1. home
  2. »
  3. bcДомашни любимци
  4. »
  5. Услуги за домашни любимци

Услуги за домашни любимци

63 обяви

Кремация на домашни любимци

Зона Б5, гр. София, обл. София
Кремацията на домашните любимци е чист, хуманен и екологичен начин да изпратим трупа на животното. От векове се практикува при хората, а сега вече има крематориум за домашни любимци и при животните. ..

Евтаназия на домашни любимци.

Младост 1, гр. София, обл. София
Евтаназията в дома на стопанина е специална услуга, с която се цели да не се травмира домашният ви любимец, а да бъде спокоен при извършване на манипулацията. Във ветринарният кабинет животните се стр..

Разходка и грижа за кучета

Мара Денчева, гр. Плевен, обл. Плевен
Обадете се ако нямате възможност да разходите или грижите за кучето си за известно време. Цена 10 лв на час. Аз съм момче на 20 години
 рекламирай сам в

Предупредителни табели и знаци за кучета

Център, гр. София, обл. София
За Вашите любимци: Предлагаме обезопасителни и предупредителни табели с високо качество и размери съответстващи на Вашите нужди и условия. Избор по мостри или Ваши желания. Срокове: МАКСИМАЛНО КРА..

Кремация индивидуална на домашни любимци

Младост 1, гр. София, обл. София
Животните се кремират индивидуално. Кремация: Малко животно до 3кг. - 100лв. Заек, котка до 5кг. 150лв. Котка, куче до 10кг. 180лв. Куче от 10кг до 25кг. 200лв. Куче от 25кг до 40кг. 250лв..
Обучението се извършва на обичайното място, за разходка на кучето, в удобни за стопаните дни и часове. Продължителноста на една тренировка обикновенно е около 1 час. Цел на тренировките е - социал..
Обучението се извършва по местоживене на кучето, и започва с тест за лична охрана, респективно тест за охрана на територия. При нормално поведение и реакция на кучето, обучението включва следните етап..

Фотосесия за Вашето куче!

Център, гр. София, обл. София
Предлагам фотосесия за Вас и Вашето куче/кучета. Цена 15лв.

Хотел за кучета, зайци, гризачи, птици

в.з. Сливен, гр. Сливен, обл. Сливен
Заповядайте мили животинчета на четири лапи в нашия уютен хотел. Вашите стопани могат да разчитат на нашата грижа и внимание отправени към техните верни приятели. Задължително условие- с предварител..

Домашен-Хотел за кученца от дребните породи

Банишора, гр. София, обл. София
Хотел за кучета различен и предпочитан от животните и техните стопани. При нас вашите любимци се чувстват като у дома, тъй като са денонощно в нашата компания и уютна домашна обстановка на която са св..

Грижа за домашни любимци

Център, гр. Бургас, обл. Бургас
Грижа за домашни любимци. Осигурявам индивидуална грижа и компания на вашите любимци, когато вие сте на път, или отсъствате от вкъщи. Може да ми имате пълно доверие при отглеждането на домашния лю..

Лицензиран превоз на домашни любимци

Сарафово, гр. Бургас, обл. Бургас
? ‍??? Търсите транспорт за вашия домашен любимец???? ‼️Зоотравел е насреща! ‼️ Лиценз номер 0369 издаден от БАБХ/ Лиценз номер 1414 издаден от БАБХ. За вашето спокойствие разработваме услуга за ..

Погребение на домашни любимци

Младост 1, гр. София, обл. София
В София няма гробище за домашни любимци. В на домашни любимци в общински терени е забранено и глобите са много голями. Домашните любимци се погребват само, в терен на стопанина на домашният любиме..

Обучение на ловни кучета за пернат дивеч

Ветрен, гр. Бургас, обл. Бургас
Рехабилитация и обучение на ловни кучета за пернат дивеч.

Обучение на кучета.

Ветрен, гр. Бургас, обл. Бургас
ХАРМОНИЯ МЕЖДУ ЧОВЕК И КУЧЕ! ЗАЕДНО С ВАС 30 ГОДИНИ! Център по приложна психология на кучето ”МАГИ-БАГИРА” Обучение на кучета. Почасово обучение. Консултации по-телефона, онлайн и във Вашия дом (от..

Екарисаж(ГРУПОВА КРЕМАЦИЯ) за домашни любимци

Младост 1, гр. София, обл. София
Екарисаж(ГРУПОВА КРЕМАЦИЯ) за домашни любимци. Домашните животни се кремират групово. Животно до 5кг - 80лв. Животно от 5кг. до 10кг. - 100 лв. Животно от 10кг. до 20кг - 120лв. Животно от 2..

Zoo taxi, зоо такси

Лазур, гр. Бургас, обл. Бургас
Предлагам услуги за транспортиране на любимите ви животни със и без собственика в Бургас. Ще заведа: във ветеринарната клиника, до изложението, до хотел за любимци, ще доставя стоки от все..

разхождам кучето срещу заплащане

Българка, гр. Сливен, обл. Сливен
Предлагам разходка, приятна и забавна компания на вашите любимци (кучета и котки); Държа на хигиента и храненето, което искте да имат; спазвам навиците, на които сте научили вашите любимци и държите н..

Почасово VIP обучение на кучета

Ветрен, гр. Бургас, обл. Бургас
Почасово ВИП обучение на кучета, разрешаване на всякакви проблеми с вашия домашен любимец.

Разходка на кучета

Хаджи Димитър, гр. София, обл. София
Здравейте предлагам разходка на кучета и цялостно обгрижване така както Вие го правите. Цена 10лв на час
 рекламирай сам в

SOS Помогни за Изхранването

гр. София, обл. София
SOS! Помогни! Помогнете ни да им помагаме - тук всяка дарена стотинка е животоспасяваща - за нечие краче, оченце, операция или празно коремче. Тъй като се финансираме единствено от общността - чрез до..

Хотел и обучение на кучета

Овча Купел, гр. София, обл. София
Обучение на кучета от всякакви породи. Социализация и коригиране на проблемно поведение. Хотел за кучета.

Хотел за кучета

с. Граф Игнатиево, обл. Пловдив
Хотел за кучета - 20лв на ден

Школа за кучета

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Ако имате проблем с Вашето куче ни се обадете.

Гледане на кучета в домашни условия

Ветрен, гр. Бургас, обл. Бургас
, Гледане на кучета в домашни условия 24/7 квалифициран персонал се грижи за Вашия любимец. При дълги престои безплатно обучение.

Разхождам кучета

Люлин 9, гр. София, обл. София
Разхождам домашен любимец. От 9.00ч. до 18.00ч. понеделник /петък 10 лв. на час.

Поддръжка на аквариуми

Сухата река, гр. София, обл. София
Професионална поддръжка на сладководни аквариуми в удобно за клиента време. гр. София. Почистване на аквариуми. Обслужване на аквариуми. Аранжиране на аквариуми. Цена за еднократно посещение з..

Разжождам кучета

Хаджи Димитър, гр. София, обл. София
На 13 съм и разхождам кучета. В район кв. Орландовци и Хаджи Димитър София. По 5лв на час. Ако имате повече въпроси ми пишете на лично и аз ще ви дам телефонен номер.

Разходка на кучета

Младост 2, гр. София, обл. София
Предлагам разходка, приятна и забавна компания на вашите кучета. Държа на хигиента и храненето, което искате да имат; спазвам навиците, на които сте научили вашите любимци и държите на тях. Може да ми..

Хотел за кучета

Обеля, гр. София, обл. София
Хотел за кучета с отлични условия и развъдник за Лабрадори
Въведи страница №