1. home
  2. »
  3. bcДомакински уреди
  4. »
  5. Бойлери

Бойлери

104 обяви

бойлер на дърва

гр. Ямбол, обл. Ямбол
Цена: 90 лв. Ново Бойлер на дърва 80 л. неизползван

Бойлер 5л

гр. София, обл. София
Цена: 100 лв. Ново Продавам нов вертикален 5 литров бойлер с меки връзки и възвратен клапан.
Цена: 600 лв. Ново *Ефективна и изключително опростена система. *Налягането се постига по гравитационен принцип. *Вместимост-220 литра. *Бойлера и цялата конструкция са от неръждаема стомана. *Изключително качес..
 рекламирай сам в

Фланец за стария елдом

гр. Раковски, обл. Пловдив
Цена: 7 лв. Ново Нов фланец
Цена: 100 лв. Втора употреба Продавам бойлер втора употреба малко ползван запазен:80л. Теси с сухи нагреватели 2бр. по 1200w. опща мощност:2400w. Който има по дълга изполтация! Има опция за гр. Пловдив безплатна доставка и монтаж..
Цена: 50 лв. Ново Чисто нови MULLER с дисплей за температурата на водата. Базов модел 45лв. Нов модел за монтаж на стена и на мивка с гъвкав чучур и дисплей 60лв без дисплей 55лв Нов модел черен 45лв 2 години гаранция..
Състояние: Ново Нови бойлери от10л. До150л продажба доставка може и монтаж и демонтаж по желание на клиента! Всички бойлери са с гаранция! на достъпни цени за Гр. Пловдив и Пловдивска област. Също така може и консулт..

Продавам ел. бойлер 8 литров

гр. Русе, обл. Русе
Цена: 100 лв. Втора употреба Продавам употребяван ел. бойлер 8 литров в добро състояние.

Продавам 2 почти нови бойлера

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 80 лв. Втора употреба Продавам 2 почти нови 80-литрови бойлера и отлично работещи. Единият е вертикален ”ЕлдомИнвест”, другият е хоризонтален ”Дипломат”. Използвани са около 2 години. В момента все още са монтирани за да м..

Слънчев бойлер 300 литра, 4 m²

гр. Сандански, обл. Благоевград
Цена: 2 280 лв. Ново 300-литровият бойлер покрива нуждите на 9-членно семейство. Идеален за малки хотели или къщи за гости. Намалява сметките с над 150 лв. на месец. Особено подходящ за летните ни курорти. През светлата ч..
Цена: 45 лв. Ново Чисто нови с гаранция 2 години на всички марки Характеристики: НАЛИЧНИ проточни бойлери, Мюлер за стенен монтаж и за мивка 3200W на 45лв. и 3200W с лед дисплей на който се вижда градусите на водата на..

Бойлер 80л теси

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 140 лв. Втора употреба Бойлер 80л на Теси в отлично състояние

Проточен бойлер Елдом-за части на части

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Цена: 5 лв. На части Електрически проточен бойлер Елдом, 10 л, 1500 W, за части. Електрическата част е изправна. За водната не е сигурно. Състоянието е видно на снимките.

Термопомпен бойлер

гр. Сандански, обл. Благоевград
Цена: 801 лв. Ново Термопомпен бойлер Термопомпите служат за загряване на вода за битови нужди, а също така и за загряване на вода за басейни. Те представляват топлинна машина, която пренася нископотенциалната топлин..
Състояние: Ново Опитен техник извършва ремонт на бойлери, монтаж, демонтаж и профилактика на бойлери, Смяна на нагреватели, термозащити, почистване на котлен камък, смяна на бойлерни табла и други. Ремонтите се извъш..

Продавам проточено бойлери тип: Юнга

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 50 лв. Втора употреба Продавам проточено бойлер че тип: Юнга 3500w. Което дава мигновено топла вода за повече инфо на посоченият телефон за връзка.
Цена: 65 лв. Втора употреба Продавам два проточени бойлера THERMOFLOW 5 литра в отлично работно състояние с мощност 2000 вата. Произведени в Холандия. Внос от Германия -профилактирани и сервизно обслужени. Подходя..

Бойлер STIBEL ELTRON 15L - промо

гр. Русе, обл. Русе
Цена: 230 лв. Втора употреба Продавам бойлер STIBEL ELTRON SH 15 SL 15L, с мощност от 2кв. Бойлерът е внос, като е сервизно профилактиран и обслужен. Резервоар за съхранение с 15 литра 2 kW свързан товар Голям обем ..
Цена: 70 лв. Ново СМЕСИТЕЛНА БАТЕРИЯ С ВГРАДЕН ПРОТОЧЕН БОЙЛЕР -с двоини дръжки за топла и студена вода смесвате топлата и студената като нормален смесител не както другите да пускат или топла или студена. Разполага и ..

Газов бойлер

гр. Враца, обл. Враца
Цена: 110 лв. Втора употреба Газов бойлер. Загрява неограничено количество вода.
 рекламирай сам в

бойлер Дипломат-5 литра

гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
Цена: 60 лв. Втора употреба използван, но работещ с нормални следи от употреба, забележка-на гърба единият отвор за закачане е леко спукан, но не прави проблем, на снимката се вижда

Бойлер 10л.

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 25 лв. Втора употреба Бойлера е за монтаж над мивка. Произведен в демократична Германия. Липсват показател за температура и врътката за регулиране на температурата - някъде са смотани. Водосъдържателя е керамичен!. Необход..
Цена: 45 лв. Ново Различни видове Водонагреватели Muhler: Водонагревател с твърд чучур 3000в- 45 лв Водонагревател с гъвкав чучур 3200вата - 55 лв Водонагревател с дисплей и твърд чучур 3200вата - 55 лв Во..
Цена: 37 лв. Ново Бързонагряващ смесител за топла вода до 60 с градуса, с душ и дисплей - 37лв. Избор между вертикален /за плот, мивка/ и хоризонтален /стенен/ монтаж! Гъвкав /45см/ или твърд чучур! С нагрева..
Цена: 49.99 лв. Ново Представяме на Вашето внимание нагревател за вода с вграден проточен бойлер с възможност за вертикален (долен) монтаж, вграждане в мивка или плот или монтиране на стена. Дисплей с индикация за темпера..
Цена: 49.99 лв. Ново Представяме на Вашето внимание нагревател за вода с вграден проточен бойлер с възможност за вертикален (долен) монтаж, вграждане в мивка или плот или монтиране на СТЕНА. Дисплей с индикация за темпера..
Цена: 69 лв. Втора употреба Бойлерът е закупен за ползване при нужда. Изобщо не е ползван и е като нов. Мощност на втора степен-6,5 кв.

Проточен бойлер за мивка Елдом

гр. Добрич, обл. Добрич
Цена: 44.99 лв. Втора употреба -При закупуване на повече артикули правим %-ви отстъпки. -Доставката се извършва в рамките на един работен ден. -За град Добрич, може да се свържете с нас за лично предаване. -За други градове о..
Цена: 60 лв. Втора употреба Свързване на слънчев колектор или друг източник на топлина към стандартен бойлер.

Бойлер от неръждаема стомана

м. Цигов чарк, обл. Пазарджик
Цена: 500 лв. Втора употреба Бойлерът е 250 л и е изработен от неръждаема стована, което практически го прави вечен.
Въведи страница №
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.