Услуги за домашни любимци

53 обяви

Кремация на домашни любимци

Зона Б5, гр. София, обл. София
Кремацията на домашните любимци е чист, хуманен и екологичен начин да изпратим трупа на животното. От векове се практикува при хората, а сега вече има крематориум за домашни любимци и при животните. ..

Обучение на кучета.

Ветрен, гр. Бургас, обл. Бургас
ТОП Обучение за ТОП клиенти! ХАРМОНИЯ МЕЖДУ ЧОВЕК И КУЧЕ! ЗАЕДНО С ВАС 28 ГОДИНИ! Център по приложна психология на кучето ”МАГИ-БАГИРА” Обучение на кучета. Почасово обучение. Консултации по-телефон..
Продължителноста, на тренировката е - (обикновенно 1-2 часа, в удобни за стопаните дни и часове) в зависимост от породата, възраста, степента на социализация на кучето, и обема от команди. Тренировкит..

Почасово VIP обучение на кучета

Ветрен, гр. Бургас, обл. Бургас
Най доброто за Вас! Почасово VIP обучение на кучета с помощта на ”Различната кинология” Социализация и начално подчинително обучение. Поведение и етика у дома. Привикване и ходене на повод. Повикване..
Обучение на декоративни/породи дребни кучета с индивидуално изготвена програма. пинчери, дакели, спаньоли, шнауцери, териери, пудели, шпицове, болонки(болонезер), пекинези и много други! Работим с над..

Хотел за кучета в домашни условия

Ветрен, гр. Бургас, обл. Бургас
Хотел за кучета в домашни условия, 24/7 квалифициран персонал се грижи за Вашия любимец. При дълги престой има бонуси от нас :)

Школа за кучета

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Ако имате проблем с Вашето куче ни се обадете. Цени за приятели.

Хотел за кучета

в.з. Сливен, гр. Сливен, обл. Сливен
Хотел за кучета по седем лева на ден. Включва разходки, игра с кучето, сресване и други изисквания. Храната е от собственика.

Евтаназия на домашни любимци

Младост 1, гр. София, обл. София
Евтаназия: Животно до 10кг - 60лв. Животно от 10кг - до 30кг. - 80лв. Животно от 30кг - до 50кг. - 100 лв. Животно над 50кг - 120лв. Домашно посещение на ветринар 30 лв. Евтаназията може д..

Кремация индивидуална на домашни любимци

Младост 1, гр. София, обл. София
Животните се кремират индивидуално. Кремация: Малко животно до 3кг. - 110лв. Заек, котка до 5кг. 150лв. Котка, куче до 10кг. 180лв. Куче от 10кг до 25кг. 200лв. Куче от 25кг до 40кг. 250лв..

Екарисаж за домашни любимци

Младост 1, гр. София, обл. София
Екарисаж за домашни любимци: Животно до 10кг. - 100 лв. Животно от 10кг. до 30кг - 150лв. Животно от 30кг до 50кг - 200лв. Животно над 50кг по договаряне. Транспортен чувал - 10лв. Етажи а..

Ковчег за домашен любимец

Център, гр. София, обл. София
Ковчези за домашни любимци. Малък ковчег - 100лв. Среден ковчег - 130лв. Голям ковчег - 150лв. Доставка на ковчег 30лв. за София. Доставка на ковчег 40лв. за кварталите около София. При по..

Погребение на домашни любимци

Младост 1, гр. София, обл. София
В София няма гробище за домашни любимци. Погребването на домашни любимци в общински терени е забранено и глобите са много голями. Домашните любимци се погребват само, в терен на стопанина на домаш..

Поддръжка на аквариуми

Сухата река, гр. София, обл. София
Професионална поддръжка на сладководни аквариуми в удобно за клиента време. гр. София. Почистване на аквариуми. Обслужване на аквариуми. Аранжиране на аквариуми. Цена за еднократно посещение з..

Академия за ловни кучета

Ветрен, гр. Бургас, обл. Бургас
Обучение на птичари. Корекция на поведение и грешки в обучението на ловни кучета.
Aко вече сте пробвали с други треньори, да четете книги, гледали сте DVD-та или сте използвали всякакъв вид оборудване за обучение и все още имате сериозен проблем с кучето си, моля свържете се с нас ..

ЗооТакси Транспорт за домашни любимци

Абдовица, гр. София, обл. София
ZOOTAXI с НОВИ ПО-НИСКИ ЦЕНИ.ZOOTAXI предлага най-бърз, евтин, качествен и лицензиран транспорт на всички видове котета, кучета и птици на цени от 30лв за България така и за Европа. Доверете се на ..

Подстригване на домашни любимци

map icon Център, гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Груминг салон Джем предлага професионална грижа за вашият домашен любимец - къпане, сушене, разресване, посдстригване, рязане на нокти, почистване на уши. Салона работи с козметика Artero и Krown Roya..

кинолог-зоопсихолог

Ветрен, гр. Бургас, обл. Бургас
Разрешаване на всякакви случаи независимо от степента на сложност.

Хотел за кучета

Обеля, гр. София, обл. София
Хотел за кучета с отлични условия и развъдник за Лабрадори за повече инфо. -www.donigers.com
Тренировките се извършват с двама фигуранти... със скрит, и явен ръкав.. както и със защитен костюм; Обучение за охрана с обезопасено с намордник куче... при необезопасен фигурант с реално облекло; ..

Разхождане на кучета

Зорница, гр. Бургас, обл. Бургас
Здравейте! Много харесвам животните и ако имате нужда от човек, който да се погрижи вместо вас за разходката на кучето ви съм насреща. Препоръчително малки до средни породи. В района на гр. Бург..

Грижа за домашни любимци по домовете!

Център, гр. София, обл. София
Здравейте! Ние сме семейство, което обожaва животните. Отглеждаме си няколко котки, птици и куче. Отлично знаем, колко е трудно да заминеш на почивка и да се чудиш кой ще се грижи за домашния лю..

Снимам кучета!

Център, гр. София, обл. София
Здравейте. Имате хубаво куче и искате да имате снимки за спомен от него? Ние предлагаме да дойдем в слънчево време до мястото на, което го разхождате или място по избор и да направим страхотни снимки ..

Подстригване на кучета и котки

гр. София, обл. София
Подстригване на кучета и котки

Анимал такси

Автогара, гр. Генерал Тошево, обл. Добрич
Animal taxi е лицензирана фирма за превоз на домашни любимци. Зоо транспортната ни фирма Ви гарантира хуманно отношение към Вашите любимци и коректност към Вас самите. Предлаганите от нас услуги са на..

Разхождане на кучета

Младост 4, гр. София, обл. София
Здравейте! Много харесвам животните и ако имате нужда от човек, който да се погрижи вместо вас за разходката на кучето ви съм насреща. Препоръчително малки до средни породи. В района на гр. Софи..
Предлагам услуги да разхождам вашето куче, когато сте на работа или на почивка, да се грижа за него почасово, да го храня, да го забавлявам и да се погрижа то да бъде щастливо.

Разхождам кучета

map icon Сухата река, гр. София, обл. София
Разхождам кучета почасово,

Хотел за котки

Павлово, гр. София, обл. София
Libera предлага хотел за котки в самостоятелно, отоплено помещение. 20лева на ден, 15лева за 7 дневен престой
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.