Финанси, Съдружие » Други

27 обяви
Цена: 2.99 лв. Протектор за защита на банкови карти от скимиране САМО за 3 лв. В рейса, влака, трамвая, в метрото, на опашка в магазина и на много други места може да сканират Вашата карта от разстояние и използва..
Цена: 1 лв. Чрез линка по-долу можете да извършите безплатен първи паричен превод за чужбина в размер до 500 GBP през платформата TransferWise: https://transferwise.com/u/fc5103 TransferWise е иновативна п..
МОНТАЖ, РЕМОНТ И ПРЕНАРЕЖДАНЕ НА ЛАМИНАТ И ПАРКЕТ - ГЕОРГИ ВАСИЛЕВ Фирмата извършва абонаментни монтажи на ламинат в София, към магазини, които продават ламиниран паркет, но нямат монтажна група и ..
Цена: 1 EUR Щастлива съм да споделя с вас, че моят бизнес партньор, Kannaway, е удостоена със златна награда Stevie като част от American Business Awards 2019. Kannaway бе обявена за победител в Gold Stevie® Aw..
Ако си регистриран земеделски производител, започнал си да се занимаваш със селскостопанска дейност преди 31.12.2018 И РАЗПОЛАГАШ СЪС СТОПАНСТВО от около 10-15 дка зеленчук на открито, или 10-15 дка о..
Официален представител за цяла България търси дистрибутори и клиенти за широка гама от луксозни алкохолни продукти с различен екстракт, Произведени от Чешка запазена марка, по технология създад..

Частна кредитна оферта

с. Белотинци, обл. Монтана
Здравейте, г-н & г-жо. Аз съм г-жа Mariame Doubeza, търговец и акционер, упражняващ дейност в няколко сфери на дейност и следвайки финансовите затруднения, които са жертви на няколко души в це..

Консултантски услуги

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 300 лв. Управление на бизнес инвестиционни проекти. Управление на строителни проекти. Кризисен мениджмънт, логистична подкрепа. Анализи на капиталови пазари, защита и управление на личното богатство.

Потреботелски кредити

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Потреботелски кредит пт 100 до 5000 лв. Кредит от заплата до заплата от 100 до 400 лв. Прозрачни и ясни условия. Само за Стара Загора и региона.
Цена: 880 лв. 1. Сменете магазина от който пазарувате. Направете една проста регистрация и ще ползвате много преимущества без задължителни ангажименти. Може да пазарувате от дома си с 30% отстъпка повече от 450 п..
Разполага с луксозен магазин и офис топ център, персонал с компетенции, възможност за склад, транспорт, отвореност към нови идеи, коректно партньорство и желание за развитие.

Бърз кредит

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 800 лв. Пари в рамките на 20минути!

Пари на момента Хасково

гр. Хасково, обл. Хасково
Цена: 101 лв. Пари на момента само за 5 минути от 100 до 5000 лв

Купувам сребро. Плащане веднага

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 1 лв. Купувам сребро. Плащане веднага. 80 ст/грам

Business Loan/Debt Financing

гр. Драгоман, обл. София
Цена: 700 EUR Здравейте Ние сме установено лице тук в Азия със серия от успешно затворени сделки и силни партньорства, постигнати от години на непрекъснато усърдие, доверие и непрекъснато внимание към нашите кли..
Печели пари докато сърфираш в интернет чрез новите технологии. Печели от рекламите на другите чрез БРЕЙВ Новият най-бърз децентрализиран интернет браузър на Брендън Айх - изобретателя на езика за ин..

партньорство в транспорта

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Търсим партньор за доставки на палетни и пакетни пратки за района на гр. Стара Загора и региона.

Продавам вземане по изп. лист

гр. Самоков, обл. София
Цена: 4 500 лв. -Размер на вземането - 24500лв. -Длъжник солидарно от физ. и юр. лице. -Изпълнителен лист.

Агенция извършва

гр. София, обл. София
Агенция извършва промоции презентации анкети подписки цялостни и частични рекламни кампании за вашият бизнес в гр София и страната

мебели за баня

гр. София, обл. София
Цена: 509 лв. АМИК-ИНТЕР търси партньори в страната за продажба на мебели за баня. За повече информация позвънете на посочения тел.

Инвестиране на туризма в Гърция

Гърция (GR), обл. Друга държава
Гилдия на главните готвачи - България. Предлагаме партньорство и сътрудничество с настоящи и бъдещи бизнесмени в туристическата индустрия, хотели и ресторанти. Консултации, високотехнологични проекти,..

Изкупуване на сребро за скрап

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Екс голд България – лицензиран търговец от Министерството на финансите по чл.13, ал.1 от Валутния закон, изкупува сребро на скрап. Цената зависи от чистотата на предложения метал и съпътстващите раз..

BG Banks - Каталог на банките в България

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Банки! Информация за всички лицензирани банки в България. Новини от света на финансовите пазари и бизнеса! Оферти и промоции на банките! Каталогът има информационна цел. Нашата амбиция е да предостави..

ваучери за храна и други

гр. София, обл. София
Купувам ВАУЧЕРИ за храна и други, валидни в големите търговски вериги - Метро, Кауфланд, Била и т.н.- за храна, за подарък 70 %.
Фактор И. Н. АД набира корпоративни партньори за услугите Международни парични преводи MoneyGram и Пощенски парични преводи Фактор Експрес! За да бъдете наш представител е необходимо да бъдете юриди..

търся съдействие

с. Борован, обл. Враца
Цена: 1 лв. здравейте спешно се нуждая от съдействие за заем с лошо цкр съм ако може помощ да получа от частно лице срещу записна заповед става на въпрос за сума от 2500 лв но и по малка сума от 500 до 1000 ще ми..
Здравейте, искаме да съобщим, чe ”Бюро за услуги-Елена Начева” ЕООД е лицензиран партньор на EasyPаy. Това ни позволява да ви предложим много нови услуги. Ето и някои от тях: При нас можете да : - с..
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.