Столчета за хранене

39 обяви

Столче за хранене и игра Mamas & Papas

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 115 лв. Втора употреба Столчето е с кутия, няма никаква забележка, което се вижда на снимките. Цена на ново 170 лв. разполага с две седалки - когато бебето порасне, просто махнете вътрешната част. Първата седалка на беб..
Цена: 119 лв. Ново Намаление! от 155. оо на 119. оо лева! Столът за хранене Sun Baby Basic е с приятен дизайн и лесен за употреба. Столът за хранене отговаря на всички характеристики, от които родителите и децат..

Музикално детско столче за хранене

гр. Сливен, обл. Сливен
Цена: 75 лв. Втора употреба Детско столче с PVC покритие на седалката и облегалката за по лесно почистване. Има две табли с място за шише или чаша и музикална играчка. При почистване, горната табла се отстранява. Има възможност ..

Детско столче за хранене

гр. Плевен, обл. Плевен
Цена: 45 лв. Ново Детско столче за хранене Вижте и другите мой обяви за банкноти, монети, сувенири и подаръци.

Детско столче

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 120 лв. Ново Ново детско столче за хранене, игра и спане на марката ”Мадъркер”, снабдено с коланчета за безопасност!

Стилче за хранене

гр. Кюстендил, обл. Кюстендил
Цена: 35 лв. Втора употреба Състояние използвано Като нов. Ползван няколко пъти • Πoдxoдящ зa дeцa oт 6 мeceцa дo 3 гoдини; • Лecнo cгъвaнe и paзгъвaнe; • Mяcтo зa чaшa или шишe; • РVС пoĸpитиe зa лecнo пoчиcтвaнe; • 5..

Столче детско за хранене chicco polly

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 80 лв. Втора употреба Столчето Polly на Chicco е многофункционално: - Винаги в правилната височина. Високият стол има ергономична рамка и удобна седалка. Височината се регулира в 7 позиции. - Винаги безопасни. Пет точк..

Детско столче за хранене

гр. Добрич, обл. Добрич
Цена: 80 лв. Втора употреба Използвано, 5-6 пъти, и то неуспешно?... съвсем ново, с миеща тапицерия, с колеленца, таблата се сваля за по лесно почистване

Детски стол за хранене Neo Nato

гр. София, обл. София
Цена: 48 лв. Втора употреба Детско столче за хранене Neo Nato в добро състояние. Без счупено. - 3 позиции на облегалката. - Предпазни колани - Поставка за краката с три позищии - Плот за хранене с 3 степени на регулиране и..

Бебешки Стол за Хранене

к. к. Слънчев бряг, обл. Бургас
Цена: 44 лв. Втора употреба Намират се в гр. Търговище, но мога да ги докарам в района на Бургас и Слънчев Бряг - пътувам всяка седмица. Хоризонтална Хл. Витрина 2м - 999,00лв. Чаши и Халби със и без рекламни лога на пол..

Продавам столче за хранене

гр. Ямбол, обл. Ямбол
Цена: 40 лв. Втора употреба Продавам столче за хранене. Изключително удобно както за дете на 6 месеца, така и за 3 годишно дете. Седалката става и на кош, за да не е седнало дете в ранна възраст. Има двоен плот.

Cangaroo Mango

гр. Търговище, обл. Търговище
Цена: 70 лв. Втора употреба Столчето за хранене в много добро състояние, има в комплекта и дъга с висящи играчки която не я ползвахме и в момента не е сложена.

Детско столче за хранене

гр. София, обл. София
Състояние: Втора употреба Продавам детско столче за хранене. Цена по договаряне.

Детско Столче за храна

гр. София, обл. София
Цена: 14 лв. Втора употреба Детско Столче за храна без табла

Детска маса със стол

гр. Кърджали, обл. Кърджали
Цена: 43 лв. Ново Размер масичка: 56x58,5x39 cm. Размер столче: 55x33x26 cm.

Стол за хранене chicoo

гр. Ямбол, обл. Ямбол
Цена: 65 лв. Втора употреба Стол за хранене Отличен Двойна подвижна табла с поставка за чаша/ шише Много удобна за сваляне и измиване, първата табла остава чиста Има 8 степени на таблата за доближаване към бебето, 5 точков колан..

Детско столче за хранене

гр. Сливен, обл. Сливен
Цена: 60 лв. Втора употреба Страхотно детско столче за хранене, от масивно дърво. Преобразува се и на малко столче с малка масичка. В много добро състояние, внос от Германия! р-р столче за хранене 40/47/95 р-р масичка 46/54/4..

Столче за хранене

гр. Карнобат, обл. Бургас
Цена: 20 лв. Втора употреба Продавам Столче за хранене ползвано месец неразличимо от ново разглобява се на части може да се свива и не заема място удобно компактно върши идеална работа

Стол за хранене, чисто нов!

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 60 лв. Ново Веднъж само седнахме за да се храним но до 3 тата хапка вече не й се стоеше и повече никога не сме го използвали!
Цена: 30 лв. Втора употреба Продавам детско столче за хранене с предпазни колани в идеално състояние.

Столче за хранене

гр. София, обл. София
Цена: 40 лв. Ново Сточето е внос от Англия, чисто ново.

free free

гр. Ямбол, обл. Ямбол
Цена: 1 лв. Втора употреба безплатно

Детски стол за хранене

гр. Ямбол, обл. Ямбол
Цена: 40 лв. Втора употреба Детски стол за хранене. Цвят - лилав. Марка - Bertoni. Запазен.
Цена: 115 лв. Ново Детски стол за хранене Cangaroo Kimchi; Лесна за сваляне и почистване тапицерия на седалката; 5 степени на регулиране височината на седалката - за максимално удобство при хранене на бебето; Двой..
Цена: 189 лв. Ново Детски стол за хранене Cangaroo Funny meal; Може да се използва, като самостоятелна седалка или върху друг стол, закрепена с колани; Стои изправено в сгънато състояние; 3 позиции на накланяне на..

Детски стол за хранене Cangaroo Panda

гр. София, обл. София
Цена: 65 лв. Ново Детски стол за хранене Cangaroo Panda; 5-точков предпазен колан; Единична табла за хранене с поставка за чаша; 3 позиции на таблата за хранене, съобразени с възрастта на детето; Столът има под..
Цена: 115 лв. Ново Детски стол за хранене Moni Avocado; Удобен за употреба, функционален и компактен; 7 позиции за регулиране на височината; 3 положение на накланяне на облегалката за гръбчето; Табла за хранене ..
Цена: 99 лв. Втора употреба Детско столче за хранене ”ЧИКО” в отлично състояние, на колелца! Височина - 100 см. широчина на масичката - 55 см. Подходящо за маси с всякаква височина, защото височината на седалката заедно с ..

Столче за хранене Chicco

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 300 лв. Втора употреба POLLY PROGRES 5. Столче за хранене с 4 колела и 5 различни конфигурации: шезлонг, столче за хранене, първи стол за хранене на маса, спомагателно столче за 6м +, спомагателно столче за по-добре голямо ..

Детско столче за хранене

гр. Разлог, обл. Благоевград
Цена: 40 лв. Втора употреба Много добре запазено. Ново струваше 70лв.
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.