Филтриране
Сортиране
  Филтър
 • Област
  Всички
 • Населено място
  Всички
 • Квартал/Район
  Всички
 • Обяви подадени след
  Всички
 •  Разширено търсене
 • реклама

Фризьорски салони за домашни любимци

12 обяви

Фризьорски салон за кучета

map icon Люлин 10, гр. София, обл. София
Груминг - студио и козметичен салон за кучета. Подстригване, къпане, терапии за кожа и козина, подрязване на нокти, почистване на уши и др. Ние ще ви предложим различни варианти и прически за породите..

Подстригване на домашни любимци

map icon Света Троица, гр. София, обл. София
Подстригване на домашни любимци до 10кг- 35лв/включва рязане на нокти и почистване на космите от ушите/ 10-20кг-40лв от сертифициран грумър към ветеринарен кабинет. Предварително записване на час, без..

Професионални Груминг ножици

Център, гр. Варна, обл. Варна
Груминг професионални ножици 8 инч. внесене от Америка. Лазарно наточени, в Цената са включени и четирите вида: * ФИЛАЖНА НОЖИЦА * ПРАВА НОЖИЦА * ОБЛА НОЖИЦА - ДЯСНА * ОБЛА НОЖИЦА - ЛЯВА * ЛУКСО..
Фризьорски салон за домашни любимци Мони предлага грижа за кучета и котки, която включва - подстригване, къпане, разресване, подрязване на нокти, почистване на уши. Използваме високо качествена амер..

Подстригване на кучета и котки

Възраждане, гр. Бургас, обл. Бургас
Грууминг /подстригване/ се извършва от ветеринарни лекари във ветеринарна клиника. Относно поставянето на анестезия се преценява на място дали да бъде поставена или не (като повечето животни се подстр..

Подстригване на кучета и котки

map icon Център, гр. Бургас, обл. Бургас
Професионално подстригване на кучета и котки. Услугата се извършва от двама специалисти, при което не се налага да се използват каквито и да са упойващи средства. Пълен пакет ветеринарни услуги; търго..

подстригване на кучета

Център, гр. Бургас, обл. Бургас
Професионално подстригване на кучета.

Салон за фризури на кучета и котки ”Ивана”

map icon Център, гр. Бургас, обл. Бургас
Професионалист с 26г. стаж извършва професионално подстригване и къпане БЕЗ УПОЙКА на домашните любимци. Изпълнява още: частично подстригване, оформяне на уши и лапи. РАБОТНО ВРЕМЕ от 10.00ч. д..
Кажете край на досадното къпане, миене, разресване, подстригване! Доведете вашия домашен любимец в козметичния ни салон и ще получите грижливо и професионално отношение! Предлагаме пълната гама от..

Подстригване и къпане на кучета и котки

map icon Въстанически, гр. Пловдив, обл. Пловдив
- Подстригване - Къпане - Разресване - Рязане на нокти - Почистване на уши - Почасова грижа (хотел, разходки)
Основните услуги, които предлагаме къпане, подстригване, почистване на уши, подрязване на ноктите. Трябва да се измие кучето и Вие не искате да направите това в домашни условия? Нашият салон пре..

Фризьорски салон за кучета

Банишора, гр. София, обл. София
Фризьорски салон за кучета София ул. Опълченска 112-А
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.