Област
Населено място
Цена
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
13 обяви
СнимкиЗаглавие на обявата
Плащане на ток,вода,газ,телефон,кабелна,данъци | Други | гр. Асеновград
Плащане на ток,вода,газ,телефон,кабелна,данъци
гр. Асеновград, обл. Пловдив,  Подател: „Бюро за услуги - Елена Начева“ ЕООД,  преди 13 часа
Здравейте, искаме да съобщим, чe ”Бюро за услуги-Елена Начева” ЕООД е лицензиран партньор на EasyPаy. Това ни позволява да ви предложим много нови услуги. Ето и някои от тях: При нас можете да : - си платите битовите сметки (ток, вода, газ, телефон, интернет)- без допълнителни такси; - да си платите данъците по ЕГН; - да направите вноска по кредит или кредитна карта; - да си платите таксите, глобите към държавни институции; - да изпратите или получите пари чрез EasyPay или MoneyGram; - да си закупите изгоден самолетен билет –търсене, резервация, плащане и чекиране; - да си закупите билет за..
Реализирали вашите проекти и платили вашите дългове 72H | Други | ман. Рилски манастир
Реализирали вашите проекти и платили вашите дългове 72H
Цена
1 000 лв.
ман. Рилски манастир, обл. Кюстендил,  преди 21 часа
Търсите за заем, за да съживите вашата дейност или за реализирането на проект, или имате нужда от фонда за закупуване на къща или кола или за лични нужди. Аз съм човек, който желае да ви отпусне заеми в размер от 5000 евро до 5000000 евро на всички сериозни хора, които могат да изпълнят условията на моята оферта. Не изискват много документи, но трябва да сте справедлив и честен човек. Лихвата е 2% на година. Имам възможност да удовлетворя моите клиенти в рамките на 72 часа след получаване на формуляра за кандидатстване. Ако се интересувате, моля свържете се с мен за повече информация. Ет..
Протектор за защита на банкови карти от кражба на данни САМО за 2.99лв. | Други | гр. София
Протектор за защита на банкови карти от кражба на данни САМО за 2.99лв.
Цена
2.99 лв.
гр. София, обл. София,  преди 3 дни
Протектор за защита на банкови карти от скимиране САМО за 3 лв. В рейса, влака, трамвая, в метрото, на опашка в магазина и на много други места може да сканират Вашата карта от разстояние и използвайки данните да Ви изпразнят банковата сметка! Защитете своите пари от дистанционно електронното джебчийство! Протектора предпазва от копиране на данните от Вашата карта. Блокиране и защита от всички RFID скенери и четци. Протектора е направен от материал, който е влагоустойчив. Под термина „банкови карти“ се разбират всички видове карти, издавани от банките на потребителите и служещи за безк..
Стартирай собствен бизнес без инвестиция | Други | гр. София
Стартирай собствен бизнес без инвестиция
гр. София, обл. София,  преди 4 дни
Ако търсиш възможност за допълнителен, а защо не основен доход, ако винаги си искал да работиш за себе си и да имаш собствен бизнес, ако си предприемчив и търсиш нови възможности, свържи с мен. Казвам се Димитър Рудев и за мен ще е удоволствие да отговоря на твоите въпроси и да ти предложа решения. За повече информация: www.rudev.net
TransferWise - безплатен паричен превод за чужбина | Други | гр. София
TransferWise - безплатен паричен превод за чужбина
Цена
1 лв.
гр. София, обл. София,  преди 7 дни
Чрез линка по-долу можете да извършите безплатен първи паричен превод за чужбина в размер до 500 GBP през платформата TransferWise: https://transferwise.com/u/fc5103 TransferWise е иновативна платформа, създадена през 2011 г. Тя прави възможно избягването на високите такси и комисионни, както и неизгодните обменни валутни курсове, които банките прилагат при международните парични преводи и разплащания. Напр. таксата на TransferWise за превод в евро е 0.7%, а обменният курс е 0.5111 лева за 1 евро. За преводи в долари таксата е 1% за суми до 5000 долара и 0.7% за частта над нея. ..
Продавам вземане по изп. лист | Други | гр. Самоков
Продавам вземане по изп. лист
Цена
7 000 лв.
гр. Самоков, обл. София,  преди 16 дни
-Размер на вземането - 24500лв. -Длъжник солидарно от физ. и юр. лице. -Изпълнителен лист.
Изкупуване на парични вземания от физически лица и фирми | Други | гр. София
Изкупуване на парични вземания от физически лица и фирми
гр. София, обл. София,  преди 25 дни
ИЗКУПУВАНЕ НА ПАРИЧНИ ВЗЕМАНИЯ ОТ ФИЗИЧЕСКИ ЛИЦА И ФИРМИ От нашите услуги може да се възползва всеки от Вас, който разполага с издаден в негова полза Изпълнителен лист за парично вземане или всеки, който разполага с необходимите документи доказващи съществуване на парично вземане в негова полза. За разлика от познатите ви Колекторни фирми, ориентирани в събиране и изкупуване на големи портфейли от просрочени парични вземания на банки, мобилни оператори и други небанкови финансови институции, ние сме организация, която е фокусирана и тясно специализирана единствено в ИЗКУПУВАНЕТО НА ПАРИЧНИ..
поръчител срещу заплащане | Други | гр. София
поръчител срещу заплащане
Цена
1 000 лв.
гр. София, обл. София,  преди 36 дни
Търся поръчител срещу заплащане за теглене на банков кредит. Кредитът ще бъде обезпечен с ипотека на моето жилище и превод на заплата в банката. Моля, ако някой се интересува, да изпрати смс на посочения номер, като остави телефон и име за връзка и аз ще се свържа с него възможно най-скоро.
BG Banks - Каталог на банките в България | Други | гр. Пловдив
BG Banks - Каталог на банките в България
Nov BG
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Nov BG,  преди 120 дни
Банки! Информация за всички лицензирани банки в България. Новини от света на финансовите пазари и бизнеса! Оферти и промоции на банките! Каталогът има информационна цел. Нашата амбиция е да предоставим на читателите надеждна и адекватна информация за актуалните предложения, промоции и оферти, които предлагат лицензираните банки в България.
Готова система за изграждане бизнес от дома! | Други | гр. София
Готова система за изграждане бизнес от дома!
Pepa Ignatova
гр. София, обл. София,  Подател: Pepa Ignatova,  преди 233 дни
Как да автоматизирате бизнеса си в интернет и да ви носи доходи 24 часа? Ние сами ще намерим вашите партньори. Вие спите или сте на почивка, ние ще работим за вас. Може да заявите толкова партньора, колкото на вас ви трябва. Искате ли да знаете повече, свържете се с нас в най-близко време.
търся съдействие | Други | с. Борован
търся съдействие
Цена
1 лв.
с. Борован, обл. Враца,  Подател: ivanova,  преди 345 дни
здравейте спешно се нуждая от съдействие за заем с лошо цкр съм ако може помощ да получа от частно лице срещу записна заповед става на въпрос за сума от 2500 лв но и по малка сума от 500 до 1000 ще ми помогнат затова ви моля да се свързвате с имейл
Покупко - продажба на криптовалути | Други | гр. София
Покупко - продажба на криптовалути
гр. София, обл. София,  Подател: Ventsi Petrov,  преди 453 дни
Търговия с биткойни лайткойни и етери
Изкупуване на сребро за скрап | Други | гр. Пловдив
Изкупуване на сребро за скрап
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 890 дни
Екс голд България – лицензиран търговец от Министерството на финансите по чл.13, ал.1 от Валутния закон, изкупува сребро на скрап. Цената зависи от чистотата на предложения метал и съпътстващите разходи до наш офис.
« Предишна | 1 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.

© 2017 Ало.бг