Филтриране
Сортиране

Проходилки

13 обяви
Цена: 90 лв. Ново Проходилка - люлка Cangaroo- чисто нова и не е използвана за 90 лв. Характеристики: -лесно сгъваема конструкция -три позиции за регулиране на височината -музикално табло, което се маха и може да..

Проходилка музикална втора употреба

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 50 лв. Втора употреба Запазена стабилна проходилка с музикална количка на панела която може да се сваля и да се ползва като отделна играчка Самия борд се сваля целият за по лесно измиване и може проходилката да се ползва и..

Музикална проходилка втора употреба

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 35 лв. Втора употреба Много удобна и занимателна проходилка в помощ за първите стъпки за вашето слънчице. Има четири мелодии и когато свири му свети нослето на лъвчето. Отделно има разни въртележки за игра с ръчички. Работ..
Цена: 15 лв. Втора употреба Детска проходилка с 4 степени на височина, проходилката е здрава, седалчицата се сваля
Цена: 30 лв. Втора употреба Продавам детска проходилка Чиполино. Много малко използвана.

Паяк за деца от 1-3г.

гр. Сливен, обл. Сливен
Цена: 30 лв. Ново Паяк за деца на BERTONI BABY ОТ 1до 3 години сгаваем подходящ за лесно пренасяне в кола чисто нов неупотребяван с музикална опция

НОВА Playskool Проходилка 2 в 1 Step Start Walk’N Ride

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Цена: 30 лв. Ново Проходилката 2 в 1 помага на бебетата да се учат да стоят прави, докато правят своите първи стъпки! А след като детенцето е вече проходило, само с едно движение ПРОХОДИЛКАТА се превръща в забавна КОЛИ..

Проходилка за деца

гр. Кърджали, обл. Кърджали
Цена: 45 лв. Ново Подходяща за деца над 6 месеца - 3 позиции за регулиране височината на седалката - двойна подплата на облегалката за допълнителна защита - лесно сгъваема конструкция

bebeska prohodilka bertoni втора употреба

гр. Исперих, обл. Разград
Цена: 40 лв. Втора употреба Проходилка - използвана 5 пъти. В отлично състояние е. Проходилка Car има 3 степени на височина в зависимост от големината на детето. Мека и удобна седалка. Музикално табло. Лесно сгъваема конструкц..
Цена: 45 лв. Втора употреба Продавам детска проходилка, напълно запазена.

Бебешка проходилка втора употреба

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 60 лв. Втора употреба Проходилката е с няколко степени на регулиране. Подходяща е за деца от 6 до 18 месечна възраст.

Колани за проходилки

гр. София, обл. София
Цена: 8 лв. Ново Чисто нов колан за прохождане, оригинален на чико в кутията си

Проходилка 2в1 втора употреба

гр. София, обл. София
Цена: 40 лв. Втора употреба Проходилката е здрава има мелодии и светлини, може да става на люлка, има стопери, шита е нова тапицерия на седалката, таблото с играчките може да се маха и отпред да се ползва като масичка, мелодиите..
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.