Филтриране
Сортиране
    Филтър
  • Област
  • Населено място
  • Цена
  • Обяви подадени след
  •  Разширено търсене
  • реклама

Проходилки

17 обяви
Цена: 90 лв. Проходилка - люлка Cangaroo- чисто нова и не е използвана за 90 лв. Характеристики: -лесно сгъваема конструкция -три позиции за регулиране на височината -музикално табло, което се маха и може да..

Проходилка Cangaroo

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 40 лв. Проходилка + Уокър Cangaroo Dotty Характеристики: • Странични дръжки - позволяват продуктът да се използва като играчка за бутане; • Височината на проходилката се регулира на 3 степени; • Мек..

НОВА Playskool Проходилка 2 в 1 Step Start Walk’N Ride

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Цена: 30 лв. Проходилката 2 в 1 помага на бебетата да се учат да стоят прави, докато правят своите първи стъпки! А след като детенцето е вече проходило, само с едно движение ПРОХОДИЛКАТА се превръща в забавна КОЛИ..

Проходилка музикална

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 55 лв. Запазена проходилка с музикална количка на панела която може да се сваля и да се ползва като отделна играчка Самия борд се сваля целият за по лесно измиване и може проходилката да се ползва и за масич..

Музикална проходилка

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 30 лв. Много удобна и занимателна проходилка в помощ за първите стъпки за вашето слънчице. Има четири мелодии и когато свири му свети нослето на лъвчето. Отделно има разни въртележки за игра с ръчички. Работ..

Бебешка проходилка

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 60 лв. Проходилката е с няколко степени на регулиране. Подходяща е за деца от 6 до 18 месечна възраст.
Цена: 45 лв. Музикалното табло работи, има степени на височина, разглобява се и в свито състояние е компактен Силиконови колела, чудесни за паркет, седалката се сваля и се пере Стабилен, няма вероятност от обръщан..
Цена: 30 лв. Джет за 2-3 годишни, количка, кола, за бутане, добре запазено Продава се, защото е в повече. 2.800 кг., от пластмаса е.

Проходилка/детски паяк

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 35 лв. Продавам детска проходилка в много добро състояние. Възможност за три степенно регулиране на височината, три различни мелодий, бибитка, въртящо се кормило, самолетче. Захранва се с 3 х АА батерии. ..

Проходилка за мъничета

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 30 лв. С нормални следи от употреба. Но няма счупено здрава и запазена. Много леко се движи.

Проходилка и Уокър (Walker)

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 35 лв. Проходилка и Walker. Цената за всяко от тях е 50лв. Проходилката е практически нова, защото почти не е използване. Walker е в отлично състояние. Помага за прохождането на децата. Има множество..

Продавам детска количка-проходилка

гр. Монтана, обл. Монтана
Цена: 30 лв. Количката е с няколко функции: има музикални, въртящи се и други игрови елементи по нея. Основно е предназначена за бутане от прохождащо, но още неустойчиво дете. Много ефективно е в това отношение, о..

Колани за проходилки

гр. София, обл. София
Цена: 8 лв. Чисто нов колан за прохождане, оригинален на чико в кутията си

Бебешка проходилка-паяк Bertoni

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 69 лв. ФЪНКИ КИДС ЕООД предлага бебешка проходилка-паяк с функция люлка Bertoni: - Евробаза - Широка основа за стабилност - Настройка на височината на седалката - Цветна дъска с играчки - 4 к..
Цена: 49 лв. Продавам детска проходилка, напълно запазена.

Детска проходилка Chicco Rainbow Green Jam

гр. Ямбол, обл. Ямбол
Цена: 95 лв. Chicco Бeбeшкa пpoxoдилкa Rainbow Green Jam 
Bиcoчинaтa нa пpoxoдилкa Chicco Rainbow мoжe дa ce peгyлиpa в paзлични пoзиции. 
Tя e пpoeктиpaнa c 4 кoлeлa и 6 cтoпepa, кoитo пpeдoтвpaтявaт cлyчaйнo пaд..

Проходилка 2в1

гр. София, обл. София
Цена: 40 лв. Проходилката е здрава има мелодии и светлини, може да става на люлка, има стопери, шита е нова тапицерия на седалката, таблото с играчките може да се маха и отпред да се ползва като масичка, мелодиите..
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.