Филтриране
Сортиране

Фризьорски салони за домашни любимци

13 обяви

Подстригване и къпане на кучета и котки

map icon Въстанически / Кючук Париж, гр. Пловдив, обл. Пловдив
- Подстригване - Къпане - Разресване - Рязане на нокти - Почистване на уши - Почасова грижа (хотел, разходки)

Професионални Груминг ножици

Център, гр. Варна, обл. Варна
Груминг професионални ножици 8 инч. внесене от Америка. Лазарно наточени, в Цената са включени и четирите вида: * ФИЛАЖНА НОЖИЦА * ПРАВА НОЖИЦА * ОБЛА НОЖИЦА - ДЯСНА * ОБЛА НОЖИЦА - ЛЯВА * ЛУКСО..
Фризьорски салон за домашни любимци Мони предлага грижа за кучета и котки, която включва - подстригване, къпане, разресване, подрязване на нокти, почистване на уши. Използваме високо качествена амер..

Подстригване на домашни любимци

map icon Света Троица, гр. София, обл. София
Подстригване на домашни любимци: котка-30лв; куче до 10кг- 35лв; 10-20кг. -40лв./включва рязане на нокти и почистване на космите от ушите/ от сертифициран грумър към ветеринарен кабинет. Предварително..
Кажете край на досадното къпане, миене, разресване, подстригване! Доведете вашия домашен любимец в козметичния ни салон и ще получите грижливо и професионално отношение! Предлагаме пълната гама от..
Обрязвам котки и кучета със специална медицинска апаратура, напълно безболезнено! 15 лв.

Фризьорски салон за кучета Грууминг

map icon Център, гр. Пловдив, обл. Пловдив
Заповядайте в Грууминг салон Моят Любимец. Работим с професионална и безвредна козметика. Предлагаме къпане, изсушаване, разресване, подстригване, почистване на уши и рязане на нокти.

Подстригване на кучета и котки

Възраждане, гр. Бургас, обл. Бургас
Грууминг /подстригване/ се извършва от ветеринарни лекари във ветеринарна клиника. Относно поставянето на анестезия се преценява на място дали да бъде поставена или не (като повечето животни се подстр..

Подстригване на кучета и котки

map icon Център, гр. Бургас, обл. Бургас
Професионално подстригване на кучета и котки. Услугата се извършва от двама специалисти, при което не се налага да се използват каквито и да са упойващи средства. Пълен пакет ветеринарни услуги; търго..

подстригване на кучета

Център, гр. Бургас, обл. Бургас
Професионално подстригване на кучета.

Салон за фризури на кучета и котки ”Ивана”

map icon Център, гр. Бургас, обл. Бургас
Професионалист с 26г. стаж извършва професионално подстригване и къпане БЕЗ УПОЙКА на домашните любимци. Изпълнява още: частично подстригване, оформяне на уши и лапи. РАБОТНО ВРЕМЕ от 10.00ч. д..
Основните услуги, които предлагаме къпане, подстригване, почистване на уши, подрязване на ноктите. Трябва да се измие кучето и Вие не искате да направите това в домашни условия? Нашият салон пре..

Фризьорски салон за кучета

Банишора, гр. София, обл. София
Фризьорски салон за кучета София ул. Опълченска 112-А
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.