back to top

Услуги за домашни любимци

52 обяви
Съботно - Неделно училище за кучетаVIP обява

Съботно - Неделно училище за кучета от всички породи.

Кремация на домашни любимциVIP обява

Кремацията на домашните любимци е чист, хуманен и екологичен начин да изпратим трупа на животното. От векове се практикува при хората, а сега вече има крематориум за домашни любимци и при животните. ..

Екарисаж(ГРУПОВА КРЕМАЦИЯ) за домашни любимци

Екарисаж(ГРУПОВА КРЕМАЦИЯ) за домашни любимци. Домашните животни се кремират групово. Животно до 5кг - 80лв. Животно от 5кг. до 10кг. - 100 лв. Животно от 10кг. до 20кг - 120лв. Животно от 2..

 рекламирай сам в favicon
транспорт на домашни любимци

”ЗООТРАВЕЛ”ЕООД ???фирмата за България и Европа??? лиценз:1414/4.9.2020г. Ежеседмични превози на домашни любимци от и за цяла Западна Европа ????????????????????????? ?????????? Всяка сряда-вътрешни ..

Обучение на кучета за лична охрана - Бургас - (Охрана на територия, Зкс, Ipo, Knpv)

Обучението се извършва по местоживене на кучето, и започва с тест за лична охрана, респективно тест за охрана на територия. При нормално поведение и реакция на кучето, обучението включва следните етап..

Индивидуално обучение на кучета и техните стопани - Бургас

Обучението се извършва на обичайното място, за разходка на кучето, в удобни за стопаните дни и часове. Продължителноста на една тренировка обикновенно е около 1 час. Цел на тренировките е - социал..

Предупредителни табели и знаци за кучета

За Вашите любимци: Предлагаме обезопасителни и предупредителни табели с високо качество и размери съответстващи на Вашите нужди и условия. Избор по мостри или Ваши желания. Срокове: МАКСИМАЛНО КРА..

Погребение на домашни любимци

В София няма гробище за домашни любимци. В на домашни любимци в общински терени е забранено и глобите са много голями. Домашните любимци се погребват само, в терен на стопанина на домашният любиме..

Хотел за кучета, зайци, гризачи, птици

Заповядайте мили животинчета на четири лапи в нашия уютен хотел. Вашите стопани могат да разчитат на нашата грижа и внимание отправени към техните верни приятели. Задължително условие- с предварител..

Обучение на кучета.

Обучение на кучета.

Ветрен, Бургас

Професионално обучение на кучета. Почасово обучение, консултации…обучение с престой при нас.

Разходки на кучета в град Варна - Център

Здравейте! Аз съм на 19 години и обичам кучета, имам свободно време и с голямо удоволствие бих разхождал Вашия четириног член на севейството. Моля обадете ми се или ми пишете, като ми дадете малко и..

Хотел за кучета

Хотел за кучета

Обеля, София

Хотел за кучета с отлични условия и развъдник за Лабрадори

Рязане на уши, опашки на кучета

Рязане на уши, опашки на кучета

Попово, област Търговище

Изрязване на уши, опашки на кучета от 4до7ден. Следните породи Алабай кокер, Джак рьсел и др 10лв на кученце

Грижа за домашни любимци

Грижа за домашни любимци. Осигурявам индивидуална грижа и компания на вашите любимци, когато вие сте на път, или отсъствате от вкъщи. Може да ми имате пълно доверие при отглеждането на домашния лю..

Евтаназия на домашни любимци.

Евтаназията в дома на стопанина е специална услуга, с която се цели да не се травмира домашният ви любимец, а да бъде спокоен при извършване на манипулацията. Във ветринарният кабинет животните се стр..

Кремация индивидуална на домашни любимци

Животните се кремират индивидуално. Кремация: Малко животно до 3кг. - 100лв. Заек, котка до 5кг. - 150лв. Котка, куче до 10кг. - 180лв. Куче от 10кг до 25кг. - 200лв. Куче от 25кг до 40кг...

Подстригване на кучета и котки

Подстригване на кучета и котки

Хотел за кучета игри на воля гр. София

Хотел за кучета игри на воля гр. София

Модерно Предградие, София

Хотел за кучета в къща с двор. Денонощно обгрижване с индивидуални занимания. Храна, съд за хранене и мерителна чашка от собствениците. Цена 20лв на ден. Предлагам и транспорт от и до адрес.

Обучение на ловни кучета за пернат дивеч

Обучение и рехабилитация на ловни кучета за пернат дивеч.

SOS Помогни за Изхранването

SOS! Помогни! Помогнете ни да им помагаме - тук всяка дарена стотинка е животоспасяваща - за нечие краче, оченце, операция или празно коремче. Тъй като се финансираме единствено от общността - чрез до..

 рекламирай сам в favicon
Лицензиран превоз на домашни любимци

? ‍??? Търсите транспорт за вашия домашен любимец???? ‼️Зоотравел е насреща! ‼️ Лиценз номер 0369 издаден от БАБХ/ Лиценз номер 1414 издаден от БАБХ. За вашето спокойствие разработваме услуга за ..

Поддръжка на аквариуми

Поддръжка на аквариуми

Сухата река, София

Професионална поддръжка на сладководни аквариуми в удобно за клиента време. гр. София. Почистване на аквариуми. Обслужване на аквариуми. Аранжиране на аквариуми. Цена за еднократно посещение з..

Разходка на вашето куче

Разходка на вашето куче

Кършияка, Пловдив

Ако сте заети и нямате възможност да разходите кучето си, можете да ми се обадите или да ми изпратите e-mail. Заплащане - 5лв за половин час и 10лв/час! Разхождам сутрин/обед и вечер! Единствено..

Хотел и обучение на кучета

Хотел и обучение на кучета

Меден Рудник, Бургас

Предлагам хотел и обучение на кучета. За района на Бургас предлагам допълнително обучение на место, за час. Ако е извън региона разполагам със специализиран автомобил, като транспорта е за сметка на к..

Почасово VIP обучение на кучета

Почасово ВИП обучение на кучета, разрешаване на всякакви проблеми с вашия домашен любимец.

Разхождане и гледане на кучета

Разхождане и гледане на кучета

Владиславово, Варна

Предлагам разходка на кучета без значение породата, по всяко време на деня. Цената е -5-лв на час. За по-дълъги разходки и по често на денят цената е друга, зависимост от клиента и желаната разходка..

Грижа за котки по домовете, гр. София

www.doggy-em.bg Фирма Доги ЕМ предлага грижа за котки по домовете за гр. София. Нашата цел е да осигурим един благоприятен престой на Вашия домашен любимец докато Ви няма. Така Вие ще бъдете спокой..

Терариуми- готови и по поръчка

Ако сте любител на екзотичните животни и желаете да отглеждате такова вкъщи - змия, жаба, многоножка, гущер, костенурка или друго, то ние имаме няколко полезни и важни съвета към Вас. На първо място н..

Гледане на кучета в домашни условия

, Гледане на кучета в домашни условия 24/7 квалифициран персонал се грижи за Вашия любимец. При дълги престои безплатно обучение.

Грижа за домашни любимци

Грижа за домашни любимци

Всички, Стара Загора

Здравейте, казвам се Ралица! Предлагам почасова грижа за домашни любимци и разходка на кучета. За посещение (почистване на тоалетната на любимеца ви или почистване на аквариум, хранене, смяна на вод..