Филтриране
Сортиране
  Филтър
 • Област
  Всички
 • Населено място
  Всички
 • Квартал/Район
  Всички
 • Обяви подадени след
  Всички
 •  Разширено търсене
 • реклама

Услуги за домашни любимци

43 обяви
Консултации, хотел, обучение. Качествo и професионализъм на разумни цени. Училището което прави шампиони! Обучение на кучета. Хотел за кучета в домашна среда! Консултации по-телефона, онлайн..

Школа и хотел за кучета

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Ако имате проблем с Вашето куче ни се обадете. Цени за приятели 400 лв. 1. Обучение в послушание. 1a. Адаптиране на осиновени кучета към съвместния им живот с човека: *кучета взети от приюти ..

Обучение, разходки, озверяване на кучета

в.з. Сливен, гр. Сливен, обл. Сливен
Предлагам обучение на кучета, озверяване, разхождане. За период от 1 месец. Хотел за кучета-5 лв на ден

Котешки хотел

Света Троица, гр. София, обл. София
Здравейте! Предлагам срещу заплащане от Ваша страна дългосрочна грижа за котката Ви в нашите домашни условия. Ако сте бременна, имате малко дете, алергия, чести отсъствия от дома и пътувания надалеч, ..

Кремация индивидуална на домашни любимци

Младост 1, гр. София, обл. София
Животните се кремират индивидуално. Кремация: Малко животно до 3кг. - 110лв. Заек, котка до 5кг. 150лв. Котка, куче до 10кг. 180лв. Куче от 10кг до 25кг. 200лв. Куче от 25кг до 40кг. 250лв..

Екарисаж ( кремация групова) за животни

Младост 1, гр. София, обл. София
Животните се кремират групово. Домашен любимец цени: до-10 кг. - 100 лв. от-10 кг. - 30 кг. - 150 лв. от-30 кг. - 50 кг. - 200 лв. Транспорт за София 20лв. за взимане на животното. Транспо..

Евтаназия на домашни любимци

Младост 1, гр. София, обл. София
Евтаназия: Заек -70лв. Коте -80лв. Куче -100лв./120 лв./150 лв. Евтаназията се извършва от ветеринар. Домашно посещение на ветринар 30 лв. Евтаназията може да се извърши и във ветринарен к..
Лицензиран транспорт за Вашите домашни любимци от врата до врата в страната - доставка до 24 часа. Ние предлагаме 100% хуманно отношение към животните, като се грижим за тях по време на път, храним ги..

Зоо Трансппорт Експресс - Рексекспресс

Генералите, гр. Варна, обл. Варна
ЗОО ТРАНСПОРТ ЕКСПРЕСС - REXEXPRESS!!! Здравейте приятели на домашните животинки! Много от Вас вече знаете, че Rexexpress е Утвърдена фирма на пазара за транспорт на домашни любимци в страната и чуж..
Обучение и лечение с кучета ”канистерапевти”

Готвена храна за котки и кученца!

Център, гр. София, обл. София
Здравейте. Нямате време да готвите на Вашия любимец? Искате да се храни с домашно приготвена храна? Това е вашето решение. Ние преглагаме прясно приготвена храна за животни пишете ми и на другия ден..

Грижа за домашни любимци по домовете!

Център, гр. София, обл. София
Здравейте! Ние сме семейство, което обожaва животните. Отглеждаме си няколко котки, птици и куче. Отлично знаем, колко е трудно да заминеш на почивка и да се чудиш кой ще се грижи за домашния лю..

Снимам кучета!

Център, гр. София, обл. София
Здравейте. Имате хубаво куче и искате да имате снимки за спомен от него? Ние предлагаме да дойдем в слънчево време до мястото на, което го разхождате или място по избор и да направим страхотни снимки ..

Разхождам кучета срещу заплащане

Бояна, гр. София, обл. София
Разхождам кучета срещу заплащане

Гледач на домашни любимци, Бургас

Меден Рудник, гр. Бургас, обл. Бургас
Гледам домашни любимци, тийнейджър съм от Бургас, който желае да се обади на долупоставения телефон!

Хотел за домашни любимци

Трошево, гр. Варна, обл. Варна
Ако имате нужда някой да се грижи за вашите домашни любимци (кучета и котки) предлагам хотелски тип услуга, която включва полагане на грижа за вашият любимец изцяло в домашни условия с цел избягване н..

Грижа за котки по домовете

гр. София, обл. София
Здравейте, от малка обожават котките и ще се радвам, когато сте извън града или имате ангажименти да поверите домашния/те си любимци на мен! За мен ще бъде удоволствие да се погрижа за вашата котка, д..

Хотел за кучета

Обеля, гр. София, обл. София
Хотел за кучета с отлични условия - за повече информация www.donigers.com

Поддръжка на аквариуми

Сухата река, гр. София, обл. София
Професионална поддръжка на сладководни аквариуми в удобно за клиента време. гр. София. Почистване на аквариуми. Обслужване на аквариуми. Аранжиране на аквариуми. Цена за еднократно посещение з..
Цена 30лв.. на тренировка. Обучение с двама фигуранти... със скрит, и явен ръкав.. както и със защитен костюм; Обучение за охрана с обезопасено с намордник куче... при необезопасен фигурант с реал..

Индивидуално обучение на кучета и техните стопани

Възраждане, гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 20лв. на тренировка, независимо от продължителноста, (обикновенно 1-2 часа, в удобни за стопаните дни и часове)... в зависимост от породата, възраста, степента на социализация на кучето, и обема..

Хотел за кучета

Бенковски, гр. София, обл. София
Хотела предлага голям двор за разходка на вашите любимци. Индивидуални грижи и внимание за всяко от тях. ДОБРЕ ДОШЛИ ПРИ НАС!

Грижа за домашни любимци по домовете

Винс, гр. Варна, обл. Варна
Ще го разхождаме, ще го нахраним, ще го срешем, при желание ще го снимаме и показваме на живо чрез вайбър. Може да бъдете напълно спокойни ние ще се грижим за него/тях като наш любимец.

Eлитно обучение на Добермани

гр. Бургас, обл. Бургас
Развъдник за Добермани предлага елитно обучение на Добермани
Предлагам професинални фотосесии за домашни любимци на територията на гр. София и околностите. Фотосесиите са на открито или избрана от Вас локация.

Ден с кучето!

гр. Бургас, обл. Бургас
Ден с кучето! Поради много причини някои собственици на кучета просто искат да работят лично с мен. Само една сесия може да постигне много повече от месеци - дори години - на обучение. Ден с кучето ..

С грижа и любов за вашите космати другари!

Център, гр. Пловдив, обл. Пловдив
С удоволствие ще се поразходя с вашето куче! Ще правя компания на вашата котка - и ще нахраня вашето зайче, хамстер, папагали или рибки! Потърсете ме! Разхождам кучета, гледам почасово котки и храня в..

Съботно - Неделно училище за кучета

Ветрен, гр. Бургас, обл. Бургас
Съботно - Неделно училище за кучета от всички породи.

Обучение на всички породи кучета

map icon Овча Купел 1, гр. София, обл. София
Предлагам високо квалифицирано обучение за вашите любимци: Социализация-общо послушание-отстраняване на нежелано поведение-охрана. Транспорт на домашни любимци. Разходки почасово. Пансион при домашни ..

Разхождам кучета

Меден Рудник, гр. Бургас, обл. Бургас
Разхождам кучета, от малки и средни породи, за половин час 3.50, за М. рудник, Възраждане, Зорница, Славейков, център, Изгрев, транспорта се заплаща допълнително по цена на билета в града като за М. р..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.