Област
Населено място
Цена
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
11 обяви
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPПродавам SKYPE кредити | Други | гр. София
Продавам SKYPE кредити
гр. София, обл. София,  преди 1 ден
Получавате посочения кредит в $ във вашия SKYPE акаунт веднага след заплащане. Кредита може да се използва за провеждане на разговори към всички мобилни и стационарни мрежи в целия свят. Кредит - Цена $10 - 0.00195 btc $25 - 0.005 btc $50 - 0.01 btc $100 - 0.018 btc $150 - 0.03 btc $250 - 0.05 btc Заплащането се извършва самo и единствено с Bitcoin.
TransferWise - безплатен паричен превод за чужбина | Други | гр. София
TransferWise - безплатен паричен превод за чужбина
Цена
1 лв.
гр. София, обл. София,  преди 15 часа
Чрез линка по-долу можете да извършите безплатен първи паричен превод за чужбина в размер до 500 GBP през платформата TransferWise: https://transferwise.com/u/fc5103 TransferWise е иновативна платформа, създадена през 2011 г. Тя прави възможно избягването на високите такси и комисионни, както и неизгодните обменни валутни курсове, които банките прилагат при международните парични преводи и разплащания. Напр. таксата на TransferWise за превод в евро е 0.7%, а обменният курс е 0.5111 лева за 1 евро. За преводи в долари таксата е 1% за суми до 5000 долара и 0.7% за частта над нея. ..
Протектор за защита на банкови карти от кражба на данни САМО за 2.99лв. | Други | гр. София
Протектор за защита на банкови карти от кражба на данни САМО за 2.99лв.
Цена
2.99 лв.
гр. София, обл. София,  преди 19 часа
Протектор за защита на банкови карти от скимиране САМО за 3 лв. В рейса, влака, трамвая, в метрото, на опашка в магазина и на много други места може да сканират Вашата карта от разстояние и използвайки данните да Ви изпразнят банковата сметка! Защитете своите пари от дистанционно електронното джебчийство! Протектора предпазва от копиране на данните от Вашата карта. Блокиране и защита от всички RFID скенери и четци. Протектора е направен от материал, който е влагоустойчив. Под термина „банкови карти“ се разбират всички видове карти, издавани от банките на потребителите и служещи за безк..
bet365 бонус при регистрация | Други | гр. Благоевград
bet365 бонус при регистрация
гр. Благоевград, обл. Благоевград,  преди 43 дни
Bet365 притежава лиценз от Държавната комисия по хазарта (ДКХ) за всичките си услуги. Международният си лиценз компанията получава в Гибралтар, а освен това притежава и десетки други национални лицензи в други страни по света.
BG Banks - Каталог на банките в България | Други | гр. Пловдив
BG Banks - Каталог на банките в България
Nov BG
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Nov BG,  преди 60 дни
Банки! Информация за всички лицензирани банки в България. Новини от света на финансовите пазари и бизнеса! Оферти и промоции на банките! Каталогът има информационна цел. Нашата амбиция е да предоставим на читателите надеждна и адекватна информация за актуалните предложения, промоции и оферти, които предлагат лицензираните банки в България.
Инвестирай в собствена техника за добиване на крипто валути | Други | гр. Бургас
Инвестирай в собствена техника за добиване на крипто валути
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 76 дни
Желаеш да инвестираш в техника за добиване на крипто валути, но не знаеш какво трябва да направиш и къде да базираш своите машини? Предлагаме цялостно решение за твоя нов бизнес (mining): - закупуване на най-подходящата техника за това към момента - базиране в специализирана за целта мина (помещение), шумо-изолирана, вентилирана и пригодена напълно за целта - захранване на техниката ти с ел. енергия - свързване към интернет с оптична връзка - 24/7 поддръжка от квалифициран за целта екип - 100% Up time - застраховка, СОТ, видео наблюдение и 24/7 жива охрана ИМАШ ПЪЛЕН ОНЛАЙН ..
Плащане на ток,вода,газ,телефон,кабелна,данъци | Други | гр. Асеновград
Плащане на ток,вода,газ,телефон,кабелна,данъци
гр. Асеновград, обл. Пловдив,  Подател: „Бюро за услуги - Елена Начева“ ЕООД,  преди 170 дни
Здравейте, искаме да съобщим, чe ”Бюро за услуги-Елена Начева” ЕООД е лицензиран партньор на EasyPаy. Това ни позволява да ви предложим много нови услуги. Ето и някои от тях: При нас можете да : - си платите битовите сметки (ток, вода, газ, телефон, интернет)- без допълнителни такси; - да си платите данъците по ЕГН; - да направите вноска по кредит или кредитна карта; - да си платите таксите, глобите към държавни институции; - да изпратите или получите пари чрез EasyPay или MoneyGram; - да си закупите изгоден самолетен билет –търсене, резервация, плащане и чекиране; - да си закупите билет за..
Готова система за изграждане бизнес от дома! | Други | гр. София
Готова система за изграждане бизнес от дома!
Pepa Ignatova
гр. София, обл. София,  Подател: Pepa Ignatova,  преди 174 дни
Как да автоматизирате бизнеса си в интернет и да ви носи доходи 24 часа? Ние сами ще намерим вашите партньори. Вие спите или сте на почивка, ние ще работим за вас. Може да заявите толкова партньора, колкото на вас ви трябва. Искате ли да знаете повече, свържете се с нас в най-близко време.
търся съдействие | Други | с. Борован
търся съдействие
Цена
1 лв.
с. Борован, обл. Враца,  Подател: ivanova,  преди 286 дни
здравейте спешно се нуждая от съдействие за заем с лошо цкр съм ако може помощ да получа от частно лице срещу записна заповед става на въпрос за сума от 2500 лв но и по малка сума от 500 до 1000 ще ми помогнат затова ви моля да се свързвате с имейл
Покупко - продажба на криптовалути | Други | гр. София
Покупко - продажба на криптовалути
гр. София, обл. София,  Подател: Ventsi Petrov,  преди 394 дни
Търговия с биткойни лайткойни и етери
Изкупуване на сребро за скрап | Други | гр. Пловдив
Изкупуване на сребро за скрап
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 831 дни
Екс голд България – лицензиран търговец от Министерството на финансите по чл.13, ал.1 от Валутния закон, изкупува сребро на скрап. Цената зависи от чистотата на предложения метал и съпътстващите разходи до наш офис.
« Предишна | 1 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.

© 2017 Ало.бг