Филтриране
Сортиране

Проходилки

28 обяви

Музикална Масичка Baby Mix

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 25 лв. Втора употреба ХАРАКТЕРИСТИКИ: Играчката спомага за активирането и развитието на творческото мислени на детето и предлага убочение чрез забавление, което е най-ефективния метод за убочение днес. Масич..

Музикална маса със светлини

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 40 лв. Втора употреба Oпиcaниe Xapaĸтepиcтиĸи: • Πpeдлaгa мнoгo зaнимaтeлни игpи зa зaбaвлeниe и ycъвъpшeнcтвaнe нa peдицa yмeния - зaвъpти тoпчeтo, нaмиpaщo ce в цeнтъpa нa мacaтa, зa дa aĸтивиpaш paзлични мeлoдии; •..

Продавам проходилка

гр. Сливен, обл. Сливен
Цена: 80 лв. Ново Чисто нов музикален. Използван веднъж. Няма никакви забележки.

Проходилка MONI Marty

гр. Сливен, обл. Сливен
Цена: 45 лв. Втора употреба Проходилката е запазена. Има 3 забележки: 1- където е лостчето е леко изтрита лепенката; 2 - отзад единия стоп го няма( така е закупен) 3- плата на седалката е леко заносен. Проходилката е музи..

Музикален уокър/ проходилка WinFun

гр. Сливен, обл. Сливен
Цена: 40 лв. Втора употреба Прохидилката не е ползвана само е играно с играчките. Xapaĸтepиcтиĸи: • Cвaлящo ce пиaнo c 5 cвeтeщи ĸлaвишa; • Mнoгo дoпълнитeлни пoмaгaлa - въpтящи ce cфepи; ĸнижĸa cъc живoтни, ĸoятo ce paзгpъщa;..
Цена: 90 лв. Ново Проходилка - люлка Cangaroo- чисто нова и не е използвана за 90 лв. Характеристики: -лесно сгъваема конструкция -три позиции за регулиране на височината -музикално табло, което се маха и може да..

продава детска проходилка

гр. Бургас, обл. Бургас
Състояние: Втора употреба детска проходилка, почти неизползвана

Проходилка Fisher Price

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 40 лв. Втора употреба Проходилка Fisher Price Musical Activity Walker Piano. Играчката представлява комбинация от стабилна проходилка с музикални ефекти задействани от движението на играчката и музикален панел (пиано)с чет..

Музикална проходилка - люлка Plane Pink

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 40 лв. Втора употреба Детска музикална проходилка - люлка Plane, Cangaroo. Лесно сгъваема конструкция и мека тапицирана седалка. Три позиции за регулиране на височината в зависимост от големината на детето. Стопери..

НОВА Playskool Проходилка 2 в 1 Step Start Walk’N Ride

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Цена: 30 лв. Ново Проходилката 2 в 1 помага на бебетата да се учат да стоят прави, докато правят своите първи стъпки! А след като детенцето е вече проходило, само с едно движение ПРОХОДИЛКАТА се превръща в забавна КОЛИ..
Цена: 30 лв. Втора употреба Продавам проходилка. Всичко си работи, лесно може да се регулира според височината на детето което помага да му достигат крачетата до земята за по лесно и бързо прохождане, сгъва се когато не се ползв..

Розова Проходилка

гр. Мадан, обл. Смолян
Цена: 25 лв. Втора употреба Има забележки одрасквания по долния край. И

Бебешка проходилка

гр. София, обл. София
Цена: 20 лв. Втора употреба Бебешка самолетче-проходилка в топли жълто-зелени нюанси, подходяща за момченца и момиченца. Закупена от Хиполенд (на снимката).

Музикален Уокър

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 30 лв. Втора употреба Продавам уокър. Подходящ е за деца над 6 месеца. Музикален е, няма липсващи части.
Цена: 50 лв. Втора употреба Fisher Price проходилка Лъвче. Този сладък Лъв е готов да ”подкрепи” първите бебешки крачки и окуражи процеса със звуци, светлинки и музика. В момента, в койтоходенето стане сигурно, прохождащото де..

Уокър Fisher Price

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 50 лв. Втора употреба Уокър а е като нов, без следи от употреба

Продавам бебешка проходилка

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 10 лв. Втора употреба Продавам бебешка проходилка- колелцата се махат, сгъва се

Конче с колела с подаръци

гр. Сливница, обл. София
Цена: 55 лв. Втора употреба пластмасово конче с две степени на регулация при първия вариант е люлка а при втори вариант е като количка за да се променя само се местят нагоре надолу колелата запазено и здраво без забележки из..

Проходилка 2в1

гр. София, обл. София
Цена: 40 лв. Втора употреба Проходилката е здрава има мелодии и светлини, може да става на люлка, има стопери, шита е нова тапицерия на седалката, таблото с играчките може да се маха и отпред да се ползва като масичка, мелодиите..
Цена: 66 лв. Ново * Две играчки в една - бебешка проходилка и активен център * Музиката спира, когато бебето спре да върви, което го да направи още няколко стъпки * Със светлини и звуци, които се активират, когато п..

продавам бебешка проходилка

гр. Елхово, обл. Ямбол
Цена: 35 лв. Втора употреба ползвана е два месеца и е много запазена

Проходилка музикална

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 55 лв. Втора употреба Запазена стабилна проходилка на cangaroo с музикална количка на панела която може да се сваля и да се ползва като отделна играчка Самия борд се сваля целият за по лесно измиване и може проходилката да..

Детска проходилка

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Цена: 30 лв. Втора употреба Продавам детска проходилка, регулира се на височина, а също и седалката в зависимост, ако детето е по-пълничко, тя е евро стандарт против преобръщане, музикална е с клавиатура. Използувана е само в къ..

продавам бебешка проходилка

гр. Елхово, обл. Ямбол
Цена: 30 лв. Втора употреба

Проходилка за деца

гр. Кърджали, обл. Кърджали
Цена: 45 лв. Ново Подходяща за деца над 6 месеца - 3 позиции за регулиране височината на седалката - двойна подплата на облегалката за допълнителна защита - лесно сгъваема конструкция
Цена: 45 лв. Втора употреба Продавам детска проходилка, напълно запазена.

Бебешка проходилка

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 60 лв. Втора употреба Проходилката е с няколко степени на регулиране. Подходяща е за деца от 6 до 18 месечна възраст.

Колани за проходилки

гр. София, обл. София
Цена: 8 лв. Ново Чисто нов колан за прохождане, оригинален на чико в кутията си
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.