Област
Населено място
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
7 обяви
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPТърся чаровна дама за сериозна или неангажираща връзка срещу финансово подпомагане | Агенции за запознанства | Германия (DE)
Търся чаровна дама за сериозна или неангажираща връзка срещу финансово подпомагане
Германия (DE), обл. Друга държава,  преди 3 дни
Сериозен финансово обезпечен господин със собствен бизнес желае сериозна или неангажираща връзка със чаровна дама до 40 години съответно и срещу финансово подпомагане със възможност за работа в сферата на собствения бизнес.
Агенция за запознанствa ЕНЕАДА | Агенции за запознанства | гр. София
Агенция за запознанствa ЕНЕАДА
Енеада
гр. София, обл. София,  Подател: Енеада,  преди 16 часа
ЕНЕАДА е Агенция за сериозни запознанства в град София, създадена с цел откликване на обществената потребност от посредник между хората търсещи партньор. Вече може да се възползвате и от новата ни услуга - точни хороскопи (дневен, седмичен, месечен и годишен)! Намерете ни!
Агенция за запознанства ”Запознай. ме” | Агенции за запознанства | гр. Бургас
Агенция за запознанства ”Запознай. ме”
zapoznaj.me
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: zapoznaj.me,  преди 7 дни
Екипът на Zapoznaj.me предлага различен вид бързи срещи, така че хората да се забавляват, да намират по-лесно сродна душа и да остават с добри спомени. Предоставяйки една различна и уникална по рода си услуга, ние се стремим да срещнем и помогнем на колкото може повече хора да намерят точния човек по лесен, приятен и непринуден начин. Предлагаме, индивидуални запознанства и тематични партита със социални игри. Предлагаме и индивидуални запознанства. Съобразени спрямо вашата възраст, образование и други критерии. Запознанствата се случват като ви срещнем с подходящ за вас партньор, като н..
Приятелства за усепли и заможни хора | Агенции за запознанства | гр. София
Приятелства за усепли и заможни хора
гр. София, обл. София,  преди 7 дни
Ако вие сте интелигентни, финансово успели но много натоварени в ежедневието и търсите приятелство без натоварвания, с подобни хора да прекарвате свободното си време заедно на вечеря, обяд, разходка, театър, кино и др. Ние може да ви помогнем. Членството е в размер на 300 лв. за една година + 50 лв. на одобрен профил. В членството влиза лична среща, изготвяме вашата визитка и на профила които ще търсим и 2 безплатни профила. Работим напълно конфиденциално за тази цел подписваме декларация. С всеки клиент работим индивидуално и винаги сме насреща за помощ или консултация.
Агенция за запознанства „Корект” | Агенции за запознанства | гр. Варна
Агенция за запознанства „Корект”
гр. Варна, обл. Варна,  преди 8 дни
Агенция за запознанства „Корект” 100 % успеваемост на една прекрасна пълноценна връзка Агенция „Корект” е новосъздадена агенция за запознанства, която ще разчупи леда при всички вас, ще намери най-подходящия за вас човек, с когото наистина да се обичате и изживеете един прекрасен пълноценен живот. Тя ще се справи с все по голямото отчуждение и затвореност, което все повече се появява сред хората. Агенцията няма сайт нарочно, трябва да се обадите на посочения телефон и всичко се извършва със живи контакти. Използваме зодиакални, астрологични и всякакви знаци за да намерим вашата идеална пол..
сериозни запознанства | Агенции за запознанства | гр. София
сериозни запознанства
гр. София, обл. София,  преди 94 дни
Агенция УЮТ за ДВАМА предлага сериозни запознанства в страната и чужбина. Богат каталог. Записване на бул. Хр. Ботев 48 от 10-13ч.
Кафе клуб | Агенции за запознанства | гр. Плевен
Кафе клуб
гр. Плевен, обл. Плевен,  преди 400 дни
В тиха и спокойна обстановка, далеч от хорските очи, приятна българска музика. Място подходящо за неформални срещи и малки семейни празници. Богат избор от вина от бутикови български изби. А за ободряване през целия ден невероятно ароматно кафе на цена от 40 ст. Всеки ден през работната седмица от 17.00 ч. на ул. ”П. Р. Славейков”5-”Старата агенция”, а събота и неделя от 10 сутринта. Подходящо място за нови запознанства на живо и сещи на любовници. Разполагаме с банкетна зала за 14 човека с работно време по ваш избор.
« Предишна | 1 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.