back to top

Финанси, Съдружие » Други

17 обяви
Техническо и административно ръководство и контрол на строителния обект

Ако ни се доверите, ние ще упражним контрол върху вашите изпълнители-строителни бригади и доставчици по време на строителния процес. Избирайки нас, вие избирате: *един договор за управление;..

Предлагаме дропшипинг или стоки на едро. Без инвестиции и ангажименти!

Да печелим заедно! Без ангажименти! Без каквито и да е било вложения! Вече имаме успешни партньори, заработващи добри основни или допълнителни доходи! Запознайте се с нашата дропшипинг програм..

Бизнес инвестиция

Имате бизнес идея но нямате нужният ресурс за реализация, а ако го получите? Нека пишат сериозни хора а не потъващи кораби търсещи човек който да поеме риска и да плати сметката. Моля не пишете прибър..

 рекламирай сам в favicon
Истинска чешка компания с реален продукт BestSeries s.r.o.

Истинска чешка компания с реален продукт BestSeries s.r.o.

Словакия (SK), област Друга държава
Цена: 20 EUR

Присъединете се към повече от 2200 членове и просто вземете от най-голямата мрежа от перални на самообслужване в Чехия и Словакия! Обществени перални на самообслужване. Ние ще оборудваме и подготвим к..

Протектор за защита на банкови карти от кражба на данни САМО за 2.99лв.
Цена: 2.99 лв.

Протектор за защита на банкови карти от скимиране САМО за 3 лв. В рейса, влака, трамвая, в метрото, на опашка в магазина и на много други места може да сканират Вашата карта от разстояние и използва..

Консултантски услуги
Цена: 300 лв.

Управление на бизнес инвестиционни проекти. Управление на строителни проекти. Кризисен мениджмънт, логистична подкрепа. Анализи на капиталови пазари, защита и управление на личното богатство.

С Vivid можеш да получаваш до 25% отстъпка всеки път когато пазаруваш?
Цена: 20 лв.

? С Vivid можеш да получаваш до 25% отстъпка всеки път когато пазаруваш? В добавка към всички отстъпки на търговците‼ До 25% от всяка сума, която харчиш се връща в картата ти под формата на кешбек!? ..

Револют идеалната банка и карта, ако имате запор от BG банки
Цена: 20 лв.

20 лева бонус за нови потребители на Revolut при регистрация Регистрирай се в Revolut > > > https://revolut.com/referral/mariyah0s0!NOV1AGG и ще получиш 20 лева бонус, ако поръчаш карта и н..

Плащане на битови сметки

Чрез паричната система Фактор Експрес, можете да плащате вашите битови сметки, ток, вода, вноски по кредити, осигуровки, глоби, такси към бюджета, семестриални такси към университети. Можете да изпращ..

Безплатна Карта за отстъпки до 25% в Lidl, Кауфланд, Zara, HM, Shell
Цена: 0.10 лв.

В тази криза е Време да спестим някой лев в, ето как: |> > Кешбек до 25% и безплатна? метална карта от Vivid Money( германска фирма подобна на Revolut)? |> > Кешбек 21% в бензиностанци..

Управление на имоти-черноморието

Управление, менажиране на имоти по черноморието. От Вас имота, от нас: -управител, мениджър -хигиенист, камериерка -рицепционист, резервации -поддръжка ел и ВиК, градинар -подбор и управление ..

Търся банкноти евро

Трябват ми банкноти по 50евро, фалшиви с цел реклама.

Финансово планиране

1. Изготвяне на конкретен финансов план, спрямо вашите финансови цели: - покупка на жилище, осигуряване на достатъчно средства за добро образование на децата ви, осигуряване на пасивни доходи от инвес..

Кеш Пойнт Асеновград

Кеш Пойнт Асеновград

Асеновград, област Пловдив

Заложна къща Кеш Пойнт те очаква денонощно на адрес: гр. Асеновград, ул. Цар Иван Асен II №46 Посети ни и ни покажи какво искаш да заложиш, а ние ще ти предложим най-добрата цена! www.cashpoint.bg

Пенсионно осигуряване в Пенсионноосигурително дружество „Топлина“ АД

Финансово-консултантска къща potrebitelskikrediti.eu е осигурителен посредник, който привлича осигурени лица в пенсионните фондове, управлявани от Пенсионноосигурително дружество „Топлина“ АД. Осигуря..

Дропшипинг в eBay, Amazon, Etsy

Да продаваме заедно в най-големите световни платформи за онлайн търговия, като eBay, Etsy, Amazon и т.н. Принципа на работа е базиран на дропшипинг/dropshipping, както системата е изключително опросте..

Плащане на ток,вода,газ,телефон,кабелна,данъци

Здравейте, искаме да съобщим, чe ”Бюро за услуги-Елена Начева” ЕООД е лицензиран партньор на EasyPаy. Това ни позволява да ви предложим много нови услуги. Ето и някои от тях: При нас можете да : - с..