Филтриране
Сортиране
    Филтър
  • Област
  • Населено място
  • Цена
  • Обяви подадени след
  •  Разширено търсене
  • реклама
Намерени са 40 обяви

Декоративни рибки

гр. Бургас, обл. Бургас

Три клона от лоза за аквариум

гр. Разград, обл. Разград
Цена: 15 лв. Трите клона са изчистени механично, но не са варени. Първия (1-3 снимки) е с размери височина 70 и ширина 65. Вторият(4-7 снимки) е с размери ширина 50 и височина 5. А третият(8-9 снимки) е ширина 30 ..

Два корена от лоза

гр. Разград, обл. Разград
Цена: 40 лв. Два корена от лоза изсъхнали са по отделно се продават. Малкия корен е киснат във вода, но не е потънал. Размерите ги има на малкия, а на големия са височина 100 см, широчина 50 см, дължина 30см. Пове..

продавам щука Lepisosteus oculatus

гр. София, обл. София
Цена: 40 лв. Продавам щука Lepisosteus oculatus и други екзотични риби и животни и изработвам аквариуми, терариуми и палудариуми с 3D фон по ваш размер. Пращам в цялата страна.

Продавам сенегалски полиптерус

гр. София, обл. София
Цена: 10 лв. Продавам сенегалски полиптерус албиноси и природна окраска и изработвам терариуми, палудариуми и аквариуми с 3D фон.

Продавам риба папагал

гр. София, обл. София
Цена: 19 лв. Продавам риба папагал и други екзотични риби и животни и изработвам аквариуми, терариуми и палудариуми с 3D фон по ваш размер. Прашам в цялата страна.

Продавам буркан за рибки

гр. Враца, обл. Враца
Цена: 12 лв. Продавам буркан за рибки + водорасли всичко само за 12 лв!!! Буркана е голям и широк!!!
Изработвам аквариуми, терариуми и палудариуми с 3D фон по ваш размер. Продавам екзотични риби и животни. Пращам в цялата страна.

Водна муха.

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 6 лв. Продавам Водна муха(сушена): Нимфите на малкото водно конче (Damselfly) са храна на почти всички риби, защото живеят от пъстървовите потоци до долните течения на реките, както и във затворените водо..

аксесоар за аквариум

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 15 лв. Интересен африкански дънер за аранжиране на аквариум с размери 30/14/11см.

Аквариум 54 л

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Цена: 120 лв. Аквариумът е идеален за начинаещи рибари. Той включва капак със светлинен модул (1 x 15 вата), филтър, автоматично регулируем нагревател, термометър. Размери: 60см х 30см х 30см Обем: 54 литра внесе..
Цена: 75 лв. ЛЕД Компютър за аквариум /LED контролер/ с възможност за изгрев и залез Нови 5 канални контролери, подходящи за контрол на LED осветлението на аквариуми или за контрол на реклами. ВЕЧЕ не е нуж..

Естествен корал

гр. София, обл. София
Цена: 55 лв. Естествен бял корал с лек розов отенък в сърцевината. Купуван е в Африка, остров Мадагаскар. Размери: 12х10х7 см.

Продавам храна за рибки Tetra

гр. София, обл. София
Цена: 7 лв. Продавам храна за рибки Tetra 1.TetraMin: 1л./210гр. - цена: 12лв. 0,5л./105гр. -цена: 7лв 2.TetraMin Granules: 1л./420гр. - цена: 15лв. 0,5л./210гр. -цена: 8лв. Това е храната..

Вътрешен Филтър Hailea RP-200

гр. София, обл. София
Цена: 13 лв. Вътрешен филтър за аквариум. Електрическите части са изолирани с висококачествена смола. Използва био-химична филтрираща гъба, която е подходяща среда за полезните бактерии. Специалната й структура..
Цена: 26 лв. Продавам филтърни глави SunSun 1.Филтърна глава SunSun JP 025 Цена:26лв. - Корпусът на помпата е изработен от висококачествения и здрав материал ABS. - Водоустойчива и добре изолирана. - Изпо..
Цена: 30 лв. Вътрешен филтър за аквариум с отделение за биофилтрация в което има качествени керамични рингове в които се заселват полезните бактерии. Електрическите части са изолирани с висококачествена смола. Изп..

Вътрешен Филтър Hailea RP-400

гр. София, обл. София
Цена: 20 лв. Вътрешен филтър за аквариум. Електрическите части са изолирани с висококачествена смола. Използва био-химична филтрираща гъба, която е подходяща среда за полезните бактерии. Специалната й структура..

Продавам EHEIM SUBSTRAT PRO

гр. София, обл. София
Цена: 27 лв. Продавам EHEIM SUBSTRAT PRO Най-добрата медия за филтри с обща ефективна повърхност за заселване на бактериите-450м2/л. EHEIM EHFI SUBSTRAT PRO - високоефективни керамични перли за биологична ..

Естествена раковина мида

гр. София, обл. София
Цена: 50 лв. Огромна раковина на една от най-големите и вкусни деликатесни миди Pecten maximus известна още и с името Great Scallop. Формата на раковината е лого на Шел, а нейната по-дребна разновидност Saint Jame..
Цена: 0.50 лв. или заменям за живородки за люспите правим комбина за на едро 10 лв литър търся тъмен речен грунд лична доставка

Червен неон

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 2 лв. Ралични видове на добри цени за количество и отстъпка за повече информация на посочения телефон

Продавам аквариум 120 литра

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Продавам аквариум, 120 литра, фабричен, с капак и всички системи за поддръжка.
Цена: 18 лв. Посочената цена е за 30 см. с един ред диоди. Цветовете са бяло и топло бяло (жълто). Има и други цветове, но светлината е по-скоро декоративна (по-слаба). Осветлението е в алуминиев профил, не е влаг..

Продавам аквариум 50л.

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 30 лв. Размери височина 35см, ширина 50/30
Цена: 16 лв. Цената е за пура с дължина 30см, влагозащитени. Нови, работят на 12v. Цветовете са: бял, жълт, син, червен и зелен. В цената е включен и адаптор за захранване 220/12v. Има размер до 100см.

Рибки Гарра Руфа

гр. София, обл. София
Продаваме Рибки Гарра Руфа, цена по договаряне всички размери от 2-6 см рибките са родени в България и са нормално адаптирани към нашата вода и среда. Имаме налични бройки по всяко време на годината з..

Аквариум Оферта

гр. София, обл. София
Цена: 650 лв. Продавам аквариум на EHEIM модела Vivaline LED 180 напълно оборудван с външен филтър и с рибки африкански цихлиди Tropheus. Аквариум е използван 3 месеца но заради заминаване в чужбина се налага да го..

стелаж с аквариуми

гр. София, обл. София
Цена: 350 лв. Продавам метален стелаж с девет броя аквариуми всеки по 45 литра. Подходящ за зоомагазин или за развъждане на рибки.

скариди ред чери

гр. Ямбол, обл. Ямбол
Цена: 50 лв. Полово зрели сладководни скариди, живи на 8 месеца
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.

© 1998 - 2018 Alo.bg