Филтриране
Сортиране

Подарява

61 обяви
Подаряваме две, изключително красиви котета на възраст 3 месеца. Порода Европейска късокосместа. Котетата са мъжко и женско. Ваксинирани са и обезпаразитени. Имат хигиенни навици. Ходят само в котешка..
Подарявам три двумесечни и половина домашни котенца, на добри и отговорни хора.

Подарявам малко кученце

гр. София, обл. София
Подарявам малко прекрасно кученце. Гальовно и спокойно, мъникът е мъжкар с голямо сърце и си търси дом с хора с големи сърца, които да се грижат за него. Кучо е чист, гледан добре, няма паразити, но н..

Подарявам коте

гр. Бургас, обл. Бургас
Подаряваме спасено котенце, беше захвърлено на улицата, предполагаме че е извадено от двигател. Имаше обгаряния и беше на прагът на смъртта от глад. След 8 седмици при нас и ветеринарна грижа, то е до..
Подарявам красавец на година и половина. Кръстоска - майка немска овчарка, баща - самоед. Чудесно гледан, с паспорт и всички ваксини. Лично предаване. Само на сериозни хора.

Търси дом

гр. Варна, обл. Варна
Здравейте! Спешно търсим дом на тази малка лигличка. На около 2 годинки е, много добричка и мързеливичка ? Бяха й измислили местенце, но не се получиха нещата ?... Кастрирана е и чипирана!

Малки котенца

гр. Казанлък, обл. Стара Загора
Подаряваме малки котенца

Подарявам котета на 7 седмици

гр. Бургас, обл. Бургас
Котетата са мъжки и са с хигиенни навици.

подарява малки котенца

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
подарява обикновени малки котенца

Синеок котарак търси дом

гр. София, обл. София
Този прекрасен котарак търси своя постоянен дом - Тери, на 8 г., порода регдол, кастриран. Собствениците му заминали за чужбина и го оставили. Сега временно е при мен, но имам още 4 котки и единият е ..

Спешно подарявам коте

гр. София, обл. София
СПЕШНО се търси дом на това малко, сладко, добро, игриво коте, което го намерихме с премазана и инфектирана задна, лява лапичка! Занесохме го в ”Четири лапи” и благодарение на тях е живо и се възстано..

Подарявам котета

гр. Бургас, обл. Бургас
Котета на 4 месеца: чернобяло мъжко или черно женско. Има и чернобяло женско на 6 месеца и чернобял котарак на 1 годинка (много е кротък и мил. Има ли някой интерес?

Търсят се осиновители

гр. Варна, обл. Варна
... По ред на номерата: Тюфи е женска, 3 г., 30 кг., 63 см. в холка, кастрирана, обезпаразитена, ваксинирана, с хигиенни навици. Разбира се с други кучета (без некастрирани нахални мъжки), хора, д..

Подарявам котета!

гр. Бургас, обл. Бургас
Подарявам 2 мъжки котета с хигиенни навици! Котетата са много гальовни и мъркащи. Едното е на 5 месеца, а другото е на 3,6 месеца.

подарявам малки кученца

гр. Кюстендил, обл. Кюстендил
Подарявам ги защото няма кой да ги гледа, родени на 20.09.2018 г. Майката е стамфоршийски териер а бащата е неизвестен, за повече информация позвънете на посочения телефон

Подарявам котета

гр. София, обл. София
Подарявам тези пухчета, преди една седмица са били изхвърлени до кофите за боклук. Хранят се сами и имат хигиенни навици. Прегледани са от ветеринар. Обезпаразитени са само външно, защото още са много..

Подарявам малки котета

гр. Кермен, обл. Сливен
Две красиви малки топки очакват своя стопанин.

Подарявам кученце

гр. Разград, обл. Разград
Мъжко черно кученце на 5 месеца ваксинирано и обезпаразитено.

Котета подарявам

гр. Карнобат, обл. Бургас
Котета на 2-3 месеца. Свикнали с деца и кучета. Всички е женски.

Подарявам зайче

гр. Варна, обл. Варна
Зайчето е декоративно. Търся някой който да се грижи добре за него и да му даде нужните условия за живот!

Подарявам тримесечни котенца

гр. София, обл. София
Котетата са родена на 24 юли 2018 г. и са четири на брой. Две са женски и две мъжки. Вече са на обща храна. Ядът всичко. Гледат се вътре и не са ваксинирани. Много игриви и любвеобилни. Подарявам ги н..

Подарявам Питбул

гр. Бургас, обл. Бургас
Живея в Слънчев бряг, но при необходимост бих могъл да отида и в Бургас ако има желаещи за кучето. На 8 месеца е, женска, кастрирана с рязана опашка. Подарявам я тъй като нямам възможност да я гледам

Подарявам котенце

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Подарявам черно мъжко котенце, на възраст четири месеца. Обезпаразитено е с изградени хигиенни навици. Може да се гледа както в къщи, така и на двора, съжителства идеално с куче. Котенцето е забавно, ..
Този красавец се казва Ривър. За първите 10 месеца от живота си е видял от всичко по много. Взехме го от улицата, когато беше на 4 месеца, изглеждаше леко уплашен, тъжен и самотен, но бързо свикна с н..
Здравейте! Искам да Ви представя тези ангелчета! Котетата бяха изхвърлени в една кофа до офиса ми. Всеки ден се грижа за тях. Успях да намеря дом на едно. Други две изчезнаха (надявам се някой да ..
Подарявам изразително и красиво мъжко котенце на 3 месеца, син на британски бомбай и европейска късокосместа. То е с окраската на майка си, с хигиенни навици, на които го научи майка му (родиха се 2 б..

Подарявам котенца!

гр. Бургас, обл. Бургас
Големи сладури!

подарявам коте

гр. Пазарджик, обл. Пазарджик
Подарявам коте -Пуфка-7 месеца, с паспорт, ваксини, обезпаразитено, с хигиенни навици и... много сладичко.
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.