Област
Населено място
Цена
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
196 обяви
СнимкиЗаглавие на обявата
Бебешки капки против колики ЛЕФАКС 100мл. / LEFAX 100ml. | Други | гр. София
Бебешки капки против колики ЛЕФАКС 100мл. / LEFAX 100ml.
Цена
35 лв.
гр. София, обл. София,  преди 3 часа
Продавам чисто нови бебешки капки против колики ЛЕФАКС / LEFAX с дозираща помпичка. Капките са едни от най-ефективните, които помагат за облекчаване на болките в корема при новородени бебенца. Доставени са от Германия а срокът на годност е до 2019г. Възможно е лично предаване в София или изпращане по куриер с наложен платеж. Цена 35лв. за 100мл. Цена 20лв. за 50мл.
Бебешки капки против колики ЛЕФАКС 50мл. / LEFAX 50ml. | Други | гр. София
Бебешки капки против колики ЛЕФАКС 50мл. / LEFAX 50ml.
Цена
20 лв.
гр. София, обл. София,  преди 3 часа
Продавам чисто нови бебешки капки против колики ЛЕФАКС / LEFAX с дозираща помпичка. Капките са едни от най-ефективните, които помагат за облекчаване на болките в корема при новородени бебенца. Доставени са от Германия а срокът на годност е до 2019г. Възможно е лично предаване в София или изпращане по куриер с наложен платеж. Цена 20лв. за 50мл. Цена 35лв. за 100мл.
ортопедични гащи. възглавничка на ’’фрейка’’ | Други | гр. Хасково
ортопедични гащи. възглавничка на ’’фрейка’’
Цена
8 лв.
гр. Хасково, обл. Хасково,  Подател: Маринела,  преди 9 часа
размер: 1-2 месеца възглавничката на ’’фрейка’’ е медицинско изделие, конструирано с цел профилактика на ЛСС или повлияване на леки дисплазии на тазобедрените стави при бебетата. произведена е от 100% памучен текстил, от вътрешната страна е поставен 3мм еластичен лист от евапрен за постигане на стабилност при носене и 10мм лист от дунапрен за омекотяване. за пристягане на презрамките са монтирани ленти тип ’’велко’’. за повече комфорт и избягване на триене на кожата на шията са добавени омекотителни маншони. пере се на ръка и може да се глади. в перфектно състояние.
NUTRILITE Детски Мултивитамини 120 / дъвчащи / таблетки | Други | гр. Стара Загора
NUTRILITE Детски Мултивитамини 120 / дъвчащи / таблетки
Цена
55 лв.
гр. Стара Загора, обл. Стара Загора,  преди 9 часа
NUTRILITE Детски Multivitamin предвижда препоръчителния дневен прием на основните витамини и минерали, както и анти оксиданти и естествени растителни хранителни вещества. Предимства на продукта * осигурява основни витамини и минерали по формула, с невероятен плодов вкус. * включва щедри суми на калций и магнезий. * съдържа естествени подправки, без никакви изкуствени цветове, вкусове, или консерванти. NUTRILITE Детски Multivitamin / Multimineral помага и пазят децата на възраст 2-12 год. възраст здрави. Съдържат 11 витамина и 4 минерала с фитофактори за ефективно усвояване. Т..
Торта от памперси | Други | гр. Пловдив
Торта от памперси
Цена
50 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 10 часа
Изработка на стилни, бутикови торти от памперси за бебе. Практичен подарък за новородено бебе, за изписване, за кръщене, за рожден ден и др. Съдържание: над 36 бр. памперси /зависи и от етажите на тортата/, чорапки, играчка, боди или друга дрешка според възрастта. На електронна поща може да получите асортимент от аксесоари, от които избирате кои да съдържа тортата. 1 етаж - 45 лв. 2 етажа - 50 лв. 3 етажа- 55 лв. Разполагаме и с модели в наличност. Доставка за 1 ден до всяка точка на страната.
Торти от памперси на Pampers | Други | гр. Пловдив
Торти от памперси на Pampers
Цена
50 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 10 часа
Изработка на стилни, бутикови торти от памперси за бебе. Практичен подарък за новородено бебе, за изписване, за кръщене, за рожден ден и др. Съдържание: над 36 бр. памперси /зависи и от етажите на тортата/, чорапки, играчка, боди или друга дрешка според възрастта. На електронна поща може да получите асортимент от аксесоари, от които избирате кои да съдържа тортата. 1 етаж - 45 лв. 2 етажа - 50 лв. 3 етажа- 55 лв. Разполагаме и с модели в наличност.
Торти от памперси на Pampers | Други | гр. Пловдив
Торти от памперси на Pampers
Цена
50 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 10 часа
Изработка на бутикови торти от памперси на Pampers. Практичен подарък за новородено бебе, за изписване, за кръщене, за рожден ден и др. Съдържание: над 46 бр. памперси /зависи и от етажите на тортата/, чорапки, играчка, боди или друга дрешка според възрастта. На електронна поща може да получите асортимент от аксесоари, от които избирате кои да съдържа тортата. ЦЕНА: Торта на 3 етажа - 55 лв. Торта на 2 етажа - 50 лв. Торта на 1 етаж - 45 лв.
ЛЕФАКС 100мл - LEFAX Pump Liquid 100 ml - чисто нови капки против колики за бебета | Други | гр. София
ЛЕФАКС 100мл - LEFAX Pump Liquid 100 ml - чисто нови капки против колики за бебета
Цена
35 лв.
гр. София, обл. София,  преди 11 часа
Чисто нови капки против колики Лефакс за новородени бебенца. LEFAX Pump Liquid с дозираща помпичка. Капките са едни от най-ефиктивните за облекчаване на болките в корема. Доставени са от Германия и са с дълъг срок на годност. Възможно е лично предаване в София или изпращане по куриер с наложен платеж! Цена за 1бр. от 100мл. е 35лв. Цена за 1бр. от 50мл. е 20лв.
LEFAX Pump Liquid 50ml / ЛЕФАКС 50мл - НОВИ бебешки капки против колики | Други | гр. София
LEFAX Pump Liquid 50ml / ЛЕФАКС 50мл - НОВИ бебешки капки против колики
Цена
20 лв.
гр. София, обл. София,  преди 11 часа
Чисто нови капки против колики Лефакс за новородени бебенца. LEFAX Pump Liquid с дозираща помпичка. Капките са едни от най-ефиктивните за облекчаване на болките в корема. Доставени са от Германия и са с дълъг срок на годност. Възможно е лично предаване в София или изпращане по куриер с наложен платеж! Цена за 1бр. от 50мл. е 20лв. Цена за 1бр. от 100мл. е 35лв.
Маркер с невидимо мастило за тайни съобщения/флумастер/химикал/химикалка/писалка | Други | гр. София
Маркер с невидимо мастило за тайни съобщения/флумастер/химикал/химикалка/писалка
Цена
3 лв.
гр. София, обл. София,  преди 11 часа
Маркерът е зареден със специално невидимо мастило, което става видимо само при осветяване с UV-светлина. Капачката на маркера представлява фенерче, светещо с UV-светлина. Начин на употреба: 1. Напишете тайно съобщение с маркера върху хартия, метал, пластмаса, стъкло или върху ръката си. 2. Този, за когото е предназначено съобщението, го осветява с UV-фенерчето и текстът става видим. Приложение: 1. Оставяне на тайни съобщения. 2. Надписване на учебници, книги и др. вещи, като защита от крадци. (Надпишете с невидимото мастило имената си на учебник или друга вещ - при кражба щ..
Механична острилка за моливи тип ”Мелничка” с механизъм за закрепване на бюро, маса, плот | Други | гр. София
Механична острилка за моливи тип ”Мелничка” с механизъм за закрепване на бюро, маса, плот
Цена
19 лв.
гр. София, обл. София,  преди 11 часа
Чисто нова неразопакована механична острилка тип ”Мелничка” с механизъм за закрепване към бюро, маса, плот. Подходяща и за подарък. Острилката е много подходяща за ученици и хора ползващи често моливи в работата си. Предимства: -Висококачествена изработка + лесна употреба -Възможност за прикрепяне към плот, маса, бюро посредством винтов механизъм. -Голям контейнер за отпадъците Спецификации: марка: Deli материал: метал и пластмаса дължина:105мм ширина:60мм височина:92мм цвят: бял тегло:243г Комплектът включва: - Механична острилка -Винтов механизъм..
Lefax Pump Liquid 100ml / Лефакс 100мл капки против колики при бебета | Други | гр. Пловдив
Lefax Pump Liquid 100ml / Лефакс 100мл капки против колики при бебета
Цена
33 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 11 часа
Съдържа превод на български на най-важната информация от немската листовка! Капките са внесени директно от Германия, в срок на годност до 2019. Това са най-ефективните капки против колики при бебета. Изпращам с Еконт (с 10% отстъпка) или Български пощи (по избор на клиента) с наложен платеж.
Lefax Pump Liquid 50 ml / Лефакс капки против колики при бебета 50 мл | Други | гр. Пловдив
Lefax Pump Liquid 50 ml / Лефакс капки против колики при бебета 50 мл
Цена
18 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 11 часа
Съдържа превод на български на най-важната информация от немската листовка! Капките са внесени директно от Германия, в срок на годност до 2019. Това са най-ефективните капки против колики при бебета. Изпращам с Еконт (с 10% отстъпка) или Български пощи (по избор на клиента) с наложен платеж.
детски кукли, играчки, нещица.. | Други | гр. София
детски кукли, играчки, нещица..
Цена
20 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: vladi,  преди 12 часа
няколко кукли с движещи очи -made in italy, ретро пеещо мече, гумена кукла, старо английско кукле, олимпийско мече, детска стара игра-компютърна, детски видеокасети и грамофонни плочи, гумени стари играчки... имам и още неща
Нощна лампа магическа музикална костенурка -19 лв | Други | гр. Пловдив
Нощна лампа магическа музикална костенурка -19 лв
Цена
17 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 12 часа
Нощна лампа магическа музикална костенурка ЦЕНА 19 лв Вълшебна Лампа Костенурка, за да бъдат звездни сънищата на Вашето Съкровище! Нощната лампа-Костенурка ще очарова всички Малки и Големи Деца! УНИКАЛНА ИДЕЯ ЗА ПОДАРЪК!!! Музикалната костенурка има специални отвори в корубата, които светят и прожектират по стените и тавана на стаята безброй звезди и луна в сапфирено син, изумрудено зелен, рубинено червен и мек кехлибарен цвят - можете да избирате дали да се редуват плавно цветовете, дали да свети само един или всички заедно. Създава вълшебна атмосфера за лека нощ и помага на дет..
приказки на касетки и филми | Други | гр. София
приказки на касетки и филми
Цена
2 лв.
гр. София, обл. София,  преди 13 часа
Продава приказки -драматизации на касетки по 2лв. бр. Всичките 9бр. за 10лв. -филмчета за диаапарати по 3лв. бр.
Майнкрафт брадва Minecraft играчка Маинкрафт игра за подарък | Други | гр. София
Майнкрафт брадва Minecraft играчка Маинкрафт игра за подарък
Цена
40 лв.
гр. София, обл. София,  преди 13 часа
Продавам брадва играчка от играта Майнкрафт. Размери: 38х20см. Нов - неупотребяван! Пристига с транспортна опаковка! Материал - EVA Foam - ева пяна Изпращам по Еконт или Европът!
Електрическа острилка за моливи с контейнер/настолна електроострилка | Други | гр. София
Електрическа острилка за моливи с контейнер/настолна електроострилка
Цена
19.80 лв.
гр. София, обл. София,  преди 13 часа
Чисто нова фабрично опакована електрическа острилка за моливи с контейнер. Подходяща и за подарък. С нейна помощ може без никакво усилие да подострите всичките си необходими моливи буквално за секунди. Чудесен подарък за ученици и хора ползващи често моливи. С острилката се работи изключително лесно - само поставяте молива в отвора от горната страна и острилката се активира сама. Работи с 2 батерии тип-АА(не са включени в комплекта). Подостря моливите почти моментално. Работи бързо и качествено. Освен с батерии острилката може да работи и с адаптор. Размери: 7.5см. x 7.5см. ц..
Бебешка погача | Други | гр. Варна
Бебешка погача
Цена
20 лв.
ФАСЕ 2011 ЕООД
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: ФАСЕ 2011 ЕООД,  преди 13 часа
За първата питка на вашето бебе! Покривка за бебешка погача, кръщене, прощъпулник - месал. Размери: 50х50 см / Материал: 100 % памук. Цена: 20 лв. / За обикновена поръчка / С бродерия текст ’Бебешка погача’, име и дата. Забележка: С опция за добавяне друг текст, доплащене 0.50 лв. на символ/буква. И с размери на клиента и избор на шрифт - цена по договаряне. Изработка и доставка на адрес или офис на Еконт/Спийди - 2 дни. За поръчка изпратете вашите данни: - Избрания от вас вариант (цв. гама / доп. текст, име), вида на поръчката - обикновена или експресна - Данни за..
Пътечка за прохождане | Други | гр. Варна
Пътечка за прохождане
Цена
22 лв.
ФАСЕ 2011 ЕООД
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: ФАСЕ 2011 ЕООД,  преди 13 часа
За първите стъпки на Вашия прощъпулник - пътечка с пожелание! Размери: 45х150 см / С бродерия текст ’Стъпвай смело, + Име’ и 8 стъпки. Цена: 22.00 лв. Изработка и доставка на адрес или офис на куриер - 3 дни. За поръчка изпратете вашите данни: - Избрания от вас вариант (цв. гама / доп. текст, име) - Данни за доставката - офис/адрес за доставка - Три имена - Телефон със съобщение към обявата, по eмейл или от сайта на Детски магазин КОКО Ателие бутик Варна, Раздел-Поръчки онлайн #ДEТСКИ #Бебешки #МАГАЗИН КОКО #АТЕЛИЕ #Бутик #ВАРНА #Персонализирани #Продукти #Уникати #Маш..
Детски магазин КОКО Ателие бутик ВАРНА | Други | гр. Варна
Детски магазин КОКО Ателие бутик ВАРНА
ФАСЕ 2011 ЕООД
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: ФАСЕ 2011 ЕООД,  преди 13 часа
В Детски магазин КОКО АТЕЛИЕ БУТИК Варна, Ви предлагаме ръчно изработени, по поръчка, декоративни детски възглавнички с данните на детето с бродерия, снимка и комбинирани, детски дрехи, играчки, аксесоари и комплекти за детската стая, комплекти за изписване, бродирани хавлии за кръщенета, барбарони, обиколници, органайзери, спални чували, килимчета за игра, възглавници за бременни, за кърмене, детски ръчни плетива. Изработване на подаръчни торбички от текстил, народни носии, монограми върху текстил и карнавални костюми. Поръчайте при нас и подарете усмивка, направете някого щастлив! По..
ХАВЛИЯ за кръщене | Други | гр. Варна
ХАВЛИЯ за кръщене
Цена
30 лв.
ФАСЕ 2011 ЕООД
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: ФАСЕ 2011 ЕООД,  преди 13 часа
Поръчайте харесания от Вас модел със съобщение: - от сайта на Ателието - по Емейл - на телефоните за поръчки БРОДИРАНИ ХАВЛИИ И КОМПЛЕКТИ ЗА КРЪЩЕНЕ С избор на цвят и шрифт (печатен / ръкописен) на бродерията. ИЗРАБОТКА И ДОСТАВКА - по куриер на адрес или офис ЕКОНТ/СПИДИ. Посочените по-долу цени са за обикновена поръчка - за/до 10 дни. Цени за експресна поръчка - за/до 5 дни, +20 %. ПЛАЩАНЕ с наложен платеж при получаване - с опция за преглед. БАЗОВИ ПРОДУКТИ: 1. Хавлия 70х140 см, бяла, 400 гр. С бродерия - Свето Кръщение + Име + Дата + Кръстче/Ангелче Цена..
Дрон H20 Nano Gold | Други | гр. Поморие
Дрон H20 Nano Gold
Цена
64 лв.
гр. Поморие, обл. Бургас,  Подател: Димитър,  преди 21 часа
Квадрокоптер H20 Nano Размери : 10.5см. х 10.5см. Стабилизиращ 6 - осен жироскоп Връзка : 4 - канална. Дистанционно 2.4 GHz Време за полет: 6 минути Зарежда се с USB Време за зареждане на батерията 45 минути Маневра : салто на 360 градуса Обхват : 25-30 метра Батерия 3.7V 150 mAh батерия Има лед светлини 2 настройки за скорост Цвят : златен Резервни остриета 4-6 бр. Подходящ за начинаещи и напреднали. Детска играчка подходяща за деца над 8 години. Доставка в цялата страна с Eсont, стойност от 3.20лв. Наложен платеж.
Дрон CX-10 | Други | гр. Поморие
Дрон CX-10
Цена
59 лв.
гр. Поморие, обл. Бургас,  Подател: Димитър,  преди 21 часа
Квадрокоптер Cheerson CX-10 Размери : 4.5см. х 4.5см. Стабилизиращ 6 - осен жироскоп Връзка : 4 - канална. Дистанционно 2.4 GHz Време за полет: 4 минути Зарежда се с USB Време за зареждане на батерията 30 минути Маневра : салто на 360 градуса Обхват : 20 метра Батерия 3.7V 550 mAh батерия Има лед светлини 2 настройки за скорост Подходящ за начинаещи и напреднали. Детска играчка подходяща за деца над 14 години. Доставка в цялата страна с Eсont, стойност от 3.20лв. Наложен платеж.
Външни и вътрешни гуми за детски колички, триколки, скутери | Други | гр. Пловдив
Външни и вътрешни гуми за детски колички, триколки, скутери
Цена
12.50 лв.
Margarit Margaritov
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Margarit Margaritov,  преди 1 ден
Произход: Rubena / Mitas - Чехия ЦЕНИ: ((12 1/2 x 2 1/4) (62-203) черна Pre Classic 12.90 лв. (12 1/2 x 2 1/4) (62-203) черна Classic 14.30 лв. (12 1/2 x 2.00) (54-203) черна Pre Classic 13.50 лв. (12 1/2 x 1.90) (50-203) черна Pre Classic 12.50 лв. (12 1/2 x 1.75) (47-203) черна Pre Classic 12.50 лв. (12 1/2 x 1.75) (47-203) черна Pre Classic 12.50 лв. (12 1/2 x 1.75) (47-203) черна Pre-Classic 12.50 лв. (12 1/2 x 1.75) (47-203) черна Pre Classic 12.50 лв. (12 1/2 x 1.75) (47-203) черна Pre Classic 12.50 лв. (10 x 1.75) (47-152) черна Pre Classic 13.50 лв. (10 x 1.75)..
ролери Hudora, сандали унисекс и.. | Други | гр. София
ролери Hudora, сандали унисекс и..
Цена
40 лв.
гр. София, обл. София,  преди 1 ден
предлагам ролери Hudora Joey Run made in Germany/като нови/ номер 36-39=40лв, няколко чифта сандали: Jach Wolfskin т. син uk3.5 номер38, зелен-резида Jach Wolfskin uk3.5 номер36, и Geox с оранж uk3.5номер36 =по 10 и 15лв/бр и розови Adidas Eva uk1 номер33 стелка21см/като нови са/=20лв, чистонов бебешки банан Chicco=20лв(в магазина е 60); детско столче=20лв, детскo люлеещо столче=15лв (много са запазени), предлагам и бебешки+детски играчки И Няколко Ретро ИграчКи
ЛЕФАКС 100мл. бебешки капки против колики LEFAX 100мл. | Други | гр. София
ЛЕФАКС 100мл. бебешки капки против колики LEFAX 100мл.
Цена
35 лв.
гр. София, обл. София,  преди 1 ден
Чисто нови бебешки капки против колики Лефакс 100мл. / Lefax 100ml., които облекчават болките в корема. Доставени са от Германия със срок на годност до 2019г. Възможно е лично предаване в София или изпращане по куриер с наложен платеж! Цена за 100мл. - 35лв. Цена за 50мл. - 20лв.
Osanit / Осанит ефикасни немски хомеопатични хапчета против болки при никнещи зъби | Други | гр. София
Osanit / Осанит ефикасни немски хомеопатични хапчета против болки при никнещи зъби
Цена
20 лв.
гр. София, обл. София,  преди 1 ден
OSANIT / ОСАНИТ - Ефикасни хомеопатични хапчета за облекчаване на болката при растеж на бебешки зъбки. Чисто нови, доставени от Германия. Срок на годност до 2019г. Възможно е лично предаване в София или изпращане по куриер с наложен платеж. Цена 20лв./бр.
BABYNOS 10ml. / БЕЙБИНОС 10мл. мехлемче за коремче против колики НОВО! | Други | гр. София
BABYNOS 10ml. / БЕЙБИНОС 10мл. мехлемче за коремче против колики НОВО!
Цена
5 лв.
гр. София, обл. София,  преди 1 ден
BABYNOS 10ml. / БЕЙБИНОС 10мл. е специално мехлемче за масаж, което се нанася лесно и чисто върху коремчето и допринася за успокояване на колики при кърмачета и малки деца. Бързо се разтопява върху кожата и по този начин се превръща в приятно ухаещо масажно масло. Доставено от Германия със срок на годност до 2019г. Възможно е лично предаване в София или изпращане по куриер с наложен платеж. Цена за 10мл. - 5лв. Цена за 50мл - 15лв.
Стикери за детска стая, лепенки с анимационни герои, стикери с пожелания, парти стикери. | Други | гр. София
Стикери за детска стая, лепенки с анимационни герои, стикери с пожелания, парти стикери.
гр. София, обл. София,  преди 1 ден
Печат на стикери за детска стая, стикери за стена с анимационни герои. Стикери с принцеси. Лепенки с пожелания и покани. Стикери за хладилник. Печат на стикери с ваши снимки. Печат на фототапети. Стикери за лаптоп. За повече информация може да ни позвъните или да посетите нашия сайт.
« Предишна | 1234567 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.

© 2017 Ало.бг