1. home
  2. »
  3. bcДомакински уреди
  4. »
  5. Купува

Купува

37 обяви

изкупува акумулиращи печки

гр. Ямбол, обл. Ямбол
Ямбол, изкупува акумулиращи печки
Цена: 2 000 лв. Купувам всички модели почистващи системи прахосмукачки Рейнбоу,Rainbow

изкупувам бяла техника

гр. Русе, обл. Русе
Цена: 150 лв. купувам перални хладилници, печки, съдомиални, сушилни и др
 рекламирай сам в
Купувам здрава и запазена метална решетка от тавичка за чаши на кафемашина-автомат марка ”Bosch”, модел ”TCA6001”, от серията ”Benvenuto B20, 30, 40, 60, 65, 70, 75”.

Извозва безплатно битови уреди

гр. Бургас, обл. Бургас
Professional Electrics извозва безплатно битови - домакински уреди като перални, съдомиялни, котлони, фурни и др. За повече информация позвънете на телефонът ни или посетете сайта: http://proffesion..
Цена: 20 лв. Изкупувам климатици втора употреба може и на части. Работещи и не работещи на добра цена.
Изкупувам употребявани автоматични перални, но не по-стари от 7-8 години. Транспорта е за наша сметка, като изискването е пералнята Ви да бъде разкачена от водопреносната мрежа. Идеята ни е да Ви спес..

купувам повредена пералня за части

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 35 лв. Ariston Indesit без сушилня до 35лв ако е със здрав носач и до 8г
Купувам ВЪТРЕШНО тяло от инверторен или хиперинверторен климатик марка ”Mitsubishi Electric” от сериите ”G-INVERTER” или ”F-INVERTER” от моделите MSZ-GA25VA, MSZ-GC25VA, MSZ-GЕ25VA, MSZ-GA35VA, MSZ-GB..
Събира развалена,стара и нова и излязла от употреба бяла техника - печки, перални, фризери, хладилници,съдомиялни и всякакви други - БЕЗПЛАТНО! В удобно за Вас време. На посочен от Вас адрес. БЕ..
Събира развалена, стара и нова и излязла от употреба бяла техника - печки, перални, фризери, хладилници, съдомиялни и всякакви други - БЕЗПЛАТНО! В удобно за Вас време. На посочен от Вас адрес..

битова техника

гр. София, обл. София
Изнасям от от място непоправими перални, хладилници, миялни, акумулатори, водомери, батерии, душ-батерии, PC компютри по договаряне.
Купувам повредена кафемашина ”Bosch”, модел ”CTES1” - ”benvenuto B20” или части от нея, а също така може и от модела ”benvenuto B30”.
Цена: 20 лв. Изкупувам работещи и не работещи автоматични перални след предварителен оглед на място. Пералните трябва да са до пет годишни и нищо да не е сваляно от тях.
Цена: 25 лв. Изкупувам повредени перални от марките Индезит, Аристон, Канди (Candy) Деу (DAEWOO), Gorenje - цена 25 лв. Пералните трябва да са цели без да има сваляно нещо от тях и да са до 5 годишни!!! гр. Пловди..
Цена: 5 лв. Купувам използвани СО2 бутилки за Сода Стрийм, Хепи Фрииз и други, за сода машини.

Изкупуване на стари климатици

гр. София, обл. София
Цена: 20 лв. Изкупуваме стари климатици!
Цена: 15 лв. Купувам платка за управление на мини-бар, модел на платката ”GCH-A11” с електронно охлаждане, от мини-бар марка ”Crown”, модел ”CR-48A”, като платката може да бъде и без охлаждащия елемент на ”Пелтие”..

купувам преса за олио

гр. Казанлък, обл. Стара Загора
Търся да закупя ръчна преса PITEBA за олио
Здравейте Търся следната част - държача за различните приставки /ножове/
 рекламирай сам в
Цена: 25 лв. изкупуване на стари печки бойлери стари железа и др

Търся рафт за Indesit

гр. Габрово, обл. Габрово
Цена: 15 лв. Търся рафт за хладилник Indesit Ban13, със здрави държачи-размерите са 50,5х33,5см. Мога да закупя няколко в зависимост от състоянието. Ще се договорим за цената.
Цена: 1.50 лв. Работещ с нагреватели 2х600 вата

Купувам повредена пeралня ZANUSSI

гр. Варна, обл. Варна
Купувам повредена перална машина, марка ”ZANUSSI”, модел ”ZWG 7120 K”, на която да е повредена само електрониката или и нагревателя, но другите части да са й здрави. Повредена може да бъде основната п..

търся стока

гр. Левски, обл. Плевен
Купувам до 60 лева стока перални, сушилни, фризери, миялни, печки

Купувам развалени КЛИМАТИЦИ

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Изкупувам развалени климатици за части, цени по договаряне!

Купувам повреден хладилник

гр. Варна, обл. Варна
Купувам голям или среден комбиниран хладилник с фризер от вида ”No-Frost”, от марките ”Liebherr”, ”AEG”, ”Ariston”, ”Hotpoint”, ”Electrolux”, ”Bosch”, ”Gorenje”, ”Smeg”, ”Siemens”, ”Zanussi” и други, ..
Купувам датчик-сензор-осезател за комбиниран хладилник с фризер марка ”Liebherr”, модел ”CUN 3503 Index 20C”, като снимките, който прилагам тук към обявата са реални, и са направени от моя хладилник и..

Купувам платка за съдомиялна

гр. Варна, обл. Варна
Купувам управляваща (главна) платка за съдомияла машина за вграждане марка ”Gorenje”, модел ”GV 53220”. Платката трябва да бъде точно такава, каквато е показана на снимките тук, както и номера на мо..
Събирам или изкопувам бяла техника и диги.
Въведи страница №