Филтриране
Сортиране
    Филтър
  • Област
  • Населено място
  • Състояние
  • Цена
  • Обяви подадени след
  •  Разширено търсене
  • реклама

GPS, навигация

153 обяви
Цена: 50 лв. Продавам употребявана стар модел навигация TomTom със инсталирана карта за цяла Европа и България подробно със камери и радари за скорост които се ъпдейтват от официалната страница на ТомТом. Тествана..
Цена: 200 лв. Продавам употребявана навигация високо качество със блутут и трафик приемник модел Garmin Nuvi 765 4.3 инча. Много запазена има скрин-протектор на дисплея да не се цапа залепен допълнително. Меню и гл..

Навигация Garmin с нови карти

гр. Плевен, обл. Плевен
Цена: 55 лв. Навигация Garmin Nuvi 200 с нови карти на България и Европа Навигацията е с добър външен вид и работи отлично. Продава се с стойка и зарядно.

Навигация Garmin за камион

гр. Плевен, обл. Плевен
Цена: 149 лв. Навигация Гармин нуви 465 с дисплей 4,3” инча с нови карти на България и Европа с опция за кола и камион. Навигацията е запазена и работи много добре. Продава се със стойка и зарядно
Цена: 15 лв. Обновяване на карти и на всички марки навигаций. Инсталиране на нови карти на България и Европа за кола и камион. Предупреждения за камери и засади. Индустриални зони в Европа. Обновяване на софтуер а..

GARMIN nuvi 2455 LM

гр. Габрово, обл. Габрово
Цена: 230 лв. GPS-а е използван, но както се вижда от снимките няма следи от това... предимно е използван зимата и лятото когато ходим по почивки. ПРОБЛЕМИ не съм имал с него в никакво отношение. Разполага с БЕЗПЛА..

GPS навигация Navman Icn 530

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 34 лв. Технически напълно изправна. Батерията държи. Трябва да се преинсталира софтуера!

GPS GARMEN NUVI 770

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 250 лв.

GPS 7” + Безжична камера

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 206 лв. Предлагаме на Вашето внимание навигация 7 инча с меню и говор на български език, подробни карти на цяла Европа, стойка и зарядно за 12/24 V! В комплекта получавате и безжична камера за задно виждане- ..
Цена: 135 лв. Екстри: Нов бърз процесор- 800 MHz Инсталирани карти и навигационен софтуер на БГ ЕЗИК и БГ ГОВОР. Инсталираните карти са на Европа, вкл. България, Гърция, Турция, карта на Русия. Възможност за ..

Навигация 7” от ново поколение

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 139 лв. Нов модел GPS навигация с БЪРЗ ДВУЯДРЕН ПРОЦЕСОР 800MhZ Екстри: НОВ МОДЕЛ- с бърз двуядрен процесор 800 MHz и вградена памет 8 ГБ Инсталирани карти и навигационен софтуер на БГ ЕЗИК и БГ ГОВ..

GPS навигация с мощен процесор, BLT, Avin

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 165 лв. Екстри: Нов мощен процесор- 800 MHz за по-бърза работа Инсталирани карти и навигационен софтуер на БГ ЕЗИК и БГ ГОВОР. Инсталираните карти са на Европа, вкл. България, Гърция и Турция. Възможн..

Мощна навигация 7” + СЕННИК

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 149 лв. Гаранция: 36 месеца!!! Най-нови параметри + Подарък Сенник! Карти на цяла Европа, последна актуализация, БГ език, предупреждения за камери! Най-новото неустоимо предложение: GPS навигация за камио..

7” за камион GPS с 256 RAM

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 135 лв. GPS навигация за кола и камион PNI L810 7 инча, 800 MHz, 256MB RAM, 8GB Екран 7 ” 7-инчовият екран е изключително чувствителен и точен на допир. Писалката, включена в кутията, ви дава дори повеч..

GPS с мощен процесор и Блутут

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 139 лв. GPS Orion с нов мощен процесор 800 MHz! БГ говор и меню. Инсталирани карти на Европа, България, Турция, опция за Русия. 5 инча екран с висока резолюция. За камион и кола. POI точки. Блутут функция. АV..

навигация pioneer 7инча

гр. Сърница, обл. Пазарджик
Цена: 60 лв. купена за 110 но продадох колата навигацията е нова има кутия зарядно за кола стойка за стъклото на кола кабел за пренос на данни бг. меню вградена памет 8GB голям7 инча дисплей най нова карта на Бълг..
Цена: 80 лв. Флашка с последна карти и нов софтуер за хюндай санта фе от 2013г

Гармин нуви 2350

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 150 лв. Виж в гугъл
Цена: 90 лв. Тази навигация съдържа подобрен интерфейс с нови опции за настройки пожелание на клиента, много информация, и лесен достъп до различен набор от функции! Кристалните и ярки цветове на дисплея правят ..
Цена: 150 лв. Продавам изключително добра навигация специализирана за камион но става и за други видове превозни средства, включително велосипед и пешеходец Privileg, с меню и глас на български и всички карти на Ев..

Навигация TomTom с нови карти

гр. Плевен, обл. Плевен
Цена: 45 лв. Навигация TomTom ONE с дисплей 3,5 инча и нови карти на България и Европа. Навигацията е с добър външен вид и работи отлично. Продава се с стойка и зарядно.

Garmin зарядно с трафик приемник

гр. Плевен, обл. Плевен
Цена: 30 лв. Garmin зарядно с трафик приемник, Зарядното е запазенно и работи без проблем
Цена: 205 лв. Продавам навигация Garmin Nuvi 465T 4,3 инча за ТИР - поддържа Frotcom - камион и за лек автомобил може да се въведат пълните габарити: тонаж, ширина, височина, дължина, брой ремаркета, опасен материа..
Цена: 80 лв. Ако сте притежател на Garmin gps модел: 255W, 205W, 200W, 215W, 265W ние можем да ви го направим с функция за Камион, ТИР, Truck, TIR и да ви поддържа Фротком, FROTCOM (за обмяна на съобщения) Ако нав..

Garmin gps карти 2018

гр. София, обл. София
Цена: 50 лв. Инсталираме, продаваме подробни GPS навигационни пътни и морски карти за 2018 година на цяла Европа, Азия, Африка, Северна и южна Америка, Австралия за Garmin GPS, Kenwood вградени GPS навигации, Noki..

Навигация Гармин GARMIN DEZL 580LMT-D - за Кола и Камион

гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
Цена: 750 лв. Лесен за използване GPS навигатор за камиони и автомобили 5.0-инчова навигация за камион с карта на Европа с безплатни доживотна актуализации. Включва безплатен трафик на живо чрез DAB или Smartpho..
Цена: 200 лв. Продавам перфектна навигация модел GARMIN Nuvi 1350 безупречно състояние във което, имате възможност да се убедите и от снимките. Без следи от употреба е като нова. Със българско меню и глас на българ..

GPS 7”+ Камера за задно виждане

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 159 лв. С помощта на мини камерата за задно виждане можете да паркирате лесно и удобно. При включване на задна скорост на екрана на навигацията се появява изображението от камерата. За най-добра видимост каме..

GPS 7”+ Камера за задно виждане

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 159 лв. С помощта на камерата за задно виждане можете да паркирате лесно и удобно, като всичко случващо се в задната част на колата излиза на екрана на навигацията. В случая мултифункционалното устройство /на..

GPS 7” с БГ говор и карти

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 149 лв. Екстри: Модел с подобрени параметри- бърз процесор 800 MHz, повече вградена памет 8 GB Инсталирани карти и навигационен софтуер на БГ ЕЗИК и БГ ГОВОР. Карти на цяла Европа, вкл. България, Гърция, Т..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.