Обяви  »  Услуги  »  Окултни  »  Резултати 148
подреди по:
« Предишна | 12345 | Следваща »
ЯСНОВИДКАТА ДИМИТРА :: Окултни :: гр. Силистра
ЯСНОВИДКАТА ДИМИТРА
top_offer
гр. Силистра, обл. Силистра
Не е посочено
Ясновидката Димитра отстранява родови проклятия, лекува зависимост от алкохол и наркомания, прави бяла магия за любов. Надниква в миналото и разгадава бъдещето. Събира разделени двойки, отключва късмета.
ФЕНОМЕНЪТ АСЯ :: Окултни :: гр. Бургас
ФЕНОМЕНЪТ АСЯ
top_offer
гр. Бургас, обл. Бургас
Не е посочено
събира разделени двойки, разваля всякакви магии, помага при безплодие и алкохолизъм, и най-вече за бизнес и любов
ХАНЪМ ХОДЖА АСИЕ :: Окултни :: гр. Габрово
ХАНЪМ ХОДЖА АСИЕ
top_offer
гр. Габрово, обл. Габрово
Не е посочено
Ханъм Ходжа Асие, ясновидство, разваляне на магии от всякаквъв вид, родови проклятия, помага на психично болни, , леене на коршум против стрес, събира разделени двойки, помага при безплодие и изготвя защити против магии, прави муски за късмет, любов и бизнес.
МАГ Олга Ра 090363130 (2.40лв ),ГЛЕДАНЕ НА КАРТИ ,ХОРОСКОПИ,СЪБИРАНЕ НА РАЗДЕЛЕНИ ДВОЙКИ,РАЗВАЛЯНЕ НА МАГИИ И КОНТАКТИ НА ЖИВО :: Окултни :: гр. София
МАГ Олга Ра 090363130 (2.40лв ),ГЛЕДАНЕ НА КАРТИ ,ХОРОСКОПИ,СЪБИРАНЕ НА РАЗДЕЛЕНИ ДВОЙКИ,РАЗВАЛЯНЕ НА МАГИИ И КОНТАКТИ НА ЖИВО
top_offer
гр. София, обл. София
Не е посочено
МАГ Олга Ра 090363130 (2.40лв ),ГЛЕДАНЕ НА КАРТИ ,ХОРОСКОПИ,СЪБИРАНЕ НА РАЗДЕЛЕНИ ДВОЙКИ,РАЗВАЛЯНЕ НА МАГИИ И КОНТАКТИ НА ЖИВО
ХОДЖА СЕДАТ И ШАМАН ОТ ТУРЦИЯ - НОМЕР 1 В ЕВРОПА - ПРАВИ ТОВА КОЕТО ДРУГИТЕ САМО ОБЕЩАВАТ, ПРИЕМА С ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗАПИСВАНЕ В ОПРЕДЕЛЕН ДЕН И ЧАС, УДОБЕН ЗА ВАС, МОЖЕ И ПО ТЕЛЕФОНА :: Окултни :: гр. Бургас
ХОДЖА СЕДАТ И ШАМАН ОТ ТУРЦИЯ - НОМЕР 1 В ЕВРОПА - ПРАВИ ТОВА КОЕТО ДРУГИТЕ САМО ОБЕЩАВАТ, ПРИЕМА С ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗАПИСВАНЕ В ОПРЕДЕЛЕН ДЕН И ЧАС, УДОБЕН ЗА ВАС..
top_offer
гр. Бургас, обл. Бургас
Не е посочено
СПЕЦИАЛИСТИ В СЪБИРАНЕТО НА РАЗДЕЛЕНИ ДВОЙКИ И СЕМЕЙСТВА, ПРИ НЕГО НЕ СЕ чака най-добрия в Европа, помогнал на много хора, открива и премахва всякакви магии, негативни въздействия, родови проклятия, събира разделени семейства до дни, прави защити против магии за цялото семейство, помага при алкохолизъм и наркомания, помогнал на много хора и в чужбина, сега вече може и на вас да помогне, осъществява контакт с отвъдното и предава тяхните послания, изготвя муски за вървеж във бизнеса, работата и семейството, разделя и събира семейства и двойки по ваше желание, прави бяла магия за любов, за него н..
Маг Мима http://znaharka.eu/ :: Окултни :: гр. Русе
Маг Мима http://znaharka.eu/
top_offer
гр. Русе, обл. Русе
Не е посочено
маг Мима-ясновидство с картите на Наполеон, разрешава проблеми с восъколеене и леене на куршум, намира решения с билки, помага при семейни и бизнес проблеми корупция и компромати http://znaharka.eu/ Ясновидството е дарба, която малцина владеят до съвършенство. Маг Мима е доказала способностите си и е помогнала на стотици хора изпаднали в трудности и беда. Не могат да се опишат с думи стотиците благодарствени писма и сълзите от щастие в очите на тези, които са се докоснали до нейните способности... Маг Мима е лицензиран член на Асоциация ”Феномени”-Варна
Маг Диана-контакти! :: Окултни :: гр. София
Маг Диана-контакти!
top_offer
гр. София, обл. София
Не е посочено
Ясновидката Маг Диана отговаря на вашите въпроси! Обича ли ме...? Ще започна ли работа? Ще ме настигне ли успеха! Задайте своя въпрос с 1смс на 191965/0,96с ддс и текст Diana. В сайта WWW.VRACHKA.COM,можете да зададете и други въпроси към мен. Очаквам ви.
Предсказанията на маг Райа! :: Окултни :: гр. София
Предсказанията на маг Райа!
top_offer
гр. София, обл. София
Не е посочено
Маг Райа, предсказва точно вашето бъдеще!Вече и със СМС на кратък номер 191965/0,96ст.с ддс.за Raia Питайте ме за всичко! За Любов,Пари,Успех,Бизнес,дали имате направена магия и за всичко, което ви интересува. Можете да ме намерите за личен сеанс в сайта WWW.VRACHKA.COM
ЯСНОВИДКАТА ДАНАЯ :: Окултни :: гр. Русе
ЯСНОВИДКАТА ДАНАЯ
top_offer
гр. Русе, обл. Русе
Не е посочено
-Погледнете, във вашето близко и далечно бъдеще! Не се чудете, дали Той или Тя, ви обичат? Дали, събитията ще бъдат във ваша полза? -Ако, имате проблеми в интимния си живот и не успявате да въстановите хармонията, във връзката ви! -Тогава, ми се обадете!-Извършвам, специални магически ритуали, за: Хармонизиране на взаимоотношенията, Събиране на разделени двойки и семейства, за кратко време и Отстраняване, на трети! -Ясновидство и Гадаене!-Намерете, отговорите и решенията на вашите проблеми! Използвайте-Обикновения телефонен номер, без импулси, който е поместен под обявата! Работя, с цялата..
Ясновидки онлайн! :: Окултни :: България (BG)
Ясновидки онлайн!
top_offer
България (BG), обл. Друга държава
Не е посочено
Само в сайта WWW.VRACHKA.COM,ще получите точен отговор на вашите въпроси. Най-точните хороскопи,предсказания и съвети са тук”на живо”-он лайн с нашите ясновидки!
ПРОРОЧИЦАТА ДАФНИ :: Окултни :: гр. Русе
ПРОРОЧИЦАТА ДАФНИ
top_offer
гр. Русе, обл. Русе
Не е посочено
ЯСНОВИДСТВО Дафни отстранява родови проклятия! Прави гръцки ритуали за любов и щастие! Пречиства офиса и дома! Събира разделени двойки! Прави амулети за любов в цял свят ! РАБОТИ ОТ РАЗСТОЯНИЕ В ЦЯЛ СВЯТ ! БЪРЗИ ОТГОВОРИ И РЕЗУЛТАТИ ! ! ! ! УСПОКОЙТЕ СЪВЕСТТА И ДУШАТА СИ, КАТО МЕ ПОТЪРСИТЕ ! ! !
/ 0.60лв.090063047 мобилни и бтк / ЯСНОВИДСТВО С МАГ Р А Д А - 0881340280 БЛАГОДАРНИ ДА ПРАВЯТ ДАРЕНИЕ В ЦЪРКВА, ВИЖДА СЪБИТИЯ, ОТКРИВА ЗАГУБЕНИ ВЕЩИ ! ЗА ЛЮБОВТА, СЕМЕЙСТВОТО И БИЗНЕСА .ДОКАЗАНА ДАРБА :: Окултни :: гр. София
/ 0.60лв.090063047 мобилни и бтк / ЯСНОВИДСТВО С МАГ Р А Д А - 0881340280 БЛАГОДАРНИ ДА ПРАВЯТ ДАРЕНИЕ В ЦЪРКВА, ВИЖДА СЪБИТИЯ, ОТКРИВА ЗАГУБЕНИ ВЕЩИ ! ЗА ЛЮБ..
top_offer
гр. София, обл. София
Не е посочено
БЕЗ ПРИЕМИ И ФИНАНСОВИ УСЛОВИЯ***РАБОТИ С ИНФОРМАЦИОННОТО ПОЛЕ, ВЛИЯЕ ЕНЕРГИЙНО И ОКАЗВА БЛАГОТВОРНО ВЛИЯНИЕ ПРИ РОДОВА И КАРМИЧНА ОБРЕМЕНЕНОСТ, ПОМАГА НА ХОРА СЪС СЕРИОЗНИ ПРОБЛЕМИ - ХАРМОНИЧНИ ОТНОШЕНИЯ В ЛЮБОВТА, СЕМЕЙСТВО, НЕСГОДИ В ЖИТЕЙСКА СРЕДА,НОВА РАБОТА , ДОХОДЕН БИЗНЕС , ПОДОБРЯВАНЕ НА ФИНАНСИ, ЗАГУБЕНИ ВЕЩИ.
0.60 лв. мобилни и бтк / ЯСНОВИДКАТА ИСКРА - 090063065 НЕ ЗЛОУПОТРЕБЯВА С БОЛКАТА НА ХОРАТА , МЕДИУМ - КОНТАКТ .ФЕНОМЕНЪТ КАЛИЯ - 090063066 / 0.60 ЛВ./ ТОЧНИ ОТГОВОРИ .КАК ДА ПРОГОНИШ ЗЛОТО, ЗАЩИТА ЛЮБОВ , БРАК ,СЕМЕЙНИ.БЕЗ ПРИЕМИ И ФИНАНСОВИ УСЛ ::
0.60 лв. мобилни и бтк / ЯСНОВИДКАТА ИСКРА - 090063065 НЕ ЗЛОУПОТРЕБЯВА С БОЛКАТА НА ХОРАТА , МЕДИУМ - КОНТАКТ .ФЕНОМЕНЪТ КАЛИЯ - 090063066 / 0.60 ЛВ./ ТОЧНИ ..
top_offer
гр. Бургас, обл. Бургас
Не е посочено
ЯСНОВИДКАТА ВИЛИ ДИМИТРОВА - 090063061 / 0.60ЛВ./ ,ДОКАЗАНА ДАРБА ПОМАГА НА ХОРА СЪС СЕРИОЗНИ ПРОБЛЕМИ ОТ ДЕЛОВИ И ЖИТЕЙСКИ ХАРАКТЕР, САМО ПО ТЕЛЕФОНА! ПОПИТАЙ ГАДАТЕЛКАТА РУМИ ТАРО - 090063067*/ 0.60 ЛВ. /ЗА ЛЮБОВТА ЗА БРАКА , РАБОТА ,ПРЕМАХВАНЕ НА КОНФЛИКТНИ ВЗАИМООТНОШЕНИЯ.КАКВО ВЕЩАЯТ КАРТИТЕ НА ТОЧНАТА МАГ РУМИ.
* 090063036 * МАГ ЗАРА И ГАДАТЕЛКАТА ЕЛЕНА ТАРО * ПРОГНОЗИ**********. 090063034 * ЗВЕЗДЕН МАГ МАРИЯ И ГАДАТЕЛКАТА РАЙКА - ПРОБЛЕМИ ОТ ДЕЛОВИ И ЛИЧЕН ХАРАКТЕР . :: Окултни :: гр. София
* 090063036 * МАГ ЗАРА И ГАДАТЕЛКАТА ЕЛЕНА ТАРО * ПРОГНОЗИ**********. 090063034 * ЗВЕЗДЕН МАГ МАРИЯ И ГАДАТЕЛКАТА РАЙКА - ПРОБЛЕМИ ОТ ДЕЛОВИ И ЛИЧЕН ХАРАКТЕР..
top_offer
гр. София, обл. София
Не е посочено
090063037 * / 0.96 ЛВ./ ФЕНОМЕНАЛНАТА СТЕЛА - БЕЗ ПРИЕМИ ТОЧНИ ОТГОВОРИ ПО ТЕЛЕФОНА ВЛИЯЕ ЕНЕРГИЙНО ОТ РАЗСТОЯНИЕ - 100% ЯСНОВИДСТВО - С ДОКАЗАНА ДАРБА ПОМАГА ПРИ БЕЗИЗХОДИЦА И КРИТИЧНИ СИТУАЦИИ. ВЛИЯЕ С ПОЛОЖИТЕЛНА ЕНЕРГИЯ , ЗАКОДИРА УСПЕХ, ЗА ДА ТЕ СПОХОДИ КЪСМЕТА , БРАК , СЕМЕЙСТВО, ЛЮБОВ, СПОРНИ ИМОТИ , СЪДЕБНИ, ЗАГУБЕНИ ВЕЩИ,ПАРТНЬОРСТВО В БИЗНЕСА , РАБОТА,НЕРАЗБИРАТЕЛСТВО В ЖИТЕЙСКА СРЕДА,ЗА ДА ИЗБЕГНЕТЕ КОНФЛИКТИ И ТРУДНОСТИ И ДА ПРОМЕНИТЕ ХОДА НА СЪБИТИЯТА ВЪВ ВАША ПОЛЗА, ПРОВЕРКА ЗА НАМЕСА НА НЕГАТИВНО ВЛИЯНИЕ, КАК САМИ ДА ПРОГОНИТЕ ЗЛОТО ОТ ЖИВОТА И ДА ОТКЛЮЧИТЕ КЪСМЕТА, ЗА ДА ВИ..
ЕЛИЗАН ХОДЖА-мъжът, за който няма прегради, помогнал на стотици :: Окултни :: България (BG)
ЕЛИЗАН ХОДЖА-мъжът, за който няма прегради, помогнал на стотици
top_offer
България (BG), обл. Друга държава
Не е посочено
Много от вас са се сблъсквали с мен и ме познават от цялата страна и знаят възможностите ми! За тези, които все още не ме познават да не се колебаят- решете проблемите си с мен! Мисля че е безсмислено да се измъчвате и тормозите. Аз и БОГ бихме съдействали (Безрезервно). Към мен може да се обръщате с всякакви въпроси! Не правя разлика в етносите,ако изпитвате зов за помощ телефоният ми номер в обявата аз съм с вас. Решете проблемите си! Отскоро съм в България бях в арабските държави, номера ми не е импулсен съвсем обикновен! Правя защити против магии за цялото семейство, помагам при алкохо..
ясновидка Дида :: Окултни :: гр. Русе
ясновидка Дида
top_offer
гр. Русе, обл. Русе
Не е посочено
Ясновидката Дида 1.Предсказва минало и бъдеще 2.Изчиства всякакъв вид магии и родови проклятия 3.Развързва късмета и зарежда с енергия - дома, офиса и бизнеса 4. Прави бяла магия за любов 5. Събира разделени двойки 6. Прави АМУЛЕТИ за любов и успех 100% ГАРАНЦИЯ! Ангел от Пазарджик:”Имах много проблеми, най-вече слушах хората около мен, които ми казваха че нещо не е наред, не ми върви. Ходих на много места, взимаха ми парите и нищо не се променяше, само нещата ставаха още по-лоши. Аз от ден на ден бях убеден, че наистина имам направена магия и то много тежка и непоправим..
ЕЛЕНА :: Окултни :: гр. Русе
ЕЛЕНА
top_offer
гр. Русе, обл. Русе
Не е посочено
Елена, събира разделени двойки, разваля всички видиве магии и родови проклятия. Прави огнена защита и защита на дома, изработва амулети за късмет, любов, бизнес
СнимкиЗаглавие на обявата
vip
МАГ ТЕОДОРА :: Окултни :: гр. ИгнатиевоМАГ ТЕОДОРА :: Окултни :: гр. Игнатиево
МАГ ТЕОДОРА
гр. Игнатиево, обл. Варна
Маг Теодора, изчиства всякакъв вид магии и родови проклятия, помага при алкохолизъм, наркомания и безплодие, прави амулети за късмет и успех в бизнеса, бурзи резултати, 100% гаранция
В бележника Повече информация
последна редакция преди:02 дни 14 часа 00 минути
vip
Ясновидка, изчиствам негативни енергии и магии. :: Окултни :: гр. ПловдивЯсновидка, изчиствам негативни енергии и магии. :: Окултни :: гр. Пловдив
Ясновидка, изчиствам негативни енергии и магии.
гр. Пловдив, обл. Пловдив
Лекувам човешката душа, възвръщам щастието и успеха в любовта,събирам разделени двойки,правя ритуали за намиране на работа и подобряване на бизнеса.Откривам и неутрализирам негативни енергии и родови проклятия с древни магически методи на 0900 63 054.
В бележника Повече информация
последна редакция преди:02 дни 15 часа 29 минути
vip
ЯСНОВИДЕЦ Христо надниквам във миналото и бъдещето ти :: Окултни :: гр. СилистраЯСНОВИДЕЦ Христо надниквам във миналото и бъдещето ти :: Окултни :: гр. Силистра
ЯСНОВИДЕЦ Христо надниквам във миналото и бъдещето ти
гр. Силистра, обл. Силистра
Маг Христо помагам от разстояние Събирам, разделени двойки и семейства! - Отстранявам, трети във връзката Правя, най - силните ритуали,за Любов Късмет,за Брак за Пари Помагам при безплодие,Пороци (Зависимостти) Нещо в теб ще ти подскаже че можеш да ми имаш доверие защото той е ключът към у..
В бележника Повече информация
последна редакция преди:03 дни 01 час 25 минути
vip
0.60лв. / 090063067 - ЯСНОВИДКАТА РУМЯНА, ДОКАЗАНА ДАРБА , ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ.ЯСНОВИДКАТА ВИЛИ ДИМИТРОВА , БОЖЕСТВЕНА ДАРБА  - 090063061 / 0.60лв./ ЛЮБОВНИ, СЕМЕЙНИ.СТОП ПРОБЛЕМ. БЕЗ ПРИЕМИ И ФИНАНСОВИ УСЛОВИЯ ПО ТЕЛЕФОНА. :: Окултни ::0.60лв. / 090063067 - ЯСНОВИДКАТА РУМЯНА, ДОКАЗАНА ДАРБА , ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ.ЯСНОВИДКАТА ВИЛИ ДИМИТРОВА , БОЖЕСТВЕНА ДАРБА  - 090063061 / 0.60лв./ ЛЮБОВНИ, СЕМЕЙНИ.СТОП ПРОБЛЕМ. БЕЗ ПРИЕМИ И ФИНАНСОВИ УСЛОВИЯ ПО ТЕЛЕФОНА. :: Окултни ::
0.60лв. / 090063067 - ЯСНОВИДКАТА РУМЯНА, ДОКАЗАНА ДАРБА , ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ.ЯСНОВИДКАТА ВИЛИ ДИМИТРОВА , БОЖЕСТВЕНА ДАРБА - 090063061 / 0.60лв./ ЛЮБОВНИ, СЕМЕЙНИ.СТОП ПРОБЛЕМ. БЕЗ ПРИЕМИ И ФИНАНСОВИ УСЛОВИЯ ПО ТЕЛЕФОНА.
гр. Пловдив, обл. Пловдив
ДОКАЗАНА ДАРБА !ЯСНОВИДКАТА ВИЛИ ДИМИТРОВА 090363064 РЕШАВА ТРУДНИ ПРОБЛЕМИ ! И ФЕНОМЕНАЛНАТА МАГ РУМИ - 090063067 ПОМАГА ОТ РАЗСТОЯНИЕ НА РАЗДЕЛЕНИ ДВОЙКИ,СЕМЕЙНИ ПРОБЛЕМИ, РАБОТА, ПРОБЛЕМИ ОТ ЖИТЕЙСКИ ХАРАКТЕР, СТОПИРА НЕГАТИВНО ВЛИЯНИЕ. ПРЕЧИСТВАНЕ * * * СЕМЕЙНИ И ПРОБЛЕМИ ОТ ЛИЧЕН ХАРАКТЕР.см..
В бележника Повече информация и 12 снимки
последна редакция преди:03 дни 04 часа 05 минути
vip
0.60 лв.мобилни и бтк 090063048 - ФЕНОМЕНЪТ МИРА , БЕЛЯЗАНA ОТ БОГА, СТРЕС, ОГНЕНА ЗАЩИТА, АСТРОЛОГИЧНА КАРТА * ЯСНОВИДКАТА ЗОРА 09063064 * / 0.60 лв./ ПОМАГА В ТРУДНИ МОМЕНТИ С ТОЧНИТЕ СИ ОТГОВОРИ . :: Окултни :: гр. София0.60 лв.мобилни и бтк 090063048 - ФЕНОМЕНЪТ МИРА , БЕЛЯЗАНA ОТ БОГА, СТРЕС, ОГНЕНА ЗАЩИТА, АСТРОЛОГИЧНА КАРТА * ЯСНОВИДКАТА ЗОРА 09063064 * / 0.60 лв./ ПОМАГА В ТРУДНИ МОМЕНТИ С ТОЧНИТЕ СИ ОТГОВОРИ . :: Окултни :: гр. София
0.60 лв.мобилни и бтк 090063048 - ФЕНОМЕНЪТ МИРА , БЕЛЯЗАНA ОТ БОГА, СТРЕС, ОГНЕНА ЗАЩИТА, АСТРОЛОГИЧНА КАРТА * ЯСНОВИДКАТА ЗОРА 09063064 * / 0.60 лв./ ПОМАГА В ТРУДНИ МОМЕНТИ С ТОЧНИТЕ СИ ОТГОВОРИ .
гр. София, обл. София
БЕЗ ЗЛОУПОТРЕБИ ! ПО ТЕЛЕФОНА ! 090063064 - ЯСНОВИДКАТА ЗОРА ТОЧНИ ОТГОВОРИ . 090063067 - ТОЧНАТА РУМИ ТАРО СТОПИРА БЕДАТА, ОТКЛЮЧВА НА КЪСМЕТА ВРАТАТА. АСТРО М И Р А - 090063048 - ПРОГНОЗИ за месеца и годината, ЗАПЛАЩАТЕ САМО ЦЕНАТА НА РАЗГОВОРА. / 0.60лв. мобилни / WWW.GADATELKI.DIR.BG
В бележника Повече информация и 9 снимки
последна редакция преди:03 дни 04 часа 10 минути
vip
Гледач и лечител :: Окултни :: гр. Пловдив
Гледач и лечител
гр. Пловдив, обл. Пловдив
Пловдив, с. Маноле, гледач и лечтел, разваля всички видове магии и лекува, без тарифа, кой колкото остави от сърце - Георги Николов
В бележника Повече информация
последна редакция преди:03 дни 11 часа 14 минути
vip
МАГ ФЕНОМЕН ЯНКА :: Окултни :: гр. СилистраМАГ ФЕНОМЕН ЯНКА :: Окултни :: гр. Силистра
МАГ ФЕНОМЕН ЯНКА
гр. Силистра, обл. Силистра
Маг феномен Янка - с моята сила и дарба, дадена ми от Бог, успявам да надникна в миналото, да узная настоящето и да предскажа бъдещето, умея да отстраня негативно влияние, стрес, уроки, родови проклятия
В бележника Повече информация
последна редакция преди:03 дни 13 часа 26 минути
vip
Отложените проблеми се задълбочават. Вземете съдбата си в свои ръце. Потърсете за съвет и помощ маг Таня :: Окултни :: гр. РусеОтложените проблеми се задълбочават. Вземете съдбата си в свои ръце. Потърсете за съвет и помощ маг Таня :: Окултни :: гр. Русе
Отложените проблеми се задълбочават. Вземете съдбата си в свои ръце. Потърсете за съвет и помощ маг Таня
гр. Русе, обл. Русе
известна с постигнатите резултати в областта на окултизма. Прецизен диагностик, точен прогностик и гадател с древните карти Таро. Използва уникални славянски ритуали за премахване на емоционални и физически страдания. Любовната магия е най-големият успех в работата на русенската гадателка Таня...
В бележника Повече информация и 2 снимки
последна редакция преди:03 дни 14 часа 53 минути
vip
МАГ МАРИЯ :: Окултни :: гр. РусеМАГ МАРИЯ :: Окултни :: гр. Русе
МАГ МАРИЯ
гр. Русе, обл. Русе
Маг Мария, предсказва минало и бъдеще, премахва всякакви магии и проклятия, помага при алкохолизъм, събира разделени двойки, прави бяла магия за любов и късмет
В бележника Повече информация
последна редакция преди:03 дни 15 часа 54 минути
vip
МАГ КАЛИНА :: Окултни :: с. КалипетровоМАГ КАЛИНА :: Окултни :: с. Калипетрово
МАГ КАЛИНА
с. Калипетрово, обл. Силистра
Маг Калина пречиства всичко, отваря картина и вижда всичко и на всякаде
В бележника Повече информация
последна редакция преди:03 дни 15 часа 56 минути
vip
ясновидка Сирма :: Окултни :: гр. Средец
ясновидка Сирма
гр. Средец, обл. Бургас
ясновидство, гадаене, силна арабска магия за любов и късмет, събира разделени двойки, разваля, оправя кармични проблеми
В бележника Повече информация
последна редакция преди:03 дни 16 часа 18 минути
vip
Ясновидката Теодора :: Окултни :: гр. РусеЯсновидката Теодора :: Окултни :: гр. Русе
Ясновидката Теодора
гр. Русе, обл. Русе
Гадателката Теодора е доказана с нейните сили и способности да помага на хората. Гледане с карти Таро, разваляне на магии, събира разделени двойки, поглед в бъдещето и миналото. Прави амулети за здраве и късмет. Ако нещо ти тежи и искаш да го споделиш, посъветвай се
В бележника Повече информация
последна редакция преди:04 дни 03 часа 46 минути
vip
НАЗИФЕ ХОДЖА :: Окултни :: гр. СилистраНАЗИФЕ ХОДЖА :: Окултни :: гр. Силистра
НАЗИФЕ ХОДЖА
гр. Силистра, обл. Силистра
Назифе ходжа, разваля черни магии, събира разделени двойки, прави огнени защити с 999 заклинания, помага срещу безплодие чрез ритуали, леене на коршум срещу стрс, прави бяла намеса за любов Даниела Георгиева Иванова Бях попаднала в един ужасен момент,в който не знаех къде се намирам.Бях се отчая..
В бележника Повече информация
последна редакция преди:04 дни 12 часа 00 минути
« Предишна | 12345 | Следваща »
Вестници за обяви АЛО  ·  Общи условия  ·  Цени за реклама  ·  Контакти
 
Търсения с резултати:
магазини боя   изнесен   бургас мебели кожа   razbivane   usb video adapter   петър петров   serviz tehnika varna   wила   хранителни стоки plovdiv   изготвяне реклама
question
Защо да избера сайта за обяви www.alo.bg:
 
mobile Към мобилната версия
http://m.alo.bg
Host.bg