back to top

Финанси, Съдружие » Други

16 обяви
Плащане на битови сметки

Плащане на битови сметки

Петрич, област Благоевград

Чрез паричната система Фактор Експрес, можете да плащате вашите битови сметки, ток, вода, вноски по кредити, осигуровки, глоби, такси към бюджета, семестриални такси към университети. Можете да изпращ..

Изи Пей Стара Загора Христо Ботев 45

Обществен център Основна категория Плащане на битови сметки /без такси за вносителя/ Получаване / Изпращане на пари в брой от чужбина Внасяне и теглене на пари в брой и получаването им в произволе..

Револют идеалната банка и карта, ако имате запор от BG банки
Цена: 10 лв.

10 лева бонус за нови потребители на Revolut при регистрация Регистрирай се в Revolut > > > https://revolut.com/referral/?referral-code=ivankae3tr!SEP2-23-AR и ще получиш 10лева бонус, ако..

 рекламирай сам в favicon
Финансова помощ
Цена: 5 000 лв.

Здравейте, имам нужда от финансова помощ за лечение 😔. Направиха ми спешна операция и сега имам нужда от финансова помощ за лечение и възстановяване. Имам всички документи епикриза и фактура, които ще..

Продавам монетизирани точки за друг сайт

Продавам монетизирани точки за друг сайт

Раднево, област Стара Загора

Точките са на стойност 190 лв с който можете да закупите абонамент за адекватна реклама в сайта БАЗАР. БГ ЖЕЛАЯ ДА ГИ ОБМЕНЯ ЗА РЕАЛНИ 120 ЛВ.

Сайт за Машинни Мазилки под Наем

Готов разработен сайт под наем!!! Безплатен пробен период 30 дни. Фирмата се занимава с полагане на машинна мазилка, замазка, топлоизолация и цялостни вътрешни ремонти и е разпознаваем бранд. Би..

обменно бюро

обменно бюро

Свети Влас, област Бургас
Цена: 100 лв.

Продавам ченч обменно бюро. Намира се в Слънчев бряг

Заложна Къща МЛАД

Заложна Къща МЛАД

Стара Загора

Заложна Къща Млад, гр. Стара загора, ул. Ген. Гурко 59, приема в залог и купува: злато, сребро, GSM - апарати, автомобили, мотоциклети, маркови часовници, черна и бяла техниха, таблети, слънчеви очила..

Сайт за машинни мазилки под наем
Цена: 1 369 лв.

Готов разработен сайт под наем!!! Безплатен пробен период 30 дни. Фирмата се занимава с полагане на машинна мазилка, замазка, топлоизолация и цялостни вътрешни ремонти и е разпознаваем бранд. Би..

Протектор за защита на банкови карти от кражба на данни САМО за 5.00лв.
Цена: 5 лв.

Протектор за защита на банкови карти от скимиране САМО за 3 лв. В рейса, влака, трамвая, в метрото, на опашка в магазина и на много други места може да сканират Вашата карта от разстояние и използва..

Търся спешно

Търся спешно финансово помощ, става въпрос за здравословни проблеми. Ако има някой да ми помогне, Спешно е.

Комисионна 10%

Комисионна 10%

Пловдив

Всеки, който може да уреди строителен обект(къща, апартамент, офис) с окончателно договаряне, ще получи 10% комисионна от стойността на ремонта.

Извършвам прехвърляне на пенсионната партида от друг към УПФ на ОББ на ЗДПО и кредити от ОББ

Прехвърлям партидата на ДЗПО(допълнителното задължително пенсионно осигуряване) на желаещите към УПФ на ОББ. С това прехвърляне получават шанс за теглене на кредити с много ниска лихва - основно и..

Техническо и административно ръководство и контрол на строителния обект

Ако ни се доверите, ние ще упражним контрол върху вашите изпълнители-строителни бригади и доставчици по време на строителния процес. Избирайки нас, вие избирате: *един договор за управление;..

Пенсионно осигуряване в Пенсионноосигурително дружество „Топлина“ АД

Финансово-консултантска къща potrebitelskikrediti.eu е осигурителен посредник, който привлича осигурени лица в пенсионните фондове, управлявани от Пенсионноосигурително дружество „Топлина“ АД. Осигуря..

Плащане на ток,вода,газ,телефон,кабелна,данъци

Здравейте, искаме да съобщим, чe ”Бюро за услуги-Елена Начева” ЕООД е лицензиран партньор на EasyPаy. Това ни позволява да ви предложим много нови услуги. Ето и някои от тях: При нас можете да : - с..