1. home
  2. »
  3. bcДомакински уреди
  4. »
  5. Друго

Домакински уреди » Друго

402 обяви
Цена: 280 лв. В наличност различни видове за подробности и поръчка обадете моля. 15 л - 280 лв черен метал (газов). 15 л - 540 лв неръждавейка (газов). 15 л - 660 лв неръждавейка (ток+газ). 20 л - 565 лв ..
Цена: 179 лв. МАГАЗИН ЗА УРЕДИ ВТОРА УПОТРЕБА - ДИРЕКТЕН ВНОС ОТ ГЕРМАНИЯ Предлагаме перални, сушилни, хладилници, фризери, печки, съдомиялни и други ел. уреди на марките Miele,AEG,BOSCH,Siemens,Privileg,Liebcherr ..

Яйцеварка Ambiano

гр. Казанлък, обл. Стара Загора
Цена: 20 лв. яйцеварката е като нова 400 вата за 6 броя яйца купа от неръждаема стомана за готвене мерителна чаша внос от Германия

Компресор охлаждане

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 38 лв. Компресора както се вижда от снимките е в отлично визуално състояние. Техническото състояние на компресора е с период на експлоатация едно лято (три месеца - гарантирано! ). Предпочитам лично пред..

Продавам стари но здрави матраци

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 50 лв. Размера е приблизително 2/1 м
Цена: 5.50 лв. Уред за декорация на плодове и зеленчуци Обичате всичко да е красиво и перфектно! Дори и храната! Това устройство е създадено за Вас! С него лесно можете да декорирате всяка салата, ястие и..

Уред за почистване на паркет Bona Spray Mop

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Цена: 75 лв. Запазете красотата на вашия дървен под Новия уред на Bona Spray Mop Ви позволява да почиствате и поддържате пода с едно движение. Ергономичен и лесен за употреба, Spray Mop се сглобява и допълва бъ..

Уред за бавно готвене

гр. Габрово, обл. Габрово
Цена: 65 лв. Уред за бавно готвене QUIGG -54.99лв 260 W; Гърне с керамично покритие, сменяемо, обем: около 5.5 L (за около 4-8 души); съдомиялна машина; Закален стъклен капак с хладка дръжка; LCD дисплей; автомат..

Кана за водородна вода

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 120 лв. Каната за водородна вода произвежда обогатена с молекулярен водород вода, който към момента е най-мощният антиоксидант познат на науката. Активният молекулярен водород неутрализира свободните радикали..
Цена: 139 лв. Уред за състаряване на алкохол Volcano Expert М- световен хит! Ултразвуков уред за дезинфекция и състаряване на алкохол по японски лиценз! 20 минути обработка с уреда, състарява алкохола с около 1 ..
Цена: 280 лв. Предлагам Автоклав за консервиране, неръждавейка (AISI 304), различни видове 8 - 1000 литра. ток/газ и универсални модели. Съкращава времето за приготвяне на консерви. Приготвяне на натурални, б..
Цена: 119 лв. Намаление! от 279. оо на 119. оо лева! Запознайте се с новата светеща машина за чай SPECIAL MY.T LIGHTS, където дизайнът и съвършенството вървят ръка за ръка. Можете да изберете и променяте цвет..
Цена: 17 лв. Ново Намаление! от 39. оо на 17. оо лева! Кана за вода или чай Severin WK 3644 с капацитет от 0.5 литра и мощност 650 W. Двустранният индикатор за ниво на водата ще ви информира каква част от капац..
Цена: 9 560 лв. „Екоклаймат” ООД предлага отопление, битова гореща вода и охлаждане с термопомпa: *Термопомпи въздух/вода до -20˚С околна температура, от 3,5 до 400 кВт. *Термопомпи вода/вода до -40˚С околна темп..
Цена: 119 лв. Вакуум машината е внос от Германия, също така е и произведена там. Мощност на уреда - 150W. Удължава значително срока на храната, която сте вакуумирали. Запазва всички витамини на плодовете и зе..
Цена: 189 лв. Уредът за здравословно готвене е внос от Германия. Това е един иновативен и революционен многофункционален уред, който може да се превърне в дясната Ви ръка в кухнята. Той знае как да направи всич..
Цена: 110 лв. Вакуум машината е внос от Германия, също така е и произведена там. Мощност на уреда - 110W. Удължава значително срока на храната, която сте вакуумирали. Запазва всички витамини на плодовете и зе..
Цена: 150 лв. Аератора е като бебето на Рейнбоу-Rainbow. Даже този модел смея да твърдя е по добър. Направен е за да се бори с финните частици прах в стаята. Също така освежава и ароматизира. Единственото което тря..
Цена: 229 лв. Класически дестилатор за вода, 4л. - Стандартен модел за приготвяне на качествена дестилирана вода за пиене, за готвене, за лечение, за битови уреди (ютии, овлажнители), за лабораторни и медицински ур..
Цена: 219 лв. Плазмен въздухочистител, комбиниран с озонатор за вода - последно поколение технология за пречистване и стерилизиране на въздуха в помещението. Без консумативи. Плюс функция за озониране на вода и дъл..
Цена: 74.80 лв. Йонизатор, озонатор и ароматизатор - настолен уред - най-съвременен мултифункционален настолен въздухопречиствател. Може да произвежда отрицателни йони, да генерира озон и дифузира есенции за ароматер..
Цена: 327.97 лв. Луксозен вариант с изцяло метален корпус и стъклено-стоманен съд за дестилираната вода. Пречиства обикновената вода до 99.9%, премахвайки хлор, флуор, неорганични минерали, бактерии, метали и няма съп..

Флюс за запояване

гр. Поморие, обл. Бургас
Цена: 6 лв. Флюс за запояване със сребърен и медно-фосфорен припой. Съдържание на една опаковка - 114 гр. Предлагаме и разфасовка от 250 гр. на цена 14 лева.

Часовник 60 мин.

гр. Тополовград, обл. Хасково
Цена: 5 лв. Часовник 60 мин- нови

Филтриращи кани за вода

гр. Търговище, обл. Търговище
Цена: 27 лв. Каните за пречистване на вода DAFI ефективно отстраняват: - хлор и хлорни съединения; - тежки и радиоактивни метали; - нефтопродукти; - неприятни миризми; - пестициди и токсини; - високата..
Цена: 100 лв. Продавам електрически казан за варене на буркани използван е точно 2 пъти и така стои за повече информация на посочения телефон
Цена: 19 лв. Този малък електронен уред изпълнява ролята на своеобразен филтър, който oптимизира локално работата на електрическия кръг, като стабилизира захранващото напрежение, изчиствайки го от външните нежелан..

Лед Влаго-устоичив Прожектор

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 30 лв. На вашето внимание, един истински продукт които не е само с име прожектор, а истинска изработка изцяло от алуминии., с водоустоичиви уплътнения, с три батерии 1.5 v., Цената само на прожектора е 15 ле..
Цена: 14.90 лв. Патентован уред за икономия на електричество Intelligent Energy Saver, особено ефективен при климатици, хладилни витрини, хладилници, уреди и машини с електромотори! Устройството използва система от..

Tefal Vitacuisine

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 120 лв. Tefal Vitacuisine, Приготвя наведнъж балансирано 3-степенно меню. Притежава специална функция Vitamin+ за запазване естествения вкус на съставките и витамините в продуктите. Чисто нов 356лв в магази..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.