Филтриране
Сортиране

Фризьорски салони за домашни любимци

13 обяви
Кажете край на досадното къпане, миене, разресване, подстригване! Доведете вашия домашен любимец в козметичния ни салон и ще получите грижливо и професионално отношение! Предлагаме пълната гама от..

Подстригване на домашни любимци

map icon Света Троица, гр. София, обл. София
Подстригване на домашни любимци до 10кг: котка-30лв; куче до 10кг- 35лв /включва рязане на нокти и почистване на космите от ушите/ от сертифициран грумър към ветеринарен кабинет. Предварително записва..

Къпане, подстригване на домашни любимци

map icon Гоце Делчев, гр. София, обл. София
Груминг за вашият домашен любимец! Услугите се извършват от сертифициран грумър към ветеринарна клиника с предварително записан час, без упояване, с изключение на агресивните котки. Прическите се съ..

Груминг услуги - Варна/ Grooming salon PetParadise

Чайка, гр. Варна, обл. Варна
Новооткрит груминг салон във Варна. Салонът се намира в зоомагазин PetParadise, ж.к. Чайка, бл.184. За информация относно цени и услуги заповядайте на място или се свържете с мен на посочения теле..

Фризьорски салон за кучета

map icon Люлин 10, гр. София, обл. София
Груминг - студио и козметичен салон за кучета ”Феликс догс” Подстригване, къпане, прически, озонотерапия, СПА процедури за домашни любимци. София, Люлин 10, бул. Луи Пастьор, бл. 103Б www.felixdogs..

Груминг по домовете без упойка

Център, гр. Хасково, обл. Хасково
КОТКА: Къпане и изсушаване - 20 лв. Разресване без сплъстявания - 20 лв. Разресване и премахване на сплъстявания - 30 лв. Почистване на уши - 5 лв. Рязане на нокти - 5 лв. Цялостен груминг..
Основните услуги, които предлагаме къпане, подстригване, почистване на уши, подрязване на ноктите. Трябва да се измие кучето и Вие не искате да направите това в домашни условия? Нашият салон пре..

Подстригване и къпане на кучета и котки

map icon Въстанически / Кючук Париж, гр. Пловдив, обл. Пловдив
- Подстригване - Къпане - Разресване - Рязане на нокти - Почистване на уши - Почасова грижа (хотел, разходки)

Фризьорски салон за кучета Грууминг

map icon Център, гр. Пловдив, обл. Пловдив
Заповядайте в Грууминг салон Моят Любимец. Работим с професионална и безвредна козметика. Предлагаме къпане, изсушаване, разресване, подстригване, почистване на уши и рязане на нокти.

Подстригване на кучета и котки

Възраждане, гр. Бургас, обл. Бургас
Грууминг /подстригване/ се извършва от ветеринарни лекари във ветеринарна клиника. Относно поставянето на анестезия се преценява на място дали да бъде поставена или не (като повечето животни се подстр..

Подстригване на кучета и котки

map icon Център, гр. Бургас, обл. Бургас
Професионално подстригване на кучета и котки. Услугата се извършва от двама специалисти, при което не се налага да се използват каквито и да са упойващи средства. Пълен пакет ветеринарни услуги; търго..

подстригване на кучета

Център, гр. Бургас, обл. Бургас
Професионално подстригване на кучета.

Фризьорски салон за кучета

Банишора, гр. София, обл. София
Фризьорски салон за кучета София ул. Опълченска 112-А
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.