Финанси, Съдружие » Други

18 обяви
Счетоводни услуги. Счетоводство. ДДС отчети. Регистрации на фирми. Най-ниски цени -> можете да проверите веднага на страница ЦЕНИ - 50% по-ниски цени от конкуренцията. Счетоводни услуги, счетовод..
Финансово-консултантска къща potrebitelskikrediti.eu е осигурителен посредник, който привлича осигурени лица в пенсионните фондове, управлявани от Пенсионноосигурително дружество „Топлина“ АД. Осигуря..
Линк за регистрация https://l7trade.company/?r=716396339 Платформа за арбитражна търговия на крипто валута доходност 4-5% НА ДЕН+реферална програма. Инвестицията се избива за около 25 дни съветвам..

BG Banks - Каталог на банките в България

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Банки! Информация за всички лицензирани банки в България. Новини от света на финансовите пазари и бизнеса! Оферти и промоции на банките! Каталогът има информационна цел. Нашата амбиция е да предостави..

преводи и легализация

гр. Попово, обл. Търговище
Агенция за преводи НОВ ВЕК разполага със заклети преводачи на над 30 езика: английски, немски, френски, италиански, испански, руски, гръцки, турски, румънски, сърбо-хърватски, чешки, полски, македонск..

Банкова каса 650 кг. Уникална!

гр. София, обл. София
Цена: 3 000 лв. Продава се уникална ОГНЕУПОРНА каса с три заключвания; два отделни ключа и електроннен шифър. На половин цена от аналогични подобни!!! За банки, казина, ченч-бюра, големи фирми...

Продавам вземане по изп. лист

гр. Самоков, обл. София
Цена: 4 000 лв. -Размер на вземането - 24500лв. -Длъжник солидарно от физ. и юр. лице. -Изпълнителен лист.
Предлагам удостоверение за застрахователна стойност за пред нотариус, за продажба мпс на възможно най ниска стойност. Оценка на автомобил. За цяла българия изпращам по - ”еконт”. Застраховки; гр..
Ако си регистриран земеделски производител, започнал си да се занимаваш със селскостопанска дейност преди 31.12.2018 И РАЗПОЛАГАШ СЪС СТОПАНСТВО от около 10-15 дка зеленчук на открито, или 10-15 дка о..
Разполага с луксозен магазин и офис топ център, персонал с компетенции, възможност за склад, транспорт, отвореност към нови идеи, коректно партньорство и желание за развитие.

Агенция извършва

гр. София, обл. София
Агенция извършва промоции презентации анкети подписки цялостни и частични рекламни кампании за вашият бизнес в гр София и страната

мебели за баня

гр. София, обл. София
АМИК-ИНТЕР търси партньори в страната за продажба на мебели за баня. За повече информация позвънете на посочения тел.
Цена: 2.99 лв. Протектор за защита на банкови карти от скимиране САМО за 3 лв. В рейса, влака, трамвая, в метрото, на опашка в магазина и на много други места може да сканират Вашата карта от разстояние и използва..

Инвестиране на туризма в Гърция

Гърция (GR), обл. Друга държава
Гилдия на главните готвачи - България. Предлагаме партньорство и сътрудничество с настоящи и бъдещи бизнесмени в туристическата индустрия, хотели и ресторанти. Консултации, високотехнологични проекти,..

Изкупуване на сребро за скрап

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Екс голд България – лицензиран търговец от Министерството на финансите по чл.13, ал.1 от Валутния закон, изкупува сребро на скрап. Цената зависи от чистотата на предложения метал и съпътстващите раз..

ваучери за храна и други

гр. София, обл. София
Купувам ВАУЧЕРИ за храна и други, валидни в големите търговски вериги - Метро, Кауфланд, Била и т.н.- за храна, за подарък 70 %.
Фактор И. Н. АД набира корпоративни партньори за услугите Международни парични преводи MoneyGram и Пощенски парични преводи Фактор Експрес! За да бъдете наш представител е необходимо да бъдете юриди..
Здравейте, искаме да съобщим, чe ”Бюро за услуги-Елена Начева” ЕООД е лицензиран партньор на EasyPаy. Това ни позволява да ви предложим много нови услуги. Ето и някои от тях: При нас можете да : - с..
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.