Услуги

Окултни

Филтри
Област
Населено място
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
89 обяви
ТОП оферта
ясновидката софиягр. Плевен, Плевен,  преди 0 минутиЯсновидство, поглед в минало и бъдеще, избавяне от магии и лошо влияние, проблеми в работа, карти таро, разваляне на черна магия и правене на бяла магия за любов, проблеми в бизнеса, восъколеене и леене на куршм
ТОП оферта
Безплатна проверка за магия 0887-20-56-88. Ясновидство, карти Таро, регресия. Талисмани за късмет.гр. София, София,  преди 53 минутиБезплатна проверка за магия и отговор на един конкретен въпрос. Маг Светлин специализирал 20 години в областта на окултното помага на хора с различни проблеми. Измерване на биополето и чакрите за наличие на чужди вибрации/Магия, родово проклятие, обсебване, негативна карма, подключване към егрегори / Регресия /връщане към минали животи с цел магическа работа- изчистване на проклятие в рода, неутрализиране на кармични споразумения, прекратяване на негативна карма./ Кармата се образува като се престъпи кармичният закон. В него са включени закона за свободната воля, Закона за любовта и закона за истината. Неспазването на тези 3 закона образува кармата. Разваляне на всякакъв вид магия./М..
ТОП оферта
Точно Ясновидство, Бъдеще, Настояще, Събиране на разделени двойки, Маг Андриана тел.0878106667гр. Пловдив, Пловдив,  преди 2 часаПогледнете, във вашето близко и далечно бъдеще! Не се чудете, дали Той или Тя, ви обичат? Дали, събитията ще бъдат, във ваша полза? - Ако, имате проблеми в интимния си живот и не успявате, да възстановите хармонията, във връзката ви? - Тогава, можете да ми се доверите! - Извършвам, специални магически ритуали, за Любов и Късмет, за Брак, Хармонизиране на взаимоотношения, Събиране на разделени двойки и съпрузи, Изчистване на негативни вмешателства в живота на човек, Откриване и Разваляне на черни магии, Отключване на заключен късмет и Всякакви др. нужди! - Предлагам - Ясновидство, Гадаене и Магия, за всеки нуждаещ се, по всички лични проблеми! За връзка с мен:0878106667 - Обикновен телефон! Н..
ТОП оферта
Известната Ясновидка Станка Николова - твори чудеса с нейната божествена дарба!!! 0877135810гр. Тервел, Добрич,  преди 4 часаЯсновидка Станка Николова Тълкува минало и разгадава бъдеще Изчиства всякакъв вид магии и родови проклятия Прави бяла магия за любов Събира разделени двойки Приготвя АМУЛЕТИ и талисмани за късмет 100% ГАРАНЦИЯ!!! Редове на благодарност: Изразявам своите благодарности към Станка Николова за това, което направи за мен и фирмата ми. Всеки ден губех пари и пропадах. Работниците ме напускаха ежедневно. Завода спря изведнъж. Това ме накара да потърся помоща и съдействие от феномена Станка Николова, която каза и отсече: ”Ти имаш магическо замърсяване, ще ти помогна. ”Благодарение на нейните вълшебни процедури, които тя направи, днес аз съм на върха. Печалбите са големи и ежедневни. Работ..
ТОП оферта
0.60лв/ Истини.090063048код - 1Mаг АНИ, код - 2Aстро МИРА, код - 3 маг СОНЯ.090063066 ТОЧНАТА КАЛИЯгр. София, София,  преди 10 часа0.60 лв. мобилни и бтк *****090063048 код - 1 Маг АНИ пророческа дарба, истината в труден момент. има ли бъдеще вашата любовна връзка. междуличнонстни и партньорски недоразумения, хармонириране на отношения в семейството. 090063048 код - 2 Астро МИРА - прецизни прогнози за месеца и годината, вашата мотивация и точни решения в настоящият момент и бъдещи периоди, помощ ри решаване на житейски задачи от личен и делови характер. 090063048 код - 3 ПОПИТАЙ точното ТАРО на СОНЯ, истини и тайни, поглед в бъдеще и настояще. 090063066 ИСТИНАТА с ясновидката КАЛИЯ, ПСИХОАНАЛИТИЧНА ТЕРАПИЯ, вижда събития с доказани способности. Мисията ми е да не злоупотребявам с болката и да помагам на всеки
ТОП оферта
Ходжа Бедрие - Помогнах на много да открият верния път!!! 0877 42 75 40Турция (TR), Друга държава,  преди 13 часаС дългогодишният си опит тя ще ви помогне където и да се намирате. Работи с лична среща и по телефона. Разгадава бъдещото, събира миналото ви. За нея невъзможни неща няма. Помага на хората прокудени от съдбата. Изчиства всякакъв вид магии и негативи! Помага при страх, нервно напрежение, нощно напикаване. Изготвя защити. - Откакто дойде демокрацията, всеки се хвана да прави заклинания. Но за това се иска дарба, човек да се посвети на тази дейност, да чете много книги. Колкото до самите поръчители на магиите - те са нерелигиозни хора, тръгнали да гонят по лесен начин целите си. Такива хора се хранят със злобата си. - Да. Спомням си, че преди години при мен дойде една жена. Имаше синкава ко..
ТОП оферта
Всеизвестната Ходжа Айгюл - 089 752 1242гр. Кюстендил, Кюстендил,  преди 14 часаПредстои ви вземане на важно решение, потърсете ходжа Айгюл! Открива и неутрализира негативи и родови проклятия -Семейно консултиране -Работи върху човешката карма -Прави бяла намеса за безплодие и проблеми в любовта и взаимоотношенията -Извършва ритуали за намиране на работа и подобряване на бизнеса -Събира разделени двойки и семейства -Помага при зависимости - Изготвя амулети и муски Потърсете ме ще се радвам да помогна, бързи и гарантирани резуктати!!
ТОП оферта
Арабски ритуали, муски и талисманигр. София, София,  преди 17 часаВ нашия сайт - arabskamagia.net, ние Ви предлагаме голям избор от автентични и работещи Арабски талисмани и муски, които ще Ви помогнат в различни житейски области. Онези от Вас, които желаят да се сдобият с истински талисман или муска, а не просто с безполезни комерсиални предмети, ще могат да се убедят в качеството и силата на нашите уникални творения. За сериозни проблеми и ситуации ние Ви предлагаме и направата на изключително мощни магически ритуали, извършвани от нашите специалисти от арабската школа. За връзка с нас посетете сайта ни: arabskamagia.net или използвайте имейл - muslim_magic@abv.bg
ТОП оферта
Маг Герганагр. Варна, Варна,  преди 17 часаМаг Гергана - специалист при конфликти и раздели в личен план -успява да надникне в минало и настояще, за да предскаже бъдещето -отстранява негативно влияние, стрес, уроки, родови проклятия -събира разделени двойки -прави амулети за любов и муски за здраве -помага при алкохолизъм и наркотици
ТОП оферта
МАГ СТЕЛА 090063037*Ясно Вижда Точно казва, при безизходица 090063034 Астро ЛАДА прецизни прогнозигр. София, София,  преди 18 часаи с т и н а т а без л ъ ж и!!! 100% ясновидство 090063037 - Феноменалната СТЕЛА - ясно вижда, точно казва при БЕЗИЗХОДИЦА. без приеми такси, точни отговори. с доказана дарба помага при критични ситуации, вижда събития. влияе с положителна енергия, закодира успех за да те споходи късмета, брак, любов, семейство, спорни имоти, съдебни дела, загубени вещи, партньорство в бизнеса, работа, неразбирателство в житейска среда, за да избегнете конфликти и трудности и да промените хода на събитията във ваша полза, проверка за немеса на негативно влияние, и как сами да трансформирате градивна енергия. помага при алкохолизъм и безплодие. 090063037 - ясновидката ДАНИ свобода и изцеление - предсказани..
ТОП оферта
ЯСНОВИДКАТА МАГДАЛЕНА - молитва за изчистване на карматагр. Добрич, Добрич,  преди 18 часаЯсновидка Магдалена - една от най-търсените в България. Агресията, лошите мисли и думи оказват огромно негативно влияние върху хората. Усеща се като отпадналост, апатия, нежелание за комуникация с хора, депресия. Отварям душата си за всеки. Правя молитви за изчистване на кармата, лея куршум за отключване на късмета. Обадете се - ще ви помогна!
ТОП оферта
Маг Мария Петрова, Ясновидство, Кармична нумерология, - 0885270362. http://www.yasnovidka.com/гр. Пловдив, Пловдив,  преди 19 часаОткривам и изчиствам, негативна енергия, астрално обсебване, родово проклятие, кармична обремененост, ритуални магии и вмешателства, срещу свободната воля на човека! Изграждам, гарантирани защити, като защитавам Астралното, Етерното и Менталното ниво, на човека! Работя, чрез специална, древна методология! Кодирам, желани събития, но единствено и само тогава, когато касаят конкретния човек и не засягат други интереси /отмъщения/! Събирам, разделени двойки и семейства! Отключвам, заключен късмет в: Кариера, Любов, Брак, Финансов просперитет. За отговор на въпроси по телефона 090 363 909.
ТОП оферта
Довери се на Александрагр. Бургас, Бургас,  преди 19 часаРодена съм на границата между два зодиакални знака. Дарбата си наследих от баба ми, която в миналото беше известна знахарка в България.От нея се научих да правя безпогрешно нумерологични бизнес прогнози,да установявам и неутрализарам магии и редови проклятия,помагам също така при безплодие,напикаване,заекване и други здравословни проблеми и зависимости. Изграждам лични тройни енергиини защити знам и какво да направя, за да не усетите кризата стимулирам успех чрез специални ритуали с огън и вода работя с най-силните заклинания и от разстояния развалям бяла и черна магия нямате приятел/ка разделените сте с любимия човек чувствате се самотни и обърка..
ТОП оферта
ясновидка Дидагр. Русе, Русе,  преди 19 часаЯсновидката Дида - номер 1 в цяла северна България и в гр. Русе! 1.Предсказва минало и бъдеще 2.Изчиства всякакъв вид магии и родови проклятия 3.Развързва късмета и зарежда с енергия - дома, офиса и бизнеса 4. Прави бяла магия за любов 5. Събира разделени двойки 6. Прави АМУЛЕТИ за любов и успех 100% ГАРАНЦИЯ! Работи в страната и в чужбина! Марияна, гр.Варна: Аз съм една жена, която се обърна за помощ към ясновидка Дида за разваляне на магия, защото имах много проблеми в живота си. Бях слушала и чела за хора, надарени от Бог с дарба да помагат на хора в нужда. Благодаря на съдбата, че ме срещна с Дида, за да се убедя в това. След запознанството ни имах привил..
ТОП оферта
МАГ ВЕРАгр. Русе, Русе,  преди 19 часаМАГ ВЕРА 1.Тълкува минало и разгадава бъдеще 2.Изчиства всякакъв вид магии и родови проклятия 3.Прави бяла магия за любов 4.Събира разделени двойки 5.Приготвя АМУЛЕТИ и талисмани за късмет 100% ГАРАНЦИЯ!!! Иванка Василева, гр.Шумен С ужас установих, че съпругът ми от 10 години се вижда с друга жена на семейни начала, т.е. тя му е била любовница. Не можех да повярвам, искаше ми се всичко това да бъде лъжа. Имам две вече големи и чудесни деца, а и ние вече сме на години. Не можех да спя,бях много зле.Съпругът ми отричаше, но виждах как тайно я търсеше по телефова и търсеше начин да я срещне в квартала, в който живеехме. Прочетох за Вера и се обадих по телефона като се ч..
ТОП оферта
ЯСНОВИДКА ЕЛЕНАгр. Русе, Русе,  преди 19 часаЯсновидката Елена-номер едно в гр.Русе и цяла България! Доказала се е с дарбата си и помощта си пред хиляди! *Събира разделени двойки *Разваля всички видове магии и родови проклятия *Прави огнена защита и защита на дома *Изработва амулети за късмет, любов, бизнес *Помага при болести, наркомания и алкохолизъм *При нея няма невъзможни неща *100% гаранция
ТОП оферта
МАГ НИКОЛЕТАгр. Шумен, Шумен,  преди 20 часаАко животът ви се е сринал и не намирате изход от проблемите си, ако сънят ви е напуснал, любими хора са ви изоставили, не знаете и не виждате изход от тази ситуация, имате проблеми с любовта или от друго естество...? - обичате някого, а той/тя не ви забелязва? - искате да научите за Вашето бъдеще?? - измъчва ви нещо? тогава се обади и разреши всички проблеми Събирам разделени двойки, отстранявам съперници в любовта. Разваляне на черни магии, отключва късмета. Прави амулети за здраве късмет и зареждане с положителна енергия. Отговор на всички въпроси. Работя с цялата страна и чужбина.
ТОП оферта
Ходжа Гюлсунгр. София, София,  преди 20 часаХоджа Гюлсун - най - търсената жена ходжа сред мъжете! С дългогодишния си опит тя ще ви помогне, където и да се намирате. Работи с лична среща и по телефона. Разгадава бъдещето, събира миналото ви. За нея невъзможни неща няма. Помага на хората прокудени от съдбата. Изчиства всякакъв вид магии и родови проклятия. 100% успех!
ТОП оферта
Маг Евагр. Русе, Русе,  преди 20 часаМаг Ева - събира разделени двойки, разгадава бъдещето и изневярата, помага при проблеми в кариерата, разваля всякакъв вид магия, лекува бъбреци, гръбначен стълб, тумор и др. Тя ще обърне живота ти към по-добро. Обади се на маг Ева -за нея невъзможни неща няма.
ТОП оферта
Ясновидка и Маг Вяра - специалист в събирането на разделени двойки и семействагр. Шумен, Шумен,  преди 20 часаАз съм момичето, което иска да помогне на всеки, който има проблеми. Помагам във всичко, което е сварзано с магии любов И НАЙ ВЕЧЕ В СЪБИРАНЕТО НА РАЗДЕЛЕНИ ДВОЙКИ. *специалист в събирането на разделени двойки и семейства *най добрата в Европа *помага да имате по-лесен живот *премахва негативна енергия, стрес, уплаха, магии, родови проклятия *подобрява отношения на семейства и двойки, помага при безплодие, алкохолизъм и наркомания *лее куршум против страх, уроки и стрес *прави бяла магия за любов *за нея няма невъзможни неща Ако и вие имате подобен проблем, не се колебайте и за миг, а ме потърсете! Резултат от 3 до 6 дни.
ТОП оферта
Ходжа Феридегр. Бургас, Бургас,  преди 20 часаХоджа Фериде - ”Невъзможни неща за нея няма”-казват хората. Предсказва бъдещето и чете в миналото. С 20-годишен опит в областта на окултното, умее да предсказва бъдещето, да премахва всякакви магии и да събира разделени двойки. Изготвя муски, бизнес прогнози за работата и офиса, помага при стрес, страх, алкохолизъм. Осъществява връзка по телефон, от разстояние или лична среща. Прави консултации по семейни проблеми, събира разделени двойки-резултати до 3 дни.
ТОП оферта
Ясновидка Веска Ивановагр. Силистра, Силистра,  преди 20 часаЯсновидка Веска Иванова - предсказва минало и бъдеще, събира разделени двойки, прави амулети за любов, муски за здраве, помага при алкохолизъм и наркотици
ТОП оферта
ХОДЖА ЕМИНЕ - знае как да помогнегр. София, София,  преди 20 часаХоджа Емине - знае как да помогне, защото Коранът е нейният пътеводител. Дава ясни насоки на клиентите си, за да могат да се справят с проблемите, показва къде са сгрешили по пътя си, как да се борят, какви събития може да очакват. Чрез Корана вижда какво не е наред, къде е проблемът, има ли външна намеса и показва пътищата за справяне. Търсят я за изгубени вещи, изчезнали хора, здравословни проблеми, както и междуличностни отношения - раздели, изневери, проблеми в бизнеса и т.н.
ТОП оферта
Ясновидка и лечителка Амбъргр. Добрич, Добрич,  преди 20 часаМаг Амбър - ясновидка и лечителка на народа! Вижда минали събития и предсказва бъдещето. Помага за справяне с депресии, стресови ситуации, безплодие, изчиства конфликти между двойки и семейства. Открива и изчиства направени магии. Изготвя защитни амулети срещу негативни енергии и влияния, амулети за успехи в бизнеса. Отключва късмета.
ТОП оферта
Ходжа Зелихагр. София, София,  преди 20 часаХоджа Зелиха - събра хиляди разделени двойки за дни!!! ХОДЖА ЗЕЛИХА СЪБРА ХИЛЯДИ РАЗДЕЛЕНИ ДВОЙКИ СЕГА Е И ВАШИЯ РЕД ПОТЪРСЕТЕ МЕ И ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ СИЛАТА МИ!!! Съдбата ми отреди да поемам чуждата болка!!! *прави това, което другите само обещават *специалист в събирането на разделени двойки и семейства *най добрата в Европа *помага да имате по-лесен живот *премахва негативна енергия, стрес, уплаха, магии, родови проклятия *подобрява отношения на семейства и двойки, помага при безплодие, алкохолизъм и наркомания *лее куршум против страх, уроки и стрес *прави бяла магия за любов *за нея няма невъзможни неща ходжа Залиха- прави това което другите само обещават, специалист в ..
ТОП оферта
Невъзможно за нея няма. Резултат до 24 часа - Ходжа Севгигр. Разград, Разград,  преди 20 часа-негативна енергия -силна арабска магия за любов и късмет -оправя кармични проблеми -амулети за бизнес, пари, работа и любов -разваля всякаква магия -премахва родови проклятия -събира разделени двойки -лея куршум -1000% Гаранция-коректност и дискретност ХОДЖА СЕВГИ СЪБРА ХИЛЯДИ РАЗДЕЛЕНИ ДВОЙКИ СЕГА Е И ВАШИЯТ РЕД ПОТЪРСЕТЕ МЕ И ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ СИЛАТА МИ!!! Съдбата ми отреди да поемам чуждата болка!!! Тя владее тайнствената силната на всемогъщия коран. Помага при разделени двойки, разваля всички видове магии. Доказано умения с резултати до 3 до 6 дни, узнайте вашето бъдеще. Помага за постигане на желани събития. Прави бяла намеса. Приготвя арабски муски за бизнес и при безплод..
ТОП оферта
Диана - дипломиран медиум и ясновидецгр. София, София,  преди 20 часаДиана - дипломиран медиум и ясновидец Коригира енергийни проблеми. Ясновидец Използва телепатия за създаване на контакт с вас, или човека за когото се интересувате. Пълно ясновидство безплатно. Използва собствена енергия и нетрадиционна медицина за премахване на негативите в организма ви. Възтановява нарушен баланс в тялото ,открива негативи (уроки,магии,родови проклятия,клетва. Помага при проблемни деца, нервност и страхови неврози, напикаване, трудно забременяване, болни бъбреци, и др. с нетрадициона медицина. Помага при разделени семейства ,да се съберат отново.Изготвяне на компютърна аурограма .Лечение с монокристали.. Медиум свързващ се с вашите починали, близки и приятели. ..
ТОП оферта
Маг Деницагр. Варна, Варна,  преди 20 часаМаг Деница знае как да се пребори с кризата във вашият личен живот, стимулира успеха със специални ритуали, привлича подходящия партньор в живота ви, работи с най-ефикасните заклинания и от разстояние, стопира силата на магии, родови проклятия и кармични натоварвания. Ако се съмнявате, че някой иска да ви навреди или че нещо в живота ви не върви, потърсете ме!
ТОП оферта
Ходжа Зейнебгр. Варна, Варна,  преди 20 часаХоджа Зейнеб - прави това, което другите само обещават, специалист в събирането на разделени двойки и семейства, помага да имате по-лесен живот, премахва негативна енергия, стрес, уплаха, магии, родови проклятия, подобрява отношения на семейства
ТОП оферта
Пророчица Галягр. Бургас, Бургас,  преди 20 часаПророчица Галя *предсказва съдбата *изчиства всякакви магии *събира разделени двойки *изработва всякакви амулети за късмет, венчило, работа, уроки За нея невъзможни неща няма, помага от разстояние с психо въздействие. Тя помага при разделени двойки, алкохолизъм, безплодие и хора, които не намират изход от всякаква ситуация и много други. Помага и дава надежда на тези, които наистина се нуждаят от помощ! С доказана дарба помага в безизходица и в критични ситуации. Лекува човешката душа и възвръща щастието и успеха в любовта. Резултат от 3 до 9 дни. 100% гаранция!
« Предишна | 123 | Следваща »
Host.bg
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.