back to top

Финанси, Съдружие » Други

13 обяви
MONEYGRAM и FACTOREXPRESS - Парични преводиVIP обява

✅Плащане на битови сметки, вноски по кредити, държавни такси, глоби, актове и задължения към други публични институции; ✅ Вноски по осигуровки; ✅ Плащане на наем, заеми и други; ✅ Получаване на ..

Протектор за защита на банкови карти от кражба на данни САМО за 2.99лв.
Цена: 2.99 лв.

Протектор за защита на банкови карти от скимиране САМО за 3 лв. В рейса, влака, трамвая, в метрото, на опашка в магазина и на много други места може да сканират Вашата карта от разстояние и използва..

Управление на проекти по европейски програми

Европроекти Интелект е неправителствена организация създадена през 2006 г., предлагаща комплексно обслужване на своите клиенти. Ние предоставяме професионално и ангажирано обслужване на нашите клиенти..

 рекламирай сам в favicon
Търсим виртуален асистент, нужно е само компютърна грамотност

Здравейте. - Ние от БТЦ ХОДЛ търсим виртуален асистент. - Нужно е само да имате компютърна грамотност, останалото ще се научите в процес на работа. - При нас виртуалният асистент се обучава за..

пенсионен фонд, висока доходност

Висока доходоност за работещи и самоосигуряващи се в пенсионен фонд, Алинац, ЕАД. Обадете се сега, за по-добро инвестиране в бъдещето! Прозрачни условия!

Купувам ВАУЧЕРИ за храна и други

Купувам ВАУЧЕРИ за храна и други, валидни в големите търговски вериги - Метро, Кауфланд, Била и т.н.- за храна, за подарък 70 %.

Револют идеалната банка и карта, ако имате запор от BG банки
Цена: 20 лв.

Допълнителна информация 20 лева бонус за нови потребители на Revolut при регистрация Регистрирай се в Revolut > > https://revolut.com/referral/silviaygia!JUL2-22-AR и ще получиш 20 лев..

Консултантски услуги
Цена: 300 лв.

Управление на бизнес инвестиционни проекти. Управление на строителни проекти. Кризисен мениджмънт, логистична подкрепа. Анализи на капиталови пазари, защита и управление на личното богатство.

Плащане на битови сметки

Плащане на битови сметки

Петрич, област Благоевград

Чрез паричната система Фактор Експрес, можете да плащате вашите битови сметки, ток, вода, вноски по кредити, осигуровки, глоби, такси към бюджета, семестриални такси към университети. Можете да изпращ..

Техническо и административно ръководство и контрол на строителния обект

Ако ни се доверите, ние ще упражним контрол върху вашите изпълнители-строителни бригади и доставчици по време на строителния процес. Избирайки нас, вие избирате: *един договор за управление;..

Пенсионно осигуряване в Пенсионноосигурително дружество „Топлина“ АД

Финансово-консултантска къща potrebitelskikrediti.eu е осигурителен посредник, който привлича осигурени лица в пенсионните фондове, управлявани от Пенсионноосигурително дружество „Топлина“ АД. Осигуря..

Дропшипинг в eBay, Amazon, Etsy

Да продаваме заедно в най-големите световни платформи за онлайн търговия, като eBay, Etsy, Amazon и т.н. Принципа на работа е базиран на дропшипинг/dropshipping, както системата е изключително опросте..

Плащане на ток,вода,газ,телефон,кабелна,данъци

Здравейте, искаме да съобщим, чe ”Бюро за услуги-Елена Начева” ЕООД е лицензиран партньор на EasyPаy. Това ни позволява да ви предложим много нови услуги. Ето и някои от тях: При нас можете да : - с..