Филтриране
Сортиране

GPS, навигация

186 обяви

Навигация за камион - Garmin Dezl 580

гр. София, обл. София
Цена: 500 лв. Втора употреба Модел: Garmin Dezl 580 Води се за професионално използване, за камиони. Може да се настройват размерите на камиони (височина, дължина, широчина) и неговото максимално тегло и тя ще избягва пътищата..

Навигация GARMIN с нови карти

гр. Плевен, обл. Плевен
Цена: 120 лв. Втора употреба Навигация Garmin Nuvi 1300 с дисплей 4,3 инча и най нови карти на България и Европа. Навигацията е с добър външен вид и работи отлично.
Цена: 15 лв. Втора употреба Обновяване на карти и на всички марки навигаций. Инсталиране на нови карти на България и Европа за кола и камион. Предупреждения за камери и засади. Индустриални зони в Европа. Обновяване на софтуер а..
Цена: 15 лв. Втора употреба Обновяване на карти и на всички марки навигаций. Инсталиране на нови карти на България и Европа за кола и камион. Предупреждения за камери и засади. Индустриални зони в Европа. Обновяване на софтуер а..

Гармин нуви 2350

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 150 лв. Втора употреба Виж в гугъл.

GPS GARMIN NUVI 2595 LMT

гр. София, обл. София
Цена: 290 лв. Втора употреба Продавам GPS GARMIN NUVI 2595 LMT с доживотна актуализация на софтуера и трафика за България и Европа. Гласовите команди са на всички езици. Актуализиран е с последните карти от GARMIN, тъй като е зак..

Нов модел GPS Навигация Prestigio 7”

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 189 лв. Ново Дългоочакваното предложение вече е факт- навигация Prestigio с екран 7 инча и още по-добри параметри - 256 MB RAM, 800 MHz, 8 GB памет! Почитателите на марката Prestigio вече може да се насладят н..

Двуядрен GPS Diva 7”

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 129 лв. Ново Нов модел навигация с карти на цяла Европа, опция за кола или камион (с въвеждане параметри на камиона), български език на менюто и говора, предупреждения за камери и много други екстри! Параметри..

DIVA GPS навигация 5 инча 800MHZ

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 99 лв. Ново Нов модел 5” на страхотна цена! Бърз двуядрен процесор, актуални карти на Европа, български език на менюто и говора. Опция за камион или кола. Гаранция 24 месеца. GPS навигация с много екстри: ..

Нов модел GPS Diva 7”

гр. София, обл. София
Цена: 119 лв. Ново GPS навигация с много екстри: Двуядрен процесор Навигационна програма за камион (с въвеждане на височина, дължина, тонаж, оси и др.) Подходяща и за кола Предупреждения за камери Меню и говор на ..
Цена: 135 лв. Ново Екстри: Нов бърз процесор- 800 MHz Инсталирани карти и навигационен софтуер на БГ ЕЗИК и БГ ГОВОР. Инсталираните карти са на Европа, вкл. България, Гърция, Турция, карта на Русия. Възможност за ..
Цена: 85 лв. Ново Екстри: Инсталирани карти на Европа, България, Турция Бърз процесор 800 MHz Навигационна програма на БЪЛГАРСКИ език с БГ говор за камион с възможност за въвеждане на тонаж и габарити за определя..

GPS 5 инча с бърз процесор

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 109 лв. Ново Препоръчано! Промо цена! GPS навигация Orion с бърз процесор 800 MHz, подходяща за кола и камион (въвеждане данни на камиона- височина, дължина, оси и др.). Карти на цяла Европа. Толколектни станции. ..

Ново! Таблет Lenovo Tab 4+ GPS навигация

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 229 лв. Ново Навигация със специализирана програма за камион: ПРОФЕСИОНАЛНА ОПЦИЯ ЗА КОЛА - КАМИОН * УНИКАЛНА ЦЕНА ЗА КОМПЛЕКТА * ИНСТАЛИРАН НАВИГАЦИОНЕН СОФТУЕР ЗА КОЛА - КАМИОН * Допълнителни опции за кол..

Garmin GPS 10x Bluetooth GPS Receiver

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 20 лв. Втора употреба Garmin GPS 10x Bluetooth GPS Receiver. Има следи от употреба. Не е с оригинална батерия( подменена е с батерия от нокия). в комплект с кабел.
Цена: 30 лв. Втора употреба i-blue wireless gps receiver за телефон или навигация която подържа bluetooth. Има следи от употреба, но като цяло е в добро състояние. Комплекта включва и кабел. За Пловдив може и лично предаване.

Навигация Гармин GARMIN DEZL 580LMT-D - за Кола и Камион

гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
Цена: 750 лв. Ново Лесен за използване GPS навигатор за камиони и автомобили 5.0-инчова навигация за камион с карта на Европа с безплатни доживотна актуализации. Включва безплатен трафик на живо чрез DAB или Smartpho..
Цена: 250 лв. Втора употреба Продавам употребявана, но без разлика от нова, /ще се убедите и сами, като видите снимките/, тествана навигация марка Garmin Nuvi 2405T. Независимо дали шофирате през непознат град или по време на еже..
Цена: 80 лв. Втора употреба Продавам много запазена, малка, практична и удобна навигация 3,4 инча подходяща за всякакъв вид транспорт включително и за пешеходец, велосипед, мотоциклет и др. Поради малките си размери и дълго издъ..
Цена: 200 лв. Втора употреба Продавам перфектна навигация модел GARMIN Nuvi 1350 безупречно състояние във което, имате възможност да се убедите и от снимките. Без следи от употреба е като нова. Със българско меню и глас на българ..

GPS North Cross за кола или камион

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 159 лв. Ново GPS навигации North cross са добре познати на шофьорите, ползващи навигации, най-вече поради високото качество на устройствата и подробните карти. Отново са на българския пазар с подобрени параметри. ..

7” за камион GPS с 256 RAM

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 135 лв. Ново GPS навигация за кола и камион PNI L810 7 инча, 800 MHz, 256MB RAM, 8GB Екран 7 ” 7-инчовият екран е изключително чувствителен и точен на допир. Писалката, включена в кутията, ви дава дори повеч..
Цена: 109 лв. Ново Екстри на модела: Висока резолюция 800х480 Бърз процесор 800 MHz MTK Mediatek, 66 канала FM трансмитер Подробни карти на цяла Европа, вкл. България, Гърция, Турция Подходяща за кола или камион..

GPS 7”+ Камера за задно виждане

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 159 лв. Ново С помощта на мини камерата за задно виждане можете да паркирате лесно и удобно. При включване на задна скорост на екрана на навигацията се появява изображението от камерата. За най-добра видимост каме..

5в1: Таблет, GPS, ТВ, Tелефон, DVR

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 259 лв. Ново Екстри на устройството: Невероятна цена за комплекта, който включва много функции и подаръци! 1. GPS функция: √ Професионална опция за камион - с въвеждане на височина, дължина, оси, ремарке и..

Супер оферта! 7” GPS за Камион

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 109 лв. Ново Предлагаме на вниманието Ви навигация 7 инча с програма за камион- може да въвеждате височина, дължина, оси, тонаж и др. Менюто и говорът са на български език. Картите са за цяла Европа, последна ак..

7” навигация за камион

гр. София, обл. София
Цена: 129 лв. Ново Екстри: Нов бърз процесор- 800 MHz Инсталирани карти и навигационен софтуер на БГ ЕЗИК и БГ ГОВОР. Инсталираните карти са на Европа, България, Русия и Турция. Възможност за въвеждане на габарит..

Garmin GPSMAP 76CSx

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 200 лв. Втора употреба Батерия 2АА до 18 часа автоматична работа. Тегло 218 гр.160/240 пиксела, 256 цвята.
Цена: 160 лв. Втора употреба Продавам една от най добрите навигации особено за България модел GPS Garmin nuvi 255, която е със българско меню и навигиращ български глас. Подробна рутираща карти на България и допълнителна за цяла ..
Цена: 70 лв. Втора употреба Продавам употребявана навигация за коли и камиони марка Falk във безупречно състояние видно и от снимките, както в софтуерно така и във хардуерно отношение. Подходяща най вече за камиони със най-новит..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.