1. home
  2. »
  3. bcДомашни любимци
  4. »
  5. Услуги за домашни любимци

Услуги за домашни любимци

53 обяви

Кремация на домашни любимци

Зона Б5, гр. София, обл. София
Кремацията на домашните любимци е чист, хуманен и екологичен начин да изпратим трупа на животното. От векове се практикува при хората, а сега вече има крематориум за домашни любимци и при животните. ..

Школа за кучета

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Ако имате проблем с Вашето куче ни се обадете. Цени за приятели.

Почасово VIP обучение на кучета

Ветрен, гр. Бургас, обл. Бургас
Най доброто за Вас! Почасово VIP обучение на кучета с помощта на ”Различната кинология” Социализация и начално подчинително обучение. Поведение и етика у дома. Привикване и ходене на повод. Повикване..

Кремация индивидуална на домашни любимци

Младост 1, гр. София, обл. София
Животните се кремират индивидуално. Кремация: Малко животно до 3кг. - 110лв. Заек, котка до 5кг. 150лв. Котка, куче до 10кг. 180лв. Куче от 10кг до 25кг. 200лв. Куче от 25кг до 40кг. 250лв..

Хотел за кучета

в.з. Сливен, гр. Сливен, обл. Сливен
Заповядайте мили животинчета на четири лапи в нашия уютен хотел. Вашите стопани могат да разчитат на нашата грижа и внимание отправени към техните верни приятели. Задължително условие- с предварител..

Гледане на котки/ Почасово разхождане на куче

Център, гр. Пловдив, обл. Пловдив
Предлагам гледане на коте или почасова разходка на куче. Сериозен човек съм, и имам голям опит с домашни любимци ( имам шест кучета и гледам две котки) Цена за договаряне

Предлагам всеотдайна грижа за животни, разходки

Тракия, гр. Пловдив, обл. Пловдив
Много обичам животните. Имам домашни любимци. Желая да се грижа за вашите животинки, когато сте в нужда по някаква причина - отсъствие от дома, недостиг на време и т.н. Заплащане по договаряне.

Хотел за кучета

Обеля, гр. София, обл. София
Хотел за кучета с отлични условия и развъдник за Лабрадори за повече инфо. -www.donigers.com

Погребение на домашни любимци

Младост 1, гр. София, обл. София
В София няма гробище за домашни любимци. Погребването на домашни любимци в общински терени е забранено и глобите са много голями. Домашните любимци се погребват само, в терен на стопанина на домаш..

Грижа за домашни любимци

Сарафово, гр. Бургас, обл. Бургас
Ако не ви достига време за грижа за любимото куче, котка или птица или ви се налага да остъствате за повече от ден, ние можем да ви отменим така, че да не се усети вашата липса. Предлагаме разходка, х..

Екарисаж(ГРУПОВА КРЕМАЦИЯ) за домашни любимци

Младост 1, гр. София, обл. София
Екарисаж(ГРУПОВА КРЕМАЦИЯ) за домашни любимци. Домашните животни се кремират групово. Животно до 5кг - 80лв. Животно от 5кг. до 10кг. - 100 лв. Животно от 10кг. до 20кг - 120лв. Животно от 2..

Евтаназия на домашни любимци.

Младост 1, гр. София, обл. София
Евтаназията в дома на стопанина е специална услуга, с която се цели да не се травмира домашният ви любимец, а да бъде спокоен при извършване на манипулацията. Във ветринарният кабинет животните се стр..

Разходки на кучета в Пловдив

Център, гр. Пловдив, обл. Пловдив
Почасова грижа, разходка, настаняване на кучета и котки в Пловдив

Поддръжка на аквариуми

Сухата река, гр. София, обл. София
Професионална поддръжка на сладководни аквариуми в удобно за клиента време. гр. София. Почистване на аквариуми. Обслужване на аквариуми. Аранжиране на аквариуми. Цена за еднократно посещение з..

Хотел за кучета

map icon гр. Казанлък, обл. Стара Загора
Хотела разполага с 23 клетки и много място за разходки

Подстригване на кучета и котки

гр. София, обл. София
Подстригване на кучета и котки

Грижа за вашето куче

Център, гр. София, обл. София
Поемам грижата за Вашия приятел, когато Вие нямате възможност за кратко или по-дълго. Поемам грижата само за Вашия любимец, докато съм с него не приемам други! Ще бъде гледан с любов и внимание, ако..
Продължителноста, на тренировката е - (обикновенно 1-2 часа, в удобни за стопаните дни и часове) в зависимост от породата, възраста, степента на социализация на кучето, и обема от команди. Тренировкит..
Тренировките се извършват с двама фигуранти... със скрит, и явен ръкав... както и със защитен костюм; Обучение за охрана с обезопасено с намордник куче... при необезопасен фигурант с реално облекло;..
Обучение и лечение с кучета ”канистерапевти”

Подстригване на домашни любимци

map icon Център, гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Груминг салон Джем предлага професионална грижа за вашият домашен любимец - къпане, сушене, разресване, посдстригване, рязане на нокти, почистване на уши. Салона работи с козметика Artero и Krown Roya..

Обучение на кучета.

Ветрен, гр. Бургас, обл. Бургас
ХАРМОНИЯ МЕЖДУ ЧОВЕК И КУЧЕ! ЗАЕДНО С ВАС 28 ГОДИНИ! Център по приложна психология на кучето ”МАГИ-БАГИРА” Обучение на кучета. Почасово обучение. Консултации по-телефона, онлайн и във Вашия дом (от..

Хотел за кучета

Модерно Предградие, гр. София, обл. София
Хотел за кучета в къща с двор. Денонощно обгрижване с индивидуални занимания. Храна, съд за хранене и мерителна чашка от собствениците. Цена 20лв на ден.

Хотел за любимци

Център, гр. Плевен, обл. Плевен
Хотел за домашни любимци. Условията са животните да са здрави, ваксинирани и неагресивни. Животните не остават сами. Настаняват се вътре в къща. Разполагат с озеленен двор. Хранят се, както са свикн..

Ден с кучето!

Ветрен, гр. Бургас, обл. Бургас
Ден с кучето! Поради много причини някои собственици на кучета просто искат да работят лично с мен. Само една сесия може да постигне много повече от месеци - дори години - на обучение. Ден с кучето ..

Обучение на кучета

гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
Обучение на кучета, социализация, корекция на поведение, общо послушание... охрана.

Разходка на кучета

гр. София, обл. София
Защо да оставяте Вашето куче да скучае по цял ден при положение, че то може да играе и тича, докато Вас Ви няма! Разходки на кучета в квартал Бъкстон, борово, гоце делчев, павлово.

Превоз на багаж и домашни любимци

Коматево, гр. Пловдив, обл. Пловдив
Извършваме превоз на домашни любимци всяка седмица се тръгва от България до Германия и обратно!!! Също и багаж техника и всичко от адрес до адрес.

Грижа за куче

Център, гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Здравейте, Имам немска овчарка на 6 години, Лиза, която е много добре тренирана, има всички ваксини и паспорт. Пътувам в чужбина за около месец и не бих искала да я дам на хотел. Предпочитам да я да..

Предупредителни табели и знаци за кучета

Център, гр. София, обл. София
За Вашите любимци: Предлагаме обезопасителни и предупредителни табели с високо качество и размери съответстващи на Вашите нужди и условия. Избор по мостри или Ваши желания. Срокове: МАКСИМАЛНО КРА..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.