Филтриране
Сортиране

Услуги за домашни любимци

55 обяви

Школа за кучета

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Ако имате проблем с Вашето куче ни се обадете. Цени за приятели 1. Обучение в послушание. 1a. Адаптиране на осиновени кучета към съвместния им живот с човека: *кучета взети от приюти **кучета..

Социализация на кученцa/та

Ветрен, гр. Бургас, обл. Бургас
Социализация на кученцето/то: преди и сега С какво съвременната социализация на кученцето се различава от традиционната? С помощта на Различната Кинология ние постигаме ново ниво на разбиране и успех..
Център по приложна психология и етология на кучето ”МАГИ-БАГИРА” Почасово обучение. Обучение на кучета телохранители. Обучение на кучета. Консултации по-телефона, онлайн и във Вашия дом (от профе..

Кремация на домашни любимци

Зона Б5, гр. София, обл. София
Кремацията на домашните любимци е чист, хуманен и екологичен начин да изпратим трупа на животното. От векове се практикува при хората, а сега вече има крематориум за домашни любимци и при животните. ..
Тренировките се извършват с двама фигуранти... със скрит, и явен ръкав.. както и със защитен костюм; Обучение за охрана с обезопасено с намордник куче... при необезопасен фигурант с реално облекло; ..
Продължителноста, на тренировката е... (обикновенно 1-2 часа, в удобни за стопаните дни и часове)... в зависимост от породата, възраста, степента на социализация на кучето, и обема от команди. Трениро..

Хотел за кучета

Обеля, гр. София, обл. София
Хотел за кучета с отлични условия - за повече информация www.donigers.com

Котешки хотел

Света Троица, гр. София, обл. София
Здравейте! Предлагам срещу заплащане от Ваша страна дългосрочна грижа за котката Ви в нашите домашни условия. Ако сте бременна, имате малко дете, алергия, чести отсъствия от дома и пътувания надалеч, ..

Транспорт на домашни любимци

Коматевски възел, гр. Пловдив, обл. Пловдив
Лицензиран транспорт за вашите домашни любимци. Ние ви предлагаме бързо, коректно и сигурно транспортиране, като ви гарантираме хуманното ни отношение към животинките на добри цени. Имаме готовност за..

Почасово обучение на кучета

Ветрен, гр. Бургас, обл. Бургас
Почасово обучение на кучета в послушание и защита, с помощта на ”Различната кинология”

Поддръжка на аквариуми

Сухата река, гр. София, обл. София
Професионална поддръжка на сладководни аквариуми в удобно за клиента време. гр. София. Почистване на аквариуми. Обслужване на аквариуми. Аранжиране на аквариуми. Цена за еднократно посещение з..

Съботно - Неделно училище за кучета

Ветрен, гр. Бургас, обл. Бургас
Съботно - Неделно училище за кучета от всички породи.

Радиоелектронен модул на обучение

Ветрен, гр. Бургас, обл. Бургас
Радиоелектронен модул на обучение по-методика разработвана 6 годинии и научно издържана. Това е хуманно другото което ще ви покажат или пробват върху Вашето куче е погрешно :)
Обучение на декоративни/породи дребни кучета с индивидуално изготвена програма. пинчери, дакели, спаньоли, шнауцери, териери, пудели, шпицове, болонки(болонезер), пекинези и много други! Работим с над..

Кремация индивидуална на домашни любимци

Младост 1, гр. София, обл. София
Животните се кремират индивидуално. Кремация: Малко животно до 3кг. - 110лв. Заек, котка до 5кг. 150лв. Котка, куче до 10кг. 180лв. Куче от 10кг до 25кг. 200лв. Куче от 25кг до 40кг. 250лв..

Екарисаж за домашни любимци

Младост 1, гр. София, обл. София
Екарисаж за домашни любимци: Животно до 10кг. - 100 лв. Животно от 10кг. до 30кг - 150лв. Животно от 30кг до 50кг - 200лв. Животно над 50кг по договаряне. Транспортен чувал 10лв. Етажи ако..
Специализиран транспорт за домашни любимци на преференциални цени за клиенти на гр. Пловдив и областта • Транспорт на животни в рамките на град Пловдив и региона. • Посещение на ветеринарна клиника..
ЗооТакси предлага най-бърз и качествен транспорт както в България така и в чужбина. С лиценз номер:0288 издаден от БАБХ.

Обучение на кучета

гр. Нова Загора, обл. Сливен
Обучение на кучета с престой в домашни условия.

Разходка на вашето куче

гр. Бургас, обл. Бургас
Ако нямате време да разхожда или играете с кучето ви, ние ще го свършим вместо вас. Ние сме две 13г. Момичета, които обичат животни и самите ние никога не оставаме без животно до нас. Ще сме на разпол..
Тестовете се извършват при 0% Фигурантско движение.. във вариант- с и без наличието на собственика на кучето. Като във втората фаза на тестовете фигуранта се опитва да подмами кучето с храна, играчка,..
Aко вече сте пробвали с други треньори, да четете книги, гледали сте DVD-та или сте използвали всякакъв вид оборудване за обучение и все още имате сериозен проблем с кучето си, моля свържете се с нас ..

Социализация куче-куче

гр. Бургас, обл. Бургас
Социализация- Куче-куче..4 практически упражнения ; (отстраняване на агресия и страх...).. Съвместни тренировки с 2,3 кучета и съответните им стопани, с правилно развитие на хранителна, игрова мотивац..

Евтаназия на домашни любимци

Младост 1, гр. София, обл. София
Евтаназия: Заек -70лв. Коте -80лв. Куче -100лв./120 лв./150 лв. Евтаназията се извършва от ветеринар. Домашно посещение на ветринар 30 лв. Евтаназията може да се извърши и във ветринарен к..

Зоо Трансппорт Експресс - Рексекспресс

Генералите, гр. Варна, обл. Варна
ЗОО ТРАНСПОРТ ЕКСПРЕСС - REXEXPRESS!!! Здравейте приятели на домашните животинки! Много от Вас вече знаете, че Rexexpress е Утвърдена фирма на пазара за транспорт на домашни любимци в страната и чуж..

хотел за кучета

с. Граф Игнатиево, обл. Пловдив
хотел за кучета 20лв. на ден. Добри условия, топла храна и постоянна грижа.
Обучение на кучета с престой в домашна среда. Самостоятелно пребиваване и обучение на Вашето куче в дома на наш Водещ специалист!

Обучение на кучета

гр. Варна, обл. Варна
Дресировка на кучета: послушание, корекция на поведение, рехабилитация...

Разходка и обучение на кучето Ви

Ветрен, гр. Бургас, обл. Бургас
Разходка и обучение на кучето Ви, ако нямате време това е идеалния за Вас вариант. Кучето Ви ще бъде разходено и обучено, получавате две неща на цената на едно :)

Разходка на домашни любимци

Конфуто, гр. Варна, обл. Варна
Здарвейте, предлагам разходка на вашите домашни любимци. Пордата на кучето не е от значение стига то да не е агресивно. Часовете и заплащането е по договаряне.
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.