1. home
  2. »
  3. bcДомакински уреди
  4. »
  5. Купува

Купува

40 обяви
Изкупуване на бяла и черна битова техника след бърз оглед(може пакет цена или поотделно)! Правите ремонт или просто сте решили да подмените старите си електроуреди? Не е нужно да ги изхвърляте, сл..

изкупувам бяла техника

гр. Русе, обл. Русе
Цена: 150 лв. купувам перални хладилници, печки, съдомиални, сушилни и др
Изкупувам употребявани автоматични перални, но не по-стари от 7-8 години. Транспорта е за наша сметка, като изискването е пералнята Ви да бъде разкачена от водопреносната мрежа. Идеята ни е да Ви спес..
 рекламирай сам в
Цена: 20 лв. Изкупувам употребявани автоматични перални, но не по-стари от 7-8 години. Транспорта е за наша сметка, като изискването е пералнята Ви да бъде разкачена от водопреносната мрежа. За целта изпращайте сн..

Изкупувам стари автоматични перални на място

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Изкупувам употребявани автоматични перални, но не по-стари от 7-8 години. Транспорта е за наша сметка, като изискването е пералнята Ви да бъде разкачена от водопреносната мрежа. Идеята ни е да Ви спес..

Изкупувам и извозвам стари автоматични перални на място

гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
Цена: 20 лв. Изкупувам употребявани или повредени автоматични перални, но не по-стари от 7-8 години. Транспорта е за наша сметка, като изискването е пералнята Ви да бъде разкачена от водопреносната мрежа. За целта..
Изкупувам употребявани автоматични перални, но не по-стари от 7-8 години. Транспорта е за наша сметка, като изискването е пералнята Ви да бъде разкачена от водопреносната мрежа. Идеята ни е да Ви спес..
Цена: 40 лв. Ariston Indesit без сушилня до 40лв и до 10г
Здравейте Търся следната част - държача за различните приставки /ножове/
Цена: 2 000 лв. Купувам всички модели почистващи системи прахосмукачки Рейнбоу,Rainbow
Събира развалена,стара и нова и излязла от употреба бяла техника - печки, перални, фризери, хладилници,съдомиялни и всякакви други - БЕЗПЛАТНО! В удобно за Вас време. На посочен от Вас адрес. БЕ..
Събира развалена, стара и нова и излязла от употреба бяла техника - печки, перални, фризери, хладилници, съдомиялни и всякакви други - БЕЗПЛАТНО! В удобно за Вас време. На посочен от Вас адрес..

Купувам дефектни Фотоволтаични соларни панели

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Състояние: Втора употреба Купувам дефектни Фотоволтаични соларни панели които имат фабричен дефект (някои от клетките в панела не работят) но все пак панела може да се използва?

битова техника

гр. София, обл. София
Изнасям от от място непоправими перални, хладилници, миялни, акумулатори, водомери, батерии, душ-батерии, PC компютри по договаряне.
Състояние: Втора употреба Купувам магнитно-гумено уплътнение за врата на хладилната част от голям комбиниран хладилник, ”американски тип”, марка ”Siemens”, но това уплътнение се поставя и на хладилници от марките ”Bosch” и ”Ne..

Търся рафт за Indesit

гр. Габрово, обл. Габрово
Цена: 15 лв. Търся рафт за хладилник Indesit Ban13, със здрави държачи-размерите са 50,5х33,5см. Мога да закупя няколко в зависимост от състоянието. Ще се договорим за цената.
Цена: 20 лв. Изкупувам работещи и не работещи автоматични перални след предварителен оглед на място. Пералните трябва да са до пет годишни и нищо да не е сваляно от тях.
Цена: 25 лв. Изкупувам повредени перални от марките Индезит, Аристон, Канди (Candy) Деу (DAEWOO), Gorenje - цена 25 лв. Пералните трябва да са цели без да има сваляно нещо от тях и да са до 5 годишни!!! гр. Пловди..

Купувам повредена сушилня

гр. Варна, обл. Варна
Купувам повредена или здрава, но евтина и съвременна (модерна), сушилня за дрехи на големите и водещи немски марки, като ”Miele”, ”Bosch”, ”Siemens”, ”NEFF”, ”AEG” и други. НЕ се интересувам от суши..
Състояние: Втора употреба Купувам определен пластмасов елемент-рамо от кафе група на кафеавтомат. Този елемент-рамо се използва в различни марки кафеавтомати, като ”Bosch”, ”Siemens”, ”Miele” и други. Снимките, които съм п..
 рекламирай сам в

Купувам развалени КЛИМАТИЦИ

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Изкупувам развалени климатици за части, цени по договаряне!

Изкупувам климатици

гр. Бургас, обл. Бургас
Изкупувам климатици, работещи и с повреди, свалям и вземам от място за област Бургас. Очаквам вашите оферти.
Цена: 50 лв. Купувам само топлообменник от вътрешно тяло на климатик марка ”Mitsubishi Electric, от модела ”MSZ-GE35VA” или ”MSZ-GE25VA”. Топлообменника може да е от повреден климатик, но самия топлообменник иск..
Цена: 20 лв. Изкупувам климатици втора употреба може и на части. Работещи и не работещи на добра цена.

Търся платка за пералня Electrolux EWF 830

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Купувам ВЪТРЕШНО тяло от инверторен или хиперинверторен климатик марка ”Mitsubishi Electric” от сериите ”G-INVERTER” или ”F-INVERTER” от моделите MSZ-GA25VA, MSZ-GC25VA, MSZ-GЕ25VA, MSZ-GA35VA, MSZ-GB..
Купувам повредена кафемашина ”Bosch”, модел ”CTES1” - ”benvenuto B20” или части от нея, а също така може и от модела ”benvenuto B30”.

Изкупуване на стари климатици

гр. София, обл. София
Цена: 20 лв. Изкупуваме стари климатици!
Цена: 25 лв. изкупуване на стари печки бойлери стари железа и др

Купувам повредена пeралня ZANUSSI

гр. Варна, обл. Варна
Купувам повредена перална машина, марка ”ZANUSSI”, модел ”ZWG 7120 K”, на която да е повредена само електрониката или и нагревателя, но другите части да са й здрави. Повредена може да бъде основната п..
Въведи страница №