Филтриране
Сортиране
    Филтър
  • Област
  • Населено място
  • Квартал/Район
  • Обяви подадени след
  •  Разширено търсене
  • реклама

Услуги за домашни любимци

41 обяви

Школа и хотел за кучета

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Ако имате проблем с Вашето куче ни се обадете. 1. Обучение в послушание. 1a. Адаптиране на осиновени кучета към съвместния им живот с човека: *кучета взети от приюти **кучета взети от улицата ..
Обучение на кучета. Хотел за кучета в домашна среда! Консултации по-телефона, онлайн и във Вашия дом (от професионален треньор, специалист по корекция на поведение и приложен кинолог-зоопсихолог с 28 ..

Грижа за домашни любимци!

Център, гр. София, обл. София
Предлагам грижа за Вашия домашен любимец докато сте на почивка. Ако не искате да стресирате Ващия любимец по хотели можете да го оставите у дома той ще се чувства прекрасно. За кучета сутрин и веч..

Готвена храна за котки и кученца!

Център, гр. София, обл. София
Здравейте. Нямате време да готвите на Вашия любимец? Искате да се храни с домашно приготвена храна? Това е вашето решение. Ние преглагаме прясно приготвена храна за животни пишете ми и на другия ден..

Снимам кучета!

Център, гр. София, обл. София
Здравейте. Имате хубаво куче и искате да имате снимки за спомен от него? Ние предлагаме да дойдем в слънчево време до мястото на, което го разхождате или място по избор и да направим страхотни снимки ..

Котешки хотел

Света Троица, гр. София, обл. София
Здравейте! Предлагам срещу заплащане от Ваша страна дългосрочна грижа за котката Ви в нашите домашни условия. Ако сте бременна, имате малко дете, алергия, чести отсъствия от дома и пътувания надалеч, ..

Зоо Трансппорт Експресс - Рексекспресс

Генералите, гр. Варна, обл. Варна
ЗОО ТРАНСПОРТ ЕКСПРЕСС - REXEXPRESS!!! Здравейте приятели на домашните животинки! Много от Вас вече знаете, че Rexexpress е Утвърдена фирма на пазара за транспорт на домашни любимци в страната и чуж..
Лицензиран транспорт за Вашите домашни любимци от врата до врата в страната - доставка до 24 часа. Ние предлагаме 100% хуманно отношение към животните, като се грижим за тях по време на път, храним ги..

Екарисаж за домашни любимци

Младост 1, гр. София, обл. София
Екарисаж за домашни любимци. Животно: До 5 кг. - 55лв. До 10 кг. - 70лв. От 10кг - 25кг. 100лв. От 25кг - 40кг. 120лв. От 40кг - 60кг. 150лв. Транспорт за вземане на животното - 30лв. ..

Ден с кучето!

гр. Бургас, обл. Бургас
Ден с кучето! Поради много причини някои собственици на кучета просто искат да работят лично с мен. Само една сесия може да постигне много повече от месеци - дори години - на обучение. Ден с кучето ..

предлагам разходка на куче за Бояна

Бояна, гр. София, обл. София
пенсионер предлага почасова разходка и грижа за вашия домашен любимец -15лв, само за Бояна, районите в близост до училището, разходка куче пишете лично съобшение и телефон за връзка и кога е удобно д..

Обучение на кучета

Овча Купел 2, гр. София, обл. София
Квалифицирано обучение на кучета и техните стопани. Социализация и общо послушание на кучето.

Приемен дом

Провадия, гр. Провадия, обл. Варна
Търся приемен дом на доброволни начала за 6 котки на които предстои пътуване за Германия. Обгрижването е поето от доброволец.

Хотел за кучета

Обеля, гр. София, обл. София
Хотел за кучета с отлични условия - за повече информация www.donigers.com

Кремация на домашни любимци

Зона Б5, гр. София, обл. София
Кремацията на домашните любимци е чист, хуманен и екологичен начин да изпратим трупа на животното. От векове се практикува при хората, а сега вече има крематориум за домашни любимци и при животните. ..

Лицензиран транспорт на коне-Thracian Spirits Express

гр. Казанлък, обл. Стара Загора
ЛИЦЕНЗИРАН ТРАНСПОРТ НА КОНЕ-”Thracian Spirits Express” е транспортна фирма към ”Thracian Spirits”, специално създадена за транспортиране на Вашите коне в и извън България (до 8 часови кратки пътувани..

Индивидуално обучение на кучета и техните стопани

Възраждане, гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 20лв. на тренировка, независимо от продължителноста, (обикновенно 1-2 часа, в удобни за стопаните дни и часове)... в зависимост от породата, възраста, степента на социализация на кучето, и обема..
Цена 30лв.. на тренировка. Обучение с двама фигуранти... със скрит, и явен ръкав.. както и със защитен костюм; Обучение за охрана с обезопасено с намордник куче... при необезопасен фигурант с реал..

Евтаназия на домашни любимци

Младост 1, гр. София, обл. София
Евтаназия: Заек -70лв. Коте -80лв. Куче -100/120/150/ Евтаназията се извършва от ветеринар. Може да се извърши в дома на стопанина като се заплаща транспорт който е 30лв.

Кремация на домашни любимци

Младост 1, гр. София, обл. София
Кремация: Животните се кремират индивидуално. Малко животно до 3кг. - 110лв. Заек, котка до 5кг 150лв. Котка, куче до 10кг. 180лв. Куче от 10кг до 25кг. 200лв. Куче от 25кг до 40кг. 250лв...

Обучение на всички породи кучета

map icon Овча Купел 1, гр. София, обл. София
Предлагам високо квалифицирано обучение за вашите любимци: Социализация-общо послушание-отстраняване на нежелано поведение-охрана. Транспорт на домашни любимци. Разходки почасово. Пансион при домашни ..

Поддръжка на аквариуми

Сухата река, гр. София, обл. София
Професионална поддръжка на сладководни аквариуми в удобно за клиента време. гр. София. Почистване на аквариуми. Обслужване на аквариуми. Аранжиране на аквариуми. Цена за еднократно посещение з..

Расхождане на кучето

Сарафово, гр. Бургас, обл. Бургас
Расхождане на кучета само за квартал Сарафово, град Бургас. Цена 60 мин. - 4 лв. Имам опит с голями породи, не отказвам на кучета с поведенчески проблеми.

Гледач на домашни любимци

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Ако имате нужда да Ви бъде отглеждам вашият домашен любимец за неопределено времетраене от човек с приветлива енергия, чиято не влияе лошо на вашият домашен любимец, обадете се. Срещу сума бих обръщал..

Разхождам кучета град Варна!

Център, гр. Варна, обл. Варна
Ученичка съм и искам да си спестя парите за да отида в град на мечтата ми през ваканцията. Тъй като обожавам кучета, и имам опит да се грижа за тях, реших че ще е страхотна идея да помогна на животинк..

Разхождане на кучета

Славейков, гр. Бургас, обл. Бургас
Предлагам разхождане на кучета за гр. Бургас. Цена: 30мин. - 5лв., 60мин. - 10лв.

zootaxi

Меден Рудник, гр. Бургас, обл. Бургас
Превоз на животни в страната и чужбина.Лицензирана фирма сме за това.Търсим и сътрудници в цяла Западна Европа за продажба на кучета от България.Търсим и собственици на развъдници за предложения за съ..

Домашен любимец

Каменица 1, гр. Пловдив, обл. Пловдив
Просто тези две породи кучета ми харесват много и от две години се опитам да се реша да си взема нов домашен любимец след като ми отровиха хъскито. Може би ще ви се стори странно че пиша тази обява но..

Разхождане на кучета - 10лв!

Център, гр. Варна, обл. Варна
Предлагам разхождане на кучета из Варна за хора, които са заети и не могат да позволят повече нужна грижа за своя домашен любимец. Цената е 10лв за 1 час разходка.

Обучение на кучета

гр. Варна, обл. Варна
Дресировка на кучета: послушание, корекция на поведение, рехабилитация...
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.