Услуги

Окултни

Област: обл. София
Населено място
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
38 обяви
обл. София
ТОП оферта
Маг Дарина Безплатна консултациягр. София, София,  Подател: Маг Дарина,  преди 1 часАко тъгата и безисходицата ви е налегнала и вече не намирате друг изход в живота, не се предавайте, има изход! Маг Дарина Поглед в минало и бъдеще, разваляне на магий, леене на куршум, избавя от алкохолизъм и наркозависимост, помага при нощно напикаване, събира разделени двойки и прогонва любовници, помага при бездетие, гледа на карти таро, прави амулет за отключване на късмета в домът и бизнеса Гарантиран успех!
ТОП оферта
гадателкагр. София, София,  преди 2 часаПараскева - вижда образи, невидими за нас в чашата с кафе, премахва стрес, тревога, лее куршум, прави муска за предпазване от отрицателна енергия
ТОП оферта
Ясновидката Станка. Реални практики и резултатигр. София, София,  преди 2 часаЯсновидец и маг. *предсказва съдбата *изчиства всякакви магии *събира разделени двойки *изработва всякакви амулети за късмет, венчило, работа, уроки изчиства домът от лоша енергия и зли духове За нея невъзможни неща няма, помага от разстояние с психо въздействие. Тя помага при разделени двойки, алкохолизъм, безплодие и хора, които не намират изход от всякаква ситуация и много други. Помага и дава надежда на тези, които наистина се нуждаят от помощ! С доказана дарба помага в безизходица и в критични ситуации. Лекува човешката душа и възвръща щастието и успеха в любовта.
ТОП оферта
Маг Вили-Разваляне на магии! Събиране на разделени двойки. Силни ритуали и помощ на хора с проблеми.гр. София, София,  Подател: МАГ ВИЛИ,  преди 3 часаМАГ ВИЛИЗДРАВЕЙТЕ! ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА! БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ, ОБИЧАЙТЕ И БЪДЕТЕ ОБИЧАНИ И НЕКА 2017г. БЪДЕ МНОГО ПО-ДОРА, ПО-УСПЕШНА И ПО-ЩАСТЛИВА ОТ ПРЕДХОДНАТА ГОДИНА! ВИЕ СТЕ САМИ-нямате приятел или приятелка, разделени сте с любимият човек, чувствате се самотни, объркани, самотата ви тежи?! А може би във вашето семейство вместо обич и разбирателство все по-често има скандали, не се разбирате с вашият съпруг/а, усещате, че чувствата ви охладняват, че обичта вече я няма?! СКЪПИ ПРИЯТЕЛИ, СВЪРЖЕТЕ СЕ С МЕН, ТЪЙ КАТО ПРЕЗ М. ЯНУАРИ ЩЕ ПРАВЯ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО СИЛНИ РИТУАЛИ, с които да промените животът си и да го направите такъв, за какъвто мечтаете. ДА БЪДЕ ЗА ВАС УСПЕШНА 2017 ДА СЕ СЪБЕРЕТЕ С ВАШИЯТ..
ТОП оферта
Ритуали за любов. Безплатна проверка за магия.0887-20-56-88. Ясновидство, Таро, Екзорсизъм.гр. София, София,  преди 5 часаПроверка за магия, проклятие, негативна карма. Маг Светлин специализирал 20 години в областта на окултното помага на хора с различни проблеми. Измерване на биополето и чакрите за наличие на чужди вибрации/Магия, родово проклятие, обсебване, негативна карма, подключване към егрегори / Регресия /връщане към минали животи с цел магическа работа- изчистване на проклятие в рода, неутрализиране на кармични споразумения, прекратяване на негативна карма./ Кармата се образува като се престъпи кармичният закон. В него са включени закона за свободната воля, Закона за любовта и закона за истината. Неспазването на тези 3 закона образува кармата. Разваляне на всякакъв вид магия./Магийте са толкова..
ТОП оферта
МАГ СТЕЛА 090063037*Ясно Вижда Точно казва, при безизходица 090063034 Астро ЛАДА прецизни прогнозигр. София, София,  преди 20 часа*****И С Т И Н А Т А дори и да е Т Р У Д Н А си е И С Т И Н А, НО БЕЗ ЛЪЖИ!!! 100% ясновидство 0 9 0 0 6 3 0 3 7*** - Феноменалната С Т Е Л А - ясно вижда, точно казва при Б Е З И З Х О Д И Ц А. без приеми такси, точни отговори. с доказана дарба помага при критични ситуации, вижда събития. влияе с положителна енергия, закодира успех за да те споходи късмета, брак, любов, семейство, спорни имоти, съдебни дела, загубени вещи, продажби, партньорство в бизнеса, работа, неразбирателство в житейска среда, за да избегнете конфликти и трудности и да промените хода на събитията във ваша полза, проверка за немеса на негативно влияние, и как сами да трансформирате градивна енергия. помага при алкохол..
ТОП оферта
ХОДЖА ЗЕЛИХА - ПОДАВАМ РЪКА НА ИЗГУБИЛИТЕ ВЯРАТА, АКО СТЕ СРЕД ТЯХ ПОТЪРСЕТЕ МЕ, ЩЕ ВИ ПОМОГНА! - 0898818876гр. София, София,  преди 22 часаХОДЖА ЗЕЛИХА СЪБРА ХИЛЯДИ РАЗДЕЛЕНИ ДВОЙКИ - СЕГА Е И ВАШИЯТ РЕД, ПОТЪРСЕТЕ МЕ И ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ СИЛАТА МИ!!! Чрез тайнството на Свещения Коран помагам на разделени двойки, развалям всякакви магии, като резултати са налице от 2 до 6 дни. Виждам бъдещето, помагам за сбъдването на Вашите желания. Приготвям арабски муски за бизнес, безплодие и разрешаване на всякакви проблеми. Гарантирам 100% успех. Аз, ЗЕЛИХА ХОДЖА, не се страхувам да разкрия истината за съдбата на човек, защото знам че мога да му помогна!!!
ТОП оферта
ЯСНОВИДКАТА ЕЛЕОНОРАгр. София, София,  преди 22 часаВярата идва на разума като светлина, изпълваща го с радост; именно в нея разума от този момент черпи увереност, която му помага да разреши всички въпроси! Ясновидката Елеонора има пророчески способности от много малка. Сънищата ѝ се сбъдват още от дете. Има дарбата да предсказва бъдещето и да тулкува миналото. Помогнала е на много млади хора - бездетни жени, разделени семейства и влюбени двойки. - Помага при зависимости, при стрес или уплаха. - Прави защита, за да не могат други да се месят в съдбата на даден човек. - Открива и премахва успешно негативна енергия. - Помощ и съвети при емоционални, душевни или професионални проблеми. Бързи резултати! 100% гаранция!
ТОП оферта
089 501 6221 - СВЕТЛА - помага на хора в безизходицагр. София, София,  преди 22 часаМАГ Светла - помага на тези, които наистина се нуждаят от помощ, които са в безизходица и в критични ситуации. Не подбира хората! Маг Светла-специалист при конфликти и разделени в личен план, успява да надникне в миналото и настоящето, за да предскаже бъдещето. ”Потърсете ме, за да ви докажа силата си. Подавам ръка на изгубили вяра. Ако сте сред тях, потърсете ме и ще ви помогна. Връщам старата любов и отстранявам съперниците в любовта. Работя в страната и чужбина.” Вече над 20 г. едно голямо сърце дарява щастие на хората, спасение от неволите на бедни и богати, на здрави и болни, на млади и стари. Ръцете й притежават силно енергийно поле - лекуват не само тялото, но и душата. НА 100 %..
ТОП оферта
ХОДЖА ГЮЛСУН - 089 952 4792гр. София, София,  преди 22 часаХоджа Гюлсун - най - търсената жена ходжа сред мъжете! С дългогодишния си опит тя ще ви помогне, където и да се намирате. Работи с лична среща и по телефона. Разгадава бъдещето, разчита миналото ви. За нея невъзможни неща няма. Изчиства всякакъв вид магии, родови проклятия и премахва негативни енергии. Помага най-вече на разделени двойки и семейства. Гарантира бързи резултати.
ТОП оферта
ХОДЖА ФЕРИА-ДОКАЗАНА ХОДЖА, С ДАРБА ОТ БОГ - 089 509 5048гр. София, София,  преди 22 часаХоджа Фериа - една от най-добрите ходжи в България, с дарба от Бога. Доказала е своята способност. Коранът е нейният пътеводител - вижда къде е проблемът, има ли външна намеса и показва пътищата за справяне. Търсят я за изгубени вещи, изчезнали хора, здравословни проблеми, както и раздели двойки, изневери, проблеми в бизнеса и т.н.
ТОП оферта
Ходжа Джеврие-жената чудо. №1 в България - 089 509 5067гр. София, София,  преди 22 часаХоджа Джеврие №1 - помага на всеки, който има нужда, чете коран, открива негативни влияния и зависимости, отключва късмета. Чрез Свещения Коран открива проблемите на всеки нуждаещ се от помощ: - събира разделени двойки - открива изневери - помага при алкохолизъм, наркомания - открива и изчиства магии - прави бяла магия за любов Чете молитва, чрез която изчиства негативното поле и отключва пътя. Отговаря на посочените телефони по всяко време.
ТОП оферта
ЯСНОВИДЕЦ, ТЕЛЕПАТ И ЛЕЧИТЕЛ ДАМЯНгр. София, София,  преди 23 часаЖивял в Тибет, дарен с огромна сила и енергия. Обучен Езотерик, притежаващ дарбата да вижда в най - дълбоките нишки на нашата аура. ДАМЯН: - Има дарбата да събира разделени семейства с шамaно-тибетски ритуали. - Най-добър контактьор с отвъдното и в разваляне на магии. - Диагностицира и лекува болести от тип: страх, зависимост, женски болести. - Регулира енергийния Ви баланс, детоксикира тялото. При нужда прави изчистване с тибетски билки и восък. С невероятна и необяснима сила променя живота на хората. Разтълкува причината за всякакви проблеми и болки. Наречен тибетски изцерител. Човекът с необяснимата дарба - само с мисъл да събира семейства, да разваля направен..
ТОП оферта
ХОДЖА ЕБРЮгр. София, София,  преди 23 часаМога да променя съдбата Ви само за 24- часа! - Отстранява магии и проклятия - Зарежда с енергия и късмет - Събира разделени двойки - Помага при безплодие, алкохолизъм и наркомания - Лее куршум против страх, уроки и стрес - Прави бяла магия за любов - Надниква в миналото, разгадава бъдещето Доверете се на най-добрата и се обадете!
ТОП оферта
090063052*/0.60лв./ Ясновидство с маг Яна-гледа познава, казаното става.090063061* ТОЧНАТА РАЙКАгр. София, София,  преди 1 ден0.60 лв. мобилни и бтк***ИСТИНАТА И САМО ИСТИНАТА***** 100 %ЯСНОВИДСТВО С Я Н А - АНГЕЛИТЕ И ГОВОРЯТ - ПРЕДСКАЗАНИЯТА СЕ С Б Ъ Д В А Т, ВИЖДА СЪБИТИЯ 090063052*** Не злоупотребява с болката на хората!!! - кодиране на съдбата помощ при емоционален дискомфорт, семейни недоразумения, конфликти с роднини, колеги, има ли бъдеще вашата връзка, любовна раздяла, откриване на сродна душа, успешен бизнес, кариера. Довери се на доказаните способности, разкрива истини за предстоящи събития. - помощ при кармична обремененост, родови проклятия, отключва късмета с божествени методи, напътствия при трансформиране на негативно влияние от разстояние - оказва положително енергийно въздействие на възникнал проб..
ТОП оферта
Маг Минагр. София, София,  Подател: МАГ Мина,  преди 1 денАко се въртите в един омагъосан кръг, от който не виждате изход и спасение, Маг Мина е тук! Ясно вижда точно казва!
ТОП оферта
Феномена Николета 0894905858гр. София, София,  преди 1 ден-Разваля черна магия -Леене на куршум срещу - страх стрес, депресия,уроки. -Отключване на късмет. -Изчистване на негативна енергия чрез - древни ритуали -Събиране на разделени двойки. -Бяла магия за щастие, късмет, любов, брак. -Помага при зависимости. -Лекува човешката душа Обади се и промени съдбата си!
ТОП оферта
Арабска магиягр. София, София,  преди 1 денВ нашия сайт - arabskamagia.net, ние Ви предлагаме голям избор от автентични и работещи Арабски талисмани и муски, които ще Ви помогнат в различни житейски области. Онези от Вас, които желаят да се сдобият с истински талисман или муска, а не просто с безполезни комерсиални предмети, ще могат да се убедят в качеството и силата на нашите уникални творения. За сериозни проблеми и ситуации ние Ви предлагаме и направата на изключително мощни магически ритуали, извършвани от нашите специалисти от арабската школа. За връзка с нас посетете сайта ни: arabskamagia.net или използвайте имейл - muslim_magic@abv.bg
ТОП оферта
Ислямска любовна магиягр. София, София,  преди 1 денАрабската магия е широко разпространена и използвана по българските земи. За съжаление, голяма част от хората обявяващи се за ”ходжи” нямат дори елементарни познания в тази област. Магическата сила на една муска или ритуал не произлиза просто от изписването на даден текст върху лист и носенето му от човек. Истинските и работещи муски се изработват посредством сложен и трудоемък процес. Подбор на точна молитва от Корана или заклинание според дадената цел. Изписването им със специално приготвено мастило (черно, червено, шафранено, животинска кръв и др. ) . В зависимост от предназначението на муските, те се правят в определени часове на денонощието, а понякога и през определени фази на луната. ..
ТОП оферта
Арабски ритуали, муски и талисманигр. София, София,  преди 1 денВ нашия сайт - arabskamagia.net, ние Ви предлагаме голям избор от автентични и работещи Арабски талисмани и муски, които ще Ви помогнат в различни житейски области. Онези от Вас, които желаят да се сдобият с истински талисман или муска, а не просто с безполезни комерсиални предмети, ще могат да се убедят в качеството и силата на нашите уникални творения. За сериозни проблеми и ситуации ние Ви предлагаме и направата на изключително мощни магически ритуали, извършвани от нашите специалисти от арабската школа. За връзка с нас посетете сайта ни: arabskamagia.net или използвайте имейл - muslim_magic@abv.bg
ТОП оферта
Ислямска магия- реални практики и резултатигр. София, София,  преди 1 денhttp://arabskamagia.net/ Всички снимки, поместени в сайта ни са от нашата лична ритуална работа, а не крадени от чуждестранни сайтове! За разлика от много наши ”колеги” магове и измислени ходжи, ние предлагаме автентични и работещи муски, талисмани и ритуали, а не празни обещания и безполезни драсканици, предлагани като муски. Това е форма на заблуда, тъй като много малко хора знаят Арабски и могат да различат реална от фалшива муска. Да не говорим, че в Арабската магия освен коранични текстове се използват магически квадрати, символи и буквени талисмани, които изискват зареждане по определен начин. Също така, искаме дебело да подчертаем факта, че в Исляма няма такова понятие като ”жена х..
ТОП оферта
090063047/060лв./Истини с Маг Рада, открива загубени вещи, любов, брак, бизнес.090063064 Астро РУЖАгр. София, София,  преди 1 денИ С Т И Н А Т А БЕЗ ЛЪЖИ!!!/ 0.60 лв. мобилни и бтк / 100 % ясновидство с маг Р А Д А - 0 9 0 0 6 3 0 4 7**** БЛАГОДАРНИ КЛИЕНТИ ДА ПРАВЯТ ДАРЕНИЕ В ЦЪРКВА***** не злоупотребява с болката на човека, без приеми и финансови условия, работи с информационното поле, влияе енергийно и оказва благотворно влияние при родова и кармична обремененост. Помага на хора на хора със сериозни проблеми - хармонични отношения в любовта, семейството, несгоди в житейска среда, нова работа, доходен бизнес, подобряване на финансово благосъстояние, открива загубени вещи. ****0. 60 лв. 0 9 0 0 6 3 0 6 4***ФЕНОМЕНЪТ Р У Ж А. стил свободен с духовен водач. ПРЕЦИЗНИ ПРОГНОЗИ, вземане на важни решения, начало на нов..
ТОП оферта
0.60лв/ Истини.090063048код - 1Mаг АНИ, код - 2Aстро МИРА, код - 3 маг СОНЯ.090063061*ТОЧНАТА ГЕЯгр. София, София,  преди 1 ден0.60 лв. мобилни и бтк БЕЗ ЛЪЖИ И ТАКСИ*****0 9 0 0 6 3 0 4 8 код - 1*** Маг АНИ пророческа дарба, И С Т И Н А Т А в труден момент. има ли бъдеще вашата любовна връзка. междуличнонстни и партньорски недоразумения, хармонириране на отношения в семейството. **** 0 9 0 0 6 3 0 4 8 код - 2*** Астро М И Р А - прецизни прогнози за месеца и годината, вашата мотивация и точни решения в настоящият момент и бъдещи периоди, помощ ри решаване на житейски задачи от личен и делови характер. **** 0 9 0 0 6 3 0 4 8 код - 3**** ПОПИТАЙ точното ТАРО на СОНЯ, истини и тайни, поглед в бъдеще и настояще. Какво мисли любимият за теб, има ли бъдеще вашата връзка, ще успея ли в начинанията си. *** 0 9 0 0..
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPМаг Надежда | Окултни | гр. София
Маг Надежда
гр. София, обл. София,  преди 2 часа
Диагностика за наличие на: магия, блокажи, родови проклятия, уроки, обсебване, стрес! Успешно премахване на диагностицираните проблеми! Изчистване на негативна енергия, родови и кармични корекции! Въздействие за успех!
VIPАрабски ритуали за любов | Окултни | гр. София
Арабски ритуали за любов
гр. София, обл. София,  преди 1 ден
Арабска черна магия за любов, страст, събиране на разделени двойки и връщане на напуснал любим. Отстраняване на съперници, премахване на бизнес конкуренция, унищожителни родови проклятия, ритуали за отключване и завързване на късмета. Въздействия за силна омрза и раздяла между двойки. Поробване на волята и подчиняване на съзнанието. Разваляне и връщане на негативни въздействия, отправени към вас. Поставяне на трайна защита. Магии с живак, сапун и игли, ритуали с кукли, гробищни ритуали, призоваване на земни джинове и шейтани, муски и ритуали за всяка нужда. За връзка с нас: arabskachernamagia@..
VIPТурско - арабска магия за любов и събиране на разделени двойки | Окултни | гр. София
Турско - арабска магия за любов и събиране на разделени двойки
гр. София, обл. София,  преди 1 ден
Арабска черна магия за любов, страст, събиране на разделени двойки и връщане на напуснал любим. Отстраняване на съперници, премахване на бизнес конкуренция, унищожителни родови проклятия, ритуали за отключване и завързване на късмета. Въздействия за силна омрза и раздяла между двойки. Поробване на волята и подчиняване на съзнанието. Разваляне и връщане на негативни въздействия, отправени към вас. Поставяне на трайна защита. Магии с живак, сапун и игли, ритуали с кукли, гробищни ритуали, призоваване на земни джинове и шейтани, муски и ритуали за всяка нужда. За връзка с нас: arabskacher..
VIPАрабска магия- Рухания | Окултни | гр. София
Арабска магия- Рухания
гр. София, обл. София,  преди 1 ден
Рухани таалеб. Извършваме турско-арабски магии и изработка на муски за любов, обич, късмет, успехи в бизнеса и привличане на клиенти, връщане на напуснал любим, сдобряване между съпрузи, успехи в съдебни дела, защита и разваляне на магии. Отстраняване на съперници и спиране на изневери. Консултациите с нас са безплатни. Споделете това, което ви тревожи и ще получите адекватна помощ. email: arabskachernamagia@abv.bg
VIPРазрешете своя проблем с най-силната и ефективна магия | Окултни | гр. София
Разрешете своя проблем с най-силната и ефективна магия
гр. София, обл. София,  преди 1 ден
Арабска черна магия за любов, страст, събиране на разделени двойки и връщане на напуснал любим. Отстраняване на съперници, премахване на бизнес конкуренция, унищожителни родови проклятия, ритуали за отключване и завързване на късмета. Въздействия за силна омрза и раздяла между двойки. Поробване на волята и подчиняване на съзнанието. Разваляне и връщане на негативни въздействия, отправени към вас. Поставяне на трайна защита. Магии с живак, сапун и игли, ритуали с кукли, гробищни ритуали, призоваване на земни джинове и шейтани, муски и ритуали за всяка нужда. За връзка с нас: arabskachernamagia@..
VIPгледане на кафе и карти | Окултни | гр. София
гледане на кафе и карти
гр. София, обл. София,  преди 3 дни
гледане на кафе и карти, разваляне на магии, леене на куршум, бяла магия за любов, ритуали за любов, работа и късмет, бая за уроки
VIPЯновидство, предсказания, Рейки мастер на 089 223 4046. | Окултни | гр. София
Яновидство, предсказания, Рейки мастер на 089 223 4046.
гр. София, обл. София,  преди 3 дни
Точни предсказания за бъдещето, карти Таро, пари, бизнес, работа, любов, съвместимост, брак. Откривам и изчиствам негативни и нежелани магически въздействия, родова карма и проклятия. За отговор по телефона на 090 363 903.
« Предишна | 12 | Следваща »
Host.bg
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.