1. home
  2. »
  3. bcДомашни любимци
  4. »
  5. Услуги за домашни любимци

Услуги за домашни любимци

56 обяви

Кремация индивидуална на домашни любимци

Младост 1, гр. София, обл. София
Животните се кремират индивидуално. Кремация: Малко животно до 3кг. - 110лв. Заек, котка до 5кг. 150лв. Котка, куче до 10кг. 180лв. Куче от 10кг до 25кг. 200лв. Куче от 25кг до 40кг. 250лв..

Кремация на домашни любимци

Зона Б5, гр. София, обл. София
Кремацията на домашните любимци е чист, хуманен и екологичен начин да изпратим трупа на животното. От векове се практикува при хората, а сега вече има крематориум за домашни любимци и при животните. ..

Грижа за домашни любимци

Център, гр. Бургас, обл. Бургас
Грижа за домашни любимци. Осигурявам индивидуална грижа и компания на вашите любимци, когато вие сте на път, или отсъствате от вкъщи. Може да ми имате пълно доверие при отглеждането на домашния лю..

Предлагам гледане на кученца

Център, гр. София, обл. София
Предлагам гледане на кученца в София от мини породите в домашна обстановка! За повече информация се свържете с мен на посочения телефон. Нестор

Предупредителни табели и знаци за кучета

Център, гр. София, обл. София
За Вашите любимци: Предлагаме обезопасителни и предупредителни табели с високо качество и размери съответстващи на Вашите нужди и условия. Избор по мостри или Ваши желания. Срокове: МАКСИМАЛНО КРА..

Евтаназия на домашни любимци.

Младост 1, гр. София, обл. София
Евтаназията в дома на стопанина е специална услуга, с която се цели да не се травмира домашният ви любимец, а да бъде спокоен при извършване на манипулацията. Във ветринарният кабинет животните се стр..

Екарисаж(ГРУПОВА КРЕМАЦИЯ) за домашни любимци

Младост 1, гр. София, обл. София
Екарисаж(ГРУПОВА КРЕМАЦИЯ) за домашни любимци. Домашните животни се кремират групово. Животно до 5кг - 80лв. Животно от 5кг. до 10кг. - 100 лв. Животно от 10кг. до 20кг - 120лв. Животно от 2..

Хотел за кучета, зайци, гризачи

в.з. Сливен, гр. Сливен, обл. Сливен
Заповядайте мили животинчета на четири лапи в нашия уютен хотел. Вашите стопани могат да разчитат на нашата грижа и внимание отправени към техните верни приятели. Задължително условие- с предварител..

Обучение на кучета.

Ветрен, гр. Бургас, обл. Бургас
ХАРМОНИЯ МЕЖДУ ЧОВЕК И КУЧЕ! ЗАЕДНО С ВАС 30 ГОДИНИ! Център по приложна психология на кучето ”МАГИ-БАГИРА” Обучение на кучета. Почасово обучение. Консултации по-телефона, онлайн и във Вашия дом (от..

Разходка на кучета

Зона Б5, гр. София, обл. София
Обичам кучетата и имам немски шпиц. С най - голямо удоволствие ще разходя и вашия най-добър четириног приятел. Цена по договаряне.

разходка кучета

Овча Купел 2, гр. София, обл. София
Предлагам почасово разхождане на кучета в кварталите Овча купел 1 и 2. Цена по договаряне. Възможност за храненето им във ваше отсъствие, както и хранене и почистване на котки.

Погребение на домашни любимци

Младост 1, гр. София, обл. София
В София няма гробище за домашни любимци. Погребването на домашни любимци в общински терени е забранено и глобите са много голями. Домашните любимци се погребват само, в терен на стопанина на домаш..

Индивидуално обучение на кучета- Бургас

Възраждане, гр. Бургас, обл. Бургас
- Обучението се извършва в удобни за стопаните дни и часове, на обичайното място за разходка на кучето. - Продължителноста на тренировката обикновенно е 1-2 часа в зависимост от породата... възраста..
Обучението се извършва с явен и със скрит ръкав... с един или с двама различни фигуранта, с единична или едновременна двойна атака. - За контрол над кучето и затвърждаване на захапката в началният е..

Разходка на кучета

гр. Бургас, обл. Бургас
Разходка на кучета, възможност за обучение на кучета по време на разходката.

Почасово VIP обучение на кучета

Ветрен, гр. Бургас, обл. Бургас
Почасово ВИП обучение на кучета, разрешаване на всякакви проблеми с вашия домашен любимец.

Обучение на ловни кучета за пернат дивеч

Ветрен, гр. Бургас, обл. Бургас
Рехабилитация на ловни кучета за пернат дивеч.

Разходка и грижа за домашни любимци гр. Пловдив

map icon Кършияка, гр. Пловдив, обл. Пловдив
Разходка и грижа за домашни любимци - кучета и котки, докато вие сте заети. Осигурявам индивидуална, приятна и забавна компания на вашите четириноги любимци, когато вие сте на път, или отсъствате от в..

Разхождане на кучета

Галата, гр. Варна, обл. Варна
Предлагам разходка на кучета без значение породата, по всяко време на деня. Цената е -5-лв на час. За по-дълъги разходки и по често на денят цената е друга, зависимост от клиента и желаната разходка..

Разходка за Вашия домашен любимец

Южен, гр. Пловдив, обл. Пловдив

Хотел за кучета

Обеля, гр. София, обл. София
Хотел за кучета с отлични условия и развъдник за Лабрадори за повече инфо. -www.donigers.com

Разходки за вашия дом любимец

Христо Смирненски, гр. Пловдив, обл. Пловдив
Здравейте ако искате да поверите в добри ръце вашето кученце можете да разчитате на мен ще се радвам да бъда полезна и да работим заедно

Обгрижване на котки

Белите Брези, гр. София, обл. София
Отивате на почивка и няма кой да се грижи за котките ви. Пишете ми. Ще бъдат обгрижена.

Разходки на кучета

Кършияка, гр. Пловдив, обл. Пловдив
Водя вашите домашни любимци на дълги разходки в град Пловдив. Също така бягам с тях, ако желаете по-интензивна тренировка за кучето си. Кучетата се нуждаят от много движение всеки ден, но не винаги на..

Услуга за Ваш домашен любимец.

Меден Рудник, гр. Бургас, обл. Бургас
Много обичам животни и предлагам услуга --- разхождане на кучета.

Домашен хотел за дребни кучета

Коматевско шосе, гр. Пловдив, обл. Пловдив
Заминаването на стопаните за почивка или по работа без своя любимец винаги му се отразява стресово, затова всеки отговорен за кучето си ”родител” търси вариант тази раздяла да бъде понесена по-леко. И..

Зоо Трансппорт Експресс - Рексекспресс

Генералите, гр. Варна, обл. Варна
ЗОО ТРАНСПОРТ ЕКСПРЕСС - REXEXPRESS!!! Здравейте приятели на домашните животинки! Много от Вас вече знаете, че Rexexpress е Утвърдена фирма на пазара за транспорт на домашни любимци в страната и чуж..
Лицензиран транспорт за Вашите домашни любимци от врата до врата в страната - доставка до 24 часа. Ние предлагаме 100% хуманно отношение към животните, като се грижим за тях по време на път, храним ги..

Разхождам кучета

Гребна база, гр. Пловдив, обл. Пловдив
На 16 съм от Пловдив.

Домашен хотел за кучета

Галата, гр. Варна, обл. Варна
Предлагам домашен хотел за кучета, изцяло гледане в къща на закрито без клетки и постоянно внимание над домашният ви любимец. Можем да поддържаме видео-връзка и да изпращам снимки за ваше спокойствие...
Въведи страница №
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.