Обяви  »  Услуги  »  Паркет, Ламинат  »  Резултати 86
подреди по:
« Предишна | 123 | Следваща »
”ЖИВКО-ПАРКЕТ”ЕООД ХИТ ЦЕНИ НА ЛАМИНАТ И ЕСТЕСТВЕН ДЪБОВ ПАРКЕТ,ГОЛЕМИ ПРОМОЦИИ ЗА ЦИКЛЕНЕ(ШЛАЙФАНЕ) И ЛАКИРАНЕ НА ПАРКЕТИ БУРГАС,РЕГИОНА И ЦЯЛАТА ОБЛАСТ,РЕДЕНЕ,ПРЕНАРЕЖДАНЕ И ПРОДАЖБА,МАГАЗИН ГР.БУРГАС УЛ.ЦАРИГРАДСКА 64 :: Паркет, Ламинат :: гр. Бур
”ЖИВКО-ПАРКЕТ”ЕООД ХИТ ЦЕНИ НА ЛАМИНАТ И ЕСТЕСТВЕН ДЪБОВ ПАРКЕТ,ГОЛЕМИ ПРОМОЦИИ ЗА ЦИКЛЕНЕ(ШЛАЙФАНЕ) И ЛАКИРАНЕ НА ПАРКЕТИ БУРГАС,РЕГИОНА И ЦЯЛАТА ОБЛАСТ,РЕДЕН..
top_offer
гр. Бургас, обл. Бургас
Не е посочено
ХИТ ЦЕНИ НА ЛАМИНАТ!!! 6мм-9,90лв.кв.м 7мм-11,50лв.кв.м 8мм-12,80лв.кв.м 10мм-20,50лв.кв.м НАЙ-НИСКИТЕ ЦЕНИ НА ПАРКЕТНИ УСГЛУГИ.МАСИВЕН ПАРКЕТ,ДЮШЕМЕ,ЛАМИНАТ.РАБОТИМ С КАЧЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ ЗА КОИТО ДАВАМЕ ГАРАНЦИЯ.РЕДИМ ЛАМИНАТ,ПАРКЕТ,ДЮШЕМЕ.ШЛАЙФАМЕ СТАРИ ЗАХАБЕНИ ПАРКЕТИ И ИМ ПРЕДАВАМЕ ОТЛИЧЕН ЗАВЪРШЕК СЛЕД НАС ИЗГЛЕЖДАТ КАТО НОВИ.ГАРАНЦИЯ ЗА КАЧЕСТВО,КОРЕКТНОСТ И ЛОЯЛНОСТ КЪМ ВСЕКИ НАШ КЛИЕНТ.РАБОТИМ БЕЗ ПОЧИВЕН ДЕН.АДРЕС ГР.БУРГА УЛ.ЦАРИГРАДСКА 64А.
ЦИКЛЕНЕ НА ПАРКЕТ :: Паркет, Ламинат :: гр. Бургас
ЦИКЛЕНЕ НА ПАРКЕТ
top_offer
гр. Бургас, обл. Бургас
Не е посочено
ПРОДАВА, МОНТИРА И ШЛИФОВА МАСИВЕН ПАРКЕТ С ВАЛОВИ И ДИСКОВИ МАШИНИ С НАЙ-НОВО ПОКОЛЕНИЕЦИРКОНИЕВИ ШКУРКИ. РАБОТИМ С МАТЕРИАЛИ НА ШВЕДСКАТА ФИРМА BONA, ПРЕДЛАГАМЕ ЛАМИНАТ НА УТВЪРДЕНИ ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗВОДИТЕЛИ. ИЗРАБОТВАМЕ И МОНТИРАМЕ ДЪБОВИ СТЪПАЛА ПО ИНДИВИДУАЛНИ ПРОЕКТИ.ДОВЕРЕТЕ НИ СЕ И НИЕ ШЕ ВИ СЕ ОТБЛАГОДАРИМ С КАЧЕСТВО И АТРАКТИВНИ ЦЕНИ! АДРЕС: ГР. БУРГАС, УЛ. СЛИВНИЦА 55, www. burgasparket.com
ЦИКЛЕНЕ, ЛАКИРАНЕ, ПРЕНАРЕЖДА НОВ И СТАР ПАРКЕТ И ДЮШАМЕ, НАЙ НИСКА ЦЕНА - ГАРАНЦИЯ :: Паркет, Ламинат :: гр. Бургас
ЦИКЛЕНЕ, ЛАКИРАНЕ, ПРЕНАРЕЖДА НОВ И СТАР ПАРКЕТ И ДЮШАМЕ, НАЙ НИСКА ЦЕНА - ГАРАНЦИЯ
top_offer
гр. Бургас, обл. Бургас
Не е посочено
безпрашно циклене, лакиране, цени на ламиниран паркет в незавършен вид 6 мм - 8 лв/кв.м, 7 мм - 10 лв/кв.м, 8 мм - 11.50 лв/кв.м, 10 мм - 19.50 лв., работи по цялато черноморие, без почивен ден
СнимкиЗаглавие на обявата
vip
”НАЙ-НИСКИТЕ ЦЕНИ” БЕЗПРАХОВО ЦИКЛЕНЕ, РЕДЕНЕ, ПРЕНАРЕЖДАНЕ, ЛАКИРАНЕ НА ПАРКЕТ И ДЮШЕМЕ + БЕЗПЛАТНО ПОЛИРАНЕ С НОВИ МАШИНИ.ГАРАНЦИЯ ЗА КАЧЕСТВО. :: Паркет, Ламинат :: гр. Бургас”НАЙ-НИСКИТЕ ЦЕНИ” БЕЗПРАХОВО ЦИКЛЕНЕ, РЕДЕНЕ, ПРЕНАРЕЖДАНЕ, ЛАКИРАНЕ НА ПАРКЕТ И ДЮШЕМЕ + БЕЗПЛАТНО ПОЛИРАНЕ С НОВИ МАШИНИ.ГАРАНЦИЯ ЗА КАЧЕСТВО. :: Паркет, Ламинат :: гр. Бургас
”НАЙ-НИСКИТЕ ЦЕНИ” БЕЗПРАХОВО ЦИКЛЕНЕ, РЕДЕНЕ, ПРЕНАРЕЖДАНЕ, ЛАКИРАНЕ НА ПАРКЕТ И ДЮШЕМЕ + БЕЗПЛАТНО ПОЛИРАНЕ С НОВИ МАШИНИ.ГАРАНЦИЯ ЗА КАЧЕСТВО.
гр. Бургас, обл. Бургас
ИЗВЪРШВА НАЙ-ДОБРИТЕ ПАРКЕТНИ УСЛУГИ НА НАЙ-НИСКИ ЦЕНИ, ОТЛИЧНО КАЧЕСТВО, БЕЗПРАХОВО ЦИКЛЕНЕ И ЛАКИРАНЕ, РЕДЕНЕ, ПРЕНАРЕЖДАНЕ НА НОВИ И СТАРИ, НАДУТИ И СКЪРЦАЩИ ПАРКЕТИ И ДЮШЕМЕТА, РАБОТИ С КАЧЕСТВЕНИ ПОЛИУРЕТАНОВИ ЛАКОВЕ КОИТО НЕ СЕ ДРАСКАТ И НЕ СЕ ИЗЛЮЩВАТ И НЕ ПРОМЕНЯТ ЦВЕТА НА ДЪРВОТО.ПРОМОЦИИ Н..
В бележника Повече информация и 15 снимки
последна редакция преди:14 часа 03 минути
vip
ПАРКЕТ,ЛАМИНАТ,ДЮШЕМЕ.БЕЗПРАХОВО ШЛАЙФАНЕ(ЦИКЛЕНЕ),РЕДЕНЕ,ПРЕНАРЕЖДАНЕ,ФУГИРАНЕ И ЛАКИРАНЕ НА НОВИ И СТАРИ ПАРКЕТИ.ДАВАМЕ ГАРАНЦИЯ ЗА КАЧЕСТВО И КОРЕКТНОСТ.БЕЗ ПОЧИВЕН ДЕН В УДОБНО ЗА ВАС ВРЕМЕ. :: Паркет, Ламинат :: гр. БургасПАРКЕТ,ЛАМИНАТ,ДЮШЕМЕ.БЕЗПРАХОВО ШЛАЙФАНЕ(ЦИКЛЕНЕ),РЕДЕНЕ,ПРЕНАРЕЖДАНЕ,ФУГИРАНЕ И ЛАКИРАНЕ НА НОВИ И СТАРИ ПАРКЕТИ.ДАВАМЕ ГАРАНЦИЯ ЗА КАЧЕСТВО И КОРЕКТНОСТ.БЕЗ ПОЧИВЕН ДЕН В УДОБНО ЗА ВАС ВРЕМЕ. :: Паркет, Ламинат :: гр. Бургас
ПАРКЕТ,ЛАМИНАТ,ДЮШЕМЕ.БЕЗПРАХОВО ШЛАЙФАНЕ(ЦИКЛЕНЕ),РЕДЕНЕ,ПРЕНАРЕЖДАНЕ,ФУГИРАНЕ И ЛАКИРАНЕ НА НОВИ И СТАРИ ПАРКЕТИ.ДАВАМЕ ГАРАНЦИЯ ЗА КАЧЕСТВО И КОРЕКТНОСТ.БЕЗ ПОЧИВЕН ДЕН В УДОБНО ЗА ВАС ВРЕМЕ.
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ”ЖИВКО-ПАРКЕТ”ЕООД
ЦИКЛНЕ НА СТАРИ ЗАХАБЕНИ ПАРКЕТИ И ДЮШЕМЕТА.ПРЕМАХВАМЕ БЛАЖНА БОЯ.РЕДИМ И ПРЕНАРЕЖДАМЕ.РАБОТИМ С КАЧЕСТВЕНИ ЛАКОВЕ И ЛЕПИЛА ПРЕДНАЗНАЧЕНИ САМО ЗА ПАРКЕТ И ДЮШЕМЕ.ПРОДАЖБА НА ЕСТЕСТВЕН ПАРКЕТ,ЛАМИНАТ И ДЮШЕМЕ НА НИСКИ ЦЕНИ.РАБОТИМ КАЧЕСТВЕНО БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ОТ ГОЛЕМИНАТА.БЕЗПЛАТНИ ОГЛЕДИ.БЕЗПЛАТНО ПОЛИР..
В бележника Повече информация и 15 снимки
последна редакция преди:14 часа 04 минути
vip
”ЖИВКО-ПАРКЕТ”ЕООД- БЕЗПРАХОВО ЦИКЛЕНЕ(ШЛАЙФАНЕ) НА ПАРКЕТ,ДЮШЕМЕ,КОРК,ТРИСЛОЙНИ И ЕКЗОТИЧНИ ПАРКЕТИ.ЛАКИРАНЕ С НАЙ-НОВ ЛАК С ПЕРЛА.ПРОДАЖБА НА ЕСТЕСТВЕНИ И ЛАМИНИРАНИ ПАРКЕТИ.РЕДИ НОВИ И ПРЕНАРЕЖДА СТАРИ НАВОДНЕНИ И СКЪРЦАЩИ ПАРКЕТИ.ГАРАНЦИЯ ЗА КАЧЕСТВО.”ЖИВКО-ПАРКЕТ”ЕООД- БЕЗПРАХОВО ЦИКЛЕНЕ(ШЛАЙФАНЕ) НА ПАРКЕТ,ДЮШЕМЕ,КОРК,ТРИСЛОЙНИ И ЕКЗОТИЧНИ ПАРКЕТИ.ЛАКИРАНЕ С НАЙ-НОВ ЛАК С ПЕРЛА.ПРОДАЖБА НА ЕСТЕСТВЕНИ И ЛАМИНИРАНИ ПАРКЕТИ.РЕДИ НОВИ И ПРЕНАРЕЖДА СТАРИ НАВОДНЕНИ И СКЪРЦАЩИ ПАРКЕТИ.ГАРАНЦИЯ ЗА КАЧЕСТВО.
”ЖИВКО-ПАРКЕТ”ЕООД- БЕЗПРАХОВО ЦИКЛЕНЕ(ШЛАЙФАНЕ) НА ПАРКЕТ,ДЮШЕМЕ,КОРК,ТРИСЛОЙНИ И ЕКЗОТИЧНИ ПАРКЕТИ.ЛАКИРАНЕ С НАЙ-НОВ ЛАК С ПЕРЛА.ПРОДАЖБА НА ЕСТЕСТВЕНИ И ЛАМИНИРАНИ ПАРКЕТИ.РЕДИ НОВИ И ПРЕНАРЕЖДА СТАРИ НАВОДНЕНИ И СКЪРЦАЩИ ПАРКЕТИ.ГАРАНЦИЯ ЗА КАЧЕСТВО.
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ”ЖИВКО-ПАРКЕТ”ЕООД
БЕЗПРАХОВО ЦИКЛЕНЕ(ШЛАЙФАНЕ) НА ПАРКЕТ,ДЮШЕМЕ,КОРК,ТРИСЛОЙНИ И ЕКЗОТИЧНИ ПАРКЕТИ.ПРОДАЖБА НА ЕСТЕСТВЕНИ И ЛАМИНИРАНИ ПАРКЕТИ И ДЮШЕМЕТА.РЕДИ НОВИ И ПРЕНАРЕЖДА СТАРИ НАВОДНЕНИ И СКЪРЦАЩИ ПАРКЕТИ.РАБОТИ С КАЧЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ.ДОСТАВКА НА МЯСТО(ЛАКОВЕ,ЛЕПИЛА,ПЕРВАЗИ И ДР.)ГАРАНЦИЯ ЗА КАЧЕСТВО.ПРЕМАХВА ..
В бележника Повече информация и 15 снимки
последна редакция преди:14 часа 06 минути
vip
ЦИКЛЕНЕ НА ПАРКЕТ,СКЛАДОВИ ЦЕНИ НА ЛАМИНАТ,ПРОМОЦИЯ :: Паркет, Ламинат :: гр. БургасЦИКЛЕНЕ НА ПАРКЕТ,СКЛАДОВИ ЦЕНИ НА ЛАМИНАТ,ПРОМОЦИЯ :: Паркет, Ламинат :: гр. Бургас
ЦИКЛЕНЕ НА ПАРКЕТ,СКЛАДОВИ ЦЕНИ НА ЛАМИНАТ,ПРОМОЦИЯ
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ”ЖИВКО-ПАРКЕТ”ЕООД
ПРОДАЖБА И МОНТАЖ НА ЛАМИНИРАН И ЕСТЕСТВЕН ПАРКЕТ И ДЮШЕМЕ.РЕДЕНЕ ЦИКЛЕНЕ И ЛАКИРАНЕ НА СТАРИ И НОВИ ПАРКЕТИ БУРГАС И ЦЯЛАТА ОБЛАСТ.БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД,ТРАСПОРТ И ДОСТАВКА.ШОУРУМ УЛ.ЦАРИГРАДСКА 64А.ЦЕНИ НА ЛАМИНАТ 6ММ-9,90ЛВ.КВ.М 7ММ-11,50ЛВ.КВ.М 8ММ-12,80ЛВ.КВ.М 10ММ-20,50ЛВ.КВ.М НАЙ-НИСКИТЕ ЦЕНИ НА Е..
В бележника Повече информация и 14 снимки
последна редакция преди:14 часа 08 минути
vip
’’ЖИВКО-ПАРКЕТ’’ПРЕДЛАГАМ ПАРКЕТНИ УСЛУГИ. БЕЗПРАХОВО ЦИКЛЕНЕ(ШЛАЙФАНЕ) НА ПАРКЕТ И ДЮШЕМЕ.РЕДИ,ПРЕНАРЕЖДА,ЛАКИРА,ФУГИРА,ОЦВЕТЯВА,ПОЛИРА. ГАРАНТИРАНО НАЙ-НИСКАТА ЦЕНА В БУРГАС.ИЗВЪРШВА УСЛУГИ ПО ЧЕРНОМОРИЕТО И ОБЛАСТТА.ЛАМИНАТ С ГОЛЕМИ ПРОМОЦИИ. :: Пар’’ЖИВКО-ПАРКЕТ’’ПРЕДЛАГАМ ПАРКЕТНИ УСЛУГИ. БЕЗПРАХОВО ЦИКЛЕНЕ(ШЛАЙФАНЕ) НА ПАРКЕТ И ДЮШЕМЕ.РЕДИ,ПРЕНАРЕЖДА,ЛАКИРА,ФУГИРА,ОЦВЕТЯВА,ПОЛИРА. ГАРАНТИРАНО НАЙ-НИСКАТА ЦЕНА В БУРГАС.ИЗВЪРШВА УСЛУГИ ПО ЧЕРНОМОРИЕТО И ОБЛАСТТА.ЛАМИНАТ С ГОЛЕМИ ПРОМОЦИИ. :: Пар
’’ЖИВКО-ПАРКЕТ’’ПРЕДЛАГАМ ПАРКЕТНИ УСЛУГИ. БЕЗПРАХОВО ЦИКЛЕНЕ(ШЛАЙФАНЕ) НА ПАРКЕТ И ДЮШЕМЕ.РЕДИ,ПРЕНАРЕЖДА,ЛАКИРА,ФУГИРА,ОЦВЕТЯВА,ПОЛИРА. ГАРАНТИРАНО НАЙ-НИСКАТА ЦЕНА В БУРГАС.ИЗВЪРШВА УСЛУГИ ПО ЧЕРНОМОРИЕТО И ОБЛАСТТА.ЛАМИНАТ С ГОЛЕМИ ПРОМОЦИИ.
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ”ЖИВКО-ПАРКЕТ”ЕООД
”ЖИВКО- ПАРКЕТ”.РЕДИ,ПРЕНАРЕЖДА,ЦИКЛИ(ШЛАЙФА),ФУГИРА,ЛАКИРА,ПОЛИРА ПАРКЕТ,ДЮШЕМЕ.РЕДИ ЛАМИНАТ.ЦИКЛИ БЛАЖНА БОЯ.ПОСТАВЯ ПЕРВАЗИ.РАБОТИ С КАЧЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ.(ЛАКОВЕ,ЛЕПИЛА,ФУГИРАЩА СМЕС).ДАВАМ ГАРАНЦИЯ ЗА ИЗВЪРШЕНАТА РАБОТА.РАБОТИМ В БУРГАС,ОБЛАСТТА И ЧЕРНОМОРИЕТО.БЕЗ ПОЧИВЕН ДЕН.ГАЛЕРИЯ НА ЗАВЪРШЕН..
В бележника Повече информация и 15 снимки
последна редакция преди:14 часа 09 минути
vip
’’ПРОМОЦИИ’’ НА ПАРКЕТНИ УСЛУГИ-ЦИКЛЕНЕ НА ПАРКЕТ,РЕДЕНЕ,ПРЕНАРЕЖДАНЕ,ФУГИРАНЕ,ЛАКИРАНЕ,ПОЛИРАНЕ.ДАВАМЕ ГАРАНЦИЯ ЗА ИЗВЪРШЕНАТА ОТ НАС РАБОТА.РАБОТИМ БЕЗ ПОЧИВЕН ДЕН. :: Паркет, Ламинат :: гр. Бургас’’ПРОМОЦИИ’’ НА ПАРКЕТНИ УСЛУГИ-ЦИКЛЕНЕ НА ПАРКЕТ,РЕДЕНЕ,ПРЕНАРЕЖДАНЕ,ФУГИРАНЕ,ЛАКИРАНЕ,ПОЛИРАНЕ.ДАВАМЕ ГАРАНЦИЯ ЗА ИЗВЪРШЕНАТА ОТ НАС РАБОТА.РАБОТИМ БЕЗ ПОЧИВЕН ДЕН. :: Паркет, Ламинат :: гр. Бургас
’’ПРОМОЦИИ’’ НА ПАРКЕТНИ УСЛУГИ-ЦИКЛЕНЕ НА ПАРКЕТ,РЕДЕНЕ,ПРЕНАРЕЖДАНЕ,ФУГИРАНЕ,ЛАКИРАНЕ,ПОЛИРАНЕ.ДАВАМЕ ГАРАНЦИЯ ЗА ИЗВЪРШЕНАТА ОТ НАС РАБОТА.РАБОТИМ БЕЗ ПОЧИВЕН ДЕН.
гр. Бургас, обл. Бургас
БЕЗПРАШНО ЦИКЛИ,ПАРКЕТ,РЕДИ,ПРЕНАРЕЖДА,ЛАКИРА,ФУГИРА,ПОЛИРА РАБОТИ С ОТЛИЧНИ МАТЕРИАЛИ.ЦЕНАТА Е НАЙ-НИСКАТА В ГРАДА.КАЧЕСТВОТО Е НАЙ-ДОБРОТО.ЦИКЛИ БЛАЖНА БОЯ.ПОСТАВЯ ЛАМИНАТ.РАЗПОЛАГА С МНОГО ДОБРИ ЛАКОВЕ,ЛЕПИЛА,ФУГИРАЩА СМЕС И ПЕРВАЗИ(ДЪБ,БУК,ЧАМ).РАБОТИ ПО ЧЕРНОМОРИЕТО БУРГАС И ЦЯЛАТА ОБЛАСТ.ДАВАМ..
В бележника Повече информация и 15 снимки
последна редакция преди:14 часа 10 минути
vip
ПОДНОВЯВАНЕ НА СТАРИ ПАРКЕТИ,ДЮШЕМЕТА.БЕЗПРАХОВО ЦИКЛЕНЕ(ШЛАЙФАНЕ),ФУГИРАНЕ И ЛАКИРАНЕ.РАБОТИМ С КАЧЕСТВЕНИ БЪРЗО-СЪХНЕЩИ ЛАКОВЕ И ЛЕПИЛА ПРЕДНАЗНАЧЕНИ САМО ЗА ПАРКЕТ И ДЮШЕМЕ.КОЛКОТО И ДА Е СТАР ПАРКЕТА НИЕ ЩЕ ГО ПОДНОВИМ ГАРАНЦИЯ ЗА КАЧЕСТВО. :: ПаркеПОДНОВЯВАНЕ НА СТАРИ ПАРКЕТИ,ДЮШЕМЕТА.БЕЗПРАХОВО ЦИКЛЕНЕ(ШЛАЙФАНЕ),ФУГИРАНЕ И ЛАКИРАНЕ.РАБОТИМ С КАЧЕСТВЕНИ БЪРЗО-СЪХНЕЩИ ЛАКОВЕ И ЛЕПИЛА ПРЕДНАЗНАЧЕНИ САМО ЗА ПАРКЕТ И ДЮШЕМЕ.КОЛКОТО И ДА Е СТАР ПАРКЕТА НИЕ ЩЕ ГО ПОДНОВИМ ГАРАНЦИЯ ЗА КАЧЕСТВО. :: Парке
ПОДНОВЯВАНЕ НА СТАРИ ПАРКЕТИ,ДЮШЕМЕТА.БЕЗПРАХОВО ЦИКЛЕНЕ(ШЛАЙФАНЕ),ФУГИРАНЕ И ЛАКИРАНЕ.РАБОТИМ С КАЧЕСТВЕНИ БЪРЗО-СЪХНЕЩИ ЛАКОВЕ И ЛЕПИЛА ПРЕДНАЗНАЧЕНИ САМО ЗА ПАРКЕТ И ДЮШЕМЕ.КОЛКОТО И ДА Е СТАР ПАРКЕТА НИЕ ЩЕ ГО ПОДНОВИМ ГАРАНЦИЯ ЗА КАЧЕСТВО.
гр. Бургас, обл. Бургас
КОЛКОТО И ДА Е СТАР ВАШИЯТ ПАРКЕТ ОБЪРНЕТЕ СЕ КЪМ НАС НЯМА ДА СЪЖАЛЯВАТЕ.ПОДНОВЯВА МЕ СТАРИЯ ПАРКЕТ И ДЮШЕМЕ.РАБОТИМ С КАЧЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ И ТЕХНИКА.ЦИКЛИМ,ЗАПЪЛВАМЕ ФУГИ,РЕДИМ,ПРЕНАРЕЖДАМЕ,ЛАКИРАМЕ СЪС БЕЗПЛАТНО ПОЛИРАНЕ.ГАРАНЦИЯ ЗА КАЧЕСТВО И КОРЕКТНОСТ.НАЙ-НИСКИТЕ ЦЕНИ.РАБОТИМ БЕЗ ПОЧИВЕН ДЕН.РА..
В бележника Повече информация и 15 снимки
последна редакция преди:14 часа 12 минути
vip
ЦИКЛЕНЕ НА ПАРКЕТ 1 ЛВ.САМО ТОЗИ МЕСЕЦ НАЙ-ДОБРИТЕ ПРОМОЦИИ НА НАЙ-НИСКИТЕ ЦЕНИ.БЕЗПРАХОВО ЦИКЛЕНЕ ,ФУГИРАНЕ И ЛАКИРАНЕ НА СТАРИ ПАРКЕТИ И ДЮШЕМЕТА.ГАРАНЦИЯ И КАЧЕСТВО.НАЙ-НОВО ПОКОЛЕНИЕ НА ЛАК ЗА ПАРКЕТ С ПЕРЛА. :: Паркет, Ламинат :: гр. БургасЦИКЛЕНЕ НА ПАРКЕТ 1 ЛВ.САМО ТОЗИ МЕСЕЦ НАЙ-ДОБРИТЕ ПРОМОЦИИ НА НАЙ-НИСКИТЕ ЦЕНИ.БЕЗПРАХОВО ЦИКЛЕНЕ ,ФУГИРАНЕ И ЛАКИРАНЕ НА СТАРИ ПАРКЕТИ И ДЮШЕМЕТА.ГАРАНЦИЯ И КАЧЕСТВО.НАЙ-НОВО ПОКОЛЕНИЕ НА ЛАК ЗА ПАРКЕТ С ПЕРЛА. :: Паркет, Ламинат :: гр. Бургас
ЦИКЛЕНЕ НА ПАРКЕТ 1 ЛВ.САМО ТОЗИ МЕСЕЦ НАЙ-ДОБРИТЕ ПРОМОЦИИ НА НАЙ-НИСКИТЕ ЦЕНИ.БЕЗПРАХОВО ЦИКЛЕНЕ ,ФУГИРАНЕ И ЛАКИРАНЕ НА СТАРИ ПАРКЕТИ И ДЮШЕМЕТА.ГАРАНЦИЯ И КАЧЕСТВО.НАЙ-НОВО ПОКОЛЕНИЕ НА ЛАК ЗА ПАРКЕТ С ПЕРЛА.
гр. Бургас, обл. Бургас
ПРЕДЛАГАМЕ ЦЯЛОСТЕН РЕМОНТ НА ВАШИЯ СТАР ПАРКЕТ.БЕЗПРАХОВО ЦИКЛЕНЕ(ШЛАЙФАНЕ),ФУГИРАНЕ,ЛАКИРАНЕ НА НОВИ И СТАРИ ПАРКЕТИ И ДЮШЕМЕТА.РАБОТИМ С КАЧЕСТВЕНИ ВНОСНИ ЛАКОВЕ(ГЛАНЦ,САТЕН,МАТ) ПРЕДНАЗНАЧЕНИ САМО ЗА ПАРКЕТ И ДЮШЕМЕ.РЕДЕНЕ,ПРЕНАРЕЖДАНЕ НА НОВИ,СТАРИ,СКЪРЦАЩИ,ПОДУТИ,НАВОДНЕНИ ПАРКЕТИ.ПОДМЕНЯМЕ ПА..
В бележника Повече информация и 15 снимки
последна редакция преди:14 часа 13 минути
vip
ЦИКЛЕНЕ(ШЛАЙФАНЕ) НА ПАРКЕТ БУРГАС И ОБЛАСТТА.РАБОТИМ ПО ЦЯЛОТО ЧЕРНОМОРИЕ.ПРЕДЛАГАМЕ ЛАМИНАТ И ПАРКЕТ.НА НАЙ-НИСКИТЕ ЦЕНИ.ГОЛЕМИ ПРОМОЦИИ.ЦИКЛЕНЕ+ФУГИРАНЕ+ЛАКИРАНЕ+БЕЗПЛАТНО ПОЛИРАНЕ!СТРОИТЕЛНО-РЕМОНТНИ УСЛУГИ. :: Паркет, Ламинат :: гр. БургасЦИКЛЕНЕ(ШЛАЙФАНЕ) НА ПАРКЕТ БУРГАС И ОБЛАСТТА.РАБОТИМ ПО ЦЯЛОТО ЧЕРНОМОРИЕ.ПРЕДЛАГАМЕ ЛАМИНАТ И ПАРКЕТ.НА НАЙ-НИСКИТЕ ЦЕНИ.ГОЛЕМИ ПРОМОЦИИ.ЦИКЛЕНЕ+ФУГИРАНЕ+ЛАКИРАНЕ+БЕЗПЛАТНО ПОЛИРАНЕ!СТРОИТЕЛНО-РЕМОНТНИ УСЛУГИ. :: Паркет, Ламинат :: гр. Бургас
ЦИКЛЕНЕ(ШЛАЙФАНЕ) НА ПАРКЕТ БУРГАС И ОБЛАСТТА.РАБОТИМ ПО ЦЯЛОТО ЧЕРНОМОРИЕ.ПРЕДЛАГАМЕ ЛАМИНАТ И ПАРКЕТ.НА НАЙ-НИСКИТЕ ЦЕНИ.ГОЛЕМИ ПРОМОЦИИ.ЦИКЛЕНЕ+ФУГИРАНЕ+ЛАКИРАНЕ+БЕЗПЛАТНО ПОЛИРАНЕ!СТРОИТЕЛНО-РЕМОНТНИ УСЛУГИ.
гр. Бургас, обл. Бургас
НАШАТА ФИРМА ПРЕДЛАГА КАЧЕСТВЕНО ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ВСЯКАКЪВ ВИД ПАРКЕТНИ УСЛУГИ.РЕДЕНЕ НА НОВ И ПРЕНАРЕЖДАНЕ НА СТАР,СКЪРЦАЩ,НАВОДНЕН,НАДУТ ПАРКЕТ И ЛАМИНАТ.РАБОТИМ С КАЧЕСТВЕНИ ИСПАНСКИ ЛАКОВЕ И ЛЕПИЛА.ИЗРАВНЯВАМЕ ПОДОВЕ С НИВЕЛИРАЩИ САМОРАЗЛИВНИ ЗАМАСКИ НА МНОГО НИСКИ ЦЕНИ.ПРЕДЛАГА МЕ ЛАМИНАТ,ПАРКЕТ,..
В бележника Повече информация и 15 снимки
последна редакция преди:14 часа 15 минути
vip
ЕТ.ГРАНД :: Паркет, Ламинат :: гр. БургасЕТ.ГРАНД :: Паркет, Ламинат :: гр. Бургас
ЕТ.ГРАНД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЕТ.ГРАНД
ЕТ’ГРАНД’реди,цикли,лакира и оцветява паркет,дюшеме с нови безпрашни валови и дискови машини на Шведската фирма BONA водещ производител на материали и консумативи за перфектно изглеждащия масивен паркет и дюшеме.Лакира с екологично чисти материали на водна основа-доставя паркет и первази.
В бележника Повече информация и 10 снимки
последна редакция преди:04 дни 12 часа 13 минути
НЕМСКИ ЛАМИНИРАН ПАРКЕТ НА ТОП ЦЕНИ!!!  E EGGER 8.99лв. 9.59лв СУПЕР ЦЕНИ :: Паркет, Ламинат :: гр. Бургас
НЕМСКИ ЛАМИНИРАН ПАРКЕТ НА ТОП ЦЕНИ!!! E EGGER 8.99лв. 9.59лв СУПЕР ЦЕНИ
гр. Бургас, обл. Бургас
Георгиеви - ко LTD е специализирана в продажбата, монтажа и реставрацията на ламиниран паркет. Фирмата предлага ламиниран паркет на водещи Немски и Австрийски фирми. Предлаганите от Георгиеви - ко ламинирани паркети се отличават с елегантен дизайн, здравина, надежност и перфектна изработка. Благода..
В бележника Повече информация и 9 снимки
последна редакция преди:07 часа 01 минута
ПРОМОЦИЯ !!!!!  НЕМСКИ ЛАМИНИРАН ПАРКЕТ   E EGGER 8.99лв. 9.59лв. 9.79лв СУПЕР ЦЕНИ :: Паркет, Ламинат :: гр. Бургас
ПРОМОЦИЯ !!!!! НЕМСКИ ЛАМИНИРАН ПАРКЕТ E EGGER 8.99лв. 9.59лв. 9.79лв СУПЕР ЦЕНИ
гр. Бургас, обл. Бургас
НЕМСКИ ЛАМИНИРАН ПАРКЕТ.Ние предлагаме ЛАМИНИРАН ПАРКЕТ на водещи марки в Европа E EGGER Tarkett ESPRIT HARO и още много други марки.При нас ще обновите вашия под на изключителни цени. Ламинат на фирма E EGGER само за 8.99лв. 9.59лв 9.79лв за квадрат. Само сега до изчерпване на количествата!..
В бележника Повече информация и 6 снимки
последна редакция преди:07 часа 01 минута
Циклене на паркет :: Паркет, Ламинат :: гр. Бургас
Циклене на паркет
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Tон паркет
Продаваме ,монитираме и шлифоваме масивен паркет с валови и дискови машини с най-ново поколение циркониеви шкурки.Работим с материали на шведската фирма BONA.Предлагаме ламинат на утвърдени европейски производители.Изработваме и монтираме дъбови стъпала по индивидуални проекти. ДОВЕРЕТЕ НИ СЕ И НИЕ..
В бележника Повече информация и 15 снимки
последна редакция преди:14 часа 09 минути
Продажба и монтаж на ламиниран паркет :: Паркет, Ламинат :: гр. Бургас
Продажба и монтаж на ламиниран паркет
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Tон паркет
Богата цветова гама на утвърдени европейски производители.Ниска цена и лесен монтаж. Ламиниран паркет KAINDL-3709 Австрия -7мм,AC3/31клас с монтаж,подложка,первази,клипси/дюбел/винт,ъгли,тапи и снадки над 20.00кв.м.-16.98лв./кв.м.в завършен вид.
В бележника Повече информация и 15 снимки
последна редакция преди:14 часа 09 минути
Класически масивен паркет :: Паркет, Ламинат :: гр. Бургас
Класически масивен паркет
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Tон паркет
Паркетът е най-старата позната настилка след камъка. В годините и времето е използвана в дървени бараки и къщи в студените страни. Северните народи първи почват да използват дървените подове ,като изолация и от топло и от студено.По - популярен става паркета през 16 век, когато почва да се използва ..
В бележника Повече информация и 15 снимки
последна редакция преди:14 часа 10 минути
поставяне на ламинат и пвц первази циклене на паркет, ниски цени високо качество :: Паркет, Ламинат :: гр. Бургас
поставяне на ламинат и пвц первази циклене на паркет, ниски цени високо качество
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: поставяне на ниски цени високо качество
поставяне на ламинат и пвц первази циклене на паркет,ниски цени високо качество имаме най различни цветове,най нови декори
В бележника Повече информация и 15 снимки
последна редакция преди:15 часа 05 минути
Циклене на паркет Стара Загора :: Паркет, Ламинат :: гр. Стара Загора
Циклене на паркет Стара Загора
гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Безпрахово циклене на естествен паркет и дюшеме с нови шведски дискови и валови машини. Фирма Акция 2010 предлага безпрахово циклене на естествен паркет, лакиране, редене и фугиране. Безплатно консултиране от екип от професионалисти. Работим всеки ден без почивен ден. Стара Загора Бул. Св. Патр..
В бележника Повече информация и 3 снимки
последна редакция преди:17 часа 17 минути
Циклене,редене,шлайфане на паркет Стара Загора :: Паркет, Ламинат :: гр. Стара Загора
Циклене,редене,шлайфане на паркет Стара Загора
гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Циклене, редене, пренареждане, шлайфане на паркети в Стара Загора, Раднево, Нова Загора, Казанлък . Професионално, безпрахово циклене на естествен паркет и дюшеме с последен модел валови и дискови машини Bona. Фирма ”Акция2010”ЕООД предлага безпрахово циклене на естествен паркет, лакиране, редене ..
В бележника Повече информация и 3 снимки
последна редакция преди:17 часа 17 минути
Циклене на паркет Бургас и черноморието с нови машини :: Паркет, Ламинат :: гр. Бургас
Циклене на паркет Бургас и черноморието с нови машини
гр. Бургас, обл. Бургас
Циклене, редене, пренареждане, шлайфане на паркети Бургас и черноморието. Професионално, безпрахово циклене на естествен паркет и дюшеме с последен модел валови и дискови машини Bona. Фирма Акция 2010 предлага безпрахово циклене на естествен паркет, лакиране, редене и фугиране и безплатна консулта..
В бележника Повече информация и 10 снимки
последна редакция преди:17 часа 17 минути
Безпрахово циклене на паркет и дюшеме с професионална техника :: Паркет, Ламинат :: гр. Пловдив
Безпрахово циклене на паркет и дюшеме с професионална техника
гр. Пловдив, обл. Пловдив
При цикленето и шлайфането на паркети се премахват неравности, онечиствания по повърхността на настилките, което е предпоставка за повишаване на запрашеността на помещението. Това налага използването на висококачествена и модерна техника за циклене и шлайфане с висок коефициент на прахозасмукване. Ф..
В бележника Повече информация и 15 снимки
последна редакция преди:17 часа 23 минути
циклене на естествен паркет :: Паркет, Ламинат :: гр. Стара Загора
циклене на естествен паркет
гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Циклене фугиране лакиране на естествен паркет,безпрахово!Редене,поставяне на первази!Доставка на необходимите материали до обекта!Безплатен оглед на място!
В бележника Повече информация
последна редакция преди:18 часа 44 минути
паркетни услуги :: Паркет, Ламинат :: гр. София
паркетни услуги
гр. София, обл. София,  Подател: lilia
Извършвам професионални паркетни услуги със съвременна техника при изгодни условия.
В бележника Повече информация и 2 снимки
последна редакция преди:19 часа 08 минути
’’ПРОМОЦИИ’’ НА ПАРКЕТНИ УСЛУГИ-РЕДЕНЕ,ПРЕНАРЕЖДАНЕ,ЦИКЛЕНЕ,ФУГИРАНЕ,ЛАКИРАНЕ НА ПАРКЕТИ И ДЮШЕМЕ.РАБОТИМ С НАЙ-ДОБРИТЕ ЛАКОВЕ,ПРЕДНАЗНАЧЕНИ САМО ЗА ПАРКЕТ.РАБОТИМ В БУРГАС И РЕГИОНА.ДАВАМЕ ГАРАНЦИЯ ЗА СВЪРШЕНАТА РАБОТА.БЕЗПЛАТНО ПОЛИРАНЕ!!!! :: Паркет,
’’ПРОМОЦИИ’’ НА ПАРКЕТНИ УСЛУГИ-РЕДЕНЕ,ПРЕНАРЕЖДАНЕ,ЦИКЛЕНЕ,ФУГИРАНЕ,ЛАКИРАНЕ НА ПАРКЕТИ И ДЮШЕМЕ.РАБОТИМ С НАЙ-ДОБРИТЕ ЛАКОВЕ,ПРЕДНАЗНАЧЕНИ САМО ЗА ПАРКЕТ.РАБОТИМ В БУРГАС И РЕГИОНА.ДАВАМЕ ГАРАНЦИЯ ЗА СВЪРШЕНАТА РАБОТА.БЕЗПЛАТНО ПОЛИРАНЕ!!!!
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ”ЖИВКО-ПАРКЕТ”ЕООД
БЕЗПРАХОВО ЦИКЛЕНЕ НА ПАРКЕТ И ДЮШЕМЕ.РЕДИ,ПРЕНАРЕЖДА НОВ И СТАР ПАРКЕТ.ЦИКЛИ(ШЛАЙФА),ФУГИРА,ЛАКИРА,ПОЛИРА.РАБОТИ С КАЧЕСТВЕНИ ИСПАНСКИ,ЛАКОВЕ,ЛЕПИЛА,ФУГИНИ.ПРОДАВА ДЪБОВ ПАРКЕТ,ПЕРВАЗИ,ЛАЙСНИ НА ПРИЕМЛИВО НИСКА ЦЕНА.РАБОТИМ И ПО ЧЕРНОМОРИЕТО.ЦИКЛЕНЕ НА ТРИСЛОИНИ ПАРКЕТИ,ДЪБОВ,БУКОВ,БАМБУК И ДЮШЕМЕТ..
В бележника Повече информация и 15 снимки
последна редакция преди:22 часа 14 минути
ЦИКЛИНЕ ПАРКЕТ И ДЮШЕМЕ-1ЛВ.КВ.М :: Паркет, Ламинат :: гр. Бургас
ЦИКЛИНЕ ПАРКЕТ И ДЮШЕМЕ-1ЛВ.КВ.М
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: genka dimitrova
ЦИКЛИ ПАРКЕТ-3ЛВ.КВ.М ВКЛЮЧВА-ГРУБО И ФИННО ШЛАФАНЕ- ЦИКЛЕНЕ И ЛАКИРАНЕ 2-РАЦЕ+ЛАК БЪРЗО СЪХНЕЩ-5 ЛВ.КВ.М ПРОДАЖБА НА ПАРКЕТ И ДЮШЕМЕНА СКЛАД ДО ИЗЧЕРПВАНЕ НА КОЛИЧЕСТВАТА(РАЗПРОДАЖБА*НА ПАРКЕТ/ БЛАГОДАРИМ
В бележника Повече информация и 10 снимки
последна редакция преди:02 дни 11 часа 00 минути
ЦИКЛИ ПАРКЕТ И ПРОДАЖБА НА ЛАМИНАТ :: Паркет, Ламинат :: гр. Бургас
ЦИКЛИ ПАРКЕТ И ПРОДАЖБА НА ЛАМИНАТ
гр. Бургас, обл. Бургас
БЕЭПРАХОВО ЦИКЛИ ПАРКЕТ НА НАЙ-НИСКИ ЦЕНИ ПРЕНАРЕЖДА-ПАРКЕТ ДЮШЕМЕ ПРОДАЖБА НА ЛАМИНАТ 180 ДЕКОРА;РАБОТИМ С МАРКИ УСТОЕНИ НА ПАЭАРА И БЕЭВРЕНИ ЛАКОВИ И БЪРЭО СЪХНЕЩИ ЗА ГОЛИМИ КОЛИЧЕСТВА И КВ М ОТСТЪПКИ И БЕЗ ПОЧИВЕН ДЕН
В бележника Повече информация и 9 снимки
последна редакция преди:02 дни 11 часа 00 минути
Лакове - обработка на паркети след шлайфане :: Паркет, Ламинат :: гр. Пловдив
Лакове - обработка на паркети след шлайфане
гр. Пловдив, обл. Пловдив
Фирма Акция 2010 предлага решения на всички проблеми, свързани с избора, монтажа и подръжката на паркети след циклене, като използваме най-добрите лакове, предлагани на пазара. Не допускаме компромис със здравето и безопасността на нашите клиенти, затова използваме екологичните лакове Bona за обрабо..
В бележника Повече информация и 12 снимки
последна редакция преди:02 дни 22 часа 18 минути
Монтаж на ламинат и естествен паркет :: Паркет, Ламинат :: гр. София
Монтаж на ламинат и естествен паркет
гр. София, обл. София
Монтаж на ламиниран паркет,первази,лайсни,OSB плоскости, трислоен и екзотичен паркет.Обличане на стълби с ламинат. Почистване след монтажа.Разумни цени. Качество и гаранция за извършените услуги. www.parketmaistor.hit.bg Димитър Симеонов
В бележника Повече информация и 4 снимки
последна редакция преди:03 дни 19 часа 21 минути
« Предишна | 123 | Следваща »
Вестници за обяви АЛО  ·  Общи условия  ·  Цени за реклама  ·  Контакти
 
Търсения с резултати:
imoti petrich   гипсокартон тавани Варна   жилищни входове   автогара сливен   vide   национални   vezni burgas   най голям магазин   водоема   цени стелажи
question
Защо да избера сайта за обяви www.alo.bg:
 
mobile Към мобилната версия
http://m.alo.bg
Host.bg