1. home
  2. »
  3. bcФинанси, Съдружие
  4. »
  5. Други

Финанси, Съдружие » Други

15 обяви
Финансово-консултантска къща potrebitelskikrediti.eu е осигурителен посредник, който привлича осигурени лица в пенсионните фондове, управлявани от Пенсионноосигурително дружество „Топлина“ АД. Осигуря..

Консултантски услуги

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 300 лв. Управление на бизнес инвестиционни проекти. Управление на строителни проекти. Кризисен мениджмънт, логистична подкрепа. Анализи на капиталови пазари, защита и управление на личното богатство.

Изкупувам крипто валути

гр. Пловдив, обл. Пловдив
изкупувам всякакъв вид крипто валути на територията на цяла България. За по - подробна информация моля обадете се на посоченият телефонен номер. Плащам веднага.

Купувам дружества

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 1 234 лв. Купувам дружества Ет еоод оод ад цена по договаряне ако е чисто от каквито и да е задължения а ако има такива между 10 и 20% от задълженията е цената дейността я извършваме в цялата страна
1. Нашият проект е създаден от обединяването на истински професионалисти в различни области. Те се събраха, за да представят първия в света 100% автоматизиран продукт в историята на Арбитража. Сглобих..
Занимавам се с изготвянето на таблици с данни за дадени компании като например Фирма, адрес, контакт (имейл или телефон) и лице за контакт. Поръчвате и получавате индивидуални бази за директен марке..
Фактор И. Н. АД набира корпоративни партньори за услугите Международни парични преводи MoneyGram и Пощенски парични преводи Фактор Експрес! За да бъдете наш представител е необходимо да бъдете юриди..

Арбитражна търговия на крипто валута.

гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
Arbistar 2.0 е платформа за автоматична арбитражна търговия на криптовалута Bitcoin. Инвестицията се избива за няколко месеца. Доходност около 12 - 18% месечно. Минимална инвестиция 0.10 или 5 бит..
Цена: 2.99 лв. Протектор за защита на банкови карти от скимиране САМО за 3 лв. В рейса, влака, трамвая, в метрото, на опашка в магазина и на много други места може да сканират Вашата карта от разстояние и използва..

Продавам 0.303 биткоини за 3300лв

гр. София, обл. София
Цена: 300 лв. Продавам 0.303 биткоини за 3300лв. Цената е с около 600лв по-ниска от пазарната. Защо? Закупени са преди около година на цена от 8500лв за биткоин. Може и на части - мин. 300лв. При интере..

Втора пенсия - Как?

гр. Бургас, обл. Бургас
Искаш ли да разбереш как да достигнеш до сигурна пенсия, която да оставиш като наследство на децата си? За повече информация посети: https://MLMoffice.info/biz-3Ei9e.bg?tr=bgalo-1

Пасивен доход-0,7 ДО 1,5% на ден

гр. Казанлък, обл. Стара Загора
Линк за регистрация; https://mind.capital/?referral=50lTXh0z37 Темата с подробности за проекта; http://pari-ot-internet.com/forum/viewtopic.php?t=23756& sid=7557264e7fed47c4e2f3e2cf65e70f79 СОБС..

Търся черна техника на консигнация

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 2 лв. Имам сервиз за ремонт на техника - телевизори, компютри, монитори, аудио-видео и пр. Разполагам с място за продажба на по - дребна черна техника. Ако сте вносител или продавате он лайн, предлагам сътр..

Изкупуване на сребро за скрап

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Екс голд България – лицензиран търговец от Министерството на финансите по чл.13, ал.1 от Валутния закон, изкупува сребро на скрап. Цената зависи от чистотата на предложения метал и съпътстващите раз..
Здравейте, искаме да съобщим, чe ”Бюро за услуги-Елена Начева” ЕООД е лицензиран партньор на EasyPаy. Това ни позволява да ви предложим много нови услуги. Ето и някои от тях: При нас можете да : - с..
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.