Проходилки

17 обяви

Музикална проходилка - люлка Plane Pink

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 40 лв. Втора употреба Детска музикална проходилка - люлка Plane, Cangaroo. Лесно сгъваема конструкция и мека тапицирана седалка. Три позиции за регулиране на височината в зависимост от големината на детето. Стопери..

Музикална маса

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 25 лв. Втора употреба ХАРАКТЕРИСТИКИ: Играчката спомага за активирането и развитието на творческото мислени на детето и предлага убочение чрез забавление, което е най-ефективния метод за убочение днес. Масич..

Музикална маса със светлини

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 40 лв. Втора употреба Oпиcaниe Xapaĸтepиcтиĸи: • Πpeдлaгa мнoгo зaнимaтeлни игpи зa зaбaвлeниe и ycъвъpшeнcтвaнe нa peдицa yмeния - зaвъpти тoпчeтo, нaмиpaщo ce в цeнтъpa нa мacaтa, зa дa aĸтивиpaш paзлични мeлoдии; •..

Проходилка Fisher Price

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 40 лв. Втора употреба Проходилка Fisher Price Musical Activity Walker Piano. Играчката представлява комбинация от стабилна проходилка с музикални ефекти задействани от движението на играчката и музикален панел (пиано)с чет..
Цена: 20 лв. Втора употреба Изключително запазена. Никога не е ползвана навън.
Цена: 79 лв. Ново Проходилка - люлка Cangaroo- чисто нова и не е използвана за 88 лв. Характеристики: -лесно сгъваема конструкция -три позиции за регулиране на височината -музикално табло, което се маха и може да..
Цена: 40 лв. Втора употреба Продавам проходилка. Всичко си работи, лесно може да се регулира според височината на детето което помага да му достигат крачетата до земята за по лесно и бързо прохождане, сгъва се когато не се ползв..
Цена: 74 лв. Ново Намаление! от 249. оо на 74. оо лева! Sun Baby B01.001.1.9 е детска проходилка с табла мече. С проходилката играта и упражненията ще продължават с часове. Цветното и музикално табло спомага за..

Проходилка Мони

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 40 лв. Втора употреба Проходилка Мони изключително запазена с няколко мелодии

продавам бебешка проходилка

гр. Елхово, обл. Ямбол
Цена: 30 лв. Втора употреба ползвана е два месеца и е много запазена

НОВА Playskool Проходилка 2 в 1 Step Start Walk’N Ride

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Цена: 30 лв. Ново Проходилката 2 в 1 помага на бебетата да се учат да стоят прави, докато правят своите първи стъпки! А след като детенцето е вече проходило, само с едно движение ПРОХОДИЛКАТА се превръща в забавна КОЛИ..

Детска проходилка

гр. Петрич, обл. Благоевград
Цена: 18 лв. Втора употреба
Цена: 45 лв. Втора употреба Продавам детска проходилка, напълно запазена.

Проходилка за бебе

гр. София, обл. София
Цена: 10 лв. Втора употреба Има забележки където бебето седи иначе е здрава

Проходилка музикална

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 55 лв. Втора употреба Запазена стабилна проходилка на cangaroo с музикална количка на панела която може да се сваля и да се ползва като отделна играчка Самия борд се сваля целият за по лесно измиване и може проходилката да..

продавам бебешка проходилка

гр. Елхово, обл. Ямбол
Цена: 30 лв. Втора употреба

Бебешка проходилка

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 60 лв. Втора употреба Проходилката е с няколко степени на регулиране. Подходяща е за деца от 6 до 18 месечна възраст.
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.