Услуги

Реклама, набор, печат

Област
Населено място
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
141 обяви
СнимкиЗаглавие на обявата
Облепване на автомобили с фолио. Брандиране на автомобили. Надписи върху коли. Фолио за коли. | Реклама, набор, печат | гр. София
Облепване на автомобили с фолио. Брандиране на автомобили. Надписи върху коли. Фолио за коли.
гр. София, обл. София,  преди 1 минути
Брандиране на автомобили и други превозни средства с фолио за коли. Вашата подвижна реклама където и да сте! Студиото ни предлага за вас брандиране на всякакъв вид мпс с фолио по ваш избор, според особеностите на дизайна. Заснемаме на място мпс-то, извършваме визуално проектиране на автомобила, който ще се облепва с фолио и уточняваме варианта на монтажа. Цялостно или частично облепване на кола. Проектиране на рекламни елементи и лого дизайн за вашата фирмена кола, камион или микробус. Облепването на колата с фолио или перфо фолио има няколко варианта: частично облепване на автомобила с ре..
Рекламен агент | Реклама, набор, печат | гр. Пловдив
Рекламен агент
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Pepi Garbucheva,  преди 12 часа
Предлагаме дизайн на рекламни материали. Извършваме отпечатване на визитки, флаери, книги, проспекти, календари, съобразени изцяло с нуждите и индивидуален подход към всеки клиент.
Професионални услуги за ученици и студенти | Реклама, набор, печат | гр. Стара Загора
Професионални услуги за ученици и студенти
гр. Стара Загора, обл. Стара Загора,  Подател: ”НИМБ-Иванка Стоянова”ЕООД,  преди 13 часа
Копирен център ”НИМБ” предлага следните услуги: ксерокс, принтиране, сканиране, ламиниране, подвързване, канцеларски материали, ученически пособия, набор на текст, попълване на документи, изработка на некролози. Отстъпки за ученици и студенти, както и за обемни материали и документи. Работно време от Понеделник до Петък от 8:30 до 18:30 часа.Събота от 9:00 до 14:30 часа. Неделя от 9:30 до 14:00 часа. За услуги след работно време по допълнителна уговорка. Копирен център”НИМБ” се намира на ул. ”Стефан Сливков”45, южно от ЦДГ №5 Мечо Пух(бившето Първо Кметство).
Късметчета към кафето | Реклама, набор, печат | гр. Пловдив
Късметчета към кафето
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 19 часа
0.01ст. за КЪСМЕТЧЕ ЗА КАФЕ С ВАШЕ ЛОГО и НА 2 ЕЗИКА ЕДНОВРЕМЕННО! ЦЕНА 2.15лв. за 1пак. (състоящ се от 168бр. късметчета)За България. От печат излизат 170пак. Предлагаме и късметчета на дребно с пейзажи, мин. количество 5пак. на цена 2.60 за пакет. ( ПРОДУКТА Е ПАТЕНТОВАН).
Рекламни табели. Облепване на коли с фолио. Брандиране на витрини. Рекламни решения. | Реклама, набор, печат | гр. София
Рекламни табели. Облепване на коли с фолио. Брандиране на витрини. Рекламни решения.
гр. София, обл. София,  преди 22 часа
Изработка на рекламни табели, според особеностите на вашия бизнес и имидж. Разнообразни рекламни услуги за нуждите на бизнеса ви. Външна реклама за заведения, офиси или магазини. Вътрешна реклама за офиса или студиен интериор. Брандиране на щандове за изложения или промоции. Табели за строителни обекти от винил или пвц плоскост според съответния обект или изискване. Варианти на табели за пощенски кутии. Табели от еталбонд или олекотено пвц. Тротоарни табели за директна реклама към клиентите. Щирокоформатен печат за вашата реклама била тя външна или интериорна. Печат на канаваца..
Набиране на текстове и писане на статии | Реклама, набор, печат | гр. Бургас
Набиране на текстове и писане на статии
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 22 часа
Набирам текстове и пиша статии по поръчка - на български и на английски. Гарантирам перфектни правопис, граматика и стил! Цени: по договаряне.
Изработка на уеб сайтове, уеб дизайн студио в Пловдив | Реклама, набор, печат | гр. Пловдив
Изработка на уеб сайтове, уеб дизайн студио в Пловдив
AGRESIA.com
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: AGRESIA.com,  преди 1 ден
Изработка и уеб дизайн на уеб сайтове с адаптивен (responsive) уеб дизайн в Пловдив. Подходящ за малки и големи предприятия и фирми, както и физически лица. Пълно представяне на дейността в Интернет. Подходящ за фирми и компании от всички сфери на икономиката. Уеб сайт с: - Уникален дизайн и концепция - Съдържание с текст, изображения и друга информация - Една заглавна страница и подстраници - Меню с връзки към подстраниците - Форма за контакт (форма за обратна връзка) - Технологии HTML5, CSS3, PHP, MySQl, Javascript, jQuery и други при необходимост - 100% съвместимост с мобилни ус..
Витрини с фолио. Декорации от фолио за стени. Печат на стикери. | Реклама, набор, печат | гр. София
Витрини с фолио. Декорации от фолио за стени. Печат на стикери.
гр. София, обл. София,  преди 1 ден
Рекламно студио предлага декорации от фолио за интериора. Стикери за стена на различна тематика и с богата гама цветове. Рамки с лесно сменяне на изображението. Тротоарни табели с надписи и изображения от фолио. Рекламни табели за вашия магазин, студио или офис. Изработваме различни видове табели от винил, пвц или еталбонд. Указателни табели за строителни обекти. Брандиране на витрини с различни видове фолио - прозрачно фолио с матов ефект, пясъкоструйно фолио, което придава стил на вашата декорация. Цветно фолио за плотерно рязане. Печат на различни материали и фолиа. Затъмняване или матира..
Набор на текст, оформяне на проекти, схеми, графики, изображения, чертежи - ръчно и на AutoCAD | Реклама, набор, печат | гр. Бургас
Набор на текст, оформяне на проекти, схеми, графики, изображения, чертежи - ръчно и на AutoCAD
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 1 ден
Набор на текст от 0,4лв. до 0,8лв. за набрана страница, в зависимост от четливостта на предоставения от Вас материал. Времето за изработка зависи от обема. Също така оформям документи от различно естество - дипломни работи, проекти, констатации, концепции, реферати, CV-та, мотивационни писма и др. Обработвам всякакви изображения, картинки, схеми, графики, таблици. Изготвям чертежи РЪЧНО и на AutoCAD по БДС, предимно машиностроителни, техническо документиране, чертане, инженерна графика. Всичко това извършвам на ниски и съвсем достъпни цени.
Компютърен набор | Реклама, набор, печат | гр. Пловдив
Компютърен набор
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 1 ден
Предлагам компютърен набор на дипломни и курсови проекти, дисертации, доклади, таблици, резюмета, есета, реферати и други материали. Цялостно изготвяне и форматиране на документи с безупречно качество. Професионално изготвяне и оформяне на презентации в PowerPoint формат. Разработките се получават на електронен или хартиен носител по ваше желание.
Различната реклама: графичеб дизайн на банери, флаери и др | Реклама, набор, печат | гр. Пловдив
Различната реклама: графичеб дизайн на банери, флаери и др
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 1 ден
Предлагаме графичен дизайн на банери, флаери, листовки, брошури и всякакви и печатни и уеб рекламни материали, обработка на снимки. Рекламата не трябва да е скучна, трябва да е завладяваща! Ако искате да се отличавате от конкуренцията, доверете се на нас! Може да разгледате някои от проектите ни на: http://www.photowishes.eu/
Набор на текст | Реклама, набор, печат | гр. София
Набор на текст
гр. София, обл. София,  преди 1 ден
Предлагам бързо и професионално набиране, форматиране и редакция на всякакъв вид текстове и публикации на БЪЛГАРСКИ, АНГИЙСКИ, НЕМСКИ И РУСКИ ЕЗИК. Добавяне на таблици, графики и други в текста. Набирам от сканирано копие или от ръкописен текст. Приемам поръчки от цялата страна. Дипломни работи, преводи, презентации и други. Предлагам качване на съържанието в уебсайт или на електронен/хартиен носител. ЦЕНИ: Набор на текст: до 10 страници - 0.99 лв на страница от 11 до 30 страници - 0.80 лв на страница от 31 до 50 страници - 0.70 лв на страница от 51 до 80 страници -0,60 лв. на стран..
изработка на външна реклама нa хотели, бизнес и медецински центрове, търговски обекти и заведения. | Реклама, набор, печат | гр. Пещера
изработка на външна реклама нa хотели, бизнес и медецински центрове, търговски обекти и заведения.
гр. Пещера, обл. Пазарджик,  Подател: Николай Траянов,  преди 2 дни
Проектирането и дизайнът на цялостната визуална комуникация се съобра­зяват и изработ­ват в зависимост от интериора и стила на вътрешната архитектура на хотела. Цялостното рекламно и визуално оформление става въз основа на задание и цените се формират на база материалите и технологиите, които се използват за изработка на детайлите.Изработваме уникална визуализация на бутикови хотели.
Рекламна агенция НИКО | Реклама, набор, печат | гр. Пещера
Рекламна агенция НИКО
гр. Пещера, обл. Пазарджик,  Подател: Николай Траянов,  преди 2 дни
Рекламна агенция ”Ни Ко” изработва: Tабели, Изработка на ключодържатели с логото на хотела, изработени от хромникел, подходящи за енергоспестяващи ключове (комбинирани хромникел и месинг със заливка); Информационни указателни табла с текстова информация или с пиктограми; Изработка на релефни букви, надписи, цифри и др., изработени от хромникел /алпака/, месинг, плексиглас – лазерно рязани; Информационни табла с джобове А4 за текуща информация; Оригинално табло с барометър, влагомер, термометър и скàли, показващи температура на морската вода и температура на въздуха; Оригиналн..
рекламни надписи и табели | Реклама, набор, печат | гр. Бургас
рекламни надписи и табели
агенция за реклама ”СИНТЕЗ”
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: агенция за реклама ”СИНТЕЗ”,  преди 2 дни
рекламни табели, светещи реклами, обемни букви, гравиране на табелки за апартаменти и пощенски кутии, ключодържатели, баджове, корици за менюта, букви изрязани от дърво, затъмняване на стъкла на фасади, светещ кръст за аптеки и много други решения за вашата реклама.
Реклама за аптеки. | Реклама, набор, печат | гр. Бургас
Реклама за аптеки.
агенция за реклама ”СИНТЕЗ”
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: агенция за реклама ”СИНТЕЗ”,  преди 2 дни
Изработка на светещи реклами, светещи букви и динамично светещи двустранни кръстове за аптеки. Изработка на цялостно обзавеждане на аптеки..
рекламни надписи и табели | Реклама, набор, печат | гр. Бургас
рекламни надписи и табели
агенция за реклама ”СИНТЕЗ”
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: агенция за реклама ”СИНТЕЗ”,  преди 2 дни
Проектиране изработка и монтаж на светещи реклами, обемни букви, надписи и табели, широкоформатен печат, облепяне на витрини и транспортни средства с pvc фолиа, рязане и гравиране с CNC-рутер, визитки, флаери, менюта, папки, архитектурни макети. Изрязване на букви и надписи от дърво,UV защитно фолио за сгради.
рекламна агенция | Реклама, набор, печат | гр. София
рекламна агенция
гр. София, обл. София,  преди 2 дни
агенция АЕСТ за раздаване на листовки, разлепяне и разпространение на пощенски кутии на рекламни материали
Печат на кочани фактури | Реклама, набор, печат | гр. София
Печат на кочани фактури
гр. София, обл. София,  преди 2 дни
Печат на кочани фактури лесно и бързо! На химизирана хартия, с номерация, подвързия и перфорация за лесно късане. Елате на нашия сайт и вижте как ще изглежда вашата фактура с вашите данни преди поръчката. В зависимост от избраните параметри ще видите и цената за отпечатване на желания брой кочани. http://otpechatai.me
Рекламни табели,печат върху фолио,брандиране на автомобили и търговски обекти | Реклама, набор, печат | гр. София
Рекламни табели,печат върху фолио,брандиране на автомобили и търговски обекти
Бранд Вижън
гр. София, обл. София,  Подател: Бранд Вижън,  преди 3 дни
Рекламна агенция Бранд Вижън предлага изработка,доставка и монтаж на надписи и графики от пвц фолио плотерно рязано или печат.Рекламно оформление на магазини,търговски обекти и офиси.Брандиране на автомобили,витрини,стени и др.Рекламни табели,широкоформатен печат на различни видове фолио,текстил,винил,плоскости,монтаж на фолио за стъкла и др. www.brandvisionbg.com
Вътрешна и външна реклама,табели,надписи от фолио,печат,рекламни надписи,обемни букви | Реклама, набор, печат | гр. София
Вътрешна и външна реклама,табели,надписи от фолио,печат,рекламни надписи,обемни букви
Бранд Вижън
гр. София, обл. София,  Подател: Бранд Вижън,  преди 3 дни
Рекламна агенция Бранд Вижън е специализирана в проектиране,производство,доставка и монтаж на вътрешна и външна реклама.Основната ни дейност е изработка и монтаж на надписи и графики от пвц фолио,визии с широкоформатен печат на различни видове медии,като пвц фолио,винил,хартия,беклит филм,канаваца,перфо фолио,каст фолио,винилна мрежа и др.Доставка и монтаж на сградно фолио за стъкло LLUMAR.Предлагаме също рекламни табели светещи и несветещи,обемни букви,рекламни надписи,информационни табели и др.Ако искате да направите рекламно оформление на вашият магазин,офис,търговски обект да брандирате фи..
Изработка на стикери от пвц фолио | Реклама, набор, печат | гр. София
Изработка на стикери от пвц фолио
Бранд Вижън
гр. София, обл. София,  Подател: Бранд Вижън,  преди 3 дни
Изработка на стикери от пвц фолио ,голямо разнообразие от цветове.Приложение за облепяне на витрини,облепяне на автомобили,рекламно оформление на магазини,офиси и търговски обекти,облепяне на мебели,врати и др.
Рекламни и бизнес услуги | Реклама, набор, печат | гр. Нови Искър
Рекламни и бизнес услуги
Nipromo.com
гр. Нови Искър, обл. София,  Подател: Nipromo.com,  преди 4 дни
Информация за всичко случващо се на територията на Община Нови Искър. Нашите цели са да Ви предоставим бърз и лесен начин и да откриете фирмата, която ще отговори на вашите нужди. Nipromo.com е създаден с цел подпомагане на малкия и среден бизнес, чрез предоставяне на информация и съдействие за осъществяване на делови контакти. Тук ще намерите фирми, работещи в областта на хранително-вкусовата промишленост, производството на строителни материали, както и фирми, които се занимават с търговия или работят в сферата на услугите. Рекламирайте бизнеса си и публикувайте обяви.
рекламирайте в интернет | Реклама, набор, печат | гр. Пловдив
рекламирайте в интернет
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Емил Йонов,  преди 4 дни
Ако искате да увеличите,подобрите,популяризирате своята дейност ,продукт,услуга и да бъдете известни по света в условията на пазарната икономика,можете да рекламирате тук.Ако имате желание ,ще ви запозная на място с възможностите,ще направим заедно с вас примерна обява и при одобрение ще публикуваме заедно.Във всеки един следващ момент можете да редактирате,това става вашето място ,където да променяте и добавяте.
Флуорисциращ /светещ при облъчване с ултра виолетови лъчи в лимонено жълто/ пигмент Lumogen /Basf/. | Реклама, набор, печат | гр. София
Флуорисциращ /светещ при облъчване с ултра виолетови лъчи в лимонено жълто/ пигмент Lumogen /Basf/.
гр. София, обл. София,  преди 4 дни
Флуорисциращ /светещ при облъчване с ултравиолетови лъчи в лимонено жълто/ пигмент микронизиран - Lumogen /BASF/. Цена 1 лв./гр. и куриерски. Приложение - смесва се до 2 % с прозрачен лак за нанасяне на флуорисциращи надписи и фигури върху рекламни и указателни табели. Фотос на пигмента може да се види на www.lumogen.alle.bg
Копирни услуги, принтиране, сканиране, изработка на некролози ”НИМБ-Иванка Стоянова”ЕООД | Реклама, набор, печат | гр. Стара Загора
Копирни услуги, принтиране, сканиране, изработка на некролози ”НИМБ-Иванка Стоянова”ЕООД
гр. Стара Загора, обл. Стара Загора,  Подател: ”НИМБ-Иванка Стоянова”ЕООД,  преди 5 дни
”НИМБ-Иванка Стоянова”ЕООД предлага качествени копирни услуги, принтиране, сканиране, ламиниране, подвързване, рязане на гилотина, изработка на некролози, набор на текст. За нашите клиенти предлагаме още и богат избор на канцеларски материали, ученически пособия, тетрадки и книги. Гарантирано ниски цени! Заповядайте при нас и се убедете сами!
набор на текст | Реклама, набор, печат | гр. София
набор на текст
гр. София, обл. София,  Подател: Десислава Илиева,  преди 5 дни
Извършвам компютърен набор на текстове на български език - лекции, дипломни работи и др.
Рекламни късметчета към кафето | Реклама, набор, печат | гр. София
Рекламни късметчета към кафето
Рекламна агенция ЛИНЕЛА
гр. София, обл. София,  Подател: Рекламна агенция ЛИНЕЛА,  преди 5 дни
КЪСМЕТЧЕТА КЪМ КАФЕТО ПО ИНДИВИДУАЛЕН ДИЗАЙН Размер: 60 х 48 мм Пълноцветен печат отвън, един цвят - отвътре. Минимално количество за поръчка -170 пакета х 168 бр. в пакет. Цена - 2,70 лв./1 пакет/ без ддс. Вашето лого с любимите Ви пожелания, цитати, слоган! Отпечатани, навити, опаковани - Вие трябва само да ги разгънете и да повишите настроението си за целия ден!
Рекламни чаши, пепелници, чинии | Реклама, набор, печат | гр. София
Рекламни чаши, пепелници, чинии
Рекламна агенция ЛИНЕЛА
гр. София, обл. София,  Подател: Рекламна агенция ЛИНЕЛА,  преди 5 дни
Богати възможности за избор на различни модели стъклени и керамични чаши, чинии, пепелници за Вашето заведение-ресторант, бар, кафетерия, хотел, казино или на едро с логото на Вашата търговска марка или рекламиран продукт. Стъклени рекламни чаши за: вода безалкохолни напитки вино уиски и водка Порцеланови рекламни чаши за: кафе капучино
Рекламни текстилни продукти | Реклама, набор, печат | гр. София
Рекламни текстилни продукти
Рекламна агенция ЛИНЕЛА
гр. София, обл. София,  Подател: Рекламна агенция ЛИНЕЛА,  преди 5 дни
Рекламен текстил с пълноцветен печат на: хавлиени кърпи тюрбани покривки за маса ръкохватки кухненски кърпи комплект ръкавици и ръкохватки престилки шапки шалове и воали пантофи
« Предишна | 12345 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.