Услуги

Окултни

Филтри
Област: обл. София
Населено място
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
28 обяви
обл. София
ТОП оферта
Маг Рени Безплатна консултация Реални практики и резултатигр. София, София,  преди 28 минутиЯсновидец и маг *предсказва съдбата *изчиства всякакви магии *събира разделени двойки *изработва всякакви амулети за късмет, венчило, работа, уроки изчиства домът от лоша енергия и зли духове За нея невъзможни неща няма, помага от разстояние с психо въздействие. Тя помага при разделени двойки, алкохолизъм, безплодие и хора, които не намират изход от всякаква ситуация и много други. Помага и дава надежда на тези, които наистина се нуждаят от помощ! С доказана дарба помага в безизходица и в критични ситуации. Лекува човешката душа и възвръща щастието и успеха в любовта.
ТОП оферта
Ходжа Гюлсунгр. София, София,  преди 1 часХоджа Гюлсун - най - търсената жена ходжа сред мъжете! С дългогодишния си опит тя ще ви помогне, където и да се намирате. Работи с лична среща и по телефона. Разгадава бъдещето, събира миналото ви. За нея невъзможни неща няма. Помага на хората прокудени от съдбата. Изчиства всякакъв вид магии и родови проклятия. 100% успех!
ТОП оферта
Диана - дипломиран медиум и ясновидецгр. София, София,  преди 1 часДиана - дипломиран медиум и ясновидец Коригира енергийни проблеми. Ясновидец Използва телепатия за създаване на контакт с вас, или човека за когото се интересувате. Пълно ясновидство безплатно. Използва собствена енергия и нетрадиционна медицина за премахване на негативите в организма ви. Възтановява нарушен баланс в тялото ,открива негативи (уроки,магии,родови проклятия,клетва. Помага при проблемни деца, нервност и страхови неврози, напикаване, трудно забременяване, болни бъбреци, и др. с нетрадициона медицина. Помага при разделени семейства ,да се съберат отново.Изготвяне на компютърна аурограма .Лечение с монокристали.. Медиум свързващ се с вашите починали, близки и приятели. ..
ТОП оферта
Ходжа Зелихагр. София, София,  преди 1 часХоджа Зелиха - събра хиляди разделени двойки за дни!!! ХОДЖА ЗЕЛИХА СЪБРА ХИЛЯДИ РАЗДЕЛЕНИ ДВОЙКИ СЕГА Е И ВАШИЯ РЕД ПОТЪРСЕТЕ МЕ И ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ СИЛАТА МИ!!! Съдбата ми отреди да поемам чуждата болка!!! *прави това, което другите само обещават *специалист в събирането на разделени двойки и семейства *най добрата в Европа *помага да имате по-лесен живот *премахва негативна енергия, стрес, уплаха, магии, родови проклятия *подобрява отношения на семейства и двойки, помага при безплодие, алкохолизъм и наркомания *лее куршум против страх, уроки и стрес *прави бяла магия за любов *за нея няма невъзможни неща ходжа Залиха- прави това което другите само обещават, специалист в ..
ТОП оферта
ХОДЖА ЕМИНЕ - знае как да помогнегр. София, София,  преди 1 часХоджа Емине - знае как да помогне, защото Коранът е нейният пътеводител. Дава ясни насоки на клиентите си, за да могат да се справят с проблемите, показва къде са сгрешили по пътя си, как да се борят, какви събития може да очакват. Чрез Корана вижда какво не е наред, къде е проблемът, има ли външна намеса и показва пътищата за справяне. Търсят я за изгубени вещи, изчезнали хора, здравословни проблеми, както и междуличностни отношения - раздели, изневери, проблеми в бизнеса и т.н.
ТОП оферта
0.60лв/ Истини.090063048код - 1Mаг АНИ, код - 2Aстро МИРА, код - 3 маг СОНЯ.090063066 ТОЧНАТА КАЛИЯгр. София, София,  преди 11 часа0.60 лв. мобилни и бтк *****090063048 код - 1 Маг АНИ пророческа дарба, истината в труден момент. има ли бъдеще вашата любовна връзка. междуличнонстни и партньорски недоразумения, хармонириране на отношения в семейството. 090063048 код - 2 Астро МИРА - прецизни прогнози за месеца и годината, вашата мотивация и точни решения в настоящият момент и бъдещи периоди, помощ ри решаване на житейски задачи от личен и делови характер. 090063048 код - 3 ПОПИТАЙ точното ТАРО на СОНЯ, истини и тайни, поглед в бъдеще и настояще. 090063066 ИСТИНАТА с ясновидката КАЛИЯ, ПСИХОАНАЛИТИЧНА ТЕРАПИЯ, вижда събития с доказани способности. Мисията ми е да не злоупотребявам с болката и да помагам на всеки
ТОП оферта
Маг Дарина Безплатна консултациягр. София, София,  Подател: Маг Дарина,  преди 16 часаАко тъгата и безисходицата ви е налегнала и вече не намирате друг изход в живота, не се предавайте, има изход! Маг Дарина Поглед в минало и бъдеще, разваляне на магий, леене на куршум, избавя от алкохолизъм и наркозависимост, помага при нощно напикаване, събира разделени двойки и прогонва любовници, помага при бездетие, гледа на карти таро, прави амулет за отключване на късмета в домът и бизнеса Гарантиран успех!
ТОП оферта
Ислямска магия- реални практики и резултатигр. София, София,  преди 17 часаhttp://arabskamagia.net/ Всички снимки, поместени в сайта ни са от нашата лична ритуална работа, а не крадени от чуждестранни сайтове! За разлика от много наши ”колеги” магове и измислени ходжи, ние предлагаме автентични и работещи муски, талисмани и ритуали, а не празни обещания и безполезни драсканици, предлагани като муски. Това е форма на заблуда, тъй като много малко хора знаят Арабски и могат да различат реална от фалшива муска. Да не говорим, че в Арабската магия освен коранични текстове се използват магически квадрати, символи и буквени талисмани, които изискват зареждане по определен начин. Също така, искаме дебело да подчертаем факта, че в Исляма няма такова понятие като ”жена х..
ТОП оферта
Маг Минагр. София, София,  Подател: МАГ Мина,  преди 1 денИмате въпроси за СЪДБАТА и КЪСМЕТА СИ, за семейството и бизнеса? Намерете отговорите от Маг Мина! Маг мина успява да надникне в минало и настояще, за да предскаже бъдещето! МИЛИ ХОРА, АЗ СЪМ ТУК, ЗА ДА ВИ ПОМОГНА! ПОМАГАМ НА ХОРА С РАЗЛИЧНИ ПРОБЛЕМИ-ЗДРАВОСЛОВНИ, СЕМЕЙНИ, ПРОБЛЕМИ НА РАБОТНО МЯСТО ИЛИ В БИЗНЕСА, ПРОБЛЕМИ, КОИТО СА СВЪРЗАНИ С МАГИИ И НЕГАТИВИ, РАБОТЕНИ ВЪРХУ ВАС И СЕМЕЙСТВОТО ВИ! Изчиствам всякакви магии и родови проклятия, събирам разделени двойки, помагам с доказани във времето ритуали на самотните да срещнат подходящ партньор с когото да създадат дом и семейство. Помагам при алкохолизъм, депресия, стрес. Работя с клиенти както от България, така и от чужбина. ..
ТОП оферта
090063052*/0.60лв./ Ясновидство с маг Яна-гледа познава, казаното става.090063061маг Вили, ЖИТЕЙСКИгр. София, София,  преди 1 денЯСНОВИДСТВО С ЯНА - АНГЕЛИТЕ И ГОВОРЯТ - ПРЕДСКАЗАНИЯТА СЕ СБЪДВАТ, ВИЖДА СЪБИТИЯ 090063052/ 0.60 лв. мобилни и бтк / Не злоупотребява с болката на хората!!! - кодиране на съдбата помощ при емоционален дискомфорт, семейни недоразумения, има ли бъдеще вашата връзка, любовна раздяла, откриване на сродна душа, семейни отношения, успешен бизнес, кариера. Довери се на доказаните способности, разкрива истини за предстоящи събития. - помощ при кармична обремененост, родови проклятия, отключва късмета с божествени методи, напътствия при трансформиране на негативно влияние от разстояние - оказва положително енергийно въздействие на възникнал проблем, за успешното му разрешаване - брак, семейство,..
ТОП оферта
Разрешете своя проблем с най-силната и ефективна магиягр. София, София,  преди 1 денАрабска черна магия за любов, страст, събиране на разделени двойки и връщане на напуснал любим. Отстраняване на съперници, премахване на бизнес конкуренция, унищожителни родови проклятия, ритуали за отключване и завързване на късмета. Въздействия за силна омрза и раздяла между двойки. Поробване на волята и подчиняване на съзнанието. Разваляне и връщане на негативни въздействия, отправени към вас. Поставяне на трайна защита. Магии с живак, сапун и игли, ритуали с кукли, гробищни ритуали, призоваване на земни джинове и шейтани, муски и ритуали за всяка нужда. За връзка с нас: arabskachernamagia@abv. bg
ТОП оферта
090063047/060лв./Истини с Маг Рада, открива загубени вещи, любов, брак, бизнес.090063067 АстроЛИНАгр. София, София,  преди 1 денИСТИНАТА БЕЗ ЛЪЖИ!!!/ 0.60 лв. мобилни и бтк / 100 % ясновидство с маг Рада - 090063047 - не злоупотребява с болката на човека, без приеми и финансови условия, работи с информационното поле, влияе енергийно и оказва благотворно влияние при родова и кармична обремененост. Помага на хора на хора със сериозни проблеми - хармонични отношения в любовта, семейството, несгоди в житейска среда, нова работа, доходен бизнес, подобряване на финансово благосъстояние, открива загубени вещи.
ТОП оферта
МАГ СТЕЛА 090063037*Ясно Вижда Точно казва, при безизходица 090063034 Астро ЛАДА прецизни прогнозигр. София, София,  преди 1 дени с т и н а т а без л ъ ж и!!! 100% ясновидство 090063037 - Феноменалната СТЕЛА - ясно вижда, точно казва при БЕЗИЗХОДИЦА. без приеми такси, точни отговори. с доказана дарба помага при критични ситуации, вижда събития. влияе с положителна енергия, закодира успех за да те споходи късмета, брак, любов, семейство, спорни имоти, съдебни дела, загубени вещи, партньорство в бизнеса, работа, неразбирателство в житейска среда, за да избегнете конфликти и трудности и да промените хода на събитията във ваша полза, проверка за немеса на негативно влияние, и как сами да трансформирате градивна енергия. помага при алкохолизъм и безплодие. 090063037 - ясновидката ДАНИ свобода и изцеление - предсказани..
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPАрабски ритуали за любов | Окултни | гр. София
Арабски ритуали за любов
гр. София, обл. София,  преди 10 часа
Арабска черна магия за любов, страст, събиране на разделени двойки и връщане на напуснал любим. Отстраняване на съперници, премахване на бизнес конкуренция, унищожителни родови проклятия, ритуали за отключване и завързване на късмета. Въздействия за силна омрза и раздяла между двойки. Поробване на волята и подчиняване на съзнанието. Разваляне и връщане на негативни въздействия, отправени към вас. Поставяне на трайна защита. Магии с живак, сапун и игли, ритуали с кукли, гробищни ритуали, призоваване на земни джинове и шейтани, муски и ритуали за всяка нужда. За връзка с нас: arabskachernamagia@..
VIPАрабска магия- Рухания | Окултни | гр. София
Арабска магия- Рухания
гр. София, обл. София,  преди 10 часа
Рухани таалеб. Извършваме турско-арабски магии и изработка на муски за любов, обич, късмет, успехи в бизнеса и привличане на клиенти, връщане на напуснал любим, сдобряване между съпрузи, успехи в съдебни дела, защита и разваляне на магии. Отстраняване на съперници и спиране на изневери. Консултациите с нас са безплатни. Споделете това, което ви тревожи и ще получите адекватна помощ. email: arabskachernamagia@abv.bg
VIPМаг Дани работи с добри ангели | Окултни | гр. София
Маг Дани работи с добри ангели
гр. София, обл. София,  преди 14 часа
-Премахва черна магия. -Прави бяла намеса за любов и щастие. -Събира разделени двойки. -Помагам при стрес, страх, депреся, уроки, алкохолизъм, безпаричие, заключен късмет. Аз ще ви помогна да откриете решение на свойте проблеми не допускайте щастието ви да отлети. За връзка с мен и бързи резултати: 0897364612
VIPИслямска любовна магия | Окултни | гр. София
Ислямска любовна магия
гр. София, обл. София,  преди 17 часа
Арабската магия е широко разпространена и използвана по българските земи. За съжаление, голяма част от хората обявяващи се за ”ходжи” нямат дори елементарни познания в тази област. Магическата сила на една муска или ритуал не произлиза просто от изписването на даден текст върху лист и носенето му от човек. Истинските и работещи муски се изработват посредством сложен и трудоемък процес. Подбор на точна молитва от Корана или заклинание според дадената цел. Изписването им със специално приготвено мастило (черно, червено, шафранено, животинска кръв и др. ) . В зависимост от предназначението на мус..
VIPБезплатна проверка за магия 0887-20-56-88. Ясновидство, карти Таро, регресия. Талисмани за късмет. | Окултни | гр. София
Безплатна проверка за магия 0887-20-56-88. Ясновидство, карти Таро, регресия. Талисмани за късмет.
гр. София, обл. София,  преди 1 ден
Безплатна проверка за магия и отговор на един конкретен въпрос. Маг Светлин специализирал 20 години в областта на окултното помага на хора с различни проблеми. Измерване на биополето и чакрите за наличие на чужди вибрации/Магия, родово проклятие, обсебване, негативна карма, подключване към егрегори / Регресия /връщане към минали животи с цел магическа работа- изчистване на проклятие в рода, неутрализиране на кармични споразумения, прекратяване на негативна карма./ Кармата се образува като се престъпи кармичният закон. В него са включени закона за свободната воля, Закона за любовта и зако..
VIPкарти таро при психологически и ежедневни проблеми! | Окултни | гр. София
карти таро при психологически и ежедневни проблеми!
Христина Христова
гр. София, обл. София,  Подател: Христина Христова,  преди 1 ден
Чрез картите таро можем да разберем събитията, които се случват в живота ни. Дали ще преживеем нещо или не, в голяма степен зависи от самите нас и от нашата роля в преживяването. Ако знаем какво да очакваме, можем да променим нещата в наша полза. Посетете сайта ми за повече подробности - www.taro.takashistudio.com
VIPАрабски ритуали, муски и талисмани | Окултни | гр. София
Арабски ритуали, муски и талисмани
гр. София, обл. София,  преди 2 дни
В нашия сайт - arabskamagia.net, ние Ви предлагаме голям избор от автентични и работещи Арабски талисмани и муски, които ще Ви помогнат в различни житейски области. Онези от Вас, които желаят да се сдобият с истински талисман или муска, а не просто с безполезни комерсиални предмети, ще могат да се убедят в качеството и силата на нашите уникални творения. За сериозни проблеми и ситуации ние Ви предлагаме и направата на изключително мощни магически ритуали, извършвани от нашите специалисти от арабската школа. За връзка с нас посетете сайта ни: arabskamagia.net или използвайте имейл - muslim_m..
VIPясновидка Юлка Димитрова | Окултни | гр. София
ясновидка Юлка Димитрова
гр. София, обл. София,  преди 2 дни
ясновидка Юлка Димитрова, гледа на кафе и карти, с 25 години практика и доказани качества, разваляне и правене на магии - за успех в бизнеса и любовта, леене на куршум, стрес, депресия
VIPЯсновидец | Окултни | гр. София
Ясновидец
гр. София, обл. София,  преди 3 дни
Тя е тук за да ви помогне. Прави това което другите само обещават. Изчиства негативна енергия, премахва магии и други.
VIPМаг Надежда | Окултни | гр. София
Маг Надежда
гр. София, обл. София,  преди 4 дни
Диагностика за наличие на: магия, блокажи, родови проклятия, уроки, обсебване, стрес! Успешно премахване на диагностицираните проблеми! Изчистване на негативна енергия, родови и кармични корекции! Въздействие за успех!
Маг Джена Ясновидство. Гадаене на икона с Божествена дарба на 090 363 956. | Окултни | гр. София
Маг Джена Ясновидство. Гадаене на икона с Божествена дарба на 090 363 956.
гр. София, обл. София,  преди 27 минути
Гадаене на икона с Божествена дарба. Прави Ангелска защита, прогнози за вашето настояще и бъдеще. Работи с Египетско Таро. Променете живота си и открийте любовта! Занимавам се с восъколеене, прамахвам магия, правя тройна огнена защита - изпращам енергия, отговарям на въпроси свързани с любов, брак, съдебни дела, изчезнали хора и предмети, трудни отношения - на тел 090 363 956
Бяла магия за любов с гарантиран резултат! | Окултни | гр. София
Бяла магия за любов с гарантиран резултат!
гр. София, обл. София,  преди 4 дни
Ако желаете да поръчате направата на любовна магия, ритуал против изневяра, хармонизиране на отношенията, брачен ритуал, бяла магия, за да намерите най-подходящия за Вас партньор, или пък искате да се събере с Вашата половинка, можете да се свържете с мен. Аз съм Маг Вяра. Имам над 15 годишен опит в областта на любовната магия. За мен магията е дарба и призвание. Работя с клиенти както от България, така и от чужбина. За връзка с мен използвайте следният имейл: magiazalubov@abv.bg
Работещи муски за всяка нужда! | Окултни | гр. София
Работещи муски за всяка нужда!
гр. София, обл. София,  преди 7 дни
Магическата сила на една муска не произлиза просто от изписването на даден текст върху лист и носенето му от човек. Истинските и работещи муски се изработват посредством сложен и трудоемък процес. Подбор на точна молитва от Корана или заклинание според дадената цел. Изписването им със специално приготвено мастило (черно, червено, шафранено, животинска кръв и др.). В зависимост от предназначението на муските, те се правят в определени часове на денонощието, а понякога и през определени фази на луната. Прекадяват се с редки и скъпи билки и благовония, като дърво алое, сандалово дърво, животински..
Арабски талисмани | Окултни | гр. София
Арабски талисмани
гр. София, обл. София,  преди 30 дни
Арабската магия е широко разпространена и по българските земи и практикувана от ходжите, известни със своите дарби и способности. Голяма част от тяхната работа се позовава на свещеното слово от Корана, тъй като неговите молитви притежават огромна сила, която може да бъде използвана както за добро, така и за лошо. В нашия сайт, ние Ви предлагаме голям избор от автентични и качествено изработени магически амулети и талисмани, които ще Ви помогнат в различни житейски области. Онези от Вас, които желаят да се сдобият с истински талисман или муска, а не просто комерсиален предмет или безполезен с..
Специализирани услуги Черна Магия | Окултни | гр. София
Специализирани услуги Черна Магия
гр. София, обл. София,  преди 58 дни
Ние сме група от наследствени магове, работещи в различни направления, които предлагат специализирани услуги и квалифицирана помощ за разрешаването на житейски проблеми и ситуации. Заповядайте в нашия сайт, посветен на истинската и автентична магия! http://chernamagia.com или използвайте директно e-mail mag_chernamagia@abv.bg В сайта ще откриете изключително редки и работещи магически ритуали, които можете да използвате в собствената си работа или да се възползвате от нашите услуги за: - Силна и трайна магия за любов, сексуални отношения и обвързване на любимия -Събиран..
« Предишна | 1 | Следваща »
Host.bg
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.