Услуги

Окултни

Филтри
Област: обл. София
Населено място
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
78 обяви
обл. София
ТОП оферта
Ислямска магия- реални практики и резултатигр. София, София,  преди 9 часаhttp://arabskamagia.net/ Всички снимки, поместени в сайта ни са от нашата лична ритуална работа, а не крадени от чуждестранни сайтове! За разлика от много наши ”колеги” магове и измислени ходжи, ние предлагаме автентични и работещи муски, талисмани и ритуали, а не празни обещания и безполезни драсканици, предлагани като муски. Това е форма на заблуда, тъй като много малко хора знаят Арабски и могат да различат реална от фалшива муска. Да не говорим, че в Арабската магия освен коранични текстове се използват магически квадрати, символи и буквени талисмани, които изискват зареждане по определен начин. Също така, искаме дебело да подчертаем факта, че в Исляма няма такова понятие като ”жена хо..
ТОП оферта
Потърсете съвет или помощ Ясновидец и маг Ралица Реални практики и резултатигр. Пирдоп, София,  преди 10 часаЯсновидец и маг *предсказва съдбата *изчиства всякакви магии *събира разделени двойки *изработва всякакви амулети за късмет, венчило, работа, уроки изчиства домът от лоша енергия и зли духове За нея невъзможни неща няма, помага от разстояние с психо въздействие. Тя помага при разделени двойки, алкохолизъм, безплодие и хора, които не намират изход от всякаква ситуация и много други. Помага и дава надежда на тези, които наистина се нуждаят от помощ! С доказана дарба помага в безизходица и в критични ситуации. Лекува човешката душа и възвръща щастието и успеха в любовта.
ТОП оферта
090063087 Феноменът КАТЯ. 090063048 Точната АНИ, Aстро МИРА, СОНЯ таро.090063067Ясновидство с Лина.гр. София, София,  преди 12 часа/ 0. 60 лв. мобилни и бтк /БЕЗ ЗЛОУПОТРЕБИ! БЕЗ ФИНАНСОВИ ДОГОВОРКИ! точни отговори - доказано ясновидство, събиране на разделени двойки, как да откриеш подходящият партньор, как сами да пречистите тялото, защита, репродуктивни любовни проблеми, адаптация в житейска среда, как да се предпазим от врагове. гадателки. дир. бг
ТОП оферта
090063052*/0.60лв./ Ясновидство с маг Яна-гледа познава, казаното става.090063061маг Вили, ЖИТЕЙСКИгр. София, София,  преди 15 часаВНИМАНИЕ! ПОЯВИХА СЕ И ТАКИВА КОИТО КОПИРАТ ТЕКСТА НА ЯНА В ЗАГЛАВИЕТО НА ОБИКНОВЕН ТЕЛЕФОН. ЯНА РАБОТИ САМО НА 090063052 / 0.60 лв. мобилни и бтк / Не злоупотребява с болката на хората!!! информация само по телефона, отговор веднага! д о в е р и с е на доказаните способности - 090063052* фeноменални отговори, помага на разделени, отключва късмета, помага и дава точни напътствия при кармична обремененост, родови проклятия, помага на разделени и влюбени, незадомени, отключва късмета с божествени методи, трансформира негативно влияние от разстояние - оказва положително енергиино въздействие на възникнал проблем, за успешното му разрешаване - брак, семейство, любов, извънбрачни връзки, работа, ..
ТОП оферта
Най-добрата българска гадателка Светлина - за контакт 0896408998гр. София, София,  преди 15 часаНай-добрата българска ясновидката Светлина е спасение за хиляди хора!!! При най-известната българска гадателка Светлина всеки намира решение на проблемите и страданията си - това твърдят хора, чакали с часове да се докоснат до феноменалната й дарба. В това тежко време на криза, на силна конкуренция за всичко, хората стават зли и изпращат негативни влияния, урочасват и най-вече завиждат. През моя 20 годишен богат житейски опит искам да разкрия част от тайните на съдбата, любовта и късмета. Годините на моята работа ме научиха да не помня сълзите на страданието, а сълзите на щастието в очите на хората. С прочитането на тази страница всеки може да помогне и на своите близки. Ето и някои тайни, ..
ТОП оферта
Маг Събрина събира разделени двойки резултат до 48 часагр. Етрополе, София,  преди 19 часаМаг Събрина събира разделени двойки, връща неверните половинки, прави успешни ритуали за привличане на половинки. Развалям родови проклятия. Помагам при безплодие, алкохолизъм, наркомания и всякакви зависимости и депресия. Помагам за успешен бизнес, прогонвам зли сили и духове. Изготвям амулети за късмет, щастие, успешен бизнес.
ТОП оферта
ходжа Арадин - прави това което другите само обещават, специалист в събирането на разделени двойки и семейства, най добрия в Европагр. София, София,  преди 19 часаходжа Арадин - прави това което другите само обещават, специалист в събирането на разделени двойки и семейства, най добрия в Европа - специалист в събирането на разделени двойки, ходжа Арадин помага да имате по-лесен живот, премахва негативна енергия, стрес, уплаха, магии, родови проклятия, подобрява отношения на семейства и двойки, иван благодари много на ходжа Арадин, за това че му е помогнал много в живота, Джилияна благодари на ходжа Арадин че отново я събра със семейството си, прави бяла магия за любов, не прави разлика в етността на хората, ходжа Арадин е изследван за неговата дарба от учени в чужбина и се е доказал в цяла Европа
ТОП оферта
0.96лвИстината! Маг СТЕЛА090063037*Ясно ВиждаТочно казва.090063036 точната ДЕЯ.090063034Астро ЛАДАгр. София, София,  преди 1 ден100% ясновидство 090063037 * Ф е н о м е н а л н а т а С т е л а - ясно вижда, точно казва при безизходица. без приеми такси, точни отговори. с доказана дарба помага при критични ситуации, вижда събития. влияе с положителна енергия, закодира успех за да те споходи късмета, брак, любов, семейство, спорни имоти, съдебни дела, загубени вещи, партньорство в бизнеса, работа, неразбирателство в житейска среда, за да избегнете конфликти и трудности и да промените хода на събитията във ваша полза, проверка за немеса на негативно влияние, и как сами да трансформирате градивна енергия. помага при алкохолизъм и безплодие. 090063036 я с н о в и д к а т а Д Е Я свобода и изцеление - предсказания с дъ..
ТОП оферта
Ходжа Гюлсунгр. София, София,  преди 1 денНай-търсената жена ходжа сред мъжете! С дългогодишния си опит тя ще ви помогне където и да се намирате. Работи с лична среща и по телефона. Разгадава бъдещето, събира миналото ви. За нея невъзможни неща няма. Помага на хората прокудени от съдбата. Изчиства всякакъв вид магии и родови проклятия 100% успеш
ТОП оферта
Маг Вили-Разваляне на магии !Събиране на разделени двойки.Силни ритуали и помощ на хора с проблеми.гр. София, София,  Подател: МАГ ВИЛИ,  преди 1 денМАГ ВИЛИЗДРАВЕЙТЕ! ВИЕ СТЕ САМИ-нямате приятел или приятелка,разделени сте с любимият човек,чувствате се самотни,объркани,самотата ви тежи?!А може би във вашето семейство вместо обич и разбирателство все по-често има скандали,не се разбирате с вашият съпруг/а,усещате,че чувствата ви охладняват,че обичта вече я няма?!СКЪПИ ПРИЯТЕЛИ, СВЪРЖЕТЕ СЕ С МЕН,ТЪЙ КАТО ЩЕ ПРАВЯ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО СИЛНИ РИТУАЛИ,с които да промените животът си и да го направите такъв,за какъвто мечтаете.ДА БЪДЕ ЗА ВАС УСПЕШНА 2016 Г,ДА СЕ СЪБЕРЕТЕ С ВАШИЯТ ПАРТНЬОР ИЛИ ПЪК ДА СРЕЩНЕТЕ ВАШАТА ПОЛОВИНКА,АКО СТЕ САМОТНИ И ДА СЪЗДАДЕТЕ СЕМЕЙСТВО. Ритуалите са за изчистване на всякакви магии,които пречат вие да бъдете щастливи.ще правя рит..
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPСилна черна магия за любов | Окултни | гр. София
Силна черна магия за любов
гр. София, обл. София,  преди 2 часа
Черен майстор с над 10 години практика с достатъчно опит, знания и способности, за да може да решава всякакви житейски проблеми. Всякакъв вид вредоносни въздействия (разоряване, болести, родови проклятия, кошмари, лудост, наказание и отстраняване на съперници и други). Мощни любовни, сексуални и подчиняващи въздействия (експерт). Бизнес магия, за успех в начинания, премахване на конкуренция, ритуали за увеличаване на финансовото състояние. Отстраняване на всякакъв вид въздействия, поставяне на защита, изчистване на домове и помещения от всякакви негативни енергии (експерт). -Пълна ..
VIPРаботещи муски за всяка нужда! | Окултни | гр. София
Работещи муски за всяка нужда!
гр. София, обл. София,  преди 4 часа
Магическата сила на една муска не произлиза просто от изписването на даден текст върху лист и носенето му от човек. Истинските и работещи муски се изработват посредством сложен и трудоемък процес. Подбор на точна молитва от Корана или заклинание според дадената цел. Изписването им със специално приготвено мастило (черно, червено, шафранено, животинска кръв и др.). В зависимост от предназначението на муските, те се правят в определени часове на денонощието, а понякога и през определени фази на луната. Прекадяват се с редки и скъпи билки и благовония, като дърво алое, сандалово дърво, животински..
VIPАрабски талисмани | Окултни | гр. София
Арабски талисмани
гр. София, обл. София,  преди 4 часа
Арабската магия е широко разпространена и по българските земи и практикувана от ходжите, известни със своите дарби и способности. Голяма част от тяхната работа се позовава на свещеното слово от Корана, тъй като неговите молитви притежават огромна сила, която може да бъде използвана както за добро, така и за лошо. В нашия сайт, ние Ви предлагаме голям избор от автентични и качествено изработени магически амулети и талисмани, които ще Ви помогнат в различни житейски области. Онези от Вас, които желаят да се сдобият с истински талисман или муска, а не просто комерсиален предмет или безполезен с..
VIPАрабски ритуали, муски и талисмани | Окултни | гр. София
Арабски ритуали, муски и талисмани
гр. София, обл. София,  преди 4 часа
В нашия сайт - arabskamagia.net, ние Ви предлагаме голям избор от автентични и работещи Арабски талисмани и муски, които ще Ви помогнат в различни житейски области. Онези от Вас, които желаят да се сдобият с истински талисман или муска, а не просто с безполезни комерсиални предмети, ще могат да се убедят в качеството и силата на нашите уникални творения. За сериозни проблеми и ситуации ние Ви предлагаме и направата на изключително мощни магически ритуали, извършвани от нашите специалисти от арабската школа. За връзка с нас посетете сайта ни: arabskamagia.net или използвайте имейл - muslim_m..
VIPМощни любовни, сексуални и подчиняващи въздействия | Окултни | гр. София
Мощни любовни, сексуални и подчиняващи въздействия
гр. София, обл. София,  преди 4 часа
Черен майстор с над 10 години практика с достатъчно опит, знания и способности, за да може да решава всякакви житейски проблеми. Всякакъв вид вредоносни въздействия (разоряване, болести, родови проклятия, кошмари, лудост, наказание и отстраняване на съперници и други). Мощни любовни, сексуални и подчиняващи въздействия (експерт). Бизнес магия, за успех в начинания, премахване на конкуренция, ритуали за увеличаване на финансовото състояние. Отстраняване на всякакъв вид въздействия, поставяне на защита, изчистване на домове и помещения от всякакви негативни енергии (експерт). -Пъ..
VIPМаг Надежда | Окултни | гр. София
Маг Надежда
гр. София, обл. София,  преди 7 часа
Диагностика за наличие на: магия, блокажи, родови проклятия, уроки, обсебване, стрес! Успешно премахване на диагностицираните проблеми! Изчистване на негативна енергия, родови и кармични корекции! Въздействие за успех!
VIPТурско - арабска магия за любов и събиране на разделени двойки | Окултни | гр. София
Турско - арабска магия за любов и събиране на разделени двойки
гр. София, обл. София,  преди 9 часа
Разрешете своя проблем с най-силната и ефективна магия. Ние сме тук за да Ви помогнем да постигнете Вашите желания! Наложете волята си върху врагове си, отстранете своите неприятели и всички, които стоят на пътя Ви. Ваше право е да се борите за щастието си, а ние ви предлагаме автентичното знание на черната арабска магия. Възползвайте се от могъщите й ритуали, които можете да видите и поръчате при нас. Арабска черна магия за любов, страст, събиране на разделени двойки и връщане на напуснал любим. Отстраняване на съперници, премахване на бизнес конкуренция, унищожителни родови прокля..
VIPМаг Дарина Безплатна консултация | Окултни | гр. Златица
Маг Дарина Безплатна консултация
гр. Златица, обл. София,  Подател: Маг Дарина,  преди 11 часа
Ако тъгата и безисходицата ви е налегнала и вече не намирате друг изход в живота, не се предавайте, има изход! Маг Дарина Поглед в минало и бъдеще, разваляне на магий, леене на куршум, избавя от алкохолизъм и наркозависимост, помага при нощно напикаване, събира разделени двойки и прогонва любовници, помага при бездетие, гледа на карти таро, прави амулет за отключване на късмета в домът и бизнеса Гарантиран успех!
VIPПомагам на хора със сериозни проблеми | Окултни | гр. София
Помагам на хора със сериозни проблеми
гр. София, обл. София,  преди 16 часа
Черен майстор с над 10 години практика с достатъчно опит, знания и способности, за да може да решава всякакви житейски проблеми. Всякакъв вид вредоносни въздействия (разоряване, болести, родови проклятия, кошмари, лудост, наказание и отстраняване на съперници и други). Мощни любовни, сексуални и подчиняващи въздействия (експерт). Бизнес магия, за успех в начинания, премахване на конкуренция, ритуали за увеличаване на финансовото състояние. Отстраняване на всякакъв вид въздействия, поставяне на защита, изчистване на домове и помещения от всякакви негативни енергии (експерт). -Пъ..
VIPСлавянска Черна Магия | Окултни | гр. София
Славянска Черна Магия
гр. София, обл. София,  преди 16 часа
Черен майстор с над 10 години практика с достатъчно опит, знания и способности, за да може да решава всякакви житейски проблеми. Всякакъв вид вредоносни въздействия (разоряване, болести, родови проклятия, кошмари, лудост, наказание и отстраняване на съперници и други). Мощни любовни, сексуални и подчиняващи въздействия (експерт). Бизнес магия, за успех в начинания, премахване на конкуренция, ритуали за увеличаване на финансовото състояние. Отстраняване на всякакъв вид въздействия, поставяне на защита, изчистване на домове и помещения от всякакви негативни енергии (експерт). -Пъ..
VIPЯСНОВИДКАТА СТЕФАНИ | Окултни | гр. София
ЯСНОВИДКАТА СТЕФАНИ
гр. София, обл. София,  преди 19 часа
Ясновидката Стефани събира разделени двойки, предсказва минало и бъдеще, премахва магии и негативно влияние, помага при безплодие, алкохолизъм и наркомания, прави амулети за щастие и късмет, за нея няма невъзможни неща, 100% гаранция
VIPТОП ясновидец Евелина Лютова | Окултни | гр. Банкя
ТОП ясновидец Евелина Лютова
гр. Банкя, обл. София,  преди 21 часа
Ясновидство, ритуали за успех, късмет и пари! Маг и личен гадател - най-добрия съветник за Вашите бъдещи решения! Аз съм твоя личен гадател За директна връзка на телефон 090036935 между 15 часа и 23 часа. Може да е по-трудно се свържете ако съм с личен прием или в предаването 2,40лв/мин Прием в София само с предварителна уговорка! Ритуалите молитви, ще ви погнат с проблемите Ви и ще имате повече пари, късмет, любов, всичко, което искате! Поръчайте от сайта ми
VIPСиси - събира разделени двойки | Окултни | гр. София
Сиси - събира разделени двойки
гр. София, обл. София,  преди 1 ден
Сиси - събира разделени двойки, разваля всякакви магии, помага при безплодие и алкохолизъм, и най-вече за бизнес и любов
VIPАрабска магия- Рухания | Окултни | гр. София
Арабска магия- Рухания
гр. София, обл. София,  преди 2 дни
Рухани таалеб. Извършваме турско-арабски магии и изработка на муски за любов, обич, късмет, успехи в бизнеса и привличане на клиенти, връщане на напуснал любим, сдобряване между съпрузи, успехи в съдебни дела, защита и разваляне на магии. Отстраняване на съперници и спиране на изневери. Консултациите с нас са безплатни. Споделете това, което ви тревожи и ще получите адекватна помощ. email: arabskachernamagia@abv.bg
VIPAрабска магия | Окултни | гр. София
Aрабска магия
гр. София, обл. София,  преди 2 дни
Ние сме тук за да Ви помогнем да постигнете Вашите желания! Наложете волята си върху врагове си, отстранете своите неприятели и всички, които стоят на пътя Ви. Ваше право е да се борите за щастието си, а ние ви предлагаме автентичното знание на черната арабска магия. Възползвайте се от могъщите й ритуали, които можете да видите и поръчате при нас. Арабска черна магия за любов, страст, събиране на разделени двойки и връщане на напуснал любим. Отстраняване на съперници, премахване на бизнес конкуренция, унищожителни родови проклятия, ритуали за отключване и завързване на късмета. Въздейс..
VIPИслямска любовна магия | Окултни | гр. София
Ислямска любовна магия
гр. София, обл. София,  преди 2 дни
Арабската магия е широко разпространена и използвана по българските земи. За съжаление, голяма част от хората обявяващи се за ”ходжи” нямат дори елементарни познания в тази област. Магическата сила на една муска или ритуал не произлиза просто от изписването на даден текст върху лист и носенето му от човек. Истинските и работещи муски се изработват посредством сложен и трудоемък процес. Подбор на точна молитва от Корана или заклинание според дадената цел. Изписването им със специално приготвено мастило (черно, червено, шафранено, животинска кръв и др. ) . В зависимост от предназначението на мус..
Ясновидство - карти Таро - маг Мариян - 0903 630 70 | Окултни | гр. София
Ясновидство - карти Таро - маг Мариян - 0903 630 70
гр. София, обл. София,  преди 4 часа
Денонощно ясновидство , събирам разделени. Премахвам магия и негативна енергия , укрепвам любовта и предотвъртявам изневярата - денонощно ясновидство на - 0903 630 70 - 0.96 лв. за всички мобилни и БТК или смс с текст-/SVETLINA62 /- на - 19 19 62 - 1.20 лв.
Точни предсказания - маг Мариян - денонощно - 0903 630 62 | Окултни | гр. София
Точни предсказания - маг Мариян - денонощно - 0903 630 62
гр. София, обл. София,  преди 4 часа
Точни предсказания , зареждане с положителна енергия - амулети и защити. Маг Мариян - денонощно ясновидство - 0903 630 62 - 0.96 лв. или задай въпроса си с СМС с текст / oreol 62 / на 19 19 62 - 1.20 лв.
Предсказвам бъдещето - маг Магда - 0903 631 35 | Окултни | гр. София
Предсказвам бъдещето - маг Магда - 0903 631 35
гр. София, обл. София,  преди 4 часа
Ясновидство , карти Таро , восъколеене . Предсказвам бъдещето и помагам при невървеж във всичко - маг Магда - 0903 631 35 - денонощно или задай въпроса си , като изпратиш СМС с дата на раждане и име на - 19 19 62 - 1.20 лв.
Той и Тя-Каква е вашата връзка,проблеми | Окултни | гр. София
Той и Тя-Каква е вашата връзка,проблеми?
гр. София, обл. София,  преди 10 часа
Съвместимост, партньорски анализ, проблеми. Той и Тя, изпрати със СМС трите имена и рожденните данни на двамата партньори с върпроса, който Ви вълнува на кратък номер 191927. Важно! Услугата не е онлайн, отговор до 24. ч
« Предишна | 123 | Следваща »
Host.bg
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.