1. home
  2. »
  3. bcКомпютри, Офис техника
  4. »
  5. Софтуер

Софтуер

22 обяви

СОФТУЕР за автодиагностика WOW Wurth 5.00.12

гр. Костинброд, обл. София
Цена: 30 лв. Софтуер за автомобилна диагностика на Wurth. Работи с устройствa Autocom / Delphi /аутоком, делфи/, като DS150E VCI, CDP, CDP Pro и др. Софтуера има вградена огромна база данни подобна на Аутодата Мог..
Цена: 14 лв. ПРОМОЦИЯ! КОПИЯ на ОРИГИНАЛНИ DVD AutoCad Architectural 2006, 2007 година с номерата за инсталация показани на снимките от оригиналните опаковки. Прилагам и снимки на оригиналните опаковки за ..

Инсталация и преинсталация

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 25 лв. Инсталация на Windows OS-и. За повече информация пишете или се обадете!
Цена: 360 лв. СУПТО отговарящ на най-новите изсиквания и включен в публичния списък на НАП под номер 95. Софтуерния продукт ЕМСИ-ЕМОС е подходящ за работа в магазини, ресторанти, барове, сладкарници и други. Има го..
Не чакайте последния момент, подменете вашият складов софтуер с Mistral и Zamboo! Продажба, инсталация, миграция, цялостна настройка и 24/7 поддръжка на търговски софтуер Мистрал и Замбу.
Цена: 80 лв. ПРОМОЦИЯ! ОРИГИНАЛЕН ЛИЦЕНЗЕН AutoCAD/АутоКАД Mechanical 2011 Аутокада е с оригинални дискове, както се вижда на снимките. Налични са всички номера и кодове, както се вижда на снимките. Със..
Цена: 800 лв. Изработка на сайт Изработка на уеб сайт съобразен с новите технологии и изисквания в уеб дизайна. Уникален дизайн, съобразен с Вашата фирмена идентичност. Уникален уеб дизайн Предлагаме изработк..

Bettinggenius v 3.06

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 77 EUR С удоволствие Ви информираме, че след близо 6 годишен упорит труд подобрихме успешно математическият алгоритъм на световноизвестният софтуер за футболни прогнози Bettinggenius v 3.06 и го направихме м..
Цена: 1.99 EUR Cheat Codes Database for Games: Приложение за iOS, съвместимо с Android устройства, както и с Apple iPhone устройства! За Android(Amazon.com): https://cutt.ly/Aw7MZom За iOS(App Store): https:/..
Изтеглете от Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.beshevgames.vidview.video.promotion Получете повече трафик за новия си видеоклип. VidView е приложение за споделяне на ви..
Цена: 2.40 EUR Безплатно за Android и iOS: Android(Google Play): https://play.google.com/store/apps/details?id=klb.looney.rally iOS(iTunes): https://urlzs.com/kHn4c 2.40€ за Windows и Mac OS: Windows и Mac O..
Преинсталация на windows 10 и почти всякакви програми. За повече инфо пишете.
Цена: 100 лв. Продавам речници за BackTrack Beini Aircrack-ng Kali Linux 1 handshake Направени са в текстови документи и всеки 1 е архивиран. Общо се продават за обявената цена, но за определени речници цената ..
Цена: 30 лв. Инсталирам професионално Уиндоус 10 про, с лицензен ключ. Инсталирам нужните драѝвери, слагам софтуер по ваш избор. Инсталирам последния Office Professional Plus 2019, и го активирам с лиценз. Спрете ..

преинсталация на Windows 7 Windows 10 Windows 8

гр. Дългопол, обл. Варна
Цена: 15 лв. преинсталация на Windows 7 Windows 10 Windows 8 сам 25лв за почистване на компютри лаптопи само за 15 лв
Програмният комплекс EJ System е софтуерен продукт от ново поколение предназначен да автоматизира и информационно да осигури работата по управлението и контрола на фирмените дейности. Комплексът от пр..
Твоят бизнес е различен и се нуждае от професионален сайт, с който да се отличава! Ние разбираме това. Ще изработим Твоя уебсайт по Твое задание като се съобразим с изискванията Ти за външен вид..

Комплект от програми за превод

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 15 лв. Продавам комплект от самостоятелни програми за превод на цял текст от английски и немски на български и обратно

Изработка на Онлайн Магазин

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Помагаме на продуктовия бизнес с изработката и поддръжката на уеб сайт като предоставяме качествени дългосрочни решения, за да увеличим продажбите на нашите клиенти и партньори с нов, надежден и модер..

Изработка на сайт

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Създаваме ориентирани към резултатите, интуитивни, мултиплатформени сайтове, които имат страхотна визия и работят ефективно в полза на бизнеса. Защо нас? Спазваме поетите ангажименти. Помагаме..

Изработка на Интернет Сайт

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Създаваме ориентирани към резултатите, интуитивни, мултиплатформени сайтове, които имат страхотна визия и работят ефективно в полза на бизнеса. Защо нас? Спазваме поетите ангажименти. Помагаме..
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.