Област
Населено място
Вид
Състояние
Цена
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
369 обяви
СнимкиЗаглавие на обявата
Кафемашина Rowenta | Кафемашини, мелачки | гр. Бургас
Кафемашина Rowenta
Цена
10 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 3 часа
в отлично състояние
Кафемашина International | Кафемашини, мелачки | гр. Стара Загора
Кафемашина International
Цена
8 лв.
гр. Стара Загора, обл. Стара Загора,  преди 5 часа
Кафемашина International, работеща, в добро състояние. Липсва горния капак и каничката.
Кафемашина BOSH TASSIMO с капсула | Кафемашини, мелачки | гр. Бургас
Кафемашина BOSH TASSIMO с капсула
Цена
50 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 6 часа
Кафемашина BOSH TASSIMO с капсула. Внос от Германия в отлично състояние без забележки. В оригинална опаковка и книжка с инструкции
Кафемашини втора употреба от Германия | Кафемашини, мелачки | гр. София
Кафемашини втора употреба от Германия
Цена
260 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: TechnoVision,  преди 6 часа
Предлагаме кафемашини втора употреба, внос от Германия на водещите търговски марки SAECO, SPIDEM, DELONGHI, както и цялата гама нова бяла техника на марките AEG, BOSCH, SIEMENS и GORENJЕ с транспортни дефекти. Доказани със своето качество, здравина и ефективност при работа. Гаранционно поддържане 3, 12, 24, 36, 60 месеца Следгаранционен сервиз! безплатна доставка Ще се радваме да работим с Вас!
Кафемашини Saeco | Кафемашини, мелачки | гр. София
Кафемашини Saeco
Saeco
гр. София, обл. София,  Подател: Saeco,  преди 7 часа
Saecoexellent фирма номер едно в България по продажба, сервиз на кафе машини. Предлагаме Saeco на ниски цени, най-хубавите кафе машини-от ПРОФЕСИОНАЛИСТИ. Италиански и швейцарски напълно автоматични кафе машини за офиси, магазини, кафенета и дома с вградена кафемелачка пълен автомат в идеално състояние. Последно поколение кафе автомати: само с едно натискане на бутона, кафето се дозира автоматично, смила се и получавате Вашето любимо еспресо директно в чашата. Отпадъкът се изхвърля в специално пригоден за това контейнер. Независимо дали желаете късо италианско “ristretto” или дълго кафе, то з..
Saeco Talea Ring + | Кафемашини, мелачки | гр. София
Saeco Talea Ring +
Saeco
гр. София, обл. София,  Подател: Saeco,  преди 7 часа
Еспресо машина Saeco Talea Ring Plus Black. Лесна и удобна за използване. Управлението и програмирането на кафе машината не е трудно с помощта на сензорен пръстен. На дисплея на таблото сензорен контрол ще Ви покаже наличните опции. Придвижване през менютата и настройките е лесно, както използване на iPod. Под екрана ще намерите регулатор за контрол на скоростта на каймака-SBS системата. Кафемелачката с керамични ножове осигурява еднаквост на смилане на кафето, функция за предварително накисване на кафето увеличава наситеността на вашата напитка. Всичко това способства да се получи качествено ..
Кафемашина Stratos | Кафемашини, мелачки | гр. София
Кафемашина Stratos
Saeco
гр. София, обл. София,  Подател: Saeco,  преди 7 часа
Кафе машина Stratos Подходяща е за Вашия дом, офис или заведение. Може да се регулира едрината на мелене. Направата на гореща вода е отделна от циркулацията за направа на кафе, за да се постигне топла вода без остатъчни вкусове за чай, бульон и т.н. Този модел кафе машина е с части на Saeco Royal. Кафе машината е напълно автоматична, смила порция прясно кафе за всяка приготвена чаша. Използва се пара за разбиване на капучино или напитки с мляко. Устройството за разбиване на мляко “Panarello” разпръсква пара в три различни посоки, като улеснява разбиването на мляко за капучино или напитки “ла..
Saeco Odea | Кафемашини, мелачки | гр. София
Saeco Odea
Saeco
гр. София, обл. София,  Подател: Saeco,  преди 7 часа
Saeco Odea! Може да изберете силата на напитката и количеството, което Ви харесва. Отличната ергономичност, атрактивен дизайн и отлична използваемост. -Използвайте дюза-капучинатор ако искате да си приготвите капучино. Това става като включите бутона за парата и разбивате горещото мляко до получаване на гъста пяна. Чинийката на машината се регулира по височина, чашата може да се съхранява върху горната част на платформата на машината, въртящата се основа ще предостави лесен достъп до всички отделения на кафе машината. Кафемелачката на този модел кафе машини е с керамични ножове. Всички машин..
Saeco Minuto | Кафемашини, мелачки | гр. София
Saeco Minuto
Saeco
гр. София, обл. София,  Подател: Saeco,  преди 7 часа
Автоматична кафе машина Saeco Minuto Благодарение на функцията за запаметяване ще може да регулирате дължината и силата на кафето. Наслаждете се на превъзходна напитка в само с натискане на един бутон. Всички машини имат ГАРАНЦИЯ и осигурен гаранционен и след гаранционен сервиз. Saecoexellent сервиз номер 1 с най-добра поддръжка и профилактика. Ново-предлагаме изкупуване на Вашата стара кафе машина(само Saeco,MIOSTAR, ROTEL, TURMIX, KONING, само роботи), без значение дали е работеща. Изпращам с еконт с направена застраховка и с 20 процента по-евтина доставка с опция преглед и тест. Може д..
Saeco Incanto Sirius | Кафемашини, мелачки | гр. София
Saeco Incanto Sirius
Saeco
гр. София, обл. София,  Подател: Saeco,  преди 7 часа
Saeco Incanto Sirius Kафе машина с голям и елегантен дисплей Saeco Incanto Sirius. Машините са подходящи за домашна употреба, основно прегледани и настроени, отстранени всякакви забележки, имат гаранция и гаранционни стикери. Най-хубавите кафе машини Saeco от професионалисти! Благодарение на керамичните кафемелачки кафето се смила по-равномерно, без да прегрява, което ще се позволи широк кръг от вкусове на еспресото ви. Предварително накисване функция, която по-пълно ще разкрие палитрата от вкусове. С използването на sbs системата ще можете да регулирате плътността на каймака на кафейната н..
Saeco Talea Ring | Кафемашини, мелачки | гр. София
Saeco Talea Ring
Saeco
гр. София, обл. София,  Подател: Saeco,  преди 7 часа
Еспресо машина Saeco Talea Ring Plus. Управлението и програмирането на кафемашината не е трудно благодарение на сензорен пръстен. На дисплея ще Ви видите наличните опции. Придвижването в менюто е лесно, както използването на iPod. Под екрана ще намерите регулатор за контрол на скоростта на каймака-SBS системата. Кафемелачката с керамични ножове осигурява еднаквост на смилане на кафето, а функцията за предварително накисване на кафето увеличава наситеността на Вашата напитка. Всичко това способства да се получи качествено еспресо в чашата. Други екстри: -затопляне на чашите, електронна подв..
Продавам всички сполучливи модели на DeLonghi и Saeco | Кафемашини, мелачки | гр. София
Продавам всички сполучливи модели на DeLonghi и Saeco
Saeco
гр. София, обл. София,  Подател: Saeco,  преди 7 часа
Продавам всички сполучливи модели на DeLonghi и Saeco, швейцарски и италиански напълно автоматични кафе машини за офиси, магазини, кафенета и дома. Всички кафе машини са с вградена кафемелачка от най-сполучливите модели на: SAECO,SOLIS,SATRAP,GAGGIA,MIOSTAR,ROTEL и други модели, в идеално състояние на дребно и едро и много голям избор от всички модели кафе машини. Всички машини имат ГАРАНЦИЯ и осигурен гаранционен и след гаранционен сервиз.Saecoexellent сервиз номер 1 с най добра подръжка и профилактика!!!, резервни части за кафе машини Саеко и др. Доверете се на коректните лоялни тър..
Saeco Incanto без дисплей | Кафемашини, мелачки | гр. София
Saeco Incanto без дисплей
Saeco
гр. София, обл. София,  Подател: Saeco,  преди 7 часа
Saeco Incanto Изключително здрава и надеждна машинa-Saeco Incanto. Този модел е лесен за употреба. Има функция бърза пара за по-добро разбиване на млякото за приготвяне на ароматно капучино, функция гореща вода за приготвяне на чай. Кафемелачка е с метални ножове и може да се регулира едрината на смилане на кафето. Програма за промиване на котлен камък. Контейнер за кафе на зърна с вместимост 300 г., Налягане на помпата:15 bar. Размери (ш / д / в): 285 x 375 x. Кафе машините се изпращат с 20 % по-евтина доставка с еконт с направена застраховка, опция преглед и тест. Работим в събота и н..
Saeco Royal Office - най-лесна за управление при направата на кафето | Кафемашини, мелачки | гр. София
Saeco Royal Office - най-лесна за управление при направата на кафето
Saeco
гр. София, обл. София,  Подател: Saeco,  преди 7 часа
Saeco Royal Office - най-лесна за управление при направата на кафето. Кафе машина има производителност 120 кафета на час. Поради това тя е подходяща за монтаж в офиси с голям брой служители, както и барове, ресторанти, в сфера на институциите. Увеличеният обем на резервоар за вода 6 литра и кафе на зърна 1 кг ви позволява да се спести време за поддръжката на кафе машината. Контейнерите са снабдени с капаци, с възможност за заключване. Също така са заключени регулаторите за едрината на смилане и количеството кафе за една доза, която позволява неоторизиран достъп до настройките на машината за ка..
Кафемашина-автомат”Spidem”/SAECO/ | Кафемашини, мелачки | гр. Бургас
Кафемашина-автомат”Spidem”/SAECO/
Цена
210 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Александър,  преди 11 часа
Италианска кафемашина-автомат ”Spidem”-BELLEZZA, производство на SAECO. В отлично състояние, и пълен комплект. Функция за увелечаване и намаляне на дозата. Самопочистаща програма. Функция за работа с мляно кафе. С профилактика и тест! Работи перфектно и прави супер кафе. Внос-Швейцария.
Кафемашина Philips Saeco xsmall | Кафемашини, мелачки | гр. Димитровград
Кафемашина Philips Saeco xsmall
Цена
250 лв.
гр. Димитровград, обл. Хасково,  преди 12 часа
В отлично визуално и техническо състояние! Прави страхотно кафе с много каймак, машината е ползвана само в домашни условия не е правено много кафета с нея. При интерес пращам я задължително с опция преглед и тест! Закупени продукти не се връщат! Вижте в сайта на Технополис или др. за характеристики на машинката
Продавам кафемашини | Кафемашини, мелачки | гр. Варна
Продавам кафемашини
Цена
180 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  преди 12 часа
Продавам кафемашинa, направена пълна профилактика, с гаранция. Кафемашинaтa самa мели, прави кафе, възможност за гореща вода и пара. Делонги кафе венеция-180лв.
Продавам Saeco Primea Cappuccino Ring | Кафемашини, мелачки | гр. Варна
Продавам Saeco Primea Cappuccino Ring
Цена
350 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  преди 12 часа
Машината е в перфектно състояние.
Продавам кафеварка | Кафемашини, мелачки | гр. Сливен
Продавам кафеварка
Цена
30 лв.
гр. Сливен, обл. Сливен,  преди 12 часа
продавам кафенашина | Кафемашини, мелачки | гр. Враца
продавам кафенашина
Цена
40 лв.
гр. Враца, обл. Враца,  преди 12 часа
кафенашина Бош за капсули
DeLonghi Perfecta кафеавтомат с тъч панел | Кафемашини, мелачки | гр. София
DeLonghi Perfecta кафеавтомат с тъч панел
Цена
365 лв.
гр. София, обл. София,  преди 13 часа
В много добро състояние, профилактирана и готова за употреба.
DeLonghi Perfecta kафеавтомати | Кафемашини, мелачки | гр. София
DeLonghi Perfecta kафеавтомати
Цена
150 лв.
гр. София, обл. София,  преди 13 часа
1 DeLonghi Perfecta бяла, липсва капака на кафето и декорацията на чучура 150лв 2 DeLonghi Perfecta черна, в отлично състояние 250лв Възможно е договаряне за повече от 1 брой. Кафеавтоматите са профилактирани и напълно работещи.
Кафеваркa, нова | Кафемашини, мелачки | гр. София
Кафеваркa, нова
Цена
8 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Юлиан,  преди 14 часа
Kафеварката е нова, неупотребявана, за 4 кафета. Цена - 8 лв.
Delonghi MAGNIFICA 3 - кафевтомат | Кафемашини, мелачки | гр. Шумен
Delonghi MAGNIFICA 3 - кафевтомат
Цена
208 лв.
goldvish
гр. Шумен, обл. Шумен,  Подател: goldvish,  преди 14 часа
Delonghi MAGNIFICA - технически изправна, профилактирана, декалцирана и тествана. Снимана в режим на работа. За предпочитане е изпробване и вземане от място, при невъзможност изпращам с Еконт, с опция преглед и тест в офиса, преди плащане, и с 20%отстъпка от транспорта. Имам налични и други кафемашини, които са обявени.
Delonghi MAGNIFICA ”A” klass - кафевтомат | Кафемашини, мелачки | гр. Шумен
Delonghi MAGNIFICA ”A” klass - кафевтомат
Цена
206 лв.
goldvish
гр. Шумен, обл. Шумен,  Подател: goldvish,  преди 14 часа
Делонги Магнифика ”A” klass - технически изправна, профилактирана, декалцирана и тествана. Снимана в режим на работа. За предпочитане е изпробване и вземане от място, при невъзможност изпращам с Еконт, с опция преглед и тест в офиса, преди плащане, и с 20%отстъпка от транспорта. Имам налични и други кафемашини, които са обявени.
SPIDEM TREVI CIARA - кафеавтомат | Кафемашини, мелачки | гр. Шумен
SPIDEM TREVI CIARA - кафеавтомат
Цена
205 лв.
goldvish
гр. Шумен, обл. Шумен,  Подател: goldvish,  преди 14 часа
SPIDEM TREVI CIARA - технически изправна, профилактирана, декалцирана и тествана.. Снимките са реални. За предпочитане е изпробване и вземане от място, при невъзможност изпращам с Еконт, с опция преглед и тест в офиса, преди плащане, и с 20%отстъпка от транспорта. Имам налични и други кафемашини, които са обявени.
Кафе автомати Саеко Делукс, Роял, Интуита, Интелия работещи със кафе мляно и на зърна | Кафемашини, мелачки | гр. Бургас
Кафе автомати Саеко Делукс, Роял, Интуита, Интелия работещи със кафе мляно и на зърна
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 14 часа
Автоматите са внос от Швейцария, рециклирани и със гаранция. Предлагаме гаранционен и след гаранционен сервиз
Кафе машина Neo | Кафемашини, мелачки | гр. Стара Загора
Кафе машина Neo
Цена
50 лв.
гр. Стара Загора, обл. Стара Загора,  преди 16 часа
Кафемашина Neo,4 чаши еспресо функция за пяна за приготвяне на капучино. 3.5 BAR Капучино система Каничка за 4 кафета Мощност: 750 W Производител: Neo Модел: ES 30. Отлично състояние. Ползвана е само веднъж.
ESPRESO- кафе машина ROWENTA- 15 бара налягане | Кафемашини, мелачки | гр. Варна
ESPRESO- кафе машина ROWENTA- 15 бара налягане
Цена
120 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: частно лице,  преди 22 часа
Продавам кафе машина ROWENTA мод.ADAGIO-ESPRESO-15 бара налягане Кафе машина ROWENTA мод.ADAGIO-ESPRESO-15 бара налягане, 1000 W, 50HZ, произведена във Франция, много тиха. Кафето излиза супер гъсто и чисто, без утайка, благодарение на изключително ситната цедка на дозата. За по-лесно и удобно изчистване на дозата има бутон на дръжката, която повдига цедката и отпадъка пада лесно. Има система за капучино и чай. Наливайте трапезна вода за добро качество. Без кафемелачка. На видиото, което прилагам, се чува шума на кафе машината и се вижда качеството на кафето с каймак. https://www...
продавам „Кафеварка“ за котлон, алуминиева... тип кубинска, употребявана, работи безупречно | Кафемашини, мелачки | гр. Ямбол
продавам „Кафеварка“ за котлон, алуминиева... тип кубинска, употребявана, работи безупречно
Цена
16 лв.
гр. Ямбол, обл. Ямбол,  преди 1 ден
продавам „Кафеварка“ за котлон, алуминиева... тип кубинска, употребявана, работи безупречно. Вместимост 0,35-0,4литра, височина 31см.
« Предишна | 1234567 ... 111213 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.

© 2017 Ало.бг