Област
Населено място
Порода
Възраст
Пол
Особености
Цена
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
106 обяви
СнимкиПородаВъзрастПолЦвят/окраска
Британски късокосмести сини котета Британска късокосместа 2 месеца И от двата пола Сиви, сини | Котки - продава | гр. Варна
Британска късокосместа2 месецаИ от двата полаСиви, сини
Цена
300 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  преди 13 часа
Британски късокосмести сини котета - Британски Котенца очакват новите си обожатели, род.22.06 и 16.07. и 22.08. от елитни родители, истински британци с добри гени. обезпаразитени вътрешно и външно. Игриви и нежни, подходящи за съжителство с деца! за повече информация звънете. очаквам сериозни обаждания! лично предаване, Зоо транспорт за др. градове след заплащане от ваша страна.
Чистокръвни британски сладури Британска късокосместа 2 месеца И от двата пола Сива | Котки - продава | гр. София
Британска късокосместа2 месецаИ от двата полаСива
Цена
500 лв.
гр. София, обл. София,  преди 14 часа
Чистокръвни британски сладури - Здравейте, приятели. За нас е удоволствие да Ви представим нашите чистокръвни и бузести британчета, произхождащи от елитни родители. Към момента на предаване на новите стопани котетата ще са обезпаразитени /вътрешно и външно/, захранени с висококачествена гранулирана храна, с издаден международен паспорт и с изградени хигиенни навици. Ще бъдат приучени да острят ноктите си на драскалка. Срещу допълнително заплащане можем да микрочипираме и ваксинираме любимеца Ви. Бързаме да ви зарадваме с факта, че британските котки притежават отлични характерови особености. Породата е символ на спокойствие..
Черни британчета Британска късокосместа 2 месеца И от двата пола | Котки - продава | гр. София
Британска късокосместа2 месецаИ от двата пола
Цена
500 лв.
гр. София, обл. София,  преди 14 часа
Черни британчета - Вие вероятно се интересувате от породата ”британска късокосместа”. Това е чудесно, но защо да не бъдете по-отличаващи се, индивидуални, атрактивни и изневеряващи на овчедушния избор, като се спрете на същите неустоими и класни британчета, но с различен цвят? Предлагам черни британчета, произхождащи от чистокръвни и елитни родители. В обявената цена са включени: ваксина, обезпаразитяване, паспорт, медицински преглед. Котетата са общителни, мили, гальовни и неотразими. Имат изградени хигиенни навици. Може да им бъде поставен микрочип, който се заплаща отделно. Ако изберете да закупит..
Британски колорпойнт Британска късокосместа 2 месеца И от двата пола | Котки - продава | гр. София
Британска късокосместа2 месецаИ от двата пола
Цена
600 лв.
гр. София, обл. София,  преди 14 часа
Британски колорпойнт - Здравейте, приятели на котешкия свят. Предлаганите от нас сладурковци са чистокръвни представители на породата ”руска синя”. Обезпаразитени са вътрешно и външно. Имат изградени хигиенни навици и са захранени с висококачествена гранулирана храна. Издаден им е ветеринаромедицински паспорт, в който са отразени проведените им медицински прегледи, които гарантират отличното им здраве. Приучени са на драскалка. Мъниците лесно се привързват към хора и се адаптират към нова обстановка. Успешно съжителстват с други животни. Характерът им е социален и игрив, но въпреки това не е хиперактивен и прекалено..
Британско таби - уискас - котето от рекламата на Уискас Британска късокосместа 2 месеца И от двата пола | Котки - продава | гр. София
Британска късокосместа2 месецаИ от двата пола
Цена
600 лв.
гр. София, обл. София,  преди 14 часа
Британско таби - уискас - котето от рекламата на Уискас - Предлагам чистокръвни британчета, разновидност ”табби-уискас” - котето от рекламата на Уискас. Към момента на предаване на новите стопани, котетата ще бъдат захранени, с международен паспорт, външно и вътрешно обезпаразитени, с изградени хигиенни навици. По желание на клиента могат да бъдат поставени и ваксина и микрочип, които се заплащат отделно. Ако изберете да закупите коте от нас, получавате още: 1. Безплатна доставка за гр. София и близките до нея райони. За по-далечни дестинации - доставка на цената на горивото 2. Възможност да закупим всички необходими консумативи за..
Чистокръвни и редки бели британчета Британска късокосместа 2 месеца И от двата пола Бял | Котки - продава | гр. София
Британска късокосместа2 месецаИ от двата полаБял
Цена
600 лв.
гр. София, обл. София,  преди 14 часа
Чистокръвни и редки бели британчета - Предлагам пухкави и снежнобели, усмихнати, игриви, и много трудно устоими британски плюшени изкушения, в един рядко срещан, различен, но пък високо ценен и търсен цвят. Котенцата са еталон на спокойствието и домашния уют, съчетани с достойнство, чар и английски маниери. Бебетата произхождат от елитни, здрави и чистокръвни родители - бащата е син британец, а майката - бяла британка. И двамата са отлични представители на породата. Към момента на предаване на новите стопани, малките пухени топчета ще бъдат с проведен обстоен медицински преглед, който гарантира безупречното им здраве. Ще бъдат..
Руски сини котета Други редки породи 2 месеца И от двата пола Син | Котки - продава | гр. София
Други редки породи2 месецаИ от двата полаСин
Цена
500 лв.
гр. София, обл. София,  преди 14 часа
Руски сини котета - Здравейте, приятели на котешкия свят. Предлаганите от нас сладурковци са чистокръвни представители на породата ”руска синя”. Обезпаразитени са вътрешно и външно. Имат изградени хигиенни навици и са захранени с висококачествена гранулирана храна. Издаден им е ветеринаромедицински паспорт, в който са отразени проведените им медицински прегледи, които гарантират отличното им здраве. Приучени са на драскалка. Мъниците лесно се привързват към хора и се адаптират към нова обстановка. Успешно съжителстват с други животни. Характерът им е социален и игрив, но въпреки това не е хиперактивен и прекалено..
Шотландси клепоухи красавци Шотландска клепоуха 2 месеца И от двата пола | Котки - продава | гр. София
Шотландска клепоуха2 месецаИ от двата пола
Цена
500 лв.
гр. София, обл. София,  преди 14 часа
Шотландси клепоухи красавци - Продавам разкошни шотландски клепоухи красавци, произхождащи от елитни и чистокръвни родители. Обаятелното им излъчване, съчетано с кадифено меките им клепнали ушички, правят тези пухени топчета неустоимо предизвикателство за всеки, който се е докоснал до тях на живо. Позволете си и вие да се влюбите в тези шармантни плюшени играчки. Мъниците са с проведен обстоен ветеринаромедицнски преглед, гарантиращ безупречното им здраве. Издаден им е и паспорт. Обезпаразитени са вътрешно и външно. Имат изградени хигиенни навици. Захранени са с висококачествена гранулирана храна. Лесно адаптивни и соц..
Персийски Котенца Персийска 1 месеца И от двата пола | Котки - продава | гр. Бургас
Персийска1 месецаИ от двата пола
Цена
120 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Stanislav Petrov,  преди 14 часа
Персийски Котенца - Продавам бели персийски бебенца... от двата пола. Родени са на 02/срещу 03вгуст. вече се хранят с бебешки гранулки, все още не са изградили хигиенни навици☺На последната снимка са майката и таткото. Цената не е окончателна... разумен коментар на място!
Продавам чистокръвни сиамски котета Сиамска 2 месеца И от двата пола | Котки - продава | гр. София
Сиамска2 месецаИ от двата пола
Цена
140 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Димитър Андонов,  преди 17 часа
Продавам чистокръвни сиамски котета - Продавам чистокръвни сиамски котета, родени на 14 юли 2017 година. Котетата са готови за получаване, хранят се самостоятелно с твърда храна (Royal Canin Mother & Babycat 34, но посягат и от тази на родителите - Royal Canin Siamese 38) и мека храна (консерви с пастети и хапки). Имат изградени хигиенни навици. Много са игриви и социални - както помежду си, така и с хора. Обезпаразитени са външно. Котилото е от три котенца: - мъжко с дълга и права опашка; - женско със средно дълга и начупена опашка; - женско с дълга и права опашка (ПРОДАДЕНО).
Други редки породи 2 месеца И от двата пола | Котки - продава | гр. Варна
Други редки породи2 месецаИ от двата пола
гр. Варна, обл. Варна,  преди 17 часа
Зоомагазин Роди продава и доставя по поръчка малки котета от екзотични породи с и без родословие -британска късокосместа, мей кун, бенгалска, норвежка горска, сфинкс, рекс, рагдол, абесинска, бурмила и др/възможна е доставка до вашият град. Малките и техните родители могат да се видят на снимки. Разгледайте нашият сайт за да видите с какво разполагаме в момента и какво можем да ви доставим www.zoomagazin-rodi.com
Развъдник за чистокръвна Британска котка Британска късокосместа 1 месеца Мъжки лилаво | Котки - продава | гр. София
Британска късокосместа1 месецаМъжкилилаво
гр. София, обл. София,  преди 17 часа
Развъдник за чистокръвна Британска котка - Развъдник Ви предлага чистокръвни британски късокосмести лилави мъжки котенца от родители шампиони, които притежават дипломи и отличия. При напускане на развъдника котета ще са научени на хигиенни навици, имунизирани, чипирани, обезпаразитени, международен вет. паспорт. Всички котета в развъдника са с добър нрав, отгледани с много любов и грижа, при закупуването ще получите препоръки за отглеждане. За допълнителни снимки посетете сайта на развъдника: http://www.breedingcattery.eu/bg/
Сребърно клепоухо дългокосмсто Шотландска клепоуха 1 месеца Мъжки сребърно | Котки - продава | гр. София
Шотландска клепоуха1 месецаМъжкисребърно
гр. София, обл. София,  преди 17 часа
Сребърно клепоухо дългокосмсто - Развъдник предлага на вашето внимание клепоухо дългокосместo мъжко сребърно котенце, котето е от елитни родители, много гальовно и игриво. При напускане на развъдника котенцето има изградени хигиенни навици, обезпаразитено вътрешно и външно, социализирано, с добър нрав и препоръки при отглеждане. За допълнителни снимки посетете сайта на развъдника: http://www.breedingcattery.eu/bg/
Екзотичните котки Персийска 12 месеца Мъжки sin | Котки - продава | гр. Бургас
Персийска12 месецаМъжкиsin
Цена
300 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 17 часа
Екзотичните котки - Продавам: Екзотичните котки се различават от персийските котки само по дължината на космената си покривка. Те също имат забавни муцунки с големи бузки, а плюшената козинка им придава неповторим чар. Много са отзивчиви към хората и с разбиране откликват на всички човешки емоции. Породата екзотична късокосместа е наследила от предците си персийските котки общителен и нежен темперамент, но привнесената кръв от други късокосмести породи е превърнала екзотичните котки в по-весели и по-любознателни създания от дългокосместите им предци. Доброжелателният характер на екзотичните котки им позволява с л..
Синьо таби - клепоухо мъжко котенце Шотландска клепоуха 1 месеца Мъжки синьо таби | Котки - продава | гр. София
Шотландска клепоуха1 месецаМъжкисиньо таби
гр. София, обл. София,  преди 17 часа
Синьо таби - клепоухо мъжко котенце - Продавам късокосместо клепоухо мъжко синьо таби котенце. Котенцето е социализирано и с добър нрав, научено на хигиенни навици, при закупуването ще получите препоръки за отглеждане. Повече снимки можете да видите в сайта на развъдника: http://www.breedingcattery.eu/bg/
Бежово клепоухо дългокосместо котенце Шотландска клепоуха 1 месеца Мъжки бежово | Котки - продава | гр. София
Шотландска клепоуха1 месецаМъжкибежово
гр. София, обл. София,  преди 17 часа
Бежово клепоухо дългокосместо котенце - Бежово клепоухo дългокосместo мъжкo котенце, си търси грижовно семейство. От своите породисти родители той е получил отлични породни данни, активен и здрав. Научен на котешка тоалетна, самостоятелно се храни и остри ноктите си върху специални уреди предназначени за това. Ще получите съвети за правилното хранене, грижи и отглеждане на вашето котенце. За допълнителни снимки посетете сайта на развъдника: http://www.breedingcattery.eu/bg/
Червено късокосместо мъжко котенце Шотландска клепоуха 1 месеца Мъжки червено | Котки - продава | гр. София
Шотландска клепоуха1 месецаМъжкичервено
гр. София, обл. София,  преди 18 часа
Червено късокосместо мъжко котенце - Развъдник продава шотландско късокосместо червено мъжко котенце. Котето е социализирано, гальовно и игриво. Научено на котешка тоалетна, храни самостоятелно и остри ноктите си върху специални уреди предназначени за това. При закупуване ще получите съвети за правилното хранене, грижи и отглеждане на вашето котенце. За допълнителни снимки посетете сайта на развъдника: http://www.breedingcattery.eu/bg/
шотландски клепоухи и британски сини котки Британска късокосместа 3 месеца И от двата пола | Котки - продава | гр. Пловдив
Британска късокосместа3 месецаИ от двата пола
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 18 часа
шотландски клепоухи и британски сини котки - Продавам целогодишно елитни британски и шотландски клепоухи /skittish fold /и правоухи /skittish streit/.. котета... предават се на новите собственици обезпаразитени вътрешно и външно и с първа ваксина което гарантира здравословното им състояние.. котетата са с трайно изградени хигиенни навици и напълно самостоятелни.. много спокойни и любвеобилни към децата и членовете на семейството и най-важното не предизвикват алергии.. цените са индивидуални за всяко коте... повече информация на посочения телефон
продавам целогодишно британдски шотландски клепоухи котета Шотландска клепоуха 3 месеца И от двата пола | Котки - продава | гр. София
Шотландска клепоуха3 месецаИ от двата пола
гр. София, обл. София,  преди 18 часа
продавам целогодишно британдски шотландски клепоухи котета - Продавам целогодишно елитни британски и шотландски клепоухи /skittish fold / и правоухи /skittish streit/ котета се предават на новите собственици обезпаразитени вътрешно и външно и с първа ваксина което гарантира здравословното им състояние.. котетата са с трайно изградени хигиенни навици и напълно самостоятелни.. много спокойни и любвеобилни към децата и членовете на семейството и най-важното котетата от тези породи не предизвикват алергии..
Нови персийски бебенца най-дългокосмести многоцветни разкошни подаръци! Персийска 2 месеца И от двата пола многоцветни | Котки - продава | гр. София
Персийска2 месецаИ от двата поламногоцветни
Цена
180 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Дима,  преди 18 часа
Нови персийски бебенца най-дългокосмести многоцветни разкошни подаръци! - НОВИ ПЕРСИЙСКИ БЕБЕНЦА НАЙ-ДЪЛГОКОСМЕСТИ МНОГОЦВЕТНИ РАЗКОШНИ ПОДАРЪЦИ УСМИХНАТИ ЧАРОВНИ МЕЧТИ-перфектни породисти селектирани чистокръвни елитни здрави любимци. Най-дългокосмести елитни многоцветни персийченца родени от март до септември 2017 г: 1. Персийски колорпойнти хималайски сини очи -бял-крем колорпойнт редпойнт хималайски сини очи снежно бяло с бежови отметки на уши нос опашка женско и мъжко; лилаво-шоколадово-синьо колорпойнт блюпойнт хималайски сини очи бяло- лилаво- шоколадово със сини отметки на уши нос опашка лапички женско и мъжко. 2. Персийски чинчили зелени очи-златни слънче..
Развъдник за екзотични късокосмести котенца Други редки породи 1 месеца И от двата пола | Котки - продава | гр. Бургас
Други редки породи1 месецаИ от двата пола
Gerdiacats
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Gerdiacats,  преди 1 ден
Развъдник за екзотични късокосмести котенца - Развъдник регистриран в Националната федерация по фелинология Нффе и Европейската Фифе скоро ще има нови котенца! На снимките са родителите и екзотични котенца от предното котило!. Майката е трицветна екзотична късокосместа котка (кремаво бяло и черно)Бащата е син късокосмест екзотичен. Родителите са внесени от Америка и са регистрирани в ЦФА( Американската федерация) За информация и въпроси на посочения мобилен телефон!
Подарявам чистокръвно британско късокосместо Whiskas tabby Британска късокосместа 13 месеца Мъжки Tabby | Котки - продава | гр. Варна
Британска късокосместа13 месецаМъжкиTabby
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Теодора Стоева,  преди 1 ден
Подарявам чистокръвно британско късокосместо Whiskas tabby - На 1година, не е кастрирано, с всички ваксини и с паспорт. Котето е много добро, мирно е, през повечето време се излежава, много е кротък с хигиенни навици, спешно го подарявам защото заминавам и нямам възможност да се грижа за него, ще се радвам да е при някой който да се грижи добре за него.
Шотландски котета Шотландска клепоуха 1 месеца И от двата пола Лилав, син, сив | Котки - продава | гр. Варна
Шотландска клепоуха1 месецаИ от двата полаЛилав, син, сив
Цена
490 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  преди 1 ден
Шотландски котета - Шотландски красавец-за ценители на тази порода! С придобити на навици, след захранване и вътрешно обезпаразитяване, ще може да бъде взет. очаквам сериозни обаждания от отговорни и любящи хора! за повече информация звънете! капаро за запазване. съществува лицензиран транспорт за други градове при поемани на разходите от ваша страна.
Продавам 2 месечно британско късокосместо женско синьо коте Британска късокосместа 2 месеца Женски Синьо | Котки - продава | гр. Бургас
Британска късокосместа2 месецаЖенскиСиньо
Цена
350 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 1 ден
Продавам 2 месечно британско късокосместо женско синьо коте - Бургас продава британско късокосместо женско синьо коте на 2 месеца. -350 лв Котето е самостоателно с изградени хигиени навици. Здраво и дружелюбно Елитни родители. -майка шотл. клипоуха баща британец.
продава котка Ангорска 2 месеца Мъжки бял | Котки - продава | гр. Ямбол
Ангорска2 месецаМъжкибял
Цена
200 лв.
гр. Ямбол, обл. Ямбол,  преди 2 дни
продава котка - бяло ангорско коте със сини очи, 2 месеца, с аксесоари - 200 лв.
Умно коте - момче на 2 месеца търси неговите хора. Без порода 2 месеца Мъжки черно и бяло | Котки - продава | гр. София
Без порода2 месецаМъжкичерно и бяло
Цена
500 лв.
гр. София, обл. София,  преди 3 дни
Умно коте - момче на 2 месеца търси неговите хора. - Котето е момче на 2 месеца. С отлични хигиенни навици / ползва котешка тоалетна тип бентонит /. Ползва котешка драскалка и не дере нищо друго. Обезпаразитен вътрешно и външно с висок клас препарати. Много е умен, съобразителен и наблюдателен, веднага разбира какво се случва. Обича общуването с хора и в игрите не отпуска нокти, освен ако не е негова играчката. Моля, да се обаждат само хора, които наистина желаят да имат едно чудесно коте у дома. * Удобно време за обаждане на посочения тел. - след 16 часа. или по всяка време на посочения ел. адрес
Продава Персийско коте Персийска 2 месеца Женски | Котки - продава | гр. София
Персийска2 месецаЖенски
гр. София, обл. София,  Подател: ВИП Екзотик,  преди 3 дни
Продава Персийско коте - Зоомаркет ВИП Екзотик, София, бул. Мадрид 56, продава ПЕРСИЙСКО КОТЕ, женско, вътрешно обезпаразитено, с изградени хигиенни навици, перфектно качество.
Продава Руска синя котка Други редки породи 6 месеца Мъжки | Котки - продава | гр. София
Други редки породи6 месецаМъжки
гр. София, обл. София,  Подател: ВИП Екзотик,  преди 3 дни
Продава Руска синя котка - Зоомаркет ВИП Екзотик, София, бул. Мадрид 56, продава РУСКА СИНЯ, мъжка, с международен паспорт, ваксинирана, външно и вътрешно обезпаразитена, с изградени хигиенни навици, перфектно качество.
продавам котенца Други редки породи 2 месеца И от двата пола | Котки - продава | гр. Плевен
Други редки породи2 месецаИ от двата пола
Цена
50 лв.
гр. Плевен, обл. Плевен,  преди 4 дни
продавам котенца - продавам персийско ангорски котенца обеспаразитени
Персийско коте - колор пойнт Персийска 2 месеца Мъжки | Котки - продава | гр. Варна
Персийска2 месецаМъжки
Цена
300 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: зоомагазин бъни,  преди 4 дни
Персийско коте - колор пойнт - Зоомагазин Бъни предлага Персийско хималайско котенце - женско на 50 дни. Малката сладуранка е захранена и се отглежда в домашни условия, ако имате интерес, моля да ни потърсите по телефона
« Предишна | 1234 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.

© 2017 Ало.бг