Услуги

Паркет, Ламинат

Филтри
Област
Населено място
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
92 обяви
ТОП оферта
Циклене на паркет с нови лентови и дискови машинигр. Бургас, Бургас,  преди 1 денTон паркетФирмата притежава сертификати от Линбург (Германия) и Залцбург (Австрия) за придобити паркетни знания и умения относно монтаж, лепене, циклене (шлифоване), фугиране, лакиране, омасляване и др. Техническите ни умения са съчетани със съвременна и иновативна техника. Съсредоточени сме до изпълнението на всеки един детайл. Получихме отлични оценки и от търговските си партньори в страната и чужбина, като изпълнихме обекти с нестандартна спецификация. Тези сертификати показват сериозните ни намерения да заявим, че паркетът Ви ще изглежда най-добре след нашата работа. http://burgasparket.com/
ТОП оферта
реди, цикли, лакира паркет и дюшемегр. Бургас, Бургас,  преди 1 денреди, цикли, лакира паркет и дюшеме, поставя ламинат, ламперия - изгодно, доставка на място
ТОП оферта
ПАРКЕТгр. Бургас, Бургас,  преди 1 денПаркетът е най-старата позната настилка след камъка. В годините и времето е използвана в дървени бараки и къщи в студените страни. Северните народи първи почват да използват дървените подове ,като изолация и от топло и от студено.По - популярен става паркета през 16 век, когато почва да се използва  в френските кралски двор от където и идва думата „PARKUET”. C годините търсенето на паркет с големи размери повишава цената му. Цената на паркета се определя от вида,размера,дебелината и не на последно място качеството му. Тоест колкото е по голяма дъската,по-високо качество,по-дебела и от скъпа дървесина,например екзотичната толкова цената ще расте. На българския пазар има няколко вида дър..
ТОП оферта
Безпрахово циклене, фугиране и лакиране на паркет,дюшемегр. Пловдив, Пловдив,  преди 1 денБезпрахово циклене, редене, пренареждане, фугиране,лакиране на паркет и дюшеме. Професионални обезпрашителни машини и качествени материали. Консултация и оглед на място! Приемаме поръчки за Пловдив, Пазаржик, Асеновград,Раковски,Хисаря,Карлово,Калофер и други
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPЦиклене на паркет Бургас и областта, работи по цялото черноморие-предлага ламинат и паркет. | Паркет, Ламинат | гр. Бургас
Циклене на паркет Бургас и областта, работи по цялото черноморие-предлага ламинат и паркет.
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ””КРАСИПАРКЕТ””,  преди 13 часа
Циклене на паркет Бургас. Предлагаме и ламиниран паркет, естествен паркет, первази, ъгли, и мн. други дейности. Фирма красипаркет извършва професионално, безпрахово циклене на естествен паркет и дюшеме с нови напълно безпрахови дискови и лентови машини. Може да ни откриете на новия ни адрес в гр. Бургас, к-с Братя Миладинови бл. 57 срещу кръговото на Трапезица. Цени за циклене и лакиране на естествен паркет и дюшеме започват от 10.00лв/м2,15.00лв/м2 и 25.00лв/м2.
Циклене на Паркет и Дюшеме | Паркет, Ламинат | гр. Пловдив
Циклене на Паркет и Дюшеме
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Иван Минчев,  преди 2 часа
Фирма КОНКУРЕНТ 2015 предлага следните услуги за град Пловдив и региона Редене с лепене на паркет - 7.00 - 9.00 лв/м2 Пренареждане на паркет - 7.00 - 9.00 лв/м2 Циклене на паркет и дюшеме - лакирани с еднокомпонентни уретанови, полиуретанови, алкидни, полиестерни лакове, грундове, паркетин, паркетол - 4.00 лв/м2 Циклене на паркет и дюшеме - лакирани с реактивен лак, двукомпонентен лак, лак на водна основа - 4.00 лв/м2 Циклене след пренареждане - 4.00 лв/м2 Циклене на паркет и дюшеме, лакирани с лак Берщайн, маслен лак, безир - 6.00 лв/м2 Циклене на паркет и дюшеме лакирани с блажна боя..
Монтаж на ламинат и естествен паркет, пренареждане, циклене, лакиране | Паркет, Ламинат | гр. София
Монтаж на ламинат и естествен паркет, пренареждане, циклене, лакиране
гр. София, обл. София,  преди 9 часа
Монтаж на ламинат и естествен паркет /масивен, трислоен, многослоен, екзотичен /, первази, лайсни,OSB плоскости. Безпрашно циклене, лакиране, китване, шлайфане. Изработване на стълби от масив и ламинат. Разумни цени. Качество и гаранция за извършените услуги. Безплатен оглед и консултация.
ПЛОВДИВ - Ламиниран паркет (монтаж в удобно време, без почивен ден) | Паркет, Ламинат | гр. Пловдив
ПЛОВДИВ - Ламиниран паркет (монтаж в удобно време, без почивен ден)
инж. Александров
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: инж. Александров,  преди 9 часа
Монтаж на ламиниран паркет в удобно време без почивен ден. Връзване на ламиниран паркет с теракота и фаянс.Монтаж на лайсни. Изработка на смесени подове в кухни и всекидневни(ламинат плюс гранитогрес или теракота) За повече информация посетете уебсайта посочен в обявата.
Циклене на паркет Бургас | Паркет, Ламинат | гр. Бургас
Циклене на паркет Бургас
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ””КРАСИПАРКЕТ””,  преди 13 часа
Циклене, редене, пренареждане, шлайфане на паркети в Бургас. Професионално, безпрахово циклене на естествен паркет и дюшеме, предлага безпрахово циклене на естествен паркет, лакиране, редене и фугиране и безплатна консултация от професионалисти. Работим без почивен ден. Нашите професионалисти с дългогодишен опит в тази дейност гарантират безупречен резултат. Разполагаме и с пълна гама маркови лакове допринасящи за дълготраен естетически вид и лесна поддръжка на подовите настилки.
Цикли Паркет, Поставя Паркет, Поправя Паркет, Поставя Ламинат, Поправя Ламинат | Паркет, Ламинат | гр. Бургас
Цикли Паркет, Поставя Паркет, Поправя Паркет, Поставя Ламинат, Поправя Ламинат
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ””КРАСИПАРКЕТ””,  преди 13 часа
Занимаваме се с паркетни услуги - редене, пренареждане, лакиране, циклене, байцване, фугиране, притягане на паркет и дюшеме - от 1995 година, през което време залагаме на качеството и коректност в отношенията с нашите клиенти. Извършваме и доставка на масивен, екзотичен, ламиниран паркет и всички консумативи - лакове, лепила, первази - изобщо всичко за вашия под, на конкурентни цени и със съответното качество. Нашият персонал се състои от професионалисти с дългогодишен опит, които са подготвени за извършване на всички паркетни услуги от редене до лакиране на паркет. От тях може да получите..
Редене на паркет, дюшеме и ламинат. Циклене, фугиране и лакиране на паркет и дюшеме. Поставяне на первази. | Паркет, Ламинат | гр. Бургас
Редене на паркет, дюшеме и ламинат. Циклене, фугиране и лакиране на паркет и дюшеме. Поставяне на первази.
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ””КРАСИПАРКЕТ””,  преди 13 часа
Нашите квалифицирани специалисти ще Ви консултират компетентно и безплатно. Работим в удобно за клиентите ни време с високо качество на ниски цени. Изпълнението на поръчките ще бъде съобразено напълно с изискванията на клиента. Фирмата предлага и необходимите аксесоари и консумативи – подложки, первази, лайсни, лепила, лакове за паркет и почистващи препарати.
Експрес паркет Варна | Паркет, Ламинат | гр. Варна
Експрес паркет Варна
ДЗЗД Експрес паркет
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: ДЗЗД Експрес паркет,  преди 15 часа
ЕКСПРЕС ПАРКЕТ-продажби, доставка и монтаж на естествен и ламиниран паркет. Циклене, лакиране, фугиране, монтаж на первази. Циклене, лакиране и монтаж на дюшаме/боя, безир/. Промоции!
Циклене на паркет, две ръце лак с включени материали12,00лв./кв.м. | Паркет, Ламинат | гр. Бургас
Циклене на паркет, две ръце лак с включени материали12,00лв./кв.м.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 16 часа
Циклене на масивен паркет с две ръце химичен лак Работата ни представлява прецизно изравняване на пода и премахване на лака до най-малките остатъци. Шлифоваме с най-ново поколение лентова, дискова и обкрайчваща машина. Етапи на работа: 1. Шлифоване с лентова машина с циркониеви шкурки № 36,40,60 2. Обработване на дървения под с дискова машина с циркониеви шкурки № 60,80,100 3. Лакиране 4. Междинно шлайфане с дискова машина 5. Лакиране
Циклене на масивен паркет | Паркет, Ламинат | гр. Бургас
Циклене на масивен паркет
Tон паркет
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Tон паркет,  преди 16 часа
Циклене на масивен паркет от безупречни професионалисти придобили знанията си от семинари в страната и чужбина. Ние не спираме да се учим, затова вашия паркет ще изглежда най-добре. Можем да ви предложим няколко варианта на лакове и масла на водещи фирми в световен мащаб. В услуга сме на нашите клиенти, защото след провеждане на оглед и консултация стигаме да най-разумното решение. Техническите ни умения са съчетани със съвременна и иновативна техника. Съсредоточени сме до изпълнението на всеки един детайл. Фирмата ни притежава сертификати за монтиране, циклене, шлайфане, полиране, лакиране и ..
Циклене на паркет | Паркет, Ламинат | гр. Бургас
Циклене на паркет
Tон паркет
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Tон паркет,  преди 16 часа
Продаваме, монтираме и шлифоваме масивен паркет с чисто нови лентови и дискови машини с най-ново поколение циркониеви шкурки. Работим с материали на шведската фирма BONA. Предлагаме ламинат на утвърдени европейски производители. ДОВЕРЕТЕ НИ СЕ И НИЕ ЩЕ ВИ СЕ ОТБЛАГОДАРИМ С КАЧЕСТВО И АТРАКТИВНИ ЦЕНИ! http://burgasparket.com/
Редене, циклене, фугиране и лакиране на масивен паркет | Паркет, Ламинат | гр. Бургас
Редене, циклене, фугиране и лакиране на масивен паркет
Tон паркет
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Tон паркет,  преди 16 часа
Дървения под прави всеки апартамент или къща, по красив и уютен за живеене, и освен това е перфектната изолация. Естественото дърво не само носи чувство за топлина и уют, когато се стъпва по него, но и в действителност то излъчва топлина. При правилна поддръжка, масивния паркет винаги изглежда добре и държи цената на жилището, в което е поставено, висока. Фирмата работи с продукти на шведски производител, който е 94 години на световния пазар, и предлага екологично чисти продукти за обработка и поддържане, както на масивен така и на ламиниран паркет. Работим с качествени и изпитани ..
Ламиниран паркет | Паркет, Ламинат | гр. Бургас
Ламиниран паркет
Tон паркет
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Tон паркет,  преди 16 часа
Ламинирания паркет съчетава различни повърхности и декори. Учейки се от миналото съчетано с най-доброто от настоящето така, че историята на декорите е същевремоно исторически повлияна и модерна. ДОВЕРЕТЕ НИ СЕ И НИЕ ШЕ ВИ СЕ ОТБЛАГОДАРИМ С КАЧЕСТВО! http://burgasparket.com/
Промоция!!! Циклене и въстановяване на паркет и дюшеме най-високо качество!!! | Паркет, Ламинат | гр. Пловдив
Промоция!!! Циклене и въстановяване на паркет и дюшеме най-високо качество!!!
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 16 часа
Предлагаме пълно въстановяване на паркет и дюшеме, ремонт, нареждане на ново, пренареждане на стар паркет, циклене с професионални немски машини (валови, украйчващи, дискови), фугиране, лакиране+нанасяне на ТОП ГЕЛ и монтиране на первази. Без компромиси в качеството. Ние сме точните Майстори за вашия паркет и дюшеме. Работим 7/24. Посочената цена е за циклене на 1кв.м паркет. Всички останали услуги са на договаряне. Безплатен оглед и професионална консултация. ОТСТЪПКИ, ПАКЕТНИ ЦЕНИ И ДОГОВАРЯНЕ. Работим в Пловдив, Асеновград, Раковски, Чирпан, Стара Загора и навсякъде другаде :)) Не се чуди з..
Полагане на ламиниран паркет | Паркет, Ламинат | гр. Пловдив
Полагане на ламиниран паркет
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Todor,  преди 17 часа
Предлагаме полагане на ламиниран паркет на конкурентни цени. 2лв/к.мВ цената влиза и монтаж на первази.
Безпрахово шлайфане,циклене на паркет,дюшеме.Работим с качествени италиански лакове. | Паркет, Ламинат | гр. Бургас
Безпрахово шлайфане,циклене на паркет,дюшеме.Работим с качествени италиански лакове.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 18 часа
-Безпрахово циклене на паркет. -Работим с нови безпрахови машини които се свързват към прахосмукачки за цялостно прахоулавяне. -Използваме качествени италиански лакове на фирмата КЕМИКАЛ на приемлива за всеки цена. -Пренареждаме стари наводнени и скърцащи паркети. -Продажба и редене на нови дъбови и букови паркети. -Можем да циклим след боядисани стени или поставени тапети без да се притеснявате от прахоляк. -Гаранция за качетсво.
паркет бургас.абсолютно безпрахово циклене на паркет.www.jivkoparket.com | Паркет, Ламинат | гр. Бургас
паркет бургас.абсолютно безпрахово циклене на паркет.www.jivkoparket.com
”ЖИВКО-ПАРКЕТ”ЕООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ”ЖИВКО-ПАРКЕТ”ЕООД,  преди 18 часа
-безпрахово циклене,фугиране,лакиране на паркет и дюшеме с италиански лакове -продаваме и поставяме масивен дъбов и буков паркет. -редим нови и пренареждаме стари,наводнени,скърцащи паркети. -ламинат на най-ниските цени.6мм-9,70лв. 7мм-11,40лв. 8мм-12,80лв. 10мм-18,50лв -ул.цариградска 64а под пазара краснодар. -www.jivkoparket.com
’’Живко-Паркет’’Извършваме паркетни услуги. Безпрахово циклене на паркет и дюшеме. редим, лакираме. | Паркет, Ламинат | гр. Бургас
’’Живко-Паркет’’Извършваме паркетни услуги. Безпрахово циклене на паркет и дюшеме. редим, лакираме.
”ЖИВКО-ПАРКЕТ”ЕООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ”ЖИВКО-ПАРКЕТ”ЕООД,  преди 18 часа
”Живко-Паркет”ЕООД. Безпрашно циклене на паркет. Работим с качесвени материали и нови безпрахови машини. редим нов и пренареждаме стари паркети. Доставка на качествени материали (лакове, лепила, масивен паркет, ламинат, первази). Гаранция за безпрахово шлайфане и материали. Работим по цялото Черноморие цялата Бургаска област. Без почивен ден в удобно за вас време.
Монтаж  на  ламинат и естествен паркет | Паркет, Ламинат | гр. София
Монтаж на ламинат и естествен паркет
гр. София, обл. София,  преди 18 часа
Монтаж на ламиниран паркет,первази,лайсни,OSB плоскости, трислоен и екзотичен паркет.Обличане на стълби с ламинат. Почистване след монтажа.Разумни цени. Качество и гаранция за извършените услуги. www.parketmaistor.free.bg Димитър Симеонов
Професионално циклене на паркет и дюшеме, Пловдив | Паркет, Ламинат | гр. Пловдив
Професионално циклене на паркет и дюшеме, Пловдив
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 18 часа
Безпрахово циклене на естествен паркет и дюшеме с нови немски машини,лентови,дискови,украйчващи. Лакиране,фугиране,редене,пренареждане,ремонти на паркети,омасляване,поставяне на первази,редене на ламиниран паркет,лакове и лепила. Работим с вазможно най качествените материали на водещи фирми като Бона-Швеция,Лоба,Форбо-Германия За помещения над 50 квадрата отстъпки. Безплатен оглед и консултация по телефона по всяко за вас удобно време.Работим всеки ден.Изпълняваме спешни и непосилни за други колеги поръчки ПОЗВЪНИ И ЗАТВОРИ
Почистване, възстановяване и циклене на дюшеме, паркет | Паркет, Ламинат | гр. Стара Загора
Почистване, възстановяване и циклене на дюшеме, паркет
Акция 2010-Циклене на паркет и дюшеме
гр. Стара Загора, обл. Стара Загора,  Подател: Акция 2010-Циклене на паркет и дюшеме,  преди 1 ден
фирма Акция 2010 предлага почистване на стар паркет и дюшеме като го реставрира в предишния му облик. Работим с последно поколение безпрахови машини! Предлагаме комплекси услуги- Циклене+фугиране+лакиране! Приемаме поръчки в Стара Загора, Раднево, Казанлък, Нова Загора, Чирпан, Хасково и др.
циклене лакиране редене на паркет ламинат , всички видове подови настилки | Паркет, Ламинат | гр. София
циклене лакиране редене на паркет ламинат , всички видове подови настилки
гр. София, обл. София,  преди 1 ден
качествена работа, приемливи цени ! циклене лакиране 2 ръце -6 лв ,редене на всяккви видове паркети, редене на ламинати цени по договаряне!
ЕТ” ДЕНИС 2000” -реди,цикли,лакира паркет и дюшеме | Паркет, Ламинат | гр. Димитровград
ЕТ” ДЕНИС 2000” -реди,цикли,лакира паркет и дюшеме
гр. Димитровград, обл. Хасково,  Подател: Денис 2000,  преди 1 ден
ЕТ„ДЕНИС 2000”ДИМИТРОВГРАД реди,цикли,лакира паркет и дюшеме качествено и на достъпна цена, монтаж на ламиниран паркет. МАГАЗИН ЗА: естествен и ламиниран паркет,первази,лакове,лепила,шкурки и др. ДИМИТРОВГРАД:бул„Д.Благоев” 16
Продажба, монтаж и доставка на подови настилки | Паркет, Ламинат | гр. София
Продажба, монтаж и доставка на подови настилки
гр. София, обл. София,  Подател: ДИМАРКС ЕООД,  преди 1 ден
ДОСТАВКА НА НАСТИЛКИ МОНТАЖ НА ПОДОВИ НАСТИЛКИ И СТЕННИ ОБЛИЦОВКИ ПОДГОТОВКА НА ПОДОВИ ОСНОВИ СЕРВИЗНА ПОДДРЪЖКА НА НАСТИЛКИ И ОБЛИЦОВКИ КОНСУЛТАЦИИ ДОСТАВКИ И МОНТАЖ НА: Саморазливни подови замазки PVC / Винилови настилки Натурален линолеум Мокети на рола и плочи Двойни подове Ламиниран, многослоен паркет, дюшемета Антибактериални и антистатични настилки за болници, клиники, лаборатории, училища, офиси и промишлени помещения Електро проводими настилки Стенни покрития- винилови, MDF, ламперии Преходни лайсни, первази, профили Акрилни покрития з..
Ламинат, паркет. Професионален монтаж. Качество, Гарантия. | Паркет, Ламинат | гр. София
Ламинат, паркет. Професионален монтаж. Качество, Гарантия.
Вячеслав Бакаржи
гр. София, обл. София,  Подател: Вячеслав Бакаржи,  преди 2 дни
Ламинат, паркет. Професионален монтаж. Качествен материал от Германия, Австрия, Швейцария, Русия и Франция. Цветове - 350 вида. Дебелина: 6,7,8,10,12мм Консултация, Подложка и первази безплатно!!!
Немски Ламиниран Паркет на топ Цени!!! E EGGER 8.99лв. 9.59лв супер цени | Паркет, Ламинат | гр. Бургас
Немски Ламиниран Паркет на топ Цени!!! E EGGER 8.99лв. 9.59лв супер цени
Георгиеви & ко
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Георгиеви & ко,  преди 2 дни
Георгиеви - ко LTD е специализирана в продажбата, монтажа и реставрацията на ламиниран паркет. Фирмата предлага ламиниран паркет на водещи Немски и Австрийски фирми. Предлаганите от Георгиеви - ко ламинирани паркети се отличават с елегантен дизайн, здравина, надежност и перфектна изработка. Благодарение на богатия асортимент от стилни в различни цветове, модели, Георгиеви - ко Ви помага да намерите практично и оригинално интериорно решение за Вашия дом, вила или офис. Основното предимство, което имаме е постоянна складова наличност, разнообразие от цветове, модели, качествено и бързо обслужван..
« Предишна | 1234 | Следваща »
Host.bg
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.