Област
Населено място
Квартал/Район
Обяви подадени след
реклама
27 обяви
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPШкола за кучета ”МАГИ-БАГИРА” | Услуги за домашни любимци | гр. Стара Загора
Школа за кучета ”МАГИ-БАГИРА”
гр. Стара Загора, обл. Стара Загора,  преди 4 дни
Обучение на кучета: с пансион цени за приятели. => http://ky4e.com ОБУЧЕНИЕ НА ЛОВНИ КУЧЕТА. При нас може да оставите Вашето куче за обучение, най-рано ако има навършени 2-3 месеца при условие че са направени съответните ваксинации за този възрастов период. ”Моите кучета са онези заради които съм обичан или мразен - според моментното настроение или поза в живота на съответните „хейтъри”, както напоследък ги наричам. Моите кучета са онези заради които често ставам по тъмно и заради които понякога не спя по цели нощи. Те ме научиха с открито сърце да се радвам, а също и да плача заради з..
VIPОбучение на кучета с пансион и почасово | Услуги за домашни любимци | Ветрен гр. Бургас
Обучение на кучета с пансион и почасово
Ветрен, гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 4 дни
Ако имате проблем с Вашето куче ни се обадете. -=27 years experience=- Често ни питате какво можем да предложим като обучение/научаване на едно куче. Отговор: От послушание и рехабилитация до специализирано обучение. Ако клиента има желание това което можем да предложим е огромен брой програми. Обучение (престой в семейна среда :) Самостоятелно пребиваване и обучение на Вашето куче в дома на наш Водещ специалист! 1. Обучение в послушание. 1a. Адаптиране на осиновени кучета към съвместния им живот с човека: *кучета взети от приюти **кучета взети от улицата ***кучета които са били и..
Разходки и грижи за вашия домашен любимец - Dream Team dog walks | Услуги за домашни любимци | Център гр. Бургас
Разходки и грижи за вашия домашен любимец - Dream Team dog walks
Dream Team
Център, гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Dream Team,  преди 27 минути
Кучетата за нас са щастие, затова разчитай на нас когато имаш ангажимент, работиш твърде много или просто търсиш някой който да доставя пълноценните разходки нужни на твоя домашен любимец. Ние от Dream Team предлагаме следните услуги за нашите клиенти: - Разхождане на кучета в планината, на плажа и в кучешките градинки в гр. Бургас - Домашни грижи за вашия любимец (котки, кучета, хамстери, зайчета и др.) когато няма кой да го нахрани и да му почисти докато вие отсъствате ние сме насреща денонощно. - Транспорт до ветеринар - Транспортиране на кучета в област Бургас Време е за разх..
Котешки хотел | Услуги за домашни любимци | Света Троица гр. София
Котешки хотел
Света Троица, гр. София, обл. София,  преди 18 часа
Здравейте! Предлагам срещу заплащане от Ваша страна дългосрочна грижа за котката Ви в нашите домашни условия. Ако сте бременна, имате малко дете, алергия, чести отсъствия от дома и пътувания надалеч, или други причини, поради които за определен период от време не можете да се грижите за нея, но същевременно искате в даден момент тя да се върне при Вас и да продължи да бъде Вашият обичан домашен любимец, решенението е просто. Ние ще Ви помогнем. Няма да се налага да подарявате Вашата писана на други хора, нито да се разделяте с нея окончателно. Ние ще я даряваме с цялата любов и внимание, които..
Зоо Трансппорт Експресс - Рексекспресс | Услуги за домашни любимци | Генералите гр. Варна
Зоо Трансппорт Експресс - Рексекспресс
Генералите, гр. Варна, обл. Варна,  преди 1 ден
ЗОО ТРАНСПОРТ ЕКСПРЕСС - REXEXPRESS!!! Здравейте приятели на домашните животинки! Много от Вас вече знаете, че Rexexpress е Утвърдена фирма на пазара за транспорт на домашни любимци в страната и чужбина. С нашия професионализъм, хуманно отношение и грижа за Вашите животинки, ние успяваме да ги доставим жизнени и игриви до всяка точка на страната, както и в Европа, та чак и до Шотландия. Непрекъснатият надзор и внимание към всяко едно животинче по време на път е нашият успех. Лицензът и сертификатите са само документите, който ни разрешават да извършваме дейността, но за нас е по важна любовт..
Транспорт на домашни любимци в страната и чужбина | Услуги за домашни любимци | гр. Варна
Транспорт на домашни любимци в страната и чужбина
гр. Варна, обл. Варна,  преди 1 ден
Лицензиран транспорт за Вашите домашни любимци от врата до врата в страната - доставка до 24 часа. Ние предлагаме 100% хуманно отношение към животните, като се грижим за тях по време на път, храним ги с подходящи за възрастта им гранули, даваме водичка и всяко е в самостоятелна предварително дезинфекцирана клетка постлана с пеленка, която се сменя на 2 часа. Нашата цел е при доставка да виждаме радостта в очите Ви, а Вие да усетите любовта, която сме им дали по време на път. Това е РЕКСЕКСПРЕСС - БЪРЗО, КОРЕКТНО И СИГУРНО НА ДОБРИ ЦЕНИ!!!
Транспорт на животни | Услуги за домашни любимци | Братя Миладинови гр. Бургас
Транспорт на животни
Pamela Ruseva
Братя Миладинови, гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Pamela Ruseva,  преди 3 дни
Превоз на животни в страната и чужбина. Ежедневно от адрес до адрес. Лицензирана фирма сме за това. Търсим и сътрудници в цяла Западна Европа за продажба на кучета от България. Транспортиране и на гълъби в България и цяла Западна Европа. за заявки:
Грижа за домашни любимци по домовете | Услуги за домашни любимци | Център гр. София
Грижа за домашни любимци по домовете
Център, гр. София, обл. София,  Подател: Димитър Божиков,  преди 4 дни
”Просперия”- Хепи Петс Знаем, че вашият домашен любимец е член на семейството. Знаем, че е много стресиращо да ангажирате близки, когато отсъствате. Ние сме малък екип от хора обичащи животните. Работим професионално. Мисията ни: вашите любимци да бъдат обгрижени докато отсъствате, а вие напълно спокойни. Предлагаме посещения по домовете за хранене и разходка на любимците. Транспорт. За повече информация: Димитър Божиков Благодаря Ви за доверието!
Поддръжка на аквариуми | Услуги за домашни любимци | Сухата река гр. София
Поддръжка на аквариуми
Сухата река, гр. София, обл. София,  преди 8 дни
Професионална поддръжка на сладководни аквариуми в удобно за клиента време (от 6ч. до 22ч. всеки ден). гр. София. Почистване на аквариуми. Обслужване на аквариуми. Аранжиране на аквариуми. Цена за еднократно посещение за консултация и почистване на аквариум: 50.00 лв. -за аквариуми до 100л. 65.00 лв. - за аквариуми от 100 до 500л. 75.00 лв. - за аквариуми от 500 до 900л. 95.00 лв. - за аквариуми от 900 до 1300л. Цена за абонаментна поддръжка на аквариуми при посещение веднъж месечно: 50.00 лв. на посещение - за аквариуми до 100л. 65.00 лв. на посещение - за аквариуми от..
Хотел за кучета | Услуги за домашни любимци | Обеля гр. София
Хотел за кучета
Обеля, гр. София, обл. София,  преди 10 дни
Хотел за кучета с отлични условия - за повече информация www.donigers.com
Лицензиран транспорт на животни-Thracian Spirits Express | Услуги за домашни любимци | гр. Казанлък
Лицензиран транспорт на животни-Thracian Spirits Express
гр. Казанлък, обл. Стара Загора,  преди 17 дни
ЛИЦЕНЗИРАН ТРАНСПОРТ НА ЖИВОТНИ-”Thracian Spirits Express” е транспортна фирма към ”Thracian Spirits”, специално създадена за транспортиране на Вашите животни в и извън България (до 8 часови кратки пътувания)-селскостопански и домашни такива. Поради високите изисквания на държавните органи и документацията, която се изисква, много частни лица и малки фирми са затруднени и възпрепятствани при транспортирането на техните животни. Ние сме насреща да помогнем този проблем да се избегне и те да пътуват легално и спокойно от точка до точка. Превозваме спортни коне, понита, различни едри и дребни..
Обучение на кучета | Услуги за домашни любимци | гр. Сливен
Обучение на кучета
гр. Сливен, обл. Сливен,  преди 22 дни
Дресировка на кучета с пансион. => http://caninepsychologycenter.org
Индивидуално обучение на кучета | Услуги за домашни любимци | Възраждане гр. Бургас
Индивидуално обучение на кучета
Възраждане, гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 23 дни
Социализация куче-куче; Команда-”редом” Лична-охрана с професионален фигурант; Охрана-на територия; Корекция-на поведение-агресия, страх; Отказ-от храна- против-отравяне; Команда-”Място”със значение за престой, спиране на кучето и изпращане напред на предварително обозначено място;
Грижа за дом. любимци | Услуги за домашни любимци | Банишора гр. София
Грижа за дом. любимци
Банишора, гр. София, обл. София,  преди 32 дни
Предлагам почасово разхождане на не агресивни малки и средни кучета за банишора, център и широк център. ако отсъствате и няма кой да гледа кучето ви или котката ви, да чисти след тях, в водене на вет, и тн може да ме потърсите. не предлагам настаняване в моя дом, тъй като аз самата имам три кучета малка порода, които са дружелюбни и кастрирани, но все пак ще ми дойде много; ) имам вайбър
ХОТЕЛ за домашни любимци - кучета, котки, птици, влечуги и др.. | Услуги за домашни любимци | Аспарухово гр. Варна
ХОТЕЛ за домашни любимци - кучета, котки, птици, влечуги и др..
Аспарухово, гр. Варна, обл. Варна,  преди 35 дни
ХОТЕЛ за домашни любимци - кучета, котки, птици, влечуги и др.. Намираме се извън града в екологично чист район, красиво и просторно място, в близост до гората. Всяко куче оставено при Нас се настанява в индивидуална клетка. Клетките са различни по големина според размера на кучето. Всяка клетка има място за почивка и място за разходка, мястото за почивка е снабдено с подово отопление. Всяка клетка има камера за видеонаблюдение. Отделяме специално внимание за дезинфекция на клетките и местата за разходка. За най-дребните породи предлагаме по-специално внимание с възможност за гледа..
zootaxi | Услуги за домашни любимци | Меден Рудник гр. Бургас
zootaxi
Меден Рудник, гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 43 дни
Превоз на животни в страната и чужбина.Лицензирана фирма сме за това.Търсим и сътрудници в цяла Западна Европа за продажба на кучета от България.Търсим и собственици на развъдници за предложения за съвместна дейност за купуване и продаване на кучета от и за Западна Европа и България.Заплащаме добри комисионни за това.Транспортиране и на гълъби в България и цяла Западна Европа.
Транспортни услуги на домашни любимци в страната. | Услуги за домашни любимци | Автогара гр. Добрич
Транспортни услуги на домашни любимци в страната.
Zootransport
Автогара, гр. Добрич, обл. Добрич,  Подател: Zootransport,  преди 58 дни
Транспорт за вашите домашни любимци от адрес до адрес. Сто процента хуманно и професионално отношение. Национално покритие. Експресно, коректно и на най-добрите цени.
Предлагаме лицензиран транспорт на домашни любимци в цялата страна от адрес до адрес | Услуги за домашни любимци | Център гр. София
Предлагаме лицензиран транспорт на домашни любимци в цялата страна от адрес до адрес
Zootransport
Център, гр. София, обл. София,  Подател: Zootransport,  преди 58 дни
Транспортирането се извършва при условия, гарантиращи здравето, физиологичните и поведенчески нужди на животните в подходящо оборудвана кола и грижи за недопускане на уплаха, болка и нараняване на животните. Ние работим съобразно всички изисквания на контролните органи и клиентите.
Превоз и разнос на животни в цялата страна от адрес до адрес | Услуги за домашни любимци | гр. Варна
Превоз и разнос на животни в цялата страна от адрес до адрес
Zootransport
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Zootransport,  преди 58 дни
Предлагаме лицензиран транспорт на домашни любимци в цялата страна от адрес до адрес. Транспортирането се извършва при условия, гарантиращи здравето, физиологичните и поведенчески нужди на животните в подходящо оборудвана кола и грижи за недопускане на уплаха, болка и нараняване на животните. Ние работим съобразно всички изисквания на контролните органи и клиентите
Подстригване на кучета и котки | Услуги за домашни любимци | гр. София
Подстригване на кучета и котки
гр. София, обл. София,  преди 107 дни
Подстригване на кучета и котки
Разхождам кучета по домовете срещу заплащане | Услуги за домашни любимци | Бъкстон гр. София
Разхождам кучета по домовете срещу заплащане
Бъкстон, гр. София, обл. София,  преди 108 дни
всички квартали на София
предлагам разходка на куче за Бояна | Услуги за домашни любимци | Бояна гр. София
предлагам разходка на куче за Бояна
Бояна, гр. София, обл. София,  преди 127 дни
пенсионер предлага почасова разходка и грижа за вашия домашен любимец -15лв, само за Бояна, районите в близост до училището, разходка куче пишете лично съобшение и телефон за връзка и кога е удобно да ви потърся
Обучение на кучета от лицензиран инструктор | Услуги за домашни любимци | Широк Център гр. Русе
Обучение на кучета от лицензиран инструктор
Широк Център, гр. Русе, обл. Русе,  преди 147 дни
Индивидуално и групово обучение на кучета Русе - социализиране, общо послушание, персонална защита, корекция на поведението от лицензиран инструктор! За повече информация - на посочения телефон.
хотел за кучета | Услуги за домашни любимци | с. Граф Игнатиево
хотел за кучета
с. Граф Игнатиево, обл. Пловдив,  Подател: Atanas Atanasov,  преди 194 дни
хотел за кучета 15 лв. на ден. Добри условия, топла храна и постоянна грижа.
Обучение на всички породи кучета | Услуги за домашни любимци | Овча Купел 1 гр. София
Обучение на всички породи кучета
Овча Купел 1, гр. София, обл. София,  преди 346 дни
Предлагам високо квалифицирано обучение за вашите любимци: Социализация-общо послушание-отстраняване на нежелано поведение-охрана. Професионални съвети и практическа помощ при всякакви възникнали проблеми във връзка със съвместния живот и отглеждането на вашия любимец. Пансион при домашни условия. Разходка на кучета. Почасова или целодневна, градска или планинска, спокойна или динамична. Всеки ден между 06:00 и 22:00 часа. Размерът, породата и темпераментът на кучето не са проблем. За 2 или повече кучета цената се договаря допълнително, а иначе е 15 лв./час и 60 лв./ден (8 часа) Предимно за ..
Хотел и занималня за щастливи домашни любимци в София | Услуги за домашни любимци | Бояна гр. София
Хотел и занималня за щастливи домашни любимци в София
Hubba Hubba Pets
Бояна, гр. София, обл. София,  Подател: Hubba Hubba Pets,  преди 395 дни
Разполагаме с голяма къща на три нива, двор с площ 1400 кв.м., в които има терен за игри и тренировки и прохладна борова горичка. Намираме се в непосредствена близост до национален парк Витоша, даденост, от която с удоволствие се възползват кучовците, които са ни на гости. Предлагаме: Хотел за кучета, котки и други домашни любимци Забавачка за кучета Обучение на кучета Транспорт на домашни любимци Грижа за домашни любимци в дома на собственика Разхождане на кучета от дома на стопанина Ветеринарни услуги Нашата основна мисия е да дадем на Вашия любимец щастие, а на Ва..
Хотел за кучета и котки | Услуги за домашни любимци | Надежда 1 гр. София
Хотел за кучета и котки
Надежда 1, гр. София, обл. София,  Подател: ДЗЗД СИГ,  преди 641 дни
Отвори врати нов малък хотел за кучета и котки. Разполагаме с индивидуални боксове, котешка стая и кучешка стая. Животните оставени на хотел при нас се обслужват от ветеринарни лекари.Разхождат се по минимум два пъти на ден. Постарали сме се да направи престоя на вашият домашен любимец безопасен и интересен.Намираме се в жк.Надежда ул.Георги Войтех 16 зад бл.122 в района на магазин Шкода.
« Предишна | 1 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.

© 2017 Ало.бг