1. home
  2. »
  3. bcДомашни любимци
  4. »
  5. Подарява

Подарява

22 обяви
Здравейте, СПЕШНО подарявам коте на име Сиси. Котето е на 2г., женска, кастрирана като малка, бити са и всички ваксини има хигиенни навици. Ползва си котешка тоалетна, пишка директно в сифона на бан..

Подарявам котки

гр. София, обл. София
Tърсим любящи стопани за пораснали котенца, оранжево, бежовoчерни, пухкави черо и черно с оранжево. 8 и 9 месеца. Котарак на 2 години, живял и в апартамент. Намират се в гр. София, кв. Гниляне. Котк..

Малки котета-подаряване

гр. Казанлък, обл. Стара Загора
Здравейте, мили Хора! По стечение на тъжни обстоятелства останахме без мама. Това е и причината да ни изтипосат тук и да видите колко сме красиви. Спасиха ни и ни прибраха, но тук има и големи кучета,..
 рекламирай сам в

Подаряваме котенца

гр. Казанлък, обл. Стара Загора
Подаряваме котета с хигиенни навици. Само на грижовни стопани Търсят спешно дом. Трицветната госпожица с едното оченце не и пречи да бъде нормална, като всички други-кострирана.

Подаряване на кучета

гр. Казанлък, обл. Стара Загора
Дикси търси постоянен дом и грижовни стопани. Кастрирана, ваксинирана, обезпаразитена, с чип, ходи на повод, с хигиенни навици и изпълнява команди. На около годинка е.

Подарявам малки котенца

гр. София, обл. София

Подарявам малки пинчерчета

гр. Чепеларе, обл. Смолян
Подарявам две мъжки малки, игриви и дружелюбни пинчерчета. Родени са на 18.12.2020г. Ваксинирани са с първоначалните три ваксини и също така са обезпаразитени. Условиео е да попаднат на грижовни и мил..

Подарявам куче

с. Ръжена, обл. Стара Загора
Подарява се! Казва се Дуло, мъжко е. Стопанинът му почина, кученцето е много добричко и игриво, ако някой види своя бъдещ домашен любимец в него, много бих се радвала! При интерес позвънете на остав..

Подарява се

гр. Септември, обл. Пазарджик
Подарява се с колибата.

Търсим и дом

гр. София, обл. София
Търси си дом много е дружелюбна лигла игрива и добричка район София и Своге

подарявам котенце

гр. Бургас, обл. Бургас
Малко мъжско котенце на 2 месеци с хигиенни навици търси дом и любящи стопани. Намира в Бургас, жк Възраждане.

Подарявам котки

гр. Сливен, обл. Сливен
Подарявам две котки на по 1г. Със хигиенни навици, кротки и любвеобилни. Гледани са само вътре, не са за дворни. Черната е женска а черно белия е мъжки. Търся им истински дом и любящи и грижовни стопа..

Продавам българско гонче

гр. Самоков, обл. София
Продавам чистокръвно българско гонче на 1,5 месеца. Перфектно работещо.

подарявам спешно

гр. Разград, обл. Разград
Подарявам Спешно малки кучета на 3 месеца. Останаха само ЖЕНСКИ. Със всеки изминат ден ръстът много бързо. Майка Каракачанка Баща не известен. За Разград и Околията вземане от място.

Малки котенца

гр. София, обл. София
СПЕШНО ТЪРСИМ ДОМ! ♥️? Нека намерим дом на тези прекрасни, вече не толкова малки същества! Братчета и сестричета са на Джия, някой бяха осиновени, някой за жалост все още НЕ са, затова им търсим д..

Подарявам котета

гр. Бургас, обл. Бургас
Подарявам прекрасни котета на 8 месеца. Самостоятелни, послушни, с хигиенни навици.

Подарява се.

гр. Варна, обл. Варна
Мъжки, ваксиниран, кастриран изцяло домашен и обгрижван. Чист с хигиенни навици! Подарявям го на съвестни собственици. Просто нямам възможност вече да се грижа за него, работя постоянно.

подарявам коте

гр. София, обл. София
Красиви котенца подарявам. Окраска тигрова. Имат хигиенни навици, на 6 месеца са. Котетата са в Младост-3, на 2 минутки от метро Младост-3. За да ги видите и да си харесате коте се обадете.
Ако някой има породисто коте, което не може да продаде с удоволствие ще се радвам да го осиновя. Ще се радвам да се свържите с мен.

Търся си куче за осиновяване

гр. Варна, обл. Варна
Търся да осиновя куче.
 рекламирай сам в

Подарявам куче на добри хора

гр. София, обл. София
Хари е на 8 години, добро и послушно куче, за което търся дом с двор, където да може да тича на свобода.

Търся куче пазач

гр. Варна, обл. Варна
Здравейте ако някой подарява куче пазач ще помоля да ми се обади