Гоблени

749 обяви

Диамантени гоблени

гр. Вълчедръм, обл. Монтана
Цена: 50 лв. Ако искате диамантен гоблен за подарък или просто за вас, а нямате време и нерви пишете на лс.
Цена: 28 лв. Предимството на квадратните камъчета е, че не остава непокрито пространство между себе си и филма с лепило е напълно покрит и предпазен от замърсяване и полепване на частици. И поради по компактното и..
Цена: 20 лв. 5D 25х35 “Божури”  - кръгли камъчета, пълно покритие Комплекта на диамантения гоблен съдържа: платно-основа със залепваща повърхност и отпечатана на него схема на изображението, диамантени камъчета..
Цена: 26 лв. Предимството на квадратните камъчета е, че не остава непокрито пространство между себе си и филма с лепило е напълно покрит и предпазен от замърсяване и полепване на частици. И поради по компактното и..
Цена: 28 лв. 5D Диамантени гоблени 30х40 “Нежност” квадратни камъчета, пълно облепяне Предимството на квадратните камъчета е, че не остава непокрито пространство между себе си и филма с лепило е напълно покрит ..
Цена: 24 лв. 5D 40х30 “Морски фар” - кръгли камъчета, пълно покритие Комплекта на диамантения гоблен съдържа: платно-основа със залепваща повърхност и отпечатана на него схема на изображението, диамантени камъч..
Цена: 55 лв. 5D 40х80 “Тайната вечеря” - кръгли камъчета, пълно покритие Предимството на квадратните камъчета е, че не остава непокрито пространство между себе си и филма с лепило е напълно покрит и предпазен о..
Цена: 16 лв. 5D Диамантени гоблени 20х25 “Мики Маус” квадратни камъчета, пълно облепяне Предимството на квадратните камъчета е, че не остава непокрито пространство между себе си и филма с лепило е напълно покри..
Цена: 26 лв. Предимството на квадратните камъчета е, че не остава непокрито пространство между себе си и филма с лепило е напълно покрит и предпазен от замърсяване и полепване на частици. И поради по компактното и..
Цена: 18 лв. Комплекта съдържа: платно-основа със залепваща повърхност и отпечатана на него схема на изображението, диамантени мъниста в различни цветове със съответни маркировки отговарящи на мястото им в схемата..
Цена: 18 лв. 5D Диамантени гоблени 20х30 “Сова” квадратни камъчета, пълно облепяне Предимството на квадратните камъчета е, че не остава непокрито пространство между себе си и филма с лепило е напълно покрит и п..
Цена: 140 лв. Продавам гоблен ”Зимата с мостчето”. С рамка.

Гоблен пастелна канатица

гр. Русе, обл. Русе
Цена: 40 лв. Гоблен пастелна канатица Световният символ канатица в пастелни цветове. Гобленът е избродиран с памучни конци върху памучна панама с кръстат бод. Рамката е с горно окачване за стена, а може да стои..

Гоблен Мона лиза

гр. Сливен, обл. Сливен
Цена: 1 001 лв. Ръчно ушит с дмц конци

Гоблен Есен в Рехау

гр. Сливен, обл. Сливен
Цена: 800 лв. Ръчно ушит, много прецизно
Цена: 40 лв. Наличен комплект за изработка на Диамантен Гоблен 50/40см - 40лв Пълно облепване с квадратни елмази N 0346 Комплекта съдържа всичко необходимо за изработване на гоблена Не съдържа рамка Уникалн..
Цена: 32 лв. Наличен комплект за изработка на Диамантен Гоблен 32/40см - 32лв Пълно облепване с квадратни елмази N 0061 Комплекта съдържа всичко необходимо за изработване на гоблена Не съдържа рамка Уникалн..
Цена: 32 лв. Наличен комплект за изработка на Диамантен Гоблен 30/40см - 32лв Пълно облепване с квадратни елмази N 0374 Съдържа всичко необходимо за изработване на гоблена Не съдържа рамка Уникално завладяващ..
Цена: 32 лв. Наличен комплект за изработка на Диамантен Гоблен 40/30см - 32лв Пълно облепване с квадратни елмази N 0364 Комплекта съдържа всичко необходимо за изработване на гоблена Не съдържа рамка Уникалн..
Цена: 38 лв. Наличен комплект за изработка на Диамантен Гоблен 25/50см - 38лв Пълно облепване с квадратни елмази N 0131 Уникално завладяващо забавление при което се получава красива блестяща картина Комплект..
Цена: 42 лв. Наличен комплект за изработка на Диамантен Гоблен 50/40см - 42лв Пълно облепване с квадратни елмази N 0318-2 Комплекта съдържа всичко необходимо за изработване на гоблена Не съдържа рамка Уника..
Цена: 33 лв. Наличен комплект за изработка на Диамантен Гоблен 30/40см - 33лв Пълно облепване с квадратни елмази N 0404 Комплекта съдържа всичко необходимо за изработване на гоблена Не съдържа рамка Уникалн..
Цена: 34 лв. Наличен комплект за изработка на Диамантен Гоблен 30/45см - 34лв Пълно облепване с квадратни елмази N 0141 Комплекта съдържа всичко необходимо за изработване на гоблена Не съдържа рамка Уникалн..
Цена: 30 лв. Наличен комплект за изработка на Диамантен Гоблен 40/30см - 30лв. Пълно облепване с квадратни елмази N 0375 Комплекта съдържа всичко необходимо за изработване на гоблена Не съдържа рамка Уникалн..
Цена: 150 лв. Продавам гоблен жена с леопард в стилна и красива рамка размер 20 х 27 см е гоблена много красив подходящ и за подарък

Гоблен ”Орхидея във ваза”

гр. Русе, обл. Русе
Цена: 130 лв. Ръчно изработен гоблен в дървена рамка и с антирефлексно стъкло с размери 34/26см, подходящ за дома или за подарък.

Гоблен ”Макове на Ван Гог”

гр. Русе, обл. Русе
Цена: 160 лв. Ръчно изработен гоблен в рамка с антирефлексно стъкло с размер на изделието 44/36см, подходящ за дома или за подарък.

Гоблен Морски пейзаж

гр. Русе, обл. Русе
Цена: 140 лв. Ръчно изработен гоблен в рамка с антирефлексно стъкло с размери 36/27,5см, подходящ за дома или за подарък.

Гоблен залив Тоскана

гр. Русе, обл. Русе
Цена: 250 лв. 1. Ръчно изработен гоблен в рамка“, Красив залив“ с антирефлексно стъкло с размер на изделието 44/34см, подходящ за дома или за подарък на цена 290лева

Гоблен”Дама с шапка”

гр. Русе, обл. Русе
Цена: 150 лв. Ръчно изработен гоблен ”Дама с шапка” в рамка с антирефлексно стъкло с размер на изделието 35/26см, подходящ за дома или за подарък.
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.