1. home
  2. »
  3. bcТелефони, Комуникации
  4. »
  5. GPS, навигация

GPS, навигация

202 обяви
Цена: 50 лв. Ново Продавам най новата карта за 2020 година на цяла източна и западна Европа включително и България за Гармин навигация!!! Картата е нормална ”голяма SD” и малка ”микро SD” става както за новите модели н..
Цена: 170 лв. Втора употреба Продавам GPS навигация 4,3 инча напълно нормална по големина, докато карате няма как да я гледате, защото може да се отклоните от платното, на всяка една навигация се слушат напътствията и! Гармин Нюв..
Цена: 60 лв. Ново Ако сте притежател на Garmin gps модел: 255W, 205W, 200W, 215W, 265W ние можем да ви го направим с функция за Камион, ТИР, Truck, TIR и да ви поддържа Фротком, FROTCOM (за обмяна на съобщения) Ако нав..
 рекламирай сам в

Навигация Гармин GARMIN DEZL 580LMT-D - за Кола и Камион

гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
Цена: 750 лв. Ново Лесен за използване GPS навигатор за камиони и автомобили 5.0-инчова навигация за камион с карта на Европа с безплатни доживотна актуализации. Включва безплатен трафик на живо чрез DAB или Smartpho..

Продавам навигация

гр. Хасково, обл. Хасково
Цена: 110 лв. Втора употреба Продавам навигация за кола. Използвана е един път. Закупена от Франция. Коментар по цената.
Цена: 140 лв. Втора употреба Навигацията работи отлично. Качени са най-новите карти на Цяла Европа и е добавена допълнително 8GB microsd мемори карта. Има леки следи от употреба само по пластмасата. Модела е с голям 6 инчов екран..

Tomtom Go Professional 6250 with Wi-Fi

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 750 лв. Втора употреба Здравейте, предлагам професионална навигация ”Tomtom Go Professional 6250 with Wi-Fi”. Навигацията е закупена от Амазон на 18.04.2019. Към навигацията са включени лайфтайм (доживотни) лицензи ..

TomTom Start Classic Italia

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 40 лв. Втора употреба Навигацията работи перфектно. В добро техническоп и визуално състояние. Просто преминавам на по-висок клас. С Българска карта.

Навигация с нови карти

гр. Плевен, обл. Плевен
Цена: 79 лв. Втора употреба Навигация NAVIGON 40+ с нови карти на България и Европа и опция за кола и камион. Навигацията е с добър външен вид и работи много добре. Продава се с стойка и зарядно.

Навигация за камион и кола

гр. Плевен, обл. Плевен
Цена: 199 лв. Втора употреба Висок клас навигация Navigon 8410 с bluetooth и нови карти на България и Европа с опция за камион и кола. Навигацията е с добър външен вид и работи отлично.

Навигация Garmin с нови карти

гр. Плевен, обл. Плевен
Цена: 119 лв. Втора употреба Навигация Garmin Nuvi 1350 с дисплей 4,3 инча и най нови карти на България и Европа. Навигацията е с добър външен вид и работи отлично. Продава се с стойка и зарядно.

Навигация GARMIN с нови карти

гр. Плевен, обл. Плевен
Цена: 79 лв. Втора употреба Навигация Garmin Nuvi 205W с инсталирани най нови карти на България и Европа. Навигацията е с добър външен вид и работи отлично. Продава се с стойка и зарядно.
Цена: 15 лв. Втора употреба Обновяване на карти и на всички марки навигаций. Инсталиране на нови карти на България и Европа за кола и камион. Предупреждения за камери и засади. Индустриални зони в Европа. Обновяване на софтуер а..
Цена: 15 лв. Втора употреба Обновяване на карти и на всички марки навигаций. Инсталиране на нови карти на България и Европа за кола и камион. Предупреждения за камери и засади. Индустриални зони в Европа. Обновяване на софтуер а..

5в1 Мощна навигация PRESTIGIO

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 329 лв. Ново ПРОФЕСИОНАЛНА ОПЦИЯ ЗА КОЛА - КАМИОН * УНИКАЛНА ЦЕНА ЗА КОМПЛЕКТА * ИНСТАЛИРАН НАВИГАЦИОНЕН СОФТУЕР ЗА КОЛА - КАМИОН * Допълнителни опции за кола, автобус, пешеходец * ПОДАРЪК Зарядно за 12V * ..

GPS с 800 MHz, 256 MB RAM, Dual Core

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 135 лв. Ново Екстри: * Двуядрен бърз процесор 800 MHz и RAM 256 MB * Меню и говор на навигационната програма- на български език * Мултимедия - снимки, музика, клипчета, електронна книга (. ТХТ) * FM трансми..

Ново! 5” GPS с 256 RAM

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 115 лв. Ново GPS навигация за лек автомобил PNI L510 5”, 800 MHz, 256MB RAM, 8GB 5,0 инчов екран 5-инчовият екран е изключително чувствителен и точен на допир. Писалката, включена в кутията, ви дава повече к..

GPS 7”+ Камера за задно виждане

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 169 лв. Ново С помощта на мини камерата за задно виждане можете да паркирате лесно и удобно. При включване на задна скорост на екрана на навигацията се появява изображението от камерата. За най-добра видимост каме..

Нов модел навигация 5 инча

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 119 лв. Ново Двуядрена GPS навигация за камион Leos M50 - 5 инча, резолюция 800x480, Мощен процесор 800 mhz, Вградена памет 8GB, RAM Памет 256MB, навигационна програма за камион, карти на България и Европа - после..
Цена: 160 лв. Ново Продавам перфектна навигация Garmin Nuvi 1200, в което имате възможност да се убедите и сами от снимките. Без следи от употреба е, като нова е, никаква разлика от нова, Пълен комплект плюс допълнителн..
 рекламирай сам в
Цена: 50 лв. Втора употреба Продавам употребявана стар модел навигация TomTom със инсталирана карта за цяла Европа и България подробно със камери и радари за скорост които се ъпдейтват от официалната страница на ТомТом. Тествана..
Цена: 130 лв. Втора употреба Навигацията е в отлично състояние. Към навигацията има добавена карта 8GB с качена най-новата карта на Цяла Европа. Модела е 4.3 инчов. Има опция за въвеждане на параметри за камион, като може да се п..
Цена: 270 лв. Втора употреба Навигацията работи отлично. 5 инчов модел за КАМИОН или кемпер / каравана. Има опция за въвеждане на параметрите за камион. Към нея има оригинално зарядно с трафик приемник с активирани доживотни абон..
Цена: 150 лв. Втора употреба Продавам изключително добра навигация специализирана за камион но става и за други видове превозни средства, включително велосипед и пешеходец Privileg, с меню и глас на български и всички карти на Ев..

Том том хл 310 калифорния

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 30 лв. Втора употреба Работи но е без карта има зарядно няма поставка за стаклото за повече инфо на тел или лично частно лице

Навигация GARMIN с нови карти

гр. Плевен, обл. Плевен
Цена: 120 лв. Втора употреба Навигация Garmin Nuvi 1300 с дисплей 4,3 инча и най нови карти на България и Европа. Навигацията е с добър външен вид и работи отлично.
Цена: 8 лв. Втора употреба Продавам кутийка-калъф за панел на мултимедиен плеер за автомобили. Тя е от Sony но може да се ползва за всички марки и видове панели без значение. Няма видими следи от употреба, като одрасквания, охл..
Цена: 185 лв. Втора употреба GPS приемник за Citroen, Peugeot - Споразумение! model: 22SY451/35 VDO Car Communlcation Модул GPS за Citroen Отделно имам екран навигация - 185 лв, дисо държач навигация - 59 лв
Цена: 30 лв. Втора употреба Зарядното е с вграден трафик приемник Garmin GTM 25 с активирани доживотни абонаменти за трафик на 13 държави Europe Great Britain, Traffic Master (UK) Great Britain, ITIS (UK) France, V-..

7” за камион GPS с 256 RAM

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 135 лв. Ново GPS навигация за кола и камион PNI L810 7 инча, 800 MHz, 256MB RAM, 8GB Екран 7 ” 7-инчовият екран е изключително чувствителен и точен на допир. Писалката, включена в кутията, ви дава дори повеч..
Въведи страница №
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.