Услуги

Окултни

Филтри
Област
Населено място
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
196 обяви
ТОП оферта
Потърсете съвет или помощ Ясновидец и маг Ралица Реални практики и резултатигр. Пирдоп, София,  преди 37 минутиЯсновидец и маг *предсказва съдбата *изчиства всякакви магии *събира разделени двойки *изработва всякакви амулети за късмет, венчило, работа, уроки изчиства домът от лоша енергия и зли духове За нея невъзможни неща няма, помага от разстояние с психо въздействие. Тя помага при разделени двойки, алкохолизъм, безплодие и хора, които не намират изход от всякаква ситуация и много други. Помага и дава надежда на тези, които наистина се нуждаят от помощ! С доказана дарба помага в безизходица и в критични ситуации. Лекува човешката душа и възвръща щастието и успеха в любовта.
ТОП оферта
Кадрие Ходжа - Отложените проблеми се задълбочават, вземете съдбата си в свои ръце!гр. Русе, Русе,  преди 1 часУпсешно изграждам бариера за злото Здравето, любовта и финансовото благополучие са трите най-важни неща, които определят човешкото щастие. Хората се обръщат към мен с различни житейски неволи и най-вече когато започнат да усещат, че вече в нищо не им върви и късмтът им обръща гръб. В голяма част от случаите се оказва, че причината е някакъв вид магия, а при много от хората наблюдавам и наличие на кармичен товар, наследен от баби, майки... Една жена например ми разказа, че навремето не била желана снаха в семейството, където се задомила. Свекървата започнала да прави магии за раздяла. Първите 5-6 години преминали в непрекъснати скандали с родителите на съпруга, бизнесът им фалирал, въобще-уд..
ТОП оферта
ясновидка Дидагр. Русе, Русе,  преди 1 часЯсновидката Дида - номер 1 в цяла северна България и в гр. Русе! 1.Предсказва минало и бъдеще 2.Изчиства всякакъв вид магии и родови проклятия 3.Развързва късмета и зарежда с енергия - дома, офиса и бизнеса 4. Прави бяла магия за любов 5. Събира разделени двойки 6. Прави АМУЛЕТИ за любов и успех 100% ГАРАНЦИЯ! Работи в страната и в чужбина! Марияна, гр.Варна: Аз съм една жена, която се обърна за помощ към ясновидка Дида за разваляне на магия, защото имах много проблеми в живота си. Бях слушала и чела за хора, надарени от Бог с дарба да помагат на хора в нужда. Благодаря на съдбата, че ме срещна с Дида, за да се убедя в това. След запознанството ни имах привил..
ТОП оферта
МАГ ВЕРАгр. Русе, Русе,  преди 1 часМАГ ВЕРА 1.Тълкува минало и разгадава бъдеще 2.Изчиства всякакъв вид магии и родови проклятия 3.Прави бяла магия за любов 4.Събира разделени двойки 5.Приготвя АМУЛЕТИ и талисмани за късмет 100% ГАРАНЦИЯ!!! Иванка Василева, гр.Шумен С ужас установих, че съпругът ми от 10 години се вижда с друга жена на семейни начала, т.е. тя му е била любовница. Не можех да повярвам, искаше ми се всичко това да бъде лъжа. Имам две вече големи и чудесни деца, а и ние вече сме на години. Не можех да спя,бях много зле.Съпругът ми отричаше, но виждах как тайно я търсеше по телефова и търсеше начин да я срещне в квартала, в който живеехме. Прочетох за Вера и се обадих по телефона като се ч..
ТОП оферта
ЯСНОВИДКА ЕЛЕНАгр. Русе, Русе,  преди 1 часЯсновидката Елена-номер едно в гр.Русе и цяла България! Доказала се е с дарбата си и помощта си пред хиляди! *Събира разделени двойки *Разваля всички видове магии и родови проклятия *Прави огнена защита и защита на дома *Изработва амулети за късмет, любов, бизнес *Помага при болести, наркомания и алкохолизъм *При нея няма невъзможни неща *100% гаранция
ТОП оферта
ЯСНОВИДКА РОЗА - работи в цялата странагр. Пловдив, Пловдив,  преди 1 часИзвестната ясновидка Роза - предсказва бъдещето, работи чрез метода на восъколеене, леене на куршум за отстраняване на стрес, уроки и чужди влияния, магия, проблеми в брака и любовта. Развързва вързания късмет, освобождава пътя на съдбата, щастието и късмета, за да може да достигне до всеки човек, прави амулети. Ясновидката изгражда уникална, тройно огнена защита, която предпазва човека и неговия дом години наред. Помага при здравословни проблеми. Прави амулети за здраве, любов и пари. Тя е жената феномен - очите ренген. Работи в цялата страната, За Пловдив с предварително записване.
ТОП оферта
ясновидка Сирмагр. Средец, Бургас,  преди 1 часЯсновидство, гадаене, силна арабска магия за любов и късмет, събира разделени двойки, разваля, оправя кармични проблеми
ТОП оферта
Невъзможно за нея няма. Резултат до 24 часа - Ходжа Севгигр. Разград, Разград,  преди 1 час-негативна енергия -силна арабска магия за любов и късмет -оправя кармични проблеми -амулети за бизнес пари работа и любов -развалям всякаква магия -премахвам родови проклятия -събирам разделени двойки -лея куршум -100% гаранция-коректност и дискретност -гледане по телефон за цялата страна и чужбина тел 0898826738
ТОП оферта
Ходжа Зелихагр. Шумен, Шумен,  преди 1 часХоджа Залиха *прави това, което другите само обещават *специалист в събирането на разделени двойки и семейства *най добрата в Европа *помага да имате по-лесен живот *премахва негативна енергия, стрес, уплаха, магии, родови проклятия *подобрява отношения на семейства и двойки, помага при безплодие, алкохолизъм и наркомания *лее куршум против страх, уроки и стрес *прави бяла магия за любов *за нея няма невъзможни неща Ако и вие имате подобен проблем, не се колебайте и за миг, а ме потърсите! Резултат от 3 до 6 дни. Може да се свържете с мен по вайбър и на телефон. skype: zeliha5425
ТОП оферта
ЕЛИЗАН ХОДЖА - ХОДЖА ИЗВЕСТЕН С ДАРБАТА СИ В ЦЯЛА ЕВРОПА ПРАВИ ЧУДЕСА СЪС СВЕЩЕНИЯ КОРАН-МЪЖЪТ, ЗА КОЙТО НЯМА ПРЕГРАДИ, ПОМОГНАЛ НА СТОТИЦИгр. Велико Търново, Велико Търново,  преди 1 часПредсказва минало и бъдеще! Единственият доказал се пред вас хората и обществото както в чужбина сега и тук винаги постига 100% желаният резултат той е дясната ръка на природата, превъзмогнал е хиляди препятствия и е осъществил хиляди мечти за него няма невъзможни неща който го може просто го може! Открийте проблемите си и сглобете житейския си пъзел. Помогнал на много хора нека помогне и на вас - БЪРЗИ ОТГОВОРИ И РЕЗУЛТАТИ Изчиства всякакъв вид магии и родови проклятия от разстояние! ! ! Развързва късмета и зарежда с енергия - дома, офиса и бизнеса. Прави АМУЛЕТИ за любов и успех ГАДАЕ НА КОРАН И ДОКАЗВА МАГИЯТА Много от вас са се сблъсквали с мен и ме познават от цялата страна и зна..
ТОП оферта
Маг Дарина Безплатна консултациягр. Златица, София,  Подател: Маг Дарина,  преди 2 часаАко тъгата и безисходицата ви е налегнала и вече не намирате друг изход в живота, не се предавайте, има изход! Маг Дарина Поглед в минало и бъдеще, разваляне на магий, леене на куршум, избавя от алкохолизъм и наркозависимост, помага при нощно напикаване, събира разделени двойки и прогонва любовници, помага при бездетие, гледа на карти таро, прави амулет за отключване на късмета в домът и бизнеса Гарантиран успех!
ТОП оферта
Ясновидка Тинкагр. Силистра, Силистра,  преди 2 часаЯсновидка Тинка - гледа на икона, разчиства минало, настояще и бъдеще, премахва магии, зависимост от алкохол и наркотици, прави защита против уроки, муски и др.
ТОП оферта
Довери се на Александрагр. Варна, Варна,  преди 2 часаАлександра - маг и лечител, намира проблема чрез диагностика на тялото, изчиства аурата, премахва негативни енергийни полета, съветва и напътства в личен план и бизнес. Обадете се, ако имате здравословни проблеми, проблеми в семейните отношения или на работното място. Доказан маг в България.
ТОП оферта
Известната ясновидка Ясемингр. Силистра, Силистра,  преди 2 часаИзвестната ясновидка Ясемин - чрез своята дарба и опит е търсена от стотици хора. Помага най-вече при стрес и депресия, бае и прочиства аурата. Събира отчуждени и разделени двойки. Изготвя муски за късмет в бизнеса и личните отношения.
ТОП оферта
МАГ ГАБРИЕЛАгр. Силистра, Силистра,  преди 2 часаАко животът ви се е сринал и не намирате изход от проблемите си, ако сънят ви е напуснал, любими хора са ви изоставили, не знаете и не виждате изход от тази ситуация, имате проблеми с любовта или от друго естество...? - обичате някого, а той/тя не ви забелязва? - искате да научите за Вашето бъдеще?? - измъчва ви нещо? тогава се обади и разреши всички проблеми Събирам разделени двойки, отстранявам съперници в любовта. Разваляне на черни магии, отключва късмета. Прави амулети за здраве късмет и зареждане с положителна енергия. Отговор на всички въпроси. Работя с цялата страна и чужбина.
ТОП оферта
Ясновидец и маг Бориславагр. София, София,  преди 2 часаЯсновидец и маг Борислава *предсказва съдбата *изчиства всякакви магии *събира разделени двойки *изработва всякакви амулети за късмет, венчило, работа, уроки За нея невъзможни неща няма, помага от разстояние с психо въздействие. Тя помага при разделени двойки, алкохолизъм, безплодие и хора, които не намират изход от всякаква ситуация и много други. Помага и дава надежда на тези, които наистина се нуждаят от помощ! С доказана дарба помага в безизходица и в критични ситуации. Лекува човешката душа и възвръща щастието и успеха в любовта.
ТОП оферта
МАГ МИГЛЕНАгр. Варна, Варна,  преди 2 часаясновидка Миглена-помогнала на хиляди да намерят своето спасение.Открива и неутрализира негативи и родови проклятия. Семейно консултиране.Работи върху човешката карма.Прави бяла намеса за безплодие.Извършва ритуали за намиране на работа и подобряване на бизнеса.Събира разделени двойки,помага при алкохолни и наркотични зависимости,изготвя амулети.Доказала е свръхестествените си способности със много силна защита разрешава житейски проблеми чрез прилагане на древни магически ритуали ще разберете смисъла на един прекрасен живот. Преобърни живота си с помощта на Миглена.
ТОП оферта
Ходжа Ферускагр. Сливен, Сливен,  преди 2 часаХоджа Феруска е жената чудо, с помощта на нейния коран прави невъзможното- възможно, преобръща всяко зло към добро, премахва всякакъв вид магии и прави амулет за защита, събира разделени двойки, бизнес кариера и отговаря на още много ваши въпроси. Прави огнена защита 100% успешно. Помага при стрес, страх, алкохолизъм.
ТОП оферта
090063087 Феноменът КАТЯ. 090063048 маг АНИ, Aстро МИРА, СОНЯ таро.090063066 точната КАЛИЯгр. София, София,  преди 2 часа/ 0. 60 лв. мобилни и бтк /БЕЗ ЗЛОУПОТРЕБИ! БЕЗ ФИНАНСОВИ ДОГОВОРКИ! точни отговори - доказано ясновидство, събиране на разделени двойки, как да откриеш подходящият партньор, как сами да пречистите тялото, защита, репродуктивни любовни проблеми, адаптация в житейска среда, как да се предпазим от врагове. гадателки. дир. бг
ТОП оферта
Ясновидец Ангелгр. Добрич, Добрич,  преди 2 часа1-събирам разделени. 2-Премахвам магия и негативна енергия. 3-укрепвам любовта и предотвъртявам изневярата 4- лее куршум 5-прави троина огнена защита 6-помага за бъбречни заболявания 7-помага за алкохолизъм 8-извъхршва амолети за здраве и късмет коректност и дискретност помогнала на много хора по света да открият своето спасение помогнала е на много двоики да сахранят любовт в живота си Помага и разрешава всички проблеми и дава 100% гаранция РЕЗУЛТАТ ОТ 3 ДО 6 ДНИ!!!
ТОП оферта
Боряна Тотева - световно признат ясновидец и нумерологгр. Варна, Варна,  преди 3 часа-Най-доброто ясновидство -Перфектна диагностика -Диагностика на кармата -Нумерология и съвместимост между партньори -Восъколеене по етруски за премахване на негативна енергия, стрес, напрежение. -Славянски ритуали за сформиране на желани събития, разваляне на магии и помощ при проблеми в любовта, брака и бизнеса. -Помощ при безплодие -Събиране на разделени двойки -Подобряване на взаимоотношенията между близки хора - майка и син/дъщеря и др. близки. -Откриване на изчезнали хора и предмети -Помощ при зависими от алкохол и наркотици -Тройна огнена защита -Гостува във Варна 1-10 юли
ТОП оферта
Най-добрата българска гадателка Светлина - за контакт 0896408998гр. София, София,  преди 4 часаНай-добрата българска ясновидката Светлина е спасение за хиляди хора!!! При най-известната българска гадателка Светлина всеки намира решение на проблемите и страданията си - това твърдят хора, чакали с часове да се докоснат до феноменалната й дарба. В това тежко време на криза, на силна конкуренция за всичко, хората стават зли и изпращат негативни влияния, урочасват и най-вече завиждат. През моя 20 годишен богат житейски опит искам да разкрия част от тайните на съдбата, любовта и късмета. Годините на моята работа ме научиха да не помня сълзите на страданието, а сълзите на щастието в очите на хората. С прочитането на тази страница всеки може да помогне и на своите близки. Ето и някои тайни, ..
ТОП оферта
090063052*/0.60лв./ Ясновидство с маг Яна-гледа познава, казаното става.090063061маг Вили, ЖИТЕЙСКИгр. София, София,  преди 4 часаЯСНОВИДСТВО С ЯНА - АНГЕЛИТЕ И ГОВОРЯТ - ВИЖДА СЪБИТИЯ 090063052/ 0.60 лв. мобилни и бтк / Не злоупотребява с болката на хората!!! - кодиране на съдбата помощ при емоционален дискомфорт, семейни недоразумения, има ли бъдеще вашата връзка, любовна раздяла, откриване на сродна душа, семейни отношения, успешен бизнес, кариера. Д о в е р и с е на доказаните способности, разкрива истини за предстоящи събития. - помощ при кармична обремененост, родови проклятия, отключва късмета с божествени методи, напътствия при трансформиране на негативно влияние от разстояние - оказва положително енергийно въздействие на възникнал проблем, за успешното му разрешаване - брак, семейство, любов, извънбрачни вр..
ТОП оферта
Ясновидката Теодорагр. Габрово, Габрово,  преди 4 часаАко животът ви се е сринал и не намирате изход от проблемите си, ако сънят ви е напуснал, любими хора са ви изоставили, не знаете и не виждате изход от тази ситуация, имате проблеми с любовта или от друго естество...? Обичате някого а тои/тя не ви забелязва? - искате да научите за вашето бъдеще?? - измъчва ви нещо? Събирам разделени двойки, отстранявам съперници в любовта. Разваляне на черни магии, отключва късмета. Прави амулети за здраве късмет и зареждане с положителна енергия. Отговор на всички въпроси. Работя с цялата страна и чужбина.
ТОП оферта
Боряна Тотева - Световно признат ясновидец и нумерологгр. София, София,  преди 5 часа-Най-доброто ясновидство -Перфектна диагностика -Диагностика на кармата -Нумерология и съвместимост между партньори -Восъколеене по етруски за премахване на негативна енергия, стрес, напрежение. -Славянски ритуали за сформиране на желани събития, разваляне на магии и помощ при проблеми в любовта, брака и бизнеса. -Помощ при безплодие -Събиране на разделени двойки -Подобряване на взаимоотношенията между близки хора - майка и син/дъщеря и др. близки. -Откриване на изчезнали хора и предмети -Помощ при зависими от алкохол и наркотици -Тройна огнена защита
ТОП оферта
Феноменалната Маг СТЕЛА090063037*Ясно ВиждаТочно казва.090063036 точната ДЕЯ.090063034Астро ЛАДАгр. София, София,  преди 5 часа100% ясновидство 090063037 * Ф е н о м е н а л н а т а С т е л а - ясно вижда, точно казва при БЕЗИЗХОДИЦА. без приеми такси, точни отговори. с доказана дарба помага при критични ситуации, вижда събития. влияе с положителна енергия, закодира успех за да те споходи късмета, брак, любов, семейство, спорни имоти, съдебни дела, загубени вещи, партньорство в бизнеса, работа, неразбирателство в житейска среда, за да избегнете конфликти и трудности и да промените хода на събитията във ваша полза, проверка за немеса на негативно влияние, и как сами да трансформирате градивна енергия. помага при алкохолизъм и безплодие. 090063036 я с н о в и д к а т а Д Е Я свобода и изцеление - предсказания с дъ..
ТОП оферта
Маг Вили-Разваляне на магии !Събиране на разделени двойки.Силни ритуали и помощ на хора с проблеми.гр. София, София,  Подател: МАГ ВИЛИ,  преди 8 часаМАГ ВИЛИЗДРАВЕЙТЕ! ВИЕ СТЕ САМИ-нямате приятел или приятелка,разделени сте с любимият човек,чувствате се самотни,объркани,самотата ви тежи?!А може би във вашето семейство вместо обич и разбирателство все по-често има скандали,не се разбирате с вашият съпруг/а,усещате,че чувствата ви охладняват,че обичта вече я няма?!СКЪПИ ПРИЯТЕЛИ, СВЪРЖЕТЕ СЕ С МЕН,ТЪЙ КАТО ЩЕ ПРАВЯ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО СИЛНИ РИТУАЛИ,с които да промените животът си и да го направите такъв,за какъвто мечтаете.ДА БЪДЕ ЗА ВАС УСПЕШНА 2016 Г,ДА СЕ СЪБЕРЕТЕ С ВАШИЯТ ПАРТНЬОР ИЛИ ПЪК ДА СРЕЩНЕТЕ ВАШАТА ПОЛОВИНКА,АКО СТЕ САМОТНИ И ДА СЪЗДАДЕТЕ СЕМЕЙСТВО. Ритуалите са за изчистване на всякакви магии,които пречат вие да бъдете щастливи.ще правя рит..
ТОП оферта
090063065 Феномен СВЕТЛА, маг Сибела, Маг РЕНИ, 090063066 Астро КАЛИЯ; 090063067 ЛИНА прогнозигр. Пловдив, Пловдив,  преди 14 часа/ 0.60 лв. за мобилни и бтк /ИСТИНАТА БЕЗ ЛЪЖИ И ТАКСИ 090063065 Ясновидката СВЕТЛА код 1. СИБЕЛА, ТАРО код 2. ТОЧНАТА РЕНИ код 3 - с доказани способности, прецизни прогнози, репродуктивни житейски проблеми от всякакъв характер; Маг СОНЯ 090063048 код - 3 наследена дарба да предсказва бъдеще и настояще, психоанализа, вашият жизнен път, истини и тайни. 090063065 КОД - 2 гадателката СИБЕЛА, любовни, семейни проблеми, таро карти, точни отговори на въпроси. доказана дарба - феноменът КАЛИЯ 090363066 - хармония в семейството и благоденствие, късмет във всяко начинание. ФЕНОМЕНЪТ РУЖА - 090063064 - ИСТИНАТА! Как се развива вашата любовна връзка, има ли бъдеще, кога да променя работно място, път в ..
ТОП оферта
ясновидката софиягр. Плевен, Плевен,  преди 17 часаЯсновидство, поглед в минало и бъдеще, избавяне от магии и лошо влияние, проблеми в работа, карти таро, разваляне на черна магия и правене на бяла магия за любов, проблеми в бизнеса, восъколеене и леене на куршм
ТОП оферта
Ясновидка Десиславагр. София, София,  преди 19 часажената която може да промени животави към по добро спомоща на неините сили хиляди по са намерери любовта в животаси помага на разделени двоики разваля сякъкви мъгии извършва амолет за щастие и късмет лекува бъбреци нерно нашрежение алкохолизъм и мн др. Обадетесе и се уверете 100% гъранция за връска с нея тел.
« Предишна | 1234567 | Следваща »
Host.bg
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.