GPS, навигация

187 обяви

Супер промоция- GPS за камиони 7”

гр. София, обл. София
Цена: 129 лв. Ново Нов модел GPS навигация за камиони 7 инча, бърз двуядрен процесор 800 MHZ, 8GB, програма за камион! Подходяща и за кола. Меню и говор на български език! GPS навигация с много екстри: Двуядрен ..

Супер оферта! Lenovo+GPS+TV

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 269 лв. Ново Супер много функции в най-новата серия таблети на Lenovo на много изгодна цена! ПРОФЕСИОНАЛНА ОПЦИЯ ЗА КОЛА - КАМИОН * УНИКАЛНА ЦЕНА ЗА КОМПЛЕКТА * ИНСТАЛИРАН НАВИГАЦИОНЕН СОФТУЕР ЗА КОЛА - КА..

Нов модел навигация 5 инча

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 119 лв. Ново Двуядрена GPS навигация за камион Leos M50 - 5 инча, резолюция 800x480, Мощен процесор 800 mhz, Вградена памет 8GB, RAM Памет 256MB, навигационна програма за камион, карти на България и Европа - после..
Цена: 135 лв. Ново Екстри: Нов бърз процесор- 800 MHz Инсталирани карти и навигационен софтуер на БГ ЕЗИК и БГ ГОВОР. Инсталираните карти са на Европа, вкл. България, Гърция, Турция, карта на Русия. Възможност за ..

Нов модел Prestigio 7”

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 189 лв. Ново Почитателите на марката Prestigio вече може да се насладят на навигация с екран 7 инча, отново с познатото високо качество! Навигацията поддържа параметри от последно поколение- процесор 800 MHz, RAM ..
Цена: 85 лв. Ново Екстри: Инсталирани карти на Европа, България, Турция Бърз процесор 800 MHz Навигационна програма на БЪЛГАРСКИ език с БГ говор за камион с възможност за въвеждане на тонаж и габарити за определя..

Навигация 7” от ново поколение

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 139 лв. Ново Нов модел GPS навигация с БЪРЗ ДВУЯДРЕН ПРОЦЕСОР 800MhZ Екстри: НОВ МОДЕЛ- с бърз двуядрен процесор 800 MHz и вградена памет 8 ГБ Инсталирани карти и навигационен софтуер на БГ ЕЗИК и БГ ГОВ..
Цена: 25 лв. Втора употреба i-blue wireless gps receiver за телефон или навигация която подържа bluetooth. Има следи от употреба, но като цяло е в добро състояние. Комплекта включва и кабел. За Пловдив може и лично предаване.

Навигация Гармин GARMIN DEZL 580LMT-D - за Кола и Камион

гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
Цена: 750 лв. Ново Лесен за използване GPS навигатор за камиони и автомобили 5.0-инчова навигация за камион с карта на Европа с безплатни доживотна актуализации. Включва безплатен трафик на живо чрез DAB или Smartpho..
Цена: 49 лв. Ново Спасете колата си от кражба!!! Проследете движението както и къде се намира в момента и на някакъв друг обект освен колата ви - като куче или възрастен човек или дете или други подобни обекти за к..
Цена: 150 лв. Втора употреба Продавам изключително добра навигация специализирана за камион но става и за други видове превозни средства, включително велосипед и пешеходец Privileg, с меню и глас на български и всички карти на Ев..

Ново! Навигация 5’’

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 99 лв. Ново Нов модел навигация Mediatek с 66 канала, бърз процесор 800 MHz, подробни карти на цяла Европа! Екстри на модела: Висока резолюция 800х480 Бърз процесор 800 MHz MTK Mediatek, 66 канала FM тр..
Цена: 50 лв. Втора употреба Продавам употребявана стар модел навигация TomTom със инсталирана карта за цяла Европа и България подробно със камери и радари за скорост които се ъпдейтват от официалната страница на ТомТом. Тествана..
Цена: 85 лв. Ново GPS навигация с бърз процесор, карти на цяла Европа, за кола или камион, на български език. Предупреждава за камери. Забележителности, паркинги, хотели и др. Екстри: Инсталирани карти на Европ..

НОВО! GPS 9 инча за Камион/Автобус

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 189 лв. Ново Нов модел навигация, особено подходяща за камиони и автобуси благодарение на по-големия екран - 9 инча. Снабдена е със зарядно за 12/24V, стойка за стъкло. Разполага с най-новите параметри при навигац..

Супер оферта! 7” GPS за Камион

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 109 лв. Ново Предлагаме на вниманието Ви навигация 7 инча с програма за камион- може да въвеждате височина, дължина, оси, тонаж и др. Менюто и говорът са на български език. Картите са за цяла Европа, последна ак..

GPS North Cross 7”

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 185 лв. Ново GPS навигации North cross са добре познати на шофьорите, ползващи навигации, най-вече поради високото качество на устройствата и подробните карти. Отново са на българския пазар с подобрени параметри. ..

GPS 7” с БГ говор и карти

гр. София, обл. София
Цена: 129 лв. Ново Екстри: Модел с подобрени параметри- бърз процесор 800 MHz, повече вградена памет 8 GB Инсталирани карти и навигационен софтуер на БГ ЕЗИК и БГ ГОВОР. Карти на цяла Европа, вкл. България, Гърция, Т..

Навигация Garmin с нови карти

гр. Плевен, обл. Плевен
Цена: 120 лв. Втора употреба Навигация Garmin Nuvi 42 LM с нови карти на България и Европа. Навигацията е със добър външен вид и работи отлично. Продава се с стойка и зарядно.

Навигация GARMIN с нови карти

гр. Плевен, обл. Плевен
Цена: 120 лв. Втора употреба Навигация Garmin Nuvi 1300 с дисплей 4,3 инча и най нови карти на България и Европа. Навигацията е с добър външен вид и работи отлично.
Цена: 149 лв. Втора употреба Навигация Garmin Nuvi 2445 LM с нови карти на България и Европа Навигацията е с безплатно доживотно обновяване на картите с добър външен вид и работи отлично. Продава се с стойка и зарядно.
Цена: 15 лв. Ново Обновяване и актуализиране на всички видове навигационни системи Инсталиране на нов софтуер. Инсталиране на нови карти. Отключване на навигаций Garmin, Prestigio,Mio,Becker,Navigon,Medion,TomTom и д..

Навигация Garmin за камион

гр. Плевен, обл. Плевен
Цена: 149 лв. Втора употреба Навигация Гармин нуви 465 с дисплей 4,3” инча с нови карти на България и Европа с опция за кола и камион. Навигацията е запазена и работи много добре. Продава се със стойка и зарядно
Цена: 15 лв. Втора употреба Обновяване на карти и на всички марки навигаций. Инсталиране на нови карти на България и Европа за кола и камион. Предупреждения за камери и засади. Индустриални зони в Европа. Обновяване на софтуер а..
Цена: 15 лв. Втора употреба Обновяване на карти и на всички марки навигаций. Инсталиране на нови карти на България и Европа за кола и камион. Предупреждения за камери и засади. Индустриални зони в Европа. Обновяване на софтуер а..

Навигация за кола и камион

гр. Плевен, обл. Плевен
Цена: 69 лв. Втора употреба Навигация Prestigio 4500 TMC с инсталирана навигационна програма IGO Primo и най нови карти на България и Европа с опция за кола и камион. Навигацията е с отличен външен вид и работи много добре. Пр..

GPS GARMIN NUVI 2595 LMT

гр. София, обл. София
Цена: 290 лв. Втора употреба Продавам GPS GARMIN NUVI 2595 LMT с доживотна актуализация на софтуера и трафика за България и Европа. Гласовите команди са на всички езици. Актуализиран е с последните карти от GARMIN, тъй като е зак..

GPS 7”+ Камера за задно виждане

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 159 лв. Ново С помощта на камерата за задно виждане можете да паркирате лесно и удобно, като всичко случващо се в задната част на колата излиза на екрана на навигацията. В случая мултифункционалното устройство /на..

Нов модел GPS Навигация Prestigio 7”

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 189 лв. Ново Дългоочакваното предложение вече е факт- навигация Prestigio с екран 7 инча и още по-добри параметри - 256 MB RAM, 800 MHz, 8 GB памет! Почитателите на марката Prestigio вече може да се насладят н..

5в1 Мощна навигация PRESTIGIO

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 329 лв. Ново ПРОФЕСИОНАЛНА ОПЦИЯ ЗА КОЛА - КАМИОН * УНИКАЛНА ЦЕНА ЗА КОМПЛЕКТА * ИНСТАЛИРАН НАВИГАЦИОНЕН СОФТУЕР ЗА КОЛА - КАМИОН * Допълнителни опции за кола, автобус, пешеходец * ПОДАРЪК Зарядно за 12V * ..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.