Услуги

Окултни

Област: обл. София
Населено място
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
36 обяви
обл. София
ТОП оферта
Ходжа Джеврие-жената чудо. №1 в България - 089 509 5067гр. София, София,  преди 1 часХоджа Джеврие №1 - помага на всеки, който има нужда, чете коран, открива негативни влияния и зависимости, отключва късмета. Чрез Свещения Коран открива проблемите на всеки нуждаещ се от помощ: - събира разделени двойки - открива изневери - помага при алкохолизъм, наркомания - открива и изчиства магии - прави бяла магия за любов Чете молитва, чрез която изчиства негативното поле и отключва пътя. Отговаря на посочените телефони по всяко време. От цялата страна има благодарствени писма за нея. Едно от тях е на Мария от София; ” Благодаря на ходжа Джеврие. Тя ми помогна да си върна любовта на живота. Имам приятел от 5 г., но последната година той се промени на 360 градуса. Държеш..
ТОП оферта
ХОДЖА ФЕРИА-ДОКАЗАНА ХОДЖА, С ДАРБА ОТ БОГ - 089 509 5048гр. София, София,  преди 1 часХоджа Фериа - една от най-добрите ходжи в България, с дарба от Бога. Доказала е своята способност. Коранът е нейният пътеводител - вижда къде е проблемът, има ли външна намеса и показва пътищата за справяне. Търсят я за изгубени вещи, изчезнали хора, здравословни проблеми, както и раздели двойки, изневери, проблеми в бизнеса и т.н.
ТОП оферта
Ясновидка и Маг Мерселес -Момичето чудо на света.0898815970гр. София, София,  преди 1 часПомага на всички хора, тя не прави разлика между религиите. Обръщат се към нея за помощ, за съвет и когато не намират изход от трудна ситуация. Тя ще преобърне живота ви към по-добро. Тя отстранява проблемите в брака и пречките за любовта, събира разделени двойки, изготвя тройна огнена защита, която предпазва човека от всякакви магии и родови проклятия. Помага и при болести, алкохолизъм, проблеми в бизнеса и много други неща. Резултатите са до 48 часа, бързи и категорични Обади се и промени съдбата си!
ТОП оферта
Траян чародей ясновидец!- 0897 291 177гр. София, София,  преди 1 часОбикновен човек съм с необикновена дарба. Изпълнявам желания с различни силни ритуали (Индийски, Халдейски и други). Не продавам Надежда, нито илюзии! Комуникирам лесно и бързо с Вас, за да видя Вашия проблем и да го реша. Обучен съм за всеки конкретен проблем как да действам. Дaрбата ми да оправям счупеното в един брак или връзка. Обичате, но има проблеми с партньора, това може лесно да се кодира и да сте щастливи. Ясновидството ми е дълбоко и ясно. Ако сте обезсърчен, излъган, с проблеми във вашата работа, бизнеса и социалният живот, съм насреща. Мога да събера двойка за едно денонощие, да разваля негатив за същото време, да излекувам деца от напикаване, стрес и страхово-депресивн..
ТОП оферта
ХОДЖА ГЮЛСУН - 089 952 4792гр. София, София,  преди 1 часХоджа Гюлсун - най - търсената жена ходжа сред мъжете! С дългогодишния си опит тя ще ви помогне, където и да се намирате. Работи с лична среща и по телефона. Разгадава бъдещето, разчита миналото ви. За нея невъзможни неща няма. Изчиства всякакъв вид магии, родови проклятия и премахва негативни енергии. Помага най-вече на разделени двойки и семейства. Гарантира бързи резултати.
ТОП оферта
НУШИ - ЖЕНАТА ОТ НАРОДА-087 707 2790, 088 762 3819, 089 407 6694гр. София, София,  преди 1 часЯсновидка Нуши - жената от народа! Помага на всеки, който има нужда, който е отчаян и не намира път. Открива загубени вещи. Сплотява разделени хора. Намира лек при зависимости. Вижда в миналото и предсказва бъдещето, за да предотврати лоши събития.
ТОП оферта
Ритуали за любов. Безплатна проверка за магия.0887-20-56-88. Ясновидство, Таро, Екзорсизъм.гр. София, София,  преди 2 часаПроверка за магия, проклятие, негативна карма. Маг Светлин специализирал 20 години в областта на окултното помага на хора с различни проблеми. Измерване на биополето и чакрите за наличие на чужди вибрации/Магия, родово проклятие, обсебване, негативна карма, подключване към егрегори / Регресия /връщане към минали животи с цел магическа работа- изчистване на проклятие в рода, неутрализиране на кармични споразумения, прекратяване на негативна карма./ Кармата се образува като се престъпи кармичният закон. В него са включени закона за свободната воля, Закона за любовта и закона за истината. Неспазването на тези 3 закона образува кармата. Разваляне на всякакъв вид магия./Магийте са толкова..
ТОП оферта
Арабски любовни магии от Sahir Hekiminгр. София, София,  преди 9 часаИзползвам различни методики от турско-арабската магия. Изработвам и зареждам муски, магически квадрати и талисмани. Боравя със силни ритуали и заклинателни формули с ангели за привличане, събиране на разделени двойки, обвързване с любим, спиране на изневери, хармонизиране на връзки и намиране на подходящ партньор. Разрешавам всякакви проблеми, свързани с любовни и лични отношения. Арабски ритуали за постигане на благополучие, късмет и любов. Премахвам успешно всякакви видове магии и родови проклятия. Поставям трайни защити и изработвам талисмани срещу всякакви форми на енергиини вмешателства. Безплатна консултация по ймеил. При въпроси не се притеснявайте да питате. За да се свържете с мен, ..
ТОП оферта
090063052*/0.60лв./ Ясновидство с маг Яна-гледа познава, казаното става.090063067* ТОЧНАТА КАЛИгр. София, София,  преди 19 часа0.60 лв. мобилни и бтк***ИСТИНАТА И САМО ИСТИНАТА***** 100 %ЯСНОВИДСТВО С Я Н А - АНГЕЛИТЕ И ГОВОРЯТ - ПРЕДСКАЗАНИЯТА СЕ С Б Ъ Д В А Т, ВИЖДА СЪБИТИЯ 090063052*** Не злоупотребява с болката на хората!!! - кодиране на съдбата помощ при емоционален дискомфорт, семейни недоразумения, конфликти с роднини, колеги, има ли бъдеще вашата връзка, любовна раздяла, откриване на сродна душа, успешен бизнес, кариера. Довери се на доказаните способности, разкрива истини за предстоящи събития. - помощ при кармична обремененост, родови проклятия, отключва късмета с божествени методи, напътствия при трансформиране на негативно влияние от разстояние - оказва положително енергийно въздействие на възникнал проб..
ТОП оферта
Маг Минагр. София, София,  Подател: МАГ Мина,  преди 21 часаАко се въртите в един омагъосан кръг, от който не виждате изход и спасение, Маг Мина е тук! Ясно вижда точно казва!
ТОП оферта
Ислямска магия- реални практики и резултатигр. София, София,  преди 22 часаhttp://arabskamagia.net/ Всички снимки, поместени в сайта ни са от нашата лична ритуална работа, а не крадени от чуждестранни сайтове! За разлика от много наши ”колеги” магове и измислени ходжи, ние предлагаме автентични и работещи муски, талисмани и ритуали, а не празни обещания и безполезни драсканици, предлагани като муски. Това е форма на заблуда, тъй като много малко хора знаят Арабски и могат да различат реална от фалшива муска. Да не говорим, че в Арабската магия освен коранични текстове се използват магически квадрати, символи и буквени талисмани, които изискват зареждане по определен начин. Също така, искаме дебело да подчертаем факта, че в Исляма няма такова понятие като ”жена х..
ТОП оферта
Ислямска любовна магиягр. София, София,  преди 22 часаАрабската магия е широко разпространена и използвана по българските земи. За съжаление, голяма част от хората обявяващи се за ”ходжи” нямат дори елементарни познания в тази област. Магическата сила на една муска или ритуал не произлиза просто от изписването на даден текст върху лист и носенето му от човек. Истинските и работещи муски се изработват посредством сложен и трудоемък процес. Подбор на точна молитва от Корана или заклинание според дадената цел. Изписването им със специално приготвено мастило (черно, червено, шафранено, животинска кръв и др.). В зависимост от предназначението на муските, те се правят в определени часове на денонощието, а понякога и през определени фази на луната. Пр..
ТОП оферта
Арабски ритуали, муски и талисманигр. София, София,  преди 22 часаВ нашия сайт - arabskamagia.net, ние Ви предлагаме голям избор от автентични и работещи Арабски талисмани и муски, които ще Ви помогнат в различни житейски области. Онези от Вас, които желаят да се сдобият с истински талисман или муска, а не просто с безполезни комерсиални предмети, ще могат да се убедят в качеството и силата на нашите уникални творения. За сериозни проблеми и ситуации ние Ви предлагаме и направата на изключително мощни магически ритуали, извършвани от нашите специалисти от арабската школа. За връзка с нас посетете сайта ни: arabskamagia.net или използвайте имейл - islamicmagic@gmail.com
ТОП оферта
Арабска магиягр. София, София,  преди 22 часаВ нашия сайт - arabskamagia.net, ние Ви предлагаме голям избор от автентични и работещи Арабски талисмани и муски, които ще Ви помогнат в различни житейски области. Онези от Вас, които желаят да се сдобият с истински талисман или муска, а не просто с безполезни комерсиални предмети, ще могат да се убедят в качеството и силата на нашите уникални творения. За сериозни проблеми и ситуации ние Ви предлагаме и направата на изключително мощни магически ритуали, извършвани от нашите специалисти от арабската школа. За връзка с нас посетете сайта ни: arabskamagia.net или използвайте имейл - islamicmagic@gmail.com
ТОП оферта
090063047/060лв./Истини с Маг Рада, открива загубени вещи, любов, брак, бизнес.090063064 Астро РУЖАгр. София, София,  преди 23 часаИ С Т И Н А Т А БЕЗ ЛЪЖИ!!!/ 0.60 лв. мобилни и бтк / 100 % ясновидство с маг Р А Д А - 0 9 0 0 6 3 0 4 7**** БЛАГОДАРНИ КЛИЕНТИ ДА ПРАВЯТ ДАРЕНИЕ В ЦЪРКВА***** не злоупотребява с болката на човека, без приеми и финансови условия, работи с информационното поле, влияе енергийно и оказва благотворно влияние при родова и кармична обремененост. Помага на хора на хора със сериозни проблеми - хармонични отношения в любовта, семейството, несгоди в житейска среда, нова работа, доходен бизнес, подобряване на финансово благосъстояние, открива загубени вещи. ****0. 60 лв. 0 9 0 0 6 3 0 6 4***ФЕНОМЕНЪТ Р У Ж А. стил свободен с духовен водач. ПРЕЦИЗНИ ПРОГНОЗИ, вземане на важни решения, начало на нов..
ТОП оферта
МАГ СТЕЛА 090063037*Ясно Вижда Точно казва, при безизходица 090063034 Астро ЛАДА прецизни прогнозигр. София, София,  преди 1 ден*****И С Т И Н А Т А дори и да е Т Р У Д Н А си е И С Т И Н А, НО БЕЗ ЛЪЖИ!!! 100% ясновидство 0 9 0 0 6 3 0 3 7***** Феноменалната С Т Е Л А - ясно вижда, точно казва при Б Е З И З Х О Д И Ц А. без приеми такси, точни отговори. с доказана дарба помага при критични ситуации, вижда събития. влияе с положителна енергия, закодира успех за да те споходи късмета, брак, любов, семейство, спорни имоти, съдебни дела, загубени вещи, продажби, партньорство в бизнеса, работа, неразбирателство в житейска среда, за да избегнете конфликти и трудности и да промените хода на събитията във ваша полза, проверка за немеса на негативно влияние, и как сами да трансформирате градивна енергия. помага при алкохол..
ТОП оферта
Яновидство, предсказания, Рейки мастер на 089 223 4046.гр. София, София,  преди 1 денТочни предсказания за бъдещето, карти Таро, пари, бизнес, работа, любов, съвместимост, брак. Откривам и изчиствам негативни и нежелани магически въздействия, родова карма и проклятия. За отговор по телефона на 0900 63 998.
ТОП оферта
ХОДЖА ЗЕЛИХА - ПОДАВАМ РЪКА НА ИЗГУБИЛИТЕ ВЯРАТА, АКО СТЕ СРЕД ТЯХ ПОТЪРСЕТЕ МЕ, ЩЕ ВИ ПОМОГНА! - 0898818876гр. София, София,  преди 1 денХОДЖА ЗЕЛИХА СЪБРА ХИЛЯДИ РАЗДЕЛЕНИ ДВОЙКИ - СЕГА Е И ВАШИЯТ РЕД, ПОТЪРСЕТЕ МЕ И ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ СИЛАТА МИ!!! Чрез тайнството на Свещения Коран помагам на разделени двойки, развалям всякакви магии, като резултати са налице от 2 до 6 дни. Виждам бъдещето, помагам за сбъдването на Вашите желания. Приготвям арабски муски за бизнес, безплодие и разрешаване на всякакви проблеми. Гарантирам 100% успех. Аз, ЗЕЛИХА ХОДЖА, не се страхувам да разкрия истината за съдбата на човек, защото знам че мога да му помогна!!!
ТОП оферта
Маг Вили-КАЖЕТЕ ”СТОП” НА ПРОБЛЕМИТЕ! Разваляне на магии! Силни ритуали и помощ на хора с проблеми.гр. София, София,  Подател: МАГ ВИЛИ,  преди 1 денМАГ ВИЛИНЕ ЗЛОУПОТРЕБЯВАМ С БОЛКАТА НА ХОРАТА-ТУК СЪМ, ЗА ДА ВИ ПОМОГНА! 0885260763 И 0893962229. ДАРБАТА, КОЯТО БОГ МИ Е ДАЛ Е, ЗА ДА ПОМАГАМ НА ХОРАТА НЕ САМО СЪС ТОЧНО ЯСНОВИДСТВО И ОТКИВАНЕ НА ПРИЧИНАТА ЗА ТЕХНИТЕ ПРОБЛЕМИ, НО И ДА И ПРЕДЛОЖА НАЙ-ДОБРИТЕ РИТУАЛИ, С КОИТО ПРОБЛЕМИТЕ ИМ ДА БЪДАТ РАЗРЕШЕНИ! ВИЕ СТЕ САМИ-нямате приятел или приятелка, разделени сте с любимият човек, чувствате се самотни, объркани, самотата ви тежи?! А може би във вашето семейство вместо обич и разбирателство все по-често има скандали, не се разбирате с вашият съпруг/а, усещате, че чувствата ви охладняват, че обичта вече я няма?! СКЪПИ ПРИЯТЕЛИ, СВЪРЖЕТЕ СЕ С МЕН, ЗА ДА ОТКРИЯ КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПРОБЛЕМИТЕ ВИ ..
ТОП оферта
Отклюване на късмета - маг Мариян - 0903 630 62гр. София, София,  преди 1 денПремахване на всички видове магий и негативи. Силни ритуали за събиране на разделени двойки. Отключване на късмета. Позвъни и реши всеки свой проблем на - 0903 630 62 - 0.96 лв. или изпрати смс с текст /MARYAN/ на 19 19 62 - 1.20 лв.
ТОП оферта
Ясновидство - Таро - маг Рада - 0900 639 16гр. София, София,  преди 1 денЯсновидство, карти Таро. Изчиствам негативна енергия от разстояние, събирам разделени двойки. Изготвам амулети за здраве, щастие и любов - маг Дора - 0900 639 16 - 0.96 лв., или ме попитай, като изпратиш смс с текст / mag rada /, твоето име, дата на раждане и въпроса си на 19 19 62 - 1.20 лв.
ТОП оферта
0.60лв/ Истини.090063048код - 1Mаг АНИ, код - 2Aстро МИРА, код - 3 маг СОНЯ.090063061*ТОЧНАТА ГЕЯгр. София, София,  преди 1 ден0.60 лв. мобилни и бтк БЕЗ ЛЪЖИ И ТАКСИ*****0 9 0 0 6 3 0 4 8 код - 1*** Маг АНИ пророческа дарба, И С Т И Н А Т А в труден момент. има ли бъдеще вашата любовна връзка. междуличнонстни и партньорски недоразумения, хармонириране на отношения в семейството. **** 0 9 0 0 6 3 0 4 8 код - 2*** Астро М И Р А - прецизни прогнози за месеца и годината, вашата мотивация и точни решения в настоящият момент и бъдещи периоди, помощ ри решаване на житейски задачи от личен и делови характер. **** 0 9 0 0 6 3 0 4 8 код - 3**** ПОПИТАЙ точното ТАРО на СОНЯ, истини и тайни, поглед в бъдеще и настояще. Какво мисли любимият за теб, има ли бъдеще вашата връзка, ще успея ли в начинанията си. *** 0 9 0 0..
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPРазрешавам всякакви проблеми, свързани с любовни и лични отношения. | Окултни | гр. София
Разрешавам всякакви проблеми, свързани с любовни и лични отношения.
гр. София, обл. София,  преди 9 часа
Използвам различни методики от турско-арабската магия. Изработвам и зареждам муски, магически квадрати и талисмани. Боравя със силни ритуали и заклинателни формули с ангели за привличане, събиране на разделени двойки, обвързване с любим, спиране на изневери, хармонизиране на връзки и намиране на подходящ партньор. Разрешавам всякакви проблеми, свързани с любовни и лични отношения. Арабски ритуали за постигане на благополучие, късмет и любов. Премахвам успешно всякакви видове магии и родови проклятия. Поставям трайни защити и изработвам талисмани срещу всякакви форми на енергиини вмешателства. ..
VIPМаг Надежда | Окултни | гр. София
Маг Надежда
гр. София, обл. София,  преди 23 часа
Диагностика за наличие на: магия, блокажи, родови проклятия, уроки, обсебване, стрес! Успешно премахване на диагностицираните проблеми! Изчистване на негативна енергия, родови и кармични корекции! Въздействие за успех!
VIP0.60лв. 090063052 истината с маг Яна, разковниче на истината, гледа познава, казаното става. | Окултни | гр. София
0.60лв. 090063052 истината с маг Яна, разковниче на истината, гледа познава, казаното става.
гр. София, обл. София,  преди 23 часа
0.60лв. истини и предсказания с Гея - 090063061 0.60лв. попитай тарото на Соня 090063048 код - 3 точни прогнози.
VIPРазрешете своя проблем с най-силната и ефективна магия | Окултни | гр. София
Разрешете своя проблем с най-силната и ефективна магия
гр. София, обл. София,  преди 1 ден
Арабска черна магия за любов, страст, събиране на разделени двойки и връщане на напуснал любим. Отстраняване на съперници, премахване на бизнес конкуренция, унищожителни родови проклятия, ритуали за отключване и завързване на късмета. Въздействия за силна омрза и раздяла между двойки. Поробване на волята и подчиняване на съзнанието. Разваляне и връщане на негативни въздействия, отправени към вас. Поставяне на трайна защита. Магии с живак, сапун и игли, ритуали с кукли, гробищни ритуали, призоваване на земни джинове и шейтани, муски и ритуали за всяка нужда. За връзка с нас: arabskachernamagia@..
VIPАрабски ритуали за любов | Окултни | гр. София
Арабски ритуали за любов
гр. София, обл. София,  преди 1 ден
Арабска черна магия за любов, страст, събиране на разделени двойки и връщане на напуснал любим. Отстраняване на съперници, премахване на бизнес конкуренция, унищожителни родови проклятия, ритуали за отключване и завързване на късмета. Въздействия за силна омрза и раздяла между двойки. Поробване на волята и подчиняване на съзнанието. Разваляне и връщане на негативни въздействия, отправени към вас. Поставяне на трайна защита. Магии с живак, сапун и игли, ритуали с кукли, гробищни ритуали, призоваване на земни джинове и шейтани, муски и ритуали за всяка нужда. За връзка с нас: arabskachernamagia@..
VIPАрабска магия- Рухания | Окултни | гр. София
Арабска магия- Рухания
гр. София, обл. София,  преди 1 ден
Рухани таалеб. Извършваме турско-арабски магии и изработка на муски за любов, обич, късмет, успехи в бизнеса и привличане на клиенти, връщане на напуснал любим, сдобряване между съпрузи, успехи в съдебни дела, защита и разваляне на магии. Отстраняване на съперници и спиране на изневери. Консултациите с нас са безплатни. Споделете това, което ви тревожи и ще получите адекватна помощ. email: arabskachernamagia@abv.bg
VIPТурско - арабска магия за любов и събиране на разделени двойки | Окултни | гр. София
Турско - арабска магия за любов и събиране на разделени двойки
гр. София, обл. София,  преди 1 ден
Арабска черна магия за любов, страст, събиране на разделени двойки и връщане на напуснал любим. Отстраняване на съперници, премахване на бизнес конкуренция, унищожителни родови проклятия, ритуали за отключване и завързване на късмета. Въздействия за силна омрза и раздяла между двойки. Поробване на волята и подчиняване на съзнанието. Разваляне и връщане на негативни въздействия, отправени към вас. Поставяне на трайна защита. Магии с живак, сапун и игли, ритуали с кукли, гробищни ритуали, призоваване на земни джинове и шейтани, муски и ритуали за всяка нужда. За връзка с нас: arabskacher..
VIPясновидка Юлка Димитрова | Окултни | гр. София
ясновидка Юлка Димитрова
гр. София, обл. София,  преди 4 дни
ясновидка Юлка Димитрова, гледа на кафе и карти, с 25 години практика и доказани качества, разваляне и правене на магии - за успех в бизнеса и любовта, леене на куршум, стрес, депресия
« Предишна | 12 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.