Област
Населено място
Квартал/Район
Обяви подадени след
реклама
34 обяви
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPШкола за кучета | Услуги за домашни любимци | гр. Стара Загора
Школа за кучета
гр. Стара Загора, обл. Стара Загора,  преди 3 дни
Обучение на кучета: с пансион ЦЕНА БЕЗ КОНКУРЕНЦИЯ, ВИСОКО КАЧЕСТВО. => http://ky4e.com ОБУЧЕНИЕ НА ЛОВНИ КУЧЕТА. При нас може да оставите Вашето куче за обучение, най-рано ако има навършени 2-3 месеца при условие че са направени съответните ваксинации за този възрастов период. ”Моите кучета са онези заради които съм обичан или мразен - според моментното настроение или поза в живота на съответните „хейтъри”, както напоследък ги наричам. Моите кучета са онези заради които често ставам по тъмно и заради които понякога не спя по цели нощи. Те ме научиха с открито сърце да се радвам, а същ..
VIPУчилище за кучета | Услуги за домашни любимци | Ветрен гр. Бургас
Училище за кучета
Ветрен, гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 3 дни
Ако имате проблем с Вашето куче ни се обадете. -=27 years experience=- НИСКИ ЦЕНИ ЗА ИНДИВИДУАЛНО ОБУЧЕНИЕ/ВИСОК ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ. Често ни питате какво можем да предложим като обучение/научаване на едно куче. Отговор: От послушание и рехабилитация до специализирано обучение. Ако клиента има желание това което можем да предложим е огромен брой програми. ”Ако работя върху нещо, за което наистина ме е грижа, нещо, което зная, че със сигурност ще реши някакъв проблем и не виждам никой друг да се опитва да го прави, това е доста добър показател, че съм на път да реша нещо наистина значимо, нещо..
Домашни любимци | Услуги за домашни любимци | гр. Балчик
Домашни любимци
гр. Балчик, обл. Добрич,  преди 20 часа
Джак Ръсел териер обезпаразитени на 40дни останаха ми 2мъжки и 1 женско кученце цената е 150лв. За брой
Котешки хотел | Услуги за домашни любимци | Света Троица гр. София
Котешки хотел
Света Троица, гр. София, обл. София,  преди 1 ден
Здравейте! Предлагам срещу заплащане от Ваша страна дългосрочна грижа за котката Ви в нашите домашни условия. Ако сте бременна, имате малко дете, алергия, чести отсъствия от дома и пътувания надалеч, или други причини, поради които за определен период от време не можете да се грижите за нея, но същевременно искате в даден момент тя да се върне при Вас и да продължи да бъде Вашият обичан домашен любимец, решенението е просто. Ние ще Ви помогнем. Няма да се налага да подарявате Вашата писана на други хора, нито да се разделяте с нея окончателно. Ние ще я даряваме с цялата любов и внимание, които..
Превоз на животни в цялата страна от адрес до адрес | Услуги за домашни любимци | гр. Варна
Превоз на животни в цялата страна от адрес до адрес
Zootransport
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Zootransport,  преди 1 ден
Предлагаме лицензиран транспорт на домашни любимци в цялата страна от адрес до адрес. Транспортирането се извършва при условия, гарантиращи здравето, физиологичните и поведенчески нужди на животните в подходящо оборудвана кола и грижи за недопускане на уплаха, болка и нараняване на животните. Ние работим съобразно всички изисквания на контролните органи и клиентите
Предлагаме лицензиран транспорт на домашни любимци в цялата страна от адрес до адрес | Услуги за домашни любимци | Център гр. София
Предлагаме лицензиран транспорт на домашни любимци в цялата страна от адрес до адрес
Zootransport
Център, гр. София, обл. София,  Подател: Zootransport,  преди 1 ден
Транспортирането се извършва при условия, гарантиращи здравето, физиологичните и поведенчески нужди на животните в подходящо оборудвана кола и грижи за недопускане на уплаха, болка и нараняване на животните. Ние работим съобразно всички изисквания на контролните органи и клиентите.
Транспортни услуги на домашни любимци в страната. | Услуги за домашни любимци | Автогара гр. Добрич
Транспортни услуги на домашни любимци в страната.
Zootransport
Автогара, гр. Добрич, обл. Добрич,  Подател: Zootransport,  преди 1 ден
Транспорт за вашите домашни любимци от адрес до адрес. Сто процента хуманно и професионално отношение. Национално покритие. Експресно, коректно и на най-добрите цени.
Хотел за кучета | Услуги за домашни любимци | Обеля гр. София
Хотел за кучета
Обеля, гр. София, обл. София,  преди 1 ден
Хотел за кучета с отлични условия - за повече информация www.donigers.com
Зоо Трансппорт Експресс - Рексекспресс | Услуги за домашни любимци | Генералите гр. Варна
Зоо Трансппорт Експресс - Рексекспресс
Генералите, гр. Варна, обл. Варна,  преди 2 дни
ЗОО ТРАНСПОРТ ЕКСПРЕСС - REXEXPRESS!!! Здравейте приятели на домашните животинки! Много от Вас вече знаете, че Rexexpress е Утвърдена фирма на пазара за транспорт на домашни любимци в страната и чужбина. С нашия професионализъм, хуманно отношение и грижа за Вашите животинки, ние успяваме да ги доставим жизнени и игриви до всяка точка на страната, както и в Европа, та чак и до Шотландия. Непрекъснатият надзор и внимание към всяко едно животинче по време на път е нашият успех. Лицензът и сертификатите са само документите, който ни разрешават да извършваме дейността, но за нас е по важна любовт..
Транспорт на домашни любимци в страната и чужбина | Услуги за домашни любимци | гр. Варна
Транспорт на домашни любимци в страната и чужбина
гр. Варна, обл. Варна,  преди 2 дни
Лицензиран транспорт за Вашите домашни любимци от врата до врата в страната - доставка до 24 часа. Ние предлагаме 100% хуманно отношение към животните, като се грижим за тях по време на път, храним ги с подходящи за възрастта им гранули, даваме водичка и всяко е в самостоятелна предварително дезинфекцирана клетка постлана с пеленка, която се сменя на 2 часа. Нашата цел е при доставка да виждаме радостта в очите Ви, а Вие да усетите любовта, която сме им дали по време на път. Това е РЕКСЕКСПРЕСС - БЪРЗО, КОРЕКТНО И СИГУРНО НА ДОБРИ ЦЕНИ!!!
Индивидуално обучение на кучета и техните стопани | Услуги за домашни любимци | Възраждане гр. Бургас
Индивидуално обучение на кучета и техните стопани
Възраждане, гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 2 дни
Цена: 20лв. на тренировка, независимо от продължителноста, (обикновенно 1-2 часа, в удобни за стопаните дни и часове)... в зависимост от породата, възраста, степента на социализация на кучето, и обема от команди. Възможно е и тренировки на адрес, на обичайното място за разходка на кучето, като акцента в тренировките е обучението на собственика на кучето - (работа с лакомство, правилна игрова мотивация, правилна интонация и избор на команди, както и своевременноно им изполване в зависимост от обстоятелствата и позицията в която се намира кучето; Команда- ”Ела тук” (7-базови упражнения, вклю..
Разходки на кучета | Услуги за домашни любимци | Славейков гр. Бургас
Разходки на кучета
Станислав Комитов
Славейков, гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Станислав Комитов,  преди 3 дни
Здравейте! Казвам се Станислав. Занимавам се с кучета от 6 години и знам, че понякога натоварения график пречи на разходката на вашия четириног приятел или искате малко време за себе си. Ако поверите кучето си на мен, то ще получи пълноценна разходка и игра, в рамките на един, два или три часа и ще се прибере вкъщи щастливо и ”облекчено”.
Гледане на животни | Услуги за домашни любимци | Възраждане гр. Варна
Гледане на животни
Възраждане, гр. Варна, обл. Варна,  преди 6 дни
Ако сте извън града за няколко дни и няма кой да гледа домашният ви любимец се свържете с мен
Екарисаж животни | Услуги за домашни любимци | Младост 1 гр. София
Екарисаж животни
vladislav vladimirov
Младост 1, гр. София, обл. София,  Подател: vladislav vladimirov,  преди 9 дни
Екарисаж за животни: До 10 кг. - 70лв. От 10кг - 35кг. 100лв. От 35кг - 55кг. 150лв. От 55кг - 70кг. 200лв. В цените не е включено: Транспорт /център 20лв./квартал 30лв. Н се Етажи партер -10лв. следващ етаж -2лв. Домашно посещение -10лв. Траспортен чувал -10лв.
Кремация на домашни любимци | Услуги за домашни любимци | Дружба 1 гр. София
Кремация на домашни любимци
vladislav vladimirov
Дружба 1, гр. София, обл. София,  Подател: vladislav vladimirov,  преди 9 дни
Кремация: Малко животно до 3кг. - 110лв. Заек, котка до 5кг 150лв. Котка, куче до 10кг. 180лв. Куче от 10кг до 25кг. 200лв. Куче от 25кг до 40кг. 250лв. Куче от 40кг до 55кг. 300лв. Куче от 55кг до 65кг. 350лв. Куче от 65кг до 75кг. 400лв. Евтаназия в дома от 70лв. Снимка на урната. 30лв. Дигитален надпис. 15лв. Доставка урна. 20лв. Срок изпълнение. 10 работни дни.
Евтаназия на домашни любимци | Услуги за домашни любимци | Младост 1 гр. София
Евтаназия на домашни любимци
vladislav vladimirov
Младост 1, гр. София, обл. София,  Подател: vladislav vladimirov,  преди 12 дни
Евтаназия в дома на стопанина: Заек -70лв. Коте -80лв. Куче - от -100лв.
Обучение на кучета | Услуги за домашни любимци | гр. Сливен
Обучение на кучета
гр. Сливен, обл. Сливен,  преди 15 дни
Дресировка на кучета с пансион.
Разхождам кучета | Услуги за домашни любимци | Виница гр. Варна
Разхождам кучета
Виница, гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Andrei Pavlov,  преди 19 дни
Казвам се Андрей
Грижа за домашни любимци по домовете | Услуги за домашни любимци | Център гр. София
Грижа за домашни любимци по домовете
Център, гр. София, обл. София,  Подател: Димитър Божиков,  преди 29 дни
”Просперия”- Хепи Петс, Знаем, че вашият домашен любимец е член на семейството. Знаем, че е много стресиращо да ангажирате близки, когато отсъствате. Ние сме малък екип от хора обичащи животните. Работим професионално. Мисията ни: вашите любимци да бъдат обгрижени докато отсъствате, а вие напълно спокойни. Предлагаме посещения по домовете за хранене и разходка на любимците. Транспорт. За повече информация: Димитър Божиков Благодаря Ви за доверието! :) :) :)
GPS tracker за кучета и котки | Услуги за домашни любимци | Красно Село гр. София
GPS tracker за кучета и котки
Findy
Красно Село, гр. София, обл. София,  Подател: Findy,  преди 32 дни
Ние сме българска компания, лидер в областта на сигурността и проследяването на обекти (автомобили, ел. велосипеди, животни и др.). Работим с най-големите застрахователи в България, а също така продаваме устройства дори и в Китай. Най-новият ни продукт FindyPet е модерно и иновативно устройство, с помощта на което можете ПРЕЦИЗНО, БЪРЗО и ЛЕСНО да откриете домашния си любимец. По размер е малко и леко и не създава неудобства при носене. Може да бъде закачено към всеки тип каишка. Всяко устройство се поставя във водоустойчиво и прахоустойчиво, силиконово калъфче. Благодарение на него, FindyPet ..
Транспортни услуги | Услуги за домашни любимци | Меден Рудник гр. Бургас
Транспортни услуги
Pamela Ruseva
Меден Рудник, гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Pamela Ruseva,  преди 35 дни
Лицензирана фирма за транспорт на домашни любимци от и за цяла Западна Европа(Германия, Белгия, Холандия, Дания, Чехия, Англия, Австрия) От адрес до адрес. Доставка на вашата животинка до 48 часа. Осигуряване на клетки, храна и вода по време на транспорта. Помагаме при изготвянето на документите на дом. любимец. Работим с лицензирани развъдници в България.
Поддръжка на аквариуми | Услуги за домашни любимци | Сухата река гр. София
Поддръжка на аквариуми
Сухата река, гр. София, обл. София,  преди 35 дни
Професионална поддръжка на сладководни аквариуми в удобно за клиента време (от 6ч. до 22ч. всеки ден). гр. София. Почистване на аквариуми. Обслужване на аквариуми. Аранжиране на аквариуми. Цена за еднократно посещение за консултация и почистване на аквариум: 50.00 лв. -за аквариуми до 100л. 65.00 лв. - за аквариуми от 100 до 500л. 75.00 лв. - за аквариуми от 500 до 900л. 95.00 лв. - за аквариуми от 900 до 1300л. Цена за абонаментна поддръжка на аквариуми при посещение веднъж месечно: 50.00 лв. на посещение - за аквариуми до 100л. 65.00 лв. на посещение - за аквариуми от..
Разходка на кучета | Услуги за домашни любимци | Лозенец гр. София
Разходка на кучета
Лозенец, гр. София, обл. София,  преди 37 дни
Обожавам да се занимавам с четириноги сладурчета. Разполагам със свободно време, ако вие нямате такова и ще се погрижа за вашия любимец възможно най-добре. Удобни квартали са ми: Лозенец, Манастриски ливади, Хаджи Димитър, Зона Б-5, Хладилника, Борово, Красно село, Стрелбище (Триадица, заради Южния парк - Нишава), Гео Милев, Иван Вазов, Овча купел, Бъкстон, Гоце Делчев, Зоопарка, Лагера, Сердика, Цена: 10лв/час
Разходка на кучета | Услуги за домашни любимци | Западен Парк гр. София
Разходка на кучета
Западен Парк, гр. София, обл. София,  Подател: Гергана Бонева,  преди 44 дни
Ако имате нужда някой да разходи Вашия домашен любимец, моля свържете се с мен.
Разходки с кучета | Услуги за домашни любимци | Каменица 2 гр. Пловдив
Разходки с кучета
Каменица 2, гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 57 дни
Предлагам услуги за ходене на кучета, обичам животни и обещавам добро отношение към тях 10 лева на час
Разходки и грижи за вашия домашен любимец - Dream Team dog walks | Услуги за домашни любимци | Център гр. Бургас
Разходки и грижи за вашия домашен любимец - Dream Team dog walks
Dream Team
Център, гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Dream Team,  преди 59 дни
Кучетата за нас са щастие, затова разчитай на нас когато имаш ангажимент, работиш твърде много или просто търсиш някой който да доставя пълноценните разходки нужни на твоя домашен любимец. Ние от Dream Team предлагаме следните услуги за нашите клиенти: - Разхождане на кучета в планината, на плажа и в кучешките градинки в гр. Бургас - Домашни грижи за вашия любимец (котки, кучета, хамстери, зайчета и др.) когато няма кой да го нахрани и да му почисти докато вие отсъствате ние сме насреща денонощно. - Транспорт до ветеринар - Транспортиране на кучета в област Бургас Време е за разх..
Лицензиран транспорт на животни-Thracian Spirits Express | Услуги за домашни любимци | гр. Казанлък
Лицензиран транспорт на животни-Thracian Spirits Express
гр. Казанлък, обл. Стара Загора,  преди 76 дни
ЛИЦЕНЗИРАН ТРАНСПОРТ НА ЖИВОТНИ-”Thracian Spirits Express” е транспортна фирма към ”Thracian Spirits”, специално създадена за транспортиране на Вашите животни в и извън България (до 8 часови кратки пътувания)-селскостопански и домашни такива. Поради високите изисквания на държавните органи и документацията, която се изисква, много частни лица и малки фирми са затруднени и възпрепятствани при транспортирането на техните животни. Ние сме насреща да помогнем този проблем да се избегне и те да пътуват легално и спокойно от точка до точка. Превозваме спортни коне, понита, различни едри и дребни..
Грижа за дом. любимци | Услуги за домашни любимци | Банишора гр. София
Грижа за дом. любимци
Банишора, гр. София, обл. София,  преди 91 дни
Предлагам почасово разхождане на не агресивни малки и средни кучета за банишора, център и широк център. ако отсъствате и няма кой да гледа кучето ви или котката ви, да чисти след тях, в водене на вет, и тн може да ме потърсите. не предлагам настаняване в моя дом, тъй като аз самата имам три кучета малка порода, които са дружелюбни и кастрирани, но все пак ще ми дойде много; ) имам вайбър
Подстригване на кучета и котки | Услуги за домашни любимци | гр. София
Подстригване на кучета и котки
гр. София, обл. София,  преди 166 дни
Подстригване на кучета и котки
Разхождам кучета по домовете срещу заплащане | Услуги за домашни любимци | Бъкстон гр. София
Разхождам кучета по домовете срещу заплащане
Бъкстон, гр. София, обл. София,  преди 167 дни
всички квартали на София
« Предишна | 12 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.

© 2017 Ало.бг