Услуги за домашни любимци

48 обяви

Кремация на домашни любимци

Зона Б5, гр. София, обл. София
Кремацията на домашните любимци е чист, хуманен и екологичен начин да изпратим трупа на животното. От векове се практикува при хората, а сега вече има крематориум за домашни любимци и при животните. ..

Почасово VIP обучение на кучета

Ветрен, гр. Бургас, обл. Бургас
Най доброто за Вас! Почасово VIP обучение на кучета с помощта на ”Различната кинология” Социализация и начално подчинително обучение. Поведение и етика у дома. Привикване и ходене на повод. Повикване..

Погребение на домашни любимци

Младост 1, гр. София, обл. София
В София няма гробище за домашни любимци. Погребването на домашни любимци в общински терени е забранено и глобите са много голями. Домашните любимци се погребват само, в терен на стопанина на домаш..

Екарисаж(ГРУПОВА КРЕМАЦИЯ) за домашни любимци

Младост 1, гр. София, обл. София
Екарисаж(ГРУПОВА КРЕМАЦИЯ) за домашни любимци. Домашните животни се кремират групово. Животно до 10кг. - 100 лв. Животно от 10кг. до 30кг - 150лв. Животно от 30кг до 50кг - 200лв. Животно на..

Хотел за кучета

в.з. Сливен, гр. Сливен, обл. Сливен
Хотел за кучета по седем лева на ден. Включва разходки, игра с кучето, сресване и други изисквания. Храната е от собственика.

Школа за кучета

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Ако имате проблем с Вашето куче ни се обадете. Цени за приятели.

Подстригване на кучета и котки

гр. София, обл. София
Подстригване на кучета и котки

Кремация индивидуална на домашни любимци

Младост 1, гр. София, обл. София
Животните се кремират индивидуално. Кремация: Малко животно до 3кг. - 110лв. Заек, котка до 5кг. 150лв. Котка, куче до 10кг. 180лв. Куче от 10кг до 25кг. 200лв. Куче от 25кг до 40кг. 250лв..

Поддръжка на аквариуми

Сухата река, гр. София, обл. София
Професионална поддръжка на сладководни аквариуми в удобно за клиента време. гр. София. Почистване на аквариуми. Обслужване на аквариуми. Аранжиране на аквариуми. Цена за еднократно посещение з..

Beaphar spray No love

Зона Б18, гр. София, обл. София
Спрей No love за неутрализиране на миризмата по време на разгонване при женските кучета! Ефикасно и удобно средство!

Евтаназия на домашни любимци

Младост 1, гр. София, обл. София
Евтаназията в дома на стопанина, е специална услуга, с която се цели да не се травмира домашният ви любимец, а да бъде спокоен при извършване на манипулацията. Във ветринарният животните се страхуват ..

подаряване на котета

map icon в.з.Киноцентъра, гр. София, обл. София
подарявам котета - женски

Анимал такси

Автогара, гр. Генерал Тошево, обл. Добрич
Animal taxi е лицензирана фирма за превоз на домашни любимци. Зоо транспортната ни фирма Ви гарантира хуманно отношение към Вашите любимци и коректност към Вас самите. Предлаганите от нас услуги са на..

Предупредителни табели и знаци за кучета

Център, гр. София, обл. София
За Вашите любимци: Предлагаме обезопасителни и предупредителни табели с високо качество и размери съответстващи на Вашите нужди и условия. Избор по мостри или Ваши желания. Срокове: МАКСИМАЛНО КРА..

Разходка на кучета

Зона Б5, гр. София, обл. София
Обичам кучетата и имам немски шпиц. С най - голямо удоволствие ще разходя и вашия най-добър четириног приятел. Цена по договаряне.

Хотел за кучета

Обеля, гр. София, обл. София
Хотел за кучета с отлични условия и развъдник за Лабрадори за повече инфо. -www.donigers.com

Разхождам кучета - Бургас

Център, гр. Бургас, обл. Бургас
Разхождам кучета в цял бургас. На всеки 1 час по 5 лв. При по кратки разходки по договаряне. При интерес звънете. Благодаря!
Тренировките се извършват с двама фигуранти... със скрит, и явен ръкав... както и със защитен костюм; Обучение за охрана с обезопасено с намордник куче... при необезопасен фигурант с реално облекло;..
Продължителноста, на тренировката е - (обикновенно 1-2 часа, в удобни за стопаните дни и часове) в зависимост от породата, въязраста, степента на социализация на кучето, и обема от команди. Тренировки..

Обучение на кучета.

Ветрен, гр. Бургас, обл. Бургас
ХАРМОНИЯ МЕЖДУ ЧОВЕК И КУЧЕ! ЗАЕДНО С ВАС 28 ГОДИНИ! Център по приложна психология на кучето ”МАГИ-БАГИРА” Обучение на кучета. Почасово обучение. Консултации по-телефона, онлайн и във Вашия дом (от..

Разходка на кучета

Цял Пловдив, гр. Пловдив, обл. Пловдив
Здравейте, ние предлагаме разходка на вашето куче

Как спят и какво сънуват кучетата

Ветрен, гр. Бургас, обл. Бургас
Фази на сън По-често животните изпадат в лек сън- способни са да се събудят от всеки незначителен шум. Това е така наречения ”стражеви сън”. Струва ви се, че дремят, но чуват всичко и знаят какво се ..

Разхождам куче

Тракия, гр. Пловдив, обл. Пловдив

Грижа за малки породи кученца

Център, гр. София, обл. София
Здравейте, със семейството ми предлагаме грижа за малки породи кучета до 10кг. като капацитета е 2-3 кученца. Гледат се в апартамент без клетки(заедно със семейството ми) ние сме млада двойка с три де..

Зоо Трансппорт Експресс - Рексекспресс

Генералите, гр. Варна, обл. Варна
ЗОО ТРАНСПОРТ ЕКСПРЕСС - REXEXPRESS!!! Здравейте приятели на домашните животинки! Много от Вас вече знаете, че Rexexpress е Утвърдена фирма на пазара за транспорт на домашни любимци в страната и чуж..
Лицензиран транспорт за Вашите домашни любимци от врата до врата в страната - доставка до 24 часа. Ние предлагаме 100% хуманно отношение към животните, като се грижим за тях по време на път, храним ги..

Ден с кучето!

Ветрен, гр. Бургас, обл. Бургас
Ден с кучето! Поради много причини някои собственици на кучета просто искат да работят лично с мен. Само една сесия може да постигне много повече от месеци - дори години - на обучение. Ден с кучето ..

Школа дрессировки собак.

Ветрен, гр. Бургас, обл. Бургас
Плюсы и минусы дрессировки при пансионном содержании нам часто обращаются по поводу дрессировки собак, и хозяева не редко спрашивают, есть ли у нас возможность, взять собаку на дрессировку с содерж..

Гледане на домашни любимци

map icon Мърчаево, с. Мърчаево, обл. София
Гледам домашни любимци за определен период от време: кучета, котки и птици. Ако имате интерес свържете се с мен
Обучение на декоративни/породи дребни кучета с индивидуално изготвена програма. пинчери, дакели, спаньоли, шнауцери, териери, пудели, шпицове, болонки(болонезер), пекинези и много други! Работим с над..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.