Филтриране
Сортиране
  Филтър
 • Област
  Всички
 • Населено място
  Всички
 • Цена
  Всички
 • Обяви подадени след
  Всички
 •  Разширено търсене
 • реклама

Финанси, Съдружие » Други

26 обяви
Цена: 1 лв. Чрез линка по-долу можете да извършите безплатен първи паричен превод за чужбина в размер до 500 GBP през платформата TransferWise: https://transferwise.com/u/fc5103 TransferWise е иновативна п..

Преотстъпвам магазин втора употреба

с. Белозем, обл. Пловдив
Цена: 1 лв. Магазина се намира в Пловдив Тракия
Официален представител за цяла България търси дистрибутори и клиенти за широка гама от луксозни алкохолни продукти с различен екстракт, Произведени от Чешка запазена марка, по технология създад..
Верига Заложни Къщи ”Кеш и Корект” - град Пловдив работим с ФК ”CASH EXPRESS”SIRVICE” предлагащи услугите на WESTERN UNION за България. WESTERN UNION предлага бърза и лесна връзка с приятели, семейств..

Бързи кредити

гр. София, обл. София
Цена: 1 лв. Бързи кредити от 200 до 1000 лева. Може и с лошо ЦКР.
Разполага с луксозен магазин офис топ център, персонал с компетенции, възможност за склад, транспорт, отвореност към нови идеи, коректно партньорство и желание за развитие,

Консултантски услуги

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 300 лв. Кризисен мениджмънт, управление на бизнес проекти, логистична подкрепа. Анализи на капиталови пазари, защита и управление на личното богатство.

ваучери за храна и други

гр. София, обл. София
Купувам ВАУЧЕРИ за храна и други, валидни в големите търговски вериги - Метро, Кауфланд, Била и т.н.- за храна, за подарък 80 %.

Купувам ЕВРО монети

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 1.50 лв. Купувам евро монети - 1.50 лв (цена по договаряне за повече от 100 €). За град Варна - лично предаване! За страната куриерска фирма “Еконт”. Заплащане на момента!

Агенция извършва

гр. София, обл. София
Агенция извършва промоции презентации анкети подписки цялостни и частични рекламни кампании за вашият бизнес в гр София и страната

Продавам вземане по изп. лист

гр. Самоков, обл. София
Цена: 5 000 лв. -Размер на вземането - 24500лв. -Длъжник солидарно от физ. и юр. лице. -Изпълнителен лист.
Цена: 999 лв. Искаш ли да искарваш добри пари с хобито си? Можеш да печелиш без риск, работейки за себе си от домашния компютър или близкия Еврофутбол. Предлагам ти уникална, професионална, математическа стратегия ..

мебели за баня

гр. София, обл. София
Цена: 509 лв. АМИК-ИНТЕР търси партньори в страната за продажба на мебели за баня. За повече информация позвънете на посочения тел.
СуперКопилка е международна Общност, която обединява хора с цел взаимно финансиране, което позволява на участниците не само да натрупват, но и да преумножават спестяванията си. Участието в Общността е..

Подарявам фирма

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Подарявам фирма ЕООД, изпълняваща до сега дейност. Създадена е 2014. Има лиценз до края на 2019. Няма задължения. Може да изпълнява всякаква дейност.

Бързи пари

гр. Плевен, обл. Плевен
”Ан-консулт 98 Еоод” Център за финансови услуги При нас можете: 1. Да сключите всякаква необходима Ви застраховка; 2. Да получите експресно съдействие за кредит; 3. Да заявите превод и легал..
Отдавна създадено и известно преводаческо бюро в близост до външно министерство, занимаващо се с писмени преводи, легализация на документи, заверки на документи пред нотариус и осигуряване на преводач..
Фактор И. Н. АД набира корпоративни партньори за услугите Международни парични преводи MoneyGram и Пощенски парични преводи Фактор Експрес! За да бъдете наш представител е необходимо да бъдете юриди..

ликвидация на фирми

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 340 лв. Ликвидация на фирми без задължения към НАП със седалище гр. Варна. В цената са включени всички държавни такси.

търся съдействие

с. Борован, обл. Враца
Цена: 1 лв. здравейте спешно се нуждая от съдействие за заем с лошо цкр съм ако може помощ да получа от частно лице срещу записна заповед става на въпрос за сума от 2500 лв но и по малка сума от 500 до 1000 ще ми..
В www.cryptotrading.bg ще намерите лесна информация как да търгувате с криптовалута. Как да направите регистрация в крипто борсите и крипто портфейли. Първи стъпки, информация за криптовалути, нов..

BG Banks - Каталог на банките в България

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Банки! Информация за всички лицензирани банки в България. Новини от света на финансовите пазари и бизнеса! Оферти и промоции на банките! Каталогът има информационна цел. Нашата амбиция е да предостави..
Цена: 2.99 лв. Протектор за защита на банкови карти от скимиране САМО за 3 лв. В рейса, влака, трамвая, в метрото, на опашка в магазина и на много други места може да сканират Вашата карта от разстояние и използва..
Здравейте, искаме да съобщим, чe ”Бюро за услуги-Елена Начева” ЕООД е лицензиран партньор на EasyPаy. Това ни позволява да ви предложим много нови услуги. Ето и някои от тях: При нас можете да : - с..
Как да автоматизирате бизнеса си в интернет и да ви носи доходи 24 часа? Ние сами ще намерим вашите партньори. Вие спите или сте на почивка, ние ще работим за вас. Може да заявите толкова партньора, к..

Изкупуване на сребро за скрап

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Екс голд България – лицензиран търговец от Министерството на финансите по чл.13, ал.1 от Валутния закон, изкупува сребро на скрап. Цената зависи от чистотата на предложения метал и съпътстващите раз..
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.