Услуги

Окултни

Филтри
Област
Населено място
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
202 обяви
ТОП оферта
Истината ! Маг Стела - 090063037 * ясно вижда .090063034 астро Лада . 090063036 Изцелител Нада.гр. София, София,  преди 10 часа100% ясновидство 090063037 * Ф е н о м е н а л н а т а С т е л а - ясно вижда, точно казва при безизходица.без приеми такси, точни отговори. с доказана дарба помага при безизходица и критични ситуации, вижда събития. влияе с положителна енергия, закодира успех за да те споходи късмета, брак, любов, семейство,спорни имоти, съдебни дела, загубени вещи, партньорство в бизнеса,работа, неразбирателство в житейска среда, за да избегнете конфликти и трудности и да промените хода на събитията във ваша полза, проверка за немеса на негативно влияние, как сами трансформирате градивна енергия.помага при алкохолизъм и безплодие. 090063036 и з ц е л и т е л Н а д а свобода и изцеление - предсказания с д..
ТОП оферта
Ясновидката на народа Дани - 0893/791-757 и 0885/983-194гр. Алфатар, Силистра,  преди 17 часаЯсновидката на народа Дани Ясновидката ДАНИ приема и работи в Германия гр. Нюрнберг/веднъж месечно поради големия интерес/ за информация на телефоните 0893/791-757 и 0885/983-194 Докосната от неземна сила, работи с личен прием и от разстояние. Разваля всички видове магии. Прониква в миналото-предсказва бъдещето. Прави бяла магия за любов. Събира разделени двойки. Постигане на желани събития. Помага при зависимости от алкохол, психични състояния и др. Не задържайте болката и мъката в себе си, потърсете ме ще ви помогна! Свържете се с мен на 0893/791-757 Родена под знака на Скорпиона, в годината на Водния Тигър. Ученичка на звезден маг Елена Вакуленко. Аз Лунен маг Дани е един от малкот..
ТОП оферта
Гадателката Светлина - най-добрата българска гадателкагр. Бургас, Бургас,  преди 17 часа/Благодарно писмо: В досегашният си живот, хиляди пъти съм повтаряла, че съм човек без късмет. Имаше много шансове в живота ми, но всички се проваляха. Парите изтичаха между пръстите ми, любовта никога не стигаше до края, кариерата ми беше измъчена. Борих се, а не стигах за там за където се бях устребил, след срещата ми с гадателката Светлина, животът ми се промени, късметът застана на пътя ми, спечелих средства които и не съм си представял, срещнах жената на живота си. Намам думи да изкажа това чувство, направи живота ми прекрасен. Мъдимов Димов, гр. София Най-добрата българска гадателка Светлина, жената която говори с гласа на вселената, един ненадминат феномен, който разкрива тайните на..
ТОП оферта
ДЕНОНОЩНО 090363130 МАГ ОЛГА РА ЩЕ ВИ ПОМОГНЕ И НА ЖИВО В СКАЙП valval1339-ГЛЕДАНЕ НА КАРТИ ,ХОРОСКОПИ И РАЗВАЛЯНЕ НА МАГИИгр. София, София,  преди 17 часаДЕНОНОЩНО 090363130 МАГ ОЛГА РА ЩЕ ВИ ПОМОГНЕ И НА ЖИВО В СКАЙП valval1339-ГЛЕДАНЕ НА КАРТИ ,ХОРОСКОПИ И РАЗВАЛЯНЕ НА МАГИИ
ТОП оферта
ЯСНОВИДКАТА ЗАРАгр. Русе, Русе,  преди 17 часаМаг Зара - Бог помага на мен, аз помагам на вас! Маг Зара е феномен с неземна сила! Помагам на влюбените да се задомят. Премахвам магии, чрез няколко ритуала. Развързвам късмета, зареждам с енергия дома и офиса. Помагам на всеки, да намери своята половинка в живота си! Помагам, като Връщам спокойствието и радостта в семейството, на всеки човек! Изчиствам всякакъв вид негативно въздействие. ОБАДЕТЕ СЕ И НЯМА ДА СЪЖЕЛЯВАТЕ ! ДАВАМ БЪРЗИ ОТГОВОРИ И БЪРЗИ РЕЗУЛТАТИ ! РАБОТЯ ОТ РАЗСТОЯНИЕ В ЦЯЛ СВЯТ
ТОП оферта
ясновидка Дидагр. Русе, Русе,  преди 18 часаЯсновидката Дида 1.Предсказва минало и бъдеще 2.Изчиства всякакъв вид магии и родови проклятия 3.Развързва късмета и зарежда с енергия - дома, офиса и бизнеса 4. Прави бяла магия за любов 5. Събира разделени двойки 6. Прави АМУЛЕТИ за любов и успех 100% ГАРАНЦИЯ! Работи в страната и в чужбина! Марияна, гр.Варна: Аз съм една жена, която се обърна за помощ към ясновидка Дида за разваляне на магия, защото имах много проблеми в живота си. Бях слушала и чела за хора, надарени от Бог с дарба да помагат на хора в нужда. Благодаря на съдбата, че ме срещна с Дида, за да се убедя в това. След запознанството ни имах привилегията и щастието да се докосна до дарбата на тази..
ТОП оферта
ЕЛЕНАгр. Русе, Русе,  преди 18 часаЕлена, събира разделени двойки, разваля всички видиве магии и родови проклятия. Прави огнена защита и защита на дома, изработва амулети за късмет, любов, бизнес
ТОП оферта
МАГ ВЕРАБългария (BG), Друга държава,  преди 18 часаМАГ ВЕРА, E-MAIL: magvera@abv.bg 1.Тълкува минало и разгадава бъдеще 2.Изчиства всякакъв вид магии и родови проклятия 3.Прави бяла магия за любов 4.Събира разделени двойки 5.Приготвя АМУЛЕТИ и талисмани за късмет 100% ГАРАНЦИЯ!!! Илина, гр.Пловдив Маг Вера, Вие спасихте семейството ми, мъжът ми се завърна, заряза онази жена, която го беше преластила и сега е отново е с мен и децата ми. Сигурно помните как Ви се обадих през сълзи с въпроса, „Това ли е края на живота ми?” Какво се случи със семейството ми? Защо мъжът ми без никаква причина, без да сме имали неприятности ме заряза и отиде да живее с друга жена. Аз бях ходила на няколко други места, но безрезултат..
ТОП оферта
МАГ ГАБРИЕЛАгр. Варна, Варна,  преди 18 часаАко животът ви се е сринал и не намирате изход от проблемите си, ако сънят ви е напуснал, любими хора са ви изоставили, не знаете и не виждате изход от тази ситуация, имате проблеми с любовта или от друго естество...? - обичате някого, а той/тя не ви забелязва? - искате да научите за Вашето бъдеще?? - измъчва ви нещо? тогава се обади и разреши всички проблеми Събирам разделени двойки, отстранявам съперници в любовта. Разваляне на черни магии, отключва късмета. Прави амулети за здраве късмет и зареждане с положителна енергия. Отговор на всички въпроси. Работя с цялата страна и чужбина.
ТОП оферта
ЯСНОВИДЕЦ И ЛЕЧИТЕЛ РУСИгр. Силистра, Силистра,  преди 18 часаЯсновидец и лечител Руси - лекува левкимия, рак на гърдата и простатата, лекарствата са ограничени бройки, разваля магии, събира разделени двойки, 100% гаранция
ТОП оферта
Ясновидка Тинкагр. Силистра, Силистра,  преди 18 часаЯсновидка Тинка - гледа на икона, разчиства минало, настояще и бъдеще, премахва магии, зависимост от алкохол и наркотици, прави защита против уроки, муски и др.
ТОП оферта
ХОДЖА МЕЛИНБългария (BG), Друга държава,  преди 18 часаХоджа Мелин може да освобождава от негативни влияния, премахва родови проклятия, стрес, нощни страхове, освобождава блокиран бизнес, разрешава семейни проблеми, изработва кристални амулети и талисмани за любов, късмет, бизнес и пари, енергийни защити за вас и вашето семейство.Прави бяла намеса за любов, премахва всякакъв вид магии. ”Неслучайно посетих Мелин, както много хора, имах и аз проблеми.Проблеми със здравето и работата.Мелин посочи точно гениталиите, стомаха, плексит и т.н. С метода на медолечението за една седмица след започването му се чувствам прекрасно, нещо повече, всички мои приятели и познати твърдят, че изглеждам с 8-10 години по-млада. В работата ми бяха направени магии. М..
ТОП оферта
0900 63 026 Сподели своите терзания с НИКОЛЕТА по всяко времегр. София, София,  преди 20 часаТочни предсказания за бъдещето, пари, бизнес, работа, любов, съвместимост, брак. Откривам и изчиствам негативни влияния изчиства родова карма и проклятия = 0900 63 026 = 2,40лв. от всички мобилни оператори и БТК или със SMS с текст SPODELI026 на 191966/1,20лв./
ТОП оферта
маг вили-100% ясновидство и решаване на проблеми!Разваляне на магии и събиране на разделени двойки!гр. София, София,  Подател: МАГ ВИЛИ,  преди 20 часаМАГ ВИЛИЗДРАВЕЙТЕ!НА 2 ОКТОМРВИ ПОЧИТАМЕ СВ. КИПРИАН И СВ.УСТИНА.Голяма част от вас знаят,а за тези от вас,които до сега не са знаели насочвам вниманието ви,че това са двамата великомъченици,които помагат за изчистване на всякакви магии и родови проклятия,негативни и други зловредни влияния! Луната в момента е във фаза пълнолуние,което също е един много важен фактор,за всички вас,които искате да промените живота си към добро.ОТ ДНЕС ДО 5 ОКТОМВРИ, ЩЕ ПРАВЯ РИТУАЛИ ЗА ИЗЧИСТВАНЕ НА ВСЯКАКВИ МАГИИ И НЕГАТИВНИ ВЛИЯНИЯ ОТ ВАС,за положителна промяна във Вашия живот: решаване на Ваши здравословни проблеми/в основата на които стоят магии/,безплодие,депресия,прекалена раздразнителност,алкохолна,наркотична и..
ТОП оферта
ХОДЖА ЕРОЛ - НАЙ-ДОБРИЯ В ЕВРОПА, ПРАВИ ТОВА КОЕТО ДРУГИТЕ САМО ОБЕЩАВАТ,СПЕЦИАЛИСТ В СЪБИРАНЕТО НА РАЗДЕЛЕНИ ДВОЙКИ И СЕМЕЙСТВАгр. Бургас, Бургас,  преди 20 часаПРИ НЕГО НЕ СЕ чака най-добрия в Европа, помогнал на много хора, открива и премахва всякакви магии, негативни въздействия, родови проклятия, събира разделени семейства до дни, прави защити против магии за цялото семейство, помага при алкохолизъм и наркомания, помогнал на много хора и в чужбина, сега вече може и на вас да помогне, осъществява контакт с отвъдното и предава тяхните послания, изготвя муски за вървеж във бизнеса, работата и семейството, разделя и събира семейства и двойки по ваше желание, прави бяла магия за любов, за него няма прегради и разлика в етноста на човека, помага без пари, приема само подаръци, ясно вижда, точно казва, семейни, имотни, съдебни, бизнес, енергийни корекц..
ТОП оферта
ЯСНОВИДКАТА ДАНАЯгр. Русе, Русе,  Подател: ЯСНОВИДКАТА ”ДАНАЯ”,  преди 22 часаЯСНОВИДКАТА ”ДАНАЯ”-Погледнете, във вашето близко и далечно бъдеще! Не се чудете, дали Той или Тя, ви обичат? Дали, събитията ще бъдат във ваша полза? -Ако, имате проблеми в интимния си живот и не успявате да въстановите хармонията, във връзката ви! -Тогава, ми се обадете!-Извършвам, специални магически ритуали, за: Хармонизиране на взаимоотношенията, Събиране на разделени двойки и семейства, за кратко време и Отстраняване, на трети! -Ясновидство и Гадаене!-Намерете, отговорите и решенията на вашите проблеми! Използвайте-Обикновения телефонен номер, без импулси, който е поместен под обявата! Работя, с цялата страна и чужбина. Ясновидката Даная може също изчиства на негативно влияние, зарежда с поло..
ТОП оферта
Ясновидец и Маг Герганагр. Плевен, Плевен,  преди 23 часаЯсновидец и маг Гергана - за нея няма невъзможни неща, от невъзможното прави възможно, за да ви дари с лъч светлина. Само тя може да ви върне към живота. Изчиства всякакъв вид негативни енергии, приготвя огнени муски, резултати до 24ч. Помага при бездетие, алкохолизъм, наркомания. Събира разделени.
ТОП оферта
ЕЛИЗАН ХОДЖА - ХОДЖА ИЗВЕСТЕН С ДАРБАТА СИ В ЦЯЛА ЕВРОПА ПРАВИ ЧУДЕСА СЪС СВЕЩЕНИЯ КОРАН-МЪЖЪТ, ЗА КОЙТО НЯМА ПРЕГРАДИ, ПОМОГНАЛ НА СТОТИЦИБългария (BG), Друга държава,  преди 23 часаПредсказва минало и бъдеще! Единственият доказал се пред вас хората и обществото както в чужбина сега и тук винаги постига 100% желаният резултат той е дясната ръка на природата, превъзмогнал е хиляди препятствия и е осъществил хиляди мечти за него няма невъзможни неща който го може просто го може! Открийте проблемите си и сглобете житейския си пъзел. Помогнал на много хора нека помогне и на вас - БЪРЗИ ОТГОВОРИ И РЕЗУЛТАТИ Изчиства всякакъв вид магии и родови проклятия от разстояние! ! ! Развързва късмета и зарежда с енергия - дома, офиса и бизнеса. Прави АМУЛЕТИ за любов и успех ГАДАЕ НА КОРАН И ДОКАЗВА МАГИЯТА Много от вас са се сблъсквали с мен и ме познават от цялата страна и зна..
ТОП оферта
Силна черна магия за любовгр. София, София,  преди 1 денЧерен майстор с над 10 години практика с достатъчно опит, знания и способности, за да може да решава всякакви житейски проблеми. Всякакъв вид вредоносни въздействия (разоряване, болести, родови проклятия, кошмари, лудост, наказание и отстраняване на съперници и други). Мощни любовни, сексуални и подчиняващи въздействия (експерт). Бизнес магия, за успех в начинания, премахване на конкуренция, ритуали за увеличаване на финансовото състояние. Отстраняване на всякакъв вид въздействия, поставяне на защита, изчистване на домове и помещения от всякакви негативни енергии (експерт). -Пълна дискретност и гарантирани резултати. Винаги работя до постигане на целите и в определеното след диаг..
ТОП оферта
Феноменът и Оракул Лени - 0897/670-170гр. Дулово, Силистра,  преди 1 денТочно Ясновидство; -Помага за разрешаване на семейнте проблеми; -Ичиства стрес, страх, негативна енергия, родови проклятия; -Отклюава заключение късмет; -Предсказва бъдеще и настояще и от растояние, задайте всички ваши въпроси; -Изготвя бизнес амулети, амулети за любов и др.; -Извършва ритуали и прави огнена защита за цял живто от магически попадения; -Невъзможни неща за нея няма! Бързи резултати до 20 дни! Ще помогна и на вас обадете се 0897/670-170 Дарена с неземна сила от природата. Всенародно призната дарбата и се признава и извън границите на странатани. Когато била малка тя отишла с родителите си при баба Ванга те имали проблем за разрешаване. Влези вътре и В..
ТОП оферта
Точна прогноза за бъдеще от Известен Астрологгр. София, София,  преди 1 денTочен и сигурен начин да разберете какво ще се случи, от кои болести ще боледувате, до къде се простират вашите успехи, къде са ви грешките, кога ще успеете , кога ще оздравеете, кога ще се разболеете,с кой е по добре да сте приятели, с кой да се ожените, имате ли голям късмет за тото, и кога пък е добре да пускате тото, кога да играете на борсата. Истината за тези неща от един от най-добрите : екстрасенс и астролог Борислав , магистър по комуникация по образование, с опит 30 години в Астрология и сродни науки. Среща на живо, записване по телефона,30лв е срещата разговор, ако продължи повече, надхвърленото време е по 30 лева на час./ Може да се плати по банков път и после да говорим по с..
ТОП оферта
090063048 Маг Ани, астро Мира и Соня таро. 090063061 Точната маг Вили .090063067 Лили таро.гр. София, София,  преди 1 ден/ 0. 60 лв. мобилни и бтк / точни отговори - доказано ясновидство, събиране на разделени двойки, как да откриеш подходящият партньор, как сами да пречистите тялото , защита, репродуктивни любовни проблеми,адаптация в житейска среда, как да се предпазим от врагове.гадателки.дир.бг
ТОП оферта
Ясновидката Теодорагр. Габрово, Габрово,  преди 1 денАко животът ви се е сринал и не намирате изход от проблемите си, ако сънят ви е напуснал, любими хора са ви изоставили, не знаете и не виждате изход от тази ситуация, имате проблеми с любовта или от друго естество...? Обичате някого а тои/тя не ви забелязва? - искате да научите за вашето бъдеще?? - измъчва ви нещо? тогава се обади и разреши всички проблеми Събирам разделени двойки, отстранявам съперници в любовта. Разваляне на черни магии, отключва късмета. Прави амулети за здраве късмет и зареждане с положителна енергия. Отговор на всички въпроси. Работя с цялата страна и чужбина.
ТОП оферта
/ 0.60лв.моб. бтк / 090063052 маг Яна гледа, познава казаното става. oткрива, разваля.гр. Бургас, Бургас,  преди 1 денМаг Яна не злоупотребява с болката.090063052 - зарежда от разстояние с енергия, успешно помага при раздяла, заздравяване на любовна връзка, откриване на сродна душа, как да се справим със стреса, дни на прилив и отлив, бизнес прогнози, професионална кариера, житейска мисия. Преодoляване на конфликтни ситуации.Разкрива истини за минали и предстоящи събития. 090063064 Гадателката Райка, с доказана дарба помага при проблеми от личен и делови характер.Попитай таро картите на маг Лили - 090063067 вашето бъдеще и настояще , точно таро.проблеми от личен и социален характер, вашите силни и слаби страни.
ТОП оферта
090063065 ясновидката Светла, 090063087 точната Гея. 090063066 Астро Калия; 090063064 Райка тарогр. Пловдив, Пловдив,  преди 1 ден/ 0.60 лв. за мобилни и бтк /090063065 Ясновидката Светла - истината сега с доказани способности , прецизни прогнози, репродуктивни житейски проблеми от всякакъв характер; Маг Гея 090063087 - наследена дарба да предсказва бъдеще и настояще, психоанализа, вашият жизнен път, истини и тайни. 090063065 - гадателката Сибела , любовни, семейни проблеми, таро карти, точни отговори на въпроси.доказана дарба - феноменът Калия 090363066 - хармония в семейството и благоденствие, късмет във всяко начинание. Маг Райка - 090063064 - вашите успешни периоди за ново начало, житейски несгоди. Божествената маг Лили таро - 090063067 психоаналитична терпия как да постъпиш в определени моменти ,за да успяваш. п..
ТОП оферта
090063047 Маг Рада, вижда събития, открива загубени вещи, любов семейство, бизнес, кариерагр. София, София,  преди 1 ден/ 0.60 лв. мобилни и бтк / 100 % ясновидство с маг Рада - 090063047 - не злоупотребява с болката на човека , без приеми и финансови условия, работи с информационното поле, влияе енергийно и оказва благотворно влияние при родова и кармична обремененост.Помага на хора на хора със сериозни проблеми - хармонични отношения в любовта, семейството, несгоди в житейска среда, нова работа, доходен бизнес, подобряване на финансово благосъстояние, открива загубени вещи.
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPБяла магия за любов | Окултни | гр. Варна
Бяла магия за любов
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Маг Вяра,  преди 4 часа
Ако желаете да поръчате направата на любовна магия, ритуал против изневяра, хармонизиране на отношенията, брачен ритуал, бяла магия, за да намерите най-подходящия за Вас партньор, или пък искате да се събере с Вашата половинка, можете да се свържете с мен. Аз съм Маг Вяра. Имам над 15 годишен опит в областта на любовната магия. За мен магията е дарба и призвание. Работя с клиенти както от България, така и от чужбина. За връзка с мен използвайте следният имейл: magiazalubov@abv.bg
VIPточни отговори на конкретни въпроси при безизходица  - само с един смс 1928 ,,mag ,, | Окултни | гр. София
точни отговори на конкретни въпроси при безизходица - само с един смс 1928 ,,mag ,,
гр. София, обл. София,  преди 10 часа
задай конкретен въпрос . изпрати смс на 1928 ”mag” - феноменални точни отговори.попитай за всичко свързано с житейските несгоди, любов, брак, изневери,съвместимост като партньори, работа, финанси. вашият код за защита и късмет. задай въпроса с име и рожденна дата. / 2.40лв.с ддс /
VIPходжа бейриш | Окултни | гр. Варна
ходжа бейриш
гр. Варна, обл. Варна,  преди 11 часа
ходжа бейриш предсказва бъдещето, по всички лични проблеми! Гадаене – карти Таро, восъколеене! Помага на всеки в нужда, като събира разделени двойки и семейства! Отстранява, любовник/ца, които са пречка за щастлив и спокоен, семеен живот! Връща, неверните съпрузи, у дома, а за самотнитеи, привлча любимия и желан партньор в живота им! Връща стара, изстрадана любов! Прави Бели ритуали, за Любов и Късмет, Брак ! - Ритуали, подбрани и разработени, които ползва само тя, притежаващата дарбата и силата на Бялата магия, с Призвание и Успех! открива и отстранява, негативни, злонамерни енергийни напа..
VIPЯсновидка Виктория | Окултни | гр. Варна
Ясновидка Виктория
гр. Варна, обл. Варна,  преди 11 часа
Погледнете, във вашето близко и далечно бъдеще! Не се чудете, дали Той или Тя, ви обичат? Дали, събитията ще бъдат, във ваша полза? - Ако, имате проблеми в интимния си живот и не успявате, да възстановите хармонията, във връзката ви? - Тогава, можете да ми се доверите! Потърсете ме! - Извършвам, специални магически ритуали, за Любов и Късмет, за Брак, Хармонизиране на взаимоотношения, Събиране на разделени двойки и съпрузи, Изчистване на негативни вмешателства в живота на човек, Откриване и Разваляне на черни магии, Отключване на заключен късмет и Всякакви др. нужди! - Предлагам - Ясновидст..
« Предишна | 1234567 | Следваща »
Host.bg
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.