Бойлери

76 обяви

Продавам домашни потреби

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Цена: 72 лв. Ново Подходящ за мивка. Проточен. Работи

Продавам бойлер 100 литра

гр. Перник, обл. Перник
Цена: 160 лв. Ново Бойлера е нов в гаранция
Цена: 50 лв. Ново Чисто нови MULLER с дисплей за температурата на водата. Стандартен 50лв. Нов модел за монтаж на стена и на мивка сега и с гъвкав чучур. на 55лв. без дисплей и 57лв с гъвккав чучур и дисплей Нов модел ..

Проточен газов бойлер,Fagor Испански

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 279 лв. Втора употреба Запазен, ползван е малко време, включва се автоматично при пускане на водата, трябва да е включен в мрежата на 220в. за да направи искра за запалване. Много икономичен.10,7 киловата, а дебита му е до ..
Състояние: Ново Опитен техник извършва ремонт на бойлери, монтаж, демонтаж и профилактика на бойлери, Смяна на нагреватели, термозащити, почистване на котлен камък, смяна на бойлерни табла и други. Ремонтите се извъш..

Бойлер 5л

гр. София, обл. София
Цена: 100 лв. Ново Продавам нов вертикален 5 литров бойлер с меки връзки и възвратен клапан.

Газов бойлер Дипломат

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 130 лв. Втора употреба Газов бойлер Дипломат. Цената на нов е близо 400лв
Цена: 42 лв. Ново Чисто нови с гаранция 2 години на всички марки Характеристики: НАЛИЧНИ проточни бойлери, Мюлер за стенен монтаж и за мивка 3200W на 42лв. и 3200W с лед дисплей на който се вижда градусите на водата на..

Битов бойлер с две серпентини 120 л.

гр. Сандански, обл. Благоевград
Цена: 459 лв. Ново Битов бойлер с две паралелни серпентини MB NL PRL 120 л., 3kw. Стенен вертикален монтаж (налични модели 100 и 120 литра). Възможност за подвързване към соларна и отоплителна система. Бойлери за баня с..
Цена: 95 лв. Ново Батерията е нова и внос от Германия. Последни 2 броя от магазин. Цена в европа 130лв!! 3500W. lcd Display с удобен терморегулатор. В пълен комплект за монтаж! ABS Батериите са тествани ..

Бойлер ARISTON 10л

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 45 лв. Втора употреба Бойлер ARISTON 10л (SG-10 OR) Спецификации: Модел: 10л (SG-10 OR) Цвят: Бял За вграждане: Не Мощност:1200 W Обем:10 л. Тип: Вертикален Монтаж: Над Мивка Захранване: Електричество Регулир..

Кестак гъвкава неръждаема метална тръба

гр. Сандански, обл. Благоевград
Цена: 3.70 лв. Ново Гъвкава неръждаема метална тръба без изолация и фитинги кестак DN12 (1/2”)Гъвкавата неръждаема метална тръба без изолация и фитинги се използва за слънчеви и отоплителни системи. За свързване на к..

Битов бойлер с две серпентини 150 л.

гр. Благоевград, обл. Благоевград
Цена: 509 лв. Ново Битов бойлер с две паралелни серпентини BB NL PRL 150 литра. Стенен вертикален монтаж (налични модели 150 и 200 литра). Възможност за подвързване към соларна и отоплителна система. Бойлери за баня с л..
Цена: 70 лв. Ново Най-новия модел с душ слушалка, на 70лв. Разполагам със всички видове за стенен монтаж и за мивка 2 години гаранция реални снимки за сехен монтаж и за мивка Мощност 3600W Затопляте чешмяна..
Цена: 80 лв. Втора употреба Продавам работещ голям бойлер с водосъдържател от нераждаема стомана,

Продавам бойлер TESY 80 литра

гр. Казанлък, обл. Стара Загора
Цена: 30 лв. Втора употреба Продавам бойлер TESY 80 литра - цена 30 лева
Цена: 69 лв. Втора употреба Бойлерът е в перфектно техническо и визуално състояния, 5 литра, 2 kw.

Фланец за стария елдом

гр. Раковски, обл. Пловдив
Цена: 7 лв. Ново Нов фланец

Бойлер 150 литров

гр. Айтос, обл. Бургас
Цена: 250 лв. Ново Нов бойлер SUNSYSTEM - 150 литра, без серпентина, емайлиран с нагревател-2 кв, хоризонтален с оригинални стойки за стенно окачване в заводска опаковка. Изрядни документи с 5 годишна гаранция. Бойлера ..

Продава запазено бойлерче

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 35 лв. Втора употреба Много малко ползван, затопля веднага!
Състояние: Втора употреба от 60 до 300 литра

бойлер вертикален

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 60 лв. Втора употреба продавам 80 литров бойлер марка теси електрически. извършена е техническа профилактика на водонагревателя и водосъдържателя. почистен от котлен камък.

Продавам напълно нов бойлер 80 л

гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
Цена: 185 лв. Ново Височина - 1133 мм., Диаметър - 390 мм. Останалите параметри от Техническата характеристика са видни от приложената към обявата снимка.

Проточен бойлер Stiebel Eltron

гр. София, обл. София
Цена: 689 лв. Ново Бойлерът е трифазен, затова не е използван изобщо, при монтажа техниците едва казаха, че сградата няма такъв ток. Това е причината да се продава и на по- ниска цена. Управлява се електронно, като пред..
Цена: 60 лв. Втора употреба Проточен кухненски бойлер Елдом модел Е42, работещ, продава се без смесителния кран

Продавам ел. бойлер

гр. Сливен, обл. Сливен
Цена: 120 лв. Втора употреба В перфектно състояние.
Цена: 50 лв. Втора употреба Продавам бойлер Tesy вертикален, 120 литра. Работи отлично, сменил съм нагревателя и терморегулатора. Изчистен от котлен камък. Само за 50 лева.
Цена: 500 лв. Ново Чисто нов бойлер. Закупен на 2 август 2019 год. Не е монтиран към ток и вода в гаранция. Допусната е грешка при почъчката- вместо 120 сме поръчали 200л и магазина не иска да замени. Редовна цена 629 л..

Хоризонтален бойлер - Doplomat

с. Ягодово, обл. Пловдив
Цена: 160 лв. Втора употреба Хоризонтален бойлер - Diplomat със серпентина. 80л. 2 kw. Никога не е ползван!!!

Проточни бойлерчета 5л

гр. Русе, обл. Русе
Цена: 90 лв. Втора употреба Продавам проточни бойлерчта STIBEL ELTRON 5 литра в отлично работно състояние и мощност от 2000 вата. Бойлерчтата са произведени и внесени от Германия, като са проверени и сервизно обслужени в ..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.