1. home
  2. »
  3. bcДетски свят
  4. »
  5. Столчета за хранене

Столчета за хранене

42 обяви

Детско столче за хранене

с. Равда, обл. Бургас
Цена: 50 лв. Втора употреба Детско столче за хранене, запазено, почти като ново. Единствената забележка е едва незабележими петънца по табличката, които така и не можах да премахна. Има си коланче, което връзвате сами отзад. Таб..
Цена: 40 лв. Втора употреба Продава детска количка, столче за хранене и детска кошарка втора употреба на изгодни цени и в много добро състояние. Столче за хранене- 30 лева Детска количка лятна - 40 лева Кошарка за спане - 30..

Детско столче

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 120 лв. Ново Ново детско столче за хранене, игра и спане на марката ”Мадъркер”, снабдено с коланчета за безопасност!
 рекламирай сам в

Столче за хранене Bebe confort Omega

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 80 лв. Втора употреба Подходящо за деца от 6 месеца до 3 години и тегло до 18 кг. Има три функции - детско столче, високо столче за хранене и шезлонг; регулиране на наклона в 5 позиции, както и регулиране на височината в 7..

Детски столчета за хранене

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 4.60 лв. Втора употреба Столчето е в добро състояние единствената забележка е че плата е леко скъсан. За деца с тегло до 14 кг. Възраст: от 6 месеца до 3 години. Приемам и бартери.

Продавам стол за храненене

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 20 лв. Втора употреба Продавам стол за хранене Пег Перего използван липсват коланите с голяма сваляща табла и поставка за крачетата
Цена: 50 лв. Втора употреба Столче за хранене с нормални следи от употреба. Bertoni PRIMO - Little Girl PVC покритие на седалката и облегалката за лесно почистване горна отстраняема табла места за чаши и шишета регулиран..

Детски стол за хранене

гр. Ямбол, обл. Ямбол
Цена: 28 лв. Втора употреба Детски стол за хранене. Цвят - лилав. Марка - Bertoni. Запазен. За бебета и деца до около 3 - 3.5 години.

Столче за хранене Бертони

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 10 лв. Втора употреба Столче за хранене на Бертони, с масичка и табла. Лесно миеща и почистваща дамаска. Има забележка на дамаската която на места е цепната. Птилагам снимки. Изпращам по Спиди или лично предаване за Бургас

детско столче за хранене

гр. София, обл. София
Цена: 80 лв. Втора употреба Прекрасно и удобно столче за хранене на детенце. Много функционално и удобно за ползване. Удоволствието ще бъде Ваше. Притежава различни позиции на облегалката. Седалката може да се регулира на височи..

Столче за хранене - Kikka Boo - Ново

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 50 лв. Ново Ново столче за хранене. Не е ползвано. На малката госпожица не й хареса да седи сама.

Детско столче за хранене

гр. Плевен, обл. Плевен
Цена: 45 лв. Ново Детско столче за хранене Вижте и другите мой обяви за банкноти, монети, сувенири и подаръци.

Детско столче - Чико

гр. София, обл. София
Цена: 30 лв. Втора употреба Детско столче Чико на колелца, с липсваща табла за хранене в добро състояние.
Цена: 70 лв. Втора употреба SIESTA бебешко/детско столче за хранене със табла за хранене

Продавам детско столче Cangaroo

гр. Русе, обл. Русе
Цена: 30 лв. Втора употреба Продавам детско столче Cangaroo. Предназначено е за деца над 6 месеца и с тегло до 15 кг. Има 5 степени за регулиране височината на седалката, двойна табла за хранене с поставка за шише или чаша, 3 по..

Детски стол за хранене Bebeconfort

гр. София, обл. София
Цена: 40 лв. Втора употреба Продаваме детско столче за хранене Bebeconfort. Столчето е много удобно и запазено. Скъсани са му обаче презрамките за превързване на детето, но и без тях може да се ползва, тъй като с поставена масич..

Стол за хранене

с. Брестник, обл. Пловдив
Цена: 45 лв. Втора употреба С. тол за хранене с позиции на височината. Има колан, стоперчета на колелцата, за да е стабилен стола. Отдолу има кошничка за удобство на мама. Стола е с две табли, които също се плъзгат напред-..
Цена: 25 лв. Втора употреба Сгъваемо детско столче за хранене Махаща се масичка Забележка - без колани, пусната тапицерия

Столче за хранене Рoyal - Vip Selection

гр. София, обл. София
Цена: 35 лв. Втора употреба Продавам използвано столче за хранене Рoyal - Vip Selection Регулира се височината на седалката и наклона; Колелца на двата задни крака, за лесно придвижване; Столчето става и може да се ползва к..

Детско столче с маса сгъваеми

гр. София, обл. София
Цена: 35 лв. Ново Комплекта е нов, много качествена изработка с широко приложение. Желателно е лично предаване, за страната може с Еконт или Спиди. препратки - детски стол маса детска масичка тип проходилка за бебе и..
 рекламирай сам в

Детско столче за хранене

гр. Добрич, обл. Добрич
Цена: 80 лв. Втора употреба Използвано, 5-6 пъти, и то неуспешно?... съвсем ново, с миеща тапицерия, с колеленца, таблата се сваля за по лесно почистване

Столче за хранене

гр. Годеч, обл. София
Цена: 20 лв. Втора употреба

Детски стол за хранене Moni Chocolate светло син

гр. Благоевград, обл. Благоевград
Цена: 130 лв. Ново нов За деца на възраст над 6 месеца с максимално тегло до 15кг. Табла за хранене от две части. 3 позиции за регулиране на таблата за хранене, според ръста на детето; 5-точков предпазен ..

Детски столче за хранене

гр. Шумен, обл. Шумен
Цена: 40 лв. Ново Чисто ново столче за хранене

Детско столче за хранене

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Цена: 50 лв. Втора употреба Столчето за хранене е използвано при отглеждането на 2 деца. Има няколко позиции на облегалката, колани и регулиране на височината. С две подвижни и две неподвижни колела. Лесно почистване. Има нормал..

Детский стульчик

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 40 лв. Втора употреба Детски столчета за хранене от 6 до 36 месеца. * PVC покритие на седалката и облегалката за лесно почистване * Mясто за чаша или шише * 5 точкови предпазни колани * Степенка * Лесно сгъване и раз..

Детско столче за хранене

гр. Русе, обл. Русе
Цена: 40 лв. Втора употреба

Детско столче

гр. София, обл. София
Цена: 25 лв. Втора употреба Столче за хранене Bertroni. Здраво с добър външен вид. ( липсва едното коланче)

Столче за хранене

гр. Русе, обл. Русе
Цена: 25 лв. Втора употреба Стол за хранене pilsan

Детско столче за хранене

гр. Хасково, обл. Хасково
Цена: 60 лв. Втора употреба Столчето е ползвано един месец
Въведи страница №
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.