1. home
  2. »
  3. bcДомакински уреди
  4. »
  5. Бойлери

Бойлери

92 обяви

Вертикален Болер - 80литра

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 60 лв. Ново Работещ болер 80 литра вертикален на няколко месеца сменям го ще слагам хоризонтален

Фланец за стария елдом

гр. Раковски, обл. Пловдив
Цена: 7 лв. Ново Нов фланец

Битов бойлер с две серпентини 200 л.

гр. Сандански, обл. Благоевград
Цена: 670 лв. Ново Битов бойлер с две паралелни серпентини BB NL PRL 200 л. Стенен вертикален монтаж (налични модели 150 и 200 литра). Възможност за подвързване към соларна и отоплителна система. Бойлери за баня с лесна..
 рекламирай сам в

Термопомпен бойлер

гр. Сандански, обл. Благоевград
Цена: 801 лв. Ново Термопомпен бойлер Термопомпите служат за загряване на вода за битови нужди, а също така и за загряване на вода за басейни. Те представляват топлинна машина, която пренася нископотенциалната топлин..

Бойлер 5л

гр. София, обл. София
Цена: 100 лв. Ново Продавам нов вертикален 5 литров бойлер с меки връзки и възвратен клапан.
Състояние: Ново Опитен техник извършва ремонт на бойлери, монтаж, демонтаж и профилактика на бойлери, Смяна на нагреватели, термозащити, почистване на котлен камък, смяна на бойлерни табла и други. Ремонтите се извъш..
Цена: 600 лв. Ново *Ефективна и изключително опростена система. *Налягането се постига по гравитационен принцип. *Вместимост-220 литра. *Бойлера и цялата конструкция са от неръждаема стомана. *Изключително качес..

Продавам боилер 50 литра почти ное

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 120 лв. Втора употреба
Цена: 100 лв. Втора употреба Продавам бойлер втора употреба малко ползван запазен:80л. Теси с сухи нагреватели 2бр. по 1200w. опща мощност:2400w. Който има по дълга изполтация! Има опция за гр. Пловдив безплатна доставка и монтаж..

Продавам бойлер: Елпром 80л.

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 230 лв. Ново Продавам бойлер нов с гаранция марка: Елпром производство на Теси 80л. вертикален 2000w. за повече инфо на посоченият телефон за връзка Спас
Състояние: Ново Нови бойлери от10л. До150л продажба доставка може и монтаж и демонтаж по желание на клиента! Всички бойлери са с гаранция! на достъпни цени за Гр. Пловдив и Пловдивска област. Също така може и консулт..
Цена: 50 лв. Ново Чисто нови MULLER с дисплей за температурата на водата. Базов модел 45лв. Нов модел за монтаж на стена и на мивка с гъвкав чучур и дисплей 60лв без дисплей 55лв Нов модел черен 45лв 2 години гаранция..

бойлер на дърва

гр. Ямбол, обл. Ямбол
Цена: 100 лв. Ново Бойлер на дърва 80 л. неизползван

Проточен бойлер 5 l Stiebel Eltron

гр. Враца, обл. Враца
Цена: 90 лв. Втора употреба Най-добрата немска марка, работи перфектно, 2 kw, 5 l, с монтирана батерия. Готов за монтаж и употреба.
Цена: 70 лв. Ново СМЕСИТЕЛНА БАТЕРИЯ С ВГРАДЕН ПРОТОЧЕН БОЙЛЕР -с двоини дръжки за топла и студена вода смесвате топлата и студената като нормален смесител не както другите да пускат или топла или студена. Разполага и ..

Бойлер STIBEL ELTRON 15L

гр. Русе, обл. Русе
Цена: 199 лв. Втора употреба Продавам бойлер STIBEL ELTRON SH 15 SL 15L, с мощност от 2кв. Бойлерът е внос, като е сервизно профилактиран и обслужен. Резервоар за съхранение с 15 литра 2 kW свързан товар Голям обем ..
Цена: 120 лв. Втора употреба Продавам цялото електронно управление: капак, платка, и термо реле на бойлер Елдом (Eldom) 72412. Бойлерът беше на 1 година когато се проби и си купихме нов.

Електрически бойлер за баня 80л

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 60 лв. Втора употреба Електрически бойлер за баня 80л
Цена: 45 лв. Ново Чисто нови с гаранция 2 години на всички марки Характеристики: НАЛИЧНИ проточни бойлери, Мюлер за стенен монтаж и за мивка 3200W на 45лв. и 3200W с лед дисплей на който се вижда градусите на водата на..
Цена: 750 лв. Втора употреба Бойлера е ползван 2 години и 2 месеца само на горната серпентина. Модела е Bosch WST 290-5 SC, произведен в Германия, купуван за 2000 лв. Продава се поради преминаване на газ и смяна на концепцията. П..
 рекламирай сам в
Цена: 56.80 лв. Ново Мощен проточен смесител-нагревател за чешма. Страхотен уред благодарение на който имаш топла вода във всеки момент, непрекъстанто - икономично, стилно и удобно. Бойлер и централно отопление стават..
Цена: 35 лв. Ново За заявка оставете данни за еконт Цена с дисплей- 45 лв Цена без дисплей- 35 лв Цена с дисплей с душ слушалка- 45 лв - Затопляте чешмяна вода на мига - С нагревателя за чешма си осигурява..

Проточен бойлер за баня с душ

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 50 лв. Втора употреба Бойлерът е използван, но е в отлично техническо състояние и работи на пълна мощност. По желание на купувача може да се демонстрира как работи. Продавам го защото сменям жилището.

Продавам ел. бойлер 8 литров

гр. Русе, обл. Русе
Цена: 70 лв. Втора употреба Продавам употребяван ел. бойлер 8 литров в добро състояние. / цената подлежи на коментар /
Цена: 50 лв. Втора употреба Продавам употребяван, но здрав и работещ кухненски малък бойлер за над мивка с обем от 10 литра, марка ”Tesy”, модел ”GCA 1020 K51 SRC”. Бойлера е изцяло почистен от вътре, от варовика и котления ка..

Продавам бойлер 150л. цена 120 лева

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 120 лв. Втора употреба Бойлера е в добро състояние. Работи безпроблемно

Работещ бойлер 80 литра на Дипломат

к. к. Слънчев бряг, обл. Бургас
Цена: 100 лв. Втора употреба Бойлера е ползван няколко години, работи! Само лично предаване! Намира се в Слънчев бряг
Състояние: Втора употреба от 60 до 300 литра

Водонагревател TERMOMAX TX31W

гр. Силистра, обл. Силистра
Цена: 52 лв. Ново Електрически смесител за топла и студена вода Практичен и модерен дизайн Бързо загряване и енергоспестяване Незабавно използване Загряване на водата за секунди (температура 30-60°C) Монтаж на стена 32..

Водонагревател TERMOMAX TX36WDF

гр. Силистра, обл. Силистра
Цена: 60 лв. Ново Електрически смесител за топла и студена вода с гъвкав струйник и LED дисплей Практичен и модерен дизайн Бързо загряване и енергоспестяване Незабавно използване Загряване на водата за секунди (темпера..
Въведи страница №