Филтриране
Сортиране

Антиквариат

1771 обяви
Цена: 130 лв. Стара бронзова много рядка затварачка за капачки на буркани от 30те години, антика. Германска/немска! Много масивна в отлично състояние, има патина от възраста. Размер: дължина 24см Тегло 870 грама...
Цена: 35 лв. Лично предаване; За сметка на купувача Колеционерски машинки за бръснене Remington 23 и чешка Ites. Всичко може да се види на снимките. за сериозни клиенти коментар на цената която е обща за двете.

Ретро колички

гр. София, обл. София
Цена: 45 лв. Метални ретро количики 4бр Някои от количките са доста редки!!! Отлично състояние на количките.
Цена: 30 лв. Платовете са ръчно тъкани на стан: Плат номер 1: дължина 1,61м., широчина 0.60см. - цена за цялото парче 35лв. Плат номер 2: дължина 2,50м., широчина 0,52м. - цена за цялото парче 30лв. Ако се з..

Красив бронзов ибрик

гр. Сливен, обл. Сливен
Цена: 35 лв. Красив бронзов ибрик, височина 35 см.
Цена: 55 лв. Много рядка стара френска медицинска аптекарска бутилка шише с бронзова тапа фигура. Бутилката има релефна стъклена емблема отпред. Не съм виждал друга такава! Отстъпка 10% от цената за доставка с е..

Войнишки кръст за храброст -1879-1915

гр. Благоевград, обл. Благоевград
Цена: 149 лв. Рядък войнишки кръст, ЗА ХРАБРОСТЪ, -трета степен, бял,. Това е от първите такива ордени, тъй като в думата, БЪЛГАРIЯ, буквата, И, е латиница. Медала прдставлява малтийски кръст с два меча, в средат..

плакет, отличие Колектив първенец

гр. Благоевград, обл. Благоевград
Цена: 22 лв. Продавам плакет, Колектив първенец в съревнованието, по случай X когрес на БКП, в отлично състояние

Продавам шевна крачна машина LADA Soběslav

гр. Казанлък, обл. Стара Загора
Цена: 125 лв. Продавам шевна крачна машина LADA Soběslav

Ретро крушки за автомобил

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Цена: 10 лв. Продавам крушки от соц автомобили(здрави са и светят), повечето са от Вартбург. Всички за 10лв. Изпращам и по Еконт за цялата страна

Ретро столове

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Цена: 30 лв. Ретро столове запазени 2 броя по 30лв. бройката. Изпращам и по Еконт за цялата страна

Старинен противогаз

гр. София, обл. София
Цена: 60 лв. Старинен противогаз с кутия. Липсва стъклото на маската. Възможност за допълнителни снимки и размери.
Цена: 55 лв. Старинен сервиз за ликьор- Франция, период Ар Нуво 1900г, състоящ се от 6 чашки и поставка с дръжка и килийки за чашките. Всички чашки са с печати, видимо на една от снимките. Материалът от който са..

Старинен барометър- Франция

гр. София, обл. София
Цена: 65 лв. Старинен барометър + термометър + влагомер, производство Франция. Височина - 58см, диаметър на влагомера- 8см, диаметър на барометъра- 14см.

Старинна рамка за снимки

гр. София, обл. София
Цена: 25 лв. Старинна рамка за снимки, основата е от месинг, възможност да се разтяга за малко по- голямо стъкло. Стъклото е наранено в единия ъгъл, но е оригинално. Височина- 11,5см, ширина на стъклото- 6,5см.
Цена: 12 лв. Лъжица от 95% калай и 5% сребро на световно известната Западно Германска компания SkS, маркирана. Лъжицата е ръчно релефно гравирана с изображение на църква Franenkirche Munchen. Изработена е 2001 год..
Цена: 12 лв. Лъжица от 95% калай и 5% сребро на световно известната Западно Германска компания SkS, маркирана. Лъжицата е ръчно релефно гравирана с изображение на старата градска зала в Лайпциг - Altes Rathaus Lei..
Цена: 12 лв. Лъжица от 95% калай и 5% сребро на световно известната Западно Германска компания SkS, маркирана. Лъжицата е ръчно релефно гравирана с изображение на сграда исторически паметник. Изработена е 1991 год..
Цена: 18 лв. Лъжица от 95% калай и 5% сребро на световно известната немска компания WMF. Маркирана. Лъжицата е ръчно релефно гравирана с изображение на катедрала Berliner Dom. Изработена е 2000 година и принадлежи..
Цена: 16 лв. Лъжица от 95% калай и 5% сребро на световно известната немска компания WMF. Маркирана. Лъжицата е ръчно релефно гравирана с изображение на замък Schloss Kriebstein. Изработена е 1997 година и принадле..
Цена: 18 лв. Лъжица от 95% калай и 5% сребро на световно известната немска компания WMF. Маркирана. Лъжицата е ръчно релефно гравирана с изображение на замък Schloss Schwerin. Изработена е 1994 година и принадлежи..
Цена: 18 лв. Лъжица от 95% калай и 5% сребро на световно известната немска компания WMF. Маркирана. Лъжицата е ръчно релефно гравирана с изображение на замък Burg Cochem. Изработена е 1995 година и принадлежи към ..
Цена: 16 лв. Лъжица от 95% калай и 5% сребро на световно известната немска компания WMF. Маркирана. Лъжицата е ръчно релефно гравирана с изображение на музей Festung Marienberg. Изработена е 1988 година и принадле..
Цена: 18 лв. Лъжица от 95% калай и 5% сребро на световно известната немска компания WMF. Маркирана. Лъжицата е ръчно релефно гравирана с изображение на замък Schloss Charlottenburg. Изработена е 1985 година и прин..
Цена: 18 лв. Лъжица от 95% калай и 5% сребро на световно известната немска компания WMF. Маркирана. Лъжицата е ръчно релефно гравирана с изображение на замък Schloss Wernigerode. Изработена е 1996 година и принадл..
Цена: 18 лв. Лъжица от 95% калай и 5% сребро на световно известната немска компания WMF. Маркирана. Лъжицата е ръчно релефно гравирана с изображение на замък Schloss Herrenchiemsee. Изработена е 1990 година и прин..
Цена: 18 лв. Лъжица от 95% калай и 5% сребро на световно известната немска компания WMF. Маркирана. Лъжицата е ръчно релефно гравирана с изображение на замък Schloss Sigmaringen. Изработена е 1992 година и принадл..
Продавам части от античен сребърен колан

Фотоапарат антика ”Гарант”

гр. София, обл. София
Цена: 100 лв.
Цена: 139 лв. Старинен механичен Западно Германски бронзов часовник - каминен или настолен. Маркиран West Germany. Има фигури на кавалер и дама. Целия часовник е с релефни барокови орнаменти и цветя. Циферблата е о..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.