Услуги

Окултни

Филтри
Област: обл. София
Населено място
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
38 обяви
обл. София
ТОП оферта
Ясновидство.090063048 код - 1Mаг АНИ, код - 2Aстро МИРА, код - 3маг СОНЯ.090063066 истината с КАЛИЯгр. София, София,  преди 3 часа0.60 лв. мобилни и бтк *****090063048 код - 1 Маг АНИ пророческа дарба, истината в труден момент. има ли бъдеще вашата любовна връзка. междуличнонстни и партньорски недоразумения, хармонириране на отношения в семейството. 090063048 код - 2 Астро МИРА - прецизни прогнози за месеца и годината, вашата мотивация и точни решения в настоящият момент и бъдещи периоди, помощ ри решаване на житейски задачи от личен и делови характер. 090063048 код - 3 ПОПИТАЙ точното ТАРО на СОНЯ, истини и тайни, поглед в бъдеще и настояще. 090063066 ИСТИНАТА с ясновидката КАЛИЯ, ПСИХОАНАЛИТИЧНА ТЕРАПИЯ, вижда събития с доказани способности. Мисията ми е да не злоупотребявам с болката и да помагам на всеки
ТОП оферта
Славянски Маг и Ясновидка Борислава - 089 88 31 491гр. София, София,  преди 6 часаЯсновидец и Славянски Маг Борислава - предсказва съдбата - изчиства всякакви магии - събира разделени двойки - изработва всякакви амулети за късмет, венчило, работа, уроки За нея невъзможни неща не съществуват, помага от разстояние с психо въздействие. Помага при разделени двойки, алкохолизъм, безплодие и хора, които не намират изход от всякаква ситуация и много други. Помага и дава надежда на тези, които наистина се нуждаят от помощ! С доказана дарба помага в безизходица и в критични ситуации. Лекува човешката душа и възвръща щастието и успеха в любовта.
ТОП оферта
Изградете преграда срещу нещастията, омразата и лошите мислигр. София, София,  преди 12 часаИзградете преграда срещу нещастията, омразата и лошите мисли на другите. Осигурете си здравословно спокойствие и просперитет с подкрепата на маг НИНА, защитете семейството си, работата, бизнеса, здраве. Тя работи с доказани методи за помощ Успява да предотврати негативните влияния в живота на хората. задай своят въпрос към маг НИНА със SMS с текст BGMAG до номер 191999, за лични приеми и консултации използвайте телефон за записвания 090 363 088
ТОП оферта
ходжа Енвер - прави това което другите само обещават, специалист в събирането на разделени двойки и семейства, най добрия в Европагр. София, София,  преди 12 часаходжа Енвер - прави това което другите само обещават, специалист в събирането на разделени двойки и семейства, най добрия в Европа - специалист в събирането на разделени двойки, ходжа Енвер помага да имате по-лесен живот, премахва негативна енергия, стрес, уплаха, магии, родови проклятия, подобрява отношения на семейства и двойки, иван благодари много на ходжа Енвер, за това че му е помогнал много в живота, Джилияна благодари на ходжа Енвер че отново я събра със семейството си, прави бяла магия за любов, не прави разлика в етността на хората, ходжа Енвер е изследван за неговата дарба от учени в чужбина и се е доказал в цяла Европа
ТОП оферта
Маг СТЕЛА 090063037*Ясно Вижда Точно казва, при безизходица 090063034 Астро ЛАДА прецизни прогнозигр. София, София,  преди 14 часа100% ясновидство 090063037 - Феноменалната СТЕЛА - ясно вижда, точно казва при БЕЗИЗХОДИЦА. без приеми такси, точни отговори. с доказана дарба помага при критични ситуации, вижда събития. влияе с положителна енергия, закодира успех за да те споходи късмета, брак, любов, семейство, спорни имоти, съдебни дела, загубени вещи, партньорство в бизнеса, работа, неразбирателство в житейска среда, за да избегнете конфликти и трудности и да промените хода на събитията във ваша полза, проверка за немеса на негативно влияние, и как сами да трансформирате градивна енергия. помага при алкохолизъм и безплодие. 090063037 - ясновидката ДАНИ свобода и изцеление - предсказания с дългогодишна духовна практи..
ТОП оферта
Ходжа Гюлсунгр. София, София,  преди 15 часаНай-търсената жена ходжа сред мъжете! С дългогодишния си опит тя ще ви помогне където и да се намирате. Работи с лична среща и по телефона. Разгадава бъдещето, събира миналото ви. За нея невъзможни неща няма. Помага на хората прокудени от съдбата. Изчиства всякакъв вид магии и родови проклятия 100% успеш
ТОП оферта
Maг Вяра Която Събра Хиляди Разделени Двоики 089 881 5970гр. София, София,  преди 15 часаСъбира разделени двойки за дни!!! -негативна енергия -силна арабска магия за любов и късмет -оправя кармични проблеми -амулети за бизнес пари работа и любов -развалям всякаква магия -премахвам родови проклятия -събирам разделени двойки -лея куршум -100% гаранция-коректност и дискретност -гледане по телефон за цялата страна и чужбина За да научите каква е вашата съдба; За да получите отговор на своите въпроси за любов, брак и бизнес; феноменът на България, който никога не греши! Ясновидец и маг с международно призната дарба. Работила в Германия, Франция, Гърция и Турция. Доверете се на Вяра - жената със свръхенергийна сила, дарена от Бог! РЕЗУЛТАТ ОТ 3 ДО 6 ДНИ!..
ТОП оферта
Маг Дарина Безплатна консултациягр. София, София,  Подател: Маг Дарина,  преди 18 часаАко тъгата и безисходицата ви е налегнала и вече не намирате друг изход в живота, не се предавайте, има изход! Маг Дарина Поглед в минало и бъдеще, разваляне на магий, леене на куршум, избавя от алкохолизъм и наркозависимост, помага при нощно напикаване, събира разделени двойки и прогонва любовници, помага при бездетие, гледа на карти таро, прави амулет за отключване на късмета в домът и бизнеса Гарантиран успех!
ТОП оферта
Маг Рени Безплатна консултация Реални практики и резултатигр. София, София,  преди 19 часаЯсновидец и маг *предсказва съдбата *изчиства всякакви магии *събира разделени двойки *изработва всякакви амулети за късмет, венчило, работа, уроки изчиства домът от лоша енергия и зли духове За нея невъзможни неща няма, помага от разстояние с психо въздействие. Тя помага при разделени двойки, алкохолизъм, безплодие и хора, които не намират изход от всякаква ситуация и много други. Помага и дава надежда на тези, които наистина се нуждаят от помощ! С доказана дарба помага в безизходица и в критични ситуации. Лекува човешката душа и възвръща щастието и успеха в любовта.
ТОП оферта
090063052*/0.60лв./ Ясновидство с маг Яна-гледа познава, казаното става.090063061маг Вили, ЖИТЕЙСКИгр. София, София,  преди 1 денЯСНОВИДСТВО С ЯНА - АНГЕЛИТЕ И ГОВОРЯТ - ПРЕДСКАЗАНИЯТА СЕ СБЪДВАТ, ВИЖДА СЪБИТИЯ 090063052/ 0.60 лв. мобилни и бтк / Не злоупотребява с болката на хората!!! - кодиране на съдбата помощ при емоционален дискомфорт, семейни недоразумения, има ли бъдеще вашата връзка, любовна раздяла, откриване на сродна душа, семейни отношения, успешен бизнес, кариера. Довери се на доказаните способности, разкрива истини за предстоящи събития. - помощ при кармична обремененост, родови проклятия, отключва късмета с божествени методи, напътствия при трансформиране на негативно влияние от разстояние - оказва положително енергийно въздействие на възникнал проблем, за успешното му разрешаване - брак, семейство,..
ТОП оферта
Маг Вили-Разваляне на магии! Събиране на разделени двойки. Силни ритуали и помощ на хора с проблеми.гр. София, София,  Подател: МАГ ВИЛИ,  преди 1 денМАГ ВИЛИЗДРАВЕЙТЕ! ВИЕ СТЕ САМИ-нямате приятел или приятелка, разделени сте с любимият човек, чувствате се самотни, объркани, самотата ви тежи?! А може би във вашето семейство вместо обич и разбирателство все по-често има скандали, не се разбирате с вашият съпруг/а, усещате, че чувствата ви охладняват, че обичта вече я няма?! СКЪПИ ПРИЯТЕЛИ, СВЪРЖЕТЕ СЕ С МЕН, ТЪЙ КАТО ЩЕ ПРАВЯ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО СИЛНИ РИТУАЛИ, с които да промените животът си и да го направите такъв, за какъвто мечтаете. ДА БЪДЕ ЗА ВАС УСПЕШНА 2016 Г, ДА СЕ СЪБЕРЕТЕ С ВАШИЯТ ПАРТНЬОР ИЛИ ПЪК ДА СРЕЩНЕТЕ ВАШАТА ПОЛОВИНКА, АКО СТЕ САМОТНИ И ДА СЪЗДАДЕТЕ СЕМЕЙСТВО. Ритуалите са за изчистване на всякакви магии, които пречат вие да бъдете щаст..
ТОП оферта
Ислямска магия- реални практики и резултатигр. София, София,  преди 1 денhttp://arabskamagia.net/ Всички снимки, поместени в сайта ни са от нашата лична ритуална работа, а не крадени от чуждестранни сайтове! За разлика от много наши ”колеги” магове и измислени ходжи, ние предлагаме автентични и работещи муски, талисмани и ритуали, а не празни обещания и безполезни драсканици, предлагани като муски. Това е форма на заблуда, тъй като много малко хора знаят Арабски и могат да различат реална от фалшива муска. Да не говорим, че в Арабската магия освен коранични текстове се използват магически квадрати, символи и буквени талисмани, които изискват зареждане по определен начин. Също така, искаме дебело да подчертаем факта, че в Исляма няма такова понятие като ”жена х..
ТОП оферта
Маг Вили- и маг Елена безплатна консултация по телефона GSM 090 363 088гр. София, София,  преди 1 денОткриване и изчистване, на негативна енергия помощ при проблеми в бизнеса, работата, семейството изготвяне на енергийни защити изпращам зареден амулет безплатно до адрес за контакт и консултации безплатно с мен Вили телефон 090 363 088 от 12.00 до 02.00 часа
ТОП оферта
090063047/060лв./Истини с Маг Рада, открива загубени вещи, любов, брак, бизнес.090063064 АстроРУЖАгр. София, София,  преди 1 денИСТИНАТА БЕЗ ЛЪЖИ!!!/ 0.60 лв. мобилни и бтк / 100 % ясновидство с маг Рада - 090063047 - не злоупотребява с болката на човека, без приеми и финансови условия, работи с информационното поле, влияе енергийно и оказва благотворно влияние при родова и кармична обремененост. Помага на хора на хора със сериозни проблеми - хармонични отношения в любовта, семейството, несгоди в житейска среда, нова работа, доходен бизнес, подобряване на финансово благосъстояние, открива загубени вещи.
ТОП оферта
Маг Джена Ясновидство. Гадаене на икона с Божествена дарба на 090 363 956.гр. София, София,  преди 1 денГадаене на икона с Божествена дарба. Прави Ангелска защита, прогнози за вашето настояще и бъдеще. Работи с Египетско Таро. Променете живота си и открийте любовта! Занимавам се с восъколеене, прамахвам магия, правя тройна огнена защита - изпращам енергия, отговарям на въпроси свързани с любов, брак, съдебни дела, изчезнали хора и предмети, трудни отношения - на тел 090 363 956
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPТурско - арабска магия за любов и събиране на разделени двойки | Окултни | гр. София
Турско - арабска магия за любов и събиране на разделени двойки
гр. София, обл. София,  преди 11 часа
Арабска черна магия за любов, страст, събиране на разделени двойки и връщане на напуснал любим. Отстраняване на съперници, премахване на бизнес конкуренция, унищожителни родови проклятия, ритуали за отключване и завързване на късмета. Въздействия за силна омрза и раздяла между двойки. Поробване на волята и подчиняване на съзнанието. Разваляне и връщане на негативни въздействия, отправени към вас. Поставяне на трайна защита. Магии с живак, сапун и игли, ритуали с кукли, гробищни ритуали, призоваване на земни джинове и шейтани, муски и ритуали за всяка нужда. За връзка с нас: arabskacher..
VIPАрабски ритуали за любов | Окултни | гр. София
Арабски ритуали за любов
гр. София, обл. София,  преди 15 часа
Арабска черна магия за любов, страст, събиране на разделени двойки и връщане на напуснал любим. Отстраняване на съперници, премахване на бизнес конкуренция, унищожителни родови проклятия, ритуали за отключване и завързване на късмета. Въздействия за силна омрза и раздяла между двойки. Поробване на волята и подчиняване на съзнанието. Разваляне и връщане на негативни въздействия, отправени към вас. Поставяне на трайна защита. Магии с живак, сапун и игли, ритуали с кукли, гробищни ритуали, призоваване на земни джинове и шейтани, муски и ритуали за всяка нужда. За връзка с нас: arabskachernamagia@..
VIPИслямска любовна магия | Окултни | гр. София
Ислямска любовна магия
гр. София, обл. София,  преди 1 ден
Арабската магия е широко разпространена и използвана по българските земи. За съжаление, голяма част от хората обявяващи се за ”ходжи” нямат дори елементарни познания в тази област. Магическата сила на една муска или ритуал не произлиза просто от изписването на даден текст върху лист и носенето му от човек. Истинските и работещи муски се изработват посредством сложен и трудоемък процес. Подбор на точна молитва от Корана или заклинание според дадената цел. Изписването им със специално приготвено мастило (черно, червено, шафранено, животинска кръв и др. ) . В зависимост от предназначението на мус..
VIPМаг Надежда | Окултни | гр. София
Маг Надежда
гр. София, обл. София,  преди 1 ден
Диагностика за наличие на: магия, блокажи, родови проклятия, уроки, обсебване, стрес! Успешно премахване на диагностицираните проблеми! Изчистване на негативна енергия, родови и кармични корекции! Въздействие за успех!
VIPАрабска магия- Рухания | Окултни | гр. София
Арабска магия- Рухания
гр. София, обл. София,  преди 1 ден
Рухани таалеб. Извършваме турско-арабски магии и изработка на муски за любов, обич, късмет, успехи в бизнеса и привличане на клиенти, връщане на напуснал любим, сдобряване между съпрузи, успехи в съдебни дела, защита и разваляне на магии. Отстраняване на съперници и спиране на изневери. Консултациите с нас са безплатни. Споделете това, което ви тревожи и ще получите адекватна помощ. email: arabskachernamagia@abv.bg
VIPАрабски талисмани | Окултни | гр. София
Арабски талисмани
гр. София, обл. София,  преди 2 дни
Арабската магия е широко разпространена и по българските земи и практикувана от ходжите, известни със своите дарби и способности. Голяма част от тяхната работа се позовава на свещеното слово от Корана, тъй като неговите молитви притежават огромна сила, която може да бъде използвана както за добро, така и за лошо. В нашия сайт, ние Ви предлагаме голям избор от автентични и качествено изработени магически амулети и талисмани, които ще Ви помогнат в различни житейски области. Онези от Вас, които желаят да се сдобият с истински талисман или муска, а не просто комерсиален предмет или безполезен с..
VIPРаботещи муски за всяка нужда! | Окултни | гр. София
Работещи муски за всяка нужда!
гр. София, обл. София,  преди 2 дни
Магическата сила на една муска не произлиза просто от изписването на даден текст върху лист и носенето му от човек. Истинските и работещи муски се изработват посредством сложен и трудоемък процес. Подбор на точна молитва от Корана или заклинание според дадената цел. Изписването им със специално приготвено мастило (черно, червено, шафранено, животинска кръв и др.). В зависимост от предназначението на муските, те се правят в определени часове на денонощието, а понякога и през определени фази на луната. Прекадяват се с редки и скъпи билки и благовония, като дърво алое, сандалово дърво, животински..
VIPМаг Събка оправя всякакви проблеми БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ | Окултни | гр. София
Маг Събка оправя всякакви проблеми БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ
гр. София, обл. София,  преди 3 дни
Маг Събка събира разделени двойки, премахва излишните от връзката ви. Помага за успешен бизнес, разваля родови проклятия. Помага при алкохолизъм, наркомания, нощни напикавания, и всякакви зависимости и проблеми. 100% Гаранция, безплатна консултация. Бързи и трайни резултати.
VIPОтклюване на късмета - маг Мариян - 0903 630 62 | Окултни | гр. София
Отклюване на късмета - маг Мариян - 0903 630 62
гр. София, обл. София,  преди 3 дни
Премахване на всички видове магий и негативи. Силни ритуали за събиране на разделени двойки. Отключване на късмета. Позвъни и реши всеки свой проблем на - 0903 630 62 - 0.96 лв. или изпрати смс с текст /MARYAN/ на 19 19 62 - 1.20 лв.
VIPясновидка Юлка Димитрова | Окултни | гр. София
ясновидка Юлка Димитрова
гр. София, обл. София,  преди 4 дни
ясновидка Юлка Димитрова, гледа на кафе и карти, с 25 години практика и доказани качества, разваляне и правене на магии - за успех в бизнеса и любовта, леене на куршум, стрес, депресия
VIPгледа на кафе и карти Таро | Окултни | гр. София
гледа на кафе и карти Таро
гр. София, обл. София,  преди 4 дни
Тара гледа на кафе и карти Таро, разваля черна магия, помага при семейни и лични проблеми
Предсказвам бъдещето - маг Магда - 0903 631 35 | Окултни | гр. София
Предсказвам бъдещето - маг Магда - 0903 631 35
гр. София, обл. София,  преди 10 часа
Ясновидство , карти Таро , восъколеене . Предсказвам бъдещето и помагам при невървеж във всичко - маг Магда - 0903 631 35 - денонощно или задай въпроса си , като изпратиш СМС с дата на раждане и име на - 19 19 62 - 1.20 лв.
Ясновиство, изчистване на Магия, проклятия на 090 363 009 | Окултни | гр. София
Ясновиство, изчистване на Магия, проклятия на 090 363 009
гр. София, обл. София,  преди 14 часа
Точни предсказания за бъдещето, пари, бизнес, работа, любов, съвместимост, брак. Откривам и изчиствам негативни и нежелани магически въздействия, родова карма и проклятия на 090 363 009.
Отключване на късмета, привличане на любов. 090 363 040. | Окултни | гр. София
Отключване на късмета, привличане на любов. 090 363 040.
гр. София, обл. София,  преди 18 часа
Анализирам, важни житейски проблеми, като Посочвам, варианти на решение, базирани на перфектни програми, прогноза на ниво сензорни възможности и доказани постижения в Езотериката и Окултните Науки! - Откривам и Изчиствам, негативна енергия, астрално обсебване, родово проклятие, кармична обремененост, ритуални магии и вмешателства, срещу свободната воля на човека! - Изграждам, гарантирани защити, като защитавам - Астралното, Етерното и Менталното ниво, на човека! Работя, чрез специална, древна методология! Кодирам, желани събития. Събирам, разделени двойки и семейства! Отключвам, заключен късме..
Мощни муски за привличане на любов, пари, здраве. | Окултни | гр. София
Мощни муски за привличане на любов, пари, здраве.
гр. София, обл. София,  преди 18 часа
ЕЛИФ ходжа прави невъзможното възможно, премахва всякакъв вид магия, прави мощни муски за пари, любов, събиране на разделени, амулети за защита, събира разделени двойки, развитие на бизнеса и отговаря на още много ваши въпроси. Ако искате да проверите защо не ви върви изпратете SMS с текст HODJA на 1985 и напишете дата, месец, година на раждане, малкото име и въпроса, който ви интересува или позвънете на 090 363 955.
« Предишна | 12 | Следваща »
Host.bg
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.