1. home
  2. »
  3. bcФинанси, Съдружие
  4. »
  5. Други

Финанси, Съдружие » Други

14 обяви
Линк за регистрация: http://app.arbistar.com/signup/WSD7EOAQ8C Инвестицията се изплаща бързо. печалбите са между 20-30% на месец, но има натрупване всяка седмица което увеличава капитала по-бър..
Финансово-консултантска къща potrebitelskikrediti.eu е осигурителен посредник, който привлича осигурени лица в пенсионните фондове, управлявани от Пенсионноосигурително дружество „Топлина“ АД. Осигуря..

Търся черна техника на консигнация

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 2 лв. Имам сервиз за ремонт на техника - телевизори, компютри, монитори, аудио-видео и пр. Разполагам с място за продажба на по - дребна черна техника. Ако сте вносител или продавате он лайн, предлагам сътр..
Цена: 2.99 лв. Протектор за защита на банкови карти от скимиране САМО за 3 лв. В рейса, влака, трамвая, в метрото, на опашка в магазина и на много други места може да сканират Вашата карта от разстояние и използва..

Консултантски услуги

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 300 лв. Управление на бизнес инвестиционни проекти. Управление на строителни проекти. Кризисен мениджмънт, логистична подкрепа. Анализи на капиталови пазари, защита и управление на личното богатство.

BG Banks - Каталог на банките в България

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Банки! Информация за всички лицензирани банки в България. Новини от света на финансовите пазари и бизнеса! Оферти и промоции на банките! Каталогът има информационна цел. Нашата амбиция е да предостави..
Цена: 6 000 лв. Много спешно ми трябват пари от частно лице. Повече информация относно връщането на лично съобщение

Финансов анализатор

гр. Бургас, обл. Бургас
Изготвям цялостни финансови анализи - 1000лв., план за приходите и разходите - 100лв., оценки на ефективността на инвестицийте- 100лв, намиране на финансова стратегия- 100лв., прогноза за прод..

Изкупувам задължения от частни лица!

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Купувам стари, трудносъбираеми или не събираеми задължения от частни лица към други частни лица. Покупката става чрез договор за Цесия, подписан пред нотариус само след установяване съществуването н..

Дропшипинг в eBay, Amazon, Etsy

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Да продаваме заедно в най-големите световни платформи за онлайн търговия, като eBay, Etsy, Amazon и т.н. Принципа на работа е базиран на дропшипинг/dropshipping, както системата е изключително опросте..

Агенция извършва

гр. София, обл. София
Агенция извършва промоции презентации анкети подписки цялостни и частични рекламни кампании за вашият бизнес в гр София и страната

Изкупуване на сребро за скрап

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Екс голд България – лицензиран търговец от Министерството на финансите по чл.13, ал.1 от Валутния закон, изкупува сребро на скрап. Цената зависи от чистотата на предложения метал и съпътстващите раз..
Фактор И. Н. АД набира корпоративни партньори за услугите Международни парични преводи MoneyGram и Пощенски парични преводи Фактор Експрес! За да бъдете наш представител е необходимо да бъдете юриди..
Здравейте, искаме да съобщим, чe ”Бюро за услуги-Елена Начева” ЕООД е лицензиран партньор на EasyPаy. Това ни позволява да ви предложим много нови услуги. Ето и някои от тях: При нас можете да : - с..
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.