1. home
  2. »
  3. bcДомакински уреди
  4. »
  5. Купува

Купува

32 обяви

изкупувам бяла техника

гр. Русе, обл. Русе
Цена: 150 лв. купувам перални хладилници, печки, съдомиални, сушилни и др
Изкупувам употребявани автоматични перални, но не по-стари от 7-8 години. Транспорта е за наша сметка, като изискването е пералнята Ви да бъде разкачена от водопреносната мрежа. Идеята ни е да Ви спес..
Цена: 20 лв. Изкупувам употребявани автоматични перални, но не по-стари от 7-8 години. Транспорта е за наша сметка, като изискването е пералнята Ви да бъде разкачена от водопреносната мрежа. За целта изпращайте сн..

Изкупувам стари автоматични перални на място

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Изкупувам употребявани автоматични перални, но не по-стари от 7-8 години. Транспорта е за наша сметка, като изискването е пералнята Ви да бъде разкачена от водопреносната мрежа. Идеята ни е да Ви спес..
Изкупувам употребявани автоматични перални, но не по-стари от 7-8 години. Транспорта е за наша сметка, като изискването е пералнята Ви да бъде разкачена от водопреносната мрежа. Идеята ни е да Ви спес..

купувам повредена пералня на части

гр. Бургас, обл. Бургас
Ariston Indesit без сушилня до 35 лв
Събира развалена, стара и нова и излязла от употреба бяла техника - печки, перални, фризери, хладилници, съдомиялни и всякакви други - БЕЗПЛАТНО! В удобно за Вас време. На посочен от Вас адрес..
Събира развалена,стара и нова и излязла от употреба бяла техника - печки, перални, фризери, хладилници,съдомиялни и всякакви други - БЕЗПЛАТНО! В удобно за Вас време. На посочен от Вас адрес. БЕ..
Цена: 2 000 лв. Купувам всички модели почистващи системи прахосмукачки Рейнбоу,Rainbow

Изкупувам перални, хладилници

гр. Плевен, обл. Плевен
Изкупувам изгодно стари перални, хладилници, бойлери.

Климатик Midea MSG 12HRI външни платки

гр. Сливен, обл. Сливен
Цена: 40 лв. Купувам външни платки за климатик Midea MSG 12HRI
Купувам 1 бр. кръгла употребявана, но здрава плоча (котлон-горелка) за стъклокерамичен плот марка ”AEG”, модел ”66301K-MN”, която е с три степени и разширяеми зони на нагряване, които се включват по и..
Състояние: Втора употреба Пералнята е Gorenje стар модел WA 1142 и се счупи вратата изцяло. Търся врата и рамка за пералнята

купува хладилник

гр. Ямбол, обл. Ямбол
Цена: 50 лв. купува работещ хладилник
Цена: 25 лв. Изкупувам работещи и не работещи автоматични перални след предварителен оглед на място. Пералните трябва да са до пет годишни и нищо да не е сваляно от тях.
Цена: 25 лв. Изкупувам повредени перални от марките Индезит, Аристон, Канди (Candy) Деу (DAEWOO), Gorenje - цена 25 лв. Пералните трябва да са цели без да има сваляно нещо от тях и да са до 5 годишни!!! гр. Пловди..
Събирам или изкопувам бяла техника и диги.
Цена: 20 лв. Изкупувам климатици втора употреба може и на части. Работещи и не работещи на добра цена.

битова техника

гр. София, обл. София
Изнасям от от място непоправими перални, хладилници, миялни, акумулатори, водомери, батерии, душ-батерии, PC компютри по договаряне. от място непоправими перални, хладилници, миялни, акумулатори, водо..
Купувам датчик-сензор-осезател за комбиниран хладилник с фризер марка ”Liebherr”, модел ”CUN 3503 Index 20C”, като снимките, който прилагам тук към обявата са реални и са направени от моя хладилник и ..

Купувам развалени КЛИМАТИЦИ

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Изкупувам развалени климатици за части, цени по договаряне!

Купувам платка за съдомиялна

гр. Варна, обл. Варна
Купувам управляваща (главна) платка за съдомияла машина за вграждане марка ”Gorenje”, модел ”GV 53220”. Платката трябва да бъде точно такава, каквато е показана на снимките тук, както и номера на мо..

Купувам повреден хладилник

гр. Варна, обл. Варна
Купувам голям или среден комбиниран хладилник с фризер от вида ”No-Frost” от марките ”Liebherr”, ”AEG”, ”Ariston”, ”Hotpoint”, ”Electrolux”, ”Bosch”, ”Gorenje”, ”Smeg”, ”Siemens”, ”Zanussi” и други, с..
Купувам за части ВЪНШНО тяло на Инверторен климатик Mitsubishi Electric от серията G-INVERTER, F-INVERTER и други с мощност от 9000, 12000 или 14000 Btu. Тялото може да без газ-фреон, но частите му ..
Купувам компресор за Инверторен климатик от марката ”Mitsubishi Electric” от моделите ”MUZ-FA25VA” - ”F-INVERTER”, ”MUZ-GA35VA”, ”MUZ-GC35VA” - ”G-INVERTER”, ”SUZ-KA25VA”, ”MUZ-A09YV”, като компресора..
Купувам функциониращ-работещ ”IPM” модул-платка със или без захранването към нея, за Инверторен климатик от марката ”Mitsubishi Electric”, от моделите MUZ-FA25 или 35VA(H) и MUZ-GA35VA(H). Снимките,..
Купувам преден метален капак-панел, със или без пластмасовата решетка пред перката, от външно тяло на климатик ”Mitsubishi Electric”, както и страничен пластмасов капак-дръжка, както е показано на сни..

Хладилници купува

гр. Ямбол, обл. Ямбол
Цена: 1 лв. Изкопува неработещи и работещи хладилници. Безплатен транспорт
Купувам ВЪТРЕШНО тяло от инверторен климатик марка ”Mitsubishi Electric” от серията ”G-INVERTER” или ”F-INVERTER” от моделите MSZ-GA25VA, MSZ-GC25VA, MSZ-GЕ25VA, MSZ-GA35VA, MSZ-GB35VA, MSZ-GC35VA, MS..
Въведи страница №
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.