Фризьорски салони за домашни любимци

14 обяви

Фризьор за кучета, Груминг услуги

map icon Лазур, гр. Бургас, обл. Бургас
Подстригване, къпане, оформяне на кучета. Фризьорски салон за домашни любимци, както и зоомагазин

Груминг по домовете без упойка

Център, гр. Хасково, обл. Хасково
КОТКА: Къпане и изсушаване - 20 лв. Разресване без сплъстявания - 20 лв. Разресване и премахване на сплъстявания - 30 лв. Почистване на уши - 5 лв. Рязане на нокти - 5 лв. Цялостен груминг..

Къпане, подстригване на домашни любимци

map icon Гоце Делчев, гр. София, обл. София
Груминг за вашият домашен любимец! Услугите се извършват от сертифициран грумър към ветеринарна клиника само с предварително записан час, без упояване, с изключение на агресивните котки. Прическите ..

Подстригване на домашни любимци

map icon Света Троица, гр. София, обл. София
Подстригване на домашни любимци до 10кг от сертифициран грумър към ветеринарен кабинет! САМО с предварително записване на час, прическа съобразена със състоянието на козината и желанието на клиента...

Салон за фризури на кучета и котки ”Ивана”

map icon Център, гр. Бургас, обл. Бургас
Професионалист с 26г. стаж извършва професионално подстригване и къпане БЕЗ УПОЙКА на домашните любимци. Изпълнява още: частично подстригване, оформяне на уши и лапи. РАБОТНО ВРЕМЕ от 10.00ч. д..

Груминг за домашни любимци

map icon Център, гр. Пловдив, обл. Пловдив
Професионална грижа за външния вид и хигиена на вашето куче. Работим без упойка и създаване на излишен стрес за любимите ви същества с професионална козметика, съобразена с индивидуалните нужди на все..
Фризьор за домашния любимец в ”Зоосалон ”Валенсия” ✂️ Чистият и добре поддържан домашен любимец получава повече прегръдки и любов! Ние от Зоосалон и магазин ”Валенсия”, с много любов ще се по..
* Услуги - къпане, подстригване, почистване на уши, рязане на нокти. Различни породи. Ценоразпис: Йорк - 25 лв (къпане, подстригване, почистване на уши, рязане на нокти.) Шпиц, шитцу, шпаньол- 3..

Професионални Груминг ножици

Център, гр. Варна, обл. Варна
Груминг професионални ножици 8 инч. внесене от Америка. Лазарно наточени, в Цената са включени и четирите вида: * ФИЛАЖНА НОЖИЦА * ПРАВА НОЖИЦА * ОБЛА НОЖИЦА - ДЯСНА * ОБЛА НОЖИЦА - ЛЯВА * ЛУКСО..

Подстригване и къпане на кучета и котки

map icon Въстанически / Кючук Париж, гр. Пловдив, обл. Пловдив
- Подстригване - Къпане - Разресване - Рязане на нокти - Почистване на уши - Почасова грижа (хотел, разходки)
Кажете край на досадното къпане, миене, разресване, подстригване! Доведете вашия домашен любимец в козметичния ни салон и ще получите грижливо и професионално отношение! Предлагаме пълната гама от..

Подстригване на кучета и котки

Възраждане, гр. Бургас, обл. Бургас
Грууминг /подстригване/ се извършва от ветеринарни лекари във ветеринарна клиника. Относно поставянето на анестезия се преценява на място дали да бъде поставена или не (като повечето животни се подстр..

Подстригване на кучета и котки

map icon Център, гр. Бургас, обл. Бургас
Професионално подстригване на кучета и котки. Услугата се извършва от двама специалисти, при което не се налага да се използват каквито и да са упойващи средства. Пълен пакет ветеринарни услуги; търго..

подстригване на кучета

Център, гр. Бургас, обл. Бургас
Професионално подстригване на кучета.
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.