1. home
  2. »
  3. bcДетски свят
  4. »
  5. Проходилки

Проходилки

22 обяви

Продавам проходилка

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 25 лв. Втора употреба Детска проходилка за дете над 1г.

Детска проходилка

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 30 лв. Втора употреба Проходилка 2 в 1 с регулиране на височината. Малко употребявана. Работещи музикални играчки.

Бебешка проходилка Chicco

гр. Ямбол, обл. Ямбол
Цена: 40 лв. Втора употреба Проходилката е в добро състояние.
 рекламирай сам в

Бебешка кошара и проходилка

гр. Казанлък, обл. Стара Загора
Цена: 40 лв. Втора употреба проходилка Baby Mix -отлично състояние регулиране на височината свалящ се музикален пулт при хранене на детето цена на проходилката-30лв-продадена кошара Baby Mix-отлично състояние, згъваема висо..

Детска проходилка

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 35 лв. Втора употреба Проходилка Baby Mix: - музикално табло - светещо, с бутони и песнички, игри за развиване на моториката на ръцете, въртящ се син волан с клаксон - подложка за хранене с отделение за чаша/купичка -..
Цена: 68 лв. Ново Каталожен номер: M046939 Бебешка проходилка люлка Училище с Евробаза Lorelli с нея детето Ви ще може да направи първите си стъпки без проблем, уверено и смело. За стабилността и безопасността му ще с..

Проходилка за дете

гр. Ямбол, обл. Ямбол
Цена: 30 лв. Втора употреба Бебешка проходилка, удобна за вашето дете. Предният борд е интересен - има разнообразни играчки, които ще задържат вниманието на детето и ще го забавляват, има и музикален панел - звуци и светлини. Ви..

Проходилка за деца

гр. Кърджали, обл. Кърджали
Цена: 49 лв. Ново Подходяща за деца над 6 месеца - 3 позиции за регулиране височината на седалката - двойна подплата на облегалката за допълнителна защита - лесно сгъваема конструкция
Цена: 74 лв. Ново Намаление! от 249. оо на 74. оо лева! Sun Baby B01.001.1.9 е детска проходилка с табла мече. С проходилката играта и упражненията ще продължават с часове. Цветното и музикално табло спомага за..

Проходилка в отлично състояние

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 150 лв. Втора употреба Не различима от нова проходилка Foppapedretti. Мултифункционално предложение, което комбинира в себе си проходилка, активен център и първи стъпки.

Проходилка Fisher Price

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 30 лв. Втора употреба Проходилка Fisher Price Musical Activity Walker Piano. Играчката представлява комбинация от стабилна проходилка с музикални ефекти задействани от движението на играчката и музикален панел (пиано)с чет..

Детска проходилка Moni Dreams

гр. София, обл. София
Цена: 36 лв. Ново Каталожен номер: M053775 Детска проходилка Moni Dreams е весел и забавен начин да се справите с един от най-трудните етапи в развитието на вашето бебче - прохождането. Тя е с четири колелца, което ще..
Цена: 80 лв. Ново Бебешка музикална проходилка в сив цвят с табло с играчки, които възпроизвеждат музика. Проходилката е с голяма основа за сигурно и стабилно ходене на детето. Атрактивен дизайн с удобна седалка, която..

Проходилка музикална

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 40 лв. Втора употреба Запазена стабилна проходилка на cangaroo с музикална количка на панела която може да се сваля и да се ползва като отделна играчка Самия борд се сваля целият за по лесно измиване и може проходилката да..

Проходилка използвана

гр. София, обл. София
Състояние: Втора употреба Проходилката е малко използвана за момиче от 6 м. Има три степени. В началото се използва само за да седи, в последствие и да я кара и бута. Нова струва 110 лв.

Проходилка Walk N Learn Green Kikka Boo 2019

гр. София, обл. София
Цена: 54.80 лв. Ново Каталожен номер: M046853 Проходилка Walk N Learn Green Kikka Boo 2019 е чудесен начин да стимулираме ранните му моторни функции в това приключение. Проходилката прави моментите за игра дори още по-..
Цена: 51.50 лв. Ново Каталожен номер: M046934 Бебешка проходилка Кученце с Евробаза Lorelli е удобна за вашето дете. Моделът е с широките основи, които гарантират сигурни първи стъпки. Предният борд е интересен, има ра..

Детска проходилка Cabrio 2 в 1 Cangaroo

гр. София, обл. София
Цена: 97 лв. Ново Каталожен номер: M047105 Детска проходилка Cabrio 2 в 1 Cangaroo е забавна проходилка за малки състезатели. Подходяща е за деца над 6 месечна възраст, с максимално тегло до 12 кг. Височината на сед..

Бебешка проходилка

с. Злати войвода, обл. Сливен
Цена: 30 лв. Втора употреба Продавам проходилка в много добро състояние. Единствената забележка е, че едното копче е потънало но си е на нея. Всичко друго е в отлично състояние. Тапицерията е здрава.

Детска проходилка Moni Infinity

гр. София, обл. София
Цена: 59 лв. Ново Каталожен номер: M046186 Детска проходилка Moni Infinity е забавна проходилка във весели цветове. Има музикално табло с играчки, което ще държи вниманието на детенцето ви и ще му бъде любопитно и и..
 рекламирай сам в
Цена: 100 лв. Ново ПРОМО! оригинални зарядни за лаптоп -захранване Sony, Lenowo, СТОКАТА Е ПРОМОЦИОНАЛНА! ВНИМАНИЕ! -НАМАЛЕНА ЦЕНА! АКЦИЯ! За БЪРЗА поръчка В САЙТА може да напишете съобщение с: - Имена: - ..

Бънджи Vista

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 100 лв. Ново Детско бънджи и забавен център; Таблото е музикално и е оборудвано с бутони, активиращи светлини, звуци и мелодии, както и извод за MP3. Седалката на бънджито е с функция за въртене на 360 гра..