back to top

Подарява

70 обяви
Черно котенце на 4 месеца търси дом

Животинчето е момиченце, казва се Сварти (от норвежки ”черничко”) и си търси дом. Външно и вътрешно обезпаразитено и с хигиенни навици. Много гальовно и същевременно игриво. Живее в апартамент в Габро..

2 малки котенца търсят своя дом

В момента търсим дом. Две красиви и сладки женски котета. Игриви и любопитни са.) За повече информация и снимки, клипчета оставете тел за вайбър.

Подаряваме котенца

Подаряваме котенца

Бистрица, област София

Подаряваме 3 котенца на 2 месеца-женски. От кв. Бункера!

VIP пормотиране Померан померанчета
650 лв.
Померан померанчетаПомеран померанчетаПомеран померанчетаПомеран померанчетаПомеран померанчета
Шаная си търси дом

Здравейте! Казвам се Шаная и си търся дом. На четири месеца съм, обезпаразитена съм и имам хигиенни навици. Добричка съм и не правя белѝ. Обичам да играя, да ям, да спя и да ме милват. Засега живея..

Подарявам женско коте на година и 4 месеца

Подарявам женско коте на година и 4 месеца. Черната красавица е кастрирана и обезпаразитена, с хигиенни навици. Много е игрива и любвеобилна. Закъсах със здравето и ми е трудно да се грижа за нея. Едр..

Подарявам кученца (дребна порода)

Подарявам кученца (дребна порода) понеже новите ни съседи имат 3 големи ловджийски кучета и ме притеснява, че когато ме няма в къщи може да прескочат оградата и да ги нападнат и наранят, а може и по л..

Предлагам кученца

Здравейте, Намерих тези три малки момиченца по пътя между две планински села, близо до град Гоце Делчев. Бяха изхвърлени на асфалта, вероятно малко преди ние да ги намерим, тъй като бяха в добро..

Подарявам котенца

Подарявам две котенца на около пет месеца, гледани са с много любов и грижи, имат всички ваксини за възрастта си и са напълно самостоятелни!

Подарявам куче

Подарявам куче

Нови пазар, област Шумен

Подарявам куче ( на 3 месеца е). Порода - Кокер. Пол - мъжко. Ваксинирано е. За повече информация на посочения номер за връзка.

Подарявам коте

Без майка, родени в края на юни, две мъжки и едно женско. Много гальовни и търсещи добри стопани!

Родословен британец на 2.5.

Подарявам Британец с родословие на 2.5 месеца. Има родословие и е тестван за всички болести. Изцяло здравословен и активен. Родители идващи от вива вок и шампиони. Купих го за оплождане на котката си...

Кученца за подаряване.

Кученца за подаряване. На 5 месеца, с първа ваксина. Малък, ще бъде само 5-10 кг.

раздаване безплатно

5 кученца се раздават безплатно. Мъжко и женско на възраст около 5 месеца ще нараснат до около 20 кг. В момента е обезпаразитено и ваксинирано. Мога да организирам транспорт до всяка точка на България..

Подарявам красиви котенца

Подаряват се три красиви котенца на месец и половина. Много са любвеобилни и добри. Оранжевото и пъстрото са момиченца а сивото е момченце. Подаряват се само на добри стопани. Кв. Църква гр. Перник

Клепоух британец

Клепоух британец

Търговище

Черен клепоух британец търси любящи стопани

2 гальовни страхотни котета.

Две женски оранжеви, рядко красиви на живо котета. Обезпаразитени, гальовни и игриви. На 3 месеца са. Търся спешно дом. Лично предаване.

Подарявам котета

Подаряваме две котета - мъжко и женско на 3 годинки. Котетата са дружелюбни, женското е ангорско. И двете са кастрирани. Би било особено подходящо, ако ги вземе човек, който има възможност да ги гледа..

Подарявам котета

Подарявам котета

Нови Искър, област София

Две женски котета си търсят дом!

Шест 5-месечни кученца си търсят дом

Кученцата са родени на около 18-ти април. През месеците на гледане, кученцата са външно и вътрешно обезпаразитявани. Кротки и мили са към другите животни и са дружелюбни към хората.

Подарявам куче

Подарявам женско куче на 10 месеца. Непородисто. Обезпаразитено. Очаква се да порасне до 25 кг

 рекламирай сам в favicon
Adopt a kitten /4 женски котета за осиновяване

Adopt a kitten /4 женски котета за осиновяване

Василовци, област Монтана

4 Котета Родени на 5 юни с благ характер Има едно бяло глухо много подходящо е за апартамент и 2 сиви тигърчета Обявата е само за от сериозни отговорни хора

Подарявам кученца
Подарявам кученца

Подарявам кученца

Катуница, област Пловдив

Подарявам тримесечни кученца. Ваксинирани и обезпаразитени са. Смесена порода. Бялото с черни уши е женско, черното е мъжко.

Подарявам 2 котета

Котетата са на 2 месеца и половина. Много спокойни и двете са женски. Научени да ходят в котешка тоалетна. Спасихме ги, бяха новородени. Иска ми се да ги запазя, но нямам тази възможност.

Подарявам котенце

Подарявам женско коте на 4 месеца. Вътрешно и външно обезпаразитено. Гальовно, игриво и много любящо, с хигиенни навици

подарявам кученце

Две женски кученца на два месеца и половина, Бащата е каракачанска овчарка, а майката е едра късокосместа, Намират с в с, Калчево, обл. Ямбол,

подарявам куче майка Кокер лагото

Подарявам кученце на 6 месеца майка Кокер лагото а бащата не го знаем, много е добричко и игриво

Подарявам спасено коте

Подарявам спасено коте с името Дамянчо! Спасих го в последния момент - мръсен, много изгладнял, дехидратиран и с възпалени очички, най-вероятно изхвърлен, заради състоянието си. Не му оставаше много ж..