Услуги

Счетоводни, aдминистративни, консултантски

Област
Населено място
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
286 обяви
ТОП оферта
ЕКСПЕРТНА СЧЕТОВОДНА КАНТОРА. Счетоводни услуги. Регистрация на фирми. Консултации.гр. Бургас, Бургас,  преди 16 часаЕкспертна Счетоводна Кантора Счетоводни услуги. Регистрация на фирми. Данъчни консултации. Регистрация по ДДС. Годишно приключване на фирми. Обучение по двустранно счетоводство и ТРЗ курс.
ТОП оферта
Счетоводна къща Криса Консулт - професионализъм, качество, ниски цени.гр. Бургас, Бургас,  преди 20 часаСчетоводна къща Криса Консулт - професионализъм, качество, ниски цени. За нови клиенти ние предлагаме: Безплатна консултация и съвети при започване на дейност. Безплатна регистрация на фирма в Агенцията по вписванията - ЕТ, ООД И ЕООД. 50 % намаление на счетоводната такса за първия месец, за да се уверите в качеството на предлаганите от нас счетоводни услуги. Ние се съобразяваме винаги със стартиращите фирми, предлагаме гъвкаво ценообразуване. Нашите цени са: ЕООД, ЕТ - нерегистрирани по ДДС - от 50 лв. самоосигуряващи се лица - 20 - 30 лв. земеделски производители - 20 - 30 лв. фирми с малък документооборот, регистрирани по ДДС от 110 -180 лв. - без такса за годишно счетовод..
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPКомплексни Счетоводни Услуги, гр. Варна на изгодни цени | Счетоводни, aдминистративни, консултантски | гр. Варна
Комплексни Счетоводни Услуги, гр. Варна на изгодни цени
Счетоводна къща ” Шанс ”, гр. Варна
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Счетоводна къща ” Шанс ”, гр. Варна,  преди 7 часа
Счетоводна къща ” Шанс ”, гр. Варна ( център), предлага професионални счетоводни услуги на фирми и физичиски лица. Счетоводната къща е с дълъг и професионален опит в областта на счетоводното и даанъчното законодателство. Ние предлагаме: - текущо счетводно обслужване - ДДС - пенсионно и здравно осигуряване - изготвяне на годишни финансови отчети и декларации - счетоводни данъчни консултации - регистрация на фирми в Търговския регистър - публикуване на годишни финансови отчети в Търговския регистър
VIPСчетоводни услуги на приемливи цени | Счетоводни, aдминистративни, консултантски | гр. Варна
Счетоводни услуги на приемливи цени
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Ай Би Ен Консулт,  преди 1 ден
Фирма Ай Би Ен Консулт предлага индивидуален подход, професионализъм и коректност към всеки клиент. Предлаганите от нас услуги включват: > водене и приключване на счетоводна отчетност > изготвяне и подаване на декларации > ДДС > осигуровки > заплати > пълно съдействие при ревизии > годишно приключване > финансови отчети. Цената на услугите е по договаряне, в зависимост от обема на работа.
VIPУслуги ТРЗ, консултации трудово-осигурителни, пенсионни, курсове, семинари | Счетоводни, aдминистративни, консултантски | гр. Варна
Услуги ТРЗ, консултации трудово-осигурителни, пенсионни, курсове, семинари
ДАККО ЕООД
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: ДАККО ЕООД,  преди 1 ден
АУТСОРСИНГ - ВЪНШЕН РЕСУРС ТОВА Е БЪДЕЩЕТО НА ВАШАТА ФИРМА МНОГО ОТ ФИРМИТЕ ВЪЗЛОЖИХА ЧАСТ ОТ ОБСЛУЖВАЩИТЕ СИ ДЕЙНОСТИ НА ДРУГИ ОРГАНИЗАЦИИ, ЗАЩОТО Е УЛЕСНЕНИЕ И ПЕСТИ ПАРИ. ДАККО ЕООД Ви предлага точно това: Обслужване на фирми: • Набиране, подбор, избор и наемане на персонал • Развитие на персонала - обучение, квалификации, курсове и други • Администриране на персонaла- Уведомления по чл.62 от КТ, трудови договори, допълнителни споразумения, заповеди за прекратяване на правоотношенията, други текущи документи, досиета на работещите • Оценяване, заплащане и стимулиране на труда ..
VIPКомплексни Счетоводни Услуги, гр. Варна на изгодни цени | Счетоводни, aдминистративни, консултантски | гр. Варна
Комплексни Счетоводни Услуги, гр. Варна на изгодни цени
Счетоводна къща ” Шанс ”, гр. Варна
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Счетоводна къща ” Шанс ”, гр. Варна,  преди 3 дни
професионално счетоводно обслужване на фирми, годишни финансови отчети и даньчни декларации ддс, доо, публикации на гфо в ТР, даньчни консултации
VIPПубликуване на ГФО on-line за цялата страна- 7 лева | Счетоводни, aдминистративни, консултантски | гр. Варна
Публикуване на ГФО on-line за цялата страна- 7 лева
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: /АВЕ КОМЕРС/ ЕООД,  преди 4 дни
Публикуване на годишни финансови отчети за 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012 г, 2013, 2014, 2015, 2016 и 2017 г в интернет, съгласно изискванията на Закона за счетоводството- on-line за цялата страна. Лесно, бързо, без никакви формалности, в удобен за Вас формат с публикувани до сега над 6300 ГФО в специализираните издания на “АВЕ КОМЕРС” ЕООД. Възможност за on-line плащане. Изберете най-удобния за Вас от един от следните начини: * АВТОМАТИЧНО ПУБЛИКУВАНЕ НА ГФО за 7 лева в www. публикуваненагфо.com- получавате: НЕЗАБАВНО ПУБЛИКУВАНЕ НЕЗАБАВНО ПОЛУЧАВАТЕ УДОСТОВЕРЕНИЕ ЗА ПУБЛИКУВАН..
VIPНова фирма 1 ден- Е/ООД- 204 лв, ЕТ- 80 лв с всички такси | Счетоводни, aдминистративни, консултантски | гр. Варна
Нова фирма 1 ден- Е/ООД- 204 лв, ЕТ- 80 лв с всички такси
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: /АВЕ КОМЕРС/ ЕООД,  преди 4 дни
Експресни регистрации, пререгистрации, всякакви промени, прехвърляне, заличаване на фирми за Варна и региона и дистанционни услуги за цялата страна. При нас спестявате нотариална заверка на заявлението. Експресно- ЕТ- 80 лв, Е/ООД- 204 лв с държавните такси и удостоверение с БУЛСТАТ и спестявате по 6 лв допълнителна нотариална такса. ДЗЗД- регистрация, промени, прекратяване- 70 лв с всички такси. Поръчки за печати, допълнителни регистрации- ДДС, НОИ, Комисия за защита на личните данни. ДИСТАНЦИОННИ РЕГИСТРАЦИИ за тези, които желаят да се възползват от услугите ни и не са във ..
Допълнителни инвестиции за развитие на бизнеса | Счетоводни, aдминистративни, консултантски | гр. София
Допълнителни инвестиции за развитие на бизнеса
Бенефит България Консулт ЕООД
гр. София, обл. София,  Подател: Бенефит България Консулт ЕООД,  преди 2 часа
”Набирането на капитали (инвестиции) не е лесна задача. Разчитайки единствено на себе си, бизнесът може да достигне до „задънена улица”, само защото се търсят инвестиции не на точното място, не при точните Инвеститори и не по точния начин. Това ще доведе до бързо разочарование, което ще накара повечето предприемачи да се откажат от търсенето на инвестиции и тогава е много вероятно отново да се обърнат към стария партньор на бизнеса - тяхната Банка Кредитор (в случай, че вече не са изчерпани всички възможности за кредитиране). Ако мечтата за бизнеса е един ден да заработи с изцяло собст..
Трудните решения при продажба на бизнес | Счетоводни, aдминистративни, консултантски | гр. София
Трудните решения при продажба на бизнес
Бенефит България Консулт ЕООД
гр. София, обл. София,  Подател: Бенефит България Консулт ЕООД,  преди 2 часа
ЗА НАЙ-ТРУДНИТЕ БИЗНЕС РЕШЕНИЯ! ОТ СЪЗДАВАНЕТО НА БИЗНЕСА ДОСЕГА ЛИДЕРИТЕ СА ИМАЛИ НЕ ЕДИН ИЛИ ДВА ТРУДНИ ПЕРИОДА, ПРЕЗ КОИТО БЪДЕЩЕТО НА БИЗНЕСА ДА Е ЗАВИСИЛО ИЗЦЯЛО И САМО ОТ ЕДНО ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ТЯХНО БИЗНЕС РЕШЕНИЕ. Със сигурност се е случило тогава, когато бизнесът e бил в етап на финансова нестабилност, намирали сте се пред дилемата за цялостна или частична продажба на бизнеса или сте имали сериозни разногласия измежду Вас - Партньорите / Акционерите на бизнеса: за каквото и да е ставало дума, някои от Лидерите е трябвало да поеме сериозната отговорност и вземе ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ТРУДНОТО..
Счетоводни и ТРЗ услуги, икономически и финансов анализ | Счетоводни, aдминистративни, консултантски | гр. Бургас
Счетоводни и ТРЗ услуги, икономически и финансов анализ
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 2 часа
Счетоводна къща СД - КОНСУЛТИТИНГ е базирана в град Бургас. Извършваме цялостно счетоводство обслужване, обслужване по отношение на ЗДДС и годишно счетоводно приключване. Предлагаме счетоводни услуги на високо ниво, коректно начислени и внесени данъци и осигуровки, индивидуален подход към всеки клиент в зависимост от спецификата на развиваната дейност. Дейността ни е съобразена с най-новите изисквания на нормативната база, уреждаща съответната стопанска дейност и всички изисквания от областта на счетоводството, данъците и осигуряването. Независимо дали сте физическо или юридическо лице..
Смяна статут на имоти, административни документи 400 лв/дка | Счетоводни, aдминистративни, консултантски | гр. Варна
Смяна статут на имоти, административни документи 400 лв/дка
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Владо,  преди 4 часа
Смяна статут на земеделски и други имоти-400 лв/дка, изработка ПУП, узаконяване незаконно строителство, подготовка документи по ЗУТ, ел. енергия, ВИК и др.
Omni Care - Асоциация за защита правата на пострадалите при пътни и трудови злополуки | Счетоводни, aдминистративни, консултантски | гр. София
Omni Care - Асоциация за защита правата на пострадалите при пътни и трудови злополуки
гр. София, обл. София,  преди 17 часа
Омни Кеър е независима и доброволна неправителствена организация, чиято цел е осигуряване на професионална защита на правата и законните интереси на пострадалите при пътно-транспортни произшествия и трудови злополуки.
Първоначална регистрация на фирми | Счетоводни, aдминистративни, консултантски | гр. Благоевград
Първоначална регистрация на фирми
General Invest
гр. Благоевград, обл. Благоевград,  Подател: General Invest,  преди 17 часа
Стартирай собствен бизнес, регистрирай своя фирма! Ние предлагаме: Регистрация на търговски дружества Помощ при избора на най-удачна правна форма Изготвяне на всички необходими документи за първоначално вписване Подаване на необходимите заявления и удостоверения в Търговски регистър Цена 200 лева
бърз развод-развод по взаимно съгласие-адвокат-варна | Счетоводни, aдминистративни, консултантски | гр. Варна
бърз развод-развод по взаимно съгласие-адвокат-варна
ekspreskonsult-varna
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: ekspreskonsult-varna,  преди 17 часа
бързи разводи aдвокат-бракоразводни дела- - бързи и обикновени разводи ние предлагаме консултиране и процесуално представителство при: • развод по взаимно съгласие-изготвяне на споразумение-кратък срок на процедурата и развод по общия исков ред; • вещноправни искове за собственост след развода; иск за издръжка за увеличаване и намаляване на издръжката на минимални цени-- развод по взаимно съгласие и исков ред, всякакви брачни искове (издръжка-осъждане и събирането и родителски права- - определяне и промяна в режима на родителски права осъждане за бащинство)- минимален адвокатски хонорар ..
Експресна регистрация на фирма ЕООД/ООД гр. Бургас - 189лв. | Счетоводни, aдминистративни, консултантски | гр. Бургас
Експресна регистрация на фирма ЕООД/ООД гр. Бургас - 189лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 18 часа
Експресна регистрация на ЕООД/ООД за 24 часа само за 189лв. В цената са включени безплатна консултация, държавна такса за регистрация на фирмата, държавна такса за удостоверение за регистрация, изготвяне на всички необходими документи и подаването им от нас в Търговския регистър. Извършваме и следните услуги: -регистрация на ЕТ - 120лв. -продажба на дружествени дялове на ООД/ЕООД - 169лв. -вписване на промени в ООД/ЕООД - 149лв. -заличаване на ЕТ -150лв. -заличаване на ЕООД/ООД - 369лв.
Комплексни счетоводни услуги | Счетоводни, aдминистративни, консултантски | гр. Пловдив
Комплексни счетоводни услуги
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 19 часа
Комплексни счетоводни услуги. Супер професионализъм, високо качество и абсолютна дискретност на много ниски цени. Еднократни счетоводни услуги. Консултации. Подаване на декларации с Електронен подпис и ПИК.
безплатни консултации | Счетоводни, aдминистративни, консултантски | гр. София
безплатни консултации
гр. София, обл. София,  преди 20 часа
Безплатни кредитни консултации на посочения в обявата телефон! Бързи потребителски кредити!
Счетоводни услуги и данъчни консултации - Видин | Счетоводни, aдминистративни, консултантски | гр. Видин
Счетоводни услуги и данъчни консултации - Видин
BGREPORTS
гр. Видин, обл. Видин,  Подател: BGREPORTS,  преди 20 часа
Професионални счетоводни услуги и данъчни консултации на приемливи цени за български и чуждестранни фирми регистрирани в област Видин. Спокойствие и комфорт за вашия бизнес. Индивидуални решения за всяка фирма.
регистрация на фирма за 1 ден | Счетоводни, aдминистративни, консултантски | гр. Варна
регистрация на фирма за 1 ден
ekspreskonsult-varna
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: ekspreskonsult-varna,  преди 21 часа
регистрация на фирма за 1 ден на еоод-оод-100лв, ет-50лв; ддс-регистрация -без да чакате на опашка в търговския регистър- -комплексна услуга-заедно с булстат, нои, ддс, данъчна регистрация!!!- спестяваме ви време и пари!!!- без да ходите и чакате на опашки в инстанциите вместо вас ще съставим и подадем документите за вашата регистрация!!! • ще извършим вместо вас цялата процедура по регистрация на вашата нова фирма, независимо от правния и тип. • ще ви консултираме безплатно компетентно какъв тип дружество да изберете за най-подходящата за вашата дейност фирма!!! 3.получавате всички доку..
Първия месец безплатно счетоводни усуги | Счетоводни, aдминистративни, консултантски | гр. Варна
Първия месец безплатно счетоводни усуги
Пегас ЕООД
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Пегас ЕООД,  преди 21 часа
Работа с физически и юридически лица, попълване на декларации, водене на трудови книжки. Работа с фирми регистрирани по ДДС. Осчетоводяяане на счетоводни документи За контакти главен счетоводител г-жа Петрова на посочения телефон за контакт
Счетоводни и консултантски услуги | Счетоводни, aдминистративни, консултантски | гр. Бургас
Счетоводни и консултантски услуги
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 21 часа
”Аведа Консулт” ЕООД, Панайотова, к/с Славейков предлага счетоводни услуги на физически лица и фирми нерег. и рег. по ДДС. Електронен подпис. Годишно приключване. Изгодни цени. За физически лица попълване на данъчна декларация и приложения към нея- 25.00 лв
Счетоводни услуги | Счетоводни, aдминистративни, консултантски | гр. Бургас
Счетоводни услуги
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 22 часа
Извършва цялостно текущо счетоводно обслужване, годишно счетоводно приключване, декларации на фирми и физически лица, ригистрация на фирми по ЗДДС. ТРЗ и личен състав. В. Радев
Специализирани Правни Услуги за ИЗКУПУВАНЕ и Прехвърляне на Фирми: ЕООД, ООД със Задължения... | Счетоводни, aдминистративни, консултантски | гр. София
Специализирани Правни Услуги за ИЗКУПУВАНЕ и Прехвърляне на Фирми: ЕООД, ООД със Задължения...
Е. Сандов
гр. София, обл. София,  Подател: Е. Сандов,  преди 22 часа
ПРЕДЛАГАМЕ Специализирани Правни Услуги за Прехвърляне на Фирми: ЕООД, ООД, АД, ЕАД със Задължения + ОСВОБОЖДАВАМЕ от Длъжност и СОЛИДАРНАТА Отговорност! Адвокатската ни кантора е специализирана в Търговското право и Ние сме Вашето Решение с Компетентно Съдействие! Офертата е валидна за Търговски и Акционерни Дружества от всички бизнес сектори и региони на страната. Оказваме перфектно съдействие и на фирми, регистрирани и работещи на територията на Европа. Ако сте в процедура на данъчна ревизия и сте на фаза ревизионен доклад или ревизионен акт, срещу фирмата има влезли в сила ..
Специализирани Правни Услуги за ИЗКУПУВАНЕ и Прехвърляне на Фирми: ЕООД, ООД със Задължения... | Счетоводни, aдминистративни, консултантски | гр. Варна
Специализирани Правни Услуги за ИЗКУПУВАНЕ и Прехвърляне на Фирми: ЕООД, ООД със Задължения...
Е. Сандов
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Е. Сандов,  преди 23 часа
ПРЕДЛАГАМЕ Специализирани Правни Услуги за Прехвърляне на Фирми: ЕООД, ООД, АД, ЕАД със Задължения + ОСВОБОЖДАВАМЕ от Длъжност и СОЛИДАРНАТА Отговорност! Адвокатската ни кантора е специализирана в Търговското право и Ние сме Вашето Решение с Компетентно Съдействие! Офертата е валидна за Търговски и Акционерни Дружества от всички бизнес сектори и региони на страната. Оказваме перфектно съдействие и на фирми, регистрирани и работещи на територията на Европа. Ако сте в процедура на данъчна ревизия и сте на фаза ревизионен доклад или ревизионен акт, срещу фирмата има влезли в сила ..
Специализирани Правни Услуги за ИЗКУПУВАНЕ и Прехвърляне на Фирми: ЕООД, ООД със Задължения... | Счетоводни, aдминистративни, консултантски | гр. Пловдив
Специализирани Правни Услуги за ИЗКУПУВАНЕ и Прехвърляне на Фирми: ЕООД, ООД със Задължения...
Е. Сандов
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Е. Сандов,  преди 23 часа
ПРЕДЛАГАМЕ Специализирани Правни Услуги за Прехвърляне на Фирми: ЕООД, ООД, АД, ЕАД със Задължения + ОСВОБОЖДАВАМЕ от Длъжност и СОЛИДАРНАТА Отговорност! Адвокатската ни кантора е специализирана в Търговското право и Ние сме Вашето Решение с Компетентно Съдействие! Офертата е валидна за Търговски и Акционерни Дружества от всички бизнес сектори и региони на страната. Оказваме перфектно съдействие и на фирми, регистрирани и работещи на територията на Европа. Ако сте в процедура на данъчна ревизия и сте на фаза ревизионен доклад или ревизионен акт, срещу фирмата има влезли в сила ..
ГОДИШНО счетоводно обслужване, 20 год. опит, качество, ул. Хубча 2. | Счетоводни, aдминистративни, консултантски | гр. София
ГОДИШНО счетоводно обслужване, 20 год. опит, качество, ул. Хубча 2.
Митови Консулт ЕООД
гр. София, обл. София,  Подател: Митови Консулт ЕООД,  преди 23 часа
Вие сигурно изпитвате вече трудност при следене на всякакви срокове за декларации, платежни нареждания. Вече не може да контролирате ефективно цялата бумащина на Вашия бизнес! Заповядайте! ”Митови Консулт ” ЕООД е на разположение! гр. София, ж.к. Красно село, ул. Хубча 2. http://mitoviconsult.wixsite.com/mitoviconsult
Счетоводни услуги, персонален подход към клиента. ГОДИШНО СЧЕТОВОДНО ПРИКЛЮЧВАНЕ! | Счетоводни, aдминистративни, консултантски | гр. София
Счетоводни услуги, персонален подход към клиента. ГОДИШНО СЧЕТОВОДНО ПРИКЛЮЧВАНЕ!
Митови Консулт ЕООД
гр. София, обл. София,  Подател: Митови Консулт ЕООД,  преди 23 часа
”Митови Консулт” ЕООД. Офис -ж.к. ”Красно село”, ул. ”Хубча”2. Сайт: htpp://mitoviconsult.wixsite.com/mitoviconsult. Счетоводно обслужване-месечно, годишно, на юридически и физически лица, ЕТ, ООД, ЕООД, АД, кооперации, ДЗЗД, организации с и без идеална цел, с и без стопанска дейност. Подаване на ДДС декларации. Подаване на Интрастат и VIES декларации. Подаване на декларации 1 и 6 за социално и здравно осигуряване. Подаване на годишни данъчни декларации. Подписване на договор за абонаментно обслужване.
ГОДИШНО СЧЕТОВОДНО ПРИКЛЮЧВАНЕ, счетоводни услуги! - 20 год. опит, качество и сигурност! | Счетоводни, aдминистративни, консултантски | гр. София
ГОДИШНО СЧЕТОВОДНО ПРИКЛЮЧВАНЕ, счетоводни услуги! - 20 год. опит, качество и сигурност!
Митови Консулт ЕООД
гр. София, обл. София,  Подател: Митови Консулт ЕООД,  преди 23 часа
”Митови Консулт”ЕООД, гр. София, офис Красно село, ул. ”Хубча” 2. Сайт: http://mitoviconsult.wixsite.com/mitoviconsult. Счетоводно обслужване-месечно, годишно на юридически и физически лица-ЕТ, ООД, ЕООД, АД, кооперации, ДЗЗД, организации с и без идеална цел, с и без стопанска дейност. Подаване на ДДС декларации, годишни данъчни декларации. Подаване на декларации 1 и 6 за социално и здравно осигуряване. Изготвяне на платежни нареждания. Съставяне на годишни статистически отчети. Изготвяне на ОПР и Баланс за кредити. Подписване на договор за абонаментно обслужване. Регистрации на ЕООД, ОО..
Счетоводно обслужване, данъчни консултации | Счетоводни, aдминистративни, консултантски | гр. София
Счетоводно обслужване, данъчни консултации
гр. София, обл. София,  Подател: accounting_sofia,  преди 1 ден
Счетоводно обслужване и консултации на юридически и физически лица-ЕТ, ООД, ЕООД, АД, кооперации, ДЗЗД, организации с и без идеална цел, с и без стопанска дейност. Подаване на ДДС декларации, годишни данъчни декларации. Подаване на декларации 1 и 6 за социално и здравно осигуряване. Изготвяне на платежни нареждания. Съставяне на годишни статистически отчети. Изготвяне на ОПР и Баланс за кредити. Подписване на договор за абонаментно обслужване. Регистрации на ЕООД, ООД и публикации на ГФО в Агенция по Вписванията. Интрастат. Данъчна защита. Регистрация на ЕКАФП. Ценообразуването е след като б..
« Предишна | 12345678910 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.