back to top

Подарява

73 обяви
СПЕШНО!!! Подаряваме котета! vip icon top icon

Търсим добри хора, които искат да помогнат като осиновят тези сладурчета. Котетата са 2 мъжки и 1 женско и са на 3 месеца. Те са обезпразитени, ще бъдат ваксинирани и с паспорт. Използват спокойно вече котешката тоалетна и са захранени! Свикнали са с хора и много обичат да ги гушкат и да играят! Наталия

Подарявам кученцаVIP обява

Тези сладурчета, са родени на 31.05. от майка каракачанка и търсим добри и всеотдайни стопани, които, да се грижат добре за тях! Едно момченце и две момиченца. За предпочитане е, да има дворче, но да ..

Давам кученца без породаVIP обява

Давам две кученца без порода, момчета, възраст 4 месеца; имат паспорти и ваксинации. Кучетата са малки и ще си останат такива. Моля, в съобщението си напишете веднага какви условия предлагате за кучет..

 рекламирай сам в favicon
Подарявам котета

4 котета а 4 месеца, 5 на 3 месеца. гледани, хранени, жизнени.

Подарявам кученца

Подарявам 4 броя кученца на 2 месеца. Външно и вътрешно са обезпаразитени! Майката е самоед, а бащата немска овчарка, очаква се да станат средно пухкави. Подарявам също и 3 броя немски овчарки, на с..

Подарявам котенца

Подарявам котенца на 2 месеца

Подарявам котенца - София

Здравейте! Подаряваме котенца в София. Родени са преди около месец и половина. Не са ваксинирани или обезпаразитявани, но са отгледани в домашни условия - видимо здрави и без паразити. Ако бихте и..

Подарявам женско коте на 2 месеца

Женско коте на 2 месеца, изключително дружелюбно и любвеобилно се нуждае от грижовен дом. Намира се в с. Пауново, София-област. Ние ще осигурим транспорт за гр. София и областта.

Подарявам кученца

Подарявам кученца

Казичене, област София

Подарявам кученца от майка сръбско трицветно гонче

Подаряваме две котета

Подаряваме 2 мъжки котенца на 3 месеца, родени на 12 април. Много гальовни, красиви, външно обезпаразитени и с хигиенни навици! Изключително социални, търсят човешко внимание и очакват своите стопани...

Подарявам котенца на 2 месеца

Подарявам котенца на 2 месеца

Кубадин, област Бургас

Подарявам 5 котенца на 2 месеца. Те искат да бъдат в семейство. Те искат да играят, да мъркат в ръцете ви, да ви лекуват като премахват отрицателната ви енергия. Обезпаразитени. Ще ги ваксинирам преди..

Нежната Вики търси грижовни хора

Игривото коте Вики търси дом и отговорни хора ❤️ Няма майка, спасена и отгледана е от човек от новородена.? Ако желаете да споделите живота и дома си с нея, пишете ми.? Лично предаване в София и ..

Братче и сестриче търсят дом ❤️

* Вики (бяла със сиво) - Нежна красавица. Би се радвала много, ако си играете с нея. * Балкан (черно-бял) - Пухкав, игрив и гальовен. Били са изхвърлени като новородени, но са спасени и отглед..

Търсим любящ дом. В приюта сме :( Ела при нас

Милите кучета от снимките са от общинския приют в Горни Богров, София. Търсят дом и семейство, което да обичат. Всяка неделя от 10 ч. до 14 ч. се провеждат доброволчески разходки, в които може да се..

Подаряване на кучета

Подаряване на кучета

Казанлък, област Стара Загора

Дикси търси постоянен дом и грижовни стопани. Кастрирана, ваксинирана, обезпаразитена, с чип, ходи на повод, с хигиенни навици и изпълнява команди. На около годинка е. Не става за пазач, не става ..

Подарявам малко котенце момче

Остана ми само едно момченце на 3 месеца. а

Подарявам коте бебе

П0дарявам коте бебе! Котенцето е на около 20 дни, женско, спасено е от улицата Дайте му шанс!

подарявам кученца

подарявам кученца

Банкя, област София

Подарявам кучета женски на четри месеца маика лайка баща каракачанка без да искам ги изпуснах .

Сладури търсят домове

ВАРНА. Изпратиха ми тези снимки с молба да ги публикувам. Котенцата търсят домове и сериозни, отговорни осиновители. На около два месеца са. Моля, който има желание да осинови, да ми пише на лични. Да..

Малки котета-подаряване

Малки котета-подаряване

Казанлък, област Стара Загора

Здравейте, мили Хора! По стечение на тъжни обстоятелства останахме без мама. Това е и причината да ни изтипосат тук и да видите колко сме красиви. Спасиха ни и ни прибраха, но тук има и големи кучета,..

 рекламирай сам в favicon
Тоби иска да си осинови хора

Варна. Тобеа е уникално и очарованелно коте, момиченце на 2 месеца. Игрива, забавна и вечно гладна, тя ще ви забавлява по цял ден. Търси си добри хора, които да осинови и уютен дом. Ако вие сте нейнит..

Сладури търсят домове

ВАРНА. Изпратиха ми тези снимки с молба да ги публикувам. Котенцата търсят домове и сериозни, отговорни осиновители. На около два месеца са. Моля, който има желание да осинови, да ми пише на лични. Да..

Подарявам най-доброто куче

Подарявам послушно обичано куче на име Акела. Тя е женска, на 3,5 години, порода Българско овчарско куче. Много е любвеобилна и игрива, гледана е на двора. Ако някой иска добро животинче за компания, ..

Подарявам коте Лиска от Варна

Котето Лиска отново търси дом! Лиска е чаровна и игрива и гальовна и мъркаща, на възраст около 9 месеца. Свикнала е с хора, не се страхува от нови хора.. Открита е през миналата есен на плажа мног..

Подаряват се котета

Подаряват се котета. Родени са на 01.05.21г Имат хигиенни навици. Много са добрички и гальовни. Намират се в Панчарево.

Подарявам котета

Подарявам прекрасни котета родени на 8 април. Самостоятелни, послушни, с хигиенни навици.

Подарявам женско малко куче, души много

Безплатна доставка за Пловдив и област, души много и лае

подарявам кученца

подарявам кученца

Банкя, област София

подарявам 2 кученца на 4 месеца порода между майка лайка и баща каракачанка.

Подарявам котета

Спешно! Търсим дом на две малки котенца на 2 месеца и на тяхната майка. Котенцата се намират в гр. София.

Котенце, 1 месец

Здравейте! Бебето е на 1 месец, тежи 750гр и си търси стопанин. От мъжки пол, физикално здрав. Обезпаразитен е отвътре и отвън. Ако някой има място за мъника в дома и сърцето си, моля да ми пише или з..