Услуги

Окултни

Област
Населено място
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
108 обяви
ТОП оферта
Известната Ясновидка Станка Николова - твори чудеса с нейната божествена дарба!!! 0877135810с. Айдемир, Силистра,  преди 3 часаЯсновидка Станка Николова Тълкува минало и разгадава бъдеще Изчиства всякакъв вид магии и родови проклятия Прави бяла магия за любов Събира разделени двойки Приготвя АМУЛЕТИ и талисмани за късмет 100% ГАРАНЦИЯ!!! Редове на благодарност: Изразявам своите благодарности към Станка Николова за това, което направи за мен и фирмата ми. Всеки ден губех пари и пропадах. Работниците ме напускаха ежедневно. Завода спря изведнъж. Това ме накара да потърся помоща и съдействие от феномена Станка Николова, която каза и отсече: ”Ти имаш магическо замърсяване, ще ти помогна. ”Благодарение на нейните вълшебни процедури, които тя направи, днес аз съм на върха. Печалбите са големи и ежедневни. Работ..
ТОП оферта
ГЕРГИНА НИКОЛАЕВА - ДОКАЗАН МЕДИУМ - 089 488 2482, 087 712 7378гр. Силистра, Силистра,  преди 4 часаГергина Николаева - ясновидка и медиум. Доказана ясновидка в цяла Европа. Гледа на икона и помага от разстояние. Дава информация за минало и бъдеще. Изчиства аурата, тялото и душата от чужди въздействия и негативни енергии. Помага на хора, страдащи от пороци, лекува чрез народна медицина. 100% резултат
ТОП оферта
АНИФЕ ХОДЖА - РОДЕНА ДА ПОМАГАгр. Силистра, Силистра,  преди 4 часаАнифе ходжа - първата жена ходжа! Владее силата на Корана - над 900 ритуала! - отстранява магии и родови проклятия, - събира разделени двойки и семейства, - изработва защити, - помага при безплодие и зависимости като алкохолизъм, наркомания - прави амулети за защита на дома и семейството - връща душевния мир и спокойствие с молитви от Корана Ако имате въпроси относно миналото, проблеми в настоящето или притеснения за бъдещето, НЕ СЕ КОЛЕБАЙТЕ, А МЕ ПОТЪРСЕТЕ! 100% гаранция и бързи резултати!
ТОП оферта
МАГ ЕЛЕНА - ДОКОСНАТА ОТ БОГАгр. Силистра, Силистра,  преди 4 часаМаг Елена е докосната от Бога! Родена е да помага на хората! С нейната намеса хиляди хора са намерили своето щастие и своето спасение! Маг Елена разгадава Вашето минало и надниква във бъдещето Ви! - разваля всякакви видове проклятия и магии, - събира разделени двойки и семейства, - прави бяла магия за любов, успехи и късмет - помага при здравословни проблеми и зависимости Ива от Ивайловград: ”Искам да благодаря на Елена, за това което направи за мен! Тя ми помогна да събера семейството си отново. Със съпруга ми бяхме в развод. Целият ми свят се разпадаше. Всичко вървеше надолу. Докато не открих маг Елена. Тя ми каза какво да направя и до 2- седмици всичко се оправи като с маги..
ТОП оферта
МАГ СТЕФИгр. Варна, Варна,  преди 4 часаЯсновидката Стефи - Тя е жената, от която другите не могат да имат тайни! Причината за това е проста - тя умее да вижда хората така, както никой друг! Още от малка Стефи е дарена с необикновената дарба да усеща хора и места - или поне така казват близките ѝ. Случаите, в които тя отгатва съдбата на напълно непознати са безброй! Дарбата ѝ служи да помага при: - безплодие - зависимости - събира разделени двойки и семейства - прави амулети и муски за успехи и късмет - разваля всякакви проклятия и магии - прави бяла магия - лее куршуми - премахва негативни енергии - зарежда и пречиства човешката душа Бързи и 100%- ви резултати!
ТОП оферта
ХОДЖА ОРХАН - помага на хора в затруднение, без такса - 089 728 7803гр. Добрич, Добрич,  преди 4 часаходжа Орхан - разгадава бъдеще и настояще. Чрез магични ритуали помага на хора в трудни ситуации, изчиства негативизъм. Прави ритуали за късмет и амулети за защита от магии. Помощта му е гарантирана на 100%. Без такса
ТОП оферта
Ясновидец и лечител - 089 860 9646гр. Варна, Варна,  преди 4 часаРаботя със Свети Георги Победоносец и предсказвам много точно близкото и далечното бъдещето. Премахвам магии, заклинания, проклятия, зависти, уроки и всякякви негативни влияния. Помагам за зареждане с положителна енергия с висше, за намиране на работа, любов и просперитет в живота. Резултати от седмица до месец. Помагам за лечение на ралични болести със силата на молитви към Светиите и Господ.
ТОП оферта
087 650 7433, 089 509 5048 - АННА-МАРИЯ-ТОП ЯСНОВИДКАТА НА БЪЛГАРИЯгр. Бургас, Бургас,  преди 4 часаОбадете се и ще разберете, че има човек, доказан в дарбата си на 100%! Дарбата ми да виждам в бъдещето е по наследство, а с времето се научих да правя нумерологични прогнози, да изчиствам негативни намеси и да правя защити срещу тях. Помагам също при някои болестни състояния - напикаване, заекване и зависимости *Изграждам лични тройни енергийни защити. *Стимулирам успех чрез специални ритуали с огън и вода *Работя с най-силните заклинания и от разстояния *Развалям бяла и черна магия *Нямате приятел/ка, разделените сте с любимия човек, чувствате се самотни и объркани *Съмнявате се, че в учението Ви нещата не вървят и сте заобиколени от неискрени приятелства. Не се колебайте да ме пот..
ТОП оферта
МАГ РУСКА - най-добрата ясновидка - 088 449 2117гр. Русе, Русе,  преди 4 часаМаг Руска - събира разделени двойки и семейства - открива направени магии - прави амулети за късмет, любов, пари - отключва късмета - улавя енергийните полета и изчиства чакрите
ТОП оферта
0896256206 - ходжа Шамса- помага на хора в безизходицагр. Бургас, Бургас,  преди 4 часаХОДЖА ШАМСА - помага на тези, които наистина се нуждаят от помощ, които са в безизходица и в критични ситуации. Не подбира хората! Специалист при конфликти и разделени в личен план, успява да надникне в миналото и настоящето, за да предскаже бъдещето. ”Потърсете ме, за да ви докажа силата си. Подавам ръка на изгубили вяра. Ако сте сред тях, потърсете ме и ще ви помогна. Връщам старата любов и отстранявам съперниците в любовта. Работя в страната и чужбина.” Вече над 20 г. едно голямо сърце дарява щастие на хората, спасение от неволите на бедни и богати, на здрави и болни, на млади и стари. Ръцете й притежават силно енергийно поле - лекуват не само тялото, но и душата. НА 100 % БЪРЗИ РЕЗ..
ТОП оферта
ИЗВЕСТНИЯТ АЛИШАН ХОДЖА - 088 444 6834гр. Велико Търново, Велико Търново,  преди 4 часаИзвестният Алишан ходжа - гадае на Свещения коран. Предсказва бъдещето Изчиства негативна енергия Събира разделени до 24 часа
ТОП оферта
Ясновидка Дида - 089 560 8787, 087 882 0113гр. Русе, Русе,  преди 5 часаЯсновидката Дида - номер 1 в цяла северна България и в гр. Русе! Работи в страната и в чужбина! 1.Предсказва минало и бъдеще 2.Изчиства всякакъв вид магии и родови проклятия 3.Развързва късмета, изчиства негативна енергия от дома, офиса 4.Прави бяла магия за любов 5.Събира разделени двойки, семейства, приятели 6.Прави АМУЛЕТИ за любов и успех 100% ГАРАНЦИЯ! Писма от хора, на които Дида е помогнала: Габриела от Червен бряг ”На 37 г. съм и все още нямам семейство и деца. Имам приятел, с който се разбираме, но като, че ли нещо го възпира за деца и по-сериозна крачка. Минали сме през всякакви разговори и така и не разбирах защо се стичат така нещата. Реших да се обадя на Дида..
ТОП оферта
МАГ ВЕРАгр. Русе, Русе,  преди 5 часаМАГ ВЕРА 1.Тълкува минало и разгадава бъдеще 2.Изчиства всякакъв вид магии и родови проклятия 3.Прави бяла магия за любов 4.Събира разделени двойки 5.Приготвя АМУЛЕТИ и талисмани за късмет 100% ГАРАНЦИЯ!!! *Цветомира от Приморско пише: Вера ми отвори пътя в живота. Буквално. С години тъпчех на едно място. Не ми вървеше в любов, работа, социални контакти. Ставах все по-затворена и се отдалечавах от приятели. Нямах магия, но имах завързан житейски път - от негативни ситуации и хора се е натрупала негативна енергия и се затварят всички житейски пътища. Благодарение на ВЕРА, аз съм отново щастлива, заредена и с желание за живот жена. Тя има дарба и умения, които наистина п..
ТОП оферта
ХОДЖА ФЕРИА-ДОКАЗАНА ХОДЖА, С ДАРБА ОТ БОГ - 089 509 5048гр. София, София,  преди 5 часаХоджа Фериа - една от най-добрите ходжи в България, с дарба от Бога. Доказала е своята способност. Коранът е нейният пътеводител - вижда къде е проблемът, има ли външна намеса и показва пътищата за справяне. Търсят я за изгубени вещи, изчезнали хора, здравословни проблеми, както и раздели двойки, изневери, проблеми в бизнеса и т.н.
ТОП оферта
ЯСНОВИДКАТА СТАНКА СТАНЕВА - Бог помага на мен, а аз на Вас!гр. Русе, Русе,  преди 5 часаБог помага на мен, а аз на Вас! Така ми е отредено от съдбата! Тук съм, за да Ви помогна: - събирам разделени двойки - връщам старата любов и отстранявам съперниците в любовта - премахвам негативната енергия от човека - правя амулети за късмет и венчило - премахвам родови проклятия - лекувам човешката душа - възвръщам щастието и успеха в любовта Работя в страната и в чужбина! 100% гаранция и бързи резултати!
ТОП оферта
МАГ ЯНКА - ФЕНОМЕН №1 В БЪЛГАРИЯгр. Силистра, Силистра,  преди 5 часаМАГ ФЕНОМЕН ЯНКА - ИЗБРАНИЦА НА БОГА Родена да помага на хората и да решава техните проблеми. С неземната си сила, тя умее да отстранява: -негативните влияния -родовите проклятия -завързан късмет за любов и бизнес Помага при: -безплодие -различни видове зависимости като алкохолизъм, наркомания -несполука в личен и професионален план Тя събира разделените семейства и двойки! Ако искате да подсигурите бъдещето си, да се съберете с близък човек или просто да разберете какво се е объркало в миналото - ОБАДЕТЕ СЕ НА МАГ ЯНКА И УСПЕХЪТ ЩЕ ВИ СПОХОДИ! Бързи и 100%-ви резултати! Работи от разстояние. Не оставяйте късметът да Ви избяга!
ТОП оферта
ГАДАТЕЛ ДОНКА - нейната намеса е Вашия щастлив крайгр. Варна, Варна,  преди 5 часаТя може да разкаже за редица случаи, в които нейната намеса е довела до щастлив край. Възприемана и смятана за ангел, който помага на хората с изключителната си дарба, гадател Донка ще направи и невъзможното, за да може Вие да намерите своето щастие. С необяснима за самата нея интуитивност, тя вижда невидимото за другите. Гадател Донка: - Усеща чуждата енергия. - Премахва магически влияния и проклятия. - Стопира безпокойството, депресията, фобиите и стреса. - Помага при безплодие и зависимости: алкохолизъм, хазарт и наркомания. - Събира разделени двойки и семейства. - Помага при семейни и бизнес проблеми. - Помага да срещнем любовта и да открием своето призвание. - Извлича и..
ТОП оферта
ХОДЖА АЙСЕЛ - ходжа №1 в Българиягр. Добрич, Добрич,  преди 5 часаАко се чувствате самотни и неразбрани и искате да разберете какво се е объркало в миналото Ви...ако късметът все Ви бяга и искате да гарантирате Вашите бъдещи успехи в професионален или личен план, или искате просто да надникнете в бъдещето си - ОБАДЕТЕ СЕ НА ХОДЖА АЙСЕЛ. ТЯ ЩЕ ПОМОГНЕ НА ВАС И ВАШИТЕ БЛИЗКИ ДА НАМЕРИТЕ СВОЕТО ЩАСТИЕ! Ходжа Айсел е родена да помага на хората със своята необикновена дарба! - Гледа на свещен Коран и прави ритуали за любов, късмет и благоденствие - Тя може да премахва магии и проклятия (вкл. родови) - Лее куршуми - Помага при зависимости и безплодие - Прави муски за успехи и късмет - Събира разделени двойки и семейства Работи от разстояние. Бърз..
ТОП оферта
Ходжа Реджепгр. Хасково, Хасково,  преди 5 часаХОДЖА РЕДЖЕП -открива и неутрализира негативи и родови проклятия -работи върху човешката карма -събира разделени двойки и семейства -знае гръцки език -извършва ритуали за намиране на работа и подобряване на бизнеса -работи от разстояние -100% гаранция
ТОП оферта
Ясновидец Маг Инагр. Добрич, Добрич,  преди 5 часаТя е жената, която вдъхва вяра на хората и помага на всеки, който има нужда. Маг Ина разбира за своите способности още преди 12 години. Усещания и точни попадения в прогнозите я карат да се обърне за отговори към окултната наука. Фигурите оживяват в картини и събитията се подреждат пред очите ѝ. Разучава как и какво да направи, за да овладее своите умения. Започва да премахва негативите, да прави ритуали за любов и брак, да отключва късмета и да дава съвети, кой как да се справи с проблемите. Хората казват за нея, че е Божие чудо. Тя е спасението на всеки един човек. Маг Ина лекува човешката душа и връща щастието и успеха в живота!
ТОП оферта
090063052*/0.60лв./ Ясновидство с маг Яна-гледа познава, казаното става.090063067* ТОЧНАТА КАЛИгр. София, София,  преди 6 часа0.60 лв. мобилни и бтк***ИСТИНАТА И САМО ИСТИНАТА***** 100 %ЯСНОВИДСТВО С Я Н А - АНГЕЛИТЕ И ГОВОРЯТ - ПРЕДСКАЗАНИЯТА СЕ С Б Ъ Д В А Т, ВИЖДА СЪБИТИЯ 090063052*** Не злоупотребява с болката на хората!!! - кодиране на съдбата помощ при емоционален дискомфорт, семейни недоразумения, конфликти с роднини, колеги, има ли бъдеще вашата връзка, любовна раздяла, откриване на сродна душа, успешен бизнес, кариера. Довери се на доказаните способности, разкрива истини за предстоящи събития. - помощ при кармична обремененост, родови проклятия, отключва късмета с божествени методи, напътствия при трансформиране на негативно влияние от разстояние - оказва положително енергийно въздействие на възникнал проб..
ТОП оферта
089 698 1642 - АЙРИН ХОДЖА - ДОКАЗАЛА СЕ И ИЗВЕСТНА В ЕВРОПА СРЕД ХОДЖИТЕгр. Пловдив, Пловдив,  преди 6 часаАз знам едно нещо - с хората се работи честно и почтено. Ходжа Айрин надминава всички ходжи в страната. Доказана и най-вече известна в Европа. Изчиства негативна енергия, събира разделени двойки, лекува депресия, стрес, дефекти в говора. Станете част от днешния ден, определете съдбата си, променете живота си чрез силата на ходжа АЙРИН.
ТОП оферта
Ходжа Османгр. Омуртаг, Търговище,  преди 6 часаХоджа Осман -открива и неутрализира негативи и родови проклятия -работи върху човешката карма -събира разделени двойки и семейства -знае гръцки език -извършва ритуали за намиране на работа и подобряване на бизнеса -работи от разстояние -100% гаранция
ТОП оферта
ЯСНОВИДКА И МАГ МАГДАЛЕНА - Жената чудо! 089 525 0381гр. Добрич, Добрич,  преди 6 часаЯСНОВИДКА И МАГ МАГДАЛЕНА - Жената чудо! Една от най-търсените в България. Изчиства кармата, лее куршум за отключване на късмета. Прави невъзможното - възможно, преобръща всяко зло към добро. Премахва всички магии и проклятия, лее куршум. Прави амулети за любов. Събира разделени двойки. Помага при лечение на зависимости.
ТОП оферта
Траян чародей ясновидец!- 0897 291 177гр. София, София,  преди 6 часаОбикновен човек съм с необикновена дарба. Изпълнявам желания с различни силни ритуали (Индийски, Халдейски и други). Не продавам Надежда, нито илюзии! Комуникирам лесно и бързо с Вас, за да видя Вашия проблем и да го реша. Обучен съм за всеки конкретен проблем как да действам. Дaрбата ми да оправям счупеното в един брак или връзка. Обичате, но има проблеми с партньора, това може лесно да се кодира и да сте щастливи. Ясновидството ми е дълбоко и ясно. Ако сте обезсърчен, излъган, с проблеми във вашата работа, бизнеса и социалният живот, съм насреща. Мога да събера двойка за едно денонощие, да разваля негатив за същото време, да излекувам деца от напикаване, стрес и страхово-депресивн..
ТОП оферта
Ясновидката ВЕСКА ИВАНОВА - 087 656 5167, 089 529 6752гр. Силистра, Силистра,  преди 6 часаЯсновидка Веска Иванова Предсказва минало и бъдеще Събира разделени двойки Прави амулети за любов, муски за здраве Помага при алкохолизъм и наркотици.
ТОП оферта
ЯСНОВИДКА ЕЛЕНАгр. Русе, Русе,  преди 6 часаЯсновидката Елена-номер едно в гр.Русе и цяла България! Доказала се е с дарбата си и помощта си пред хиляди! *Събира разделени двойки *Разваля всички видове магии и родови проклятия *Прави огнена защита и защита на дома *Изработва амулети за късмет, любов, бизнес *Помага при болести, наркомания и алкохолизъм *При нея няма невъзможни неща *100% гаранция
ТОП оферта
ЯСНОВИДКА ТИНКА - 089 231 7974, 087 948 1218гр. Силистра, Силистра,  преди 6 часаЯсновидката Тинка -гледа на икона -разчиства минало, настояще и бъдеще -премахва магии -лекува зависимост от алкохол и наркотици -прави защита против уроки, муски и др. Прониква във всяка чакра на човешката душа, пречиства човешкото съзнание от страх, стрес, депресия и паник атаки. Гарантира резултати.
ТОП оферта
ХОДЖА АЙТЕН - ОСВОБОДЕТЕ СЕ ОТ ТРЕВОГИТЕ И БЕЗПОКОЙСТВИЕТО СИ!!! 089 593 9005гр. Разград, Разград,  преди 6 часаТя владее тайнствената сила на всемогъщия коран. Помага при разделени двойки, разваля всички видове магии. -Доказани умения с резултати до 3 до 6 дни, узнайте Вашето бъдеще. -Помага за постигане на желани събития. -Прави бяла намеса. -Приготвя арабски муски за бизнес и при безплодие и др. 100 % гаранция за успех в моята работа! АЙТЕН Ходжа не се страхува да разкрие истината за съдбата на човек, защото знае, че може да му помогне! -Гледане по телефон, за цялата страна и чужбина
ТОП оферта
Ходжа Джеврие-жената чудо. №1 в България - 089 509 5067гр. София, София,  преди 6 часаХоджа Джеврие №1 - помага на всеки, който има нужда, чете коран, открива негативни влияния и зависимости, отключва късмета. Чрез Свещения Коран открива проблемите на всеки нуждаещ се от помощ: - събира разделени двойки - открива изневери - помага при алкохолизъм, наркомания - открива и изчиства магии - прави бяла магия за любов Чете молитва, чрез която изчиства негативното поле и отключва пътя. Отговаря на посочените телефони по всяко време. От цялата страна има благодарствени писма за нея. Едно от тях е на Мария от София; ” Благодаря на ходжа Джеврие. Тя ми помогна да си върна любовта на живота. Имам приятел от 5 г., но последната година той се промени на 360 градуса. Държеш..
« Предишна | 1234 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.