back to top

Ръчно изработени

2446 обяви
Цена:
55 лв.
Вид:
Пано

Дърво на живота с размер ф25см с декорация Скандинавски мъх ☘️ Не изисква грижи ☘️ Не задържа прах и миризми ☘️ Не обича да стои срещу климатик и на слънце ☘️ Регулатор е на въздуха, става твърд, когато въздуха в помещението е сух Размер ф40см. е на цена 82лв

днешна обява
Къщички за ключовеVIP обява
Цена: 45 лв. Сувенир

Къщички за ключове с размер 26/20см, материал MDF. Ръчна декорация. Възможност за избор на изображение. Изработка по поръчка. Фейсбук страница: https://www.facebook.com/artelly12

Украса и декорация от дърво за сватба, кръщене и всеки празник! ПроизводителVIP обява
Цена: 12 лв. Празнични, украса

Всякаква декорация и украса от дърво! Произвеждамe декоративни дървени щайги и дървени декорации за сватба и за всеки празник. По наш модел или модел на клиента. Може да се ползват за украса и..

 рекламирай сам в favicon
днешна обява
Картонена /хартиена торта
Цена: 1.40 лв. Празнични, украса

Ръчно изработена картонена/Хартиена торта, по поръчка на клиента. Цена на едно парче 1. 40 лв, като в цената влиза цялата торта, надпис, картинки, стикери, подложка,. Броя на парчетата са по желание н..

днешна обява
Подарък за семейство- Книга с икона на Светото Семейство+ поздрав, ръчна изработка
Цена: 35 лв. Сувенир

Подарък за семейство- ръчно изработени с икона с икона на Светото Семейство+ поздрав по избор: -Старинна книга -Кана -Гарафа -Пепелник - Сервиз с две чаши- със същата снимка(+ икона) -Ритуални..

днешна обява
Подарък за Кръстници- старинна книга с икона /снимка/ и поздрав по избор
Цена: 35 лв. Сувенир

Подарък за Кръстници/-к/- ца- ръчно изработени по поръчка: - Старинна книга - с икона/ Ваша снимка + поздрав по избор. -Бутилка + 2 чаши -Кана -Гарафа -Ритуални свещи и др. Изработвам и подх..

днешна обява
Подарък за Кръстници- Състарена книга с икона/ снимка и поздрав по избор
Цена: 35 лв. Празнични, украса

Подарък за Кръстници (-к, - ца)- Ръчно Изработени с икона / снимка/ + поздрав по избор: -Старинна книга -Бутилка с 2 чаши -Кана -Гарафа -Ритуални свещи за църква или декоративна за красота в дом..

днешна обява
Подарък за нов дом- старинна книга с икона на Св. Мина + личен поздрав
Цена: 35 лв.

Подарък Свети Мина - ръчно изработени с икона на Свети Мина (+снимка) и личен поздрав: - Старинна книга - Бутилка + две или повече чаши -Кана -Гарафа -Ритуални свещи -и всичко друго, което жела..

днешна обява
Подарък за Димитровден (26.10.)- Старинна книга- икона с Ваша снимка и личен поздрав
Цена: 35 лв. Празнични, украса

Подарък за Димитровден (26.10.)- ръчно изработени с иконата/ Ваша снимка и личен поздрав: - Старинна книга - Бутилка + две чаши - Дървена кутия . Получава се уникален подарък за любимият човек, с..

днешна обява
Подарък за Годишнина- Старинна книга със Св. Мина(закрилник на семейството) и личен поздрав
Цена: 35 лв.

Подарък за Св. Мина - ръчно изработен подарък с икона на свети Мина/ снимка/ и личен поздрав: - Старинна книга - Бутилка с две чаши - Голяма дървена кутия Изработвам и подходящи кутии за тях. ..

днешна обява
Подарък за Годишнина от сватба- Книга с Ваша снимка/ икона/ и поздрав
Цена: 35 лв.

Ръчно Изработени с Ваша снимка (тематична картина/ икона) и личен поздрав.: -Старинна книга -Бутилка + 2 чаши -Кана -Гарафа -Ритуална свещ и други предмети по Ваш избор. Предлагам и красиви о..

днешна обява
Подарък за Сватба (годишнина)- Състарена книга с икона (снимка) и поздрав по избор
Цена: 35 лв. Празнични, украса

Подарък за Сватба (или за годишнина от сватба)- ръчно изработени с икона (+ снимка) и личен Ваш поздрав: -Старинна книга -Бутилка с две чаши -Ритуални свещи и др. -Голяма дървена кутия Получав..

днешна обява
Розета - дърворезба, украса за таван или стена
Вид: Дърворезба

Розета, дърворезба. Ново. Уникат. Размерите са: диаметър 85см, дървесина - липа, ръчна изработка. Дърворезбата е точно копие на самоковска розета за таван от Възраждането - 1837г. Центърът е р..

днешна обява
Розета, дърворезба - украса на таван или стена
Вид: Дърворезба

Розета, дърворезба. Ново. Уникат. Размерите са: диаметър 75см, дървесина - липа, ръчна изработка. Дърворезбата е точно копие на самоковска розета за таван от Възраждането - 1837г. Центърът е р..

днешна обява
Дърворезба - украса за таван, уникат
Вид: Дърворезба

Размери: 118см / 118 см. Ново. УНИКАТ! Дърворезбата за украса на таван е изработена от масивно дърво - орех и елша по мой проект. Само ръчна изработка. Централната розета е стилизирани житни класо..

днешна обява
Подарък Spotify музикално стъкло ”Влюбени”
Цена: 20 лв.

Подарък ”Влюбени” - музикално стъкло, изработено от 3 мм акрилно стъкло с директен печат + бял цвят. Идеална прозрачност, плътно и ярко изображение. Монтаж на стена или настолно с основа. Изпратете ни..

днешна обява
Коледни топки с ръчна бродерия
Цена: 14 лв. Празнични, украса

Приемам заявки за изработка на Коледна украса за елха с ръчна бродерия. По желание може да се избродира надпис на гърба на топката. Цени от 8.00лв до 20.00лв. Цена за надпис на гърба на топката +3..

днешна обява
Подарък със скандинавски мъх
Цена: 30 лв. Пано

Живи картини със скандинавски мъх - оригинален подарък за всеки повод! Цветове, размер и надпис по желание на клиента. Цени от 30-50 лв.

днешна обява
Картини със скандинавски мъх
Цена: 50 лв. Пано

Живи картини със скандинавски мъх - оригинален подарък за всеки повод! Цветове, размер и надпис по желание на клиента. Цени от 30-50 лв.

днешна обява
Подарък за балерина със скандинавски мъх
Цена: 22 лв.

Текст и цвят на мъха по избор.

днешна обява
Подарък за лекар със скандинавски мъх
Цена: 20 лв.

Пано със скандинавски мъх. Надпис по желание.

днешна обява
Приятелки със скандинавски мъх
Цена: 25 лв. Пано

Ако имате добри приятелки зарадвайте ги с тази картина изработена със скандинавски мъх.

днешна обява
Подарък за нов дом
Цена: 15 лв.

Ако ви поканят на гости в нов дом и се чудите какво да подарите.

днешна обява
Подарък за нов дом
Цена: 15 лв.

Подарък за нов дом с пожелания

днешна обява
Изненадай приятелка
Цена: 15 лв. Сувенир

Идеален начин да покажете на любимата си дружка, че я цените и обичате. Сертификатът за най-добра приятелка е подходящ подарък за рожден ден, имен ден, моминско парти Коледа, Нова Година и всеки друг ..

днешна обява
Подарък за приятелка с послание
Цена: 15 лв. Сувенир

Интересен подарък за приятелки за рожден ден, имен ден, 8-ми Март, Коледа и други поводи както и подарък без повод за най-добра приятелка. Разгледайте и другите ми обяви.

днешна обява
Подарък за приятелка
Цена: 15 лв.

Чудесен подарък за сестра или приятелка, който да подарите на 8 март, рожден ден или имен ден. Може да се персонализира с текст по Ваше желание.

днешна обява
Подарък за учител
Цена: 15 лв.

Ако искате да изненадате или благодарите на своите учители.

днешна обява
Персонализиран подарък със скандинавски мъх
Цена: 20 лв. Пано

Търсиш персонализиран подходящ подарък, а не си избрал. Направи го сега, поднеси картина със скандинавски мъх, която освен че остава за спомен, носи послание и ще краси и домът.

днешна обява
Фея на цветята
Цена: 50 лв.

Фея на цветята - декорация за Вашия дом, за да внесе топлота и настроение. Ръчно изработено с вълна, техника сухо плъстене. Височина на феичката - 14см. размер на основата - 12/8см. Фейсбук страница..