Услуги

Окултни

Филтри
Област: обл. София
Населено място
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
67 обяви
обл. София
ТОП оферта
0900 63 026 Сподели своите терзания с НИКОЛЕТА по всяко времегр. София, София,  преди 19 часаТочни предсказания за бъдещето, пари, бизнес, работа, любов, съвместимост, брак. Откривам и изчиствам негативни влияния изчиства родова карма и проклятия = 0900 63 026 = 2,40лв. от всички мобилни оператори и БТК или със SMS с текст SPODELI026 на 191966/1,20лв./
ТОП оферта
Истината ! Маг Стела - 090063037 * ясно вижда .090063034 астро Лада . 090063036 Изцелител Нада.гр. София, София,  преди 19 часа100% ясновидство 090063037 * Ф е н о м е н а л н а т а С т е л а - ясно вижда, точно казва при безизходица.без приеми такси, точни отговори. с доказана дарба помага при безизходица и критични ситуации, вижда събития. влияе с положителна енергия, закодира успех за да те споходи късмета, брак, любов, семейство,спорни имоти, съдебни дела, загубени вещи, партньорство в бизнеса,работа, неразбирателство в житейска среда, за да избегнете конфликти и трудности и да промените хода на събитията във ваша полза, проверка за немеса на негативно влияние, как сами трансформирате градивна енергия.помага при алкохолизъм и безплодие. 090063036 и з ц е л и т е л Н а д а свобода и изцеление - предсказания с д..
ТОП оферта
маг вили-100% ясновидство и решаване на проблеми!Разваляне на магии и събиране на разделени двойки!гр. София, София,  Подател: МАГ ВИЛИ,  преди 19 часаМАГ ВИЛИЗДРАВЕЙТЕ!НА 2 ОКТОМРВИ ПОЧИТАМЕ СВ. КИПРИАН И СВ.УСТИНА.Голяма част от вас знаят,а за тези от вас,които до сега не са знаели насочвам вниманието ви,че това са двамата великомъченици,които помагат за изчистване на всякакви магии и родови проклятия,негативни и други зловредни влияния! Луната в момента е във фаза пълнолуние,което също е един много важен фактор,за всички вас,които искате да промените живота си към добро.ОТ ДНЕС ДО 5 ОКТОМВРИ, ЩЕ ПРАВЯ РИТУАЛИ ЗА ИЗЧИСТВАНЕ НА ВСЯКАКВИ МАГИИ И НЕГАТИВНИ ВЛИЯНИЯ ОТ ВАС,за положителна промяна във Вашия живот: решаване на Ваши здравословни проблеми/в основата на които стоят магии/,безплодие,депресия,прекалена раздразнителност,алкохолна,наркотична и..
ТОП оферта
Точна прогноза за бъдеще от Известен Астрологгр. София, София,  преди 1 денTочен и сигурен начин да разберете какво ще се случи, от кои болести ще боледувате, до къде се простират вашите успехи, къде са ви грешките, кога ще успеете , кога ще оздравеете, кога ще се разболеете,с кой е по добре да сте приятели, с кой да се ожените, имате ли голям късмет за тото, и кога пък е добре да пускате тото, кога да играете на борсата. Истината за тези неща от един от най-добрите : екстрасенс и астролог Борислав , магистър по комуникация по образование, с опит 30 години в Астрология и сродни науки. Среща на живо, записване по телефона,30лв е срещата разговор, ако продължи повече, надхвърленото време е по 30 лева на час./ Може да се плати по банков път и после да говорим по с..
ТОП оферта
090063048 Маг Ани, астро Мира и Соня таро. 090063061 Точната маг Вили .090063067 Лили таро.гр. София, София,  преди 1 ден/ 0. 60 лв. мобилни и бтк / точни отговори - доказано ясновидство, събиране на разделени двойки, как да откриеш подходящият партньор, как сами да пречистите тялото , защита, репродуктивни любовни проблеми,адаптация в житейска среда, как да се предпазим от врагове.гадателки.дир.бг
ТОП оферта
090063047 Маг Рада, вижда събития, открива загубени вещи, любов семейство, бизнес, кариерагр. София, София,  преди 1 ден/ 0.60 лв. мобилни и бтк / 100 % ясновидство с маг Рада - 090063047 - не злоупотребява с болката на човека , без приеми и финансови условия, работи с информационното поле, влияе енергийно и оказва благотворно влияние при родова и кармична обремененост.Помага на хора на хора със сериозни проблеми - хармонични отношения в любовта, семейството, несгоди в житейска среда, нова работа, доходен бизнес, подобряване на финансово благосъстояние, открива загубени вещи.
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPМаг Надежда | Окултни | гр. София
Маг Надежда
гр. София, обл. София,  преди 1 ден
Любовната магия е най-големият успех в работата на гадателката Надежда. Дарбата и я насочва към окултизъма и тя специализира в областта на висшата маготехника. Като маг и сензитив Надежда умее да разгадава събитията и да им въздейства дори по снимка и от разстояние. Но силните и арабски ритуали за любов и късмет привличат хора от цялата страна и чужбина.Събира разделени двойки. Разваля всякакъв вид магии. Доказава прогнозите си във времето. Предсказва бъдещето. Постига желани събития. Разрешава всички ваши проблеми.
VIPAрабска магия | Окултни | гр. София
Aрабска магия
гр. София, обл. София,  преди 2 дни
Ние сме тук за да Ви помогнем да постигнете Вашите желания! Наложете волята си върху врагове си, отстранете своите неприятели и всички, които стоят на пътя Ви. Ваше право е да се борите за щастието си, а ние ви предлагаме автентичното знание на черната арабска магия. Възползвайте се от могъщите й ритуали, които можете да видите и поръчате при нас. Арабска черна магия за любов, страст, събиране на разделени двойки и връщане на напуснал любим. Отстраняване на съперници, премахване на бизнес конкуренция, унищожителни родови проклятия, ритуали за отключване и завързване на късмета. Въздейс..
VIPТурско - арабска магия за любов и събиране на разделени двойки | Окултни | гр. София
Турско - арабска магия за любов и събиране на разделени двойки
гр. София, обл. София,  преди 2 дни
Разрешете своя проблем с най-силната и ефективна магия. Ние сме тук за да Ви помогнем да постигнете Вашите желания! Наложете волята си върху врагове си, отстранете своите неприятели и всички, които стоят на пътя Ви. Ваше право е да се борите за щастието си, а ние ви предлагаме автентичното знание на черната арабска магия. Възползвайте се от могъщите й ритуали, които можете да видите и поръчате при нас. Арабска черна магия за любов, страст, събиране на разделени двойки и връщане на напуснал любим. Отстраняване на съперници, премахване на бизнес конкуренция, унищожителни родови прокля..
VIPясновидка Юлка Димитрова | Окултни | гр. София
ясновидка Юлка Димитрова
гр. София, обл. София,  преди 3 дни
ясновидка Юлка Димитрова, гледа на карти, 25 години практика с доказани качества, депресия, стрес, успех в бизнеса и любовта, леене на куршум.
VIPМаг Надежда | Окултни | гр. София
Маг Надежда
гр. София, обл. София,  преди 4 дни
Диагностика за наличие на: магия, блокажи, родови проклятия, уроки, обсебване, стрес! Успешно премахване на диагностицираните проблеми! Изчистване на негативна енергия, родови и кармични корекции! Въздействие за успех!
VIPточно ясновицво | Окултни | гр. София
точно ясновицво
ves prom oo23
гр. София, обл. София,  Подател: ves prom oo23,  преди 4 дни
Най-добрата гадателка VESNA USMAN , жената която говори с гласа на вселената, един ненадминат феномен, който разкрива тайните на съдбата от нещастие и бедност, страдание в любовта и семейството. точно Ясновидство от разстояние! Ясновидка с международно призната дарба. Вижда човешките органи във форма, цвят и обем Използва славянски ритуали за успешен бизнес и сформиране на желани събития Успешно изчиства родови проклятия, стрес и магии Уникални решения при проблеми в любовта и брака Събиране на разделени двойки Помага при зависими от наркотици и алкохол Помага при безплодие Изгражда о..
Хороскопите на Енеада | Окултни | гр. София
Хороскопите на Енеада
Енеада
гр. София, обл. София,  Подател: Енеада,  преди 31 минути
Агенция за запознанства ЕНЕАДА (в град София) предлага вече и точни хороскопи (дневен, седмичен, месечен и годишен). Получавате вашия хороскоп на и-мейл чрез изпращане на SMS ! Бързо и коректно! За повече информация може да разгледате нашия сайт!
Нумерология, кабала, таро, кристалография | Окултни | гр. София
Нумерология, кабала, таро, кристалография
гр. София, обл. София,  преди 33 минути
НУМЕРОЛОГИЯ, КАБАЛА, ТАРО, КРИСТАЛОГРАФИЯ Магистър за вас - Предлагам професионални услуги от които се нуждаете: •Синхронизиране взаимоотношенията на разделени двойки; •Хармонизиране на семейните проблеми, развод, раздяла, пререкания; •Стабилизиране при кармична обремененост (видове магии и родови проклятия), когато не Ви върви, рязко пропадат Вашите лични и бизнес планове; •Гарантирана защита от негативни влияния (против, магии, уроки и чужди агресивни атаки); •Радиестезичен анализ чрез професионална апаратура – физикална радиестезия; • Съвети и консултации във всяка една тревожна обл..
Маг Мира   Ясновиство, изчистване Магия, проклятия на 090 363 009 | Окултни | гр. София
Маг Мира Ясновиство, изчистване Магия, проклятия на 090 363 009
гр. София, обл. София,  преди 7 часа
Точни предсказания за бъдещето, пари, бизнес, работа, любов, съвместимост, брак. Откривам и изчиствам негативни и нежелани магически въздействия, родова карма и проклятия на 090 363 009.
точни отговори на конкретни въпроси при безизходица  - само с един смс 1928 ,,mag ,, | Окултни | гр. София
точни отговори на конкретни въпроси при безизходица - само с един смс 1928 ,,mag ,,
гр. София, обл. София,  преди 8 часа
задай конкретен въпрос . изпрати смс на 1928 ”mag” - феноменални точни отговори.попитай за всичко свързано с житейските несгоди, любов, брак, изневери,съвместимост като партньори, работа, финанси. вашият код за защита и късмет. задай въпроса с име и рожденна дата. / 2.40лв.с ддс /
център за психотерапия и психология | Окултни | гр. София
център за психотерапия и психология
гр. София, обл. София,  Подател: център за психотерапия и психология,  преди 9 часа
Андрей Мреницов е дипломиран психолог, член на дружеството на психолозите в България. Практиката ми включва успешна терапия с различни разтройства на личността, фобийни и панически разтройства, екзистенциални проблематики и зависимости, които са лечими с индивидyлна и грyпова терапия. Провеждам и консyлтация по Skype:.
Маг СВЕТЛАНА - гадаене на НАСТОЯЩЕ и БЪДЕЩЕ | Окултни | гр. София
Маг СВЕТЛАНА - гадаене на НАСТОЯЩЕ и БЪДЕЩЕ
гр. София, обл. София,  преди 11 часа
Имаш въпроси за СЕМЕЙСТВОТО и БИЗНЕСА си? Не ти върви в живота, любовта и парите? Обади се на 090 363 908 за жив разговор или пиши СМС /Mag SVETLANA/ на 19 19 50 /1.20 лв./. Мога да ти помогна, ПОТЪРСИ ме?
090063052 / 0.60 лв. моб. бтк / 100 ясновидство с маг Яна - гледа познава , казаното става* | Окултни | гр. София
090063052 / 0.60 лв. моб. бтк / 100% ясновидство с маг Яна - гледа познава , казаното става*
гр. София, обл. София,  преди 13 часа
божествената маг Я н а не злоупотребява с болката на хората!!! информация само по телефона , отговор веднага!д о в е р и с е на доказаните способности - 090063052* фрноменални отговори, помага на разделени, отключва късмета, помага и дава точни напътствия при кармична обремененост, родови проклятия, помага на разделени и влюбени, незадомени, отключва късмета с божествени методи, трансформира негативно влияние от разстояние - кодиране на съдбата, оказва положително енергиино въздействие пи възникнал проблем , за успешното му разрешаване за да ти е лако на душата и да ти върви в живота - брак,..
Изпратете SMS с текст HODJA на 1985 | Окултни | гр. София
Изпратете SMS с текст HODJA на 1985
гр. София, обл. София,  преди 21 часа
ЕЛИФ ходжа е жената, която прави невъзможното възможно, премахва всякакъв вид магия, прави амулети за защита, събира разделени двойки, развитие на бизнеса и отговаря на още много ваши въпроси. Ако искате да проверите защо не ви върви изпратете SMS с текст HODJA на 1985 и напишете дата, месец, година на раждане, малкото име и въпроса, който ви интересува
Маг Мария, парапсихолог, Рейки мастер, ясновидство, магия | Окултни | гр. София
Маг Мария, парапсихолог, Рейки мастер, ясновидство, магия
гр. София, обл. София,  преди 21 часа
Анализирам, важни житейски проблеми, като Посочвам, варианти на решение, базирани на перфектни програми, прогноза на ниво сензорни възможности и доказани постижения в Езотериката и Окултните Науки! - Откривам и Изчиствам, негативна енергия, астрално обсебване, родово проклятие, кармична обремененост, ритуални магии и вмешателства, срещу свободната воля на човека! - Изграждам, гарантирани защити, като защитавам - Астралното, Етерното и Менталното ниво, на човека! Работя, чрез специална, древна методология! Кодирам, желани събития. Събирам, разделени двойки и семейства! Отключвам, заключен късм..
Маг Венера-точен поглед в бъдещето | Окултни | гр. София
Маг Венера-точен поглед в бъдещето
гр. София, обл. София,  преди 21 часа
Имате въпроси за СЪДБАТА и КЪСМЕТА СИ, за семейството и бизнеса? Намерете отговорите от Маг Венера на 0*9*0*3*6*3*1*8*1 на живо или с СМС /Mag VENERA/ на 19 19 13 /1.20 лв./ по всяко време на денонощието. Правя и ритуали за късмет, любов, успех, финансов просперитет, разваляне на магия. СВЪРЖЕТЕ се с мен, ЧАКАМ ви да ви ПОМОГНА!
Маг Мария - прогнози ВЕДНАГА на 090 363 911 | Окултни | гр. София
Маг Мария - прогнози ВЕДНАГА на 090 363 911
гр. София, обл. София,  преди 21 часа
Имаш проблеми и не знаеш пътя? Имаш въпроси и търсиш отговорите? Прогнози ВЕДНАГА намери на 090 363 911 или с СМС /Mag Mariq/ на 19 19 22 /2.40 лв/от Маг Мария чрез ЯСНОВИДСТВО и НУМЕРОЛОГИЯ. Научете настоящето и бъдещето за Вас, семейството, бизнеса си ВЕДНАГА. Правя и ритуали за успех, любов, късмет, пари, магии и енергийни намеси.
0900 63 096 ТВОЯТ ДЕНОНОЩЕН ТЕЛЕФОН НА ДОВЕРИЕТО С МЕН НАДЕЖДА- 0,60 ОТ ВСИЧКИ МОБИЛНИ ОПЕРАТОРИ И БТК | Окултни | гр. София
0900 63 096 ТВОЯТ ДЕНОНОЩЕН ТЕЛЕФОН НА ДОВЕРИЕТО С МЕН НАДЕЖДА- 0,60 ОТ ВСИЧКИ МОБИЛНИ ОПЕРАТОРИ И БТК
гр. София, обл. София,  преди 22 часа
ОСВОБОДЕТЕ СЕ от ТРЕВОГИТЕ си и своето БЕЗПОКОЙСТВО ОТКЛЮЧВАНЕ КЪСМЕТА, ЗАРЕЖДАНЕ С ПОЛОЖИТЕЛНА ЕНЕРГИЯ => РАЗВАЛЯНЕ НА НЕГАТИВНИ ВЛИЯНИЯ тУк на 0900 63 096 ТВОЯТ ДЕНОНОЩЕН ТЕЛЕФОН НА ДОВЕРИЕТО с мен НАДЕЖДА- 0,60 от всички мобилни оператори и БТК или със SMS с текст SPODELI на 191966/1,20лв./
ПОПИТАЙ МАГ ДАНИЕЛ 090 363 059 за своето БЪДЕЩЕ,  за ЛЮБИМАТА или  ЛЮБИМИЯ или сподели и се  ОСВОБОДИ ОТ  ТЕРЗАНИЯТА  си - денонощно НА 090 363 059 - 0 ,96лв/мин за вси4ки мобилни оператори и БТК  или със СМС с текст MAG DANIEL  на 191959  -1,20лв. | Окул
ПОПИТАЙ МАГ ДАНИЕЛ 090 363 059 за своето БЪДЕЩЕ, за ЛЮБИМАТА или ЛЮБИМИЯ или сподели и се ОСВОБОДИ ОТ ТЕРЗАНИЯТА си - денонощно НА 090 363 059 - 0 ,96лв/мин за вси4ки мобилни оператори и БТК или със СМС с текст MAG DANIEL на 191959 -1,20лв.
гр. София, обл. София,  преди 22 часа
Ясновидство от разстояние! | Окултни | гр. София
Ясновидство от разстояние!
ves prom oo23
гр. София, обл. София,  Подател: ves prom oo23,  преди 22 часа
Най-добрата гадателка VESNA USMAN , жената която говори с гласа на вселената, един ненадминат феномен, който разкрива тайните на съдбата от нещастие и бедност, страдание в любовта и семейството. точно Ясновидство от разстояние! Ясновидка с международно призната дарба. Вижда човешките органи във форма, цвят и обем Използва славянски ритуали за успешен бизнес и сформиране на желани събития Успешно изчиства родови проклятия, стрес и магии Уникални решения при проблеми в любовта и брака Събиране на разделени двойки Помага при зависими от наркотици и алкохол Помага при безплодие Изгражда о..
Силна арабска защита Исм-и-Азам | Окултни | гр. София
Силна арабска защита Исм-и-Азам
Мунира
гр. София, обл. София,  Подател: Мунира,  преди 23 часа
Универсална защита, изработена по класическите традиции на великите ислямски суфисти. За изработката е необходимо да предоставиш личното име (по рождение), първото име на майка ти и дата на раждане. Индивидуалният ти талисман ще бъде придружен с транскрибция на български и указания за ритуали, които саамостоятелно можеш да извършваш. Опитай силата на ориенталския окултизъм.
WWW.FENOMENI.BG | Окултни | гр. София
WWW.FENOMENI.BG
гр. София, обл. София,  преди 23 часа
АКО НЕЩО ВИ ТЕЖИ? АКО ИМАТЕ ПРОБЛЕМИ В РАБОТАТА? АКО НЕ ВИ ВЪРВИ В ЛЮБОВТА? АКО ИМАТЕ ЧУВСТВО, ЧЕ НЕЩО ВИ ОБСЕБВА? АКО ПРАВИТЕ ЕДНА КРАЧКА НАПРЕД И ТРИ НАЗАД? ПОТЪРСЕТЕ ПОМОЩ ОТ ФЕНОМЕНИТЕ НА БЪЛГАРИЯ ТУК! WWW.FENOMENI.BG
ИВАНКА МЛАДЕНОВА - БЪЛГАРКАТА КОЯТО ДОКАЗВА БОЖЕСТВЕНИ ЧУДЕСА! | Окултни | гр. София
ИВАНКА МЛАДЕНОВА - БЪЛГАРКАТА КОЯТО ДОКАЗВА БОЖЕСТВЕНИ ЧУДЕСА!
гр. София, обл. София,  преди 23 часа
Феноменът Иванка Младенова Ултрасензорен медиатор и оператор Член кореспондент на Международната Академия по Информатизация към ООН Национален институт по ултрасензорна медиаторика и феноменология /НИУМФ/ Имах много тежко детство – бях дете на алкохолно зависим човек. Видях всичко, което може да се случва в такова семейство – буйство, страх, бедност, делир и т. н. Но пък съм благодарна на съдбата, че ми показа всички страни на живота. В мен се затвърди желанието да бъда добър човек и да помагам на хората. Обичах ги се стараех да съм им от полза, но времето изтече неусетно, пораснах..
Бяла магия, ясновидство - 090063077, вътр. 677 | Окултни | гр. София
Бяла магия, ясновидство - 090063077, вътр. 677
гр. София, обл. София,  преди 23 часа
Илина - Бяла магия, разваляне на магии, талисмани, восъколеене.
« Предишна | 123 | Следваща »
Host.bg
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.