back to top

Услуги за домашни любимци

55 обяви

Кремацията на домашните любимци е чист, хуманен и екологичен начин да изпратим трупа на животното. От векове се практикува при хората, а сега вече има крематориум за домашни любимци и при животните. Кремацията на куче отнема около 3-4 часа до пълното му изгаряне и в зависимост размера на кучето. След изгаряне прахта се обработва от оператор и се поставя в урна. За София услугата се предлага от Екомат ООД на адрес: www.petcremation.eu Обикновено урната с прахта се предава до 3 дена след кремацията. Предлага се групова или индивидуална кремация. При груповата животното се изгаря съвместно с др..

Домашен любимецVIP обява

Домашен любимец

Казански, Стара Загора

Подарявам две котенца. Родени са на 15.04.2022 г. Вече имат създадени хигиенни навици.

Гледане на кучета в домашни условияVIP обява

Гледане на кучета в домашни условия. Специализирани сме в дългосрочни престои.

 рекламирай сам в favicon
Предупредителни табели и знаци за кучета

За Вашите любимци: Предлагаме обезопасителни и предупредителни табели с високо качество и размери съответстващи на Вашите нужди и условия. Избор по мостри или Ваши желания. Срокове: МАКСИМАЛНО КРА..

Разходки на кучета

Разходки на кучета

Изгрев, Бургас

Разходки на кучета. Ако не можете да отделите време за разходка, ние с радост и любов ще ви отменим.

Хотел за кучета, зайци, гризачи, птици

Заповядайте мили животинчета на четири лапи в нашия уютен хотел. Вашите стопани могат да разчитат на нашата грижа и внимание отправени към техните верни приятели. Задължително условие- с предварител..

! Разходка за вашето куче!

! Разходка за вашето куче!

Център, Пловдив

Здравейте... Предлагам си услугите да ви разхождам вашето домашно куче, когато ви е излезнал ангажимент или сте планирали почивка... Имам опит в тази сфера и няма да се притеснявате за вашето куче, до..

Обучение на кучета за лична охрана - Бургас - (Охрана на територия, Зкс, Ipo, Knpv)

Обучението се извършва по местоживене на кучето, и започва с тест за лична охрана, респективно тест за охрана на територия. При нормално поведение и реакция на кучето, обучението включва следните етаq..

Гледане и грижа за домашни любимци

Гледане и грижа за домашни любимци почасово или целодневно

Бургас - Обучение на ловни кучета на пъдпъдък и яребица

Обучението, започва с общ курс по послушание, за осигуряване на контрол над кучето. -поставяне в стойка с помощта на апортировъчно чучело от пера... ползвайки естественият инстинкт на кучето.. - п..

Училище за кучета.

Училище за кучета.

Ветрен, Бургас

Обучение на кучета. Почасово обучение, консултации… ЦЕНИ за приятели! Провеждаме занятия и на няколко други езика освен български. 1. Обучение на куче Общ о послушание 2. Обучение на малко куче 3...

Обучение на ловни кучета за пернат дивеч

Ообучение и рехабилитация на ловни кучета за пернат дивеч.

Разходка на вашето куче

Разходка на вашето куче

Кършияка, Пловдив

Ако сте заети и нямате възможност да разходите кучето си, можете да ми се обадите или да ми изпратите e-mail. Заплащане - 5лв за половин час. Единственото условие е домашният Ви любимец да не е аг..

Евтаназия на домашни любимци.

Евтаназията в дома на стопанина е специална услуга, с която се цели да не се травмира домашният ви любимец, а да бъде спокоен при извършване на манипулацията. Във ветринарният кабинет животните се стр..

Екарисаж(ГРУПОВА КРЕМАЦИЯ) за домашни любимци

Екарисаж(ГРУПОВА КРЕМАЦИЯ) за домашни любимци. Домашните животни се кремират групово. Птици, влечуги и екзот. животни - 80лв. Животни до 5кг - 80лв. Животно от 5кг. до 10кг. - 100лв. Животно..

Хотел за кучета

Хотел за кучета

Симеоново, София

Нуждаете се от хотел за кучета, или имате нужда от почасови грижи, или просто за разходка? Ние от Pets Pro Care “High Vibes” с радост ще ви помогнем. За повече информация може да ни последвате във ф..

Кремация индивидуална на домашни любимци

Животните се кремират индивидуално. Кремация: Птици, влечуги, малки животни. - 120лв. Заек, котка до 5кг. - 170лв. Котка, куче до 10кг. - 200лв. Куче от 10кг до 25кг. - 240лв. Куче от 25кг..

Погребение на домашни любимци

В София няма гробище за домашни любимци. В на домашни любимци в общински терени е забранено и глобите са много голями. Домашните любимци се погребват само, в терен на стопанина на домашният любиме..

Хотел за кучета

Хотел за кучета

Обеля, София

Хотел за кучета с отлични условия и развъдник за Лабрадори.

Транспорт на кучета и котки

Предлагаме лицензиран транспорт на кучета и котки за България, Европейски Съюз и Великобритания. Разполагаме със транспортни превозни средства, които са сертифицирани от БАБХ и лицензирани шофьори..

 рекламирай сам в favicon
Бургас - Обучение на кучета и техните стопани ( с и без оставяне на пансион)

Обучението се извършва на обичайното място, за разходка на кучето, в удобни за стопаните дни и часове... Продължителноста на една тренировка обикновенно е около 1 час. Цел на тренировките е - со..

Разходки на кучета

Разходки на кучета

Завод Дружба, Варна

Разходки на кучета. Инцидентни или постоянни. Човек със опит и внимание към кучетата. Киноложка култура и подход. Предлагаме за домашния Ви любимец изключително отговорна и обгрижвана разходка/и срещу..

хотел за кучета и котки

хотел за кучета и котки

Автогарата, Варна

Хотел за кученца от дребни породи и котета в домашни условия. В района на автогара Варна.

Поддръжка на аквариуми

Поддръжка на аквариуми

Сухата река, София

Професионална поддръжка на сладководни аквариуми в удобно за клиента време. гр. София. Почистване на аквариуми. Обслужване на аквариуми. Аранжиране на аквариуми. Цена за еднократно посещение з..

Гледане на домашни любимци

Гледане на домашни любимци

Въстанически / Кючук Париж, Пловдив

Разхождане на кучета в Пловдив

Предлагам разходки за вашият домашен любимец. Обожавам кучета и заниманието с тях ми носи удоволствие. Ако сте заети и нямате време да разхождате вашето куче, аз с радост бих го правила вместо вас..

Разходка на кучета в Стара Загора

Разходка на кучета в Стара Загора

бул. Никола Петков, Стара Загора

В случай, че нямате възможност, ние предлагаме изключително отговорна и обгрижвана разходка/и за домашния Ви любимец. Ако останете доволни, може да направим график кога да разхождаме любимеца Ви! ..

Дресировка на кучета

Дресировка на кучета

Стара Загора

Дресировка на кучета с престой при нас. Почасово обучение.

Обучение на кучета телохранители

Обучение на кучета телохранители. Качество без компромис! ЦЕНИ народни!

Нощувки за домашни любимци

Нощувки и допълнителни грижи за вашите домашни любимци, ако ви се налага да отсъствате от града и няма на кого да си оставите животинката. Храната е от нас, но ако предпочитате, може и да е ваша, пр..