайтове, които имат страхотна визия и работят ефективно в полза на бизнеса. Защо нас? Спазваме поетите ангажименти. Помагаме..

Изработка на Интернет Сайт

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Създаваме ориентирани към резултатите, интуитивни, мултиплатформени сайтове, които имат страхотна визия и работят ефективно в полза на бизнеса. Защо нас? Спазваме поетите ангажименти. Помагаме..
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.