Финанси, Съдружие » Други

23 обяви

Финансово предложение за 24 часа

с. Блажиево, обл. Кюстендил
Здравейте мадам и сър За да улесним реализацията на вашите проекти и да направим финансовия си живот стабилен, ние мислим за нова система на наскоро прието финансиране с новата стратегия. Свърже..
Финансово-консултантска къща potrebitelskikrediti.eu е осигурителен посредник, който привлича осигурени лица в пенсионните фондове, управлявани от Пенсионноосигурително дружество „Топлина“ АД. Осигуря..
Ако си регистриран земеделски производител, започнал си да се занимаваш със селскостопанска дейност преди 31.12.2018 И РАЗПОЛАГАШ СЪС СТОПАНСТВО от около 10-15 дка зеленчук на открито, или 10-15 дка о..
За всеки който иска да има допълнителни доходи И му е писнало от лъжи за уредени срещи. Нека да пише за нашите прогнози или системи без риск от загуба.

Голяма финансова оферта

с. Александрово, обл. Ловеч
Цена: 1 155 EUR Вие сте във финансова криза? нуждаете ли се от спешна финансова подкрепа? Ипотечната фирма ”Ленда” предоставя финансови средства на физически лица, юридически лица и фирми. можете да заемете сума от 3..
Разполага с луксозен магазин и офис топ център, персонал с компетенции, възможност за склад, транспорт, отвореност към нови идеи, коректно партньорство и желание за развитие.

Агенция извършва

гр. София, обл. София
Агенция извършва промоции презентации анкети подписки цялостни и частични рекламни кампании за вашият бизнес в гр София и страната
Цена: 3 000 лв. Кандидатствай лесно за бързи кредити до заплата. Пълна прозрачност на условията - знаеш колко плащаш, по всяко време. Без скрити условия. Без трудов договор. Бързи кредити всеки ден. Само срещу лична ..

мебели за баня

гр. София, обл. София
АМИК-ИНТЕР търси партньори в страната за продажба на мебели за баня. За повече информация позвънете на посочения тел.
Печели пари докато сърфираш в интернет чрез новите технологии. Печели от рекламите на другите чрез БРЕЙВ Новият най-бърз децентрализиран интернет браузър на Брендън Айх - изобретателя на езика за ин..
Цена: 2.99 лв. Протектор за защита на банкови карти от скимиране САМО за 3 лв. В рейса, влака, трамвая, в метрото, на опашка в магазина и на много други места може да сканират Вашата карта от разстояние и използва..
Цена: 1 лв. Чрез линка по-долу можете да извършите безплатен първи паричен превод за чужбина в размер до 500 GBP през платформата TransferWise: https://transferwise.com/u/fc5103 TransferWise е иновативна п..
МОНТАЖ, РЕМОНТ И ПРЕНАРЕЖДАНЕ НА ЛАМИНАТ И ПАРКЕТ - ГЕОРГИ ВАСИЛЕВ Фирмата извършва абонаментни монтажи на ламинат в София, към магазини, които продават ламиниран паркет, но нямат монтажна група и ..
Цена: 1 EUR Щастлива съм да споделя с вас, че моят бизнес партньор, Kannaway, е удостоена със златна награда Stevie като част от American Business Awards 2019. Kannaway бе обявена за победител в Gold Stevie® Aw..
Цена: 880 лв. 1. Сменете магазина от който пазарувате. Направете една проста регистрация и ще ползвате много преимущества без задължителни ангажименти. Може да пазарувате от дома си с 30% отстъпка повече от 450 п..

Business Loan/Debt Financing

гр. Драгоман, обл. София
Цена: 700 EUR Здравейте Ние сме установено лице тук в Азия със серия от успешно затворени сделки и силни партньорства, постигнати от години на непрекъснато усърдие, доверие и непрекъснато внимание към нашите кли..

Продавам вземане по изп. лист

гр. Самоков, обл. София
Цена: 4 500 лв. -Размер на вземането - 24500лв. -Длъжник солидарно от физ. и юр. лице. -Изпълнителен лист.

Банкова каса 650 кг. Уникална!

гр. София, обл. София
Продава се уникална каса с три заключвания; два отделни ключа и електроннен шифър. За банки, казина, ченч-бюра, големи фирми...

Инвестиране на туризма в Гърция

Гърция (GR), обл. Друга държава
Гилдия на главните готвачи - България. Предлагаме партньорство и сътрудничество с настоящи и бъдещи бизнесмени в туристическата индустрия, хотели и ресторанти. Консултации, високотехнологични проекти,..

Изкупуване на сребро за скрап

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Екс голд България – лицензиран търговец от Министерството на финансите по чл.13, ал.1 от Валутния закон, изкупува сребро на скрап. Цената зависи от чистотата на предложения метал и съпътстващите раз..

ваучери за храна и други

гр. София, обл. София
Купувам ВАУЧЕРИ за храна и други, валидни в големите търговски вериги - Метро, Кауфланд, Била и т.н.- за храна, за подарък 70 %.
Фактор И. Н. АД набира корпоративни партньори за услугите Международни парични преводи MoneyGram и Пощенски парични преводи Фактор Експрес! За да бъдете наш представител е необходимо да бъдете юриди..
Здравейте, искаме да съобщим, чe ”Бюро за услуги-Елена Начева” ЕООД е лицензиран партньор на EasyPаy. Това ни позволява да ви предложим много нови услуги. Ето и някои от тях: При нас можете да : - с..
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.