Фризьорски салони за домашни любимци

15 обяви

Груминг по домовете без упойка

Център, гр. Хасково, обл. Хасково
КОТКА: Къпане и изсушаване - 20 лв. Разресване без сплъстявания - 20 лв. Разресване и премахване на сплъстявания - 30 лв. Почистване на уши - 5 лв. Рязане на нокти - 5 лв. Цялостен груминг..

Подстригване на кучета, салон RED PAW София

map icon Младост 3, гр. София, обл. София
Салон за домашни любимци RED PAW София, с любов към животните, предлага следните груминг услуги: Подстригване на кучето Къпане Разресване(премахване на подкосъм) Почистване на уши Рязане на нокт..

Фризьорски салон за кучета

map icon Люлин 10, гр. София, обл. София
Груминг - студио и козметичен салон за кучета ”Феликс догс” Подстригване, къпане, прически, озонотерапия, СПА процедури за домашни любимци. София, Люлин 10, бул. Луи Пастьор, бл. 103Б www.felixdogs..
* Услуги - къпане, подстригване, почистване на уши, рязане на нокти. Различни породи. Ценоразпис: * Рязане на нокти: от 3-5 лв * Оформяване на ушите и муцуна: от 5- 10 лв * Хигиена: от 10-15 лв..

Подстригване и къпане на кучета и котки

map icon Въстанически / Кючук Париж, гр. Пловдив, обл. Пловдив
- Подстригване - Къпане - Разресване - Рязане на нокти - Почистване на уши - Почасова грижа (хотел, разходки)

Салон за фризури на кучета и котки ”Ивана”

map icon Център, гр. Бургас, обл. Бургас
Професионалист с 27г. стаж извършва професионално подстригване и къпане БЕЗ УПОЙКА на домашните любимци. Изпълнява още: частично подстригване, оформяне на уши и лапи. РАБОТНО ВРЕМЕ от 10.00ч. д..

Фризьорски салон за кучета

map icon Банишора, гр. София, обл. София
Фризьорски салон за кучета София ул. Опълченска 112-А
✂️✂️Фризьор за домашния любимец в Зоосалон ”Валенсия”✂️✂️ Чистият и добре поддържан домашен любимец получава повече прегръдки и любов! Ние от Зоосалон и магазин ”Валенсия”, с много любов ще се по..

Подстригване на кучета по домовете

Целият регион, гр. София, обл. София
Подстригване на кучета по домовете. Дългогодишен опит, високо качество! Подстригването се извършва с професионални инструменти, които се дезинфекцират след всяко куче. Без упойка. Без почивен ден. Ден..

Къпане, подстригване на домашни любимци

map icon Гоце Делчев, гр. София, обл. София
Груминг за вашият домашен любимец! Услугите се извършват от сертифициран грумър към ветеринарна клиника само с предварително записан час, без упояване, с изключение на агресивните котки. Прическите ..

Фризьор за кучета, Груминг услуги

map icon Лазур, гр. Бургас, обл. Бургас
Подстригване, къпане, оформяне на кучета. Фризьорски салон за домашни любимци, както и зоомагазин
Кажете край на досадното къпане, миене, разресване, подстригване! Доведете вашия домашен любимец в козметичния ни салон и ще получите грижливо и професионално отношение! Предлагаме пълната гама от..

Подстригване на кучета и котки

Възраждане, гр. Бургас, обл. Бургас
Грууминг /подстригване/ се извършва от ветеринарни лекари във ветеринарна клиника. Относно поставянето на анестезия се преценява на място дали да бъде поставена или не (като повечето животни се подстр..

Подстригване на кучета и котки

map icon Център, гр. Бургас, обл. Бургас
Професионално подстригване на кучета и котки. Услугата се извършва от двама специалисти, при което не се налага да се използват каквито и да са упойващи средства. Пълен пакет ветеринарни услуги; търго..

подстригване на кучета

Център, гр. Бургас, обл. Бургас
Професионално подстригване на кучета.
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.