1. home
  2. »
  3. bcДомакински уреди
  4. »
  5. Бойлери

Бойлери

82 обяви

бойлер Дипломат-5 литра

гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
Цена: 80 лв. Втора употреба използван, но работещ с нормални следи от употреба, забележка-на гърба единият отвор за закачане е леко спукан, но не прави проблем, на снимката се вижда

Продавам бойлер - 3 броя

гр. Поморие, обл. Бургас
Цена: 80 лв. Втора употреба Продавам Бойлер Eldom 80 л. 3kW вертикален- 3 броя. Нов, малко употребяван. Цена за 1 брой 100 лева.
Цена: 600 лв. Ново *Ефективна и изключително опростена система. *Налягането се постига по гравитационен принцип. *Вместимост-220 литра. *Бойлера и цялата конструкция са от неръждаема стомана. *Изключително качес..
 рекламирай сам в

Фланец за стария елдом

гр. Раковски, обл. Пловдив
Цена: 7 лв. Ново Нов фланец
Цена: 53 лв. Ново Описание - Електрически смесител с мигновено загряване на водата - Бързо загряване и енергоспестяване - Загряване на водата за няколко секунди, за да имате непрекъснато гореща вода (температура 30-..
Цена: 50 лв. Ново Чисто нови MULLER с дисплей за температурата на водата. Стандартен 55лв. Нов модел за монтаж на стена и на мивка сега и с гъвкав чучур. на 57лв. без дисплей и 60лв с гъвккав чучур и дисплей Нов модел ..
Състояние: Ново Нови бойлери от10л. До150л продажба доставка може и монтаж и демонтаж по желание на клиента! Всички бойлери са с гаранция! на достъпни цени за Гр. Пловдив и Пловдивска област. Също така може и консулт..

Термопомпен бойлер

гр. Сандански, обл. Благоевград
Цена: 801 лв. Ново Термопомпен бойлер Термопомпите служат за загряване на вода за битови нужди, а също така и за загряване на вода за басейни. Те представляват топлинна машина, която пренася нископотенциалната топлин..
Цена: 45 лв. Ново Чисто нови с гаранция 2 години на всички марки Характеристики: НАЛИЧНИ проточни бойлери, Мюлер за стенен монтаж и за мивка 3200W на 45лв. и 3200W с лед дисплей на който се вижда градусите на водата на..
Състояние: Ново Опитен техник извършва ремонт на бойлери, монтаж, демонтаж и профилактика на бойлери, Смяна на нагреватели, термозащити, почистване на котлен камък, смяна на бойлерни табла и други. Ремонтите се извъш..

бойлер на дърва

гр. Ямбол, обл. Ямбол
Цена: 90 лв. Ново Бойлер на дърва 80 л. неизползван

Проточен бойлер Елдом-за части на части

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Цена: 7 лв. На части Електрически проточен бойлер Елдом, 10 л, 1500 W, за части. Електрическата част е изправна. За водната не е сигурно. Състоянието е видно на снимките.

Проточен бойлер 5 литра Сименс

гр. Карлово, обл. Пловдив
Цена: 65 лв. Втора употреба Проточен бойлер.  закупен от Германия.  Напълно работещ. 5 литра.  

Бойлер 5л

гр. Поморие, обл. Бургас
Цена: 65 лв. Втора употреба Продавам вертикален 5 литров бойлер. Работи перфектно,

Слънчев бойлер 300 литра, 4 m²

гр. Сандански, обл. Благоевград
Цена: 2 280 лв. Ново 300-литровият бойлер покрива нуждите на 9-членно семейство. Идеален за малки хотели или къщи за гости. Намалява сметките с над 150 лв. на месец. Особено подходящ за летните ни курорти. През светлата ч..

Електрически бойлер 80 л. ЕЛДОМИНВЕСТ

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 50 лв. Втора употреба Продавам електрически вертикален бойлер с емайлиран водосъдържател 80 л. - 3 k kW.. Бойлерът е използван много малко, тъй като е с централна топла вода и е използван само при профилактика. Външно е с ..

продава бойлер

гр. София, обл. София
Цена: 100 лв. Втора употреба бойлер 80 л., запазен - 100 лв.

Бойлер 5л

гр. София, обл. София
Цена: 100 лв. Ново Продавам нов вертикален 5 литров бойлер с меки връзки и възвратен клапан.

Проточен бойлер 3150w

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 26.50 лв. Втора употреба Проточен бойлер елдом 3150w. Проточен бойлер Юнга. ​Може да се използва както за баня, така и за кухня (над мивка). Мощността му е достатъчна за да осигури непрекъснат поток от топла вода за мие..
Цена: 70 лв. Ново СМЕСИТЕЛНА БАТЕРИЯ С ВГРАДЕН ПРОТОЧЕН БОЙЛЕР -с двоини дръжки и дисплей 3200 вата. чисто нови с гаранция 2 години. за стенен и вертикален (долен) монтаж, вграждане в мивка! Затопляте чешмяна вода ..
 рекламирай сам в
Цена: 56.80 лв. Ново Мощен проточен смесител-нагревател за чешма. Страхотен уред благодарение на който имаш топла вода във всеки момент, непрекъстанто - икономично, стилно и удобно. Бойлер и централно отопление стават..
Цена: 87 лв. Втора употреба Продавам 5,5 литров бойлер Дипломат Белисима. Закупен октомври 2013. В гаранция до 2018 г. Почти неизползван. В идеално състояние. http://www.emag.bg/elektricheski-bojler-diplomat-serija-bellissim..

Продавам бойлер в Плевен

гр. Плевен, обл. Плевен
Цена: 50 лв. Втора употреба Бойлерът е емайлиран 80 литров.

Битов бойлер с две серпентини 200 л.

гр. Сандански, обл. Благоевград
Цена: 659 лв. Ново Битов бойлер с две паралелни серпентини BB NL PRL 200 л. Стенен вертикален монтаж (налични модели 150 и 200 литра). Възможност за подвързване към соларна и отоплителна система. Бойлери за баня с лесна..

Продавам ел. бойлер 8 литров

гр. Русе, обл. Русе
Цена: 100 лв. Втора употреба Продавам употребяван ел. бойлер 8 литров в добро състояние.

Хоризонтален бойлер

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 450 лв. Ново Хоризонтален гръцки ел бойлер- 80 литра с обшивка от неръждаема ламарина, със серпентина, 4 киловата, 10 бара. Размери- 105см и 40 диаметър

Проточен бойлер SIEMENS - ПРОМО

гр. Русе, обл. Русе
Цена: 90 лв. Втора употреба Продавам проточен бойлер SIEMENS 5 литра в отлично работно състояние. Внос от Германия - с извършена сервизна профилактика и обслужване. Подходящ за и кухненски мивки както за горен, така и..

Продавам нагревател за бойлер

гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
Цена: 6 лв. Втора употреба Продавам нагревател 2 кв работещ.
Състояние: Втора употреба от 60 до 300 литра

Бойлер за вода 200 л.

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 600 лв. Втора употреба КАТО НОВ!!! 200л. отделни серпентини за котел и слънчев колектор
Въведи страница №
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.