Филтриране
Сортиране

Проходилки

45 обяви
Цена: 30 лв. Втора употреба Продавам детска проходилка Чиполино. Много малко използвана.

Продавам бебешка проходилка

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 10 лв. Втора употреба Продавам бебешка проходилка- колелцата се махат, сгъва се
Цена: 56 лв. Ново Продавам чисто нови детски проходилки на марка Кангароо. Моделът Дино е много здрав и забавен за децата. Има си също и музикално табло, което прави светлинно шоу. Колелцата са здрави и предните две мо..
Цена: 90 лв. Ново Проходилка - люлка Cangaroo- чисто нова и не е използвана за 90 лв. Характеристики: -лесно сгъваема конструкция -три позиции за регулиране на височината -музикално табло, което се маха и може да..

Конче с колела с подаръци

гр. Сливница, обл. София
Цена: 55 лв. Втора употреба пластмасово конче с две степени на регулация при първия вариант е люлка а при втори вариант е като количка за да се променя само се местят нагоре надолу колелата запазено и здраво без забележки из..
Цена: 156 лв. Ново Продавам чисто нова проходилка на марка Хаук, която е 3 в 1. Тя не е използвана, в кутия. Специалната функция 3в1 позволява тя да се използва според възрастовите особености като проходилка, уолкър или..
Цена: 43 лв. Ново Предлагам чисто нови проходилки на марка Лорели от всички цветове. Те не са използвани и са в кутий. За стабилността и безопасността на детето ви ще се погрижат широките основи на проходилката, както ..
Цена: 64.60 лв. Ново Предлагам чисто нови бебешки проходилки на марка Мони. Те са под формата на кола и привличат всяко едно дете. Височината на седалката може да се регулира до 3 позиции, в зависимост от ръста на детенце..
Цена: 63 лв. Ново Продавам чисто нови бебешки проходилки на марка Кангароо. Изработени са от здрава и стабилна пластмаса. Тя е снабдена със забавно музикално табло със светлинни ефекти. Седалката на проходилката може д..
Цена: 53.70 лв. Ново Предлагам чисто нови проходилки с марка Лорели, чисто нови в кутия. Проходилката разполага с широка основа за стабилност. Музикалният панел ще забавлява детето и ще му помага да развива своите умения...
Цена: 144.90 лв. Ново Продавам последен брой чисто ново бебешко бънджи за подскачане на марка Мони. Седалката на бънджито е с функция за въртене на 360 градуса, както и три различни позиции на височината. За още по-голямо ..

Детско Бънджи Vista Moni Мони Виста

гр. София, обл. София
Цена: 88.20 лв. Ново Продавам последни 2 броя от бебешко бънджи на марка Мони, модел Виста. Бънджито стимулира двигателните способности на детето. Таблото е музикално и е оборудвано с бутон за ниска и висока сила на звука..
Цена: 284 лв. Ново Продавам последна бройка чисто нова проходилка на марка Чико. Проходилката е 3 в 1, може да бъде ползвана от 6 месечна възраст на детето като проходилка, след като бебчето стане на 9 месеца се превръщ..
Цена: 151 лв. Ново Продавам последен брой от страхотната проходилка 2 в 1 на марка Хаук. Тя е чисто нова и в кутия. Проходилката се трансформира в играчка за прохождане. Проходилката е снабдена с весели мелодии и интере..
Цена: 32.10 лв. Ново Продавам последен брой от най-атрактивната бебешка играчка за прохождане. Тази активна проходилка лъв на марка Лорели е чисто нова и не използвана в кутия. Тя има звукови ефекти, различни мелодии, при..
Цена: 94 лв. Ново Продавам поседна бройка от страхотната бебешка проходилка на доказалата се марка Хаук. Многофункционалният панел пред детето ще осигури приятни минути на забавления и игра докато детето смело крачи вк..
Цена: 80.70 лв. Ново Продавам последен брой от страхотната проходилка 2 в 1 на марка Кангаро. Проходилката е много стабилна и е изработена от висококачествена пластмаса. Странични дръжки - позволяват продуктът да се изп..
Цена: 106.20 лв. Ново Продавам последна бройка чисто нова проходилка кола на марка Кангароо. Тя е изработена от висококачествена и здрава пластмаса. Тя е с регулираща се височина и мека и удобна седалка. Проходилката може ..
Цена: 85.50 лв. Ново Продавам последни 3 броя от проходилката самолет на марка Кангароо. Проходилката е чисто нова и не използвана, в кутия. Тя е с регулираща се височина и мека и удобна седалка. Проходилката може да бъде..
Цена: 45.60 лв. Ново Продавам бройки от всички показани цветове, чисто нови проходилки на марка Бертони - Лорели. Проходилката е снабдена с разнообразни плотове с играчки и музикален панел, които осигуряват детското забав..

Проходилка 2в1

гр. София, обл. София
Цена: 40 лв. Втора употреба Проходилката е здрава има мелодии и светлини, може да става на люлка, има стопери, шита е нова тапицерия на седалката, таблото с играчките може да се маха и отпред да се ползва като масичка, мелодиите..
Цена: 66 лв. Ново * Две играчки в една - бебешка проходилка и активен център * Музиката спира, когато бебето спре да върви, което го да направи още няколко стъпки * Със светлини и звуци, които се активират, когато п..
Цена: 70.20 лв. Ново Продавам чисто нови проходилки във всички цветове на марка Бертони Лорели. Тя е с широка, стабилна основа и сменяеми панели с пеещи играчки. Височината също може да се регулира за максимално удобство ..
Цена: 60.30 лв. Ново Продавам чисто нови бебешки бъджита на марка Кангароо и в двата предложени цвята. Този продукт е в голяма полза на прохождащите бебета. Проходилката за бебета се захваща за касата на вратата. Тя и..
Цена: 117 лв. Ново Продавам по 1 брой от цвят чисто ново бънджи за бебета на марка Кангароо. Този продукт е много удобен и комфортен за децата и ще им помогне да направят първите си стъпки.   Със своите над 8 вида елект..
Цена: 50.40 лв. Ново Продавам последен брой чисто нова играчка за прохождащи деца на марка Пилсан. Тя е много лесна за бутане и е стабилна. Изработена е от висококачествена пластмаса. Играчката е пъстра и цветна и привлич..
Цена: 79 лв. Ново Продавам последна бройка чисто нова не изпозлвана проходилка на доказалата се марка Чиполино. Проходилката може да се използва и като буталка, която да помага на детето да проходи. Има и табла с играч..
Цена: 144 лв. Ново Продавам последен 1 брой чисто ново и не използвано бебешко бънджи на марка Мони. Много здраво и стабилно. Седалката на бънджито е с функция за завъртане на 360 градуса, а с помоща на регулиращи ремъц..

продавам бебешка проходилка

гр. Елхово, обл. Ямбол
Цена: 35 лв. Втора употреба ползвана е два месеца и е много запазена

Музикална маса със светлини

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 50 лв. Втора употреба Oпиcaниe Xapaĸтepиcтиĸи: • Πpeдлaгa мнoгo зaнимaтeлни игpи зa зaбaвлeниe и ycъвъpшeнcтвaнe нa peдицa yмeния - зaвъpти тoпчeтo, нaмиpaщo ce в цeнтъpa нa мacaтa, зa дa aĸтивиpaш paзлични мeлoдии; •..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.