Област
Населено място
Цена
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
241 обяви
СнимкиЗаглавие на обявата
Месомелачка National | Друго | гр. Бургас
Месомелачка National
Цена
10 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 3 часа
в добро състояние, много надежден и лесен за използване
Бяла техника нова с транспортни дефекти на AEG, BOSCH, SIEMENS | Друго | гр. София
Бяла техника нова с транспортни дефекти на AEG, BOSCH, SIEMENS
Цена
300 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: TechnoVision,  преди 6 часа
Предлагаме бяла техника нова с транспортни дефекти, внос от Германия на водещите западноевропейски марки MIELE, AEG, BOSH, SIEMENS, PRIVILEG, ZANUSSI, HOTPOINT - доказани със своето качество, здравина и ефективност при работа, гарантирани с марката MADE IN GERMANY. Хладилници, фризери, перални, миялни, сушилни, уреди за вграждане. Гаранционно поддържане - 12, 24 36, 60 месеца. Следгаранционен сервиз. Конкурентни цени. Гарантирано качество. БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА!!! Ще се радваме да работим с Вас. Без почивен ден!!!
Електромагнитен уред за борба с гризачи, мишки, съсели, мравки, хлебарки | Друго | гр. Стара Загора
Електромагнитен уред за борба с гризачи, мишки, съсели, мравки, хлебарки
Цена
27 лв.
гр. Стара Загора, обл. Стара Загора,  Подател: Свен Груп ООД,  преди 9 часа
Електронен уред за борба с гризачи - Sistema Pest Repellent 1 (PR1) - ефективно и екологично средство. Уредът излъчва електро-магнитни импулси, които въздействат на слуховия апарат и нервната система на гризачите. Това нарушава жизнените им функции и предизвиква паника сред тях. Гризачите престават да се хранят и размножават, а в последствие напускат охраняваната площ. Формата и честотата на импулсите постоянно се променя, за да не привикват гризачите към тях. Едновременно с това, уредът значително намалява плътността на разпространение на хлебарки, мравки и други пълзящи насекоми. Уре..
кафемашина Айко и фритюрник | Друго | гр. Сливен
кафемашина Айко и фритюрник
гр. Сливен, обл. Сливен,  преди 10 часа
кафемашина Айко, капучино функция, и фритюрник, нови
Термопомпи всички видове и мощности. Отопление, охлаждане и БГВ в едно. | Друго | гр. София
Термопомпи всички видове и мощности. Отопление, охлаждане и БГВ в едно.
Цена
2 350 лв.
”Екоклаймат” ООД
гр. София, обл. София,  Подател: ”Екоклаймат” ООД,  преди 12 часа
„Екоклаймат” ООД предлага отопление, битова гореща вода и охлаждане с термопомпa: *Термопомпи въздух/вода до -20˚С околна температура, от 3,5 до 400 кВт. *Термопомпи вода/вода до -40˚С околна температура от 5 до 1000 кВт. *Всички модели са реверсивни и работят на загряване и охлаждане. *Доставка, изграждане и сервиз гарантиращи ниски експлоатационни разходи. *Реновиране на съществуващи инсталации с радиатори. *Изграждане на инсталации с конвектори. *Проектиране и изпълнение на водно подово(лъчисто) отопление. *Осигуряване на битова гореща вода с термопомпа. В условията на про..
prodavam staklochistachki | Друго | гр. Враца
prodavam staklochistachki
Цена
50 лв.
гр. Враца, обл. Враца,  преди 12 часа
уред за почистване на прозорци керхер без зарчдно устроиство
Флюс за запояване | Друго | гр. Поморие
Флюс за запояване
Цена
6 лв.
Електромаркет България
гр. Поморие, обл. Бургас,  Подател: Електромаркет България,  преди 13 часа
Флюс за запояване със сребърен и медно-фосфорен припой. Съдържание на една опаковка - 114 гр. Предлагаме и разфасовка от 250 гр. на цена 14 лева.
Smart home - Универсално дистанционно Broadlink RM mini3 | Друго | гр. Казанлък
Smart home - Универсално дистанционно Broadlink RM mini3
Цена
44.90 лв.
гр. Казанлък, обл. Стара Загора,  Подател: Иванови,  преди 13 часа
Smart home - Универсално дистанционно Broadlink RM mini3. Посредством устройството може да управлявате вашият дом от всяко място на земята. Устройството се свързва безжично с вашата домашна WiFi мрежа (рутер) и по този начин осъществява достъп до интернет. След като устройството бъде свързано към интернет, Вие можете лесно да управлявате вашата домашна техника от разстояние посредством мобилно приложение за смартфон, таблет или друго мобилно устройство. За целта трябва добавите вашите уреди в приложението, да ”обучите” устройството да ги управлява, посредством клониране на вашите дистанционни...
Плазмен въздухочистител, комбиниран с озонатор за вода | Друго | гр. София
Плазмен въздухочистител, комбиниран с озонатор за вода
Цена
219 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: АЗПЕКС ООД,  преди 14 часа
Плазмен въздухочистител, комбиниран с озонатор за вода - последно поколение технология за пречистване и стерилизиране на въздуха в помещението. Без консумативи. Плюс функция за озониране на вода и дълбоко пречистване на хранителни продукти. Този многофункционален уред, освен за домашни условия, се препоръчва за ползване и в здравни, и медицински заведения, биохимични лаборатории, аптеки, детски градини, училища, магазини, хотели, ресторанти и др. Безплатна доставка до всяко населено място в България!
Различни видове аератори, нови и втора употреба | Друго | гр. Бургас
Различни видове аератори, нови и втора употреба
Цена
100 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 23 часа
Различни видове аератори, нови и втора употреба, едноскоростни и двускоростни. Цени между 100-160лв. Пречистват и освежават въздуха в стаята. Може и да ароматизират, като се сложат ароматни масла. Изключително са полезни за помещения в които се пуши. Използват се и за дезинфекциране с подходящите препарати
Продавам хостафан | Друго | гр. Стара Загора
Продавам хостафан
гр. Стара Загора, обл. Стара Загора,  преди 1 ден
Продавам хостафан ширина 27 и 30 мм Цена по договаряне
Дестилатор за вода | Друго | гр. София
Дестилатор за вода
Цена
299 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: АЗПЕКС ООД,  преди 1 ден
Дестилатор за вода - 2 години гаранция - за ефикасно и безопасно приготвяне на качествена дестилирана вода (най-чистата вода на планетата) за пиене, за готвене, за лечение, за битови уреди (ютии, овлажнители), за автомобилни акумулатори и т.н. Производителност 1 л/час. С едно зареждане можете да пречистите максимално 3,5 л вода. Цена: 335 лв. с ДДС. Две години гаранция. За подробности и поръчки посетете интернет магазина ТехноМаг или се обадете. Безплатна доставка до всяко населено място в България!
Йонизатор, озонатор и ароматизатор | Друго | гр. София
Йонизатор, озонатор и ароматизатор
Цена
69 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: АЗПЕКС ООД,  преди 1 ден
Йонизатор, озонатор и ароматизатор - настолен уред - най-съвременен мултифункционален настолен въздухопречиствател. Може да произвежда отрицателни йони, да генерира озон и дифузира есенции за ароматерапия. Уредът ефективно пречиства миризми, прах, алергени, въздушни микроби, спори на плесени, гъбички и др. Осигурява чист и здравословен въздух, ароматизира помещението с успокояващи благоухания. С повишена ефективност, благодарение на мини вграден вентилатор. Предпазва от зарази по въздушен път, както и от вредното действие на телевизори и компютри. Противодейства на вредните положителни йони, и..
Продавам котлон, партигрил, фурничка и кафеварка - 50 лв | Друго | гр. София
Продавам котлон, партигрил, фурничка и кафеварка - 50 лв
Цена
50 лв.
гр. София, обл. София,  преди 2 дни
Продавам котлон, партигрил, фурничка и кафеварка - 50 лв
циркулационни помпи | Друго | гр. Монтана
циркулационни помпи
Цена
150 лв.
гр. Монтана, обл. Монтана,  преди 3 дни
циркулационни помпи
Дигитален кухненски термометър | Друго | гр. Горна Оряховица
Дигитален кухненски термометър
Цена
6.60 лв.
гр. Горна Оряховица, обл. Велико Търново,  Подател: Zornitsa Andonova,  преди 3 дни
Low индикатор за батерията Памет на последната мярка Обхват от - 50 до + 300 градуса С. Автоматично изключване за пестене на енергия. Дължина: 14.5 + 8.3 = 22.8 см. Комплектът включва: - дигитален кухненски термометър; - бутонна батерия 1.5V; - пластмасова кутийка за съхранение. Цена на доставката до офис на Еконт - 3.60 лв. Изпращам с опция за преглед и тест!
Кухненски таймер | Друго | гр. София
Кухненски таймер
Цена
14 лв.
гр. София, обл. София,  преди 3 дни
Аксесоар за Вашата кухня с който няма да забравите кога да извадите ястието от печката. С голям LCD дисплей и много силна аларма, така че да не изпуснете нищо. Уредът измерва в права и обратна посока. Таймерът може да бъде настроен до 99 минути и 59 секунди и е винаги точен до секундата. Удобен за всяко приложение, където трябва да се следи интервал от време - приемане на лекарство, обедна почивка, учебно време, време за изсушаване на прическата Ви или начало на любимото Ви предаване. Може да стои изправен, да бъде закрепен с магнит си за метални повърхности и дори да бъде закачен за дрехи с..
Домашен термостат W1209 | Друго | гр. София
Домашен термостат W1209
Цена
18 лв.
гр. София, обл. София,  преди 3 дни
Домашния термостат е незаменим във вашето домакинство. С този програмируем регулатор на температурата ще може да управлявате автоматично вашия климатик, вентилатор, фурна, фризер, аквариум, солариум, инкубатор, ел. печка и всичко, което се нуждае от контрол на температурата. Може да го използвате и навън, в производствени помещения за управление на температурни процеси. Принципът на действие е прост - с двата десни “+” и “-” от трите бутона под цифровия дисплей настройвате долна и горна граница на температурата, която се следи с температурната сонда NTC (10 К 0.5%). При достигане на някоя от т..
Електрическа кана/чайник Elekom EK-2001A | Друго | гр. Бургас
Електрическа кана/чайник Elekom EK-2001A
Цена
15 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: elena,  преди 3 дни
Състояние: ново. Исползвано: не е бил использван. Максимален капацитет: 1 л. Мощност: 850 W. Прозорец за водното ниво: да. Автоматично изключване: да. Индикатор за нивото на водата, защита от прегряване, съхранение на кабела в основата.
Диспенсъри за вода и резервни части за тях | Друго | гр. Варна
Диспенсъри за вода и резервни части за тях
Цена
139.99 лв.
Мегатрейд
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Мегатрейд,  преди 3 дни
Диспенсъри за вода и резервни части за тях http://dispenser-bg.eu/
Уред за състаряване на алкохол Volcano Expert М | Друго | гр. Пловдив
Уред за състаряване на алкохол Volcano Expert М
Цена
142 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: shopbg,  преди 4 дни
Уред за състаряване на алкохол Volcano Expert М- световен хит! Ултразвуков уред за дезинфекция и състаряване на алкохол по японски лиценз! 20 минути обработка с уреда, състарява алкохола с около 1 година! Мощното ултразвуково поле, създавано при работа на уреда гарантира: премахване на вредни интермолекулярни и разграждане на високомолекулни съединения в алкохола; активиране процесите на естерификация, които подобряват вкусовите качества, получавани при продължително стареене на алкохола; пълна дезинфекция и удължаване срока на съхранение на всякакъв вид течности; Производство: България..
Чепкало за вълна 2бр. | Друго | гр. Монтана
Чепкало за вълна 2бр.
Цена
30 лв.
гр. Монтана, обл. Монтана,  преди 4 дни
Чепкала за вълна 2бр. Запазени, имат оригинална дърворезба подходящи за механи и битови кътове.
Метална ръчна мелачка | Друго | гр. София
Метална ръчна мелачка
Цена
40 лв.
гр. София, обл. София,  преди 4 дни
Метална ръчна мелачка Подходяща за месо и зеленчуци. Нова! В перфектно състояние!
Уред за почистване на паркет Bona Spray Mop | Друго | гр. Стара Загора
Уред за почистване на паркет Bona Spray Mop
Цена
68 лв.
Акция 2010-Циклене на паркет и дюшеме
гр. Стара Загора, обл. Стара Загора,  Подател: Акция 2010-Циклене на паркет и дюшеме,  преди 4 дни
Запазете красотата на вашия дървен под Новия уред на Bona Spray Mop Ви позволява да почиствате и поддържате пода с едно движение. Ергономичен и лесен за употреба, Spray Mop се сглобява и допълва бързо. Продукта за почистване е специално разработен за лакирани дървени подове. Комплекта включва: Уред Spray Mop Tуба с препарат за почистване Wood Floor Cleaner Микрофибърна почистваща кърпа
хладилни витрини, бяла и черна техника | Друго | гр. Пловдив
хладилни витрини, бяла и черна техника
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 4 дни
хладилни витрини, бяла и черна техника, нов внос, втора употреба
продавам „Кафемелачка“ ръчна, употребявана, работи | Друго | гр. Ямбол
продавам „Кафемелачка“ ръчна, употребявана, работи
Цена
22 лв.
гр. Ямбол, обл. Ямбол,  преди 4 дни
продавам „Кафемелачка“ ръчна, употребявана, работи. За любители на прясно смлени, по-ситно или по-едро... кафе или подправки.
Уред за декорация на плодове и зеленчуци | Друго | гр. Сливен
Уред за декорация на плодове и зеленчуци
Цена
5.90 лв.
гр. Сливен, обл. Сливен,  Подател: симо,  преди 4 дни
Описание на офертата Станете професионален декоратор, използвайте вашето въображение с уреда за декорации с плодове и зеленчуци! Спираловидни или декоративни ролки - направете го лесно, бързо и забавно! Отрежете парче плод, зеленчук, завъртете толкова пъти колкото желаете и вашата украса е готова! За заявка оставете данни за еконт
Машинка за пакетиране | Друго | гр. Смолян
Машинка за пакетиране
Цена
30 лв.
гр. Смолян, обл. Смолян,  Подател: Ф. МЛАДЕНОВ,  преди 4 дни
Машинка за пакетиране и вакумиpане на найлонови пликчета HIT COMPANY -75W. Разполагам с 3броя С норава ролка.
Машина за правене на сладолед GOURMETmaxx Softeismaschine | Друго | гр. Пловдив
Машина за правене на сладолед GOURMETmaxx Softeismaschine
Цена
45.99 лв.
Online SHOP Z_E
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Online SHOP Z_E,  преди 5 дни
Лятото дойде, а на вас ви е топло и имате нужда от един охлаждащ сладолед? Машината за правене на сладолед GOURMETmaxx Softeismaschine е вашето решение! Уникален дизайн Състояние: Ново Кутия: ОРИГИНАЛНА Документи: Да Използвана: НЕ 750ml 12W Цвят: син, бял Използва се за: плодове, сладолед, сорбета или кисело мляко Собствен дизайн на сладолед, направете го по свой вкус! Лесно боравене и почистване Двойна изолация за особено добри резултати
домакински уреди | Друго | гр. Ямбол
домакински уреди
гр. Ямбол, обл. Ямбол,  преди 5 дни
нова печка Мечта - 210 лв., бр. използвани прахосмукачки -договаряне
« Предишна | 123456789 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.

© 2017 Ало.бг