Услуги за домашни любимци

60 обяви

разхождане на кучета - малки и средни породи

Сухата река, гр. София, обл. София
София, за квартали Сухата река, Левски, Хаджи Димитър, предлага разхождане на кучета на малки и средни породи, цена - по договаряне

Обучение, рехабилитация на кучета.

Ветрен, гр. Бургас, обл. Бургас
ХАРМОНИЯ МЕЖДУ ЧОВЕК И КУЧЕ! ЗАЕДНО С ВАС 26 ГОДИНИ! Център по приложна психология на кучето ”МАГИ-БАГИРА” Обучение на кучета. Почасово обучение. Консултации по-телефона, онлайн и във Вашия дом (от..

Кремация на домашни любимци

Зона Б5, гр. София, обл. София
Кремацията на домашните любимци е чист, хуманен и екологичен начин да изпратим трупа на животното. От векове се практикува при хората, а сега вече има крематориум за домашни любимци и при животните. ..

Поддръжка на аквариуми

Сухата река, гр. София, обл. София
Професионална поддръжка на сладководни аквариуми в удобно за клиента време. гр. София. Почистване на аквариуми. Обслужване на аквариуми. Аранжиране на аквариуми. Цена за еднократно посещение з..

Готвена храна за котки и кученца!

Център, гр. София, обл. София
Здравейте. Нямате време да готвите на Вашия любимец? Искате да се храни с домашно приготвена храна? Това е вашето решение. Ние преглагаме прясно приготвена храна за животни пишете ми и на другия ден..

Снимам кучета!

Център, гр. София, обл. София
Здравейте. Имате хубаво куче и искате да имате снимки за спомен от него? Ние предлагаме да дойдем в слънчево време до мястото на, което го разхождате или място по избор и да направим страхотни снимки ..

Грижа за домашни любимци по домовете!

Център, гр. София, обл. София
Здравейте! Ние сме семейство, което обожaва животните. Отглеждаме си няколко котки, птици и куче. Отлично знаем, колко е трудно да заминеш на почивка и да се чудиш кой ще се грижи за домашния лю..

Кремация индивидуална на домашни любимци

Младост 1, гр. София, обл. София
Животните се кремират индивидуално. Кремация: Малко животно до 3кг. - 110лв. Заек, котка до 5кг. 150лв. Котка, куче до 10кг. 180лв. Куче от 10кг до 25кг. 200лв. Куче от 25кг до 40кг. 250лв..

Екарисаж за домашни любимци

Младост 1, гр. София, обл. София
Екарисаж за домашни любимци: Животно до 10кг. - 100 лв. Животно от 10кг. до 30кг - 150лв. Животно от 30кг до 50кг - 200лв. Животно над 50кг по договаряне. Транспортен чувал - 10лв. Етажи а..

Хотел за кучета

в.з. Сливен, гр. Сливен, обл. Сливен
Хотел за кучета по седем лева на ден. Включва и разходки и други изисквания. Храната е от собственика.

предлагаю услугу

гр. Несебър, обл. Бургас
Предлагам домашни условия и грижи за малко куче за периода на вашето заминаване

Евтаназия на домашни любимци

Младост 1, гр. София, обл. София
Евтаназия: Животно до 10кг - 60лв. Животно от 10кг - до 30кг. - 80лв. Животно от 30кг - до 50кг. - 100 лв. Животно над 50кг - 120лв. Домашно посещение на ветринар 30 лв. Евтаназията може д..

Подстригване на кучета и котки

гр. София, обл. София
Подстригване на кучета и котки

Хотел за кучета

Обеля, гр. София, обл. София
Хотел за кучета с отлични условия и развъдник за Лабрадори за повече инфо. -www.donigers.com

Погребение на домашни любимци

Младост 1, гр. София, обл. София
В София няма гробище за домашни любимци. Погребването на домашни любимци в общински терени е забранено и глобите са много голями. Домашните любимци се погребват само, в терен на стопанина на домаш..

Ковчег за домашен любимец

Център, гр. София, обл. София
Ковчези за домашни любимци. Малък ковчег - 100лв. Среден ковчег - 130лв. Голям ковчег - 150лв. Доставка на ковчег 30лв. за София. Доставка на ковчег 40лв. за кварталите около София. При по..

Груминг за вашите любимци.

Овчарски, гр. Хасково, обл. Хасково
Грижа за вашите любимци: Подстригване, къпане, разресване, терапия за козина, рязане на нокти..

Разходка на кученца всякакви породи

Център, гр. Бургас, обл. Бургас
Здравейте понеже може да нямате достатъчно време за вашите домашни любимци, предлагам моите услуги. Разходки хранене гледане и обучение на кучета и животни.

разходка на кучета

Лозенец, гр. София, обл. София
Разхождам всякакви породи кучета, по всяко време включително събота и неделя.

Школа за кучета

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Ако имате проблем с Вашето куче ни се обадете.

Почасово VIP обучение на кучета

Ветрен, гр. Бургас, обл. Бургас
Почасово VIP обучение на кучета с помощта на ”Различната кинология” Социализация и начално подчинително обучение. Поведение и етика у дома. Привикване и ходене на повод. Повикване, стойки и команди. ..

Хотел за кучета в домашни условия

Ветрен, гр. Бургас, обл. Бургас
Хотел за кучета в домашни условия, 24/7 квалифициран персонал се грижи за Вашия любимец. При дълги престой има бонуси от нас :)
Продължителноста, на тренировката е - (обикновенно 1-2 часа, в удобни за стопаните дни и часове) в зависимост от породата, възраста, степента на социализация на кучето, и обема от команди. Тренировкит..
Лицензиран транспорт на домашни любимци в страната и чужбина. Доверете ни се! Неслучайно нашето мото е Към животните с любов!

Предупредителни табели и знаци за кучета

Център, гр. София, обл. София
За Вашите любимци: Предлагаме обезопасителни и предупредителни табели с високо качество и размери съответстващи на Вашите нужди и условия. Избор по мостри или Ваши желания. Срокове: МАКСИМАЛНО КРА..

Обучение в послушание с престой при нас

Ветрен, гр. Бургас, обл. Бургас
Обучение в послушание с престой при нас 10 дена.

Подстригване на домашни любимци

map icon Център, гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Груминг салон Джем предлага професионална грижа за вашият домашен любимец - къпане, сушене, разресване, посдстригване, рязане на нокти, почистване на уши. Салона работи с козметика Artero и Krown Roya..

Школа дрессировки собак.

Ветрен, гр. Бургас, обл. Бургас
Плюсы и минусы дрессировки при пансионном содержании нам часто обращаются по поводу дрессировки собак, и хозяева не редко спрашивают, есть ли у нас возможность, взять собаку на дрессировку с содерж..
Обучение на кучета с престой в домашна среда. Самостоятелно пребиваване и обучение на Вашето куче в дома на наш Водещ специалист!

Обучение на кучета

гр. Варна, обл. Варна
Дресировка на кучета: послушание, корекция на поведение, рехабилитация...
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.