back to top

Услуги за домашни любимци

56 обяви

Кремацията на домашните любимци е чист, хуманен и екологичен начин да изпратим трупа на животното. От векове се практикува при хората, а сега вече има крематориум за домашни любимци и при животните. Кремацията на куче отнема около 3-4 часа до пълното му изгаряне и в зависимост размера на кучето. След изгаряне прахта се обработва от оператор и се поставя в урна. За София услугата се предлага от Екомат ООД на адрес: www.petcremation.eu Обикновено урната с прахта се предава до 3 дена след кремацията. Предлага се групова или индивидуална кремация. При груповата животното се изгаря съвместно с др..

Мобилно училище за кучетаVIP обява

Мобилно училище за кучета. Възможност за обучение с престой при нас.

Обучение на декоративни породи кучетаVIP обява

Обучение на декоративни породи кучета. Възможност за обучение с престой при нас.

 рекламирай сам в favicon
днешна обява
Хотел за кучета, зайци, гризачи, птици

Заповядайте мили животинчета на четири лапи в нашия уютен хотел. Вашите стопани могат да разчитат на нашата грижа и внимание отправени към техните верни приятели. Задължително условие- с предварител..

Домашни любимци

Домашни любимци

в.з. Сливен, Сливен

Подаряваме четири котета на два месеца. Две женски и две мъжки.

Пансион за кучета и др. Услуги

Пансион за кучета цена на ден 30лв. Къпане на куче-50лв. Пострижка на куче от 30 до 50 лв. Разходка на куче час вземане от дома и връщане на кучето 30лв. Обучение на куче 50 лв. за 45 минути час.

Обучение на кучета за лична охрана - Бургас - (Охрана на територия, Зкс, Ipo, Knpv)

Обучението се извършва по местоживене на кучето, и започва с тест за лична охрана, респективно тест за охрана на територия. При нормално поведение и реакция на кучето, обучението включва следните етап..

Предупредителни табели и знаци за кучета, отглеждани свободно в дворно място.

За Вашите любимци: Предлагаме обезопасителни и предупредителни табели с високо качество и размери съответстващи на Вашите нужди и условия. Избор по мостри или Ваши желания. Срокове: МАКСИМАЛНО КРА..

Домашно посещение на ветеринарен лекар

Домашно посещение на ветеринарен лекар. За София 40лв. За селата около София 60лв. 1. Общ диагностичен преглед 40лв 2. Вземане на материал за диагностични изследвания 30лв. 3. Почистване на ..

Бургас - Обучение на ловни кучета на пъдпъдък и яребица

Обучението, започва с общ курс по послушание, за осигуряване на контрол над кучето... -поставяне в стойка с помощта на апортировъчно чучело от пера... ползвайки естественият инстинкт на кучето... ..

Бургас - Обучение на кучета и техните стопани ( с и без оставяне на пансион)

Обучението се извършва на обичайното място, за разходка на кучето, в удобни за стопаните дни и часове... Продължителноста на една тренировка обикновенно е около 1 час. Цел на тренировките е - со..

Училище за кучета Маги-Багира

Качествено и достъпно обучение на кучета с Kanev System!!! Обучение и рехабилитация: Поведение и етика у дома, социализация, общо послушание, охрана(кучета за защита), работни, декоративни…ползват..

Обучение на кучета за откриване на трюфели

Обучение на кучета за откриване на трюфели.

Обучение на кучета за лов на птици

Обучение на кучета за лов на птици.

Евтаназия на домашни любимци.

Евтаназията в дома на стопанина е специална услуга, с която се цели да не се травмира домашният ви любимец, а да бъде спокоен при извършване на манипулацията. Във ветринарният кабинет животните се стр..

Разхождам кучето ви

Разхождам кучето ви

Зона Б5, София

Обучение на кучета асистенти, водачи… alert dogs

Обучение на кучета асистенти, водачи… alert dogs

Обучение на кучета-Промоция 10% до края на месеца.

Обучавам кучета, създаване на общи команди специални команди. Обучение на служебни кучета, обучение на ловни кучета. При желание пиша характиристика на кучето, Обучавам кучета и за полиция и за сот за..

Екарисаж(ГРУПОВА КРЕМАЦИЯ) за домашни любимци

Екарисаж(ГРУПОВА КРЕМАЦИЯ) за домашни любимци. Домашните животни се кремират групово. Птици, влечуги и екзот. животни - 80лв. Животни до 5кг - 100лв. Животно от 5кг. до 10кг. - 120лв. Животн..

Училище за кучета Бета Догс

Бета Догс е тук при проблем с Вашето куче. Коректност и качество на добра цена. Потърсете ни и ако другите не са успели.

Обучение на кучета Варна

Обучение на кучета с престой при нас.

Дресировка на кучета Стара Загора

Дресировка на кучета с престой при нас. Почасово обучение. Възможност за обучение с престой при нас.

Разходка и грижи за вашето куче/котка

Предлагам на вашето внимание разходка, грижи, хранене или само компания за вашият домашен любимец куче/котка. Цената е според желанията на клиента между 15-20 лв/час. Не се колебайте, очаквам вашите в..

Хотел за кучета

Хотел за кучета

Слатина, София

Предлагаем хотел за кучета малки породи и котки. Целодневен надзор - грижа за кучета, включваща хранение, разводки. Простой във домашни условия. Храната е от собственника. Куче - 20 лв/ден Котка - ..

Кремация индивидуална на домашни любимци

Животните се кремират индивидуално. Кремация: Птици, влечуги, малки животни. - 100лв. Заек, котка до 5кг. - 150 лв. Котка, куче до 10кг. - 200лв. Куче от 10кг до 25кг. - 240лв. Куче от 25к..

Хотел за кучета

Хотел за кучета

Обеля, София

Хотел за кучета с отлични условия и развъдник за Лабрадори.

Погребение на домашни любимци

В София няма гробище за домашни любимци. В на домашни любимци в общински терени е забранено и глобите са много голями. Домашните любимци се погребват само, в терен на стопанина на домашният любиме..

Разхождам кучета доставям храна район Люлин, Надежда

Разхождам кучета доставям храна, също котенца или други домашни любимци посещения на адрес.20 лева е цената на едно посещение. Райони Люлин, Надежда, Илиенци, и региона

Зоо транспорт

Зоо транспорт

Дружба 2, Добрич

Animal taxi е лицензирана фирма за превоз на домашни любимци. Зоо транспортната ни фирма Ви гарантира хуманно отношение към Вашите любимци и коректност към Вас самите. Предлаганите от нас услуги са на..

Цялостен груминг / Подстригване на кучета и котки

Груминг студио DOGGYLAND 🐩 Нашите услуги: 🐾 Цялостен груминг на всички породи кучета 🐾Къпане, разресване и сушене 🐾Почистване на уши и гънки 🐾Изрязване на нокти 🐾Почистване на зъбен камък /Б..