Филтриране
Сортиране
    Филтър
  • Област
  • Населено място
  • Квартал/Район
  • Обяви подадени след
  •  Разширено търсене
  • реклама
Намерени са 7 обяви

Изгубен котарак

Център, гр. Ямбол, обл. Ямбол
Бял котарак, с оранжево кафяви петна на главичката и опашката, отговарящ на името Гушо, е загубен на 21.03. Паднал е от терасата на дългия блок зад супермаркет Славекс, Диема и книжарница “Здравец..

Изгубена! Високо възнаграждение!

м. Пчелина, гр. Варна, обл. Варна
Изгубена в района на м. Пчелина, гр. Варна.! Окраската ѝ е златисто-кафява с черни точки, има каишка със звънче, отговаря на името Ная. Щедро възнаграждение за който я намери или даде информация, коят..

Изгубено Куче

Център, гр. София, обл. София
Изгубен пекинез на име МЕГИ 18.02.2018 от Зона Б-18 бл.1.. Засечено последно в парка до ул. Пиродска 78 в парка до КОНТЕСА към 08:00.. Моля който има информация за кучето да се обади на Васил Шайков....

Изгубено Кане Корсо

Ботунец, гр. София, обл. София
ГОЛЯМО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ! ИЗГУБЕНО на 29.01.2018 женско куче, порода Кане Корсо на 8 месеца черно с много малко тигрово ( преобладаващо черно)! Изгубено в район Ботунец-СОФИЯ! ( Вече може и да е в съседн..

Откраднато е куче!!!

Вилна зона, гр. Търговище, обл. Търговище
ОТКРАДНАТО! Кучето е женско порода Лагото Романьоло. В момента е с дълга и рунтава козина, и с червена каишка. Маркирано е с чип. Открадната е от вилна зона Драката, град Търговище. Моля за съдействие..

Откраднат котарак

Павлово, гр. София, обл. София
Все още го търсим и очакваме! Макс беше откраднат от лоши хора на 12.02.17г от Павлово, ул. Иван Сусанин 15. Липсва ни страшно много и призовавам хората, които са се сдобили с него- да ни го върнат с..

Изгубено или откраднато коте

map icon гр. Пазарджик, обл. Пазарджик
Месец август 2016, на яз. Голям Беглик, ни изчезна котето БОБО. То е персийка, бяло, мъжко на 4г. Предполагаме, че ни е ОТКРАДНАТО!
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.

© 1998 - 2018 Alo.bg