1. home
  2. »
  3. bcКомпютри, Офис техника
  4. »
  5. Софтуер

Софтуер

16 обяви
Цена: 100 лв. ПРОМОЦИЯ! ОРИГИНАЛЕН Autodesk product design suite standard 2014 Аутокада е с оригинален на флашка 32ГБ, както се вижда на снимките. Налични е всичко, както се вижда на снимките. Пакета ”ST..
Твоят бизнес е различен и се нуждае от професионален сайт, с който да се отличава! Ние разбираме това. Ще изработим Твоя уебсайт по Твое задание като се съобразим с изискванията Ти за външен вид..
Създаваме ориентирани към резултатите, интуитивни, мултиплатформени сайтове, които имат страхотна визия и работят ефективно в полза на бизнеса. Защо нас? Спазваме поетите ангажименти. Помагаме..
 рекламирай сам в
Помагаме на продуктовия бизнес с изработката и поддръжката на уеб сайт като предоставяме качествени дългосрочни решения, за да увеличим продажбите на нашите клиенти и партньори с нов, надежден и модер..
Създаваме ориентирани към резултатите, интуитивни, мултиплатформени сайтове, които имат страхотна визия и работят ефективно в полза на бизнеса. Защо нас? Спазваме поетите ангажименти. Помагаме..

СОФТУЕР за автодиагностика WOW Wurth 5.00.12

гр. Костинброд, обл. София
Цена: 40 лв. Софтуер за автомобилна диагностика на Wurth. Работи с устройствa Autocom / Delphi /аутоком, делфи/, като DS150E VCI, CDP, CDP Pro и др. Софтуера има вградена огромна база данни подобна на Аутодата Мог..
Цена: 349.70 лв. Система за управление на търговски обекти. Софтуер за автоматизация на производствената и търговската дейност на всяка фирма.

Дискове за Windows 8 Pro

гр. Русе, обл. Русе
Цена: 40 лв. Windows 8 Pro дискове общо 5 комплекта чисто нови

Windows 10pro

гр. Горна Оряховица, обл. Велико Търново
Цена: 10 лв. Оригинален ключ за ундолс 10 про 64 бит След като си изтеглите версията от чичко Гугъл въвеждате ключа и имате за 10 лв най новата версия на ундолс 10 про Изпращам по Еконт. Благодаря.
Цена: 360 лв. СУПТО отговарящ на най-новите изсиквания и включен в публичния списък на НАП под номер 95. Софтуерния продукт ЕМСИ-ЕМОС е подходящ за работа в магазини, ресторанти, барове, сладкарници и други. Има го..
Цена: 14 лв. ПРОМОЦИЯ! КОПИЯ на ОРИГИНАЛНИ DVD AutoCad Architectural 2006, 2007 година с номерата за инсталация показани на снимките от оригиналните опаковки. Прилагам и снимки на оригиналните опаковки за ..

Оптимизирай своя YouTube канал

гр. София, обл. София
Sprizzy е оригиналната промоционална платформа, създадена специално за създателите на съдържание в YouTube. Нашата мисия е да помогнем на YouTubers да развият своите канали, като излагат своите видеок..

Комплект от програми за превод

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 15 лв. Продавам комплект от самостоятелни програми за превод на цял текст от английски и немски на български и обратно
Програмният комплекс EJ System е софтуерен продукт от ново поколение предназначен да автоматизира и информационно да осигури работата по управлението и контрола на фирмените дейности. Комплексът от пр..
Фирма Микросистеми ООД е официален дистрибутор на одобрения от НАП софтуер за управление на продажбите СУПТО MISTRAL V3. Мистрал софтуер за управление на продажбите в търговските обекти отговаря нап..
Цена: 30 лв. Инсталирам професионално Уиндоус 10 про, с лицензен ключ. Инсталирам нужните драѝвери, слагам софтуер по ваш избор. Инсталирам последния Office Professional Plus 2019, и го активирам с лиценз. Спрете ..
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.