Подарява

72 обяви

Котки подарявам

гр. София, обл. София
Подарявам малки котета на 40 дни много гальовни

подарява кученце

гр. Бургас, обл. Бургас
подарява кученце на 80 дни
Наричаме я Беатрис. С френски акцент, защото госпожицата е грациозна, като французойка. Скоро ще навърши 5 месеца. Родена е в края на февруари. През месец май я прибрахме от улицата и я отглеждаме с м..
След седмица кученцето ще пътува към новия си дом! :) Роден е края на февруари 2019, тежи 6,700 кг, много добричък и любвеобилен. Порода ”Любов”. Среден до малък размер. С къси крачета, копринена ко..
Дребните са много игриви и дават да ги гушкаш и милваш. Имат нужда от стопанин, който да ги обича и се грижи за тях. С хигиенни навици. Хапват суха храна и консерви.

Подарявам котенца

гр. Плевен, обл. Плевен
Малки, сладки, обичливи, родени на 6 май (Гергьовденчета) в град Плевен. Три момчета и едно момиче подарявам на грижовни, отговорни и любящи стопани. Котенцата са обезпаразитени, с хигиенни навици, и ..

Женско коте

гр. Казанлък, обл. Стара Загора
Аз съм Риса, на около 3мес., стоях няколко дни на едно дърво, но добри хора ме спасиха. Една добра лелка ме взе у дома си, но не може много да ме задържи, защото има 2 големи кучета и други спасени ко..

Семейство Сладките 2

гр. Варна, обл. Варна
Тигърчо е много послушен и мил. Очаква да му обръщате внимание, да го галите. С добър харакер. На 10 месеца е. Душица е. Ще е хубаво ако играете заедно с играчка. Обича да си играе с топчета, да гледа..

семейство Сладките 1

гр. Варна, обл. Варна
Стасчо е много игрив и пъргав. Той е гальовен, привързан към стопаните си. Общителен и много сладичък. На 10 месеца е. Гушка се. Обича да си играе с топчета и други играчки, да гледа през прозореца, д..

Семейство Сладките 3

гр. Варна, обл. Варна
Белчо е игрив, мил и много гальовен. Обича да го милвате, общителен е. На 10 месеца е. Голям сладур. Обича да си играе с топчета, да гледа през прозореца, да се припича на слънце. Обича стопаните си и..

Куче си търси нов дом.

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Този сладур си търси дом. Много дружелюбен. Намира се в село Оризари, Пловдивско. Лоши хора го изхвърлиха тук и за момента аз се грижа за него, но нямам възможност да го задържа.

Подарявам кученца!

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Кученцата са родени на 05.06.2019г. Захранени са. За повече информация се свържете с мен.
подарява котенца турска ангора, на 1 мес., двуцветни, смокинг, черно и бяло

подарявам кученца

гр. Харманли, обл. Хасково
подарявам малки сладки и палави кученца на 60 дни

Котета си търсят добри стопани

гр. Монтана, обл. Монтана
Мъжки и женски на 2 мес.

Подарявам черно коте

гр. Монтана, обл. Монтана
Мъжко на 3 мес. и още едно на 2 мес.

Подарявам котенца

гр. Ямбол, обл. Ямбол

Подарява две малки черни котета

гр. Бургас, обл. Бургас
Подарява 2 малки черни котета на 2 месеца, мъжко и женско

Подарява малки котенца

гр. Ямбол, обл. Ямбол
ПОДАРЯВА малки котенца порода Любов, от мъжки и женски пол, родени вечерта на 6 срещу 7 май. Котенцата са много добре гледани и се хранят самостоятелно с консервирана храна за котки. За повече инф..

подарявам кученце

гр. Ямбол, обл. Ямбол
подарявам кученца! не са породисти...

Подарявам кученца

гр. Гоце Делчев, обл. Благоевград
Кученцата са женски, родени на 11 май Майката е голдън ретривър Много игриви и любвеобилни

Търсят дом!

гр. Севлиево, обл. Габрово
Котенцата са на около месец, спасени от улицата. Обезпаразитени са вътрешно и външно, имат хигиенни навици. Двете сиви са мъжки, черното и сиво-бялото женски.

Търси дом!

с. Батошево, обл. Габрово
Берта е прекарала голяма част от живота си в приют. В момента се намира в приемен дом, близо до гр. Севлиево. Тя е кастрирана и ваксинирана. Разбира се с кучета и котки. На 1-2 години е. Не мога да ос..

Котенца си търсят дом

гр. София, обл. София
Здравейте, тези три котенца спешно си търсят дом. Отгледани са в домашни условия. И трите са мъжки. Имат изградени хигиенни навици. Родени на 27.05.2019г.

Семейство Сладките 5

гр. Варна, обл. Варна
Лисичко е прекрасен домашен любимец. Млад е. Мил, общителен, гальовен. Също пухкав и умен. Иска да има място до прозореца, откъдето да гледа навън и да се препича на слънце. Чаровник е и се привързва ..

подарява каракачански кученца

с. Скобелево, обл. Стара Загора
подарява каракачански кученца, от двата пола, чистокръвни

подарявам котенца

гр. Асеновград, обл. Пловдив
Подарявам две котенца на 50 дена. Хранят се с абсолютно всичко и са научени да си ходят в котешка тоалетна. Изключително игриви и много общителни.

Котета в беда

гр. София, обл. София
Майка им е била изоставена бременна, започнахме да я храним и сега тя доведе тези три сладура. Имаме куче, което е агресивно към котки и затова моля за помощ. Котенцата са много сладки, но няма как да..

Български барак търси дом

гр. Плевен, обл. Плевен
Кучето е мъжко, най-вероятно е изгубено. Кастриран е от общинския приют в град Плевен. Засега се грижим за него, но няма къде да го настаним. Обезпаразитен е и му предстои ваксина. Невероятно мил, дру..

Podaryavam rotfayler

гр. Разград, обл. Разград
Отивам чужбина подарявам куче ротвайлер
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.