Филтриране
Сортиране

Финанси, Съдружие » Други

35 обяви
Цена: 2 500 лв. Безплатен домейн за 1 година, безплатен хостинг за 3 месеца на нашите сървъри, безплатна техническа поддръжка, докато сайта се хостваот нас. Многоезичен магазин /преведен на няколко езика/, добавям..
Цена: 20 000 лв. Продавам изпълнителен лист на стойност 30 000 лв главница (без законните лихив които текат от 09.2017).

Агенция извършва

гр. София, обл. София
Агенция извършва промоции презентации анкети подписки цялостни и частични рекламни кампании за вашият бизнес в гр София и страната

Бърз кредит

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 800 лв. Бърз кредит до 20минути!
Цена: 10 000 000 лв. Имам много важно съобщение, което да споделя с всички / всеки, който се нуждае от заем от истински кредитор. Щастлив съм да споделя тази добра новина след това, което преживях в ръцете на някакъв жалъ..

Продавам монета юбилейна от 2 лв

гр. Димитровград, обл. Хасково
Цена: 10 лв.

мебели за баня

гр. София, обл. София
Цена: 509 лв. АМИК-ИНТЕР търси партньори в страната за продажба на мебели за баня. За повече информация позвънете на посочения тел.
Разполага с луксозен магазин и офис топ център, персонал с компетенции, възможност за склад, транспорт, отвореност към нови идеи, коректно партньорство и желание за развитие.
Цена: 1 лв. Goodnews днес Бяхте ли отхвърлени от банката, имате ли лош кредит или лошо финансово състояние и имате нужда от спешен заем по някоя от следните причини . заплати дълговете си, . плащане на училищн..
Ако си регистриран земеделски производител, започнал си да се занимаваш със селскостопанска дейност преди 31.12.2018 И РАЗПОЛАГАШ СЪС СТОПАНСТВО от около 10-15 дка зеленчук на открито, или 10-15 дка о..
Цена: 1 лв. Чрез линка по-долу можете да извършите безплатен първи паричен превод за чужбина в размер до 500 GBP през платформата TransferWise: https://transferwise.com/u/fc5103 TransferWise е иновативна п..

Търся кредит

гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
Цена: 5 000 лв. Здравейте на всички търся кредит в размер на 25 Хил лева напълно сериозен и откровен съм давам 20 процента от кредита демек 5 Хил лева ако някои ми тегли банков кредит ще ми заложа каквото имам готов ..

Кредитиране, Финансиране

гр. София, обл. София
КРЕДИТИ, купуване на жилища, финансиране на потребителски кредити, Рефинанс на бързи кредити, Ипотеки най-добрите условия

Продавам вземане по изп. лист

гр. Самоков, обл. София
Цена: 5 500 лв. -Размер на вземането - 24500лв. -Длъжник солидарно от физ. и юр. лице. -Изпълнителен лист.
Цена: 20 лв. В отлично състояние
Цена: 2.99 лв. Протектор за защита на банкови карти от скимиране САМО за 3 лв. В рейса, влака, трамвая, в метрото, на опашка в магазина и на много други места може да сканират Вашата карта от разстояние и използва..
Купувам евро монети на много добри курсове! Монетите от 1 и 2 евро ги купувам на 1.75 лв, монети от 0.50, 0.20, 0.10 на 1.50 лв, а жълтите по 0.05, 0.02 и 0.01 ги купувам на 1лв. За количества можем д..

Мобилен Банков Експерт

гр. София, обл. София
Цена: 2 500 лв. Служителите ни са нашият най-ценен капитал. Кои сме ние: Нашия клиент има 27-годишно успешно присъствие сред лидерите на банковия пазар в България и e трети по активи, модерна универсална банка,..
Цена: 1 лв. Предлагам работа като дистрибутор на натурална козметика. За повече информация, пишете на посочения email. Обявата е валидна за цялата страна.

Продавам криптокойни PSD

гр. София, обл. София
Цена 11 Евро на брой. Актуалната (стандартната) цена в сайта е на 18 Евро.

Система без риск в бет365

гр. Благоевград, обл. Благоевград
Цена: 20 лв. Система без риск в бет365 с около 20%печалба за повече инфо https://www.facebook.com/rumen.sharkov.9

Банкова каса 650 кг. Уникална!

гр. София, обл. София
Продава се уникална каса с три заключвания; два отделни ключа и електроннен шифър. За банки, казина, ченч-бюра, големи фирми...

Кредит за всеки! Карлово и района!

гр. Карлово, обл. Пловдив
Цена: 5 000 лв. Кредити от 100 до 5000 лв.! Получаване още същия ден! Усвои кредит и се възползвай от многобройните ни изгодни оферти като: 1. Приоритетно разглеждане и изплащане на кредита; 2. Улеснена процеду..
Търси да наеме ремонтиран покрив с 300 кв метра южен скат или равен на сграда в или около Пловдив за 20 години с цел поставяне на слънчеви панели. Атрактивно предложение за наем!
Предлагам допълнително пенсионно осигуряване към Бъдеще. Клубната карта предоставя на клиентите да ползват широка гама от професионални топ оферти.

Купувам сребро. Плащане веднага

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 1 лв. Купувам сребро. Плащане веднага. 80 ст/грам

Инвестиране на туризма в Гърция

Гърция (GR), обл. Друга държава
Гилдия на главните готвачи - България. Предлагаме партньорство и сътрудничество с настоящи и бъдещи бизнесмени в туристическата индустрия, хотели и ресторанти. Консултации, високотехнологични проекти,..

Изкупуване на сребро за скрап

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Екс голд България – лицензиран търговец от Министерството на финансите по чл.13, ал.1 от Валутния закон, изкупува сребро на скрап. Цената зависи от чистотата на предложения метал и съпътстващите раз..

Специфична лична услуга

гр. София, обл. София
Моля някой, който има възможността да ни зарадва вкъщи с едно развлечение, което не можем да си позволим, отнася се до малък депозит в национална лотария. Ей така, за късмет.

BG Banks - Каталог на банките в България

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Банки! Информация за всички лицензирани банки в България. Новини от света на финансовите пазари и бизнеса! Оферти и промоции на банките! Каталогът има информационна цел. Нашата амбиция е да предостави..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.