1. home
  2. »
  3. bcФинанси, Съдружие
  4. »
  5. Други

Финанси, Съдружие » Други

17 обяви
Линк за регистрация: http://app.arbistar.com/signup/WSD7EOAQ8C Инвестицията се изплаща бързо. печалбите са между 20-30% на месец, но има натрупване всяка седмица което увеличава капитала по-бър..

Продавам ваучери

гр. София, обл. София
Продавам ваучери за храна на фирма ”SODEXO”. Може да се пазарува с тях всичко във всички вериги магазини; METRO; KAUFLAND; LIDL; BILLA и т.н..

Консултантски услуги

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 300 лв. Управление на бизнес инвестиционни проекти. Управление на строителни проекти. Кризисен мениджмънт, логистична подкрепа. Анализи на капиталови пазари, защита и управление на личното богатство.
Финансово-консултантска къща potrebitelskikrediti.eu е осигурителен посредник, който привлича осигурени лица в пенсионните фондове, управлявани от Пенсионноосигурително дружество „Топлина“ АД. Осигуря..

BG Banks - Каталог на банките в България

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Банки! Информация за всички лицензирани банки в България. Новини от света на финансовите пазари и бизнеса! Оферти и промоции на банките! Каталогът има информационна цел. Нашата амбиция е да предостави..
Разполага с луксозен магазин и офис топ център, персонал с компетенции, възможност за склад, транспорт, отвореност към нови идеи, коректно партньорство и желание за развитие.
Цена: 15 000 лв. Извършваме обмен (ексчейндж) на Биткойн и всички видове основни криптовалути: BTC, ETH, LTC, BCH, XRP, XLM, EOS, ETC, ZRX. Има и опция за обмен на по-малко търсените: DAI, ZEC, BAT, GNT, MANA, LOO..

Дропшипинг в eBay, Amazon, Etsy

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Да продаваме заедно в най-големите световни платформи за онлайн търговия, като eBay, Etsy, Amazon и т.н. Принципа на работа е базиран на дропшипинг/dropshipping, както системата е изключително опросте..
Предлагам удостоверение за застрахователна стойност за пред нотариус, за продажба мпс на възможно най ниска стойност. Оценка на автомобил. За цяла българия изпращам по - ”еконт”. Застраховки; гр..

Агенция извършва

гр. София, обл. София
Агенция извършва промоции презентации анкети подписки цялостни и частични рекламни кампании за вашият бизнес в гр София и страната

мебели за баня

гр. София, обл. София
АМИК-ИНТЕР търси партньори в страната за продажба на мебели за баня. За повече информация позвънете на посочения тел.
Цена: 2.99 лв. Протектор за защита на банкови карти от скимиране САМО за 3 лв. В рейса, влака, трамвая, в метрото, на опашка в магазина и на много други места може да сканират Вашата карта от разстояние и използва..

Инвестиране на туризма в Гърция

Гърция (GR), обл. Друга държава
Гилдия на главните готвачи - България. Предлагаме партньорство и сътрудничество с настоящи и бъдещи бизнесмени в туристическата индустрия, хотели и ресторанти. Консултации, високотехнологични проекти,..

Изкупуване на сребро за скрап

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Екс голд България – лицензиран търговец от Министерството на финансите по чл.13, ал.1 от Валутния закон, изкупува сребро на скрап. Цената зависи от чистотата на предложения метал и съпътстващите раз..

ваучери за храна и други

гр. София, обл. София
Купувам ВАУЧЕРИ за храна и други, валидни в големите търговски вериги - Метро, Кауфланд, Била и т.н.- за храна, за подарък 70 %.
Фактор И. Н. АД набира корпоративни партньори за услугите Международни парични преводи MoneyGram и Пощенски парични преводи Фактор Експрес! За да бъдете наш представител е необходимо да бъдете юриди..
Здравейте, искаме да съобщим, чe ”Бюро за услуги-Елена Начева” ЕООД е лицензиран партньор на EasyPаy. Това ни позволява да ви предложим много нови услуги. Ето и някои от тях: При нас можете да : - с..
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.