Услуги

Окултни

Филтри
Област
Населено място
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
106 обяви
ТОП оферта
090063052*/0.60лв./ Ясновидство с маг Яна-гледа познава, казаното става.090063061маг Вили, ЖИТЕЙСКИгр. София, София,  преди 3 часаЯСНОВИДСТВО С ЯНА - АНГЕЛИТЕ И ГОВОРЯТ - ПРЕДСКАЗАНИЯТА СЕ СБЪДВАТ, ВИЖДА СЪБИТИЯ 090063052/ 0.60 лв. мобилни и бтк / Не злоупотребява с болката на хората!!! - кодиране на съдбата помощ при емоционален дискомфорт, семейни недоразумения, има ли бъдеще вашата връзка, любовна раздяла, откриване на сродна душа, семейни отношения, успешен бизнес, кариера. Довери се на доказаните способности, разкрива истини за предстоящи събития. - помощ при кармична обремененост, родови проклятия, отключва късмета с божествени методи, напътствия при трансформиране на негативно влияние от разстояние - оказва положително енергийно въздействие на възникнал проблем, за успешното му разрешаване - брак, семейство,..
ТОП оферта
Маг Рени Безплатна консултация Реални практики и резултатигр. София, София,  преди 3 часаЯсновидец и маг *предсказва съдбата *изчиства всякакви магии *събира разделени двойки *изработва всякакви амулети за късмет, венчило, работа, уроки изчиства домът от лоша енергия и зли духове За нея невъзможни неща няма, помага от разстояние с психо въздействие. Тя помага при разделени двойки, алкохолизъм, безплодие и хора, които не намират изход от всякаква ситуация и много други. Помага и дава надежда на тези, които наистина се нуждаят от помощ! С доказана дарба помага в безизходица и в критични ситуации. Лекува човешката душа и възвръща щастието и успеха в любовта.
ТОП оферта
Маг Вили-Разваляне на магии! Събиране на разделени двойки. Силни ритуали и помощ на хора с проблеми.гр. София, София,  Подател: МАГ ВИЛИ,  преди 4 часаМАГ ВИЛИЗДРАВЕЙТЕ! ВИЕ СТЕ САМИ-нямате приятел или приятелка, разделени сте с любимият човек, чувствате се самотни, объркани, самотата ви тежи?! А може би във вашето семейство вместо обич и разбирателство все по-често има скандали, не се разбирате с вашият съпруг/а, усещате, че чувствата ви охладняват, че обичта вече я няма?! СКЪПИ ПРИЯТЕЛИ, СВЪРЖЕТЕ СЕ С МЕН, ТЪЙ КАТО ЩЕ ПРАВЯ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО СИЛНИ РИТУАЛИ, с които да промените животът си и да го направите такъв, за какъвто мечтаете. ДА БЪДЕ ЗА ВАС УСПЕШНА 2016 Г, ДА СЕ СЪБЕРЕТЕ С ВАШИЯТ ПАРТНЬОР ИЛИ ПЪК ДА СРЕЩНЕТЕ ВАШАТА ПОЛОВИНКА, АКО СТЕ САМОТНИ И ДА СЪЗДАДЕТЕ СЕМЕЙСТВО. Ритуалите са за изчистване на всякакви магии, които пречат вие да бъдете щаст..
ТОП оферта
ХОДЖА САБИХА - Призвана да раздавам от щастието и светлината на всеки! - 0877 77 38 47гр. Джебел, Кърджали,  преди 5 часаС дългогодишният си опит тя ще ви помогне където и да се намирате. Работи с лична среща и по телефона. Разгадава бъдещото, събира миналото ви. За нея невъзможни неща няма. Помага на хората прокудени от съдбата. Изчиства всякакъв вид магии и негативи! Помага при страх, нервно напрежение, нощно напикаване. Изготвя защити. - Обикновено хората се интересуват от стабилността на общественото си положение. При мен неведнъж са идвали хора, заемащи високи ръководни постове. Но внезапно са били понижени в по-ниска длъжност. Само 1-2% от клиентите ме посещават за кеф - питат какво ще е бъдещето им. Грижите и проблемите на повечето хора се дължат на това, че те са станали жертви на магии. Такива са ..
ТОП оферта
Ходжа АЙСУН / Най - търсената жена ходжа сред мъжете - 0896/410-239гр. Завет, Разград,  преди 6 часаАЙСУН ХОДЖА Умението ми да виждам в миналото и да предсказвам бъдещето връвят ръка за ръка. Използва уникални ритуали за премахване на емоционални и физически страдания. Айсун Ходжа е родена в Кападокия. Завършила е медресе -духовна семинария за ходжи, а по-късно и Ислямския институт във Фатих, Истанбул. Приемник е на известния в цяла Турция Ходжа Хаджи Тефик. Съдбата ми отреди нелеката задача да живея с болката на другите. Аз съм човек с голямо сърце, способно да поема товара на чуждата болка. Телефоните ми не спират да звънят, а аз не спирам да съм като слънце, решило да стопли целия свят. Помагам на хора изпаднали в беда и безпътица. Премахвам с лекота магии, родови проклятия, помагам ..
ТОП оферта
Маг Дарина Безплатна консултациягр. София, София,  Подател: Маг Дарина,  преди 7 часаАко тъгата и безисходицата ви е налегнала и вече не намирате друг изход в живота, не се предавайте, има изход! Маг Дарина Поглед в минало и бъдеще, разваляне на магий, леене на куршум, избавя от алкохолизъм и наркозависимост, помага при нощно напикаване, събира разделени двойки и прогонва любовници, помага при бездетие, гледа на карти таро, прави амулет за отключване на късмета в домът и бизнеса Гарантиран успех!
ТОП оферта
Ислямска магия- реални практики и резултатигр. София, София,  преди 7 часаhttp://arabskamagia.net/ Всички снимки, поместени в сайта ни са от нашата лична ритуална работа, а не крадени от чуждестранни сайтове! За разлика от много наши ”колеги” магове и измислени ходжи, ние предлагаме автентични и работещи муски, талисмани и ритуали, а не празни обещания и безполезни драсканици, предлагани като муски. Това е форма на заблуда, тъй като много малко хора знаят Арабски и могат да различат реална от фалшива муска. Да не говорим, че в Арабската магия освен коранични текстове се използват магически квадрати, символи и буквени талисмани, които изискват зареждане по определен начин. Също така, искаме дебело да подчертаем факта, че в Исляма няма такова понятие като ”жена х..
ТОП оферта
Маг Вили- и маг Елена безплатна консултация по телефона GSM 090 363 088гр. София, София,  преди 7 часаОткриване и изчистване, на негативна енергия помощ при проблеми в бизнеса, работата, семейството изготвяне на енергийни защити изпращам зареден амулет безплатно до адрес за контакт и консултации безплатно с мен Вили телефон 090 363 088 от 12.00 до 02.00 часа
ТОП оферта
ясновидка Дидагр. Русе, Русе,  преди 9 часаЯсновидката Дида - номер 1 в цяла северна България и в гр. Русе! 1.Предсказва минало и бъдеще 2.Изчиства всякакъв вид магии и родови проклятия 3.Развързва късмета и зарежда с енергия - дома, офиса и бизнеса 4. Прави бяла магия за любов 5. Събира разделени двойки 6. Прави АМУЛЕТИ за любов и успех 100% ГАРАНЦИЯ! Работи в страната и в чужбина! Марияна, гр.Варна: Аз съм една жена, която се обърна за помощ към ясновидка Дида за разваляне на магия, защото имах много проблеми в живота си. Бях слушала и чела за хора, надарени от Бог с дарба да помагат на хора в нужда. Благодаря на съдбата, че ме срещна с Дида, за да се убедя в това. След запознанството ни имах привил..
ТОП оферта
Довери се на Александрагр. Варна, Варна,  преди 9 часаАлександра - маг и лечител, намира проблема чрез диагностика на тялото, изчиства аурата, премахва негативни енергийни полета, съветва и напътства в личен план и бизнес. Обадете се - ако имате здравословни проблеми, проблеми в семейните отношения или на работното място. Доказан маг в България.
ТОП оферта
ясновидката софиягр. Плевен, Плевен,  преди 11 часаЯсновидство, поглед в минало и бъдеще, избавяне от магии и лошо влияние, проблеми в работа, карти таро, разваляне на черна магия и правене на бяла магия за любов, проблеми в бизнеса, восъколеене и леене на куршм
ТОП оферта
Ясновидката Мария Мъглова - Феноменът на България, който никога не греши - 0897/66-95-66гр. Велико Търново, Велико Търново,  преди 11 часаФЕНОМЕНЪТ НА БЪЛГАРИЯ - МАРИЯ МЪГЛОВА Вече над 20 години едно огромно сърце дарява щастие на хората, спасение от неволите на бедни и богати, на здрави и болни, на млади и стари, една наследница на Траките. Още с посрещането на вратата тя скъсява дистанцията и веднага те предразполага. Повече от 20 години помага на хората. Дъщеря е на известната лечителка Цанка Христова основателка на първия център в България за окултизъм ”Център Изцеление”. Мария Мъглова има наследствена дарба, силно биополе, знания и човеколюбие. С това помага на страдащите. За нея е писано много. Филм вървя по различни телевизии. Хиляди са търсили нейната помощ. На масите в офисите и лежат десетки благодарствени писма. Ръ..
ТОП оферта
МАГ ВЕРАгр. Русе, Русе,  преди 12 часаМАГ ВЕРА 1.Тълкува минало и разгадава бъдеще 2.Изчиства всякакъв вид магии и родови проклятия 3.Прави бяла магия за любов 4.Събира разделени двойки 5.Приготвя АМУЛЕТИ и талисмани за късмет 100% ГАРАНЦИЯ!!! Иванка Василева, гр.Шумен С ужас установих, че съпругът ми от 10 години се вижда с друга жена на семейни начала, т.е. тя му е била любовница. Не можех да повярвам, искаше ми се всичко това да бъде лъжа. Имам две вече големи и чудесни деца, а и ние вече сме на години. Не можех да спя,бях много зле.Съпругът ми отричаше, но виждах как тайно я търсеше по телефова и търсеше начин да я срещне в квартала, в който живеехме. Прочетох за Вера и се обадих по телефона като се ч..
ТОП оферта
ЯСНОВИДКА ЕЛЕНАгр. Русе, Русе,  преди 12 часаЯсновидката Елена-номер едно в гр.Русе и цяла България! Доказала се е с дарбата си и помощта си пред хиляди! *Събира разделени двойки *Разваля всички видове магии и родови проклятия *Прави огнена защита и защита на дома *Изработва амулети за късмет, любов, бизнес *Помага при болести, наркомания и алкохолизъм *При нея няма невъзможни неща *100% гаранция
ТОП оферта
ЯСНОВИДКА РОЗА - работи в цялата странагр. Пловдив, Пловдив,  преди 12 часаИзвестната ясновидка Роза - предсказва бъдещето, работи чрез метода на восъколеене, леене на куршум за отстраняване на стрес, уроки и чужди влияния, магия, проблеми в брака и любовта. Развързва вързания късмет, освобождава пътя на съдбата, щастието и късмета, за да може да достигне до всеки човек, прави амулети. Ясновидката изгражда уникална, тройно огнена защита, която предпазва човека и неговия дом години наред. Помага при здравословни проблеми. Прави амулети за здраве, любов и пари. Тя е жената феномен - очите ренген. Работи в цялата страната, За Пловдив с предварително записване.
ТОП оферта
Известният Мехмед Ходжагр. Севлиево, Габрово,  преди 12 часаИзвестният Мехмед ходжа отново се завърна в България - гледа на свещен Коран, разваля магии, събира разделени, лекува болни. Практикува алтернативно лечение през последните 20 г. Дълго време е изучавал вероучение. Преподавател по ислям. Един от малкото ходжи в България, съчетали знанията на исляма с дълбоките познания за негативното енергийно въздействие върху хората. Има много пациенти от цяла България. При него обикновено има стълпотворение от хора. Мехмед Ходжа е известен с това, че не прави разлика между религиите и помага на всеки човек.
ТОП оферта
090063047/060лв./Истини с Маг Рада, открива загубени вещи, любов, брак, бизнес.090063064 АстроРУЖАгр. София, София,  преди 12 часаИСТИНАТА БЕЗ ЛЪЖИ!!!/ 0.60 лв. мобилни и бтк / 100 % ясновидство с маг Рада - 090063047 - не злоупотребява с болката на човека, без приеми и финансови условия, работи с информационното поле, влияе енергийно и оказва благотворно влияние при родова и кармична обремененост. Помага на хора на хора със сериозни проблеми - хармонични отношения в любовта, семейството, несгоди в житейска среда, нова работа, доходен бизнес, подобряване на финансово благосъстояние, открива загубени вещи.
ТОП оферта
Маг Зарагр. Русе, Русе,  преди 12 часаМаг Зара изчиства всякакъв вид магии и родови проклятия отключва късмета, помага при болести, проблеми в работата, помага при безплодие, събира разделени двойки. Връща съпрузите или съпругите у дома. Маг Зара зарежда с положителна енергия и подобрява взаимоотношенията! Лекува човешката душа и възвръща щастието и успеха в любовта!
ТОП оферта
Маг Мария Петрова, Рейки мастер, Ясновидство - 0885270362. http://www.yasnovidka.com/гр. Пловдив, Пловдив,  преди 14 часаОткривам и изчиствам, негативна енергия, астрално обсебване, родово проклятие, кармична обремененост, ритуални магии и вмешателства, срещу свободната воля на човека! Изграждам, гарантирани защити, като защитавам Астралното, Етерното и Менталното ниво, на човека! Работя, чрез специална, древна методология! Кодирам, желани събития, но единствено и само тогава, когато касаят конкретния човек и не засягат други интереси /отмъщения/! Събирам, разделени двойки и семейства! Отключвам, заключен късмет в: Кариера, Любов, Брак, Финансов просперитет.
ТОП оферта
Ясновидка Пепигр. Бургас, Бургас,  преди 14 часаПречиства магии Събира разделени двойки Прави амолет за любов, пари, късмет, работа Помага при алкохолизъм и безплодие. Прави ритуали за привличане и за по силна любов. Ако имате нужда ме потърсете
ТОП оферта
Маг Джена Ясновидство. Гадаене на икона с Божествена дарба на 090 363 956.гр. София, София,  преди 15 часаГадаене на икона с Божествена дарба. Прави Ангелска защита, прогнози за вашето настояще и бъдеще. Работи с Египетско Таро. Променете живота си и открийте любовта! Занимавам се с восъколеене, прамахвам магия, правя тройна огнена защита - изпращам енергия, отговарям на въпроси свързани с любов, брак, съдебни дела, изчезнали хора и предмети, трудни отношения - на тел 090 363 956
ТОП оферта
Маг Евагр. Русе, Русе,  преди 15 часаМаг Ева - събира разделени двойки, разгадава бъдещето и изневярата, помага при проблеми в кариерата, разваля всякакъв вид магия, лекува бъбреци, гръбначен стълб, тумор и др. Тя ще обърне живота ти към по-добро. Обади се на маг Ева -за нея невъзможни неща няма.
ТОП оферта
МАГ ГАБРИЕЛАгр. Шумен, Шумен,  преди 15 часаАко животът ви се е сринал и не намирате изход от проблемите си, ако сънят ви е напуснал, любими хора са ви изоставили, не знаете и не виждате изход от тази ситуация, имате проблеми с любовта или от друго естество...? - обичате някого, а той/тя не ви забелязва? - искате да научите за Вашето бъдеще?? - измъчва ви нещо? тогава се обади и разреши всички проблеми Събирам разделени двойки, отстранявам съперници в любовта. Разваляне на черни магии, отключва късмета. Прави амулети за здраве късмет и зареждане с положителна енергия. Отговор на всички въпроси. Работя с цялата страна и чужбина.
ТОП оферта
МАГ ЕЛИВеликобритания (GB), Друга държава,  преди 15 часаМаг Ели предсказва съдбата на човека, изчиства всякакви магии, събира разделени двойки, изработва всякакви амулети за късмет, венчило, работа, уроки. За нея невъзможни неща няма, помага от разстояние с психо въздействие. 100% гаранция. Петър Атанасов, Атина, Гърция Имах сериозен проблем.Много се надявах да ми помогнете.Обадих ви от Гърция, защото се влюбих се в една жена.И двамата бяхме лудо влюбени един в друг,чувствата ни бяха искрени и взаимни, допадахме си много…като че ли бяхме един за друг.Катя искаше да се ожени и да имаме и детенце,докато един ден всичко се обърна наопаки. Изведнъж без причина,без обяснение,без нищо Катя спря да се вижда с мен,нито по телефона се обаждаше…нищо..
ТОП оферта
Невъзможно за нея няма. Резултат до 24 часа - Ходжа Севгигр. Разград, Разград,  преди 15 часа-негативна енергия -силна арабска магия за любов и късмет -оправя кармични проблеми -амулети за бизнес, пари, работа и любов -разваля всякаква магия -премахва родови проклятия -събира разделени двойки -лея куршум -1000% Гаранция-коректност и дискретност ХОДЖА СЕВГИ СЪБРА ХИЛЯДИ РАЗДЕЛЕНИ ДВОЙКИ СЕГА Е И ВАШИЯТ РЕД ПОТЪРСЕТЕ МЕ И ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ СИЛАТА МИ!!! Съдбата ми отреди да поемам чуждата болка!!! Тя владее тайнствената силната на всемогъщия коран. Помага при разделени двойки, разваля всички видове магии. Доказано умения с резултати до 3 до 6 дни, узнайте вашето бъдеще. Помага за постигане на желани събития. Прави бяла намеса. Приготвя арабски муски за бизнес и при безплод..
ТОП оферта
Ходжа Феридегр. Бургас, Бургас,  преди 15 часаХоджа Фериде - ”Невъзможни неща за нея няма”-казват хората. Предсказва бъдещето и чете в миналото. С 20-годишен опит в областта на окултното, умее да предсказва бъдещето, да премахва всякакви магии и да събира разделени двойки. Изготвя муски, бизнес прогнози за работата и офиса, помага при стрес, страх, алкохолизъм. Осъществява връзка по телефон, от разстояние или лична среща. Прави консултации по семейни проблеми, събира разделени двойки-резултати до 3 дни.
ТОП оферта
Ясновидство.090063048 код - 1Mаг АНИ, код - 2Aстро МИРА, код - 3маг СОНЯ.090063066 истината с КАЛИЯгр. София, София,  преди 1 ден0.60 лв. мобилни и бтк *****090063048 код - 1 Маг АНИ пророческа дарба, истината в труден момент. има ли бъдеще вашата любовна връзка. междуличнонстни и партньорски недоразумения, хармонириране на отношения в семейството. 090063048 код - 2 Астро МИРА - прецизни прогнози за месеца и годината, вашата мотивация и точни решения в настоящият момент и бъдещи периоди, помощ ри решаване на житейски задачи от личен и делови характер. 090063048 код - 3 ПОПИТАЙ точното ТАРО на СОНЯ, истини и тайни, поглед в бъдеще и настояще. 090063066 ИСТИНАТА с ясновидката КАЛИЯ, ПСИХОАНАЛИТИЧНА ТЕРАПИЯ, вижда събития с доказани способности. Мисията ми е да не злоупотребявам с болката и да помагам на всеки
ТОП оферта
Назние Ходжа - Една жена ходжа преобърнала представата за време и разстояние 087 686 7431гр. Исперих, Разград,  преди 1 ден“Мога да оженя хора, които никога не са се виждали”, твърди феноменът Повече от 10 години се занимавам с ясновидство, лечение и разваляне на магии. Спец е и по откриване на изчезнали хора и предмети. Всеки ден тя пътува в минало, настояще и бъдеще с помощта на духове. Наследила е уменията си от своята баба Али Кадън ходжа, която е била най-известната лечителка и гадателка в Северна България. - Чувал съм, че при вас често идват и фолкпевици, толкова ли са големи проблемите им? - Те си правят магии една на друга. Завиждат си и непрекъснато се дебнат какви мръсотии да си спретнат. - Баба ви ли ви научи на ритуалите, които използвате в практиката си? - Баба ми не вярваше, че ще нас..
ТОП оферта
Славянски Маг и Ясновидка Борислава - 089 88 31 491гр. София, София,  преди 1 денЯсновидец и Славянски Маг Борислава - предсказва съдбата - изчиства всякакви магии - събира разделени двойки - изработва всякакви амулети за късмет, венчило, работа, уроки За нея невъзможни неща не съществуват, помага от разстояние с психо въздействие. Помага при разделени двойки, алкохолизъм, безплодие и хора, които не намират изход от всякаква ситуация и много други. Помага и дава надежда на тези, които наистина се нуждаят от помощ! С доказана дарба помага в безизходица и в критични ситуации. Лекува човешката душа и възвръща щастието и успеха в любовта.
ТОП оферта
Ясновидство от Ходжа Юлия ви показва правилния път в живота! 0898 800 363гр. Неделино, Смолян,  преди 1 денСлучвало ли ви се е да не знаете как да постъпите в дадена ситуация, или да не знаете как да разрешите належащ проблем? Най-вероятно да! Има решение от Ходжа Юлия, която дава ясни насоки на хората, чрез ясновидство от Свещения Коран. Съвсем искрено мога да ви кажа, че владея тайнствената сила на Корана, откривам и отстранявам всякакъв вид магии и родови проклятия, събирам разделени двойки, изработвам индивидуални защити, познавам над 900 уникални ритуала. Хората, които ме търсят за помощ, обикновено се интересуват от стабилността на общественото си положение. При мен неведнъж са идвали такива, които са заемали високи ръководни постове, но внезапно са получили по-ниска длъжност. Само 1-2 ..
« Предишна | 1234 | Следваща »
Host.bg
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.