1. home
  2. »
  3. bcИмоти - Наеми
  4. »
  5. Къщи/Вили под наем
  6. »
  7. обл.Кърджали

Къщи/Вили под наем : обл.Кърджали

6 обяви

Под наем-етаж от къща

Веселчане, гр. Кърджали, обл. Кърджали
Месечен наем: 320 лв. (4 лв./кв.м) Етаж от къща 80 кв.м Обзаведена Давам етаж от къща в кв. Веселчане. Състоящ се спалня-кухня с трапезария-хол-голяма веранда-тераса-баня и тоалетна. Обзаведен с всички мебели и техника. В цената влиза интернет и кабелна телевизия. За..

Етаж от къща под наем

Веселчане, гр. Кърджали, обл. Кърджали
Месечен наем: 150 лв. (3 лв./кв.м) Етаж от къща 50 кв.м Обзаведена Дава се под наем етаж от къща в кв. Веселчане, до училище Майстора. Състои се от голяма и просторна стая, всекидневна и спалня, баня с тоалетна. Етажът е на първи етаж от триетажна къща.

Дава под наем

map icon Веселчане, гр. Кърджали, обл. Кърджали
Месечен наем: 320 лв. (4 лв./кв.м) Етаж от къща 80 кв.м Обзаведена
 рекламирай сам в

Дава се под наем

Център, гр. Кърджали, обл. Кърджали
Месечен наем: 700 лв. (5.83 лв./кв.м) Триетажна 120 кв.м Обзаведена Дава се под наем трети последен етаж от къща в ТОП Центъра на град Кърджали, в района на Общината. Състои се от две спални, две бани с тоалетна, хол, кухня, трапезария, две тераси. Ще има пуснат интер..

Етаж от къща под наем в Байкал

Байкал, гр. Кърджали, обл. Кърджали
Месечен наем: 200 лв. (2.35 лв./кв.м) Етаж от къща 85 кв.м Обзаведена Напълно обзаведен етаж от къща. Цена на месец за целия етаж 260лв. Депозит 300лв. Ако се плати наема за цяла година цената е 200лв Двора не се ползва. Без малки деца.

Етаж от къща под наем напълно обзаведен

Байкал, гр. Кърджали, обл. Кърджали
Месечен наем: 250 лв. (3.13 лв./кв.м) Етаж от къща 80 кв.м Обзаведена Напълно обзаведен етаж от къща, в близост до магазините. Двора не се ползва.