Филтриране
Сортиране

Шезлонги, люлки

51 обяви

Арматура за шезлонг за бебе

гр. Благоевград, обл. Благоевград
Цена: 10 лв. Ново Чисто нова арматура за шезлонг за бебе.
Цена: 99 лв. Ново Намаление! от 183. оо на 99. оо лева! С класическа форма изобразяваща стилизирано конче, тази детска люлка ще донесе дълги часове на забавление. Люлката е много добре балансирана и е подходяща..
Цена: 69 лв. Ново Намаление! от 109. оо на 69. оо лева! С класическа форма изобразяваща стилизирано агне, тази детска люлка ще донесе дълги часове на забавление. Люлката е много добре балансирана и е подходяща ..

Бънджи Tropic Fun под наем

гр. София, обл. София
Цена: 14 лв. Ново Стойността на наема е: 16лв. за 14 дни 30лв. за 30 дни 48лв. за 60 дни Подходящо за деца на възраст над 6 месеца с тегло до 12 кг и 81см височина При получаване на бънджито се оставя 90лв. д..
Цена: 89 лв. Ново Намаление! от 169. оо на 89. оо лева! Многоцветен, мек и голям крокодил, поставен върху здрава основа от извито естествено дърво с дебелина от 18 мм. Детската люлка крокодил разполага с дървена ..

продавам шезлонг

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 30 лв. Втора употреба

Детска люлка

гр. Белослав, обл. Варна
Цена: 60 лв. Ново Детска дървена люлка от масивно дърво. Дебелина на дъската 2.5см. Размери ширина 57см. Височина. 25 см. Дълбочина 40 см. Изработка от три до четири дни. Дебелина на въжето 10 мм. Със скоба готова за п..

Детска люлка чисто нова

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 40 лв. Ново
Цена: 143 лв. Ново Продавам чисто нови бебешки електирически люлки - креватчета на марка Кангароо. Те са много здрави и стабилни. Детско кошче - люлка Разполага с мека възглавница и мрежа против комари с цип Забавни и..
Цена: 60 лв. Втора употреба Шезлонга е в отлично състояние има степени на подвижност за гърба, има колани за сигурност, има и вариант да се променя на стол или люлка, плата се пере и се разкачва цялото шезлонга издържа до 18-..

Бебешки шезлонг ”chipolino”

гр. София, обл. София
Цена: 45 лв. Втора употреба Шезлонга е ползван малко, без забележки, има две положения на седалката с вибрация и мелодии, като нов

Детска люлка

гр. Айтос, обл. Бургас
Цена: 30 лв. Втора употреба

Шалте за игра

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 75 лв. Ново Меко, пухено шалте за земя, перфектно за игра, четене на книга, гледане на телевизия или просто дрямка. Ширина 65 см, дължина 200 см. Можем да ви изработим и от други десени
Цена: 215 лв. Ново Продавам последен брой бебешки шезлонг на марка Тини Лов. Чисто нов, не използван и в кутия. Музикалния шезлонг Tiny Love Rocker Napper лесно се трансформира от седалка в удобен кош за спане, има 3 лю..
Цена: 53.30 лв. Ново Продавам чисто нови бебешки шезлонги от всички предлагани цветове на марка Лорели. Шезлонгът е много компактен и лекичък, облегалката може да промени позицията си, а люлеещият се механизъм допълнителн..
Цена: 132 лв. Ново Продавам последна бройка от бебешкия шезлонг на марка Хаук. Чисто нов е, в кутия не използван. Максималното му е натоварване 9 кг. Здрави презрамки за лесно пренасяне. Гриф с 2 плюшени играчки с форма..
Цена: 68.40 лв. Ново Продаваме 5 броя чисто нови детски люлки на Мони, които са подходящи за използване както вътре, така и на вън. Люлката е стабилна, има удобна сгъваема конструкция и е лесна за транспортиране. Снабдена..
Цена: 170 лв. Ново Продавам чисто нови бебешки люлки на марка Киндеркрафт. не са използвани и се предлагат в кашон. Имаме и от двата цвята. Люлката е мултифункционална, подходяща за деца от 0 до 18кг. Люлката има 5 осно..
Цена: 284 лв. Ново Продавам последен брой чисто нова електрическа бебешка люлка на марка Бейбимуув. Тази люлка има 3 позиции на облегалката и 2 позиции на седалката. 2 позиции на височина: активна позиция на 75 см, ко..
Цена: 98 лв. Ново Продавам чисто нова бебешка електрическа люлка на Кангароо и от двата цвята. Тя е е подходяща за бебета с максимално тегло до 9 кг, на възраст от 0 до приблизително 6 месеца. Има 3 степени на люлеене,..

Продавам шезлонг

гр. София, обл. София
Цена: 50 лв. Втора употреба Продавам шезлонг
Цена: 227 лв. Ново Продавам последен брой чисто нова, не разпечатвана, в кашон бебешка люлка. Тя е много удобна, има 2 позиции на лягаме и 5 различни позиции на люлеене. Освен това има и музика от общо осем мелодии с дв..
Цена: 130.70 лв. Ново Продавам последен брой от бебешкия шезлонг на Фишър Прайс Тропическа гора. Продукта е чисто нов и не използван, в кутия! Той практически е 3 в 1 - шезлонг, люлка и столче за детето. бебешки шезлонг ..
Цена: 155 лв. Ново Продаваме чисто нови бройки от всички цветове на страхотната електрическа люлка шезлонг на марка Кангаро. Люлката има 5 различни скорости на люлеене, много различни мелодии, които се регулират от един..
Цена: 48.60 лв. Ново Продавам 3 броя от страхотния цветен бебешки / детски шезлонг на марка Мони. Той е със здрава метална рамка, има 3 точков предпазен колан. арка с играчки. Предназначен за лесно пренасяне, благодарение..
Цена: 161.40 лв. Ново Продавам чисто нови бебешки люлки, които могат да се превръщат и в шезлонг на марка Лорели, модел Танго от двата цвята. Продуктите не са използвани и са в кутии. Функция 2в1 - електрическа люлка с в..
Цена: 79.90 лв. Ново Продавам по 2 броя от цвят от бебешката люлка шезлонг на марка Кангароо Йойо. Люлката е чисто нова и не използвана. Много удобна и практична, разполага със 3 скорости на люлеене, за успокоение на дете..
Цена: 231.60 лв. Ново Продавам чисто нови иновативните столчета за хранене, които са 2 в 1 и се превръщат и в бебешка люлка. С атрактивен дизайн и лесно за почистване PVC покритие. 4-позиции на наклон на облегалката при ..
Цена: 91.20 лв. Ново Продаваме чисто нови бебешки люлки Лорели. Не са използвани! Предлагат се в цялата цветова гама. Люлките са с изключителен механизъм, които отчита теглото на детето ви и спряно него регулира скоростта..

Детска люлка

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 70 лв. Втора употреба Детска люлка в розово. Удобна за ползване както в дома, така и на терасата. Има колани за безопастност на детето. Ползвана е основно в апартамент. Може да се изпере и ще бъде като нова.
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.