1. home
  2. »
  3. bcДомашни любимци
  4. »
  5. Фризьорски салони за домашни любимци

Фризьорски салони за домашни любимци

19 обяви

Фризьорски салон за кучета

Банишора, гр. София, обл. София
Фризьорски салон за кучета
Салон за домашни любимци Куче Нинджа, с любов към животните, предлага следните груминг услуги: Подстригване на кучето Къпане Разресване(премахване на подкосъм) Почистване на уши Рязане на нокти ..
* Услуги - къпане, подстригване, почистване на уши, рязане на нокти. Различни породи. Работно време Понеделник - Петък Събота и Неделя с предварително записване

Фризьорски салон за домашни любимци Petstopplace

map icon Връбница 2, гр. София, обл. София
Предлагаме различни процедури за вашите домашни любимци: постригване, хигиена с оформяне, почистване на очи и уши, подрязване на нокти, и много други. Използваме професионална козметика. Индивидуале..

Салон за фризури на кучета и котки ”Ивана”

map icon Център, гр. Бургас, обл. Бургас
Професионалист с 28г. стаж извършва професионално подстригване и къпане БЕЗ УПОЙКА на домашните любимци. Изпълнява още: частично подстригване, оформяне на уши и лапи. РАБОТНО ВРЕМЕ от 10.00ч. д..

Подстригване и къпане на кучета и котки

map icon Въстанически / Кючук Париж, гр. Пловдив, обл. Пловдив
- Подстригване - Къпане - Разресване - Рязане на нокти - Почистване на уши - Почасова грижа (хотел, разходки)

Фризьорски салон за кучета

map icon Люлин 10, гр. София, обл. София
Груминг - студио и козметичен салон за кучета ”Феликс догс” Подстригване, къпане, прически, озонотерапия, СПА процедури за домашни любимци. София, Люлин 10, бул. Луи Пастьор, бл. 103Б www.felixdogs..

Къпане и разресване на кучета Бургас

Лазур, гр. Бургас, обл. Бургас
Салон за кучета VEOPETS Зоомагазин предлага широка гама от услуги за вашите четириноги любимци, оформяне, къпане и изсушаване, разресване, сваляне на мъртва козина и подкосъм, изрязване на кокти, почи..

Груминг по домовете без упойка

Център, гр. Хасково, обл. Хасково
КОТКА: Къпане и изсушаване - 20 лв. Разресване без сплъстявания - 20 лв. Разресване и премахване на сплъстявания - 30 лв. Почистване на уши - 5 лв. Рязане на нокти - 5 лв. Цялостен груминг..

Груминг - подстригване, къпане, спа процедури за кучета

Каменица 1, гр. Пловдив, обл. Пловдив
Предлагаме различни процедури за вашите домашни любимци-постригване, оформяне на прически, почистване на очи и уши, подрязване на нокти, спа процедури и много други. Използваме професионална козметика..
Фризьор за домашния любимец в ”Зоосалон ”Валенсия” ✂️ Чистият и добре поддържан домашен любимец получава повече прегръдки и любов! Ние от Зоосалон и магазин ”Валенсия”, с много любов ще се по..

Отдава под наем място за груминг услуги.

Мусагеница, гр. София, обл. София
Ново груминг студио намиращо кв. Мусагеница, отдава под наем напълно оборудовано място за груминг услуги.
✂️✂️Фризьор за домашния любимец в Зоосалон ”Валенсия”✂️✂️ Чистият и добре поддържан домашен любимец получава повече прегръдки и любов! Ние от Зоосалон и магазин ”Валенсия”, с много любов ще се по..

Подстригване на кучета по домовете

Целият регион, гр. София, обл. София
Подстригване на кучета по домовете. Дългогодишен опит, високо качество! Подстригването се извършва с професионални инструменти, които се дезинфекцират след всяко куче. Без упойка. Без почивен ден. Ден..

Фризьор за кучета, Груминг услуги

map icon Лазур, гр. Бургас, обл. Бургас
Подстригване, къпане, оформяне на кучета. Фризьорски салон за домашни любимци, както и зоомагазин
Кажете край на досадното къпане, миене, разресване, подстригване! Доведете вашия домашен любимец в козметичния ни салон и ще получите грижливо и професионално отношение! Предлагаме пълната гама от..

Подстригване на кучета и котки

Възраждане, гр. Бургас, обл. Бургас
Грууминг /подстригване/ се извършва от ветеринарни лекари във ветеринарна клиника. Относно поставянето на анестезия се преценява на място дали да бъде поставена или не (като повечето животни се подстр..

Подстригване на кучета и котки

map icon Център, гр. Бургас, обл. Бургас
Професионално подстригване на кучета и котки. Услугата се извършва от двама специалисти, при което не се налага да се използват каквито и да са упойващи средства. Пълен пакет ветеринарни услуги; търго..

подстригване на кучета

Център, гр. Бургас, обл. Бургас
Професионално подстригване на кучета.
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.