Област
Населено място
Състояние
Цена
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
120 обяви
СнимкиЗаглавие на обявата
GPS 7”+ Камера за задно виждане | GPS, навигация | гр. Пловдив
GPS 7”+ Камера за задно виждане
Цена
159 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 1 час
С помощта на камерата за задно виждане можете да паркирате лесно и удобно, като всичко случващо се в задната част на колата излиза на екрана на навигацията. В случая мултифункционалното устройство /навигацията/ е с голям екран, което увеличава ползата и комфорта от камерата. Самата камера се пуска автоматично на дисплея, когато включите на задна скорост. За най-добра видимост камерата се монтира близо до багажника или до стойката за номера. Съвместими една с друга. Характеристики на навигацията: Екстри: * Инсталирани карти и навигационен софтуер на български език с БГ ГОВОР. Карти ..
GPS 7” с БГ говор и карти | GPS, навигация | гр. Пловдив
GPS 7” с БГ говор и карти
Цена
149 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 1 час
Екстри: Модел с подобрени параметри- бърз процесор 800 MHz, повече вградена памет 8 GB Инсталирани карти и навигационен софтуер на БГ ЕЗИК и БГ ГОВОР. Карти на цяла Европа, вкл. България, Гърция, Турция, Скандинавски държави. Възможност за въвеждане на габарити и тонаж на камион за определяне на най-подходящ маршрут. Навигацията е подходяща и за кола! Lаne assistance Сигнализира за полицейски постове и скоростни камери Поддържа FM трансмитер Видео плеър Музикален плеър POI точки- забележителности, хотели, паркинги, бензиностанции и др. Фотоалбум Ebook Игри Инструменти: калкулатор,..
GPS 5 инча с бърз процесор | GPS, навигация | гр. Пловдив
GPS 5 инча с бърз процесор
Цена
109 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 1 час
Препоръчано! Промо цена! GPS навигация Orion с бърз процесор 800 MHz, подходяща за кола и камион (въвеждане данни на камиона- височина, дължина, оси и др.). Карти на цяла Европа. Толколектни станции. Меню и говор на български език. Нов модел навигация, съчетаваща характеристиките на най-продаваните модели: тънък корпус, бърз процесор 800 MHz, 8 GB вградена памет и подробни карти на цяла Европа. Екстри: Ново поколение процесор 800 MHz Навигационен софтуер с подробни карти на цяла Европа, вкл. България, Гърция и Турция Опция за кола и за камион с въвеждане данните на камиона (дължина..
Навигация Камион и Кола, Супер цена, БГ език, 800MHz, 4.3” | GPS, навигация | гр. София
Навигация Камион и Кола, Супер цена, БГ език, 800MHz, 4.3”
Цена
85 лв.
гр. София, обл. София,  преди 1 час
Екстри: Инсталирани карти на Европа, България, Турция Бърз процесор 800 MHz Навигационна програма на БЪЛГАРСКИ език с БГ говор за камион с възможност за въвеждане на тонаж и габарити за определяне на най-подходящ маршрут. Навигацията е подходяща и за кола, автобус и др. Сигнализира за полицейски постове и скоростни камери. FM трансмитер Видео плеър Lane assistance Музикален плеър POI точки- толколетни станции, забележителности, паркинги, хотели и др. Фотоалбум Ebook Игри Инструменти: калкулатор, календар, конвертор и др. Продуктово описание: Навигацията е един от най-про..
Бърз GPS 4.3” с карти на цяла Европа | GPS, навигация | гр. София
Бърз GPS 4.3” с карти на цяла Европа
Цена
89 лв.
гр. София, обл. София,  преди 1 час
GPS навигация с бърз процесор, карти на цяла Европа, за кола или камион, на български език. Предупреждава за камери. Забележителности, паркинги, хотели и др. Екстри: Инсталирани карти на Европа, вкл. България, Гърция, Турция Бърз процесор 800 MHz Меню и говор на навигационната програма на български език Опция за камион с възможност за въвеждане на тонаж и габарити (височина, дължина, оси, тонаж и др.) Навигацията е подходяща и за кола, микробус, автобус и др. Предупреждава за полицейски постове и скоростни камери Lane assistance POI точки- забележителности, паркинги, хотели, ле..
DIVA GPS навигация 5 инча 800MHZ | GPS, навигация | гр. Пловдив
DIVA GPS навигация 5 инча 800MHZ
Цена
99 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 1 час
Нов модел 5” на страхотна цена! Бърз двуядрен процесор, актуални карти на Европа, български език на менюто и говора. Опция за камион или кола. Гаранция 24 месеца. GPS навигация с много екстри: Двуядрен процесор Навигационна програма за камион (с въвеждане на височина, дължина, тонаж, оси и др.) Подходяща и за кола Предупреждения за камери Меню и говор на български език Информация за толколектни станции за Германия и винетни стикери за Бенелюкс Дневен и нощен режим Информация за страните Lane assist. Подробни карти на цяла Европа, вкл. Турция Параметри: * LCD екран: 5 и..
Ново! Навигация 5’’ | GPS, навигация | гр. Пловдив
Ново! Навигация 5’’
Цена
99 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 1 час
Нов модел навигация Mediatek с 66 канала, бърз процесор 800 MHz, подробни карти на цяла Европа! Екстри на модела: Висока резолюция 800х480 Бърз процесор 800 MHz MTK Mediatek, 66 канала FM трансмитер Подробни карти на цяла Европа, вкл. България, Гърция, Турция Подходяща за кола или камион (с въвеждане данните на камиона- височина, дължина, оси, ремарке, тонаж и др.) Информация за толколектни станции в Германия, винетни стикери за БЕНЕЛЮКС Меню и говор на български език Предупреждения за камери Lane assist. Избор на няколко типа маршрути (бърз, лесен, къс) Възможност за търсен..
Нов модел GPS Diva 7” | GPS, навигация | гр. София
Нов модел GPS Diva 7”
Цена
119 лв.
гр. София, обл. София,  преди 1 час
GPS навигация с много екстри: Двуядрен процесор Навигационна програма за камион (с въвеждане на височина, дължина, тонаж, оси и др.) Подходяща и за кола Предупреждения за камери Меню и говор на български език Информация за толколектни станции за Германия и винетни стикери за Бенелюкс Дневен и нощен режим Информация за страните Lane assist. Подробни карти на цяла Европа, вкл. Турция Параметри: * LCD SCREEN: 7 инча TFT touch, Резолюция 800x480 * CPU: Mstar Dual Core 800 Mhz * Операционна система: Windows CE 6.0 * RAM: 128MB * Памет (вградена): 4GB * Външна памет: TF card,..
Супер промоция- GPS за камиони 7” | GPS, навигация | гр. София
Супер промоция- GPS за камиони 7”
Цена
135 лв.
гр. София, обл. София,  преди 1 час
Нов модел GPS навигация за камиони 7 инча, бърз двуядрен процесор 800 MHZ, 8GB, програма за камион! Подходяща и за кола. Меню и говор на български език! GPS навигация с много екстри: Двуядрен процесор Навигационна програма за камион (с въвеждане на височина, дължина, тонаж, оси и др.) Подходяща и за кола Предупреждения за камери Меню и говор на български език Информация за толколектни станции за Германия и винетни стикери за Бенелюкс Дневен и нощен режим Информация за страните Lane assist. Подробни карти на цяла Европа, вкл. Турция Параметри: * LCD SCREEN: 7 инча TFT t..
Ново! GPS 7’’ Камион Кола Супер Цена, Бърз процесор | GPS, навигация | гр. София
Ново! GPS 7’’ Камион Кола Супер Цена, Бърз процесор
Цена
109 лв.
гр. София, обл. София,  преди 1 час
Екстри на модела: Висока резолюция 800х480 Бърз процесор 800 MHz MTK Mediatek, 66 канала FM трансмитер Подробни карти на цяла Европа, вкл. България, Гърция, Турция Подходяща за кола или камион (с въвеждане данните на камиона- височина, дължина, оси, ремарке, тонаж и др.) Информация за толколектни станции в Германия, винетни стикери за БЕНЕЛЮКС Меню и говор на български език Предупреждения за камери Lane assist. Избор на няколко типа маршрути (бърз, лесен, къс) Възможност за търсене по адреси, GPS координати, обекти (бензиностанции, хотели, паркинги, банки и др.) Стойка и зарядн..
Навигация 5” с Bluetooth и нови карти | GPS, навигация | гр. Плевен
Навигация 5” с Bluetooth и нови карти
Цена
89 лв.
гр. Плевен, обл. Плевен,  преди 1 час
Навигация MAPPY X555 с Bluetooth и навигационна програма IGO Primo с нови карти на България и Европа с опция за кола и камион. Навигацията е с добър външен вид и работи отлично. Продава се с стойка и зарядно.
Навигация с Bluetooth и нови карти | GPS, навигация | гр. Плевен
Навигация с Bluetooth и нови карти
Цена
85 лв.
гр. Плевен, обл. Плевен,  преди 1 час
Навигация NAVMAN S80 с Bluetooth и навигационна програма IGO Primo с нови карти на България и Европа с опция за кола и камион. Навигацията е с добър външен вид и работи отлично. Продава се с стойка и зарядно.
Актуализиране на карти и софтуер на Garmin,Navigon.Prestigio.Mio. и др. | GPS, навигация | гр. Плевен
Актуализиране на карти и софтуер на Garmin,Navigon.Prestigio.Mio. и др.
Цена
15 лв.
гр. Плевен, обл. Плевен,  преди 1 час
Обновяване на карти и на всички марки навигаций. Инсталиране на нови карти на България и Европа за кола и камион. Предупреждения за камери и засади. Индустриални зони в Европа. Обновяване на софтуер ако е необходимо. Ремонт на GPS Навигация TomTom за Рено на CD карта и др. Работя с Еконт
навигации за кола | GPS, навигация | гр. Варна
навигации за кола
Цена
140 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Краси Стефанова,  преди 9 часа
Продавам оригинални навигации за кола.
НАВИГАЦИЯ Роудстар Двд,GPS, стерео мултимедия | GPS, навигация | гр. София
НАВИГАЦИЯ Роудстар Двд,GPS, стерео мултимедия
Цена
450 лв.
гр. София, обл. София,  преди 16 часа
НАВИГАЦИЯ Роудстар Двд,GPS, стерео мултимедия 7 инча чисто нов Роудстар на БЪЛГАРСКИ GPS,DISK,DVD,VDS,MP3/4,SD,USB,RDS,POD,BT,JPG Перфектна навигация Карти от 05.2016 г Има всички екстри задоволяващи и най-претенциозните Изключително функционалнен и удобен Поставя се на мястото на обикновен касетофон Дистанционно 800/480 резолюция Телевизия Свалящ се панел Гаранционен Ръков. на потребителя на български Цена в магазина-600 лв
+WEB проследяване! Новия модел Real Time GPS Tracker TK102B 4-band тракер | GPS, навигация | гр. София
+WEB проследяване! Новия модел Real Time GPS Tracker TK102B 4-band тракер
Цена
65 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: antonio,  преди 17 часа
REAL TIME GPS TRACKER TK102B ( с включен достъп до web-проследяване ) ( имам и от другия модел REAL TIME GPS TRACKER TK103B / TK103A също с включен достъп до web-проследяване ) За Web-проследяване има няколко начина - директно през сайта с акаунт, който го давам при поръчка, или чрез приложение за андроид / ipad. Истински GPS модул вътре, не са от евтините и неработещи имитации на GPS които определят местоположението от GSM клетките ( LBS). +Подарък - тракерите са регистрирани в платен WEB сайт за 1 година, не са прекупувани от EBAY, блокирани и т.н. :) 65 лв. :( цената вклю..
проследяващо устройство REAL TIME GPS TRACKER TK102B | GPS, навигация | гр. София
проследяващо устройство REAL TIME GPS TRACKER TK102B
Цена
50 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: antonio,  преди 17 часа
REAL TIME GPS TRACKER TK102B Необходимо е да се постави сим-карта за да работи. При набиране на номера на sim картата, тракера затваря след което връща SMS с координатите. 50 лв.: цената включва - тракер TK102B - USB кабел за захранване - батерия - книжка с инструкции НЕ е включено: - парола за web-сайта - адаптер за захранване Ако желаете достъп до web-проследяване на сайта - обадете се или погледнете другите видове тракери, които предлагам с включен web-достъп на сайта. Истински GPS модул вътре, не са от евтините и неработещи имитации на GPS които определят место..
две навигации NAVMAN F20 | GPS, навигация | гр. Казанлък
две навигации NAVMAN F20
Цена
40 лв.
гр. Казанлък, обл. Стара Загора,  Подател: D,  преди 17 часа
+ всичко към тях кутия стойка за стъкло инструкции пълен набор зареждат се с USB кабел едната е с немска карта ( + Австрия ) другата е с английска ( + Ирландия и околните )
дисплей + тъчскрийн за ТомТом | GPS, навигация | гр. Казанлък
дисплей + тъчскрийн за ТомТом
Цена
40 лв.
гр. Казанлък, обл. Стара Загора,  Подател: D,  преди 17 часа
става за 10 та серия на ТомТом много добро състояние, неразличимо от ново
Навигациа HM-8909G Honda, Toyota Промоция | GPS, навигация | гр. Пловдив
Навигациа HM-8909G Honda, Toyota Промоция
Цена
280 лв.
Техника 52
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Техника 52,  преди 22 часа
Navitex HM-8909G Honda, Toyota. работи добре нов модел
Навигация за автомобил | GPS, навигация | гр. Видин
Навигация за автомобил
Цена
50 лв.
гр. Видин, обл. Видин,  Подател: Марин Иванов,  преди 23 часа
Navigon 1410 за части-10 лв Navigon 4310 Max version 7.4.1, на руски, леки следи от употреба. Актуална карта на страната, win ce6- 50 лв.
GPS 7”+ Камера за задно виждане | GPS, навигация | гр. Пловдив
GPS 7”+ Камера за задно виждане
Цена
159 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 1 ден
С помощта на мини камерата за задно виждане можете да паркирате лесно и удобно. При включване на задна скорост на екрана на навигацията се появява изображението от камерата. За най-добра видимост камерата се монтира близо до багажника или до стойката за номера. Навигацията и камерата са съвместими една с друга. Характеристики на навигацията: Екстри: * Инсталирани карти и навигационен софтуер на български език с БГ ГОВОР. Карти на цяла Европа, вкл. България, Гърция и Турция. Възможност за въвеждане на габарити и тонаж на камион за определяне на най-подходящ маршрут. Навигацията е подход..
Навигация Камион и Кола, Супер цена, БГ език, 800MHz, 7” | GPS, навигация | гр. София
Навигация Камион и Кола, Супер цена, БГ език, 800MHz, 7”
Цена
135 лв.
гр. София, обл. София,  преди 1 ден
Екстри: Нов бърз процесор- 800 MHz Инсталирани карти и навигационен софтуер на БГ ЕЗИК и БГ ГОВОР. Инсталираните карти са на Европа, вкл. България, Гърция, Турция, карта на Русия. Възможност за въвеждане на габарити и тонаж на камион за определяне на най-подходящ маршрут. Навигацията е подходяща и за кола! Lаne assistance. Сигнализира за полицейски постове и скоростни камери. Поддържа FM трансмитер Видео плеър Музикален плеър Толколетни станции за Германия и винетни стикери за Benelux POI точки- забележителности, хотели, паркинги, ресторанти, бензиностанции и др. Фотоалбум Ebook..
Навигация TomTom за кола и камион | GPS, навигация | гр. Плевен
Навигация TomTom за кола и камион
Цена
95 лв.
гр. Плевен, обл. Плевен,  преди 1 ден
Навигация ТомТом XL с инсталирани карти на България и Европа с опция за кола и камион. Навигацията е с добър външен вид и работи отлично. Продава се с стойка и зарядно
Двуядрен GPS Dual 256 RAM + Сенник! | GPS, навигация | гр. Пловдив
Двуядрен GPS Dual 256 RAM + Сенник!
Цена
159 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 2 дни
Параметри: * LCD SCREEN: 7 инча TFT touch, висока резолюция 800x480 * CPU: Mstar Dual Core 800 Mhz * Операционна система: Windows CE 6.0 * RAM: 256MB * Памет (вградена): 8GB * Външна памет: TF card, micro SD - дo 32GB * Говорители: Вградени * Антена: Вградена GPS антена * GPS точност: до 1 метър * Музика, Видео, Снимки, E-book * Батерия: 1700 mAh * FM трансмитер - можете да чувате звука от навигирането, както и да прослушвате МР3 през тонколоните на автомобила * Езици: Български език, Английски и много други Функции на навигацията: Подробни карти на цяла Европа, вкл. Бълга..
GPS с 800 MHz, 256 MB RAM, Dual Core | GPS, навигация | гр. Пловдив
GPS с 800 MHz, 256 MB RAM, Dual Core
Цена
165 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 2 дни
Екстри: * Двуядрен бърз процесор 800 MHz и RAM 256 MB * Меню и говор на навигационната програма- на български език * Мултимедия - снимки, музика, клипчета, електронна книга (. ТХТ) * FM трансмитер * Подробни карти на цяла Европа, с опция за кола или камион, последна актуализация * Възможност за въвеждане параметри на камиона- дължина, височина, тонаж, брой оси и други. * Търсене по адреси, GPS координати, точки на интерес POI - забележителности, ресторанти, хотели, паркинги и много други * Предварително инсталирани ТОЛКОЛЕКТНИ СТАНЦИИ за Германия и ВИНЕТНИ СТИКЕРИ за BENELUX * Пре..
21брНавигации Garmin Nuvi 40,2340,2595,52,1390,1310,765,42,50,2455,140T,3760,3790,200W | GPS, навигация | гр. Бургас
21брНавигации Garmin Nuvi 40,2340,2595,52,1390,1310,765,42,50,2455,140T,3760,3790,200W
Цена
90 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 2 дни
Продавам навигации в отлично състояние: (1)-Garmin nuvi 3760LM-210лв. ; (2)-Garmin nuvi 2595LM-150лв. ; (3 )-Garmin nuvi 52LM-130лв. ; (4)-Garmin nulink 2340-120лв.; (5)-Garmin nuvi 1390LM-120лв.; (6)-Garmin nuvi 1350LM-100лв.; (7)-Garmin nuvi 42LM-100лв.; (8)-(Garmin nuvi 140Т-120лв.; (9)Tomtom xxl-80лв. ; (10)-Garmin nuvi 765LMТ-100лв.; (11)-Garmin nuvi 200W-90лв.; (12)-Garmin nuvi 1370LM-110лв. ; (13)-Garmin nuvi 50LM-110лв. (14)-Garmin nuvi 3790LM-210лв.; 15)-Garmin DELZ 560LMT-за камион(КЕМПЕР)-350лв. (С доживотно обновяване на ЕВРОПЕЙСКАТА КАРТА); (16 )-Garmin nuvi 52LM с кутия-140лв.; (..
Garmin nuvi 52lm Bg и eu карти | GPS, навигация | гр. Бургас
Garmin nuvi 52lm Bg и eu карти
Цена
130 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 2 дни
Продавам gps Garmin nuvi 52LM със стойка и зарядно за кола.. Има най - новите карти на България и Цяла Европа, вкарани са камерите и засадите за 2017г., гласова навигация и меню на български, с 5 инчов дисплей, 3D изображения, батерията държи 2 часа, тествана е и работи отлично и много други екстри. Без коментар по-цената!!!
Garmin Nuvi 3760 Eu+bg карти-отличен | GPS, навигация | гр. Бургас
Garmin Nuvi 3760 Eu+bg карти-отличен
Цена
210 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 2 дни
Продавам много запазен gps Garmin nuvi 3760. Давам го със стойка и зарядно за кола. Инсталирани са му най-новите карти на България и на ЕВРОПА, вкарани са камерите и засадите за 2017г., гласова навигация и меню на български, с 4.3 инчов дисплей,ekoRoute(изчисляване разхода на гориво и маршрута за колко време и с колко гориво ще стигните до желаната дестинация)BLUETOOTH,3D изображения, има 4гб. вградена памет, батерията държи 2 часа, тествана е и работи отлично и много други екстри! Без коментар по-цената!!!
Навигация Tomtom XXL с карта на Източна Европа | GPS, навигация | гр. Бургас
Навигация Tomtom XXL с карта на Източна Европа
Цена
80 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 2 дни
Продавам Навигация Tomtom XXL с карта на Източна Европа. Давам го със стойка и зарядно за кола., гласова навигация на Българки и меню на руски и английски с 5 инчов дисплей с 2гб. вградена памет, батерията държи 2 часа, тествана е и работи отлично и много други екстри! Без коментар по-цената!!!
« Предишна | 1234 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.

© 2017 Ало.бг