1. home
  2. »
  3. bcКомпютри, Офис техника
  4. »
  5. Софтуер

Софтуер

23 обяви
Цена: 100 лв. ПРОМОЦИЯ! ОРИГИНАЛЕН ЛИЦЕНЗЕН AutoCAD/АутоКАД Inventor suite 2011. Аутокада е с оригинални дискове, както се вижда на снимките. Налични са всички номера и кодове, както се вижда на снимките. ..

преинсталация на Windows 7 Windows 10 Windows 8

гр. Дългопол, обл. Варна
Цена: 15 лв. преинсталация на Windows 7 Windows 10 Windows 8 сам 25лв за почистване на компютри лаптопи само за 15 лв
Цена: 360 лв. СУПТО отговарящ на най-новите изсиквания и включен в публичния списък на НАП под номер 95. Софтуерния продукт ЕМСИ-ЕМОС е подходящ за работа в магазини, ресторанти, барове, сладкарници и други. Има го..

AutoDesk AutoCAD

гр. София, обл. София
Цена: 140 лв. Продавам лицензни ключове за AutoDesk AutoCAD. Всички лицензи са за по 3г. и могат да се ползват на 2 компютъра. AutoDesk AutoCAD 2017 - 140 лв. AutoDesk AutoCAD 2018 - 160 лв. AutoDesk Au..

Лицензи за антивирусни

гр. София, обл. София
Цена: 40 лв. Продавам следните лицензи за: AVG Ultimate 2г. - 60лв. Avast Premium 3г. - 80лв. Kaspersky Total Security 1г. - 40лв. McAfee Total Protection 1г. - 40лв. Trend Micro Maximum Securi..

Windows 10

гр. София, обл. София
Цена: 30 лв. Продавам лицензирани ключове за: Windows 7, 8.1 и 10 PRO - 30лв. бр. Windows 10 Home към Wndows 10 Pro - 30 лв. бр. MS Office PRO от 2010 до 2019 - 40лв. бр. MS Visio PRO 2016 - 2019 -..
Цена: 14 лв. ПРОМОЦИЯ! КОПИЯ на ОРИГИНАЛНИ DVD AutoCad Architectural 2006, 2007 година с номерата за инсталация показани на снимките от оригиналните опаковки. Прилагам и снимки на оригиналните опаковки за ..

инсталиране на програма

гр. Монтана, обл. Монтана
търся инсталиране на програма android RAT

СОФТУЕР за автодиагностика WOW Wurth 5.00.12

гр. Костинброд, обл. София
Цена: 30 лв. Софтуер за автомобилна диагностика на Wurth. Работи с устройствa Autocom / Delphi /аутоком, делфи/, като DS150E VCI, CDP, CDP Pro и др. Софтуера има вградена огромна база данни подобна на Аутодата Мог..
Цена: 100 лв. Продавам речници за BackTrack Beini Aircrack-ng Kali Linux 1 handshake Направени са в текстови документи и всеки 1 е архивиран. Общо се продават за обявената цена, но за определени речници цената ..
Фирма Микросистеми ООД е официален дистрибутор на одобрения от НАП софтуер за управление на продажбите СУПТО MISTRAL V3. Мистрал софтуер за управление на продажбите в търговските обекти отговаря нап..
Не чакайте последния момент, подменете вашият складов софтуер с Mistral и Zamboo! Продажба, инсталация, миграция, цялостна настройка и 24/7 поддръжка на търговски софтуер Мистрал и Замбу.

Супто софтуер за продажби и доставки

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 180 лв. СУПТО софтуер за управление на доставки и продажби в търговски обект. Над 40 вида различни справки и опции за отбелязване на продажби и доставки. Част от които са: серийни номера на продукти, отда..
Програмният комплекс EJ System е софтуерен продукт от ново поколение предназначен да автоматизира и информационно да осигури работата по управлението и контрола на фирмените дейности. Комплексът от пр..
Цена: 800 лв. Изработка на сайт Изработка на уеб сайт съобразен с новите технологии и изисквания в уеб дизайна. Уникален дизайн, съобразен с Вашата фирмена идентичност. Уникален уеб дизайн Предлагаме изработк..

Bettinggenius v 3.06

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 77 EUR С удоволствие Ви информираме, че след близо 6 годишен упорит труд подобрихме успешно математическият алгоритъм на световноизвестният софтуер за футболни прогнози Bettinggenius v 3.06 и го направихме м..
Цена: 30 лв. Инсталирам професионално Уиндоус 10 про, с лицензен ключ. Инсталирам нужните драѝвери, слагам софтуер по ваш избор. Инсталирам последния Office Professional Plus 2019, и го активирам с лиценз. Спрете ..
Програмиране на промишлени контролери - PLC, HMI, SCADA, Честотни и Серво Задвижвания. Проектиране, изграждане и преоборудване на индустриално оборудване. Проектиране и изграждане на CNC машини. ..
Твоят бизнес е различен и се нуждае от професионален сайт, с който да се отличава! Ние разбираме това. Ще изработим Твоя уебсайт по Твое задание като се съобразим с изискванията Ти за външен вид..

Комплект от програми за превод

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 15 лв. Продавам комплект от самостоятелни програми за превод на цял текст от английски и немски на български и обратно

Изработка на Онлайн Магазин

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Помагаме на продуктовия бизнес с изработката и поддръжката на уеб сайт като предоставяме качествени дългосрочни решения, за да увеличим продажбите на нашите клиенти и партньори с нов, надежден и модер..

Изработка на сайт

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Създаваме ориентирани към резултатите, интуитивни, мултиплатформени сайтове, които имат страхотна визия и работят ефективно в полза на бизнеса. Защо нас? Спазваме поетите ангажименти. Помагаме..

Изработка на Интернет Сайт

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Създаваме ориентирани към резултатите, интуитивни, мултиплатформени сайтове, които имат страхотна визия и работят ефективно в полза на бизнеса. Защо нас? Спазваме поетите ангажименти. Помагаме..
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.