back to top

Имоти - Продажби » Други имоти : област Хасково

33 обяви
Имоти ”Дива”

Имоти ”Дива”

Каменни, Хасково
Цена: 37 000 EUR

Имоти “Дива” ви предлага жилищна сграда на един етаж, санирана след ремонт от 95кв. метра - в двор от 485кв. метра - канализация, ток, вода, кладенец и панорамна гледка, намира се на широк асфалтов пъ..

427. ЕКСКЛУЗИВНО!!! Боулинг зала в идеален център на гр. Хасково
Цена: 500 000 EUR

427. Агенция ”ИНТРИГА”, гр. Хасково(член на СБИ - Сдружение Брокери на Имоти) Предлагаме на Вашето внимание ЗА ПРОДАЖБА БОУЛИНГ ЗАЛА, ситуирана в идеален център на гр. Хасково. Търговският обект е..

ТОП ОФЕРТА Монолитна сграда в центъра на Ивайловград

Предлагаме Ви сграда /бившата БАЛКАНБАНК/ с РЗП 950кв.м. Сградата е на три етажа. Първият етаж е едно помещение с големи витрини, вторият и третият етаж разполагат с общо 20 помещения. Сградата се нуж..

 рекламирай сам в favicon
Продава имот

Продава имот

Кенана в.з., Хасково
Цена: 120 000 лв.

Сграда, на 2 етажа, двор, 1000 кв.м, панорама.

Жилищен комплекс ROYAL RESIDENCE

Агенция за недвижими имоти „Дива“ с офис гр. Хасково, ул. “Христо Ботев” 12 Ви предлага за продажба жилищен комплекс Royal Residence, най- новото бижу на гр. Хасково, един истински шедьовър на лукса и..

Имоти“Дарени“5108- предлага за продажба административна сграда на 3 етажа
Цена: 300 000 лв.

Имоти“Дарени“ предлага за продажба административна сграда на 3 етажа + допълнителни постройки и парцел с обща площ 996 кв.м. Имотът е на централна улица, близо до КАТ. Сградата е подходяща за заведе..

Имоти ”Дива”

Имоти ”Дива”

Каменни, Хасково
Цена: 130 000 лв.

Имоти “Дива” ви предлага етаж от жилищна кооперацие от 125кв. метра в близост до градската градина в санирана жилищна кооперация на четвърти жилищен етаж-последен над него тавански помещения. Етажът с..

1303. Инвестиционен имот!!! Група стари, български, възрожденски каменни къщи
Цена: 170 000 лв.

Предлагаме на Вашето внимание ЗА ПРОДАЖБА ИНВЕСТИЦИОНЕН ИМОТ - ГРУПА СТАРИ, БЪЛГАРСКИ, ВЪЗРОЖДЕНСКИ КАМЕННИ КЪЩИ, С ИЗГОТВЕН ПРОЕКТ ЗА РЕСТАВРАЦИЯ, КОНСЕРВАЦИЯ, ОПАЗВАНЕ НА КУЛТУРНО ИСТОРИЧЕСКОТО НАСЛ..

Монолитна сграда на два етажа

Монолитна сграда на два етажа

Димитровград, област Хасково
Цена: 49 000 EUR

Предлагаме Ви монолитна сграда на два етажа с РЗП от 980,94кв.м. Първият етаж се състои от четиринадесет стаи и коридор, вторият етаж се състои от петнадесет стаи и коридор. Сграда е за ремонт. Има па..

1766. Сграда за обществено обслужване, ведно с голям урегулиран парцел в кв. Куба, гр. Хасково.
Цена: 490 000 лв.

1766. Търговски обект! Сграда за обществено обслужване, ведно с голям урегулиран парцел в кв. Куба, гр. Хасково. Предлагаме на Вашето внимание ЗА ПРОДАЖБА ТЪРГОВСКИ ИМОТ! ЗДРАВА МОНОЛИТНА СГРАДА -..

745. Отличен инвестиционен имот! Парцел в регулация, ведно със сграден фонд
Цена: 224 000 EUR

Предлагаме на Вашето внимание ЗА ПРОДАЖБА ОТЛИЧЕН ИНВЕСТИЦИОНЕН ИМОТ - ПАРЦЕЛ В РЕГУЛАЦИЯ, ВЕДНО СЪС СГРАДЕН ФОНД, ситуирани с широко лице на главна пътна артерия в централната част на гр. Харманли, о..

Имоти”Дива”

Имоти”Дива”

Каменни, Хасково
Цена: 69 500 EUR

Имоти “Дива” ви предлага етаж от жилищна кооперация от 125кв. метра в близост до градската градина в санирана жилищна кооперация на четвърти жилищен етаж-последен над него тавански помещения. Етажът с..

Имоти „Дapени“ 505- Монолитна триетажна сграда в кв. Куба, 330 кв. м
Цена: 80 000 лв.

Имоти „Дapени“ продава се монолитна триетажна сграда в кв. Куба. Всеки етаж се състои от 110 кв.м, като последният е мансарден етаж. Сградата е подходяща както за жилище, така и за стопански цели. Сгр..

2770. Самостоятелна нова бизнес сграда, разположена в идеален център на гр. Хасково.
Цена: 283 591 лв.

Предлагаме на Вашето внимание ЗА ПРОДАЖБА САМОСТОЯТЕЛНА НОВА БИЗНЕС СГРАДА, ситуирана в идеален център на гр. Хасково. Имотът е застроен на три етажа със сутеренна част - ново монолитно строителст..

Продава се общежитие в с. Сива река

Продава се общежитие в с. Сива река

Сива река, област Хасково
Цена: 25 000 лв.

Представяме за продажба общежитие в село Сива река, намиращо се на 12 км от град Свиленград. Общежитието е с площ от 1, 899 дка, разполага с ток и вода. Сградата разполага и с голямо дворно място,..

1964. Битова сграда, ведно със прилежаща земя
Цена: 82 500 лв.

1964. ЕКСКЛУЗИВНО ЗА ПРОДАЖБА СЕЛСКИ ИМОТ!!! Битова сграда, ведно със прилежаща земя, разположени в с. Малево, общ. Хасково, обл. Хасково. Предлагаме на Вашето внимание ЕКСКЛУЗИВНО ЗА ПРОДАЖБА СЕЛСК..

Ресторант с парцел

Ресторант с парцел

Орфей, Хасково
Цена: 150 000 EUR

Домбг продава ресторант и хранителен магазин в кв. ”Орфей” заедно с прилежащ парцел от общо 500 кв.м. Имотът се намира в благоустроен наскоро район, в непосредствена близост са детска площадка, игрище..

Сграда в топ центъра на град Хасково
Цена: 290 000 EUR

„Империал Хаус“ предлага за продажба сграда в топ центъра на град Хасково. Имотът е на 4 нива, като всеки от тях е с площ от по 45 кв.м. Имотът е в перфектен вътрешен и външен вид и състояние. Към нег..

Търговски обект

Търговски обект

Център, Димитровград, област Хасково
Цена: 45 000 EUR

Агенция за недвижими имоти ”Diamond” продава: Помещение в центъра на Димитровград подходящо за заведение, склад и всякакъв друг вид бизнес дейности. РЗП: 90 кв. м

Мелница с парцел в село Въгларово

Мелница с парцел в село Въгларово

Въгларово, област Хасково
Цена: 41 000 EUR

Предлагаме Ви мелница с прилежащ парцел от 2000 кв.м. Разполага с кантар за тежкотаварни автомобили. Има обурудване за мелене на житни култури, силуси и други. Обади се СЕГА и цитирай този код 493..

 рекламирай сам в favicon
2063. Спортен клуб / Зала за запознанства, Релакс център
Цена: 70 000 EUR

2063. Търговски обект!!! СПОРТЕН КЛУБ / ЗАЛА ЗА ЗАПОЗНАНСТВА / РЕЛАКС ЦЕНТЪР ЗА КРАСОТА с КАФЕ - АПЕРИТИВ, разположен в кв. Дружба, гр. Хасково. Предлагаме на Вашето внимание ЗА ПРОДАЖБА ИЗКЛЮЧИТЕЛН..

Офис сграда в центъра на град Хасково
Цена: 850 000 EUR

Предлагаме Ви сграда с РЗП 631,11 кв.м. Имотът е построен през 1920 г. в центъра на град Хасково. Сградата е много добре поддържана реновирана и реставрирана през годините. Състои се от няколко самост..

Двуетажна масивна сграда с двор, ХАРМАНЛИ

Двуетажна масивна сграда с двор, ХАРМАНЛИ

Център, Харманли, област Хасково
Цена: 199 900 EUR

DOMINO Real Estate предлага за продажба: Двуетажна сграда с РЗП 291 кв.м на 2 етажа ( 1ви етаж -276 кв.м; 2ри етаж - 280 кв.м), с двор от 1523 кв.м и допълнителна постройка 113 кв.м. Има 3 вхо..

Имоти”Дарени”5072-атрактивна сграда за жилищно строителство

Имоти ”Дарени” предлага на Вашето внимание атрактивна сграда за жилищно строителство-иновативна, атрактивна и оборудвана с най-съвременни технологии, улесняващи удобното ежедневие и сигурността на жив..

808.Самостоятелна сграда

808.Самостоятелна сграда

Хисаря, Хасково
Цена: 260 000 EUR

808.Самостоятелна сграда – Магазин със склад и два многостайни апартамента – ново строителство в кв.”Хисаря” , гр.Хасково. Предлагаме на Вашето внимание ЗА ПРОДАЖБА САМОСТОЯТЕЛНА СГРАДА – МАГАЗИН С..

Отличен инвестиционен имот в близост до пътния възел на АМ Марица
Цена: 640 000 EUR

„Империал Хаус“ предлага за продажба отличен инвестиционен имот, представляващ  два съседни парцела, разположени по пътя Харманли - Симеоновград. Единият парцел е с площ 18678 кв.м., а другият с площ ..

Административна, делова сграда

Административна, делова сграда

Промишлена зона - Изток, Хасково
Цена: 210 000 EUR

Предлагаме Ви административна, делова сграда на пет етажа с РЗП от 1630кв.м. Сградата е с вътрешни стълби, всеки етаж е с РП от 326 кв.м., състои от административни и сервизни помещения. Изложението н..

Новостояща се Луксозна сграда-кв. Училищни!

Жилищен комплекс ”Роял Резиденс” е най-новото бижу на град Хасково. Един истински шедьовър на лукса и архитектурата. Комплекса е разположен в първа зона, в най-желания район- сърцето на града, в тиха ..

Хотел-рестотант / за ремонт /

Хотел-рестотант / за ремонт /

Училищни, Хасково
Цена: 300 000 лв.

Предлагаме за продажба стара сграда на бивш хотел-ресторант. РЗП на сградата 629,79 м2. - три етажа и мазе. Изготвена е и е налична пълна документация за ремонт. Добър инвестиционен имот.

Масивна триетажна сграда- търговски център!

Масивна триетажна сграда- търговски център!

В непосредствена близост до Промишлен пазар!, Димитровград, област Хасково
Цена: 300 000 EUR

Намалена цена! Предлагаме ви масивна триетажна сграда- търговски център, преустроена в кафе-клуб и офиси, с РЗП- 1047кв.м. Всеки един от етажите е обособен, като самостоятелен обект. НИВО 1- приземен ..