Филтриране
Сортиране

Финанси, Съдружие » Други

19 обяви
Цена: 2.99 лв. Протектор за защита на банкови карти от скимиране САМО за 3 лв. В рейса, влака, трамвая, в метрото, на опашка в магазина и на много други места може да сканират Вашата карта от разстояние и използва..
Официален представител за цяла България търси дистрибутори и клиенти за широка гама от луксозни алкохолни продукти с различен екстракт, Произведени от Чешка запазена марка, по технология създад..
Верига Заложни Къщи ”Кеш и Корект” - град Пловдив работим с ФК ”CASH EXPRESS”SIRVICE” предлагащи услугите на WESTERN UNION за България. WESTERN UNION предлага бърза и лесна връзка с приятели, семейств..

Агенция извършва

гр. София, обл. София
Агенция извършва промоции презентации анкети подписки цялостни и частични рекламни кампании за вашият бизнес в гр София и страната
Разполага с луксозен магазин офис топ център, персонал с компетенции, възможност за склад, транспорт, отвореност към нови идеи, коректно партньорство и желание за развитие,

Семейство в нуждa

гр. Търговище, обл. Търговище
Цена: 2 000 лв. Ние сме млaдо семейство което търси кредит до 2000лв могa дa опредостaвя кaто зaлог имот еднa вилa кaто гaрaнция зa дa ми отпуснaт зaем в определения срок дa върнa пaрите моля който може дa ми помогне..

Банкова каса 650 кг. Уникална!

гр. София, обл. София
Продава се уникална каса с три заключвания; два отделни ключа и електроннен шифър. За банки, казина, ченч-бюра, големи фирми...
Уважаеми колеги, Във връзка с разширяване на нашата дейност търсим партньори в областта на подготовката и управлението на европейски проекти Ние сме компания, която предоставя: Информация и консу..

Продавам вземане по изп. лист

гр. Самоков, обл. София
Цена: 4 500 лв. -Размер на вземането - 24500лв. -Длъжник солидарно от физ. и юр. лице. -Изпълнителен лист.
Фактор И. Н. АД набира корпоративни партньори за услугите Международни парични преводи MoneyGram и Пощенски парични преводи Фактор Експрес! За да бъдете наш представител е необходимо да бъдете юриди..
Цена: 1 лв. Чрез линка по-долу можете да извършите безплатен първи паричен превод за чужбина в размер до 500 GBP през платформата TransferWise: https://transferwise.com/u/fc5103 TransferWise е иновативна п..

ваучери за храна и други

гр. София, обл. София
Купувам ВАУЧЕРИ за храна и други, валидни в големите търговски вериги - Метро, Кауфланд, Била и т.н.- за храна, за подарък 80 %.
СуперКопилка е международна Общност, която обединява хора с цел взаимно финансиране, което позволява на участниците не само да натрупват, но и да преумножават спестяванията си. Участието в Общността е..

ликвидация на фирми

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 340 лв. Ликвидация на фирми без задължения към НАП със седалище гр. Варна. В цената са включени всички държавни такси.

търся съдействие

с. Борован, обл. Враца
Цена: 1 лв. здравейте спешно се нуждая от съдействие за заем с лошо цкр съм ако може помощ да получа от частно лице срещу записна заповед става на въпрос за сума от 2500 лв но и по малка сума от 500 до 1000 ще ми..

BG Banks - Каталог на банките в България

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Банки! Информация за всички лицензирани банки в България. Новини от света на финансовите пазари и бизнеса! Оферти и промоции на банките! Каталогът има информационна цел. Нашата амбиция е да предостави..
Здравейте, искаме да съобщим, чe ”Бюро за услуги-Елена Начева” ЕООД е лицензиран партньор на EasyPаy. Това ни позволява да ви предложим много нови услуги. Ето и някои от тях: При нас можете да : - с..
Как да автоматизирате бизнеса си в интернет и да ви носи доходи 24 часа? Ние сами ще намерим вашите партньори. Вие спите или сте на почивка, ние ще работим за вас. Може да заявите толкова партньора, к..

Изкупуване на сребро за скрап

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Екс голд България – лицензиран търговец от Министерството на финансите по чл.13, ал.1 от Валутния закон, изкупува сребро на скрап. Цената зависи от чистотата на предложения метал и съпътстващите раз..
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.