Филтриране
Сортиране
    Филтър
  • Област
  • Населено място
  • Квартал/Район
  • Обяви подадени след
  •  Разширено търсене
  • реклама
Намерени са 42 обяви
Обучение на кучета. Хотел за кучета в домашна среда! Консултации по-телефона, онлайн и във Вашия дом (от професионален треньор и приложен кинолог-зоопсихолог с 28 години опит). Често ни питате какво можем да предложим като обучение/научаване на едно куче. Отговор: От послушание и рехабилитация до специализирано обучение. Ако клиента има желание това което можем да предложим е огромен брой програми. ”Ако работя върху нещо, за което наистина ме е грижа, нещо, което зная, че със сигурност ще реши някакъв проблем и не виждам никой друг да се опитва да го прави, това е доста добър показател, ..

Школа за кучета

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Ако имате проблем с Вашето куче ни се обадете. -=28 years experience=- ===> WWW.DOGLOVE.EU Обучение в послушание и защита с уникалната системата: ”MAGI-BAGIRA unique dog” Това което ще ви ОТЛИЧИ от останалите, получавайки нови и уникални разбирания за света на кучето! Консултации по-телефона или онлайн. === ”Добрият треньор на кучета - не е задължително да има лъскав офис, големи и правещи впечатление на непосветените волиери/клетки за кучета или кола последен модел. Тези символи на ”престиж” по никакъв начин не са свързани нито с честност, нито с разбирането на своята работа. Има..

Поддръжка на аквариуми

Сухата река, гр. София, обл. София
Професионална поддръжка на сладководни аквариуми в удобно за клиента време. гр. София. Почистване на аквариуми. Обслужване на аквариуми. Аранжиране на аквариуми. Цена за еднократно посещение з..

Котешки хотел

Света Троица, гр. София, обл. София
Здравейте! Предлагам срещу заплащане от Ваша страна дългосрочна грижа за котката Ви в нашите домашни условия. Ако сте бременна, имате малко дете, алергия, чести отсъствия от дома и пътувания надалеч, ..
Лицензиран транспорт за Вашите домашни любимци от врата до врата в страната - доставка до 24 часа. Ние предлагаме 100% хуманно отношение към животните, като се грижим за тях по време на път, храним ги..

Зоо Трансппорт Експресс - Рексекспресс

Генералите, гр. Варна, обл. Варна
ЗОО ТРАНСПОРТ ЕКСПРЕСС - REXEXPRESS!!! Здравейте приятели на домашните животинки! Много от Вас вече знаете, че Rexexpress е Утвърдена фирма на пазара за транспорт на домашни любимци в страната и чуж..

Индивидуално обучение на кучета и техните стопани

Възраждане, гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 20лв. на тренировка, независимо от продължителноста, (обикновенно 1-2 часа, в удобни за стопаните дни и часове)... в зависимост от породата, възраста, степента на социализация на кучето, и обема..

Разхождане на кучета

Славейков, гр. Бургас, обл. Бургас
Предлагам разхождане на кучета за гр. Бургас. Цена: 30мин. - 5лв., 60мин. - 10лв.

разхождане на домашни любимци

Банско, гр. Банско, обл. Благоевград
Предлагам разхождане на кучета из Банско за хора, които са заети и не могат да позволят повече нужна грижа за своя домашен любимец. Цената е 10лв за 2 часа разходка.

zootaxi

Меден Рудник, гр. Бургас, обл. Бургас
Превоз на животни в страната и чужбина.Лицензирана фирма сме за това.Търсим и сътрудници в цяла Западна Европа за продажба на кучета от България.Търсим и собственици на развъдници за предложения за съ..

Екарисаж животни

Младост 1, гр. София, обл. София
Екарисаж за животни: До 5 кг. - 55лв. До 10 кг. - 70лв. От 10кг - 25кг. 100лв. От 25кг - 40кг. 120лв. От 40кг - 60кг. 150лв. Транспорт - център 20лв./квартал 30лв. Етажи партер -10лв. сл..

Хотел за кучета

Обеля, гр. София, обл. София
Хотел за кучета с отлични условия - за повече информация www.donigers.com

Домашен любимец

Каменица 1, гр. Пловдив, обл. Пловдив
Просто тези две породи кучета ми харесват много и от две години се опитам да се реша да си взема нов домашен любимец след като ми отровиха хъскито. Може би ще ви се стори странно че пиша тази обява но..

Разхождане на кучета - 10лв!

Център, гр. Варна, обл. Варна
Предлагам разхождане на кучета из Варна за хора, които са заети и не могат да позволят повече нужна грижа за своя домашен любимец. Цената е 10лв за 1 час разходка.

Обучение на кучета

гр. Варна, обл. Варна
Дресировка на кучета: послушание, корекция на поведение, рехабилитация...

Предлагам разходки за кучета

Център, гр. София, обл. София
Предлагам да разхождам кучето Ви, по два пъти на ден по около 1 час или повече. Имам куче и имам опит с това а освен това и обожавам кучета. Цената е по договаряне.

Разходка на кучета (гр. Бургас)

Възраждане, гр. Бургас, обл. Бургас
Здравейте на всички! Предлагам разходки на кучета в гр. Бургас (+кв. Меден Рудник). Цената на разходката зависи от това колко дълго искате да разходя кучето ви. Всички разходки се мерят в метри (и..

Евтаназия на домашни любимци

Младост 1, гр. София, обл. София
Евтаназия в дома на стопанина: Заек -70лв. Коте -80лв. Куче -100/120/150/ Евтаназията се извършва от ветринарен лекар и се заплаща домашно посещение - 30лв.
Обучение на кучета с престой в домашна среда. Самостоятелно пребиваване и обучение на Вашето куче в дома на наш Водещ специалист!

Превоз на животни

Запад, гр. Пазарджик, обл. Пазарджик
Превоз на домашни любимци - кучета, котки, хамстери и др. селско стопански като зайци, кокошки, патици и др. Хуманно отношение към животните, превоз за цялата страна.
Проблеми с Вашия четириног приятел! Търсите нов подход? Недоволни сте от досегашните резултати! Време е за нещо ново! Ние сме тук за да решим всичките Ваши проблеми!

Виртуално училище за кучета

Ветрен, гр. Бургас, обл. Бургас
Консултации, лекции и семинари, посредством интернет свързаност. ЗАПИСВАНЕ.

Разхождане на домашни любимци

Център, гр. Варна, обл. Варна
Здравейте, предлагам почасово разхождане на домашни любимци.

Обучение на кучета

Сарафово, гр. Бургас, обл. Бургас
Почасово обучение на кучета, цена 10лв. с пансион 350лв. Водене на ветеринар, превоз на кучета за обл. Бургас.

Дресировка и грижа за декоративни кучета

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Дресировка и грижа за декоративни кучета.

Обучение на кучета

гр. Ямбол, обл. Ямбол
Професионално обучение на кучета.

Разходки на кучета Център

Център, гр. София, обл. София
Много обичам животните, но нямам възможност за свое, предлагам разходки на кучета в района на Докторски паметник, Орлов мост. Сутрин към 8 и вечер след 8, породата няма значение, за по-малки кучета до..

Кучешки разходки

Студентски Град, гр. София, обл. София
На вниманието на всички заети собственици на кучешки приятели! Казвам се Алис Аександрова, студентка в ЛТУ, специалност - Ветеринарна медицина, работя в къща за гости - Грижовници. Поемам ангажимент з..

Обучение на кучета

Изгрев, гр. Бургас, обл. Бургас
Предлагам О. К. О. - Общ Курс на Обучение за ВАС и вашите любимци, както и корекция в поведението на кучето. Занятията се водят индивидуално и групово заедно с водачите(стопаните) в определени ден и..

Превоз на животни в цялата страна

Широк Център, гр. Варна, обл. Варна
Транспорт за вашите домашни любимци Сто процента хуманно и професионално отношение. Национално покритие. Експресно, коректно и на най-добрите цени. Цени от 20 лв.
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.

© 1998 - 2018 Alo.bg