1. home
  2. »
  3. bcДомашни любимци
  4. »
  5. Услуги за домашни любимци

Услуги за домашни любимци

47 обяви

VIP обучение на кучета

Ветрен, гр. Бургас, обл. Бургас
Най доброто за Вас! VIP обучение на кучета с помощта на ”Различната кинология” Социализация и начално подчинително обучение. Поведение и етика у дома. Привикване и ходене на повод. Повикване, стойки ..

Кремация на домашни любимци

Зона Б5, гр. София, обл. София
Кремацията на домашните любимци е чист, хуманен и екологичен начин да изпратим трупа на животното. От векове се практикува при хората, а сега вече има крематориум за домашни любимци и при животните. ..

Предупредителни табели и знаци за кучета

Център, гр. София, обл. София
За Вашите любимци: Предлагаме обезопасителни и предупредителни табели с високо качество и размери съответстващи на Вашите нужди и условия. Избор по мостри или Ваши желания. Срокове: МАКСИМАЛНО КРА..
Продължителноста, на тренировката е - (обикновенно 1-2 часа, в удобни за стопаните дни и часове) в зависимост от породата, възраста, степента на социализация на кучето, и обема от команди. Тренировкит..

Хотел за кучета

в.з. Сливен, гр. Сливен, обл. Сливен
Заповядайте мили животинчета на четири лапи в нашия уютен хотел. Вашите стопани могат да разчитат на нашата грижа и внимание отправени към техните верни приятели. Задължително условие- с предварител..

Обучение на кучета.

Ветрен, гр. Бургас, обл. Бургас
ХАРМОНИЯ МЕЖДУ ЧОВЕК И КУЧЕ! ЗАЕДНО С ВАС 28 ГОДИНИ! Център по приложна психология на кучето ”МАГИ-БАГИРА” Обучение на кучета. Почасово обучение. Консултации по-телефона, онлайн и във Вашия дом (от..

Обучение на всички породи кучета

map icon Овча Купел 1, гр. София, обл. София
Предлагам високо квалифицирано обучение за вашите любимци: Социализация-общо послушание-отстраняване на нежелано поведение-охрана. Транспорт на домашни любимци. Разходки почасово. Пансион при домашни ..

Грижа за вашето куче

Център, гр. София, обл. София
Поемам грижата за Вашия приятел, когато Вие нямате възможност за кратко или по-дълго. Грижата е само за Вашия любимец, докато съм с него не приемам други! Ще бъде гледан с любов и внимание, ако е не..

Екарисаж(ГРУПОВА КРЕМАЦИЯ) за домашни любимци

Младост 1, гр. София, обл. София
Екарисаж(ГРУПОВА КРЕМАЦИЯ) за домашни любимци. Домашните животни се кремират групово. Животно до 5кг - 80лв. Животно от 5кг. до 10кг. - 100 лв. Животно от 10кг. до 20кг - 120лв. Животно от 2..

Кремация индивидуална на домашни любимци

Младост 1, гр. София, обл. София
Животните се кремират индивидуално. Кремация: Малко животно до 3кг. - 110лв. Заек, котка до 5кг. 150лв. Котка, куче до 10кг. 180лв. Куче от 10кг до 25кг. 200лв. Куче от 25кг до 40кг. 250лв..

Евтаназия на домашни любимци.

Младост 1, гр. София, обл. София
Евтаназията в дома на стопанина е специална услуга, с която се цели да не се травмира домашният ви любимец, а да бъде спокоен при извършване на манипулацията. Във ветринарният кабинет животните се стр..

грижа за кучета

Люлин 6, гр. София, обл. София
Предлагам гледане на кучата в домашни условия. Вие нямате време да разходите вашия любимец аз мога да го направя вместо вас.

Хотел за кучета

Обеля, гр. София, обл. София
Хотел за кучета с отлични условия и развъдник за Лабрадори за повече инфо. -www.donigers.com
Индивидуално и групово обучение на кучета Русе - социализиране, общо послушание, персонална защита, корекция на поведението от лицензиран инструктор!

Поддръжка на аквариуми

Сухата река, гр. София, обл. София
Професионална поддръжка на сладководни аквариуми в удобно за клиента време. гр. София. Почистване на аквариуми. Обслужване на аквариуми. Аранжиране на аквариуми. Цена за еднократно посещение з..

Разхождам кучета събота и неделя

Студентски Град, гр. София, обл. София
Разхождам кучета през събота и неделя. Няма значение от размера и породата на кучето. Плаща ся по 10лв на час може в почти всички райони на софия.

Погребение на домашни любимци

Младост 1, гр. София, обл. София
В София няма гробище за домашни любимци. Погребването на домашни любимци в общински терени е забранено и глобите са много голями. Домашните любимци се погребват само, в терен на стопанина на домаш..

Школа за кучета

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Ако имате проблем с Вашето куче ни се обадете. Цени за приятели.

Ден с кучето!

Ветрен, гр. Бургас, обл. Бургас
Ден с кучето! Поради много причини някои собственици на кучета просто искат да работят лично с мен. Само една сесия може да постигне много повече от месеци - дори години - на обучение. Ден с кучето ..

Разхождаме кучета

Славейков, гр. Бургас, обл. Бургас
Здравейте! Ние сме любители на кучета и имаме опит с тях. Предлагаме услуга за разхождане на вашите домашни любимци. Цена по договаряне! Разхождаме кучетата в зависимост от вашето местонахождение и кв..

Гледане на кучета в домашни условия

Ветрен, гр. Бургас, обл. Бургас
, Гледане на кучета в домашни условия 24/7 квалифициран персонал се грижи за Вашия любимец. При дълги престои безплатно обучение.

Разхождане на кучета

Славейков, гр. Бургас, обл. Бургас
При нужда или с абонамент

Подстригване на домашни любимци

map icon Център, гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Груминг салон Джем предлага професионална грижа за вашият домашен любимец - къпане, сушене, разресване, посдстригване, рязане на нокти, почистване на уши. Салона работи с козметика Artero и Krown Roya..

Услуга за Ваш домашен любимец.

Меден Рудник, гр. Бургас, обл. Бургас
Много обичам животни и предлагам услуга --- разхождане на кучета.

Разходки на кучета в Пловдив

Център, гр. Пловдив, обл. Пловдив
Почасова грижа, разходка, настаняване на кучета и котки в Пловдив

Подстригване на кучета и котки

гр. София, обл. София
Подстригване на кучета и котки
Тренировките се извършват с двама фигуранти... със скрит, и явен ръкав... както и със защитен костюм; Обучение за охрана с обезопасено с намордник куче... при необезопасен фигурант с реално облекло;..
Обучение и лечение с кучета ”канистерапевти”

Хотел за кучета

Модерно Предградие, гр. София, обл. София
Хотел за кучета в къща с двор. Денонощно обгрижване с индивидуални занимания. Храна, съд за хранене и мерителна чашка от собствениците. Цена 20лв на ден.

Обучение на кучета

гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
Обучение на кучета, социализация, корекция на поведение, общо послушание... охрана.
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.