1. home
  2. »
  3. bcДетски свят
  4. »
  5. Столчета за хранене

Столчета за хранене

47 обяви

Детски стол за хранене.

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 45 лв. Втора употреба Продавам детско столче за хранене. Столчето е много запазено и здраво.
Цена: 40 лв. Втора употреба Продава детска количка, столче за хранене и детска кошарка втора употреба на изгодни цени и в много добро състояние. Столче за хранене- 30 лева Детска количка лятна - 40 лева Кошарка за спане - 30..

Детски стол за хранене Moni Chocolate светло син

гр. Благоевград, обл. Благоевград
Цена: 130 лв. Ново нов За деца на възраст над 6 месеца с максимално тегло до 15кг. Табла за хранене от две части. 3 позиции за регулиране на таблата за хранене, според ръста на детето; 5-точков предпазен ..
 рекламирай сам в

Столче за хранене с легнало положение

гр. Стамболийски, обл. Пловдив
Цена: 85 лв. Втора употреба Възглавницата е шита по поръчка. Регулираща се височина - 6 позиции; Регулираща се облегалка - 4 позиции; За деца от 6 до 36 месеца; Стопери в основата за сигурност; За пътуване и хранене навъ..

Детски стол за хранене

гр. Ямбол, обл. Ямбол
Цена: 25 лв. Втора употреба Детски стол за хранене. Цвят - лилав. Марка - Bertoni. Запазен. За бебета и деца до около 3 - 4 години.

Детско столче Chicco

гр. Ямбол, обл. Ямбол
Цена: 99 лв. Втора употреба Столчето е Chicco, почти неизползвано в отлично състояние. Сгъваемо, регулиране по височина, регулиране на облегалката до легнало положение, сгъваеми подлакътници, регулиране на масичката, колела и др..

Детско столче за хранене

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 60 лв. Втора употреба Подходящо за деца от 6 месеца до 3 години и тегло до 18 кг. Има три функции - детско столче, високо столче за хранене и шезлонг; регулиране на наклона в 5 позиции, както и регулиране на височината в 7..

Продавам детски столчета два броя

гр. Карнобат, обл. Бургас
Цена: 30 лв. Втора употреба

Столче за хранене

гр. Русе, обл. Русе
Цена: 25 лв. Втора употреба Стол за хранене pilsan

Детско столче за хранене

гр. София, обл. София
Цена: 30 лв. Втора употреба Бебешко столче на Лорели в перфектно състояние, сгъваемо, с перяща се тапицерия, има колани за връзване.

Столче за хранене KinderKraft Yummy

гр. София, обл. София
Цена: 189 лв. Ново Каталожен номер: M047941 Столче за хранене KinderKraft Yummy може да се използва още от първите месеци на детето, зашото има позиции с различен налкон. Широкият диапазон на регулиране позволява на ..
Цена: 40 лв. Втора употреба Дървено детско столче за хранене

Стол за хранене

с. Браниполе, обл. Пловдив
Цена: 50 лв. Втора употреба Запазен и удобен стол за хранене.

Детско столче за хранене

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 30 лв. Втора употреба Детско столче за хранене в много добро състояние

Детски столе за хранене

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 30 лв. Ново Столчето е удобно и безопасно за бебето. Има голяма сгъваема табла, удобна за поставяне на храна и играчки за мъничето, така че да не се цапа много. Столчето има стабилен колан, който подсигурява дете..

Стол за хранене

с. Брестник, обл. Пловдив
Цена: 50 лв. Втора употреба Стол за хранене с позиции на височината. Има колан, стоперчета на колелцата, за да е стабилен стола. Отдолу има кошничка за удобство на мама. Стола е с две табли, които също се плъзгат напред-на..

Продавам столче за хранене

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 20 лв. Втора употреба Прозавам детско столче за хранене в перфектно състояние

Стол за хранене

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 60 лв. Втора употреба Продавам столче за хранене, нераличимо от ново, използвано един път. Изключително функционално и удобно. Всичко от текстил, се сваля лесно и се пере. Всичко се регулира.

Детский стульчик

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 20 лв. Втора употреба Детски столчета за хранене от 6 до 36 месеца. * PVC покритие на седалката и облегалката за лесно почистване * Mясто за чаша или шише * 5 точкови предпазни колани * Степенка * Лесно сгъване и раз..

Детско столче за хранене

гр. Севлиево, обл. Габрово
Цена: 20 лв. Втора употреба Столчето е с разглобяеми крачета, използвано една година, напълно запазено. Единствената забележка е малка драскотина на плота.
 рекламирай сам в

Детско столче за хранене

гр. Добрич, обл. Добрич
Цена: 80 лв. Втора употреба Използвано, 5-6 пъти, и то неуспешно?... съвсем ново, с миеща тапицерия, с колеленца, таблата се сваля за по лесно почистване
Цена: 40 лв. Втора употреба SIESTA бебешко/детско столче за хранене със табла за хранене

детско столче за хранене

гр. София, обл. София
Цена: 60 лв. Втора употреба Прекрасно и удобно столче за хранене на детенце. Много функционално и удобно за ползване. Удоволствието ще бъде Ваше. Притежава различни позиции на облегалката. Седалката може да се регулира на височи..

Детско столче

к. к. Слънчев бряг, обл. Бургас
Цена: 20 лв. Втора употреба Детски стол за хранене. Цвят - син. Запазен. За бебета и деца до около 3 - 3.5 години.
Цена: 319 лв. Ново Каталожен номер: M046753 Бебешка люлка и столче за хранене 3в1 Prima Kikka Boo има луксозна и лека алуминиева рамка. 3 в 1 - люлка, столче за хранене, седалка, много практично и удобно решение за в..

Детски стол за хранене Bebeconfort

гр. София, обл. София
Цена: 40 лв. Втора употреба Продаваме детско столче за хранене Bebeconfort. Столчето е много удобно и запазено. Скъсани са му обаче презрамките за превързване на детето, но и без тях може да се ползва, тъй като с поставена масич..

Столче за хранене

гр. София, обл. София
Цена: 50 лв. Втора употреба Продавам удобно сгъваемо столче за хранене, здраво и много запазено. Размерите му са 75/60/100 см, в сгънато състояние - 60/120 см.

Столче за хранене Amaro Lorelli

гр. София, обл. София
Цена: 40.30 лв. Ново Каталожен номер: M046993 Столче за хранене Amaro Lorelli е идеален за вашето дете с всички удобства, които едно столче може да предложи. Облегалката му се регулира във височина, за да пасне на всяк..

Детски стол за хранене Moni Hunny

гр. София, обл. София
Цена: 117 лв. Ново Каталожен номер: M047906 Детски стол за хранене Moni Hunny е подходящо за деца над 6 месеца с максимално тегло до 15 кг. Столчето е функционално и удобно. Височината може да се регулира в 6 позиции..
Цена: 25 лв. Втора употреба Столчето е ползвано 2-3 пъти. Приспособено е да се прикачи към обикновен стол. Прибира се като чантичка. Вътре в калъфа на седалката има мека надуваема част, с което може да се регулира твърдост и деб..
Въведи страница №