Филтриране
Сортиране
    Филтър
  • Област
  • Населено място
  • Състояние
  • Цена
  • Обяви подадени след
  •  Разширено търсене
  • реклама

GPS, навигация

182 обяви

Навигация GARMIN с нови карти

гр. Плевен, обл. Плевен
Цена: 129 лв. Навигация Garmin NUVI 50 с нови карти на България и Европа Навигацията е с добър външен вид и работи отлично, Продава се с стойка и зарядно.

Навигация TomTom с нови карти

гр. Плевен, обл. Плевен
Цена: 45 лв. Навигация TomTom ONE с нови карти 2017г. на България и Европа. Навигацията е с добър външен вид и работи много добре с гласово навигиране на Български. Продава се с оригинални стойка и зарядно.

Навигация с нови карти

гр. Плевен, обл. Плевен
Цена: 59 лв. Навигация NAVMAN S80 с Bluetooth и навигационна програма IGO Primo с нови карти на България и Европа с опция за кола и камион. Навигацията е с добър външен вид и работи отлично. Продава се с стойка и ..

Garmin зарядно с трафик приемник

гр. Плевен, обл. Плевен
Цена: 30 лв. Garmin зарядно с трафик приемник, Зарядното е запазенно и работи без проблем
Цена: 15 лв. Обновяване на карти и на всички марки навигаций. Инсталиране на нови карти на България и Европа за кола и камион. Предупреждения за камери и засади. Индустриални зони в Европа. Обновяване на софтуер а..

GARMIN nuvi 2455 LM

гр. Габрово, обл. Габрово
Цена: 230 лв. GPS-а е използван, но както се вижда от снимките няма следи от това... предимно е използван зимата и лятото когато ходим по почивки. ПРОБЛЕМИ не съм имал с него в никакво отношение. Разполага с БЕЗПЛА..

Гармин нуви 2350

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 150 лв. Виж в гугъл

GPS 7”+ Камера за задно виждане

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 159 лв. С помощта на камерата за задно виждане можете да паркирате лесно и удобно, като всичко случващо се в задната част на колата излиза на екрана на навигацията. В случая мултифункционалното устройство /на..
Цена: 109 лв. Екстри на модела: Висока резолюция 800х480 Бърз процесор 800 MHz MTK Mediatek, 66 канала FM трансмитер Подробни карти на цяла Европа, вкл. България, Гърция, Турция Подходяща за кола или камион..

Употребявана 7” навигация

гр. София, обл. София
Цена: 115 лв. Навигацията е ползвана 1 седмица, тествана, работи безупречно, с гаранция 12 месеца. Безплатна доставка до офис на еконт или спиди!!! Екстри: Нов бърз процесор- 800 MHz Инсталирани карт..

Супер оферта! 7” GPS за Камион

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 109 лв. Предлагаме на вниманието Ви навигация 7 инча с програма за камион- може да въвеждате височина, дължина, оси, тонаж и др. Менюто и говорът са на български език. Картите са за цяла Европа, последна ак..

Ново! Навигация 5’’

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 99 лв. Нов модел навигация Mediatek с 66 канала, бърз процесор 800 MHz, подробни карти на цяла Европа! Екстри на модела: Висока резолюция 800х480 Бърз процесор 800 MHz MTK Mediatek, 66 канала FM тр..
Цена: 85 лв. GPS навигация с бърз процесор, карти на цяла Европа, за кола или камион, на български език. Предупреждава за камери. Забележителности, паркинги, хотели и др. Екстри: Инсталирани карти на Европ..

5в1: Таблет, GPS, ТВ, Tелефон, DVR

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 249 лв. Екстри на устройството: Невероятна цена за комплекта, който включва много функции и подаръци! 1. GPS функция: √ Професионална опция за камион - с въвеждане на височина, дължина, оси, ремарке и..

GPS 7” + Безжична камера

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 206 лв. Предлагаме на Вашето внимание навигация 7 инча с меню и говор на български език, подробни карти на цяла Европа, стойка и зарядно за 12/24 V! В комплекта получавате и безжична камера за задно виждане- ..

GPS 5 инча с бърз процесор

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 109 лв. Препоръчано! Промо цена! GPS навигация Orion с бърз процесор 800 MHz, подходяща за кола и камион (въвеждане данни на камиона- височина, дължина, оси и др.). Карти на цяла Европа. Толколектни станции. ..
Цена: 50 лв. Продавам употребявана стар модел навигация TomTom със инсталирана карта за цяла Европа и България подробно със камери и радари за скорост които се ъпдейтват от официалната страница на ТомТом. Тествана..
Цена: 205 лв. Продавам навигация Garmin Nuvi 465T 4,3 инча за ТИР - поддържа Frotcom - камион и за лек автомобил може да се въведат пълните габарити: тонаж, ширина, височина, дължина, брой ремаркета, опасен материа..
Цена: 80 лв. Ако сте притежател на Garmin gps модел: 255W, 205W, 200W, 215W, 265W ние можем да ви го направим с функция за Камион, ТИР, Truck, TIR и да ви поддържа Фротком, FROTCOM (за обмяна на съобщения) Ако нав..

Garmin gps карти 2018

гр. София, обл. София
Цена: 50 лв. Инсталираме, продаваме подробни GPS навигационни пътни и морски карти за 2018 година на цяла Европа, Азия, Африка, Северна и южна Америка, Австралия за Garmin GPS, Kenwood вградени GPS навигации, Noki..

Навигация BEKER

гр. Айтос, обл. Бургас
Цена: 189 лв. Навигацията е като, нова купувана е от Германия чисто нова и е ползвана много малко. Не ми е нужна повече затова и я продавам. Има си фактура и остатъчна гаранция, видно и по снимките.
Цена: 84 лв. Без бартери, цената е окончателна!!! навигацийте са ползвани около 6 месеца, ОТЛИЧНИ технически и визуално. с качена актуална карта на IGO на България и Европа!!! МЕНЮ И ГЛАСОВИ КОМАНДИ НА..

Навигация Гармин GARMIN DEZL 580LMT-D - за Кола и Камион

гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
Цена: 750 лв. Лесен за използване GPS навигатор за камиони и автомобили 5.0-инчова навигация за камион с карта на Европа с безплатни доживотна актуализации. Включва безплатен трафик на живо чрез DAB или Smartpho..

Навигация ТомТом с нови карти

гр. Плевен, обл. Плевен
Цена: 45 лв. Навигация TomTom START с дисплей 3,5” и нови карти на България и Източна Европа. Навигацията е с отличен външен вид и работи много добре. Продава се с стойка и зарядно,
Цена: 15 лв. Обновяване и актуализиране на всички видове навигационни системи Инсталиране на нов софтуер. Инсталиране на нови карти. Отключване на навигаций Garmin, Prestigio,Mio,Becker,Navigon,Medion,TomTom и д..

Навигация TomTom XL с нови карти

гр. Плевен, обл. Плевен
Цена: 65 лв. Навигация 4,3” TomTom XL с карта на България и Европа 2017г. Навигацията е с добър външен вид и работи много добре, Продава се с стойка и зарядно.
Цена: 200 лв. Продавам употребявана навигация високо качество със блутут и трафик приемник модел Garmin Nuvi 765 4.3 инча. Много запазена има скрин-протектор на дисплея да не се цапа залепен допълнително. Меню и гл..
Цена: 90 лв. Тази навигация съдържа подобрен интерфейс с нови опции за настройки пожелание на клиента, много информация, и лесен достъп до различен набор от функции! Кристалните и ярки цветове на дисплея правят ..

GPS Suptatech

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 100 лв. GPS е закупен от Испания. За повече информация на посочения телефон.

GARMIN Forerunner 305 Часовник с GPS

гр. Плевен, обл. Плевен
Цена: 139 лв. Garmin Forerunner 305 идва с високочувствителен GPS приемник, нови функции за сравняване на тренировките и надежден безжичен монитор за следене на пулса. Локализирайте спътниците бързо и надеждно.Fore..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.

© 1998 - 2018 Alo.bg