Филтриране
Сортиране

Столчета за хранене

41 обяви

Детско столче

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 120 лв. Ново Ново детско столче за хранене, игра и спане на марката ”Мадъркер”, снабдено с коланчета за безопасност.

Музикално детско столче за хранене

гр. Сливен, обл. Сливен
Цена: 75 лв. Втора употреба Детско столче с PVC покритие на седалката и облегалката за по лесно почистване. Има две табли с място за шише или чаша и музикална играчка. При почистване, горната табла се отстранява. Има възможност ..

Столче детско за хранене chicco polly

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 80 лв. Втора употреба Столчето Polly на Chicco е многофункционално: - Винаги в правилната височина. Високият стол има ергономична рамка и удобна седалка. Височината се регулира в 7 позиции. - Винаги безопасни. Пет точк..
Цена: 249 лв. Ново Намаление! от 399. оо на 249. оо лева! Висококачествено детско столче Cosatto, разполага с лесно регулиране на височината в шест различни позиции, благодарение на газов амортисьор и три позиции ..

Столче за хранене и игра Mamas & Papas

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 120 лв. Втора употреба Столчето е с кутия, няма никаква забележка, което се вижда на снимките. Цена на ново 170 лв. разполага с две седалки - когато бебето порасне, просто махнете вътрешната част. Първата седалка на беб..

Детско столче за хранене

гр. Добрич, обл. Добрич
Цена: 80 лв. Втора употреба Използвано, 5-6 пъти, и то неуспешно?... съвсем ново, с миеща тапицерия, с колеленца, таблата се сваля за по лесно почистване

Бебешки Стол за Хранене

к. к. Слънчев бряг, обл. Бургас
Цена: 44 лв. Втора употреба Намират се в гр. Търговище, но мога да ги докарам в района на Бургас и Слънчев Бряг - пътувам всяка седмица. Хоризонтална Хл. Витрина 2м - 999,00лв. Чаши и Халби със и без рекламни лога на пол..

Столче за хранене Lorelli PRIMO

гр. Казанлък, обл. Стара Загора
Цена: 69 лв. Втора употреба Столчето е много запазено като ново, почти не е ползвано. Това столче притежава всички характеристики на качественото изделие. То е с PVC покритие, което гарантира лесното поддържане и почистване ..

Детски стол за хранене

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 50 лв. Втора употреба Столче за хранене на Lorelli в много добро състояние
Цена: 115 лв. Ново Детски стол за хранене Cangaroo Kimchi; Лесна за сваляне и почистване тапицерия на седалката; 5 степени на регулиране височината на седалката - за максимално удобство при хранене на бебето; Двой..
Цена: 189 лв. Ново Детски стол за хранене Cangaroo Funny meal; Може да се използва, като самостоятелна седалка или върху друг стол, закрепена с колани; Стои изправено в сгънато състояние; 3 позиции на накланяне на..

Детски стол за хранене Cangaroo Panda

гр. София, обл. София
Цена: 65 лв. Ново Детски стол за хранене Cangaroo Panda; 5-точков предпазен колан; Единична табла за хранене с поставка за чаша; 3 позиции на таблата за хранене, съобразени с възрастта на детето; Столът има под..
Цена: 115 лв. Ново Детски стол за хранене Moni Avocado; Удобен за употреба, функционален и компактен; 7 позиции за регулиране на височината; 3 положение на накланяне на облегалката за гръбчето; Табла за хранене ..

Детски стол за хранене Neo Nato

гр. София, обл. София
Цена: 48 лв. Втора употреба Детско столче за хранене Neo Nato в добро състояние. Без счупено. - 3 позиции на облегалката. - Предпазни колани - Поставка за краката с три позищии - Плот за хранене с 3 степени на регулиране и..
Цена: 99 лв. Втора употреба Детско столче за хранене ”ЧИКО” в отлично състояние, на колелца! Височина - 100 см. широчина на масичката - 55 см. Подходящо за маси с всякаква височина, защото височината на седалката заедно с ..
Цена: 22 лв. Втора употреба Ползвано е няколко пъти доста запазено няма забележки

Столче за хранене Chicco

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 300 лв. Втора употреба POLLY PROGRES 5. Столче за хранене с 4 колела и 5 различни конфигурации: шезлонг, столче за хранене, първи стол за хранене на маса, спомагателно столче за 6м +, спомагателно столче за по-добре голямо ..
Цена: 20 лв. Втора употреба Столчето е използвано само три пъти и е като чисто ново.
Цена: 94 лв. Ново Продавам последна бройка чисто нов и не използван детски повдигащ се стол за хранене на марка Бейбимуув. Изключително лесен и практичен за носене и сгъване. Стола е с регулируема височина в 3 положени..
Цена: 58 лв. Ново Продавам чисто нови столчета за хранене Панда на марка Кангароо. Имаме бройки от всички цветове. Столчетата не са използвани, предлагат се в кутия. Столът е подходящ за деца от 6тия месец приблизителн..
Цена: 178 лв. Ново Продавам чисто нови столчета за хранене на марка Мони. Те са две в едно и могат да се използват и като столче за хранене и като бебешка люлка. Имам бройки от всички цветове.   Оборудвано е с 5 - точко..
Цена: 99 лв. Ново Продавам чисто нови столчета за хранене на марка Мони. Те не са използвани и се предлагат в кутия. Лесно се сгъва и разгъва. Има много мека и удобна седалка. Разполага с PVC покритие, което се почиств..
Цена: 170 лв. Ново Продавам последна бройка от детското столче за храна на марка Кангароо. Столът е чисто нов, не използван и се предлага в кутия. Столчето е изработено от много устойчиви и лесни за почистване материали..
Цена: 41 лв. Ново Продавам чисто нови столчета за хранене на марка Кангароо във всички показани цветове. Не са използвани и са в кутия. Много здрави, стабилни и комфортни. Киви е повдигащ се стол за хранене, предназнач..
Цена: 286 лв. Ново Продавам чисто ново столче за хранене 2 в 1 на марка Кангароо. Столчето не е използвано, предлага се в кутия и с гаранция. Столът има 6 позиции за регулиране на височината, коетого прави подходящ за д..
Цена: 139 лв. Ново Продавам чисто нови столчета за хранене на марка Кангароо от всички показани цветове. Столчетата не са използвани, предлагат се в кутия. Има 7 позиции на регулиране на височина, 3 положения за регулир..
Цена: 44 лв. Ново Продавам чисто нов детски стол за хранене тип повдигащ. Не е използван и се предлага в кутия. Много компактен, удобен и здрав. Закрепящ се лесно за всеки кухненски стол с помоща на колани. Столчето по..

Детско Столче за храна

гр. София, обл. София
Цена: 14 лв. Втора употреба Детско Столче за храна без табла

Столче за хранене

гр. Карнобат, обл. Бургас
Цена: 50 лв. Втора употреба Продавам столче за хранене, много запазено. С нормални следи от употреба. При интерес ще изпратя снимки

Детско столче за хранене

гр. Разлог, обл. Благоевград
Цена: 40 лв. Втора употреба Много добре запазено. Ново струваше 70лв.
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.