Услуги

Окултни

Филтри
Област
Населено място
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
93 обяви
ТОП оферта
Маг СТЕЛА 090063037*Ясно Вижда Точно казва, при безизходица 090063034 Астро ЛАДА прецизни прогнозигр. София, София,  преди 1 час100% ясновидство 090063037 - Феноменалната СТЕЛА - ясно вижда, точно казва при БЕЗИЗХОДИЦА. без приеми такси, точни отговори. с доказана дарба помага при критични ситуации, вижда събития. влияе с положителна енергия, закодира успех за да те споходи късмета, брак, любов, семейство, спорни имоти, съдебни дела, загубени вещи, партньорство в бизнеса, работа, неразбирателство в житейска среда, за да избегнете конфликти и трудности и да промените хода на събитията във ваша полза, проверка за немеса на негативно влияние, и как сами да трансформирате градивна енергия. помага при алкохолизъм и безплодие. 090063037 - ясновидката ДАНИ свобода и изцеление - предсказания с дългогодишна духовна практи..
ТОП оферта
Ислямска магиягр. София, София,  преди 1 часВ нашия сайт - arabskamagia.net, ние Ви предлагаме голям избор от автентични и работещи Арабски талисмани и муски, които ще Ви помогнат в различни житейски области. Онези от Вас, които желаят да се сдобият с истински талисман или муска, а не просто с безполезни комерсиални предмети, ще могат да се убедят в качеството и силата на нашите уникални творения. За сериозни проблеми и ситуации ние Ви предлагаме и направата на изключително мощни магически ритуали, извършвани от нашите специалисти от арабската школа. За връзка с нас посетете сайта ни: arabskamagia.net или използвайте имейл - muslim_magic@abv.bg
ТОП оферта
Ходжа Бедрие - Помогнала на много да открият верния път!!! 0877 42 75 40гр. Джебел, Кърджали,  преди 2 часаС дългогодишният си опит тя ще ви помогне където и да се намирате. Работи с лична среща и по телефона. Разгадава бъдещото, събира миналото ви. За нея невъзможни неща няма. Помага на хората прокудени от съдбата. Изчиства всякакъв вид магии и негативи! Помага при страх, нервно напрежение, нощно напикаване. Изготвя защити. - Обикновено хората се интересуват от стабилността на общественото си положение. При мен неведнъж са идвали хора, заемащи високи ръководни постове. Но внезапно са били понижени в по-ниска длъжност. Само 1-2% от клиентите ме посещават за кеф - питат какво ще е бъдещето им. Грижите и проблемите на повечето хора се дължат на това, че те са станали жертви на магии. Такива са ..
ТОП оферта
Маг Данигр. Бургас, Бургас,  преди 2 часаРазваля бяла и черна магия, събира разделени двойки, помага при наркоманйя. Прави муски за биснес, работа, любов. АКО ИМАТЕ НУЖДА МИ СЕ ОБАДЕТЕ НА НОМЕР 0882410805
ТОП оферта
Маг Рени Безплатна консултация Реални практики и резултатигр. София, София,  преди 3 часаЯсновидец и маг *предсказва съдбата *изчиства всякакви магии *събира разделени двойки *изработва всякакви амулети за късмет, венчило, работа, уроки изчиства домът от лоша енергия и зли духове За нея невъзможни неща няма, помага от разстояние с психо въздействие. Тя помага при разделени двойки, алкохолизъм, безплодие и хора, които не намират изход от всякаква ситуация и много други. Помага и дава надежда на тези, които наистина се нуждаят от помощ! С доказана дарба помага в безизходица и в критични ситуации. Лекува човешката душа и възвръща щастието и успеха в любовта.
ТОП оферта
Ясновидката Мария Мъглова - Феноменът на България, който никога не греши - 0897/66-95-66гр. Велико Търново, Велико Търново,  преди 3 часаФЕНОМЕНЪТ НА БЪЛГАРИЯ - МАРИЯ МЪГЛОВА Вече над 20 години едно огромно сърце дарява щастие на хората, спасение от неволите на бедни и богати, на здрави и болни, на млади и стари, една наследница на Траките. Още с посрещането на вратата тя скъсява дистанцията и веднага те предразполага. Повече от 20 години помага на хората. Дъщеря е на известната лечителка Цанка Христова основателка на първия център в България за окултизъм ”Център Изцеление”. Мария Мъглова има наследствена дарба, силно биополе, знания и човеколюбие. С това помага на страдащите. За нея е писано много. Филм вървя по различни телевизии. Хиляди са търсили нейната помощ. На масите в офисите и лежат десетки благодарствени писма. Ръ..
ТОП оферта
Маг Минагр. Русе, Русе,  Подател: МАГ Мина,  преди 4 часаИмате въпроси за СЪДБАТА и КЪСМЕТА СИ, за семейството и бизнеса? Намерете отговорите от Маг Мина! Маг мина успява да надникне в минало и настояще, за да предскаже бъдещето! МИЛИ ХОРА, АЗ СЪМ ТУК, ЗА ДА ВИ ПОМОГНА! ПОМАГАМ НА ХОРА С РАЗЛИЧНИ ПРОБЛЕМИ-ЗДРАВОСЛОВНИ, СЕМЕЙНИ, ПРОБЛЕМИ НА РАБОТНО МЯСТО ИЛИ В БИЗНЕСА, ПРОБЛЕМИ, КОИТО СА СВЪРЗАНИ С МАГИИ И НЕГАТИВИ, РАБОТЕНИ ВЪРХУ ВАС И СЕМЕЙСТВОТО ВИ! Изчиствам всякакви магии и родови проклятия, събирам разделени двойки, помагам с доказани във времето ритуали на самотните да срещнат подходящ партньор с когото да създадат дом и семейство. Помагам при алкохолизъм, депресия, стрес. Работя с клиенти както от България, така и от чужбина. ..
ТОП оферта
Славянски Маг и Ясновидка Борислава - 089 88 31 491гр. София, София,  преди 4 часаЯсновидец и Славянски Маг Борислава - предсказва съдбата - изчиства всякакви магии - събира разделени двойки - изработва всякакви амулети за късмет, венчило, работа, уроки За нея невъзможни неща не съществуват, помага от разстояние с психо въздействие. Помага при разделени двойки, алкохолизъм, безплодие и хора, които не намират изход от всякаква ситуация и много други. Помага и дава надежда на тези, които наистина се нуждаят от помощ! С доказана дарба помага в безизходица и в критични ситуации. Лекува човешката душа и възвръща щастието и успеха в любовта.
ТОП оферта
Ходжа Айджан 0898818851 Прочутата Ходжа На Цял свят!!Германия (DE), Друга държава,  преди 6 часаАз съм жената която иска да помогне на всеки който има проблеми. Помагам в всичко което е сварзано с магии любов И НАЙ ВЕЧЕ С СЪБИРАНЕТО НА РАЗДЕЛЕНИ ДВОЙКИ прочетете по-надоло с какво друго помагъм. ОБАДЕТЕ СЕ ЗА ДА РАЗБЕРЕТЕ КАКВО ВИ ОЧАКВА И КАКВО ИМАТЕ НАПРАВЕНО. *специалист в събирането на разделени двойки и семейства *най добрата в Европа *помага да имате по-лесен живот *премахва негативна енергия, стрес, уплаха, магии, родови проклятия *подобрява отношения на семейства и двойки, помага при безплодие, алкохолизъм и наркомания *лее куршум против страх, уроки и стрес *прави бяла магия за любов *за нея няма невъзможни неща Ако и вие имате подобен проблем, не се колебайте и за..
ТОП оферта
Известният Мехмед Ходжагр. Севлиево, Габрово,  преди 6 часаИзвестният Мехмед ходжа отново се завърна в България - гледа на свещен Коран, разваля магии, събира разделени, лекува болни. Практикува алтернативно лечение през последните 20 г. Дълго време е изучавал вероучение. Преподавател по ислям. Един от малкото ходжи в България, съчетали знанията на исляма с дълбоките познания за негативното енергийно въздействие върху хората. Има много пациенти от цяла България. При него обикновено има стълпотворение от хора. Мехмед Ходжа е известен с това, че не прави разлика между религиите и помага на всеки човек.
ТОП оферта
Маг и Ясновидец Ангелинагр. Русе, Русе,  преди 6 часаМаг и ясновидец Ангелина - жената, която разкрива Вашата душа - минало, настояще, бъдеще. Открива негативните влияния, съветва и помага. Обърнете се към нея при: -стрес и депресия -проблеми в бизнеса -проблеми в междуличностни отношения -раздели -зависимости -съмнения за негативни външни влияния
ТОП оферта
Довери се на Александрагр. Варна, Варна,  преди 6 часаРодена съм на границата между два зодиакални знака. Дарбата си наследих от баба ми, която в миналото беше известна знахарка в България.От нея се научих да правя безпогрешно нумерологични бизнес прогнози,да установявам и неутрализарам магии и редови проклятия,помагам също така при безплодие,напикаване,заекване и други здравословни проблеми и зависимости. Изграждам лични тройни енергиини защити знам и какво да направя, за да не усетите кризата стимулирам успех чрез специални ритуали с огън и вода работя с най-силните заклинания и от разстояния развалям бяла и черна магия нямате приятел/ка разделените сте с любимия човек чувствате се самотни и обърка..
ТОП оферта
Маг Зарагр. Русе, Русе,  преди 7 часаМаг Зара! Бог помага на мен, а аз на Вас! Така ми е отредено от съдбата! - събирам разделени двойки -връщам старата любов и отстранявам съперниците в любовта. -премахвам негативната енергия от човека. - правя амулети за късмет и венчило - премахвам родови проклятия -лекувам човешката душа. -възвръщам щастието и успеха в любовта! Работя в страната и в чужбина!
ТОП оферта
ясновидка Дидагр. Русе, Русе,  преди 7 часаЯсновидката Дида - номер 1 в цяла северна България и в гр. Русе! 1.Предсказва минало и бъдеще 2.Изчиства всякакъв вид магии и родови проклятия 3.Развързва късмета и зарежда с енергия - дома, офиса и бизнеса 4. Прави бяла магия за любов 5. Събира разделени двойки 6. Прави АМУЛЕТИ за любов и успех 100% ГАРАНЦИЯ! Работи в страната и в чужбина! Марияна, гр.Варна: Аз съм една жена, която се обърна за помощ към ясновидка Дида за разваляне на магия, защото имах много проблеми в живота си. Бях слушала и чела за хора, надарени от Бог с дарба да помагат на хора в нужда. Благодаря на съдбата, че ме срещна с Дида, за да се убедя в това. След запознанството ни имах привил..
ТОП оферта
МАГ ВЕРАгр. Русе, Русе,  преди 7 часаМАГ ВЕРА 1.Тълкува минало и разгадава бъдеще 2.Изчиства всякакъв вид магии и родови проклятия 3.Прави бяла магия за любов 4.Събира разделени двойки 5.Приготвя АМУЛЕТИ и талисмани за късмет 100% ГАРАНЦИЯ!!! Иванка Василева, гр.Шумен С ужас установих, че съпругът ми от 10 години се вижда с друга жена на семейни начала, т.е. тя му е била любовница. Не можех да повярвам, искаше ми се всичко това да бъде лъжа. Имам две вече големи и чудесни деца, а и ние вече сме на години. Не можех да спя,бях много зле.Съпругът ми отричаше, но виждах как тайно я търсеше по телефова и търсеше начин да я срещне в квартала, в който живеехме. Прочетох за Вера и се обадих по телефона като се ч..
ТОП оферта
ЯСНОВИДКА ЕЛЕНАгр. Русе, Русе,  преди 7 часаЯсновидката Елена-номер едно в гр.Русе и цяла България! Доказала се е с дарбата си и помощта си пред хиляди! *Събира разделени двойки *Разваля всички видове магии и родови проклятия *Прави огнена защита и защита на дома *Изработва амулети за късмет, любов, бизнес *Помага при болести, наркомания и алкохолизъм *При нея няма невъзможни неща *100% гаранция
ТОП оферта
Ясновидка Веска Ивановагр. Силистра, Силистра,  преди 7 часаЯсновидка Веска Иванова - предсказва минало и бъдеще, събира разделени двойки, прави амулети за любов, муски за здраве, помага при алкохолизъм и наркотици
ТОП оферта
МАГ МИМАгр. Русе, Русе,  преди 9 часаМаг Мима е с доказани ясновидски способности *предсказва минало и бъдеще *изчиства магии, лее восък и коршум за страх *прави бизнес прогнози *помага при безплодие и зависимости - алкохолизъм,хазарт и наркомания *премахва страхови неврози *помага при безсъние без медикаменти *прави ритуали за любов и бизнес *намира изгубени хора и вещи Помогнала е на стотици хора, предсказала е политиката на България, за нея невъзможни неща няма. Обадете се и се уверете сами. 100% гаранция.
ТОП оферта
Маг Евагр. Русе, Русе,  преди 9 часаМаг Ева - събира разделени двойки, разгадава бъдещето и изневярата, помага при проблеми в кариерата, разваля всякакъв вид магия, лекува бъбреци, гръбначен стълб, тумор и др. Тя ще обърне живота ти към по-добро. Обади се на маг Ева -за нея невъзможни неща няма.
ТОП оферта
Ясновидката Данигр. Русе, Русе,  преди 9 часаЯсновидката Дани *събира разделени двойки *разгадава бъдещето и изневярата *помага при проблеми в кариерата *разваля всякакъв вид магия *100 % гаранция
ТОП оферта
Ходжа Гюлсунгр. София, София,  преди 9 часаХоджа Гюлсун - най - търсената жена ходжа сред мъжете! С дългогодишния си опит тя ще ви помогне, където и да се намирате. Работи с лична среща и по телефона. Разгадава бъдещето, събира миналото ви. За нея невъзможни неща няма. Помага на хората прокудени от съдбата. Изчиства всякакъв вид магии и родови проклятия. 100% успех!
ТОП оферта
Ходжа Зелихагр. София, София,  преди 9 часаХоджа Зелиха - събра хиляди разделени двойки за дни!!! ХОДЖА ЗЕЛИХА СЪБРА ХИЛЯДИ РАЗДЕЛЕНИ ДВОЙКИ СЕГА Е И ВАШИЯ РЕД ПОТЪРСЕТЕ МЕ И ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ СИЛАТА МИ!!! Съдбата ми отреди да поемам чуждата болка!!! *прави това, което другите само обещават *специалист в събирането на разделени двойки и семейства *най добрата в Европа *помага да имате по-лесен живот *премахва негативна енергия, стрес, уплаха, магии, родови проклятия *подобрява отношения на семейства и двойки, помага при безплодие, алкохолизъм и наркомания *лее куршум против страх, уроки и стрес *прави бяла магия за любов *за нея няма невъзможни неща ходжа Залиха- прави това което другите само обещават, специалист в ..
ТОП оферта
Невъзможно за нея няма. Резултат до 24 часа - Ходжа Севгигр. Разград, Разград,  преди 9 часа-негативна енергия -силна арабска магия за любов и късмет -оправя кармични проблеми -амулети за бизнес, пари, работа и любов -разваля всякаква магия -премахва родови проклятия -събира разделени двойки -лея куршум -1000% Гаранция-коректност и дискретност ХОДЖА СЕВГИ СЪБРА ХИЛЯДИ РАЗДЕЛЕНИ ДВОЙКИ СЕГА Е И ВАШИЯТ РЕД ПОТЪРСЕТЕ МЕ И ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ СИЛАТА МИ!!! Съдбата ми отреди да поемам чуждата болка!!! Тя владее тайнствената силната на всемогъщия коран. Помага при разделени двойки, разваля всички видове магии. Доказано умения с резултати до 3 до 6 дни, узнайте вашето бъдеще. Помага за постигане на желани събития. Прави бяла намеса. Приготвя арабски муски за бизнес и при безплод..
ТОП оферта
МАГ НИКОЛЕТАгр. Шумен, Шумен,  преди 9 часаАко животът ви се е сринал и не намирате изход от проблемите си, ако сънят ви е напуснал, любими хора са ви изоставили, не знаете и не виждате изход от тази ситуация, имате проблеми с любовта или от друго естество...? - обичате някого, а той/тя не ви забелязва? - искате да научите за Вашето бъдеще?? - измъчва ви нещо? тогава се обади и разреши всички проблеми Събирам разделени двойки, отстранявам съперници в любовта. Разваляне на черни магии, отключва късмета. Прави амулети за здраве късмет и зареждане с положителна енергия. Отговор на всички въпроси. Работя с цялата страна и чужбина.
ТОП оферта
Маг Герганагр. Варна, Варна,  преди 9 часаМаг Гергана - специалист при конфликти и раздели в личен план -успява да надникне в минало и настояще, за да предскаже бъдещето -отстранява негативно влияние, стрес, уроки, родови проклятия -събира разделени двойки -прави амулети за любов и муски за здраве -помага при алкохолизъм и наркотици
ТОП оферта
Маг Снежанагр. Бургас, Бургас,  преди 9 часаМаг Снежана *прави нумерологични бизнес прогнози, установява и неутрализира магии и родови проклятия *помага при безплодие, напикаване, заекване, зависимости *прави защитна стена за години напред Родена съм на границата на два зодиакални знака, а дарбата си наследих от баба ми, която в миналото беше известна знахарка във варненския регион. Работя с най-силните заклинания и от разстояние. Много ми се иска всички да знаят, че при стрес душата се затваря, енергийното ниво рязко намалява и човек се чувства безпомощен и обречен. А стресът ни съпътства ежедневно в живота. Много хора са напълно незащитени от неговото влияние и сами не могат да го преборят. Аурата (енергията на човека) отсла..
ТОП оферта
МАГ ДЖИЛЯНА - Най-силна е в любовните магииГермания (DE), Друга държава,  преди 9 часаМАГ ДЖИЛЯНА - най-силна е в любовните магии Извършва специални магически ритуали за хармонизиране на взаимоотношенията, събиране на разделени двойки и семейства. Тя не е просто гадател, а доказал се с времето феномен, който вижда събитията и ги назовава с имена и дати. Научава за своите свръхвъзможности още на 17 години. Картите Таро стават нейната връзка със света на окултното. С тяхна помощ гадател и маг Джиляна разкодира предстоящите събития и намира изчезнали хора и предмети. Диагностигира кармата и тушира негативните влияния. Формира желани събития. Гадател и маг Джиляна работи и от разстояние на посочените телефон - БЕЗ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ИМПУЛСИ Skype:mag_djilqna
ТОП оферта
МАГ ЕЛИВеликобритания (GB), Друга държава,  преди 9 часаМаг Ели предсказва съдбата на човека, изчиства всякакви магии, събира разделени двойки, изработва всякакви амулети за късмет, венчило, работа, уроки. За нея невъзможни неща няма, помага от разстояние с психо въздействие. 100% гаранция. Петър Атанасов, Атина, Гърция Имах сериозен проблем.Много се надявах да ми помогнете.Обадих ви от Гърция, защото се влюбих се в една жена.И двамата бяхме лудо влюбени един в друг,чувствата ни бяха искрени и взаимни, допадахме си много…като че ли бяхме един за друг.Катя искаше да се ожени и да имаме и детенце,докато един ден всичко се обърна наопаки. Изведнъж без причина,без обяснение,без нищо Катя спря да се вижда с мен,нито по телефона се обаждаше…нищо..
ТОП оферта
Ясновидка Тинкагр. Силистра, Силистра,  преди 9 часаясновидката Тинка гледа на икона, разчиства минало, настояще и бъдеще, премахва магии, зависимост от алкохол и наркотици, прави защита против уроки, муски и др.
ТОП оферта
Ходжа Зухрагр. Варна, Варна,  преди 9 часаХоджа Зухра е помогнала на хиляди да намерят своето спасение. Открива и неутрализира негативи и родови проклятия. Семейно консултиране. Работи върху човешката карма. Прави бяла намеса за безплодие. Извършва ритуали за намиране на работа и подобряване на бизнеса. Събира разделени двойки. Помага при алкохолни и наркотични зависимости. Изготвя амулети за връзка.
« Предишна | 1234 | Следваща »
Host.bg
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.