Услуги

Счетоводни, aдминистративни, консултантски

Област
Населено място
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
284 обяви
ТОП оферта
Счетоводна къща Криса Консулт - професионализъм, качество, ниски цени.гр. Бургас, Бургас,  преди 22 часаСчетоводна къща Криса Консулт - професионализъм, качество, ниски цени. За нови клиенти ние предлагаме: Безплатна консултация и съвети при започване на дейност. Безплатна регистрация на фирма в Агенцията по вписванията - ЕТ, ООД И ЕООД. 50 % намаление на счетоводната такса за първия месец, за да се уверите в качеството на предлаганите от нас счетоводни услуги. Ние се съобразяваме винаги със стартиращите фирми, предлагаме гъвкаво ценообразуване. Нашите цени са: ЕООД, ЕТ - нерегистрирани по ДДС - от 50 лв. самоосигуряващи се лица - 20 - 30 лв. земеделски производители - 20 - 30 лв. фирми с малък документооборот, регистрирани по ДДС от 110 -180 лв. - без такса за годишно счетовод..
ТОП оферта
ЕКСПЕРТНА СЧЕТОВОДНА КАНТОРА. Счетоводни услуги. Регистрация на фирми. Консултации.гр. Бургас, Бургас,  преди 1 денЕкспертна Счетоводна Кантора Счетоводни услуги. Регистрация на фирми. Данъчни консултации. Регистрация по ДДС. Годишно приключване на фирми. Обучение по двустранно счетоводство и ТРЗ курс.
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPПубликуване на ГФО on-line за цялата страна- 7 лева | Счетоводни, aдминистративни, консултантски | гр. Варна
Публикуване на ГФО on-line за цялата страна- 7 лева
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: /АВЕ КОМЕРС/ ЕООД,  преди 22 часа
Публикуване на годишни финансови отчети за 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012 г, 2013, 2014, 2015, 2016 и 2017 г в интернет, съгласно изискванията на Закона за счетоводството- on-line за цялата страна. Лесно, бързо, без никакви формалности, в удобен за Вас формат с публикувани до сега над 6300 ГФО в специализираните издания на “АВЕ КОМЕРС” ЕООД. Възможност за on-line плащане. Изберете най-удобния за Вас от един от следните начини: * АВТОМАТИЧНО ПУБЛИКУВАНЕ НА ГФО за 7 лева в www. публикуваненагфо.com- получавате: НЕЗАБАВНО ПУБЛИКУВАНЕ НЕЗАБАВНО ПОЛУЧАВАТЕ УДОСТОВЕРЕНИЕ ЗА ПУБЛИКУВАН..
VIPНова фирма 1 ден- Е/ООД- 204 лв, ЕТ- 80 лв с всички такси | Счетоводни, aдминистративни, консултантски | гр. Варна
Нова фирма 1 ден- Е/ООД- 204 лв, ЕТ- 80 лв с всички такси
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: /АВЕ КОМЕРС/ ЕООД,  преди 22 часа
Експресни регистрации, пререгистрации, всякакви промени, прехвърляне, заличаване на фирми за Варна и региона и дистанционни услуги за цялата страна. При нас спестявате нотариална заверка на заявлението. Експресно- ЕТ- 80 лв, Е/ООД- 204 лв с държавните такси и удостоверение с БУЛСТАТ и спестявате по 6 лв допълнителна нотариална такса. ДЗЗД- регистрация, промени, прекратяване- 70 лв с всички такси. Поръчки за печати, допълнителни регистрации- ДДС, НОИ, Комисия за защита на личните данни. ДИСТАНЦИОННИ РЕГИСТРАЦИИ за тези, които желаят да се възползват от услугите ни и не са във ..
VIPУслуги ТРЗ, консултации трудово-осигурителни, пенсионни, курсове, семинари | Счетоводни, aдминистративни, консултантски | гр. Варна
Услуги ТРЗ, консултации трудово-осигурителни, пенсионни, курсове, семинари
ДАККО ЕООД
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: ДАККО ЕООД,  преди 2 дни
АУТСОРСИНГ - ВЪНШЕН РЕСУРС ТОВА Е БЪДЕЩЕТО НА ВАШАТА ФИРМА МНОГО ОТ ФИРМИТЕ ВЪЗЛОЖИХА ЧАСТ ОТ ОБСЛУЖВАЩИТЕ СИ ДЕЙНОСТИ НА ДРУГИ ОРГАНИЗАЦИИ, ЗАЩОТО Е УЛЕСНЕНИЕ И ПЕСТИ ПАРИ. ДАККО ЕООД Ви предлага точно това: Обслужване на фирми: • Набиране, подбор, избор и наемане на персонал • Развитие на персонала - обучение, квалификации, курсове и други • Администриране на персонaла- Уведомления по чл.62 от КТ, трудови договори, допълнителни споразумения, заповеди за прекратяване на правоотношенията, други текущи документи, досиета на работещите • Оценяване, заплащане и стимулиране на труда ..
Счетоводно обслужване, данъчни консултации | Счетоводни, aдминистративни, консултантски | гр. София
Счетоводно обслужване, данъчни консултации
гр. София, обл. София,  Подател: accounting_sofia,  преди 44 минути
Счетоводно обслужване и консултации на юридически и физически лица-ЕТ, ООД, ЕООД, АД, кооперации, ДЗЗД, организации с и без идеална цел, с и без стопанска дейност. Подаване на ДДС декларации, годишни данъчни декларации. Подаване на декларации 1 и 6 за социално и здравно осигуряване. Изготвяне на платежни нареждания. Съставяне на годишни статистически отчети. Изготвяне на ОПР и Баланс за кредити. Подписване на договор за абонаментно обслужване. Регистрации на ЕООД, ООД и публикации на ГФО в Агенция по Вписванията. Интрастат. Данъчна защита. Регистрация на ЕКАФП. Ценообразуването е след като б..
Комплексни счетоводни услуги | Счетоводни, aдминистративни, консултантски | гр. Пловдив
Комплексни счетоводни услуги
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 1 час
Комплексни счетоводни услуги. Супер професионализъм, високо качество и абсолютна дискретност на много ниски цени. Еднократни счетоводни услуги. Консултации. Подаване на декларации с Електронен подпис и ПИК.
Допълнителни инвестиции за развитие на бизнеса | Счетоводни, aдминистративни, консултантски | гр. София
Допълнителни инвестиции за развитие на бизнеса
Бенефит България Консулт ЕООД
гр. София, обл. София,  Подател: Бенефит България Консулт ЕООД,  преди 2 часа
”Набирането на капитали (инвестиции) не е лесна задача. Разчитайки единствено на себе си, бизнесът може да достигне до „задънена улица”, само защото се търсят инвестиции не на точното място, не при точните Инвеститори и не по точния начин. Това ще доведе до бързо разочарование, което ще накара повечето предприемачи да се откажат от търсенето на инвестиции и тогава е много вероятно отново да се обърнат към стария партньор на бизнеса - тяхната Банка Кредитор (в случай, че вече не са изчерпани всички възможности за кредитиране). Ако мечтата за бизнеса е един ден да заработи с изцяло собст..
Трудните решения при продажба на бизнес | Счетоводни, aдминистративни, консултантски | гр. София
Трудните решения при продажба на бизнес
Бенефит България Консулт ЕООД
гр. София, обл. София,  Подател: Бенефит България Консулт ЕООД,  преди 2 часа
ЗА НАЙ-ТРУДНИТЕ БИЗНЕС РЕШЕНИЯ! ОТ СЪЗДАВАНЕТО НА БИЗНЕСА ДОСЕГА ЛИДЕРИТЕ СА ИМАЛИ НЕ ЕДИН ИЛИ ДВА ТРУДНИ ПЕРИОДА, ПРЕЗ КОИТО БЪДЕЩЕТО НА БИЗНЕСА ДА Е ЗАВИСИЛО ИЗЦЯЛО И САМО ОТ ЕДНО ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ТЯХНО БИЗНЕС РЕШЕНИЕ. Със сигурност се е случило тогава, когато бизнесът e бил в етап на финансова нестабилност, намирали сте се пред дилемата за цялостна или частична продажба на бизнеса или сте имали сериозни разногласия измежду Вас - Партньорите / Акционерите на бизнеса: за каквото и да е ставало дума, някои от Лидерите е трябвало да поеме сериозната отговорност и вземе ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ТРУДНОТО..
Комплексно счетоводно обслужване, регистрации на фирми | Счетоводни, aдминистративни, консултантски | гр. Варна
Комплексно счетоводно обслужване, регистрации на фирми
Счетоводни услуги Апостолова
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Счетоводни услуги Апостолова,  преди 10 часа
Счетоводни услуги: Текущо счетоводно отчитане, в съответствие с изискванията на българското законодателство и Счетоводните Стандарти; Изготвяне и подаване на месечни справки декларации по Закона за данък върху добавената стойност (ЗДДС); Изготвяне на периодични счетоводни справки, отразяващи текущия финансов резултат на дружеството; Годишно приключване на фирми; Съставяне на Годишни финансови отчети; Съставяне и подаване на Годишни данъчни декларации, статистически отчети; Съставяне и подаване на Декларации по чл.55, ал.1 от ЗДДФЛ; Подаване на Справка по чл.73, ..
Счетоводни услуги, Данъчни декларации | Счетоводни, aдминистративни, консултантски | гр. Бургас
Счетоводни услуги, Данъчни декларации
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 12 часа
Офис: ул. ”Цар Калоян” 66, партер /срещу Борисовата градина/ > > > Актив-СГ ЕООД > > > предлага счетоводно обслужване и ТРЗ: - с професионализъм, коректност и внимание; - на изгодни месечни такси /без допълнителни за годишно приключване/; - чрез подаване по електронен път на всички необходими документи. > > > Актив-СГ ЕООД > > > периодично и своевременно осведомява клиентите си за важни резултати като: - ДДС; - Финансов резултат; - Други.
Безплатна регистрация на фирми!!! Счетоводни услуги | Счетоводни, aдминистративни, консултантски | гр. Перник
Безплатна регистрация на фирми!!! Счетоводни услуги
гр. Перник, обл. Перник,  Подател: Владимиров,  преди 15 часа
СЧЕТОВОДНА КЪЩА предлага за вас и вашия бизнес пълно счетоводно обслужване на КОНКУРЕНТНИ ЦЕНИ за физически и юридически лица, фирми от гр. Перник и гр. София. БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ НА ФИРМИ, подготовка на всички необходимо документи за регистриране на нова фирма (за клиенти на счетоводната къща) ПРОФЕСИОНАЛНА КОМПЕТЕНТНОСТ за фирми от транспортния сектор! РЪКОВОДИТЕЛ НА ТРАНСПОРТНА ДЕЙНОСТ(Изпълнителна Агенция ”Автомибилна Администрация”)!!! Дейността на Счетоводната Къща е съобразена с най-новите изисквания на нормативната база и динамично променящото се законодателство в РБълг..
Счетоводни услуги - Логиком Плюс | Счетоводни, aдминистративни, консултантски | гр. София
Счетоводни услуги - Логиком Плюс
Логиком Плюс
гр. София, обл. София,  Подател: Логиком Плюс,  преди 16 часа
Ние сме фирма с дългогодишен опит в счетоводните услуги. Предлагаме всички видове счетоводни услуги и консултации на атрактивни цени. За повече информация, моля, обадете се на посочения телефон или посетете нашия уеб-сайт: http://logicom-acc.com/
Счетоводни Услуги | Счетоводни, aдминистративни, консултантски | гр. Бургас
Счетоводни Услуги
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 19 часа
Абонаментно счетоводно обслужване, Трудово-правни и осигурителни услуги, Данъчни консултации, Годишно счетоводно приключаване, Изготвяне на данъчни декларации, ДДС, ЗЗБУТ. Онлайн подаване на документи и декларации към НАП, НСИ. Регистрация по ЗДДС. Ежемесечно приключване и информация за наличностите в склада, салдата на клиенти и доставчици, салда на каса и банка, лизингите и тн.
Закриване-Ливидация на фирми Еоод -Ет -Сд -Дззд | Счетоводни, aдминистративни, консултантски | гр. Варна
Закриване-Ливидация на фирми Еоод -Ет -Сд -Дззд
ekspreskonsult-varna
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: ekspreskonsult-varna,  преди 20 часа
Ликвидация/Закриване на ЕООД-ЕТ-Дззд-Регистрация, промени-нис Извършваме бързи ПРОМЕНИ в Еоод-Оод-Ет-Дззд. Продажба предприятие на едноличен търговец или ЕООД -Вписване на промяна на обстоятелства (преобразуване, продажба, ПРОМЕНИ на собственик, промяна на адрес-седалище, управител, съдружници продажба на дялове, увеличаване на капитала, довнасяне на уставен капитал, прекратяване и ликвидация ) СПЕСТЯВАМЕ ВИ ВРЕМЕ и ПАРИ!!! - без да ХОДИТЕ и ЧАКАТЕ на опашки в инстанциите вместо вас ще съставим и подадем документите за вашата регистрация или пререгистрация!!! • Ще извършим вместо Вас цялат..
бърз развод-развод по взаимно съгласие-адвокат-варна | Счетоводни, aдминистративни, консултантски | гр. Варна
бърз развод-развод по взаимно съгласие-адвокат-варна
ekspreskonsult-varna
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: ekspreskonsult-varna,  преди 22 часа
бързи разводи aдвокат-бракоразводни дела- - бързи и обикновени разводи ние предлагаме консултиране и процесуално представителство при: • развод по взаимно съгласие-изготвяне на споразумение-кратък срок на процедурата и развод по общия исков ред; • вещноправни искове за собственост след развода; иск за издръжка за увеличаване и намаляване на издръжката на минимални цени-- развод по взаимно съгласие и исков ред, всякакви брачни искове (издръжка-осъждане и събирането и родителски права- - определяне и промяна в режима на родителски права осъждане за бащинство)- минимален адвокатски хонорар ..
Регистрация на фирми | Счетоводни, aдминистративни, консултантски | гр. Перник
Регистрация на фирми
D&I Finance consult
гр. Перник, обл. Перник,  Подател: D&I Finance consult,  преди 23 часа
Регистрация на нови фирми - ООД и ЕООД Промяна в собствеността на ООД и ЕООД Промяна на Управителя на ООД и ЕООД Експресно изготвяне на документите Гарантирано ниски цени Счетоводна кантора D& I гр. Перник, кв. Изток ул. Ленински проспект проспект 1, ет.2 /сградата на Банка ДСК Изток/ www.facebook.com/difinanceconsult
Счетоводна кантора | Счетоводни, aдминистративни, консултантски | гр. Перник
Счетоводна кантора
D&I Finance consult
гр. Перник, обл. Перник,  Подател: D&I Finance consult,  преди 23 часа
Абонаментно счетоводно обслужване Цени от 45 лв.мес. за фирми без ДДС и от 90 лв.мес. за фирми по ДДС Еднократни счетоводни услуги Консултация за избор на фирма и съдействие при регистрация.
Счетоводни и консултантски услуги | Счетоводни, aдминистративни, консултантски | гр. Бургас
Счетоводни и консултантски услуги
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 23 часа
”Аведа Консулт” ЕООД, Панайотова, к/с Славейков предлага счетоводни услуги на физически лица и фирми нерег. и рег. по ДДС. Електронен подпис. Годишно приключване. Изгодни цени. За физически лица попълване на данъчна декларация и приложения към нея- 25.00 лв
регистрация на фирма за 1 ден | Счетоводни, aдминистративни, консултантски | гр. Варна
регистрация на фирма за 1 ден
ekspreskonsult-varna
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: ekspreskonsult-varna,  преди 23 часа
регистрация на фирма за 1 ден на еоод-оод-100лв, ет-50лв; ддс-регистрация -без да чакате на опашка в търговския регистър- -комплексна услуга-заедно с булстат, нои, ддс, данъчна регистрация!!!- спестяваме ви време и пари!!!- без да ходите и чакате на опашки в инстанциите вместо вас ще съставим и подадем документите за вашата регистрация!!! • ще извършим вместо вас цялата процедура по регистрация на вашата нова фирма, независимо от правния и тип. • ще ви консултираме безплатно компетентно какъв тип дружество да изберете за най-подходящата за вашата дейност фирма!!! 3.получавате всички доку..
Специализирани Правни Услуги за ИЗКУПУВАНЕ и Прехвърляне на Фирми: ЕООД, ООД със Задължения... | Счетоводни, aдминистративни, консултантски | гр. София
Специализирани Правни Услуги за ИЗКУПУВАНЕ и Прехвърляне на Фирми: ЕООД, ООД със Задължения...
Е. Сандов
гр. София, обл. София,  Подател: Е. Сандов,  преди 23 часа
ПРЕДЛАГАМЕ Специализирани Правни Услуги за Прехвърляне на Фирми: ЕООД, ООД, АД, ЕАД със Задължения + ОСВОБОЖДАВАМЕ от Длъжност и СОЛИДАРНАТА Отговорност! Адвокатската ни кантора е специализирана в Търговското право и Ние сме Вашето Решение с Компетентно Съдействие! Офертата е валидна за Търговски и Акционерни Дружества от всички бизнес сектори и региони на страната. Оказваме перфектно съдействие и на фирми, регистрирани и работещи на територията на Европа. Ако сте в процедура на данъчна ревизия и сте на фаза ревизионен доклад или ревизионен акт, срещу фирмата има влезли в сила ..
Специализирани Правни Услуги за ИЗКУПУВАНЕ и Прехвърляне на Фирми: ЕООД, ООД със Задължения... | Счетоводни, aдминистративни, консултантски | гр. Варна
Специализирани Правни Услуги за ИЗКУПУВАНЕ и Прехвърляне на Фирми: ЕООД, ООД със Задължения...
Е. Сандов
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Е. Сандов,  преди 23 часа
ПРЕДЛАГАМЕ Специализирани Правни Услуги за Прехвърляне на Фирми: ЕООД, ООД, АД, ЕАД със Задължения + ОСВОБОЖДАВАМЕ от Длъжност и СОЛИДАРНАТА Отговорност! Адвокатската ни кантора е специализирана в Търговското право и Ние сме Вашето Решение с Компетентно Съдействие! Офертата е валидна за Търговски и Акционерни Дружества от всички бизнес сектори и региони на страната. Оказваме перфектно съдействие и на фирми, регистрирани и работещи на територията на Европа. Ако сте в процедура на данъчна ревизия и сте на фаза ревизионен доклад или ревизионен акт, срещу фирмата има влезли в сила ..
Специализирани Правни Услуги за ИЗКУПУВАНЕ и Прехвърляне на Фирми: ЕООД, ООД със Задължения... | Счетоводни, aдминистративни, консултантски | гр. Пловдив
Специализирани Правни Услуги за ИЗКУПУВАНЕ и Прехвърляне на Фирми: ЕООД, ООД със Задължения...
Е. Сандов
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Е. Сандов,  преди 23 часа
ПРЕДЛАГАМЕ Специализирани Правни Услуги за Прехвърляне на Фирми: ЕООД, ООД, АД, ЕАД със Задължения + ОСВОБОЖДАВАМЕ от Длъжност и СОЛИДАРНАТА Отговорност! Адвокатската ни кантора е специализирана в Търговското право и Ние сме Вашето Решение с Компетентно Съдействие! Офертата е валидна за Търговски и Акционерни Дружества от всички бизнес сектори и региони на страната. Оказваме перфектно съдействие и на фирми, регистрирани и работещи на територията на Европа. Ако сте в процедура на данъчна ревизия и сте на фаза ревизионен доклад или ревизионен акт, срещу фирмата има влезли в сила ..
Първия месец безплатно счетоводни усуги | Счетоводни, aдминистративни, консултантски | гр. Варна
Първия месец безплатно счетоводни усуги
Пегас ЕООД
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Пегас ЕООД,  преди 1 ден
Работа с физически и юридически лица, попълване на декларации, водене на трудови книжки. Работа с фирми регистрирани по ДДС. Осчетоводяяане на счетоводни документи За контакти главен счетоводител г-жа Петрова на посочения телефон за контакт
Счетоводни услуги | Счетоводни, aдминистративни, консултантски | гр. Бургас
Счетоводни услуги
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 1 ден
Извършва цялостно текущо счетоводно обслужване, годишно счетоводно приключване, декларации на фирми и физически лица, ригистрация на фирми по ЗДДС. ТРЗ и личен състав. В. Радев
Експресна регистрация на фирма ЕООД/ООД гр. Бургас - 189лв. | Счетоводни, aдминистративни, консултантски | гр. Бургас
Експресна регистрация на фирма ЕООД/ООД гр. Бургас - 189лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 1 ден
Експресна регистрация на ЕООД/ООД за 24 часа само за 189лв. В цената са включени безплатна консултация, държавна такса за регистрация на фирмата, държавна такса за удостоверение за регистрация, изготвяне на всички необходими документи и подаването им от нас в Търговския регистър. Извършваме и следните услуги: -регистрация на ЕТ - 120лв. -продажба на дружествени дялове на ООД/ЕООД - 169лв. -вписване на промени в ООД/ЕООД - 149лв. -заличаване на ЕТ -150лв. -заличаване на ЕООД/ООД - 369лв.
Цялостно счетоводно обслужване, безплатна регистрация на фирма | Счетоводни, aдминистративни, консултантски | гр. София
Цялостно счетоводно обслужване, безплатна регистрация на фирма
гр. София, обл. София,  Подател: accounting_sofia,  преди 1 ден
Счетоводни услуги и консултации на юридически и физически лица-ЕТ, ООД, ЕООД, АД, кооперации, ДЗЗД, организации с и без идеална цел, с и без стопанска дейност. Подаване на ДДС декларации, годишни данъчни декларации. Подаване на декларации 1 и 6 за социално и здравно осигуряване. Изготвяне на платежни нареждания. Съставяне на годишни статистически отчети. Изготвяне на ОПР и Баланс за кредити. Подписване на договор за абонаментно обслужване. Регистрации на ЕООД, ООД и публикации на ГФО в Агенция по Вписванията. Интрастат. Данъчна защита. Регистрация на ЕКАФП.
Счетоводни услуги! - 21 год. опит, качество и сигурност! | Счетоводни, aдминистративни, консултантски | гр. София
Счетоводни услуги! - 21 год. опит, качество и сигурност!
Митови Консулт ЕООД
гр. София, обл. София,  Подател: Митови Консулт ЕООД,  преди 1 ден
”Митови Консулт”ЕООД, гр. София, офис Красно село, ул. ”Хубча” 2. Сайт: http://mitoviconsult.wixsite.com/mitoviconsult. Счетоводно обслужване-месечно, годишно на юридически и физически лица-ЕТ, ООД, ЕООД, АД, кооперации, ДЗЗД, организации с и без идеална цел, с и без стопанска дейност. Подаване на ДДС декларации, годишни данъчни декларации. Подаване на декларации 1 и 6 за социално и здравно осигуряване. Изготвяне на платежни нареждания. Съставяне на годишни статистически отчети. Изготвяне на ОПР и Баланс за кредити. Подписване на договор за абонаментно обслужване. Регистрации на ЕООД, ОО..
Смяна статут на имоти, административни документи 400 лв/дка | Счетоводни, aдминистративни, консултантски | гр. Варна
Смяна статут на имоти, административни документи 400 лв/дка
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Владо,  преди 1 ден
Смяна статут на земеделски и други имоти-400 лв/дка, изработка ПУП, узаконяване незаконно строителство, подготовка документи по ЗУТ, ел. енергия, ВИК и др.
Регистрация на нова фирма за 1 ден на изгодна цена Счетоводни услуги | Счетоводни, aдминистративни, консултантски | гр. София
Регистрация на нова фирма за 1 ден на изгодна цена Счетоводни услуги
гр. София, обл. София,  Подател: А. АЛЕКСАНДРОВ,  преди 1 ден
Цените са крайни с включени всички държавни такси + хонорар за услугата. Всички документи се изготвят и подават в Търговския регистър от правоспособен юрист. За въпроси и записвания може да се обаждате всеки ден от 8:00 до 20:00 ч Регистрация на ЕООД - 200 лв Регистрация на ООД - 200 лв Регистрация на ЕТ -190 ЛВ Регистрация по ЗДДС-150 лв Счетоводство-100 лв Публикуване на ГФО-80лв Промяна на име-150 лв Промяна на седалище-150 лв Промяна на адрес-150 лв Смяна на управител-150 лв Промяна на предмет на дейност-150 лв Продажба на дружествени дялове-230 л..
« Предишна | 12345678910 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.