1. home
  2. »
  3. bcИмоти - Продажби
  4. »
  5. Заведения
  6. »
  7. обл.Кърджали

Заведения : обл.Кърджали

9 обяви

център за продажба кафе

map icon Център, гр. Кърджали, обл. Кърджали
Цена: 65 000 лв. (185.71 лв./кв.м) 350 кв.м В жилищна сграда Тухла Готов (завършен) Bulvarı Burgaria 63 Магазинът ще бъде прехвърлен заедно с всички консумативи. договарянето може да се направи по удобство. Кърджали се намира в най-оживената улица на място с постоянен клиент. ..

Продава заведение

Център, гр. Кърджали, обл. Кърджали
Цена: 148 000 EUR (925 EUR/кв.м) 160 кв.м Самостоятелна сграда Тухла Готов (завършен) Продава работещо заведение с Центъра на град Кърджали, на удобно и комуникативно място. Заведението се състои от вътрешна част и външна закрита тераса с площ. Вътрешната площ е разпределена на два ета..

Работещо заведение в идеален център гр. Кърджали

Център, гр. Кърджали, обл. Кърджали
Цена: 53 000 EUR (1 060 EUR/кв.м) 50 кв.м Самостоятелна сграда Тухла Готов (завършен) Търговски обект, разположен в идеалния център на гр. Кърджали, в близост до Централна поща, в новопостроена луксозна сграда. Обектът е с площ 50 кв.м и се състои от търговска зала, склад и санитарен в..

Продава заведение

гр. Джебел, обл. Кърджали
Цена: 47 000 лв. (288.34 лв./кв.м) 163 кв.м В жилищна сграда Тухла Готов (завършен) Продава бивш кафе-клуб в топ центъра на град Джебел, в района на Общината. Обекта е със застроена площ 163 кв.м. и се състои от търговска зала, склад и санитарен възел. Помещението е разположено в сут..

Продава се заведение

Възрожденци, гр. Кърджали, обл. Кърджали
Цена: 35 000 лв. (795.45 лв./кв.м) 44 кв.м В жилищна сграда Тухла Готов (завършен) Продава се помещение което маже да се ползва като заведение, може да се ползва и като магазин, намира се до училище Славейков.

Продава заведение

Център, гр. Кърджали, обл. Кърджали
Квадратура: 347 кв.м Самостоятелна сграда Тухла Готов (завършен) Продава имот, представляващ двуетажна сграда за обществено хранене - Столова за Администрация /към момента кафе-аперитив „УФО”/, който имот е собственост на „Пазар на производителите - Кърджали” ЕАД. ..

Продава се и под наем се дава.

с. Бели вир, обл. Кърджали
Квадратура: 110 кв.м Самостоятелна сграда Тухла Готов (завършен) Продава се Рибен Ресторант - готов за работа, отговаря на всички изисквания с кухня пригодена на всички изисквания, с вана за жива риба. Зала за гости, тераса, санитарен възел, баня за служителите ста..

Продава се работещ бар.

Център, гр. Кърджали, обл. Кърджали
Квадратура: 122 кв.м В бизнес сграда Тухла Готов (завършен) Продава се работещ бар с обзавеждане и оборудване, заведението е на много комуникативно място на центъра с постоянен поток от клиенти.

453 кв.м Самостоятелна сграда Тухла Готов (завършен)

Възрожденци, гр. Кърджали, обл. Кърджали
Цена: 167 000 EUR (368.65 EUR/кв.м) 453 кв.м Самостоятелна сграда Тухла Готов (завършен) Продава се работещ ресторант с оборудване с самостоятелен паркинг с тераса, градина с много добра локасия. Първия ет. е ресторант а втория ет. е сладкарница с отделен вход отделен паркинг офиси, кухня..
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.