1. home
  2. »
  3. bcДомашни любимци
  4. »
  5. Услуги за домашни любимци

Услуги за домашни любимци

56 обяви

Хотел за кучета, зайци, гризачи, птици

в.з. Сливен, гр. Сливен, обл. Сливен
Заповядайте мили животинчета на четири лапи в нашия уютен хотел. Вашите стопани могат да разчитат на нашата грижа и внимание отправени към техните верни приятели. Задължително условие- с предварител..

Кремация на домашни любимци

Зона Б5, гр. София, обл. София
Кремацията на домашните любимци е чист, хуманен и екологичен начин да изпратим трупа на животното. От векове се практикува при хората, а сега вече има крематориум за домашни любимци и при животните. ..

Предупредителни табели и знаци за кучета

Център, гр. София, обл. София
За Вашите любимци: Предлагаме обезопасителни и предупредителни табели с високо качество и размери съответстващи на Вашите нужди и условия. Избор по мостри или Ваши желания. Срокове: МАКСИМАЛНО КРА..
 рекламирай сам в

Кремация индивидуална на домашни любимци

Младост 1, гр. София, обл. София
Животните се кремират индивидуално. Кремация: Малко животно до 3кг. - 100лв. Заек, котка до 5кг. 150лв. Котка, куче до 10кг. 180лв. Куче от 10кг до 25кг. 200лв. Куче от 25кг до 40кг. 250лв..

Фотосесия за Вашето куче!

Център, гр. София, обл. София
Предлагам фотосесия за Вас и Вашето куче/кучета. Цена 15лв.

Хотел за кучета

Обеля, гр. София, обл. София
Хотел за кучета с отлични условия и развъдник за Лабрадори

Екарисаж(ГРУПОВА КРЕМАЦИЯ) за домашни любимци

Младост 1, гр. София, обл. София
Екарисаж(ГРУПОВА КРЕМАЦИЯ) за домашни любимци. Домашните животни се кремират групово. Животно до 5кг - 80лв. Животно от 5кг. до 10кг. - 100 лв. Животно от 10кг. до 20кг - 120лв. Животно от 2..

Погребение на домашни любимци

Младост 1, гр. София, обл. София
В София няма гробище за домашни любимци. Погребването на домашни любимци в общински терени е забранено и глобите са много голями. Домашните любимци се погребват само, в терен на стопанина на домаш..

SOS Помогни за Изхранването

гр. София, обл. София
SOS! Помогни! Помогнете ни да им помагаме - тук всяка дарена стотинка е животоспасяваща - за нечие краче, оченце, операция или празно коремче. Тъй като се финансираме единствено от общността - чрез до..

Евтаназия на домашни любимци.

Младост 1, гр. София, обл. София
Евтаназията в дома на стопанина е специална услуга, с която се цели да не се травмира домашният ви любимец, а да бъде спокоен при извършване на манипулацията. Във ветринарният кабинет животните се стр..

Разхождане на кучета

map icon Хиподрума, гр. София, обл. София
Здравейте! Казвам се Мирослав. С приятелката ми сме студенти и в момента имаме много свободно време, в което можем да се грижим за Вашите домашни любимци. В моето и в нейното семейство цял живот са би..

Грижа за домашни любимци

Център, гр. Бургас, обл. Бургас
Грижа за домашни любимци. Осигурявам индивидуална грижа и компания на вашите любимци, когато вие сте на път, или отсъствате от вкъщи. Може да ми имате пълно доверие при отглеждането на домашния лю..

Обучение на кучета.

Ветрен, гр. Бургас, обл. Бургас
ХАРМОНИЯ МЕЖДУ ЧОВЕК И КУЧЕ! ЗАЕДНО С ВАС 30 ГОДИНИ! Център по приложна психология на кучето ”МАГИ-БАГИРА” Обучение на кучета. Почасово обучение. Консултации по-телефона, онлайн и във Вашия дом (от..

Обучение на ловни кучета за пернат дивеч

Ветрен, гр. Бургас, обл. Бургас
Рехабилитация и обучение на ловни кучета за пернат дивеч.

Школа за кучета

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Ако имате проблем с Вашето куче ни се обадете.

Помощ за дресировка на кучета

Колхозен Пазар, гр. Варна, обл. Варна
Помагам за дресировката на кучета. Не съм треньор но доста разбирам и бих била полезна на някой на който не му се дават пари за дресировката на кучето му. Аз лично сама съм обучила моето куче което би..

Хотел за кучета

с. Граф Игнатиево, обл. Пловдив
Хотел за кучета - 20лв на ден

Услуга за Ваш домашен любимец.

Меден Рудник, гр. Бургас, обл. Бургас
Много обичам животни и предлагам услуга --- разхождане на кучета.
Фирма Доги ЕМ предлага гледане на котки по домовете и разходки на купета. Нашата цел е да осигурим един благоприятен престой на Вашия домашен любимец докато Ви няма. Така Вие ще бъдете спокойни за Ваш..

Поддръжка на аквариуми

Сухата река, гр. София, обл. София
Професионална поддръжка на сладководни аквариуми в удобно за клиента време. гр. София. Почистване на аквариуми. Обслужване на аквариуми. Аранжиране на аквариуми. Цена за еднократно посещение з..
 рекламирай сам в

Хотел и обучение на кучета

Меден Рудник, гр. Бургас, обл. Бургас
Предлагам хотел и обучение на кучета.

Разхождам кучета

Лазур, гр. Бургас, обл. Бургас
Разходки на кучета и грижа за вашият любимец ако трябва да отсъствате за няколко дни. Имам опит с кучета от всякаква порода и големина. Заплащане се уговаря на място. Мобилен и не само за Бургас а и р..
Хотел за морски свинчета и зайци в зоокът за морски свинчета в центъра на София. Също предлагаме морски свинчета под наем и не в твоя дом. Радвайте им се когато пожелаете без неразборията вкъщи и без ..

Домашен любимец под наем

Център, гр. София, обл. София
Домашен любимец под наем и не в твоя дом. Радвай му се когато пожелаеш без неразборията вкъщи и без обвързване. В зоокът с морски свинчета в центъра на София. Спести си и грижите около неговата старос..

Грижа за домашен любимец.

Три чучура-център, гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Отивате на екскурзия или почивка и няма къде да си оставите домашния любимец? Аз ще се погрижа за вашето куче или коте.

Обучение на кучета придружители на диабетици

Ветрен, гр. Бургас, обл. Бургас
Обучение на кучета придружители на диабетици/алерт догс/.

Фото студио за домашни любимци - Doggy EM

map icon Овча Купел, гр. София, обл. София
Портретна фотография на домашни любимци - Доги ЕМ Нашата цел е да направим снимки от вълнуващи моменти, за да запазим за дълго приятните емоции :) Искаме да Ви предоставим красиви произведения на из..

транспорт на домашни любимци

Сарафово, гр. Бургас, обл. Бургас
”ЗООТРАВЕЛ”ЕООД ???фирмата за България и Европа??? лиценз:1414/4.9.2020г. Ежеседмични превози на домашни любимци от и за цяла Западна Европа ????????????????????????? ?????????? Всяка сряда-вътрешни ..
Лицензиран транспорт за Вашите домашни любимци от врата до врата в страната - доставка до 24 часа. Ние предлагаме 100% хуманно отношение към животните, като се грижим за тях по време на път, храним ги..
Здравейте! Обичам да разхождам и да се грижа за Кучовци и Писани с любов :) Предлагам разходка, приятна и забавна компания на вашите четириноги любимци (кучета и котки); Държа на хигиента и хра..
Въведи страница №
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.