Филтриране
Сортиране
  Филтър
 • Област
  Всички
 • Населено място
  Всички
 • Обяви подадени след
  Всички
 •  Разширено търсене
 • реклама

Подарява

135 обяви

Подарявам малки котета

гр. София, обл. София
Подарявам прекрасни три-месечни котета - Беба и Тони (момичета, вляво и в средата) и Боби и Съни (момчета, отзад и вдясно най-отпред). Игриви и щастливи, когато има човек край тях. Могат да бъдат стра..

Подарявам котенце

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Подарявам черно мъжко котенце, на възраст четири месеца. Обезпаразитено е с изградени хигиенни навици. Може да се гледа както в къщи, така и на двора, съжителства идеално с куче. Котенцето е забавно, ..

Подарявам кученце

гр. Търговище, обл. Търговище
Мъжко кученце на около 2 месеца, обезпаразитено вътрешно и външно, много игриво и любвеобилно очаква новите си собственици, които ще го обичат.

Тонкиней мъжки Кат

яз. Искър, обл. София
Блу е на 3 години от този минал ден на Свети Валентин. Той е натурален мъжки ток китайски доказан селекционер, той наистина е най-добрата котка в историята. Той е запознат с бяс и мръсотия. Той е само..

Бенгалско коте

с. Белополяне, обл. Хасково
  Търсите ново любящо семейство за нашата котка. Тя е на една година, Бенгал, сертифицирана с тика, разсеяна

Ragdoll коте

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Имам 7 и половина седмичен стар ragdoll син тортие точка ragdoll коте, ще бъде готов този уикенд. Тя идва ака регистрирана, първият набор от снимки, обезпаразитени и предотвратяване на бълхите. Plz се..
  Красива Хайленд Линкс Kittens.1orange момче, 2 бронзови момичета, 2 smoke girls.The най-издирвана порода котки. Екзотично шоу качество. Увити уши, ивици, петна, къси опашки и полидактилни лапи. Резе..
Ние повдигаме котенцата си в един от най-добрите домашни любимци в нашите котенца идват в новите си домове, ядат солидна храна (Royal Canin за котенца) и с добри нрави. ВКЛЮЧИ: Международният ветерина..
Боб Атрактивен син цвят шотландски фолд къса коса мъжко коте за продажба. повдигнете нашите котенца в един от най-добрите PetHouse. Нашите котенца идват в новите си домове, като ядат твърди храни (Roy..

Кайсия Персия Китър

с. Лозен, обл. София
Красиво малко момче със супер лице. Той е кайсия с красива козина. Той е малко сдържан от непознати, но щом той те познава, няма да успееш да се измъкнеш от него. Най-любимата му играчка в света е сти..

Антъни чиста порода Maine Coon мъжки коте

гр. Силистра, обл. Силистра
Антъни чиста порода Maine Coon мъжки коте. регистрация, сертификат за чиста порода, здравен сертификат във Флорида. Той може да бъде фиксиран по желание на клиента. Ние повдигаме котенцата си в един о..
Те са били отгледани в нашия дом с други домашни любимци и моя 11-годишен син. Те са невероятно социални и много сладки. Домашни любимци само за предпочитане. Предлага се с първа ваксинация / обезпара..
Здравейте, Имаме 2 котенца, останали за осиновяване, които са едновременно мъжки и женски. Котетата са достъпни за осиновяване. Котетата ще бъдат ваксинирани, обезпаразитени, обучени от гърдите, и ще ..

Шотландски сгъваеми котенца

с. Поповци, обл. София
Имаме нова копка на шотландски котенца за сгъване!!! Тези котенца търсят ново семейство. Техният баща е барон с Scottish Fold и майка им е британска къса коса в цвят синьо / сиво. И двете са чистокръв..
Kiwi очарователна цвинска шанхайска котешка шотландска късокосмест котенце с маслени очи. Цветно черно петно на сребро (ns 24). Предлага се за резервиране, вземете след 15 юни. Цена 950 лв. Включва: *..

Beagle три цветни кученца

с. Правешка Лакавица, обл. София
Родословни кученца. Момчета и момичета, тези кученца идват със сертификат за здравето си, проверени и ваксинирани срещу парвовирус и изчерпани до момента. Направете прекрасни семейни домашни любимци, ..
Сладко и добре изглеждащо мъжко и женско японско пиленце, което търси да отиде в новите си домове. те са на възраст 12 седмици, вече са заснели снимки, са се регистрирали напълно и са имали темперамен..
Златните ретривъри разполагат с кученца за нови домове. Качествени златни ретривърни кученца от прекрасната природа на кученцата също е много добро и нежно куче. Той също така има нисък белег от 4-6 и..
Те две бебета са пълни с енергия и супер приятелски с всички, които срещат. Те обичат да бъдат в центъра на вниманието и са перфектни размери, за да вземат със себе си, където и да отидете. Те са дреб..

Самостоятелни кученца

с. Чуковезер, обл. София
Samoyed Puppies търси домове за 2 от нашите прекрасни и великолепни кучета! Всички са сладки, любящи, страхотни с деца и други кучета. Всички са чистокръвни, отлично качество, регистрирани и актуализи..
Cavalier King Чарлс кученца безплатно Много сладък, социални и прекрасни мъжки и женски Cavalier King Чарлс Puppies са тук за безплатно осиновяване! Тези кученца правят отлични спътници, са добре общу..

Имам сладки кученца Акита

гр. Долна баня, обл. София
Имам сладко мъжко кученце Akita за продажба, че е ветеринарен лекар проверени, обучени вкъщи гърненце. това кученце ще идва заедно с всичко това играе играчки, хранене меню, щайга, няколко седмица хр..

отглеждани кученца кученца териер

гр. Първомай, обл. Пловдив
Имаме 2 малки кученца. Те наистина са кредит за тяхната порода. Перфектни праволинейни опашки, отворени ноздри и прекрасни ясни тъмни очи. Кученцата са готови за новите си домове. Кученцата са ваксин..
Те са прекрасен малък спътник за някой, който може да им даде цялото време, внимание и любов, които наистина заслужават! Те обичат пухчета и са пълни с живот, те се свиват в леглото с теб, обикновено ..

Кученца кученца за осиновяване

с. Бела Рада, обл. Видин
Имам мъжки и женски кученца Boxer available.They са много красиви, на 12 седмична възраст, ще бъде 7-8 килограма пълна grow.The puppies са приятелски и искал да бъде с деца и други кучета.

Бикински фриз кученца за вашите любовта

гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
Пилетата Bichon Frise са малко, издръжливо куче с копринено коса. Пилетата Bichon Frise са оживени, оживени и игрив. Нежен, любящ, доверен и посветен на господаря си. Силно интелигентен. Добър при и..

Най-добри кученца за ново куче

гр. Каолиново, обл. Шумен
Домът повдигна кученца ”Бийгъл” за осиновяване. Тези кученца ще идват с всички здравни документи, доказващи, че са свободни от домашни болести. Кученцата са обучени вкъщи и гърненце и са много приятел..

Samoyed кученца за вашия дом

гр. Николаево, обл. Стара Загора
Samoyed кученца за вашия дом. Те са приятелски настроени и имат редовни медицински записи. Те са с някои / 2 / с светло кафяв следи. Те са от високо оценени specie. Те могат да бъдат доставени право н..

Малки кученца за домашни любимци

гр. Търговище, обл. Търговище
Имаме кученца, които търсят нов грижовен дом. те са проверени от ветеринар и са имали всичките си снимки, които са актуални. тези кученца са прекрасни с деца и те ще идват със здравните си документи, ..

очарователни кученца от Бостън Териер

с. Балабаново, обл. Кърджали
Хей спрете точно там! Намерихте новото си момченце. Кейси е толкова очарователен, колкото кучето може да дойде. Той ще бъде сигурен, че ще ви души с любовни целувки на кученцата си всяка сутрин, само ..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.