back to top

Проходилки

21 обяви
Проходилка в отлично състояние
Цена: 150 лв. Втора употреба, втора ръка

Не различима от нова проходилка Foppapedretti. Мултифункционално предложение, което комбинира в себе си проходилка, активен център и първи стъпки.

Проходилка тип паяк.
Цена: 35 лв. Втора употреба, втора ръка

Мизикална проходилка тип паяк. В много добро състояние. Използвана съвсем малко.

Детска проходилка регулируема

Детска проходилка регулируема

Берковица, област Монтана
Цена: 30 лв. Втора употреба, втора ръка

Детска проходилка регулируема височина

 рекламирай сам в favicon
Паяк-проходилка
Цена: 50 лв. Втора употреба, втора ръка

Паяка е много запазен. Модела е Kikkaride. Има 6 предпазителя против обръщане, музикален, има възможност за нива, има опция да се бута от детето като уокър. Има възможност детето да се храни

Проходилка Fisher Price
Цена: 30 лв. Втора употреба, втора ръка

Проходилка Fisher Price Musical Activity Walker Piano. Играчката представлява комбинация от стабилна проходилка с музикални ефекти задействани от движението на играчката и музикален панел (пиано)с чет..

Проходилка за яздене, детска играчка проходилка за яздене, бутане. Проходилка за дете
Цена: 16.90 лв. Ново

С тази проходилка, Вашето бебе може спокойно да направи първите си крачки. Предназначен е за деца над 12 месеца, като изцяло е проектиран за да бъде много ергономично и маневрено. Първоначално пом..

Детска дървена проходилка Small Foot Design 10065
Цена: 49 лв. Ново

Намаление! от 99. оо на 49.oo лева! Small Foot Design 10065 е детска дървена проходилка с картинка на гъсеница и комплект с дървени елементи в различни форми и цветове. С помощта на дървената ..

продавам проходилка
Цена: 45 лв. Втора употреба, втора ръка

продавам проходилка

Проходилка Tooky Toys внос от Германия последна бройка от модела
Цена: 65 лв. Ново

Maгазин ”ТЕХНИКА И ДОМ” гр. Плевен, улица ”Шейново”22, магазин 3 / успоредна на улица”Шипка” посока училище Васил Левски / Ви предлага: Проходилка Tooky Toys внос от Германия последна бройка от ..

Бебешка проходилка Chicco
Цена: 35 лв. Втора употреба, втора ръка

Проходилката е в добро състояние.

Продавам детска проходилка, напълно запазена.
Цена: 45 лв. Ново

Продавам детска проходилка, напълно запазена.

Бебешка проходилка люлка Училище с Евробаза Lorelli
Цена: 68 лв. Ново

Каталожен номер: M046939 Бебешка проходилка люлка Училище с Евробаза Lorelli с нея детето Ви ще може да направи първите си стъпки без проблем, уверено и смело. За стабилността и безопасността му ще с..

Проходилка Мече Sun Baby B01.001.1.9 музикална играчка паяк
Цена: 74 лв. Ново

Намаление! от 249. оо на 74. оо лева! Sun Baby B01.001.1.9 е детска проходилка с табла мече. С проходилката играта и упражненията ще продължават с часове. Цветното и музикално табло спомага за..

Детска проходилка Moni Dreams
Цена: 36 лв. Ново

Каталожен номер: M053775 Детска проходилка Moni Dreams е весел и забавен начин да се справите с един от най-трудните етапи в развитието на вашето бебче - прохождането. Тя е с четири колелца, което ще..

Проходилка музикална
Цена: 40 лв. Втора употреба, втора ръка

Запазена стабилна проходилка на cangaroo с музикална количка на панела която може да се сваля и да се ползва като отделна играчка Самия борд се сваля целият за по лесно измиване и може проходилката да..

Проходилка Walk N Learn Green Kikka Boo 2019
Цена: 54.80 лв. Ново

Каталожен номер: M046853 Проходилка Walk N Learn Green Kikka Boo 2019 е чудесен начин да стимулираме ранните му моторни функции в това приключение. Проходилката прави моментите за игра дори още по-..

Бебешка проходилка Кученце с Евробаза Lorelli
Цена: 51.50 лв. Ново

Каталожен номер: M046934 Бебешка проходилка Кученце с Евробаза Lorelli е удобна за вашето дете. Моделът е с широките основи, които гарантират сигурни първи стъпки. Предният борд е интересен, има ра..

Детска проходилка Cabrio 2 в 1 Cangaroo
Цена: 97 лв. Ново

Каталожен номер: M047105 Детска проходилка Cabrio 2 в 1 Cangaroo е забавна проходилка за малки състезатели. Подходяща е за деца над 6 месечна възраст, с максимално тегло до 12 кг. Височината на сед..

Детска проходилка Moni Infinity
Цена: 59 лв. Ново

Каталожен номер: M046186 Детска проходилка Moni Infinity е забавна проходилка във весели цветове. Има музикално табло с играчки, което ще държи вниманието на детенцето ви и ще му бъде любопитно и и..

НОВО детско/бебешко бънджи- проходилка VISTA + играчки и светлини
Цена: 100 лв. Ново

ПРОМО! оригинални зарядни за лаптоп -захранване Sony, Lenowo, СТОКАТА Е ПРОМОЦИОНАЛНА! ВНИМАНИЕ! -НАМАЛЕНА ЦЕНА! АКЦИЯ! За БЪРЗА поръчка В САЙТА може да напишете съобщение с: - Имена: - ..

 рекламирай сам в favicon
Бънджи Vista

Бънджи Vista

Пловдив
Цена: 100 лв. Ново

Детско бънджи и забавен център; Таблото е музикално и е оборудвано с бутони, активиращи светлини, звуци и мелодии, както и извод за MP3. Седалката на бънджито е с функция за въртене на 360 гра..