Филтриране
Сортиране

Подарява

33 обяви
Черно женско котенце, с бяло пятно на гърдичките и коремчето. Много нежно, игриво и дружелюбно, 5 месеца, търсит дом и хора с добри сърдце. Ухожено, обезпаразитено, вътришно и външно, стерилизирано, с..

Подарявам котета на 3 месеца

гр. Бургас, обл. Бургас
Подарявам малко женско котенце на 3 месеца, обезпаразитено, преминало преглед при ветеринар, много спокойно и гушливо.

Подарявам кученца

гр. Сандански, обл. Благоевград
Майката на кученцата е американски стафордширски териер, ала бащата за съжаление е неизвестен, за това и ги подарявам.

Подарявам котка

гр. Русе, обл. Русе
Подарявам женска 2-годишна котка. Кастрирана, обезпаразитена, кротка, с хигиенни навици.

Подарявам котки

гр. Варна, обл. Варна
Подарявам малки полупорадисти котки на 2 месеца, 2 момичета -2 момчета. Страшно игриви и забавни. За снимки моля да ми пишете.

Мъжко коте

гр. Казанлък, обл. Стара Загора
Подарявам мъжко коте на около 7-8 мес. -ваксиниран и кастриран с хигиенни навици.

Подарявам малки котета

гр. Кермен, обл. Сливен
Две красиви малки топки очакват своя стопанин.

Коте търси дом

гр. София, обл. София
Здравейте - трицветна красавица търси дом. Подаряваме женско котенце. Много е умна и гальовна. Вътрешно и външно е обезпаразитенa, с изградени хигиенни навици. Може да използва затворена тоалетна...

подарява малки котенца

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
подарява обикновени малки котенца

Подаряват се кученца

гр. Плевен, обл. Плевен
Кученцата нямат годинка, мъжко и женско. Не са породисти, но са пухкави, дружелюбни и мили. СПЕШНО СЕ ТЪРСИ ОТГОВОРЕН И ЛЮБЯЩ СТОПАНИН!

Търси дом!

гр. Севлиево, обл. Габрово
Търси дом, мъжки, на около година. Много социален и игрив, на улицата е, и се надявам, някой да пожелае да му даде шанс.

Подарявам пинчер

гр. Бургас, обл. Бургас
Кученцето е много добре гледано просто заминавам извън страната и търся човек който ще го гледа с 3те ваксини и паспорт

Подарявам 3 Котки

гр. Бургас, обл. Бургас
Подарявам 3 Котки! Женското Коте със чисто черната муцунка е на 4 месеца и 2 мъжки на 6 месеца, здрави красиви Котенца отгледани със много любов но за съжаление няма място и ще е най добре за тях нов ..

Сладко кученце търси дом.

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Малко кученце си търси любими стопани. Добре изглеждащо. Майката е български барак. Бащата е черен, неизвестна порода. Транспортирам в рамките на пловдивска област.

подарявам кученце хъски+мамут

с. Осеново, обл. Варна
кученцето е много красиво и хубаво, послушно е на 2 месеца, обезпаразитени има първа ваксина. майката е голдън ретривър бащта хъски, и двете са чистокръвни. но така се случи. женско е, яде всичко,..
Търся добър човек да осинови Мишата... Отгледах я от новородена. Сега е вече на 3 месеца... Не мога повече да я задържа в гарсониерата... Добре ще е да има и дворче. Моля за съдействие.

Подарявам кученце

гр. Попово, обл. Търговище
Подарявам умно, добро, любвеобилно кученце. Ще Ви бъде Добро другарче и много ще ви обича. Кученцето е на годинка и половина - мъжко. Гледано е от една баба, която вече не може да се грижи за него..

Подаряват се две котенца

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Майк и Теди са две игриви, но послушни котета. Те са братчета, изхвърлени, на около седмица, сред природата. Въпреки това имаха късмета да бъдат намерени, приютени и добре обгрижвани. Те вече са на 3 ..
Поради невъзможност за гледане се налага да намеря нов дом на моята ”Писана”. Ако сте с добро отношение към котките и имате нужда да ви мърка в скута... моля да ми се обадите. Тя е имунизирана, обeзпа..

подарявам кученце

гр. Ямбол, обл. Ямбол
подарявам кученца! не са породисти...

Ривър търси дом

гр. София, обл. София
Това е Ривър. Ривър е изключително съкровище - любвиобилен и игрив. Обича да си играе с топка и е много добър в донасянето ѝ обратно при теб ; ) Това малко момче е на 10 месеца, с хигиенни навици, п..

Родопска мацка

гр. София, обл. София
Това е Кармен. Кармен е родопска мацка, мацка с история. История, която я прави необикновена. Необикновена, защото Кармен мина през много. Много, което показа колко е адаптивна и колко яка мацка е. Як..
Продаваме две, изключително красиви котета на възраст 3 месеца. Цена 1 лев. Порода Европейска късокосместа. Котетата са мъжко и женско. Ваксинирани са и обезпаразитени. Имат хигиенни навици. Ходят сам..

Подарявам две малки котенца.

гр. Ямбол, обл. Ямбол
Подарявам две малки котенца на 60 дни, мъжко и женско.

Подарявам куче

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Здравейте. Този мъник търси дом. Няма порода, но е много сладко и добро. Слуша доста и неправи бели. На 8 м. и тежи 7,3кг. Няма да расте повече.

подарявам кученца

с. Приселци, обл. Варна

Подавявам котарак

гр. София, обл. София
Кастриран, ваксиниран. На 4 г, отрасъл в апартамент, с хигиенни навици. Спокоен и много гальовен. Поради заминаване в чужбина.

Подарявам коте

гр. Бургас, обл. Бургас
Подаряваме спасено котенце, беше захвърлено на улицата, предполагаме че е извадено от двигател. Имаше обгаряния и беше на прагът на смъртта от глад. След 8 седмици при нас и ветеринарна грижа, то е до..

Подарявам тримесечни котенца

гр. София, обл. София
Котетата са родена на 24 юли 2018 г. и са четири на брой. Две са женски и две мъжки. Вече са на обща храна. Ядът всичко. Гледат се вътре и не са ваксинирани. Много игриви и любвеобилни. Подарявам ги н..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.