1. home
  2. »
  3. bcИмоти - Продажби
  4. »
  5. Заведения
  6. »
  7. обл.Кърджали

Заведения : обл.Кърджали

17 обяви

Заведение в кв. Възрожденци гр. Кърджали

Възрожденци, гр. Кърджали, обл. Кърджали
Цена: 125 000 EUR (304.14 EUR/кв.м) 411 кв.м В жилищна сграда Тухла Готов (завършен) Детски център, обзаведен с всичко необходимо, готов за експлоатация. Намира се в кв. Възрожденци. Състои се от зала за консумация, обособен детски кът за игра, кухня и санитарен възел разположени на п..

Кафе сладкарница-Магазин

Веселчане, гр. Кърджали, обл. Кърджали
Квадратура: 145 кв.м В жилищна сграда Тухла Готов (завършен) Продава се кафе сладкарница в кв. Веселчане, 145 кв.м., в близост до Главната улица/пътя за Маказа/. ИЗЦЯЛО партерен. Търговска площ, кухня, склад,WC, баня, помещение за персонала. Обекта е с Акт 16.

Дава се под наем разработена баничарницата

Център, гр. Кърджали, обл. Кърджали
Цена: 1 100 лв. (11 лв./кв.м) 100 кв.м Друго Тухла Готов (завършен) ТОП ОФЕРТААА!!! ДАВА СЕ ПОД НАЕМ! Разработена Баничарница - Дюнер - Кафе на Най- оживеното място в град Кърджали Автогара 21 век. Баничарницата работи и се продава с цялото налично обурудване в нея ..

Продава заведение

гр. Джебел, обл. Кърджали
Цена: 47 000 лв. (288.34 лв./кв.м) 163 кв.м В жилищна сграда Тухла Готов (завършен) Продава бивш кафе-клуб в топ центъра на град Джебел, в района на Общината. Обекта е със застроена площ 163 кв.м. и се състои от търговска зала, склад и санитарен възел. Помещението е разположено в сут..

Търговски обект в идеален център гр. Кърджали

Център, гр. Кърджали, обл. Кърджали
Квадратура: 50 кв.м Самостоятелна сграда Тухла Готов (завършен) Търговско помещение, разположено в идеалния център на гр. Кърджали, в близост до ОББ Централна поща, в нова луксозна сграда. Обектът е с площ 50 кв.м и се състои от голяма търговска зала, склад и сани..

Продава заведение

Център, гр. Кърджали, обл. Кърджали
Цена: 137 000 EUR (856.25 EUR/кв.м) 160 кв.м Самостоятелна сграда Тухла Готов (завършен) Продава работещо заведение с Центъра на град Кърджали, на удобно и комуникативно място. Заведението се състои от вътрешна част и външна закрита тераса с площ. Вътрешната площ е разпределена на два ета..

Продава се заведение

Център, гр. Кърджали, обл. Кърджали
Цена: 137 000 EUR (856.25 EUR/кв.м) 160 кв.м Самостоятелна сграда Тухла Готов (завършен) Продава се заведение в центъра на гр. Кърджали. Намира се на хубаво и комуникативно място. Заведението се състои от вътрешна част и външна закрита тераса. Вътрешната площ е разпределена на два етажа, ..

Продава нощен клуб

Център, гр. Кърджали, обл. Кърджали
Квадратура: 693 кв.м В бизнес сграда Тухла Готов (завършен) Продава търговска площ, функционираща като нощен клуб, в Центъра на град Кърджали, на много централно и оживено място. Помещението е с обща площ 693 кв.м. и се състои от антре/предверие, основна зала,..

Недвижими имоти

Център, гр. Кърджали, обл. Кърджали
Квадратура: 146 кв.м В бизнес сграда Тухла Готов (завършен) Предлагаме на Вашето внимание, луксозно, професионално оборудвано и обзаведено заведение- кафе. Заведението е на две нива. Първо ниво е на самия булевард. Нашата агенция разполага с екип от адвокати..

453 кв.м Самостоятелна сграда Тухла Готов (завършен)

Възрожденци, гр. Кърджали, обл. Кърджали
Цена: 167 000 EUR (368.65 EUR/кв.м) 453 кв.м Самостоятелна сграда Тухла Готов (завършен) Продава се работещ ресторант с оборудване с самостоятелен паркинг с тераса, градина с много добра локасия. Първия ет. е ресторант а втория ет. е сладкарница с отделен вход отделен паркинг офиси, кухня..

Продава се работещ бар.

Център, гр. Кърджали, обл. Кърджали
Квадратура: 122 кв.м В бизнес сграда Тухла Готов (завършен) Продава се работещ бар с обзавеждане и оборудване, заведението е на много комуникативно място на центъра с постоянен поток от клиенти.

Търговски обект

гр. Кърджали, обл. Кърджали
Цена: 528 000 EUR (2 000 EUR/кв.м) 264 кв.м Самостоятелна сграда Тухла Готов (завършен) Работещ търговски обект, 264кв.м, разделен на три клетки. Заведение кафе /закусвалня/, офис и магазин. Сградата е едноетажна, масивна с отделни складови помещения на всяка клетка. Пред обекта има допъ..

Продава се

Възрожденци, гр. Кърджали, обл. Кърджали
Цена: 45 000 EUR (236.84 EUR/кв.м) 190 кв.м В жилищна сграда Тухла Готов (завършен) ПродПродава се заведение - ново строителство, в централната част на кв. Възрожденци. ава се заведение - ново строителство, в централната част на кв. Възрожденци.

Заведение в идеален център, Кърджали

Център, гр. Кърджали, обл. Кърджали
Цена: 220 000 EUR (1 000 EUR/кв.м) 220 кв.м В жилищна сграда Тухла Готов (завършен) Заведение с детски кът, с всички необходими за това разрешителни, разположено в идеалния център на гр. Кърджали. Разположено е на площ от 220 кв.м, обзаведено и напълно оборудвано с всичко необходим..

Търговски обект

Център, гр. Кърджали, обл. Кърджали
Квадратура: 160 кв.м Друго Тухла Готов (завършен) Агенция за недвижими имоти, ИРЕ, предлага за продажба функциониращо ЗАВЕДЕНИЕ /работещ бизнес / на ТОП локация находящ се в Център гр. Кърджали. Имотът е на 100 метра от главен булевард разположено ..

Продава се заведение

Възрожденци, гр. Кърджали, обл. Кърджали
Цена: 35 000 лв. (795.45 лв./кв.м) 44 кв.м В жилищна сграда Тухла Готов (завършен) Продава се помещение което маже да се ползва като заведение, може да се ползва и като магазин, намира се до училище Славейков.

Продава се и под наем се дава.

с. Бели вир, обл. Кърджали
Квадратура: 110 кв.м Самостоятелна сграда Тухла Готов (завършен) Продава се Рибен Ресторант - готов за работа, отговаря на всички изисквания с кухня пригодена на всички изисквания, с вана за жива риба. Зала за гости, тераса, санитарен възел, баня за служителите ста..
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.