Филтриране
Сортиране

Услуги за домашни любимци

55 обяви

Хотел за кучета

в.з. Сливен, гр. Сливен, обл. Сливен
Хотел за кучета по седем лева на ден. Включва и разходки и други изисквания. Храната е от собственика.

Школа за кучета

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Ако имате проблем с Вашето куче ни се обадете. 1. Обучение в послушание. 1a. Адаптиране на осиновени кучета към съвместния им живот с човека: *кучета взети от приюти **кучета взети от улицата ..

Кремация на домашни любимци

Зона Б5, гр. София, обл. София
Кремацията на домашните любимци е чист, хуманен и екологичен начин да изпратим трупа на животното. От векове се практикува при хората, а сега вече има крематориум за домашни любимци и при животните. ..
Център по приложна психология на кучето ”МАГИ-БАГИРА” Почасово обучение. Обучение на кучета. Консултации по-телефона, онлайн и във Вашия дом (от професионален треньор, специалист по корекция на повед..

Социализация на кученцa/та

Ветрен, гр. Бургас, обл. Бургас
Puppy Day Care & Puppy Classes by Dog Expert Krasimir Kanev Социализация на кученцето/то: преди и сега С какво съвременната социализация на кученцето се различава от традиционната? С помощта на ..

Анимал такси

Автогара, гр. Генерал Тошево, обл. Добрич
Animal taxi е лицензирана фирма за превоз на домашни любимци. Зоо транспортната ни фирма Ви гарантира хуманно отношение към Вашите любимци и коректност към Вас самите. Предлаганите от нас услуги са на..

Евтаназия на домашни любимци

Младост 1, гр. София, обл. София
Евтаназия: Животно до 10кг - 60лв. Животно от 10кг - до 30кг. - 80лв. Животно от 30кг - до 50кг. - 100 лв. Животно над 50кг - 120лв. Домашно посещение на ветринар 30 лв. Евтаназията може д..

Ден с кучето!

Ветрен, гр. Бургас, обл. Бургас
Ден с кучето! Поради много причини някои собственици на кучета просто искат да работят лично с мен. Само една сесия може да постигне много повече от месеци - дори години - на обучение. Ден с кучето ..

Кремация индивидуална на домашни любимци

Младост 1, гр. София, обл. София
Животните се кремират индивидуално. Кремация: Малко животно до 3кг. - 110лв. Заек, котка до 5кг. 150лв. Котка, куче до 10кг. 180лв. Куче от 10кг до 25кг. 200лв. Куче от 25кг до 40кг. 250лв..

Екарисаж за домашни любимци

Младост 1, гр. София, обл. София
Екарисаж за домашни любимци: Животно до 10кг. - 100 лв. Животно от 10кг. до 30кг - 150лв. Животно от 30кг до 50кг - 200лв. Животно над 50кг по договаряне. Транспортен чувал 10лв. Етажи ако..

Ковчег за домашен любимец

Дружба 1, гр. София, обл. София
Ковчези за домашни любимци. Малък ковчег - 100лв. Среден ковчег - 130лв. Голям ковчег - 150лв. Доставка на ковчег 30лв. за София. Доставка на ковчег 40лв. за кварталите около София. При по..

Погребение на домашни любимци

Младост 1, гр. София, обл. София
В София няма гробище за домашни любимци. Домашните любимци се погребват само на място в двора на стопанина на домашният любимец. Цена за изкопаване на гроб от 100лв. Транспорт за София 30лв. Т..

Хотел за кучета

Обеля, гр. София, обл. София
Хотел за кучета с отлични условия и развъдник за Лабрадори за повече инфо. -www.donigers.com

Готвена храна за котки и кученца!

Център, гр. София, обл. София
Здравейте. Нямате време да готвите на Вашия любимец? Искате да се храни с домашно приготвена храна? Това е вашето решение. Ние преглагаме прясно приготвена храна за животни пишете ми и на другия ден..

Снимам кучета!

Център, гр. София, обл. София
Здравейте. Имате хубаво куче и искате да имате снимки за спомен от него? Ние предлагаме да дойдем в слънчево време до мястото на, което го разхождате или място по избор и да направим страхотни снимки ..

Грижа за домашни любимци по домовете!

Център, гр. София, обл. София
Здравейте! Ние сме семейство, което обожaва животните. Отглеждаме си няколко котки, птици и куче. Отлично знаем, колко е трудно да заминеш на почивка и да се чудиш кой ще се грижи за домашния лю..

Подстригване на кучета и котки

гр. София, обл. София
Подстригване на кучета и котки

Зоо Трансппорт Експресс - Рексекспресс

Генералите, гр. Варна, обл. Варна
ЗОО ТРАНСПОРТ ЕКСПРЕСС - REXEXPRESS!!! Здравейте приятели на домашните животинки! Много от Вас вече знаете, че Rexexpress е Утвърдена фирма на пазара за транспорт на домашни любимци в страната и чуж..
Лицензиран транспорт за Вашите домашни любимци от врата до врата в страната - доставка до 24 часа. Ние предлагаме 100% хуманно отношение към животните, като се грижим за тях по време на път, храним ги..

Поддръжка на аквариуми

Сухата река, гр. София, обл. София
Професионална поддръжка на сладководни аквариуми в удобно за клиента време. гр. София. Почистване на аквариуми. Обслужване на аквариуми. Аранжиране на аквариуми. Цена за еднократно посещение з..
Продължителноста, на тренировката е - (обикновенно 1-2 часа, в удобни за стопаните дни и часове) в зависимост от породата, възраста, степента на социализация на кучето, и обема от команди. Тренировкит..
Тренировките се извършват с двама фигуранти... със скрит, и явен ръкавщ.. както и със защитен костюм; Обучение за охрана с обезопасено с намордник куче... при необезопасен фигурант с реално облекло;..

Обучение и рехабилитация на кучета

гр. Бургас, обл. Бургас
Aко вече сте пробвали с други треньори, да четете книги, гледали сте DVD-та или сте използвали всякакъв вид оборудване за обучение и все още имате сериозен проблем с кучето си, моля свържете се с нас ..

Обучение на кучета

гр. Варна, обл. Варна
Дресировка на кучета: послушание, корекция на поведение, рехабилитация...

Обучение на кучета

гр. Нова Загора, обл. Сливен
Обучение на кучета с престой в домашни условия.

Анимал Такси зоо транспорт

гр. Генерал Тошево, обл. Добрич
Animal taxi е лицензирана фирма за превоз на домашни любимци. Зоо транспортната ни фирма Ви гарантира хуманно отношение към Вашите любимци и коректност към Вас самите. Предлаганите от нас услуги са на..

zootaxi

Меден Рудник, гр. Бургас, обл. Бургас
Превоз на животни в страната и чужбина.Лицензирана фирма сме за това.Търсим и сътрудници в цяла Западна Европа за продажба на кучета от България.Търсим и собственици на развъдници за предложения за съ..
Обучение на декоративни/породи дребни кучета с индивидуално изготвена програма. пинчери, дакели, спаньоли, шнауцери, териери, пудели, шпицове, болонки(болонезер), пекинези и много други! Работим с над..
Тестовете се извършват при 0% Фигурантско движение.. във вариант- с и без наличието на собственика на кучето. Като във втората фаза на тестовете фигуранта се опитва да подмами кучето с храна, играчка,..

Хотел за домашни любимци ”Пухчета”

map icon Гоце Делчев, гр. София, обл. София
Хотел за домашни любимци ”Пухчета” КУЧЕТА Ако Вашето куче е от дребните породи, бебе, възрастно, по-деликатно и плахо или предпочита човешката компания пред кучешката, то Къща Южен парк е негово..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.