1. home
  2. »
  3. bcИмоти - Наеми
  4. »
  5. Къщи/Вили под наем
  6. »
  7. обл.Кърджали

Къщи/Вили под наем : обл.Кърджали

7 обяви

Етаж от къща-МТС

гр. Кърджали, обл. Кърджали
Месечен наем: 300 лв. (3.33 лв./кв.м) Етаж от къща 90 кв.м Частично обзаведена ДАВАМ ПОД НАЕМ ЕТАЖ ОТ КЪЩА-РАЙОН МТС. Състои се от три стаи, баня и тоалетна. Код на оферта-687.

Дава се под наем

Байкал, гр. Кърджали, обл. Кърджали
Месечен наем: 200 лв. (10 лв./кв.м) Етаж от къща 20 кв.м Обзаведена Дава се под наем обзаведен етаж от къща в кв. Байкал. Състои се от антре, кухненски бокс, хол и баня с тоалетна. Жилището е в много добро състояние, ремонтирано, с нови мебели.

Дава се под наем

До Ромпетрол, Булфанко, пътя за гр. Хасково, гр. Кърджали, обл. Кърджали
Месечен наем: 200 лв. (13.33 лв./кв.м) Етаж от къща 15 кв.м Обзаведена Дава се под наем етаж от къща до бензиностанция РомПетрол на Булфанко, по пътя за гр. Хасково. Намира се на първи етаж, със собствен вход. Състои се от една стая /спалня/, една стая направена на кухня..
 рекламирай сам в

Етаж от къща

Веселчане, гр. Кърджали, обл. Кърджали
Месечен наем: 300 лв. (3 лв./кв.м) Етаж от къща 100 кв.м Обзаведена Дава се под наем трети етаж от къща в централната част на кв. Веселчане в гр. Кърджали. Състои се от една спалня, хол, трапезария с кухненски кът, баня, тоалетна и две тераси. Жилището е в добро състо..

Под наем-етаж от къща

Веселчане, гр. Кърджали, обл. Кърджали
Месечен наем: 320 лв. (4 лв./кв.м) Етаж от къща 80 кв.м Обзаведена Давам етаж от къща в кв. Веселчане. Състоящ се спалня-кухня с трапезария-хол-голяма веранда-тераса-баня и тоалетна. Обзаведен с всички мебели и техника. В цената влиза интернет и кабелна телевизия. За..

Дава се под наем

Център, гр. Кърджали, обл. Кърджали
Месечен наем: 700 лв. (5.83 лв./кв.м) Триетажна 120 кв.м Обзаведена Дава се под наем трети последен етаж от къща в ТОП Центъра на град Кърджали, в района на Общината. Състои се от две спални, две бани с тоалетна, хол, кухня, трапезария, две тераси. Ще има пуснат интер..

Етаж от къща под наем напълно обзаведен

Байкал, гр. Кърджали, обл. Кърджали
Месечен наем: 250 лв. (3.13 лв./кв.м) Етаж от къща 80 кв.м Обзаведена Напълно обзаведен етаж от къща, в близост до магазините. Двора не се ползва.