Филтриране
Сортиране
    Филтър
  • Област
  • Населено място
  • Квартал/Район
  • Обяви подадени след
  •  Разширено търсене
  • реклама

Услуги за домашни любимци

43 обяви

Школа и хотел за кучета

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Ако имате проблем с Вашето куче ни се обадете. 1. Обучение в послушание. 1a. Адаптиране на осиновени кучета към съвместния им живот с човека: *кучета взети от приюти **кучета взети от улицата ..

Снимам кучета!

Център, гр. София, обл. София
Здравейте. Имате хубаво куче и искате да имате снимки за спомен от него? Ние предлагаме да дойдем в слънчево време до мястото на, което го разхождате или място по избор и да направим страхотни снимки ..

Готвена храна за котки и кученца!

Център, гр. София, обл. София
Здравейте. Нямате време да готвите на Вашия любимец? Искате да се храни с домашно приготвена храна? Това е вашето решение. Ние преглагаме прясно приготвена храна за животни пишете ми и на другия ден..

Грижа за домашни любимци по домовете!

Център, гр. София, обл. София
Здравейте! Ние сме семейство, което обожaва животните. Отглеждаме си няколко котки, птици и куче. Отлично знаем, колко е трудно да заминеш на почивка и да се чудиш кой ще се грижи за домашния лю..

Котешки хотел

Света Троица, гр. София, обл. София
Здравейте! Предлагам срещу заплащане от Ваша страна дългосрочна грижа за котката Ви в нашите домашни условия. Ако сте бременна, имате малко дете, алергия, чести отсъствия от дома и пътувания надалеч, ..
Обучение на кучета. Хотел за кучета в домашна среда! Консултации по-телефона, онлайн и във Вашия дом (от професионален треньор, специалист по корекция на поведение и приложен кинолог-зоопсихолог с 28 ..
Лицензиран транспорт за Вашите домашни любимци от врата до врата в страната - доставка до 24 часа. Ние предлагаме 100% хуманно отношение към животните, като се грижим за тях по време на път, храним ги..

Зоо Трансппорт Експресс - Рексекспресс

Генералите, гр. Варна, обл. Варна
ЗОО ТРАНСПОРТ ЕКСПРЕСС - REXEXPRESS!!! Здравейте приятели на домашните животинки! Много от Вас вече знаете, че Rexexpress е Утвърдена фирма на пазара за транспорт на домашни любимци в страната и чуж..

Хотел за кучета

Обеля, гр. София, обл. София
Хотел за кучета с отлични условия - за повече информация www.donigers.com

Ден с кучето!

гр. Бургас, обл. Бургас
Ден с кучето! Поради много причини някои собственици на кучета просто искат да работят лично с мен. Само една сесия може да постигне много повече от месеци - дори години - на обучение. Ден с кучето ..

С грижа и любов за вашите космати другари!

Център, гр. Пловдив, обл. Пловдив
С удоволствие ще се поразходя с вашето куче! Ще правя компания на вашата котка - и ще нахраня вашето зайче, хамстер, папагали или рибки! Потърсете ме! Разхождам кучета, гледам почасово котки и храня в..

Евтаназия на домашни любимци

Младост 1, гр. София, обл. София
Евтаназия: Заек -70лв. Коте -80лв. Куче -100/120/150/ Евтаназията се извършва от ветеринар. Може да се извърши в дома на стопанина като се заплаща транспорт който е 30лв.

домашни любимци

Бузлуджа, гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
Здравейте, тези сладки и малки котенца и майка им си търсят постоянен дом. Спасих ги от улицата когато бяха още много малки но не мога да ги задържа, тъй като съм на квартира и не е позволено. В родно..

Съботно - Неделно училище за кучета

Ветрен, гр. Бургас, обл. Бургас
Съботно - Неделно училище за кучета от всички породи.

Кремация на домашни любимци

Младост 1, гр. София, обл. София
Кремация: Животните се кремират индивидуално. Малко животно до 3кг. - 110лв. Заек, котка до 5кг 150лв. Котка, куче до 10кг. 180лв. Куче от 10кг до 25кг. 200лв. Куче от 25кг до 40кг. 250лв...
Развъдник за Добермани предлага елитно обучение на Добермани

Разхождам кучета

Лазур, гр. Бургас, обл. Бургас
Здравейте! Случвало ли Ви се е да трябва да разходите кучето си, но да не можете поради някаква причина и горкичкото ви куче да седи вкъщи без необходимата разходка? Да кажем, че сте болни, или Ви е..

Обучение на всички породи кучета

map icon Овча Купел 1, гр. София, обл. София
Предлагам високо квалифицирано обучение за вашите любимци: Социализация-общо послушание-отстраняване на нежелано поведение-охрана. Транспорт на домашни любимци. Разходки почасово. Пансион при домашни ..

Гледам домашни любимци по домовете

в.з.Американски колеж, гр. София, обл. София
Гледам домашни любимци по домовете! Предлагам отмяна в грижите за животното Ви по време на Вашата почивка или отсъствие от дома! Оставянето на домашния любимец в хотел или пансион може сериозно да тра..

Екарисаж за домашни любимци

Младост 1, гр. София, обл. София
Екарисаж за домашни любимци. Животно: До 5 кг. - 55лв. До 10 кг. - 70лв. От 10кг - 25кг. 100лв. От 25кг - 40кг. 120лв. От 40кг - 60кг. 150лв. Транспорт за вземане на животното - 30лв. ..

Разхождам кучета

Меден Рудник, гр. Бургас, обл. Бургас
Разхождам кучета, от малки и средни породи, за половин час 3.50, за М. рудник, Възраждане, Зорница, Славейков, център, Изгрев, транспорта се заплаща допълнително по цена на билета в града като за М. р..

zootaxi

Меден Рудник, гр. Бургас, обл. Бургас
Превоз на животни в страната и чужбина.Лицензирана фирма сме за това.Търсим и сътрудници в цяла Западна Европа за продажба на кучета от България.Търсим и собственици на развъдници за предложения за съ..

GPS tracker за кучета и котки

Красно Село, гр. София, обл. София
Ние сме българска компания, лидер в областта на сигурността и проследяването на обекти (автомобили, ел. велосипеди, животни и др.). Работим с най-големите застрахователи в България, а също така продав..

Гледане на кучета

Централна гара, гр. Пловдив, обл. Пловдив
Спокойствие за Вас и Вашия домашен любимец в сезона на отпуските. Подслон, хранене, разходки. За малки и средни породи.
Обучение на кучета по домовете или с пансион, 9команди. обща корекция на поведението. Разсрочено плащане.www.dogtrainerbg.com

Грижа за домашни любимци по домовете!

map icon с. Белащица, обл. Пловдив
Допълнителна информация Здравейте! Аз съм човек, който обожaва животните.. Отлично знам, колко е трудно да заминеш на почивка и да се чудиш кой ще се грижи за домашния любимец. Затова измислих ..

ЗооТакси Транспорт за домашни любимци

Абдовица, гр. София, обл. София
ZOOTAXI с НОВИ ПО-НИСКИ ЦЕНИ.ZOOTAXI предлага най-бърз, евтин, качествен и лицензиран транспорт на всички видове котета, кучета и птици на цени от 30лв за България така и за Европа. Доверете се на ..
Предлагам обучение на кучета, озверяване, разхождате. За период от 1 месец. Хотел за кучета-5 лв на ден

Кремация на домашни любимци

Зона Б5, гр. София, обл. София
Кремацията на домашните любимци е чист, хуманен и екологичен начин да изпратим трупа на животното. От векове се практикува при хората, а сега вече има крематориум за домашни любимци и при животните. ..

Лицензиран транспорт на коне-Thracian Spirits Express

гр. Казанлък, обл. Стара Загора
ЛИЦЕНЗИРАН ТРАНСПОРТ НА КОНЕ-”Thracian Spirits Express” е транспортна фирма към ”Thracian Spirits”, специално създадена за транспортиране на Вашите коне в и извън България (до 8 часови кратки пътувани..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.