1. home
  2. »
  3. bcДомашни любимци
  4. »
  5. Фризьорски салони за домашни любимци

Фризьорски салони за домашни любимци

18 обяви

Фризьорски салон за кучета

map icon Люлин 10, гр. София, обл. София
Груминг - студио и СПА център за кучета ”Феликс догс”. Подстригване, къпане, прически, СПА процедури за домашни любимци. Лечение на кучета с кожни проблеми чрез озонотерапия и дермокозметика Ив Сен Бе..

Машинка за подстригване на кучета и котки Zoofari

Байкал, гр. Кърджали, обл. Кърджали
Оформете прическа на вашата животинка или просто подкъсете дължините на козината. Така те ще бъдат красиви и ще се чувстват комфортно. Може да съхранявате и транспортирате удобно навсякъде в пластмасо..

Подстригване и къпане на кучета и котки

map icon Въстанически / Кючук Париж, гр. Пловдив, обл. Пловдив
- Подстригване - Къпане - Разресване - Рязане на нокти - Почистване на уши - Почасова грижа (хотел, разходки)
 рекламирай сам в

Подстригване на кучета

с. Равда, обл. Бургас
Груминг. Равда. «Дон Терьеро»- професионално подстригване и козметика за вашите любимци. Стрижка собак мелких и средних пород. аккуратно, красиво, бережно. Комплекс: стрижка, мытьё, подрезание..

Подстригване на домашни любимци

map icon Център, гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Груминг салон Джем предлага професионална грижа за вашият домашен любимец - къпане, сушене, разресване, подстригване, рязане на нокти, почистване на уши, почистване на зъби без упойка. Салона работи с..

Подстригване на кучета по домовете

Цяла София, гр. София, обл. София
Подстригване на кучета и котки по домовете.
Услугите, които предлагаме са: * Фризьорски салон за кучета Doggy EM * Фото студио за домашни любимци Doggy EM * Гледане на котки по домовете www.doggy-em.bg Грумингът е важна част от грижит..

Фризьорски салон за кучета

Банишора, гр. София, обл. София
Фризьорски салон за кучета

Подстригване на кучета и котки Груминг Благоевград

map icon Център, гр. Благоевград, обл. Благоевград
Фризьорски услуги за домашни любимци - подстригване, оформяне, къпане, разресване, почистване на уши, подрязване на нокти. Доверете грижата за козината и кожата на домашния ви любимец на сертифицира..

Pet Grooming салон за домашни любимци

Зорница, гр. Бургас, обл. Бургас
* Нашият груминг салон и майстор-грумър ЮЛИЯ предлага услуги: - къпане, ресване, сушене, подстригване, почистване на уши, рязане на нокти - различни породи - специални процедури към грижата, въ..

Подстригване на кучета

map icon Банишора, гр. София, обл. София
Фризьорски салон за кучета София ул. Опълченска 112-А

Подстригване на кучета и котки

map icon Център, гр. Бургас, обл. Бургас
Професионално подстригване на кучета и котки. Услугата се извършва от двама специалисти, при което не се налага да се използват каквито и да са упойващи средства. Пълен пакет ветеринарни услуги; търго..

Груминг за домашни любимци

map icon Център, гр. Пловдив, обл. Пловдив
Почистване на зъбен камък и плака. Професионална грижа за външния вид и хигиена на вашето куче. Работим без упойка и създаване на излишен стрес за любимите ви същества с професионална козметика, съобр..

Подстригване на кучета по домовете

Целият регион, гр. София, обл. София
Подстригване на кучета по домовете. Дългогодишен опит, високо качество! Подстригването се извършва с професионални инструменти, които се дезинфекцират след всяко куче. Без упойка. Без почивен ден. Ден..

Къпане и разресване на кучета Бургас

Лазур, гр. Бургас, обл. Бургас
Салон за кучета VEOPETS Зоомагазин предлага широка гама от услуги за вашите четириноги любимци, оформяне, къпане и изсушаване, разресване, сваляне на мъртва козина и подкосъм, изрязване на кокти, почи..
Кажете край на досадното къпане, миене, разресване, подстригване! Доведете вашия домашен любимец в козметичния ни салон и ще получите грижливо и професионално отношение! Предлагаме пълната гама от..

Подстригване на кучета и котки

Възраждане, гр. Бургас, обл. Бургас
Грууминг /подстригване/ се извършва от ветеринарни лекари във ветеринарна клиника. Относно поставянето на анестезия се преценява на място дали да бъде поставена или не (като повечето животни се подстр..

подстригване на кучета

Център, гр. Бургас, обл. Бургас
Професионално подстригване на кучета.
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.